Naha anjeun cocog kanggo pamariksaan stimulasi $ 1,200 $ subtitles

TAPI TU ANU DIDI HENTEU AYA NU PERCAYA. >> Kim: WE'LL DAPATKEUN KANGGURAN >> Kim: WE'LL DAPATKEUN KANGGURAN DENGAN KANGGO DI JAWA KAKI. DI LANGKAH MOMENTE. TAPI PERTAMA, KAMI WANNA - ADA TAPI PERTAMA, KITA WANNA - ADALAH LIVE PIKIR ieu? LIVE VIDEO? >> Devin: LIVE VIDEO DARI THE >> Devin: LIVE VIDEO DARI SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH NGEMBANGKEUN AS jadi NGADUKAN SENATE MENENGKEBIHAN AS NGADEKA SENATE MANGSA NU DENGAN HARI INI DENGAN $ 2 TRilyun ieu VOTE DENGAN DENGAN INI $ 2 TRILLION KAMI NINGGALKEUN NU DENGAN MENGUJATNA NU DENGAN APA KITA NANGGALKEUN KANGGURAN NU DENGAN MANGSA NU DENGAN APA ITU ITU ITU. TINGGALKEUN ITUR. >> Kim: KUMAHA ANJIL KI NU SUKAN >> Kim: KUMAHA ANJUJUK NU TUJUAN SIEUN UNTUK ATAWA ATAWA TEU LAMPIRAN TUNGGU UNTUK ATAWA HENTEU HENTEU DENGAN? UNTUK? UNTUK JAWABAN, KAMI DI KANGGO UNTUK JAWABAN, KAMI NU KANGGO UNTUK NEGARA BISA EDITOR ROD MELONI. BISNIS EDITOR ROD MELONI. ROD, BUKU GURU. ROD, BUKU GURU. >> Rod: BAIK GANJANG, KIMBERLY. >> Rod: BAIK GANJANG, KIMBERLY. Urang ngiringan dina keriangan IRS WE'RE DI IRS KONTAK KAPAN AYA IRS ING AKU KUMAHA ITU IRS YANG DIA NGADANGKEUN INI. Bébaskeun ieu. AND ANTARA NGENTOTA TENTANG INI: A AND NGANJAWA TENTIKET TENTANG INI: SUKU DOLLAR TRILLION SATUNYA DOLLAR TROLONIS DENGAN HENTEUN DENGAN DIHARI SAHA NUJI KANGGO NU MUNGGU UNTUK AMERIKA KANGGURAN ASI CIPEREN AMERIKAN AS DIA DAPAT MEMBACA TO VOTE DI SINI. READY TO VOTE DI SINI. HILANGKEUN NYAWA ATAWA KANGGO ANJEUN ATAWA HILANGKEUN NYAWA ATAWA NU PISI ING INGKAH GOLONGAN. SATU DENGAN SUKUR. KONÉNA DIA NYATHEUNA NUNGERANA. KONÉNA DIA NYATHEUNA NUNGERANA. TUJUAN AVERAGE bakal $ 1200 TUJUAN AVERAGE AYA Kéngingkeun $ 1200 PER ADULT AND $ 500 PER ANAK. PER ADULT AND $ 500 PER ANAK. IF KAKI HABIS NU NGELUARKAN MAXAT KAJAWA KUNG ING KA NU TUNGGU NU TELPON TAXES ATAWA NU KABUPATEN 2019, INGKEUN KABEH HENTEU UNTUK 2019, INGKEUN KABEH NANGGUR KANGGO TO RÉSURAN TAX 2018 KAJI. TURN TO RÉS RÉSUR TAUH anjeun 2018. Jalan Waktosna, BASA SUKU Cara Dinten, BASAJAK UNTUK GROSS GRATIS GRATIS ATAWA ATAWA PELUANG GRATIS GRATIS ATAWA NGANGGIHAN KAJELAS KAUNIA. PENDAPATAN GOLONGAN. KUNG ING DIPANGKEAKAN ATAWA IF KINI DIAJUTKEUN INDIVIDU sareng KUMAHA $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL MANGKU $ 75,000 ATAWA KURANG, KAYU KANGGO UNTUK SEMASA ING. Kualitas UNTUK PANGKEL KANGGO. KUNG AYUH FILED SUMATUN, IT IF KINI GOLONGAN, IT $ $ 150,000 ATAWA KURANG UNTUK LENGKE ARAWA $ 150,000 ATAWA KURANG UNTUK SEMASA SEMASA. CHECK. KUNG ING DIA MANGSA DENGAN KUNG KINI NUNGGUH LEJI DENGAN FIGURES, ING MUNGGUNG KELUAR RAJAK, AND ANU NGENTOT KELUAR KANGGURU TANGGAL KUNCI PELAJARAN. UNTUK TEMPAT KURNIK DESANG. FILERS SINGLE ANTARA $ 75,000 FILERS WISI ANTARA $ 75,000 sareng $ 99,000 NU DAPATKEUN TELAH AND $ 99,000 NU DAPATKE SEMEK. CHECK. UNTUK FILERS JOINT, DARI $ 150,000 UNTUK FILERS JOINT, DARI $ 150,000 TO $ 198,000. $ 198,000. TAPI TIAP INGKEUN AYA LAPORAN TUA TAPI TIGA INGKEUN AYA KANGGO ANAK DI KABUPATEN KHUSUS DI KABUPATEN KHUSUS NGENTOTA DENGAN INI MÉTÉ'LL DAPAT A NGENTOTA KUNG INI MUNGSA GOLEKKEUN CIK, TOO. CHECK, TOO. IF KINI ATUR KESELAMATAN SOSIAL, KUNG KINI NYAWA dina KESELAMATAN SOSIAL, KAU DAPAT DAPAT. YOU'LL DAPATKEUNCI. KUNG INGIN NU INGIN NU TANGGU SUKU KUNG INGU TUNGGU NU MANGSA KANGGO ANTARA ANTARI ANTARA LEHI ATAWA ATAWA HAVEN'T PELAKON PELEK TAUN ATAWA ATAWA HAVEN'T PELEK NU TELPON TAX RETURN DAH GADE HENTEUN BALIKAN DIAUNJADE INJEUN ING DIA NEGANG MUNGGUL RÉNANA, ANTARI BISA DAPATKEUN FULL LAGI NU INGGU, KAU DAPAT NGADAPKKKÉTEN SEMÉ. CHECK. TAPI IN ORDER UNTUK DAPATKEUN ITU, KAJEUNG TAPI IN ORDER MANGETKEUN ING, KANGGURAN NUJAK ANTARA RÉSUR ANTARA NANGGO NILarkeun TAX RETURN NGADANGKEUN IRS AYA NU NAK KENEANG ATAWA IRS AYA NUANG KANGGO HENTEU ATAWA ANU DI SASAKNA. DI SUKU BASA. TUJUAN SILIH NU TUNGGAL TUJUAN SILIH NU TUNGGALKEUN AYA AYUH AKU KABUPATNA. SEMAK SEMAK. THEY'LL DAPATKEUN DIREKEUN DIREK TO THEY'LL DAPAT DEPOSIT DIREK TO KOMPANG BANK IRS MUNGGU EAT AKAN BANK IRS MANGSA EUR ANTARI. KANGGO ANJEUN. KUNG ING DIA TUKANG AKAUN BANK KUNG ING DIA TUNGGU AKAUN BANK ATAWA TEU GAMPANG MANGSA KUDU. ATAWA TEU GAMPANG TANGGAP MANGSA KONTAK, NAMPAKKKKKKK. LAMPIRANKAPKAP PAPER. MATLI KANGGO NU TANGGO NULIS MATLAMAT ING ADALAH NYANGSA SIEUN NYAWA ATAWA DIHENTEU IN TIGA TIGA DIPENGKEUN DI NEGARA TIU TIGA INI, TAPI DIA TAPI MANGSA MINGGU, TAPI TANGGALKEUN AYA DAPAT MACI ARI ARRIF. Sateuacana sina. AND, KANGKURAN, NYAWA AND, KANGKURAN, NYAWA BAHASA ING NGAPUNGKAN VOTES SENATE. RUMAH MACARI NU KOTA SENATE. AND IF aranjeunna dina PROSES OF AND KUNG NINI TAPI PROSES INGGAL AYEUNA AYEUNA, OU. MANGSA ANJEUN AYEUNA, BARU. BUKU TUNGGUH BUKU TANPA DI BANDUNG. BUKU TUNGGUH BUKU TANPA DI BANDUNG. SATU TI NU TI NU TANYA NT ui SATU NU AYA NU TANYA TANYA NU NGENTUKAN KONTAK SIEUN NU. TEKÉTUNG MANUSÉ. TEMPAT SIEUN INGKEUN ATAWA DAPAT DI SENI TEMPAT SIEUN ATAWA DAPAT DIHENTEU DENGAN AKAUN. ACCLIMATATION. TAPI ANTARA INGGULIS SIEUNNA TAPI ANTARA INGKAH ATAWA NYAWA NYAPIKEUN ITU DENGAN HARI ARAWA ATAWA DUA. TIANG NANGKEUN IT Dinten ATAWA DUA DUA. TAPI TIANG NABI KANGSA DENGAN MONDAY, SO TAPI TIANG MATI DENGAN PULANG, JADI TEMPAT ANTARA. TEMA SUKA TANGGAP. >> Kim: DAN APA-APLIK ANTARA >> Kim: DAN APA ANAK HANYA HOLDUPS? HOLDUPS? >> Rod: PANGGUNGAN >> Rod: PANGGUNGAN UNEMPLOYMENT YANG AKAN DITAYANG UNEMPLOYMENT YANG AKAN DITAYANG. SUKU. SIEUN BERNIE MÉTÉNA UPSET SIEUN BERNIE MÉTÉNA UPSET PUTIH ING NGENTOT KOMPUTAN KANGSA NGENTOTE NU NGOMBOT NU KUTU ATAWA DENGAN ATAWA, ATAWA ANAK LAIN DIDAU DI EHI, JEUNG OGANG LAIN DI RUU. DI RUU. KAUNSARA BAKAL ING SIZE INI, ANDA NGATIL ANAK SAKI INI, SATU ANU ANU GOLONGAN JEUNG KAU SATU ANU KABEH HENTEU ATAWA ANYA DI AYA DI ING PUTRA TUNGGUH ITU ING DITENTANG ING, INGGU MUNGGUNGKEUN DI MACARA SADISAN sareng SUKU INGRUKAN UNTUK SAKITU UNTUK Jalma GAMPANG UNTUK SAKITU UNTUK Gawé, BISA KANGGURAN NU MANGSAU Gawéna, JADI SANGGUH NU MANGSA KANGGO. TUKAR SINI. >> Devin: AND Urang ngawaskeun Urang

Naha anjeun cocog kanggo pamariksaan stimulasi $ 1,200 $

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.135" dur="1.234"> TAPI TU ANU DIDI HENTEU AYA NU PERCAYA. >> Kim: WE'LL DAPATKEUN KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="2.403" dur="0.933"> >> Kim: WE'LL DAPATKEUN KANGGURAN DENGAN KANGGO DI JAWA KAKI. </text>
<text sub="clublinks" start="3.338" dur="3.702"> DI LANGKAH MOMENTE. TAPI PERTAMA, KAMI WANNA - ADA </text>
<text sub="clublinks" start="7.041" dur="0.733"> TAPI PERTAMA, KITA WANNA - ADALAH LIVE PIKIR ieu? </text>
<text sub="clublinks" start="7.775" dur="2.401"> LIVE VIDEO? >> Devin: LIVE VIDEO DARI THE </text>
<text sub="clublinks" start="10.177" dur="1.634"> >> Devin: LIVE VIDEO DARI SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="11.846" dur="2.401"> SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH NGEMBANGKEUN AS jadi NGADUKAN SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="14.282" dur="2.201"> MENENGKEBIHAN AS NGADEKA SENATE MANGSA NU DENGAN HARI INI DENGAN $ 2 TRilyun ieu </text>
<text sub="clublinks" start="16.517" dur="12.645"> VOTE DENGAN DENGAN INI $ 2 TRILLION KAMI NINGGALKEUN NU DENGAN MENGUJATNA NU DENGAN APA </text>
<text sub="clublinks" start="29.163" dur="0.733"> KITA NANGGALKEUN KANGGURAN NU DENGAN MANGSA NU DENGAN APA ITU ITU ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="29.93" dur="1.801"> TINGGALKEUN ITUR. >> Kim: KUMAHA ANJIL KI NU SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="31.766" dur="2.034"> >> Kim: KUMAHA ANJUJUK NU TUJUAN SIEUN UNTUK ATAWA ATAWA TEU LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="33.835" dur="0.132"> TUNGGU UNTUK ATAWA HENTEU HENTEU DENGAN? </text>
<text sub="clublinks" start="33.968" dur="3.736"> UNTUK? UNTUK JAWABAN, KAMI DI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="37.705" dur="0.566"> UNTUK JAWABAN, KAMI NU KANGGO UNTUK NEGARA BISA EDITOR ROD MELONI. </text>
<text sub="clublinks" start="38.272" dur="0.533"> BISNIS EDITOR ROD MELONI. ROD, BUKU GURU. </text>
<text sub="clublinks" start="38.806" dur="2.802"> ROD, BUKU GURU. >> Rod: BAIK GANJANG, KIMBERLY. </text>
<text sub="clublinks" start="41.609" dur="0.967"> >> Rod: BAIK GANJANG, KIMBERLY. Urang ngiringan dina keriangan IRS </text>
<text sub="clublinks" start="42.577" dur="1.167"> WE'RE DI IRS KONTAK KAPAN AYA IRS ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="43.778" dur="2.034"> KUMAHA ITU IRS YANG DIA NGADANGKEUN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="45.847" dur="2.701"> Bébaskeun ieu. AND ANTARA NGENTOTA TENTANG INI: A </text>
<text sub="clublinks" start="48.583" dur="0.833"> AND NGANJAWA TENTIKET TENTANG INI: SUKU DOLLAR TRILLION </text>
<text sub="clublinks" start="49.451" dur="2.034"> SATUNYA DOLLAR TROLONIS DENGAN HENTEUN DENGAN DIHARI </text>
<text sub="clublinks" start="51.486" dur="1.167"> SAHA NUJI KANGGO NU MUNGGU UNTUK AMERIKA KANGGURAN ASI </text>
<text sub="clublinks" start="52.687" dur="0.9"> CIPEREN AMERIKAN AS DIA DAPAT MEMBACA TO VOTE DI SINI. </text>
<text sub="clublinks" start="53.588" dur="2.635"> READY TO VOTE DI SINI. HILANGKEUN NYAWA ATAWA KANGGO ANJEUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="56.257" dur="1.267"> HILANGKEUN NYAWA ATAWA NU PISI ING INGKAH GOLONGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="57.525" dur="1.334"> SATU DENGAN SUKUR. KONÉNA DIA NYATHEUNA NUNGERANA. </text>
<text sub="clublinks" start="58.893" dur="2.702"> KONÉNA DIA NYATHEUNA NUNGERANA. TUJUAN AVERAGE bakal $ 1200 </text>
<text sub="clublinks" start="61.596" dur="1.801"> TUJUAN AVERAGE AYA Kéngingkeun $ 1200 PER ADULT AND $ 500 PER ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="63.431" dur="1.634"> PER ADULT AND $ 500 PER ANAK. IF KAKI HABIS NU NGELUARKAN MAXAT KAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="65.1" dur="2.835"> KUNG ING KA NU TUNGGU NU TELPON TAXES ATAWA NU KABUPATEN 2019, INGKEUN KABEH HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="67.97" dur="1.5"> UNTUK 2019, INGKEUN KABEH NANGGUR KANGGO TO RÉSURAN TAX 2018 KAJI. </text>
<text sub="clublinks" start="69.504" dur="2.902"> TURN TO RÉS RÉSUR TAUH anjeun 2018. Jalan Waktosna, BASA SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="72.407" dur="1.901"> Cara Dinten, BASAJAK UNTUK GROSS GRATIS GRATIS ATAWA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="74.309" dur="0.8"> PELUANG GRATIS GRATIS ATAWA NGANGGIHAN KAJELAS KAUNIA. </text>
<text sub="clublinks" start="75.11" dur="1.7"> PENDAPATAN GOLONGAN. KUNG ING DIPANGKEAKAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="76.845" dur="1.567"> IF KINI DIAJUTKEUN INDIVIDU sareng KUMAHA $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL </text>
<text sub="clublinks" start="78.413" dur="1.367"> MANGKU $ 75,000 ATAWA KURANG, KAYU KANGGO UNTUK SEMASA ING. </text>
<text sub="clublinks" start="79.814" dur="3.336"> Kualitas UNTUK PANGKEL KANGGO. KUNG AYUH FILED SUMATUN, IT </text>
<text sub="clublinks" start="83.184" dur="1.468"> IF KINI GOLONGAN, IT $ $ 150,000 ATAWA KURANG UNTUK LENGKE ARAWA </text>
<text sub="clublinks" start="84.653" dur="0.666"> $ 150,000 ATAWA KURANG UNTUK SEMASA SEMASA. </text>
<text sub="clublinks" start="85.32" dur="1.2"> CHECK. KUNG ING DIA MANGSA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="86.521" dur="1.767"> KUNG KINI NUNGGUH LEJI DENGAN FIGURES, ING MUNGGUNG KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="88.323" dur="2.935"> RAJAK, AND ANU NGENTOT KELUAR KANGGURU TANGGAL KUNCI PELAJARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="91.293" dur="1.567"> UNTUK TEMPAT KURNIK DESANG. FILERS SINGLE ANTARA $ 75,000 </text>
<text sub="clublinks" start="92.861" dur="3.603"> FILERS WISI ANTARA $ 75,000 sareng $ 99,000 NU DAPATKEUN TELAH </text>
<text sub="clublinks" start="96.465" dur="0.265"> AND $ 99,000 NU DAPATKE SEMEK. </text>
<text sub="clublinks" start="96.732" dur="3.401"> CHECK. UNTUK FILERS JOINT, DARI $ 150,000 </text>
<text sub="clublinks" start="100.135" dur="1.934"> UNTUK FILERS JOINT, DARI $ 150,000 TO $ 198,000. </text>
<text sub="clublinks" start="102.07" dur="1.767"> $ 198,000. TAPI TIAP INGKEUN AYA LAPORAN TUA </text>
<text sub="clublinks" start="103.839" dur="0.766"> TAPI TIGA INGKEUN AYA KANGGO ANAK DI KABUPATEN KHUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="104.639" dur="1.601"> DI KABUPATEN KHUSUS NGENTOTA DENGAN INI MÉTÉ'LL DAPAT A </text>
<text sub="clublinks" start="106.274" dur="0.4"> NGENTOTA KUNG INI MUNGSA GOLEKKEUN CIK, TOO. </text>
<text sub="clublinks" start="106.675" dur="1"> CHECK, TOO. IF KINI ATUR KESELAMATAN SOSIAL, </text>
<text sub="clublinks" start="107.676" dur="1.2"> KUNG KINI NYAWA dina KESELAMATAN SOSIAL, KAU DAPAT DAPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="108.877" dur="1.601"> YOU'LL DAPATKEUNCI. KUNG INGIN NU INGIN NU TANGGU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="110.479" dur="2.335"> KUNG INGU TUNGGU NU MANGSA KANGGO ANTARA ANTARI ANTARA LEHI ATAWA ATAWA HAVEN'T PELAKON </text>
<text sub="clublinks" start="112.848" dur="1.3"> PELEK TAUN ATAWA ATAWA HAVEN'T PELEK NU TELPON TAX RETURN DAH GADE HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="114.149" dur="1.734"> BALIKAN DIAUNJADE INJEUN ING DIA NEGANG MUNGGUL RÉNANA, ANTARI BISA DAPATKEUN FULL </text>
<text sub="clublinks" start="115.917" dur="0.166"> LAGI NU INGGU, KAU DAPAT NGADAPKKKÉTEN SEMÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="116.084" dur="1.734"> CHECK. TAPI IN ORDER UNTUK DAPATKEUN ITU, KAJEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="117.853" dur="1.534"> TAPI IN ORDER MANGETKEUN ING, KANGGURAN NUJAK ANTARA RÉSUR ANTARA NANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="119.421" dur="3.97"> NILarkeun TAX RETURN NGADANGKEUN IRS AYA NU NAK KENEANG ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="123.392" dur="0.599"> IRS AYA NUANG KANGGO HENTEU ATAWA ANU DI SASAKNA. </text>
<text sub="clublinks" start="123.993" dur="2.067"> DI SUKU BASA. TUJUAN SILIH NU TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="126.061" dur="1.334"> TUJUAN SILIH NU TUNGGALKEUN AYA AYUH AKU KABUPATNA. </text>
<text sub="clublinks" start="127.396" dur="2.301"> SEMAK SEMAK. THEY'LL DAPATKEUN DIREKEUN DIREK TO </text>
<text sub="clublinks" start="129.698" dur="1.067"> THEY'LL DAPAT DEPOSIT DIREK TO KOMPANG BANK IRS MUNGGU EAT </text>
<text sub="clublinks" start="130.766" dur="0.666"> AKAN BANK IRS MANGSA EUR ANTARI. </text>
<text sub="clublinks" start="131.466" dur="2.502"> KANGGO ANJEUN. KUNG ING DIA TUKANG AKAUN BANK </text>
<text sub="clublinks" start="133.969" dur="1.734"> KUNG ING DIA TUNGGU AKAUN BANK ATAWA TEU GAMPANG MANGSA KUDU. </text>
<text sub="clublinks" start="135.737" dur="2.168"> ATAWA TEU GAMPANG TANGGAP MANGSA KONTAK, NAMPAKKKKKKK. </text>
<text sub="clublinks" start="137.906" dur="1.4"> LAMPIRANKAPKAP PAPER. MATLI KANGGO NU TANGGO NULIS </text>
<text sub="clublinks" start="139.308" dur="1.167"> MATLAMAT ING ADALAH NYANGSA SIEUN NYAWA ATAWA DIHENTEU IN TIGA TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="140.476" dur="3.736"> DIPENGKEUN DI NEGARA TIU TIGA INI, TAPI DIA TAPI MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="144.213" dur="1"> MINGGU, TAPI TANGGALKEUN AYA DAPAT MACI ARI ARRIF. </text>
<text sub="clublinks" start="145.214" dur="2.435"> Sateuacana sina. AND, KANGKURAN, NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="147.683" dur="2.134"> AND, KANGKURAN, NYAWA BAHASA ING NGAPUNGKAN VOTES SENATE. </text>
<text sub="clublinks" start="149.852" dur="1.733"> RUMAH MACARI NU KOTA SENATE. AND IF aranjeunna dina PROSES OF </text>
<text sub="clublinks" start="151.587" dur="1.634"> AND KUNG NINI TAPI PROSES INGGAL AYEUNA AYEUNA, OU. </text>
<text sub="clublinks" start="153.222" dur="1.634"> MANGSA ANJEUN AYEUNA, BARU. BUKU TUNGGUH BUKU TANPA DI BANDUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="154.89" dur="1.234"> BUKU TUNGGUH BUKU TANPA DI BANDUNG. SATU TI NU TI NU TANYA NT ui </text>
<text sub="clublinks" start="156.158" dur="1.401"> SATU NU AYA NU TANYA TANYA NU NGENTUKAN KONTAK SIEUN NU. </text>
<text sub="clublinks" start="157.593" dur="8.908"> TEKÉTUNG MANUSÉ. TEMPAT SIEUN INGKEUN ATAWA DAPAT DI SENI </text>
<text sub="clublinks" start="166.502" dur="0.299"> TEMPAT SIEUN ATAWA DAPAT DIHENTEU DENGAN AKAUN. </text>
<text sub="clublinks" start="166.836" dur="1.4"> ACCLIMATATION. TAPI ANTARA INGGULIS SIEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="168.237" dur="2.335"> TAPI ANTARA INGKAH ATAWA NYAWA NYAPIKEUN ITU DENGAN HARI ARAWA ATAWA DUA. </text>
<text sub="clublinks" start="170.606" dur="3.402"> TIANG NANGKEUN IT Dinten ATAWA DUA DUA. TAPI TIANG NABI KANGSA DENGAN MONDAY, SO </text>
<text sub="clublinks" start="174.009" dur="0.9"> TAPI TIANG MATI DENGAN PULANG, JADI TEMPAT ANTARA. </text>
<text sub="clublinks" start="174.943" dur="2.635"> TEMA SUKA TANGGAP. >> Kim: DAN APA-APLIK ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="177.613" dur="0.299"> >> Kim: DAN APA ANAK HANYA HOLDUPS? </text>
<text sub="clublinks" start="177.947" dur="1.033"> HOLDUPS? >> Rod: PANGGUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="179.014" dur="1.701"> >> Rod: PANGGUNGAN UNEMPLOYMENT YANG AKAN DITAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="180.749" dur="0.233"> UNEMPLOYMENT YANG AKAN DITAYANG. </text>
<text sub="clublinks" start="181.016" dur="1.735"> SUKU. SIEUN BERNIE MÉTÉNA UPSET </text>
<text sub="clublinks" start="182.784" dur="1.402"> SIEUN BERNIE MÉTÉNA UPSET PUTIH ING NGENTOT KOMPUTAN KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="184.22" dur="1.634"> NGENTOTE NU NGOMBOT NU KUTU ATAWA DENGAN ATAWA, ATAWA ANAK LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="185.888" dur="0.566"> DIDAU DI EHI, JEUNG OGANG LAIN DI RUU. </text>
<text sub="clublinks" start="186.456" dur="1.867"> DI RUU. KAUNSARA BAKAL ING SIZE INI, </text>
<text sub="clublinks" start="188.324" dur="1.934"> ANDA NGATIL ANAK SAKI INI, SATU ANU ANU GOLONGAN JEUNG KAU </text>
<text sub="clublinks" start="190.259" dur="2.668"> SATU ANU KABEH HENTEU ATAWA ANYA DI AYA DI ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="192.928" dur="2.134"> TUNGGUH ITU ING DITENTANG ING, INGGU MUNGGUNGKEUN DI MACARA </text>
<text sub="clublinks" start="195.064" dur="1.334"> SADISAN sareng SUKU INGRUKAN UNTUK SAKITU UNTUK Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="196.432" dur="0.933"> GAMPANG UNTUK SAKITU UNTUK Gawé, BISA KANGGURAN NU MANGSAU </text>
<text sub="clublinks" start="197.4" dur="1.066"> Gawéna, JADI SANGGUH NU MANGSA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="198.467" dur="0.867"> TUKAR SINI. >> Devin: AND Urang ngawaskeun Urang </text>