Улицата Добивки наспроти Зиглер и Руде - Натпревар за титулата на екипата Таг SmackDown: SmackDown, 16 октомври 2020 година subtitles

Запомнете го Кори, уличните профити беа шампиони на Raw Tag Team, но тие беа повлечени во Смак Даун. Емитските шампиони SmackDown, Новиот ден беа подготвени на Raw за да го имаат ова добро, мала работа на Рау каде ги сменија шампионите. >> Тоа беше освежувачки мирна размена, што беше. >> Возбуден сум што уличниот профит тука го претставува синиот бренд Петочна вечер. >> Ознака направена на Роберт Руде, сетете се на Руд и Циглер беа поранешни шампиони на понеделникот вечерта рав. Означете ги шампионите на тимот што е и би сакале да го вратат голот на SmackDown тука вечерва. И со тоа рече, јас би бил исто толку горд што ги имам Роберт Руд и Долф Циглер ја претставува насловната страница на SmackDown на Руд. >> Кука на ногата сега од Докинс и удар со нога. И Руде со ефтин удар до Монтез Форд. Тоа е она што се случува кога ќе наидете на такви како ветерани на Руде и Калибар на Циглер. >> Не можете да ги тргнете очите од двајцата. >> Погледнете го Неч, гледајќи, Рик го сака овој натпревар, Руде сега сади Докинс, направен е таг, тука е Циглер. Поранешен светски шампион двоен тим. >> Аах >> Каква нога паѓа на задниот дел од вратот, покријте сега, за да ги освоите титулите на титулата и Монтез Форд ги раскинува работите. >> Само во времето, Монтез Форд сега ги презема правата за преземање и левица на Руде. >> И сега Циглер и Монтез Форд и сега, Монтез Форд каде се бори против има двоен тим, Докинс е надолу и е надвор од рингот. [ЗВУК] Судијата ќе повика на bвонче, тука настанува хаос, на она што беше натпревар на шампионатот на Таг тим. >> Ова нешто излезе од контрола набрзина. >> [ШУМ] >> И еве сега, двоен тим од Циглер и Руде, Спинебустер во Цигзаг. >> Ние треба да бидеме шампионите. >> Ух-гледај, можеби сакам да се свртам, Роберт Монтез удри со двојно вкрстено тело. Уличните профити даваат свој белег, на сезонска премиера, погледнете го Нач, Флер го сака. >> Погледнете го патувањето во Флер, Кори, мислам дека Флер знае нешто или две за уличен профит. [МУЗИКА]

Улицата Добивки наспроти Зиглер и Руде - Натпревар за титулата на екипата Таг SmackDown: SmackDown, 16 октомври 2020 година

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.73" dur="3.308">Запомнете го Кори, уличните профити беа шампиони на Raw Tag Team, но</text>
<text sub="clublinks" start="5.038" dur="1.633"> тие беа повлечени во Смак Даун.</text>
<text sub="clublinks" start="6.671" dur="3.658"> Емитските шампиони SmackDown, Новиот ден беа подготвени на Raw за да го имаат ова добро,</text>
<text sub="clublinks" start="10.329" dur="2.411"> мала работа на Рау каде ги сменија шампионите.</text>
<text sub="clublinks" start="12.74" dur="2.801"> >> Тоа беше освежувачки мирна размена, што беше.</text>
<text sub="clublinks" start="15.541" dur="4.443"> >> Возбуден сум што уличниот профит тука го претставува синиот бренд</text>
<text sub="clublinks" start="19.984" dur="1.246"> Петочна вечер.</text>
<text sub="clublinks" start="21.23" dur="2.053"> >> Ознака направена на Роберт Руде, сетете се на Руд и</text>
<text sub="clublinks" start="23.283" dur="2.388"> Циглер беа поранешни шампиони на понеделникот вечерта рав.</text>
<text sub="clublinks" start="25.671" dur="4.659"> Означете ги шампионите на тимот што е и би сакале да го вратат голот на SmackDown тука вечерва.</text>
<text sub="clublinks" start="30.33" dur="2.955"> И со тоа рече, јас би бил исто толку горд што ги имам Роберт Руд и</text>
<text sub="clublinks" start="33.285" dur="2.694"> Долф Циглер ја претставува насловната страница на SmackDown на Руд.</text>
<text sub="clublinks" start="35.979" dur="4.051"> >> Кука на ногата сега од Докинс и удар со нога.</text>
<text sub="clublinks" start="40.03" dur="2.91"> И Руде со ефтин удар до Монтез Форд.</text>
<text sub="clublinks" start="42.94" dur="3.706"> Тоа е она што се случува кога ќе наидете на такви како ветерани на Руде и</text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="1.184"> Калибар на Циглер.</text>
<text sub="clublinks" start="47.83" dur="0.969"> >> Не можете да ги тргнете очите од двајцата.</text>
<text sub="clublinks" start="48.799" dur="3.634"> >> Погледнете го Неч, гледајќи, Рик го сака овој натпревар,</text>
<text sub="clublinks" start="52.433" dur="4.116"> Руде сега сади Докинс, направен е таг, тука е Циглер.</text>
<text sub="clublinks" start="56.549" dur="1.844"> Поранешен светски шампион двоен тим.</text>
<text sub="clublinks" start="58.393" dur="2.222"> >> Аах >> Каква нога паѓа на задниот дел од вратот,</text>
<text sub="clublinks" start="60.615" dur="4.835"> покријте сега, за да ги освоите титулите на титулата и Монтез Форд ги раскинува работите.</text>
<text sub="clublinks" start="67.09" dur="1.713"> >> Само во времето, Монтез Форд сега ги презема правата за преземање</text>
<text sub="clublinks" start="68.803" dur="0.577"> и левица на Руде.</text>
<text sub="clublinks" start="69.38" dur="4.239"> >> И сега Циглер и Монтез Форд и сега, Монтез Форд каде се бори против</text>
<text sub="clublinks" start="73.619" dur="3.586"> има двоен тим, Докинс е надолу и е надвор од рингот.</text>
<text sub="clublinks" start="77.205" dur="3.495"> [ЗВУК] Судијата ќе повика на bвонче, тука настанува хаос,</text>
<text sub="clublinks" start="80.7" dur="2.143"> на она што беше натпревар на шампионатот на Таг тим.</text>
<text sub="clublinks" start="82.843" dur="3.452"> >> Ова нешто излезе од контрола набрзина.</text>
<text sub="clublinks" start="86.295" dur="2.281"> >> [ШУМ] >> И</text>
<text sub="clublinks" start="88.576" dur="0.666"> еве сега, двоен тим од Циглер и Руде, Спинебустер во Цигзаг.</text>
<text sub="clublinks" start="89.242" dur="4.217"> >> Ние треба да бидеме</text>
<text sub="clublinks" start="93.459" dur="4.643"> шампионите.</text>
<text sub="clublinks" start="98.102" dur="3.754"> >> Ух-гледај, можеби сакам да се свртам,</text>
<text sub="clublinks" start="101.856" dur="3.859"> Роберт Монтез удри со двојно вкрстено тело.</text>
<text sub="clublinks" start="105.715" dur="4.019"> Уличните профити даваат свој белег, на сезонска премиера,</text>
<text sub="clublinks" start="109.734" dur="2.406"> погледнете го Нач, Флер го сака.</text>
<text sub="clublinks" start="113.31" dur="2.478"> >> Погледнете го патувањето во Флер, Кори, мислам дека Флер знае нешто или</text>
<text sub="clublinks" start="115.788" dur="1.224"> две за уличен профит.</text>
<text sub="clublinks" start="117.012" dur="5.162"> [МУЗИКА]</text>