Плажите на acksексонвил очекуваат повеќе сурфери, посетители отколку ефектите од Исајас subtitles

Фокусирајќи се на тоа, но ФОКУСИРА ONЕ НА МОНИТЕ, КАКО СЕКОГАШИТЕ ПРЕДГОВОРНИ ДОГОВОРНО ФОКУСИРА ONЕ НА МОИТЕ, КОИ СЕ НАСЕДНИЧКИТЕ ПРЕДГОВОРИ СО КАКО ОВДЕ СЕКОЈА ПРЕДНОГУ ДА СЕ ОВДЕ ТУКА ОД МОНИ МИНИТЕ. ОВДЕ ВО МНОГУ МНИВНИЦИ. >> МАРИ БАЕР: СИТЕ ПРАВО, БЛАГОДАРИ НЕКОЛКУ МИНУТИ. >> МАРИ БАЕР: СИТЕ ПРАВО, БЛАГОДАРНИ ASон како што е ОБОДУВА НА СВЕТОТ >> МАРИ БАЕР: СИТЕ ПРАВО, БЛАГОДАРНИ JOон како ужаснат ЗЕМАТА СИТЕ НАЧИНСКИ НАДВОРЕШЕН ВЕСНИК 4 AАКС ASон КАКО ХРИСНИКОТ СИС САМО ДА СЕ НАДВОРЕШЕ НИВНИ НАТВОРИ ВЕСТИ 4 ЈАКС ИЗВЕШТАЈ ЕРИК АВАНИЕР САМО НАСТАВНИТЕ НАСТАВНИ ВЕСТИ 4 ЈАКС ИЗВЕШТАЈ ЕРИК АВАНИЕР СПЕДНЕТЕ НА ВЕЧЕРТОТ ВО БЕА НА ЈАКСОНИЛ. ИЗВЕШТАЈ ЕРИК АВАНИЕР го поминува НАСТАНОТ ВО БЕА НА ЈАКСОНИЛ. Јас сум ЕРИК ДА ​​СЕ РАБОТИ ДА ВЕЧЕР НА ПРАШАТА НА ЈАКСОНИЛ. Јас сум ЕРИК ДА ​​СЕ РАБОТИТЕ НА ЛОКАЛИТЕ И ПОСЕБНИЦИТЕ. КАКО СЕ Јас сум ЕРИК ДА ​​СЕ РАБОТИТЕ НА ЛОКАЛИТЕ И ПОСЕБНИЦИТЕ. КАКО СЕ СИТЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ ЛОКАЛИ И ВИЗИТОРИ. КАКО СЕ СИТЕ ПОВЕЕ ОД СТРОМ. >> ДАКО НЕ Е ДА СЕ МНОГУ >> EЕ ДА НЕ МО TOOЕ МНОГУ МНОГУ ЛУЕ СЕ СТУДУВА СЕРИОЗНО ВИЕ >> ГО ДА НЕ МО TOOЕ МНОГУ МНОГУ ЛУЕ СЕ СТУДУВА СЕРИОСНО ДА ЗНАЕТЕ ТОА Е ДА ГО ИСПОЛНУВА ТИПСКА ЛУЕТЕ СЕ СЛУЧУВААТ СЕРИОСКО ДА ЗНАЕТЕ ТОА Е ТИПСКО ПЕТНИЧКО ПЕЧНО НО ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ ЗНАЕТЕ ОВОЈ ДА СЕ УБИТЕ ТИПСКИ ПЕТНИЧКО НЕДЕЛА НАЈДОБРИТЕ ПОВЕЕ ЛИ ФОЛКУ ДА СЕ РАБОТИТЕ ПЕТНИЧКО НЕДЕЛА ДВЕЕ НАЈГОЛЕМИ ЛИ ГОЛЕМИТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ДА СЕ ГО ГОДИШТЕ ПРЕД СЕ ДА ГО ОВДЕ ОДВЕТЕТЕ ВО ФАКТ, КАКО ДА ГО ГЛАВИТЕ СЕ ДА ГО ОВДЕ ТУКА ДА СЕ ПРОДАВ УЛИЦАТА Е СОБИРНИОТ БАР НА ПОГОДНЕТЕ ГО ОВДЕ ПОСТОЕ УЛИЦА Е СИНИКЕРСКИОТ БАР ОД ОВОЈ БАР Е БИЗАТ СИТЕ УЛИЦА Е СОБИРНИОТ БАР ОД ОВОЈ БАР БЕСПЛАТНО СИТЕ НО ДОГОЛЕМ ДОДЕЛНО ДА СЕ ПРОДОЛУВА МНОГУ ТОА БАР БЕСПЛАТНО СИТЕ НО ДОДЕЛО ДОДЕЛУВА ДОГОЛЕМО МНОГУ МНОГУ МНОГУ СО ВЕNEЕ НО ДОДГОДЕН ДОДВОД ДА ЈА ПОДНЕСЕ МНОГУ МНОГУ ВНАТРЕШНА СО ВЕЕ КАМЕРАТА ДО ОВОЈ WЕ БИДЕ ТУКА. ЛУЕ ВНАТРЕШНА СО ВЕЕ КАМЕРАТА ДО ОВОЈ WЕ БИДЕ ТУКА. НИЕ СЕГА СЕ ПОЧНУВАМЕ ДА ЈА ПОГЛАВИ КАМЕРА ДО ОВОЈ WЕ БИДЕ ТУКА. НЕ СЕГАМЕ СЕГА ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ГОДИМАМЕ МНОГУ МНОГУ ЛУЕ КОИ СЕ НЕ СЕГАШ СЕГА ПОЧЕТУВАМЕ ДА ГО ГОДИМАМЕ МНОГУ МНОГУ ДЕЛОВИТЕ КОИ СЕ ОДВОРУВААТ, НО СИТЕ КОИ САМО МОUSTЕТЕ МНОГУ МНОГУ ДЕКА ОД ПОВЕЕ, НО СИТЕ КОИ СЕ ДОБИВЕ ДОСТАВНИ БУЗИ. ЗНАЕТЕ, СЕ ОБЕДУВА BЕ НО СИТЕ КОИ СЕ ДОСТАПУВААТ ДОСТАВНИОТ БУЗИ. ДА ЗНАЕТЕ, ДА БИДЕ ДА БУЗИТЕ НИКОГАШ PRETTY BUSY. ДА ЗНАЕТЕ, ДА СЕ БИДЕ ДА БУЗИТЕ НИКОГАШ ДА НЕ СЕ СМЕЕТЕ ДЕКА ШТО УПОТРЕБА ДА БИДЕТЕ ДА БУЗИТЕ НИКОГАШ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ДА СЕ СМЕЕТЕ ДЕКА УПОТРЕБА УБОВУВАЕ Мислете дека ураганот се приближуваше кон источниот костум на Флорида, но многу од луѓето ПРИСТАПУВА EASTЕ НА Источниот костум на Флорида, но МНОГУ МНОГУ ДЕЛОВИТЕ КОИ СЕ ПОСЕБУВАМЕ СО ОВОЈ СЕРВИ ГОЛЕМО, НО МНОГУ ЛУЕ КОИ СЕ ГО ОБВРУВАМЕ СО ОВОЈ УШТЕ ОД ВЕЕ. НЕ Е НЕ ТОА СЕ ПОСЕБУВАМЕ СО ОВОЈ ОДГОВОРНО ОВОД ВЕЕ. НЕ СЕ БЕГААТ МАТКА ПРИРОДА. ОВАА ВЕЧЕР. НЕ СЕ БЕГААТ МАТКА ПРИРОДА. >> ОД НАЈДОБРИОТ БРОЈ НА ЛУЕ БЕГААМ МАТИЧНА ПРИРОДА. >> ОД НАЈДОБРИОТ БРОЈ НА ЛУЕТО НА ДРУГИТЕ НА ЛИЦА НА ЈАККСОНИЛ >> СО НАЈДОБРИОТ БРОЈ НА ЛУЕТО НА ГРАДЕЕ НА ЛЕСНИТЕ ЛЕСНИ НА ЈАККСОНИЛ И РЕСТАРНИТЕ СПОДЕЛУВА ATЕ НА ЛЕСНИТЕ ПАРКИ НА ЈАКСОНВИЛ И РЕСТАРНИТЕ кои мислат пандемик што еден во еден време ПАРИ И РЕСТАРНИТЕ ВРЕМЕ ПАНДЕМИК ОД ОД ЕДЕН ВЕК ОВАА ПОГЛАВНА ПОГЛАВЈЕ ПАНДЕМИСКО ТОА ЕД ЕДЕН ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ПРИДОБИВНИК ПРИРАЧНИК ПОДНЕСУВА ГОСПОД град НИКОГАШ НЕКОГАШ ОВОЈ ПРИДОБИВНИК ПОГЛАВЈЕ САКАТ ДО ГОДИШЕН ПАТ. НИКОГАШ НЕ МОЕ ДА ЗНАЕТЕ УПРАВУВАЕТО ДА СЕ ПРИСТАПУВА ГОСТ ДОГОВОР. НИКОГАШ НЕ МОЕ ДА ЗНАЕТЕ УПОТРЕБА ДА СЕ ПРИСТАПУВА НА Источниот цвет на Флорида. ЗНАЕТЕ УПОТРЕБА ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА Источниот завод на Флорида. OЕ СЕ ДА СЕ СЕ ЗАГЛАСУВА Источен костум на Флорида. OЕ СЕ ДА СЕ СЕ СЕТЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕТЕ СЕ Слушате OЕ TOЕ ДА СЕ СЕ СЕТЕ СЕ СЕ СЕТЕ СЕ СЕТЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ЕД ДЕН. ВО ЕДЕН ДЕН. >> АКО ДА Е ДА СЕ УДАВИТЕ ЕДЕН ДЕН. >> АКО ДА Е ДА СЕ САКААТ ДА СЕ КАКО ДА СЕ СЛЕДИМЕ >> АКО ДА Е ДА СЕ СОГЛАСНО ДА СЕ КАКО ДА СЕ ПОСЕБИ СО СИТЕ САМИ СИТЕ СИТЕ СИТЕ МОДЕЛИ И ПОДНЕСУВА СО ЛИКЕ СИ СЕ СЛУЧИ СИТЕ СИТЕ МОДЕЛИ И СИТЕ СЕ СМЕТЕ ТОА СИТЕ СИТЕ МОДЕЛИ И СЕКОГАШ ДА СЕ РАБОТЕ ТОА ШТО СТРУМОТ ПРОДОЛУВА ПОВЕЕ ДА СЕ ДА СЕ СМЕАМ ДОСТАВНО ДА СЕ ДА СЕ СМЕАМ Е ВИСТИНСКО МНОГУ ДА СЕ РАБОТИ ЗА И ДО ТОА ПО ДА НЕ МОINАМ ДА СЕ МИСЛИМЕ МНОГУ ДА СЕ РАБОТУВА ОД И ШТО СЕ ДОБИВ ПРЕДМЕТНО СОСТОЈБА МНОГУ ПРЕБАРУВАМЕ ЗА И ШТО СЕ ДОБИВНО ПРЕДМЕТНИОТ СОСТОЈБА СЕ ДА СЕ ОД ДРУГИТЕ ДА СЕ ПРЕДМЕТИ МНОГУ СОСТОЈБАТА ДА СЕ ОДИМЕ ОД ДРУГИТЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВААТ НАДВОРЕШНО ОД НА СТРИП. ОДИМЕ ОД ДРУГИТЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВААТ ДОСТАВНО ОД СТРУПОТ. >> И на песокот ВЕЧЕР НА ДВЕ STЕТО. >> И НА ПЕСТОТО ПРЕД СОНЦЕТ, ЕДНА OMЕНА >> И НА ПРОДАВНИОТ ПРЕД СОНЦЕТ, ЕДНА OMЕНА НЕ ГО ОБВРУВАМЕ ПРЕД СОНЦЕТ, ЕДНА WЕНА, НЕ ГО ОБВРУВАМЕ СЕ ДА СЕ СМЕАТ СВЕТОТ WЕ ГО ПОДНЕСУВА ЈАККСОНИЛ ОБЕЗБЕД СЕ ДА СЕ СМЕТИТЕ СТОРМОТ TOЕ ИМАЕ ЈАККСОНИЛ ПЕЧАНА ПОД ДЕВИНА СТОРМ TOЕ ИМАЕ ЈАККСОНИЛ БЕШЕ БЕЗ ПРЕДИЗВИК НА ДИВИНАТА ПОВЕЕ МОЕ ДАЛИ НАПРАВНИЦИ БЕГАТА ПОДНЕСУВА СО ДИВИНЕСНА ПОВЕЕ МОЕ ДАЛИ ЛУЕ НА ПАРИЗНАЦИНАТА СТОРМ БИЛНИЦА БИДЕ РАЗЛИЧНИ НА А ПОГОЛЕМИ МОЕ ДАЛИ ЛУЕ ПРОДАВНИ СТРУМ СМЕТКИ СМЕТЕ РАЗЛИЧНО НА СЕГА. МОЕТО МОЕ ВЕРУВА. СТРАМ БИЛНИК СИТЕ РАЗЛИЧНО НА СЕГА. МОЕТО МОЕ ВЕРУВА. >> Значи, сè уште не доаѓа СОНЦЕ МОЕТО МОЕ ВЕРУВА. >> Значи, сè уште не доаѓа до ОВОЈ ПОСТАВНИТЕ ПРЕБАРУВАТЕ ТОА >> Значи, сè уште не доаѓа до ОВОЈ ПОСТАВНИТЕ ПРЕБАРУВАЈТЕ ДЕКА ДА НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОР. ОВОЈ ПОСТАВНИТЕ ПРЕБАРУВАТЕТЕ ТОА ДА НЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОР. Да, се молим да не дојде НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ. Да, јас се молим да не дојдем до тоа Да, се молим да не доаѓам на УЧИЛИШТА. ДО УЧИЛИШТА. >> НАЈДЕЛА ЕДНА ЛИЦА ПОСЕБНУВАМЕ УЧИЛИШТА. >> НА САМО ЕДНА ЛИЦА ПОСЕБНУВАМЕ САМО РАЗЛИЧНА ОБЈЕКТ НА >> НАЈДОЛНО ЕДЕН ЛИЦА ПОСЕБНУВАМЕ СО ЈАВИ РАЗЛИЧНА ОБЈЕКА НА ПОГЛАВЈЕТО КАКО ДА СЕ РАЗГОВОРИ СО САМО РАЗЛИЧНА ПОГЛЕД НА ПОГЛАВЈЕТО КАКО СЛЕДНИЦИ ДА СЕ РАЗГЛЕДАТЕ НА СВОЈОТ ПРИКАЗНИ ОВОЈ ПРИКАЗНИЦИ ПОГЛЕД НА КАКО СЛУЧАЈТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ НА СВОЈОТ СТОРМ ОВИЕ СТЕРМИ СЕ МНОГУ СВЕТСКИОТ СТОРМ ОВИЕ СТОРМИ СЕ МНОГУ БЕЗБЕДНО И. СЕ МНОГУ БЕЗНИЧНО и. >> МОANЕ МОЕ да го интензивираат PRETTY НЕДВЕДНО и. >> МО CЕ МО INTЕ ДА ИНТИНСИФИСКО ПРЕДМЕТНО, МОЕТЕ ДА ПРЕДМЕТИ ДВИЕЕ ДИРЕКЦИИ >> МО CЕ МО INTЕ ДА ИНТНИСИФИСКО ПРЕПОРАЧНО, МОЕ ДА БИДЕ ДА СЕ ДВИЕ ДИРЕКЦИИ БЕЗБЕДНО БЕЗ ДА СЕ. МОЕ ДА БИДЕ ДИРЕКЦИИ БЕЗ БЕЗ БЕЗ ПОВЕЕ. САКАМ ДА СЕ ЗНАЕМЕ ЛУЕ Брзо толку. САМО САМО ДА ЗНАЕМЕ ЛУЕ САМО ПОСЕБНИОТ ОБЕЗБЕДУВАЕ САМО САМО ДА ЗНАЕМЕ ЛУЕ САМО ДА СЕ ОБУУВАМЕ ДЕЛОТ САМО ПОВТОРНИОТ ПОВЕЕ ОД СВЕТЕ ПОДГОТВИ. И СЛЕДЕЕ ОВОЈ ГО ПОДГОТВУВА. И СЛЕДНИТЕ ДИРЕКТИВИ НА ВЛАДАТА Е Е Тие се подготвени. И СЛЕДНИТЕ ДИРЕКТИВИ НА ВЛАДАТА СЕКОГАШ Е ВАНО ПИЕЦ ДИРЕКТИВИТЕ НА ВЛАДАТА СЕКОГАШ Е ВАНА ПИЕЦ ДЕFЕ БЕЗБЕДНО. >> СЕГА како град на претпазливост >> СЕГА КАКО ПРАВИЛНИЦИТЕ ГРАДСКИ СЛУБЕНИЦИ ОБЕДИНЕТЕ ТОА >> СЕГА КАКО ПРИКАЗНИЦИТЕ ГРАДСКИ СЛУБЕНИЦИ ПРЕДИЗВЕДУВААТ ДЕКА ПЛЕКСИГЛАС БЕЗБЕДНО НАД Службените лица обезбедуваат сигурност дека ПЛЕКСИГЛАС ASЕ ПОСТАВУВА ОД ЗИДОВИТЕ НА ГРАДСКИОТ ПАТ ПЛЕКСИГЛАС ПОСТАВУВА ОД СВЕТНИЦИТЕ НА ГРАДСКИОТ ПОДРАВЈЕ ВО НАСТАНОТ ОД СВЕТОТ ПРОИЗВОДИ НА ГРАДСКИ ПОВИК ВО СЛОБОДНИКОТ КОИ СТОРМОТ ПРИЧИНУВА ДЕБРИСКИ ДЕБРИС, ЕДНО од ВО НАДВОРЕШНАТА ДЕКА СТОРМАТ ПРИЧИНИ ДЕВЕРСКИ ДЕБРИС, ЕДНО ЗНАЕЕ САКАМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИМЕ ПРИЧИНИ ПОВЕЕ ДЕБРИС, ЕДНО ЗНАЕЕ САКАМЕ ДА СЕ ДА ГО ДАМАМЕ ОВОЈ ДА СЕ ПРИГОВОРИТЕ ДАКО СЕ ЗНАЕТЕ САКАМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИМАМЕ ОВОЈ, ДА БИДЕ ВНИМАНИЕ, КАКО ДА СЕ ГЛАВУВАТЕ ОД ВИДОТ ОВА НАДВЕ BEЕ ДА СЕ ПРИГОВОРИТЕ ДАЛЕ ГЛАВУВАТЕ НА ВОДИТЕ ОВА ВЕДНИЦА НА Ураганот е ПОГЛЕДУВА НА ВАШАТА ОВА ВЕДЕЛЕНИЕ НА УТВИТЕТОТ Е ДЕЛО ДА СЕ ОЧЕКУВА Недела на ураганот е очекувана за да предизвикаат временски услови. НА КУРС КАКО СЕ

Плажите на acksексонвил очекуваат повеќе сурфери, посетители отколку ефектите од Исајас

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.736" dur="0.533"> Фокусирајќи се на тоа, но </text>
<text sub="clublinks" start="2.303" dur="2.435"> ФОКУСИРА ONЕ НА МОНИТЕ, КАКО СЕКОГАШИТЕ ПРЕДГОВОРНИ ДОГОВОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="4.772" dur="1.868"> ФОКУСИРА ONЕ НА МОИТЕ, КОИ СЕ НАСЕДНИЧКИТЕ ПРЕДГОВОРИ СО КАКО ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="6.641" dur="0.399"> СЕКОЈА ПРЕДНОГУ ДА СЕ ОВДЕ ТУКА ОД МОНИ МИНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="7.041" dur="0.733"> ОВДЕ ВО МНОГУ МНИВНИЦИ. >> МАРИ БАЕР: СИТЕ ПРАВО, БЛАГОДАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="7.808" dur="0.834"> НЕКОЛКУ МИНУТИ. >> МАРИ БАЕР: СИТЕ ПРАВО, БЛАГОДАРНИ ASон како што е ОБОДУВА НА СВЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="8.676" dur="0.6"> >> МАРИ БАЕР: СИТЕ ПРАВО, БЛАГОДАРНИ JOон како ужаснат ЗЕМАТА СИТЕ НАЧИНСКИ НАДВОРЕШЕН ВЕСНИК 4 AАКС </text>
<text sub="clublinks" start="9.31" dur="2.134"> ASон КАКО ХРИСНИКОТ СИС САМО ДА СЕ НАДВОРЕШЕ НИВНИ НАТВОРИ ВЕСТИ 4 ЈАКС ИЗВЕШТАЈ ЕРИК АВАНИЕР </text>
<text sub="clublinks" start="11.479" dur="0.666"> САМО НАСТАВНИТЕ НАСТАВНИ ВЕСТИ 4 ЈАКС ИЗВЕШТАЈ ЕРИК АВАНИЕР СПЕДНЕТЕ НА ВЕЧЕРТОТ ВО БЕА НА ЈАКСОНИЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="12.146" dur="0.933"> ИЗВЕШТАЈ ЕРИК АВАНИЕР го поминува НАСТАНОТ ВО БЕА НА ЈАКСОНИЛ. Јас сум ЕРИК ДА ​​СЕ РАБОТИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="13.114" dur="0.633"> ВЕЧЕР НА ПРАШАТА НА ЈАКСОНИЛ. Јас сум ЕРИК ДА ​​СЕ РАБОТИТЕ НА ЛОКАЛИТЕ И ПОСЕБНИЦИТЕ. КАКО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="13.781" dur="2.502"> Јас сум ЕРИК ДА ​​СЕ РАБОТИТЕ НА ЛОКАЛИТЕ И ПОСЕБНИЦИТЕ. КАКО СЕ СИТЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="16.317" dur="3.135"> ЛОКАЛИ И ВИЗИТОРИ. КАКО СЕ СИТЕ ПОВЕЕ ОД СТРОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="19.921" dur="0.799"> >> ДАКО НЕ Е ДА СЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="20.755" dur="1.8"> >> EЕ ДА НЕ МО TOOЕ МНОГУ МНОГУ ЛУЕ СЕ СТУДУВА СЕРИОЗНО ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="22.557" dur="1"> >> ГО ДА НЕ МО TOOЕ МНОГУ МНОГУ ЛУЕ СЕ СТУДУВА СЕРИОСНО ДА ЗНАЕТЕ ТОА Е ДА ГО ИСПОЛНУВА ТИПСКА </text>
<text sub="clublinks" start="23.558" dur="2.268"> ЛУЕТЕ СЕ СЛУЧУВААТ СЕРИОСКО ДА ЗНАЕТЕ ТОА Е ТИПСКО ПЕТНИЧКО ПЕЧНО НО ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="25.827" dur="0.666"> ЗНАЕТЕ ОВОЈ ДА СЕ УБИТЕ ТИПСКИ ПЕТНИЧКО НЕДЕЛА НАЈДОБРИТЕ ПОВЕЕ ЛИ ФОЛКУ ДА СЕ РАБОТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="26.527" dur="1.234"> ПЕТНИЧКО НЕДЕЛА ДВЕЕ НАЈГОЛЕМИ ЛИ ГОЛЕМИТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ДА СЕ ГО ГОДИШТЕ ПРЕД СЕ ДА ГО ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.795" dur="1.1"> ОДВЕТЕТЕ ВО ФАКТ, КАКО ДА ГО ГЛАВИТЕ СЕ ДА ГО ОВДЕ ТУКА ДА СЕ ПРОДАВ УЛИЦАТА Е СОБИРНИОТ БАР НА </text>
<text sub="clublinks" start="28.93" dur="0.8"> ПОГОДНЕТЕ ГО ОВДЕ ПОСТОЕ УЛИЦА Е СИНИКЕРСКИОТ БАР ОД ОВОЈ БАР Е БИЗАТ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.731" dur="0.632"> УЛИЦА Е СОБИРНИОТ БАР ОД ОВОЈ БАР БЕСПЛАТНО СИТЕ НО ДОГОЛЕМ ДОДЕЛНО ДА СЕ ПРОДОЛУВА МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="30.398" dur="0.632"> ТОА БАР БЕСПЛАТНО СИТЕ НО ДОДЕЛО ДОДЕЛУВА ДОГОЛЕМО МНОГУ МНОГУ МНОГУ СО ВЕNEЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.032" dur="1.801"> НО ДОДГОДЕН ДОДВОД ДА ЈА ПОДНЕСЕ МНОГУ МНОГУ ВНАТРЕШНА СО ВЕЕ КАМЕРАТА ДО ОВОЈ WЕ БИДЕ ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="32.834" dur="3.002"> ЛУЕ ВНАТРЕШНА СО ВЕЕ КАМЕРАТА ДО ОВОЈ WЕ БИДЕ ТУКА. НИЕ СЕГА СЕ ПОЧНУВАМЕ ДА ЈА ПОГЛАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="35.837" dur="2.802"> КАМЕРА ДО ОВОЈ WЕ БИДЕ ТУКА. НЕ СЕГАМЕ СЕГА ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ГОДИМАМЕ МНОГУ МНОГУ ЛУЕ КОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="38.64" dur="0.899"> НЕ СЕГАШ СЕГА ПОЧЕТУВАМЕ ДА ГО ГОДИМАМЕ МНОГУ МНОГУ ДЕЛОВИТЕ КОИ СЕ ОДВОРУВААТ, НО СИТЕ КОИ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="39.541" dur="0.665"> МОUSTЕТЕ МНОГУ МНОГУ ДЕКА ОД ПОВЕЕ, НО СИТЕ КОИ СЕ ДОБИВЕ ДОСТАВНИ БУЗИ. ЗНАЕТЕ, СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="40.241" dur="2.301"> ОБЕДУВА BЕ НО СИТЕ КОИ СЕ ДОСТАПУВААТ ДОСТАВНИОТ БУЗИ. ДА ЗНАЕТЕ, ДА БИДЕ ДА БУЗИТЕ НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="42.543" dur="2.502"> PRETTY BUSY. ДА ЗНАЕТЕ, ДА СЕ БИДЕ ДА БУЗИТЕ НИКОГАШ ДА НЕ СЕ СМЕЕТЕ ДЕКА ШТО УПОТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="45.046" dur="0.6"> ДА БИДЕТЕ ДА БУЗИТЕ НИКОГАШ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ДА СЕ СМЕЕТЕ ДЕКА УПОТРЕБА УБОВУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="45.68" dur="1.567"> Мислете дека ураганот се приближуваше кон источниот костум на Флорида, но многу од луѓето </text>
<text sub="clublinks" start="47.249" dur="0.699"> ПРИСТАПУВА EASTЕ НА Источниот костум на Флорида, но МНОГУ МНОГУ ДЕЛОВИТЕ КОИ СЕ ПОСЕБУВАМЕ СО ОВОЈ СЕРВИ </text>
<text sub="clublinks" start="47.949" dur="2.401"> ГОЛЕМО, НО МНОГУ ЛУЕ КОИ СЕ ГО ОБВРУВАМЕ СО ОВОЈ УШТЕ ОД ВЕЕ. НЕ Е НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="50.351" dur="2.034"> ТОА СЕ ПОСЕБУВАМЕ СО ОВОЈ ОДГОВОРНО ОВОД ВЕЕ. НЕ СЕ БЕГААТ МАТКА ПРИРОДА. </text>
<text sub="clublinks" start="52.387" dur="0.9"> ОВАА ВЕЧЕР. НЕ СЕ БЕГААТ МАТКА ПРИРОДА. >> ОД НАЈДОБРИОТ БРОЈ НА ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="53.288" dur="3.002"> БЕГААМ МАТИЧНА ПРИРОДА. >> ОД НАЈДОБРИОТ БРОЈ НА ЛУЕТО НА ДРУГИТЕ НА ЛИЦА НА ЈАККСОНИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="56.291" dur="0.699"> >> СО НАЈДОБРИОТ БРОЈ НА ЛУЕТО НА ГРАДЕЕ НА ЛЕСНИТЕ ЛЕСНИ НА ЈАККСОНИЛ И РЕСТАРНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.992" dur="2.534"> СПОДЕЛУВА ATЕ НА ЛЕСНИТЕ ПАРКИ НА ЈАКСОНВИЛ И РЕСТАРНИТЕ кои мислат пандемик што еден во еден време </text>
<text sub="clublinks" start="59.561" dur="0.599"> ПАРИ И РЕСТАРНИТЕ ВРЕМЕ ПАНДЕМИК ОД ОД ЕДЕН ВЕК ОВАА ПОГЛАВНА ПОГЛАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="60.162" dur="0.899"> ПАНДЕМИСКО ТОА ЕД ЕДЕН ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ПРИДОБИВНИК ПРИРАЧНИК ПОДНЕСУВА ГОСПОД град НИКОГАШ НЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="61.095" dur="1.067"> ОВОЈ ПРИДОБИВНИК ПОГЛАВЈЕ САКАТ ДО ГОДИШЕН ПАТ. НИКОГАШ НЕ МОЕ ДА ЗНАЕТЕ УПРАВУВАЕТО ДА СЕ ПРИСТАПУВА </text>
<text sub="clublinks" start="62.163" dur="0.633"> ГОСТ ДОГОВОР. НИКОГАШ НЕ МОЕ ДА ЗНАЕТЕ УПОТРЕБА ДА СЕ ПРИСТАПУВА НА Источниот цвет на Флорида. </text>
<text sub="clublinks" start="62.797" dur="2.568"> ЗНАЕТЕ УПОТРЕБА ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА Источниот завод на Флорида. OЕ СЕ ДА СЕ СЕ ЗАГЛАСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="65.366" dur="0.233"> Источен костум на Флорида. OЕ СЕ ДА СЕ СЕ СЕТЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕТЕ СЕ Слушате </text>
<text sub="clublinks" start="65.6" dur="0.333"> OЕ TOЕ ДА СЕ СЕ СЕТЕ СЕ СЕ СЕТЕ СЕ СЕТЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ЕД ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="65.967" dur="2.602"> ВО ЕДЕН ДЕН. >> АКО ДА Е ДА СЕ УДАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="68.57" dur="1.5"> ЕДЕН ДЕН. >> АКО ДА Е ДА СЕ САКААТ ДА СЕ КАКО ДА СЕ СЛЕДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="70.072" dur="0.599"> >> АКО ДА Е ДА СЕ СОГЛАСНО ДА СЕ КАКО ДА СЕ ПОСЕБИ СО СИТЕ САМИ СИТЕ СИТЕ СИТЕ МОДЕЛИ И </text>
<text sub="clublinks" start="70.705" dur="0.7"> ПОДНЕСУВА СО ЛИКЕ СИ СЕ СЛУЧИ СИТЕ СИТЕ МОДЕЛИ И СИТЕ СЕ СМЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="71.406" dur="1.601"> СИТЕ СИТЕ МОДЕЛИ И СЕКОГАШ ДА СЕ РАБОТЕ ТОА ШТО СТРУМОТ ПРОДОЛУВА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="74.776" dur="0.7"> ДА СЕ ДА СЕ СМЕАМ ДОСТАВНО </text>
<text sub="clublinks" start="75.477" dur="0.633"> ДА СЕ ДА СЕ СМЕАМ Е ВИСТИНСКО МНОГУ ДА СЕ РАБОТИ ЗА И ДО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="76.144" dur="0.666"> ПО ДА НЕ МОINАМ ДА СЕ МИСЛИМЕ МНОГУ ДА СЕ РАБОТУВА ОД И ШТО СЕ ДОБИВ ПРЕДМЕТНО СОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="76.812" dur="0.932"> МНОГУ ПРЕБАРУВАМЕ ЗА И ШТО СЕ ДОБИВНО ПРЕДМЕТНИОТ СОСТОЈБА СЕ ДА СЕ ОД ДРУГИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="77.779" dur="3.002"> ДА СЕ ПРЕДМЕТИ МНОГУ СОСТОЈБАТА ДА СЕ ОДИМЕ ОД ДРУГИТЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВААТ НАДВОРЕШНО ОД НА СТРИП. </text>
<text sub="clublinks" start="80.782" dur="0.8"> ОДИМЕ ОД ДРУГИТЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВААТ ДОСТАВНО ОД СТРУПОТ. >> И на песокот </text>
<text sub="clublinks" start="81.583" dur="1.3"> ВЕЧЕР НА ДВЕ STЕТО. >> И НА ПЕСТОТО ПРЕД СОНЦЕТ, ЕДНА OMЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="82.918" dur="1.767"> >> И НА ПРОДАВНИОТ ПРЕД СОНЦЕТ, ЕДНА OMЕНА НЕ ГО ОБВРУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="84.686" dur="2.001"> ПРЕД СОНЦЕТ, ЕДНА WЕНА, НЕ ГО ОБВРУВАМЕ СЕ ДА СЕ СМЕАТ СВЕТОТ WЕ ГО ПОДНЕСУВА ЈАККСОНИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="86.688" dur="0.633"> ОБЕЗБЕД СЕ ДА СЕ СМЕТИТЕ СТОРМОТ TOЕ ИМАЕ ЈАККСОНИЛ ПЕЧАНА ПОД ДЕВИНА </text>
<text sub="clublinks" start="87.322" dur="1.667"> СТОРМ TOЕ ИМАЕ ЈАККСОНИЛ БЕШЕ БЕЗ ПРЕДИЗВИК НА ДИВИНАТА ПОВЕЕ МОЕ ДАЛИ НАПРАВНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="88.99" dur="3.102"> БЕГАТА ПОДНЕСУВА СО ДИВИНЕСНА ПОВЕЕ МОЕ ДАЛИ ЛУЕ НА ПАРИЗНАЦИНАТА СТОРМ БИЛНИЦА БИДЕ РАЗЛИЧНИ НА А </text>
<text sub="clublinks" start="92.093" dur="1.701"> ПОГОЛЕМИ МОЕ ДАЛИ ЛУЕ ПРОДАВНИ СТРУМ СМЕТКИ СМЕТЕ РАЗЛИЧНО НА СЕГА. МОЕТО МОЕ ВЕРУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="93.795" dur="0.666"> СТРАМ БИЛНИК СИТЕ РАЗЛИЧНО НА СЕГА. МОЕТО МОЕ ВЕРУВА. >> Значи, сè уште не доаѓа </text>
<text sub="clublinks" start="94.496" dur="2.134"> СОНЦЕ МОЕТО МОЕ ВЕРУВА. >> Значи, сè уште не доаѓа до ОВОЈ ПОСТАВНИТЕ ПРЕБАРУВАТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="96.665" dur="0.599"> >> Значи, сè уште не доаѓа до ОВОЈ ПОСТАВНИТЕ ПРЕБАРУВАЈТЕ ДЕКА ДА НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="97.299" dur="2.301"> ОВОЈ ПОСТАВНИТЕ ПРЕБАРУВАТЕТЕ ТОА ДА НЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОР. Да, се молим да не дојде </text>
<text sub="clublinks" start="99.635" dur="2.067"> НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ. Да, јас се молим да не дојдем до тоа </text>
<text sub="clublinks" start="101.703" dur="0.399"> Да, се молим да не доаѓам на УЧИЛИШТА. </text>
<text sub="clublinks" start="102.104" dur="0.733"> ДО УЧИЛИШТА. >> НАЈДЕЛА ЕДНА ЛИЦА ПОСЕБНУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.838" dur="1"> УЧИЛИШТА. >> НА САМО ЕДНА ЛИЦА ПОСЕБНУВАМЕ САМО РАЗЛИЧНА ОБЈЕКТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="103.839" dur="0.699"> >> НАЈДОЛНО ЕДЕН ЛИЦА ПОСЕБНУВАМЕ СО ЈАВИ РАЗЛИЧНА ОБЈЕКА НА ПОГЛАВЈЕТО КАКО ДА СЕ РАЗГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="104.54" dur="2.534"> СО САМО РАЗЛИЧНА ПОГЛЕД НА ПОГЛАВЈЕТО КАКО СЛЕДНИЦИ ДА СЕ РАЗГЛЕДАТЕ НА СВОЈОТ ПРИКАЗНИ ОВОЈ ПРИКАЗНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="107.109" dur="0.9"> ПОГЛЕД НА КАКО СЛУЧАЈТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ НА СВОЈОТ СТОРМ ОВИЕ СТЕРМИ СЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="108.043" dur="0.466"> СВЕТСКИОТ СТОРМ ОВИЕ СТОРМИ СЕ МНОГУ БЕЗБЕДНО И. </text>
<text sub="clublinks" start="108.511" dur="0.665"> СЕ МНОГУ БЕЗНИЧНО и. >> МОANЕ МОЕ да го интензивираат PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="109.211" dur="2.034"> НЕДВЕДНО и. >> МО CЕ МО INTЕ ДА ИНТИНСИФИСКО ПРЕДМЕТНО, МОЕТЕ ДА ПРЕДМЕТИ ДВИЕЕ ДИРЕКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="111.28" dur="0.833"> >> МО CЕ МО INTЕ ДА ИНТНИСИФИСКО ПРЕПОРАЧНО, МОЕ ДА БИДЕ ДА СЕ ДВИЕ ДИРЕКЦИИ БЕЗБЕДНО БЕЗ ДА СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="112.114" dur="0.666"> МОЕ ДА БИДЕ ДИРЕКЦИИ БЕЗ БЕЗ БЕЗ ПОВЕЕ. САКАМ ДА СЕ ЗНАЕМЕ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.814" dur="2.502"> Брзо толку. САМО САМО ДА ЗНАЕМЕ ЛУЕ САМО ПОСЕБНИОТ ОБЕЗБЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="115.35" dur="1.034"> САМО САМО ДА ЗНАЕМЕ ЛУЕ САМО ДА СЕ ОБУУВАМЕ ДЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="116.418" dur="0.7"> САМО ПОВТОРНИОТ ПОВЕЕ ОД СВЕТЕ ПОДГОТВИ. И СЛЕДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.119" dur="0.699"> ОВОЈ ГО ПОДГОТВУВА. И СЛЕДНИТЕ ДИРЕКТИВИ НА ВЛАДАТА Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="117.82" dur="3.001"> Тие се подготвени. И СЛЕДНИТЕ ДИРЕКТИВИ НА ВЛАДАТА СЕКОГАШ Е ВАНО ПИЕЦ </text>
<text sub="clublinks" start="120.855" dur="3.136"> ДИРЕКТИВИТЕ НА ВЛАДАТА СЕКОГАШ Е ВАНА ПИЕЦ ДЕFЕ БЕЗБЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="126.028" dur="0.633"> >> СЕГА како град на претпазливост </text>
<text sub="clublinks" start="126.695" dur="0.566"> >> СЕГА КАКО ПРАВИЛНИЦИТЕ ГРАДСКИ СЛУБЕНИЦИ ОБЕДИНЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="127.263" dur="1.967"> >> СЕГА КАКО ПРИКАЗНИЦИТЕ ГРАДСКИ СЛУБЕНИЦИ ПРЕДИЗВЕДУВААТ ДЕКА ПЛЕКСИГЛАС БЕЗБЕДНО НАД </text>
<text sub="clublinks" start="129.231" dur="1.901"> Службените лица обезбедуваат сигурност дека ПЛЕКСИГЛАС ASЕ ПОСТАВУВА ОД ЗИДОВИТЕ НА ГРАДСКИОТ ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="131.133" dur="0.867"> ПЛЕКСИГЛАС ПОСТАВУВА ОД СВЕТНИЦИТЕ НА ГРАДСКИОТ ПОДРАВЈЕ ВО НАСТАНОТ ОД СВЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="132.034" dur="1.801"> ПРОИЗВОДИ НА ГРАДСКИ ПОВИК ВО СЛОБОДНИКОТ КОИ СТОРМОТ ПРИЧИНУВА ДЕБРИСКИ ДЕБРИС, ЕДНО од </text>
<text sub="clublinks" start="133.869" dur="0.633"> ВО НАДВОРЕШНАТА ДЕКА СТОРМАТ ПРИЧИНИ ДЕВЕРСКИ ДЕБРИС, ЕДНО ЗНАЕЕ САКАМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="134.536" dur="0.8"> ПРИЧИНИ ПОВЕЕ ДЕБРИС, ЕДНО ЗНАЕЕ САКАМЕ ДА СЕ ДА ГО ДАМАМЕ ОВОЈ ДА СЕ ПРИГОВОРИТЕ ДАКО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="135.337" dur="0.7"> ЗНАЕТЕ САКАМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИМАМЕ ОВОЈ, ДА БИДЕ ВНИМАНИЕ, КАКО ДА СЕ ГЛАВУВАТЕ ОД ВИДОТ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="136.038" dur="2.301"> НАДВЕ BEЕ ДА СЕ ПРИГОВОРИТЕ ДАЛЕ ГЛАВУВАТЕ НА ВОДИТЕ ОВА ВЕДНИЦА НА Ураганот е </text>
<text sub="clublinks" start="138.374" dur="2"> ПОГЛЕДУВА НА ВАШАТА ОВА ВЕДЕЛЕНИЕ НА УТВИТЕТОТ Е ДЕЛО ДА СЕ ОЧЕКУВА </text>
<text sub="clublinks" start="140.375" dur="0.233"> Недела на ураганот е очекувана за да предизвикаат временски услови. НА КУРС КАКО СЕ </text>