Womanената во Орегон конечно доби 32 проверки на невработеноста subtitles

ДА НЕМОЈ НЕ ГЛЕДАЈ НЕ САКАТЕ САКАТЕ НЕ СЛУБИТЕ САКАТЕ ТИЕ НЕ ГО ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ НЕ СЛУБИТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ НЕ СЛУБИТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ НЕ СЛУБИТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТУВА НЕ САКАТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАЗБИРАТЕ НЕ САКАТЕ ДА СЕ Е СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ДОСТАВНИОТ СИТЕ СЕКОЈ ДА ДА БИДЕ ДА СЕ РЕДУВАМЕ СЕКОЈ ДОСТАВ ДА БИДЕ ДА СЕ РЕДУВАМЕ НАПРАВНИОТ СЕКОЈНО Скоро. Наскоро Наскоро ВО Наскоро ВО ОДНОС Наскоро ВО УСЛОВИ НА Наскоро ВО УСЛОВИ НА Наскоро ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, Наскоро ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, ОБЕДИНЕТО ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, Обединетите држави ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, Обединетите држави само ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВИ ДА СЕ ПОСТОЕ ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, ОБЕДИНЕТИТЕ ДР JАВИ ДА СЕ САМО ДА СЕ ОБЕДИНЕТИТЕ ДР JАВИ ДА СЕ САМО ДА СИТЕ ОБЕДИНЕТИТЕ ДР JАВИ ДА СЕ САМО СВОЈОТ најлошо ОБЕДИНЕТИТЕ УСЛОВИ ДА СЕ САМО СВОЈОТ СВОЈОТ СРЕДНО ОБЕДИНЕТИТЕ УСЛОВИ ДА СЕ СЛЕДАТ СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕЦ ОБЕДИНЕТИТЕ ДР JАВИ ДА СЕ ИМАТ САМИТЕ СВОЈОТ СВОЈ ТРИ МЕСЕЦ. СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПО СЕ СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПО ДЕНЕС, СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПОД ДЕН, ИТ СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПО ДЕНЕС, МОЕ СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПО ДЕНЕС, МОЕ ДОБИВ СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС Е ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС Е Е ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС Е НАЈДОБРИОТ ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС Е ПОДНЕСЕН ДЕН ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ТОА . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ТОА . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ОД ЛИЦЕ . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ОД Е PEЕ ЛУЕ . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ШТО .Е БИДЕ ЛУЕ . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ОД ЛИЦЕ PEЕ СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИ . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ОД ЛИЦАТА Е СЕ ДА ГО ПОБЕУВА ЛУЕТО BEЕ СЕ ДА ГО ПОБЕУВАТЕ ЛУЕТО BEЕ СЕ ДА ГО ПОБЕУВАТЕ ЕКСТРА ЛУЕТО ILLЕ ГО ГО СЕ СОГРУВААТ ЕКСТРА 600 УСД ЛУЕТО BEЕ ГО ГО ПОБАРУВААТ ЕКСТРА 600 УСД ВО ЛУЕТО BEЕ ГО ГО СЕ ГО ДАБОТИТЕ ЕКСТРА 600 УСД EXTRA 600 УСД ВО НИВНИК ЕКСТРА 600 УСД ВО НЕВЕРОЈАТНО ВРАБОТУВАЕ EXTRA 600 УСД ВО НЕВИДНИ ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ДЕЛОВИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА БЕШЕ ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА ЕД ЕДНА ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА ЕДЕН ОД ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА ЕДЕН ОД ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧОТ ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови ТОА ЕДНА ОД КЛУЧНИТЕ столбови на ТОА ЕДНА ОД КЛУЧНИТЕ столбови на ТОА ЕДНА ОД КЛУЧНИТЕ ПОЛИЦИ НА ГРИАТА ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови на грижата АКТ. ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови на грижата АКТ. ИТ ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови на грижата АКТ. ДОБАВ ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови на грижата АКТ. ДАМА ДА ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови на грижата АКТ. ДОБИВ ЕДНА НА КАРТИЧКИОТ АКТ. ДОБИВ ЕДНА НА КАРТИЧКИОТ АКТ. GЕ СЕ ДА ГО ДОДЕЛИ НА КАРТИЧКИОТ АКТ. ДА СЕ ДОДЕЛУВАМЕ ЕДНО ПЛААЕ НА КАРТИЧКИОТ АКТ. САМО ЕДНО ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ НА НА КАРТИЧКИОТ АКТ. САМО ЕДНО ДОПОЛНУВАЕ НА 1200 УСД НА КАРТИЧКИОТ АКТ. САМО ЕДНО ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ од 1200 УСД ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ НА 1200 УСД ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ НА 1200 УСД до АМЕРИКАНИ ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ НА 1200 УСД ДА СЕ РАБОТУВААТ АМЕРИКАНИТЕ ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ од 1200 УСД ДО АМЕРИКАНЦИТЕ, кои прават под ДВЕ ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ од 1200 УСД ДО АМЕРИКАНЦИТЕ, што прават под А. АМЕРИКАНИТЕ СЕ РАЗБИРААТ ПОД А АМЕРИКАНИТЕ ДА СЕ РАБОТЕ ПО ПОТВРДЕНО АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СЕ РАБОТЕ ПО ПОТРЕБНО ПОВЕЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СЕ РАБОТЕ ПО ПОДНЕСУВАНА СОВЕТНА САМО НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СЕ РАБОТЕ ПО ПОТРЕБНИ ПАРИ. ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 американски долари ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 УСД ДО ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 УСД ДОГОВОРИ ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, И ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници и АН 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници и АН 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, И ЕКСТРА 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, И НА ЕКСТРА 600 УСД 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, И НА ЕКСТРА 600 УСД во 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависниците, и НАДВОРЕШНА 600 УСД ВО ОБРАЗОВАНИЕ 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, И НА ЕКСТРА 600 УСД ЗА СЕКОЈ ЕВРААЕ ЕКСТРА 600 УСД ВО ОБРАЗОВАНИЕ СЕКОЈ EXTRA 600 УСД ЗА ВЕEMБА ВЕ EЕ СЕДЕЕ НЕДЕЛА НЕДЕЛА СЕ НЕДЕЛА ЕДИНСТВЕНО НЕДЕЛА ЕДИНСТВЕНО НЕШТО НЕДЕЛА САМО СВОЈОТ ИСКУСТВО НЕДЕЛА САМО ДЕЛОВНО ИСКУСТВО ДЕНЕС САМО ДЕЛОВНО ИСКУСТВО ДЕНЕС САМО СТАНОТО РЕГУДИРАЕ ДЕНЕС Е САМО СТАНОТО РЕГУДИРА TЕ ДЕНЕС Е ТОА САМО ДА СЕ ИСПИТ ДЕНЕС Е ДОГОВОР САМО СТАНОТО РЕГУДИРА ISЕ ДЕНЕС Е ДВЕ Е ЕКСТРА 600 УСД САМО СТАНОТО РЕГУДИРА TЕ ДЕНЕС Е ДВЕ Е ЕКСТРА 600 УСД ПЕР САМО СТАНОТО ВЕЕ ДОДЕЛУВА ДЕНЕС Е ДВЕ EXЕ ДА ЈА ИСКЛУЧУВААТ 600 УСД ДОДЕЕ. Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. КОНГРЕС Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. СОГЛАСНА СВЕТНА Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. СОСТОЈБА САМО ЗАВРШИНА Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. СОСТОЈБА СЕ ОСНОВА И Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. СОГЛАСНО СЕ ДОБИВ И ДОГОВОР СОГЛАСНО СЕ ДОБИВ И ДОГОВОР СОГЛАСНО СЕ ДОБИВ И ДОГОВОР ОВА СОГЛАСНА САМО ДА СЕ ОСТАВИ И ОД ОВДЕ ВЕЕ СОГЛАСНА САМО ДА СЕ ОСТАВИ И ДВЕTHЕ ОВАА НЕДЕЛА СОГЛАСНО САМО ДА СЕ ОСТАВИ И ДОГОЛЕМА оваа недела СОГЛАСНА САМО ДА СЕ ДОСТАВ И ДОГОЛЕМА ОВАЕ НЕДЕЛА ДО СЕКОЈ ДА СОГЛАСНО САМО ДА СЕ ДОСТАВИ И ДОГОЛЕМА ОВАА НЕДЕЛА СЕКОЈ ДА СЕ ДА ПОСТОИТЕ ОВАА НЕДЕЛА СЕКОЈ ДА СЕ ДА ПОСТОИТЕ ОВАА НЕДЕЛА СЕКОЈ ДА СЕ ДА ГИ ПРОДОЛИТЕ ОВАА НЕДЕЛА НА КОГО ШТО ДА ЈА ПРОДОЛИТЕ ИЛИ ОВАА НЕДЕЛА НА КОГО ШТО ДА ЈА ПРОДОЛИТЕ ИЛИ НЕ. ИЛИ НЕ. ИЛИ НЕ. НАЈДОБРИ ИЛИ НЕ. НАЈЗОВНО, ИЛИ НЕ. НАЈПОВЕДНО, РЕПУБЛИКАНИ ИЛИ НЕ. ПОВЕЕ РЕКЕНТИВНО, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВА ПОВЕЕ РЕКЕНТИВНО, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВА ПОВЕЕ РЕКЕНТИВНО, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПАРТИ ЗА ПОВЕЕ РЕКЕНТИВНО, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВААТ ЗА А ПОВЕЕ РЕКЕНТИВНО, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВА ЗА КРАТКОРОЧНО ПОВЕЕ РЕКЕНТИВИ, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВА ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВАЕ ПОВЕЕ РЕКЕНТИ, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВА ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВАЕ ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКУСТВО, НО ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВА, НО ДЕМОКРАТИ ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВА BЕ, НО ДЕМОКРАТИТЕ ПОВТОРНИ ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВА, НО ДЕМОКРАТИТЕ ПОВТОРНИ ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВА BЕ, НО ДЕМОКРАТИТЕ ОД ПОВТОРНИТЕ ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУБА ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУЧУВААТ ТОА ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУЧУВААТ ОВАА ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУЧУВААТ ОВАА ОВАА СОСТОЈБА ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНИ ДА СЕ СЛУУВААТ ОВАА ОВАА СОСТОЈБА Е ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУЧУВААТ ОВОЈ СОСТОЈБА СОСТОЈБА ОВОЈ СОСТОЈБА Е ПОСТОИ ОВОЈ СОСТОЈБА Е БЕЗ СЕРИОСНО ОВОЈ СОСТОЈБА Е ДРАВНО ЗА ОВОЈ СОСТОЈБА Е ДАЛО СЕРИОЗНО ЗА А ОВАА СОСТОЈБА Е ДР TOOАВНА СО КРАТКОРОЧНО СЕРИОЗНО ЗА КРАТКОРОЧНО СЕРИОЗНО ЗА краткорочен раствор. РЕШЕНИЕ. РЕШЕНИЕ. ТИЕ РЕШЕНИЕ. САМО ДОБИВ РЕШЕНИЕ. ОД ЕДЕН РЕШЕНИЕ. ДА СЕ ДА СЕ ЕДНО СЕ РЕШЕНИЕ. ДА СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ТОА ТОА ДА СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ТОА ТОА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДЕКА ОВАА КОНГРЕС САМО ДА СЕ ДА СЕ СЛОБОДА ДА СЕ ДА СЕ КОНГРЕС САМО ДА СЕ СЕ СЛОБОДА ОД ОВАА КОНГРЕС САМО ВИСТИНО ДА СЕ ДА СЕ ОДИЕ ДА СЕ СЕ СЕКОГАШ ДОГОВОР СЕ ДА СЕ ДА СЕ СЛОБОДА ОД ОВАА КОНГРЕС САМО ВИСТИНО КОНГРЕС САМО ОДГОВОРНО САМО КОНГРЕС САМО ОДГОВОРНО ДОГОВОРНО ПОСТОИ, СОГЛАСНО САМО ОДГОВОРНО, МНОГУ ПОСТОРНО, ТИЕ КОНГРЕС САМО ОДГОВОРНО ДОГОВОРНО, МО DЕ ДОСТАВНО КОНГРЕС САМО ОДГОВОРНО ДОГОВОРНО, МО DЕ ДОСТАВНО СОСТОЈБА, ОТВОРЕШЕ ДА СОСТОЈБА, ОТВОРИ ДА СЕ ОБЕДИТЕ СОСТОЈБА, ОТВОРИ ДА СЕ ОДБИРААТ СОСТОЈБА, ОДЛУКИ ДА СЕ ДА ЈА БИДЕ НЕДЕЛАТА СОСТОЈБА, ОДЛУКИ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА НЕДЕЛАТА. ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДЛУКА. ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДЛУКА. ВЕДНО ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДРУВАЕ. ДУРИ АКО ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДЛУКА. ДОГОЛЕМЕ КАКО нив ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДЛУКА. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ТОА ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДЛУКА. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ОГЛАСНО ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДРУВАЕ. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ГО ПРОДОЛ ITИТЕ, ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ГО ПРОДОЛ ITИТЕ, ДА СЕ ТОА ДА ГО ПОСТОИИТЕ, ТОА ДА СЕ ТОА ДА ГО ПОСТОИТЕ, ТОА Е ДА СЕ ТОА ДА ГО ПОСТОИТЕ, НЕ Е НЕ ДА СЕ ТОА ДА ГО ПРОДОЛИТЕ, НЕ Е ДА ГО ПОСТОИ ДА СЕ ТОА ТОА ДА ГО ПРОДОЛ ITИТЕ, НЕМА ДА ЗЕМА ДА КАКО НЕ Е ДА ГО ПРОДАВА КОГА НЕ Е ДА ГО ПОВЕЕ КОГА ОРГЕОН НЕ Е ДА ГО ПОСТОИ КАКО ОБРАЗОВАНИЕТО НА ОРГЕОНОТ ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН ОДРЕДОН ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН DEЕ LDЕ БИДЕ ОД ОДГРАДОТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН OЕ СЕ ДОБИВЕ ОД ДЕПАРТМАН ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН ПОДДРШКА DEЕ СЕ ДА ГО ОДГОВОРИОТ ДЕПАРТМАН ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН ОДГОВОР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН WЕ СЕ ОДБОРИ ДО ПРОЦЕС ОДДЕЛЕНИЕ WЕ СЕ ДОБИВЕ ДО ПРОЦЕС ОДДЕЛЕНИЕ WЕ СЕ ДА ГО ПОСТАПУВААТ ОСНОВА НА ОДДЕЛЕНИЕ WЕ СЕ ДА ГО ПРОЦЕСИТЕ ЛИЦАТА ОДДЕЛЕНИЕ MENTЕ СЕ ДА ГО ПРОЦЕСАТ МАКЕДОНСКИОТ ВО ОДДЕЛЕНИЕ WЕ СЕ ПРИСТАПУВААТ ПРОЦЕС НА ЛЕКОТ ВО КЛАИМИ. СТАНОТ ВО КАЛИИ. СТАНОТ ВО КАЛИИ. СЕ СТАНОТ ВО КАЛИИ. ДОБРИОТ СТАНОТ ВО КАЛИИ. ДОБРИ ВЕСТИ СТАНОТ ВО КАЛИИ. Добрите новости се, СТАНОТ ВО КАЛИИ. ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КАКО СТАНОТ ВО КАЛИИ. ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КАКО ВАС СТАНОТ ВО КАЛИИ. ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КАКО ПОВЕЕ ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КАКО ПОВЕЕ ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕ СЕКОЈ ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕТЕ СЕКОЈА недела ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КАКО ДОБИВЕТЕ СЕКОЈА недела и ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕ СЕКОЈ СЕДЕНА ВЕЕ И ВАС ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕ СЕКОЈ СЕДЕНА ВЕЕ И ВИ СЕ ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕТЕ СЕКОЈ СЕДЕНА И ДА СЕ ВА INЕ ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕ СЕКОЈ НЕДЕЛА И СЕ ДА СЕ СОВЕТЕ СЕКОЕ СЕДМИЦА И ВИЕ САМО ВО СЕКОЈ НЕДЕЛА И ВИЕ СИ СЕ СИСТЕМОТ, СЕКОЈ НЕДЕЛА И ВИЕ СИ СЕ СИСТЕМ, ВАС СЕКОЈ НЕДЕЛА И ВИЕ СИ СЕ СИСТЕМ, Е СЕКОЈ НЕДЕЛА И ВИЕ СМЕТЕ ВО СИСТЕМОТ, Е СЕ ПОСТОЕ СЕКОЈ НЕДЕЛА И СЕ СМЕТЕ ВО СИСТЕМ, ILLЕ СЕ ДОБИЕ СЕКОЈ НЕДЕЛА И ВИЕ СИ СЕ СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ТОА СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ТОА СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ДА СЕ ЕКСТРА СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ОВАА ЕКСТРА 600 УСД СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ДАКА ЕКСТАРА 600 УСД КОГА СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ДАКО ИСКЛУЧУВАТЕ 600 УСД КОГА ВАС СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ОВАА ЕКСТАРА 600 УСД КАКО ФИНАЛНО СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ОВАА ЕКСТАРА 600 УСД КАКО СЕ ДОБИВТЕ EXTRA 600 УСД КОГО КОНЕКОГАШ ДОБИВ EXTRA 600 УСД КАКО ФИНАЛИСКО ДОБИТЕ ВАШИТЕ EXTRA 600 УСД КАКО КОНЕКОН ДОБИВТЕ ВАША ПАРИ. ВАША ПАРИ. ВАША ПАРИ. ОВА ВАША ПАРИ. ОВА Е ВАША ПАРИ. Ова е точно ВАША ПАРИ. ОВА ЕДНОСТО Е ШТО ВАША ПАРИ. Ова е точно што се случило Ова е точно што се случило Ова е точно што се случило Ова е точно што се случило со АНА ОВА ЕДНОСТО Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ДРАВИТЕ НА АНА. ОВА ЕДНОСТО Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ДРАВИТЕ НА АНА. ТАА ОВА ЕДНОСТО Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ДРАВИТЕ НА АНА. ТАА ИМА ОВА ЕДНОСТО Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ДРАВИТЕ НА АНА. ТАА БЕШЕ ОВА ЕДНОСТО Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ДРАВИТЕ НА АНА. ТОА Е А ДО АНА ТРИЕ. ТОА Е А ДО АНА ТРИЕ. СЕ Е РЕДГОВОР ДО АНА ТРИЕ. СЕ Е РЕДОВНА КОНТАКТ ДО АНА ТРИЕ. СЕ Е РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА ДО АНА ТРИЕ. ТОА Е РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА САД ДО АНА ТРИЕ. ТОА Е РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА САД ОВДЕ ДО АНА ТРИЕ. ТОА Е РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА САД ОВДЕ НА ТУКА РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА НАС ТУКА на РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА НАС ТУКА НА РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА НАС ТУКА ВО ПРИКАЗНАТА, РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА НАС ТУКА ВО ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИНГ РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА НАС ТУКА НА ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИРА ТИЕ ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИРА ТИЕ ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИРА СИТЕ КОЈ ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИРА ТИЕ КОЈ СИГУРНО ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИРА ТИЕ КОГА СЕ ДВЕЕ НА ПРИКАЗНИК, ДОКУМЕНТИРА ТИЕ КОИ СЕ ДВЕЕ ВО КОГА СЕ СВЕТИ ВО КОЈ СЕ СТРУЧНО ВО ОБРАЗОВАНИЕ КОЈ СЕ СТРУЧНО ВО ДЕПАРТМАН ЗА ВРАБОТУВАЕ. ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ИТ ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. Е ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА Е ОДЛИЧНО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ДОБОВНО ДА СЕ ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. СОВЕТНА ДА СЕ ПОГЛЕДИ ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. СОВЕТНА ДОБРА ДА ГО Гледате тоа ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. САМО ДАЛИ ДА ГЛЕДАТ ДА СЕ САМО ДАЛИ ДА ГЛЕДАТ ДА СЕ ДОБРО Е ДА ГО ГЛЕДАТЕ ДА СЕ ФИНАЛИСКО СОВЕТНА ДА СЕ ГЛАСИ ДА ГО ГОЛЕМО КАКО ДВЕДНО ДОБРО Е ДА ГО ГОДИШЕТЕ ДЕКОЛНО, ДА СЕ ДОБИТЕ СОВЕТНА ДА СЕ ЈА ПОДГОТИТЕ ТОА, КАКО КОНВЕДНО ДА ГО ДОБИВИТЕ ДОГОВОРИ, СОВЕТНА ДА СЕ ГЛАСИ ДА СЕ СЕКОГАШ ДОБИВТЕ ДА ГО ДОБИВИТЕ, 32 ЗАВРШНО ДОБИЕТЕ ГО СОДРИНИТЕ, 32 ЗАВРШНО ДОБИЕТЕ ГО СОДРИНИ, 32 WEEKS ЗАВРШНО ДОБИЕТЕ ГИ НЕГОВИ ПРИДОБИВКИ, 32 WEKS WORTH, ФИНАЛНО ДОБИТЕТЕ ГИ НЕГОВИ ДОДГОВОРИ, 32 ДЕЛОВНИ ВЕДНИЦИ, СИТЕ ФИНАЛНО ДОБИТЕТЕ ГИ НЕГОВИ ДОПОЛНИТЕЛИ, 32 WEKS WORTH, СИТЕ AT ФИНАЛНО ДОБИТЕТЕ ГИ НЕГОВИ ДОБИВНИЦИ, 32 WEЕДНИЦИ ПОГОЛЕМИ, СИТЕ НА ЕДНО. WEEKS WORTH, СИТЕ НА ЕДНА. WEEKS WORTH, СИТЕ НА ЕДНА. >> >> WEEKS WORTH, СИТЕ НА ЕДНА. >> ОХ WEEKS WORTH, СИТЕ НА ЕДНА. >> О, МОЈОТ WEEKS WORTH, СИТЕ НА ЕДНА. >> О МО ГОШ. >> О МО ГОШ. >> О МО ГОШ. Јас >> О МО ГОШ. РЕКОВ, >> О МО ГОШ. СЕ ПРИМЕ, Е >> О МО ГОШ. СЕ ПРИСТАВ, Е ОВА >> О МО ГОШ. СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? Јас СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? ИМАВ СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? ТРЕБАШЕ ДА СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? САМО ДОБРАМ СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. ДА СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕМОЈ СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САКАШ САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ПОВЕЕ САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. И САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. И ТОЈ САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. И СЕ ПОСЛЕДИ, САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. И тој рече, Океј, САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. И тој рече, Океј, тоа ПО МОИ. И тој рече, Океј, тоа ПО МОИ. И СЕ ПОСЛЕДИ, ДОБРО, Е Е ПО МОИ. И тој рече, Океј, тоа е добро. ВО РЕД Е. ВО РЕД Е. Јас ВО РЕД Е. ПРОБАВНО ВО РЕД Е. ПРОБАВНО ПОВТОРНО ВО РЕД Е. ПРОБАБОЛНО ЗВУЧНО ДОБИВ ВО РЕД Е. Јас ПРОБАБОЛНО ЗВУЧНО ПОСТОЕ А ВО РЕД Е. ПРОБАБОЛНО ПОВТОРНО ДА СЕ CЕЛИ ЛИ Е ПРОБАБОЛНО ПОВТОРНО ДА СЕ CЕЛИ ЛИ Е Јас ПРОБАБОЛНО ПОВТОРНО ДА СЕ ЕЛИ CЕВНА ена. OMЕНА. OMЕНА. Јас OMЕНА. САМО OMЕНА. ДОБИВ ОВАА OMЕНА. ДОБИВ ОВАА ПОВИК, OMЕНА. ДОБИВ ОВАА ПОВИК, И OMЕНА. ДОБИВ ОВАА ПОВИК, И САКА OMЕНА. ДОБИВ ОВАА ПОВИК И ДА СЕ БИДЕ ДОБИВ ОВАА ПОВИК И ДА СЕ БИДЕ ДОБИВ ОВАА ПОВИК, И Е СЕ ПРИДОБИВ ДОБИВ ОВАА ПОВИК, И Е СЕ ПРИДОБИВМЕ ДОБИВ ОВАА ПОВИК, И VEЕ СЕ ПРИГОДУРУВАМЕ ЗА МЕСЕЦИ. СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> >> СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 WEEKS СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 WEEKS IS СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 WEEKS IS A СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 СЕБЕА Е ДАЛИ СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. ТАА >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. ТАА ИМАШЕ >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. САМО СОБИРА >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. САМО СОБИРАЕ СТАНДИРА

Womanената во Орегон конечно доби 32 проверки на невработеноста

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.567" dur="0.1"> ДА </text>
<text sub="clublinks" start="0.667" dur="0.1"> НЕМОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="0.767" dur="0.1"> НЕ ГЛЕДАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="0.867" dur="0.267"> НЕ САКАТЕ САКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1.134" dur="0.133"> НЕ СЛУБИТЕ САКАТЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1.267" dur="0.534"> НЕ ГО ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.067"> НЕ СЛУБИТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1.868" dur="0.167"> НЕ СЛУБИТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2.035" dur="0.1"> НЕ СЛУБИТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТУВА </text>
<text sub="clublinks" start="2.135" dur="0.2"> НЕ САКАТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАЗБИРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2.335" dur="0.3"> НЕ САКАТЕ ДА СЕ Е СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ДОСТАВНИОТ СИТЕ СЕКОЈ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="2.635" dur="0.201"> ДА БИДЕ ДА СЕ РЕДУВАМЕ СЕКОЈ ДОСТАВ </text>
<text sub="clublinks" start="2.836" dur="0.1"> ДА БИДЕ ДА СЕ РЕДУВАМЕ НАПРАВНИОТ СЕКОЈНО Скоро. </text>
<text sub="clublinks" start="2.936" dur="0.167"> Наскоро </text>
<text sub="clublinks" start="3.103" dur="0.133"> Наскоро ВО </text>
<text sub="clublinks" start="3.236" dur="0.067"> Наскоро ВО ОДНОС </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="0.067"> Наскоро ВО УСЛОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="3.37" dur="0.2"> Наскоро ВО УСЛОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="3.57" dur="0.167"> Наскоро ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, </text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.333"> Наскоро ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.234"> ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.133"> ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, ОБЕДИНЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="4.437" dur="0.1"> ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, Обединетите држави </text>
<text sub="clublinks" start="4.537" dur="0.067"> ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, Обединетите држави само </text>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.134"> ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВИ ДА СЕ ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="4.738" dur="0.333"> ВО УСЛОВИ НА ЕКОНОМИЈА, ОБЕДИНЕТИТЕ ДР JАВИ ДА СЕ САМО ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.2"> ОБЕДИНЕТИТЕ ДР JАВИ ДА СЕ САМО ДА СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="5.271" dur="0.101"> ОБЕДИНЕТИТЕ ДР JАВИ ДА СЕ САМО СВОЈОТ најлошо </text>
<text sub="clublinks" start="5.372" dur="0.133"> ОБЕДИНЕТИТЕ УСЛОВИ ДА СЕ САМО СВОЈОТ СВОЈОТ СРЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.1"> ОБЕДИНЕТИТЕ УСЛОВИ ДА СЕ СЛЕДАТ СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕЦ </text>
<text sub="clublinks" start="5.605" dur="0.3"> ОБЕДИНЕТИТЕ ДР JАВИ ДА СЕ ИМАТ САМИТЕ СВОЈОТ СВОЈ ТРИ МЕСЕЦ. </text>
<text sub="clublinks" start="5.905" dur="0.234"> СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. </text>
<text sub="clublinks" start="6.139" dur="0.133"> СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="6.272" dur="0.067"> СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПО ДЕНЕС, </text>
<text sub="clublinks" start="6.339" dur="0.1"> СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПОД ДЕН, ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="6.439" dur="0.701"> СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПО ДЕНЕС, МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="7.14" dur="5.772"> СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПО ДЕНЕС, МОЕ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="12.912" dur="0.067"> СИТЕ ВРВИ ТРИ МЕСЕИ досега. ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="0.167"> ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="13.146" dur="0.133"> ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. </text>
<text sub="clublinks" start="13.279" dur="0.067"> ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="13.346" dur="0.067"> ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС Е </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.267"> ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.2"> ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС Е НАЈДОБРИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="13.88" dur="0.2"> ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС Е ПОДНЕСЕН ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="14.08" dur="0.334"> ПО ДЕНЕС, МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДРУГИ. ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="14.414" dur="0.233"> . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="14.647" dur="0.101"> . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ОД ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.066"> . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ОД Е PEЕ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.167"> . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ШТО .Е БИДЕ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.134"> . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ОД ЛИЦЕ PEЕ СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.3"> . ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ОД ЛИЦАТА Е СЕ ДА ГО ПОБЕУВА </text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.233"> ЛУЕТО BEЕ СЕ ДА ГО ПОБЕУВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.101"> ЛУЕТО BEЕ СЕ ДА ГО ПОБЕУВАТЕ ЕКСТРА </text>
<text sub="clublinks" start="15.749" dur="0.066"> ЛУЕТО ILLЕ ГО ГО СЕ СОГРУВААТ ЕКСТРА 600 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="15.815" dur="0.134"> ЛУЕТО BEЕ ГО ГО ПОБАРУВААТ ЕКСТРА 600 УСД ВО </text>
<text sub="clublinks" start="15.949" dur="0.3"> ЛУЕТО BEЕ ГО ГО СЕ ГО ДАБОТИТЕ ЕКСТРА 600 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="16.249" dur="0.334"> EXTRA 600 УСД ВО НИВНИК </text>
<text sub="clublinks" start="16.583" dur="0.167"> ЕКСТРА 600 УСД ВО НЕВЕРОЈАТНО ВРАБОТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.75" dur="0.1"> EXTRA 600 УСД ВО НЕВИДНИ ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ДЕЛОВИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.2"> ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="17.05" dur="0.067"> ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="0.066"> ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="17.183" dur="0.067"> ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА ЕД ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="17.25" dur="0.067"> ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА ЕДЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="17.317" dur="0.2"> ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА ЕДЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.234"> ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧОТ </text>
<text sub="clublinks" start="17.751" dur="0.333"> ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови </text>
<text sub="clublinks" start="18.084" dur="0.167"> ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови </text>
<text sub="clublinks" start="18.251" dur="0.1"> ТОА ЕДНА ОД КЛУЧНИТЕ столбови на </text>
<text sub="clublinks" start="18.351" dur="0.601"> ТОА ЕДНА ОД КЛУЧНИТЕ столбови на </text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.934"> ТОА ЕДНА ОД КЛУЧНИТЕ ПОЛИЦИ НА ГРИАТА </text>
<text sub="clublinks" start="19.886" dur="0.267"> ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови на грижата АКТ. </text>
<text sub="clublinks" start="20.153" dur="0.234"> ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови на грижата АКТ. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="20.387" dur="0.133"> ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови на грижата АКТ. ДОБАВ </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.334"> ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови на грижата АКТ. ДАМА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="20.854" dur="0.066"> ТОА ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ столбови на грижата АКТ. ДОБИВ ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="20.92" dur="0.201"> НА КАРТИЧКИОТ АКТ. ДОБИВ ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.133"> НА КАРТИЧКИОТ АКТ. GЕ СЕ ДА ГО ДОДЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="21.254" dur="0.067"> НА КАРТИЧКИОТ АКТ. ДА СЕ ДОДЕЛУВАМЕ ЕДНО ПЛААЕ </text>
<text sub="clublinks" start="21.321" dur="0.133"> НА КАРТИЧКИОТ АКТ. САМО ЕДНО ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="21.454" dur="0.1"> НА КАРТИЧКИОТ АКТ. САМО ЕДНО ДОПОЛНУВАЕ НА 1200 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.367"> НА КАРТИЧКИОТ АКТ. САМО ЕДНО ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ од 1200 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="21.921" dur="0.267"> ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ НА 1200 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="22.188" dur="0.134"> ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ НА 1200 УСД до АМЕРИКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="22.322" dur="0.1"> ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ НА 1200 УСД ДА СЕ РАБОТУВААТ АМЕРИКАНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="22.422" dur="0.067"> ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ од 1200 УСД ДО АМЕРИКАНЦИТЕ, кои прават под ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="22.489" dur="0.233"> ВРЕМЕ ПЛАА OFЕ од 1200 УСД ДО АМЕРИКАНЦИТЕ, што прават под А. </text>
<text sub="clublinks" start="22.722" dur="0.234"> АМЕРИКАНИТЕ СЕ РАЗБИРААТ ПОД А </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.133"> АМЕРИКАНИТЕ ДА СЕ РАБОТЕ ПО ПОТВРДЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.067"> АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СЕ РАБОТЕ ПО ПОТРЕБНО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="23.156" dur="0.133"> АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СЕ РАБОТЕ ПО ПОДНЕСУВАНА СОВЕТНА САМО НА </text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.267"> АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СЕ РАБОТЕ ПО ПОТРЕБНИ ПАРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.556" dur="0.201"> ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.757" dur="0.066"> ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 американски долари </text>
<text sub="clublinks" start="23.823" dur="0.601"> ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 УСД ДО </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="7.908"> ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 УСД ДОГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.067"> ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, </text>
<text sub="clublinks" start="32.399" dur="0.133"> ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, И </text>
<text sub="clublinks" start="32.532" dur="0.367"> ВЕЕ ПОДГОВОР НА ПАРИ. 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници и АН </text>
<text sub="clublinks" start="32.899" dur="0.234"> 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници и АН </text>
<text sub="clublinks" start="33.133" dur="0.1"> 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, И ЕКСТРА </text>
<text sub="clublinks" start="33.233" dur="0.066"> 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, И НА ЕКСТРА 600 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="33.299" dur="0.234"> 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, И НА ЕКСТРА 600 УСД во </text>
<text sub="clublinks" start="33.533" dur="0.1"> 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависниците, и НАДВОРЕШНА 600 УСД ВО ОБРАЗОВАНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="0.3"> 500 УСД ДО НАЈДОВИ ОД зависници, И НА ЕКСТРА 600 УСД ЗА СЕКОЈ ЕВРААЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.933" dur="0.234"> ЕКСТРА 600 УСД ВО ОБРАЗОВАНИЕ СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="34.167" dur="0.1"> EXTRA 600 УСД ЗА ВЕEMБА ВЕ EЕ СЕДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="34.267" dur="0.2"> НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.1"> НЕДЕЛА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="34.567" dur="0.134"> НЕДЕЛА ЕДИНСТВЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="34.701" dur="0.167"> НЕДЕЛА ЕДИНСТВЕНО НЕШТО </text>
<text sub="clublinks" start="34.868" dur="0.133"> НЕДЕЛА САМО СВОЈОТ ИСКУСТВО </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.167"> НЕДЕЛА САМО ДЕЛОВНО ИСКУСТВО ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="35.168" dur="0.167"> САМО ДЕЛОВНО ИСКУСТВО ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.1"> САМО СТАНОТО РЕГУДИРАЕ ДЕНЕС Е </text>
<text sub="clublinks" start="35.435" dur="0.1"> САМО СТАНОТО РЕГУДИРА TЕ ДЕНЕС Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.1"> САМО ДА СЕ ИСПИТ ДЕНЕС Е ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.234"> САМО СТАНОТО РЕГУДИРА ISЕ ДЕНЕС Е ДВЕ Е ЕКСТРА 600 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="35.869" dur="0.167"> САМО СТАНОТО РЕГУДИРА TЕ ДЕНЕС Е ДВЕ Е ЕКСТРА 600 УСД ПЕР </text>
<text sub="clublinks" start="36.036" dur="0.333"> САМО СТАНОТО ВЕЕ ДОДЕЛУВА ДЕНЕС Е ДВЕ EXЕ ДА ЈА ИСКЛУЧУВААТ 600 УСД ДОДЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.267"> Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. </text>
<text sub="clublinks" start="36.636" dur="0.1"> Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. КОНГРЕС </text>
<text sub="clublinks" start="36.736" dur="0.1"> Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. СОГЛАСНА СВЕТНА </text>
<text sub="clublinks" start="36.836" dur="0.067"> Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. СОСТОЈБА САМО ЗАВРШИНА </text>
<text sub="clublinks" start="36.903" dur="0.167"> Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. СОСТОЈБА СЕ ОСНОВА И </text>
<text sub="clublinks" start="37.07" dur="0.3"> Е ДЕКА ЕКСТРА 600 УСДВЕНА ПЕДЕЛНА недела. СОГЛАСНО СЕ ДОБИВ И ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.2"> СОГЛАСНО СЕ ДОБИВ И ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.267"> СОГЛАСНО СЕ ДОБИВ И ДОГОВОР ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="37.837" dur="0.167"> СОГЛАСНА САМО ДА СЕ ОСТАВИ И ОД ОВДЕ ВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.3"> СОГЛАСНА САМО ДА СЕ ОСТАВИ И ДВЕTHЕ ОВАА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="38.304" dur="0.134"> СОГЛАСНО САМО ДА СЕ ОСТАВИ И ДОГОЛЕМА оваа недела </text>
<text sub="clublinks" start="38.438" dur="0.267"> СОГЛАСНА САМО ДА СЕ ДОСТАВ И ДОГОЛЕМА ОВАЕ НЕДЕЛА ДО СЕКОЈ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="0.3"> СОГЛАСНО САМО ДА СЕ ДОСТАВИ И ДОГОЛЕМА ОВАА НЕДЕЛА СЕКОЈ ДА СЕ ДА ПОСТОИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="39.005" dur="0.167"> ОВАА НЕДЕЛА СЕКОЈ ДА СЕ ДА ПОСТОИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="39.172" dur="0.067"> ОВАА НЕДЕЛА СЕКОЈ ДА СЕ ДА ГИ ПРОДОЛИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="39.239" dur="0.1"> ОВАА НЕДЕЛА НА КОГО ШТО ДА ЈА ПРОДОЛИТЕ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="39.339" dur="0.267"> ОВАА НЕДЕЛА НА КОГО ШТО ДА ЈА ПРОДОЛИТЕ ИЛИ НЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="39.606" dur="0.2"> ИЛИ НЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="39.806" dur="0.167"> ИЛИ НЕ. НАЈДОБРИ </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.2"> ИЛИ НЕ. НАЈЗОВНО, </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.1"> ИЛИ НЕ. НАЈПОВЕДНО, РЕПУБЛИКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="0.167"> ИЛИ НЕ. ПОВЕЕ РЕКЕНТИВНО, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.2"> ПОВЕЕ РЕКЕНТИВНО, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="40.64" dur="0.033"> ПОВЕЕ РЕКЕНТИВНО, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПАРТИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="40.673" dur="0.701"> ПОВЕЕ РЕКЕНТИВНО, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВААТ ЗА А </text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="5.939"> ПОВЕЕ РЕКЕНТИВНО, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВА ЗА КРАТКОРОЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="47.313" dur="0.067"> ПОВЕЕ РЕКЕНТИВИ, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВА ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="47.38" dur="0.334"> ПОВЕЕ РЕКЕНТИ, РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОДНЕСУВА ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="47.714" dur="0.267"> ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКУСТВО, НО </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.167"> ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВА, НО ДЕМОКРАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.066"> ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВА BЕ, НО ДЕМОКРАТИТЕ ПОВТОРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="48.214" dur="0.134"> ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВА, НО ДЕМОКРАТИТЕ ПОВТОРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="48.348" dur="0.2"> ЗА КРАТКОРОЧНО ИСКЛУЧУВА BЕ, НО ДЕМОКРАТИТЕ ОД ПОВТОРНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="48.548" dur="0.2"> ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУБА </text>
<text sub="clublinks" start="48.748" dur="0.1"> ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУЧУВААТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="48.848" dur="0.167"> ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУЧУВААТ ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="49.015" dur="0.067"> ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУЧУВААТ ОВАА ОВАА СОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="49.082" dur="0.1"> ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНИ ДА СЕ СЛУУВААТ ОВАА ОВАА СОСТОЈБА Е </text>
<text sub="clublinks" start="49.182" dur="0.367"> ДЕМОКРАТИ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУЧУВААТ ОВОЈ СОСТОЈБА СОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="49.549" dur="0.234"> ОВОЈ СОСТОЈБА Е ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="49.783" dur="0.066"> ОВОЈ СОСТОЈБА Е БЕЗ СЕРИОСНО </text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.034"> ОВОЈ СОСТОЈБА Е ДРАВНО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="49.883" dur="0.3"> ОВОЈ СОСТОЈБА Е ДАЛО СЕРИОЗНО ЗА А </text>
<text sub="clublinks" start="50.183" dur="0.167"> ОВАА СОСТОЈБА Е ДР TOOАВНА СО КРАТКОРОЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.3"> СЕРИОЗНО ЗА КРАТКОРОЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="50.65" dur="0.1"> СЕРИОЗНО ЗА краткорочен раствор. </text>
<text sub="clublinks" start="50.75" dur="0.2"> РЕШЕНИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.067"> РЕШЕНИЕ. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.1"> РЕШЕНИЕ. САМО ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="51.117" dur="0.1"> РЕШЕНИЕ. ОД ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="51.217" dur="0.1"> РЕШЕНИЕ. ДА СЕ ДА СЕ ЕДНО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.267"> РЕШЕНИЕ. ДА СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ТОА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.267"> ДА СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ТОА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="51.851" dur="0.1"> ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДЕКА ОВАА КОНГРЕС </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.134"> САМО ДА СЕ ДА СЕ СЛОБОДА ДА СЕ ДА СЕ КОНГРЕС </text>
<text sub="clublinks" start="52.085" dur="0.1"> САМО ДА СЕ СЕ СЛОБОДА ОД ОВАА КОНГРЕС САМО ВИСТИНО </text>
<text sub="clublinks" start="52.185" dur="0.601"> ДА СЕ ДА СЕ ОДИЕ ДА СЕ СЕ СЕКОГАШ ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="52.786" dur="0.166"> СЕ ДА СЕ ДА СЕ СЛОБОДА ОД ОВАА КОНГРЕС САМО ВИСТИНО </text>
<text sub="clublinks" start="52.952" dur="1.869"> КОНГРЕС САМО ОДГОВОРНО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="54.821" dur="0.1"> КОНГРЕС САМО ОДГОВОРНО ДОГОВОРНО ПОСТОИ, </text>
<text sub="clublinks" start="54.921" dur="0.234"> СОГЛАСНО САМО ОДГОВОРНО, МНОГУ ПОСТОРНО, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="55.155" dur="0.1"> КОНГРЕС САМО ОДГОВОРНО ДОГОВОРНО, МО DЕ ДОСТАВНО </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.4"> КОНГРЕС САМО ОДГОВОРНО ДОГОВОРНО, МО DЕ ДОСТАВНО </text>
<text sub="clublinks" start="55.655" dur="0.2"> СОСТОЈБА, ОТВОРЕШЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="55.855" dur="0.1"> СОСТОЈБА, ОТВОРИ ДА СЕ ОБЕДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="55.955" dur="0.134"> СОСТОЈБА, ОТВОРИ ДА СЕ ОДБИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="56.089" dur="0.1"> СОСТОЈБА, ОДЛУКИ ДА СЕ ДА ЈА БИДЕ НЕДЕЛАТА </text>
<text sub="clublinks" start="56.189" dur="0.267"> СОСТОЈБА, ОДЛУКИ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА НЕДЕЛАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="56.456" dur="0.2"> ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДЛУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="56.656" dur="0.067"> ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДЛУКА. ВЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.1"> ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДРУВАЕ. ДУРИ АКО </text>
<text sub="clublinks" start="56.823" dur="0.067"> ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДЛУКА. ДОГОЛЕМЕ КАКО нив </text>
<text sub="clublinks" start="56.89" dur="0.3"> ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДЛУКА. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.167"> ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДЛУКА. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ОГЛАСНО </text>
<text sub="clublinks" start="57.357" dur="0.333"> ОД ВИДЕЛНАТА ОД ОДРУВАЕ. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ГО ПРОДОЛ ITИТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="57.69" dur="0.234"> ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ГО ПРОДОЛ ITИТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.067"> ДА СЕ ТОА ДА ГО ПОСТОИИТЕ, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="57.991" dur="0.067"> ДА СЕ ТОА ДА ГО ПОСТОИТЕ, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="58.058" dur="0.133"> ДА СЕ ТОА ДА ГО ПОСТОИТЕ, НЕ Е НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.167"> ДА СЕ ТОА ДА ГО ПРОДОЛИТЕ, НЕ Е ДА ГО ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="58.358" dur="0.333"> ДА СЕ ТОА ТОА ДА ГО ПРОДОЛ ITИТЕ, НЕМА ДА ЗЕМА ДА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="58.691" dur="0.267"> НЕ Е ДА ГО ПРОДАВА КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="0.234"> НЕ Е ДА ГО ПОВЕЕ КОГА ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.1"> НЕ Е ДА ГО ПОСТОИ КАКО ОБРАЗОВАНИЕТО НА ОРГЕОНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="59.292" dur="0.3"> ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="59.592" dur="0.134"> ОДРЕДОН ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="59.726" dur="0.1"> DEЕ LDЕ БИДЕ ОД ОДГРАДОТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="59.826" dur="0.334"> OЕ СЕ ДОБИВЕ ОД ДЕПАРТМАН ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="60.16" dur="0.3"> ПОДДРШКА DEЕ СЕ ДА ГО ОДГОВОРИОТ ДЕПАРТМАН ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="60.46" dur="0.267"> ОДГОВОР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ОРГЕОН WЕ СЕ ОДБОРИ ДО ПРОЦЕС </text>
<text sub="clublinks" start="60.727" dur="0.2"> ОДДЕЛЕНИЕ WЕ СЕ ДОБИВЕ ДО ПРОЦЕС </text>
<text sub="clublinks" start="60.927" dur="0.134"> ОДДЕЛЕНИЕ WЕ СЕ ДА ГО ПОСТАПУВААТ ОСНОВА НА </text>
<text sub="clublinks" start="61.061" dur="0.467"> ОДДЕЛЕНИЕ WЕ СЕ ДА ГО ПРОЦЕСИТЕ ЛИЦАТА </text>
<text sub="clublinks" start="61.528" dur="9.409"> ОДДЕЛЕНИЕ MENTЕ СЕ ДА ГО ПРОЦЕСАТ МАКЕДОНСКИОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="70.937" dur="0.2"> ОДДЕЛЕНИЕ WЕ СЕ ПРИСТАПУВААТ ПРОЦЕС НА ЛЕКОТ ВО КЛАИМИ. </text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.167"> СТАНОТ ВО КАЛИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="71.304" dur="0.1"> СТАНОТ ВО КАЛИИ. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.404" dur="0.1"> СТАНОТ ВО КАЛИИ. ДОБРИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="71.504" dur="0.1"> СТАНОТ ВО КАЛИИ. ДОБРИ ВЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="71.604" dur="0.167"> СТАНОТ ВО КАЛИИ. Добрите новости се, </text>
<text sub="clublinks" start="71.771" dur="0.2"> СТАНОТ ВО КАЛИИ. ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="71.971" dur="0.234"> СТАНОТ ВО КАЛИИ. ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КАКО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="72.205" dur="0.3"> СТАНОТ ВО КАЛИИ. ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КАКО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="0.234"> ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КАКО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="72.739" dur="0.1"> ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕ СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="72.839" dur="0.1"> ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕТЕ СЕКОЈА недела </text>
<text sub="clublinks" start="72.939" dur="0.1"> ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КАКО ДОБИВЕТЕ СЕКОЈА недела и </text>
<text sub="clublinks" start="73.039" dur="0.167"> ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕ СЕКОЈ СЕДЕНА ВЕЕ И ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.167"> ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕ СЕКОЈ СЕДЕНА ВЕЕ И ВИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="73.373" dur="0.233"> ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕТЕ СЕКОЈ СЕДЕНА И ДА СЕ ВА INЕ </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.334"> ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е, КОГА СЕ ПОВЕЕ СЕКОЈ НЕДЕЛА И СЕ ДА СЕ СОВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.267"> СЕКОЕ СЕДМИЦА И ВИЕ САМО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="0.1"> СЕКОЈ НЕДЕЛА И ВИЕ СИ СЕ СИСТЕМОТ, </text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.1"> СЕКОЈ НЕДЕЛА И ВИЕ СИ СЕ СИСТЕМ, ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="74.407" dur="0.134"> СЕКОЈ НЕДЕЛА И ВИЕ СИ СЕ СИСТЕМ, Е </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.1"> СЕКОЈ НЕДЕЛА И ВИЕ СМЕТЕ ВО СИСТЕМОТ, Е СЕ ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.2"> СЕКОЈ НЕДЕЛА И СЕ СМЕТЕ ВО СИСТЕМ, ILLЕ СЕ ДОБИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.334"> СЕКОЈ НЕДЕЛА И ВИЕ СИ СЕ СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="75.175" dur="0.233"> СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="75.408" dur="0.1"> СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ДА СЕ ЕКСТРА </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.1"> СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ОВАА ЕКСТРА 600 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="0.1"> СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ДАКА ЕКСТАРА 600 УСД КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.201"> СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ДАКО ИСКЛУЧУВАТЕ 600 УСД КОГА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="75.909" dur="0.133"> СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ОВАА ЕКСТАРА 600 УСД КАКО ФИНАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="76.042" dur="0.334"> СИСТЕМ, STЕ СЕ ДОБИЕТЕ ОВАА ЕКСТАРА 600 УСД КАКО СЕ ДОБИВТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="0.2"> EXTRA 600 УСД КОГО КОНЕКОГАШ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="0.133"> EXTRA 600 УСД КАКО ФИНАЛИСКО ДОБИТЕ ВАШИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="76.709" dur="0.101"> EXTRA 600 УСД КАКО КОНЕКОН ДОБИВТЕ ВАША ПАРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="76.81" dur="0.2"> ВАША ПАРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="77.01" dur="0.067"> ВАША ПАРИ. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="77.077" dur="0.166"> ВАША ПАРИ. ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="77.243" dur="0.1"> ВАША ПАРИ. Ова е точно </text>
<text sub="clublinks" start="77.343" dur="0.201"> ВАША ПАРИ. ОВА ЕДНОСТО Е ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="0.267"> ВАША ПАРИ. Ова е точно што се случило </text>
<text sub="clublinks" start="77.811" dur="0.166"> Ова е точно што се случило </text>
<text sub="clublinks" start="77.977" dur="0.434"> Ова е точно што се случило </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.801"> Ова е точно што се случило со АНА </text>
<text sub="clublinks" start="79.212" dur="0.3"> ОВА ЕДНОСТО Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ДРАВИТЕ НА АНА. </text>
<text sub="clublinks" start="79.512" dur="0.2"> ОВА ЕДНОСТО Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ДРАВИТЕ НА АНА. ТАА </text>
<text sub="clublinks" start="79.712" dur="0.201"> ОВА ЕДНОСТО Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ДРАВИТЕ НА АНА. ТАА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="79.913" dur="0.167"> ОВА ЕДНОСТО Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ДРАВИТЕ НА АНА. ТАА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="80.08" dur="0.367"> ОВА ЕДНОСТО Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ДРАВИТЕ НА АНА. ТОА Е А </text>
<text sub="clublinks" start="80.447" dur="0.266"> ДО АНА ТРИЕ. ТОА Е А </text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.134"> ДО АНА ТРИЕ. СЕ Е РЕДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="80.847" dur="0.1"> ДО АНА ТРИЕ. СЕ Е РЕДОВНА КОНТАКТ </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.067"> ДО АНА ТРИЕ. СЕ Е РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="81.014" dur="0.667"> ДО АНА ТРИЕ. ТОА Е РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА САД </text>
<text sub="clublinks" start="81.681" dur="9.943"> ДО АНА ТРИЕ. ТОА Е РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА САД ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.201"> ДО АНА ТРИЕ. ТОА Е РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА САД ОВДЕ НА ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="91.825" dur="0.2"> РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА НАС ТУКА на </text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.133"> РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА НАС ТУКА НА </text>
<text sub="clublinks" start="92.158" dur="0.234"> РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА НАС ТУКА ВО ПРИКАЗНАТА, </text>
<text sub="clublinks" start="92.392" dur="0.1"> РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА НАС ТУКА ВО ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="92.492" dur="0.133"> РЕДОВНА КОНТАКТ ЗА НАС ТУКА НА ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИРА ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.625" dur="0.201"> ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИРА ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.166"> ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИРА СИТЕ КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="92.992" dur="0.067"> ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИРА ТИЕ КОЈ СИГУРНО </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.067"> ПРИКАЗНАТА, ДОКУМЕНТИРА ТИЕ КОГА СЕ ДВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="93.126" dur="0.334"> ПРИКАЗНИК, ДОКУМЕНТИРА ТИЕ КОИ СЕ ДВЕЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="93.46" dur="0.333"> КОГА СЕ СВЕТИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="93.793" dur="0.2"> КОЈ СЕ СТРУЧНО ВО ОБРАЗОВАНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.101"> КОЈ СЕ СТРУЧНО ВО ДЕПАРТМАН ЗА ВРАБОТУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.166"> ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.067"> ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="94.327" dur="0.1"> ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. Е </text>
<text sub="clublinks" start="94.427" dur="0.067"> ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ТОА Е ОДЛИЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="94.494" dur="0.1"> ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ДОБОВНО ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="94.594" dur="0.133"> ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. СОВЕТНА ДА СЕ ПОГЛЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="94.727" dur="0.167"> ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. СОВЕТНА ДОБРА ДА ГО Гледате тоа </text>
<text sub="clublinks" start="94.894" dur="0.401"> ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. САМО ДАЛИ ДА ГЛЕДАТ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.295" dur="0.267"> САМО ДАЛИ ДА ГЛЕДАТ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.066"> ДОБРО Е ДА ГО ГЛЕДАТЕ ДА СЕ ФИНАЛИСКО </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="0.067"> СОВЕТНА ДА СЕ ГЛАСИ ДА ГО ГОЛЕМО КАКО ДВЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="95.695" dur="0.2"> ДОБРО Е ДА ГО ГОДИШЕТЕ ДЕКОЛНО, ДА СЕ ДОБИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.895" dur="0.067"> СОВЕТНА ДА СЕ ЈА ПОДГОТИТЕ ТОА, КАКО КОНВЕДНО ДА ГО ДОБИВИТЕ ДОГОВОРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="95.962" dur="0.334"> СОВЕТНА ДА СЕ ГЛАСИ ДА СЕ СЕКОГАШ ДОБИВТЕ ДА ГО ДОБИВИТЕ, 32 </text>
<text sub="clublinks" start="96.296" dur="0.233"> ЗАВРШНО ДОБИЕТЕ ГО СОДРИНИТЕ, 32 </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.134"> ЗАВРШНО ДОБИЕТЕ ГО СОДРИНИ, 32 WEEKS </text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.066"> ЗАВРШНО ДОБИЕТЕ ГИ НЕГОВИ ПРИДОБИВКИ, 32 WEKS WORTH, </text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.067"> ФИНАЛНО ДОБИТЕТЕ ГИ НЕГОВИ ДОДГОВОРИ, 32 ДЕЛОВНИ ВЕДНИЦИ, СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="96.796" dur="0.167"> ФИНАЛНО ДОБИТЕТЕ ГИ НЕГОВИ ДОПОЛНИТЕЛИ, 32 WEKS WORTH, СИТЕ AT </text>
<text sub="clublinks" start="96.963" dur="0.334"> ФИНАЛНО ДОБИТЕТЕ ГИ НЕГОВИ ДОБИВНИЦИ, 32 WEЕДНИЦИ ПОГОЛЕМИ, СИТЕ НА ЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="97.297" dur="0.167"> WEEKS WORTH, СИТЕ НА ЕДНА. </text>
<text sub="clublinks" start="97.464" dur="0.066"> WEEKS WORTH, СИТЕ НА ЕДНА. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.067"> WEEKS WORTH, СИТЕ НА ЕДНА. >> ОХ </text>
<text sub="clublinks" start="97.597" dur="0.167"> WEEKS WORTH, СИТЕ НА ЕДНА. >> О, МОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="97.764" dur="0.367"> WEEKS WORTH, СИТЕ НА ЕДНА. >> О МО ГОШ. </text>
<text sub="clublinks" start="98.131" dur="0.133"> >> О МО ГОШ. </text>
<text sub="clublinks" start="98.264" dur="0.134"> >> О МО ГОШ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="98.398" dur="0.067"> >> О МО ГОШ. РЕКОВ, </text>
<text sub="clublinks" start="98.465" dur="0.7"> >> О МО ГОШ. СЕ ПРИМЕ, Е </text>
<text sub="clublinks" start="99.165" dur="0.401"> >> О МО ГОШ. СЕ ПРИСТАВ, Е ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="1.134"> >> О МО ГОШ. СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.167"> СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? </text>
<text sub="clublinks" start="100.867" dur="0.067"> СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? Јас </text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.267"> СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? ИМАВ </text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.8"> СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? ТРЕБАШЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="102.001" dur="0.234"> СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? САМО ДОБРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="102.235" dur="0.167"> СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="102.402" dur="0.233"> СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. ДА </text>
<text sub="clublinks" start="102.635" dur="0.234"> СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕМОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.334"> СЕ ПОСЕВИМЕ, Е ОВОЈ РЕАЛ? САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.166"> САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.434"> САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САКАШ </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="1.001"> САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="104.804" dur="0.267"> САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.734"> САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. И </text>
<text sub="clublinks" start="105.805" dur="1.402"> САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. И ТОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="107.207" dur="1.101"> САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. И СЕ ПОСЛЕДИ, </text>
<text sub="clublinks" start="108.308" dur="0.4"> САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. И тој рече, Океј, </text>
<text sub="clublinks" start="108.708" dur="0.934"> САМО ДА ЈА ПРАВИМЕ ПОВЕЕ. НЕ САМО ДА СЕ ОСНОВИ. И тој рече, Океј, тоа </text>
<text sub="clublinks" start="109.642" dur="0.167"> ПО МОИ. И тој рече, Океј, тоа </text>
<text sub="clublinks" start="109.809" dur="0.934"> ПО МОИ. И СЕ ПОСЛЕДИ, ДОБРО, Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.568"> ПО МОИ. И тој рече, Океј, тоа е добро. </text>
<text sub="clublinks" start="111.311" dur="0.133"> ВО РЕД Е. </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.167"> ВО РЕД Е. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="111.611" dur="0.133"> ВО РЕД Е. ПРОБАВНО </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.101"> ВО РЕД Е. ПРОБАВНО ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="111.845" dur="0.1"> ВО РЕД Е. ПРОБАБОЛНО ЗВУЧНО ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.233"> ВО РЕД Е. Јас ПРОБАБОЛНО ЗВУЧНО ПОСТОЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="112.178" dur="0.367"> ВО РЕД Е. ПРОБАБОЛНО ПОВТОРНО ДА СЕ CЕЛИ ЛИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="112.545" dur="0.234"> ПРОБАБОЛНО ПОВТОРНО ДА СЕ CЕЛИ ЛИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="112.779" dur="0.1"> Јас ПРОБАБОЛНО ПОВТОРНО ДА СЕ ЕЛИ CЕВНА ена. </text>
<text sub="clublinks" start="112.879" dur="0.133"> OMЕНА. </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.067"> OMЕНА. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.1"> OMЕНА. САМО </text>
<text sub="clublinks" start="113.179" dur="0.1"> OMЕНА. ДОБИВ ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="113.279" dur="0.1"> OMЕНА. ДОБИВ ОВАА ПОВИК, </text>
<text sub="clublinks" start="113.379" dur="0.301"> OMЕНА. ДОБИВ ОВАА ПОВИК, И </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.167"> OMЕНА. ДОБИВ ОВАА ПОВИК, И САКА </text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.333"> OMЕНА. ДОБИВ ОВАА ПОВИК И ДА СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.18" dur="0.234"> ДОБИВ ОВАА ПОВИК И ДА СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.367"> ДОБИВ ОВАА ПОВИК, И Е СЕ ПРИДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="114.781" dur="0.834"> ДОБИВ ОВАА ПОВИК, И Е СЕ ПРИДОБИВМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="115.615" dur="0.601"> ДОБИВ ОВАА ПОВИК, И VEЕ СЕ ПРИГОДУРУВАМЕ ЗА МЕСЕЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="116.216" dur="0.166"> СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="116.382" dur="0.067"> СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="116.449" dur="0.1"> СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 </text>
<text sub="clublinks" start="116.549" dur="0.1"> СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 WEEKS </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.201"> СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 WEEKS IS </text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.233"> СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 WEEKS IS A </text>
<text sub="clublinks" start="117.083" dur="0.234"> СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 СЕБЕА Е ДАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="117.317" dur="0.3"> СПОРЕД НА МЕСЕЦИ. >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="117.617" dur="0.2"> >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="0.067"> >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. ТАА </text>
<text sub="clublinks" start="117.884" dur="0.133"> >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. ТАА ИМАШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="118.017" dur="0.634"> >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. САМО СОБИРА </text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="11.946"> >> 32 НЕДЕЛА Е ДОГОЛНО ВРЕМЕ. САМО СОБИРАЕ СТАНДИРА </text>