Warga Oregon tungtungna meunang 32 cék pangangguran subtitles

Entong ULAH TANPA NYAHU DIDAH ING BUKU TANPA SUKU DENGAN SUKA AYA NU INGKEUN SUKANG MANGSAU AYA NU INGKEU SUKIR MANGSAU AYA NU INGKEJANG MANGSA SAKIRNA AYA NU INGKEJI SANGGANG MANGSA NU MANGSA MUNGGUNG AYA NU INGKEYANG SANGGANG MANGSA NU MANGSA KUNTUNG AYA NU INGKEJI SANGGANG MANGSA NU MANGSA MUNGGUNG ANJANG ANTARA KANGGO MUNGSA BUNGA ANTARI KANGGO MUNGSA BUNGA KANGGURAN SATU. SUKANG. SUKANG. DI SUKANG. DI TERMA SUKANG. DINA PANGARTIAN SUKANG. DI SYARATNA SUKANG. DI SYARAT EKONOMI, SUKANG. DI SYARAT EKONOMI, THE DI SYARAT EKONOMI, THE DI TERMA EKONOMI, UNAD DI AKTAN EKONOMI, KOMPÉS Uni DI ISTOS EKONOMI, NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA DI ISTARA EKONOMI, NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA HADI DI AKSARA EKONOMI, NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA-UNTUK HADI DENGAN ITS NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA MUNGKIN ITS NEGARA-UNDANG-UNDANG UNTUK-UNTUK HADI DENGAN PEMBANGUNAN NEGARA-UNDANG-UNDANG UNTUK-UNTUK HADI DENGAN PAKSA ING TIGA NEGARA-UNTU UNIK-UNDANG HENTEU DENGAN NYUKTANA TIGA ING WULAN NEGARA-UNDANG-UNDANG UNTUK-UNTUK HENTEU DENGAN NGEROSAKI DENGAN TIGA WULAN. Gawéna TIGA BULAN-BULAN. Gawéna TIGA BULAN-BULAN. LEPAS Gawéna TIGA BULAN-BULAN. SELASA DENGAN HARI, Gawéna TIGA BULAN-BULAN. PANEL DENGAN HARI, IT Gawéna TIGA BULAN-BULAN. PANEL DENGAN HARI, ITKO Gawéna TIGA BULAN-BULAN. PAGELUAR DENGAN, GETANG TI SANGGUH Gawéna TIGA BULAN-BULAN. PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. SUKADÉ PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. Dinten ayeuna PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. Dinten ayeuna teh PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. Dinten ayeuna teh akhir PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. HARI INING DENGAN PADANG PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. HARI INGGO HARI ING DENGAN . HARI INGGO HARI ING DENGAN . Dinten ayeuna mangrupikeun HARI ING ING ANAK . Dinten ieu mangrupikeun HARI ING ING ANAK ANAK . Dinten ayeuna mangrupikeun HARI ING ING ANAK ANJEUN . DENGAN DENGAN DENGAN PADANG ING DENGAN PAKSA HENTEU AYA DAPAT . DENGAN DENGAN PADANG ING NU DADAK ANAK SADAKNA Jalma, bakal meunang Jalma, bakal meunang éksprési Jalma bakal meunang harga $ 600 Jalma bakal meunang éksprési $ 600 IN SUKAN NYANGSAU DAPATKEUN INGKEUN NG $ EXTRA $ 600 EXTRA $ 600 IN TEMA EXTRA $ 600 IN THE UNEMPLOYMENT THE EXTRA $ 600 IN THE UNEMPLOYMENT NEGARA. KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. NU KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. INGIN KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. Éta salah KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. Éta salah sahiji KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. Éta salah sahiji KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. ING INGIN SUKU KANGSA KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. INGIN SASUWAKNA KUNCI KUNCI INGIN SASUWAKNA KUNCI KUNCI INGIN SUKU KUNCI KUNCI ING INGIN SUKU KUNCI KUNCI INGIN SASUWAKAT KUNCI KANGGO KANGGO INGIN SASUWAKNA KUNCI KANGGO KANGGO KANGGO. INGIN SASUWAKNA KUNCI KANGGO KANGGO KANGGO. IEU INGIN SASUWAKNA KUNCI KANGGO KANGGO KANGGO. IT GAVE INGIN SASUWAKNA KUNCI KANGGO KANGGO KANGGO. IT GAVE A INGIN SASUWAKNA KUNCI KANGGO KANGGO KANGGO. IT GAVE A ONE- TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- TIME TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- MASA BAYAR TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- TIME PAYMENT OF TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- TIME PAYMENT OF $ 1200 TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- TIME PAYMENT OF $ 1200 TO BASA KASA GASA $ 1200 TO WAYANG KAYU AS $ 1200 TO AMERIKA WAYANG KAYU AS $ 1200 TO MAKAN AMERIKA WAYANG KAYU AS $ 1200 UNTUK AMERIKAN NGUMANGKEUN KUMAHA BAYAR Waktosna $ 1200 TO AMERIKAN NGADANGKEUN UNTUK A AMERIKA GELANGKAN UNDER A AMERIKA GELANGKAN UNTUK CERTAIN AMERIKA GELANGKAN UNDER ANTARA NGEUNA AMERIKA GELANGKEUN UNDER ANTARA NGEUNA AMERIKAN NGUMANGKEUN UNTUK MELENGKEUN ATAU DESA TUMANG. NGASILKEUN INGKEUN. NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 TO NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 TO PALING NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 TO PALING JABATAN. NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 TO PALING JABATAN, AND NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 TO PALING JABATAN, AND AN $ 500 TO PALING JABATAN, AND AN $ 500 TO PALING JABATAN, AND ANTARA EXTRA $ 500 TO PALING DEPENDENTS, AND $ EXTRA $ 600 $ 500 TO PALING JABATAN, AND ANTARA $ 600 IN $ 500 TO PALING JABATAN, AND ANTARA $ 600 DI UNEMPLOYMENT $ 500 TO PALING DEPENDENTS, AND $ EXTRA $ 600 IN UNEMPLOYMENT EACH EXTRA $ 600 IN UNEMPLOYMENT EACH EXTRA $ 600 IN UNEMPLOYMENT DENGAN Minggu. MINGGU MINGGU THE MINGGU HIJI-HIJINA MINGGU INGIN INGIN MINGGU INGING HENTEU INGKANG MINGGU INGIN INGKANG HENTEU AYEUNA INGIN INGKANG HENTEU AYEUNA INGIN INGKANG HENTEU DENGAN PADAN INGIN INGKANG HENTEU AYEUNA DENGAN INGIN INGKANG HENTEU AYE DENGAN PENTAKSIRAN INTU HENTEU DENGAN PADANG INGGULIS AYA ATAWA NANGTUNG $ 600 INTU HENTEU DENGAN PADANG INGGULIS AYA ATAWA NU TUNGGU $ 600 PER INGGAL HENTEU DENGAN HENTEU AYA ATAWA DENGAN INI $ 600 PER MINGGU. INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. CONGRESS INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. CONGRESS PERATURAN INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. KOKOH PUSAT KANGGO INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. KANGGO BUNGA KANGGO DAN INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. CENGRESS WENT BACK AND PERTOHAN CENGRESS WENT BACK AND PERTOHAN KOKOH PUSAT KANGGO sareng BENTUK INI KAPI PUSAT KANGGO sareng NINGKAT MINGGU INGIN KOKOH PUSAT KANGGO sareng NINGKAT INI MINGGU KOKOH PUSAT KANGGO sareng NINGKAT INGKI INI DENGAN KOKOH PUSAT KANGGO sareng NINGKAT INGKI INI DENGAN SABAT KOKOH PUSAT KANGGO sareng NGENTUKAN INGGUL ING ING DENGAN DIHENTI INGIN INGGUL ING SAHA NU TULIS INGIN INGGUL ING SAHA NU TULIS TULISAN INGKAH INGGUP ING SAHA NU TULISKEUN ATAWA INGKAH INI ING SUKU NU NGENTUKAN TIASA ATAWA. IT ATAWA Henteu. IT ATAWA Henteu. PALING IT ATAWA Henteu. PALING RECENTLY, IT ATAWA Henteu. PALING RECENTLY, REPUBLICANS IT ATAWA Henteu. PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH UNTUK PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH UNTUK A PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH UNTUK KABEH-Béntang PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH UNTUK LAMPIRAN PENTING HANYA PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH UNTUK LAMPIRAN PENTING HENTEUT DIRI UNTUK PERKONGSIAN PENTING TEMPAT UNTUK LAMPIRAN PAHLAWANAN TERKEUN TAPI DEMOKRAT UNTUK LAMPIRAN PENTING TEMPAT TAPI DEMOKRATIS DIPANGGAL UNTUK LAMPIRAN PAHLAWAN TEMPAT TAPI DEMOKRATIS DITJANGKAT IT UNTUK LAMPIRAN PAHLAWAN TEMPAT TAPI DEMOKRATIS DITENTUKKEUN ITNA DEMOKRATIS NYALIKKAN IT SAYING DEMOKRATIK NYANGGALKEUN SIEUN ITU DEMOKRAT KAJAWA TANYA NU SABAT INI DEMOKRAT KAJAWA TANYA NULISKEH SITUASI INI DEMOKRAT KAJAWA-TANYA SANGKUMAN INI SITUASI INI DEMOKRAT KAJAWA ITU ITU SESYA ING SITUASI INI ITU TOO ING SITUASI INGIN ING TOO ING SITUASI INI NYAWA TOO SERIUS ING SITUASI INI DIAJARKEUN KAYU ING SITUASI INI DIAJUKKEUN KOMPOH PARA A ING SITUASI INI DIAJUKKEUN UNTUK BASAAR BASA SERIUS UNTUK PENTING SERIUS UNTUK SOLUSI TERKINING PUTRA. SOLUSI. SOLUSI. TEMA SOLUSI. SIEUNAN SOLUSI. TEMA SUKU DENGAN SOLUSI. TEMA DIA SUKA SOLUSI. TEMA DENGAN SUKA TEMA DENGAN SUKA TEMA DENGAN SUKA INGIN TEMA DENGAN SUKA NU KANGGO KONGGUNG TEMA DENGAN SUKA NU KANGGO KONGGUNGAN KANGGURAN TEMA DIA SUKA NU INGKANG KONGGONG KANGGURAN TEMA DIA SUKA NU INGKANG KONGGONG KANGGO DENGAN HENTEUN KABEHAN AYEUNA HENTEU HENTEUNA CONGRESS HENTEU HENTEU HENTEU leres pisan. CONGRESS HENTEU HENTEU HENTEU leres pisan, aranjeunna CONGRESS HENTEU INGKEUN ATAWA INGGAL KANGGO, INGKAH DIAJUT CONGRESS HENTEU HENTEU HENTEU leres pisan, aranjeunna nampi KONSISTEN, TEMPAT aranjeunna SULITAN, INGKEJI DENGAN DAPAT KONSISTEN, TEMA DIA DITAYANGKEUN UNTUK MANAJAWA SULUSAN, INGKEJI MERDEKA UNTUK MEMBAWA INJAM MINGGU SULITAN, INGKEJI DENGAN DAPAT KANGGO WAKTU WAKTU. TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. KENANGAN TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. BAHKAN UPAMI TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. KELUANG MUNGKIN SIEUN TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. KELUANG NU DENGAN SUKA TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. WALA GALUNG TI SUKANG DENGAN PULUS TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. WALA GALA TI TI SUKANG NYAWA WALA GALA TI TI SUKANG NYAWA KAHAN SUKAN NU NADI SANGKANG NAMPI TI, TI SAKITANA NU NU SUKANG MUNGKIN NABI, ADA KAHAN SUKAN NU DIA NU DITULUKAN TI, INI DIAJAK KAHAN SUKAN NU NU DIA NU DITULUKAN ITU, TI DIA TIDAK NU DENGAN KAHAN SUKAN NU NADI SANGKANG NU DITULUKAN, ING DIA TAK ANTARA INI MUNGKU BAKAL SIEUN INI MUNGGU NU NGELUJAK DENGAN OREGON'S ING NO NU TUNGGU NUNG NUNGGUH UNTUNG UNTUK UNEMPLOYMENT OREGON JABATAN UNEMPLOYMENT OREGON JABATAN UNEMPLOYMENT OREGON DIA TAPI JABATAN UNEMPLOYMENT OREGON DIA DAPAT JABATAN UNEMPLOYMENT OREGON DIA DAPATKEUN JABATAN UNEMPLOYMENT OREGON DIA DAPAT DAPAT PROSES JABATAN DIA DAPAT DAPAT PROSES DEPARTMENT ATAWA DAPATKEUN PROSES THE JABAYAN DAPAT NGAPALKEUN PROSES BACKLOG JABATANAN DAPAT MANGSA PROSES BACKLOG IN JABATAN DIA DAPAT NGUDAH PROSES BACKLOG DI KUNTUNG. THE BACKLOG DI TUNAI. THE BACKLOG DI TUNAI. THE THE BACKLOG DI TUNAI. BARANG THE BACKLOG DI TUNAI. WARNA BARAT THE BACKLOG DI TUNAI. Warta anu alus THE BACKLOG DI TUNAI. BALITA BARU ADA, KUNG THE BACKLOG DI TUNAI. BALITA BARU ING, ATAWA THE BACKLOG DI TUNAI. BALAYAN BARU DIRI, NUNG NU DITELUKEUN BALAYAN BARU DIRI, NUNG NU DITELUKEUN GARÉ BARAT ADALAH, KUMAHA ANU FILED EVERY BALAYAN BARU AYA, KUNGSAUH NU DITAPTOH EHE MINGGU GARÉ BARAT ADALAH, KUNG ANU FILE ANTARI ATAWA WARNA BARU DIRI, NUNG NU DIA TELPON ATAWA SEMARI ING ATAWA WARNA BARU DIRI, NUNG NU DIA TELPON ATAWA SEMARI ING ATAWA KANGGO WARNA BARU DIRI, NUNG NU GALA DIA TAPI MINGGUARI ATAWA DI INGNA WARNA BARU DIRI, NUNG NU GALA DIA TAPI MINGGUARI ATAWA DI KABEHNA ATAWA ATAWA KITA DI INTAN ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, KA ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, ANU AKAN ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, DIA INGAT ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, ANTARI ANTARI ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, ANTARI ANTARI ANTARI SISTEM, ANJEUN NGENTEU KANGGO SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN NGENTOT SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN ANTARA $ 500 SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN INGKEUN Pikeun $ 600 KAPUNG SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN INGKEU KANG ASI $ 600 nalika anjeun SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN KANGGURAN $ 600 KAPI DENGAN AKHIRAT SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN INGKEU KANG ASI $ 600 KUMAHA DIAUNTUKAN AKAN EXTRA $ 600 KUMAHA AKAN AKAN MANGSA EXTRA $ 600 KAPI NYUHINAN DAPAT DAPAT HENTEU EXTRA $ 600 WHEN AND FINALLY DAPATKEUN DENGAN WANG ING. Waktos Anjeun. Waktos Anjeun. Ieu Waktos Anjeun. IEU Waktos Anjeun. ING ISLI Waktos Anjeun. INGIN INGIN Waktos Anjeun. ING INI HENTEU AYA NU PADIS ING INI HENTEU AYA NU PADIS INGIN HENTEU AYA NU NU TUNGGUH ING INI HENTEU AYA NU NU TUNGGUH ANNA ING INI HENTEU AYA NU KANGGURU NU ANNA. ING INI HENTEU AYA NU KANGGURU NU ANNA. SHE ING INI HENTEU AYA NU KANGGURU NU ANNA. ANJEUNNA ATOS ING INI HENTEU AYA NU KANGGURU NU ANNA. SHE TELAH ING INI HENTEU AYA NU KANGGURU NU ANNA. SHE TELAH MANGSA A KE ARTIKA ANNA. SHE TELAH MANGSA A KE ARTIKA ANNA. SHE TELAH MANGSAU KABEH KE ARTIKA ANNA. SHE TELPON KONTAK HUBUNGAN KE ARTIKA ANNA. SHE TELPON KONTAK GRATIS KONTAK KE ARTIKA ANNA. SHE TELAH NU TUNGGU KOMPUTEN USUL KE ARTIKA ANNA. SHE TELAH NU TUNGGU KOMPUTEN KANGGO DENGAN KAMI KE ARTIKA ANNA. SHE TELAH NANGGUNGKEUN KABUPATEN DENGAN KAMI DI ATAWA KOMPETAR HENTEU UNTUK US DI SINI AT KOMPETAR HENTEU UNTUK KAMI DI SAHA GAMPANG HUBUNGAN UNTUK KAMI DI KAMI DI KANGGO, KOMPETAR HENTEU UNTUK AS KAMI DI KANGGO, DOKUMENTING GAMPANG HUBUNGAN UNTUK KAMI DI KAMI DI KANGGO, DOKUMENING KULIT KANGGO, DOKUMEN KULIT KANGGO, DOKUMEN KANGGO SAHA KANGGO, DOKUMEN KANGSA DENGAN SUMAT KANGGO, DOKUMEN KANGGO DI SAKITNA NU TUNGGULAN AT KANGGO, DOKUMEN KANGGO NU DENGAN SUKA DI SAHA NU TAKKEUN DI SAHA NU RESEP DI UNEMPLOYMENT SAHA NU TANGGO DI JABATAN UNEMPLOYMENT. JABATAN UNEMPLOYMENT. JABATAN UNEMPLOYMENT. IEU JABATAN UNEMPLOYMENT. IEU JABATAN UNEMPLOYMENT. TI GIGI JABATAN UNEMPLOYMENT. TI GIGUNG TO JABATAN UNEMPLOYMENT. SUKU GAMPANG TAPI JABATAN UNEMPLOYMENT. IT GIJEY SAHAJEYEUH JABATAN UNEMPLOYMENT. SUKU GAMPANG MANGSAEUN BASA SUKU GAMPANG MANGSAEUN BASA ITU GAMPANG NUJU NYAWA AKAN AKAN ITU GAMPANG MELIHAT KITA AKU AKAN AKAN AKAN ITU GAMPANG MELIHAT KITA AKHEUN HUTANG HENTEU ITU GAMPANG UNTUK MELENGKEUN ATAU AYA AKU HATI NU DITAPTOH SUKU GAMPANG MELIHAT KANGGO NU DENGAN PAKSA BAKAL, 32 AKAN DENGAN MANUSIA, 32 AKAN DENGAN NEGARA HILANG, 32 minggu AKAN GOT HERI NYUKTUR, 32 minggu WANGTU, AKU DENGAN NEGOSI PUTRA, 32 MINGGU GAMPANG, SEMUA AKAN GOT HER ING DUANG, 32 MINGGU GAMPANG, ALL AT AKAN GOT HERI HATANG, 32 minggu KAWASAAN, SEMUA ATAWA. Minggu Gancang, SEMUA ATAWA. Minggu Gancang, SEMUA ATAWA. >> Minggu Gancang, SEMUA ATAWA. >> OH Minggu Gancang, SEMUA ATAWA. >> OH MY Minggu Gancang, SEMUA ATAWA. >> OH GOS kuring. >> OH GOS kuring. >> OH GOS kuring. abdi >> OH GOS kuring. Kuring SAID, >> OH GOS kuring. Kuring SAID, IS >> OH GOS kuring. Kuring SAID, IS INI >> OH GOS kuring. Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? abdi Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring HAD Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? ABDI KEDAH Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SADI PILIH Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SADI KANGGO NU TARI. Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SADI KANGGO NU TARI. ULAH Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SADI KANGGO NU TARI. AYA NGANGKEUN Kuring SADI KANGGO NU TARI. AYA NGANGKEUN Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. AND Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. AND DIA Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. AND SAIDIA, Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. AND SAIDIA, OKAY, Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. AND HE SAID, OKAY, IT UP ON Kuring. AND HE SAID, OKAY, IT UP ON Kuring. AND DIA SAID, OKAY, IT IS UP ON Kuring. AND HE SAID, OKAY, IT OKAY. Nyaeta OKAY. Nyaeta OKAY. abdi Nyaeta OKAY. Kuring mastikeun Nyaeta OKAY. Kuring NYABUNGKAN Nyaeta OKAY. AKU DIPASANGKAN SUKA Nyaeta OKAY. Kuring NYABUNGKEUN SUKA DENGAN A Nyaeta OKAY. AKU DIPANGGULKEUN SUKA DENGAN CRAZY AKU DIPANGGULKEUN SUKA DENGAN CRAZY AKU DIPANGGULKEUN SUKA DENGAN PEREMPUAN CRAZY. WANITA. WANITA. abdi WANITA. ABDI MEUNANGKEUN WANITA. Kuring DAPATKE WANITA. Kuring DAPATKEUN INTIK. WANITA. Kuring DAPATKEUN CARI INI, WANITA. Kuring DAPATKEUN CARI INI, ARAWA WANITA. Kuring DAPATKEUN CARI INI, ARAWA AKAN Kuring DAPATKEUN CARI INI, ARAWA AKAN Kuring DAPATKEUN CARI INI, ATAWA AKAN DIAJATI Kuring DAPATKE INGKEUN INI, ATAWA GAMPANG DENGAN TRYING FOR Kuring DAPATKEUN CARI INI, ATAWA NGAJI KASILAKAN UNTUK BULAN. TRYING FOR BULAN. TRYING FOR BULAN. >> TRYING FOR BULAN. >> 32 TRYING FOR BULAN. >> 32 MINGGU TRYING FOR BULAN. >> 32 MINGGU IS TRYING FOR BULAN. >> 32 MINGGU IS A TRYING FOR BULAN. >> 32 MINGGU AYA LAGU TRYING FOR BULAN. >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. SHE >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. SHE HAD >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. SHE HAD SAVING >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. DIPENGKEUN SHE HAD

Warga Oregon tungtungna meunang 32 cék pangangguran

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.567" dur="0.1"> Entong </text>
<text sub="clublinks" start="0.667" dur="0.1"> ULAH </text>
<text sub="clublinks" start="0.767" dur="0.1"> TANPA NYAHU </text>
<text sub="clublinks" start="0.867" dur="0.267"> DIDAH ING BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1.134" dur="0.133"> TANPA SUKU DENGAN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="1.267" dur="0.534"> AYA NU INGKEUN SUKANG MANGSAU </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.067"> AYA NU INGKEU SUKIR MANGSAU </text>
<text sub="clublinks" start="1.868" dur="0.167"> AYA NU INGKEJANG MANGSA SAKIRNA </text>
<text sub="clublinks" start="2.035" dur="0.1"> AYA NU INGKEJI SANGGANG MANGSA NU MANGSA MUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2.135" dur="0.2"> AYA NU INGKEYANG SANGGANG MANGSA NU MANGSA KUNTUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2.335" dur="0.3"> AYA NU INGKEJI SANGGANG MANGSA NU MANGSA MUNGGUNG ANJANG ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="2.635" dur="0.201"> KANGGO MUNGSA BUNGA ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="2.836" dur="0.1"> KANGGO MUNGSA BUNGA KANGGURAN SATU. </text>
<text sub="clublinks" start="2.936" dur="0.167"> SUKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="3.103" dur="0.133"> SUKANG. DI </text>
<text sub="clublinks" start="3.236" dur="0.067"> SUKANG. DI TERMA </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="0.067"> SUKANG. DINA PANGARTIAN </text>
<text sub="clublinks" start="3.37" dur="0.2"> SUKANG. DI SYARATNA </text>
<text sub="clublinks" start="3.57" dur="0.167"> SUKANG. DI SYARAT EKONOMI, </text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.333"> SUKANG. DI SYARAT EKONOMI, THE </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.234"> DI SYARAT EKONOMI, THE </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.133"> DI TERMA EKONOMI, UNAD </text>
<text sub="clublinks" start="4.437" dur="0.1"> DI AKTAN EKONOMI, KOMPÉS Uni </text>
<text sub="clublinks" start="4.537" dur="0.067"> DI ISTOS EKONOMI, NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.134"> DI ISTARA EKONOMI, NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA HADI </text>
<text sub="clublinks" start="4.738" dur="0.333"> DI AKSARA EKONOMI, NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA-UNTUK HADI DENGAN ITS </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.2"> NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA MUNGKIN ITS </text>
<text sub="clublinks" start="5.271" dur="0.101"> NEGARA-UNDANG-UNDANG UNTUK-UNTUK HADI DENGAN PEMBANGUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="5.372" dur="0.133"> NEGARA-UNDANG-UNDANG UNTUK-UNTUK HADI DENGAN PAKSA ING TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.1"> NEGARA-UNTU UNIK-UNDANG HENTEU DENGAN NYUKTANA TIGA ING WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="5.605" dur="0.3"> NEGARA-UNDANG-UNDANG UNTUK-UNTUK HENTEU DENGAN NGEROSAKI DENGAN TIGA WULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="5.905" dur="0.234"> Gawéna TIGA BULAN-BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="6.139" dur="0.133"> Gawéna TIGA BULAN-BULAN. LEPAS </text>
<text sub="clublinks" start="6.272" dur="0.067"> Gawéna TIGA BULAN-BULAN. SELASA DENGAN HARI, </text>
<text sub="clublinks" start="6.339" dur="0.1"> Gawéna TIGA BULAN-BULAN. PANEL DENGAN HARI, IT </text>
<text sub="clublinks" start="6.439" dur="0.701"> Gawéna TIGA BULAN-BULAN. PANEL DENGAN HARI, ITKO </text>
<text sub="clublinks" start="7.14" dur="5.772"> Gawéna TIGA BULAN-BULAN. PAGELUAR DENGAN, GETANG TI SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="12.912" dur="0.067"> Gawéna TIGA BULAN-BULAN. PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="0.167"> PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="13.146" dur="0.133"> PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="13.279" dur="0.067"> PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. SUKADÉ </text>
<text sub="clublinks" start="13.346" dur="0.067"> PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.267"> PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. Dinten ayeuna teh </text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.2"> PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. Dinten ayeuna teh akhir </text>
<text sub="clublinks" start="13.88" dur="0.2"> PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. HARI INING DENGAN PADANG </text>
<text sub="clublinks" start="14.08" dur="0.334"> PAGELENG Waktosna, PELAKON ING NANGKATKEUN. HARI INGGO HARI ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="14.414" dur="0.233"> . HARI INGGO HARI ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="14.647" dur="0.101"> . Dinten ayeuna mangrupikeun HARI ING ING ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.066"> . Dinten ieu mangrupikeun HARI ING ING ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.167"> . Dinten ayeuna mangrupikeun HARI ING ING ANAK ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.134"> . DENGAN DENGAN DENGAN PADANG ING DENGAN PAKSA HENTEU AYA DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.3"> . DENGAN DENGAN PADANG ING NU DADAK ANAK SADAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.233"> Jalma, bakal meunang </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.101"> Jalma, bakal meunang éksprési </text>
<text sub="clublinks" start="15.749" dur="0.066"> Jalma bakal meunang harga $ 600 </text>
<text sub="clublinks" start="15.815" dur="0.134"> Jalma bakal meunang éksprési $ 600 IN </text>
<text sub="clublinks" start="15.949" dur="0.3"> SUKAN NYANGSAU DAPATKEUN INGKEUN NG $ EXTRA $ 600 </text>
<text sub="clublinks" start="16.249" dur="0.334"> EXTRA $ 600 IN TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="16.583" dur="0.167"> EXTRA $ 600 IN THE UNEMPLOYMENT THE </text>
<text sub="clublinks" start="16.75" dur="0.1"> EXTRA $ 600 IN THE UNEMPLOYMENT NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.2"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="17.05" dur="0.067"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. NU </text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="0.066"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="17.183" dur="0.067"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. Éta salah </text>
<text sub="clublinks" start="17.25" dur="0.067"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. Éta salah sahiji </text>
<text sub="clublinks" start="17.317" dur="0.2"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. Éta salah sahiji </text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.234"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. ING INGIN SUKU KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="17.751" dur="0.333"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. INGIN SASUWAKNA KUNCI KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="18.084" dur="0.167"> INGIN SASUWAKNA KUNCI KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="18.251" dur="0.1"> INGIN SUKU KUNCI KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="18.351" dur="0.601"> ING INGIN SUKU KUNCI KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.934"> INGIN SASUWAKAT KUNCI KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="19.886" dur="0.267"> INGIN SASUWAKNA KUNCI KANGGO KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="20.153" dur="0.234"> INGIN SASUWAKNA KUNCI KANGGO KANGGO KANGGO. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="20.387" dur="0.133"> INGIN SASUWAKNA KUNCI KANGGO KANGGO KANGGO. IT GAVE </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.334"> INGIN SASUWAKNA KUNCI KANGGO KANGGO KANGGO. IT GAVE A </text>
<text sub="clublinks" start="20.854" dur="0.066"> INGIN SASUWAKNA KUNCI KANGGO KANGGO KANGGO. IT GAVE A ONE- </text>
<text sub="clublinks" start="20.92" dur="0.201"> TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- </text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.133"> TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- TIME </text>
<text sub="clublinks" start="21.254" dur="0.067"> TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- MASA BAYAR </text>
<text sub="clublinks" start="21.321" dur="0.133"> TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- TIME PAYMENT OF </text>
<text sub="clublinks" start="21.454" dur="0.1"> TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- TIME PAYMENT OF $ 1200 </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.367"> TINDAKAN KANGGO. IT GAVE A ONE- TIME PAYMENT OF $ 1200 TO </text>
<text sub="clublinks" start="21.921" dur="0.267"> BASA KASA GASA $ 1200 TO </text>
<text sub="clublinks" start="22.188" dur="0.134"> WAYANG KAYU AS $ 1200 TO AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="22.322" dur="0.1"> WAYANG KAYU AS $ 1200 TO MAKAN AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="22.422" dur="0.067"> WAYANG KAYU AS $ 1200 UNTUK AMERIKAN NGUMANGKEUN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="22.489" dur="0.233"> BAYAR Waktosna $ 1200 TO AMERIKAN NGADANGKEUN UNTUK A </text>
<text sub="clublinks" start="22.722" dur="0.234"> AMERIKA GELANGKAN UNDER A </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.133"> AMERIKA GELANGKAN UNTUK CERTAIN </text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.067"> AMERIKA GELANGKAN UNDER ANTARA NGEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="23.156" dur="0.133"> AMERIKA GELANGKEUN UNDER ANTARA NGEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.267"> AMERIKAN NGUMANGKEUN UNTUK MELENGKEUN ATAU DESA TUMANG. </text>
<text sub="clublinks" start="23.556" dur="0.201"> NGASILKEUN INGKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="23.757" dur="0.066"> NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 </text>
<text sub="clublinks" start="23.823" dur="0.601"> NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 TO </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="7.908"> NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 TO PALING </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.067"> NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 TO PALING JABATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="32.399" dur="0.133"> NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 TO PALING JABATAN, AND </text>
<text sub="clublinks" start="32.532" dur="0.367"> NGASILKEUN INGKEUN. $ 500 TO PALING JABATAN, AND AN </text>
<text sub="clublinks" start="32.899" dur="0.234"> $ 500 TO PALING JABATAN, AND AN </text>
<text sub="clublinks" start="33.133" dur="0.1"> $ 500 TO PALING JABATAN, AND ANTARA EXTRA </text>
<text sub="clublinks" start="33.233" dur="0.066"> $ 500 TO PALING DEPENDENTS, AND $ EXTRA $ 600 </text>
<text sub="clublinks" start="33.299" dur="0.234"> $ 500 TO PALING JABATAN, AND ANTARA $ 600 IN </text>
<text sub="clublinks" start="33.533" dur="0.1"> $ 500 TO PALING JABATAN, AND ANTARA $ 600 DI UNEMPLOYMENT </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="0.3"> $ 500 TO PALING DEPENDENTS, AND $ EXTRA $ 600 IN UNEMPLOYMENT EACH </text>
<text sub="clublinks" start="33.933" dur="0.234"> EXTRA $ 600 IN UNEMPLOYMENT EACH </text>
<text sub="clublinks" start="34.167" dur="0.1"> EXTRA $ 600 IN UNEMPLOYMENT DENGAN Minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="34.267" dur="0.2"> MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.1"> MINGGU THE </text>
<text sub="clublinks" start="34.567" dur="0.134"> MINGGU HIJI-HIJINA </text>
<text sub="clublinks" start="34.701" dur="0.167"> MINGGU INGIN INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="34.868" dur="0.133"> MINGGU INGING HENTEU INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.167"> MINGGU INGIN INGKANG HENTEU AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="35.168" dur="0.167"> INGIN INGKANG HENTEU AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.1"> INGIN INGKANG HENTEU DENGAN PADAN </text>
<text sub="clublinks" start="35.435" dur="0.1"> INGIN INGKANG HENTEU AYEUNA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.1"> INGIN INGKANG HENTEU AYE DENGAN PENTAKSIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.234"> INTU HENTEU DENGAN PADANG INGGULIS AYA ATAWA NANGTUNG $ 600 </text>
<text sub="clublinks" start="35.869" dur="0.167"> INTU HENTEU DENGAN PADANG INGGULIS AYA ATAWA NU TUNGGU $ 600 PER </text>
<text sub="clublinks" start="36.036" dur="0.333"> INGGAL HENTEU DENGAN HENTEU AYA ATAWA DENGAN INI $ 600 PER MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.267"> INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="36.636" dur="0.1"> INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. CONGRESS </text>
<text sub="clublinks" start="36.736" dur="0.1"> INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. CONGRESS PERATURAN </text>
<text sub="clublinks" start="36.836" dur="0.067"> INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. KOKOH PUSAT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="36.903" dur="0.167"> INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. KANGGO BUNGA KANGGO DAN </text>
<text sub="clublinks" start="37.07" dur="0.3"> INGAN PENTAKSIR $ 600 PER MINGGU. CENGRESS WENT BACK AND PERTOHAN </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.2"> CENGRESS WENT BACK AND PERTOHAN </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.267"> KOKOH PUSAT KANGGO sareng BENTUK INI </text>
<text sub="clublinks" start="37.837" dur="0.167"> KAPI PUSAT KANGGO sareng NINGKAT MINGGU INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.3"> KOKOH PUSAT KANGGO sareng NINGKAT INI MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="38.304" dur="0.134"> KOKOH PUSAT KANGGO sareng NINGKAT INGKI INI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="38.438" dur="0.267"> KOKOH PUSAT KANGGO sareng NINGKAT INGKI INI DENGAN SABAT </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="0.3"> KOKOH PUSAT KANGGO sareng NGENTUKAN INGGUL ING ING DENGAN DIHENTI </text>
<text sub="clublinks" start="39.005" dur="0.167"> INGIN INGGUL ING SAHA NU TULIS </text>
<text sub="clublinks" start="39.172" dur="0.067"> INGIN INGGUL ING SAHA NU TULIS TULISAN </text>
<text sub="clublinks" start="39.239" dur="0.1"> INGKAH INGGUP ING SAHA NU TULISKEUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="39.339" dur="0.267"> INGKAH INI ING SUKU NU NGENTUKAN TIASA ATAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="39.606" dur="0.2"> IT ATAWA Henteu. </text>
<text sub="clublinks" start="39.806" dur="0.167"> IT ATAWA Henteu. PALING </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.2"> IT ATAWA Henteu. PALING RECENTLY, </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.1"> IT ATAWA Henteu. PALING RECENTLY, REPUBLICANS </text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="0.167"> IT ATAWA Henteu. PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH </text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.2"> PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH </text>
<text sub="clublinks" start="40.64" dur="0.033"> PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="40.673" dur="0.701"> PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH UNTUK A </text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="5.939"> PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH UNTUK KABEH-Béntang </text>
<text sub="clublinks" start="47.313" dur="0.067"> PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH UNTUK LAMPIRAN PENTING HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="47.38" dur="0.334"> PALING RECENTLY, REPUBLICANS PUSH UNTUK LAMPIRAN PENTING HENTEUT DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="47.714" dur="0.267"> UNTUK PERKONGSIAN PENTING TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.167"> UNTUK LAMPIRAN PAHLAWANAN TERKEUN TAPI DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.066"> UNTUK LAMPIRAN PENTING TEMPAT TAPI DEMOKRATIS DIPANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="48.214" dur="0.134"> UNTUK LAMPIRAN PAHLAWAN TEMPAT TAPI DEMOKRATIS DITJANGKAT IT </text>
<text sub="clublinks" start="48.348" dur="0.2"> UNTUK LAMPIRAN PAHLAWAN TEMPAT TAPI DEMOKRATIS DITENTUKKEUN ITNA </text>
<text sub="clublinks" start="48.548" dur="0.2"> DEMOKRATIS NYALIKKAN IT SAYING </text>
<text sub="clublinks" start="48.748" dur="0.1"> DEMOKRATIK NYANGGALKEUN SIEUN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="48.848" dur="0.167"> DEMOKRAT KAJAWA TANYA NU SABAT INI </text>
<text sub="clublinks" start="49.015" dur="0.067"> DEMOKRAT KAJAWA TANYA NULISKEH SITUASI INI </text>
<text sub="clublinks" start="49.082" dur="0.1"> DEMOKRAT KAJAWA-TANYA SANGKUMAN INI SITUASI INI </text>
<text sub="clublinks" start="49.182" dur="0.367"> DEMOKRAT KAJAWA ITU ITU SESYA ING SITUASI INI ITU TOO </text>
<text sub="clublinks" start="49.549" dur="0.234"> ING SITUASI INGIN ING TOO </text>
<text sub="clublinks" start="49.783" dur="0.066"> ING SITUASI INI NYAWA TOO SERIUS </text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.034"> ING SITUASI INI DIAJARKEUN KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="49.883" dur="0.3"> ING SITUASI INI DIAJUKKEUN KOMPOH PARA A </text>
<text sub="clublinks" start="50.183" dur="0.167"> ING SITUASI INI DIAJUKKEUN UNTUK BASAAR BASA </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.3"> SERIUS UNTUK PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="50.65" dur="0.1"> SERIUS UNTUK SOLUSI TERKINING PUTRA. </text>
<text sub="clublinks" start="50.75" dur="0.2"> SOLUSI. </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.067"> SOLUSI. TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.1"> SOLUSI. SIEUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="51.117" dur="0.1"> SOLUSI. TEMA SUKU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="51.217" dur="0.1"> SOLUSI. TEMA DIA SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.267"> SOLUSI. TEMA DENGAN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.267"> TEMA DENGAN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="51.851" dur="0.1"> TEMA DENGAN SUKA INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.134"> TEMA DENGAN SUKA NU KANGGO KONGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="52.085" dur="0.1"> TEMA DENGAN SUKA NU KANGGO KONGGUNGAN KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="52.185" dur="0.601"> TEMA DIA SUKA NU INGKANG KONGGONG KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="52.786" dur="0.166"> TEMA DIA SUKA NU INGKANG KONGGONG KANGGO DENGAN HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="52.952" dur="1.869"> KABEHAN AYEUNA HENTEU HENTEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="54.821" dur="0.1"> CONGRESS HENTEU HENTEU HENTEU leres pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="54.921" dur="0.234"> CONGRESS HENTEU HENTEU HENTEU leres pisan, aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="55.155" dur="0.1"> CONGRESS HENTEU INGKEUN ATAWA INGGAL KANGGO, INGKAH DIAJUT </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.4"> CONGRESS HENTEU HENTEU HENTEU leres pisan, aranjeunna nampi </text>
<text sub="clublinks" start="55.655" dur="0.2"> KONSISTEN, TEMPAT aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="55.855" dur="0.1"> SULITAN, INGKEJI DENGAN DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="55.955" dur="0.134"> KONSISTEN, TEMA DIA DITAYANGKEUN UNTUK MANAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="56.089" dur="0.1"> SULUSAN, INGKEJI MERDEKA UNTUK MEMBAWA INJAM MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="56.189" dur="0.267"> SULITAN, INGKEJI DENGAN DAPAT KANGGO WAKTU WAKTU. </text>
<text sub="clublinks" start="56.456" dur="0.2"> TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. </text>
<text sub="clublinks" start="56.656" dur="0.067"> TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. KENANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.1"> TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. BAHKAN UPAMI </text>
<text sub="clublinks" start="56.823" dur="0.067"> TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. KELUANG MUNGKIN SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="56.89" dur="0.3"> TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. KELUANG NU DENGAN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.167"> TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. WALA GALUNG TI SUKANG DENGAN PULUS </text>
<text sub="clublinks" start="57.357" dur="0.333"> TENGKEUN TINGKATAN JAWA BARAT. WALA GALA TI TI SUKANG NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="57.69" dur="0.234"> WALA GALA TI TI SUKANG NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.067"> KAHAN SUKAN NU NADI SANGKANG NAMPI TI, TI </text>
<text sub="clublinks" start="57.991" dur="0.067"> SAKITANA NU NU SUKANG MUNGKIN NABI, ADA </text>
<text sub="clublinks" start="58.058" dur="0.133"> KAHAN SUKAN NU DIA NU DITULUKAN TI, INI DIAJAK </text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.167"> KAHAN SUKAN NU NU DIA NU DITULUKAN ITU, TI DIA TIDAK NU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="58.358" dur="0.333"> KAHAN SUKAN NU NADI SANGKANG NU DITULUKAN, ING DIA TAK ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="58.691" dur="0.267"> INI MUNGKU BAKAL SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="0.234"> INI MUNGGU NU NGELUJAK DENGAN OREGON'S </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.1"> ING NO NU TUNGGU NUNG NUNGGUH UNTUNG UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="59.292" dur="0.3"> UNEMPLOYMENT OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="59.592" dur="0.134"> JABATAN UNEMPLOYMENT OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="59.726" dur="0.1"> JABATAN UNEMPLOYMENT OREGON DIA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="59.826" dur="0.334"> JABATAN UNEMPLOYMENT OREGON DIA DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="60.16" dur="0.3"> JABATAN UNEMPLOYMENT OREGON DIA DAPATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="60.46" dur="0.267"> JABATAN UNEMPLOYMENT OREGON DIA DAPAT DAPAT PROSES </text>
<text sub="clublinks" start="60.727" dur="0.2"> JABATAN DIA DAPAT DAPAT PROSES </text>
<text sub="clublinks" start="60.927" dur="0.134"> DEPARTMENT ATAWA DAPATKEUN PROSES THE </text>
<text sub="clublinks" start="61.061" dur="0.467"> JABAYAN DAPAT NGAPALKEUN PROSES BACKLOG </text>
<text sub="clublinks" start="61.528" dur="9.409"> JABATANAN DAPAT MANGSA PROSES BACKLOG IN </text>
<text sub="clublinks" start="70.937" dur="0.2"> JABATAN DIA DAPAT NGUDAH PROSES BACKLOG DI KUNTUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.167"> THE BACKLOG DI TUNAI. </text>
<text sub="clublinks" start="71.304" dur="0.1"> THE BACKLOG DI TUNAI. THE </text>
<text sub="clublinks" start="71.404" dur="0.1"> THE BACKLOG DI TUNAI. BARANG </text>
<text sub="clublinks" start="71.504" dur="0.1"> THE BACKLOG DI TUNAI. WARNA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="71.604" dur="0.167"> THE BACKLOG DI TUNAI. Warta anu alus </text>
<text sub="clublinks" start="71.771" dur="0.2"> THE BACKLOG DI TUNAI. BALITA BARU ADA, KUNG </text>
<text sub="clublinks" start="71.971" dur="0.234"> THE BACKLOG DI TUNAI. BALITA BARU ING, ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="72.205" dur="0.3"> THE BACKLOG DI TUNAI. BALAYAN BARU DIRI, NUNG NU DITELUKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="0.234"> BALAYAN BARU DIRI, NUNG NU DITELUKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="72.739" dur="0.1"> GARÉ BARAT ADALAH, KUMAHA ANU FILED EVERY </text>
<text sub="clublinks" start="72.839" dur="0.1"> BALAYAN BARU AYA, KUNGSAUH NU DITAPTOH EHE MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="72.939" dur="0.1"> GARÉ BARAT ADALAH, KUNG ANU FILE ANTARI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="73.039" dur="0.167"> WARNA BARU DIRI, NUNG NU DIA TELPON ATAWA SEMARI ING ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.167"> WARNA BARU DIRI, NUNG NU DIA TELPON ATAWA SEMARI ING ATAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="73.373" dur="0.233"> WARNA BARU DIRI, NUNG NU GALA DIA TAPI MINGGUARI ATAWA DI INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.334"> WARNA BARU DIRI, NUNG NU GALA DIA TAPI MINGGUARI ATAWA DI KABEHNA </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.267"> ATAWA ATAWA KITA DI INTAN </text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="0.1"> ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, </text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.1"> ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, KA </text>
<text sub="clublinks" start="74.407" dur="0.134"> ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, ANU AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.1"> ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, DIA INGAT </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.2"> ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, ANTARI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.334"> ATAWA SEMARI sareng anjeun dina SISTEM, ANTARI ANTARI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="75.175" dur="0.233"> SISTEM, ANJEUN NGENTEU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="75.408" dur="0.1"> SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.1"> SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN ANTARA $ 500 </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="0.1"> SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN INGKEUN Pikeun $ 600 KAPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.201"> SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN INGKEU KANG ASI $ 600 nalika anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="75.909" dur="0.133"> SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN KANGGURAN $ 600 KAPI DENGAN AKHIRAT </text>
<text sub="clublinks" start="76.042" dur="0.334"> SISTEM, ANJEUN NGENTOTKEUN INGKEUN INGKEU KANG ASI $ 600 KUMAHA DIAUNTUKAN AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="0.2"> EXTRA $ 600 KUMAHA AKAN AKAN MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="0.133"> EXTRA $ 600 KAPI NYUHINAN DAPAT DAPAT HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="76.709" dur="0.101"> EXTRA $ 600 WHEN AND FINALLY DAPATKEUN DENGAN WANG ING. </text>
<text sub="clublinks" start="76.81" dur="0.2"> Waktos Anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="77.01" dur="0.067"> Waktos Anjeun. Ieu </text>
<text sub="clublinks" start="77.077" dur="0.166"> Waktos Anjeun. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="77.243" dur="0.1"> Waktos Anjeun. ING ISLI </text>
<text sub="clublinks" start="77.343" dur="0.201"> Waktos Anjeun. INGIN INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="0.267"> Waktos Anjeun. ING INI HENTEU AYA NU PADIS </text>
<text sub="clublinks" start="77.811" dur="0.166"> ING INI HENTEU AYA NU PADIS </text>
<text sub="clublinks" start="77.977" dur="0.434"> INGIN HENTEU AYA NU NU TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.801"> ING INI HENTEU AYA NU NU TUNGGUH ANNA </text>
<text sub="clublinks" start="79.212" dur="0.3"> ING INI HENTEU AYA NU KANGGURU NU ANNA. </text>
<text sub="clublinks" start="79.512" dur="0.2"> ING INI HENTEU AYA NU KANGGURU NU ANNA. SHE </text>
<text sub="clublinks" start="79.712" dur="0.201"> ING INI HENTEU AYA NU KANGGURU NU ANNA. ANJEUNNA ATOS </text>
<text sub="clublinks" start="79.913" dur="0.167"> ING INI HENTEU AYA NU KANGGURU NU ANNA. SHE TELAH </text>
<text sub="clublinks" start="80.08" dur="0.367"> ING INI HENTEU AYA NU KANGGURU NU ANNA. SHE TELAH MANGSA A </text>
<text sub="clublinks" start="80.447" dur="0.266"> KE ARTIKA ANNA. SHE TELAH MANGSA A </text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.134"> KE ARTIKA ANNA. SHE TELAH MANGSAU KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="80.847" dur="0.1"> KE ARTIKA ANNA. SHE TELPON KONTAK HUBUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.067"> KE ARTIKA ANNA. SHE TELPON KONTAK GRATIS KONTAK </text>
<text sub="clublinks" start="81.014" dur="0.667"> KE ARTIKA ANNA. SHE TELAH NU TUNGGU KOMPUTEN USUL </text>
<text sub="clublinks" start="81.681" dur="9.943"> KE ARTIKA ANNA. SHE TELAH NU TUNGGU KOMPUTEN KANGGO DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.201"> KE ARTIKA ANNA. SHE TELAH NANGGUNGKEUN KABUPATEN DENGAN KAMI DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="91.825" dur="0.2"> KOMPETAR HENTEU UNTUK US DI SINI AT </text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.133"> KOMPETAR HENTEU UNTUK KAMI DI SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="92.158" dur="0.234"> GAMPANG HUBUNGAN UNTUK KAMI DI KAMI DI KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="92.392" dur="0.1"> KOMPETAR HENTEU UNTUK AS KAMI DI KANGGO, DOKUMENTING </text>
<text sub="clublinks" start="92.492" dur="0.133"> GAMPANG HUBUNGAN UNTUK KAMI DI KAMI DI KANGGO, DOKUMENING KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="92.625" dur="0.201"> KANGGO, DOKUMEN KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.166"> KANGGO, DOKUMEN KANGGO SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="92.992" dur="0.067"> KANGGO, DOKUMEN KANGSA DENGAN SUMAT </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.067"> KANGGO, DOKUMEN KANGGO DI SAKITNA NU TUNGGULAN AT </text>
<text sub="clublinks" start="93.126" dur="0.334"> KANGGO, DOKUMEN KANGGO NU DENGAN SUKA DI </text>
<text sub="clublinks" start="93.46" dur="0.333"> SAHA NU TAKKEUN DI </text>
<text sub="clublinks" start="93.793" dur="0.2"> SAHA NU RESEP DI UNEMPLOYMENT </text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.101"> SAHA NU TANGGO DI JABATAN UNEMPLOYMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.166"> JABATAN UNEMPLOYMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.067"> JABATAN UNEMPLOYMENT. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="94.327" dur="0.1"> JABATAN UNEMPLOYMENT. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="94.427" dur="0.067"> JABATAN UNEMPLOYMENT. TI GIGI </text>
<text sub="clublinks" start="94.494" dur="0.1"> JABATAN UNEMPLOYMENT. TI GIGUNG TO </text>
<text sub="clublinks" start="94.594" dur="0.133"> JABATAN UNEMPLOYMENT. SUKU GAMPANG TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="94.727" dur="0.167"> JABATAN UNEMPLOYMENT. IT GIJEY SAHAJEYEUH </text>
<text sub="clublinks" start="94.894" dur="0.401"> JABATAN UNEMPLOYMENT. SUKU GAMPANG MANGSAEUN BASA </text>
<text sub="clublinks" start="95.295" dur="0.267"> SUKU GAMPANG MANGSAEUN BASA </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.066"> ITU GAMPANG NUJU NYAWA AKAN AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="0.067"> ITU GAMPANG MELIHAT KITA AKU AKAN AKAN AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="95.695" dur="0.2"> ITU GAMPANG MELIHAT KITA AKHEUN HUTANG HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="95.895" dur="0.067"> ITU GAMPANG UNTUK MELENGKEUN ATAU AYA AKU HATI NU DITAPTOH </text>
<text sub="clublinks" start="95.962" dur="0.334"> SUKU GAMPANG MELIHAT KANGGO NU DENGAN PAKSA BAKAL, 32 </text>
<text sub="clublinks" start="96.296" dur="0.233"> AKAN DENGAN MANUSIA, 32 </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.134"> AKAN DENGAN NEGARA HILANG, 32 minggu </text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.066"> AKAN GOT HERI NYUKTUR, 32 minggu WANGTU, </text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.067"> AKU DENGAN NEGOSI PUTRA, 32 MINGGU GAMPANG, SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="96.796" dur="0.167"> AKAN GOT HER ING DUANG, 32 MINGGU GAMPANG, ALL AT </text>
<text sub="clublinks" start="96.963" dur="0.334"> AKAN GOT HERI HATANG, 32 minggu KAWASAAN, SEMUA ATAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="97.297" dur="0.167"> Minggu Gancang, SEMUA ATAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="97.464" dur="0.066"> Minggu Gancang, SEMUA ATAWA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.067"> Minggu Gancang, SEMUA ATAWA. >> OH </text>
<text sub="clublinks" start="97.597" dur="0.167"> Minggu Gancang, SEMUA ATAWA. >> OH MY </text>
<text sub="clublinks" start="97.764" dur="0.367"> Minggu Gancang, SEMUA ATAWA. >> OH GOS kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="98.131" dur="0.133"> >> OH GOS kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="98.264" dur="0.134"> >> OH GOS kuring. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="98.398" dur="0.067"> >> OH GOS kuring. Kuring SAID, </text>
<text sub="clublinks" start="98.465" dur="0.7"> >> OH GOS kuring. Kuring SAID, IS </text>
<text sub="clublinks" start="99.165" dur="0.401"> >> OH GOS kuring. Kuring SAID, IS INI </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="1.134"> >> OH GOS kuring. Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.167"> Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? </text>
<text sub="clublinks" start="100.867" dur="0.067"> Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? abdi </text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.267"> Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring HAD </text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.8"> Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? ABDI KEDAH </text>
<text sub="clublinks" start="102.001" dur="0.234"> Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SADI PILIH </text>
<text sub="clublinks" start="102.235" dur="0.167"> Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SADI KANGGO NU TARI. </text>
<text sub="clublinks" start="102.402" dur="0.233"> Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong </text>
<text sub="clublinks" start="102.635" dur="0.234"> Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SADI KANGGO NU TARI. ULAH </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.334"> Kuring SAID, ADALAH DENGAN NYA? Kuring SADI KANGGO NU TARI. AYA NGANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.166"> Kuring SADI KANGGO NU TARI. AYA NGANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.434"> Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="1.001"> Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON </text>
<text sub="clublinks" start="104.804" dur="0.267"> Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.734"> Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. AND </text>
<text sub="clublinks" start="105.805" dur="1.402"> Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. AND DIA </text>
<text sub="clublinks" start="107.207" dur="1.101"> Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. AND SAIDIA, </text>
<text sub="clublinks" start="108.308" dur="0.4"> Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. AND SAIDIA, OKAY, </text>
<text sub="clublinks" start="108.708" dur="0.934"> Kuring SADI KANGGO NU TARI. Entong HANG UP ON Kuring. AND HE SAID, OKAY, IT </text>
<text sub="clublinks" start="109.642" dur="0.167"> UP ON Kuring. AND HE SAID, OKAY, IT </text>
<text sub="clublinks" start="109.809" dur="0.934"> UP ON Kuring. AND DIA SAID, OKAY, IT IS </text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.568"> UP ON Kuring. AND HE SAID, OKAY, IT OKAY. </text>
<text sub="clublinks" start="111.311" dur="0.133"> Nyaeta OKAY. </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.167"> Nyaeta OKAY. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="111.611" dur="0.133"> Nyaeta OKAY. Kuring mastikeun </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.101"> Nyaeta OKAY. Kuring NYABUNGKAN </text>
<text sub="clublinks" start="111.845" dur="0.1"> Nyaeta OKAY. AKU DIPASANGKAN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.233"> Nyaeta OKAY. Kuring NYABUNGKEUN SUKA DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="112.178" dur="0.367"> Nyaeta OKAY. AKU DIPANGGULKEUN SUKA DENGAN CRAZY </text>
<text sub="clublinks" start="112.545" dur="0.234"> AKU DIPANGGULKEUN SUKA DENGAN CRAZY </text>
<text sub="clublinks" start="112.779" dur="0.1"> AKU DIPANGGULKEUN SUKA DENGAN PEREMPUAN CRAZY. </text>
<text sub="clublinks" start="112.879" dur="0.133"> WANITA. </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.067"> WANITA. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.1"> WANITA. ABDI MEUNANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="113.179" dur="0.1"> WANITA. Kuring DAPATKE </text>
<text sub="clublinks" start="113.279" dur="0.1"> WANITA. Kuring DAPATKEUN INTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="113.379" dur="0.301"> WANITA. Kuring DAPATKEUN CARI INI, </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.167"> WANITA. Kuring DAPATKEUN CARI INI, ARAWA </text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.333"> WANITA. Kuring DAPATKEUN CARI INI, ARAWA AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="114.18" dur="0.234"> Kuring DAPATKEUN CARI INI, ARAWA AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.367"> Kuring DAPATKEUN CARI INI, ATAWA AKAN DIAJATI </text>
<text sub="clublinks" start="114.781" dur="0.834"> Kuring DAPATKE INGKEUN INI, ATAWA GAMPANG DENGAN TRYING FOR </text>
<text sub="clublinks" start="115.615" dur="0.601"> Kuring DAPATKEUN CARI INI, ATAWA NGAJI KASILAKAN UNTUK BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="116.216" dur="0.166"> TRYING FOR BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="116.382" dur="0.067"> TRYING FOR BULAN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="116.449" dur="0.1"> TRYING FOR BULAN. >> 32 </text>
<text sub="clublinks" start="116.549" dur="0.1"> TRYING FOR BULAN. >> 32 MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.201"> TRYING FOR BULAN. >> 32 MINGGU IS </text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.233"> TRYING FOR BULAN. >> 32 MINGGU IS A </text>
<text sub="clublinks" start="117.083" dur="0.234"> TRYING FOR BULAN. >> 32 MINGGU AYA LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="117.317" dur="0.3"> TRYING FOR BULAN. >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. </text>
<text sub="clublinks" start="117.617" dur="0.2"> >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. </text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="0.067"> >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. SHE </text>
<text sub="clublinks" start="117.884" dur="0.133"> >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. SHE HAD </text>
<text sub="clublinks" start="118.017" dur="0.634"> >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. SHE HAD SAVING </text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="11.946"> >> 32 MINGGU AYA LASA SUNDA LONG. DIPENGKEUN SHE HAD </text>