Ribut badai ti Hurricane Sally overtops ring levees di St Bernard Parish subtitles

URANG URANG AYA URANG KUDU JADI URANG BISA FOKUS URANG BISA NGARUTU URANG BISA FOKUS DENGAN HANYA URANG BISA FOKUS SAHA A URANG AYA SING AYA SANGKA SANGKAJAKAN URANG AYA SING AYA SANGKA SANGGO NU NGADAPKEUN SATU MENIT. Sababaraha menit. Sababaraha menit. KABEH Sababaraha menit. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. SORA HENTEU KUNANAON. SIGANA SAÉ. SIGANA SAÉ. SIGANA SAÉ. AYEUNA SIGANA SAÉ. AYEUNA KA SIGANA SAÉ. AYEUNA KA A SIGANA SAÉ. AYEUNA KA AING AING SIGANA SAÉ. AYEUNA KA PECAH telat AYEUNA KA PECAH telat AYEUNA KANGGO PENGEMBANGAN TUNGGAL AYA AYEUNA KANGGO PENGEMBANGAN TUNGGAL AYA DI AYEUNA KA PENGEMBANGAN TUNGGAL AYA DI AYEUNA KA PENGEMBANGAN TUNGGAL AYA DI BANJIRAN AYEUNA KANGGO PENGEMBANGAN TUNGGAL AYA DINA PERANGSAAN BANJIR Pamekaran dina gelut banjir Pamekaran dina ngempur banjir di Pamekaran dina ngempur banjir di St. Pamekaran dina ngempur banjir di St. BERNARD Pamekaran dina ngempur banjir di St. BERNARD PARISH. DI ST. BERNARD PARISH. DI ST. BERNARD PARISH. Kieu DI ST. BERNARD PARISH. INI NGABUNGKEUN DI ST. BERNARD PARISH. Ieu ngalibatkeun Cingcin DI ST. BERNARD PARISH. IEU NGALANGKURKEUN LEVEES Cingcin DI ST. BERNARD PARISH. Ieu ngalibetkeun LINGKUNG RING DI Ieu ngalibetkeun LINGKUNG RING DI Ieu ngalibatkeun RING LEVEES DI Ieu ngalibetkeun LINGKUNG RING DINA KAYU Ieu ngalibetkeun LINGKUNG Cingcin di Situ Kayu Ieu ngalibatkeun RING LEVEES DINA KAHASANGAN DARAH KAYU INI NGALÉKKEUN SINGKURAN Cingcin DI KAWASAN DASAR Danau. WILAYAH KAWASAN Danau. WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL MURPHY WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL MURPHY GEUS WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL MURPHY NYA WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL MURPHY KANGGO CARITA WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL MURPHY KANGGO CARITA Pikeun PAUL MURPHY KANGGO CARITA Pikeun PAUL MURPHY KANGGO CARITA Pikeun Dinten PAUL MURPHY KANGGO CARITA Pikeun Dinten AYEUNA PAUL MURPHY KANGGO DONGENG Dinten-dinten ayeuna ngiringan PAUL MURPHY KANGGO DONGENG DINA AYEUNA AYEUNA GABUNG KA URANG PAUL MURPHY KANGGO DONGENG Dinten-dinten ayeuna ngiringan hirup urang. Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. PAUL, Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. PAUL, IT Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. PAUL, ITU Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. PAUL, ITU A Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. Paul, éta poténsial Paul, éta poténsial PAULI, ANJEUN POTENSI BAHAN PAUL, ITU SITUASI BAHAYA POTENSI PAUL, ITU SITUASI BAHAYA POTENSI DI PAUL, ITU SITUASI BAHAYA POTENSI DI St. SITUASI BAHAYA DI St. SITUASI BAHAYA DI St. BERNARD SITUASI BAHAYA DI St. BERNARD PARISH SITUASI BAHAYA DI St. BERNARD PARISH PEUTING SITUASI BAHAYA DI St. BERNARD PARISH Peuting ieu BERNARD PARISH Peuting ieu BERNARD PARISH PEUTING Sateuacanna BERNARD PARISH PEUTING Sateuacan Sateuacanna BERNARD PARISH PEUTING Sateuacan Sateuacanna Jam BERNARD PARISH PEUTING Sateuacan Sateuacan jam 5 BERNARD PARISH PEUTING Sateuacan Sateuacan AIRTIME AT 5 PARISH Sateuacan AIRTIME AT 5 PARISH Sateuacan AIRTIME DINA 5 PRESIDEN PARIS Sateuacan AIRTIME DINA 5 PRESIDEN PARIS SADAYANA Sateuacan AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN Sateuacan AIRTIME DINA 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN IS Sateuacan AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN Disebat PRESIDEN GUY MCGINN DITELEPON PRESIDEN GUY MCGINN disebut kuring PRESIDEN GUY MCGINN disebut kuring jeung PRESIDEN GUY MCGINN disebut kuring jeung dibéjakeun PRESIDEN GUY MCGINN NGADILAKU KAULA JEUNG NYARITA PRESIDEN GUY MCGINN NGADILAKU KAULA JEUNG NYARIOSKEUN JEUNG PRESIDEN GUY MCGINN NGADILAKU KAULA JEUNG NYARITAKEU A PRESIDEN GUY MCGINN NU NANGGAL KURING JEUNG NYARIOSKEUN JEUNG SIRI PRESIDEN GUY MCGINN Disebat Kuring Sareng Nyarioskeun Kuring yén séri Abdi sareng nyarios ka kuring yén séri Abdi sareng ngawartosan yén séri cingcin Abdi sareng ngawartosan yén séri tina ring Cingcin Kuring sareng ngawartosan yén séri cingcin LEVEES Éta Abdi sareng nyarios ka kuring yén séri cincin cingcin anu ngabantosan Abdi sareng nyarios ka kuring yén séri cincin cingcin anu ngabantosan ngajaga LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan Ngajagi LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan THE LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan kai LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan situ kai LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan situ kayu sareng LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan situ kai sareng tempat LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan kawasan kai sareng daerah DASAR KAYU DAN WILAYAH LOKAL DAGING KAYU JEUNG WILAYAH LOKAL DASAR KAYU JEUNG DASAR TEMPATAN AYEUNA TEMPAT KAYU JEUNG LOKAL AYEUNA AYEUNA DASAR KAYU JEUNG WILAYAH LOKAL AYEUNA AYEUNA KATUNGGUAN DASAR KAYU JEUNG WILAYAH LOKAL AYEUNA AYEUNA KANGGO DITANGGUNG OLEH Ayeuna parantos diungkulan ku Ayeuna parantos diungkulan ku ieu Ayeuna parantos diungkulan ku gaya ieu AYEUNA AYEUNA KANGGO DITANGGULKEUN KANA JEUNG SUSUNAN INI. KEUNTUNGAN JEUNG ieu. KEUNTUNGAN JEUNG ieu. >> KEUNTUNGAN JEUNG ieu. >> ngahijikeun KEUNTUNGAN JEUNG ieu. >> Hubungan sareng KEUNTUNGAN JEUNG ieu. >> GABUNG DENGAN HURRICANE >> GABUNG DENGAN HURRICANE >> GABUNG DENGAN HURRICANE SALLY. SALLY. SALLY. JEUNG SALLY. JEUNG ANU SALLY. Sareng Éta anu pasti SALLY. Sareng anu pasti nyusahkeun Sareng anu pasti nyusahkeun Sareng anu pasti mastikeun yén JEUNG ANU PASTI NGALAMPUNGKEUN BANJIRAN Sareng anu pasti mastikeun yén bajoang ngabahekeun JEUNG ANU PASTI NGALAKSEPKEUN ANJEUN BANJAKAN BUKTI PEUTING Sareng anu pasti mastikeun yén banjir ngempur wengi ayeuna di dieu PERANG BANJANG ANJEUN DIDIEU PERJUANGAN BANJI wengi ayeuna di dieu Éta Gelut Banjir Wengi ayeuna di dieu di St. Éta Gelut Banjir Wengi ayeuna di dieu di St. BERNARD. DI ST. BERNARD. DI ST. BERNARD. >> DI ST. BERNARD. >> THE DI ST. BERNARD. >> Sél DI ST. BERNARD. >> TELEPON Sél DI ST. BERNARD. >> Pidéo Telepon Sél DI ST. BERNARD. >> VIDEO TELEPON Sél ditémbak >> VIDEO TELEPON Sél ditémbak >> VIDEO TELEPON Sél nembak euy >> VIDEO TELEPON Sél nembak jero waé >> VIDEO TELEPON Sél Semprot dina jero éta >> VIDEO TELEPON Sél Sempet NGALUNGKUL KALUARNA >> VIDEO TELEPON Sél Sempet NGALUNGKUL JAMUAN TANGGAL JAM >> VIDEO TELEPON Sél Sempet dina waktos anu terakhir Ukur dina acara jam terakhir Ngan dina jero jam panungtungan nunjukkeun FLOODWATER Ngan dina jero jam anu pamungkas nembongkeun aliran cai Ngan dina jangka waktu anu terakhir nunjukkeun FLOODWATER MUNG NGAHAL Ngan dina jero jam anu terakhir nunjukkeun FLOODWATER FLOWING ngeunaan A Ngan ukur dina jam anu terakhir nunjukkeun FLOODWATER MAPAR ngeunaan kaki Ngalayang FLOODWATER Ngeunaan Kaki Ngalir FLOODWATER Ngeunaan sababaraha kaki Ngalir FLOODWATER Ngeunaan Kaki Langkung Ti FLOODWATER NGAPUNGKEUN KAKIJEUNG DELLA Ngalayang FLOODWATER Ngeunaan Kaki Gagak DELLA ALIRAN FLOODWATER Ngeunaan Kaki Di Jalan Gagak DELLA FLOODWATER NGAPAKKEUN KAKIJEUNG DIGA GAGAL DALAN DI LAPANGAN Ngalangkungan Jalan Raya DELLA Gagak di Ngalangkungan Jalan Raya DELLA Gagak di Wétan Ngalangkungan Jalan Raya Gagak DELLA DI Wétan ST. Ngalangkungan Jalan Raya Gagak DELLA DI Wétan ST. BERNARD Ngalangkungan Jalan Raya Gagak DELLA DI Wétan ST. BERNARD PARISH Ngalangkungan Jalan Raya Gagak DELLA DI Wétan ST. BERNARD PARISH AYA Wétan ST. BERNARD PARISH AYA Wétan ST. BERNARD PARISH Telat ieu Wétan ST. BERNARD PARISH AING KALIMAH SENI Wétan ST. BERNARD PARISH AYA HARI INI A Wétan ST. BERNARD PARISH Telat INI SORANG KUAT Wétan ST. BERNARD PARISH Telat INI SORANG KASUKURAN KUAT SENI SENI BENTUK KUAT SENI SENI JEUNG PEMBANGUNAN BENTUK KUAT SENI SENI AYA SURUHANEUN BESAR KUAT SENI SENI AYA SURUHANEUN BENTUK KUASA TI HURRICANE SENI SENI JEUNG KASUNJUTAN BENTUK ANJEUNG SANDY HURRICANE PUPUH TI SANDY HURRICANE PUPUH TI DARI HURRICANE SANDY RUSHED PUPUK TI SARI HURRICANE SANDY GESANG DI SURGE DARI HURRICANE SANDY RUSHED DINA JEUNG PUPUK TI SARI HURRICANE SANDY DIKURUS DINA JEUNG DIPERLUKAN PUPUK TI SARI HURRICANE SANDY DIKURUS DINA JEUNG DILUANG PUPUH TI DARI HURRICANE SANDY DIKURUS DINA JEUNG NYEUNGEUTNA RÉSUS DINA JEUNG DIANGKEUN THE RÉSUS DINA JEUNG NGABARIKAN SIRI RÉSUS DINA JEUNG NGABARIKAN séri RÉSUS DINA JEUNG NGABARIKAN SIRING CINTA RÉSUS DINA JEUNG NGADILIKAN SIRI KURING CINTA RÉSUS DINA JEUNG NGADILIKAN SIRI RING LEVEES Éta Séri cingcin LEVEES Éta Séri cingcin Cingcin anu nyayogikeun Séri cingcin Cingcin anu nyayogikeun Sababaraha Séri cingcin Cingcin anu nyayogikeun sababaraha panyalindungan Séri cingcin Cingcin anu nyayogikeun sababaraha perlindungan ka Séri cingcin cing anu nyayogikeun sababaraha panyalindungan ka Nyayogikeun Sababaraha panyalindungan ka Nyayogikeun Sababaraha panyalindungan ka Situ Nyayogikeun sababaraha panyalindungan ka Situ Danau Nyayogikeun sababaraha panyalindungan ka daérah kolam renang Nyayogikeun sababaraha panyalindungan ka daérah wilayah Danau Panghalang WILAYAH KAWASAN DASAR PEMIMPIN WILAYAH DASAR PANGERAN WILAYAH PANGERAN DASAR WILAYAH PEMIMPIN PARIS TEMPAT DASAR TEMPAT DAERAH PEMIMPIN PARIS TO TEMPAT DASAR DOMBONG LUASAN PEMIMPIN PARIS Pikeun ditaksir TEMPAT DASAR DOMBLASI WILAYAH PEMIMPIN PARIS Pikeun NILAI THE PEMIMPIN WILAYAH Pikeun NILAI THE PEMIMPIN WILAYAH Pikeun NILAI RÉSANA. Rusak. Rusak. >> Rusak. >> Anjeun Rusak. >> ANJEUN BUTUH Rusak. >> ANJEUN BUTUH A Rusak. >> ANJEUN PERLU Luhur Rusak. >> Anjeun peryogi cai anu jangkung >> Anjeun peryogi cai anu jangkung >> ANJEUN BUTUH KENDARAAN AIR TINGGI >> ANJEUN BUTUH KENDARAAN AIR TINGGI >> ANJEUN BUTUH KENDARAAN AIR TINGGI KANGGO KITU >> ANJEUN PERLU KENDARAAN AIR TINGGI JEUNG KIRIM >> ANJEUN PERLU KENDARAAN AIR TINGGI JEUNG SABUDEUT >> ANJEUN PERLU KENDARAAN AIR TINGGI JEUNG KITU BAGIAN KENDARAAN Pikeun NGALINGKEUN Bagean-Bagean KENDARAAN Kengingkeun Babagian Bagian St. KENDARAAN Kengingkeun Babagian Bagian St. BERNARD KENDARAAN Kengingkeun Babagian Bagian St. BERNARD PARISH KENDARAAN Kengingkeun Babagian Bagian St. BERNARD PARISH LUAR KENDARAAN Kengingkeun Babagian Bagian St. BERNARD PARISH LUAR THE ST. BERNARD PARISH LUAR THE ST. BERNARD PARISH LUAR LEVEE ST. BERNARD PARISH LUAR KALINDUNGAN LEVEE ST. BERNARD PARISH LUAR JAMINAN LEVEE SELASA PERLINDUNGAN LEVEE SELASA PERLINDUNGAN LEVEE SELASA HARI SENI. SORAT. SORAT. THE SORAT. Jalan Raya SORAT. Jalan Raya Oge SORAT. Jalan Raya ogé ngabahekeun SORAT. Jalan Raya ogé ngabahekeun Jalan Raya ogé ngabahekeun Jalan Raya ogé ngalir kaluar ti Jalan Raya ogé ngalir kaluar ti kembang Jalan Raya ogé ngalir kaluar ti kembang nepi ka Jalan Raya ogé ngalir kaluar ti kembang nepi ka diarepkeun Jalan Raya ogé ngalir kaluar ti kembang nepi ka diarepkeun AND TI FLORISAN KA HOPEDALE JEUNG DARI FLORISANT KA HOPEDALE JEUNG SHELL DARI FLORISANT KA HOPEDALE JEUNG BARISNA SHELL. PANTAI PISING. PANTAI PISING. ST. PANTAI PISING. ST. BERNARD PANTAI PISING. ST. BERNARD PARISH PANTAI PISING. ST. PRESIDEN PARIS BERNARD ST. PRESIDEN PARIS BERNARD ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY MCGINNIS ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY MCGINNIS NYarios ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY MCGINNIS NYAOSA ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY MCGINNIS NYAOSKEUN KASILAHNA ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY MCGINNIS NYAOSA KITU KITU GUY MCGINNIS NYAOSA KITU SENANG GUY MCGINNIS NYAETA KITU SORANGAN SALLY GUY MCGINNIS NYAOSA KITU SORANG BENTUKNA SALLY GUY MCGINNIS NYAOSA KASILUARNA SILAKUTAN BENTUK SORI GUY MCGINNIS NYAOSA KITU SORANGAN NYENTUK SORANGAN KUDU GUY MCGINNIS NYAOSA KASILUARNA SORI NYUKUR SUMBERNA SORI bakal luhur GUY MCGINNIS NYAOSA KASILUARNA SORI NYUKUR SUMBERNA SORI bakal kaluar SUNGGUHAN SUSUNAN SORMAT bakal kaluar SUKSES PUPUH SORMUN bakal kaluar pisan SUKSES KACAPUNAN SALLY KUDU PALING SANGGUNG KITU SUSUNAN SORMAT BÉRÉS bakal luhur kaluar ngeunaan tujuh puluh SUSUNAN SORMAT BÉRÉS bakal luhur kaluar ngeunaan tujuh suku SUSUNAN SORMAT BÉRÉS bakal luhur kaluar ngeunaan tujuh puluh suku sateuacan Kira-kira PITU SAKOLA Sateuacan Kira-kirana TUJUH KAKI Sateuacan MITOS Kira-kira PITU KAKI Sateuacan MOLAP DIDIEU. BUNGKIT PEUTING. BUNGKIT PEUTING. TAPI BUNGKIT PEUTING. TAPI THE BUNGKIT PEUTING. TAPI CAI BUNGKIT PEUTING. TAPI AIR AYA BISA BUNGKIT PEUTING. TAPI CAI KIRU KATET TAPI CAI KIRU KATET TAPI AIR KUDU LÉSÉK SABUDAK TAPI AIR AYA KUDUNG NYEKELKEUN KURING TAPI AIR KUDU LÉSKEUN SABUDAYA Dinten. Kira-kira HARI. Kira-kira HARI. URANG Kira-kira HARI. KAMI BAKAL Kira-kira HARI. URANG MASIH AKAL Kira-kira HARI. URANG MASIH AKAL Kira-kira HARI. URANG MASIH KUDU BISA Kira-kira HARI. URANG MASIH AKAN KUDU BISA URANG MASIH AKAN KUDU BISA URANG MASIH AKAL KUDU BAKAL URANG MASIH KUDU BISA BAKAL KITILIH URANG MASIH KUDU BISA sigana siga URANG MASIH KUDU BISA sigana siga jangkung URANG MASIH KUDU BISA sigana siga pasang luhur BAKAL KASINGKEUN pasang luhur BAKAL KITING JANGJANG JAUH MUNGKIN BAKAL KITU BARU NGASUNJI KUDU KITUAH BAKAL KITU BARU NGASINGKEUN KACILIK Kira-kira TIGA BAKAL KITU BARU NGASUNJI KUDU KITU TIGA TIGA BAKAL KITU BARU NGASUNJI KUDU KITU TIGA TIGA JEUNG MUNGKUL KANA Sakitar TIGA TIGA JEUNG MUNGKUL KANA Sakitar TIGA TIGA JEUNG A MUNGKUL KANA Sakitar TIGA TILU SABASA MUNG KITU KANA TILU TIGA JEUNG SABAT SABAT MUNG KITU KIRI TILU TILU JEUNG SABAT SAKIT KANGGO MUNG KITU KIRA TILU TIGA JEUNG SABAT SATU A MUNG KITU KIRI TILU TILU JEUNG SABAT SAKAT KACAPI MUNG KITU KANA TILU TIGA JEUNG SABAT SAKIT KANG DUITAN SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI COUPLE SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI COUPLE Sateuacan SABARU SAKIT KANGGO DUWARI BEULA Sateuacan ieu SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI BEULA Sateuacan Cai ieu SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI BEULI Sateuacan Cai ieu tiasa SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI BEULI Sateuacan Cai ieu tiasa SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI COUPLE Sateuacan Cai Ieu Tiasa Dijantenkeun Sateuacan cai ieu tiasa diasupan Sateuacan Cai Ieu Tiasa Dicabut Sateuacan Cai Ieu Tiasa Dicabut Sateuacan Cai Ieu Tiasa Disedot Ti dieu. KALUAR KIEU. KALUAR KIEU. IEU KALUAR KIEU. ENTONG KALUAR KIEU. HANÉNA NUNGGUNG KALUAR KIEU. HANÉNA HUNGKIT NGARASA KALUAR KIEU. Éta ngan gumantung kana KALUAR KIEU. HANÉNA NUNGGUNG JEUNG STORM HANÉNA NUNGGUNG JEUNG STORM HANÉNÉNÉN BAGI NUNGGUNG JEUNG KUMAHA ITU NUNGGUNG JEUNG KAUNGGULAN KUMAHA CEPAT HANÉNÉNÉN BAGI NUNGGUNG JEUNG KUMAHA CEPATNA HANÉNÉNÉNNG GAMPANG KA BÉRÉNA KUMAHA Gancang Gancang HANÉNÉNÉN BAGI NUNGGUNG KA BÉRÉNA KUMAHA Gancang Gancang. KUMAHA Gancang CEPOT DI. KUMAHA Gancang CEPOT DI. TUH KUMAHA Gancang CEPOT DI. AYA TEU KUMAHA Gancang CEPOT DI. AYA TEU NAMPAK KUMAHA Gancang CEPOT DI. AYA TEU NAMPAK KA KUMAHA Gancang CEPOT DI. AYA TEU PUNING JADI KUMAHA Gancang CEPOT DI. AYA TEU PUNJUNG JAUH AYA TEU PUNJUNG JAUH TEU NAMPAK JADI HARTA JAUH AYA TEU MUNJUKKEUN JADI ROSI HARTA AYA TEU PUNCU JADI RUNTAH HARTA JAUH DI AYA TEU PUNCU JADI ROSI HARTA JAUH DI St. AYA TEU PUNCU JADI ROSI HARTA JAUH DI St. BERNARD Ruksakna Harta di St. BERNARD Ruksakna Harta di St. BERNARD. . . NUTUP . NUTUP SAHA . NUTUP SAHA HIRUP . MANUNGSA ANU hirup di luar . Jalma anu hirup di luar Jalma anu hirup di luar RÉKA ANU hirup di luar lever Jalma anu hirup di luar perlindungan LEVEE Jalma anu hirup di luar perlindungan leuweung terang Jalma anu hirup di luar perlindungan leuweung anu dipikaterang Jalma-jalma anu hirup di luar protévasi leve terang pikeun gerak PERLINDUNGAN LEVEE NYAHO GERAK PERLINDUNGAN LEVEE TÉH NGAJADI GERAK PERLINDUNGAN LEVEE TÉH NGAJADI NILAI NILAI PERLINDUNGAN LEVEE NYAHO NGAJADI NILAI KANAJADI PERLINDUNGAN LEVEE NYAHO NGAJADI NILAI KANA JADI TINGGI Nilai-nilai maraneh pikeun leuwih luhur Nilai-nilai maraneh ka taneuh anu leuwih luhur Nilai maranéhanana ka taneuh anu leuwih luhur JEUNG Nilai-nilai na ka taneuh sareng kapal anu langkung ageung Nilai aranjeunna ka taneuh anu langkung ageung sareng parahu Nilai-nilai maraneh pikeun taneuh anu leuwih gede sareng parahu pikeun ngahemat Nilai-nilai aranjeunna ka taneuh anu langkung ageung sareng parahu-parahu kanggo ngamankeun cilok Taneuh sareng Parahu Pikeun Ngamankeun HARBOR Taneuh sareng Parahu Pikeun Ngamankeun HARBOR. . . PALING PALING . Kaseueuran . Kaseueuran THE . Kaseueuran TRIGA . Kaseueuran TRIGA TÉH . Kaseueuran imah ogé Kaseueuran imah ogé Kaseueuran imah ogé diangkat. DIANGKAT. DIANGKAT. Komo DIANGKAT. SANAOS DIANGKAT. Sanaos SALLY SALLY DIANGKAT. Sanaos SALLY ADALAH DIANGKAT. Sanaos SALLY AYEUNA AYEUNA Sanaos SALLY AYEUNA AYEUNA Sanaos SALLY AYEUNA AYEUNA DITUNGGU Sanaos SALLY AYEUNA AYEUNA DITUNGGUAN KA Sanaos SALLY AYEUNA AYEUNA DITANGGU JADI Sanaos SALLY AYEUNA DITUNGGU JADI LANDFALL Sanaos SALLY AYEUNA DITUNGGU JEUNG GAMPANG GAMPANG Diharepkeun Ngajantenkeun LANDFALL caket Diharepkeun Ngajantenkeun LANDFALL DEUNGEUT KA Diharepkeun Ngajalankeun LANDFALL DEUNGEUT FLORIDA Diharepkeun Ngajalankeun LANDFALL DEUNGEUT FLORIDA ALABAMA Diharepkeun Ngajantenkeun LANDFALL DEUNGEUTAN KA GARIS FLORIDA ALABAMA, Diharepkeun Ngajalankeun LANDFALL DEUNGEUT JEUNG FLORIDA ALABAMA LINE, IT GARIS FLORIDA ALABAMA, ITU GARIS FLORIDA ALABAMA, GEUS GARIS FLORIDA ALABAMA, GEUS AYA GARIS FLORIDA ALABAMA, GEUS AYA PISAN GARIS FLORIDA ALABAMA, GEUS JADI LUCU GARIS FLORIDA ALABAMA, GEUS JADI PALSU KANGGO GEUS PISAN PISAN Pikeun GEUS PISAN PISAN Pikeun GEUS PISAN PISAN Pikeun LOKAL GEUS PISAN PISAN Pikeun Komérsial Lokal GEUS PELINGKEL Pikeun Pancing Komersial Lokal Pancing fishing komérsial INDUSTRI Pancing Komersial Daerah. INDUSTRI. INDUSTRI. A INDUSTRI. KECUT INDUSTRI. MUSIMAH KECUT INDUSTRI. MUSIM KECUT I INDUSTRI. MUSIMAH KECUT SAYA PAHartos MUSIMAH KECUT SAYA PAHartos MUSIMAH KECUT AKAN NGARTI ANJEUN MUSIMAH KECUT KURING NGARTI ANJEUN MUSIMAH KECUT KURING NGARTI ANJEUN A MUSIMAH KECUT KURING NGARTI ANJEUN ANJEUN KASIHATAN MUSIMAH KECUT KURING NGARTI ANJEUN ANJEUN BAGUS MUSIMAH KECUT KURING NGARTI ANJEUN ANJEUN ALAM BAGUS. Anjeun gaduh mangsa anu saé. Anjeun gaduh mangsa anu saé. THE Anjeun gaduh mangsa anu saé. KUDU Anjeun gaduh mangsa anu saé. MUSIM KAYAM Anjeun gaduh mangsa anu saé. MUSIM KUDU ANU Anjeun gaduh mangsa anu saé. MUSIM KUDU SUKSES Anjeun gaduh mangsa anu saé. MUSIM KUDU SANGET BAGUS MUSIM KUDU SANGET BAGUS MUSIM KAYU ENGKET SAJA ALAM. MUSIM. MUSIM. Anjeun MUSIM. Anjeun ngan MUSIM. ANJEUN BAYANG BAYANG MUSIM. ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN CARA MUSIM. ANJEUN NU BAYANGKEUN CARA NYA MUSIM. ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN KUMAHA NA ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN KUMAHA ANJEUN ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN CARA SAHA GAMPANG Anjeun ngan saukur bayangkeun kumaha éta ngan ukur mareuman aranjeunna ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN KUMAHA HENTEU MUNGGAKEUN KASELUARNA ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN KUMAHA HENTEU MUNGKUR KURIASAAN SADAYANA MATI HIRUP SADAYANA MATI HIRUP SADAYANA MATI SADAYANA HIRUP SADAYANA TURUN JEUNG TURUN JEUNG KURING NURUN JEUNG NINGGAL DI NURUN JEUNG NINGGAL DI TURUN JEUNG LEVEES DINA KAYU TURUN JEUNG LEVEES DI Danau KAYU NURUN JEUNG NINGGALKEUN DI DAS KAYU DARAI LEVEES DI DAIKE DAS KAYU LEVEES DI KAWASAN Danau LAKE delectric LEVEES DI KAWASAN DAS KAI DASARNA LEVEES DI KAWASAN DAS KAI DASAR AYEUNA LEVEES DI KAWASAN DAS KAI DASAR AYEUNA AYEUNA LEVEES DI KAWASAN DAS KAYU DIKARIKI Ayeuna parantos diungkulan Area ayeuna parantos diungkulan WILAYAH AYEUNA KANGGO DITANGGUNG OLEH WILAYAH AYEUNA AYEUNA KANGGO DITANGGALKEUN KU WILAYAH AYEUNA AYEU KANGGO NGALUNGGUH KU BUKU WILAYAH AYEUNA KANGGO DITANGGULKEUN JEUNG SUSUNAN SUMBER WILAYAH AYEUNA KANGGO DITANGGULKEUN JEUNG KUMPULAN SUMBERNA anu pakait DENGAN KASUNGGUHAN SUMBERNA pakait DENGAN GUNUNG SUSUNAN BERBANGSAAN DENGAN DENGAN GUNUNG SUMBER STORM pakait sareng HURRICANE DENGAN KESEHATAN STORMUS DIKUMPULAN DENGAN HURRICANE SALLY. DENGAN HURRICANE SALLY. DENGAN HURRICANE SALLY. >> DENGAN HURRICANE SALLY. >> JEUNG DENGAN HURRICANE SALLY. >> JEUNG WE DENGAN HURRICANE SALLY. >> Sareng Urang Ngan DENGAN HURRICANE SALLY. >> Sareng urang nembe terang DENGAN HURRICANE SALLY. >> Sareng urang nembé nembongan A DENGAN HURRICANE SALLY. >> Sareng urang nembe ningali helikopter >> Sareng urang nembe ningali helikopter >> Sareng urang nembe ningali helikopter ngapung >> Sareng urang nembe ningali helikopter ngalayang ngaliwat. Ngapung ngaliwat. Ngapung ngaliwat. IEU Ngapung ngaliwat. TIASA Ngapung ngaliwat. TI KADUA Ngapung ngaliwat. ENtu KEDUA nagara Ngapung ngaliwat. GEUS KEDUA NEGERI JEUNG Ngapung ngaliwat. ENTÉ KEDUA NEGERI JEUNG LOKAL ENTÉ KEDUA NEGERI JEUNG LOKAL ENTÉ KEDAH DUA NEGERI JEUNG RESMI LOKAL ANJEUN KADUA NEGERI JEUNG RESMI LOKAL Éta ANJEUN KEDUA NEGERI JEUNG RESMI LOKAL anu kagungan ITU KADUNG DUA NEGERI JEUNG pejabat lokal anu parantos ngapung ITU KADUA BATAS JEUNG pejabat lokal anu parantos ngalayang langkung RESMI anu parantos ngalayang ngalangkungan RESMI anu parantos ngalayang di dinya RESMI anu parantos ngalayang ka dinya RESMI anu parantos ngalayang ka ditu RESMI anu parantos ngalayang di dinya kanggo nyandak A RESMI anu parantos ngalayang ka ditu pikeun nyawang RESMI anu parantos ngapung di ditu pikeun nyawang sareng Pejabat anu parantos ngapung di ditu pikeun nyandak pandangan sareng penilitian AYA NANGTUTU JEUNG PENILAIAN AYA NANGTUTU JEUNG PENILAIANNA AYA NANGTU PITELONG JEUNG PENILITAN KEROSAN. Rusak. Rusak. TAPI Rusak. TAPI AWAL Rusak. TAPI AWAL ANJEUN Rusak. TAPI JAUH AWAL MCGINNIS, Rusak. TAPI AWAL SAKUMNA MCGINNIS, THE TAPI AWAL SAKUMNA MCGINNIS, THE TAPI AWAL ANJING MCGINNIS, PARIS TAPI PALING JAUH MCGINNIS, PRESIDEN PARIS TAPI PALING JAUH MCGINNIS, PRESIDEN PADANA DI SINI TAPI AWAL SAKUMNA MCGINNIS, PRESIDEN PADOMÉ DI dieu Dicarioskeun TAPI AWAL SAKUMNA MCGINNIS, PRESIDEN PADARI DI SANA DITAWARKEUN KAMI PRESIDEN PARIS DIDIEU DITITANGKEUN KAMI PRESIDEN PARIS DIDIEU DITENGKATKEUN KUOTA PRESIDEN PARIS DIDIEU DITANGGU KAMI QUOTE IT PRESIDEN PARIS DIDIEU DITANGGU KAMI QUOTE KITU KITU PRESIDEN PARIS DIDIEU DITANGGU KAMI QUOTE KITU KITU

Ribut badai ti Hurricane Sally overtops ring levees di St Bernard Parish

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.37" dur="0.066"> URANG </text>
<text sub="clublinks" start="3.436" dur="0.067"> URANG AYA </text>
<text sub="clublinks" start="3.503" dur="0.167"> URANG KUDU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.067"> URANG BISA FOKUS </text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.1"> URANG BISA NGARUTU </text>
<text sub="clublinks" start="3.837" dur="0.066"> URANG BISA FOKUS DENGAN HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.234"> URANG BISA FOKUS SAHA A </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.167"> URANG AYA SING AYA SANGKA SANGKAJAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.1"> URANG AYA SING AYA SANGKA SANGGO NU NGADAPKEUN SATU MENIT. </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.233"> Sababaraha menit. </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.101"> Sababaraha menit. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="4.738" dur="0.1"> Sababaraha menit. HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.233"> HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.1"> HENTEU KUNANAON. SORA </text>
<text sub="clublinks" start="5.171" dur="0.1"> HENTEU KUNANAON. SIGANA SAÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="5.271" dur="0.201"> SIGANA SAÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.033"> SIGANA SAÉ. AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.067"> SIGANA SAÉ. AYEUNA KA </text>
<text sub="clublinks" start="5.572" dur="0.1"> SIGANA SAÉ. AYEUNA KA A </text>
<text sub="clublinks" start="5.672" dur="1.601"> SIGANA SAÉ. AYEUNA KA AING AING </text>
<text sub="clublinks" start="7.273" dur="0.067"> SIGANA SAÉ. AYEUNA KA PECAH telat </text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.334"> AYEUNA KA PECAH telat </text>
<text sub="clublinks" start="7.674" dur="0.067"> AYEUNA KANGGO PENGEMBANGAN TUNGGAL AYA </text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.066"> AYEUNA KANGGO PENGEMBANGAN TUNGGAL AYA DI </text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> AYEUNA KA PENGEMBANGAN TUNGGAL AYA DI </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.101"> AYEUNA KA PENGEMBANGAN TUNGGAL AYA DI BANJIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> AYEUNA KANGGO PENGEMBANGAN TUNGGAL AYA DINA PERANGSAAN BANJIR </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.167"> Pamekaran dina gelut banjir </text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.067"> Pamekaran dina ngempur banjir di </text>
<text sub="clublinks" start="8.308" dur="0.133"> Pamekaran dina ngempur banjir di St. </text>
<text sub="clublinks" start="8.441" dur="0.134"> Pamekaran dina ngempur banjir di St. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.1"> Pamekaran dina ngempur banjir di St. BERNARD PARISH. </text>
<text sub="clublinks" start="8.675" dur="0.2"> DI ST. BERNARD PARISH. </text>
<text sub="clublinks" start="8.875" dur="2.469"> DI ST. BERNARD PARISH. Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="11.344" dur="0.1"> DI ST. BERNARD PARISH. INI NGABUNGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="11.444" dur="0.134"> DI ST. BERNARD PARISH. Ieu ngalibatkeun Cingcin </text>
<text sub="clublinks" start="11.578" dur="0.1"> DI ST. BERNARD PARISH. IEU NGALANGKURKEUN LEVEES Cingcin </text>
<text sub="clublinks" start="11.678" dur="0.067"> DI ST. BERNARD PARISH. Ieu ngalibetkeun LINGKUNG RING DI </text>
<text sub="clublinks" start="11.745" dur="0.166"> Ieu ngalibetkeun LINGKUNG RING DI </text>
<text sub="clublinks" start="11.911" dur="0.101"> Ieu ngalibatkeun RING LEVEES DI </text>
<text sub="clublinks" start="12.012" dur="0.1"> Ieu ngalibetkeun LINGKUNG RING DINA KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.166"> Ieu ngalibetkeun LINGKUNG Cingcin di Situ Kayu </text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.101"> Ieu ngalibatkeun RING LEVEES DINA KAHASANGAN DARAH KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="12.379" dur="0.1"> INI NGALÉKKEUN SINGKURAN Cingcin DI KAWASAN DASAR Danau. </text>
<text sub="clublinks" start="12.479" dur="0.2"> WILAYAH KAWASAN Danau. </text>
<text sub="clublinks" start="12.679" dur="0.133"> WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL </text>
<text sub="clublinks" start="12.812" dur="2.603"> WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL MURPHY </text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.067"> WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL MURPHY GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="15.482" dur="0.1"> WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL MURPHY NYA </text>
<text sub="clublinks" start="15.582" dur="0.133"> WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL MURPHY KANGGO CARITA </text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.067"> WILAYAH KAWASAN Danau. PAUL MURPHY KANGGO CARITA Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.2"> PAUL MURPHY KANGGO CARITA Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="0.067"> PAUL MURPHY KANGGO CARITA Pikeun Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.1"> PAUL MURPHY KANGGO CARITA Pikeun Dinten AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.067"> PAUL MURPHY KANGGO DONGENG Dinten-dinten ayeuna ngiringan </text>
<text sub="clublinks" start="16.216" dur="0.1"> PAUL MURPHY KANGGO DONGENG DINA AYEUNA AYEUNA GABUNG KA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="0.133"> PAUL MURPHY KANGGO DONGENG Dinten-dinten ayeuna ngiringan hirup urang. </text>
<text sub="clublinks" start="16.449" dur="3.103"> Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. </text>
<text sub="clublinks" start="19.552" dur="0.234"> Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. PAUL, </text>
<text sub="clublinks" start="19.786" dur="0.067"> Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. PAUL, IT </text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.1"> Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. PAUL, ITU </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.2"> Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. PAUL, ITU A </text>
<text sub="clublinks" start="20.153" dur="0.067"> Dinten AYEUNA gabung sareng urang hirup. Paul, éta poténsial </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.267"> Paul, éta poténsial </text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="3.136"> PAULI, ANJEUN POTENSI BAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.1"> PAUL, ITU SITUASI BAHAYA POTENSI </text>
<text sub="clublinks" start="23.723" dur="0.1"> PAUL, ITU SITUASI BAHAYA POTENSI DI </text>
<text sub="clublinks" start="23.823" dur="0.067"> PAUL, ITU SITUASI BAHAYA POTENSI DI St. </text>
<text sub="clublinks" start="23.89" dur="0.267"> SITUASI BAHAYA DI St. </text>
<text sub="clublinks" start="24.157" dur="0.133"> SITUASI BAHAYA DI St. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="24.29" dur="0.134"> SITUASI BAHAYA DI St. BERNARD PARISH </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.1"> SITUASI BAHAYA DI St. BERNARD PARISH PEUTING </text>
<text sub="clublinks" start="24.524" dur="0.067"> SITUASI BAHAYA DI St. BERNARD PARISH Peuting ieu </text>
<text sub="clublinks" start="24.591" dur="0.233"> BERNARD PARISH Peuting ieu </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.134"> BERNARD PARISH PEUTING Sateuacanna </text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.067"> BERNARD PARISH PEUTING Sateuacan Sateuacanna </text>
<text sub="clublinks" start="25.025" dur="2.736"> BERNARD PARISH PEUTING Sateuacan Sateuacanna Jam </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="0.133"> BERNARD PARISH PEUTING Sateuacan Sateuacan jam 5 </text>
<text sub="clublinks" start="27.894" dur="0.067"> BERNARD PARISH PEUTING Sateuacan Sateuacan AIRTIME AT 5 PARISH </text>
<text sub="clublinks" start="27.961" dur="0.3"> Sateuacan AIRTIME AT 5 PARISH </text>
<text sub="clublinks" start="28.261" dur="0.067"> Sateuacan AIRTIME DINA 5 PRESIDEN PARIS </text>
<text sub="clublinks" start="28.328" dur="0.133"> Sateuacan AIRTIME DINA 5 PRESIDEN PARIS SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.067"> Sateuacan AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN </text>
<text sub="clublinks" start="28.528" dur="0.133"> Sateuacan AIRTIME DINA 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN IS </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.067"> Sateuacan AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN Disebat </text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.167"> PRESIDEN GUY MCGINN DITELEPON </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.067"> PRESIDEN GUY MCGINN disebut kuring </text>
<text sub="clublinks" start="28.962" dur="0.1"> PRESIDEN GUY MCGINN disebut kuring jeung </text>
<text sub="clublinks" start="29.062" dur="0.067"> PRESIDEN GUY MCGINN disebut kuring jeung dibéjakeun </text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.1"> PRESIDEN GUY MCGINN NGADILAKU KAULA JEUNG NYARITA </text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.033"> PRESIDEN GUY MCGINN NGADILAKU KAULA JEUNG NYARIOSKEUN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="29.262" dur="3.437"> PRESIDEN GUY MCGINN NGADILAKU KAULA JEUNG NYARITAKEU A </text>
<text sub="clublinks" start="32.699" dur="0.067"> PRESIDEN GUY MCGINN NU NANGGAL KURING JEUNG NYARIOSKEUN JEUNG SIRI </text>
<text sub="clublinks" start="32.766" dur="0.066"> PRESIDEN GUY MCGINN Disebat Kuring Sareng Nyarioskeun Kuring yén séri </text>
<text sub="clublinks" start="32.832" dur="0.201"> Abdi sareng nyarios ka kuring yén séri </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="0.133"> Abdi sareng ngawartosan yén séri cingcin </text>
<text sub="clublinks" start="33.166" dur="0.1"> Abdi sareng ngawartosan yén séri tina ring Cingcin </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.134"> Kuring sareng ngawartosan yén séri cingcin LEVEES Éta </text>
<text sub="clublinks" start="33.4" dur="0.133"> Abdi sareng nyarios ka kuring yén séri cincin cingcin anu ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="33.533" dur="0.067"> Abdi sareng nyarios ka kuring yén séri cincin cingcin anu ngabantosan ngajaga </text>
<text sub="clublinks" start="33.6" dur="0.2"> LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan Ngajagi </text>
<text sub="clublinks" start="33.8" dur="0.1"> LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan THE </text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.1"> LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan kai </text>
<text sub="clublinks" start="34" dur="2.736"> LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan situ kai </text>
<text sub="clublinks" start="36.736" dur="0.1"> LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan situ kayu sareng </text>
<text sub="clublinks" start="36.836" dur="0.1"> LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan situ kai sareng tempat </text>
<text sub="clublinks" start="36.936" dur="0.067"> LINGKUNG Cingcin anu ngabantosan nangtayungan kawasan kai sareng daerah </text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.2"> DASAR KAYU DAN WILAYAH LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.067"> DAGING KAYU JEUNG WILAYAH LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="37.27" dur="0.1"> DASAR KAYU JEUNG DASAR TEMPATAN AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.2"> TEMPAT KAYU JEUNG LOKAL AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.067"> DASAR KAYU JEUNG WILAYAH LOKAL AYEUNA AYEUNA KATUNGGUAN </text>
<text sub="clublinks" start="37.637" dur="0.067"> DASAR KAYU JEUNG WILAYAH LOKAL AYEUNA AYEUNA KANGGO DITANGGUNG OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="37.704" dur="0.2"> Ayeuna parantos diungkulan ku </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.1"> Ayeuna parantos diungkulan ku ieu </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.1"> Ayeuna parantos diungkulan ku gaya ieu </text>
<text sub="clublinks" start="38.104" dur="0.1"> AYEUNA AYEUNA KANGGO DITANGGULKEUN KANA JEUNG SUSUNAN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="38.204" dur="0.167"> KEUNTUNGAN JEUNG ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="2.603"> KEUNTUNGAN JEUNG ieu. >> </text>
<text sub="clublinks" start="40.974" dur="0.133"> KEUNTUNGAN JEUNG ieu. >> ngahijikeun </text>
<text sub="clublinks" start="41.107" dur="0.167"> KEUNTUNGAN JEUNG ieu. >> Hubungan sareng </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="0.067"> KEUNTUNGAN JEUNG ieu. >> GABUNG DENGAN HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.233"> >> GABUNG DENGAN HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.1"> >> GABUNG DENGAN HURRICANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.201"> SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.1"> SALLY. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="41.975" dur="0.167"> SALLY. JEUNG ANU </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> SALLY. Sareng Éta anu pasti </text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> SALLY. Sareng anu pasti nyusahkeun </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="1.601"> Sareng anu pasti nyusahkeun </text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="0.167"> Sareng anu pasti mastikeun yén </text>
<text sub="clublinks" start="44.177" dur="0.1"> JEUNG ANU PASTI NGALAMPUNGKEUN BANJIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="44.277" dur="0.134"> Sareng anu pasti mastikeun yén bajoang ngabahekeun </text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.1"> JEUNG ANU PASTI NGALAKSEPKEUN ANJEUN BANJAKAN BUKTI PEUTING </text>
<text sub="clublinks" start="44.511" dur="0.066"> Sareng anu pasti mastikeun yén banjir ngempur wengi ayeuna di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="44.577" dur="0.167"> PERANG BANJANG ANJEUN DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.067"> PERJUANGAN BANJI wengi ayeuna di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="4.271"> Éta Gelut Banjir Wengi ayeuna di dieu di St. </text>
<text sub="clublinks" start="49.082" dur="0.167"> Éta Gelut Banjir Wengi ayeuna di dieu di St. BERNARD. </text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.167"> DI ST. BERNARD. </text>
<text sub="clublinks" start="49.416" dur="0.066"> DI ST. BERNARD. >> </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.134"> DI ST. BERNARD. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="49.616" dur="0.1"> DI ST. BERNARD. >> Sél </text>
<text sub="clublinks" start="49.716" dur="0.133"> DI ST. BERNARD. >> TELEPON Sél </text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.1"> DI ST. BERNARD. >> Pidéo Telepon Sél </text>
<text sub="clublinks" start="49.949" dur="0.067"> DI ST. BERNARD. >> VIDEO TELEPON Sél ditémbak </text>
<text sub="clublinks" start="50.016" dur="0.2"> >> VIDEO TELEPON Sél ditémbak </text>
<text sub="clublinks" start="50.216" dur="0.134"> >> VIDEO TELEPON Sél nembak euy </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.067"> >> VIDEO TELEPON Sél nembak jero waé </text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.1"> >> VIDEO TELEPON Sél Semprot dina jero éta </text>
<text sub="clublinks" start="50.517" dur="0.1"> >> VIDEO TELEPON Sél Sempet NGALUNGKUL KALUARNA </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.1"> >> VIDEO TELEPON Sél Sempet NGALUNGKUL JAMUAN TANGGAL JAM </text>
<text sub="clublinks" start="50.717" dur="0.067"> >> VIDEO TELEPON Sél Sempet dina waktos anu terakhir </text>
<text sub="clublinks" start="50.784" dur="2.369"> Ukur dina acara jam terakhir </text>
<text sub="clublinks" start="53.153" dur="0.133"> Ngan dina jero jam panungtungan nunjukkeun FLOODWATER </text>
<text sub="clublinks" start="53.286" dur="0.1"> Ngan dina jero jam anu pamungkas nembongkeun aliran cai </text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.067"> Ngan dina jangka waktu anu terakhir nunjukkeun FLOODWATER MUNG NGAHAL </text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.1"> Ngan dina jero jam anu terakhir nunjukkeun FLOODWATER FLOWING ngeunaan A </text>
<text sub="clublinks" start="53.553" dur="0.067"> Ngan ukur dina jam anu terakhir nunjukkeun FLOODWATER MAPAR ngeunaan kaki </text>
<text sub="clublinks" start="53.62" dur="0.2"> Ngalayang FLOODWATER Ngeunaan Kaki </text>
<text sub="clublinks" start="53.82" dur="0.067"> Ngalir FLOODWATER Ngeunaan sababaraha kaki </text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> Ngalir FLOODWATER Ngeunaan Kaki Langkung Ti </text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.1"> FLOODWATER NGAPUNGKEUN KAKIJEUNG DELLA </text>
<text sub="clublinks" start="54.087" dur="0.133"> Ngalayang FLOODWATER Ngeunaan Kaki Gagak DELLA </text>
<text sub="clublinks" start="54.22" dur="0.067"> ALIRAN FLOODWATER Ngeunaan Kaki Di Jalan Gagak DELLA </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.067"> FLOODWATER NGAPAKKEUN KAKIJEUNG DIGA GAGAL DALAN DI LAPANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="54.354" dur="0.267"> Ngalangkungan Jalan Raya DELLA Gagak di </text>
<text sub="clublinks" start="54.621" dur="0.066"> Ngalangkungan Jalan Raya DELLA Gagak di Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="54.687" dur="0.134"> Ngalangkungan Jalan Raya Gagak DELLA DI Wétan ST. </text>
<text sub="clublinks" start="54.821" dur="0.133"> Ngalangkungan Jalan Raya Gagak DELLA DI Wétan ST. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="54.954" dur="2.336"> Ngalangkungan Jalan Raya Gagak DELLA DI Wétan ST. BERNARD PARISH </text>
<text sub="clublinks" start="57.29" dur="0.067"> Ngalangkungan Jalan Raya Gagak DELLA DI Wétan ST. BERNARD PARISH AYA </text>
<text sub="clublinks" start="57.357" dur="0.2"> Wétan ST. BERNARD PARISH AYA </text>
<text sub="clublinks" start="57.557" dur="0.167"> Wétan ST. BERNARD PARISH Telat ieu </text>
<text sub="clublinks" start="57.724" dur="0.033"> Wétan ST. BERNARD PARISH AING KALIMAH SENI </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.134"> Wétan ST. BERNARD PARISH AYA HARI INI A </text>
<text sub="clublinks" start="57.891" dur="0.1"> Wétan ST. BERNARD PARISH Telat INI SORANG KUAT </text>
<text sub="clublinks" start="57.991" dur="0.067"> Wétan ST. BERNARD PARISH Telat INI SORANG KASUKURAN KUAT </text>
<text sub="clublinks" start="58.058" dur="0.233"> SENI SENI BENTUK KUAT </text>
<text sub="clublinks" start="58.291" dur="0.067"> SENI SENI JEUNG PEMBANGUNAN BENTUK KUAT </text>
<text sub="clublinks" start="58.358" dur="0.2"> SENI SENI AYA SURUHANEUN BESAR KUAT </text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.1"> SENI SENI AYA SURUHANEUN BENTUK KUASA TI HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.067"> SENI SENI JEUNG KASUNJUTAN BENTUK ANJEUNG SANDY HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.233"> PUPUH TI SANDY HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="2.47"> PUPUH TI DARI HURRICANE SANDY RUSHED </text>
<text sub="clublinks" start="61.428" dur="0.1"> PUPUK TI SARI HURRICANE SANDY GESANG DI </text>
<text sub="clublinks" start="61.528" dur="0.133"> SURGE DARI HURRICANE SANDY RUSHED DINA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="61.661" dur="0.1"> PUPUK TI SARI HURRICANE SANDY DIKURUS DINA JEUNG DIPERLUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="61.761" dur="0.1"> PUPUK TI SARI HURRICANE SANDY DIKURUS DINA JEUNG DILUANG </text>
<text sub="clublinks" start="61.861" dur="0.067"> PUPUH TI DARI HURRICANE SANDY DIKURUS DINA JEUNG NYEUNGEUTNA </text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.234"> RÉSUS DINA JEUNG DIANGKEUN THE </text>
<text sub="clublinks" start="62.162" dur="0.066"> RÉSUS DINA JEUNG NGABARIKAN SIRI </text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.1"> RÉSUS DINA JEUNG NGABARIKAN séri </text>
<text sub="clublinks" start="62.328" dur="0.134"> RÉSUS DINA JEUNG NGABARIKAN SIRING CINTA </text>
<text sub="clublinks" start="62.462" dur="0.1"> RÉSUS DINA JEUNG NGADILIKAN SIRI KURING CINTA </text>
<text sub="clublinks" start="62.562" dur="0.067"> RÉSUS DINA JEUNG NGADILIKAN SIRI RING LEVEES Éta </text>
<text sub="clublinks" start="62.629" dur="0.267"> Séri cingcin LEVEES Éta </text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> Séri cingcin Cingcin anu nyayogikeun </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.2"> Séri cingcin Cingcin anu nyayogikeun Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.033"> Séri cingcin Cingcin anu nyayogikeun sababaraha panyalindungan </text>
<text sub="clublinks" start="63.229" dur="2.269"> Séri cingcin Cingcin anu nyayogikeun sababaraha perlindungan ka </text>
<text sub="clublinks" start="65.498" dur="0.067"> Séri cingcin cing anu nyayogikeun sababaraha panyalindungan ka </text>
<text sub="clublinks" start="65.565" dur="0.2"> Nyayogikeun Sababaraha panyalindungan ka </text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.167"> Nyayogikeun Sababaraha panyalindungan ka Situ </text>
<text sub="clublinks" start="65.932" dur="0.1"> Nyayogikeun sababaraha panyalindungan ka Situ Danau </text>
<text sub="clublinks" start="66.032" dur="0.134"> Nyayogikeun sababaraha panyalindungan ka daérah kolam renang </text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.066"> Nyayogikeun sababaraha panyalindungan ka daérah wilayah Danau Panghalang </text>
<text sub="clublinks" start="66.232" dur="3.404"> WILAYAH KAWASAN DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="69.636" dur="0.233"> PEMIMPIN WILAYAH DASAR PANGERAN </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.034"> WILAYAH PANGERAN DASAR WILAYAH PEMIMPIN PARIS </text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="0.133"> TEMPAT DASAR TEMPAT DAERAH PEMIMPIN PARIS TO </text>
<text sub="clublinks" start="70.036" dur="0.067"> TEMPAT DASAR DOMBONG LUASAN PEMIMPIN PARIS Pikeun ditaksir </text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.067"> TEMPAT DASAR DOMBLASI WILAYAH PEMIMPIN PARIS Pikeun NILAI THE </text>
<text sub="clublinks" start="70.17" dur="0.233"> PEMIMPIN WILAYAH Pikeun NILAI THE </text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.1"> PEMIMPIN WILAYAH Pikeun NILAI RÉSANA. </text>
<text sub="clublinks" start="70.503" dur="0.167"> Rusak. </text>
<text sub="clublinks" start="70.67" dur="0.067"> Rusak. >> </text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="0.133"> Rusak. >> Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.034"> Rusak. >> ANJEUN BUTUH </text>
<text sub="clublinks" start="70.904" dur="0.1"> Rusak. >> ANJEUN BUTUH A </text>
<text sub="clublinks" start="71.004" dur="0.1"> Rusak. >> ANJEUN PERLU Luhur </text>
<text sub="clublinks" start="71.104" dur="0.067"> Rusak. >> Anjeun peryogi cai anu jangkung </text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.267"> >> Anjeun peryogi cai anu jangkung </text>
<text sub="clublinks" start="71.438" dur="0.033"> >> ANJEUN BUTUH KENDARAAN AIR TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="71.471" dur="0.1"> >> ANJEUN BUTUH KENDARAAN AIR TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="71.571" dur="2.202"> >> ANJEUN BUTUH KENDARAAN AIR TINGGI KANGGO KITU </text>
<text sub="clublinks" start="73.773" dur="0.1"> >> ANJEUN PERLU KENDARAAN AIR TINGGI JEUNG KIRIM </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.134"> >> ANJEUN PERLU KENDARAAN AIR TINGGI JEUNG SABUDEUT </text>
<text sub="clublinks" start="74.007" dur="0.1"> >> ANJEUN PERLU KENDARAAN AIR TINGGI JEUNG KITU BAGIAN </text>
<text sub="clublinks" start="74.107" dur="0.2"> KENDARAAN Pikeun NGALINGKEUN Bagean-Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.134"> KENDARAAN Kengingkeun Babagian Bagian St. </text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.133"> KENDARAAN Kengingkeun Babagian Bagian St. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="74.574" dur="0.133"> KENDARAAN Kengingkeun Babagian Bagian St. BERNARD PARISH </text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.067"> KENDARAAN Kengingkeun Babagian Bagian St. BERNARD PARISH LUAR </text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.067"> KENDARAAN Kengingkeun Babagian Bagian St. BERNARD PARISH LUAR THE </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.234"> ST. BERNARD PARISH LUAR THE </text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.2"> ST. BERNARD PARISH LUAR LEVEE </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.133"> ST. BERNARD PARISH LUAR KALINDUNGAN LEVEE </text>
<text sub="clublinks" start="75.408" dur="0.067"> ST. BERNARD PARISH LUAR JAMINAN LEVEE SELASA </text>
<text sub="clublinks" start="75.475" dur="0.3"> PERLINDUNGAN LEVEE SELASA </text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.1"> PERLINDUNGAN LEVEE SELASA HARI SENI. </text>
<text sub="clublinks" start="75.875" dur="2.036"> SORAT. </text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.167"> SORAT. THE </text>
<text sub="clublinks" start="78.078" dur="0.1"> SORAT. Jalan Raya </text>
<text sub="clublinks" start="78.178" dur="0.133"> SORAT. Jalan Raya Oge </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.067"> SORAT. Jalan Raya ogé ngabahekeun </text>
<text sub="clublinks" start="78.378" dur="0.067"> SORAT. Jalan Raya ogé ngabahekeun </text>
<text sub="clublinks" start="78.445" dur="0.2"> Jalan Raya ogé ngabahekeun </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.2"> Jalan Raya ogé ngalir kaluar ti </text>
<text sub="clublinks" start="78.845" dur="0.033"> Jalan Raya ogé ngalir kaluar ti kembang </text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.167"> Jalan Raya ogé ngalir kaluar ti kembang nepi ka </text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.067"> Jalan Raya ogé ngalir kaluar ti kembang nepi ka diarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.067"> Jalan Raya ogé ngalir kaluar ti kembang nepi ka diarepkeun AND </text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.233"> TI FLORISAN KA HOPEDALE JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="3.37"> DARI FLORISANT KA HOPEDALE JEUNG SHELL </text>
<text sub="clublinks" start="82.782" dur="0.134"> DARI FLORISANT KA HOPEDALE JEUNG BARISNA SHELL. </text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="0.2"> PANTAI PISING. </text>
<text sub="clublinks" start="83.116" dur="0.133"> PANTAI PISING. ST. </text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="0.134"> PANTAI PISING. ST. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="83.383" dur="0.167"> PANTAI PISING. ST. BERNARD PARISH </text>
<text sub="clublinks" start="83.55" dur="0.066"> PANTAI PISING. ST. PRESIDEN PARIS BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.201"> ST. PRESIDEN PARIS BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="83.817" dur="0.166"> ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY </text>
<text sub="clublinks" start="83.983" dur="0.101"> ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY MCGINNIS </text>
<text sub="clublinks" start="84.084" dur="0.066"> ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY MCGINNIS NYarios </text>
<text sub="clublinks" start="84.15" dur="0.1"> ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY MCGINNIS NYAOSA </text>
<text sub="clublinks" start="84.25" dur="0.1"> ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY MCGINNIS NYAOSKEUN KASILAHNA </text>
<text sub="clublinks" start="84.35" dur="0.067"> ST. BERNARD PARIS PRESIDEN GUY MCGINNIS NYAOSA KITU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="84.417" dur="0.2"> GUY MCGINNIS NYAOSA KITU SENANG </text>
<text sub="clublinks" start="84.617" dur="2.303"> GUY MCGINNIS NYAETA KITU SORANGAN SALLY </text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.1"> GUY MCGINNIS NYAOSA KITU SORANG BENTUKNA SALLY </text>
<text sub="clublinks" start="87.02" dur="0.133"> GUY MCGINNIS NYAOSA KASILUARNA SILAKUTAN BENTUK SORI </text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.067"> GUY MCGINNIS NYAOSA KITU SORANGAN NYENTUK SORANGAN KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.167"> GUY MCGINNIS NYAOSA KASILUARNA SORI NYUKUR SUMBERNA SORI bakal luhur </text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.067"> GUY MCGINNIS NYAOSA KASILUARNA SORI NYUKUR SUMBERNA SORI bakal kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="87.454" dur="0.166"> SUNGGUHAN SUSUNAN SORMAT bakal kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="87.62" dur="0.1"> SUKSES PUPUH SORMUN bakal kaluar pisan </text>
<text sub="clublinks" start="87.72" dur="0.101"> SUKSES KACAPUNAN SALLY KUDU PALING SANGGUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.1"> SUSUNAN SORMAT BÉRÉS bakal luhur kaluar ngeunaan tujuh puluh </text>
<text sub="clublinks" start="87.921" dur="0.133"> SUSUNAN SORMAT BÉRÉS bakal luhur kaluar ngeunaan tujuh suku </text>
<text sub="clublinks" start="88.054" dur="0.067"> SUSUNAN SORMAT BÉRÉS bakal luhur kaluar ngeunaan tujuh puluh suku sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="88.121" dur="0.233"> Kira-kira PITU SAKOLA Sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="88.354" dur="0.167"> Kira-kirana TUJUH KAKI Sateuacan MITOS </text>
<text sub="clublinks" start="88.521" dur="0.1"> Kira-kira PITU KAKI Sateuacan MOLAP DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.201"> BUNGKIT PEUTING. </text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.066"> BUNGKIT PEUTING. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="88.888" dur="0.1"> BUNGKIT PEUTING. TAPI THE </text>
<text sub="clublinks" start="88.988" dur="0.101"> BUNGKIT PEUTING. TAPI CAI </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="1.968"> BUNGKIT PEUTING. TAPI AIR AYA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="91.057" dur="0.067"> BUNGKIT PEUTING. TAPI CAI KIRU KATET </text>
<text sub="clublinks" start="91.124" dur="0.233"> TAPI CAI KIRU KATET </text>
<text sub="clublinks" start="91.357" dur="0.067"> TAPI AIR KUDU LÉSÉK SABUDAK </text>
<text sub="clublinks" start="91.424" dur="0.1"> TAPI AIR AYA KUDUNG NYEKELKEUN KURING </text>
<text sub="clublinks" start="91.524" dur="0.1"> TAPI AIR KUDU LÉSKEUN SABUDAYA Dinten. </text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.167"> Kira-kira HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.1"> Kira-kira HARI. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="91.891" dur="0.1"> Kira-kira HARI. KAMI BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="91.991" dur="0.101"> Kira-kira HARI. URANG MASIH AKAL </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.166"> Kira-kira HARI. URANG MASIH AKAL </text>
<text sub="clublinks" start="92.258" dur="2.937"> Kira-kira HARI. URANG MASIH KUDU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.066"> Kira-kira HARI. URANG MASIH AKAN KUDU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.201"> URANG MASIH AKAN KUDU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.1"> URANG MASIH AKAL KUDU BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.1"> URANG MASIH KUDU BISA BAKAL KITILIH </text>
<text sub="clublinks" start="95.662" dur="0.1"> URANG MASIH KUDU BISA sigana siga </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.1"> URANG MASIH KUDU BISA sigana siga jangkung </text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> URANG MASIH KUDU BISA sigana siga pasang luhur </text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.267"> BAKAL KASINGKEUN pasang luhur </text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.133"> BAKAL KITING JANGJANG JAUH MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="96.329" dur="0.1"> BAKAL KITU BARU NGASUNJI KUDU KITUAH </text>
<text sub="clublinks" start="96.429" dur="0.1"> BAKAL KITU BARU NGASINGKEUN KACILIK Kira-kira TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.067"> BAKAL KITU BARU NGASUNJI KUDU KITU TIGA TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="96.596" dur="0.067"> BAKAL KITU BARU NGASUNJI KUDU KITU TIGA TIGA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.167"> MUNGKUL KANA Sakitar TIGA TIGA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.1"> MUNGKUL KANA Sakitar TIGA TIGA JEUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="96.93" dur="0.1"> MUNGKUL KANA Sakitar TIGA TILU SABASA </text>
<text sub="clublinks" start="97.03" dur="0.067"> MUNG KITU KANA TILU TIGA JEUNG SABAT SABAT </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.033"> MUNG KITU KIRI TILU TILU JEUNG SABAT SAKIT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="97.13" dur="2.135"> MUNG KITU KIRA TILU TIGA JEUNG SABAT SATU A </text>
<text sub="clublinks" start="99.265" dur="0.134"> MUNG KITU KIRI TILU TILU JEUNG SABAT SAKAT KACAPI </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.067"> MUNG KITU KANA TILU TIGA JEUNG SABAT SAKIT KANG DUITAN </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.233"> SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI COUPLE </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.067"> SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI COUPLE Sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.133"> SABARU SAKIT KANGGO DUWARI BEULA Sateuacan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="99.899" dur="0.067"> SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI BEULA Sateuacan Cai ieu </text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.067"> SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI BEULI Sateuacan Cai ieu tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.133"> SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI BEULI Sateuacan Cai ieu tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="0.067"> SABARAK SAKIT KANGGO DUWARI COUPLE Sateuacan Cai Ieu Tiasa Dijantenkeun </text>
<text sub="clublinks" start="100.233" dur="0.2"> Sateuacan cai ieu tiasa diasupan </text>
<text sub="clublinks" start="100.433" dur="0.067"> Sateuacan Cai Ieu Tiasa Dicabut </text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.1"> Sateuacan Cai Ieu Tiasa Dicabut </text>
<text sub="clublinks" start="100.6" dur="0.1"> Sateuacan Cai Ieu Tiasa Disedot Ti dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.167"> KALUAR KIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="100.867" dur="0.1"> KALUAR KIEU. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="100.967" dur="0.134"> KALUAR KIEU. ENTONG </text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.066"> KALUAR KIEU. HANÉNA NUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="101.167" dur="0.067"> KALUAR KIEU. HANÉNA HUNGKIT NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="101.234" dur="2.069"> KALUAR KIEU. Éta ngan gumantung kana </text>
<text sub="clublinks" start="103.303" dur="0.066"> KALUAR KIEU. HANÉNA NUNGGUNG JEUNG STORM </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.167"> HANÉNA NUNGGUNG JEUNG STORM </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.1"> HANÉNÉNÉN BAGI NUNGGUNG JEUNG KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="103.636" dur="0.067"> ITU NUNGGUNG JEUNG KAUNGGULAN KUMAHA CEPAT </text>
<text sub="clublinks" start="103.703" dur="0.1"> HANÉNÉNÉN BAGI NUNGGUNG JEUNG KUMAHA CEPATNA </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.067"> HANÉNÉNÉNNG GAMPANG KA BÉRÉNA KUMAHA Gancang Gancang </text>
<text sub="clublinks" start="103.87" dur="0.133"> HANÉNÉNÉN BAGI NUNGGUNG KA BÉRÉNA KUMAHA Gancang Gancang. </text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.234"> KUMAHA Gancang CEPOT DI. </text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.133"> KUMAHA Gancang CEPOT DI. TUH </text>
<text sub="clublinks" start="104.37" dur="0.134"> KUMAHA Gancang CEPOT DI. AYA TEU </text>
<text sub="clublinks" start="104.504" dur="0.033"> KUMAHA Gancang CEPOT DI. AYA TEU NAMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.1"> KUMAHA Gancang CEPOT DI. AYA TEU NAMPAK KA </text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> KUMAHA Gancang CEPOT DI. AYA TEU PUNING JADI </text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.067"> KUMAHA Gancang CEPOT DI. AYA TEU PUNJUNG JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="104.804" dur="0.267"> AYA TEU PUNJUNG JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.134"> TEU NAMPAK JADI HARTA JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="105.205" dur="0.066"> AYA TEU MUNJUKKEUN JADI ROSI HARTA </text>
<text sub="clublinks" start="105.271" dur="0.067"> AYA TEU PUNCU JADI RUNTAH HARTA JAUH DI </text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="2.035"> AYA TEU PUNCU JADI ROSI HARTA JAUH DI St. </text>
<text sub="clublinks" start="107.373" dur="0.067"> AYA TEU PUNCU JADI ROSI HARTA JAUH DI St. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="107.44" dur="0.167"> Ruksakna Harta di St. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="107.607" dur="0.067"> Ruksakna Harta di St. BERNARD. </text>
<text sub="clublinks" start="107.674" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="107.907" dur="0.067"> . NUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="107.974" dur="0.1"> . NUTUP SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="108.074" dur="0.134"> . NUTUP SAHA HIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="108.208" dur="0.066"> . MANUNGSA ANU hirup di luar </text>
<text sub="clublinks" start="108.274" dur="0.067"> . Jalma anu hirup di luar </text>
<text sub="clublinks" start="108.341" dur="0.234"> Jalma anu hirup di luar </text>
<text sub="clublinks" start="108.575" dur="0.166"> RÉKA ANU hirup di luar lever </text>
<text sub="clublinks" start="108.741" dur="0.101"> Jalma anu hirup di luar perlindungan LEVEE </text>
<text sub="clublinks" start="108.842" dur="0.033"> Jalma anu hirup di luar perlindungan leuweung terang </text>
<text sub="clublinks" start="108.875" dur="0.1"> Jalma anu hirup di luar perlindungan leuweung anu dipikaterang </text>
<text sub="clublinks" start="108.975" dur="0.067"> Jalma-jalma anu hirup di luar protévasi leve terang pikeun gerak </text>
<text sub="clublinks" start="109.042" dur="0.233"> PERLINDUNGAN LEVEE NYAHO GERAK </text>
<text sub="clublinks" start="109.275" dur="0.167"> PERLINDUNGAN LEVEE TÉH NGAJADI GERAK </text>
<text sub="clublinks" start="109.442" dur="0.034"> PERLINDUNGAN LEVEE TÉH NGAJADI NILAI NILAI </text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="1.968"> PERLINDUNGAN LEVEE NYAHO NGAJADI NILAI KANAJADI </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.067"> PERLINDUNGAN LEVEE NYAHO NGAJADI NILAI KANA JADI TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="111.511" dur="0.233"> Nilai-nilai maraneh pikeun leuwih luhur </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.067"> Nilai-nilai maraneh ka taneuh anu leuwih luhur </text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.1"> Nilai maranéhanana ka taneuh anu leuwih luhur JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="111.911" dur="0.034"> Nilai-nilai na ka taneuh sareng kapal anu langkung ageung </text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.1"> Nilai aranjeunna ka taneuh anu langkung ageung sareng parahu </text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.133"> Nilai-nilai maraneh pikeun taneuh anu leuwih gede sareng parahu pikeun ngahemat </text>
<text sub="clublinks" start="112.178" dur="0.067"> Nilai-nilai aranjeunna ka taneuh anu langkung ageung sareng parahu-parahu kanggo ngamankeun cilok </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.167"> Taneuh sareng Parahu Pikeun Ngamankeun HARBOR </text>
<text sub="clublinks" start="112.412" dur="0.067"> Taneuh sareng Parahu Pikeun Ngamankeun HARBOR. </text>
<text sub="clublinks" start="112.479" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="112.679" dur="0.066"> . PALING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="112.745" dur="0.067"> . Kaseueuran </text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.1"> . Kaseueuran THE </text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.067"> . Kaseueuran TRIGA </text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.1"> . Kaseueuran TRIGA TÉH </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.067"> . Kaseueuran imah ogé </text>
<text sub="clublinks" start="113.146" dur="0.233"> Kaseueuran imah ogé </text>
<text sub="clublinks" start="113.379" dur="0.101"> Kaseueuran imah ogé diangkat. </text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="2.202"> DIANGKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="115.682" dur="0.133"> DIANGKAT. Komo </text>
<text sub="clublinks" start="115.815" dur="0.1"> DIANGKAT. SANAOS </text>
<text sub="clublinks" start="115.915" dur="0.067"> DIANGKAT. Sanaos SALLY SALLY </text>
<text sub="clublinks" start="115.982" dur="0.134"> DIANGKAT. Sanaos SALLY ADALAH </text>
<text sub="clublinks" start="116.116" dur="0.066"> DIANGKAT. Sanaos SALLY AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="116.182" dur="0.267"> Sanaos SALLY AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="116.449" dur="0.034"> Sanaos SALLY AYEUNA AYEUNA DITUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="116.483" dur="0.1"> Sanaos SALLY AYEUNA AYEUNA DITUNGGUAN KA </text>
<text sub="clublinks" start="116.583" dur="0.166"> Sanaos SALLY AYEUNA AYEUNA DITANGGU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.101"> Sanaos SALLY AYEUNA DITUNGGU JADI LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.066"> Sanaos SALLY AYEUNA DITUNGGU JEUNG GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="116.916" dur="0.201"> Diharepkeun Ngajantenkeun LANDFALL caket </text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.133"> Diharepkeun Ngajantenkeun LANDFALL DEUNGEUT KA </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.133"> Diharepkeun Ngajalankeun LANDFALL DEUNGEUT FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="117.383" dur="2.269"> Diharepkeun Ngajalankeun LANDFALL DEUNGEUT FLORIDA ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="119.652" dur="0.167"> Diharepkeun Ngajantenkeun LANDFALL DEUNGEUTAN KA GARIS FLORIDA ALABAMA, </text>
<text sub="clublinks" start="119.819" dur="0.067"> Diharepkeun Ngajalankeun LANDFALL DEUNGEUT JEUNG FLORIDA ALABAMA LINE, IT </text>
<text sub="clublinks" start="119.886" dur="0.2"> GARIS FLORIDA ALABAMA, ITU </text>
<text sub="clublinks" start="120.086" dur="0.1"> GARIS FLORIDA ALABAMA, GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="120.186" dur="0.1"> GARIS FLORIDA ALABAMA, GEUS AYA </text>
<text sub="clublinks" start="120.286" dur="0.201"> GARIS FLORIDA ALABAMA, GEUS AYA PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="120.487" dur="0.066"> GARIS FLORIDA ALABAMA, GEUS JADI LUCU </text>
<text sub="clublinks" start="120.553" dur="0.067"> GARIS FLORIDA ALABAMA, GEUS JADI PALSU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="120.62" dur="0.2"> GEUS PISAN PISAN Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.1"> GEUS PISAN PISAN Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.201"> GEUS PISAN PISAN Pikeun LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="121.121" dur="0.133"> GEUS PISAN PISAN Pikeun Komérsial Lokal </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.1"> GEUS PELINGKEL Pikeun Pancing Komersial Lokal </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.267"> Pancing fishing komérsial </text>
<text sub="clublinks" start="121.621" dur="0.1"> INDUSTRI Pancing Komersial Daerah. </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.167"> INDUSTRI. </text>
<text sub="clublinks" start="121.888" dur="2.002"> INDUSTRI. A </text>
<text sub="clublinks" start="123.89" dur="0.133"> INDUSTRI. KECUT </text>
<text sub="clublinks" start="124.023" dur="0.101"> INDUSTRI. MUSIMAH KECUT </text>
<text sub="clublinks" start="124.124" dur="0.2"> INDUSTRI. MUSIM KECUT I </text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> INDUSTRI. MUSIMAH KECUT SAYA PAHartos </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.201"> MUSIMAH KECUT SAYA PAHartos </text>
<text sub="clublinks" start="124.591" dur="0.1"> MUSIMAH KECUT AKAN NGARTI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.033"> MUSIMAH KECUT KURING NGARTI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="124.724" dur="0.134"> MUSIMAH KECUT KURING NGARTI ANJEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="124.858" dur="0.1"> MUSIMAH KECUT KURING NGARTI ANJEUN ANJEUN KASIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="124.958" dur="0.133"> MUSIMAH KECUT KURING NGARTI ANJEUN ANJEUN BAGUS </text>
<text sub="clublinks" start="125.091" dur="0.1"> MUSIMAH KECUT KURING NGARTI ANJEUN ANJEUN ALAM BAGUS. </text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.2"> Anjeun gaduh mangsa anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.101"> Anjeun gaduh mangsa anu saé. THE </text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.133"> Anjeun gaduh mangsa anu saé. KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.067"> Anjeun gaduh mangsa anu saé. MUSIM KAYAM </text>
<text sub="clublinks" start="125.692" dur="0.133"> Anjeun gaduh mangsa anu saé. MUSIM KUDU ANU </text>
<text sub="clublinks" start="125.825" dur="0.1"> Anjeun gaduh mangsa anu saé. MUSIM KUDU SUKSES </text>
<text sub="clublinks" start="125.925" dur="0.067"> Anjeun gaduh mangsa anu saé. MUSIM KUDU SANGET BAGUS </text>
<text sub="clublinks" start="125.992" dur="0.234"> MUSIM KUDU SANGET BAGUS </text>
<text sub="clublinks" start="126.226" dur="0.1"> MUSIM KAYU ENGKET SAJA ALAM. </text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="1.468"> MUSIM. </text>
<text sub="clublinks" start="127.794" dur="0.133"> MUSIM. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="127.927" dur="0.134"> MUSIM. Anjeun ngan </text>
<text sub="clublinks" start="128.061" dur="0.1"> MUSIM. ANJEUN BAYANG BAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> MUSIM. ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN CARA </text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.1"> MUSIM. ANJEUN NU BAYANGKEUN CARA NYA </text>
<text sub="clublinks" start="128.361" dur="0.067"> MUSIM. ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN KUMAHA NA </text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.233"> ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN KUMAHA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.1"> ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN CARA SAHA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.101"> Anjeun ngan saukur bayangkeun kumaha éta ngan ukur mareuman aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="0.2"> ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN KUMAHA HENTEU MUNGGAKEUN KASELUARNA </text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.067"> ANJEUN BAYANG BAYANGKEUN KUMAHA HENTEU MUNGKUR KURIASAAN SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="129.129" dur="2.702"> MATI HIRUP SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="131.831" dur="4.638"> MATI HIRUP SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.067"> MATI SADAYANA HIRUP SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.233"> TURUN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="0.067"> TURUN JEUNG KURING </text>
<text sub="clublinks" start="136.836" dur="0.067"> NURUN JEUNG NINGGAL DI </text>
<text sub="clublinks" start="136.903" dur="0.1"> NURUN JEUNG NINGGAL DI </text>
<text sub="clublinks" start="137.003" dur="0.1"> TURUN JEUNG LEVEES DINA KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="137.103" dur="2.87"> TURUN JEUNG LEVEES DI Danau KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.066"> NURUN JEUNG NINGGALKEUN DI DAS KAYU DARAI </text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.201"> LEVEES DI DAIKE DAS KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.1"> LEVEES DI KAWASAN Danau LAKE delectric </text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="0.066"> LEVEES DI KAWASAN DAS KAI DASARNA </text>
<text sub="clublinks" start="140.406" dur="0.101"> LEVEES DI KAWASAN DAS KAI DASAR AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="140.507" dur="0.2"> LEVEES DI KAWASAN DAS KAI DASAR AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.066"> LEVEES DI KAWASAN DAS KAYU DIKARIKI Ayeuna parantos diungkulan </text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.167"> Area ayeuna parantos diungkulan </text>
<text sub="clublinks" start="140.94" dur="0.067"> WILAYAH AYEUNA KANGGO DITANGGUNG OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.1"> WILAYAH AYEUNA AYEUNA KANGGO DITANGGALKEUN KU </text>
<text sub="clublinks" start="141.107" dur="0.1"> WILAYAH AYEUNA AYEU KANGGO NGALUNGGUH KU BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="2.903"> WILAYAH AYEUNA KANGGO DITANGGULKEUN JEUNG SUSUNAN SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.067"> WILAYAH AYEUNA KANGGO DITANGGULKEUN JEUNG KUMPULAN SUMBERNA anu pakait </text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.2"> DENGAN KASUNGGUHAN SUMBERNA pakait </text>
<text sub="clublinks" start="144.377" dur="0.167"> DENGAN GUNUNG SUSUNAN BERBANGSAAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="144.544" dur="0.1"> DENGAN GUNUNG SUMBER STORM pakait sareng HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.1"> DENGAN KESEHATAN STORMUS DIKUMPULAN DENGAN HURRICANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.167"> DENGAN HURRICANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="144.911" dur="0.067"> DENGAN HURRICANE SALLY. >> </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="0.066"> DENGAN HURRICANE SALLY. >> JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="145.044" dur="0.101"> DENGAN HURRICANE SALLY. >> JEUNG WE </text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.066"> DENGAN HURRICANE SALLY. >> Sareng Urang Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.067"> DENGAN HURRICANE SALLY. >> Sareng urang nembe terang </text>
<text sub="clublinks" start="145.278" dur="2.97"> DENGAN HURRICANE SALLY. >> Sareng urang nembé nembongan A </text>
<text sub="clublinks" start="148.248" dur="0.066"> DENGAN HURRICANE SALLY. >> Sareng urang nembe ningali helikopter </text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.201"> >> Sareng urang nembe ningali helikopter </text>
<text sub="clublinks" start="148.515" dur="0.166"> >> Sareng urang nembe ningali helikopter ngapung </text>
<text sub="clublinks" start="148.681" dur="0.1"> >> Sareng urang nembe ningali helikopter ngalayang ngaliwat. </text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.167"> Ngapung ngaliwat. </text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.067"> Ngapung ngaliwat. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.1"> Ngapung ngaliwat. TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="149.115" dur="0.1"> Ngapung ngaliwat. TI KADUA </text>
<text sub="clublinks" start="149.215" dur="0.067"> Ngapung ngaliwat. ENtu KEDUA nagara </text>
<text sub="clublinks" start="149.282" dur="0.1"> Ngapung ngaliwat. GEUS KEDUA NEGERI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.067"> Ngapung ngaliwat. ENTÉ KEDUA NEGERI JEUNG LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="149.449" dur="2.869"> ENTÉ KEDUA NEGERI JEUNG LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.1"> ENTÉ KEDAH DUA NEGERI JEUNG RESMI LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="152.418" dur="0.134"> ANJEUN KADUA NEGERI JEUNG RESMI LOKAL Éta </text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.1"> ANJEUN KEDUA NEGERI JEUNG RESMI LOKAL anu kagungan </text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="0.133"> ITU KADUNG DUA NEGERI JEUNG pejabat lokal anu parantos ngapung </text>
<text sub="clublinks" start="152.785" dur="0.067"> ITU KADUA BATAS JEUNG pejabat lokal anu parantos ngalayang langkung </text>
<text sub="clublinks" start="152.852" dur="0.234"> RESMI anu parantos ngalayang ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="153.086" dur="0.033"> RESMI anu parantos ngalayang di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="153.119" dur="0.1"> RESMI anu parantos ngalayang ka dinya </text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.034"> RESMI anu parantos ngalayang ka ditu </text>
<text sub="clublinks" start="153.253" dur="0.1"> RESMI anu parantos ngalayang di dinya kanggo nyandak A </text>
<text sub="clublinks" start="153.353" dur="0.066"> RESMI anu parantos ngalayang ka ditu pikeun nyawang </text>
<text sub="clublinks" start="153.419" dur="0.134"> RESMI anu parantos ngapung di ditu pikeun nyawang sareng </text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.067"> Pejabat anu parantos ngapung di ditu pikeun nyandak pandangan sareng penilitian </text>
<text sub="clublinks" start="153.62" dur="0.2"> AYA NANGTUTU JEUNG PENILAIAN </text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.133"> AYA NANGTUTU JEUNG PENILAIANNA </text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.1"> AYA NANGTU PITELONG JEUNG PENILITAN KEROSAN. </text>
<text sub="clublinks" start="154.053" dur="0.201"> Rusak. </text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="2.202"> Rusak. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="156.456" dur="0.167"> Rusak. TAPI AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="156.623" dur="0.166"> Rusak. TAPI AWAL ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="156.789" dur="0.134"> Rusak. TAPI JAUH AWAL MCGINNIS, </text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.067"> Rusak. TAPI AWAL SAKUMNA MCGINNIS, THE </text>
<text sub="clublinks" start="156.99" dur="0.233"> TAPI AWAL SAKUMNA MCGINNIS, THE </text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.167"> TAPI AWAL ANJING MCGINNIS, PARIS </text>
<text sub="clublinks" start="157.39" dur="0.1"> TAPI PALING JAUH MCGINNIS, PRESIDEN PARIS </text>
<text sub="clublinks" start="157.49" dur="0.1"> TAPI PALING JAUH MCGINNIS, PRESIDEN PADANA DI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.067"> TAPI AWAL SAKUMNA MCGINNIS, PRESIDEN PADOMÉ DI dieu Dicarioskeun </text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.067"> TAPI AWAL SAKUMNA MCGINNIS, PRESIDEN PADARI DI SANA DITAWARKEUN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="157.724" dur="0.233"> PRESIDEN PARIS DIDIEU DITITANGKEUN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="157.957" dur="0.067"> PRESIDEN PARIS DIDIEU DITENGKATKEUN KUOTA </text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.1"> PRESIDEN PARIS DIDIEU DITANGGU KAMI QUOTE IT </text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.1"> PRESIDEN PARIS DIDIEU DITANGGU KAMI QUOTE KITU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="158.224" dur="2.469"> PRESIDEN PARIS DIDIEU DITANGGU KAMI QUOTE KITU KITU </text>