Walikota Rochester njaluk investigasi federal babagan pati Daniel Prude subtitles

>> Sandra: TENGAH YENGST, Matur Nuwun Kowe. >> Lacak: ROCHESTER, NEW YORK MAYOR KANGGO MANGGO FEDERAL INVESTIGASI ING MATI DANIEL PRUDE SING MATI Sawise A POLISI ENCOUNTER LALI INI TAUN MAYOR ORA NGANGGO POLISI KETUA SINGLETER ATI Nangani PRUDE MATI Loro MINGGU Sadurunge RETIREMENT. DAVID LEE IKU PALU TERBARU. >> Kajaba saka sing goyangake ING HALE KOTA, ROCHESTER TIMUR MAYOR njaluk ngapura kanggo PRUDE KELUARGA KANGGO KABEH KOMUNITAS Gagal sing LED TO MATI KANGGO POLIS KUDUS Pimpinan Polisi Kutha Wis EARLIER ngumumake HIS RETIREMENT ATI AKHIR ING WULAN DI didhisiki dening MAYOR LAN NGUTI SUSPENSI 30 HARI TANPA BAYAR Dhewe DIREKTUR KOMUNIKASI LAN THE ATTORNE KOTA KANGGO PERAN ING SABAT MATI PRUDE. LED TO DEMONSTRASI STREET Tanggal 23 Maret. PRUDE KANGGO KANGGO PULIS LAN NINGGALake JAMU MESH ATAS SIRAH KANGGO NGANGGO DARI SPITTING. DIA MATI MINGGU WIS PEMERINTAH HOMIKIDA. PCB ING SISTEME. WULU Pungkasan ING INSISTEN GAMBAR PRUDE NGANGGO VIDEO LAN DETALING DIBUAT AWAM. LAN DETALANGAN digawe umum. PITUNG PUNGGU KANGGO DITANGGUNG. INVESTIGASI MULTIPLE UNDERWAY MAYOR ROCHESTER KANGGO NANGGO Departemen Kehakiman TO njaluk Melu-melu Dheweke ujar ROCHESTER duwe gedhe MASALAH. >> Katon Wiwitan Iki Wis Ditampilake YAKU KITA Duwe PERVASIF MASALAH ING POLISI ROCHESTER JABATAN. SATU KANG TANPA KABEH NGALAMI MATA BEDI LAN Dudu Warga Negara sing KAMING LADIKAN. >> PEJABAT ROCHESTER Dhewe INTEGRITAS Publik bakal INVESTASI Yen KOTA PEGAWAI Aturan Nglanggar UTAWA STANDAR ETIKA ING GABUNGAN KANG MR. PATI PRUDE. ANTARA SING APIK-APIK

Walikota Rochester njaluk investigasi federal babagan pati Daniel Prude

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.831"> >> Sandra: TENGAH YENGST, Matur Nuwun </text>
<text sub="clublinks" start="3.832" dur="0.515"> Kowe. </text>
<text sub="clublinks" start="4.349" dur="2.071"> >> Lacak: ROCHESTER, NEW YORK </text>
<text sub="clublinks" start="6.455" dur="1.602"> MAYOR KANGGO MANGGO FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="8.058" dur="1.824"> INVESTIGASI ING MATI </text>
<text sub="clublinks" start="9.883" dur="2.047"> DANIEL PRUDE SING MATI Sawise A </text>
<text sub="clublinks" start="11.964" dur="1.255"> POLISI ENCOUNTER LALI INI </text>
<text sub="clublinks" start="13.253" dur="0.879"> TAUN </text>
<text sub="clublinks" start="14.167" dur="5.134"> MAYOR ORA NGANGGO POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="19.302" dur="2.33"> KETUA SINGLETER ATI </text>
<text sub="clublinks" start="21.633" dur="2.684"> Nangani PRUDE MATI Loro </text>
<text sub="clublinks" start="24.319" dur="2.015"> MINGGU Sadurunge RETIREMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="26.335" dur="2.338"> DAVID LEE IKU PALU TERBARU. </text>
<text sub="clublinks" start="28.708" dur="3.16"> >> Kajaba saka sing goyangake </text>
<text sub="clublinks" start="31.869" dur="1.546"> ING HALE KOTA, ROCHESTER TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="33.45" dur="2.244"> MAYOR njaluk ngapura kanggo PRUDE </text>
<text sub="clublinks" start="35.729" dur="1.949"> KELUARGA KANGGO KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="37.679" dur="2.914"> KOMUNITAS Gagal sing LED </text>
<text sub="clublinks" start="40.628" dur="2.011"> TO MATI KANGGO POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="42.673" dur="0.567"> KUDUS </text>
<text sub="clublinks" start="43.275" dur="1.559"> Pimpinan Polisi Kutha Wis </text>
<text sub="clublinks" start="44.868" dur="1.056"> EARLIER ngumumake HIS </text>
<text sub="clublinks" start="45.925" dur="2.149"> RETIREMENT ATI AKHIR ING </text>
<text sub="clublinks" start="48.108" dur="1.889"> WULAN DI didhisiki dening MAYOR </text>
<text sub="clublinks" start="49.998" dur="1.219"> LAN NGUTI SUSPENSI 30 HARI </text>
<text sub="clublinks" start="51.252" dur="1.367"> TANPA BAYAR Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="52.62" dur="1.467"> DIREKTUR KOMUNIKASI LAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="54.121" dur="2.261"> ATTORNE KOTA KANGGO PERAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="56.383" dur="2.696"> SABAT MATI PRUDE. </text>
<text sub="clublinks" start="59.08" dur="1.934"> LED TO DEMONSTRASI STREET </text>
<text sub="clublinks" start="61.015" dur="1.457"> Tanggal 23 Maret. </text>
<text sub="clublinks" start="62.474" dur="2.69"> PRUDE KANGGO KANGGO PULIS LAN </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="3.073"> NINGGALake JAMU MESH ATAS SIRAH </text>
<text sub="clublinks" start="68.239" dur="2.176"> KANGGO NGANGGO DARI SPITTING. </text>
<text sub="clublinks" start="70.416" dur="1.831"> DIA MATI MINGGU WIS </text>
<text sub="clublinks" start="72.248" dur="1.232"> PEMERINTAH HOMIKIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="73.481" dur="2.442"> PCB ING SISTEME. </text>
<text sub="clublinks" start="75.924" dur="1.747"> WULU Pungkasan ING INSISTEN </text>
<text sub="clublinks" start="77.672" dur="3.909"> GAMBAR PRUDE NGANGGO VIDEO LAN DETALING DIBUAT AWAM. </text>
<text sub="clublinks" start="81.583" dur="2.072"> LAN DETALANGAN digawe umum. </text>
<text sub="clublinks" start="83.656" dur="4.146"> PITUNG PUNGGU KANGGO DITANGGUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="87.803" dur="1.536"> INVESTIGASI MULTIPLE </text>
<text sub="clublinks" start="89.34" dur="0.323"> UNDERWAY </text>
<text sub="clublinks" start="89.698" dur="1.851"> MAYOR ROCHESTER KANGGO NANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="91.584" dur="1.22"> Departemen Kehakiman TO njaluk </text>
<text sub="clublinks" start="92.806" dur="0.538"> Melu-melu </text>
<text sub="clublinks" start="93.378" dur="3.923"> Dheweke ujar ROCHESTER duwe gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="97.336" dur="0.457"> MASALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="97.827" dur="2.819"> >> Katon Wiwitan Iki Wis Ditampilake </text>
<text sub="clublinks" start="100.681" dur="2.504"> YAKU KITA Duwe PERVASIF </text>
<text sub="clublinks" start="103.187" dur="1.501"> MASALAH ING POLISI ROCHESTER </text>
<text sub="clublinks" start="104.689" dur="0.383"> JABATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="105.073" dur="1.472"> SATU KANG TANPA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="106.58" dur="3.877"> NGALAMI MATA BEDI </text>
<text sub="clublinks" start="110.491" dur="2.807"> LAN Dudu Warga Negara sing KAMING LADIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="113.332" dur="1.827"> >> PEJABAT ROCHESTER Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="115.192" dur="1.435"> INTEGRITAS Publik bakal </text>
<text sub="clublinks" start="116.629" dur="1.304"> INVESTASI Yen KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="117.934" dur="1.613"> PEGAWAI Aturan Nglanggar UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="119.548" dur="1.616"> STANDAR ETIKA ING GABUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="121.198" dur="1.634"> KANG MR. PATI PRUDE. </text>
<text sub="clublinks" start="122.833" dur="1.826"> ANTARA SING APIK-APIK </text>