Pikir urang cina kuring nyempad anjeunna .... ūü§ź subtitles

Halo urang wilujeng sumping deui kana hiji vlog deui Abdi henteu bobo leres wengi kamari Kuring ningali pertandingan Cricket, janten bobo telat Rcb √©l√©h tanding sedih Ti dinten ayeuna kuring ngamimitian vlog sapopo√© Ti isuk dugi ka sonten, hal-hal anu kuring lakukeun. Janten, kuring bakal unggah sapopo√© Sigana bakal mimiti hujan Abdi nguping sonten di India og√© hujan Bangun √©njing-√©njing sareng k√©ngingkeun hasil abdi dinten ayeuna Rambut tiasa ngaco nalika urang hudang isuk-isuk Untungna hasilna sa√©, sareng kuring parantos lulus sadaya ujian Og√© ngagaduhan tanda anu sa√© Sakumaha anjeun ningali kuring indit nyandak bungkus Ayeuna tiris pisan Kuring ngagaduhan pesen y√©n bungkus kuring parantos sumping, janten angkat nyandak Hayu urang unboxing gancang-gancang Sapertos dinten Jumaah dinten ayeuna, kuring og√© kedah solat Oke dulur, karek beres mandi Abdi masih teu acan tuang nanaon Abdi tuang tuang siang abdi sonten Ayeuna jam 3 sonten Og√© kelas fisciatry abdi bad√©, ayeuna nuju putus Hayu urang sumping kana ieu Kapsul vitamin e ieu, anu kuring mundut saminggu deui, parantos sumping ayeuna Hayu atuh nyaritakeun hal anu sa√© ngeunaan tablet ieu Sanaos kulit abdi rada parah, √Čta kusabab radiasi uv Kuring kakurangan vitamin e, Iraha wa√© kuring ka luar Sanaos abdi nganggo losion tabir surya, tapi kulit abdi sensitip pisan Janten kuring ngagaduhan seueur samak sareng sunburn Kusabab √©ta, kuring tetep meunang jarawat sepanjang waktos Og√© anjeun tiasa terang ngeunaan tanda manteng kan? Upami anjeun dina binaraga, anjeun panginten janten akrab sareng tanda manteng Kusabab kauntungan otot urang langsung, urang ngagaduhan tanda manteng Malah dina kakandungan urang tiasa nit√©nan manteng dina beuteung Janten w ujian nganggo tablet ieu kanggo √©ta og√© Og√© ieu, kapsul vitamin c Ieu kapsul leutik pisan anu tiasa urang anggo sapopo√© Pastikeun y√©n anjeun ngalebetkeun sadayana ieu dina diet anjeun Kom√©ntar dihandap upami anjeun sarjana Nalika anjeun diajar di luar negeri, raos anu luar biasa pikeun masak kadaharan bumi anjeun sareng tuang Ieu hayam brokoli dahar beurang kuring sareng sababaraha endog Abdi tuang hayam brokoli sareng endog Ieu anu kuring tuang dina tuang siang kuring Ngarasakeun tuangeun kuring, kuring kang Oki ayeuna Sabaraha diantara aranjeunna gaduh kabiasaan nonton video nalika tuang tuangeun Kom√©ntar dihandap Kuring boga kabiasaan √©ta, upami kuring henteu nonton video nalika tuang tuang kuring moal tiasa tuang kalayan sa√© Atanapi kadaharanana moal lebet Sakali kuring sareng r√©r√©ncangan nuju tuang tuang di sababaraha r√©storan Anjeunna ningali pid√©o sapertos kieu, sareng ku teu dihaja anjeunna nempatkeun sumpit dina irung na haha Ngan katingali didahar sabaraha urang gumantung kana hap√© Hayu urang ng√©dit ayeuna, seueur diantarana naroskeun perangkat lunak naon anu kuring anggo pikeun ng√©dit pid√©o kuring Abdi nganggo v√©rsi retak filmora 8 Kuring bakal pendak sareng anjeun sadayana saatos di√©dit Vlog nomer 51 parantos siap, Entong sono vlog ieu, kami angkat ka tempat anu bersejarah √©ta geulis pisan Alun-alun Bayi Bisi upami anjeun henteu acan nontonna, buka sareng nonton pid√©o kamari Sareng waktosna gim, tiis pisan sareng bayuhyuh Dina waktos ieu urang hoyong ngajadikeun awak urang haneut, urang kedah jogging Naha anjeun terang naon anu kajantenan ayeuna Urang kedah menc√©t nomer kami Unggal-unggal, bari menc√©t Abdi nyekelan sarung tangan Henteu kunanaon, dina basa Cina urang nunjukkeun panangan sapertos kieu Nalika kuring nyekel sarung tangan kuring henteu tiasa ningalikeun ramo kalayan leres Janten ngan ukur ramo tengah kuring anu katingali Janten ceuk pikir kuring nunjukkeun anjeunna jari tengah Sakedap anjeunna kaget di ditu Anjeunna pikir kuring nyempad anjeunna

Pikir urang cina kuring nyempad anjeunna .... ūü§ź

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.347" dur="2">Halo urang wilujeng sumping deui kana hiji vlog deui</text>
<text sub="clublinks" start="4.519" dur="2"> Abdi henteu bobo leres wengi kamari</text>
<text sub="clublinks" start="7.236" dur="2"> Kuring ningali pertandingan Cricket, janten bobo telat</text>
<text sub="clublinks" start="12.001" dur="2"> Rcb éléh tanding sedih</text>
<text sub="clublinks" start="15.359" dur="2"> Ti dinten ayeuna kuring ngamimitian vlog sapopoé</text>
<text sub="clublinks" start="18.832" dur="2"> Ti isuk dugi ka sonten, hal-hal anu kuring lakukeun.</text>
<text sub="clublinks" start="22.006" dur="2"> Janten, kuring bakal unggah sapopoé</text>
<text sub="clublinks" start="24.077" dur="2"> Sigana bakal mimiti hujan</text>
<text sub="clublinks" start="26.888" dur="2"> Abdi nguping sonten di India ogé hujan</text>
<text sub="clublinks" start="29.957" dur="2"> Bangun énjing-énjing sareng kéngingkeun hasil abdi dinten ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="33.5" dur="2"> Rambut tiasa ngaco nalika urang hudang isuk-isuk</text>
<text sub="clublinks" start="42.795" dur="2"> Untungna hasilna saé, sareng kuring parantos lulus sadaya ujian</text>
<text sub="clublinks" start="50.737" dur="2"> Ogé ngagaduhan tanda anu saé</text>
<text sub="clublinks" start="87.026" dur="2"> Sakumaha anjeun ningali kuring indit nyandak bungkus</text>
<text sub="clublinks" start="94.501" dur="2"> Ayeuna tiris pisan</text>
<text sub="clublinks" start="96.501" dur="2"> Kuring ngagaduhan pesen yén bungkus kuring parantos sumping, janten angkat nyandak</text>
<text sub="clublinks" start="108.211" dur="2"> Hayu urang unboxing gancang-gancang</text>
<text sub="clublinks" start="110.685" dur="2"> Sapertos dinten Jumaah dinten ayeuna, kuring ogé kedah solat</text>
<text sub="clublinks" start="124.331" dur="2"> Oke dulur, karek beres mandi</text>
<text sub="clublinks" start="127.993" dur="2"> Abdi masih teu acan tuang nanaon</text>
<text sub="clublinks" start="129.993" dur="2"> Abdi tuang tuang siang abdi sonten</text>
<text sub="clublinks" start="131.993" dur="2"> Ayeuna jam 3 sonten</text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="4.221"> Ogé kelas fisciatry abdi badé, ayeuna nuju putus</text>
<text sub="clublinks" start="142.373" dur="2"> Hayu urang sumping kana ieu</text>
<text sub="clublinks" start="144.373" dur="2"> Kapsul vitamin e ieu, anu kuring mundut saminggu deui, parantos sumping ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="149.62" dur="2"> Hayu atuh nyaritakeun hal anu saé ngeunaan tablet ieu</text>
<text sub="clublinks" start="151.971" dur="2"> Sanaos kulit abdi rada parah,</text>
<text sub="clublinks" start="153.971" dur="1.388"> √Čta kusabab radiasi uv</text>
<text sub="clublinks" start="155.359" dur="2"> Kuring kakurangan vitamin e,</text>
<text sub="clublinks" start="157.632" dur="2"> Iraha waé kuring ka luar</text>
<text sub="clublinks" start="161.632" dur="2"> Sanaos abdi nganggo losion tabir surya, tapi kulit abdi sensitip pisan</text>
<text sub="clublinks" start="165.3" dur="2"> Janten kuring ngagaduhan seueur samak sareng sunburn</text>
<text sub="clublinks" start="171.631" dur="2"> Kusabab éta, kuring tetep meunang jarawat sepanjang waktos</text>
<text sub="clublinks" start="173.631" dur="2"> Ogé anjeun tiasa terang ngeunaan tanda manteng kan?</text>
<text sub="clublinks" start="175.631" dur="2"> Upami anjeun dina binaraga, anjeun panginten janten akrab sareng tanda manteng</text>
<text sub="clublinks" start="179.564" dur="2"> Kusabab kauntungan otot urang langsung, urang ngagaduhan tanda manteng</text>
<text sub="clublinks" start="182.945" dur="2"> Malah dina kakandungan urang tiasa niténan manteng dina beuteung</text>
<text sub="clublinks" start="187.008" dur="2"> Janten w ujian nganggo tablet ieu kanggo éta ogé</text>
<text sub="clublinks" start="193.889" dur="2"> Ogé ieu, kapsul vitamin c</text>
<text sub="clublinks" start="199.242" dur="2"> Ieu kapsul leutik pisan anu tiasa urang anggo sapopoé</text>
<text sub="clublinks" start="203.471" dur="2"> Pastikeun yén anjeun ngalebetkeun sadayana ieu dina diet anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="211.836" dur="2"> Koméntar dihandap upami anjeun sarjana</text>
<text sub="clublinks" start="217.658" dur="5.982"> Nalika anjeun diajar di luar negeri, raos anu luar biasa pikeun masak kadaharan bumi anjeun sareng tuang</text>
<text sub="clublinks" start="236.246" dur="2"> Ieu hayam brokoli dahar beurang kuring sareng sababaraha endog</text>
<text sub="clublinks" start="254.022" dur="2"> Abdi tuang hayam brokoli sareng endog</text>
<text sub="clublinks" start="264.84" dur="2"> Ieu anu kuring tuang dina tuang siang kuring</text>
<text sub="clublinks" start="267.784" dur="2"> Ngarasakeun tuangeun kuring, kuring kang Oki ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="271.322" dur="3.31"> Sabaraha diantara aranjeunna gaduh kabiasaan nonton video nalika tuang tuangeun</text>
<text sub="clublinks" start="276.811" dur="2"> Koméntar dihandap</text>
<text sub="clublinks" start="278.811" dur="2"> Kuring boga kabiasaan éta, upami kuring henteu nonton video nalika tuang tuang kuring moal tiasa tuang kalayan saé</text>
<text sub="clublinks" start="289.325" dur="2"> Atanapi kadaharanana moal lebet</text>
<text sub="clublinks" start="291.427" dur="0.5"> Sakali kuring sareng réréncangan nuju tuang tuang di sababaraha réstoran</text>
<text sub="clublinks" start="294.305" dur="4.085"> Anjeunna ningali pidéo sapertos kieu, sareng ku teu dihaja anjeunna nempatkeun sumpit dina irung na haha</text>
<text sub="clublinks" start="302.132" dur="2"> Ngan katingali didahar sabaraha urang gumantung kana hapé</text>
<text sub="clublinks" start="309.345" dur="2"> Hayu urang ngédit ayeuna, seueur diantarana naroskeun perangkat lunak naon anu kuring anggo pikeun ngédit pidéo kuring</text>
<text sub="clublinks" start="317.049" dur="2"> Abdi nganggo vérsi retak filmora 8</text>
<text sub="clublinks" start="325.874" dur="2"> Kuring bakal pendak sareng anjeun sadayana saatos diédit</text>
<text sub="clublinks" start="328.969" dur="2"> Vlog nomer 51 parantos siap,</text>
<text sub="clublinks" start="332.35" dur="2"> Entong sono vlog ieu, kami angkat ka tempat anu bersejarah éta geulis pisan</text>
<text sub="clublinks" start="341.488" dur="2"> Alun-alun Bayi</text>
<text sub="clublinks" start="345.367" dur="2"> Bisi upami anjeun henteu acan nontonna, buka sareng nonton pidéo kamari</text>
<text sub="clublinks" start="349.141" dur="2"> Sareng waktosna gim, tiis pisan sareng bayuhyuh</text>
<text sub="clublinks" start="360.753" dur="2"> Dina waktos ieu urang hoyong ngajadikeun awak urang haneut, urang kedah jogging</text>
<text sub="clublinks" start="378.301" dur="2"> Naha anjeun terang naon anu kajantenan ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="382.068" dur="2"> Urang kedah mencét nomer kami Unggal-unggal, bari mencét</text>
<text sub="clublinks" start="384.068" dur="2"> Abdi nyekelan sarung tangan</text>
<text sub="clublinks" start="386.369" dur="2"> Henteu kunanaon, dina basa Cina urang nunjukkeun panangan sapertos kieu</text>
<text sub="clublinks" start="389.641" dur="2"> Nalika kuring nyekel sarung tangan kuring henteu tiasa ningalikeun ramo kalayan leres</text>
<text sub="clublinks" start="392.069" dur="2"> Janten ngan ukur ramo tengah kuring anu katingali</text>
<text sub="clublinks" start="394.069" dur="2"> Janten ceuk pikir kuring nunjukkeun anjeunna jari tengah</text>
<text sub="clublinks" start="399.922" dur="2"> Sakedap anjeunna kaget di ditu</text>
<text sub="clublinks" start="404.226" dur="2"> Anjeunna pikir kuring nyempad anjeunna</text>