Walikota Rochester nyuhungkeun panilitian féderal kana pupusna Daniel Prude subtitles

>> Sandra: PISAN YENGST, HATUR NUHUN Anjeun. >> Lacak: ROCHESTER, BARU YORK MAYOR NANGTU MÉTA FÉERERAL INVESTASI kana maotna PRANI DANIEL SAHA NU MATI A ENCOUNTER POLISI LEUNGIT Kieu TAUN. MAYOR OU NGASUNKEUN POLISI KETUA SINGLETERNA LEUWIH NANGTUTAN PATI PRUDE DUA MINGGU Sateuacan RÉSITORIA. David LEE PANGSAÉNA TERBARU. >> Lian ti éta ngoyagkeun DI BALIK KOTA, ROCHESTER Wétan MAYOR NGADAPONGKEUN KA PRUDE KELUARGA JEUNG SADAYANA KOMUNITAS pikeun kagagalan anu dipingpin KEPUTUSANNA BARI DI POLISI ADAT. Pimpinan POLISI KOTA SADAYANA EARLIER ngumumkeun HIS RÉSITOR DINA TUNGTUNG DI BULAN DITULUYEUN KU MAYOR JEUNG Méré SUSPENSI 30 HARI TANPA BAYAR KA ANJEUN Diréktur KOMUNIKASI JEUNG THE HAYANG Kota Pikeun Peranna DI SELEPAS PATI PRUDE. IT LED TO DEMONSTRASI JALAN PADA 23 Maret. LALAKI DITUNGKUT KU POLISI JEUNG PASANGKEUN JAMUAN LEUWIH KAPALA SIA SANGSA NYAAHKEUN TI LEUNGEUT. Anjeunna maot saminggu engké éta NGARASA HOMIKIDA. PCB DINA SISTEM NYA. BULAN AYA DI INSISTENSI SANGKA Hubungan PRUDE VIDEO JEUNG DETALYE DIJADIKAN UMUM. JEUNG DETALIA DIJADIKAN UMUM. Tujuh petugas didukung. INVESTIGASI GANDA UNDERWAY. MÉSOR ROCHESTER SÉNÉNG NÉS JABATAN KAADIRAN KANGGO TERLIBAT. Anjeunna saur ROCHESTER GEUS BESAR MASALAH. >> Katingali Awal ieu parantos dipidangkeun ANJEUN URANG SIEUN PERVASIF MASALAH DI PULIS ROCHESTER JABATAN. HIJI NU NINGALI SADAYANA Ngalangkungan Panon TUNGGAL JEUNG TEU WARGA URANG LAYANAN. >> Kantor ROCHESTER SORANGAN OF INTEGRITAS UMUM AKAL INVESTASI upami aya kota Karyawan aturan anu dilanggar ATAWA STANDAR Étika dina hubungan KANG MR. PATI PRUDE. ANTARA ANJEUN BAKAL

Walikota Rochester nyuhungkeun panilitian féderal kana pupusna Daniel Prude

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.831">>> Sandra: PISAN YENGST, HATUR NUHUN</text>
<text sub="clublinks" start="3.832" dur="0.515"> Anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="4.349" dur="2.071"> >> Lacak: ROCHESTER, BARU YORK</text>
<text sub="clublinks" start="6.455" dur="1.602"> MAYOR NANGTU MÉTA FÉERERAL</text>
<text sub="clublinks" start="8.058" dur="1.824"> INVESTASI kana maotna</text>
<text sub="clublinks" start="9.883" dur="2.047"> PRANI DANIEL SAHA NU MATI A</text>
<text sub="clublinks" start="11.964" dur="1.255"> ENCOUNTER POLISI LEUNGIT Kieu</text>
<text sub="clublinks" start="13.253" dur="0.879"> TAUN.</text>
<text sub="clublinks" start="14.167" dur="5.134"> MAYOR OU NGASUNKEUN POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="19.302" dur="2.33"> KETUA SINGLETERNA LEUWIH</text>
<text sub="clublinks" start="21.633" dur="2.684"> NANGTUTAN PATI PRUDE DUA</text>
<text sub="clublinks" start="24.319" dur="2.015"> MINGGU Sateuacan RÉSITORIA.</text>
<text sub="clublinks" start="26.335" dur="2.338"> David LEE PANGSAÉNA TERBARU.</text>
<text sub="clublinks" start="28.708" dur="3.16"> >> Lian ti éta ngoyagkeun</text>
<text sub="clublinks" start="31.869" dur="1.546"> DI BALIK KOTA, ROCHESTER Wétan</text>
<text sub="clublinks" start="33.45" dur="2.244"> MAYOR NGADAPONGKEUN KA PRUDE</text>
<text sub="clublinks" start="35.729" dur="1.949"> KELUARGA JEUNG SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="37.679" dur="2.914"> KOMUNITAS pikeun kagagalan anu dipingpin</text>
<text sub="clublinks" start="40.628" dur="2.011"> KEPUTUSANNA BARI DI POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="42.673" dur="0.567"> ADAT.</text>
<text sub="clublinks" start="43.275" dur="1.559"> Pimpinan POLISI KOTA SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="44.868" dur="1.056"> EARLIER ngumumkeun HIS</text>
<text sub="clublinks" start="45.925" dur="2.149"> RÉSITOR DINA TUNGTUNG DI</text>
<text sub="clublinks" start="48.108" dur="1.889"> BULAN DITULUYEUN KU MAYOR</text>
<text sub="clublinks" start="49.998" dur="1.219"> JEUNG Méré SUSPENSI 30 HARI</text>
<text sub="clublinks" start="51.252" dur="1.367"> TANPA BAYAR KA ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="52.62" dur="1.467"> Diréktur KOMUNIKASI JEUNG THE</text>
<text sub="clublinks" start="54.121" dur="2.261"> HAYANG Kota Pikeun Peranna DI</text>
<text sub="clublinks" start="56.383" dur="2.696"> SELEPAS PATI PRUDE.</text>
<text sub="clublinks" start="59.08" dur="1.934"> IT LED TO DEMONSTRASI JALAN</text>
<text sub="clublinks" start="61.015" dur="1.457"> PADA 23 Maret.</text>
<text sub="clublinks" start="62.474" dur="2.69"> LALAKI DITUNGKUT KU POLISI JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="3.073"> PASANGKEUN JAMUAN LEUWIH KAPALA SIA</text>
<text sub="clublinks" start="68.239" dur="2.176"> SANGSA NYAAHKEUN TI LEUNGEUT.</text>
<text sub="clublinks" start="70.416" dur="1.831"> Anjeunna maot saminggu engké éta</text>
<text sub="clublinks" start="72.248" dur="1.232"> NGARASA HOMIKIDA.</text>
<text sub="clublinks" start="73.481" dur="2.442"> PCB DINA SISTEM NYA.</text>
<text sub="clublinks" start="75.924" dur="1.747"> BULAN AYA DI INSISTENSI</text>
<text sub="clublinks" start="77.672" dur="3.909"> SANGKA Hubungan PRUDE VIDEO JEUNG DETALYE DIJADIKAN UMUM.</text>
<text sub="clublinks" start="81.583" dur="2.072"> JEUNG DETALIA DIJADIKAN UMUM.</text>
<text sub="clublinks" start="83.656" dur="4.146"> Tujuh petugas didukung.</text>
<text sub="clublinks" start="87.803" dur="1.536"> INVESTIGASI GANDA</text>
<text sub="clublinks" start="89.34" dur="0.323"> UNDERWAY.</text>
<text sub="clublinks" start="89.698" dur="1.851"> MÉSOR ROCHESTER SÉNÉNG NÉS</text>
<text sub="clublinks" start="91.584" dur="1.22"> JABATAN KAADIRAN KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="92.806" dur="0.538"> TERLIBAT.</text>
<text sub="clublinks" start="93.378" dur="3.923"> Anjeunna saur ROCHESTER GEUS BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="97.336" dur="0.457"> MASALAH.</text>
<text sub="clublinks" start="97.827" dur="2.819"> >> Katingali Awal ieu parantos dipidangkeun</text>
<text sub="clublinks" start="100.681" dur="2.504"> ANJEUN URANG SIEUN PERVASIF</text>
<text sub="clublinks" start="103.187" dur="1.501"> MASALAH DI PULIS ROCHESTER</text>
<text sub="clublinks" start="104.689" dur="0.383"> JABATAN.</text>
<text sub="clublinks" start="105.073" dur="1.472"> HIJI NU NINGALI SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="106.58" dur="3.877"> Ngalangkungan Panon TUNGGAL</text>
<text sub="clublinks" start="110.491" dur="2.807"> JEUNG TEU WARGA URANG LAYANAN.</text>
<text sub="clublinks" start="113.332" dur="1.827"> >> Kantor ROCHESTER SORANGAN OF</text>
<text sub="clublinks" start="115.192" dur="1.435"> INTEGRITAS UMUM AKAL</text>
<text sub="clublinks" start="116.629" dur="1.304"> INVESTASI upami aya kota</text>
<text sub="clublinks" start="117.934" dur="1.613"> Karyawan aturan anu dilanggar ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="119.548" dur="1.616"> STANDAR Étika dina hubungan</text>
<text sub="clublinks" start="121.198" dur="1.634"> KANG MR. PATI PRUDE.</text>
<text sub="clublinks" start="122.833" dur="1.826"> ANTARA ANJEUN BAKAL</text>