Дали се квалификувате за проверка на стимул на владата од 1200 американски долари subtitles

НО СЕДНО НЕ МОЕ ДА ПОСТОИ. >> Ким: WEЕ СМЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ >> Ким: WEЕ СМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДРУГИ ДРУГИ ПРИКАЗНА МОМЕНТ. ВО САМО МОМЕНТ. НО ПРВ, САКАМЕ - Е ОВА НО ПРВ, САКАМЕ - Е ОВОЈ LИВО ВИДЕО? ВО IVEИВО ВИДЕО? >> Девин: ВО ИВО ВИДЕО ОД НА >> Девин: ВО ИВО ВИДЕО ОД СЕНАТИОТ СВЕТ, ЧУКИ ШУМЕР СЕНАТИ БАРА, ЧУКУР ШУМЕР ПРИКАЗНО КАКО СЕНАТИСКИ ЦЕЛИ Зборувајќи се како сенатички цели за гласање ДЕНЕС НА ОВОЈ Трилион 2 УСД Гласајте ДЕНЕС НА ОВАА 2 УСД ТРИЛИОН ГО СЕ СЛУЧУВАМЕ СТИВ МНУЧИН САКАТЕ СЕ СЕ СЛУЧУВАМЕ СВЕТЕ МНУЧИН САКА, ШТО СЕ СМЕЕ. МОIGHЕ МНО. >> Ким: ШТО ВИД НА ЧЕКОР СИ Е >> Ким: ШТО ВИД НА ЧЕКОР СЕ Е ДРАВ ЗА ИЛИ НЕ ДОГОВОР ДОБИВНО ЗА ИЛИ НЕ ДОГОВОРНО ЗА? ЗА? ЗА НЕКОИ ОДГОВОРИ, САМО ДА СЕ ЗА НЕКОИ ОДГОВОРИ, ТУРИ ДА ДО БИЗНИС уредникот Род Мелони. БИЗНИС Уредник Род Мелони. РОД, ДОБРО ВЕЕ. РОД, ДОБРО ВЕЕ. >> Род: ДОБРО ВЕЧЕР, ПОВЕLYЕ. >> Род: ДОБРО ВЕЧЕР, ПОВЕLYЕ. СМЕ НА ГРАДЕЕ НА ИРС СМЕ НА ГРАДЕЕ НА ИРС, бидејќи се работи за извонредни извори што ќе бидат Бидејќи тоа се ИРЦИТЕ, што ќе управува со ова. БАРАЕ ОВАА. И Ајде да размислиме ОВА: А. И Ајде да размислиме за ова: КАРТЕР НА ТРИЛИОННИ ДОЛАРИ КАРТЕР НА ТРИЛИОННИ ДОЛАРИ ОД ДА СЕ РАБОТИ ДА ТОА ДА СЕ ДА СЕ РАБОТУВААТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГОДИНИ КАКО ДА СЕ ДОБАВИ АМЕРИКАНСКИ ГРААНИ КАКО ГО ПОДГОТВУВАТЕ ДА ГЛАСАТЕ ОВДЕ. Подгответе се да гласате ОВДЕ. Ајде да видиме на тоа што е вашата пијачка на САКАМ ДА СЕ КАКО ВАШИОТ РИЦЕ НА ТОА МОНО ДА ГО ПОВЕЕ. ТОА МОЕ ДА ГО САКААТ. ОВДЕ КАКО КАКО РАБОТИ. ОВДЕ КАКО КАКО РАБОТИ. ПРОИЗВОДОТ ПРОИЗВОД BEЕ БИДЕ 1200 долари ПРОИЗВОДОТ ПРОИЗВОД Е БИДЕ ДОДЕЛИ 1200 американски долари и 500 американски долари. ПОДРАВНИЦИ И 500 УСД ДЕЦА. АКО ДА НЕ ПОСТАВИТЕ ВАШИТЕ ДАНИЦИ АКО ДА НЕ ПОСТАВИТЕ ВАШИТЕ ДАНИЦИ ЗА 2019 година, ТОА НЕ САКАТЕ ДА ЗА 2019 година, ТОА ДА САКАТЕ ДА ВАШАТ ДА ВАША ВАШАТА ДОВЕРЛОВНА Враќање. ВРВЕТЕ НА ВАШАТА Враќање на данокот за 2018 година. СЕКОГ ПАТ, ПОГЛЕДНЕТЕ САМО ВАС СЕКОГ ПАТ, ПОГЛЕДНЕТЕ СО ВАШАТА УПОТРЕБА ДВЕЕ ГОДИШНИ ДОБИВ ИЛИ ВАС Прилагодени групни приходи ИЛИ ВАШИОТ ДОГОВОРЕН ДЕКОМ. ДОГОВОРНО ДОБИВ. АКО ПОВЕЕ ИНДИВИДИВНО И АКО ДАЛИ ПОВЕЕ ИНДИВИДИВНО И НАПРАВИТЕ 75.000 УСД ИЛИ МАESSЕ, OUЕ НАПРАВИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ПОВЕЕ, ALЕ QUЕ КВАЛИФИРАТЕТЕ ЗА ЦЕЛОВНА ПРОВЕНА. КВАЛИФИКА ЗА ЦЕЛОВНА ПРОВЕНА. АКО ПОВЕIЕ ЗАЕДНО, Е тоа АКО ДА СЕ ПОВЕЕ ЗАЕДНО, Е 150,000 УСД ИЛИ ЛЕС ЗА ОВИЕ ПОВЕЕ 150.000 УСД ИЛИ ЛАС ЗА ОВОЈ ПРИГОВОР. Проверете. ДАКО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД СЕ АКО ДА ГИ ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕ ПОГЛЕДНИЦИТЕ, МОAYЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА КВАЛИФИ ФИГУРИ, МОЕТЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА КВАЛИФИРА FORЕ ЗА НЕКОИ МАКЕДОНСКИ ВЛАС НА ЛЕСЕР. ЗА НЕКОИ МАКЕДОНСКИ УПРАВУВАЕ НА ПЕШАТА. ЕДИНСКИ ФИЛЕРИ ПОД 75.000 УСД ЕДИНСКИ ФИЛЕРИ ПОД 75.000 УСД и 99.000 УСД GЕ ПОБЕДУВАМЕ МАЛКУ И 99.000 УСД GЕ ПОБЕДА ПОВЕЕ ПРОВЕД. Проверете. ЗА ЗАЕДНИЦИ ФИЛЕРИ, ОД 150.000 УСД ЗА ЗАЕДНИЦИ ФИЛЕРИ, ОД 150.000 до 198.000 УСД. НА 198.000 УСД. НО, ОВА ОД ОВИЕ МНОГУ ЛУЕ НО, ОВА ОТВОРЕ МОНИ ЛУЕ НА ПОСЕБНИТЕ ОПШТИНИ ВО ПОСЕБНИТЕ ОПШТИНИ ПРИДРУУВА IFЕ СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИАТ WЕЛИ ДА СЕ ДОБИЕ ПРИРАЧНИК, ПАР. ПРОВЕР, ПАР. АКО СИ СЕ СОЦИЈАЛНА БЕЗБЕДНОСТ, Ако сте на социјална безбедност, ETЕ СЕ ПРИРАЧНИК. ETЕ СЕ ПРОВЕДИТЕ. АКО НЕМА ДА ГО ПРАВИТЕ ПАРИ АКО НЕ ДА ГО ПРАВИТЕТЕ СИТЕ ПАРИ ГОДИНА ГОДИНА ИЛИ ДА НЕ ПРАВИЛА ДАНОВНА ПОСЛЕДНА ГОДИНА ИЛИ ДА НЕ ПОСТОИТЕ ДАНОВНО ВРАА ЗА Враќање на ДАНОТ ДАКО НЕ МО MЕТЕ Враќањето, бидејќи НЕ МОРАТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ ПАРИ, МОЕТЕ ДА ГО ЗГОЛЕМАТ ПРАВО МНОГУ ПАРИ, МОЕТЕ ДА СЕ ПОГОЛЕТЕТЕТЕ НА СИТЕ ПРОВЕД. Проверете. НО ПОДРАВЈЕ ДА СЕ ДОБИЕТЕ, ТИЕ НО ПОДРАВЈЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИЕТЕ, МОРА ДА ПОСТАВИТЕ ДОДЕЛУВАЕ НА ДАНОВНАТА Враќање ДА БИДЕ ДА ВРААТ ДА ПОСТАВИ ДАНОК ДА СЕ ДА СЕ ЗНАЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ ЗНАЕТЕ ИРЦИ НЕКОИ НАЧИН ДА ДА ЗНАЕТЕ КАКО ДА СЕ ДОБИВТЕТЕ. СИТЕ ВО ФАКТИ ТИЕ. НЕВОСТАВНИТЕ ПРОВЕРИ ПОВЕДНИЧКИТЕ ПРОВЕРИ НЕ Е АКТУАЛНО ПРОВЕРИ. АКТУАЛНО ПРОВЕРИ. BEЕ БИДАТ ДИРЕКТНИ ДЕПОЗИТИ ДО BEЕ БИДАТ ДИРЕКТНИ ДЕПОЗИТИ ДА БАНКАТ СМЕТКОВИ НА СМЕТКИТЕ МОЕ МОЕ БАНКА СМЕТКОВИ НА ИРВИ МОAYЕ ДА ГО ВАС. ЗА ВАС АКО НЕ СМЕТЕ СМЕТКОВО НА БАНКА АКО НЕ СМЕТЕ СМЕТКОВНА СМЕТКОВОД ИЛИ ДА ГО УПОТРЕБАТЕ ДИРЕКТНИОТ ДОПОЗИТ, ИЛИ НЕ КОРИСТЕТЕ ДИРЕКТЕН ДОПОЗИТЕ, ИЗВЕСТУВА AЕ ПОВЕЕ НА ТЕЛЕШКИ. ОЧЕКУВА ПОГЛЕД НА ТЕЛЕШКИ. ЦЕЛОТ Е ДА СЕ ГИ ПРАВИТЕ ЦЕЛОТ Е ДА СЕ ЈА ПИШТЕТЕ И ПРИДРУУВА ВО СЛЕДНО Три И ПОДНЕСУВА ВО СЛЕДНАТА Три недели, но може да биде можно WEEKS, НО МОЕ ДА СЕ МОЕ ПРЕД ПОСЕТИТЕ. ПРЕД СЕ ПОСТАВИТЕ. И, НА КУРСОТ, ТИЕ И, НА ВРСКИ, ОВОЈ ДЕАТА ДОСТА ПО СЕНАТИТЕ ГЛАСИ. КУ AFА ПО СЕНАТИТЕ ГЛАС. И АКО СИТЕ СЕ ДОГОВОРИ НА ПРОЦЕС НА И КАКО ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ПРОЦЕСОТ ДА СЕ СПРАВИТЕ СЕГА, ДОБРО. ДА СЕ СЕГА, ДОБРО. КУUSАТА НЕ Е ДВЕЕ ВО ГРАДОТ. КУUSАТА НЕ Е ДВЕЕ ВО ГРАДОТ. СИТЕ СЕ ПРАШАА ЗА КАКО ПОВЕЕ СЕ ПРАША ABА ЗА КАКО СЕ РАБОТЕТЕ ТОА. MANе управуваат со тоа. ВЕРУВААТ МОЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИТЕ ВЕРУВААТ МОЕ МОАТ ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ. АКЛИМАТАЦИЈА. НО ВЕРУВАЕТО Е СЕ МОЕ НО ВЕРУВАЧОТ Е СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДЕН И ДВЕ. ДА СЕ ЗАПОДНЕТЕ ДЕН И ДВЕ. НО МО DEЕ ДА СЕ РАЗДИ ПОНУДЕ, ПА МОЕ ДВЕ WЕТО ДА СЕКОЈ ДЕНЕС, ПОВЕЕ ТИ СЕ ДОБАВ ТАТИ. ТИЕ СЕ ДОБАР ТАРДИ. >> Ким: И ШТО ЗА СИТЕ >> Ким: И ШТО ЗА СИТЕ СООДВЕТИ? ХОЛДУПС? >> Род: СИМОТ НА >> Род: СИМОТ НА ПРАБОТУВАЕ ТОА Е СЕ РАБОТИ ВРАБОТУВАЕ ТОА BEЕ СЕ РАБОТИ. ИСТО. БЕРНИ САНДЕРС БЕСПЛАТ ДОСТАВА УПЕСЕТ БЕРНИ САНДЕРС ПОДДРУВА УСПЕТ ЗА НЕКОГА НА КУТИТЕ КОИ СЕ ЗА НЕКОИ НА КУПИТЕ КОИ СЕ ДВЕЕ, И ДРУГИ СЕ ГОДИНА ВО ТЕА, И ДРУГИТЕ СЛЕДНИЦИ ВО Сметка. ВО Сметка. RAЕ СЕ РАБОТЕ СМЕТКА НА ОВАА ГОЛЕМИНА, CЕ СМЕТЕ СМЕТЕ БИЛНИЦА НА ОВАА ГОЛЕМИНА, ЕДНА НАЈГОЛЕМИТЕ СЕКОЈ И ВАС ЕДНА НАЈГОЛЕМИТЕ СЕКОГАШ И ДА СЕ ПРАВИЕТЕ СО ОВОЈ БЕСПЛАТНО, MЕ ДОБИТЕ ДА СЕ ОВОЈ БЕСПЛАТНО, MЕ ГО ПРАВИЕТЕ ПРИСТАПИ И ОВИЕ ОВИЕ УПОТРЕБИ И ТИЕ ДА СЕ СЛУЧУВААТ ПОСЕБНИЦИ ЗА ЛУ PEЕ НЕ ДА ПОВЕЕ НА ЛУЕТО НЕ ДА РАБОТИТЕ, СО ОВОЕ ОБЕДУВААТ РАБОТА, ТОА ОБЕДУВА ДА СЕ ПРОМЕНИТЕ ТОА. ПРОМЕНИТЕ ТОА. >> Девин: И НЕ Гледаме

Дали се квалификувате за проверка на стимул на владата од 1200 американски долари

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.135" dur="1.234"> НО СЕДНО НЕ МОЕ ДА ПОСТОИ. >> Ким: WEЕ СМЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2.403" dur="0.933"> >> Ким: WEЕ СМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДРУГИ ДРУГИ ПРИКАЗНА МОМЕНТ. </text>
<text sub="clublinks" start="3.338" dur="3.702"> ВО САМО МОМЕНТ. НО ПРВ, САКАМЕ - Е ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="7.041" dur="0.733"> НО ПРВ, САКАМЕ - Е ОВОЈ LИВО ВИДЕО? </text>
<text sub="clublinks" start="7.775" dur="2.401"> ВО IVEИВО ВИДЕО? >> Девин: ВО ИВО ВИДЕО ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="10.177" dur="1.634"> >> Девин: ВО ИВО ВИДЕО ОД СЕНАТИОТ СВЕТ, ЧУКИ ШУМЕР </text>
<text sub="clublinks" start="11.846" dur="2.401"> СЕНАТИ БАРА, ЧУКУР ШУМЕР ПРИКАЗНО КАКО СЕНАТИСКИ ЦЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="14.282" dur="2.201"> Зборувајќи се како сенатички цели за гласање ДЕНЕС НА ОВОЈ Трилион 2 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="16.517" dur="12.645"> Гласајте ДЕНЕС НА ОВАА 2 УСД ТРИЛИОН ГО СЕ СЛУЧУВАМЕ СТИВ МНУЧИН САКАТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.163" dur="0.733"> СЕ СЛУЧУВАМЕ СВЕТЕ МНУЧИН САКА, ШТО СЕ СМЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="29.93" dur="1.801"> МОIGHЕ МНО. >> Ким: ШТО ВИД НА ЧЕКОР СИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="31.766" dur="2.034"> >> Ким: ШТО ВИД НА ЧЕКОР СЕ Е ДРАВ ЗА ИЛИ НЕ ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="33.835" dur="0.132"> ДОБИВНО ЗА ИЛИ НЕ ДОГОВОРНО ЗА? </text>
<text sub="clublinks" start="33.968" dur="3.736"> ЗА? ЗА НЕКОИ ОДГОВОРИ, САМО ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="37.705" dur="0.566"> ЗА НЕКОИ ОДГОВОРИ, ТУРИ ДА ДО БИЗНИС уредникот Род Мелони. </text>
<text sub="clublinks" start="38.272" dur="0.533"> БИЗНИС Уредник Род Мелони. РОД, ДОБРО ВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="38.806" dur="2.802"> РОД, ДОБРО ВЕЕ. >> Род: ДОБРО ВЕЧЕР, ПОВЕLYЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="41.609" dur="0.967"> >> Род: ДОБРО ВЕЧЕР, ПОВЕLYЕ. СМЕ НА ГРАДЕЕ НА ИРС </text>
<text sub="clublinks" start="42.577" dur="1.167"> СМЕ НА ГРАДЕЕ НА ИРС, бидејќи се работи за извонредни извори што ќе бидат </text>
<text sub="clublinks" start="43.778" dur="2.034"> Бидејќи тоа се ИРЦИТЕ, што ќе управува со ова. </text>
<text sub="clublinks" start="45.847" dur="2.701"> БАРАЕ ОВАА. И Ајде да размислиме ОВА: А. </text>
<text sub="clublinks" start="48.583" dur="0.833"> И Ајде да размислиме за ова: КАРТЕР НА ТРИЛИОННИ ДОЛАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="49.451" dur="2.034"> КАРТЕР НА ТРИЛИОННИ ДОЛАРИ ОД ДА СЕ РАБОТИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="51.486" dur="1.167"> ТОА ДА СЕ ДА СЕ РАБОТУВААТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГОДИНИ КАКО ДА СЕ ДОБАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="52.687" dur="0.9"> АМЕРИКАНСКИ ГРААНИ КАКО ГО ПОДГОТВУВАТЕ ДА ГЛАСАТЕ ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="53.588" dur="2.635"> Подгответе се да гласате ОВДЕ. Ајде да видиме на тоа што е вашата пијачка на </text>
<text sub="clublinks" start="56.257" dur="1.267"> САКАМ ДА СЕ КАКО ВАШИОТ РИЦЕ НА ТОА МОНО ДА ГО ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="57.525" dur="1.334"> ТОА МОЕ ДА ГО САКААТ. ОВДЕ КАКО КАКО РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="58.893" dur="2.702"> ОВДЕ КАКО КАКО РАБОТИ. ПРОИЗВОДОТ ПРОИЗВОД BEЕ БИДЕ 1200 долари </text>
<text sub="clublinks" start="61.596" dur="1.801"> ПРОИЗВОДОТ ПРОИЗВОД Е БИДЕ ДОДЕЛИ 1200 американски долари и 500 американски долари. </text>
<text sub="clublinks" start="63.431" dur="1.634"> ПОДРАВНИЦИ И 500 УСД ДЕЦА. АКО ДА НЕ ПОСТАВИТЕ ВАШИТЕ ДАНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="65.1" dur="2.835"> АКО ДА НЕ ПОСТАВИТЕ ВАШИТЕ ДАНИЦИ ЗА 2019 година, ТОА НЕ САКАТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="67.97" dur="1.5"> ЗА 2019 година, ТОА ДА САКАТЕ ДА ВАШАТ ДА ВАША ВАШАТА ДОВЕРЛОВНА Враќање. </text>
<text sub="clublinks" start="69.504" dur="2.902"> ВРВЕТЕ НА ВАШАТА Враќање на данокот за 2018 година. СЕКОГ ПАТ, ПОГЛЕДНЕТЕ САМО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="72.407" dur="1.901"> СЕКОГ ПАТ, ПОГЛЕДНЕТЕ СО ВАШАТА УПОТРЕБА ДВЕЕ ГОДИШНИ ДОБИВ ИЛИ ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="74.309" dur="0.8"> Прилагодени групни приходи ИЛИ ВАШИОТ ДОГОВОРЕН ДЕКОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="75.11" dur="1.7"> ДОГОВОРНО ДОБИВ. АКО ПОВЕЕ ИНДИВИДИВНО И </text>
<text sub="clublinks" start="76.845" dur="1.567"> АКО ДАЛИ ПОВЕЕ ИНДИВИДИВНО И НАПРАВИТЕ 75.000 УСД ИЛИ МАESSЕ, OUЕ </text>
<text sub="clublinks" start="78.413" dur="1.367"> НАПРАВИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ПОВЕЕ, ALЕ QUЕ КВАЛИФИРАТЕТЕ ЗА ЦЕЛОВНА ПРОВЕНА. </text>
<text sub="clublinks" start="79.814" dur="3.336"> КВАЛИФИКА ЗА ЦЕЛОВНА ПРОВЕНА. АКО ПОВЕIЕ ЗАЕДНО, Е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="83.184" dur="1.468"> АКО ДА СЕ ПОВЕЕ ЗАЕДНО, Е 150,000 УСД ИЛИ ЛЕС ЗА ОВИЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="84.653" dur="0.666"> 150.000 УСД ИЛИ ЛАС ЗА ОВОЈ ПРИГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="85.32" dur="1.2"> Проверете. ДАКО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="86.521" dur="1.767"> АКО ДА ГИ ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕ ПОГЛЕДНИЦИТЕ, МОAYЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА КВАЛИФИ </text>
<text sub="clublinks" start="88.323" dur="2.935"> ФИГУРИ, МОЕТЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА КВАЛИФИРА FORЕ ЗА НЕКОИ МАКЕДОНСКИ ВЛАС НА ЛЕСЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="91.293" dur="1.567"> ЗА НЕКОИ МАКЕДОНСКИ УПРАВУВАЕ НА ПЕШАТА. ЕДИНСКИ ФИЛЕРИ ПОД 75.000 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="92.861" dur="3.603"> ЕДИНСКИ ФИЛЕРИ ПОД 75.000 УСД и 99.000 УСД GЕ ПОБЕДУВАМЕ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="96.465" dur="0.265"> И 99.000 УСД GЕ ПОБЕДА ПОВЕЕ ПРОВЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="96.732" dur="3.401"> Проверете. ЗА ЗАЕДНИЦИ ФИЛЕРИ, ОД 150.000 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="100.135" dur="1.934"> ЗА ЗАЕДНИЦИ ФИЛЕРИ, ОД 150.000 до 198.000 УСД. </text>
<text sub="clublinks" start="102.07" dur="1.767"> НА 198.000 УСД. НО, ОВА ОД ОВИЕ МНОГУ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.839" dur="0.766"> НО, ОВА ОТВОРЕ МОНИ ЛУЕ НА ПОСЕБНИТЕ ОПШТИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="104.639" dur="1.601"> ВО ПОСЕБНИТЕ ОПШТИНИ ПРИДРУУВА IFЕ СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИАТ </text>
<text sub="clublinks" start="106.274" dur="0.4"> WЕЛИ ДА СЕ ДОБИЕ ПРИРАЧНИК, ПАР. </text>
<text sub="clublinks" start="106.675" dur="1"> ПРОВЕР, ПАР. АКО СИ СЕ СОЦИЈАЛНА БЕЗБЕДНОСТ, </text>
<text sub="clublinks" start="107.676" dur="1.2"> Ако сте на социјална безбедност, ETЕ СЕ ПРИРАЧНИК. </text>
<text sub="clublinks" start="108.877" dur="1.601"> ETЕ СЕ ПРОВЕДИТЕ. АКО НЕМА ДА ГО ПРАВИТЕ ПАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="110.479" dur="2.335"> АКО НЕ ДА ГО ПРАВИТЕТЕ СИТЕ ПАРИ ГОДИНА ГОДИНА ИЛИ ДА НЕ ПРАВИЛА ДАНОВНА </text>
<text sub="clublinks" start="112.848" dur="1.3"> ПОСЛЕДНА ГОДИНА ИЛИ ДА НЕ ПОСТОИТЕ ДАНОВНО ВРАА ЗА Враќање на ДАНОТ ДАКО НЕ МО MЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.149" dur="1.734"> Враќањето, бидејќи НЕ МОРАТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ ПАРИ, МОЕТЕ ДА ГО ЗГОЛЕМАТ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="115.917" dur="0.166"> МНОГУ ПАРИ, МОЕТЕ ДА СЕ ПОГОЛЕТЕТЕТЕ НА СИТЕ ПРОВЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="116.084" dur="1.734"> Проверете. НО ПОДРАВЈЕ ДА СЕ ДОБИЕТЕ, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.853" dur="1.534"> НО ПОДРАВЈЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИЕТЕ, МОРА ДА ПОСТАВИТЕ ДОДЕЛУВАЕ НА ДАНОВНАТА Враќање </text>
<text sub="clublinks" start="119.421" dur="3.97"> ДА БИДЕ ДА ВРААТ ДА ПОСТАВИ ДАНОК ДА СЕ ДА СЕ ЗНАЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ ЗНАЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="123.392" dur="0.599"> ИРЦИ НЕКОИ НАЧИН ДА ДА ЗНАЕТЕ КАКО ДА СЕ ДОБИВТЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="123.993" dur="2.067"> СИТЕ ВО ФАКТИ ТИЕ. НЕВОСТАВНИТЕ ПРОВЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="126.061" dur="1.334"> ПОВЕДНИЧКИТЕ ПРОВЕРИ НЕ Е АКТУАЛНО ПРОВЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="127.396" dur="2.301"> АКТУАЛНО ПРОВЕРИ. BEЕ БИДАТ ДИРЕКТНИ ДЕПОЗИТИ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="129.698" dur="1.067"> BEЕ БИДАТ ДИРЕКТНИ ДЕПОЗИТИ ДА БАНКАТ СМЕТКОВИ НА СМЕТКИТЕ МОЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="130.766" dur="0.666"> БАНКА СМЕТКОВИ НА ИРВИ МОAYЕ ДА ГО ВАС. </text>
<text sub="clublinks" start="131.466" dur="2.502"> ЗА ВАС АКО НЕ СМЕТЕ СМЕТКОВО НА БАНКА </text>
<text sub="clublinks" start="133.969" dur="1.734"> АКО НЕ СМЕТЕ СМЕТКОВНА СМЕТКОВОД ИЛИ ДА ГО УПОТРЕБАТЕ ДИРЕКТНИОТ ДОПОЗИТ, </text>
<text sub="clublinks" start="135.737" dur="2.168"> ИЛИ НЕ КОРИСТЕТЕ ДИРЕКТЕН ДОПОЗИТЕ, ИЗВЕСТУВА AЕ ПОВЕЕ НА ТЕЛЕШКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="137.906" dur="1.4"> ОЧЕКУВА ПОГЛЕД НА ТЕЛЕШКИ. ЦЕЛОТ Е ДА СЕ ГИ ПРАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="139.308" dur="1.167"> ЦЕЛОТ Е ДА СЕ ЈА ПИШТЕТЕ И ПРИДРУУВА ВО СЛЕДНО Три </text>
<text sub="clublinks" start="140.476" dur="3.736"> И ПОДНЕСУВА ВО СЛЕДНАТА Три недели, но може да биде можно </text>
<text sub="clublinks" start="144.213" dur="1"> WEEKS, НО МОЕ ДА СЕ МОЕ ПРЕД ПОСЕТИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="145.214" dur="2.435"> ПРЕД СЕ ПОСТАВИТЕ. И, НА КУРСОТ, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.683" dur="2.134"> И, НА ВРСКИ, ОВОЈ ДЕАТА ДОСТА ПО СЕНАТИТЕ ГЛАСИ. </text>
<text sub="clublinks" start="149.852" dur="1.733"> КУ AFА ПО СЕНАТИТЕ ГЛАС. И АКО СИТЕ СЕ ДОГОВОРИ НА ПРОЦЕС НА </text>
<text sub="clublinks" start="151.587" dur="1.634"> И КАКО ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ПРОЦЕСОТ ДА СЕ СПРАВИТЕ СЕГА, ДОБРО. </text>
<text sub="clublinks" start="153.222" dur="1.634"> ДА СЕ СЕГА, ДОБРО. КУUSАТА НЕ Е ДВЕЕ ВО ГРАДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="154.89" dur="1.234"> КУUSАТА НЕ Е ДВЕЕ ВО ГРАДОТ. СИТЕ СЕ ПРАШАА ЗА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="156.158" dur="1.401"> ПОВЕЕ СЕ ПРАША ABА ЗА КАКО СЕ РАБОТЕТЕ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="157.593" dur="8.908"> MANе управуваат со тоа. ВЕРУВААТ МОЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="166.502" dur="0.299"> ВЕРУВААТ МОЕ МОАТ ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="166.836" dur="1.4"> АКЛИМАТАЦИЈА. НО ВЕРУВАЕТО Е СЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.237" dur="2.335"> НО ВЕРУВАЧОТ Е СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДЕН И ДВЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="170.606" dur="3.402"> ДА СЕ ЗАПОДНЕТЕ ДЕН И ДВЕ. НО МО DEЕ ДА СЕ РАЗДИ ПОНУДЕ, ПА </text>
<text sub="clublinks" start="174.009" dur="0.9"> МОЕ ДВЕ WЕТО ДА СЕКОЈ ДЕНЕС, ПОВЕЕ ТИ СЕ ДОБАВ ТАТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="174.943" dur="2.635"> ТИЕ СЕ ДОБАР ТАРДИ. >> Ким: И ШТО ЗА СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="177.613" dur="0.299"> >> Ким: И ШТО ЗА СИТЕ СООДВЕТИ? </text>
<text sub="clublinks" start="177.947" dur="1.033"> ХОЛДУПС? >> Род: СИМОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="179.014" dur="1.701"> >> Род: СИМОТ НА ПРАБОТУВАЕ ТОА Е СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="180.749" dur="0.233"> ВРАБОТУВАЕ ТОА BEЕ СЕ РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="181.016" dur="1.735"> ИСТО. БЕРНИ САНДЕРС БЕСПЛАТ ДОСТАВА УПЕСЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="182.784" dur="1.402"> БЕРНИ САНДЕРС ПОДДРУВА УСПЕТ ЗА НЕКОГА НА КУТИТЕ КОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="184.22" dur="1.634"> ЗА НЕКОИ НА КУПИТЕ КОИ СЕ ДВЕЕ, И ДРУГИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="185.888" dur="0.566"> ГОДИНА ВО ТЕА, И ДРУГИТЕ СЛЕДНИЦИ ВО Сметка. </text>
<text sub="clublinks" start="186.456" dur="1.867"> ВО Сметка. RAЕ СЕ РАБОТЕ СМЕТКА НА ОВАА ГОЛЕМИНА, </text>
<text sub="clublinks" start="188.324" dur="1.934"> CЕ СМЕТЕ СМЕТЕ БИЛНИЦА НА ОВАА ГОЛЕМИНА, ЕДНА НАЈГОЛЕМИТЕ СЕКОЈ И ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="190.259" dur="2.668"> ЕДНА НАЈГОЛЕМИТЕ СЕКОГАШ И ДА СЕ ПРАВИЕТЕ СО ОВОЈ БЕСПЛАТНО, MЕ ДОБИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="192.928" dur="2.134"> ДА СЕ ОВОЈ БЕСПЛАТНО, MЕ ГО ПРАВИЕТЕ ПРИСТАПИ И ОВИЕ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="195.064" dur="1.334"> УПОТРЕБИ И ТИЕ ДА СЕ СЛУЧУВААТ ПОСЕБНИЦИ ЗА ЛУ PEЕ НЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="196.432" dur="0.933"> ПОВЕЕ НА ЛУЕТО НЕ ДА РАБОТИТЕ, СО ОВОЕ ОБЕДУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="197.4" dur="1.066"> РАБОТА, ТОА ОБЕДУВА ДА СЕ ПРОМЕНИТЕ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="198.467" dur="0.867"> ПРОМЕНИТЕ ТОА. >> Девин: И НЕ Гледаме </text>