The Street Profits vs. Ziggler & Roode - Judhul Tim Tag Tim SmackDown: SmackDown, 16 Oktober 2020 subtitles

Elingi Corey, Bathi Lurung minangka juara Tim Tag Mentah nanging dheweke disusun menyang SmackDown. Jeneng tag SmackDown, Dina Anyar dikepengini dadi Raw, mula uga sumur kasebut, bab cilik ing Raw ing ngendi dheweke dadi juara. >> Minangka ijol-ijolan damai sing tentrem, apa sejatine. >> Aku seneng duwe The Street Profits ing kene makili merek biru Wengi Jumuah. >> Tag digawe kanggo Robert Roode, elinga Roode lan Ziggler minangka mantan juara Monday Night Raw. Juara tim tag sing saiki ana lan pengin entuk maneh target SmackDown ing kene bengi. >> Lan ujar kasebut, aku bakal bangga duwe Robert Roode lan Dolph Ziggler nggambarake sampul SmackDown ing kene dening Roode. >> Pancing sikil saiki dening Dawkins lan nendhang. Lan Roode kanthi tembakan murah menyang Montez Ford. Sing kedadeyan nalika sampeyan seneng karo para veteran Roode lan Kaliber Ziggler. >> Sampeyan ora bisa njupuk mripat saka kalorone. >> Deleng Natch, ndeleng, Ric seneng tandhing iki, Roode saiki nandur Dawkins, digawe tag, ing kene Ziggler. Mantan tim ganda juara dunia. >> Aah >> Apa sikil nyelehake gulu, tutup saiki, kanggo menang judhul tim tag lan Montez Ford ngeculake. >> Cukup nalika Montez Ford saiki ora duwe hak ngunduh lan turahan ing Roode. >> Lan saiki Ziggler lan Montez Ford lan saiki, Montez Ford gelut maneh ing endi ana tim dobel, Dawkins mudhun lan metu saka ring. [SOUND] Wasit arep ngundang lonceng, saiki ana kerusuhan, ing pertandingan Kejuaraan Tim Tag. >> Prekara iki ora bakal kesusu. >> [NOISE] >> Lan ing kene saiki, tim dobel dening Ziggler lan Roode, Spinebuster menyang Zigzag. >> Kita kudu champ. >> Uh-oh goleki, bisa uga nguripake, Robert Montez karo wong liya sing dobel. Bathi Lurung sing nggawe tandha, ing perdana musim, deleng Natch, Flair seneng banget. >> Deleng Flair trip trip Corey Maksudku Flair ngerti apa-apa utawa loro babagan Bathi Lurung. [MUSIK]

The Street Profits vs. Ziggler & Roode - Judhul Tim Tag Tim SmackDown: SmackDown, 16 Oktober 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.73" dur="3.308">Elingi Corey, Bathi Lurung minangka juara Tim Tag Mentah nanging</text>
<text sub="clublinks" start="5.038" dur="1.633"> dheweke disusun menyang SmackDown.</text>
<text sub="clublinks" start="6.671" dur="3.658"> Jeneng tag SmackDown, Dina Anyar dikepengini dadi Raw, mula uga sumur kasebut,</text>
<text sub="clublinks" start="10.329" dur="2.411"> bab cilik ing Raw ing ngendi dheweke dadi juara.</text>
<text sub="clublinks" start="12.74" dur="2.801"> >> Minangka ijol-ijolan damai sing tentrem, apa sejatine.</text>
<text sub="clublinks" start="15.541" dur="4.443"> >> Aku seneng duwe The Street Profits ing kene makili merek biru</text>
<text sub="clublinks" start="19.984" dur="1.246"> Wengi Jumuah.</text>
<text sub="clublinks" start="21.23" dur="2.053"> >> Tag digawe kanggo Robert Roode, elinga Roode lan</text>
<text sub="clublinks" start="23.283" dur="2.388"> Ziggler minangka mantan juara Monday Night Raw.</text>
<text sub="clublinks" start="25.671" dur="4.659"> Juara tim tag sing saiki ana lan pengin entuk maneh target SmackDown ing kene bengi.</text>
<text sub="clublinks" start="30.33" dur="2.955"> >> Lan ujar kasebut, aku bakal bangga duwe Robert Roode lan</text>
<text sub="clublinks" start="33.285" dur="2.694"> Dolph Ziggler nggambarake sampul SmackDown ing kene dening Roode.</text>
<text sub="clublinks" start="35.979" dur="4.051"> >> Pancing sikil saiki dening Dawkins lan nendhang.</text>
<text sub="clublinks" start="40.03" dur="2.91"> Lan Roode kanthi tembakan murah menyang Montez Ford.</text>
<text sub="clublinks" start="42.94" dur="3.706"> Sing kedadeyan nalika sampeyan seneng karo para veteran Roode lan</text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="1.184"> Kaliber Ziggler.</text>
<text sub="clublinks" start="47.83" dur="0.969"> >> Sampeyan ora bisa njupuk mripat saka kalorone.</text>
<text sub="clublinks" start="48.799" dur="3.634"> >> Deleng Natch, ndeleng, Ric seneng tandhing iki,</text>
<text sub="clublinks" start="52.433" dur="4.116"> Roode saiki nandur Dawkins, digawe tag, ing kene Ziggler.</text>
<text sub="clublinks" start="56.549" dur="1.844"> Mantan tim ganda juara dunia.</text>
<text sub="clublinks" start="58.393" dur="2.222"> >> Aah >> Apa sikil nyelehake gulu,</text>
<text sub="clublinks" start="60.615" dur="4.835"> tutup saiki, kanggo menang judhul tim tag lan Montez Ford ngeculake.</text>
<text sub="clublinks" start="67.09" dur="1.713"> >> Cukup nalika Montez Ford saiki ora duwe hak ngunduh</text>
<text sub="clublinks" start="68.803" dur="0.577"> lan turahan ing Roode.</text>
<text sub="clublinks" start="69.38" dur="4.239"> >> Lan saiki Ziggler lan Montez Ford lan saiki, Montez Ford gelut maneh ing endi</text>
<text sub="clublinks" start="73.619" dur="3.586"> ana tim dobel, Dawkins mudhun lan metu saka ring.</text>
<text sub="clublinks" start="77.205" dur="3.495"> [SOUND] Wasit arep ngundang lonceng, saiki ana kerusuhan,</text>
<text sub="clublinks" start="80.7" dur="2.143"> ing pertandingan Kejuaraan Tim Tag.</text>
<text sub="clublinks" start="82.843" dur="3.452"> >> Prekara iki ora bakal kesusu.</text>
<text sub="clublinks" start="86.295" dur="2.281"> >> [NOISE] >> Lan</text>
<text sub="clublinks" start="88.576" dur="0.666"> ing kene saiki, tim dobel dening Ziggler lan Roode, Spinebuster menyang Zigzag.</text>
<text sub="clublinks" start="89.242" dur="4.217"> >> Kita kudu</text>
<text sub="clublinks" start="93.459" dur="4.643"> champ.</text>
<text sub="clublinks" start="98.102" dur="3.754"> >> Uh-oh goleki, bisa uga nguripake,</text>
<text sub="clublinks" start="101.856" dur="3.859"> Robert Montez karo wong liya sing dobel.</text>
<text sub="clublinks" start="105.715" dur="4.019"> Bathi Lurung sing nggawe tandha, ing perdana musim,</text>
<text sub="clublinks" start="109.734" dur="2.406"> deleng Natch, Flair seneng banget.</text>
<text sub="clublinks" start="113.31" dur="2.478"> >> Deleng Flair trip trip Corey Maksudku Flair ngerti apa-apa utawa</text>
<text sub="clublinks" start="115.788" dur="1.224"> loro babagan Bathi Lurung.</text>
<text sub="clublinks" start="117.012" dur="5.162"> [MUSIK]</text>