Gruaja Oregon më në fund merr 32 kontrolle papunësie subtitles

DO MOS MOS SHIKO MOS DUHET TIK LIKE MOS DUHET TIK LN TY VET NUK DUHET TIK LN TY GJITHA NUK DUHET TIK LN TY GJITHA T GJITHA NUK DUHET TIK LN T GJITHA DO T B TON NUK DUHET TIK LN TY GJITHA DO T TO BNI KUNSHTIM NUK DUHET TIK LN TY GJITHA DO T BNI KUPTIMIN E KALUAR MOS DUHET TIK MUND T NUK DO T BE BNI KUJTIMIN EKONTE T BE BNI KUPTIMIN EKONTE DO çdo herë T BE BNI KUPTIMI I KUJT BSIS B SACK SHUM. Së shpejti. Së shpejti. NË Së shpejti. N T KUSHTET Së shpejti. NE KUSHTET E Së shpejti. N T KUSHTET E T Së shpejti. N T KUSHTET E EKONOMIS, Së shpejti. N T KUSHTET E EKONOMIS, N T KUSHTET E EKONOMIS, NE KUSHTET E EKONOMIS, TE BASHKUARA N T KUSHTET E EKONOMIS,, SHTETET E BASHKUARA N T KUSHTET E EKONOMIS,, SHTETET E BASHKUARA T J VETM N T KUSHTET E EKONOMIS,, SHTETET E BASHKUARA TAN KAN N T KUSHTET E EKONOMIS,, SHTETET E BASHKUARA T J DUHET TAN SHTETET E BASHKUARA DUH TANI KAN SHTETET E BASHKUARA DUHET TAN W NNDNJE LND SHTETET E BASHKUARA DUH TANI E TRETE E TRETE SHTETET E BASHKUARA DUH TAN W T W MUAJ M TOR MADH SHTETET E BASHKUARA DUHET TAN W NORNDORR TOR MUAJT. GJITHA MOR TOR VETM. GJITHA MOR TOR VETM. PAS GJITHA MOR TOR VETM. PAS TODAY, GJITHA MOR TOR VETM. PAS TODAY, IT GJITHA MOR TOR VETM. P TR TANI, DUHET GJITHA MOR TOR VETM. P TR DITA, MUND T MUND GJITHA MOR TOR VETM. P TR DIT, MUND T MIR FJAL P TR DIT, MUND T MIR FJAL P TR DIT, MUND T MIR FJAL. P TR DIT, MUND T MIR FJAL. SOT P TR DIT, MUND T MIR FJAL. SOT ESHTE P TR DIT, MUND T MIR FJAL. DITA SHT P TR DIT, MUND T MIR FJAL. DITA SHT E MUNDISHT P TR DIT, MUND T MIR FJAL. DITA SHT THE DITA E PASTRDITSHME P TR DIT, MUND T MIR FJAL. DITA THESHT THE DITA E PASTRDITSHME QE . DITA THESHT THE DITA E PASTRDITSHME QE . DITA SHT THE DITA E PRGJITHSHME QAT POPULL . DITA SHT THE DITA E PASURA QE DO T PE POPULLIT . DITA SHT THE DITA E PASURA QE DO T BE JETIN NJERZIT . DITA SHT THE DITA E VRTETA QAT POPULLIT T BNI . DITA SHT THE DITA E PRDITSHME që njerëzit do të fitojnë NJERZIT DO T BE GJITHET NJERZIT DO T G GJET NGA EXTRA NJERZIT DO T G GJITHA EXTRA 600 dollarë NJERZIT DO T G GJITHA EXTRA 600 dollarë në NJERZIT DO T G GJITHA EXTRA 600 dollarë në të tyre EXTRA 600 dollarë në të tyre EXTRA 600 dollarë N UN PUNNIMIN E TYRE EXTRA 600 dollarë në përfitimet e tyre të punësimit. P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. QË P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. AJO ISHTE P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. QAT ISHTE NJNE P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. QE ISHTE NJE P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. QE ISHTE NJE E P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. QE ISHTE NJE E KRYESIT P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. Q ISHTE NJ OF N SHUM SHKOLLT KRYESORE Q ISHTE NJ OF N SHUM SHKOLLT KRYESORE Q ISHTE NJNE N P SHUM SHKOLLT KRYESORE T Q W ISHTE NJNE N P SHUM SHKOLLT THEMELORE T THE Q ISHTE NJ OF N P SHUM SHTYLLA T K KUJDESIT QE ISHTE NJE PJESEVE KRYESORE T OF KUJDESIT AKT. QE ISHTE NJE PJESEVE KRYESORE T OF KUJDESIT AKT. IT QE ISHTE NJE PJESEVE KRYESORE T OF KUJDESIT AKT. DUHET QE ISHTE NJE PJESEVE KRYESORE T OF KUJDESIT AKT. DUHET A QE ISHTE NJE PJESEVE KRYESORE T OF KUJDESIT AKT. DUHET NJ O NJ- E AKTIT KUJDES. DUHET NJ O NJ- E AKTIT KUJDES. DUHET NJ O Kohë E AKTIT KUJDES. KA NJ G PAGESA T O NJ O KOHA E AKTIT KUJDES. KA DUHET NJ PAGESA E NJKOHORE T E AKTIT KUJDES. KU JENI NJ A PAGESA TNE NJKOHA prej 1200 dollarë E AKTIT KUJDES. KU JENI NJ A PAGESA TNE NJ KOHA prej 1200 dollarë PAGESA KOHA E 1200 dollarë PAGESA KOHA E 1200 dollarëve amerikanë PAGESA KOHA E 1200 dollarëve amerikanë që bëjnë PAGIMI KOHA prej 1200 dollarë amerikanëve që bëjnë më shumë PAGESA KOHA E 1200 dollarëve për amerikanët që bëjnë një nën Amerikanët që bëjnë më poshtë SHUMIC SHQIPTAR MT T M BN NDN NJ C VET Amerikanët që bëjnë më shumë sasi të veçantë Amerikanët që bëjnë më shumë një sasi të caktuar të Amerikanët që bëjnë më shumë një shumë të parave. SHUM SHUM I PARAVE. SHUM SHUM I PARAVE. $ 500 SHUM SHUM I PARAVE. 500 dollarë TO SHUM SHUM I PARAVE. 500 dollarë më shumë SHUM SHUM I PARAVE. 500 dollarë për shumicën e vartësve, SHUM SHUM I PARAVE. 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe SHUM SHUM I PARAVE. 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një ekstra 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një ekstra 600 dollarë 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një ekstra 600 dollarë brenda 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një ekstra 600 dollarë në punësim 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një ekstra 600 dollarë në punësim secila EXTRA 600 dollarë N UN PUNEMSIMIN E DO EXTRA 600 dollarë N UN PUNEMSISHM WEdo javë. JAVA. JAVA. JAVA. I VETMI JAVA. E VETMJA GJË JAVA. VETM EKSPARIMI I GJITHA JAVA. VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA SHT VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA THSHT Q VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA THSHT Q EXTRA VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA THSHT KTU EXTRA 600 dollarë VET THM T GJITHA EKSPIRIMI DITA THSHT QAT EXTRA 600 $ PER VETA E VETA E VLERA E DITA ISSHT QAT JETON JASHT 600 $ PER JAVA. ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. KONGRESI ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. KONGRESI ISHTE ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. KONGRESI DUA KAQ ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. KONGRESI DUHET PAS DHE ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. KONGRESI DUHET PACKRMBJE DHE FORT KONGRESI DUHET PACKRMBJE DHE FORT KONGRESI DUHET PACKRKUJT DHE PYETJE KIST KONGRESI DUHET TACK RREZIKUT DHE PTHRPARA K THT JAVA KONGRESI DUHET TACK RREZIKUT DHE PTHRPARA K THT WE JAVA KONGRESI DUHET PACKR KUJDES DHE P FORRPARA KIST WE JAVA KONGRESI DUHET TACK RREZIKUT DHE P FORRPARA K THT WE JAV P ONR KT KONGRESI DUHET PACKR KUJDES DHE PYETJE K WET WE JAV P ONR K WHT T TO MSOHEN K WET WE JAV P ONR KT T TO NDODHEN K WET WE JAV P ONR KETT T TO NDODHNI IT K WET WE JAV ON P ONR K WHT T TO GJITHA T TO NDODHENI OSE KEKT WE JAV P ONR KETT T TO NDODHNI N OR TIJ OSE JO. OSE NUK. OSE NUK. MOST OSE NUK. MOST SHUM, OSE NUK. Më së shumti, REPUBLIKANE OSE NUK. Më së shumti, REPUBLIKANET PUSH Më së shumti, REPUBLIKANET PUSH Më së shumti, REPUBLIKANET PUSHT P FORR Më së shumti, REPUBLIKANET PUSH PR A Më së shumti, REPUBLIKANET PUSHN FOR P FORR NJ A KERKES T SHUM Më së shumti, REPUBLIKANET Pushojnë për një ekspansion të shkurtër Më së shumti, REPUBLIKANET PUSH P FORR NJ A EXTENSION P SHR SHTET P FORR NJ B SHUM SHPENZIM T SH SHTETIT P FORR NJ EX EXTENSION PR SHKURTR, POR DEMOKRAT P FORR NJT SHPENZIM T SH SHENJTSISHT, POR DEMOKRAT T REPUBLIKuara P AR NJT EXTENSION PR SHKURTR, POR DEMOKRAT P RER SHTYP P AR NJT EXTENSION P SHR SHKURTR, POR DEMOKRAT P RER SHTYP DEMOKRATET E REZEKTUAR T S NDONJEN DEMOKRAT PJRDORUAR N IT TAY GJITHA Q DEMOKRAT P RERDOREN N ITNJ S TAY GJITHA KISTO DEMOKRAT P RERDOREN N SNJAY TAY GJITHA KITT S SITUATA DEMOKRATET E REZEKTUAR N S T S GJITHA Q S K STO SITUATATION SHT DEMOKRAT PJRDORUAR N IT T S GJITHA Q K THTO SITUATA ATIONSHT ESHTE KJO SITUATA ESHTE SHUME KJO SITUATA ATIONSHT TOO SHUM SERIJE QAT KJO SITUATA ISSHT TOO PRBN SER SERIOZE KJO SITUATA TOOSHT TOO SI SEROZE P FORR A KJO SITUATA ATIONSHT TOO SHUM TOO SERIJE P AR NJ-KUSHTET E SHKURT SERIOZ P FORR NJ A KUJT T SH VRTET SERIOZ P FORR NJ A ZGJIDHJE T SH VRTET. Zgjidhje. Zgjidhje. ATA Zgjidhje. ATA VEPRUAN Zgjidhje. KA VDES NJNE Zgjidhje. KA B DN NJNE GJITHA Zgjidhje. KA BN NJ TH GJITHA QAT KA BN NJ TH GJITHA QAT Ata thanë një gjë që KONGRES ATA VDET NJ O GJITHA Q CON KONGRES VETM ATA VDET NJ TH GJITHA Q CON KONGRES VETM PRGJIGJE ATA B DNI NJ TH GJITHA Q CON KONGRES VETM BNI ATA VDET NJ TH GJITHA Q CON KONGRES VETM P RERGJIGJE SHUM KONGRES VETM V REREJT DO DO T DO SHUM KONGRES VETM VALLREJT DO SHUM VET në mënyrë të vazhdueshme, KONGRES VETM VALLREJT DO SHUM V CONNJSISHT, VET KONGRES VETM VALLREJT DO SHUM VAZHDON, VET, VET ,M KONGRES VETM VALLREJT DO SHUM VAZHDON, VET, VETECM Në mënyrë të vazhdueshme, ata VENDOSI T Në mënyrë të vazhdueshme, ata vendosën të marrin Në mënyrë të vazhdueshme, ata vendosën të marrin Në mënyrë të vazhdueshme, ata vendosën të marrin javën Në mënyrë të vazhdueshme, ata vendosën të heqin javën. Merrni PEKR VITIN JAVA. Merrni PEKR VITIN JAVA. EDHE Merrni PEKR VITIN JAVA. EDHE NËSE Merrni PEKR VITIN JAVA. NDOSHT N IFSE Merrni PEKR VITIN JAVA. N EVSE NUK KAN Merrni PEKR VITIN JAVA. NESE NUK KA SHPENZUAR Merrni PEKR VITIN JAVA. NESE NUK KA SHPENZUAR TI, NESE NUK KA SHPENZUAR TI, NENSE NUK KAN EX SHPENZONI, KJO NESE NESE KA SHUME SHPENZUAR, KA QENE NSE NUK KA SHPENZUAR NUK, NUK NOSHT JO NSE NUK KA KA SHPENZUAR NUK, NUK KA ASNJ T FALAS NSE NUK KA KA SHPENZUAR NUK, NUK KA T NO GJITHA TELL GJITHA NUK KA NDONI T GJITHA KA NUK KA GJITHA T T GJITHA T O GJITHA OREGONI NUK KA NDODH WHSE KU PUNSIMI I OREGONIT PUNEMSIMI I OREGONIT DEPARTAMENTI I PUNEMSIMIT OREGON DEPARTAMENTI I PUNEMSIMIT OREGON DUHET DEPARTAMENTI I PUNEMSIMIT TRE OREGONIT DUHET T MERRET DEPARTAMENTI I PUNEMSIMIT OREGON DUHET T TO BNI DEPARTAMENTI I PUNEMSIMIT TRE OREGONIT DUHET T TO BNI PROCESIN Departamenti DUHET T TO BNI PROCESIN Departamenti do të merrej me procesin DEPARTAMENTI DUHET T TO BNI PROCESIN E BACKLOG DEPARTAMENTI DUHET T TO B TONI PROCESIN BACKLOG N IN DEPARTAMENTI DUHET T TO BNI PROCESIN E BACKLOG N IN KLASA. BACKLOG N IN KLASA. BACKLOG N IN KLASA. BACKLOG N IN KLASA. MIR BACKLOG N IN KLASA. LAJMET E MIRA BACKLOG N IN KLASA. LAJMET E MIRA SHT, BACKLOG N IN KLASA. LAJMET E MIRA ,SHT, N .SE BACKLOG N IN KLASA. Lajmet e mira janë, nëse ju BACKLOG N IN KLASA. LAJMET E MIRA ,SHT, N YSE DUHET TI GJITHA LAJMET E MIRA ,SHT, N YSE DUHET TI GJITHA LAJMET E MIRA ,SHT, NESOU T F GJITHA GJITHA Lajmet e mira janë, nëse ju keni gjetur çdo javë Lajmet e mira janë, nëse ju keni gjetur çdo javë dhe LAJMET E MIRA ,SHT, N YSE DO TI GJITHUAR EDO JAVA DHE TUAJ LAJMET E MIRA ,SHT, N YSE DO TI GJITHUAR EDO JAVA DHE JU JENI LAJMET E MIRA ,SHT, N IFSE DO TI GJITHUAR WEDO JAVA DHE JU JENI NE LAJMET E MIRA ,SHT, N YSE DO TI GJITHUAR VERDO JAVA DHE JU JENI N IN VERDO JAVA DHE JU JENI N THE EDO JAVA DHE JU JENI N SY SISTEM, VERDO JAVA DHE JU JENI N THE SISTEM, JU EDO JAVA DHE JU JENI N THE SISTEM, DUHET VERDO JAVA DHE JU JENI N THE SISTEM, do të vazhdoni EDO JAVA DHE JU JENI N THE SISTEM, DUHET T G BNI EDO JAVA DHE JU JENI N THE SISTEM, DUHET T G BETNI KATT SISTEMI, DO T ST MUND T G MUND T TH GJITHA SISTEMI, DO T ST MUND T BNI ATA ATTRA SISTEMI, DO T ST MUND T MERRONI QE EXTRA 600 dollarë SISTEMI, DO T ST MUND T MERRONI QAT EXTRA 600 dollarë kur SISTEMI, DO T ST MUND T MUND T TH KETO EXTRA 600 dollarë kur ju SISTEMI, DUHET T G MERRONI QE SHTET $ 600 KU JU FINALI SISTEMI, DUHET T G MERRONI Q KETO EXTRA 600 dollarë kur të merrni përfundimisht EXTRA 600 dollarë kur merren përfundimisht EXTRA 600 dollarë kur të merrni përfundimisht EXTRA 600 dollarë KUR FINANCIAR MENI PARA TUAJ. PARA JUAJ. PARA JUAJ. KJO PARA JUAJ. KJO ËSHTË PARA JUAJ. Kjo është saktësisht PARA JUAJ. Kjo është saktësisht WHFAR EX PARA JUAJ. KJO EXSHT EX saktësisht ATFAR NDODHET KJO EXSHT EX saktësisht ATFAR NDODHET Kjo EXSHT EX saktësisht WHFARAT NDODHET KJO EXSHT EX saktësisht ajo që ndodhi në ANNA KJO EXSHT EX WHFARAT ATFAR H HSHT NDODHET T TO ANNET GJITHA. KJO EXSHT EX WHFARAT ATFAR H HSHT NDODHET T TO ANNET GJITHA. AJO KJO EXSHT EX WHFARAT ATFAR H HSHT NDODHET T TO ANNET GJITHA. AJO KA KJO EXSHT EX WHFARAT ATFAR H HSHT NDODHET T TO ANNET GJITHA. AJO KA QENE KJO EXSHT EX WHFARAT ATFAR H HSHT NDODHET T TO ANNET GJITHA. E KA QENE A TE ANNE ANE. E KA QENE A TE ANNE ANE. DUHET T BE KAMIN RREGULLT TE ANNE ANE. DUHET KA KONTAKT RREGULLT TE ANNE ANE. SI QENI KONTAKT i rregullt PER TE ANNE ANE. DUHET TA KA KONTAKT RREGULLT PER SHBA TE ANNE ANE. SI KA QENE KONTAKT RREGULLT PER KETE SHTETE TE ANNE ANE. SI QENI KONTAKT I RREGULLT PER SHBA N US KTU AT KONTAKTI I RREGULLT P FORR SHTYPI K HERTU AT KONTAKTI I RREGULLT P FORR SHBA KTU N AT KONTAKTI I RREGULLT P FORR SHTYPI K HERTU N AT STORY, KONTAKTI I RREGULLT P FORR SHTYPI K HERTU N AT STORY, DOKUMENTIM KONTAKTI I RREGULLT P FORR SHTYPI K HERTU N AT SHTYPI, DOKUMENTOJ ATO KTY HYRJE, DOKUMENTUES ATA HYRJE, DOKUMENTUESE KJO WHO HYRJE, DOKUMENTUESE KJO QO FUQOHET HYRJE, DOKUMENTOJE KET Q ST FUQOJN AT HYRJE, DOKUMENTUESE KET WH Q ST FUQOJN AT N AT KUSH STRUGJONI N THE KUSH STRUGJON N AT PUNSIM WHO FUQUAR N DE DEPARTAMENTIN E PUNEMSIMIT. DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. IT DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. ESHTE DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. SHT E MADH DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. SHT E MADHE DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. Shtë e madhe për të parë DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. Shtë e madhe për të parë se DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. Shtë e madhe për të parë se ai Shtë e madhe për të parë se ai Shtë e Madhe të shikoni se ai përfundimisht SHT GRE E MADH T S SHIHET Q S NDIKON FINALI Shtë e Madhe për të parë se ai përfundimisht mori atë Shtë e Madhe të shikoni se ai përfundimisht i keni përfitimet e saj, ISshtë e Madhe të shikoni se ai përfundimisht ka përfitimet e saj, 32 PINRFUNDUAR SHPENRNDITJET E TIJ, 32 P FRFUNDIMI MUND T B P BRFITIMET E TIJ, 32 javë P FRFUNDOJMOT PENRFITIMET E TIJ, 32 FJALA WEE, P FRFUNDIMI PER PENRFITIMET E TIJ, 32 VESHJE WEE, T ALL GJITHA P FRFUNDUAR POTRFITIMET E TIJ, 32 VESHJE WEE, T ALL GJITHA AT PINRFUNDUAR P GRFITIMET E TIJ, 32 VESHJE TE JAVAVE, T ALL GJITHA T ON NDODHUR. WEEKS WORTH, T ALL GJITHA N ONNDSISHT. WEEKS WORTH, T ALL GJITHA N ONNDSISHT. >> WEEKS WORTH, T ALL GJITHA N ONNDSISHT. >> OH WEEKS WORTH, T ALL GJITHA N ONNDSISHT. >> OH MY WEEKS WORTH, T ALL GJITHA N ONNDSISHT. >> OH MOS GOSH. >> OH MOS GOSH. >> OH MOS GOSH. unë >> OH MOS GOSH. THASHE, >> OH MOS GOSH. Unë thashë, ISSHT >> OH MOS GOSH. Unë tha, është kjo >> OH MOS GOSH. Unë thashë, A është kjo REAL? Unë thashë, A është kjo REAL? Unë thashë, A është kjo REAL? unë Unë thashë, A është kjo REAL? E KAM Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T TO Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T P PULLEN Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. DO Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. MOS Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK VET DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK VET DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK VARGONI DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK VARGONI N. DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. DHE DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. DHE AI DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. Dhe ai tha, DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. DHE Ai tha, në rregull, DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. Dhe ai tha, në rregull, atë DERI N ME MU. Dhe ai tha, në rregull, atë DERI N ME MU. DHE Ai tha, në rregull, është DERI N ME MU. Dhe ai tha, në rregull, është mirë. Shtë në rregull. Shtë në rregull. unë Shtë në rregull. Unë me sukses Shtë në rregull. Unë PRODHUAR DUHET Shtë në rregull. MUND T BNI SI DUHET Shtë në rregull. Unë me siguri SUNDED LIKE A Shtë në rregull. Unë me zhurmë të zjarrtë më pëlqen një çmenduri Unë me zhurmë të zjarrtë më pëlqen një çmenduri Unë me sajë të SOUNDED LIKE një grua e çmendur. Grua. Grua. unë Grua. UNË MARR Grua. E MIR Grua. DUHET KALLTO THIRRJE, Grua. DUHET KALLTO THIR, DHE Grua. I MERE K CTO THIRRJE, DHE DUA Grua. I MERE K CTO THIRRJE, DHE DO T B BEN I MERE K CTO THIRRJE, DHE DO T B BEN E M TH KTO THIRRJE, DHE DO T BE KNDOHET E M TH KTO THIRRJE, DHE PVERGJIGJE P .R T MSIM E M TH KTO THIRRJE, DHE DO T BE KNDOHET P FORR MUAJ. Duke provuar muajt. Duke provuar muajt. >> Duke provuar muajt. >> 32 Duke provuar muajt. >> 32 WEEKS Duke provuar muajt. >> 32 JAVA ESHTE Duke provuar muajt. >> 32 JAVA ASHT A Duke provuar muajt. >> 32 javë në jetë është e gjatë Duke provuar muajt. >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. AJO >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. AJO KISHTE >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. DUHET TV RREZIKON >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. E KA RUAJT E RUAJTUAR

Gruaja Oregon më në fund merr 32 kontrolle papunësie

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.567" dur="0.1"> DO </text>
<text sub="clublinks" start="0.667" dur="0.1"> MOS </text>
<text sub="clublinks" start="0.767" dur="0.1"> MOS SHIKO </text>
<text sub="clublinks" start="0.867" dur="0.267"> MOS DUHET TIK LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="1.134" dur="0.133"> MOS DUHET TIK LN TY VET </text>
<text sub="clublinks" start="1.267" dur="0.534"> NUK DUHET TIK LN TY GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.067"> NUK DUHET TIK LN TY GJITHA T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1.868" dur="0.167"> NUK DUHET TIK LN T GJITHA DO T B TON </text>
<text sub="clublinks" start="2.035" dur="0.1"> NUK DUHET TIK LN TY GJITHA DO T TO BNI KUNSHTIM </text>
<text sub="clublinks" start="2.135" dur="0.2"> NUK DUHET TIK LN TY GJITHA DO T BNI KUPTIMIN E KALUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2.335" dur="0.3"> MOS DUHET TIK MUND T NUK DO T BE BNI KUJTIMIN EKONTE </text>
<text sub="clublinks" start="2.635" dur="0.201"> T BE BNI KUPTIMIN EKONTE DO çdo herë </text>
<text sub="clublinks" start="2.836" dur="0.1"> T BE BNI KUPTIMI I KUJT BSIS B SACK SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="2.936" dur="0.167"> Së shpejti. </text>
<text sub="clublinks" start="3.103" dur="0.133"> Së shpejti. NË </text>
<text sub="clublinks" start="3.236" dur="0.067"> Së shpejti. N T KUSHTET </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="0.067"> Së shpejti. NE KUSHTET E </text>
<text sub="clublinks" start="3.37" dur="0.2"> Së shpejti. N T KUSHTET E T </text>
<text sub="clublinks" start="3.57" dur="0.167"> Së shpejti. N T KUSHTET E EKONOMIS, </text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.333"> Së shpejti. N T KUSHTET E EKONOMIS, </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.234"> N T KUSHTET E EKONOMIS, </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.133"> NE KUSHTET E EKONOMIS, TE BASHKUARA </text>
<text sub="clublinks" start="4.437" dur="0.1"> N T KUSHTET E EKONOMIS,, SHTETET E BASHKUARA </text>
<text sub="clublinks" start="4.537" dur="0.067"> N T KUSHTET E EKONOMIS,, SHTETET E BASHKUARA T J VETM </text>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.134"> N T KUSHTET E EKONOMIS,, SHTETET E BASHKUARA TAN KAN </text>
<text sub="clublinks" start="4.738" dur="0.333"> N T KUSHTET E EKONOMIS,, SHTETET E BASHKUARA T J DUHET TAN </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.2"> SHTETET E BASHKUARA DUH TANI KAN </text>
<text sub="clublinks" start="5.271" dur="0.101"> SHTETET E BASHKUARA DUHET TAN W NNDNJE LND </text>
<text sub="clublinks" start="5.372" dur="0.133"> SHTETET E BASHKUARA DUH TANI E TRETE E TRETE </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.1"> SHTETET E BASHKUARA DUH TAN W T W MUAJ M TOR MADH </text>
<text sub="clublinks" start="5.605" dur="0.3"> SHTETET E BASHKUARA DUHET TAN W NORNDORR TOR MUAJT. </text>
<text sub="clublinks" start="5.905" dur="0.234"> GJITHA MOR TOR VETM. </text>
<text sub="clublinks" start="6.139" dur="0.133"> GJITHA MOR TOR VETM. PAS </text>
<text sub="clublinks" start="6.272" dur="0.067"> GJITHA MOR TOR VETM. PAS TODAY, </text>
<text sub="clublinks" start="6.339" dur="0.1"> GJITHA MOR TOR VETM. PAS TODAY, IT </text>
<text sub="clublinks" start="6.439" dur="0.701"> GJITHA MOR TOR VETM. P TR TANI, DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="7.14" dur="5.772"> GJITHA MOR TOR VETM. P TR DITA, MUND T MUND </text>
<text sub="clublinks" start="12.912" dur="0.067"> GJITHA MOR TOR VETM. P TR DIT, MUND T MIR FJAL </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="0.167"> P TR DIT, MUND T MIR FJAL </text>
<text sub="clublinks" start="13.146" dur="0.133"> P TR DIT, MUND T MIR FJAL. </text>
<text sub="clublinks" start="13.279" dur="0.067"> P TR DIT, MUND T MIR FJAL. SOT </text>
<text sub="clublinks" start="13.346" dur="0.067"> P TR DIT, MUND T MIR FJAL. SOT ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.267"> P TR DIT, MUND T MIR FJAL. DITA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.2"> P TR DIT, MUND T MIR FJAL. DITA SHT E MUNDISHT </text>
<text sub="clublinks" start="13.88" dur="0.2"> P TR DIT, MUND T MIR FJAL. DITA SHT THE DITA E PASTRDITSHME </text>
<text sub="clublinks" start="14.08" dur="0.334"> P TR DIT, MUND T MIR FJAL. DITA THESHT THE DITA E PASTRDITSHME QE </text>
<text sub="clublinks" start="14.414" dur="0.233"> . DITA THESHT THE DITA E PASTRDITSHME QE </text>
<text sub="clublinks" start="14.647" dur="0.101"> . DITA SHT THE DITA E PRGJITHSHME QAT POPULL </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.066"> . DITA SHT THE DITA E PASURA QE DO T PE POPULLIT </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.167"> . DITA SHT THE DITA E PASURA QE DO T BE JETIN NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.134"> . DITA SHT THE DITA E VRTETA QAT POPULLIT T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.3"> . DITA SHT THE DITA E PRDITSHME që njerëzit do të fitojnë </text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.233"> NJERZIT DO T BE GJITHET </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.101"> NJERZIT DO T G GJET NGA EXTRA </text>
<text sub="clublinks" start="15.749" dur="0.066"> NJERZIT DO T G GJITHA EXTRA 600 dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="15.815" dur="0.134"> NJERZIT DO T G GJITHA EXTRA 600 dollarë në </text>
<text sub="clublinks" start="15.949" dur="0.3"> NJERZIT DO T G GJITHA EXTRA 600 dollarë në të tyre </text>
<text sub="clublinks" start="16.249" dur="0.334"> EXTRA 600 dollarë në të tyre </text>
<text sub="clublinks" start="16.583" dur="0.167"> EXTRA 600 dollarë N UN PUNNIMIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="16.75" dur="0.1"> EXTRA 600 dollarë në përfitimet e tyre të punësimit. </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.2"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="17.05" dur="0.067"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. QË </text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="0.066"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. AJO ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="17.183" dur="0.067"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. QAT ISHTE NJNE </text>
<text sub="clublinks" start="17.25" dur="0.067"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. QE ISHTE NJE </text>
<text sub="clublinks" start="17.317" dur="0.2"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. QE ISHTE NJE E </text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.234"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. QE ISHTE NJE E KRYESIT </text>
<text sub="clublinks" start="17.751" dur="0.333"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. Q ISHTE NJ OF N SHUM SHKOLLT KRYESORE </text>
<text sub="clublinks" start="18.084" dur="0.167"> Q ISHTE NJ OF N SHUM SHKOLLT KRYESORE </text>
<text sub="clublinks" start="18.251" dur="0.1"> Q ISHTE NJNE N P SHUM SHKOLLT KRYESORE T </text>
<text sub="clublinks" start="18.351" dur="0.601"> Q W ISHTE NJNE N P SHUM SHKOLLT THEMELORE T THE </text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.934"> Q ISHTE NJ OF N P SHUM SHTYLLA T K KUJDESIT </text>
<text sub="clublinks" start="19.886" dur="0.267"> QE ISHTE NJE PJESEVE KRYESORE T OF KUJDESIT AKT. </text>
<text sub="clublinks" start="20.153" dur="0.234"> QE ISHTE NJE PJESEVE KRYESORE T OF KUJDESIT AKT. IT </text>
<text sub="clublinks" start="20.387" dur="0.133"> QE ISHTE NJE PJESEVE KRYESORE T OF KUJDESIT AKT. DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.334"> QE ISHTE NJE PJESEVE KRYESORE T OF KUJDESIT AKT. DUHET A </text>
<text sub="clublinks" start="20.854" dur="0.066"> QE ISHTE NJE PJESEVE KRYESORE T OF KUJDESIT AKT. DUHET NJ O NJ- </text>
<text sub="clublinks" start="20.92" dur="0.201"> E AKTIT KUJDES. DUHET NJ O NJ- </text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.133"> E AKTIT KUJDES. DUHET NJ O Kohë </text>
<text sub="clublinks" start="21.254" dur="0.067"> E AKTIT KUJDES. KA NJ G PAGESA T O NJ O KOHA </text>
<text sub="clublinks" start="21.321" dur="0.133"> E AKTIT KUJDES. KA DUHET NJ PAGESA E NJKOHORE T </text>
<text sub="clublinks" start="21.454" dur="0.1"> E AKTIT KUJDES. KU JENI NJ A PAGESA TNE NJKOHA prej 1200 dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.367"> E AKTIT KUJDES. KU JENI NJ A PAGESA TNE NJ KOHA prej 1200 dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="21.921" dur="0.267"> PAGESA KOHA E 1200 dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="22.188" dur="0.134"> PAGESA KOHA E 1200 dollarëve amerikanë </text>
<text sub="clublinks" start="22.322" dur="0.1"> PAGESA KOHA E 1200 dollarëve amerikanë që bëjnë </text>
<text sub="clublinks" start="22.422" dur="0.067"> PAGIMI KOHA prej 1200 dollarë amerikanëve që bëjnë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="22.489" dur="0.233"> PAGESA KOHA E 1200 dollarëve për amerikanët që bëjnë një nën </text>
<text sub="clublinks" start="22.722" dur="0.234"> Amerikanët që bëjnë më poshtë </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.133"> SHUMIC SHQIPTAR MT T M BN NDN NJ C VET </text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.067"> Amerikanët që bëjnë më shumë sasi të veçantë </text>
<text sub="clublinks" start="23.156" dur="0.133"> Amerikanët që bëjnë më shumë një sasi të caktuar të </text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.267"> Amerikanët që bëjnë më shumë një shumë të parave. </text>
<text sub="clublinks" start="23.556" dur="0.201"> SHUM SHUM I PARAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="23.757" dur="0.066"> SHUM SHUM I PARAVE. $ 500 </text>
<text sub="clublinks" start="23.823" dur="0.601"> SHUM SHUM I PARAVE. 500 dollarë TO </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="7.908"> SHUM SHUM I PARAVE. 500 dollarë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.067"> SHUM SHUM I PARAVE. 500 dollarë për shumicën e vartësve, </text>
<text sub="clublinks" start="32.399" dur="0.133"> SHUM SHUM I PARAVE. 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe </text>
<text sub="clublinks" start="32.532" dur="0.367"> SHUM SHUM I PARAVE. 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një </text>
<text sub="clublinks" start="32.899" dur="0.234"> 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një </text>
<text sub="clublinks" start="33.133" dur="0.1"> 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një ekstra </text>
<text sub="clublinks" start="33.233" dur="0.066"> 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një ekstra 600 dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="33.299" dur="0.234"> 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një ekstra 600 dollarë brenda </text>
<text sub="clublinks" start="33.533" dur="0.1"> 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një ekstra 600 dollarë në punësim </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="0.3"> 500 dollarë për shumicën e vartësve, dhe një ekstra 600 dollarë në punësim secila </text>
<text sub="clublinks" start="33.933" dur="0.234"> EXTRA 600 dollarë N UN PUNEMSIMIN E DO </text>
<text sub="clublinks" start="34.167" dur="0.1"> EXTRA 600 dollarë N UN PUNEMSISHM WEdo javë. </text>
<text sub="clublinks" start="34.267" dur="0.2"> JAVA. </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.1"> JAVA. </text>
<text sub="clublinks" start="34.567" dur="0.134"> JAVA. I VETMI </text>
<text sub="clublinks" start="34.701" dur="0.167"> JAVA. E VETMJA GJË </text>
<text sub="clublinks" start="34.868" dur="0.133"> JAVA. VETM EKSPARIMI I GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.167"> JAVA. VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA </text>
<text sub="clublinks" start="35.168" dur="0.167"> VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA </text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.1"> VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="35.435" dur="0.1"> VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA THSHT Q </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.1"> VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA THSHT Q EXTRA </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.234"> VET THM GJITHA EKSPIRIMI DITA THSHT KTU EXTRA 600 dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="35.869" dur="0.167"> VET THM T GJITHA EKSPIRIMI DITA THSHT QAT EXTRA 600 $ PER </text>
<text sub="clublinks" start="36.036" dur="0.333"> VETA E VETA E VLERA E DITA ISSHT QAT JETON JASHT 600 $ PER JAVA. </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.267"> ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. </text>
<text sub="clublinks" start="36.636" dur="0.1"> ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. KONGRESI </text>
<text sub="clublinks" start="36.736" dur="0.1"> ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. KONGRESI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="36.836" dur="0.067"> ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. KONGRESI DUA KAQ </text>
<text sub="clublinks" start="36.903" dur="0.167"> ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. KONGRESI DUHET PAS DHE </text>
<text sub="clublinks" start="37.07" dur="0.3"> ISSHT QAT JAVA EXTRA 600 $ PER JAVA. KONGRESI DUHET PACKRMBJE DHE FORT </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.2"> KONGRESI DUHET PACKRMBJE DHE FORT </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.267"> KONGRESI DUHET PACKRKUJT DHE PYETJE KIST </text>
<text sub="clublinks" start="37.837" dur="0.167"> KONGRESI DUHET TACK RREZIKUT DHE PTHRPARA K THT JAVA </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.3"> KONGRESI DUHET TACK RREZIKUT DHE PTHRPARA K THT WE JAVA </text>
<text sub="clublinks" start="38.304" dur="0.134"> KONGRESI DUHET PACKR KUJDES DHE P FORRPARA KIST WE JAVA </text>
<text sub="clublinks" start="38.438" dur="0.267"> KONGRESI DUHET TACK RREZIKUT DHE P FORRPARA K THT WE JAV P ONR KT </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="0.3"> KONGRESI DUHET PACKR KUJDES DHE PYETJE K WET WE JAV P ONR K WHT T TO MSOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="39.005" dur="0.167"> K WET WE JAV P ONR KT T TO NDODHEN </text>
<text sub="clublinks" start="39.172" dur="0.067"> K WET WE JAV P ONR KETT T TO NDODHNI IT </text>
<text sub="clublinks" start="39.239" dur="0.1"> K WET WE JAV ON P ONR K WHT T TO GJITHA T TO NDODHENI OSE </text>
<text sub="clublinks" start="39.339" dur="0.267"> KEKT WE JAV P ONR KETT T TO NDODHNI N OR TIJ OSE JO. </text>
<text sub="clublinks" start="39.606" dur="0.2"> OSE NUK. </text>
<text sub="clublinks" start="39.806" dur="0.167"> OSE NUK. MOST </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.2"> OSE NUK. MOST SHUM, </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.1"> OSE NUK. Më së shumti, REPUBLIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="0.167"> OSE NUK. Më së shumti, REPUBLIKANET PUSH </text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.2"> Më së shumti, REPUBLIKANET PUSH </text>
<text sub="clublinks" start="40.64" dur="0.033"> Më së shumti, REPUBLIKANET PUSHT P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="40.673" dur="0.701"> Më së shumti, REPUBLIKANET PUSH PR A </text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="5.939"> Më së shumti, REPUBLIKANET PUSHN FOR P FORR NJ A KERKES T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="47.313" dur="0.067"> Më së shumti, REPUBLIKANET Pushojnë për një ekspansion të shkurtër </text>
<text sub="clublinks" start="47.38" dur="0.334"> Më së shumti, REPUBLIKANET PUSH P FORR NJ A EXTENSION P SHR SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="47.714" dur="0.267"> P FORR NJ B SHUM SHPENZIM T SH SHTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.167"> P FORR NJ EX EXTENSION PR SHKURTR, POR DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.066"> P FORR NJT SHPENZIM T SH SHENJTSISHT, POR DEMOKRAT T REPUBLIKuara </text>
<text sub="clublinks" start="48.214" dur="0.134"> P AR NJT EXTENSION PR SHKURTR, POR DEMOKRAT P RER SHTYP </text>
<text sub="clublinks" start="48.348" dur="0.2"> P AR NJT EXTENSION P SHR SHKURTR, POR DEMOKRAT P RER SHTYP </text>
<text sub="clublinks" start="48.548" dur="0.2"> DEMOKRATET E REZEKTUAR T S NDONJEN </text>
<text sub="clublinks" start="48.748" dur="0.1"> DEMOKRAT PJRDORUAR N IT TAY GJITHA Q </text>
<text sub="clublinks" start="48.848" dur="0.167"> DEMOKRAT P RERDOREN N ITNJ S TAY GJITHA KISTO </text>
<text sub="clublinks" start="49.015" dur="0.067"> DEMOKRAT P RERDOREN N SNJAY TAY GJITHA KITT S SITUATA </text>
<text sub="clublinks" start="49.082" dur="0.1"> DEMOKRATET E REZEKTUAR N S T S GJITHA Q S K STO SITUATATION SHT </text>
<text sub="clublinks" start="49.182" dur="0.367"> DEMOKRAT PJRDORUAR N IT T S GJITHA Q K THTO SITUATA ATIONSHT ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="49.549" dur="0.234"> KJO SITUATA ESHTE SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="49.783" dur="0.066"> KJO SITUATA ATIONSHT TOO SHUM SERIJE </text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.034"> QAT KJO SITUATA ISSHT TOO PRBN SER SERIOZE </text>
<text sub="clublinks" start="49.883" dur="0.3"> KJO SITUATA TOOSHT TOO SI SEROZE P FORR A </text>
<text sub="clublinks" start="50.183" dur="0.167"> KJO SITUATA ATIONSHT TOO SHUM TOO SERIJE P AR NJ-KUSHTET E SHKURT </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.3"> SERIOZ P FORR NJ A KUJT T SH VRTET </text>
<text sub="clublinks" start="50.65" dur="0.1"> SERIOZ P FORR NJ A ZGJIDHJE T SH VRTET. </text>
<text sub="clublinks" start="50.75" dur="0.2"> Zgjidhje. </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.067"> Zgjidhje. ATA </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.1"> Zgjidhje. ATA VEPRUAN </text>
<text sub="clublinks" start="51.117" dur="0.1"> Zgjidhje. KA VDES NJNE </text>
<text sub="clublinks" start="51.217" dur="0.1"> Zgjidhje. KA B DN NJNE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.267"> Zgjidhje. KA BN NJ TH GJITHA QAT </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.267"> KA BN NJ TH GJITHA QAT </text>
<text sub="clublinks" start="51.851" dur="0.1"> Ata thanë një gjë që KONGRES </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.134"> ATA VDET NJ O GJITHA Q CON KONGRES VETM </text>
<text sub="clublinks" start="52.085" dur="0.1"> ATA VDET NJ TH GJITHA Q CON KONGRES VETM PRGJIGJE </text>
<text sub="clublinks" start="52.185" dur="0.601"> ATA B DNI NJ TH GJITHA Q CON KONGRES VETM BNI </text>
<text sub="clublinks" start="52.786" dur="0.166"> ATA VDET NJ TH GJITHA Q CON KONGRES VETM P RERGJIGJE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="52.952" dur="1.869"> KONGRES VETM V REREJT DO DO T DO SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="54.821" dur="0.1"> KONGRES VETM VALLREJT DO SHUM VET në mënyrë të vazhdueshme, </text>
<text sub="clublinks" start="54.921" dur="0.234"> KONGRES VETM VALLREJT DO SHUM V CONNJSISHT, VET </text>
<text sub="clublinks" start="55.155" dur="0.1"> KONGRES VETM VALLREJT DO SHUM VAZHDON, VET, VET ,M </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.4"> KONGRES VETM VALLREJT DO SHUM VAZHDON, VET, VETECM </text>
<text sub="clublinks" start="55.655" dur="0.2"> Në mënyrë të vazhdueshme, ata VENDOSI T </text>
<text sub="clublinks" start="55.855" dur="0.1"> Në mënyrë të vazhdueshme, ata vendosën të marrin </text>
<text sub="clublinks" start="55.955" dur="0.134"> Në mënyrë të vazhdueshme, ata vendosën të marrin </text>
<text sub="clublinks" start="56.089" dur="0.1"> Në mënyrë të vazhdueshme, ata vendosën të marrin javën </text>
<text sub="clublinks" start="56.189" dur="0.267"> Në mënyrë të vazhdueshme, ata vendosën të heqin javën. </text>
<text sub="clublinks" start="56.456" dur="0.2"> Merrni PEKR VITIN JAVA. </text>
<text sub="clublinks" start="56.656" dur="0.067"> Merrni PEKR VITIN JAVA. EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.1"> Merrni PEKR VITIN JAVA. EDHE NËSE </text>
<text sub="clublinks" start="56.823" dur="0.067"> Merrni PEKR VITIN JAVA. NDOSHT N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="56.89" dur="0.3"> Merrni PEKR VITIN JAVA. N EVSE NUK KAN </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.167"> Merrni PEKR VITIN JAVA. NESE NUK KA SHPENZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="57.357" dur="0.333"> Merrni PEKR VITIN JAVA. NESE NUK KA SHPENZUAR TI, </text>
<text sub="clublinks" start="57.69" dur="0.234"> NESE NUK KA SHPENZUAR TI, </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.067"> NENSE NUK KAN EX SHPENZONI, KJO </text>
<text sub="clublinks" start="57.991" dur="0.067"> NESE NESE KA SHUME SHPENZUAR, KA QENE </text>
<text sub="clublinks" start="58.058" dur="0.133"> NSE NUK KA SHPENZUAR NUK, NUK NOSHT JO </text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.167"> NSE NUK KA KA SHPENZUAR NUK, NUK KA ASNJ T FALAS </text>
<text sub="clublinks" start="58.358" dur="0.333"> NSE NUK KA KA SHPENZUAR NUK, NUK KA T NO GJITHA TELL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="58.691" dur="0.267"> NUK KA NDONI T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="0.234"> KA NUK KA GJITHA T T GJITHA T O GJITHA OREGONI </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.1"> NUK KA NDODH WHSE KU PUNSIMI I OREGONIT </text>
<text sub="clublinks" start="59.292" dur="0.3"> PUNEMSIMI I OREGONIT </text>
<text sub="clublinks" start="59.592" dur="0.134"> DEPARTAMENTI I PUNEMSIMIT OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="59.726" dur="0.1"> DEPARTAMENTI I PUNEMSIMIT OREGON DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="59.826" dur="0.334"> DEPARTAMENTI I PUNEMSIMIT TRE OREGONIT DUHET T MERRET </text>
<text sub="clublinks" start="60.16" dur="0.3"> DEPARTAMENTI I PUNEMSIMIT OREGON DUHET T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="60.46" dur="0.267"> DEPARTAMENTI I PUNEMSIMIT TRE OREGONIT DUHET T TO BNI PROCESIN </text>
<text sub="clublinks" start="60.727" dur="0.2"> Departamenti DUHET T TO BNI PROCESIN </text>
<text sub="clublinks" start="60.927" dur="0.134"> Departamenti do të merrej me procesin </text>
<text sub="clublinks" start="61.061" dur="0.467"> DEPARTAMENTI DUHET T TO BNI PROCESIN E BACKLOG </text>
<text sub="clublinks" start="61.528" dur="9.409"> DEPARTAMENTI DUHET T TO B TONI PROCESIN BACKLOG N IN </text>
<text sub="clublinks" start="70.937" dur="0.2"> DEPARTAMENTI DUHET T TO BNI PROCESIN E BACKLOG N IN KLASA. </text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.167"> BACKLOG N IN KLASA. </text>
<text sub="clublinks" start="71.304" dur="0.1"> BACKLOG N IN KLASA. </text>
<text sub="clublinks" start="71.404" dur="0.1"> BACKLOG N IN KLASA. MIR </text>
<text sub="clublinks" start="71.504" dur="0.1"> BACKLOG N IN KLASA. LAJMET E MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="71.604" dur="0.167"> BACKLOG N IN KLASA. LAJMET E MIRA SHT, </text>
<text sub="clublinks" start="71.771" dur="0.2"> BACKLOG N IN KLASA. LAJMET E MIRA ,SHT, N .SE </text>
<text sub="clublinks" start="71.971" dur="0.234"> BACKLOG N IN KLASA. Lajmet e mira janë, nëse ju </text>
<text sub="clublinks" start="72.205" dur="0.3"> BACKLOG N IN KLASA. LAJMET E MIRA ,SHT, N YSE DUHET TI GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="0.234"> LAJMET E MIRA ,SHT, N YSE DUHET TI GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="72.739" dur="0.1"> LAJMET E MIRA ,SHT, NESOU T F GJITHA GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="72.839" dur="0.1"> Lajmet e mira janë, nëse ju keni gjetur çdo javë </text>
<text sub="clublinks" start="72.939" dur="0.1"> Lajmet e mira janë, nëse ju keni gjetur çdo javë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="73.039" dur="0.167"> LAJMET E MIRA ,SHT, N YSE DO TI GJITHUAR EDO JAVA DHE TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.167"> LAJMET E MIRA ,SHT, N YSE DO TI GJITHUAR EDO JAVA DHE JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="73.373" dur="0.233"> LAJMET E MIRA ,SHT, N IFSE DO TI GJITHUAR WEDO JAVA DHE JU JENI NE </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.334"> LAJMET E MIRA ,SHT, N YSE DO TI GJITHUAR VERDO JAVA DHE JU JENI N IN </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.267"> VERDO JAVA DHE JU JENI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="0.1"> EDO JAVA DHE JU JENI N SY SISTEM, </text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.1"> VERDO JAVA DHE JU JENI N THE SISTEM, JU </text>
<text sub="clublinks" start="74.407" dur="0.134"> EDO JAVA DHE JU JENI N THE SISTEM, DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.1"> VERDO JAVA DHE JU JENI N THE SISTEM, do të vazhdoni </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.2"> EDO JAVA DHE JU JENI N THE SISTEM, DUHET T G BNI </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.334"> EDO JAVA DHE JU JENI N THE SISTEM, DUHET T G BETNI KATT </text>
<text sub="clublinks" start="75.175" dur="0.233"> SISTEMI, DO T ST MUND T G MUND T TH GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="75.408" dur="0.1"> SISTEMI, DO T ST MUND T BNI ATA ATTRA </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.1"> SISTEMI, DO T ST MUND T MERRONI QE EXTRA 600 dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="0.1"> SISTEMI, DO T ST MUND T MERRONI QAT EXTRA 600 dollarë kur </text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.201"> SISTEMI, DO T ST MUND T MUND T TH KETO EXTRA 600 dollarë kur ju </text>
<text sub="clublinks" start="75.909" dur="0.133"> SISTEMI, DUHET T G MERRONI QE SHTET $ 600 KU JU FINALI </text>
<text sub="clublinks" start="76.042" dur="0.334"> SISTEMI, DUHET T G MERRONI Q KETO EXTRA 600 dollarë kur të merrni përfundimisht </text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="0.2"> EXTRA 600 dollarë kur merren përfundimisht </text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="0.133"> EXTRA 600 dollarë kur të merrni përfundimisht </text>
<text sub="clublinks" start="76.709" dur="0.101"> EXTRA 600 dollarë KUR FINANCIAR MENI PARA TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="76.81" dur="0.2"> PARA JUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="77.01" dur="0.067"> PARA JUAJ. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="77.077" dur="0.166"> PARA JUAJ. KJO ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="77.243" dur="0.1"> PARA JUAJ. Kjo është saktësisht </text>
<text sub="clublinks" start="77.343" dur="0.201"> PARA JUAJ. Kjo është saktësisht WHFAR EX </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="0.267"> PARA JUAJ. KJO EXSHT EX saktësisht ATFAR NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="77.811" dur="0.166"> KJO EXSHT EX saktësisht ATFAR NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="77.977" dur="0.434"> Kjo EXSHT EX saktësisht WHFARAT NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.801"> KJO EXSHT EX saktësisht ajo që ndodhi në ANNA </text>
<text sub="clublinks" start="79.212" dur="0.3"> KJO EXSHT EX WHFARAT ATFAR H HSHT NDODHET T TO ANNET GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="79.512" dur="0.2"> KJO EXSHT EX WHFARAT ATFAR H HSHT NDODHET T TO ANNET GJITHA. AJO </text>
<text sub="clublinks" start="79.712" dur="0.201"> KJO EXSHT EX WHFARAT ATFAR H HSHT NDODHET T TO ANNET GJITHA. AJO KA </text>
<text sub="clublinks" start="79.913" dur="0.167"> KJO EXSHT EX WHFARAT ATFAR H HSHT NDODHET T TO ANNET GJITHA. AJO KA QENE </text>
<text sub="clublinks" start="80.08" dur="0.367"> KJO EXSHT EX WHFARAT ATFAR H HSHT NDODHET T TO ANNET GJITHA. E KA QENE A </text>
<text sub="clublinks" start="80.447" dur="0.266"> TE ANNE ANE. E KA QENE A </text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.134"> TE ANNE ANE. DUHET T BE KAMIN RREGULLT </text>
<text sub="clublinks" start="80.847" dur="0.1"> TE ANNE ANE. DUHET KA KONTAKT RREGULLT </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.067"> TE ANNE ANE. SI QENI KONTAKT i rregullt PER </text>
<text sub="clublinks" start="81.014" dur="0.667"> TE ANNE ANE. DUHET TA KA KONTAKT RREGULLT PER SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="81.681" dur="9.943"> TE ANNE ANE. SI KA QENE KONTAKT RREGULLT PER KETE SHTETE </text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.201"> TE ANNE ANE. SI QENI KONTAKT I RREGULLT PER SHBA N US KTU AT </text>
<text sub="clublinks" start="91.825" dur="0.2"> KONTAKTI I RREGULLT P FORR SHTYPI K HERTU AT </text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.133"> KONTAKTI I RREGULLT P FORR SHBA KTU N AT </text>
<text sub="clublinks" start="92.158" dur="0.234"> KONTAKTI I RREGULLT P FORR SHTYPI K HERTU N AT STORY, </text>
<text sub="clublinks" start="92.392" dur="0.1"> KONTAKTI I RREGULLT P FORR SHTYPI K HERTU N AT STORY, DOKUMENTIM </text>
<text sub="clublinks" start="92.492" dur="0.133"> KONTAKTI I RREGULLT P FORR SHTYPI K HERTU N AT SHTYPI, DOKUMENTOJ ATO KTY </text>
<text sub="clublinks" start="92.625" dur="0.201"> HYRJE, DOKUMENTUES ATA </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.166"> HYRJE, DOKUMENTUESE KJO WHO </text>
<text sub="clublinks" start="92.992" dur="0.067"> HYRJE, DOKUMENTUESE KJO QO FUQOHET </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.067"> HYRJE, DOKUMENTOJE KET Q ST FUQOJN AT </text>
<text sub="clublinks" start="93.126" dur="0.334"> HYRJE, DOKUMENTUESE KET WH Q ST FUQOJN AT N AT </text>
<text sub="clublinks" start="93.46" dur="0.333"> KUSH STRUGJONI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="93.793" dur="0.2"> KUSH STRUGJON N AT PUNSIM </text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.101"> WHO FUQUAR N DE DEPARTAMENTIN E PUNEMSIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.166"> DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.067"> DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. IT </text>
<text sub="clublinks" start="94.327" dur="0.1"> DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="94.427" dur="0.067"> DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. SHT E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="94.494" dur="0.1"> DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. SHT E MADHE </text>
<text sub="clublinks" start="94.594" dur="0.133"> DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. Shtë e madhe për të parë </text>
<text sub="clublinks" start="94.727" dur="0.167"> DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. Shtë e madhe për të parë se </text>
<text sub="clublinks" start="94.894" dur="0.401"> DEPARTAMENTI I PUNSIMIT. Shtë e madhe për të parë se ai </text>
<text sub="clublinks" start="95.295" dur="0.267"> Shtë e madhe për të parë se ai </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.066"> Shtë e Madhe të shikoni se ai përfundimisht </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="0.067"> SHT GRE E MADH T S SHIHET Q S NDIKON FINALI </text>
<text sub="clublinks" start="95.695" dur="0.2"> Shtë e Madhe për të parë se ai përfundimisht mori atë </text>
<text sub="clublinks" start="95.895" dur="0.067"> Shtë e Madhe të shikoni se ai përfundimisht i keni përfitimet e saj, </text>
<text sub="clublinks" start="95.962" dur="0.334"> ISshtë e Madhe të shikoni se ai përfundimisht ka përfitimet e saj, 32 </text>
<text sub="clublinks" start="96.296" dur="0.233"> PINRFUNDUAR SHPENRNDITJET E TIJ, 32 </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.134"> P FRFUNDIMI MUND T B P BRFITIMET E TIJ, 32 javë </text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.066"> P FRFUNDOJMOT PENRFITIMET E TIJ, 32 FJALA WEE, </text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.067"> P FRFUNDIMI PER PENRFITIMET E TIJ, 32 VESHJE WEE, T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="96.796" dur="0.167"> P FRFUNDUAR POTRFITIMET E TIJ, 32 VESHJE WEE, T ALL GJITHA AT </text>
<text sub="clublinks" start="96.963" dur="0.334"> PINRFUNDUAR P GRFITIMET E TIJ, 32 VESHJE TE JAVAVE, T ALL GJITHA T ON NDODHUR. </text>
<text sub="clublinks" start="97.297" dur="0.167"> WEEKS WORTH, T ALL GJITHA N ONNDSISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="97.464" dur="0.066"> WEEKS WORTH, T ALL GJITHA N ONNDSISHT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.067"> WEEKS WORTH, T ALL GJITHA N ONNDSISHT. >> OH </text>
<text sub="clublinks" start="97.597" dur="0.167"> WEEKS WORTH, T ALL GJITHA N ONNDSISHT. >> OH MY </text>
<text sub="clublinks" start="97.764" dur="0.367"> WEEKS WORTH, T ALL GJITHA N ONNDSISHT. >> OH MOS GOSH. </text>
<text sub="clublinks" start="98.131" dur="0.133"> >> OH MOS GOSH. </text>
<text sub="clublinks" start="98.264" dur="0.134"> >> OH MOS GOSH. unë </text>
<text sub="clublinks" start="98.398" dur="0.067"> >> OH MOS GOSH. THASHE, </text>
<text sub="clublinks" start="98.465" dur="0.7"> >> OH MOS GOSH. Unë thashë, ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="99.165" dur="0.401"> >> OH MOS GOSH. Unë tha, është kjo </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="1.134"> >> OH MOS GOSH. Unë thashë, A është kjo REAL? </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.167"> Unë thashë, A është kjo REAL? </text>
<text sub="clublinks" start="100.867" dur="0.067"> Unë thashë, A është kjo REAL? unë </text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.267"> Unë thashë, A është kjo REAL? E KAM </text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.8"> Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T TO </text>
<text sub="clublinks" start="102.001" dur="0.234"> Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T P PULLEN </text>
<text sub="clublinks" start="102.235" dur="0.167"> Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. </text>
<text sub="clublinks" start="102.402" dur="0.233"> Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. DO </text>
<text sub="clublinks" start="102.635" dur="0.234"> Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. MOS </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.334"> Unë thashë, A është kjo REAL? DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK VET </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.166"> DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK VET </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.434"> DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK VARGONI </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="1.001"> DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK VARGONI N. </text>
<text sub="clublinks" start="104.804" dur="0.267"> DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.734"> DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="105.805" dur="1.402"> DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. DHE AI </text>
<text sub="clublinks" start="107.207" dur="1.101"> DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. Dhe ai tha, </text>
<text sub="clublinks" start="108.308" dur="0.4"> DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. DHE Ai tha, në rregull, </text>
<text sub="clublinks" start="108.708" dur="0.934"> DUHET T P NDEROJ PVERRMBLEDHJE. NUK MUND T ON BNI MUAJ. Dhe ai tha, në rregull, atë </text>
<text sub="clublinks" start="109.642" dur="0.167"> DERI N ME MU. Dhe ai tha, në rregull, atë </text>
<text sub="clublinks" start="109.809" dur="0.934"> DERI N ME MU. DHE Ai tha, në rregull, është </text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.568"> DERI N ME MU. Dhe ai tha, në rregull, është mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="111.311" dur="0.133"> Shtë në rregull. </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.167"> Shtë në rregull. unë </text>
<text sub="clublinks" start="111.611" dur="0.133"> Shtë në rregull. Unë me sukses </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.101"> Shtë në rregull. Unë PRODHUAR DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="111.845" dur="0.1"> Shtë në rregull. MUND T BNI SI DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.233"> Shtë në rregull. Unë me siguri SUNDED LIKE A </text>
<text sub="clublinks" start="112.178" dur="0.367"> Shtë në rregull. Unë me zhurmë të zjarrtë më pëlqen një çmenduri </text>
<text sub="clublinks" start="112.545" dur="0.234"> Unë me zhurmë të zjarrtë më pëlqen një çmenduri </text>
<text sub="clublinks" start="112.779" dur="0.1"> Unë me sajë të SOUNDED LIKE një grua e çmendur. </text>
<text sub="clublinks" start="112.879" dur="0.133"> Grua. </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.067"> Grua. unë </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.1"> Grua. UNË MARR </text>
<text sub="clublinks" start="113.179" dur="0.1"> Grua. E MIR </text>
<text sub="clublinks" start="113.279" dur="0.1"> Grua. DUHET KALLTO THIRRJE, </text>
<text sub="clublinks" start="113.379" dur="0.301"> Grua. DUHET KALLTO THIR, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.167"> Grua. I MERE K CTO THIRRJE, DHE DUA </text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.333"> Grua. I MERE K CTO THIRRJE, DHE DO T B BEN </text>
<text sub="clublinks" start="114.18" dur="0.234"> I MERE K CTO THIRRJE, DHE DO T B BEN </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.367"> E M TH KTO THIRRJE, DHE DO T BE KNDOHET </text>
<text sub="clublinks" start="114.781" dur="0.834"> E M TH KTO THIRRJE, DHE PVERGJIGJE P .R T MSIM </text>
<text sub="clublinks" start="115.615" dur="0.601"> E M TH KTO THIRRJE, DHE DO T BE KNDOHET P FORR MUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="116.216" dur="0.166"> Duke provuar muajt. </text>
<text sub="clublinks" start="116.382" dur="0.067"> Duke provuar muajt. >> </text>
<text sub="clublinks" start="116.449" dur="0.1"> Duke provuar muajt. >> 32 </text>
<text sub="clublinks" start="116.549" dur="0.1"> Duke provuar muajt. >> 32 WEEKS </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.201"> Duke provuar muajt. >> 32 JAVA ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.233"> Duke provuar muajt. >> 32 JAVA ASHT A </text>
<text sub="clublinks" start="117.083" dur="0.234"> Duke provuar muajt. >> 32 javë në jetë është e gjatë </text>
<text sub="clublinks" start="117.317" dur="0.3"> Duke provuar muajt. >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. </text>
<text sub="clublinks" start="117.617" dur="0.2"> >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. </text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="0.067"> >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. AJO </text>
<text sub="clublinks" start="117.884" dur="0.133"> >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. AJO KISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="118.017" dur="0.634"> >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. DUHET TV RREZIKON </text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="11.946"> >> 32 JAVA është një kohë e gjatë. E KA RUAJT E RUAJTUAR </text>