Градоначалникот на Рочестер бара федерална истрага за смртта на Даниел Пруд subtitles

>> Сандра: ТРЕЈ ЈЕНГСТ, БЛАГОДАРАМ ТИ >> Трага: РОЧЕСТЕР, NEWУЈОРК ГРАДОНАЧАЛНИК ПОБАРА ФЕДЕРАЛ ИСТРАУВАЕ ВО СМРТТА НА Даниел ПРУД, КОЈ УМРЕ ПО А. ПОЛИЦИЈА ЗА ПОЛИЦИЈА ПОРАНО ОВА ГОДИНА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ И ОГНИКА ПОЛИЦИЈА ГЛАВЕН СЕНЦЕЛАТЕР НА НЕГОВО Справување со смртта на претпазливоста два НЕДЕЛИ ПРЕД НЕГОВИОТ ПОВЕДЕНИЕ. ДЕВИД ЛИ ИМА НАЈНОВО. >> ДОПОЛНИТЕЛНО ОВОЈ ТРЕСЕЕ НА ГРАДСКА САЛА, РОЧЕСТЕР ИСТОК ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СЕ ИЗВИНУВА НА ПРУДОТ СЕМЕЈСТВОТО КАКО ЦЕЛО ЗАЕДНИЦА ЗА УПАТИ КОЈ ЛЕР ДО НЕГОВАТА СМРТ Додека е во полиција ПРИТВОР. ШЕФОТ НА ГРАДСКИОТ ПОЛИЦИЈА ИМА ПОРАНО ОБЈАВИ СВОЈОТ ПОИРАЕ НА КРАЈОТ НА Месецот беше отпуштен од градоначалникот И ДОДЕЛЕ 30 ДЕНСУСПЕНЦИИ БЕЗ ПЛАAYАЕ H ДИРЕКТОРОТ ЗА КОМУНИКАЦИИ И ГРАДСКО АМВОРАТ ЗА НИВНАТА УЛОГ ВО ПОСЛЕДНИЦАТА НА СМРТТА НА ГРУПАТА. ЕЛЕД ДО ДЕМОНСТРАЦИИТЕ НА УЛИЦИ НА 23 МАРТ. ПРАВИЛНОСТА СЕ ПОДЛИГУВА ПОЛИЦИЈАТА И ПОСТАВЕТЕ МЕШНА СУПЕР НА СЕГАТА ДА ЈА СПРЕЧИ ОД ПЛУКАЕ. УМРИ ПО ПОДНЕСУВАЕ НЕДЕЛА УПРАВУВА AЕ ДОМАШИНСТВО. ПХБ БЕШЕ ВО СВОЈОТ СИСТЕМ. МЕСЕЦИ ПОДОЦНА НА ИНСИСТЕНЦИЈА ОД РЕЛАТИВНАТА НА ПРУДОТ ВИДЕО И ДЕТАЛИ СЕ НАПРАВИЈА ЈАВНО. И ДЕТАЛИТЕ СЕ НАПРАВИА ЈАВНО. СЕДУПИРАНИ СЕДУМ СЛУICБЕНИЦИ. Повеќекратни истраги ПОДДОЛГ. ПОВИКУВА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА РОЧЕСТЕР ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ПРАВДА ДА СЕ ДОБИЕ ВКЛУЧЕНО. ТОА РЕЧИ РОЧЕСТЕР ИМА ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ >> ОВОЈ ПОЧЕТЕН ПРЕГЛЕД ОДНЕСУВА ДЕКА ИМАМЕ ПЕРВАЗИВНО ПРОБЛЕМ ВО РОЧЕСТАР ПОЛИЦИЈА ОДДЕЛ. ЕДНО ШТО ГЛЕДА СЕ НИЗ ОЧИТЕ НА БЕДЕОТ И НЕ ГРАITАНИТЕ НА кои им служиме. >> СОПСТВЕН КАНЦЕЛАРИЈА НА РОЧЕСТЕР НА PЕ НА ЈАВЕН ИНТЕГРИТЕТ ИСТРАИ АКО БИЛО ГРАД ВРАБОТЕНИ ПОВРЕДЕНИ ПРАВИЛА ИЛИ ЕТИЧКИ СТАНДАРДИ ВО ПОВРЗАНИЕ СО ГОСПОД СМРТ НА ПРАТНАТА. МЕGУ ОНИЕ КОИ INGЕ БИДАТ

Градоначалникот на Рочестер бара федерална истрага за смртта на Даниел Пруд

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.831"> >> Сандра: ТРЕЈ ЈЕНГСТ, БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="3.832" dur="0.515"> ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="4.349" dur="2.071"> >> Трага: РОЧЕСТЕР, NEWУЈОРК </text>
<text sub="clublinks" start="6.455" dur="1.602"> ГРАДОНАЧАЛНИК ПОБАРА ФЕДЕРАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="8.058" dur="1.824"> ИСТРАУВАЕ ВО СМРТТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="9.883" dur="2.047"> Даниел ПРУД, КОЈ УМРЕ ПО А. </text>
<text sub="clublinks" start="11.964" dur="1.255"> ПОЛИЦИЈА ЗА ПОЛИЦИЈА ПОРАНО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="13.253" dur="0.879"> ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="14.167" dur="5.134"> ГРАДОНАЧАЛНИКОТ И ОГНИКА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="19.302" dur="2.33"> ГЛАВЕН СЕНЦЕЛАТЕР НА НЕГОВО </text>
<text sub="clublinks" start="21.633" dur="2.684"> Справување со смртта на претпазливоста два </text>
<text sub="clublinks" start="24.319" dur="2.015"> НЕДЕЛИ ПРЕД НЕГОВИОТ ПОВЕДЕНИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="26.335" dur="2.338"> ДЕВИД ЛИ ИМА НАЈНОВО. </text>
<text sub="clublinks" start="28.708" dur="3.16"> >> ДОПОЛНИТЕЛНО ОВОЈ ТРЕСЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.869" dur="1.546"> НА ГРАДСКА САЛА, РОЧЕСТЕР ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="33.45" dur="2.244"> ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СЕ ИЗВИНУВА НА ПРУДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="35.729" dur="1.949"> СЕМЕЈСТВОТО КАКО ЦЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="37.679" dur="2.914"> ЗАЕДНИЦА ЗА УПАТИ КОЈ ЛЕР </text>
<text sub="clublinks" start="40.628" dur="2.011"> ДО НЕГОВАТА СМРТ Додека е во полиција </text>
<text sub="clublinks" start="42.673" dur="0.567"> ПРИТВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="43.275" dur="1.559"> ШЕФОТ НА ГРАДСКИОТ ПОЛИЦИЈА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="44.868" dur="1.056"> ПОРАНО ОБЈАВИ СВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="45.925" dur="2.149"> ПОИРАЕ НА КРАЈОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="48.108" dur="1.889"> Месецот беше отпуштен од градоначалникот </text>
<text sub="clublinks" start="49.998" dur="1.219"> И ДОДЕЛЕ 30 ДЕНСУСПЕНЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="51.252" dur="1.367"> БЕЗ ПЛАAYАЕ H </text>
<text sub="clublinks" start="52.62" dur="1.467"> ДИРЕКТОРОТ ЗА КОМУНИКАЦИИ И </text>
<text sub="clublinks" start="54.121" dur="2.261"> ГРАДСКО АМВОРАТ ЗА НИВНАТА УЛОГ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="56.383" dur="2.696"> ПОСЛЕДНИЦАТА НА СМРТТА НА ГРУПАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="59.08" dur="1.934"> ЕЛЕД ДО ДЕМОНСТРАЦИИТЕ НА УЛИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="61.015" dur="1.457"> НА 23 МАРТ. </text>
<text sub="clublinks" start="62.474" dur="2.69"> ПРАВИЛНОСТА СЕ ПОДЛИГУВА ПОЛИЦИЈАТА И </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="3.073"> ПОСТАВЕТЕ МЕШНА СУПЕР НА СЕГАТА </text>
<text sub="clublinks" start="68.239" dur="2.176"> ДА ЈА СПРЕЧИ ОД ПЛУКАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="70.416" dur="1.831"> УМРИ ПО ПОДНЕСУВАЕ НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="72.248" dur="1.232"> УПРАВУВА AЕ ДОМАШИНСТВО. </text>
<text sub="clublinks" start="73.481" dur="2.442"> ПХБ БЕШЕ ВО СВОЈОТ СИСТЕМ. </text>
<text sub="clublinks" start="75.924" dur="1.747"> МЕСЕЦИ ПОДОЦНА НА ИНСИСТЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="77.672" dur="3.909"> ОД РЕЛАТИВНАТА НА ПРУДОТ ВИДЕО И ДЕТАЛИ СЕ НАПРАВИЈА ЈАВНО. </text>
<text sub="clublinks" start="81.583" dur="2.072"> И ДЕТАЛИТЕ СЕ НАПРАВИА ЈАВНО. </text>
<text sub="clublinks" start="83.656" dur="4.146"> СЕДУПИРАНИ СЕДУМ СЛУICБЕНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="87.803" dur="1.536"> Повеќекратни истраги </text>
<text sub="clublinks" start="89.34" dur="0.323"> ПОДДОЛГ. </text>
<text sub="clublinks" start="89.698" dur="1.851"> ПОВИКУВА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА РОЧЕСТЕР </text>
<text sub="clublinks" start="91.584" dur="1.22"> ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ПРАВДА ДА СЕ ДОБИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.806" dur="0.538"> ВКЛУЧЕНО. </text>
<text sub="clublinks" start="93.378" dur="3.923"> ТОА РЕЧИ РОЧЕСТЕР ИМА ГОЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="97.336" dur="0.457"> ПРОБЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="97.827" dur="2.819"> >> ОВОЈ ПОЧЕТЕН ПРЕГЛЕД ОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="100.681" dur="2.504"> ДЕКА ИМАМЕ ПЕРВАЗИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="103.187" dur="1.501"> ПРОБЛЕМ ВО РОЧЕСТАР ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="104.689" dur="0.383"> ОДДЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="105.073" dur="1.472"> ЕДНО ШТО ГЛЕДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="106.58" dur="3.877"> НИЗ ОЧИТЕ НА БЕДЕОТ </text>
<text sub="clublinks" start="110.491" dur="2.807"> И НЕ ГРАITАНИТЕ НА кои им служиме. </text>
<text sub="clublinks" start="113.332" dur="1.827"> >> СОПСТВЕН КАНЦЕЛАРИЈА НА РОЧЕСТЕР НА </text>
<text sub="clublinks" start="115.192" dur="1.435"> PЕ НА ЈАВЕН ИНТЕГРИТЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="116.629" dur="1.304"> ИСТРАИ АКО БИЛО ГРАД </text>
<text sub="clublinks" start="117.934" dur="1.613"> ВРАБОТЕНИ ПОВРЕДЕНИ ПРАВИЛА ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="119.548" dur="1.616"> ЕТИЧКИ СТАНДАРДИ ВО ПОВРЗАНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="121.198" dur="1.634"> СО ГОСПОД СМРТ НА ПРАТНАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="122.833" dur="1.826"> МЕGУ ОНИЕ КОИ INGЕ БИДАТ </text>