Apa sampeyan layak kanggo mriksa pamrih stimulasi $ 1,200 subtitles

TAPI SADLY HE DIDI ora slamet. >> Kim: WE'LL DAPAT NGENTENE >> Kim: WE'LL DAPAT ING RASA KANGGO ING JAWA. ING JAWA. TAPI PUTRA, KANGGO WANNA - KANGGO IKI TAPI UNTUK, KITA WANNA - ING NGAKO VIDEO LIVE? LIVE VIDEO? >> Devin: VIDEO LIVE Saka ING >> Devin: LIVE VIDEO Saka SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH MENENGKUTI ASI SENATE DIDANG TO TALKING AS ING SENATE NGANGGO ING TARI ING BISA ING $ 2 yuta VOTE DENGAN ING BISA ING TANPA $ 2 ING TANPA KANGGO NANGGALKE SUKU MENGENAL KITA KANGGO MANGSA MNUCHIN SUKU APA ITU BASA. IT MUNGGU BASA. >> Kim: APAKAH KESEMPAK SENI AKU >> Kim: ING TINDAK KENE ADA AKU LAMPIRAN UNTUK UTAWA ora LAMPIRAN GOLONG UNTUK UTAWA ATAWA ING JENIS? UNTUK? UNTUK JAWABAN, KANGGO NGGO UNTUK JAWABAN ANU, KANGGO NU DENGAN NEGARA NEGARA EDITOR ROD MELONI. EDITOR RAS MELONI Lowongan Kerja. ROD, BUKU sing apik. ROD, BUKU sing apik. >> Rod: Apik banget, KIMBERLY. >> Rod: Apik banget, KIMBERLY. KANGGO ING GENDHANA ING KANGGO ING ING NGGANG IRS TUNGGUH ING IRS AKAN AKAN NANGSA ING IRS TANGGO KANGGO NUNGGUH ING INI. NGANGGO WULANG ING. Lan mikir mikir babagan iki: A Lan mikir mikir babagan iki: Kutipan saka DOLLAR TRILLION SENARAI DOLLAR TRILLION YANG KANGGO DENGAN KANGGO SAIKI KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO AMERIKAN AS ING ING DAPAT TAMADUN AMERIKAN AS ING NGE UAPI DENGAN PILIHAN INI. Wacahe Waca kene. NENGGALKE APA PAKSA ING SUKU ING NGGALKE APA PISI ING ING KANGGO ING NGANGGAL. SAIKI LUKIS NGGAL. SO PITANGGUH NANG KANGGO. SO PITANGGUH NANG KANGGO. KESEN AVERAGE ING BISE ING $ 1200 KESEN AVERAGE ING AYE Duwe $ 1200 PER ADULT lan $ 500 PER ANAK. PER ADULT lan $ 500 PER ANAK. Yen Sampeyan ora nemokake Yen Sampeyan ora nemokake sampeyan kanggo taun 2019, yen sampeyan bakal pengin KANGGO 2019, ING NGE ING ING NGANGGO PELENGON KANGGO 2018. TURN TO RETURN TAX RASA ANDA 2018. KAYU KABUPATEN, SUKU NU DADANG Cara NGANGGO, NENGGALU UNTUK GROSS GRATIS GRATIS sampeyan Saliyane sampeyan Eksploitasi GROS GRATIS ATAWA ING TANGGAP LUKU SUKU. PENDAPATAN CUKAI. Yen Sampeyan FILED INDIVIDU lan Yen sampeyan FILED INDIVIDU ING AKSARI lan MADE $ 75.000 UTAWA Kurang luwih, YOU'LL MADE $ 75,000 UTAWA KURANG, KANGGO KELAYAKAN UNTUK KENCANGAN NGGENAL. Kualitase Kanggo SEMEN. Yen sampeyan lagi seneng, IT Yen sampeyan lagi seneng, ITU $ 150.000 utawa KEDAI UNTUK $ 150,000 Utawa KENANAN KANGGO SEMAK MRIKSO. Yen sampeyan bakal nggawe luwih akeh Yen sampeyan bakal nggawe luwih akeh, sampeyan bakal tetep kualitase PIGNGAN, INGKE MUNGSA KELUAR KANGGO UNTUK KANGGO PENDIDIKAN KAMPUNG. UNTUK KANGGO PENDIDIKAN PENTING FILERS SING DI ANTARI $ 75,000 FILERS SING DIDENG ANTARA $ 75,000 lan $ 99.000 bakal Nampilake SMALLER Lan $ 99,000 Bakal Ngetokake SEMEN. MRIKSO. UNTUK FILERS JOINT, Saka $ 150,000 UNTUK FILERS JOINT, SARI $ 150.000 dumugi $ 198,000. Menyang $ 198,000. TAPI ING ING NGANGGO LAPAKAN ING Wong TAPI ING ING NGANGGO LAKON OGAN ING KABEH ing KIRIK ING KETETIKAN KHUSUS WANJUNG Yen wong padha bakal entuk A NUNGSA ING KENE ING ING NGANGGUT NU Ujer, TOO. Mriksa, TOO. Yen sampeyan lagi ora aman, Yen sampeyan lagi ora aman, sampeyan bakal bisa milih. Sampeyan bakal entuk Yen sampeyan ora bakal nggawe dhuwit Yen sampeyan ora bakal nggawe APA ANYARI ANTARI NGALAMI utawa HAVEN'T NGELIMA TAX Paling Pungkasan taun utawa HAVEN 'ora bisa ngetrapake maneh cukuran PULANGGO RASA MUDAH ING NGEGANG TANPA JAWA, ING BISA KANGGO WANGGO Dhuwit, sampeyan bisa njaluk lengkap. MRIKSO. TAPI ING ORDER KANGGO INGKE, ING MANA Nanging ING ORDER KANGGO ING ING, ING NGANGGO INGGRIS NGGOLAH GOLEKTOR KANGGO NAKA TANGGO RETURN NGANGGO ING IRS SUKU PIKE TENANG KENE IRS Akeh Cara Ngerteni yen Sampeyan INFO INI. ING ING KANGGO. SEMEN CARI KAYU TIDAK ISTIK SEMIKIR DIDENG TANPA BISA CAKAK satemah. BISHAT SEMASA. TANGGURAN INGKANG TANGGAL JAWA ING KANGGO Wong-wong mau bakal DIDANG INGKE UNTUK AKUN BANK ING IRS MUNGGU WULANGAN AKSUN BANK IRS Muga-muga sampeyan. KANGGO. Yen sampeyan ora duwe AKSUN BANK Yen sampeyan ora duwe AKSUN BANK utawa ora nggunakake APPOSIT DIREK, Utawa ora nggunakake Gangguan TINDAK, Gunakake KAPAKEN. GAMPANG KAMPUNG TAPI. MATLAMAT ING KANGGO NANG TULISAN MATLAMAT ING KANGGO NULIS-INGING KANGGO LAN ING SUKU ING ING SULIT Lan digegadhang ing minggu kepungkur, nanging ora bisa didadekake MINGGU, TAPI TANGGO RASA ING ING NGETEKA KENE. Sadurunge wong. Lan, ING KURSUS, ING ING ING Lan, ING KURSUS, ING NGAWA ING NGOMUNI VOTES SENATE. RUMAH ING NGOMUNI VOTES SENATE. Lan Yen wong-wong mau ana ing PROSES OF Lan Yen TINDAK ING PROSES ING JAWA ING SAIKI, BAIK. Mengkono sing Saiki, apik. RUMAH ING TANPA APA ING TOWN. RUMAH ING TANPA APA ING TOWN. Bener, Pitakonan Yaiku Pitakon SO PITUKSES ING PENTING TENAGA KENE ING NGANGGO ING INI. ING KANGGO NATE. Wong-wong iku bisa nggawe dheweke Wong-wong iku bisa nggawe dheweke dening ACCLIMATATION. AKSARI. TAPI TENGAH INGKU KABUPATEN TAPI TENGAH KANGGO NATE ING ING NGANGGAL NUNG WULAN ATAWA DUA. NUNGGUH ING NGET ING ORA SARI utawa DUA. TAPI TEMBANG KANGGO WULANG, SO TAPI TANGGO MUNGSA DENGAN MUNGSA, JADI NINI NGUNTIKAN. TEMA SUKU BATANG. >> Kim: Lan apa sing ora >> Kim: Lan APA PENTING ANY HOLDUPS? HOLDUPS? >> Rod: PENTING >> Rod: GAMBAR UNEMPLOYMENT YANG DITANGGANG DENGAN UNEMPLOYMENT YANG DIPADE TARIKHAT. Pungkasan. BERNIE SANDERS ING PUTIH UPSET BERNIE SANDERS WARNA UPSET LATIHAN NGENTOT DENGAN KUTUT-TENAGA INI NGENTUK DENGAN KENE ING ING ING ING ING ING, lan ING LAIN-LAIN WIS ING ING ING, lan KANGGO LAIN ING ING TANGGIH. ING RUU. KANGGO ING BONO SAK ING ING, KANGGO ING BONO SAK ING ING SUKU, ING SUKU BISA KANGGO lan ING Siji-sijine sing paling apik lan sampeyan bakal nindakake ing SPEED, sampeyan bakal nggawe ING INI INI DITUTUP ING, ING NGANGGO MACAPAT lan ING INI SULITAN lan ING ING SAHA ING UNTUK KANGGO BUKAN INGGRIS kanggo wong sing ora bisa nyambut gawe, mula bisa nyoba KARYA, BISA NGANGGUR TANGGAL NANGGAL BUKU. TUKAR YANG. >> Devin: Lan kita nonton ING

Apa sampeyan layak kanggo mriksa pamrih stimulasi $ 1,200

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.135" dur="1.234"> TAPI SADLY HE DIDI ora slamet. >> Kim: WE'LL DAPAT NGENTENE </text>
<text sub="clublinks" start="2.403" dur="0.933"> >> Kim: WE'LL DAPAT ING RASA KANGGO ING JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="3.338" dur="3.702"> ING JAWA. TAPI PUTRA, KANGGO WANNA - KANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="7.041" dur="0.733"> TAPI UNTUK, KITA WANNA - ING NGAKO VIDEO LIVE? </text>
<text sub="clublinks" start="7.775" dur="2.401"> LIVE VIDEO? >> Devin: VIDEO LIVE Saka ING </text>
<text sub="clublinks" start="10.177" dur="1.634"> >> Devin: LIVE VIDEO Saka SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="11.846" dur="2.401"> SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH MENENGKUTI ASI SENATE DIDANG TO </text>
<text sub="clublinks" start="14.282" dur="2.201"> TALKING AS ING SENATE NGANGGO ING TARI ING BISA ING $ 2 yuta </text>
<text sub="clublinks" start="16.517" dur="12.645"> VOTE DENGAN ING BISA ING TANPA $ 2 ING TANPA KANGGO NANGGALKE SUKU MENGENAL </text>
<text sub="clublinks" start="29.163" dur="0.733"> KITA KANGGO MANGSA MNUCHIN SUKU APA ITU BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="29.93" dur="1.801"> IT MUNGGU BASA. >> Kim: APAKAH KESEMPAK SENI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="31.766" dur="2.034"> >> Kim: ING TINDAK KENE ADA AKU LAMPIRAN UNTUK UTAWA ora LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="33.835" dur="0.132"> GOLONG UNTUK UTAWA ATAWA ING JENIS? </text>
<text sub="clublinks" start="33.968" dur="3.736"> UNTUK? UNTUK JAWABAN, KANGGO NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="37.705" dur="0.566"> UNTUK JAWABAN ANU, KANGGO NU DENGAN NEGARA NEGARA EDITOR ROD MELONI. </text>
<text sub="clublinks" start="38.272" dur="0.533"> EDITOR RAS MELONI Lowongan Kerja. ROD, BUKU sing apik. </text>
<text sub="clublinks" start="38.806" dur="2.802"> ROD, BUKU sing apik. >> Rod: Apik banget, KIMBERLY. </text>
<text sub="clublinks" start="41.609" dur="0.967"> >> Rod: Apik banget, KIMBERLY. KANGGO ING GENDHANA ING </text>
<text sub="clublinks" start="42.577" dur="1.167"> KANGGO ING ING NGGANG IRS TUNGGUH ING IRS AKAN AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="43.778" dur="2.034"> NANGSA ING IRS TANGGO KANGGO NUNGGUH ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="45.847" dur="2.701"> NGANGGO WULANG ING. Lan mikir mikir babagan iki: A </text>
<text sub="clublinks" start="48.583" dur="0.833"> Lan mikir mikir babagan iki: Kutipan saka DOLLAR TRILLION </text>
<text sub="clublinks" start="49.451" dur="2.034"> SENARAI DOLLAR TRILLION YANG KANGGO DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="51.486" dur="1.167"> SAIKI KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO AMERIKAN AS ING ING DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="52.687" dur="0.9"> TAMADUN AMERIKAN AS ING NGE UAPI DENGAN PILIHAN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="53.588" dur="2.635"> Wacahe Waca kene. NENGGALKE APA PAKSA ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="56.257" dur="1.267"> ING NGGALKE APA PISI ING ING KANGGO ING NGANGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="57.525" dur="1.334"> SAIKI LUKIS NGGAL. SO PITANGGUH NANG KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="58.893" dur="2.702"> SO PITANGGUH NANG KANGGO. KESEN AVERAGE ING BISE ING $ 1200 </text>
<text sub="clublinks" start="61.596" dur="1.801"> KESEN AVERAGE ING AYE Duwe $ 1200 PER ADULT lan $ 500 PER ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="63.431" dur="1.634"> PER ADULT lan $ 500 PER ANAK. Yen Sampeyan ora nemokake </text>
<text sub="clublinks" start="65.1" dur="2.835"> Yen Sampeyan ora nemokake sampeyan kanggo taun 2019, yen sampeyan bakal pengin </text>
<text sub="clublinks" start="67.97" dur="1.5"> KANGGO 2019, ING NGE ING ING NGANGGO PELENGON KANGGO 2018. </text>
<text sub="clublinks" start="69.504" dur="2.902"> TURN TO RETURN TAX RASA ANDA 2018. KAYU KABUPATEN, SUKU NU DADANG </text>
<text sub="clublinks" start="72.407" dur="1.901"> Cara NGANGGO, NENGGALU UNTUK GROSS GRATIS GRATIS sampeyan Saliyane sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="74.309" dur="0.8"> Eksploitasi GROS GRATIS ATAWA ING TANGGAP LUKU SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="75.11" dur="1.7"> PENDAPATAN CUKAI. Yen Sampeyan FILED INDIVIDU lan </text>
<text sub="clublinks" start="76.845" dur="1.567"> Yen sampeyan FILED INDIVIDU ING AKSARI lan MADE $ 75.000 UTAWA Kurang luwih, YOU'LL </text>
<text sub="clublinks" start="78.413" dur="1.367"> MADE $ 75,000 UTAWA KURANG, KANGGO KELAYAKAN UNTUK KENCANGAN NGGENAL. </text>
<text sub="clublinks" start="79.814" dur="3.336"> Kualitase Kanggo SEMEN. Yen sampeyan lagi seneng, IT </text>
<text sub="clublinks" start="83.184" dur="1.468"> Yen sampeyan lagi seneng, ITU $ 150.000 utawa KEDAI UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="84.653" dur="0.666"> $ 150,000 Utawa KENANAN KANGGO SEMAK </text>
<text sub="clublinks" start="85.32" dur="1.2"> MRIKSO. Yen sampeyan bakal nggawe luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="86.521" dur="1.767"> Yen sampeyan bakal nggawe luwih akeh, sampeyan bakal tetep kualitase </text>
<text sub="clublinks" start="88.323" dur="2.935"> PIGNGAN, INGKE MUNGSA KELUAR KANGGO UNTUK KANGGO PENDIDIKAN KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="91.293" dur="1.567"> UNTUK KANGGO PENDIDIKAN PENTING FILERS SING DI ANTARI $ 75,000 </text>
<text sub="clublinks" start="92.861" dur="3.603"> FILERS SING DIDENG ANTARA $ 75,000 lan $ 99.000 bakal Nampilake SMALLER </text>
<text sub="clublinks" start="96.465" dur="0.265"> Lan $ 99,000 Bakal Ngetokake SEMEN. </text>
<text sub="clublinks" start="96.732" dur="3.401"> MRIKSO. UNTUK FILERS JOINT, Saka $ 150,000 </text>
<text sub="clublinks" start="100.135" dur="1.934"> UNTUK FILERS JOINT, SARI $ 150.000 dumugi $ 198,000. </text>
<text sub="clublinks" start="102.07" dur="1.767"> Menyang $ 198,000. TAPI ING ING NGANGGO LAPAKAN ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="103.839" dur="0.766"> TAPI ING ING NGANGGO LAKON OGAN ING KABEH ing KIRIK </text>
<text sub="clublinks" start="104.639" dur="1.601"> ING KETETIKAN KHUSUS WANJUNG Yen wong padha bakal entuk A </text>
<text sub="clublinks" start="106.274" dur="0.4"> NUNGSA ING KENE ING ING NGANGGUT NU Ujer, TOO. </text>
<text sub="clublinks" start="106.675" dur="1"> Mriksa, TOO. Yen sampeyan lagi ora aman, </text>
<text sub="clublinks" start="107.676" dur="1.2"> Yen sampeyan lagi ora aman, sampeyan bakal bisa milih. </text>
<text sub="clublinks" start="108.877" dur="1.601"> Sampeyan bakal entuk Yen sampeyan ora bakal nggawe dhuwit </text>
<text sub="clublinks" start="110.479" dur="2.335"> Yen sampeyan ora bakal nggawe APA ANYARI ANTARI NGALAMI utawa HAVEN'T NGELIMA TAX </text>
<text sub="clublinks" start="112.848" dur="1.3"> Paling Pungkasan taun utawa HAVEN 'ora bisa ngetrapake maneh cukuran </text>
<text sub="clublinks" start="114.149" dur="1.734"> PULANGGO RASA MUDAH ING NGEGANG TANPA JAWA, ING BISA KANGGO WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="115.917" dur="0.166"> Dhuwit, sampeyan bisa njaluk lengkap. </text>
<text sub="clublinks" start="116.084" dur="1.734"> MRIKSO. TAPI ING ORDER KANGGO INGKE, ING MANA </text>
<text sub="clublinks" start="117.853" dur="1.534"> Nanging ING ORDER KANGGO ING ING, ING NGANGGO INGGRIS NGGOLAH GOLEKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="119.421" dur="3.97"> KANGGO NAKA TANGGO RETURN NGANGGO ING IRS SUKU PIKE TENANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="123.392" dur="0.599"> IRS Akeh Cara Ngerteni yen Sampeyan INFO INI. </text>
<text sub="clublinks" start="123.993" dur="2.067"> ING ING KANGGO. SEMEN CARI KAYU TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="126.061" dur="1.334"> ISTIK SEMIKIR DIDENG TANPA BISA CAKAK satemah. </text>
<text sub="clublinks" start="127.396" dur="2.301"> BISHAT SEMASA. TANGGURAN INGKANG TANGGAL JAWA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="129.698" dur="1.067"> Wong-wong mau bakal DIDANG INGKE UNTUK AKUN BANK ING IRS MUNGGU WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="130.766" dur="0.666"> AKSUN BANK IRS Muga-muga sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="131.466" dur="2.502"> KANGGO. Yen sampeyan ora duwe AKSUN BANK </text>
<text sub="clublinks" start="133.969" dur="1.734"> Yen sampeyan ora duwe AKSUN BANK utawa ora nggunakake APPOSIT DIREK, </text>
<text sub="clublinks" start="135.737" dur="2.168"> Utawa ora nggunakake Gangguan TINDAK, Gunakake KAPAKEN. </text>
<text sub="clublinks" start="137.906" dur="1.4"> GAMPANG KAMPUNG TAPI. MATLAMAT ING KANGGO NANG TULISAN </text>
<text sub="clublinks" start="139.308" dur="1.167"> MATLAMAT ING KANGGO NULIS-INGING KANGGO LAN ING SUKU ING ING SULIT </text>
<text sub="clublinks" start="140.476" dur="3.736"> Lan digegadhang ing minggu kepungkur, nanging ora bisa didadekake </text>
<text sub="clublinks" start="144.213" dur="1"> MINGGU, TAPI TANGGO RASA ING ING NGETEKA KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="145.214" dur="2.435"> Sadurunge wong. Lan, ING KURSUS, ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="147.683" dur="2.134"> Lan, ING KURSUS, ING NGAWA ING NGOMUNI VOTES SENATE. </text>
<text sub="clublinks" start="149.852" dur="1.733"> RUMAH ING NGOMUNI VOTES SENATE. Lan Yen wong-wong mau ana ing PROSES OF </text>
<text sub="clublinks" start="151.587" dur="1.634"> Lan Yen TINDAK ING PROSES ING JAWA ING SAIKI, BAIK. </text>
<text sub="clublinks" start="153.222" dur="1.634"> Mengkono sing Saiki, apik. RUMAH ING TANPA APA ING TOWN. </text>
<text sub="clublinks" start="154.89" dur="1.234"> RUMAH ING TANPA APA ING TOWN. Bener, Pitakonan Yaiku Pitakon </text>
<text sub="clublinks" start="156.158" dur="1.401"> SO PITUKSES ING PENTING TENAGA KENE ING NGANGGO ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="157.593" dur="8.908"> ING KANGGO NATE. Wong-wong iku bisa nggawe dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="166.502" dur="0.299"> Wong-wong iku bisa nggawe dheweke dening ACCLIMATATION. </text>
<text sub="clublinks" start="166.836" dur="1.4"> AKSARI. TAPI TENGAH INGKU KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="168.237" dur="2.335"> TAPI TENGAH KANGGO NATE ING ING NGANGGAL NUNG WULAN ATAWA DUA. </text>
<text sub="clublinks" start="170.606" dur="3.402"> NUNGGUH ING NGET ING ORA SARI utawa DUA. TAPI TEMBANG KANGGO WULANG, SO </text>
<text sub="clublinks" start="174.009" dur="0.9"> TAPI TANGGO MUNGSA DENGAN MUNGSA, JADI NINI NGUNTIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="174.943" dur="2.635"> TEMA SUKU BATANG. >> Kim: Lan apa sing ora </text>
<text sub="clublinks" start="177.613" dur="0.299"> >> Kim: Lan APA PENTING ANY HOLDUPS? </text>
<text sub="clublinks" start="177.947" dur="1.033"> HOLDUPS? >> Rod: PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="179.014" dur="1.701"> >> Rod: GAMBAR UNEMPLOYMENT YANG DITANGGANG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="180.749" dur="0.233"> UNEMPLOYMENT YANG DIPADE TARIKHAT. </text>
<text sub="clublinks" start="181.016" dur="1.735"> Pungkasan. BERNIE SANDERS ING PUTIH UPSET </text>
<text sub="clublinks" start="182.784" dur="1.402"> BERNIE SANDERS WARNA UPSET LATIHAN NGENTOT DENGAN KUTUT-TENAGA INI </text>
<text sub="clublinks" start="184.22" dur="1.634"> NGENTUK DENGAN KENE ING ING ING ING ING ING, lan ING LAIN-LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="185.888" dur="0.566"> WIS ING ING ING, lan KANGGO LAIN ING ING TANGGIH. </text>
<text sub="clublinks" start="186.456" dur="1.867"> ING RUU. KANGGO ING BONO SAK ING ING, </text>
<text sub="clublinks" start="188.324" dur="1.934"> KANGGO ING BONO SAK ING ING SUKU, ING SUKU BISA KANGGO lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="190.259" dur="2.668"> Siji-sijine sing paling apik lan sampeyan bakal nindakake ing SPEED, sampeyan bakal nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="192.928" dur="2.134"> ING INI INI DITUTUP ING, ING NGANGGO MACAPAT lan ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="195.064" dur="1.334"> SULITAN lan ING ING SAHA ING UNTUK KANGGO BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="196.432" dur="0.933"> INGGRIS kanggo wong sing ora bisa nyambut gawe, mula bisa nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="197.4" dur="1.066"> KARYA, BISA NGANGGUR TANGGAL NANGGAL BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="198.467" dur="0.867"> TUKAR YANG. >> Devin: Lan kita nonton ING </text>