Pesisir Jacksonville ngarepake luwih akeh para peluncur, pengunjung tinimbang efek saka Yesaya subtitles

FOCUSING ING ING INI FOCUSING ING ING ING NGANGGO ING WANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NANGGAP UP FOCUSING ING ING INI NGENTUKKE ING KANGGO EVERYBODY UP ING ING INI KASAHA KAWASAN EVERYBODY NGANGGO ING INI INI KANG ING MINIT MINIT. SAIKI ING ING MINIT BASA. >> MARY BAER: SEMASA KARAWAN, ING PANAS MINIT FEW. >> MARY BAER: ALL RANCANG, ING JOHN AS HURRICANE SIS GAMPANG >> MARY BAER: ALL RANCANG, JAWA MANAWA AS HURRICANE SIS NGANGGO WISTEK PARA WARNA 4 JAX JOHN AS HURRICANE SIS NGANGGO WANG TUTUP PUTUP 4 JAX REPORTER ERIK AVANIER SPEND THE PAWARTA ITS WAY CLOSER 4 JAX REPORTER ERIK AVANIER MUKA WARNA DI JACKSONVILLE BEACH. REPORTER ERIK AVANIER LAMPIRAN WISAN DI JACKSONVILLE BEACH. AKU NEGARA AKU KANGGO ING SAIKI WISAN DI JACKSONVILLE BEACH. AKU ERIK SUKU DENGAN TUKKING TO LOKAL lan VISITOR. KANGGO AKU ERIK SUKU DENGAN TUKKING TO LOKAL lan VISITOR. Apa padha kabeh ING babagan LOKAL LAN VISITOR. NGAPAKI SUKU SEMUA NAMPANG ING ING KANGGO. >> WE YEAH WELL TANPA MANY >> YEAH WELL TANPA MANU ING NGANGGALU ING NGANGGO LANJUT >> YEAH WELL ora bakal golek wong liya sing ngerti yen sampeyan bakal ngerti Wong-wong lagi njupuk layanan sing ngerti yen sampeyan bakal ngerti KANG INGIN INI KENE ING JAWA TIPIK BALAK ING ING PALING PALING APIK ING ING KENE DENGAN INGKE Jum'at Bengi MUNGGUH PALING APIK ING ING FUNGSA KENE DENGAN NENGGALU DENGAN AKU DENGAN KANG ING KENE INGKE ING KENE yen sampeyan ndeleng ING AKU INI JUJAH MENGGALIKKAN JAWA KENE KANGEN SNIKER NGANGGO ING AKU JAWA NENGGOLEKTIKAN KANGGO ING JANGAN SNIKER ING BARR KANGGO LAKI NYUT JAWA KANGGO KANGGO SNIKER ING BARR NGANGGO LAKI SAIKI UNGGUL ING PANJANG TANPA ING KAMPE NUNGSA BARR BISA NANGGO GRATIS TANPA BISA LENGKE KANGGO PITU ING TANPA KANGGO ING TANPA WONGNE TANPA ING BAB NENG TANPA KANGGO ING INSI DENGAN NGANGGO WANG CAMERA ING ING KANGGO. Wong KANGGO ING TANPA WAYNE ING CAMERA ING ING KANG INI. INGKU BISA INI KANGGO MUNGGU CAMERA ING ING KANGGO. KANGGO ING WIS SAIKI MUKA JAWA KANGGO ING KANGSA AKU INGKU KITA SAIKI MUKA JAWA KANGGO ING KANGSA ING KANGGO ING NGANGGO SANGGUT SEMUA JAWA ING Wong sing KANGGO ING NGANGGO TAPI ING SEMUA YANG NANGGALISKE INGKE PERNIAGAAN. Sampeyan ngerti, IT KANGGO NGAPAK SEMUA ING JAWA KANGGO PRETTY NEGARA. Sampeyan ngerti, ITU LAKI BISA ING NEGARA BAKAL PRETTY BUSY. Sampeyan ngerti, ITU LUKISAN NEGARA INGGO NATE INGKANG ING NGANGGANG ING SAKITU HURRICANE Dadi bisnis Sampeyan ora bakal ngira yen sawijining HURRICANE ING APLIKASI RASA FLORIDA Pikirake, A HURRICANE NATE MANGSA APAKSEN ING PANJENENGAN PUTRA FLORIDA, TAPI MANY OF FOLKS NAMBAHKAN PANAS PANJANG FLORIDA, TAPI MANYEN ING APA YANG KANGGO DENGAN ING SUKU GUNUNG, NGAPAK MANYO ING ING NGETEKA KANGGO MACAPAK DENGAN INI KANGGO WANGSULAN INI. Wong-wong kuwi dudu IS KAMI DOKOK DENGAN INI NGGENHANA INI. Wong-wong kuwi ora bisa ngrusak Nasi Ibu. ING WISATA. Wong-wong kuwi ora bisa ngrusak Nasi Ibu. >> OLEHARI ING ING BANSA NANGGAL NUNGGUH. >> OLEHARI ING ING PALING KANGGO ing ING JACKSONVILLE >> OLEH NGOMBOR NGGOLAH ING JAMINAN ING JACKSONVILLE NGGOLA KANGGO LAN RESTAURANTS DURING A GATHERING AT JACKSONVILLE NANGKUT BARAT LAN RESTAURANTS NGADI PANDEMIK ANTARA ATAWA PANJENONG BARS lan RESTAURANTS MANGSA PANDEMIK AKU INI SATU PANJENE ING ING NGGALU PANDEMIK sing ING ING WAKTU ING ING ING NGENTANG TANJUNG GHOST. Sampeyan ora Nate KANGGO ING ING SUKU BANDANG GHOST. Sampeyan ora Nate ngerti HURRICANE NANG APMENYA TANPA GHOST. Sampeyan ora Nate ngerti HURRICANE NANGGO APLIKASI JAWA BARAT FLORIDA. Kenal HURRICANE ING NGANGGO WANGSARI PUTRA FLORIDA. KANGGO ING SAIKI KANGGO NGANGGO PANJANG PUTIH FLORIDA. KANGGO ING SUKU ING NGANGGO WANG ING KANGGO ING SAIKI NGANGGO WANG ING ING dinten. INI Dina. >> Yen ITWIS KANGGO NAKAUT AS ONE DAY. >> Yen ITU MANGSA DENGAN KAMI DENGAN SUKU >> Yen Nindakake ING NGANGGO KANGGO ING AKU SAK INGKE SUKU SEMUA ING MODEN LAN KANGSA DENGAN SUKU DENGAN SEMUA ING KENE PIRANG lan INGGALIS ING JAWA KANGGO KANGGO SEMUA MODEL lan INGGRIS ING AKU NATE MANAJAWA KANGGO STORM TRACKING FURTHER Bener sing aku ora mikir tenan maneh KANGGO NUNG TIDAK TANPA ING AKU KANGGO MANGSA NAMPAK ATAWA Bener sing aku ora mikir apa maneh yen bisa nggawe PALING MUNGGUNG KANGGO NUNG NINI lan ING PRETTY ING ING SENTIMEN KANGGO DIPANGGO MANGSA ING LAIN. ING PRETTY ING ING SENTIMEN KANGGO DIPANGGAL ING LAIN-LAIN LAIN MENYANGGALKEJAWA KANGGO ING STRIP. Kita entuk saka wong liya sing nggegirisi ING STRIP. >> Lan ING sisih NGUTUS PAKSA ING STRIP. >> Lan ING TANPA BISA SUNSET, SATU WANITA KITA >> Lan ING TANPA BISA SUNSET, SATU WANITA KANGGO MENGOKOK DENGAN TANPA GAMPANG Sadurunge SUNSET, SATU WANITA KANGGO MENGOKO TANPA GAMPANG STORM KANGGO NANGGAL JACKSONVILLE SPOKE DENGAN TANPA KANGGO STORM ING NGANGGO JACKSONVILLE MUNGSAAK DENGAN DIVINA STORM NATE NGANGGO JACKSONVILLE MUNGSAU ING ANU ANYU ANING DIDIKO ING SUKAN DENGAN MANUNGSA MANGSA KANGGO KANGGO DENGAN PANGGILAN PANGGUNGAN Yen Wong TANGGO JAWA KANGGO STORM BILL DENGAN KANGGO Kuwasa Paling Dhuwur Yen Wong TANGGO JAWA RASA ING NGANGGO LIRIK LAGU. ING AKU KANGGO. STORM BIL NGEDALKE BEDHENG LIRIK LAGU. ING AKU KANGGO. >> SO DENGAN KANGGO NENG DENGAN WULANG LIRIK. ING AKU KANGGO. >> DENGAN KANGGO ING ING NGANGGO POST ING ING NGANGGO PAKO >> DATANG KANG TANPA ING ING NGANGGO POS ING ING NGANGGO PAK ING NGANGGO ING NGANGGO ING NGANGGO. ING POS ING NGANGGO INGKE SUKU DENGAN ING NGANGGO ING ER. Ya, aku arep nduwe KANGGO ING NGANGGO ING ER. Ya, aku ndongani supaya ora bisa dideleng Ya, aku ndongani supaya ora mlebu sekolah. ING SEKOLAH. >> IN PUTRA SAIKI PERSON KAMPUNG KANGGO. >> PUTRA SAIKI PERSON KAKI DENGAN DENGAN TANPA KANGGO >> PULANG SAIKI PERSON KITA KOMPUTER DENGAN TANPA KANG ING DENGAN KANGGO ING NGANGGO DENGAN TANPA KANGGO MUNGGU KANGGO ING NGANGGOLAH RATU KANGGO NGANGGO STORM INGKANG KANGGO PIRIK ING NGEMUK FOLEK UNTUK STORM INGGRIS ING KANGGO STORM ING SAIKI KANGGO STORM INGGRIS ING NEGARA ING KANGGO ING SUKU. ING SUKU WISNA UNGGUL. >> ING NGETENG INGKEN INGKENAN GAMPANG UNGGULAN lan. >> ING NGANGGOLAH INGGRIS NGETENGKE ING NGETEKA KENE >> ING NGETENGKE INGKE INTENSIFY ING NGANGGALIS ING AKU NGALAH DIREKTET PRETTY Cepet Dadi. Wong-wong mau bisa ngindhari pengaruh kaya cepet. AKU NATE INGKU BISA KENE Cepet Dadi. AKU NATE INGKU BISA KENE TUNGGU ING WONG SAKITU ING NGANGGANG MAJAM AKU NATE INGKU BISA KENE TUNGGU ING WIS SUKU PANJENENGAN ING KASAHA KANGGO BASA-BASA PANJEN NGANGGALKE SUKU DENGAN INI DENGAN DIBUAT. Lan Nampilake SATU ING PREPARAT. Lan TINDAK DIREKLI KERAJAAN IS IS Wong-wong padha Dhewe. Lan TINDAK DIREKTOR PENTADBIRAN ING AKU ING SAKIN PIECE PENTING BEDHARING KERAJAAN IS IS INGGRAH ING PIECE PENTING MANGSA ING KELUAR. >> SAIKI SEBAGAI PENTING >> SAIKI DENGAN KAMPUNG KANGGO LAMPIRAN KANGGO ING SUKU >> SAIKI DENGAN KAMPUNG KARANGAN PRECAUTION NGUKALKE PAKI PLEXIGLASS DITUTU ANA KAWASAN GAMPANG GOLEKAL YANG PLEXIGLASS DITUKU APA PAKET WINDOWS OF HALL CITY PLEXIGLASS DITUTUPKE OVER WINDOWS KOTA DI TANPA ING APA YANG STORM WINDOWS KOTA TANPA ING APA YANG KANGGO STORM GAMPANG DEBRIS FLYING, ONE OF ING SUKU DENGAN KANGGO STORM KANGGO MUNGSA DEBRIS, SATU ING KENE KANGGO NGANGGO CAUSES FLYING DEBRIS, SATU ING KENE KANGGO NGANGGO INGKE ING ING KANGGO NUNG MUNGGUNG KANGKUH TANGGO KANGGO ING ING ING ING NGANGGALI SAHA TANGGAL NANGGAL NUNG MUNGGAL NABI KANGGO ING KAWIN SAIKI KANGGO NUNGGUH NUNGGUH ING NGANGGO ING KULIT ING PUTRA ING HURRICANE IS KANGGO NUNGGUH ING NGEKOL ING WARI ING HURRICANE DIPANGGO UNGGAL WANGSA A MINGGU ING HURRIKANE DIPANGGO UNTUK GAMPANG KAMPUNG RIP. KURSUS AS KAMI

Pesisir Jacksonville ngarepake luwih akeh para peluncur, pengunjung tinimbang efek saka Yesaya

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.736" dur="0.533"> FOCUSING ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="2.303" dur="2.435"> FOCUSING ING ING ING NGANGGO ING WANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NANGGAP UP </text>
<text sub="clublinks" start="4.772" dur="1.868"> FOCUSING ING ING INI NGENTUKKE ING KANGGO EVERYBODY UP ING ING INI KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="6.641" dur="0.399"> KAWASAN EVERYBODY NGANGGO ING INI INI KANG ING MINIT MINIT. </text>
<text sub="clublinks" start="7.041" dur="0.733"> SAIKI ING ING MINIT BASA. >> MARY BAER: SEMASA KARAWAN, ING PANAS </text>
<text sub="clublinks" start="7.808" dur="0.834"> MINIT FEW. >> MARY BAER: ALL RANCANG, ING JOHN AS HURRICANE SIS GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="8.676" dur="0.6"> >> MARY BAER: ALL RANCANG, JAWA MANAWA AS HURRICANE SIS NGANGGO WISTEK PARA WARNA 4 JAX </text>
<text sub="clublinks" start="9.31" dur="2.134"> JOHN AS HURRICANE SIS NGANGGO WANG TUTUP PUTUP 4 JAX REPORTER ERIK AVANIER SPEND THE </text>
<text sub="clublinks" start="11.479" dur="0.666"> PAWARTA ITS WAY CLOSER 4 JAX REPORTER ERIK AVANIER MUKA WARNA DI JACKSONVILLE BEACH. </text>
<text sub="clublinks" start="12.146" dur="0.933"> REPORTER ERIK AVANIER LAMPIRAN WISAN DI JACKSONVILLE BEACH. AKU NEGARA AKU KANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="13.114" dur="0.633"> WISAN DI JACKSONVILLE BEACH. AKU ERIK SUKU DENGAN TUKKING TO LOKAL lan VISITOR. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="13.781" dur="2.502"> AKU ERIK SUKU DENGAN TUKKING TO LOKAL lan VISITOR. Apa padha kabeh ING babagan </text>
<text sub="clublinks" start="16.317" dur="3.135"> LOKAL LAN VISITOR. NGAPAKI SUKU SEMUA NAMPANG ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="19.921" dur="0.799"> >> WE YEAH WELL TANPA MANY </text>
<text sub="clublinks" start="20.755" dur="1.8"> >> YEAH WELL TANPA MANU ING NGANGGALU ING NGANGGO LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="22.557" dur="1"> >> YEAH WELL ora bakal golek wong liya sing ngerti yen sampeyan bakal ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="23.558" dur="2.268"> Wong-wong lagi njupuk layanan sing ngerti yen sampeyan bakal ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="25.827" dur="0.666"> KANG INGIN INI KENE ING JAWA TIPIK BALAK ING ING PALING PALING APIK ING ING KENE DENGAN INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="26.527" dur="1.234"> Jum'at Bengi MUNGGUH PALING APIK ING ING FUNGSA KENE DENGAN NENGGALU DENGAN AKU DENGAN KANG ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="27.795" dur="1.1"> INGKE ING KENE yen sampeyan ndeleng ING AKU INI JUJAH MENGGALIKKAN JAWA KENE KANGEN SNIKER </text>
<text sub="clublinks" start="28.93" dur="0.8"> NGANGGO ING AKU JAWA NENGGOLEKTIKAN KANGGO ING JANGAN SNIKER ING BARR KANGGO LAKI NYUT </text>
<text sub="clublinks" start="29.731" dur="0.632"> JAWA KANGGO KANGGO SNIKER ING BARR NGANGGO LAKI SAIKI UNGGUL ING PANJANG TANPA ING KAMPE </text>
<text sub="clublinks" start="30.398" dur="0.632"> NUNGSA BARR BISA NANGGO GRATIS TANPA BISA LENGKE KANGGO PITU ING TANPA KANGGO ING TANPA WONGNE </text>
<text sub="clublinks" start="31.032" dur="1.801"> TANPA ING BAB NENG TANPA KANGGO ING INSI DENGAN NGANGGO WANG CAMERA ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="32.834" dur="3.002"> Wong KANGGO ING TANPA WAYNE ING CAMERA ING ING KANG INI. INGKU BISA INI KANGGO MUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="35.837" dur="2.802"> CAMERA ING ING KANGGO. KANGGO ING WIS SAIKI MUKA JAWA KANGGO ING KANGSA AKU </text>
<text sub="clublinks" start="38.64" dur="0.899"> INGKU KITA SAIKI MUKA JAWA KANGGO ING KANGSA ING KANGGO ING NGANGGO SANGGUT SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="39.541" dur="0.665"> JAWA ING Wong sing KANGGO ING NGANGGO TAPI ING SEMUA YANG NANGGALISKE INGKE PERNIAGAAN. Sampeyan ngerti, IT </text>
<text sub="clublinks" start="40.241" dur="2.301"> KANGGO NGAPAK SEMUA ING JAWA KANGGO PRETTY NEGARA. Sampeyan ngerti, ITU LAKI BISA ING NEGARA BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="42.543" dur="2.502"> PRETTY BUSY. Sampeyan ngerti, ITU LUKISAN NEGARA INGGO NATE INGKANG ING NGANGGANG ING SAKITU HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="45.046" dur="0.6"> Dadi bisnis Sampeyan ora bakal ngira yen sawijining HURRICANE ING APLIKASI RASA FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="45.68" dur="1.567"> Pikirake, A HURRICANE NATE MANGSA APAKSEN ING PANJENENGAN PUTRA FLORIDA, TAPI MANY OF FOLKS </text>
<text sub="clublinks" start="47.249" dur="0.699"> NAMBAHKAN PANAS PANJANG FLORIDA, TAPI MANYEN ING APA YANG KANGGO DENGAN ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="47.949" dur="2.401"> GUNUNG, NGAPAK MANYO ING ING NGETEKA KANGGO MACAPAK DENGAN INI KANGGO WANGSULAN INI. Wong-wong kuwi dudu </text>
<text sub="clublinks" start="50.351" dur="2.034"> IS KAMI DOKOK DENGAN INI NGGENHANA INI. Wong-wong kuwi ora bisa ngrusak Nasi Ibu. </text>
<text sub="clublinks" start="52.387" dur="0.9"> ING WISATA. Wong-wong kuwi ora bisa ngrusak Nasi Ibu. >> OLEHARI ING ING BANSA </text>
<text sub="clublinks" start="53.288" dur="3.002"> NANGGAL NUNGGUH. >> OLEHARI ING ING PALING KANGGO ing ING JACKSONVILLE </text>
<text sub="clublinks" start="56.291" dur="0.699"> >> OLEH NGOMBOR NGGOLAH ING JAMINAN ING JACKSONVILLE NGGOLA KANGGO LAN RESTAURANTS DURING A </text>
<text sub="clublinks" start="56.992" dur="2.534"> GATHERING AT JACKSONVILLE NANGKUT BARAT LAN RESTAURANTS NGADI PANDEMIK ANTARA ATAWA PANJENONG </text>
<text sub="clublinks" start="59.561" dur="0.599"> BARS lan RESTAURANTS MANGSA PANDEMIK AKU INI SATU PANJENE ING ING NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="60.162" dur="0.899"> PANDEMIK sing ING ING WAKTU ING ING ING NGENTANG TANJUNG GHOST. Sampeyan ora Nate </text>
<text sub="clublinks" start="61.095" dur="1.067"> KANGGO ING ING SUKU BANDANG GHOST. Sampeyan ora Nate ngerti HURRICANE NANG APMENYA </text>
<text sub="clublinks" start="62.163" dur="0.633"> TANPA GHOST. Sampeyan ora Nate ngerti HURRICANE NANGGO APLIKASI JAWA BARAT FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="62.797" dur="2.568"> Kenal HURRICANE ING NGANGGO WANGSARI PUTRA FLORIDA. KANGGO ING SAIKI KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="65.366" dur="0.233"> PANJANG PUTIH FLORIDA. KANGGO ING SUKU ING NGANGGO WANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="65.6" dur="0.333"> KANGGO ING SAIKI NGANGGO WANG ING ING dinten. </text>
<text sub="clublinks" start="65.967" dur="2.602"> INI Dina. >> Yen ITWIS KANGGO NAKAUT AS </text>
<text sub="clublinks" start="68.57" dur="1.5"> ONE DAY. >> Yen ITU MANGSA DENGAN KAMI DENGAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="70.072" dur="0.599"> >> Yen Nindakake ING NGANGGO KANGGO ING AKU SAK INGKE SUKU SEMUA ING MODEN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="70.705" dur="0.7"> KANGSA DENGAN SUKU DENGAN SEMUA ING KENE PIRANG lan INGGALIS ING JAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="71.406" dur="1.601"> KANGGO SEMUA MODEL lan INGGRIS ING AKU NATE MANAJAWA KANGGO STORM TRACKING FURTHER </text>
<text sub="clublinks" start="74.776" dur="0.7"> Bener sing aku ora mikir tenan maneh </text>
<text sub="clublinks" start="75.477" dur="0.633"> KANGGO NUNG TIDAK TANPA ING AKU KANGGO MANGSA NAMPAK ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="76.144" dur="0.666"> Bener sing aku ora mikir apa maneh yen bisa nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="76.812" dur="0.932"> PALING MUNGGUNG KANGGO NUNG NINI lan ING PRETTY ING ING SENTIMEN KANGGO DIPANGGO MANGSA ING LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="77.779" dur="3.002"> ING PRETTY ING ING SENTIMEN KANGGO DIPANGGAL ING LAIN-LAIN LAIN MENYANGGALKEJAWA KANGGO ING STRIP. </text>
<text sub="clublinks" start="80.782" dur="0.8"> Kita entuk saka wong liya sing nggegirisi ING STRIP. >> Lan ING sisih </text>
<text sub="clublinks" start="81.583" dur="1.3"> NGUTUS PAKSA ING STRIP. >> Lan ING TANPA BISA SUNSET, SATU WANITA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="82.918" dur="1.767"> >> Lan ING TANPA BISA SUNSET, SATU WANITA KANGGO MENGOKOK DENGAN TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="84.686" dur="2.001"> Sadurunge SUNSET, SATU WANITA KANGGO MENGOKO TANPA GAMPANG STORM KANGGO NANGGAL JACKSONVILLE </text>
<text sub="clublinks" start="86.688" dur="0.633"> SPOKE DENGAN TANPA KANGGO STORM ING NGANGGO JACKSONVILLE MUNGSAAK DENGAN DIVINA </text>
<text sub="clublinks" start="87.322" dur="1.667"> STORM NATE NGANGGO JACKSONVILLE MUNGSAU ING ANU ANYU ANING DIDIKO ING SUKAN DENGAN MANUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="88.99" dur="3.102"> MANGSA KANGGO KANGGO DENGAN PANGGILAN PANGGUNGAN Yen Wong TANGGO JAWA KANGGO STORM BILL DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="92.093" dur="1.701"> Kuwasa Paling Dhuwur Yen Wong TANGGO JAWA RASA ING NGANGGO LIRIK LAGU. ING AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="93.795" dur="0.666"> STORM BIL NGEDALKE BEDHENG LIRIK LAGU. ING AKU KANGGO. >> SO DENGAN KANGGO NENG DENGAN WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="94.496" dur="2.134"> LIRIK. ING AKU KANGGO. >> DENGAN KANGGO ING ING NGANGGO POST ING ING NGANGGO PAKO </text>
<text sub="clublinks" start="96.665" dur="0.599"> >> DATANG KANG TANPA ING ING NGANGGO POS ING ING NGANGGO PAK ING NGANGGO ING NGANGGO ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="97.299" dur="2.301"> ING POS ING NGANGGO INGKE SUKU DENGAN ING NGANGGO ING ER. Ya, aku arep nduwe </text>
<text sub="clublinks" start="99.635" dur="2.067"> KANGGO ING NGANGGO ING ER. Ya, aku ndongani supaya ora bisa dideleng </text>
<text sub="clublinks" start="101.703" dur="0.399"> Ya, aku ndongani supaya ora mlebu sekolah. </text>
<text sub="clublinks" start="102.104" dur="0.733"> ING SEKOLAH. >> IN PUTRA SAIKI PERSON KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="102.838" dur="1"> KANGGO. >> PUTRA SAIKI PERSON KAKI DENGAN DENGAN TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="103.839" dur="0.699"> >> PULANG SAIKI PERSON KITA KOMPUTER DENGAN TANPA KANG ING DENGAN KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="104.54" dur="2.534"> DENGAN TANPA KANGGO MUNGGU KANGGO ING NGANGGOLAH RATU KANGGO NGANGGO STORM INGKANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="107.109" dur="0.9"> PIRIK ING NGEMUK FOLEK UNTUK STORM INGGRIS ING KANGGO STORM ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="108.043" dur="0.466"> KANGGO STORM INGGRIS ING NEGARA ING KANGGO ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="108.511" dur="0.665"> ING SUKU WISNA UNGGUL. >> ING NGETENG INGKEN INGKENAN </text>
<text sub="clublinks" start="109.211" dur="2.034"> GAMPANG UNGGULAN lan. >> ING NGANGGOLAH INGGRIS NGETENGKE ING NGETEKA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="111.28" dur="0.833"> >> ING NGETENGKE INGKE INTENSIFY ING NGANGGALIS ING AKU NGALAH DIREKTET PRETTY Cepet Dadi. </text>
<text sub="clublinks" start="112.114" dur="0.666"> Wong-wong mau bisa ngindhari pengaruh kaya cepet. AKU NATE INGKU BISA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="112.814" dur="2.502"> Cepet Dadi. AKU NATE INGKU BISA KENE TUNGGU ING WONG SAKITU ING NGANGGANG MAJAM </text>
<text sub="clublinks" start="115.35" dur="1.034"> AKU NATE INGKU BISA KENE TUNGGU ING WIS SUKU PANJENENGAN ING KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="116.418" dur="0.7"> KANGGO BASA-BASA PANJEN NGANGGALKE SUKU DENGAN INI DENGAN DIBUAT. Lan Nampilake </text>
<text sub="clublinks" start="117.119" dur="0.699"> SATU ING PREPARAT. Lan TINDAK DIREKLI KERAJAAN IS IS </text>
<text sub="clublinks" start="117.82" dur="3.001"> Wong-wong padha Dhewe. Lan TINDAK DIREKTOR PENTADBIRAN ING AKU ING SAKIN PIECE PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="120.855" dur="3.136"> BEDHARING KERAJAAN IS IS INGGRAH ING PIECE PENTING MANGSA ING KELUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="126.028" dur="0.633"> >> SAIKI SEBAGAI PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="126.695" dur="0.566"> >> SAIKI DENGAN KAMPUNG KANGGO LAMPIRAN KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="127.263" dur="1.967"> >> SAIKI DENGAN KAMPUNG KARANGAN PRECAUTION NGUKALKE PAKI PLEXIGLASS DITUTU ANA </text>
<text sub="clublinks" start="129.231" dur="1.901"> KAWASAN GAMPANG GOLEKAL YANG PLEXIGLASS DITUKU APA PAKET WINDOWS OF HALL CITY </text>
<text sub="clublinks" start="131.133" dur="0.867"> PLEXIGLASS DITUTUPKE OVER WINDOWS KOTA DI TANPA ING APA YANG STORM </text>
<text sub="clublinks" start="132.034" dur="1.801"> WINDOWS KOTA TANPA ING APA YANG KANGGO STORM GAMPANG DEBRIS FLYING, ONE OF </text>
<text sub="clublinks" start="133.869" dur="0.633"> ING SUKU DENGAN KANGGO STORM KANGGO MUNGSA DEBRIS, SATU ING KENE KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="134.536" dur="0.8"> CAUSES FLYING DEBRIS, SATU ING KENE KANGGO NGANGGO INGKE ING ING KANGGO NUNG MUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="135.337" dur="0.7"> KANGKUH TANGGO KANGGO ING ING ING ING NGANGGALI SAHA TANGGAL NANGGAL NUNG MUNGGAL NABI KANGGO ING KAWIN </text>
<text sub="clublinks" start="136.038" dur="2.301"> SAIKI KANGGO NUNGGUH NUNGGUH ING NGANGGO ING KULIT ING PUTRA ING HURRICANE IS </text>
<text sub="clublinks" start="138.374" dur="2"> KANGGO NUNGGUH ING NGEKOL ING WARI ING HURRICANE DIPANGGO UNGGAL WANGSA A </text>
<text sub="clublinks" start="140.375" dur="0.233"> MINGGU ING HURRIKANE DIPANGGO UNTUK GAMPANG KAMPUNG RIP. KURSUS AS KAMI </text>