Kéngingkeun diri tina sakumpulan untu énggal subtitles

Diaku Dinten ayeuna ~ ~ ~ ~ Dua sapatu Kalawan Leo Jay ~! ~ Saha waé Sok atuh, sadayana ~ Kuring Leo J. Diajar basa Inggris ayeuna Janten nada sapertos robot Bosen pisan sareng tunduh sareng ngantuk kusabab kurang saré ayeuna. Kami ayeuna Abdi di kedokteran gigi tilu jam. 3 jam Kuring panginten éta henteu kunanaon pikeun kuring? ㄴㄴ; Gigi anjeun katingali saé ?? Abdi henteu nyarios leres pisan yén kuring ngan nyarios teu goréng Cenah anjeunna bengkok sareng konéng Sareng naon deui anjeun nyarios? Cenah mah sigana kieu Leres? Cék kuring éta henteu cukup di tengah Ayeuna korona Janten, dicobian Konsépna nyaéta yén anjeun tiasa laminate dina tilu jam. Sigana mah éta bakal nyandak 3 jam deui Klinik 3,5 jam Tapi kuring henteu terang naha bakal aya bédana anu gedé Abdi henteu nganggo lipstik pastel Upami anjeun nerapkeun ieu, huntu anjeun bakal katingali langkung konéng Haha * Lipstik Maybelline * Hahaha Jiga cau Beungeut ramo Tunjukkeun huntu kuring Tengah anjeun kawarna bodas Konéng di tungtung Serep Naon saur dokter Seukeut pisan Sareng ditalian Éta henteu digentos sareng rapih. Janten abdi badé tangkap éta Malahan warna huntu na Mimiti sadayana, panginten kuring kedah ngilu sadaya huntu abdi Tapi di dieu, bisi kuring Éta kawas tip kuku Dishing Diva. Saatos rada sakedik dina luar huntu Sakedik di luhur Tinimbang ngagepkeun prostésis (Abdi henteu émut Mahkota) Jujur, kuring pikirkeun huntu handap mangrupikeun masalah pangbadagna Kuring tiasa ningali nalika kuring nyarios Tapi kedah kuring ngabenerkeunana? Ah, sigana mah henteu mawa bulao Hal anu ngalereskeun huntu anu ditutupan ku minyak lembab lebet, janten tetep :) (Éta) * Gel anesthesia + saatos anestesi separa * Penampilan abdi: Haté kuring: Sateuacan ieu Sareng ieu anu saatos Édip Éta karasaeun kawas manikur matte ;; Kuring nyangka kuring tiasa nahan naon-naon Sigana mah anjeun nuju nyieun prosthetics Bantosan abdi dugi ka parantos réngsé ... kantun tetep ... Naha abdi kedah angkat deui? Tapi henteu indit Gratis pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pigawé salila tilu jam Diuk deui dina lobi atanapi angkat di luar mésér atanapi tuang tuangeun Tapi kuring Abdi resep bobo Im Real Dina basa sanés, 3 jam teu lulus 7 jam kaliwat Kuring balik deui sareng kuring ngarasa anyar !!! Abdi ngaraos beresih sareng jelas kristal ayeuna Ngobrol Naon bedana? Saminggu sakali Anjeun ngarasa siga ayeuna? Kuring geus biasa deui Tinimbang ngarasa yén aya anu asup huntu anjeun Abdi badé nyobian sababaraha produk lip Anjeun tiasa ningali huntu di handapeunna Sareng nalika pariksa produk lip asli Abdi henteu seuri pisan. Ngan sapertos kieu Abdi badé nyandak warna anu kuat sareng nempatkeun anu anéh di ditu Ngan dina raraga henteu khusus Sayang Dalia Bloom Edition Lip Paradise Sheer Dew Tinted Lipstick Warna Olivia K-kageulisan ngejar jalma-jalma Ngaran warna sadayana nami awéwé bodas Sanaos éta nyarios naon warna éta, kuring henteu terang biasana biasana Aya anu anjeun angkat Olivia Brenda atanapi Kumis Wah ... Herang Ieu mangrupikeun merek anu disebut Hens Ieu mangrupikeun salah sahiji merek K-kecantikan énggal Poé ieu, jalma ngora resep éta 'Warna paménta' warna Ieu mangrupikeun innisfree Tinta katun sing jelas Tulip beku luntur Nu warna sadayana sami. Tungtungna Hayu urang angkat anu pikaresepeun ayeuna. Hayu urang Pulo Bulan Sailor ieu ~! Sailor Moon X Colour Pop Koleksi Warna 'Usagi' Henteu aya kanker di jero

Kéngingkeun diri tina sakumpulan untu énggal

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="0.98"> Diaku </text>
<text sub="clublinks" start="0.98" dur="3.72"> Dinten ayeuna ~ ~ ~ ~ Dua sapatu </text>
<text sub="clublinks" start="5.12" dur="1.7"> Kalawan Leo Jay ~! ~ </text>
<text sub="clublinks" start="6.82" dur="1.4"> Saha waé </text>
<text sub="clublinks" start="9.2" dur="1.96"> Sok atuh, sadayana ~ Kuring Leo J. </text>
<text sub="clublinks" start="12.86" dur="1.94"> Diajar basa Inggris ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="14.8" dur="2.24"> Janten nada sapertos robot </text>
<text sub="clublinks" start="17.04" dur="4.5"> Bosen pisan sareng tunduh sareng ngantuk kusabab kurang saré ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="21.54" dur="1.18"> Kami ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="23.14" dur="1.62"> Abdi di kedokteran gigi tilu jam. </text>
<text sub="clublinks" start="27.2" dur="0.76"> 3 jam </text>
<text sub="clublinks" start="28.36" dur="1.7"> Kuring panginten éta henteu kunanaon pikeun kuring? </text>
<text sub="clublinks" start="31.42" dur="0.62"> ㄴㄴ; </text>
<text sub="clublinks" start="38.56" dur="1.68"> Gigi anjeun katingali saé ?? </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="2.18"> Abdi henteu nyarios leres pisan yén kuring ngan nyarios teu goréng </text>
<text sub="clublinks" start="42.42" dur="3.34"> Cenah anjeunna bengkok sareng konéng </text>
<text sub="clublinks" start="50.16" dur="2.1"> Sareng naon deui anjeun nyarios? </text>
<text sub="clublinks" start="53.32" dur="1.2"> Cenah mah sigana kieu </text>
<text sub="clublinks" start="54.52" dur="0.5"> Leres? </text>
<text sub="clublinks" start="55.02" dur="1.46"> Cék kuring éta henteu cukup di tengah </text>
<text sub="clublinks" start="57.9" dur="0.9"> Ayeuna korona </text>
<text sub="clublinks" start="58.8" dur="1.16"> Janten, dicobian </text>
<text sub="clublinks" start="59.96" dur="4.72"> Konsépna nyaéta yén anjeun tiasa laminate dina tilu jam. </text>
<text sub="clublinks" start="64.68" dur="1.96"> Sigana mah éta bakal nyandak 3 jam deui </text>
<text sub="clublinks" start="69.54" dur="1.86"> Klinik 3,5 jam </text>
<text sub="clublinks" start="75.98" dur="3.42"> Tapi kuring henteu terang naha bakal aya bédana anu gedé </text>
<text sub="clublinks" start="80.96" dur="1.98"> Abdi henteu nganggo lipstik pastel </text>
<text sub="clublinks" start="85.38" dur="2.46"> Upami anjeun nerapkeun ieu, huntu anjeun bakal katingali langkung konéng </text>
<text sub="clublinks" start="101.76" dur="1.12"> Haha </text>
<text sub="clublinks" start="102.88" dur="2.18"> * Lipstik Maybelline * </text>
<text sub="clublinks" start="107.12" dur="2.34"> Hahaha Jiga cau </text>
<text sub="clublinks" start="109.46" dur="0.96"> Beungeut ramo </text>
<text sub="clublinks" start="114.96" dur="0.58"> Tunjukkeun huntu kuring </text>
<text sub="clublinks" start="117.46" dur="3.28"> Tengah anjeun kawarna bodas </text>
<text sub="clublinks" start="120.74" dur="1.56"> Konéng di tungtung </text>
<text sub="clublinks" start="139.96" dur="1.32"> Serep </text>
<text sub="clublinks" start="147.86" dur="1.3"> Naon saur dokter </text>
<text sub="clublinks" start="151.24" dur="1.4"> Seukeut pisan </text>
<text sub="clublinks" start="152.64" dur="1.94"> Sareng ditalian </text>
<text sub="clublinks" start="156.06" dur="2.6"> Éta henteu digentos sareng rapih. </text>
<text sub="clublinks" start="158.66" dur="1.62"> Janten abdi badé tangkap éta </text>
<text sub="clublinks" start="160.28" dur="2.58"> Malahan warna huntu na </text>
<text sub="clublinks" start="162.86" dur="6.38"> Mimiti sadayana, panginten kuring kedah ngilu sadaya huntu abdi </text>
<text sub="clublinks" start="169.24" dur="2.16"> Tapi di dieu, bisi kuring </text>
<text sub="clublinks" start="171.4" dur="4.32"> Éta kawas tip kuku Dishing Diva. </text>
<text sub="clublinks" start="175.72" dur="2.12"> Saatos rada sakedik dina luar huntu </text>
<text sub="clublinks" start="177.84" dur="1.82"> Sakedik di luhur </text>
<text sub="clublinks" start="179.66" dur="1.7"> Tinimbang ngagepkeun prostésis (Abdi henteu émut Mahkota) </text>
<text sub="clublinks" start="181.36" dur="3.5"> Jujur, kuring pikirkeun huntu handap mangrupikeun masalah pangbadagna </text>
<text sub="clublinks" start="184.86" dur="2.06"> Kuring tiasa ningali nalika kuring nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="186.92" dur="2.88"> Tapi kedah kuring ngabenerkeunana? </text>
<text sub="clublinks" start="189.8" dur="1.72"> Ah, sigana mah henteu mawa bulao </text>
<text sub="clublinks" start="194.98" dur="2.6"> Hal anu ngalereskeun huntu anu ditutupan ku minyak lembab lebet, janten tetep :) </text>
<text sub="clublinks" start="197.58" dur="0.84"> (Éta) </text>
<text sub="clublinks" start="204.7" dur="2.84"> * Gel anesthesia + saatos anestesi separa * </text>
<text sub="clublinks" start="207.54" dur="1.6"> Penampilan abdi: </text>
<text sub="clublinks" start="209.14" dur="1.64"> Haté kuring: </text>
<text sub="clublinks" start="210.78" dur="1.64"> Sateuacan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="212.86" dur="1.12"> Sareng ieu anu saatos </text>
<text sub="clublinks" start="214.76" dur="0.88"> Édip </text>
<text sub="clublinks" start="215.64" dur="1.74"> Éta karasaeun kawas manikur matte ;; </text>
<text sub="clublinks" start="217.38" dur="2.06"> Kuring nyangka kuring tiasa nahan naon-naon </text>
<text sub="clublinks" start="220.02" dur="1.94"> Sigana mah anjeun nuju nyieun prosthetics </text>
<text sub="clublinks" start="222.52" dur="2.72"> Bantosan abdi dugi ka parantos réngsé ... kantun tetep ... </text>
<text sub="clublinks" start="225.24" dur="0.94"> Naha abdi kedah angkat deui? </text>
<text sub="clublinks" start="226.18" dur="2.06"> Tapi henteu indit </text>
<text sub="clublinks" start="228.24" dur="2.88"> Gratis pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pigawé salila tilu jam </text>
<text sub="clublinks" start="231.12" dur="3.68"> Diuk deui dina lobi atanapi angkat di luar mésér atanapi tuang tuangeun </text>
<text sub="clublinks" start="234.8" dur="2.64"> Tapi kuring </text>
<text sub="clublinks" start="237.44" dur="2.06"> Abdi resep bobo </text>
<text sub="clublinks" start="239.5" dur="0.94"> Im Real </text>
<text sub="clublinks" start="250.58" dur="2.32"> Dina basa sanés, 3 jam teu lulus </text>
<text sub="clublinks" start="252.9" dur="1.98"> 7 jam kaliwat </text>
<text sub="clublinks" start="254.88" dur="3.12"> Kuring balik deui sareng kuring ngarasa anyar !!! </text>
<text sub="clublinks" start="275.68" dur="2.3"> Abdi ngaraos beresih sareng jelas kristal ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="299.76" dur="0.62"> Ngobrol </text>
<text sub="clublinks" start="310.02" dur="1.84"> Naon bedana? </text>
<text sub="clublinks" start="312.66" dur="1.12"> Saminggu sakali </text>
<text sub="clublinks" start="313.78" dur="2.14"> Anjeun ngarasa siga ayeuna? Kuring geus biasa deui </text>
<text sub="clublinks" start="315.92" dur="2.52"> Tinimbang ngarasa yén aya anu asup huntu anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="318.44" dur="2.06"> Abdi badé nyobian sababaraha produk lip </text>
<text sub="clublinks" start="320.5" dur="2.4"> Anjeun tiasa ningali huntu di handapeunna </text>
<text sub="clublinks" start="322.9" dur="2.64"> Sareng nalika pariksa produk lip asli </text>
<text sub="clublinks" start="325.54" dur="2.44"> Abdi henteu seuri pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="327.98" dur="1.04"> Ngan sapertos kieu </text>
<text sub="clublinks" start="331.58" dur="3.18"> Abdi badé nyandak warna anu kuat sareng nempatkeun anu anéh di ditu </text>
<text sub="clublinks" start="334.76" dur="1.16"> Ngan dina raraga henteu khusus </text>
<text sub="clublinks" start="335.92" dur="4.08"> Sayang Dalia Bloom Edition Lip Paradise Sheer Dew Tinted Lipstick </text>
<text sub="clublinks" start="340.6" dur="0.8"> Warna Olivia </text>
<text sub="clublinks" start="341.4" dur="2.66"> K-kageulisan ngejar jalma-jalma </text>
<text sub="clublinks" start="344.06" dur="3.66"> Ngaran warna sadayana nami awéwé bodas </text>
<text sub="clublinks" start="347.72" dur="2.64"> Sanaos éta nyarios naon warna éta, kuring henteu terang biasana biasana </text>
<text sub="clublinks" start="350.36" dur="0.68"> Aya anu anjeun angkat </text>
<text sub="clublinks" start="351.04" dur="0.62"> Olivia </text>
<text sub="clublinks" start="351.66" dur="0.96"> Brenda atanapi </text>
<text sub="clublinks" start="352.62" dur="1"> Kumis </text>
<text sub="clublinks" start="357.8" dur="1.6"> Wah ... </text>
<text sub="clublinks" start="361.08" dur="0.76"> Herang </text>
<text sub="clublinks" start="372.2" dur="1.66"> Ieu mangrupikeun merek anu disebut Hens </text>
<text sub="clublinks" start="373.86" dur="2.18"> Ieu mangrupikeun salah sahiji merek K-kecantikan énggal </text>
<text sub="clublinks" start="376.04" dur="2.9"> Poé ieu, jalma ngora resep éta </text>
<text sub="clublinks" start="378.94" dur="2.76"> 'Warna paménta' warna </text>
<text sub="clublinks" start="395.2" dur="1.52"> Ieu mangrupikeun innisfree </text>
<text sub="clublinks" start="396.72" dur="2.56"> Tinta katun sing jelas </text>
<text sub="clublinks" start="399.28" dur="2.34"> Tulip beku luntur </text>
<text sub="clublinks" start="406.14" dur="1.92"> Nu warna sadayana sami. </text>
<text sub="clublinks" start="420.9" dur="0.76"> Tungtungna </text>
<text sub="clublinks" start="421.66" dur="1.32"> Hayu urang angkat anu pikaresepeun ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="422.98" dur="1.22"> Hayu urang Pulo Bulan Sailor ieu ~! </text>
<text sub="clublinks" start="424.2" dur="2.54"> Sailor Moon X Colour Pop Koleksi </text>
<text sub="clublinks" start="427.44" dur="0.88"> Warna 'Usagi' </text>
<text sub="clublinks" start="444.02" dur="1.92"> Henteu aya kanker di jero </text>