Bash Great American teka ing NXT dina Rebo iki subtitles

Bash wis bali. >> Sugeng rawuh ing Great American Bash. >> Roderick Kuwat lawan Dexter Lumis ing Pertandhingan tali NXT sing pertama. Ditambahake pertandingan penyisihan sing gedhe kanggo nemtokake pesaing nomer 1 Kejuaraan Wanita NXT. Lan Juara Wanita NXT Io Shirai siji-sijine juara Juara Tag Wanita WWE Sasha Banks. Great American Bash teka ing NXT, Rebo iki ing wolung pitu pusat mung ing AS.

Bash Great American teka ing NXT dina Rebo iki

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.42" dur="1.94"> Bash wis bali. </text>
<text sub="clublinks" start="3.36" dur="1.9"> >> Sugeng rawuh ing Great American Bash. </text>
<text sub="clublinks" start="5.26" dur="6.29"> >> Roderick Kuwat lawan Dexter Lumis ing Pertandhingan tali NXT sing pertama. </text>
<text sub="clublinks" start="11.55" dur="4.42"> Ditambahake pertandingan penyisihan sing gedhe kanggo nemtokake pesaing nomer 1 </text>
<text sub="clublinks" start="15.97" dur="2.18"> Kejuaraan Wanita NXT. </text>
<text sub="clublinks" start="18.15" dur="3.22"> Lan Juara Wanita NXT Io Shirai </text>
<text sub="clublinks" start="21.37" dur="5.39"> siji-sijine juara Juara Tag Wanita WWE Sasha Banks. </text>
<text sub="clublinks" start="26.76" dur="3.222"> Great American Bash teka ing NXT, </text>
<text sub="clublinks" start="29.982" dur="3.968"> Rebo iki ing wolung pitu pusat mung ing AS. </text>