Bash Amérika Agung sumping ka NXT dinten Rebo ieu subtitles

Nu Bash deui. >> Wilujeng sumping di The Great American Bash. >> Roderick kuat ngalawan Dexter Lumis dina Pertandingan Tali NXT anu mimiti. Tambihkeun pertandingan éliminasi anu ageung pikeun nangtukeun konténer # 1 pikeun Kejuaraan NXT Awéwé. Sareng Juara NXT Awéwé Io Shirai didamel hiji-hiji sareng juara Tim WWE Wanita Sasha Banks. Bash Amérika Agung sumping ka NXT, Rebo ieu sareng dalapan tujuh pusat ukur di Amérika Serikat.

Bash Amérika Agung sumping ka NXT dinten Rebo ieu

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.42" dur="1.94"> Nu Bash deui. </text>
<text sub="clublinks" start="3.36" dur="1.9"> >> Wilujeng sumping di The Great American Bash. </text>
<text sub="clublinks" start="5.26" dur="6.29"> >> Roderick kuat ngalawan Dexter Lumis dina Pertandingan Tali NXT anu mimiti. </text>
<text sub="clublinks" start="11.55" dur="4.42"> Tambihkeun pertandingan éliminasi anu ageung pikeun nangtukeun konténer # 1 pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="15.97" dur="2.18"> Kejuaraan NXT Awéwé. </text>
<text sub="clublinks" start="18.15" dur="3.22"> Sareng Juara NXT Awéwé Io Shirai </text>
<text sub="clublinks" start="21.37" dur="5.39"> didamel hiji-hiji sareng juara Tim WWE Wanita Sasha Banks. </text>
<text sub="clublinks" start="26.76" dur="3.222"> Bash Amérika Agung sumping ka NXT, </text>
<text sub="clublinks" start="29.982" dur="3.968"> Rebo ieu sareng dalapan tujuh pusat ukur di Amérika Serikat. </text>