The Street Profits vs. Ziggler & Roode - SmackDown Tag Team Judul Pertandingan: SmackDown, Okt. 16, 2020 subtitles

Émut Corey, Keuntungan Jalan mangrupikeun juara Tim Tag Raw tapi aranjeunna disusun ka SmackDown. Champ tag SmackDown, Dinten Anyar disusun ka Raw ngarah ngagaduhan sumur ieu, hal sakedik dina Raw dimana aranjeunna ngalih juara. >> Éta mangrupikeun pertukaran anu damai anu damai, naon éta. >> Kuring gumbira ngagaduhan The Street Profits didieu ngalambangkeun mérek biru dina Malem Jumaah. >> Tag didamel ka Robert Roode, émut Roode sareng Ziggler mangrupikeun tilas juara Senén Peuting Atah. Juara tim tag anu aya sareng hoyong pisan kéngingkeun gawang SmackDown di dieu wengi ayeuna. >> Sareng hal éta ceuk kuring bakal reueus teuing gaduh Robert Roode sareng Dolph Ziggler ngagambarkeun sampéan SmackDown didieu ku Roode. >> Kait tina leg ayeuna ku Dawkins sareng najong. Sareng Roode kalayan némbakan mirah ka Montez Ford. Éta anu kajantenan nalika anjeun resep ka veteran Roode sareng Haliber Ziggler urang. >> Anjeun teu tiasa nyandak panon anjeun ti duanana. >> Tingali Natch, ningali, Ric resep kana pertandingan ieu, Roode ayeuna melak Dawkins, tag didamel, kadieu Ziggler. Tilas tim juara dunya. >> Aah. >> Naon leupaskeun leg deui tina beuheung, nutupan ayeuna, pikeun kéngingkeun judul tim tag sareng Montez Ford ngarecah. >> Ngan dina waktos Montez Ford ayeuna teu ngaunduh hak sareng sésa-sésa dina Roode. >> Sareng ayeuna Ziggler sareng Montez Ford sareng ayeuna, Montez Ford gelut deui dimana aya hiji tim ganda, Dawkins turun sareng luar ti ring. [SORA] Wasit badé nyauran bel, kiruh ayeuna aya di dieu, dina pertandingan Juara Tim Tag. >> Hal ieu teu kaburu buru-buru. >> [BISI] >> Sareng didieu ayeuna, tim ganda ku Ziggler sareng Roode, Spinebuster kana Zigzag. >> Urang kedah kitu champ. >> Euh-oh awas, panginten hoyong ngalieuk, Robert Montez ngorondang ku crossbody ganda. Keuntungan Jalanan nyieun tandatanganana, dina premiere usum, tingali Natch, Flair nuju resep pisan. >> Tingali dina perjalanan Flair perjalanan Corey Maksad abdi Flair terang hiji hal atanapi dua ngeunaan Untung Jalan. [MUSIK]

The Street Profits vs. Ziggler & Roode - SmackDown Tag Team Judul Pertandingan: SmackDown, Okt. 16, 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.73" dur="3.308">Émut Corey, Keuntungan Jalan mangrupikeun juara Tim Tag Raw tapi</text>
<text sub="clublinks" start="5.038" dur="1.633"> aranjeunna disusun ka SmackDown.</text>
<text sub="clublinks" start="6.671" dur="3.658"> Champ tag SmackDown, Dinten Anyar disusun ka Raw ngarah ngagaduhan sumur ieu,</text>
<text sub="clublinks" start="10.329" dur="2.411"> hal sakedik dina Raw dimana aranjeunna ngalih juara.</text>
<text sub="clublinks" start="12.74" dur="2.801"> >> Éta mangrupikeun pertukaran anu damai anu damai, naon éta.</text>
<text sub="clublinks" start="15.541" dur="4.443"> >> Kuring gumbira ngagaduhan The Street Profits didieu ngalambangkeun mérek biru dina</text>
<text sub="clublinks" start="19.984" dur="1.246"> Malem Jumaah.</text>
<text sub="clublinks" start="21.23" dur="2.053"> >> Tag didamel ka Robert Roode, émut Roode sareng</text>
<text sub="clublinks" start="23.283" dur="2.388"> Ziggler mangrupikeun tilas juara Senén Peuting Atah.</text>
<text sub="clublinks" start="25.671" dur="4.659"> Juara tim tag anu aya sareng hoyong pisan kéngingkeun gawang SmackDown di dieu wengi ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="30.33" dur="2.955"> >> Sareng hal éta ceuk kuring bakal reueus teuing gaduh Robert Roode sareng</text>
<text sub="clublinks" start="33.285" dur="2.694"> Dolph Ziggler ngagambarkeun sampéan SmackDown didieu ku Roode.</text>
<text sub="clublinks" start="35.979" dur="4.051"> >> Kait tina leg ayeuna ku Dawkins sareng najong.</text>
<text sub="clublinks" start="40.03" dur="2.91"> Sareng Roode kalayan némbakan mirah ka Montez Ford.</text>
<text sub="clublinks" start="42.94" dur="3.706"> Éta anu kajantenan nalika anjeun resep ka veteran Roode sareng</text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="1.184"> Haliber Ziggler urang.</text>
<text sub="clublinks" start="47.83" dur="0.969"> >> Anjeun teu tiasa nyandak panon anjeun ti duanana.</text>
<text sub="clublinks" start="48.799" dur="3.634"> >> Tingali Natch, ningali, Ric resep kana pertandingan ieu,</text>
<text sub="clublinks" start="52.433" dur="4.116"> Roode ayeuna melak Dawkins, tag didamel, kadieu Ziggler.</text>
<text sub="clublinks" start="56.549" dur="1.844"> Tilas tim juara dunya.</text>
<text sub="clublinks" start="58.393" dur="2.222"> >> Aah. >> Naon leupaskeun leg deui tina beuheung,</text>
<text sub="clublinks" start="60.615" dur="4.835"> nutupan ayeuna, pikeun kéngingkeun judul tim tag sareng Montez Ford ngarecah.</text>
<text sub="clublinks" start="67.09" dur="1.713"> >> Ngan dina waktos Montez Ford ayeuna teu ngaunduh hak</text>
<text sub="clublinks" start="68.803" dur="0.577"> sareng sésa-sésa dina Roode.</text>
<text sub="clublinks" start="69.38" dur="4.239"> >> Sareng ayeuna Ziggler sareng Montez Ford sareng ayeuna, Montez Ford gelut deui dimana</text>
<text sub="clublinks" start="73.619" dur="3.586"> aya hiji tim ganda, Dawkins turun sareng luar ti ring.</text>
<text sub="clublinks" start="77.205" dur="3.495"> [SORA] Wasit badé nyauran bel, kiruh ayeuna aya di dieu,</text>
<text sub="clublinks" start="80.7" dur="2.143"> dina pertandingan Juara Tim Tag.</text>
<text sub="clublinks" start="82.843" dur="3.452"> >> Hal ieu teu kaburu buru-buru.</text>
<text sub="clublinks" start="86.295" dur="2.281"> >> [BISI] >> Sareng</text>
<text sub="clublinks" start="88.576" dur="0.666"> didieu ayeuna, tim ganda ku Ziggler sareng Roode, Spinebuster kana Zigzag.</text>
<text sub="clublinks" start="89.242" dur="4.217"> >> Urang kedah kitu</text>
<text sub="clublinks" start="93.459" dur="4.643"> champ.</text>
<text sub="clublinks" start="98.102" dur="3.754"> >> Euh-oh awas, panginten hoyong ngalieuk,</text>
<text sub="clublinks" start="101.856" dur="3.859"> Robert Montez ngorondang ku crossbody ganda.</text>
<text sub="clublinks" start="105.715" dur="4.019"> Keuntungan Jalanan nyieun tandatanganana, dina premiere usum,</text>
<text sub="clublinks" start="109.734" dur="2.406"> tingali Natch, Flair nuju resep pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="113.31" dur="2.478"> >> Tingali dina perjalanan Flair perjalanan Corey Maksad abdi Flair terang hiji hal atanapi</text>
<text sub="clublinks" start="115.788" dur="1.224"> dua ngeunaan Untung Jalan.</text>
<text sub="clublinks" start="117.012" dur="5.162"> [MUSIK]</text>