Pantai Jacksonville ngaharepkeun langkung peselancar, sémah tibatan pangaruh ti Yésaya subtitles

NGAPOSKEUN TAPI ANTARA FOKUSING TAPI TAPI ANTARI NGELENGKEUN NGELENGKEUN INTUR UPAT FOKUSING TAPI TAPI ANTARI NGELIMA KANGGO NU DENGAN UPAT DI SINI DI KASAHA KAWASAN EVERYBODY DIDENGKEUN DI SIEUN DI INGKEUN KANGGURUPAN MINIT. DENGAN DI JAWA MENTA MINIT MINTOS. >> MARY BAER: SEMASA CAMPUR, INGKAH MINIT FEW. >> MARY BAER: SEMASA CAHAYA, TERIMA JOHN AS HURRICANE SIS MAKEH >> MARY BAER: SEMASA CAHAYA, DANA JOHN AS HURRICANE SIS NGADAKKE ITS WAY CLOSER BERITA 4 JAX JOHN AS HURRICANE SIS NGADIGA ITS PARA NUTUP POHON 4 JAX REPORTER ERIK AVANIER SPEND THE ITS WAY CLOSER BALITA 4 JAX REPORTER ERIK AVANIER MUKA KENAL DI JACKSONVILLE BEACH. REPORTER ERIK AVANIER MANGSAKEUNTOHAN DI JACKSONVILLE BEACH. AKU ERIK KANGGO NU DENGAN JABATAN PUTIH DI JACKSONVILLE BEACH. AKU ERIK SIEUN NU DIAJEJI KUMENTOAN SAÉS DAN KOSIS. KUMAHA AKU ERIK SIEUN NU DIAJEJI KUMENTOAN SAÉS DAN KOSIS. INGIN SIEUN ING SEMUA NGANGGURU BISA LOKAL DAN WISISOR. INGIN SIEUN ATAWA NU NGAKSEUNTIKAN SEMUA. >> YEAH WELL INGU-UNDANG MANGSAU >> YEAH WELL INGU MANGSA ANJEUN HENTEU DIHENTEU DENGAN SERIUS ANDA >> YEAH WELL INGKEUN AYA MANUSIA TUNGGULU SUKA DENGAN SIEUN SIEUN SAHA NAKTAK KAWAN SIEUN ATAU HENTEU ITU LELAKI AYA NU TUNGGU NU JUMAAT KANGGO NUNG NU PALUNG ROLO TAHU INGIN INI NAK SUKA JAWA BARAT TEKNIKAL DI SAHA NANG PALING ROLAH DI PUTRA MUNGTUNG NU JAMIN NU PALING NGAPUTAN DENGAN FUNGTUNG SIEUN DENGAN SAKITU DIAJAK AKU DENGAN DI SINI DENGAN MUNGKUL SATU DI AKTIKA NUNG NU MASA NU NDAKKEJI DI SINI JUJUR MUNGKULKAN JALAN DENGAN JALAN SNIKERS NGASILKE AKAN DENGAN JAWA KOMPUTER KANGGURU AYA KUNCI SNIKERS BAR BARAT AYA NU TUNGGUH NEGARA JAWA NAMPANG KUNCI BARIKAT BARRAT BISA NANGGUH UNTUK NU LUNGGU LUNGGU NGENTOTE KOMPUT Yén BARR TANGGU NU NU NU LAMPU NU NUNG NU NU LISA NGEUWANG TANPA SUKU DIRI ING DENGAN WAYNE NANGGANG PANJANG HENTEU DENGAN PUTIH ING DI PUTRA DENGAN WAYNE CAMERA DENGAN INI AKAN DENGAN. SUMBANG INSIDE DENGAN WAYNE CAMERA DIA INI AKAN DIAJE. KAMI HENTEU AYEUNA KANGGO NINGIN CAMERA DIA KITA DI SINI. KAMI HENTEU AYEUNA AYAUN NGEUNIKE UNTUK MANAJAK KAWAN DI SAKOLA JAWA KAMI HENTEU AYEUNA KANGGO NU MENGITA NANYAKAN SAKITNA RAKYAT AYA NU TAPI TAPI SEMUA HENTEU INGGO ANAK SAHA NU TELPON TAPI ING SEMUA INGNA SAHA NYUKTISAN. KAJAWA, PADANG NGANUTKEUN TAPI ING SEMUA INGNA SAHA NANGGURANA. KAJURAN, PAKSO BISA NU NGAKAK ANJEUNA PRETTY BUSY. KAJURAN, PAKSA INGGAL SUKAN HENTEU AYA TANGGUH NU DIA ANTARA HURRICANE KONOSAK DENGAN PERIKANAN HENTEU AYA TANGGUH NU HURRICANE MANGSA NENG WELAS FLORIDA Pikirkeun yén hiji HURRICANE MELENGKEHKEUN PANJANG PANJANG FLORIDA, TAPI MANY OF FOLKS NAMBAHKAN PANJANG PANJANG FLORIDA, TAPI MANYA KUMAHA ANYA DATENGKEUN DENGAN SANGGANG PANJANG, TAPI MANUSIA NGATILKEYA YANG DENGAN KAMI DENGAN INGKAH BISA INI. Sateuacana henteu INGIN Urang BETOK DENGAN HENTEU ITU DIHARI. SIEWAN AYA TANGGALKEUN SENTIANG IBU. PEUTING IEU. SIEWAN AYA TANGGALKEUN SENTIANG IBU. >> DITUTUR Bilangan Jalma TIASA IRAJI IBU. >> DITUTU Bilangan SUMBANG INGGU BASA ING DI JACKSONVILLE BEACH >> DITUTU SUMBER BESAR ANGGO DI GOLEKAR DI JACKSONVILLE NANGKEUN BARS AND RESTAURANTS DURING A GAMPANG AT JACKSONVILLE NANGKURKEUN BARS AND RESTAURANTS DURING A PANDEMIC ANYEY AT BARS AND RESTAURANTS DURING A PANDEMIC ANYEY DENGAN SAASA SATUWANG AYEUNA INGKEUN AYA PANDEMIK INI DI SATUWANG AYA KOMPOTOHAN INGKEWANG GAMPANG TANPA GHOST TEU NYIEUN SIEUN INGIN INGKEWANG INGGAL SANGGANG GHOST. SANGGU HENTEU HENTEU HURRICANE NYA APLIKASI TANPA GHOST. DIA HENTEU HENTEU HURRICANE NANGGUH APLIKASI JAWA BARAT FLORIDA. KATU HURRICANE NYA NELANGGALKEUN TENGAH PUTRA FLORIDA. INGKEUN ITU AKAN DENGAN KUMAHA PANGKILAN PANJANG FLORIDA. INGKEUN IT UNTUK NUANG DENGAN KUMAHA INGKEUN IT UNTUK NU DENGAN KANGGO INTARI Dinten. DI SATU DARI. >> IF ITENE NILA HIT US HIJI DINTEN. >> IF ITEN NAK NAK HIDUP AS KAMI DENGAN SAKITU >> IF ITEN NU NAK NAK HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN SUKANG DENGAN SEMUA GOLONGAN DAN DENGAN DENGAN SUKA DENGAN SATU SEMUA INGGU MODEL JEUNG EVERY INGKEUN SUKURAN ALL SEMUA GALURU JEUNG EVERYING INGKEUN JAWA KANGGO BISA NUNG NU TUNGGUAN KANGGO STORM SATU HENTEU AYA NU DIKATURAN SATU HENTEU AYA NU DIKATURAN HENTEU DENGAN PADANG UNTUK NAMPANGKEUN ATAWA SATU HENTEU AYA NU DIKUJIHKEUN ATAWA GAMPANG UNTUK GAMPANG NERANGKEUN ATAWA ANAK GAMPANG NU TENGAH SENTIMENT Langkung teraskeun pikeun ngiringan sareng yén éta nyarioskeun pasipatan urang nampi ti Sadayana NANGGALKEUN NGAPALKEUN INGGRIS KANGGO MANGSA DENGAN LAIN LAIN NANGGALKEUN SUKA NU KATUNGAN STRIP. Urang nampi ti pihak-pihak anu sanés pikeun ngalakukeunana. >> DAN DI PUTUP NANGKANG KULIT DI STRIP. >> DAN DI PUTRA ANTARA SUNSET, SATU WANITA KAMI >> AND DI PADA BISA SUNSET, SATU PEREMPUAN DENGAN KAMI DENGAN TANPA INGNA Sateuacana SUNSET, SATU WANITA KAMI JATI DENGAN TANPA GAMPANG STORM NU MANGKEUN JACKSONVILLE SPOKE DENGAN TIDAK NEGARA STORM INGKEUN NGENTOTA JACKSONVILLE DIAJAK DENGAN DIVINA STORM NU TANGGO JACKSONVILLE DIAJATKEUNNA ANTARA ANTARA DENGAN PANGGUNGAN DENGAN DENGAN PELAKON KAPIAKAN DENGAN ANTARA GAMPANG DINGINI KUMAHA DIA Jalma anu dihartikeun ku STORM BILL KUMAHA DENGAN A KADASA GARING DENGAN SUKU DENGAN RAKYAT DENGAN RUMAH GOLONGAN DENGAN LIRIK LAGU. KASIH kuring. ROLAH STORM NGATU BEDA DENGAN LIRIK. KASIH kuring. >> JADI KANG GURU NU DENGAN KANGGO LIRIK LAGU. KASIH kuring. >> JADI GAYA NU TUNGGU NU DENGAN ING POST ING NGALU ATAWA >> DENGAN KANGGURU ITU NU DENGAN ING POST ING ING NGALAKUTNA NA ITU AYA NU DITOKO KE SUKAN. INGGAL POST ING NGALU ATAWA SABALU AYA NU KOMPUTNA INI. YEAH, AKU AYA NU TUNGGU NU DENGAN TI SUKANG KECAP Nuju NEGERAN. YEAH, AKU AYA NU TUNGGU NU DIAJAK TO YEAH, AKU NU NU NU NU NU NUNG NUNG NU KARGA. TO SEKOLAH. >> PUTRA ING SUKU DIRI ANTARI THE SEKOLAH. >> DI LEPAT SORANG DENGAN PERSON ANU KOMPOK DENGAN POE SUKU BEDA >> DI LEPAT SUKU DENGAN SUKU DENGAN PUTRA DENGAN HADI DENGAN POÉK DESIPTIF DENGAN HAD POIS KANGGOAN SAINYA NGOMPAT KONTAK FOLKS UNTUK MENYANGKUTKAN STORM INGKEJI TINGKATKEUN KUMAHA FOLKS UNTUK ING NGENTUKKEUNAAN STORM INGKEJANG NEGARA-NEGARA SUKU THE STORM NGUKSANGKEUN STORM INGKEUN AYA SUKUJU SUKURNA. AYA SAKITNA NU KURING. >> TEU MUNGKIN PRETTY INTENSIFY UNIVEDICTABLE AND. >> TEU DAPAT MERANGSA KANGGO NERANGKEUN INGKEUN NGENTOTE >> TEU BISA INTENSIFY INTENSIFY INI BISA NGALAH DIREKTIKAN PRETTY Cepet. MEREKA DAPAT NGAMBIL KETETIKAN ANTARA SEDAP. Kuring ngilu YANG KANGGIH NU DENGAN Jalma GIRI Leres. Kuring NGASANGKE HENTEU ATAWA NU DIA NYAHLIKAN RAKYAT DENGAN PANGGILAN PANJANG Kuring SANGGU HENTEU ATAWA NU DIA NYAHLAKAN RAKYAT DENGAN PANAS HENTEU AYA PANJANGWANG KULIT TINGKATKEUN AYA SUKU DENGAN PUTRA. AND TUTUP SAHA NU SAKMAT. AND NGEDIKKAHKAN DIREKTOR PELABURAN IS AD SAHA NU PREPARED. AND NGADILKAN DIREKTOR PENTAKSANAN INGGU ADALAH ANU IMAN PENTING PERKARA PELAKSANAAN ADALAH ADALAH SATUJAK PENTING PENTING MUNGKIN SAFE. >> AYEUNA AS salaku kota >> AYEUNA DENGAN PELANGGANAN KOTA PELANGSAAN PELANGGAN SUKU >> AYEUNA AS KOMUNITAS PELANGGANAN KOMUNITAS KOMUNITAS INGGRIS YANG PLEXIGLASS DITUTUP ATAWA PELARASAN MANGGUNGKEUN YANG DIHILKEUN PLEXIGLASS DITULUKEUN DI KABUPATEN WINDOWS KOTA PLEXIGLASS DITUTUPKEUN ATAWA KAHLAKAN WINDOWS KOTA DI TANPA ING APA WINDOWS KOTA KONTOH KONTOH KANGGURAN STORM NGADUKAN DEBRIS FLYING, SATU IN KENAL YANG TANGGALKEUN KANGGURAN STORM NGEMBANGKEUN DEBRIS, SATU ATAWA KANGGO NU MANGSA DAPATKEUN INI CAUSES FLYING DEBRIS, SATU NYAHU KANGGO MANGGUH MÉTANKEUN INI MUNGSA DENGAN KANGGO KAHEU HENTEU AYA DAPATKEUN INI INI DIAJAKKEUN KUNG DENGAN MANEH SADUYA NU NU NU NU NU NYEBATNA NANGGALKE SAHA NU TENGKEUN KUNG DENGAN KA NU NU NU NUNGKEUN INGKEUN INGKEUN INGAN HURRICANE IS KEPUTUSAN NU NU KITA BASA ING Minggu TINGGI HURRICANE DITUTUKKEUN NYAWA MINGGU HURRICANE DIPANGKULKE UNTUK GAMPANG RUMAH. KURSUS AS KAMI

Pantai Jacksonville ngaharepkeun langkung peselancar, sémah tibatan pangaruh ti Yésaya

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.736" dur="0.533"> NGAPOSKEUN TAPI ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="2.303" dur="2.435"> FOKUSING TAPI TAPI ANTARI NGELENGKEUN NGELENGKEUN INTUR UPAT </text>
<text sub="clublinks" start="4.772" dur="1.868"> FOKUSING TAPI TAPI ANTARI NGELIMA KANGGO NU DENGAN UPAT DI SINI DI KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="6.641" dur="0.399"> KAWASAN EVERYBODY DIDENGKEUN DI SIEUN DI INGKEUN KANGGURUPAN MINIT. </text>
<text sub="clublinks" start="7.041" dur="0.733"> DENGAN DI JAWA MENTA MINIT MINTOS. >> MARY BAER: SEMASA CAMPUR, INGKAH </text>
<text sub="clublinks" start="7.808" dur="0.834"> MINIT FEW. >> MARY BAER: SEMASA CAHAYA, TERIMA JOHN AS HURRICANE SIS MAKEH </text>
<text sub="clublinks" start="8.676" dur="0.6"> >> MARY BAER: SEMASA CAHAYA, DANA JOHN AS HURRICANE SIS NGADAKKE ITS WAY CLOSER BERITA 4 JAX </text>
<text sub="clublinks" start="9.31" dur="2.134"> JOHN AS HURRICANE SIS NGADIGA ITS PARA NUTUP POHON 4 JAX REPORTER ERIK AVANIER SPEND THE </text>
<text sub="clublinks" start="11.479" dur="0.666"> ITS WAY CLOSER BALITA 4 JAX REPORTER ERIK AVANIER MUKA KENAL DI JACKSONVILLE BEACH. </text>
<text sub="clublinks" start="12.146" dur="0.933"> REPORTER ERIK AVANIER MANGSAKEUNTOHAN DI JACKSONVILLE BEACH. AKU ERIK KANGGO NU DENGAN JABATAN </text>
<text sub="clublinks" start="13.114" dur="0.633"> PUTIH DI JACKSONVILLE BEACH. AKU ERIK SIEUN NU DIAJEJI KUMENTOAN SAÉS DAN KOSIS. KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="13.781" dur="2.502"> AKU ERIK SIEUN NU DIAJEJI KUMENTOAN SAÉS DAN KOSIS. INGIN SIEUN ING SEMUA NGANGGURU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="16.317" dur="3.135"> LOKAL DAN WISISOR. INGIN SIEUN ATAWA NU NGAKSEUNTIKAN SEMUA. </text>
<text sub="clublinks" start="19.921" dur="0.799"> >> YEAH WELL INGU-UNDANG MANGSAU </text>
<text sub="clublinks" start="20.755" dur="1.8"> >> YEAH WELL INGU MANGSA ANJEUN HENTEU DIHENTEU DENGAN SERIUS ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="22.557" dur="1"> >> YEAH WELL INGKEUN AYA MANUSIA TUNGGULU SUKA DENGAN SIEUN SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="23.558" dur="2.268"> SAHA NAKTAK KAWAN SIEUN ATAU HENTEU ITU LELAKI AYA NU TUNGGU NU JUMAAT KANGGO NUNG NU PALUNG ROLO </text>
<text sub="clublinks" start="25.827" dur="0.666"> TAHU INGIN INI NAK SUKA JAWA BARAT TEKNIKAL DI SAHA NANG PALING ROLAH DI PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="26.527" dur="1.234"> MUNGTUNG NU JAMIN NU PALING NGAPUTAN DENGAN FUNGTUNG SIEUN DENGAN SAKITU DIAJAK AKU DENGAN DI SINI DENGAN MUNGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="27.795" dur="1.1"> SATU DI AKTIKA NUNG NU MASA NU NDAKKEJI DI SINI JUJUR MUNGKULKAN JALAN DENGAN JALAN SNIKERS </text>
<text sub="clublinks" start="28.93" dur="0.8"> NGASILKE AKAN DENGAN JAWA KOMPUTER KANGGURU AYA KUNCI SNIKERS BAR BARAT AYA NU TUNGGUH NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="29.731" dur="0.632"> JAWA NAMPANG KUNCI BARIKAT BARRAT BISA NANGGUH UNTUK NU LUNGGU LUNGGU NGENTOTE KOMPUT </text>
<text sub="clublinks" start="30.398" dur="0.632"> Yén BARR TANGGU NU NU NU LAMPU NU NUNG NU NU LISA NGEUWANG TANPA SUKU DIRI ING DENGAN WAYNE </text>
<text sub="clublinks" start="31.032" dur="1.801"> NANGGANG PANJANG HENTEU DENGAN PUTIH ING DI PUTRA DENGAN WAYNE CAMERA DENGAN INI AKAN DENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="32.834" dur="3.002"> SUMBANG INSIDE DENGAN WAYNE CAMERA DIA INI AKAN DIAJE. KAMI HENTEU AYEUNA KANGGO NINGIN </text>
<text sub="clublinks" start="35.837" dur="2.802"> CAMERA DIA KITA DI SINI. KAMI HENTEU AYEUNA AYAUN NGEUNIKE UNTUK MANAJAK KAWAN DI SAKOLA JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="38.64" dur="0.899"> KAMI HENTEU AYEUNA KANGGO NU MENGITA NANYAKAN SAKITNA RAKYAT AYA NU TAPI TAPI SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="39.541" dur="0.665"> HENTEU INGGO ANAK SAHA NU TELPON TAPI ING SEMUA INGNA SAHA NYUKTISAN. KAJAWA, PADANG </text>
<text sub="clublinks" start="40.241" dur="2.301"> NGANUTKEUN TAPI ING SEMUA INGNA SAHA NANGGURANA. KAJURAN, PAKSO BISA NU NGAKAK ANJEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="42.543" dur="2.502"> PRETTY BUSY. KAJURAN, PAKSA INGGAL SUKAN HENTEU AYA TANGGUH NU DIA ANTARA HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="45.046" dur="0.6"> KONOSAK DENGAN PERIKANAN HENTEU AYA TANGGUH NU HURRICANE MANGSA NENG WELAS FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="45.68" dur="1.567"> Pikirkeun yén hiji HURRICANE MELENGKEHKEUN PANJANG PANJANG FLORIDA, TAPI MANY OF FOLKS </text>
<text sub="clublinks" start="47.249" dur="0.699"> NAMBAHKAN PANJANG PANJANG FLORIDA, TAPI MANYA KUMAHA ANYA DATENGKEUN DENGAN SANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="47.949" dur="2.401"> PANJANG, TAPI MANUSIA NGATILKEYA YANG DENGAN KAMI DENGAN INGKAH BISA INI. Sateuacana henteu </text>
<text sub="clublinks" start="50.351" dur="2.034"> INGIN Urang BETOK DENGAN HENTEU ITU DIHARI. SIEWAN AYA TANGGALKEUN SENTIANG IBU. </text>
<text sub="clublinks" start="52.387" dur="0.9"> PEUTING IEU. SIEWAN AYA TANGGALKEUN SENTIANG IBU. >> DITUTUR Bilangan Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="53.288" dur="3.002"> TIASA IRAJI IBU. >> DITUTU Bilangan SUMBANG INGGU BASA ING DI JACKSONVILLE BEACH </text>
<text sub="clublinks" start="56.291" dur="0.699"> >> DITUTU SUMBER BESAR ANGGO DI GOLEKAR DI JACKSONVILLE NANGKEUN BARS AND RESTAURANTS DURING A </text>
<text sub="clublinks" start="56.992" dur="2.534"> GAMPANG AT JACKSONVILLE NANGKURKEUN BARS AND RESTAURANTS DURING A PANDEMIC ANYEY AT </text>
<text sub="clublinks" start="59.561" dur="0.599"> BARS AND RESTAURANTS DURING A PANDEMIC ANYEY DENGAN SAASA SATUWANG AYEUNA INGKEUN AYA </text>
<text sub="clublinks" start="60.162" dur="0.899"> PANDEMIK INI DI SATUWANG AYA KOMPOTOHAN INGKEWANG GAMPANG TANPA GHOST TEU NYIEUN SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="61.095" dur="1.067"> INGIN INGKEWANG INGGAL SANGGANG GHOST. SANGGU HENTEU HENTEU HURRICANE NYA APLIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="62.163" dur="0.633"> TANPA GHOST. DIA HENTEU HENTEU HURRICANE NANGGUH APLIKASI JAWA BARAT FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="62.797" dur="2.568"> KATU HURRICANE NYA NELANGGALKEUN TENGAH PUTRA FLORIDA. INGKEUN ITU AKAN DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="65.366" dur="0.233"> PANGKILAN PANJANG FLORIDA. INGKEUN IT UNTUK NUANG DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="65.6" dur="0.333"> INGKEUN IT UNTUK NU DENGAN KANGGO INTARI Dinten. </text>
<text sub="clublinks" start="65.967" dur="2.602"> DI SATU DARI. >> IF ITENE NILA HIT US </text>
<text sub="clublinks" start="68.57" dur="1.5"> HIJI DINTEN. >> IF ITEN NAK NAK HIDUP AS KAMI DENGAN SAKITU </text>
<text sub="clublinks" start="70.072" dur="0.599"> >> IF ITEN NU NAK NAK HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN SUKANG DENGAN SEMUA GOLONGAN DAN </text>
<text sub="clublinks" start="70.705" dur="0.7"> DENGAN DENGAN SUKA DENGAN SATU SEMUA INGGU MODEL JEUNG EVERY INGKEUN SUKURAN </text>
<text sub="clublinks" start="71.406" dur="1.601"> ALL SEMUA GALURU JEUNG EVERYING INGKEUN JAWA KANGGO BISA NUNG NU TUNGGUAN KANGGO STORM </text>
<text sub="clublinks" start="74.776" dur="0.7"> SATU HENTEU AYA NU DIKATURAN </text>
<text sub="clublinks" start="75.477" dur="0.633"> SATU HENTEU AYA NU DIKATURAN HENTEU DENGAN PADANG UNTUK NAMPANGKEUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="76.144" dur="0.666"> SATU HENTEU AYA NU DIKUJIHKEUN ATAWA GAMPANG UNTUK GAMPANG NERANGKEUN ATAWA ANAK GAMPANG NU TENGAH SENTIMENT </text>
<text sub="clublinks" start="76.812" dur="0.932"> Langkung teraskeun pikeun ngiringan sareng yén éta nyarioskeun pasipatan urang nampi ti Sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="77.779" dur="3.002"> NANGGALKEUN NGAPALKEUN INGGRIS KANGGO MANGSA DENGAN LAIN LAIN NANGGALKEUN SUKA NU KATUNGAN STRIP. </text>
<text sub="clublinks" start="80.782" dur="0.8"> Urang nampi ti pihak-pihak anu sanés pikeun ngalakukeunana. >> DAN DI PUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="81.583" dur="1.3"> NANGKANG KULIT DI STRIP. >> DAN DI PUTRA ANTARA SUNSET, SATU WANITA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="82.918" dur="1.767"> >> AND DI PADA BISA SUNSET, SATU PEREMPUAN DENGAN KAMI DENGAN TANPA INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="84.686" dur="2.001"> Sateuacana SUNSET, SATU WANITA KAMI JATI DENGAN TANPA GAMPANG STORM NU MANGKEUN JACKSONVILLE </text>
<text sub="clublinks" start="86.688" dur="0.633"> SPOKE DENGAN TIDAK NEGARA STORM INGKEUN NGENTOTA JACKSONVILLE DIAJAK DENGAN DIVINA </text>
<text sub="clublinks" start="87.322" dur="1.667"> STORM NU TANGGO JACKSONVILLE DIAJATKEUNNA ANTARA ANTARA DENGAN PANGGUNGAN DENGAN DENGAN PELAKON </text>
<text sub="clublinks" start="88.99" dur="3.102"> KAPIAKAN DENGAN ANTARA GAMPANG DINGINI KUMAHA DIA Jalma anu dihartikeun ku STORM BILL KUMAHA DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="92.093" dur="1.701"> KADASA GARING DENGAN SUKU DENGAN RAKYAT DENGAN RUMAH GOLONGAN DENGAN LIRIK LAGU. KASIH kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="93.795" dur="0.666"> ROLAH STORM NGATU BEDA DENGAN LIRIK. KASIH kuring. >> JADI KANG GURU NU DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="94.496" dur="2.134"> LIRIK LAGU. KASIH kuring. >> JADI GAYA NU TUNGGU NU DENGAN ING POST ING NGALU ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="96.665" dur="0.599"> >> DENGAN KANGGURU ITU NU DENGAN ING POST ING ING NGALAKUTNA NA ITU AYA NU DITOKO KE SUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="97.299" dur="2.301"> INGGAL POST ING NGALU ATAWA SABALU AYA NU KOMPUTNA INI. YEAH, AKU AYA NU TUNGGU NU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="99.635" dur="2.067"> TI SUKANG KECAP Nuju NEGERAN. YEAH, AKU AYA NU TUNGGU NU DIAJAK TO </text>
<text sub="clublinks" start="101.703" dur="0.399"> YEAH, AKU NU NU NU NU NU NUNG NUNG NU KARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="102.104" dur="0.733"> TO SEKOLAH. >> PUTRA ING SUKU DIRI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="102.838" dur="1"> THE SEKOLAH. >> DI LEPAT SORANG DENGAN PERSON ANU KOMPOK DENGAN POE SUKU BEDA </text>
<text sub="clublinks" start="103.839" dur="0.699"> >> DI LEPAT SUKU DENGAN SUKU DENGAN PUTRA DENGAN HADI DENGAN POÉK DESIPTIF </text>
<text sub="clublinks" start="104.54" dur="2.534"> DENGAN HAD POIS KANGGOAN SAINYA NGOMPAT KONTAK FOLKS UNTUK MENYANGKUTKAN STORM INGKEJI </text>
<text sub="clublinks" start="107.109" dur="0.9"> TINGKATKEUN KUMAHA FOLKS UNTUK ING NGENTUKKEUNAAN STORM INGKEJANG NEGARA-NEGARA SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="108.043" dur="0.466"> THE STORM NGUKSANGKEUN STORM INGKEUN AYA SUKUJU SUKURNA. </text>
<text sub="clublinks" start="108.511" dur="0.665"> AYA SAKITNA NU KURING. >> TEU MUNGKIN PRETTY INTENSIFY </text>
<text sub="clublinks" start="109.211" dur="2.034"> UNIVEDICTABLE AND. >> TEU DAPAT MERANGSA KANGGO NERANGKEUN INGKEUN NGENTOTE </text>
<text sub="clublinks" start="111.28" dur="0.833"> >> TEU BISA INTENSIFY INTENSIFY INI BISA NGALAH DIREKTIKAN PRETTY Cepet. </text>
<text sub="clublinks" start="112.114" dur="0.666"> MEREKA DAPAT NGAMBIL KETETIKAN ANTARA SEDAP. Kuring ngilu YANG KANGGIH NU DENGAN Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="112.814" dur="2.502"> GIRI Leres. Kuring NGASANGKE HENTEU ATAWA NU DIA NYAHLIKAN RAKYAT DENGAN PANGGILAN PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="115.35" dur="1.034"> Kuring SANGGU HENTEU ATAWA NU DIA NYAHLAKAN RAKYAT DENGAN PANAS HENTEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="116.418" dur="0.7"> PANJANGWANG KULIT TINGKATKEUN AYA SUKU DENGAN PUTRA. AND TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="117.119" dur="0.699"> SAHA NU SAKMAT. AND NGEDIKKAHKAN DIREKTOR PELABURAN IS AD </text>
<text sub="clublinks" start="117.82" dur="3.001"> SAHA NU PREPARED. AND NGADILKAN DIREKTOR PENTAKSANAN INGGU ADALAH ANU IMAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="120.855" dur="3.136"> PERKARA PELAKSANAAN ADALAH ADALAH SATUJAK PENTING PENTING MUNGKIN SAFE. </text>
<text sub="clublinks" start="126.028" dur="0.633"> >> AYEUNA AS salaku kota </text>
<text sub="clublinks" start="126.695" dur="0.566"> >> AYEUNA DENGAN PELANGGANAN KOTA PELANGSAAN PELANGGAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="127.263" dur="1.967"> >> AYEUNA AS KOMUNITAS PELANGGANAN KOMUNITAS KOMUNITAS INGGRIS YANG PLEXIGLASS DITUTUP ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="129.231" dur="1.901"> PELARASAN MANGGUNGKEUN YANG DIHILKEUN PLEXIGLASS DITULUKEUN DI KABUPATEN WINDOWS KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="131.133" dur="0.867"> PLEXIGLASS DITUTUPKEUN ATAWA KAHLAKAN WINDOWS KOTA DI TANPA ING APA </text>
<text sub="clublinks" start="132.034" dur="1.801"> WINDOWS KOTA KONTOH KONTOH KANGGURAN STORM NGADUKAN DEBRIS FLYING, SATU </text>
<text sub="clublinks" start="133.869" dur="0.633"> IN KENAL YANG TANGGALKEUN KANGGURAN STORM NGEMBANGKEUN DEBRIS, SATU ATAWA KANGGO NU MANGSA DAPATKEUN INI </text>
<text sub="clublinks" start="134.536" dur="0.8"> CAUSES FLYING DEBRIS, SATU NYAHU KANGGO MANGGUH MÉTANKEUN INI MUNGSA DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="135.337" dur="0.7"> KAHEU HENTEU AYA DAPATKEUN INI INI DIAJAKKEUN KUNG DENGAN MANEH SADUYA NU NU NU NU NU NYEBATNA </text>
<text sub="clublinks" start="136.038" dur="2.301"> NANGGALKE SAHA NU TENGKEUN KUNG DENGAN KA NU NU NU NUNGKEUN INGKEUN INGKEUN INGAN HURRICANE IS </text>
<text sub="clublinks" start="138.374" dur="2"> KEPUTUSAN NU NU KITA BASA ING Minggu TINGGI HURRICANE DITUTUKKEUN NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="140.375" dur="0.233"> MINGGU HURRICANE DIPANGKULKE UNTUK GAMPANG RUMAH. KURSUS AS KAMI </text>