Plazhet e Jacksonville presin më shumë surferë, vizitorë sesa efekte nga Isaias subtitles

Duke u përqëndruar në POR QE Duke u përqëndruar në POR ATA PARAQITJEN E PARA TOD GJITHA Duke u përqëndruar në POR QE T FOR PARAJT T GJITHA BODY duke ardhur këtu këtu vetëm në PARAJTJE E GJITHA TOD BNI K COMTU K INTU N IN SHUM MINUTE. KETU N J SHUM MINUTA. >> Marian BAER: T ALL GJITHA E DREJTA, FALEMINDERIT PAK MINUTA. >> Marian BAER: T ALL GJITHA E DREJTA, FALEMINDERIT JOHN SI BAKN SI HARRIKANE SIS >> Marian BAER: T ALL GJITHA E DREJTA, FALEMINDERIT JOHN SI SISTEMI HURRIKANE B MN MNYRJEN E TYRE MUND T REZULTATIT 4 JAX JOHN AS SI HURRIKANE SIS BAKN M WNYRJEN E TYRE MUND T 4 REZULTATIT 4 JAX REPORTER ERIK AVANIER SHPENI LAJMET E TYRE LLOJI I KLASERIT 4 RAPORTI JAX ERIK AVANIER Kaloni të MIRNDSISHME N IN BASHK J JACKSONVILLE. RREGULLORE ERIK AVANIER Kaloni të MIRENNDSISHM BEN N BE PJES J JACKSONVILLE. Unë jam ERIC Ju jeni duke folur për të PRANUESHME N IN PJES J JACKSONVILLE. Unë jam ERIC JU JENI T T FALUAR ME LOKALT DHE VIZITORT. SI JAN Unë jam ERIC JU JENI T T FALUAR ME LOKALT DHE VIZITORT. SI JANE T ALL GJITHA TE NDIKOJN RRETH LOKALE DHE VIZITORT. SI JANE T ALL GJITHA TE NDIKOJN RRETH STORMIT. >> DUHET NUK DO SHUM SHUM >> DUHET NUK DO T TOO DREJT PE NJEROPZIT SHUM JAN T TAK JENI T SER JET SER SERIJE >> DUHET NUK DO T TOO DREJT PE NJEROPZIT TY SHUM JAN T TAK B ANI NJ SER SEROJNN DUHET TIS K ISTO T L DUHET TIPIK NJERZIT po merren me një serioz që dini se kjo është si një natë e nesërme TIPIKE NDRMARRJEN M SHUM DINI K ISTO T L MUND T A NDR TIPIKA E NDRMJET TID NDIDRMARRJEVE NER MNYROST TOST MADH JANOL N IN FAKT N YSE DO T DUHET NETA E SHKURT WR NER M MNYROL M SHUM JAN N IN FAKT N IFSE DO T BE MUND TI PARA ME K HERTU TENI NGA JANI N F FAKT N IFSE DO T PARAJM ME ME KETU PARA N RREGULL ISSHT BARI I SNIKAVE BEHIND ME KETU T J VETEM NRE RREJT ISN ISSHT SN BARA E SNIKUARAVE QAT BARR H BESHT BIZUAR T ALL GJITHA STREET ISSHT BARI I SNIKERSIT Q BARR H SHT BIZNI T ALL GJITHA NIGH T NNJ ST Deri sa të Qetë QE BARRI QENI BUSHTI GJITHA NGJESHME NGJARJE DUHET SHUME NJE FEMIJE NJEREZI Brenda VETE NIGH GJITHA N ST GJITHA JET SHUM NJEROPZ T IN BRENDSH WITHM ME M WITHNYR THE KAMERA P TOR KT DO T BE KTU. NJERZIT Brenda KAMERAS P WITHR KIST DO T BE KTU. DUHET TANI TANI QING FILLON N TO SHUM KAMERA N TH K THT DO T BE B BENI KTU. DUHET TANI TANI Q START FILLON T TO SHIH TANI NJ PE POPULL TOP KU JAN JEMI TANI TANI N START FILLUAR T TO SHIKONI T A DREJT PE NJ NJEROPZ T TH QE JAN T LE MNDON POR T ALL GJITHA QAS ISHTE DUHET NJ PE NJER PEZIT Q TH JAN T LE LEJOJN TUT GJITHA Q W ISHTE SHUMY BUSY. JU DINI, ESHTE LAVNDSISHT POR T ALL GJITHA QAS ISHTE BUSY PRETTY. JU DINI, SI QENI SI BIZNES NUK DO TER DUHET BUSY PRETTY. JU DINI, SI QENI SI BIZNES NUK DO T N MUND T TH MENDONI QAT KA HARRIKANE ISHTE QENI SI BIZNESI NUK DO T NDIKONI T KTO QENA HARRIKANE PPRPARAJN EAST LINDJEN E FLORIDAS Mendoni se një uragan u afrohej nga kasta lindore e FLORIDA-s, POR SHUM E FOLKAVE P APRMIRSIMI I GJYQSIS FL LINDORE të FLORIDA-s, POR SHUM E FOLKAVE QAT JEMI FJALUAR ME KT SHUMAR COAST, POR SHUM T THE FJAL WITHVE Q WE JEMI FOLJOJM ME KIST PARA KT EVESTIM. ATA NUK JANE KEMI FOLJOHEN ME KT PARA K THT EVESTIM. NUK JAN F SI KNDOJN NATYRN N MNOTN. KËTË MBRËMJE. NUK JAN F T F KNDOJN NAT NATYREN N MN. >> NGA NUMRI më i mirë i njerëzve KENDSISHME Natyra NOTN. >> NGA NUMRI më i mirë i njerëzve që merren me plazhet JACKSONVILLE >> NGA NUMRI më i mirë i njerëzve që grumbullohen në shufrat e plazhit JACKSONVILLE DHE Restaurantët që shkojnë A Mbledhja në shufrat e plazheve JACKSONVILLE DHE Restorantët që vuajnë një PANDEMIK QAT N AT NJ T Kohë A BARJET DHE RESTAURANTST Q D GJITHA PANDEMIK QAT N AT NJ KOH N A KIST ZON K LTO LIKE A LIKE A PANDEMIKE QAT N AT NJNE KOH A N A K THTRE ZON KNDSOJN DUHET NJOWN QYTET SHQIP. NUK DO T DUHET KJO ZONA DIKA LIKE NJ QYTET SHQIPTAR. JU DUHET TEV DUHET TUR HARRIKANES ASshtë Afruar QYTETI I GJUHS. JU DUHET TEV DUHET TUR HARRIKANES TA FUQENI KUQ T EAST LINDJEN E FLORIDA-s. DUHET HIRRIKANI APSHTP T PRPAROJMAST KUJDESIN Lindor të FLORIDA-s. Shtë duke shkuar për të dëgjuar COAST LINDORE E FLORIDA. Shtë duke shkuar që të dëgjoni të shkoni në Shtë duke shkuar që të dëgjoni në një ditë. NË NJË DITË. >> NESE NDONJE DO TIT B USNIT SHUM NJË DITË. >> NESE ATA EVEN A NDODHET N US SHQIPRI ME LIKE E SAJ >> NESE ATA EVEN A NDODHET N US SHQIPRI ME LIKE Unë SUAJ T ALL GJITHA T ALL GJITHA Modelet DHE SI MUND T SHAM T L GJITHA T OF GJITHA MODELET DHE EDO GJITHA JSHT DUHET TOW SHTOJ T ALL GJITHA T ALL GJITHA MODELET DHE DO GJITHA JSHT DUHET TOW SHQYRTOHET QAT TRAJTIMI I STORM FSITUR M F TJERA SO Unë nuk mendoj se është vërtet SO Unë nuk mendoj se është vërtet shumë për të luftuar rreth dhe që SO Unë nuk mendoj se është me të vërtetë shumë për të luftuar RRETH DHE Q W ISHTE PRETTY SHUM DENTNIM DUHET T W FUQOJME RRETH DHE KA KA SHUM SHUM SHENJTIMIN NE DUHET NGA T O TJERT TJ GJITHA NJ ISHTE PRETTY SHUM D SSIMI Q WE NGJYROHMRO NGA TTH TJERT TJ GJITHA T NDODHEN N O STRIP. KEMI NGA TTH TJERT TJ GJITHA T EV NDODHEN NGA STRIP. >> DHE N THE Rërë VLERESI N ON STRIP. >> DHE P THER RRETH PARA SUNSET, NJNE GRUA NE >> DHE P THER RRETH PARA SUNSET, NJNE GRUA Q WE FAMOJN WITH NUK DO TIN MENDINI PER PARA SUNSET, NJE GRUA TE FEMOJME NUK DO TE MENDOJME STORM DUHET JACKSONVILLE FALAS ME DO TIN MENDUAR STORM DO T TO DUHET JACKSONVILLE BEACH SI N B DIVINE STORM DO T TO DUHET JACKSONVILLE BEACH, SI NJOW FUQI E LART DIVINE E LART N IFNSE PRISHTUAR BEACH SI FUQIA E LART DIVINE N IFNDERGJEN N IFSE NJER PEZIT E PRANUAR STORM Faturat vijnë e ndryshme Fuqia më e lartë nëse njerëzit do të paguajnë faturën e një stërvitjeje. Bshtë besimi im. Faturat e STORM Vijnë Diferenca e një këngëtari. Bshtë besimi im. >> Kështu që nuk është ende SONG. Bshtë besimi im. >> SO SI NUK DO T VAJN TO N P K PTOST POSHT që po lutesh që >> SO DUHET T NOT NUK KENI N TH K PT P POSHT Y që po luteni që nuk do të vijnë në ER. K PT POSHTNDREJT po lutesh që nuk do të vijnë te ER. Po, po lutem që të mos vij NUK DUHET T ER ER. PO, Unë po lutem që të mos vij Po, po lutem që të mos vij në shkolla. TE SHKOLLAT. >> N LE NJERS PERSON të paktën ne flasim SHKOLLAT. >> N LE NJERS PERSON të paktën ne flasim me K POTU NJ A PIK T D NDRYSHME T OF >> N AT NJERS PERSON të paktën ne flasim me K WETU një pikë të ndryshme të shikimit në lidhje me sa më shumë mendoni ME KA NJ PO PIK T D NDRYSHME T VI PIKS SI FJALT T TO MENDIMIN E STORMIT T ON PARAQITJE KESTY STORME VEWSHTIMI P HR SI FOLKET T TH MINSOJM OF N ST STORM T ON PARAQITJE K THT STORME JAN V SHUM STORMI PCRFUNDIMTARI KEST STORME JAN V SHUM E PAPRANUESHME DHE. JAN V SHUM E PAPRANUESHME DHE. >> KAN MUND T PR PRANUESHME INTENSIFY E PAPARUESHME DHE. >> ATA MUND T INT INTESIFIKUAR PRETTIN THE MUND T MO LNDOHEN PRITTIN DREJTIMET PRETTY >> ATA MUND T INT INTENSIFIKOHET PRETTY TAN MUND T MO LNDON DREJTIMET PRETTY me shpejtësi. Ata mund të lëvizin me shpejtësi DREJTIMET PRETTY. Unë mendoj se ju vetëm e dini njerëzit Shpejt. Unë mendoj se JU DUHEN NJERZ T AL GJITHA SIGURIMIN E BESIMIT Unë mendoj se JU DUHEN NJERZ T AL GJITHA T THE BNI SIGURIN TH Q CO SI SIPAS SIGURIMIT T CO KUJDESIT SI PARAQITUR. DHE FALAS QAT JAN P PRERGATITEN. DREJTAT E FUNDIT T G QEVERISJES SHT JAN P P PRGATITEN. DHE DREJTIVAT E FUNDIT T G QEVERIS ISSHT GJITHA PJESA E RNDSISHME DREJTIVAT E QEVERIS SHT GJITHA PJESA E RNDSISHME Q BE SIGURISHT. >> TANI SI NJ CITY QYTET PARANDALIM >> TANI SI NJ OFF ZYRTAR CITYT E QYTETIT TRE PREZIKUARIT JANE SIGURISHT Q SI >> TANI SI NJ OFF ZYRTAR CITYT E QYTETIT T P PRECAUTIONIT T M BNI SIGURISHT QAT POLITIKLASL shtë vendosur PACR Zyrtarët sigurohen që SE PLEXIGLASS u vendos në të gjithë zonat e qytetit PLEXIGLASS U HYR PVERR VJETET E HYRJEVE T CITY QYTETIT N IN NGJARJE QAT STORM DREJTAT E QYTETIT T CITY QYTETIT N THE NGJARJE QAT STORM shkakton fluturim të DEBRIS, NJ OF N EV VITIN QAT STORM SHKOLLON DEBBRRIN E FLIKUR, NJ OF E D KSISHME DUA T MERRNI KIST SHKA T FL DEB FLRIT FLUAR, NJNE E D KNI Q WE DUA T MERI K OTO K OTO QENI KUJDES N IFSE TN DUHET T TO MERRNI KISTO K THTO QENI KUJDES, NOUSE JENI T HE DREJT TO N TO UJ TH K THT PER KETO KUJT KUJDES N IFSE JENI TAD KUJDES P TOR UJIN KISTEK JAVA T OF HIRRIKANIT SHT UDHZUESI N TH UJIN K WET WE JAVA T OF HARRIKANIT EXSHT E PRANUAR N CA SHTYPIN A JAVA E HARRIKANIT ESHTE PRITUAR T CA shkaktojë një numër të rastësishëm. E GJYKAT ASS SI NE

Plazhet e Jacksonville presin më shumë surferë, vizitorë sesa efekte nga Isaias

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.736" dur="0.533"> Duke u përqëndruar në POR QE </text>
<text sub="clublinks" start="2.303" dur="2.435"> Duke u përqëndruar në POR ATA PARAQITJEN E PARA TOD GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="4.772" dur="1.868"> Duke u përqëndruar në POR QE T FOR PARAJT T GJITHA BODY duke ardhur këtu këtu vetëm në </text>
<text sub="clublinks" start="6.641" dur="0.399"> PARAJTJE E GJITHA TOD BNI K COMTU K INTU N IN SHUM MINUTE. </text>
<text sub="clublinks" start="7.041" dur="0.733"> KETU N J SHUM MINUTA. >> Marian BAER: T ALL GJITHA E DREJTA, FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="7.808" dur="0.834"> PAK MINUTA. >> Marian BAER: T ALL GJITHA E DREJTA, FALEMINDERIT JOHN SI BAKN SI HARRIKANE SIS </text>
<text sub="clublinks" start="8.676" dur="0.6"> >> Marian BAER: T ALL GJITHA E DREJTA, FALEMINDERIT JOHN SI SISTEMI HURRIKANE B MN MNYRJEN E TYRE MUND T REZULTATIT 4 JAX </text>
<text sub="clublinks" start="9.31" dur="2.134"> JOHN AS SI HURRIKANE SIS BAKN M WNYRJEN E TYRE MUND T 4 REZULTATIT 4 JAX REPORTER ERIK AVANIER SHPENI </text>
<text sub="clublinks" start="11.479" dur="0.666"> LAJMET E TYRE LLOJI I KLASERIT 4 RAPORTI JAX ERIK AVANIER Kaloni të MIRNDSISHME N IN BASHK J JACKSONVILLE. </text>
<text sub="clublinks" start="12.146" dur="0.933"> RREGULLORE ERIK AVANIER Kaloni të MIRENNDSISHM BEN N BE PJES J JACKSONVILLE. Unë jam ERIC Ju jeni duke folur për të </text>
<text sub="clublinks" start="13.114" dur="0.633"> PRANUESHME N IN PJES J JACKSONVILLE. Unë jam ERIC JU JENI T T FALUAR ME LOKALT DHE VIZITORT. SI JAN </text>
<text sub="clublinks" start="13.781" dur="2.502"> Unë jam ERIC JU JENI T T FALUAR ME LOKALT DHE VIZITORT. SI JANE T ALL GJITHA TE NDIKOJN RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="16.317" dur="3.135"> LOKALE DHE VIZITORT. SI JANE T ALL GJITHA TE NDIKOJN RRETH STORMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="19.921" dur="0.799"> >> DUHET NUK DO SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="20.755" dur="1.8"> >> DUHET NUK DO T TOO DREJT PE NJEROPZIT SHUM JAN T TAK JENI T SER JET SER SERIJE </text>
<text sub="clublinks" start="22.557" dur="1"> >> DUHET NUK DO T TOO DREJT PE NJEROPZIT TY SHUM JAN T TAK B ANI NJ SER SEROJNN DUHET TIS K ISTO T L DUHET TIPIK </text>
<text sub="clublinks" start="23.558" dur="2.268"> NJERZIT po merren me një serioz që dini se kjo është si një natë e nesërme TIPIKE NDRMARRJEN M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="25.827" dur="0.666"> DINI K ISTO T L MUND T A NDR TIPIKA E NDRMJET TID NDIDRMARRJEVE NER MNYROST TOST MADH JANOL N IN FAKT N YSE DO T DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="26.527" dur="1.234"> NETA E SHKURT WR NER M MNYROL M SHUM JAN N IN FAKT N IFSE DO T BE MUND TI PARA ME K HERTU TENI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="27.795" dur="1.1"> JANI N F FAKT N IFSE DO T PARAJM ME ME KETU PARA N RREGULL ISSHT BARI I SNIKAVE </text>
<text sub="clublinks" start="28.93" dur="0.8"> BEHIND ME KETU T J VETEM NRE RREJT ISN ISSHT SN BARA E SNIKUARAVE QAT BARR H BESHT BIZUAR T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="29.731" dur="0.632"> STREET ISSHT BARI I SNIKERSIT Q BARR H SHT BIZNI T ALL GJITHA NIGH T NNJ ST Deri sa të Qetë </text>
<text sub="clublinks" start="30.398" dur="0.632"> QE BARRI QENI BUSHTI GJITHA NGJESHME NGJARJE DUHET SHUME NJE FEMIJE NJEREZI Brenda VETE </text>
<text sub="clublinks" start="31.032" dur="1.801"> NIGH GJITHA N ST GJITHA JET SHUM NJEROPZ T IN BRENDSH WITHM ME M WITHNYR THE KAMERA P TOR KT DO T BE KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="32.834" dur="3.002"> NJERZIT Brenda KAMERAS P WITHR KIST DO T BE KTU. DUHET TANI TANI QING FILLON N TO SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="35.837" dur="2.802"> KAMERA N TH K THT DO T BE B BENI KTU. DUHET TANI TANI Q START FILLON T TO SHIH TANI NJ PE POPULL TOP KU JAN </text>
<text sub="clublinks" start="38.64" dur="0.899"> JEMI TANI TANI N START FILLUAR T TO SHIKONI T A DREJT PE NJ NJEROPZ T TH QE JAN T LE MNDON POR T ALL GJITHA QAS ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="39.541" dur="0.665"> DUHET NJ PE NJER PEZIT Q TH JAN T LE LEJOJN TUT GJITHA Q W ISHTE SHUMY BUSY. JU DINI, ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="40.241" dur="2.301"> LAVNDSISHT POR T ALL GJITHA QAS ISHTE BUSY PRETTY. JU DINI, SI QENI SI BIZNES NUK DO TER DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="42.543" dur="2.502"> BUSY PRETTY. JU DINI, SI QENI SI BIZNES NUK DO T N MUND T TH MENDONI QAT KA HARRIKANE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="45.046" dur="0.6"> QENI SI BIZNESI NUK DO T NDIKONI T KTO QENA HARRIKANE PPRPARAJN EAST LINDJEN E FLORIDAS </text>
<text sub="clublinks" start="45.68" dur="1.567"> Mendoni se një uragan u afrohej nga kasta lindore e FLORIDA-s, POR SHUM E FOLKAVE </text>
<text sub="clublinks" start="47.249" dur="0.699"> P APRMIRSIMI I GJYQSIS FL LINDORE të FLORIDA-s, POR SHUM E FOLKAVE QAT JEMI FJALUAR ME KT SHUMAR </text>
<text sub="clublinks" start="47.949" dur="2.401"> COAST, POR SHUM T THE FJAL WITHVE Q WE JEMI FOLJOJM ME KIST PARA KT EVESTIM. ATA NUK JANE </text>
<text sub="clublinks" start="50.351" dur="2.034"> KEMI FOLJOHEN ME KT PARA K THT EVESTIM. NUK JAN F SI KNDOJN NATYRN N MNOTN. </text>
<text sub="clublinks" start="52.387" dur="0.9"> KËTË MBRËMJE. NUK JAN F T F KNDOJN NAT NATYREN N MN. >> NGA NUMRI më i mirë i njerëzve </text>
<text sub="clublinks" start="53.288" dur="3.002"> KENDSISHME Natyra NOTN. >> NGA NUMRI më i mirë i njerëzve që merren me plazhet JACKSONVILLE </text>
<text sub="clublinks" start="56.291" dur="0.699"> >> NGA NUMRI më i mirë i njerëzve që grumbullohen në shufrat e plazhit JACKSONVILLE DHE Restaurantët që shkojnë A </text>
<text sub="clublinks" start="56.992" dur="2.534"> Mbledhja në shufrat e plazheve JACKSONVILLE DHE Restorantët që vuajnë një PANDEMIK QAT N AT NJ T Kohë A </text>
<text sub="clublinks" start="59.561" dur="0.599"> BARJET DHE RESTAURANTST Q D GJITHA PANDEMIK QAT N AT NJ KOH N A KIST ZON K LTO LIKE A LIKE A </text>
<text sub="clublinks" start="60.162" dur="0.899"> PANDEMIKE QAT N AT NJNE KOH A N A K THTRE ZON KNDSOJN DUHET NJOWN QYTET SHQIP. NUK DO T DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="61.095" dur="1.067"> KJO ZONA DIKA LIKE NJ QYTET SHQIPTAR. JU DUHET TEV DUHET TUR HARRIKANES ASshtë Afruar </text>
<text sub="clublinks" start="62.163" dur="0.633"> QYTETI I GJUHS. JU DUHET TEV DUHET TUR HARRIKANES TA FUQENI KUQ T EAST LINDJEN E FLORIDA-s. </text>
<text sub="clublinks" start="62.797" dur="2.568"> DUHET HIRRIKANI APSHTP T PRPAROJMAST KUJDESIN Lindor të FLORIDA-s. Shtë duke shkuar për të dëgjuar </text>
<text sub="clublinks" start="65.366" dur="0.233"> COAST LINDORE E FLORIDA. Shtë duke shkuar që të dëgjoni të shkoni në </text>
<text sub="clublinks" start="65.6" dur="0.333"> Shtë duke shkuar që të dëgjoni në një ditë. </text>
<text sub="clublinks" start="65.967" dur="2.602"> NË NJË DITË. >> NESE NDONJE DO TIT B USNIT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="68.57" dur="1.5"> NJË DITË. >> NESE ATA EVEN A NDODHET N US SHQIPRI ME LIKE E SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="70.072" dur="0.599"> >> NESE ATA EVEN A NDODHET N US SHQIPRI ME LIKE Unë SUAJ T ALL GJITHA T ALL GJITHA Modelet DHE </text>
<text sub="clublinks" start="70.705" dur="0.7"> SI MUND T SHAM T L GJITHA T OF GJITHA MODELET DHE EDO GJITHA JSHT DUHET TOW SHTOJ </text>
<text sub="clublinks" start="71.406" dur="1.601"> T ALL GJITHA T ALL GJITHA MODELET DHE DO GJITHA JSHT DUHET TOW SHQYRTOHET QAT TRAJTIMI I STORM FSITUR M F TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="74.776" dur="0.7"> SO Unë nuk mendoj se është vërtet </text>
<text sub="clublinks" start="75.477" dur="0.633"> SO Unë nuk mendoj se është vërtet shumë për të luftuar rreth dhe që </text>
<text sub="clublinks" start="76.144" dur="0.666"> SO Unë nuk mendoj se është me të vërtetë shumë për të luftuar RRETH DHE Q W ISHTE PRETTY SHUM DENTNIM </text>
<text sub="clublinks" start="76.812" dur="0.932"> DUHET T W FUQOJME RRETH DHE KA KA SHUM SHUM SHENJTIMIN NE DUHET NGA T O TJERT TJ GJITHA NJ </text>
<text sub="clublinks" start="77.779" dur="3.002"> ISHTE PRETTY SHUM D SSIMI Q WE NGJYROHMRO NGA TTH TJERT TJ GJITHA T NDODHEN N O STRIP. </text>
<text sub="clublinks" start="80.782" dur="0.8"> KEMI NGA TTH TJERT TJ GJITHA T EV NDODHEN NGA STRIP. >> DHE N THE Rërë </text>
<text sub="clublinks" start="81.583" dur="1.3"> VLERESI N ON STRIP. >> DHE P THER RRETH PARA SUNSET, NJNE GRUA NE </text>
<text sub="clublinks" start="82.918" dur="1.767"> >> DHE P THER RRETH PARA SUNSET, NJNE GRUA Q WE FAMOJN WITH NUK DO TIN MENDINI </text>
<text sub="clublinks" start="84.686" dur="2.001"> PER PARA SUNSET, NJE GRUA TE FEMOJME NUK DO TE MENDOJME STORM DUHET JACKSONVILLE </text>
<text sub="clublinks" start="86.688" dur="0.633"> FALAS ME DO TIN MENDUAR STORM DO T TO DUHET JACKSONVILLE BEACH SI N B DIVINE </text>
<text sub="clublinks" start="87.322" dur="1.667"> STORM DO T TO DUHET JACKSONVILLE BEACH, SI NJOW FUQI E LART DIVINE E LART N IFNSE PRISHTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="88.99" dur="3.102"> BEACH SI FUQIA E LART DIVINE N IFNDERGJEN N IFSE NJER PEZIT E PRANUAR STORM Faturat vijnë e ndryshme </text>
<text sub="clublinks" start="92.093" dur="1.701"> Fuqia më e lartë nëse njerëzit do të paguajnë faturën e një stërvitjeje. Bshtë besimi im. </text>
<text sub="clublinks" start="93.795" dur="0.666"> Faturat e STORM Vijnë Diferenca e një këngëtari. Bshtë besimi im. >> Kështu që nuk është ende </text>
<text sub="clublinks" start="94.496" dur="2.134"> SONG. Bshtë besimi im. >> SO SI NUK DO T VAJN TO N P K PTOST POSHT që po lutesh që </text>
<text sub="clublinks" start="96.665" dur="0.599"> >> SO DUHET T NOT NUK KENI N TH K PT P POSHT Y që po luteni që nuk do të vijnë në ER. </text>
<text sub="clublinks" start="97.299" dur="2.301"> K PT POSHTNDREJT po lutesh që nuk do të vijnë te ER. Po, po lutem që të mos vij </text>
<text sub="clublinks" start="99.635" dur="2.067"> NUK DUHET T ER ER. PO, Unë po lutem që të mos vij </text>
<text sub="clublinks" start="101.703" dur="0.399"> Po, po lutem që të mos vij në shkolla. </text>
<text sub="clublinks" start="102.104" dur="0.733"> TE SHKOLLAT. >> N LE NJERS PERSON të paktën ne flasim </text>
<text sub="clublinks" start="102.838" dur="1"> SHKOLLAT. >> N LE NJERS PERSON të paktën ne flasim me K POTU NJ A PIK T D NDRYSHME T OF </text>
<text sub="clublinks" start="103.839" dur="0.699"> >> N AT NJERS PERSON të paktën ne flasim me K WETU një pikë të ndryshme të shikimit në lidhje me sa më shumë mendoni </text>
<text sub="clublinks" start="104.54" dur="2.534"> ME KA NJ PO PIK T D NDRYSHME T VI PIKS SI FJALT T TO MENDIMIN E STORMIT T ON PARAQITJE KESTY STORME </text>
<text sub="clublinks" start="107.109" dur="0.9"> VEWSHTIMI P HR SI FOLKET T TH MINSOJM OF N ST STORM T ON PARAQITJE K THT STORME JAN V SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="108.043" dur="0.466"> STORMI PCRFUNDIMTARI KEST STORME JAN V SHUM E PAPRANUESHME DHE. </text>
<text sub="clublinks" start="108.511" dur="0.665"> JAN V SHUM E PAPRANUESHME DHE. >> KAN MUND T PR PRANUESHME INTENSIFY </text>
<text sub="clublinks" start="109.211" dur="2.034"> E PAPARUESHME DHE. >> ATA MUND T INT INTESIFIKUAR PRETTIN THE MUND T MO LNDOHEN PRITTIN DREJTIMET PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="111.28" dur="0.833"> >> ATA MUND T INT INTENSIFIKOHET PRETTY TAN MUND T MO LNDON DREJTIMET PRETTY me shpejtësi. </text>
<text sub="clublinks" start="112.114" dur="0.666"> Ata mund të lëvizin me shpejtësi DREJTIMET PRETTY. Unë mendoj se ju vetëm e dini njerëzit </text>
<text sub="clublinks" start="112.814" dur="2.502"> Shpejt. Unë mendoj se JU DUHEN NJERZ T AL GJITHA SIGURIMIN E BESIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="115.35" dur="1.034"> Unë mendoj se JU DUHEN NJERZ T AL GJITHA T THE BNI SIGURIN TH Q CO SI </text>
<text sub="clublinks" start="116.418" dur="0.7"> SIPAS SIGURIMIT T CO KUJDESIT SI PARAQITUR. DHE FALAS </text>
<text sub="clublinks" start="117.119" dur="0.699"> QAT JAN P PRERGATITEN. DREJTAT E FUNDIT T G QEVERISJES SHT </text>
<text sub="clublinks" start="117.82" dur="3.001"> JAN P P PRGATITEN. DHE DREJTIVAT E FUNDIT T G QEVERIS ISSHT GJITHA PJESA E RNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="120.855" dur="3.136"> DREJTIVAT E QEVERIS SHT GJITHA PJESA E RNDSISHME Q BE SIGURISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="126.028" dur="0.633"> >> TANI SI NJ CITY QYTET PARANDALIM </text>
<text sub="clublinks" start="126.695" dur="0.566"> >> TANI SI NJ OFF ZYRTAR CITYT E QYTETIT TRE PREZIKUARIT JANE SIGURISHT Q SI </text>
<text sub="clublinks" start="127.263" dur="1.967"> >> TANI SI NJ OFF ZYRTAR CITYT E QYTETIT T P PRECAUTIONIT T M BNI SIGURISHT QAT POLITIKLASL shtë vendosur PACR </text>
<text sub="clublinks" start="129.231" dur="1.901"> Zyrtarët sigurohen që SE PLEXIGLASS u vendos në të gjithë zonat e qytetit </text>
<text sub="clublinks" start="131.133" dur="0.867"> PLEXIGLASS U HYR PVERR VJETET E HYRJEVE T CITY QYTETIT N IN NGJARJE QAT STORM </text>
<text sub="clublinks" start="132.034" dur="1.801"> DREJTAT E QYTETIT T CITY QYTETIT N THE NGJARJE QAT STORM shkakton fluturim të DEBRIS, NJ OF </text>
<text sub="clublinks" start="133.869" dur="0.633"> N EV VITIN QAT STORM SHKOLLON DEBBRRIN E FLIKUR, NJ OF E D KSISHME DUA T MERRNI KIST </text>
<text sub="clublinks" start="134.536" dur="0.8"> SHKA T FL DEB FLRIT FLUAR, NJNE E D KNI Q WE DUA T MERI K OTO K OTO QENI KUJDES N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="135.337" dur="0.7"> TN DUHET T TO MERRNI KISTO K THTO QENI KUJDES, NOUSE JENI T HE DREJT TO N TO UJ TH K THT </text>
<text sub="clublinks" start="136.038" dur="2.301"> PER KETO KUJT KUJDES N IFSE JENI TAD KUJDES P TOR UJIN KISTEK JAVA T OF HIRRIKANIT SHT </text>
<text sub="clublinks" start="138.374" dur="2"> UDHZUESI N TH UJIN K WET WE JAVA T OF HARRIKANIT EXSHT E PRANUAR N CA SHTYPIN A </text>
<text sub="clublinks" start="140.375" dur="0.233"> JAVA E HARRIKANIT ESHTE PRITUAR T CA shkaktojë një numër të rastësishëm. E GJYKAT ASS SI NE </text>