Pikirane Tionghoa aku ngoroki dheweke .... 🤐 subtitles

Halo, kabeh bali menyang vlog liyane Aku wingi ora turu kanthi apik Aku lagi nonton pertandingan Cricket, dadi turu telat Rcb kalah ing pertandingan kasebut kanthi sedhih Wiwit dina iki aku miwiti vlog saben dina Wiwit esuk nganti sore, perkara sing daklakoni. Dadi, aku bakal ngunggah saben dina Kayane bakal wiwit udan Krungu sore ing India uga udan Tangi esuk lan entuk asile saiki Rambut bakal repot nalika tangi esuk Sukur asile apik, lan aku wis lulus kabeh ujian Uga entuk tandha apik Nalika sampeyan ndeleng, aku banjur njupuk bungkus Dina iki adhem banget Aku entuk pesen yen bungkusku wis teka, mula banjur dak njupuk Ayo ayo unboxing sanalika bisa Amarga dina Jumuah dina iki, aku uga kudu sholat Oke cah, nembe rampung adus Aku isih durung mangan apa-apa Aku mangan awan awan Saiki jam 3 sore Uga kelas fisike saya arep, saiki wis putus Ayo teka menyang iki Kapsul vitamin e, sing dakgawe seminggu kepungkur, saiki wis teka Ayo dakcritakake babagan tablet iki Sanajan kulitku rada ala, Iki amarga radiasi uv Aku kurang kekurangan vitamin e, Saben metu ing omah Sanajan nggunakake lotion sunscreen, nanging kulit saya sensitif banget Dadi, saya akeh samak lan srengenge Amarga iku, aku terus nemu kukul Sampeyan uga bisa uga ngerti babagan tandha babagan? Yen sampeyan lagi binaraga, sampeyan bisa uga ngerti babagan tandha regangan Amarga entuk otot sing cepet, kita bakal entuk tandha regeng Sanajan ing meteng, kita bisa ndeleng tandha ing weteng Dadi, coba gunakake tablet iki kanggo sampeyan Uga iki, kapsul vitamin c Iki minangka kapsul cilik sing bisa digunakake saben dina Priksa manawa sampeyan kalebu kabeh ing panganan Komentar ing ngisor iki yen sampeyan sarjana Nalika sampeyan sinau ing negara manca negara, rasane nyenengake masak panganan ing omah lan mangan Iki pitik brokoli nedha awan lan endhog sawetara Aku lagi mangan pitik brokoli lan endhog Iki sing dak mangan nalika nedha awan Seneng mangan, aku dadi koki saiki Pira sing duwe kebiasaan nonton video nalika mangan panganan Komentar ing ngisor iki Aku duwe kebiasaan kasebut, yen ora nonton video nalika mangan panganan, aku ora bisa mangan kanthi bener Utawa panganan liyane ora bakal mlebu ing njero omah Sawise aku lan kancaku lagi mangan panganan ing restoran Dheweke nonton video kaya iki, lan ora sengaja dheweke wis nyelehake sumpit menyang njerone irung haha Cukup katon yen gumantung karo ponsel Ayo edit saiki, akeh sing takon piranti lunak sing digunakake kanggo ngedit video Aku nggunakake retak versi filmora 8 Aku bakal ketemu karo kowe sawise nyunting Vlog nomer 51 wis siyap, Aja ketinggalan vlog iki, kita menyang papan sing apik banget Alun-alun bayi Yen sampeyan durung nonton, bukak nonton video wingi Lan wis wayah gym, adhem atis banget Ing jaman iki, pengin nggawe awak dadi anget, mula kudu jogging Apa sampeyan ngerti kedadeyan saiki Kita kudu pencet nomer saben-saben, nalika pencet Aku nyekel sarung tangan Oke, ing basa Cina, kita nuduhake tangan kaya iki Nalika nyekel sarung tangan, aku ora bisa nuduhake driji kanthi bener Dadi mung driji tengahku sing katon Dadi dheweke mikir yen aku nuduhake driji tengah Sedhela dheweke kaget banget ing kana Dheweke mikir aku nesu

Pikirane Tionghoa aku ngoroki dheweke .... 🤐

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.347" dur="2">Halo, kabeh bali menyang vlog liyane</text>
<text sub="clublinks" start="4.519" dur="2"> Aku wingi ora turu kanthi apik</text>
<text sub="clublinks" start="7.236" dur="2"> Aku lagi nonton pertandingan Cricket, dadi turu telat</text>
<text sub="clublinks" start="12.001" dur="2"> Rcb kalah ing pertandingan kasebut kanthi sedhih</text>
<text sub="clublinks" start="15.359" dur="2"> Wiwit dina iki aku miwiti vlog saben dina</text>
<text sub="clublinks" start="18.832" dur="2"> Wiwit esuk nganti sore, perkara sing daklakoni.</text>
<text sub="clublinks" start="22.006" dur="2"> Dadi, aku bakal ngunggah saben dina</text>
<text sub="clublinks" start="24.077" dur="2"> Kayane bakal wiwit udan</text>
<text sub="clublinks" start="26.888" dur="2"> Krungu sore ing India uga udan</text>
<text sub="clublinks" start="29.957" dur="2"> Tangi esuk lan entuk asile saiki</text>
<text sub="clublinks" start="33.5" dur="2"> Rambut bakal repot nalika tangi esuk</text>
<text sub="clublinks" start="42.795" dur="2"> Sukur asile apik, lan aku wis lulus kabeh ujian</text>
<text sub="clublinks" start="50.737" dur="2"> Uga entuk tandha apik</text>
<text sub="clublinks" start="87.026" dur="2"> Nalika sampeyan ndeleng, aku banjur njupuk bungkus</text>
<text sub="clublinks" start="94.501" dur="2"> Dina iki adhem banget</text>
<text sub="clublinks" start="96.501" dur="2"> Aku entuk pesen yen bungkusku wis teka, mula banjur dak njupuk</text>
<text sub="clublinks" start="108.211" dur="2"> Ayo ayo unboxing sanalika bisa</text>
<text sub="clublinks" start="110.685" dur="2"> Amarga dina Jumuah dina iki, aku uga kudu sholat</text>
<text sub="clublinks" start="124.331" dur="2"> Oke cah, nembe rampung adus</text>
<text sub="clublinks" start="127.993" dur="2"> Aku isih durung mangan apa-apa</text>
<text sub="clublinks" start="129.993" dur="2"> Aku mangan awan awan</text>
<text sub="clublinks" start="131.993" dur="2"> Saiki jam 3 sore</text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="4.221"> Uga kelas fisike saya arep, saiki wis putus</text>
<text sub="clublinks" start="142.373" dur="2"> Ayo teka menyang iki</text>
<text sub="clublinks" start="144.373" dur="2"> Kapsul vitamin e, sing dakgawe seminggu kepungkur, saiki wis teka</text>
<text sub="clublinks" start="149.62" dur="2"> Ayo dakcritakake babagan tablet iki</text>
<text sub="clublinks" start="151.971" dur="2"> Sanajan kulitku rada ala,</text>
<text sub="clublinks" start="153.971" dur="1.388"> Iki amarga radiasi uv</text>
<text sub="clublinks" start="155.359" dur="2"> Aku kurang kekurangan vitamin e,</text>
<text sub="clublinks" start="157.632" dur="2"> Saben metu ing omah</text>
<text sub="clublinks" start="161.632" dur="2"> Sanajan nggunakake lotion sunscreen, nanging kulit saya sensitif banget</text>
<text sub="clublinks" start="165.3" dur="2"> Dadi, saya akeh samak lan srengenge</text>
<text sub="clublinks" start="171.631" dur="2"> Amarga iku, aku terus nemu kukul</text>
<text sub="clublinks" start="173.631" dur="2"> Sampeyan uga bisa uga ngerti babagan tandha babagan?</text>
<text sub="clublinks" start="175.631" dur="2"> Yen sampeyan lagi binaraga, sampeyan bisa uga ngerti babagan tandha regangan</text>
<text sub="clublinks" start="179.564" dur="2"> Amarga entuk otot sing cepet, kita bakal entuk tandha regeng</text>
<text sub="clublinks" start="182.945" dur="2"> Sanajan ing meteng, kita bisa ndeleng tandha ing weteng</text>
<text sub="clublinks" start="187.008" dur="2"> Dadi, coba gunakake tablet iki kanggo sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="193.889" dur="2"> Uga iki, kapsul vitamin c</text>
<text sub="clublinks" start="199.242" dur="2"> Iki minangka kapsul cilik sing bisa digunakake saben dina</text>
<text sub="clublinks" start="203.471" dur="2"> Priksa manawa sampeyan kalebu kabeh ing panganan</text>
<text sub="clublinks" start="211.836" dur="2"> Komentar ing ngisor iki yen sampeyan sarjana</text>
<text sub="clublinks" start="217.658" dur="5.982"> Nalika sampeyan sinau ing negara manca negara, rasane nyenengake masak panganan ing omah lan mangan</text>
<text sub="clublinks" start="236.246" dur="2"> Iki pitik brokoli nedha awan lan endhog sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="254.022" dur="2"> Aku lagi mangan pitik brokoli lan endhog</text>
<text sub="clublinks" start="264.84" dur="2"> Iki sing dak mangan nalika nedha awan</text>
<text sub="clublinks" start="267.784" dur="2"> Seneng mangan, aku dadi koki saiki</text>
<text sub="clublinks" start="271.322" dur="3.31"> Pira sing duwe kebiasaan nonton video nalika mangan panganan</text>
<text sub="clublinks" start="276.811" dur="2"> Komentar ing ngisor iki</text>
<text sub="clublinks" start="278.811" dur="2"> Aku duwe kebiasaan kasebut, yen ora nonton video nalika mangan panganan, aku ora bisa mangan kanthi bener</text>
<text sub="clublinks" start="289.325" dur="2"> Utawa panganan liyane ora bakal mlebu ing njero omah</text>
<text sub="clublinks" start="291.427" dur="0.5"> Sawise aku lan kancaku lagi mangan panganan ing restoran</text>
<text sub="clublinks" start="294.305" dur="4.085"> Dheweke nonton video kaya iki, lan ora sengaja dheweke wis nyelehake sumpit menyang njerone irung haha</text>
<text sub="clublinks" start="302.132" dur="2"> Cukup katon yen gumantung karo ponsel</text>
<text sub="clublinks" start="309.345" dur="2"> Ayo edit saiki, akeh sing takon piranti lunak sing digunakake kanggo ngedit video</text>
<text sub="clublinks" start="317.049" dur="2"> Aku nggunakake retak versi filmora 8</text>
<text sub="clublinks" start="325.874" dur="2"> Aku bakal ketemu karo kowe sawise nyunting</text>
<text sub="clublinks" start="328.969" dur="2"> Vlog nomer 51 wis siyap,</text>
<text sub="clublinks" start="332.35" dur="2"> Aja ketinggalan vlog iki, kita menyang papan sing apik banget</text>
<text sub="clublinks" start="341.488" dur="2"> Alun-alun bayi</text>
<text sub="clublinks" start="345.367" dur="2"> Yen sampeyan durung nonton, bukak nonton video wingi</text>
<text sub="clublinks" start="349.141" dur="2"> Lan wis wayah gym, adhem atis banget</text>
<text sub="clublinks" start="360.753" dur="2"> Ing jaman iki, pengin nggawe awak dadi anget, mula kudu jogging</text>
<text sub="clublinks" start="378.301" dur="2"> Apa sampeyan ngerti kedadeyan saiki</text>
<text sub="clublinks" start="382.068" dur="2"> Kita kudu pencet nomer saben-saben, nalika pencet</text>
<text sub="clublinks" start="384.068" dur="2"> Aku nyekel sarung tangan</text>
<text sub="clublinks" start="386.369" dur="2"> Oke, ing basa Cina, kita nuduhake tangan kaya iki</text>
<text sub="clublinks" start="389.641" dur="2"> Nalika nyekel sarung tangan, aku ora bisa nuduhake driji kanthi bener</text>
<text sub="clublinks" start="392.069" dur="2"> Dadi mung driji tengahku sing katon</text>
<text sub="clublinks" start="394.069" dur="2"> Dadi dheweke mikir yen aku nuduhake driji tengah</text>
<text sub="clublinks" start="399.922" dur="2"> Sedhela dheweke kaget banget ing kana</text>
<text sub="clublinks" start="404.226" dur="2"> Dheweke mikir aku nesu</text>