Rritja e stuhisë nga Uragani Sally tejkalon nivelet e unazës në famullinë St. subtitles

NE NE MUNDEMI MUND T JEMI MUND T BE FOKUSOhemi MUND T BE FOKUSOhemi Ne mund të përqendrohemi vetëm në Ne mund të përqendrohemi vetëm në një Ne mund të përqendrohemi në vetëm disa Ne mund të përqendrohemi vetëm në disa minuta. PAK MINUTA. PAK MINUTA. TE GJITHA PAK MINUTA. NË RREGULL. NË RREGULL. NË RREGULL. Tingujt NË RREGULL. Tinguj të mirë. Tinguj të mirë. Tinguj të mirë. TANI Tinguj të mirë. TANI TE Tinguj të mirë. TANI N A A Tinguj të mirë. TANI N A VON Tinguj të mirë. Tani në një thyerje të vonë Tani në një thyerje të vonë Tani në një zhvillim të vonë TANI N TO ZHVILLIMET E P LRDORURA TATE VONA TANI N A ZHVILLIMET E P LRDORURA TATE VONA TANI N A ZHVILLIMET E P LRGJARJEVE TATE VONA N P FLRMBYTJE TANI N TO ZHVILLIMET E P LRGJARJEVE T L VONA N IN LUFTN E përmbytjes ZHVILLIMET N IN LUFTN E përmbytjes ZHVILLIMET N IN LUFTN E përmbytjes N ZHVILLIMET NIGH LUFTN E POODRMBYTJES N ST ST. ZHVILLIMET NIGH LUFTN E POODRMBYTJES N ST ST. BERNARD ZHVILLIMET NIGH LUFTN E POODRMBYTJES N ST ST. SHENJI BERNARD. NE ST. SHENJI BERNARD. NE ST. SHENJI BERNARD. KJO NE ST. SHENJI BERNARD. KJO PRFSHIR NE ST. SHENJI BERNARD. KJO PRFSHIR unazën NE ST. SHENJI BERNARD. KJO PRFSHIR ZHVILLONI ZHVILLIMIN NE ST. SHENJI BERNARD. KJO P INRFSHIN ZHVILLIMI LEHTON IN KJO P INRFSHIN ZHVILLIMI LEHTON IN KJO PRFSHIR ZHVILLIMET E RINGES KJO PRFSHIN ZHVILLIMET E UJS N DRUR KJO PRFSHIR ZHVILLIMET E UJTS N IN Liqenin e Drurit KJO PRFSHIR ZHVILLIMET E UJIT N IN LIQENINAKE E DRURIT DELACROIX KJO PRFSHIR ZHVILLIMET E RINGES N ZONN DELACROIX TAKE LIQENIT TOOD DRURS. ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. PALI ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. Murfia e Palit ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. MURPHY PAUL ka ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. MURPHY PALI KA ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. PAUL MURPHY KA TREGIMIN ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. PAUL MURPHY KA TREGIMIN FOR P FORR PAUL MURPHY KA TREGIMIN FOR P FORR PAUL MURPHY KA TREGIMIN FOR P FORR DITT PAUL MURPHY KA TREGIMIN P DR DIT TANI PAUL MURPHY KA TREGIMIN FOR P DR DIT TANI BASHKOHET Paul Murphy ka historinë për ditë tani bashkohet me ne PAUL MURPHY KA TREGIMIN FOR P DR DITS TANI BASHKOHET NE DREJT. DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN. DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN. PAUL, DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN. PAUL, IT DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN. PAUL, ISSHT DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN. PAUL, ISSHT A A DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN. PAUL, ISSHT A POTENCIALE PAUL, ISSHT A POTENCIALE PAUL, ISSHT A POTENCIALE E RREZIKSHME PAUL, ISSHT A SITUAT P E RREZIKSHME POTENCIALE PAUL, ISSHT A SITUAT P E RREZIKSHME POTENCIALE N. PAUL, ISSHT A SITUAT P E RREZIKSHME POTENCIALE N IN ST. SITUATA E RREZIKSHME N ST ST. SITUATA E RREZIKSHME N ST ST. BERNARD SITUATA E RREZIKSHME N ST ST. SHENJI BERNARD SITUATA E RREZIKSHME N ST ST. SONA E PARIS S B BERNARD SITUATA E RREZIKSHME N ST ST. PARISHTI I BERNARDIT SOT SOT PARISHTI I BERNARDIT SOT SOT PARISHTI I BERNARDIT SOT PREJ PARA PARISHTI I BERNARDIT SONA PREJ PARAJESS PARISHTI I BERNARD S T SOT PREJ PARAQES .S N. PARISHTI I BERNARD SOT SOT PARA KOHIMES S ajrit në 5 PARISHTI I BERNARD SOT SOT PARA KOHS S PARIS AT PARA KOHIRS S ajrit në 5 famullinë PARA KOHIRS ajrore NIR 5 PRESIDENTIN E PARISHT PARA KOHIRS S ajrit në 5 djalë i Presidentit të Famullisë PARA KOHS S ajrit në 5 Presidentin e Famullisë GUY MCGINN PARA KOHIRS S ajrit në 5 është presidenti i famullisë, djali MCGINN PARA KOHS S AERIS N 5 5 ZHVILLOHET PRESIDENTI I PARISHT GUY MCGINN PRESIDENTI GUY MCGINN THIRRET PRESIDENTI GUY MCGINN MU QUAJ PRESIDENTI GUY MCGINN MUND QUAJ DHE PRESIDENTI GUY MCGINN MU QUAHET DHE TI THOT PRESIDENTI GUY MCGINN MU QUAHET DHE ME TREGUA PRESIDENTI GUY MCGINN M C QUAHET MUA DHE M TO TI THOT AJO PRESIDENTI GUY MCGINN M C QUAHET Mua dhe më tha që PRESIDENTI GUY MCGINN M C QUAHET Mua dhe më tha se një seri PRESIDENTI GUY MCGINN M C QUAHET Mua dhe më tha që një seri e Mua dhe më tha se një seri e Mua dhe më tha se një seri e unazës Mua dhe më tha që një seri e unazave unazë Mua dhe më tha që një seri e unazës e lejon atë Mua dhe më tha që një seri e unazës që ndihmon Mua dhe më tha që një seri e unazës lejon që të ndihmojë mbrojtjen UNESHA LEHON QAT NDIHMON MBROJTJEN UNESHA LEHON QAT NDIHMONI MBROJTJEN E UNESHA LEHON SE NDIHMONI MBROJTJEN E DRURIT Unaza ulet që ndihmon në mbrojtjen e liqenit të drurit Unaza ulet që ndihmon në mbrojtjen e liqenit të drurit dhe Unaza ulet që ndihmon në mbrojtjen e liqenit të drurit dhe vendor Unaza ulet që ndihmon në mbrojtjen e liqenit të drurit dhe zonat lokale Liqeni i drurit dhe zonat lokale Liqeni i drurit dhe zonat lokale kanë Liqeni i drurit dhe zonat lokale kanë tani LIQENI I DRURIT DHE ZONAT VENDORE TANI JAN BE TANI Liqeni i drurit dhe zonat lokale janë mbipopulluar tani Liqeni i drurit dhe zonat lokale janë mbipopulluar nga tani TANI JANE MBIKURPOZUAR NGA TANI JAN BE MBIKTQYRUAR NGA KJO TANI BESHTT MBIKQYRUAR NGA KJO STORM TANI JAN BE MBIK OQYRSUAR NGA KJO Kirurgji STORM. KJO Kirurgji STORM. KJO Kirurgji STORM. >> KJO Kirurgji STORM. >> SHOQERI KJO Kirurgji STORM. >> SHOQERI ME KJO Kirurgji STORM. >> SHOQERI ME URRIKANE >> SHOQERI ME URRIKANE >> SHOQEROHETI ME URRIKANE SALLY. SHUMY SHUMY DHE SHUMY DHE AJO SHUMY DHE AT C PERDORISHT SHUMY DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON ATA DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON KT Përmbytje DHE ATA PERCAKTISISHT KOMPLEKON Q LUFTOJN FL përmbytjen DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON KATT FL NGJITJE LUFTN SOT DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON KATT FL LUFTN E POODRMBYTJES SOT SOT KERETU ATA P FLRMBYTJE LUFT SONA KTU ATA P FLRMBYTJE LUFT SONA KTU N IN ATA P FLRMBYTJE LUFT SONA KTU N IN ST. ATA P FLRMBYTJE LUFT SONA KTU N IN ST. BERNARD NE ST. BERNARD NE ST. BERNARD >> NE ST. BERNARD >> THE NE ST. BERNARD >> QELIZA NE ST. BERNARD >> Telefoni celular NE ST. BERNARD >> VIDEO E TEL NE ST. BERNARD >> SHOTIMI VIDEO I TELEFONIT QELIZ >> SHOTIMI VIDEO I TELEFONIT QELIZ >> VIDEO E TEL >> VIDEO E TELEFONIT QELIMOR SHKURT brenda >> VIDEO E TEL >> VIDEO E TELEFONIT QELUAR SHOTOHET VETM BRENDA FUNDIT >> VIDEO E TLEFONIT QELIMI VETEM Brenda orës së fundit >> VIDEO E TLEFONIT QELIMI VETEM BRENDA EMISIONEVE T L FUNDIT VETEM BRENDA EMISIONEVE TE FUNDIT VETM BRENDA ORS S FL FUNDIT TREGON UJ FLN E POODRMBYLLUR VETM BRENDA ORS SAST FUNDIT TREGON UJOODN E POODRMBLEDHJEVE VETM BRENDA OR LS SAST FUNDIT TREGON UJOODN E POODRMBYLLUR VETEM BRENDA ORS SAST FUNDIT TREGON UJOODN E POODRMBLEDHJES Q FL RRETH A VETM BRENDA OR LS SAST FUNDIT TREGON UJOODN E POODRMBYLL FLS SING FLUTUR PR K AMBT UJ FL MBYLLSI Q FL FLET POUR K FMBT UJ FL MBYLLSOR Q FLUTURON MBI K AMBT MBI KMBOOT UJ FL MBYLLSOR Q FLUTURON P ABR NJOO KMB OT MBI T UJOOD MBYLLJE Q FL FLUTURON PR K FMBT MBI DELLA UJ FL I MBYLLSHT Q FL FLET AB POUR K FMBT MBI KROWN DELLA UJ FL MBYJTOODS Q FLET AB POUR NJ F KOOMBVERT PVERRGJAT autostradës DELLA CROWE UJ FL MBYLLS Q FL FLET POUR NJ F KOOMBVERT MBI Rrugën e Della CROWE N IN MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në Lindje MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në Rrugën Lindore. MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në Rrugën Lindore. BERNARD MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në Rrugën Lindore. SHENJI BERNARD MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në Rrugën Lindore. PARISHTI BERNARD VON ST LINDORE PARISHTI BERNARD VON ST LINDORE PARISHTI BERNARD VON KIST ST LINDORE PARISHTI BERNARD vonë këtë pasdite ST LINDORE PARISHTI BERNARD vonë këtë pasdite A ST LINDORE PARISHTI BERNARD vonë këtë pasdite një i fortë ST LINDORE PARISHTI BERNARD vonë këtë pasdite një stuhi e fortë KJE PASDITE NJE STORM TE FORTE K AFT AF PASDITE NJ A Kirurgji e fortë KIST AF PASDITE NJ A Kirurg i fortë STORM NGA KIST AF PASDITE NJ A Kirurgji e fortë e stuhisë nga uragani KIST AF PASDITE NJ S Kirurgji e fortë e stuhisë nga uria uragane Kirurgji nga Uragani Sandy Kirurgji nga uragani Sandy nxituar Kirurgji nga uragani Sandy nxituar në Kirurgji nga Uragani Sandy nxituar në dhe Kirurgji nga uragani Sandy nxituar në dhe mori Kirurgji nga uragani Sandy nxituar në dhe mori Kirurgji nga uragani Sandy nxituar në dhe mori Nxituar në dhe të marrë jashtë Nxitojnë dhe morën seritë Nxitojnë dhe morën seritë e Nxitojnë dhe morën seritë e unazës Nxitojnë dhe morën seritë e unazave të unazave Nxituar në dhe të marrë seri e unazë lejon që SERIA E Unazës LEHTON SE SERIA E UNESHTES LEHTON CILT Ofrojnë SERIA E UNESHTES LEKON QAT DISA T PRO sigurojnë SERIA E UNESHTES LEKON QAT JAPIN DISA MBROJTJE SERIA E UNESHTES LEKON QAT JAPIN DISA MBROJTJE SERIA E UNESHTES LEKON QAT JAPIN DISA MBROJTJE NGA Jepni DISA MBROJTJE NGA Jepni DISA MBROJTJE N TO Liqen Jepni DISA MBROJTJE N TO LIQENIN DELACROIX Jepni DISA MBROJTJE N TO ZONAT DELACROIX Jepni DISA MBROJTJE N TO ZONAT E LIQENIS D DELACROIX PARISH ZONA E LIQENS DELACROIX PARISH ZONAT E LIQENIS D DELACROIX Liderët e famullisë ZONA E UDHHEQSVE TISH LIQENVE DELACROIX ZONAT E LIQENIT DELACROIX LIDERERST E PARIS ZONA N TO ZONAT E LIDHJEVE DELACROIX LIDERT E PARIS ZONAT P TOR T VLERSUAR ZONAT E LIQENIT DELACROIX LIDERT E PARISISH ZONA P TOR T VLERSUAR FUSHA E LIDERVE P TOR T VLERSUAR FUSHA E LIDERVE P TOR T AS VLERSUAR D DMIN. D DMTIMI. D DMTIMI. >> D DMTIMI. >> JU D DMTIMI. >> JU DUHET D DMTIMI. >> JU DUHET A D DMTIMI. >> DUHET NJ A LART HIGH D DMTIMI. >> KENI NEVOJ P AR UJ W T HIGH LART >> KENI NEVOJ P AR UJ W T HIGH LART >> JU KENI NEVOJ P AR NJ V MJETE UJI T HIGH LART >> JU KENI NEVOJ P AR MJETIN E UJIT T HIGH LART >> JU KENI NEVOJ P AR NJ V MJETE UJI T W LART TAT MERRNI >> KENI NEVOJ P AR NJE MJETE UJI T HIGH LART P TOR T RREGULLUAR >> JU KENI NEVOJ P AR NJ V MJETE UJI T W LART P TOR T G SHKELQUAR PR PJES >> JU KENI NEVOJ P AR NJ V MJETE UJI T W LART P TOR T G SIGURUAR PJES PJESVE T. AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF ST. AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF ST. BERNARD AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF ST. SHENJI BERNARD AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF ST. FAMILJE BERNARD JASHT AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF ST. PARISHTI BERNARD JASHT THE SHQIPRIS ST FAMILJE BERNARD JASHT SHTYPIT ST PARISI BERNARD JASHT LEVEE ST PARISI BERNARD JASHT MBROJTJES S LE LEVE ST PARISHI I BERNARD JASHT TU MEST MBROJTJES SVE LEVE E MESME E MBROJTJES SVE LEVEE MBROJTJA E MESME T LE MBROJTJES SVE LEVEE. PASDITA PASDITA PASDITA Rruga automobilistike PASDITA Autostrada gjithashtu PASDITA Autostrada gjithashtu përmbyt PASDITA Autostrada gjithashtu përmbyti Autostrada gjithashtu përmbyti Autostrada gjithashtu përmbyti nga Rruga automobilistike gjithashtu vërshoi nga lulëzimi Rruga automobilistike gjithashtu vërshoi nga lulëzimi për në Rruga automobilistike gjithashtu vërshoi nga lulëzimi në HOPEDALE Rruga autostradë gjithashtu përmbyt nga lulëzimi në HOPEDALE DHE NGA FLOURISANT N TO HOPEDALE DHE NGA FLOURISANT TE HOPEDALE DHE SHELL NGA FLOURISANT P TOR HOPEDALE DHE SHELL SHQIP. PLAZHI SHELL. PLAZHI SHELL. ST PLAZHI SHELL. ST BERNARD PLAZHI SHELL. ST SHENJI BERNARD PLAZHI SHELL. ST PRESIDENTI I PARISHT BERNARD ST PRESIDENTI I PARISHT BERNARD ST Guy i Presidentit të famullisë BERNARD ST PRESIDENTI I PARISHT BERNARD GUY MCGINNIS ST Thotë Presidenti i famullisë BERNARD GUY MCGINNIS ST T S THOT PR PRESIDENTI I PARISHT BERNARD GUY MCGINNIS ST PRESIDENTI I PARISISH S B BERNARD, GUY MCGINNIS, THOT SI DUKET ST PRESIDENTI I PARISISH S B BERNARD, GUY MCGINNIS, THOT SE I DUKEN SI GUY MCGINNIS Thotë se Duket si Djaloshi MCGINNIS Thotë se Duket SI VET GUY MCGINNIS Thotë se Duket si Stuhia e Qetë GUY MCGINNIS Thotë se Duket Si Kirurgji SALLM STORM GUY MCGINNIS Thotë se Duket Sikurse Do të Kirurgjisë së Stuhisë GUY MCGINNIS Thotë se Duket Si Kirurgji SALLY STURM WILL TOP GUY MCGINNIS thotë se duket sikur kirurgjia e rrëmujës do të dalë në krye Kirurgji SALLY STORM DO T TO MP PAR Kirurgjia e stuhisë së paqartë do të dalë në krye SURY STURM Kirurgjia do të kryejë rreth SURY STURM Kirurgjia do të kryejë rreth rreth shtatë Kirurgjia e stuhisë së paqartë do të dalë në krye për rreth shtatë këmbë Kirurgjia e stuhisë së paqartë do të dalë në krye për rreth shtatë këmbë para P ABR PARA SHTAT KEMBT RRETH SHTATV KMBVE PARA MFRISAK RRETH SHTATV KEMBVE PARA SE TING MAKNI SOT SOT. PIKA SOT. PIKA SOT. POR PIKA SOT. POR PIKA SOT. POR UJIN PIKA SOT. POR UJI MUND T PIKA SOT. POR UJI NDODH POR UJI NDODH POR UJI MUND T ST NGJITET RRETH POR UJI MUND T ST NGJITET RRETH PR POR UJI MUND T ST NGJITET RRETH DITVE. RRETH DITAVE. RRETH DITAVE. NE RRETH DITAVE. Ne do të RRETH DITAVE. Ne do të vazhdojmë akoma RRETH DITAVE. Ne akoma do të kemi RRETH DITAVE. Ne akoma do të kemi ndoshta RRETH DITAVE. Ne akoma do ta kemi Ne akoma do ta kemi Ne akoma do të kemi ndoshta do të Ne akoma do të kemi ndoshta do të shikojmë Ne akoma do të kemi ndoshta do të duket si Ne akoma do të kemi ndoshta do të duket si e lartë Ne akoma do të kemi ndoshta do të duket si baticë e lartë DO T L DUKET SI TIDE E LART DO T L DUKET SI TIDA E MADHE DO T L DUKET SIKUR TIDA E LART PROBABILISHT RRETH DO T L DUKET SI TIDA E MADHE RRETH TRET DO T'I DUKET SI TIDA E LARTBA PREJ TRE TRE DO T L DUKET SI TIDA E LART PREJ TRET TH TRE DHE PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE PROBABLISHT RRETH TRE TRE DHE A PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE GJYSM PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE GJYSME KMBT PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE NJAL GJYSM KMBT PR PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE GJYSMF KMBT P FORR A PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE GJYSMF KMBT PR NJ A Çift PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE GJYSME K FMBT PR NJAY DIT Çift NJAL GJYSM K FMBT P FORR DIT CO Çift NJE GJYSEM KEMBE PER NJE DITE CUPEL PARA NJ H GJYS K FMB FORT P FORR NJ A DIT CO Çift, para kësaj NJ H GJYS K FMB FORT P FORR NJ A DIT CO Çift, para këtij uji Një gjysmë këmbë për disa ditë para se të mund të ujit NJAL GJYS K FMBT P FORR NJAY DIT CO Çift, para se të mund të jetë ky ujë Një gjysmë këmbë për disa ditë para se të mund të thithin këtë ujë PARA KIST W UJIT MUND T S thithet PARA KIST W UJIT MUND T S T S thithet PARA KIST W UJIT MUND T S T S thithet PARA KIST W UJIT MUND T S TU thithet KETU. JASHT KTU. JASHT KTU. IT JASHT KTU. VETEM JASHT KTU. VETEM Varet JASHT KTU. VETEM Varet JASHT KTU. VETEM Varet nga JASHT KTU. VETEM Varet nga Stuhia VETEM Varet nga Stuhia VETEM VARET SI STORM VETEM Varet nga STORMA SA SHPEJT VETEM Varet nga Stuhia SA SHPEJT VETEM Varet nga STORMIA SI SHpejt Lëviz VETEM Varet nga STORMIA SI SHpejt Lëviz. SI SHPEJT Lëviz. SI SHPEJT Lëviz. KETU SI SHPEJT Lëviz. NUK KA SI SHPEJT Lëviz. KA NUK U SHPIKUA SI SHPEJT Lëviz. NUK KA PARA PARA SI SHPEJT Lëviz. KA NUK U PARAQITET T JEN SI SHPEJT Lëviz. KA NUK DUKE PARAQITUR T TO SHUM M KA NUK DUKE PARAQITUR T TO SHUM M KA NUK DUKE PARAQITUR P BER T BE pasur shumë pronë NUK DUKE PARAQITUR D TOMTIM SHUM T PRO PRONS NUK DUKE PARAQITUR D TOMTIM SHUMU TP PRONS N NUK DUKE PARAQITUR D TOMTIM SHUM T PRO PRONS N IN ST. NUK DUKE PARAQITUR D TOMTIM SHUM T PRO PRONS N IN ST. BERNARD DEMTIMI I PRONS N ST ST. BERNARD DEMTIMI I PRONS N ST ST. BERNARD . . FOLKS . FOLKS KUSH . FOLKS QO JETOJN . Popujt që jetojnë jashtë . FOLKIVET QO JETOJN JASHT FOLKIVET QO JETOJN JASHT Popujt që jetojnë jashtë nivelit Popujt që jetojnë jashtë mbrojtjes së nivelit FOLK WHT QO JETOJN O JASHT THE DIN PRO T PRO MBROJTJES SVE NIVELIT Popujt që jetojnë jashtë mbrojtjes së nivelit të di FOLKKST QO JETOJN O JASHT THE MBROJTJES SVE NIVELIT DI T TO L MOVIZEN MBROJTJA NVE LEVVE E DI T TO L MOHENI MBROJTJEN NVE LEVE E DI T TO L MOVIZEN TIJ MBROJTJA NVE LEVVE E DI T LINDI VLERAT E TYRE MBROJTJEN NVE LEV T K DINI T TO L MONDONI VLERAT E TYRE MBROJTJEN NVE LEVE E DI T TO LINDI VLERAT E TYRE N TO LART VLERAT E TYRE T TO LART Vlerat e tyre në tokë më të lartë Vlerat e tyre në tokë më të lartë dhe Vlerat e tyre në tokë dhe varka më të larta VLERAT E TYRE N TO TOKU DHE Varka M T LART VLERAT E TYRE N TO TOK HIGH M HIGH T LART DHE Varka T TO SIGURT VLERAT E TYRE N TO TOKU M HIGH T BO LART DHE Varka P TOR LIGJINE E SIGURT TOKA DHE Varkat P TOR T SA SIGURT LARG TOKA DHE Varkat P TOR T SA SIGURT LARG. . . ME SHUME . SHUMICA . SHUMICA E . Shumica e shtëpive . Shumica e shtëpive janë . EDHE SHUM T SHTOMPIVE JAN EDHE SHUM T SHTOMPIVE JAN Shumica e shtëpive janë ngritur gjithashtu. I RRITUR. I RRITUR. EDHE I RRITUR. EDHE PSE I RRITUR. EDHE MENDEJE SHUMALL I RRITUR. EDHE MOUNYRT SSHT I RRITUR. EDHE TOU MIRALL TANI TANI EDHE TOU MIRALL TANI TANI EDHE PRET TANI PRET NALL SOT EDHE PRET TANI TALL PRETET SALL VETM EDHE PRET TANI TALL PRETET TALL BALLHET TALL VETM EDHE PRET TANI PRET TANI PALLR T B LR L RANDNI EDHE PRET TANI PRET TANI PRET T TO B MHET P LRFUNDIMI I TOKS PRITET T TO BAKEN L P LRFUNDIMIN E PLANIT PRITET T TO BN L PLANIN PANDRPARA PRITET T TO B MHET PLANI PARR FLORIDA PRITET T TO BAKEHET PLANI PARR FLORIDA ALABAMA PRITET T TO B MNI PLAN PRPARA FLORIDA ALABAMA LINE, PRITET T TO BAKEHET PLANI PARRPARA FLORIDA ALABAMA LINE, IT RRETHI FLORIDA ALABAMA, IT VESHJA E FLORIDA ALABAMA, KA RRETHI FLORIDA ALABAMA, ASSHT BE QNI FLORIDA ALABAMA LINE, HSHT SHUM FLORIDA ALABAMA LINE, HSHTEN SHPRNDARUR SHUM FLORIDA ALABAMA LINE, HSHTEN SHUM SHP DRNDARSE PR ASSHTEN SHUM P DRBARUES PR BESHTEN SHUM DISPUTUESE PR BESHT SHUM PISRBRSUES P THER LOKALIN BESHT SHUMIS DISPUTUES PR TREGTARIN LOKAL BESHT SHUM D SHKURT DRUESE P FORR PESHKIMIN LOKAL TREGTAR PESHKIMI LOKAL TREGTAR INDUSTRIA VENDORE E PESHKIMIT TREGTAR. INDUSTRI INDUSTRI A INDUSTRI Një karkalec deti INDUSTRI Një SEZON karkalecash INDUSTRI NJ SE SEZON I karkalecave I INDUSTRI E KUPTOJ SEZONIN E karkalecave E KUPTOJ SEZONIN E karkalecave NJ SE SEZON I KRIMPVE T U KUPTOJ Një sezon karkalecash Unë e kuptoj që ju keni NJ SE SEZON I KRRDESVE KUPTOJ SE KENI Një sezon karkalecash Unë e kuptoj që ju keni një të bukur Një sezon karkalecash Unë e kuptoj që ju keni një shumë të mirë NJE SEZON I KRIMPERVE KUPTOJ SE KENI SEZON SHUMT T G MIR. KENI SEZON SHUM T G MIR. KENI SEZON SHUM T G MIR. KENI SEZON SHUM T G MIR. Gaforrja KENI SEZON SHUM T G MIR. SEZONI I GAFORMEVE KENI SEZON SHUM T G MIR. SEZONI Gaforrja SHT KENI SEZON SHUM T G MIR. SEZONI Gaforrja PSHT P I SHTET KENI SEZON SHUM T G MIR. Sezoni i Gaforreve PSHT P SHUM E MIR Sezoni i Gaforreve PSHT P SHUM E MIR SEZONI Gaforrja është një sezon shumë i mirë. SEZONI SEZONI JU SEZONI JU VETËM SEZONI Ju thjesht imagjinoni SEZONI Ju thjesht imagjinoni SI SEZONI Ju thjesht imagjinoni se si ajo SEZONI Ju thjesht imagjinoni se si thjesht Ju thjesht imagjinoni se si thjesht Ju thjesht imagjinoni se si thjesht pushon JU IMAGJINONI SI TI MBYLL TIJ JU IMAGJINONI SI TI MBYLL T WH TJERN JU IMAGJINONI SI SIPAS JETS S TIJ JET LSIMIN E TYRE GJYKON T WH GJITHA JETSIN E TYRE RRETH T. GJITHA JETSIN E TYRE RREGULLON T WH GJITHA JETELSIN E TYRE DHE POSHT DHE POSHT AND DHE LEHON POSHT AND DHE L LEVITET N IN POSHT AND DHE LEHON N THE POSHT AND DHE LVEN N DRUR POSHT AND DHE ULET N IN Liqenin e Drurit POSHT AND DHE ULET N IN Liqenin e Drurit Delikto LEVITET N IN Liqenin e Drurit Delikto NGJITET N IN ZONN E DELIKTOVE T L LIQENIT TOOD DRUROODS LARG INT N L LIQEN WN E DRURIT ZONA E DELICTO KAN LARTVET N IN ZONN E LIQENIT TOOD DRURIT DELICTO KAN TANI TATIMET N IN ZONN E LIQENIT TOOD DRURIT DELICTO TANI JAN BE TANI LARTEST N IN ZONN E LIQENIT TOOD DRURIT DELICTO TANI JAN BE MBISHTURUAR ZONAT TANI JAN BE MBISHTRUAR FUSHAT TANI JAN O MBIKURPOZUAR NGA FUSHAT TANI JAN BE MBISHTRUAR NGA FUSHAT TANI JAN BE MBIKURPOZUAR NGA STORIMI FUSHAT TANI JAN BE MBIKTQYRUAR NGA Kirurgjia E STORMIT ZONAT TANI JAN BE MBIKTQYRUAR NGA Kirurgji STORM SHOQRUAR NGA Kirurgji STORM shoqëruar NGA Kirurgji STORM SHOQRUAR ME NGA Kirurgji STORM shoqëruar me uragan NGA Kirurgji STORM shoqëruar me Uragani SALLY. Me Uragani SALLY. Me Uragani SALLY. >> Me Uragani SALLY. >> DHE Me Uragani SALLY. >> DHE NE Me Uragani SALLY. >> DHE NE VETM Me Uragani SALLY. >> DHE NE THJESHT PAM Me Uragani SALLY. >> DHE JAM PASA A Me Uragani SALLY. >> DHE JAM PRET NJ Helikopter >> DHE JAM PRET NJ Helikopter >> DHE JAM PRET NJ SA FLIKONI HELIKOPTER >> DHE JAM PRET NJ SA Helikopter që fluturon tejkaluar. Fluturoni përtej Fluturoni përtej IT Fluturoni përtej KISHTE Fluturoni përtej KISHTE TE DYTET Fluturoni përtej E KISHTE SHTETIN Fluturoni përtej E KISHTE SHTETIN DHE Fluturoni përtej E KISHT T BO SHTETIN DHE LOKAL E KISHT T BO SHTETIN DHE LOKAL KISHTE ZYRTARET E SHTETIT DHE LOKAL E KISHT T BO DYT ZYRTARATET SHTETROR AND DHE VENDOR KISHI T BO DYT ST ZYRTARATET SHTETROR DHE VENDOR Q KAN KISHI T BO DYT ZYRTARATET SHTETROR AND DHE VENDOR TH Q TH KAN FL FLIKUR KISHI TTH DYT ZYRTAR STT SHTETROR AND DHE VENDOR Q TH KAN FL FLUKUR ZYRTART Q TH KAN FL FLUTURUAR Zyrtarët që kanë fluturuar atje Zyrtarët që kanë fluturuar atje ZYRTART QAT KAN FL FLUTURUAR K THTU P TOR T marrë ZYRTART QAT KAN FL FLUTURUAR K THTU P TOR TAKE BR A ZYRTART QAT KAN FL FLUTURUAR K THTU P TOR T SHIKUAR ZYRTART QAT KAN FL FLUTURUAR KERETU P TOR T SHIKUAR DHE ZYRTART QAT KAN FL FLUTURUAR KTU P TOR T SHIKUAR DHE VLERSUAR KETU T T SHIKONI DHE VLERSONI KETU T T SHIKONI DHE VLERSONI KETU T T SHIKONI DHE VLERSONI DAMMIN. D DMTIMI. D DMTIMI. POR D DMTIMI. POR H ERSISHT D DMTIMI. POR djali më i hershëm D DMTIMI. Por djali më i hershëm MCGINNIS, DAMMTIMI. Por djali më i hershëm MCGINNIS, Por djali më i hershëm MCGINNIS, Por djali më i hershëm MCGINNIS, famullia Por djali më i hershëm MCGINNIS, PRESIDENTI I PARISHT Por djali më i hershëm MCGINNIS, PRESIDENTI I PARISHT KTU Por djali më i hershëm MCGINNIS, PRESIDENTI I PARISHT Por djali më i hershëm MCGINNIS, PRESIDENTI I PARISHT KTU NA TREGON PRESIDENTI I PARISHT Këtu na tha PRESIDENTI I PARISHT KTU NA TREGONI QYTETIN PRESIDENTI I PARISHT KTU NA TREGON TA QUOTOJN PRESIDENTI I PARISHT KTU NA TREGONI QYTUAR E SHIKON PRESIDENTI I PARISHT KTU NA TREGONI QYTETOJN IT SE DUKEN

Rritja e stuhisë nga Uragani Sally tejkalon nivelet e unazës në famullinë St.

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.37" dur="0.066">NE</text>
<text sub="clublinks" start="3.436" dur="0.067"> NE MUNDEMI</text>
<text sub="clublinks" start="3.503" dur="0.167"> MUND T JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.067"> MUND T BE FOKUSOhemi</text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.1"> MUND T BE FOKUSOhemi</text>
<text sub="clublinks" start="3.837" dur="0.066"> Ne mund të përqendrohemi vetëm në</text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.234"> Ne mund të përqendrohemi vetëm në një</text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.167"> Ne mund të përqendrohemi në vetëm disa</text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.1"> Ne mund të përqendrohemi vetëm në disa minuta.</text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.233"> PAK MINUTA.</text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.101"> PAK MINUTA. TE GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="4.738" dur="0.1"> PAK MINUTA. NË RREGULL.</text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.233"> NË RREGULL.</text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.1"> NË RREGULL. Tingujt</text>
<text sub="clublinks" start="5.171" dur="0.1"> NË RREGULL. Tinguj të mirë.</text>
<text sub="clublinks" start="5.271" dur="0.201"> Tinguj të mirë.</text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.033"> Tinguj të mirë. TANI</text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.067"> Tinguj të mirë. TANI TE</text>
<text sub="clublinks" start="5.572" dur="0.1"> Tinguj të mirë. TANI N A A</text>
<text sub="clublinks" start="5.672" dur="1.601"> Tinguj të mirë. TANI N A VON</text>
<text sub="clublinks" start="7.273" dur="0.067"> Tinguj të mirë. Tani në një thyerje të vonë</text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.334"> Tani në një thyerje të vonë</text>
<text sub="clublinks" start="7.674" dur="0.067"> Tani në një zhvillim të vonë</text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.066"> TANI N TO ZHVILLIMET E P LRDORURA TATE VONA</text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> TANI N A ZHVILLIMET E P LRDORURA TATE VONA</text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.101"> TANI N A ZHVILLIMET E P LRGJARJEVE TATE VONA N P FLRMBYTJE</text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> TANI N TO ZHVILLIMET E P LRGJARJEVE T L VONA N IN LUFTN E përmbytjes</text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.167"> ZHVILLIMET N IN LUFTN E përmbytjes</text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.067"> ZHVILLIMET N IN LUFTN E përmbytjes N</text>
<text sub="clublinks" start="8.308" dur="0.133"> ZHVILLIMET NIGH LUFTN E POODRMBYTJES N ST ST.</text>
<text sub="clublinks" start="8.441" dur="0.134"> ZHVILLIMET NIGH LUFTN E POODRMBYTJES N ST ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.1"> ZHVILLIMET NIGH LUFTN E POODRMBYTJES N ST ST. SHENJI BERNARD.</text>
<text sub="clublinks" start="8.675" dur="0.2"> NE ST. SHENJI BERNARD.</text>
<text sub="clublinks" start="8.875" dur="2.469"> NE ST. SHENJI BERNARD. KJO</text>
<text sub="clublinks" start="11.344" dur="0.1"> NE ST. SHENJI BERNARD. KJO PRFSHIR</text>
<text sub="clublinks" start="11.444" dur="0.134"> NE ST. SHENJI BERNARD. KJO PRFSHIR unazën</text>
<text sub="clublinks" start="11.578" dur="0.1"> NE ST. SHENJI BERNARD. KJO PRFSHIR ZHVILLONI ZHVILLIMIN</text>
<text sub="clublinks" start="11.678" dur="0.067"> NE ST. SHENJI BERNARD. KJO P INRFSHIN ZHVILLIMI LEHTON IN</text>
<text sub="clublinks" start="11.745" dur="0.166"> KJO P INRFSHIN ZHVILLIMI LEHTON IN</text>
<text sub="clublinks" start="11.911" dur="0.101"> KJO PRFSHIR ZHVILLIMET E RINGES</text>
<text sub="clublinks" start="12.012" dur="0.1"> KJO PRFSHIN ZHVILLIMET E UJS N DRUR</text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.166"> KJO PRFSHIR ZHVILLIMET E UJTS N IN Liqenin e Drurit</text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.101"> KJO PRFSHIR ZHVILLIMET E UJIT N IN LIQENINAKE E DRURIT DELACROIX</text>
<text sub="clublinks" start="12.379" dur="0.1"> KJO PRFSHIR ZHVILLIMET E RINGES N ZONN DELACROIX TAKE LIQENIT TOOD DRURS.</text>
<text sub="clublinks" start="12.479" dur="0.2"> ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS.</text>
<text sub="clublinks" start="12.679" dur="0.133"> ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. PALI</text>
<text sub="clublinks" start="12.812" dur="2.603"> ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. Murfia e Palit</text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.067"> ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. MURPHY PAUL ka</text>
<text sub="clublinks" start="15.482" dur="0.1"> ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. MURPHY PALI KA</text>
<text sub="clublinks" start="15.582" dur="0.133"> ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. PAUL MURPHY KA TREGIMIN</text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.067"> ZONA DELACROIX E LIQENIT TOOD DRURS. PAUL MURPHY KA TREGIMIN FOR P FORR</text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.2"> PAUL MURPHY KA TREGIMIN FOR P FORR</text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="0.067"> PAUL MURPHY KA TREGIMIN FOR P FORR DITT</text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.1"> PAUL MURPHY KA TREGIMIN P DR DIT TANI</text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.067"> PAUL MURPHY KA TREGIMIN FOR P DR DIT TANI BASHKOHET</text>
<text sub="clublinks" start="16.216" dur="0.1"> Paul Murphy ka historinë për ditë tani bashkohet me ne</text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="0.133"> PAUL MURPHY KA TREGIMIN FOR P DR DITS TANI BASHKOHET NE DREJT.</text>
<text sub="clublinks" start="16.449" dur="3.103"> DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN.</text>
<text sub="clublinks" start="19.552" dur="0.234"> DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN. PAUL,</text>
<text sub="clublinks" start="19.786" dur="0.067"> DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN. PAUL, IT</text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.1"> DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN. PAUL, ISSHT</text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.2"> DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN. PAUL, ISSHT A A</text>
<text sub="clublinks" start="20.153" dur="0.067"> DITS TANI BASHKBASHKOHENI JETOJN. PAUL, ISSHT A POTENCIALE</text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.267"> PAUL, ISSHT A POTENCIALE</text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="3.136"> PAUL, ISSHT A POTENCIALE E RREZIKSHME</text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.1"> PAUL, ISSHT A SITUAT P E RREZIKSHME POTENCIALE</text>
<text sub="clublinks" start="23.723" dur="0.1"> PAUL, ISSHT A SITUAT P E RREZIKSHME POTENCIALE N.</text>
<text sub="clublinks" start="23.823" dur="0.067"> PAUL, ISSHT A SITUAT P E RREZIKSHME POTENCIALE N IN ST.</text>
<text sub="clublinks" start="23.89" dur="0.267"> SITUATA E RREZIKSHME N ST ST.</text>
<text sub="clublinks" start="24.157" dur="0.133"> SITUATA E RREZIKSHME N ST ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="24.29" dur="0.134"> SITUATA E RREZIKSHME N ST ST. SHENJI BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.1"> SITUATA E RREZIKSHME N ST ST. SONA E PARIS S B BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="24.524" dur="0.067"> SITUATA E RREZIKSHME N ST ST. PARISHTI I BERNARDIT SOT SOT</text>
<text sub="clublinks" start="24.591" dur="0.233"> PARISHTI I BERNARDIT SOT SOT</text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.134"> PARISHTI I BERNARDIT SOT PREJ PARA</text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.067"> PARISHTI I BERNARDIT SONA PREJ PARAJESS</text>
<text sub="clublinks" start="25.025" dur="2.736"> PARISHTI I BERNARD S T SOT PREJ PARAQES .S N.</text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="0.133"> PARISHTI I BERNARD SOT SOT PARA KOHIMES S ajrit në 5</text>
<text sub="clublinks" start="27.894" dur="0.067"> PARISHTI I BERNARD SOT SOT PARA KOHS S PARIS AT</text>
<text sub="clublinks" start="27.961" dur="0.3"> PARA KOHIRS S ajrit në 5 famullinë</text>
<text sub="clublinks" start="28.261" dur="0.067"> PARA KOHIRS ajrore NIR 5 PRESIDENTIN E PARISHT</text>
<text sub="clublinks" start="28.328" dur="0.133"> PARA KOHIRS S ajrit në 5 djalë i Presidentit të Famullisë</text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.067"> PARA KOHS S ajrit në 5 Presidentin e Famullisë GUY MCGINN</text>
<text sub="clublinks" start="28.528" dur="0.133"> PARA KOHIRS S ajrit në 5 është presidenti i famullisë, djali MCGINN</text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.067"> PARA KOHS S AERIS N 5 5 ZHVILLOHET PRESIDENTI I PARISHT GUY MCGINN</text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.167"> PRESIDENTI GUY MCGINN THIRRET</text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.067"> PRESIDENTI GUY MCGINN MU QUAJ</text>
<text sub="clublinks" start="28.962" dur="0.1"> PRESIDENTI GUY MCGINN MUND QUAJ DHE</text>
<text sub="clublinks" start="29.062" dur="0.067"> PRESIDENTI GUY MCGINN MU QUAHET DHE TI THOT</text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.1"> PRESIDENTI GUY MCGINN MU QUAHET DHE ME TREGUA</text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.033"> PRESIDENTI GUY MCGINN M C QUAHET MUA DHE M TO TI THOT AJO</text>
<text sub="clublinks" start="29.262" dur="3.437"> PRESIDENTI GUY MCGINN M C QUAHET Mua dhe më tha që</text>
<text sub="clublinks" start="32.699" dur="0.067"> PRESIDENTI GUY MCGINN M C QUAHET Mua dhe më tha se një seri</text>
<text sub="clublinks" start="32.766" dur="0.066"> PRESIDENTI GUY MCGINN M C QUAHET Mua dhe më tha që një seri e</text>
<text sub="clublinks" start="32.832" dur="0.201"> Mua dhe më tha se një seri e</text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="0.133"> Mua dhe më tha se një seri e unazës</text>
<text sub="clublinks" start="33.166" dur="0.1"> Mua dhe më tha që një seri e unazave unazë</text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.134"> Mua dhe më tha që një seri e unazës e lejon atë</text>
<text sub="clublinks" start="33.4" dur="0.133"> Mua dhe më tha që një seri e unazës që ndihmon</text>
<text sub="clublinks" start="33.533" dur="0.067"> Mua dhe më tha që një seri e unazës lejon që të ndihmojë mbrojtjen</text>
<text sub="clublinks" start="33.6" dur="0.2"> UNESHA LEHON QAT NDIHMON MBROJTJEN</text>
<text sub="clublinks" start="33.8" dur="0.1"> UNESHA LEHON QAT NDIHMONI MBROJTJEN E</text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.1"> UNESHA LEHON SE NDIHMONI MBROJTJEN E DRURIT</text>
<text sub="clublinks" start="34" dur="2.736"> Unaza ulet që ndihmon në mbrojtjen e liqenit të drurit</text>
<text sub="clublinks" start="36.736" dur="0.1"> Unaza ulet që ndihmon në mbrojtjen e liqenit të drurit dhe</text>
<text sub="clublinks" start="36.836" dur="0.1"> Unaza ulet që ndihmon në mbrojtjen e liqenit të drurit dhe vendor</text>
<text sub="clublinks" start="36.936" dur="0.067"> Unaza ulet që ndihmon në mbrojtjen e liqenit të drurit dhe zonat lokale</text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.2"> Liqeni i drurit dhe zonat lokale</text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.067"> Liqeni i drurit dhe zonat lokale kanë</text>
<text sub="clublinks" start="37.27" dur="0.1"> Liqeni i drurit dhe zonat lokale kanë tani</text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.2"> LIQENI I DRURIT DHE ZONAT VENDORE TANI JAN BE TANI</text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.067"> Liqeni i drurit dhe zonat lokale janë mbipopulluar tani</text>
<text sub="clublinks" start="37.637" dur="0.067"> Liqeni i drurit dhe zonat lokale janë mbipopulluar nga tani</text>
<text sub="clublinks" start="37.704" dur="0.2"> TANI JANE MBIKURPOZUAR NGA</text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.1"> TANI JAN BE MBIKTQYRUAR NGA KJO</text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.1"> TANI BESHTT MBIKQYRUAR NGA KJO STORM</text>
<text sub="clublinks" start="38.104" dur="0.1"> TANI JAN BE MBIK OQYRSUAR NGA KJO Kirurgji STORM.</text>
<text sub="clublinks" start="38.204" dur="0.167"> KJO Kirurgji STORM.</text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="2.603"> KJO Kirurgji STORM. >></text>
<text sub="clublinks" start="40.974" dur="0.133"> KJO Kirurgji STORM. >> SHOQERI</text>
<text sub="clublinks" start="41.107" dur="0.167"> KJO Kirurgji STORM. >> SHOQERI ME</text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="0.067"> KJO Kirurgji STORM. >> SHOQERI ME URRIKANE</text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.233"> >> SHOQERI ME URRIKANE</text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.1"> >> SHOQEROHETI ME URRIKANE SALLY.</text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.201"> SHUMY</text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.1"> SHUMY DHE</text>
<text sub="clublinks" start="41.975" dur="0.167"> SHUMY DHE AJO</text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> SHUMY DHE AT C PERDORISHT</text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> SHUMY DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON</text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="1.601"> DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON</text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="0.167"> DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON ATA</text>
<text sub="clublinks" start="44.177" dur="0.1"> DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON KT Përmbytje</text>
<text sub="clublinks" start="44.277" dur="0.134"> DHE ATA PERCAKTISISHT KOMPLEKON Q LUFTOJN FL përmbytjen</text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.1"> DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON KATT FL NGJITJE LUFTN SOT</text>
<text sub="clublinks" start="44.511" dur="0.066"> DHE ATA PERCAKTISHT NDIHMON KATT FL LUFTN E POODRMBYTJES SOT SOT KERETU</text>
<text sub="clublinks" start="44.577" dur="0.167"> ATA P FLRMBYTJE LUFT SONA KTU</text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.067"> ATA P FLRMBYTJE LUFT SONA KTU N IN</text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="4.271"> ATA P FLRMBYTJE LUFT SONA KTU N IN ST.</text>
<text sub="clublinks" start="49.082" dur="0.167"> ATA P FLRMBYTJE LUFT SONA KTU N IN ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.167"> NE ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="49.416" dur="0.066"> NE ST. BERNARD >></text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.134"> NE ST. BERNARD >> THE</text>
<text sub="clublinks" start="49.616" dur="0.1"> NE ST. BERNARD >> QELIZA</text>
<text sub="clublinks" start="49.716" dur="0.133"> NE ST. BERNARD >> Telefoni celular</text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.1"> NE ST. BERNARD >> VIDEO E TEL</text>
<text sub="clublinks" start="49.949" dur="0.067"> NE ST. BERNARD >> SHOTIMI VIDEO I TELEFONIT QELIZ</text>
<text sub="clublinks" start="50.016" dur="0.2"> >> SHOTIMI VIDEO I TELEFONIT QELIZ</text>
<text sub="clublinks" start="50.216" dur="0.134"> >> VIDEO E TEL</text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.067"> >> VIDEO E TELEFONIT QELIMOR SHKURT brenda</text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.1"> >> VIDEO E TEL</text>
<text sub="clublinks" start="50.517" dur="0.1"> >> VIDEO E TELEFONIT QELUAR SHOTOHET VETM BRENDA FUNDIT</text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.1"> >> VIDEO E TLEFONIT QELIMI VETEM Brenda orës së fundit</text>
<text sub="clublinks" start="50.717" dur="0.067"> >> VIDEO E TLEFONIT QELIMI VETEM BRENDA EMISIONEVE T L FUNDIT</text>
<text sub="clublinks" start="50.784" dur="2.369"> VETEM BRENDA EMISIONEVE TE FUNDIT</text>
<text sub="clublinks" start="53.153" dur="0.133"> VETM BRENDA ORS S FL FUNDIT TREGON UJ FLN E POODRMBYLLUR</text>
<text sub="clublinks" start="53.286" dur="0.1"> VETM BRENDA ORS SAST FUNDIT TREGON UJOODN E POODRMBLEDHJEVE</text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.067"> VETM BRENDA OR LS SAST FUNDIT TREGON UJOODN E POODRMBYLLUR</text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.1"> VETEM BRENDA ORS SAST FUNDIT TREGON UJOODN E POODRMBLEDHJES Q FL RRETH A</text>
<text sub="clublinks" start="53.553" dur="0.067"> VETM BRENDA OR LS SAST FUNDIT TREGON UJOODN E POODRMBYLL FLS SING FLUTUR PR K AMBT</text>
<text sub="clublinks" start="53.62" dur="0.2"> UJ FL MBYLLSI Q FL FLET POUR K FMBT</text>
<text sub="clublinks" start="53.82" dur="0.067"> UJ FL MBYLLSOR Q FLUTURON MBI K AMBT MBI KMBOOT</text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> UJ FL MBYLLSOR Q FLUTURON P ABR NJOO KMB OT MBI T</text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.1"> UJOOD MBYLLJE Q FL FLUTURON PR K FMBT MBI DELLA</text>
<text sub="clublinks" start="54.087" dur="0.133"> UJ FL I MBYLLSHT Q FL FLET AB POUR K FMBT MBI KROWN DELLA</text>
<text sub="clublinks" start="54.22" dur="0.067"> UJ FL MBYJTOODS Q FLET AB POUR NJ F KOOMBVERT PVERRGJAT autostradës DELLA CROWE</text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.067"> UJ FL MBYLLS Q FL FLET POUR NJ F KOOMBVERT MBI Rrugën e Della CROWE N IN</text>
<text sub="clublinks" start="54.354" dur="0.267"> MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në</text>
<text sub="clublinks" start="54.621" dur="0.066"> MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në Lindje</text>
<text sub="clublinks" start="54.687" dur="0.134"> MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në Rrugën Lindore.</text>
<text sub="clublinks" start="54.821" dur="0.133"> MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në Rrugën Lindore. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="54.954" dur="2.336"> MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në Rrugën Lindore. SHENJI BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="57.29" dur="0.067"> MBI Rrugën e Rrugës së Dellës në Rrugën Lindore. PARISHTI BERNARD VON</text>
<text sub="clublinks" start="57.357" dur="0.2"> ST LINDORE PARISHTI BERNARD VON</text>
<text sub="clublinks" start="57.557" dur="0.167"> ST LINDORE PARISHTI BERNARD VON KIST</text>
<text sub="clublinks" start="57.724" dur="0.033"> ST LINDORE PARISHTI BERNARD vonë këtë pasdite</text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.134"> ST LINDORE PARISHTI BERNARD vonë këtë pasdite A</text>
<text sub="clublinks" start="57.891" dur="0.1"> ST LINDORE PARISHTI BERNARD vonë këtë pasdite një i fortë</text>
<text sub="clublinks" start="57.991" dur="0.067"> ST LINDORE PARISHTI BERNARD vonë këtë pasdite një stuhi e fortë</text>
<text sub="clublinks" start="58.058" dur="0.233"> KJE PASDITE NJE STORM TE FORTE</text>
<text sub="clublinks" start="58.291" dur="0.067"> K AFT AF PASDITE NJ A Kirurgji e fortë</text>
<text sub="clublinks" start="58.358" dur="0.2"> KIST AF PASDITE NJ A Kirurg i fortë STORM NGA</text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.1"> KIST AF PASDITE NJ A Kirurgji e fortë e stuhisë nga uragani</text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.067"> KIST AF PASDITE NJ S Kirurgji e fortë e stuhisë nga uria uragane</text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.233"> Kirurgji nga Uragani Sandy</text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="2.47"> Kirurgji nga uragani Sandy nxituar</text>
<text sub="clublinks" start="61.428" dur="0.1"> Kirurgji nga uragani Sandy nxituar në</text>
<text sub="clublinks" start="61.528" dur="0.133"> Kirurgji nga Uragani Sandy nxituar në dhe</text>
<text sub="clublinks" start="61.661" dur="0.1"> Kirurgji nga uragani Sandy nxituar në dhe mori</text>
<text sub="clublinks" start="61.761" dur="0.1"> Kirurgji nga uragani Sandy nxituar në dhe mori</text>
<text sub="clublinks" start="61.861" dur="0.067"> Kirurgji nga uragani Sandy nxituar në dhe mori</text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.234"> Nxituar në dhe të marrë jashtë</text>
<text sub="clublinks" start="62.162" dur="0.066"> Nxitojnë dhe morën seritë</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.1"> Nxitojnë dhe morën seritë e</text>
<text sub="clublinks" start="62.328" dur="0.134"> Nxitojnë dhe morën seritë e unazës</text>
<text sub="clublinks" start="62.462" dur="0.1"> Nxitojnë dhe morën seritë e unazave të unazave</text>
<text sub="clublinks" start="62.562" dur="0.067"> Nxituar në dhe të marrë seri e unazë lejon që</text>
<text sub="clublinks" start="62.629" dur="0.267"> SERIA E Unazës LEHTON SE</text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> SERIA E UNESHTES LEHTON CILT Ofrojnë</text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.2"> SERIA E UNESHTES LEKON QAT DISA T PRO sigurojnë</text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.033"> SERIA E UNESHTES LEKON QAT JAPIN DISA MBROJTJE</text>
<text sub="clublinks" start="63.229" dur="2.269"> SERIA E UNESHTES LEKON QAT JAPIN DISA MBROJTJE</text>
<text sub="clublinks" start="65.498" dur="0.067"> SERIA E UNESHTES LEKON QAT JAPIN DISA MBROJTJE NGA</text>
<text sub="clublinks" start="65.565" dur="0.2"> Jepni DISA MBROJTJE NGA</text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.167"> Jepni DISA MBROJTJE N TO Liqen</text>
<text sub="clublinks" start="65.932" dur="0.1"> Jepni DISA MBROJTJE N TO LIQENIN DELACROIX</text>
<text sub="clublinks" start="66.032" dur="0.134"> Jepni DISA MBROJTJE N TO ZONAT DELACROIX</text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.066"> Jepni DISA MBROJTJE N TO ZONAT E LIQENIS D DELACROIX PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="66.232" dur="3.404"> ZONA E LIQENS DELACROIX PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="69.636" dur="0.233"> ZONAT E LIQENIS D DELACROIX Liderët e famullisë</text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.034"> ZONA E UDHHEQSVE TISH LIQENVE DELACROIX</text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="0.133"> ZONAT E LIQENIT DELACROIX LIDERERST E PARIS ZONA N TO</text>
<text sub="clublinks" start="70.036" dur="0.067"> ZONAT E LIDHJEVE DELACROIX LIDERT E PARIS ZONAT P TOR T VLERSUAR</text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.067"> ZONAT E LIQENIT DELACROIX LIDERT E PARISISH ZONA P TOR T VLERSUAR</text>
<text sub="clublinks" start="70.17" dur="0.233"> FUSHA E LIDERVE P TOR T VLERSUAR</text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.1"> FUSHA E LIDERVE P TOR T AS VLERSUAR D DMIN.</text>
<text sub="clublinks" start="70.503" dur="0.167"> D DMTIMI.</text>
<text sub="clublinks" start="70.67" dur="0.067"> D DMTIMI. >></text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="0.133"> D DMTIMI. >> JU</text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.034"> D DMTIMI. >> JU DUHET</text>
<text sub="clublinks" start="70.904" dur="0.1"> D DMTIMI. >> JU DUHET A</text>
<text sub="clublinks" start="71.004" dur="0.1"> D DMTIMI. >> DUHET NJ A LART HIGH</text>
<text sub="clublinks" start="71.104" dur="0.067"> D DMTIMI. >> KENI NEVOJ P AR UJ W T HIGH LART</text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.267"> >> KENI NEVOJ P AR UJ W T HIGH LART</text>
<text sub="clublinks" start="71.438" dur="0.033"> >> JU KENI NEVOJ P AR NJ V MJETE UJI T HIGH LART</text>
<text sub="clublinks" start="71.471" dur="0.1"> >> JU KENI NEVOJ P AR MJETIN E UJIT T HIGH LART</text>
<text sub="clublinks" start="71.571" dur="2.202"> >> JU KENI NEVOJ P AR NJ V MJETE UJI T W LART TAT MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="73.773" dur="0.1"> >> KENI NEVOJ P AR NJE MJETE UJI T HIGH LART P TOR T RREGULLUAR</text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.134"> >> JU KENI NEVOJ P AR NJ V MJETE UJI T W LART P TOR T G SHKELQUAR PR PJES</text>
<text sub="clublinks" start="74.007" dur="0.1"> >> JU KENI NEVOJ P AR NJ V MJETE UJI T W LART P TOR T G SIGURUAR PJES PJESVE T.</text>
<text sub="clublinks" start="74.107" dur="0.2"> AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF</text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.134"> AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF ST.</text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.133"> AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="74.574" dur="0.133"> AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF ST. SHENJI BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.067"> AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF ST. FAMILJE BERNARD JASHT</text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.067"> AUTOMJET P TOR TET MARR RRETH PJESVE T OF ST. PARISHTI BERNARD JASHT THE SHQIPRIS</text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.234"> ST FAMILJE BERNARD JASHT SHTYPIT</text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.2"> ST PARISI BERNARD JASHT LEVEE</text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.133"> ST PARISI BERNARD JASHT MBROJTJES S LE LEVE</text>
<text sub="clublinks" start="75.408" dur="0.067"> ST PARISHI I BERNARD JASHT TU MEST MBROJTJES SVE LEVE</text>
<text sub="clublinks" start="75.475" dur="0.3"> E MESME E MBROJTJES SVE LEVEE</text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.1"> MBROJTJA E MESME T LE MBROJTJES SVE LEVEE.</text>
<text sub="clublinks" start="75.875" dur="2.036"> PASDITA</text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.167"> PASDITA</text>
<text sub="clublinks" start="78.078" dur="0.1"> PASDITA Rruga automobilistike</text>
<text sub="clublinks" start="78.178" dur="0.133"> PASDITA Autostrada gjithashtu</text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.067"> PASDITA Autostrada gjithashtu përmbyt</text>
<text sub="clublinks" start="78.378" dur="0.067"> PASDITA Autostrada gjithashtu përmbyti</text>
<text sub="clublinks" start="78.445" dur="0.2"> Autostrada gjithashtu përmbyti</text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.2"> Autostrada gjithashtu përmbyti nga</text>
<text sub="clublinks" start="78.845" dur="0.033"> Rruga automobilistike gjithashtu vërshoi nga lulëzimi</text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.167"> Rruga automobilistike gjithashtu vërshoi nga lulëzimi për në</text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.067"> Rruga automobilistike gjithashtu vërshoi nga lulëzimi në HOPEDALE</text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.067"> Rruga autostradë gjithashtu përmbyt nga lulëzimi në HOPEDALE DHE</text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.233"> NGA FLOURISANT N TO HOPEDALE DHE</text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="3.37"> NGA FLOURISANT TE HOPEDALE DHE SHELL</text>
<text sub="clublinks" start="82.782" dur="0.134"> NGA FLOURISANT P TOR HOPEDALE DHE SHELL SHQIP.</text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="0.2"> PLAZHI SHELL.</text>
<text sub="clublinks" start="83.116" dur="0.133"> PLAZHI SHELL. ST</text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="0.134"> PLAZHI SHELL. ST BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="83.383" dur="0.167"> PLAZHI SHELL. ST SHENJI BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="83.55" dur="0.066"> PLAZHI SHELL. ST PRESIDENTI I PARISHT BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.201"> ST PRESIDENTI I PARISHT BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="83.817" dur="0.166"> ST Guy i Presidentit të famullisë BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="83.983" dur="0.101"> ST PRESIDENTI I PARISHT BERNARD GUY MCGINNIS</text>
<text sub="clublinks" start="84.084" dur="0.066"> ST Thotë Presidenti i famullisë BERNARD GUY MCGINNIS</text>
<text sub="clublinks" start="84.15" dur="0.1"> ST T S THOT PR PRESIDENTI I PARISHT BERNARD GUY MCGINNIS</text>
<text sub="clublinks" start="84.25" dur="0.1"> ST PRESIDENTI I PARISISH S B BERNARD, GUY MCGINNIS, THOT SI DUKET</text>
<text sub="clublinks" start="84.35" dur="0.067"> ST PRESIDENTI I PARISISH S B BERNARD, GUY MCGINNIS, THOT SE I DUKEN SI</text>
<text sub="clublinks" start="84.417" dur="0.2"> GUY MCGINNIS Thotë se Duket si</text>
<text sub="clublinks" start="84.617" dur="2.303"> Djaloshi MCGINNIS Thotë se Duket SI VET</text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.1"> GUY MCGINNIS Thotë se Duket si Stuhia e Qetë</text>
<text sub="clublinks" start="87.02" dur="0.133"> GUY MCGINNIS Thotë se Duket Si Kirurgji SALLM STORM</text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.067"> GUY MCGINNIS Thotë se Duket Sikurse Do të Kirurgjisë së Stuhisë</text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.167"> GUY MCGINNIS Thotë se Duket Si Kirurgji SALLY STURM WILL TOP</text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.067"> GUY MCGINNIS thotë se duket sikur kirurgjia e rrëmujës do të dalë në krye</text>
<text sub="clublinks" start="87.454" dur="0.166"> Kirurgji SALLY STORM DO T TO MP PAR</text>
<text sub="clublinks" start="87.62" dur="0.1"> Kirurgjia e stuhisë së paqartë do të dalë në krye</text>
<text sub="clublinks" start="87.72" dur="0.101"> SURY STURM Kirurgjia do të kryejë rreth</text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.1"> SURY STURM Kirurgjia do të kryejë rreth rreth shtatë</text>
<text sub="clublinks" start="87.921" dur="0.133"> Kirurgjia e stuhisë së paqartë do të dalë në krye për rreth shtatë këmbë</text>
<text sub="clublinks" start="88.054" dur="0.067"> Kirurgjia e stuhisë së paqartë do të dalë në krye për rreth shtatë këmbë para</text>
<text sub="clublinks" start="88.121" dur="0.233"> P ABR PARA SHTAT KEMBT</text>
<text sub="clublinks" start="88.354" dur="0.167"> RRETH SHTATV KMBVE PARA MFRISAK</text>
<text sub="clublinks" start="88.521" dur="0.1"> RRETH SHTATV KEMBVE PARA SE TING MAKNI SOT SOT.</text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.201"> PIKA SOT.</text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.066"> PIKA SOT. POR</text>
<text sub="clublinks" start="88.888" dur="0.1"> PIKA SOT. POR</text>
<text sub="clublinks" start="88.988" dur="0.101"> PIKA SOT. POR UJIN</text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="1.968"> PIKA SOT. POR UJI MUND T</text>
<text sub="clublinks" start="91.057" dur="0.067"> PIKA SOT. POR UJI NDODH</text>
<text sub="clublinks" start="91.124" dur="0.233"> POR UJI NDODH</text>
<text sub="clublinks" start="91.357" dur="0.067"> POR UJI MUND T ST NGJITET RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="91.424" dur="0.1"> POR UJI MUND T ST NGJITET RRETH PR</text>
<text sub="clublinks" start="91.524" dur="0.1"> POR UJI MUND T ST NGJITET RRETH DITVE.</text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.167"> RRETH DITAVE.</text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.1"> RRETH DITAVE. NE</text>
<text sub="clublinks" start="91.891" dur="0.1"> RRETH DITAVE. Ne do të</text>
<text sub="clublinks" start="91.991" dur="0.101"> RRETH DITAVE. Ne do të vazhdojmë akoma</text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.166"> RRETH DITAVE. Ne akoma do të kemi</text>
<text sub="clublinks" start="92.258" dur="2.937"> RRETH DITAVE. Ne akoma do të kemi ndoshta</text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.066"> RRETH DITAVE. Ne akoma do ta kemi</text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.201"> Ne akoma do ta kemi</text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.1"> Ne akoma do të kemi ndoshta do të</text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.1"> Ne akoma do të kemi ndoshta do të shikojmë</text>
<text sub="clublinks" start="95.662" dur="0.1"> Ne akoma do të kemi ndoshta do të duket si</text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.1"> Ne akoma do të kemi ndoshta do të duket si e lartë</text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> Ne akoma do të kemi ndoshta do të duket si baticë e lartë</text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.267"> DO T L DUKET SI TIDE E LART</text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.133"> DO T L DUKET SI TIDA E MADHE</text>
<text sub="clublinks" start="96.329" dur="0.1"> DO T L DUKET SIKUR TIDA E LART PROBABILISHT RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="96.429" dur="0.1"> DO T L DUKET SI TIDA E MADHE RRETH TRET</text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.067"> DO T'I DUKET SI TIDA E LARTBA PREJ TRE TRE</text>
<text sub="clublinks" start="96.596" dur="0.067"> DO T L DUKET SI TIDA E LART PREJ TRET TH TRE DHE</text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.167"> PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE</text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.1"> PROBABLISHT RRETH TRE TRE DHE A</text>
<text sub="clublinks" start="96.93" dur="0.1"> PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE GJYSM</text>
<text sub="clublinks" start="97.03" dur="0.067"> PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE GJYSME KMBT</text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.033"> PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE NJAL GJYSM KMBT PR</text>
<text sub="clublinks" start="97.13" dur="2.135"> PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE GJYSMF KMBT P FORR A</text>
<text sub="clublinks" start="99.265" dur="0.134"> PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE GJYSMF KMBT PR NJ A Çift</text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.067"> PROBABILISHT RRETH TRE TRE DHE GJYSME K FMBT PR NJAY DIT Çift</text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.233"> NJAL GJYSM K FMBT P FORR DIT CO Çift</text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.067"> NJE GJYSEM KEMBE PER NJE DITE CUPEL PARA</text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.133"> NJ H GJYS K FMB FORT P FORR NJ A DIT CO Çift, para kësaj</text>
<text sub="clublinks" start="99.899" dur="0.067"> NJ H GJYS K FMB FORT P FORR NJ A DIT CO Çift, para këtij uji</text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.067"> Një gjysmë këmbë për disa ditë para se të mund të ujit</text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.133"> NJAL GJYS K FMBT P FORR NJAY DIT CO Çift, para se të mund të jetë ky ujë</text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="0.067"> Një gjysmë këmbë për disa ditë para se të mund të thithin këtë ujë</text>
<text sub="clublinks" start="100.233" dur="0.2"> PARA KIST W UJIT MUND T S thithet</text>
<text sub="clublinks" start="100.433" dur="0.067"> PARA KIST W UJIT MUND T S T S thithet</text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.1"> PARA KIST W UJIT MUND T S T S thithet</text>
<text sub="clublinks" start="100.6" dur="0.1"> PARA KIST W UJIT MUND T S TU thithet KETU.</text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.167"> JASHT KTU.</text>
<text sub="clublinks" start="100.867" dur="0.1"> JASHT KTU. IT</text>
<text sub="clublinks" start="100.967" dur="0.134"> JASHT KTU. VETEM</text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.066"> JASHT KTU. VETEM Varet</text>
<text sub="clublinks" start="101.167" dur="0.067"> JASHT KTU. VETEM Varet</text>
<text sub="clublinks" start="101.234" dur="2.069"> JASHT KTU. VETEM Varet nga</text>
<text sub="clublinks" start="103.303" dur="0.066"> JASHT KTU. VETEM Varet nga Stuhia</text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.167"> VETEM Varet nga Stuhia</text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.1"> VETEM VARET SI STORM</text>
<text sub="clublinks" start="103.636" dur="0.067"> VETEM Varet nga STORMA SA SHPEJT</text>
<text sub="clublinks" start="103.703" dur="0.1"> VETEM Varet nga Stuhia SA SHPEJT</text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.067"> VETEM Varet nga STORMIA SI SHpejt Lëviz</text>
<text sub="clublinks" start="103.87" dur="0.133"> VETEM Varet nga STORMIA SI SHpejt Lëviz.</text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.234"> SI SHPEJT Lëviz.</text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.133"> SI SHPEJT Lëviz. KETU</text>
<text sub="clublinks" start="104.37" dur="0.134"> SI SHPEJT Lëviz. NUK KA</text>
<text sub="clublinks" start="104.504" dur="0.033"> SI SHPEJT Lëviz. KA NUK U SHPIKUA</text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.1"> SI SHPEJT Lëviz. NUK KA PARA PARA</text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> SI SHPEJT Lëviz. KA NUK U PARAQITET T JEN</text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.067"> SI SHPEJT Lëviz. KA NUK DUKE PARAQITUR T TO SHUM M</text>
<text sub="clublinks" start="104.804" dur="0.267"> KA NUK DUKE PARAQITUR T TO SHUM M</text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.134"> KA NUK DUKE PARAQITUR P BER T BE pasur shumë pronë</text>
<text sub="clublinks" start="105.205" dur="0.066"> NUK DUKE PARAQITUR D TOMTIM SHUM T PRO PRONS</text>
<text sub="clublinks" start="105.271" dur="0.067"> NUK DUKE PARAQITUR D TOMTIM SHUMU TP PRONS N</text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="2.035"> NUK DUKE PARAQITUR D TOMTIM SHUM T PRO PRONS N IN ST.</text>
<text sub="clublinks" start="107.373" dur="0.067"> NUK DUKE PARAQITUR D TOMTIM SHUM T PRO PRONS N IN ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="107.44" dur="0.167"> DEMTIMI I PRONS N ST ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="107.607" dur="0.067"> DEMTIMI I PRONS N ST ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="107.674" dur="0.233"> .</text>
<text sub="clublinks" start="107.907" dur="0.067"> . FOLKS</text>
<text sub="clublinks" start="107.974" dur="0.1"> . FOLKS KUSH</text>
<text sub="clublinks" start="108.074" dur="0.134"> . FOLKS QO JETOJN</text>
<text sub="clublinks" start="108.208" dur="0.066"> . Popujt që jetojnë jashtë</text>
<text sub="clublinks" start="108.274" dur="0.067"> . FOLKIVET QO JETOJN JASHT</text>
<text sub="clublinks" start="108.341" dur="0.234"> FOLKIVET QO JETOJN JASHT</text>
<text sub="clublinks" start="108.575" dur="0.166"> Popujt që jetojnë jashtë nivelit</text>
<text sub="clublinks" start="108.741" dur="0.101"> Popujt që jetojnë jashtë mbrojtjes së nivelit</text>
<text sub="clublinks" start="108.842" dur="0.033"> FOLK WHT QO JETOJN O JASHT THE DIN PRO T PRO MBROJTJES SVE NIVELIT</text>
<text sub="clublinks" start="108.875" dur="0.1"> Popujt që jetojnë jashtë mbrojtjes së nivelit të di</text>
<text sub="clublinks" start="108.975" dur="0.067"> FOLKKST QO JETOJN O JASHT THE MBROJTJES SVE NIVELIT DI T TO L MOVIZEN</text>
<text sub="clublinks" start="109.042" dur="0.233"> MBROJTJA NVE LEVVE E DI T TO L MOHENI</text>
<text sub="clublinks" start="109.275" dur="0.167"> MBROJTJEN NVE LEVE E DI T TO L MOVIZEN TIJ</text>
<text sub="clublinks" start="109.442" dur="0.034"> MBROJTJA NVE LEVVE E DI T LINDI VLERAT E TYRE</text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="1.968"> MBROJTJEN NVE LEV T K DINI T TO L MONDONI VLERAT E TYRE</text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.067"> MBROJTJEN NVE LEVE E DI T TO LINDI VLERAT E TYRE N TO LART</text>
<text sub="clublinks" start="111.511" dur="0.233"> VLERAT E TYRE T TO LART</text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.067"> Vlerat e tyre në tokë më të lartë</text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.1"> Vlerat e tyre në tokë më të lartë dhe</text>
<text sub="clublinks" start="111.911" dur="0.034"> Vlerat e tyre në tokë dhe varka më të larta</text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.1"> VLERAT E TYRE N TO TOKU DHE Varka M T LART</text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.133"> VLERAT E TYRE N TO TOK HIGH M HIGH T LART DHE Varka T TO SIGURT</text>
<text sub="clublinks" start="112.178" dur="0.067"> VLERAT E TYRE N TO TOKU M HIGH T BO LART DHE Varka P TOR LIGJINE E SIGURT</text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.167"> TOKA DHE Varkat P TOR T SA SIGURT LARG</text>
<text sub="clublinks" start="112.412" dur="0.067"> TOKA DHE Varkat P TOR T SA SIGURT LARG.</text>
<text sub="clublinks" start="112.479" dur="0.2"> .</text>
<text sub="clublinks" start="112.679" dur="0.066"> . ME SHUME</text>
<text sub="clublinks" start="112.745" dur="0.067"> . SHUMICA</text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.1"> . SHUMICA E</text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.067"> . Shumica e shtëpive</text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.1"> . Shumica e shtëpive janë</text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.067"> . EDHE SHUM T SHTOMPIVE JAN</text>
<text sub="clublinks" start="113.146" dur="0.233"> EDHE SHUM T SHTOMPIVE JAN</text>
<text sub="clublinks" start="113.379" dur="0.101"> Shumica e shtëpive janë ngritur gjithashtu.</text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="2.202"> I RRITUR.</text>
<text sub="clublinks" start="115.682" dur="0.133"> I RRITUR. EDHE</text>
<text sub="clublinks" start="115.815" dur="0.1"> I RRITUR. EDHE PSE</text>
<text sub="clublinks" start="115.915" dur="0.067"> I RRITUR. EDHE MENDEJE SHUMALL</text>
<text sub="clublinks" start="115.982" dur="0.134"> I RRITUR. EDHE MOUNYRT SSHT</text>
<text sub="clublinks" start="116.116" dur="0.066"> I RRITUR. EDHE TOU MIRALL TANI TANI</text>
<text sub="clublinks" start="116.182" dur="0.267"> EDHE TOU MIRALL TANI TANI</text>
<text sub="clublinks" start="116.449" dur="0.034"> EDHE PRET TANI PRET NALL SOT</text>
<text sub="clublinks" start="116.483" dur="0.1"> EDHE PRET TANI TALL PRETET SALL VETM</text>
<text sub="clublinks" start="116.583" dur="0.166"> EDHE PRET TANI TALL PRETET TALL BALLHET TALL VETM</text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.101"> EDHE PRET TANI PRET TANI PALLR T B LR L RANDNI</text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.066"> EDHE PRET TANI PRET TANI PRET T TO B MHET P LRFUNDIMI I TOKS</text>
<text sub="clublinks" start="116.916" dur="0.201"> PRITET T TO BAKEN L P LRFUNDIMIN E PLANIT</text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.133"> PRITET T TO BN L PLANIN PANDRPARA</text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.133"> PRITET T TO B MHET PLANI PARR FLORIDA</text>
<text sub="clublinks" start="117.383" dur="2.269"> PRITET T TO BAKEHET PLANI PARR FLORIDA ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="119.652" dur="0.167"> PRITET T TO B MNI PLAN PRPARA FLORIDA ALABAMA LINE,</text>
<text sub="clublinks" start="119.819" dur="0.067"> PRITET T TO BAKEHET PLANI PARRPARA FLORIDA ALABAMA LINE, IT</text>
<text sub="clublinks" start="119.886" dur="0.2"> RRETHI FLORIDA ALABAMA, IT</text>
<text sub="clublinks" start="120.086" dur="0.1"> VESHJA E FLORIDA ALABAMA, KA</text>
<text sub="clublinks" start="120.186" dur="0.1"> RRETHI FLORIDA ALABAMA, ASSHT BE QNI</text>
<text sub="clublinks" start="120.286" dur="0.201"> FLORIDA ALABAMA LINE, HSHT SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="120.487" dur="0.066"> FLORIDA ALABAMA LINE, HSHTEN SHPRNDARUR SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="120.553" dur="0.067"> FLORIDA ALABAMA LINE, HSHTEN SHUM SHP DRNDARSE PR</text>
<text sub="clublinks" start="120.62" dur="0.2"> ASSHTEN SHUM P DRBARUES PR</text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.1"> BESHTEN SHUM DISPUTUESE PR</text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.201"> BESHT SHUM PISRBRSUES P THER LOKALIN</text>
<text sub="clublinks" start="121.121" dur="0.133"> BESHT SHUMIS DISPUTUES PR TREGTARIN LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.1"> BESHT SHUM D SHKURT DRUESE P FORR PESHKIMIN LOKAL TREGTAR</text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.267"> PESHKIMI LOKAL TREGTAR</text>
<text sub="clublinks" start="121.621" dur="0.1"> INDUSTRIA VENDORE E PESHKIMIT TREGTAR.</text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.167"> INDUSTRI</text>
<text sub="clublinks" start="121.888" dur="2.002"> INDUSTRI A</text>
<text sub="clublinks" start="123.89" dur="0.133"> INDUSTRI Një karkalec deti</text>
<text sub="clublinks" start="124.023" dur="0.101"> INDUSTRI Një SEZON karkalecash</text>
<text sub="clublinks" start="124.124" dur="0.2"> INDUSTRI NJ SE SEZON I karkalecave I</text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> INDUSTRI E KUPTOJ SEZONIN E karkalecave</text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.201"> E KUPTOJ SEZONIN E karkalecave</text>
<text sub="clublinks" start="124.591" dur="0.1"> NJ SE SEZON I KRIMPVE T U KUPTOJ</text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.033"> Një sezon karkalecash Unë e kuptoj që ju keni</text>
<text sub="clublinks" start="124.724" dur="0.134"> NJ SE SEZON I KRRDESVE KUPTOJ SE KENI</text>
<text sub="clublinks" start="124.858" dur="0.1"> Një sezon karkalecash Unë e kuptoj që ju keni një të bukur</text>
<text sub="clublinks" start="124.958" dur="0.133"> Një sezon karkalecash Unë e kuptoj që ju keni një shumë të mirë</text>
<text sub="clublinks" start="125.091" dur="0.1"> NJE SEZON I KRIMPERVE KUPTOJ SE KENI SEZON SHUMT T G MIR.</text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.2"> KENI SEZON SHUM T G MIR.</text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.101"> KENI SEZON SHUM T G MIR.</text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.133"> KENI SEZON SHUM T G MIR. Gaforrja</text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.067"> KENI SEZON SHUM T G MIR. SEZONI I GAFORMEVE</text>
<text sub="clublinks" start="125.692" dur="0.133"> KENI SEZON SHUM T G MIR. SEZONI Gaforrja SHT</text>
<text sub="clublinks" start="125.825" dur="0.1"> KENI SEZON SHUM T G MIR. SEZONI Gaforrja PSHT P I SHTET</text>
<text sub="clublinks" start="125.925" dur="0.067"> KENI SEZON SHUM T G MIR. Sezoni i Gaforreve PSHT P SHUM E MIR</text>
<text sub="clublinks" start="125.992" dur="0.234"> Sezoni i Gaforreve PSHT P SHUM E MIR</text>
<text sub="clublinks" start="126.226" dur="0.1"> SEZONI Gaforrja është një sezon shumë i mirë.</text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="1.468"> SEZONI</text>
<text sub="clublinks" start="127.794" dur="0.133"> SEZONI JU</text>
<text sub="clublinks" start="127.927" dur="0.134"> SEZONI JU VETËM</text>
<text sub="clublinks" start="128.061" dur="0.1"> SEZONI Ju thjesht imagjinoni</text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> SEZONI Ju thjesht imagjinoni SI</text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.1"> SEZONI Ju thjesht imagjinoni se si ajo</text>
<text sub="clublinks" start="128.361" dur="0.067"> SEZONI Ju thjesht imagjinoni se si thjesht</text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.233"> Ju thjesht imagjinoni se si thjesht</text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.1"> Ju thjesht imagjinoni se si thjesht pushon</text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.101"> JU IMAGJINONI SI TI MBYLL TIJ</text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="0.2"> JU IMAGJINONI SI TI MBYLL T WH TJERN</text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.067"> JU IMAGJINONI SI SIPAS JETS S TIJ JET LSIMIN E TYRE</text>
<text sub="clublinks" start="129.129" dur="2.702"> GJYKON T WH GJITHA JETSIN E TYRE</text>
<text sub="clublinks" start="131.831" dur="4.638"> RRETH T. GJITHA JETSIN E TYRE</text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.067"> RREGULLON T WH GJITHA JETELSIN E TYRE DHE</text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.233"> POSHT DHE</text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="0.067"> POSHT AND DHE LEHON</text>
<text sub="clublinks" start="136.836" dur="0.067"> POSHT AND DHE L LEVITET N IN</text>
<text sub="clublinks" start="136.903" dur="0.1"> POSHT AND DHE LEHON N THE</text>
<text sub="clublinks" start="137.003" dur="0.1"> POSHT AND DHE LVEN N DRUR</text>
<text sub="clublinks" start="137.103" dur="2.87"> POSHT AND DHE ULET N IN Liqenin e Drurit</text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.066"> POSHT AND DHE ULET N IN Liqenin e Drurit Delikto</text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.201"> LEVITET N IN Liqenin e Drurit Delikto</text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.1"> NGJITET N IN ZONN E DELIKTOVE T L LIQENIT TOOD DRUROODS</text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="0.066"> LARG INT N L LIQEN WN E DRURIT ZONA E DELICTO KAN</text>
<text sub="clublinks" start="140.406" dur="0.101"> LARTVET N IN ZONN E LIQENIT TOOD DRURIT DELICTO KAN TANI</text>
<text sub="clublinks" start="140.507" dur="0.2"> TATIMET N IN ZONN E LIQENIT TOOD DRURIT DELICTO TANI JAN BE TANI</text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.066"> LARTEST N IN ZONN E LIQENIT TOOD DRURIT DELICTO TANI JAN BE MBISHTURUAR</text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.167"> ZONAT TANI JAN BE MBISHTRUAR</text>
<text sub="clublinks" start="140.94" dur="0.067"> FUSHAT TANI JAN O MBIKURPOZUAR NGA</text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.1"> FUSHAT TANI JAN BE MBISHTRUAR NGA</text>
<text sub="clublinks" start="141.107" dur="0.1"> FUSHAT TANI JAN BE MBIKURPOZUAR NGA STORIMI</text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="2.903"> FUSHAT TANI JAN BE MBIKTQYRUAR NGA Kirurgjia E STORMIT</text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.067"> ZONAT TANI JAN BE MBIKTQYRUAR NGA Kirurgji STORM SHOQRUAR</text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.2"> NGA Kirurgji STORM shoqëruar</text>
<text sub="clublinks" start="144.377" dur="0.167"> NGA Kirurgji STORM SHOQRUAR ME</text>
<text sub="clublinks" start="144.544" dur="0.1"> NGA Kirurgji STORM shoqëruar me uragan</text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.1"> NGA Kirurgji STORM shoqëruar me Uragani SALLY.</text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.167"> Me Uragani SALLY.</text>
<text sub="clublinks" start="144.911" dur="0.067"> Me Uragani SALLY. >></text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="0.066"> Me Uragani SALLY. >> DHE</text>
<text sub="clublinks" start="145.044" dur="0.101"> Me Uragani SALLY. >> DHE NE</text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.066"> Me Uragani SALLY. >> DHE NE VETM</text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.067"> Me Uragani SALLY. >> DHE NE THJESHT PAM</text>
<text sub="clublinks" start="145.278" dur="2.97"> Me Uragani SALLY. >> DHE JAM PASA A</text>
<text sub="clublinks" start="148.248" dur="0.066"> Me Uragani SALLY. >> DHE JAM PRET NJ Helikopter</text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.201"> >> DHE JAM PRET NJ Helikopter</text>
<text sub="clublinks" start="148.515" dur="0.166"> >> DHE JAM PRET NJ SA FLIKONI HELIKOPTER</text>
<text sub="clublinks" start="148.681" dur="0.1"> >> DHE JAM PRET NJ SA Helikopter që fluturon tejkaluar.</text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.167"> Fluturoni përtej</text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.067"> Fluturoni përtej IT</text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.1"> Fluturoni përtej KISHTE</text>
<text sub="clublinks" start="149.115" dur="0.1"> Fluturoni përtej KISHTE TE DYTET</text>
<text sub="clublinks" start="149.215" dur="0.067"> Fluturoni përtej E KISHTE SHTETIN</text>
<text sub="clublinks" start="149.282" dur="0.1"> Fluturoni përtej E KISHTE SHTETIN DHE</text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.067"> Fluturoni përtej E KISHT T BO SHTETIN DHE LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="149.449" dur="2.869"> E KISHT T BO SHTETIN DHE LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.1"> KISHTE ZYRTARET E SHTETIT DHE LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="152.418" dur="0.134"> E KISHT T BO DYT ZYRTARATET SHTETROR AND DHE VENDOR</text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.1"> KISHI T BO DYT ST ZYRTARATET SHTETROR DHE VENDOR Q KAN</text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="0.133"> KISHI T BO DYT ZYRTARATET SHTETROR AND DHE VENDOR TH Q TH KAN FL FLIKUR</text>
<text sub="clublinks" start="152.785" dur="0.067"> KISHI TTH DYT ZYRTAR STT SHTETROR AND DHE VENDOR Q TH KAN FL FLUKUR</text>
<text sub="clublinks" start="152.852" dur="0.234"> ZYRTART Q TH KAN FL FLUTURUAR</text>
<text sub="clublinks" start="153.086" dur="0.033"> Zyrtarët që kanë fluturuar atje</text>
<text sub="clublinks" start="153.119" dur="0.1"> Zyrtarët që kanë fluturuar atje</text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.034"> ZYRTART QAT KAN FL FLUTURUAR K THTU P TOR T marrë</text>
<text sub="clublinks" start="153.253" dur="0.1"> ZYRTART QAT KAN FL FLUTURUAR K THTU P TOR TAKE BR A</text>
<text sub="clublinks" start="153.353" dur="0.066"> ZYRTART QAT KAN FL FLUTURUAR K THTU P TOR T SHIKUAR</text>
<text sub="clublinks" start="153.419" dur="0.134"> ZYRTART QAT KAN FL FLUTURUAR KERETU P TOR T SHIKUAR DHE</text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.067"> ZYRTART QAT KAN FL FLUTURUAR KTU P TOR T SHIKUAR DHE VLERSUAR</text>
<text sub="clublinks" start="153.62" dur="0.2"> KETU T T SHIKONI DHE VLERSONI</text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.133"> KETU T T SHIKONI DHE VLERSONI</text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.1"> KETU T T SHIKONI DHE VLERSONI DAMMIN.</text>
<text sub="clublinks" start="154.053" dur="0.201"> D DMTIMI.</text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="2.202"> D DMTIMI. POR</text>
<text sub="clublinks" start="156.456" dur="0.167"> D DMTIMI. POR H ERSISHT</text>
<text sub="clublinks" start="156.623" dur="0.166"> D DMTIMI. POR djali më i hershëm</text>
<text sub="clublinks" start="156.789" dur="0.134"> D DMTIMI. Por djali më i hershëm MCGINNIS,</text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.067"> DAMMTIMI. Por djali më i hershëm MCGINNIS,</text>
<text sub="clublinks" start="156.99" dur="0.233"> Por djali më i hershëm MCGINNIS,</text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.167"> Por djali më i hershëm MCGINNIS, famullia</text>
<text sub="clublinks" start="157.39" dur="0.1"> Por djali më i hershëm MCGINNIS, PRESIDENTI I PARISHT</text>
<text sub="clublinks" start="157.49" dur="0.1"> Por djali më i hershëm MCGINNIS, PRESIDENTI I PARISHT KTU</text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.067"> Por djali më i hershëm MCGINNIS, PRESIDENTI I PARISHT</text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.067"> Por djali më i hershëm MCGINNIS, PRESIDENTI I PARISHT KTU NA TREGON</text>
<text sub="clublinks" start="157.724" dur="0.233"> PRESIDENTI I PARISHT Këtu na tha</text>
<text sub="clublinks" start="157.957" dur="0.067"> PRESIDENTI I PARISHT KTU NA TREGONI QYTETIN</text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.1"> PRESIDENTI I PARISHT KTU NA TREGON TA QUOTOJN</text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.1"> PRESIDENTI I PARISHT KTU NA TREGONI QYTUAR E SHIKON</text>
<text sub="clublinks" start="158.224" dur="2.469"> PRESIDENTI I PARISHT KTU NA TREGONI QYTETOJN IT SE DUKEN</text>