Aku njupuk untu anyar subtitles

Fleeting Saiki ~ ~ ~ ~ Loro sepatu Bareng karo Leo Jay ~! ~ Sapa wae Wong lanang, aku kabeh ~ aku Leo J. Sinau basa ing dina iki Dadi nada mau kaya robot Kesel banget lan ngantuk lan ngantuk amarga kurang turu saiki. Kita saiki Aku ing dokter gigi telung jam. 3 jam Aku mikir yen ora apa-apa kanggo untu ?? Ora; Gigi sampeyan katon apik banget ?? Aku ora ujar tenan lan aku mung ujar ora ala Ngandika manawa wong bengkong lan kuning Lan apa liyane sampeyan ngomong? Aku ngandika katon kaya iki Dudu kuwi? Aku ujar ora cukup ing tengah Saiki dadi corona Dadi, kanggo nyoba Konsep sampeyan bisa nylamina sajrone telung jam. Kayane arep 3 jam maneh Klinik 3,5 jam Nanging aku ora ngerti apa bakal ana bedane gedhe Aku ora masang lipstik pastel Yen sampeyan ngetrapake iki, untune katon luwih kuning Lha cah ayu * Lipstik Maybelline * Hahaha Kaya pisang Ngadhepi Tampilake untu Sing tengah sampeyan wis meh putih Kuning ing pungkasan Onslaught Apa sing dikandhakake dokter Kethok banget ing kene Lan baris Ora apik lan rapi. Dadi aku bakal nyekel Malahan warna untu Kaping pisanan, aku mikir kudu ngiling kabeh untu Nanging ing kene, ing kasusku Rasane kaya pucuk pucuk Dash Diva. Sawise sithik ing njaba untu Sithik ing ndhuwur Tinimbang prostesis (aku ora bisa ngeling-eling Mahkota) Jujur, aku mikir untu ngisor minangka masalah paling gedhe Aku bisa ndeleng nalika aku ngomong Nanging aku kudu mbenerake? Ah, misale jek ora nggawa balsem Barang sing ndandani untune ditutupi nganggo kelembapan lenga, saengga tetep tetep :) (iku) * Gel anesthesia sawise anestesi separa * Pendhaftaran katon: Swasana aku: Sadurunge iki Lan iki sawise Apik Rasa kaya manikur matte ;; Aku mikir, aku bisa nyelehake babagan iki Kayane sampeyan nggawe prosthetics Tulung aku nganti rampung ... tetep wae ... Apa aku arep mulih? Nanging ora lunga Bebas nindakake apa wae sing ditindakake sajrone telung jam Lungguh ing lobi utawa lunga menyang njaba kanggo tuku utawa mangan Nanging aku Aku seneng turu Nyata Im Kanthi tembung liyane, 3 jam durung lulus 7 jam kepungkur Aku bali lan aku rumangsa anyar !!! Aku krasa resik lan jelas kristal Ngobrol Apa bedane? Wis seminggu iki Sampeyan rumangsa kaya saiki? Aku wis biasa digunakake Tinimbang ngrasakake manawa ana untu Aku arep nyoba produk lambe Sampeyan bisa ndeleng untune ing ngisor Lan nalika mriksa produk lambe asli Aku ora ngguyu banget. Kaya ngono Aku bakal njupuk warna sing kuwat lan nempatake barang sing aneh banget Cukup ora urutan tartamtu Dear Dalia Bloom Edition Lip Paradise Sheer Dew Tinted Lipstick Werna Olivia K-kecantikan ngejar wong akeh Jeneng warnane kabeh jenenge bocah wadon putih Sanajan ngomong apa warna, aku ora ngerti apa biasane Ana sing mrana Olivia Brenda utawa kumis Wah ... padhang Iki minangka merek sing diarani Hens Iki minangka salah sawijining merek K-kecantikan anyar Dina iki, wong enom seneng 'Warna Permintaan' sing lembut Iki ana innisfree Tinta katun sing cetha Tulip beku sing luntur Werna kabeh padha. Pungkasane Ayo menyang acara sing nyenengake wektu iki. Ayo Pura Sailor iki ~! Koleksi Pop Colour Sailor Moon X Warna 'Usagi' Ora kanker ing njero

Aku njupuk untu anyar

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="0.98"> Fleeting </text>
<text sub="clublinks" start="0.98" dur="3.72"> Saiki ~ ~ ~ ~ Loro sepatu </text>
<text sub="clublinks" start="5.12" dur="1.7"> Bareng karo Leo Jay ~! ~ </text>
<text sub="clublinks" start="6.82" dur="1.4"> Sapa wae </text>
<text sub="clublinks" start="9.2" dur="1.96"> Wong lanang, aku kabeh ~ aku Leo J. </text>
<text sub="clublinks" start="12.86" dur="1.94"> Sinau basa ing dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="14.8" dur="2.24"> Dadi nada mau kaya robot </text>
<text sub="clublinks" start="17.04" dur="4.5"> Kesel banget lan ngantuk lan ngantuk amarga kurang turu saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="21.54" dur="1.18"> Kita saiki </text>
<text sub="clublinks" start="23.14" dur="1.62"> Aku ing dokter gigi telung jam. </text>
<text sub="clublinks" start="27.2" dur="0.76"> 3 jam </text>
<text sub="clublinks" start="28.36" dur="1.7"> Aku mikir yen ora apa-apa kanggo untu ?? </text>
<text sub="clublinks" start="31.42" dur="0.62"> Ora; </text>
<text sub="clublinks" start="38.56" dur="1.68"> Gigi sampeyan katon apik banget ?? </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="2.18"> Aku ora ujar tenan lan aku mung ujar ora ala </text>
<text sub="clublinks" start="42.42" dur="3.34"> Ngandika manawa wong bengkong lan kuning </text>
<text sub="clublinks" start="50.16" dur="2.1"> Lan apa liyane sampeyan ngomong? </text>
<text sub="clublinks" start="53.32" dur="1.2"> Aku ngandika katon kaya iki </text>
<text sub="clublinks" start="54.52" dur="0.5"> Dudu kuwi? </text>
<text sub="clublinks" start="55.02" dur="1.46"> Aku ujar ora cukup ing tengah </text>
<text sub="clublinks" start="57.9" dur="0.9"> Saiki dadi corona </text>
<text sub="clublinks" start="58.8" dur="1.16"> Dadi, kanggo nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="59.96" dur="4.72"> Konsep sampeyan bisa nylamina sajrone telung jam. </text>
<text sub="clublinks" start="64.68" dur="1.96"> Kayane arep 3 jam maneh </text>
<text sub="clublinks" start="69.54" dur="1.86"> Klinik 3,5 jam </text>
<text sub="clublinks" start="75.98" dur="3.42"> Nanging aku ora ngerti apa bakal ana bedane gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="80.96" dur="1.98"> Aku ora masang lipstik pastel </text>
<text sub="clublinks" start="85.38" dur="2.46"> Yen sampeyan ngetrapake iki, untune katon luwih kuning </text>
<text sub="clublinks" start="101.76" dur="1.12"> Lha cah ayu </text>
<text sub="clublinks" start="102.88" dur="2.18"> * Lipstik Maybelline * </text>
<text sub="clublinks" start="107.12" dur="2.34"> Hahaha Kaya pisang </text>
<text sub="clublinks" start="109.46" dur="0.96"> Ngadhepi </text>
<text sub="clublinks" start="114.96" dur="0.58"> Tampilake untu </text>
<text sub="clublinks" start="117.46" dur="3.28"> Sing tengah sampeyan wis meh putih </text>
<text sub="clublinks" start="120.74" dur="1.56"> Kuning ing pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="139.96" dur="1.32"> Onslaught </text>
<text sub="clublinks" start="147.86" dur="1.3"> Apa sing dikandhakake dokter </text>
<text sub="clublinks" start="151.24" dur="1.4"> Kethok banget ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="152.64" dur="1.94"> Lan baris </text>
<text sub="clublinks" start="156.06" dur="2.6"> Ora apik lan rapi. </text>
<text sub="clublinks" start="158.66" dur="1.62"> Dadi aku bakal nyekel </text>
<text sub="clublinks" start="160.28" dur="2.58"> Malahan warna untu </text>
<text sub="clublinks" start="162.86" dur="6.38"> Kaping pisanan, aku mikir kudu ngiling kabeh untu </text>
<text sub="clublinks" start="169.24" dur="2.16"> Nanging ing kene, ing kasusku </text>
<text sub="clublinks" start="171.4" dur="4.32"> Rasane kaya pucuk pucuk Dash Diva. </text>
<text sub="clublinks" start="175.72" dur="2.12"> Sawise sithik ing njaba untu </text>
<text sub="clublinks" start="177.84" dur="1.82"> Sithik ing ndhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="179.66" dur="1.7"> Tinimbang prostesis (aku ora bisa ngeling-eling Mahkota) </text>
<text sub="clublinks" start="181.36" dur="3.5"> Jujur, aku mikir untu ngisor minangka masalah paling gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="184.86" dur="2.06"> Aku bisa ndeleng nalika aku ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="186.92" dur="2.88"> Nanging aku kudu mbenerake? </text>
<text sub="clublinks" start="189.8" dur="1.72"> Ah, misale jek ora nggawa balsem </text>
<text sub="clublinks" start="194.98" dur="2.6"> Barang sing ndandani untune ditutupi nganggo kelembapan lenga, saengga tetep tetep :) </text>
<text sub="clublinks" start="197.58" dur="0.84"> (iku) </text>
<text sub="clublinks" start="204.7" dur="2.84"> * Gel anesthesia sawise anestesi separa * </text>
<text sub="clublinks" start="207.54" dur="1.6"> Pendhaftaran katon: </text>
<text sub="clublinks" start="209.14" dur="1.64"> Swasana aku: </text>
<text sub="clublinks" start="210.78" dur="1.64"> Sadurunge iki </text>
<text sub="clublinks" start="212.86" dur="1.12"> Lan iki sawise </text>
<text sub="clublinks" start="214.76" dur="0.88"> Apik </text>
<text sub="clublinks" start="215.64" dur="1.74"> Rasa kaya manikur matte ;; </text>
<text sub="clublinks" start="217.38" dur="2.06"> Aku mikir, aku bisa nyelehake babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="220.02" dur="1.94"> Kayane sampeyan nggawe prosthetics </text>
<text sub="clublinks" start="222.52" dur="2.72"> Tulung aku nganti rampung ... tetep wae ... </text>
<text sub="clublinks" start="225.24" dur="0.94"> Apa aku arep mulih? </text>
<text sub="clublinks" start="226.18" dur="2.06"> Nanging ora lunga </text>
<text sub="clublinks" start="228.24" dur="2.88"> Bebas nindakake apa wae sing ditindakake sajrone telung jam </text>
<text sub="clublinks" start="231.12" dur="3.68"> Lungguh ing lobi utawa lunga menyang njaba kanggo tuku utawa mangan </text>
<text sub="clublinks" start="234.8" dur="2.64"> Nanging aku </text>
<text sub="clublinks" start="237.44" dur="2.06"> Aku seneng turu </text>
<text sub="clublinks" start="239.5" dur="0.94"> Nyata Im </text>
<text sub="clublinks" start="250.58" dur="2.32"> Kanthi tembung liyane, 3 jam durung lulus </text>
<text sub="clublinks" start="252.9" dur="1.98"> 7 jam kepungkur </text>
<text sub="clublinks" start="254.88" dur="3.12"> Aku bali lan aku rumangsa anyar !!! </text>
<text sub="clublinks" start="275.68" dur="2.3"> Aku krasa resik lan jelas kristal </text>
<text sub="clublinks" start="299.76" dur="0.62"> Ngobrol </text>
<text sub="clublinks" start="310.02" dur="1.84"> Apa bedane? </text>
<text sub="clublinks" start="312.66" dur="1.12"> Wis seminggu iki </text>
<text sub="clublinks" start="313.78" dur="2.14"> Sampeyan rumangsa kaya saiki? Aku wis biasa digunakake </text>
<text sub="clublinks" start="315.92" dur="2.52"> Tinimbang ngrasakake manawa ana untu </text>
<text sub="clublinks" start="318.44" dur="2.06"> Aku arep nyoba produk lambe </text>
<text sub="clublinks" start="320.5" dur="2.4"> Sampeyan bisa ndeleng untune ing ngisor </text>
<text sub="clublinks" start="322.9" dur="2.64"> Lan nalika mriksa produk lambe asli </text>
<text sub="clublinks" start="325.54" dur="2.44"> Aku ora ngguyu banget. </text>
<text sub="clublinks" start="327.98" dur="1.04"> Kaya ngono </text>
<text sub="clublinks" start="331.58" dur="3.18"> Aku bakal njupuk warna sing kuwat lan nempatake barang sing aneh banget </text>
<text sub="clublinks" start="334.76" dur="1.16"> Cukup ora urutan tartamtu </text>
<text sub="clublinks" start="335.92" dur="4.08"> Dear Dalia Bloom Edition Lip Paradise Sheer Dew Tinted Lipstick </text>
<text sub="clublinks" start="340.6" dur="0.8"> Werna Olivia </text>
<text sub="clublinks" start="341.4" dur="2.66"> K-kecantikan ngejar wong akeh </text>
<text sub="clublinks" start="344.06" dur="3.66"> Jeneng warnane kabeh jenenge bocah wadon putih </text>
<text sub="clublinks" start="347.72" dur="2.64"> Sanajan ngomong apa warna, aku ora ngerti apa biasane </text>
<text sub="clublinks" start="350.36" dur="0.68"> Ana sing mrana </text>
<text sub="clublinks" start="351.04" dur="0.62"> Olivia </text>
<text sub="clublinks" start="351.66" dur="0.96"> Brenda utawa </text>
<text sub="clublinks" start="352.62" dur="1"> kumis </text>
<text sub="clublinks" start="357.8" dur="1.6"> Wah ... </text>
<text sub="clublinks" start="361.08" dur="0.76"> padhang </text>
<text sub="clublinks" start="372.2" dur="1.66"> Iki minangka merek sing diarani Hens </text>
<text sub="clublinks" start="373.86" dur="2.18"> Iki minangka salah sawijining merek K-kecantikan anyar </text>
<text sub="clublinks" start="376.04" dur="2.9"> Dina iki, wong enom seneng </text>
<text sub="clublinks" start="378.94" dur="2.76"> 'Warna Permintaan' sing lembut </text>
<text sub="clublinks" start="395.2" dur="1.52"> Iki ana innisfree </text>
<text sub="clublinks" start="396.72" dur="2.56"> Tinta katun sing cetha </text>
<text sub="clublinks" start="399.28" dur="2.34"> Tulip beku sing luntur </text>
<text sub="clublinks" start="406.14" dur="1.92"> Werna kabeh padha. </text>
<text sub="clublinks" start="420.9" dur="0.76"> Pungkasane </text>
<text sub="clublinks" start="421.66" dur="1.32"> Ayo menyang acara sing nyenengake wektu iki. </text>
<text sub="clublinks" start="422.98" dur="1.22"> Ayo Pura Sailor iki ~! </text>
<text sub="clublinks" start="424.2" dur="2.54"> Koleksi Pop Colour Sailor Moon X </text>
<text sub="clublinks" start="427.44" dur="0.88"> Warna 'Usagi' </text>
<text sub="clublinks" start="444.02" dur="1.92"> Ora kanker ing njero </text>