Penyidik ​​nggoleki wong sing bisa duwe informasi babagan panemune Wendy subtitles

ING KANGGO ING kasunyatan ING kasunyatan sing ING kasunyatan sing nyoba INFO YANG KANGGO NAMPAK INGKU ING kasunyatan sing nyoba iki FREE, ING kasunyatan sing nyoba iki FREE, NO ING kasunyatan sing nyoba iki FREE, Ora KTP ING kasunyatan sing nyoba iki FREE, Ora ID ING kasunyatan sing nyoba iki FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENT FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS INI FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS ING DIPANGGIH FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS ING DIPANGGIH lan FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS ING DIPANGGIH lan IT FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS ING DIPANGGIH lan DIDI IT FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS ING DIPANGGIH lan DIDIK ITU NANGGUN DENGAN NEGARA DENGAN ITU NATE INGKU lan TEMPAT ING NGANGGO NATE INGKU lan TEMPAT ING NGANGGO TEMPAT WILUH NEGARA DENGAN ITU NIK ING TEMPAT BASA KINI DIPANGGUH lan ITU NAIK TEMPAT TAPI WULAN. TEMPAT ORA KANGGO. TEMPAT ORA KANGGO. >> TEMPAT ORA KANGGO. >> Ana TEMPAT ORA KANGGO. >> WULANé TEMPAT ORA KANGGO. >> WULAN INGING TINGGI TEMPAT ORA KANGGO. >> WULANGAN ING DENGAN TINGGI TEMPAT ORA KANGGO. >> ING ISU TINGGI TINGGI >> ING ISU TINGGI TINGGI >> WULANGAN ING PANGGUNG TENGAH >> WULANGAN ING TENGGIH TENGAH >> ING ISU TINGGI TINGGI BASA KANGGO PENTING >> ING ISU TINGGI TINGGI KANGGO ING KANGGO SUMBER >> ING ISU TINGGI TINGGI KANGGO ING KANGGO SUMBER SUMBER >> ING ISU TINGGI TINGGI BASA KANGGO INGKANG RESEP KANGGO BISAN ING KANGGO SUMBER SUMBER UNTUK KAMI ING KANGGO SUMBER UNTUK KOMUNITI KITA. KOMUNITAS. KOMUNITAS. >>> KOMUNITAS. >>> UP KOMUNITAS. >>> UP TO KOMUNITAS. >>> UP TO $ 10,000 KOMUNITAS. >>> UP TO $ 10,000 IN KOMUNITAS. >>> UP TO $ 10,000 IN AWARD >>> UP TO $ 10,000 IN AWARD >>> UP $ 10,000 ING dhuwit >>> UP TO $ 10,000 ING AWAL ING WANG ING >>> UP TO $ 10,000 ING AWAL ING WANG DITAWANGKE ING >>> UP $ 10,000 $ ING dhuwit ING WANG KANGGO KANGGO WANG TANGGO NAWANG KANGGO MUNGSA NUNGGAL INGGRIS kanggo INFORMASI WANG TANGGO DIGUNAKAN KANGGO INFORMASI INFORMASI WANG TANGGO DIPANGGUH UNTUK INFORMASI KONSUS TO WANG TANGGO YANG DIPANGGO UNTUK INFORMASI KANGGO ING SAKA MAKLUMAT INFORMASI KANGGO MAKLUMAT INFORMASI KANGGO MANEHNA. MAN. MAN. ATLANTA MAN. ATLANTA FIRE MAN. ATLANTA FIRE INVESTIGATORS MAN. ATLANTA FIRE INVESTIGATORS TELL ATLANTA FIRE INVESTIGATORS TELL ATLANTA FIRE INVESTIGATORS TELL US ATLANTA FIRE INVESTIGATORS DENGAN KITA AS ATLANTA FIRE INVESTIGATORS DENGAN ASI DIA ATLANTA FIRE INVESTIGATORS DENGAN ASI DIA DENGAN INI ATLANTA FIRE INVESTIGATORS DENGAN AS DENGAN KANGSA DENGAN VITAL AS DENGAN KANGSA DENGAN VITAL AS DIA DENGAN INFORMASI VITAL AS DIA DENGAN INFORMASI VITAL ING DIPANGGIH AS DIA DENGAN INFORMASI VITAL ING DIPENGKE AS DIA DENGAN INFORMASI VITAL DIDANGGALKE ING AS DIA DENGAN INFORMASI VITAL DIDANGGIH DENGAN BASA INFORMASI KANGGO BASA INFORMASI KANGGO BASA Rasane INFORMASI KANGGO ING APAK YANG DITUTUP INFORMASI KANGGO BASA-BISA sing ngrampungake INFORMASI KANGGO BASA-BUNYANA YANG NGANGGOLAH ING WANITA INFORMASI KANGGO BASA-BUNGA YANG DIDANG UNGGUH BASA WENDY ING SAIKI KANGGO ING WANGGO ING WONG YO NGANGGO WANGGO WANGGO ING UNIVERSITI YO NGANGGO WANGGO WANGGO ING UNIVERSITI AVENUE. UNIVERSITI AVENUE. UNIVERSITI AVENUE. AUTHORITIES UNIVERSITI AVENUE. AUTHORITI PANCITU UNIVERSITI AVENUE. AUTHORISI PANJENITAN BULAN AUTHORISI PANJENITAN BULAN AUTHORISI NGEBARKULAN ING WULANG AUTHORISI NGEBARKULAN ING WULANG TANPA ING AUTHORISI NGEBARKAN ING WULANG TANPA KANGEN AUTHORITI NGANGGO WULANG TANPA SADADI AUTHORITI NATE INGGAL ING WOH ING KANGGO RAKYA LELAKON LELAKON INGGRIS RAKYA LELAKON ING DITANGGUH DENGAN RAKYA MUNGSA DENGAN DIBUANG DENGAN KANGGO RAKYA MUNGGUH INGGAL KANGGO DENGAN KANGGO KANGGO RAKYA MUNGSAALU ING ING ING ING KANGGO DENGAN KANGGO MACAPAT TANPA KANGGO NUNGGUH TANPA KANGGO ING KANGGO. FIRE. FIRE. IT FIRE. ITU GAMPANG FIRE. IT NGEDALKE KEDAI FIRE. IT NGANGGO INGKANG ING KANGGO FIRE. IT NGANGGO LAKON ING A FIRE. IT HARI ING KANGGO DINA- IT HARI ING KANGGO DINA- IT NGANGGO ING NGEDANG-ING ING SUKU - PAKAI IT HARI ING NGLUKKE ING DENGAN - DARI PENTING ATLANTA IT LENGKAP KENE ING DENGAN HARI- PENTING DASAR ATLANTA IT LENGKAP KENE ING DENGAN HARI- PEMBANGUNAN POLISI ATLANTA JAWATANKUASA PENTING FORMER ATLANTA JAWATANKUASA PENTING APLIKASI ATLANTA JAWATANKUASA PENTING APLIKASI ATLANTA

Penyidik ​​nggoleki wong sing bisa duwe informasi babagan panemune Wendy

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.867" dur="0.1"> ING </text>
<text sub="clublinks" start="0.967" dur="0.1"> KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1.067" dur="0.167"> ING kasunyatan </text>
<text sub="clublinks" start="1.234" dur="0.234"> ING kasunyatan sing </text>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.133"> ING kasunyatan sing nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="1.601" dur="0.434"> INFO YANG KANGGO NAMPAK INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="2.035" dur="0.067"> ING kasunyatan sing nyoba iki FREE, </text>
<text sub="clublinks" start="2.102" dur="0.1"> ING kasunyatan sing nyoba iki FREE, NO </text>
<text sub="clublinks" start="2.202" dur="0.233"> ING kasunyatan sing nyoba iki FREE, Ora KTP </text>
<text sub="clublinks" start="2.435" dur="0.334"> ING kasunyatan sing nyoba iki FREE, Ora ID </text>
<text sub="clublinks" start="2.769" dur="0.133"> ING kasunyatan sing nyoba iki FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENT </text>
<text sub="clublinks" start="2.902" dur="0.134"> FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS </text>
<text sub="clublinks" start="3.036" dur="0.1"> FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS INI </text>
<text sub="clublinks" start="3.136" dur="0.1"> FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS ING DIPANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="3.236" dur="0.2"> FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS ING DIPANGGIH lan </text>
<text sub="clublinks" start="3.436" dur="0.2"> FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS ING DIPANGGIH lan IT </text>
<text sub="clublinks" start="3.636" dur="0.234"> FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS ING DIPANGGIH lan DIDI IT </text>
<text sub="clublinks" start="3.87" dur="0.267"> FREE, Ora KTP utawa APPOINTMENTS ING DIPANGGIH lan DIDIK ITU </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.133"> NANGGUN DENGAN NEGARA DENGAN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="4.27" dur="0.101"> NATE INGKU lan TEMPAT ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4.371" dur="0.066"> NATE INGKU lan TEMPAT ING NGANGGO TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="4.437" dur="0.301"> WILUH NEGARA DENGAN ITU NIK ING TEMPAT BASA </text>
<text sub="clublinks" start="4.738" dur="0.2"> KINI DIPANGGUH lan ITU NAIK TEMPAT TAPI WULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="4.938" dur="0.1"> TEMPAT ORA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="5.038" dur="0.1"> TEMPAT ORA KANGGO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="5.138" dur="0.133"> TEMPAT ORA KANGGO. >> Ana </text>
<text sub="clublinks" start="5.271" dur="0.634"> TEMPAT ORA KANGGO. >> WULANé </text>
<text sub="clublinks" start="5.905" dur="0.234"> TEMPAT ORA KANGGO. >> WULAN INGING TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="6.139" dur="0.167"> TEMPAT ORA KANGGO. >> WULANGAN ING DENGAN TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="6.306" dur="0.267"> TEMPAT ORA KANGGO. >> ING ISU TINGGI TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="6.573" dur="0.133"> >> ING ISU TINGGI TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="6.706" dur="0.1"> >> WULANGAN ING PANGGUNG TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="6.806" dur="0.067"> >> WULANGAN ING TENGGIH TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="6.873" dur="0.334"> >> ING ISU TINGGI TINGGI BASA KANGGO PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="7.207" dur="0.1"> >> ING ISU TINGGI TINGGI KANGGO ING KANGGO SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="7.307" dur="0.2"> >> ING ISU TINGGI TINGGI KANGGO ING KANGGO SUMBER SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="7.507" dur="0.3"> >> ING ISU TINGGI TINGGI BASA KANGGO INGKANG RESEP KANGGO BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.234"> ING KANGGO SUMBER SUMBER UNTUK KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="8.041" dur="0.067"> ING KANGGO SUMBER UNTUK KOMUNITI KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="8.108" dur="0.1"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.066"> KOMUNITAS. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.067"> KOMUNITAS. >>> UP </text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.234"> KOMUNITAS. >>> UP TO </text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.133"> KOMUNITAS. >>> UP TO $ 10,000 </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="0.234"> KOMUNITAS. >>> UP TO $ 10,000 IN </text>
<text sub="clublinks" start="8.942" dur="0.267"> KOMUNITAS. >>> UP TO $ 10,000 IN AWARD </text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.133"> >>> UP TO $ 10,000 IN AWARD </text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.1"> >>> UP $ 10,000 ING dhuwit </text>
<text sub="clublinks" start="9.442" dur="0.134"> >>> UP TO $ 10,000 ING AWAL ING WANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="9.576" dur="0.133"> >>> UP TO $ 10,000 ING AWAL ING WANG DITAWANGKE ING </text>
<text sub="clublinks" start="9.709" dur="0.868"> >>> UP $ 10,000 $ ING dhuwit ING WANG KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="0.233"> WANG TANGGO NAWANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="10.81" dur="1.969"> MUNGSA NUNGGAL INGGRIS kanggo INFORMASI </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.434"> WANG TANGGO DIGUNAKAN KANGGO INFORMASI INFORMASI </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.2"> WANG TANGGO DIPANGGUH UNTUK INFORMASI KONSUS TO </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.267"> WANG TANGGO YANG DIPANGGO UNTUK INFORMASI KANGGO ING SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.133"> MAKLUMAT INFORMASI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="13.813" dur="0.067"> MAKLUMAT INFORMASI KANGGO MANEHNA. </text>
<text sub="clublinks" start="13.88" dur="0.167"> MAN. </text>
<text sub="clublinks" start="14.047" dur="0.1"> MAN. ATLANTA </text>
<text sub="clublinks" start="14.147" dur="0.234"> MAN. ATLANTA FIRE </text>
<text sub="clublinks" start="14.381" dur="0.1"> MAN. ATLANTA FIRE INVESTIGATORS </text>
<text sub="clublinks" start="14.481" dur="0.2"> MAN. ATLANTA FIRE INVESTIGATORS TELL </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.1"> ATLANTA FIRE INVESTIGATORS TELL </text>
<text sub="clublinks" start="14.781" dur="0.067"> ATLANTA FIRE INVESTIGATORS TELL US </text>
<text sub="clublinks" start="14.848" dur="0.167"> ATLANTA FIRE INVESTIGATORS DENGAN KITA AS </text>
<text sub="clublinks" start="15.015" dur="0.233"> ATLANTA FIRE INVESTIGATORS DENGAN ASI DIA </text>
<text sub="clublinks" start="15.248" dur="0.2"> ATLANTA FIRE INVESTIGATORS DENGAN ASI DIA DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="15.448" dur="0.334"> ATLANTA FIRE INVESTIGATORS DENGAN AS DENGAN KANGSA DENGAN VITAL </text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.234"> AS DENGAN KANGSA DENGAN VITAL </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.133"> AS DIA DENGAN INFORMASI VITAL </text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.067"> AS DIA DENGAN INFORMASI VITAL ING DIPANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="16.216" dur="0.066"> AS DIA DENGAN INFORMASI VITAL ING DIPENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.201"> AS DIA DENGAN INFORMASI VITAL DIDANGGALKE ING </text>
<text sub="clublinks" start="16.483" dur="0.8"> AS DIA DENGAN INFORMASI VITAL DIDANGGIH DENGAN BASA </text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.134"> INFORMASI KANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="17.417" dur="2.836"> INFORMASI KANGGO BASA Rasane </text>
<text sub="clublinks" start="20.253" dur="0.067"> INFORMASI KANGGO ING APAK YANG DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="20.32" dur="0.233"> INFORMASI KANGGO BASA-BISA sing ngrampungake </text>
<text sub="clublinks" start="20.553" dur="0.234"> INFORMASI KANGGO BASA-BUNYANA YANG NGANGGOLAH ING WANITA </text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="0.2"> INFORMASI KANGGO BASA-BUNGA YANG DIDANG UNGGUH BASA WENDY ING </text>
<text sub="clublinks" start="20.987" dur="0.234"> SAIKI KANGGO ING WANGGO ING WONG </text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.133"> YO NGANGGO WANGGO WANGGO ING UNIVERSITI </text>
<text sub="clublinks" start="21.354" dur="0.067"> YO NGANGGO WANGGO WANGGO ING UNIVERSITI AVENUE. </text>
<text sub="clublinks" start="21.421" dur="0.233"> UNIVERSITI AVENUE. </text>
<text sub="clublinks" start="21.654" dur="0.134"> UNIVERSITI AVENUE. AUTHORITIES </text>
<text sub="clublinks" start="21.788" dur="0.133"> UNIVERSITI AVENUE. AUTHORITI PANCITU </text>
<text sub="clublinks" start="21.921" dur="0.101"> UNIVERSITI AVENUE. AUTHORISI PANJENITAN BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.166"> AUTHORISI PANJENITAN BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="22.188" dur="0.067"> AUTHORISI NGEBARKULAN ING WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.1"> AUTHORISI NGEBARKULAN ING WULANG TANPA ING </text>
<text sub="clublinks" start="22.355" dur="0.2"> AUTHORISI NGEBARKAN ING WULANG TANPA KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="22.555" dur="0.835"> AUTHORITI NGANGGO WULANG TANPA SADADI </text>
<text sub="clublinks" start="23.39" dur="0.066"> AUTHORITI NATE INGGAL ING WOH ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="23.456" dur="0.134"> RAKYA LELAKON LELAKON INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="23.59" dur="0.534"> RAKYA LELAKON ING DITANGGUH DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="24.124" dur="0.133"> RAKYA MUNGSA DENGAN DIBUANG DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="24.257" dur="0.667"> RAKYA MUNGGUH INGGAL KANGGO DENGAN KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.101"> RAKYA MUNGSAALU ING ING ING ING KANGGO DENGAN KANGGO MACAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="25.025" dur="0.934"> TANPA KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="25.959" dur="0.534"> TANPA KANGGO ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="26.493" dur="0.1"> FIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="26.593" dur="0.167"> FIRE. IT </text>
<text sub="clublinks" start="26.76" dur="0.1"> FIRE. ITU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="26.86" dur="0.167"> FIRE. IT NGEDALKE KEDAI </text>
<text sub="clublinks" start="27.027" dur="0.667"> FIRE. IT NGANGGO INGKANG ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="27.694" dur="0.167"> FIRE. IT NGANGGO LAKON ING A </text>
<text sub="clublinks" start="27.861" dur="0.033"> FIRE. IT HARI ING KANGGO DINA- </text>
<text sub="clublinks" start="27.894" dur="0.534"> IT HARI ING KANGGO DINA- </text>
<text sub="clublinks" start="28.428" dur="0.467"> IT NGANGGO ING NGEDANG-ING ING SUKU - PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.2"> IT HARI ING NGLUKKE ING DENGAN - DARI PENTING ATLANTA </text>
<text sub="clublinks" start="29.095" dur="0.2"> IT LENGKAP KENE ING DENGAN HARI- PENTING DASAR ATLANTA </text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.768"> IT LENGKAP KENE ING DENGAN HARI- PEMBANGUNAN POLISI ATLANTA </text>
<text sub="clublinks" start="30.063" dur="0.167"> JAWATANKUASA PENTING FORMER ATLANTA </text>
<text sub="clublinks" start="30.23" dur="4.304"> JAWATANKUASA PENTING APLIKASI ATLANTA </text>
<text sub="clublinks" start="34.534" dur="0.234"> JAWATANKUASA PENTING APLIKASI ATLANTA </text>