Selasa jam 4 sore nganyari Hurricane Sally: Mangkat menyang landhapan ing Mississippi utawa Alabama subtitles

AGENSI. AGENSI. >> AGENSI. >> Apik AGENSI. >> ING BENENG. >> ING BENENG. >> ING BENENG. >> >> ING BENENG. >> Aku >> ING BENENG. >> AKU KETUA >> ING BENENG. >> AKU KETUA METEOROLOGIS >> AKU KETUA METEOROLOGIS >> Aku KETUA METEOROLOGIS KRISTUS >> Aku dadi KETUA METEOROLOGIS CHRIS FRANKLIN. CHRIS FRANKLIN. CHRIS FRANKLIN. WE CHRIS FRANKLIN. KAMU NGAKAK CHRIS FRANKLIN. KITA KANGGO CHRIS FRANKLIN. KITA KANGGO CHRIS FRANKLIN. KITA NU PAPAT CHRIS FRANKLIN. KITA Kasedhiya Papat KITA Kasedhiya Papat KAMU KUNCI IKI PAPAT TAMBUNG KITA Kasedhiya Saran Papat OCLOCK KITA Kasedhiya PAPAN PADUAN O'CLOCK ING HURRICANE KAMU MUNG WIS PITUTUR O'CLOCK PADA HURRICANE SALLY KAMU KUNING IKI PAPAT TAMBUNG OLEGOK ON HURRICANE SALLY AND SARAN ON HURRICANE SALLY LAN SARAN ING HURRICANE SALLY LAN Sawetara SARAN ING HURRICANE SALLY LAN Sawetara PILIK SARAN ING HURRICANE SALLY AND Sawetara warta sing apik SARAN ING HURRICANE SALLY AND Sawetara Warta sing Apik SARAN ING HURRICANE SALLY AND Sawetara Warta Apik Yaiku SARAN ING HURRICANE SALLY lan Sawetara Warta Apik yaiku sing Sawetara Warta sing apik yaiku Sawetara Warta Becik Yaiku Menang Sawetara Warta Becik Yaiku Menang Sawetara Warta Becik Yaiku Menang isih dikatutake Sawetara Warta sing Apik, yaiku Menang isih dikatutake Sawetara Warta sing Apik, yaiku Menang isih mung Sawetara Warta sing Apik, yaiku Menang isih mung 80 Pemenang isih 80 PEMENANG KANGGO MASIH KANGGO 80 MILES Pemenang isih mung 80 MILES AN Pemenang isih mung 80 Mil sakjam. MILES JAM. MILES JAM. SAIKI MILES JAM. SAIKI IKI MILES JAM. SAIKI IKI MILES JAM. SAIKI IKU MASIH MILES JAM. Saiki isih arep MILES JAM. Saiki isih arep MILES JAM. Saiki isih arep MILES JAM. SAIKI IKI MASIH AKAN DADI A SAIKI IKI MASIH AKAN DADI A SAIKI IKI MASIH AKAN NGANGGO DEVASTASI SAIKI IKI MASIH AKAN NGANGGO STORM SAIKI IKI MASIH AKAN NGANGGO STORM DEVASTATING IN SAIKI IKI IKI isih bakal dadi formasi sing DEVASTASI ING SYARAT SAIKI IKI IKI isih bakal dadi formasi sing DEVASTASI ING SYARAH STORM DEVASTASI ING SYARAT STORM DEVASTASI ING SYARAT ING STORM DEVASTATING ING SYARAT RAINFALL STORM DEVASTASI ING SYARAT JUMLAH RAINFALL STORM DEVASTASI ING SYARAT JUMLAH RAINFALL Saka STORM DEVASTATING ING SYARAT JUMLAH RAINFALL SAKA KECIL Jebule Jebule SAKA KECIL Jebule Jebule SAKA ALABAMA KECIL Jebule Jebule SAKING ALABAMA KECIL Jebule Jebule SAKING ALABAMA KECIL APA A JUMLAH LANGKAH SAKING ALABAMA KECIL KANGGO KANG APIK JUMLAH PUNCAK SAKING ALABAMA KALAH APA NGANGGO PORSION sing Apik ALABAMA NGANGGO PORSION apik ALABAMA NGANGGO PONSION APIK ALABAMA NGANGGO PONSION APIK ALABAMA NGANGGO PILANGAN FLORIDA ALABAMA NANGISI PILANGAN APA FLORIDA PANHANDLE. OF PANORANDA FLORIDA. OF PANORANDA FLORIDA. Uga OF PANORANDA FLORIDA. ORA PEMBERITAHUAN OF PANORANDA FLORIDA. Uga WIS WONG TORNADO OF PANORANDA FLORIDA. Uga NGUMUM WONTEN TORNADO OF PANORANDA FLORIDA. Uga PADUAN TORNADO Katon ing Uga PADUAN TORNADO Katon ing Uga Kabar Watching TORNADO KANGGO KANGGO Uga Kabar Watching TORNADO sing Efek Kanggo Uga KANGGO WONG TORNADO sing KANGGO KANGGO Uga KANGGO WARNA TORNADO sing KANGGO KANGGO WARNA INI Uga Wara-Wara TORNADO Watch kanggo Pengaruh kanggo Area Iki Minangka Uga Wara-Wara TORNADO Watch kanggo Pengaruh kanggo Wilayah Iki Minangka Efek Kanggo Wilayah Iki Minangka Efek Kanggo Wilayah Iki Minangka Lingkungan Efek Kanggo Wilayah Iki Minangka Sekitar Babagan Efek Kanggo Wilayah Iki Minangka Sekitar Babagan Iki Efek Kanggo Wilayah Iki Minangka Ukara ing Babagan Iki Sirkulasi ing Babagan Iki Sirkulasi ing Babagan Iki Bisa Sirkulasi Saindhenging Iki bisa gampang Sirkulasi ing Babagan Iki bisa gampang muter Sirkulasi Saindhenging STORM INI GAMPANG GAMPANG Sirkulasi Saindhenging STORM INI BISA GAMPANG NGEWAS Sawetara Sirkulasi ing Babagan Iki bisa kanthi gampang muter sawetara BISA GAMPANG GAMPANG Sawetara BISA GAMPANG GOLEK LANJUT KANGGO BISA GAMPANG GOLEK ING KANGGO TORNADO. JENENG-JENENG. JENENG-JENENG. GERAK JENENG-JENENG. GERAK MASIH JENENG-JENENG. GERAK MASIH DASAR GERAK MASIH DASAR GERAK MASIH STATIONARY DASAR GERAK MASIH STATIONARY DASAR GERAK MASIH STATUS Dhasar Sanajan Katon GERAK MASIH STATUS Dhasar Sanajan ndeleng STATIONARY Sanajan ndeleng STATIONARY Sanajan ndeleng ing Stasioner sanadyan ndeleng paling pungkasan Stasioner sanadyan ndeleng sawetara pungkasan Stasioner sanadyan katon ing sawetara jam pungkasan STATIONARY Sanajan katon ing sawetara jam pungkasan saka Stasioner sanadyan ndeleng sawetara jam pungkasan saka kita Sawetara jam pungkasan saka kita Sawetara jam pungkasan RADAR KITA Sawetara Jam Terakhir saka IMAGER RADAR KITA Sawetara jam pungkasan sing nggambarake RADAR Sawetara jam pungkasan IMAGERY RADAR KAMI Sawetara Jam Paling Luwih saka IMAGER RADAR KANGGO NANGGO GAMBAR RADAR KANGGO Nuduhake GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKI JENIS GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKAKE Jinis GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKAKE Jinis A GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKI KANGGO LAMBAT GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKI KANGGO LAMBAT GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKI KANGGO LAMBAT LAMBAT GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKAKE JENIS OLEHAN alon banget Jinis Obahe alon banget Jinis Obahe alon banget alon-alon Jinis Obahe Lambat Banget Tumuju Ing Jinis Obahe Lambat Banget Tumuju Lor Lor. Menyang sisih lor. Menyang sisih lor. ONLY Menyang sisih lor. Mung Loro Menyang sisih lor. Mung rong MILES Menyang sisih lor. Mung rong MILES AN Menyang sisih lor. Mung rong MILES JAM. Mung rong MILES JAM. Mung rong MILES JAM. Dadi Mung rong MILES JAM. Dadi kanggo Mung rong MILES JAM. Dadi kanggo kabeh Mung rong MILES JAM. Dadi kanggo kabeh sing intensif Mung rong MILES JAM. Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif isih Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif isih dikepengini Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif isih dikepengini Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif isih nyekeli meh Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif isih dikepengini meh IKI MASIH KANGGO NGANGGO A MASIH KANGGO NGANGGO APIK WISATA IKI MASIH KANGGO NGANGGO LANGKAH GOLEK STATIONARY. GERAK STATIONARY. GERAK STATIONARY. TEKANAN GERAK STATIONARY. TEKANE WIS GERAK STATIONARY. TEKANE WIS DATANG GERAK STATIONARY. TEKANE WIS TURUN TEKANE WIS TURUN PRESSURE Wis mudhun Tekanan Wis Mudhun menyang Milyar. TO MILLIBARS. TO MILLIBARS. ORA TO MILLIBARS. Dudu Kuwi TO MILLIBARS. ORA KENE TO MILLIBARS. ORA KENEH NYOBA ORA KENEH NYOBA Dudu sing nyoba Dudu sing nyoba kanggo nguatake Dudu Kuwi nyoba kanggo nguatake sanadyan Dudu Kuwi nyoba kanggo nguatake sanajan iku BUKAN APA KANGGO NINGKAT KANGGO MEKE KANGGO NGUKEHKE APIK MUNG KANGGO NGAPI ORA KENE KANGGO NGAPI ORA KANGGO NGADU KANGGO NGAPI OLEH KANGGO KANGGO DIPUNCI KANGGO NGUKEHKE APA MUNGKIN KANGGO NGADALAKAKE KANGGO NGAPI ORA KANGGO DIPUNJUKAKE KANGGO NGAPI ORA KANGGO KANGGO TEMPTING KANGGO KANGGO BE TEMPTING KANGGO KANGGO BE TEMPTING KANGGO MUNG NYAWANG BE TEMPTING KANGGO KANGGO Miwiti BE TEMPTING KANGGO KANGGO Miwiti BE TEMPTING KANGGO KANGGO MULAI A BE TEMPTING KANGGO KANGGO MULAI KECIL BE TEMPTING KANGGO KANGGO MULAI KITUTI Sithik Miwiti KANGGO BIT SIKIT Miwiti KANGGO BIT SIKIT Luwih-luwih Miwiti KANGGO SIKIT Sithik Miwiti KANGGO SIKIT SIKIT Miwiti KANGGO SIKIT KECIL LANJUT Miwiti KANGGO SIKIT KECIL Luwih saka Jinis RAINFALL Miwiti KANGGO SIKIT SIKIT LEBIH LANJUT LEBIH LANJUTAN IKI LEBIH LANJUT IKI IKI Luwih Saka Jinis RAINFALL IKI Luwih Saka Jinis RAINFALL INGKIS ING Luwih Saka Jinis RAINFALL ING ISI Luwih Saka Jinis RAINFALL ING NGISI ING TIMUR Luwih-luwih saka Jinis RAINFALL sing ngisi ing sisih kidul Isi ing sisih kidul Isi ing sisih kidul saka Isi ing sisih kidul saka Isi ing sisih kidul Katon Isi ing sisih kidul WALL MATA NGISI ING SILIK WILANGAN MATA KANG WIS NGISI ING SILIK WILANGAN MATA LANGSUNG NGISI ING SILIK WETANE MATA WONG KANG IKI SAKING WINDU MATA sing lagi wae SAKING WINDU MATA sing NYAJUTI LANGSUNG SAKING WINDU MATA sing NYAJUTI LANGSUNG SAKING WINDU MATA sing mung nggumunake marang aku SAKING WINDU MATA sing mung nggumunake tumrap aku SAKING WINDU MATA sing mung nggumunake tumrap aku, yaiku SAKING WINDU MATA sing mung nggumunake marang aku yaiku kowe Saka tembok mata sing mung nggumunake tumrape aku yaiku KANGGO AKU NGANGGO IKU LUWIH KANGGO AKU IKU KANGGO KANGGO AKU NGANGGO PUSAT AMAZING KANGGO KANGGO KANGGO PUSAT KANGGO AKU KANGGO KANGGO PUSAT A KANGGO AKU KANGGO KANGGO PUSAT WARIS KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO PUSAT HURRIKAN PUSAT ING LURU KANGGO PUSAT WISANING BANYAK PUSAT WETANG KABEH KANGGO SATU ATAT PUSAT HURRICANE KANGGO SATU atus PUSAT WISANING DUMADI SATU Ratus Puluh Puluh PUSAT WISANING DUMADI SATU PULUT LIMA SATU SATU LIMA LIMA SATU atus LIMA PULUNG MILES SATU atus LIMA PULUNG MILES Saka SATU atus LIMA PILANG MILES Saking Downton SATU ATAT PULUT LIMA MILES Saking BARU BARONGAN SATU ATAT PULUT LIMA MILES Saking ORLEAN BARU MILES Saka ORLEANS BARU sing mudhun MILES Saking ORLEAN BARU KECIL lan MILES Saka ORLEAN BARU sing dikecilake lan MILES Saka ORLEAN BARU sing KECIL lan Efek MILES Saka ORLEAN BARU KECIL lan EFEK INI MILES Saka ORLEAN BARU sing KECIL lan efek ing kene MILES Saka ORLEAN BARU sing KECIL lan efek ing kene wis ana LAN EFEK INI WIS WIS LAN EFEK ING INI WIS MINIMAL. MINIMAL. MINIMAL. OBVIOUSLY MINIMAL. Pantai sing jelas MINIMAL. KANGGO PRIVASI LUWIH MINIMAL. KANGGO PRIVASI COASTAL KANGGO PRIVASI COASTAL GOLEKSI PANTAI TETAPI WIS WIS KANGGO PRIVASI sing jelas banget wis nyata GOLEKSI PANTAI TETAPI Wis nyata AN GOLEKSI PAWANGAN sing LUWIH BENAR-BENAR ISU GOLEKSI PANTAI TETAPI WIS BENAR KANGGO ISU GOLEKSI PALING LUWIH WIS WIS NYETHI WIS WIS Jebule ISU SEJENEN IKI Jebule ISU SEJENI ING BARU INI BENAR-BENAR ISU SEJENI IKI Pungkasan BENAR-BENAR ISU SEJENI ING IKI Pungkasan ing minggu iki. Pungkasan MINGGU INI. Pungkasan MINGGU INI. Nanging Pungkasan MINGGU INI. Nanging ASIDE Pungkasan MINGGU INI. NANGING ASATA Pungkasan MINGGU INI. Nanging saliyane, Pungkasan MINGGU INI. NANGING ASI, KAMU Pungkasan MINGGU INI. Nanging saliyane iku, awake dhewe Pungkasan MINGGU INI. Nanging saliyane iku, awake dhewe dudu Nanging saliyane iku, awake dhewe dudu Nanging saliyane iku, awake dhewe ora ngarep-arep Nanging saliyane iku, awake dhewe ora ngarep-arep Nanging saliyane iku, awake dhewe ora ngarep-arep gawe lara Nanging saliyane iku, awake dhewe ora ngarep-arep formasi sing nyebabake NGarep-arep STORM DEVASTATING Ngarepake Surge Storm DEVASTATING Ngarepake SURVISE STORM DEVASTATING Kuwi Ngarep-arep Surge Storm DEVASTATING sing KITA NGarep-arep Panjaluk STORM sing DEVASTASI sing bisa ditindakake Ngarep-arep Surge Storm DEVASTATING sing bisa diduweni Ngarep-arep Surge Storm DEVASTATING sing bisa dideleng. SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. HAD SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. KANGGO IKI SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. KANGGO KENE SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. WIS IKI A SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. WIS IKI IKI KECIL SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. KANGGO IKI WIS KECIL SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. KANGGO IKI WIS KECIL Sithik KANGGO IKI WIS KECIL Sithik KANGGO IKI WIS KECIL Sithik WIS IKI IKI KECIL Luwih akeh KANGGO IKI WIS KECIL Luwih SAKING BARONGAN. TO THE WEST. TO THE WEST. LAGI, TO THE WEST. LAGI, ORA TO THE WEST. LAGI, ORA ANEWE TO THE WEST. LAGI, ORA KAGET LANJUT TO THE WEST. LAGI, ORA ANJEWE ORA NGGABRU LAGI, ORA ANJEWE ORA NGGABRU MANEH, ORA ANJEWE LANJUT KANG LAGI, ORA ANEWE ORA NGGABLU LAGI, ORA ANEH NGEJUTI KANG STORM IKI LAGI, ORA ANEWE ORA NGGABROLI OLEH STORM sing alon LAGI, ORA ANEWE LANJUT KANG STORMI APA LAMBAT STORME sing NGGALAKAKE GOLEK STORME sing NGADILAKAKE GERAK STORME sing NGGATAKAKE GOLEK ING STORME sing NGALAMU GERAK NANG NGALAKI UTARA RUPA sing gerakane alon-alon menyang sisih lor RUPA sing gerakane alon-alon menyang sisih lor wis dhasar Menyang sisih lor wis dhasar Menyang sisih lor wis diwiwiti kanthi dhasar. MULAI. MULAI. Nanging MULAI. NAMUN KITA KANGGO MULAI. TAPI KITA ORA MULAI. NANGING KAMU ORA NGADEWE NANGING KAMU ORA NGADEWE NANGING KITU ORA KANGGO LANDFALL NANGING KITU ORA KANGGO LANDFALL Nganti NANGING KITU ORA NGADHAYAKAKE LANDFALL SAMPAI KITA NANGING KITU ORA KANGGO LANDFALL NGUNDI NANGING KITU ORA KANGGO LANDFALL NGANGGO INGKANG LANDFALL NGANGGO WE LANDFALL NGANGGO KITA GAMPANG GUGUR TANPA KITA Kasedhiya Kasedhiya Awal LANDFALL Nganti KITA Kasedhiya Awal LANDFALL Nganti KITA Kasedhiya Awal Awal LANDFALL NGANGGO WE BISA ING AWAL MINGGU MUNG DINENE. AWAK MUDI SENGENGE. AWAK MUDI SENGENGE. WE AWAK MUDI SENGENGE. KAMU KANGGO AWAK MUDI SENGENGE. KITA Katon AWAK MUDI SENGENGE. KITA NAMPAK sawetara AWAK MUDI SENGENGE. WIS KITA NAMPANG SAKA RINGKAS AWAK MUDI SENGENGE. KITA NAMPAK sawetara Sithik Sithik KITA NAMPAK sawetara Sithik Sithik WIS KITA NAMPANG Sawetara Pawartos Sithik KITA NING DUMEH SUMBER Sithik GAMBAR GAMPANG GOLEK KITA NAMPAK NANGGUMI PITAKOK SIKAP RINGKAS SING GOLEK KITA NAMPAK NANGGUMI Sithik Pamirsa KECIL Ngalih Ing KITA NAMPAK NANG SING PITAK Sithik Pamirsa Sithik Ngalih Liwat Wilayah PEMAJU GOLEK ING WILAYAH PEMILIK GOLEK ING LUNJUNG Nanging PEMAJUT GOLEK ING LALAH WILAYAH NANGING PEMAJUT GOLEK ING LUNJUNG NANGING IKI PEMAJUT GOLEK ING LUNJUTAN Nanging KANGGO WIS PEMAJUT GOLEK ING LUNJUNG NANGING KANGGO WADHE PEMAJUT GOLEK ING LUNJUTAN Nanging KANGGO WIS PEMAJUT GOLEK ING LUNJUNG NANGING KANGGO WARNA NANGING KANGGO WARNA NANGING KANGGO WARNA SAKING HURRICANE NANGING KANGGO NGANGGO WULANG KANG SING PUNYUR. HURRICANE SALLY. HURRICANE SALLY. THE HURRICANE SALLY. KANGGO STORMS HURRICANE SALLY. STORMS ON HURRICANE SALLY. STORMA ING SATELIT STORMA ING SATELIT STORMA ING SATELITU SETIAP STORMA ING SATELIT SAJA Miwiti STORMA ING SATELITU SAJA Miwiti STORMA ING SATELITU SEBENARNE Miwiti KANGGO STORMA ING SATELITIF SEBENARNYA Miwiti SAENE Miwiti TO KIND OF SEBENARNYA MULAI KANGGO GOLEK SETIAP MULAI KANGGO KABEH KABUPATEN SAATENE MULAI KANGGO GOLEK SEKARANG SAENE MULAI KANGGO BENEH KABUPATEN ING SEBENARNYA MULAI KANGGO BENAR-BENAR ING LEBIH LANJUT SEBENARNYA MULAI KANGGO BENEH KABUPATEN ING WONG LAIN GILAK SEKITAR ING WITA LAIN GILAK SEKITAR SISI BARAT WEST GILAK SEKITAR ING SILING BARAT BARAT GILAK SEKITAR ING SILING BARAT WENIS GILAK SEKITAR ING SISI BARAT WESTI GILAK SEKITAR ING SISI BARAT BARANG WUJUD LAN GILAK SEKITAR ING SISI BARANG BARU WUJUD LAN KAMU SISI WUJUD LAN KITU SISI WUJUD LAN KITA Miwiti SISI WUJUD LAN KITA Miwiti SISI WUJUD LAN KAMU Miwiti KANGGO SISI WUJUD LAN KITA MULAI A SISI WUJUD LAN KITA MULAI KANGGO Katon Akeh SISI WUJUD LAN KAMU MULA KANGGO Katon Akeh SISI WUJUD LAN KAMU Miwiti KANGGO Akeh Miwiti KANGGO Akeh Miwiti KANGGO Akeh Wetan Wetan Miwiti KANGGO Akeh SISING TIMUR Miwiti KANGGO Akeh COLLAPSE SISING TIMUR Miwiti KANGGO Akeh COLLAPSE SISING TIMUR AT Miwiti KANGGO Akeh COLLAPSE SILANGAN WETAN ING COLLAPSE SAMPING TIMUR ING COLLAPSE SAMPING TIMUR ING WENGI. SUNGKAP SUNGKAP IKI SUNGKAP IKI SUNGKAP KANGGO KANGGO SUNGKAP KANGGO SANG BENAR KANGGO SANG BENAR KANGGO SANG BENAR TO YEN BENEH Ganti. KANGGO GANTI. KANGGO GANTI. LAN KANGGO GANTI. LAN MASIH KANGGO GANTI. LAN MASIH KANGGO GANTI. LAN MASIH Sanajan KANGGO GANTI. LAN MASIH KANGGO KANGGO LAN MASIH KANGGO KANGGO LAN Isih KANGGO STORMA LAN MASIH KANGGO STORMA IKI LAN MASIH KANGGO STORMA KOLEKSI LAN MASIH KANGGO STORMA KOLEKSI SAIKI LAN MASIH KANGGO STORMA KOLEKSI IKI STORMS KOLAM ING KANGGO KOLAM ING WETAN STORMS KOLAM ING SILANGAN WETAN, STORMA KOLAM ING SILANGAN WETAN, ITU STORMA KOLAM ING SILANGAN WETAN, IKU STORMA KOLAM ING SILANGAN WETAN, IKU MASIH SISI TIMUR, IKU MASIH SISI TIMUR, IKU MASIH NGUNDUR SISI TIMUR, IKI KANGGO NGARAMUN IKI SISI TIMUR, IKU MASIH NGGOLEKI WONG SISI TIMUR, MASIH KANGGO NGADALAKAKE WONG SISI TIMUR, MASIH KANGGO MENGGUNAKAN WONG ING ALABAMA INGKANG KOMUNIKASI ING ALABAMA INGKANG GOLEK ING ALABAMA LAN INGKANG GOLEK ING ALABAMA LAN FLORIDA INGKANG KABEH ING ALABAMA LAN FLORIDA INGKANG KABEH ING ALABAMA LAN FLORID SAIKI INFORMASI KABEH ING ALABAMA LAN FLORIDA SAIKI LAN FLORIDA SAIKI SAIKI LAN FLORIDA SAIKI SAIKI HEBAT LAN FLORIDA SAIKI SAIKI NGANGGO RAINFALL. RAINFALL abot banget. RAINFALL abot banget. LAN RAINFALL abot banget. LAN IKI RAINFALL abot banget. LAN IKI RAINFALL abot banget. LAN KANGGO MBADHAK RAINFALL abot banget. LAN KANGGO TO RAINFALL abot banget. LAN KANGGO MBADHAK RAINFALL abot banget. Lan sing bakal dadi Lan sing bakal dadi LAN sing bakal dadi kasus kasebut LAN KANGGO KANGGO KASUS Liwat Lan sing bakal dadi kasus liwat LAN IKI KANGGO KANGGO MBALU Bengi LAN IKI KANGGO KANGGO DALAM WENGI LAN LAN IKI KANGGO KANGGO NGALAMI Bengi-bengi lan mlebu CASE ING WENGI LAN BENGI CASE ING BENGI LAN ING A Kasus Liwat Wengi lan Dadi Apik CASE ING WENGI BENGI LAN ING PILANGAN PALING APIK Kasus liwat wengi lan menyang bagean apik Kasus liwat wengi lan menyang bagean apik saka Kasus liwat bengi lan menyang bagean apik ing wayah esuk PILANGAN SENENG SENENG PILANGAN SENENG SENENG SENENG. ESOK. ESOK. WE ESOK. KAMU KANGGO ESOK. KITA Katon ESOK. KITA Katon ESOK. KITA Katon A ESOK. KITA Katon Katon LANDFALL KITA Katon Katon LANDFALL KITA Katon maneh ing landasan KITA Katon maneh ing landasan kala-kala KITA Katon ING LANDFALL ING WENGI MUNG DINENG KITA Katon ING LANDFALL ING WENGI SENGENG MUNG DINENE MUNG SABET SENGET BESAR MUNG SABET SENGET ING WENGI MUNG SABDU SENGET BESAR ING MOBILE MUNG SABET SENGET BESAR ING MOBILE BAY MUNG SABET SENGET BESAR ING MOBILE BAY UTAWA MUNG SABET SENGET BESAR ING MOBILE BAY UTAWA SEKITAR MUNG SABET SENGET ING WENGI ING BOLA MOBIL UTAWA SEKITAR MUNG SABET SENGET ING WENGI ING MOBILE BAY UTAWA ngubengi BAY ING BAY MOBILE Utawa ing sekitar Teluk ING BAY MOBILE Utawa ing sekitar BAY MAYBE ING BAY MOBILE UTAWA SAJA BAY MUNGKIN ORA ING BAY MOBILE Utawa ing sekitar BAY MUNGKIN BENER. MUNG ORA BENER. MUNG ORA BENER. MOBILE MUNG ORA BENER. NEGARA MOBIL MUNG ORA BENER. MOBILE COUNTY bisa MUNG ORA BENER. MOBILE COUNTY BE MUNG ORA BENER. NEGARA MOBIL bisa luwih akeh NEGARA MOBIL bisa luwih akeh NEGARA MOBIL BISA LEBIH LANJUT NEGARA MOBILE BISA LEBIH LANJUT BALDWIN NEGARA MOBILE BISA LEBIH LANJUT BALDWIN AS NEGARA MOBIL AJA BISA LEBIH LANJUT BALDWIN APA NEGARA MOBILE BISA LEBIH LANJUT BALDWIN ASI APA NEGARA BALDWIN KANGGO APA BALDWIN COUNTY AS APA NGGALAKI NEGARA BALDWIN SEBAGAI ING KANGGO Gawe Pulo BALDWIN COUNTY AS APA Gawe Pindhah Pulo BALDWIN COUNTY AS APA NGGawe gerakan menyang Pulo ing wayah esuk GERAK ING DALAM NEGERI GERAK ING DALAM SENENG SENENG. PETANG. PETANG. WE PETANG. KITA KUDU PETANG. KITA KUDU NINGALI PETANG. KITA KUDU NINGALI PETANG. KITA KUDU NINGALI STORM KANG KITA KUDU NINGALI STORM KANG KITA KUDU NAMPAK KANGGO LEMAK BENER Kowé kudu ndeleng sing ringkih banget KITA KUDU NAMPAK KANG STORM LEMAH TO A KITA KUDU NAMPAK KANG STORM LEMAH KANG TROPISIK KITA KUDU NAMPAK KANG STORM LEMAH TO STORM TROPIS. LEMAK TO STORM TROPIS. LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging sanajan LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging sanajan ing LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging sanajan ing LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging sanajan ing posisi kasebut LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging sanajan ing posisi kasedhiya Nanging sanajan ing posisi kasedhiya Nanging sanajan ing posisi kasebut tekan kidul Nanging sanajan ing posisi Kasedhiya ALABAMA Kidul Nanging sanajan ing posisi kasedhiya ALABAMA Kidul lan Nanging sanajan ing posisi kasebut tekan Alabama kidul lan obah Nanging sanajan ing posisi kasebut tekan Alabama Kidul lan obah ALABAMA SELATAN LAN GOLEK ALABAMA SELATAN LAN GERAK LALU ALABAMA SELATAN LAN GANGGAH MONTGOMERI PAST, ALABAMA SELATAN LAN GANGGAH MONTGOMERI PAST, IT ALABAMA Kidul lan mindhah MONTGOMERY PAST, yaiku ALABAMA SELATAN LAN GANGGAH MONTGOMERI PAST, IKU MASIH MONTGOMER NGALAMI, MASIH MONTGOMER NGALAMI, MASIH KANG GAMBAR MONTGOMERTOR NGALAMI, IKI MASIH NGGUNAKI LEMBAB MONTGOMERTOR NGALAMI, MASIH KANGGO MUKU UU MONTGOMERTOR NGALAMI, MASIH KANGGO MUKSAK UU MONTGOMERI PAST, IKI KETETU GAMBAR KELUARGA Saking Nggambar Kelembapan Saka Nggambar Kelembapan Saka GULF. GULF GULF Dadi GULF Dadi IKU GULF Dadi IKU GULF Dadi ngetutake saka GULF Dadi IKU SAKING ALABAMA GULF Dadi IKU SAKING ALABAMA Dadi IKU SAKING ALABAMA Dadi IKU SAKING ALABAMA PANTAI Dadi IKU SAKING ALABAMA PANTUN menyang Dadi IKU SAKING ALABAMA PANTUN menyang FLORIDA Dadi IKU SAKING ALABAMA PANTUN menyang FLORIDA PANHANDLE Dadi IKU SAKING ALABAMA PANTUN menyang FLORIDA PANHANDLE ING PANHANDLE FLORIDA TO THE FLORIDA PANHANDLE are going TO THE FLORIDA PANHANDLE are going to KANGGO FLORIDA PANHANDLE KANGGO KANG FLORIDA PANHANDLE arep digoleki TO THE PANASANI FLORIDA KANGGO DILENGKA BAKAL DILAKON KANGGO DILENGKAP SIGNIFIKAN KANGGO DILENGKAP KANGGO GAMPANG KANGGO DILADHAK ING KANGGO SIGNIFIKAN KANGGO DILENGKAP KANGGO LANGKAH LANGKAH KANGGO KANGGO RAINFALL INGKANG GAMPANG KANGGO RAINFALL LAN KANGGO GOLEK LANANG IKU INGKANG KANGGO LANGSUNG RAINFALL LAN ING KENE KANGGO LANGKAH-LANGKUNG LANGSUNG RAINFALL LAN INGGA KITA KANGGO LANGSUNG RAINFALL LAN KANGGO KANGGO MUNGKIN LAN KANGGO KANGGO KENE LAN KANGGO KITA KENE GAMPANG GAMPANG LAN KANGGO KITA GAMPANG GAMPANG LAN KANGGO KITA GAMPANG GAMPANG GAMPANG LAN KANGGO KITA GAMPANG GAMPANG 15 LAN KANGGO KANGGO KANGGO GAMPANG GAMPANG 15 KANGGO LAN KANGGO KANGGO KANGGO GAMPANG GAMPANG 15 Nganti 20 LAN KANGGO KANGGO KANGGO GAMPANG GAMPANG 15 ING 20 INCHES GAMPANG KANGGO 15 ING 20 INci GAMPANG KANGGO 15 ING 20 INKI Utawa Gampang ndeleng 15 nganti 20 inci utawa sanajan Gampang ndeleng 15 nganti 20 inci utawa malah luwih GAMPANG KANGGO 15 INKING 20 INKI UTAWA Sanajan Luwih Kayane Gampang ndeleng 15 nganti 20 inci utawa sanajan luwih kaya kita Gampang ndeleng 15 nganti 20 inci utawa sanajan kita terus UTAWA Sanajan Luwih Kaya Kita Terusake UTAWA Malah Luwih Kaya sing Terusake UTAWA Sanajan Luwih Kaya Kita Terus Ngliwati UTAWA Sanajan Luwih Kaya Kulo Terusake Wengi Wengi UTAWA Sanajan KITA Terusake Bengi Wengi NGALAMI Bengi NGALAMI WENGI ESOK RABU NGALAMI WENGI ESOK Rebo Kanggo NGALAMI WENGI SENENG RABU A NGALAMI WENGI SENENG RABU KANGGO ALUS NGALAMI WENGI SENENG RABU KANG BAGIAN BAGUS NGALAMI WENGI ESOK RABU KANGGO BAGIAN Bagean RABU KANGGO BAGIAN Bagean

Selasa jam 4 sore nganyari Hurricane Sally: Mangkat menyang landhapan ing Mississippi utawa Alabama

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.3">AGENSI.</text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.1"> AGENSI. >></text>
<text sub="clublinks" start="4.17" dur="0.167"> AGENSI. >> Apik</text>
<text sub="clublinks" start="4.337" dur="0.1"> AGENSI. >> ING BENENG.</text>
<text sub="clublinks" start="4.437" dur="0.167"> >> ING BENENG.</text>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.1"> >> ING BENENG. >></text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.167"> >> ING BENENG. >> Aku</text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="2.87"> >> ING BENENG. >> AKU KETUA</text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.066"> >> ING BENENG. >> AKU KETUA METEOROLOGIS</text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.234"> >> AKU KETUA METEOROLOGIS</text>
<text sub="clublinks" start="8.041" dur="0.167"> >> Aku KETUA METEOROLOGIS KRISTUS</text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.1"> >> Aku dadi KETUA METEOROLOGIS CHRIS FRANKLIN.</text>
<text sub="clublinks" start="8.308" dur="0.167"> CHRIS FRANKLIN.</text>
<text sub="clublinks" start="8.475" dur="0.066"> CHRIS FRANKLIN. WE</text>
<text sub="clublinks" start="8.541" dur="0.1"> CHRIS FRANKLIN. KAMU NGAKAK</text>
<text sub="clublinks" start="8.641" dur="0.067"> CHRIS FRANKLIN. KITA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="0.1"> CHRIS FRANKLIN. KITA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.134"> CHRIS FRANKLIN. KITA NU PAPAT</text>
<text sub="clublinks" start="8.942" dur="0.067"> CHRIS FRANKLIN. KITA Kasedhiya Papat</text>
<text sub="clublinks" start="9.009" dur="0.266"> KITA Kasedhiya Papat</text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.067"> KAMU KUNCI IKI PAPAT TAMBUNG</text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.167"> KITA Kasedhiya Saran Papat OCLOCK</text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.1"> KITA Kasedhiya PAPAN PADUAN O'CLOCK ING HURRICANE</text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.067"> KAMU MUNG WIS PITUTUR O'CLOCK PADA HURRICANE SALLY</text>
<text sub="clublinks" start="9.676" dur="0.067"> KAMU KUNING IKI PAPAT TAMBUNG OLEGOK ON HURRICANE SALLY AND</text>
<text sub="clublinks" start="9.743" dur="0.2"> SARAN ON HURRICANE SALLY LAN</text>
<text sub="clublinks" start="9.943" dur="1.802"> SARAN ING HURRICANE SALLY LAN Sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="11.745" dur="0.1"> SARAN ING HURRICANE SALLY LAN Sawetara PILIK</text>
<text sub="clublinks" start="11.845" dur="0.1"> SARAN ING HURRICANE SALLY AND Sawetara warta sing apik</text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.1"> SARAN ING HURRICANE SALLY AND Sawetara Warta sing Apik</text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.067"> SARAN ING HURRICANE SALLY AND Sawetara Warta Apik Yaiku</text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.066"> SARAN ING HURRICANE SALLY lan Sawetara Warta Apik yaiku sing</text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.234"> Sawetara Warta sing apik yaiku</text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.067"> Sawetara Warta Becik Yaiku Menang</text>
<text sub="clublinks" start="12.479" dur="0.1"> Sawetara Warta Becik Yaiku Menang</text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.066"> Sawetara Warta Becik Yaiku Menang isih dikatutake</text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.101"> Sawetara Warta sing Apik, yaiku Menang isih dikatutake</text>
<text sub="clublinks" start="12.746" dur="0.1"> Sawetara Warta sing Apik, yaiku Menang isih mung</text>
<text sub="clublinks" start="12.846" dur="0.066"> Sawetara Warta sing Apik, yaiku Menang isih mung 80</text>
<text sub="clublinks" start="12.912" dur="0.234"> Pemenang isih 80</text>
<text sub="clublinks" start="13.146" dur="0.067"> PEMENANG KANGGO MASIH KANGGO 80 MILES</text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.1"> Pemenang isih mung 80 MILES AN</text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.1"> Pemenang isih mung 80 Mil sakjam.</text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.2"> MILES JAM.</text>
<text sub="clublinks" start="13.613" dur="0.067"> MILES JAM. SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.067"> MILES JAM. SAIKI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="2.135"> MILES JAM. SAIKI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="15.882" dur="0.234"> MILES JAM. SAIKI IKU MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.033"> MILES JAM. Saiki isih arep</text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.067"> MILES JAM. Saiki isih arep</text>
<text sub="clublinks" start="16.216" dur="0.066"> MILES JAM. Saiki isih arep</text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.067"> MILES JAM. SAIKI IKI MASIH AKAN DADI A</text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.334"> SAIKI IKI MASIH AKAN DADI A</text>
<text sub="clublinks" start="16.683" dur="0.1"> SAIKI IKI MASIH AKAN NGANGGO DEVASTASI</text>
<text sub="clublinks" start="16.783" dur="0.067"> SAIKI IKI MASIH AKAN NGANGGO STORM</text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.1"> SAIKI IKI MASIH AKAN NGANGGO STORM DEVASTATING IN</text>
<text sub="clublinks" start="16.95" dur="0.067"> SAIKI IKI IKI isih bakal dadi formasi sing DEVASTASI ING SYARAT</text>
<text sub="clublinks" start="17.017" dur="0.066"> SAIKI IKI IKI isih bakal dadi formasi sing DEVASTASI ING SYARAH</text>
<text sub="clublinks" start="17.083" dur="0.2"> STORM DEVASTASI ING SYARAT</text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.167"> STORM DEVASTASI ING SYARAT ING</text>
<text sub="clublinks" start="17.45" dur="0.134"> STORM DEVASTATING ING SYARAT RAINFALL</text>
<text sub="clublinks" start="17.584" dur="2.369"> STORM DEVASTASI ING SYARAT JUMLAH RAINFALL</text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.1"> STORM DEVASTASI ING SYARAT JUMLAH RAINFALL Saka</text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="0.067"> STORM DEVASTATING ING SYARAT JUMLAH RAINFALL SAKA KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.233"> Jebule Jebule SAKA KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="20.353" dur="0.134"> Jebule Jebule SAKA ALABAMA KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="0.033"> Jebule Jebule SAKING ALABAMA KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.1"> Jebule Jebule SAKING ALABAMA KECIL APA A</text>
<text sub="clublinks" start="20.62" dur="0.134"> JUMLAH LANGKAH SAKING ALABAMA KECIL KANGGO KANG APIK</text>
<text sub="clublinks" start="20.754" dur="0.066"> JUMLAH PUNCAK SAKING ALABAMA KALAH APA NGANGGO PORSION sing Apik</text>
<text sub="clublinks" start="20.82" dur="0.167"> ALABAMA NGANGGO PORSION apik</text>
<text sub="clublinks" start="20.987" dur="0.067"> ALABAMA NGANGGO PONSION APIK</text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.133"> ALABAMA NGANGGO PONSION APIK</text>
<text sub="clublinks" start="21.187" dur="2.903"> ALABAMA NGANGGO PILANGAN FLORIDA</text>
<text sub="clublinks" start="24.09" dur="0.134"> ALABAMA NANGISI PILANGAN APA FLORIDA PANHANDLE.</text>
<text sub="clublinks" start="24.224" dur="0.2"> OF PANORANDA FLORIDA.</text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.133"> OF PANORANDA FLORIDA. Uga</text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.134"> OF PANORANDA FLORIDA. ORA PEMBERITAHUAN</text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.133"> OF PANORANDA FLORIDA. Uga WIS WONG TORNADO</text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.067"> OF PANORANDA FLORIDA. Uga NGUMUM WONTEN TORNADO</text>
<text sub="clublinks" start="24.891" dur="0.067"> OF PANORANDA FLORIDA. Uga PADUAN TORNADO Katon ing</text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.233"> Uga PADUAN TORNADO Katon ing</text>
<text sub="clublinks" start="25.191" dur="0.067"> Uga Kabar Watching TORNADO KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="25.258" dur="0.1"> Uga Kabar Watching TORNADO sing Efek Kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="25.358" dur="0.1"> Uga KANGGO WONG TORNADO sing KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="25.458" dur="0.067"> Uga KANGGO WARNA TORNADO sing KANGGO KANGGO WARNA INI</text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.067"> Uga Wara-Wara TORNADO Watch kanggo Pengaruh kanggo Area Iki Minangka</text>
<text sub="clublinks" start="25.592" dur="0.066"> Uga Wara-Wara TORNADO Watch kanggo Pengaruh kanggo Wilayah Iki Minangka</text>
<text sub="clublinks" start="25.658" dur="3.337"> Efek Kanggo Wilayah Iki Minangka</text>
<text sub="clublinks" start="28.995" dur="0.134"> Efek Kanggo Wilayah Iki Minangka Lingkungan</text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.1"> Efek Kanggo Wilayah Iki Minangka Sekitar Babagan</text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.1"> Efek Kanggo Wilayah Iki Minangka Sekitar Babagan Iki</text>
<text sub="clublinks" start="29.329" dur="0.067"> Efek Kanggo Wilayah Iki Minangka Ukara ing Babagan Iki</text>
<text sub="clublinks" start="29.396" dur="0.2"> Sirkulasi ing Babagan Iki</text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.133"> Sirkulasi ing Babagan Iki Bisa</text>
<text sub="clublinks" start="29.729" dur="0.1"> Sirkulasi Saindhenging Iki bisa gampang</text>
<text sub="clublinks" start="29.829" dur="0.067"> Sirkulasi ing Babagan Iki bisa gampang muter</text>
<text sub="clublinks" start="29.896" dur="0.1"> Sirkulasi Saindhenging STORM INI GAMPANG GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="29.996" dur="0.067"> Sirkulasi Saindhenging STORM INI BISA GAMPANG NGEWAS Sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="30.063" dur="0.067"> Sirkulasi ing Babagan Iki bisa kanthi gampang muter sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.233"> BISA GAMPANG GAMPANG Sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="30.363" dur="0.167"> BISA GAMPANG GOLEK LANJUT KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="30.53" dur="0.1"> BISA GAMPANG GOLEK ING KANGGO TORNADO.</text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.234"> JENENG-JENENG.</text>
<text sub="clublinks" start="30.864" dur="3.37"> JENENG-JENENG. GERAK</text>
<text sub="clublinks" start="34.234" dur="0.167"> JENENG-JENENG. GERAK MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="34.401" dur="0.066"> JENENG-JENENG. GERAK MASIH DASAR</text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.301"> GERAK MASIH DASAR</text>
<text sub="clublinks" start="34.768" dur="0.166"> GERAK MASIH STATIONARY DASAR</text>
<text sub="clublinks" start="34.934" dur="0.134"> GERAK MASIH STATIONARY DASAR</text>
<text sub="clublinks" start="35.068" dur="0.067"> GERAK MASIH STATUS Dhasar Sanajan Katon</text>
<text sub="clublinks" start="35.135" dur="0.066"> GERAK MASIH STATUS Dhasar Sanajan ndeleng</text>
<text sub="clublinks" start="35.201" dur="0.201"> STATIONARY Sanajan ndeleng</text>
<text sub="clublinks" start="35.402" dur="0.1"> STATIONARY Sanajan ndeleng ing</text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.133"> Stasioner sanadyan ndeleng paling pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.1"> Stasioner sanadyan ndeleng sawetara pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="35.735" dur="1.468"> Stasioner sanadyan katon ing sawetara jam pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> STATIONARY Sanajan katon ing sawetara jam pungkasan saka</text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.067"> Stasioner sanadyan ndeleng sawetara jam pungkasan saka kita</text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.234"> Sawetara jam pungkasan saka kita</text>
<text sub="clublinks" start="37.604" dur="0.133"> Sawetara jam pungkasan RADAR KITA</text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.067"> Sawetara Jam Terakhir saka IMAGER RADAR KITA</text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> Sawetara jam pungkasan sing nggambarake RADAR</text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.167"> Sawetara jam pungkasan IMAGERY RADAR KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="38.071" dur="0.067"> Sawetara Jam Paling Luwih saka IMAGER RADAR KANGGO NANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.2"> GAMBAR RADAR KANGGO Nuduhake</text>
<text sub="clublinks" start="38.338" dur="0.067"> GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKI JENIS</text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="0.033"> GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKAKE Jinis</text>
<text sub="clublinks" start="38.438" dur="0.1"> GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKAKE Jinis A</text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="2.803"> GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKI KANGGO LAMBAT</text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.1"> GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKI KANGGO LAMBAT</text>
<text sub="clublinks" start="41.441" dur="0.133"> GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKI KANGGO LAMBAT LAMBAT</text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.067"> GAMBAR RADAR KANGGO NUNJUKAKE JENIS OLEHAN alon banget</text>
<text sub="clublinks" start="41.641" dur="0.234"> Jinis Obahe alon banget</text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.066"> Jinis Obahe alon banget alon-alon</text>
<text sub="clublinks" start="41.941" dur="0.101"> Jinis Obahe Lambat Banget Tumuju Ing</text>
<text sub="clublinks" start="42.042" dur="0.1"> Jinis Obahe Lambat Banget Tumuju Lor Lor.</text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> Menyang sisih lor.</text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> Menyang sisih lor. ONLY</text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.1"> Menyang sisih lor. Mung Loro</text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.066"> Menyang sisih lor. Mung rong MILES</text>
<text sub="clublinks" start="42.575" dur="0.1"> Menyang sisih lor. Mung rong MILES AN</text>
<text sub="clublinks" start="42.675" dur="0.134"> Menyang sisih lor. Mung rong MILES JAM.</text>
<text sub="clublinks" start="42.809" dur="2.603"> Mung rong MILES JAM.</text>
<text sub="clublinks" start="45.412" dur="0.066"> Mung rong MILES JAM. Dadi</text>
<text sub="clublinks" start="45.478" dur="0.167"> Mung rong MILES JAM. Dadi kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.167"> Mung rong MILES JAM. Dadi kanggo kabeh</text>
<text sub="clublinks" start="45.812" dur="0.167"> Mung rong MILES JAM. Dadi kanggo kabeh sing intensif</text>
<text sub="clublinks" start="45.979" dur="0.067"> Mung rong MILES JAM. Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif</text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.166"> Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif</text>
<text sub="clublinks" start="46.212" dur="0.067"> Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif</text>
<text sub="clublinks" start="46.279" dur="0.1"> Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif</text>
<text sub="clublinks" start="46.379" dur="0.134"> Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif isih</text>
<text sub="clublinks" start="46.513" dur="0.066"> Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif isih dikepengini</text>
<text sub="clublinks" start="46.579" dur="0.167"> Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif isih dikepengini</text>
<text sub="clublinks" start="46.746" dur="2.736"> Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif isih nyekeli meh</text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.067"> Dadi kanggo kabeh tujuan sing intensif isih dikepengini meh</text>
<text sub="clublinks" start="49.549" dur="0.3"> IKI MASIH KANGGO NGANGGO A</text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.134"> MASIH KANGGO NGANGGO APIK WISATA</text>
<text sub="clublinks" start="49.983" dur="0.1"> IKI MASIH KANGGO NGANGGO LANGKAH GOLEK STATIONARY.</text>
<text sub="clublinks" start="50.083" dur="0.267"> GERAK STATIONARY.</text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.067"> GERAK STATIONARY. TEKANAN</text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.1"> GERAK STATIONARY. TEKANE WIS</text>
<text sub="clublinks" start="50.517" dur="0.1"> GERAK STATIONARY. TEKANE WIS DATANG</text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.066"> GERAK STATIONARY. TEKANE WIS TURUN</text>
<text sub="clublinks" start="50.683" dur="0.167"> TEKANE WIS TURUN</text>
<text sub="clublinks" start="50.85" dur="2.603"> PRESSURE Wis mudhun</text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.233"> Tekanan Wis Mudhun menyang Milyar.</text>
<text sub="clublinks" start="53.686" dur="0.201"> TO MILLIBARS.</text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> TO MILLIBARS. ORA</text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.1"> TO MILLIBARS. Dudu Kuwi</text>
<text sub="clublinks" start="54.087" dur="0.167"> TO MILLIBARS. ORA KENE</text>
<text sub="clublinks" start="54.254" dur="0.066"> TO MILLIBARS. ORA KENEH NYOBA</text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.167"> ORA KENEH NYOBA</text>
<text sub="clublinks" start="54.487" dur="0.2"> Dudu sing nyoba</text>
<text sub="clublinks" start="54.687" dur="0.167"> Dudu sing nyoba kanggo nguatake</text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="0.1"> Dudu Kuwi nyoba kanggo nguatake sanadyan</text>
<text sub="clublinks" start="54.954" dur="0.067"> Dudu Kuwi nyoba kanggo nguatake sanajan iku</text>
<text sub="clublinks" start="55.021" dur="0.067"> BUKAN APA KANGGO NINGKAT KANGGO MEKE</text>
<text sub="clublinks" start="55.088" dur="0.167"> KANGGO NGUKEHKE APIK MUNG</text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="2.502"> KANGGO NGAPI ORA KENE</text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.034"> KANGGO NGAPI ORA KANGGO NGADU</text>
<text sub="clublinks" start="57.791" dur="0.133"> KANGGO NGAPI OLEH KANGGO KANGGO DIPUNCI</text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.067"> KANGGO NGUKEHKE APA MUNGKIN KANGGO NGADALAKAKE</text>
<text sub="clublinks" start="57.991" dur="0.1"> KANGGO NGAPI ORA KANGGO DIPUNJUKAKE</text>
<text sub="clublinks" start="58.091" dur="0.067"> KANGGO NGAPI ORA KANGGO KANGGO TEMPTING KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="58.158" dur="0.267"> BE TEMPTING KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="58.425" dur="0.033"> BE TEMPTING KANGGO MUNG NYAWANG</text>
<text sub="clublinks" start="58.458" dur="0.1"> BE TEMPTING KANGGO KANGGO Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.033"> BE TEMPTING KANGGO KANGGO Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="0.134"> BE TEMPTING KANGGO KANGGO MULAI A</text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.067"> BE TEMPTING KANGGO KANGGO MULAI KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="58.792" dur="0.066"> BE TEMPTING KANGGO KANGGO MULAI KITUTI Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="58.858" dur="0.201"> Miwiti KANGGO BIT SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="59.059" dur="0.033"> Miwiti KANGGO BIT SIKIT Luwih-luwih</text>
<text sub="clublinks" start="59.092" dur="0.1"> Miwiti KANGGO SIKIT Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.167"> Miwiti KANGGO SIKIT SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="59.359" dur="0.1"> Miwiti KANGGO SIKIT KECIL LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="59.459" dur="0.067"> Miwiti KANGGO SIKIT KECIL Luwih saka Jinis RAINFALL</text>
<text sub="clublinks" start="59.526" dur="0.066"> Miwiti KANGGO SIKIT SIKIT LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="59.592" dur="0.267"> LEBIH LANJUTAN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="59.859" dur="1.969"> LEBIH LANJUT IKI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="61.828" dur="0.067"> Luwih Saka Jinis RAINFALL IKI</text>
<text sub="clublinks" start="61.895" dur="0.167"> Luwih Saka Jinis RAINFALL INGKIS ING</text>
<text sub="clublinks" start="62.062" dur="0.166"> Luwih Saka Jinis RAINFALL ING ISI</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.1"> Luwih Saka Jinis RAINFALL ING NGISI ING TIMUR</text>
<text sub="clublinks" start="62.328" dur="0.067"> Luwih-luwih saka Jinis RAINFALL sing ngisi ing sisih kidul</text>
<text sub="clublinks" start="62.395" dur="0.167"> Isi ing sisih kidul</text>
<text sub="clublinks" start="62.562" dur="0.067"> Isi ing sisih kidul saka</text>
<text sub="clublinks" start="62.629" dur="0.066"> Isi ing sisih kidul saka</text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.101"> Isi ing sisih kidul Katon</text>
<text sub="clublinks" start="62.796" dur="0.1"> Isi ing sisih kidul WALL MATA</text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> NGISI ING SILIK WILANGAN MATA KANG WIS</text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.067"> NGISI ING SILIK WILANGAN MATA LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="63.063" dur="0.066"> NGISI ING SILIK WETANE MATA WONG KANG IKI</text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="2.603"> SAKING WINDU MATA sing lagi wae</text>
<text sub="clublinks" start="65.732" dur="0.033"> SAKING WINDU MATA sing NYAJUTI LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.1"> SAKING WINDU MATA sing NYAJUTI LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="65.865" dur="0.134"> SAKING WINDU MATA sing mung nggumunake marang aku</text>
<text sub="clublinks" start="65.999" dur="0.1"> SAKING WINDU MATA sing mung nggumunake tumrap aku</text>
<text sub="clublinks" start="66.099" dur="0.1"> SAKING WINDU MATA sing mung nggumunake tumrap aku, yaiku</text>
<text sub="clublinks" start="66.199" dur="0.1"> SAKING WINDU MATA sing mung nggumunake marang aku yaiku kowe</text>
<text sub="clublinks" start="66.299" dur="0.067"> Saka tembok mata sing mung nggumunake tumrape aku yaiku</text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.2"> KANGGO AKU NGANGGO IKU</text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="0.133"> LUWIH KANGGO AKU IKU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="66.699" dur="0.067"> KANGGO AKU NGANGGO PUSAT</text>
<text sub="clublinks" start="66.766" dur="0.034"> AMAZING KANGGO KANGGO KANGGO PUSAT</text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.166"> KANGGO AKU KANGGO KANGGO PUSAT A</text>
<text sub="clublinks" start="66.966" dur="0.101"> KANGGO AKU KANGGO KANGGO PUSAT WARIS</text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.066"> KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO PUSAT HURRIKAN</text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="0.2"> PUSAT ING LURU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="67.333" dur="0.134"> PUSAT WISANING BANYAK</text>
<text sub="clublinks" start="67.467" dur="0.067"> PUSAT WETANG KABEH KANGGO SATU ATAT</text>
<text sub="clublinks" start="67.534" dur="0.133"> PUSAT HURRICANE KANGGO SATU atus</text>
<text sub="clublinks" start="67.667" dur="2.136"> PUSAT WISANING DUMADI SATU Ratus Puluh Puluh</text>
<text sub="clublinks" start="69.803" dur="0.066"> PUSAT WISANING DUMADI SATU PULUT LIMA</text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.234"> SATU SATU LIMA LIMA</text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.1"> SATU atus LIMA PULUNG MILES</text>
<text sub="clublinks" start="70.203" dur="0.167"> SATU atus LIMA PULUNG MILES Saka</text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.067"> SATU atus LIMA PILANG MILES Saking Downton</text>
<text sub="clublinks" start="70.437" dur="0.133"> SATU ATAT PULUT LIMA MILES Saking BARU BARONGAN</text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.067"> SATU ATAT PULUT LIMA MILES Saking ORLEAN BARU</text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.2"> MILES Saka ORLEANS BARU sing mudhun</text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.067"> MILES Saking ORLEAN BARU KECIL lan</text>
<text sub="clublinks" start="70.904" dur="0.133"> MILES Saka ORLEAN BARU sing dikecilake lan</text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> MILES Saka ORLEAN BARU sing KECIL lan Efek</text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.1"> MILES Saka ORLEAN BARU KECIL lan EFEK INI</text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.1"> MILES Saka ORLEAN BARU sing KECIL lan efek ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="71.337" dur="0.067"> MILES Saka ORLEAN BARU sing KECIL lan efek ing kene wis ana</text>
<text sub="clublinks" start="71.404" dur="0.267"> LAN EFEK INI WIS WIS</text>
<text sub="clublinks" start="71.671" dur="0.1"> LAN EFEK ING INI WIS MINIMAL.</text>
<text sub="clublinks" start="71.771" dur="2.303"> MINIMAL.</text>
<text sub="clublinks" start="74.074" dur="0.133"> MINIMAL. OBVIOUSLY</text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="0.167"> MINIMAL. Pantai sing jelas</text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.1"> MINIMAL. KANGGO PRIVASI LUWIH</text>
<text sub="clublinks" start="74.474" dur="0.067"> MINIMAL. KANGGO PRIVASI COASTAL</text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.2"> KANGGO PRIVASI COASTAL</text>
<text sub="clublinks" start="74.741" dur="0.133"> GOLEKSI PANTAI TETAPI WIS WIS</text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.067"> KANGGO PRIVASI sing jelas banget wis nyata</text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.1"> GOLEKSI PANTAI TETAPI Wis nyata AN</text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.1"> GOLEKSI PAWANGAN sing LUWIH BENAR-BENAR ISU</text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="2.937"> GOLEKSI PANTAI TETAPI WIS BENAR KANGGO ISU</text>
<text sub="clublinks" start="78.078" dur="0.066"> GOLEKSI PALING LUWIH WIS WIS NYETHI WIS WIS</text>
<text sub="clublinks" start="78.144" dur="0.2"> Jebule ISU SEJENEN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="78.344" dur="0.101"> Jebule ISU SEJENI ING BARU INI</text>
<text sub="clublinks" start="78.445" dur="0.133"> BENAR-BENAR ISU SEJENI IKI Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="78.578" dur="0.1"> BENAR-BENAR ISU SEJENI ING IKI Pungkasan ing minggu iki.</text>
<text sub="clublinks" start="78.678" dur="0.2"> Pungkasan MINGGU INI.</text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.1"> Pungkasan MINGGU INI. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.101"> Pungkasan MINGGU INI. Nanging ASIDE</text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.1"> Pungkasan MINGGU INI. NANGING ASATA</text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.133"> Pungkasan MINGGU INI. Nanging saliyane,</text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.1"> Pungkasan MINGGU INI. NANGING ASI, KAMU</text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="0.134"> Pungkasan MINGGU INI. Nanging saliyane iku, awake dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="79.546" dur="0.066"> Pungkasan MINGGU INI. Nanging saliyane iku, awake dhewe dudu</text>
<text sub="clublinks" start="79.612" dur="0.301"> Nanging saliyane iku, awake dhewe dudu</text>
<text sub="clublinks" start="79.913" dur="2.369"> Nanging saliyane iku, awake dhewe ora ngarep-arep</text>
<text sub="clublinks" start="82.282" dur="0.2"> Nanging saliyane iku, awake dhewe ora ngarep-arep</text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.1"> Nanging saliyane iku, awake dhewe ora ngarep-arep gawe lara</text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.067"> Nanging saliyane iku, awake dhewe ora ngarep-arep formasi sing nyebabake</text>
<text sub="clublinks" start="82.649" dur="0.233"> NGarep-arep STORM DEVASTATING</text>
<text sub="clublinks" start="82.882" dur="0.1"> Ngarepake Surge Storm DEVASTATING</text>
<text sub="clublinks" start="82.982" dur="0.067"> Ngarepake SURVISE STORM DEVASTATING Kuwi</text>
<text sub="clublinks" start="83.049" dur="0.1"> Ngarep-arep Surge Storm DEVASTATING sing KITA</text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.1"> NGarep-arep Panjaluk STORM sing DEVASTASI sing bisa ditindakake</text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="0.1"> Ngarep-arep Surge Storm DEVASTATING sing bisa diduweni</text>
<text sub="clublinks" start="83.349" dur="0.101"> Ngarep-arep Surge Storm DEVASTATING sing bisa dideleng.</text>
<text sub="clublinks" start="83.45" dur="0.2"> SUNGGUH KANG KITU Katon Katon.</text>
<text sub="clublinks" start="83.65" dur="0.1"> SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. HAD</text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="0.1"> SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. KANGGO IKI</text>
<text sub="clublinks" start="83.85" dur="0.033"> SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. KANGGO KENE</text>
<text sub="clublinks" start="83.883" dur="0.134"> SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. WIS IKI A</text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.067"> SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. WIS IKI IKI KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="84.084" dur="2.335"> SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. KANGGO IKI WIS KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="86.419" dur="0.067"> SUNGGUH KANG KITU Katon Katon. KANGGO IKI WIS KECIL Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="86.486" dur="0.167"> KANGGO IKI WIS KECIL Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.066"> KANGGO IKI WIS KECIL Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="86.719" dur="0.101"> WIS IKI IKI KECIL Luwih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="86.82" dur="0.1"> KANGGO IKI WIS KECIL Luwih SAKING BARONGAN.</text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.233"> TO THE WEST.</text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.067"> TO THE WEST. LAGI,</text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.1"> TO THE WEST. LAGI, ORA</text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.167"> TO THE WEST. LAGI, ORA ANEWE</text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.1"> TO THE WEST. LAGI, ORA KAGET LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="87.587" dur="0.067"> TO THE WEST. LAGI, ORA ANJEWE ORA NGGABRU</text>
<text sub="clublinks" start="87.654" dur="0.167"> LAGI, ORA ANJEWE ORA NGGABRU</text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.133"> MANEH, ORA ANJEWE LANJUT KANG</text>
<text sub="clublinks" start="87.954" dur="0.1"> LAGI, ORA ANEWE ORA NGGABLU</text>
<text sub="clublinks" start="88.054" dur="2.436"> LAGI, ORA ANEH NGEJUTI KANG STORM IKI</text>
<text sub="clublinks" start="90.49" dur="0.133"> LAGI, ORA ANEWE ORA NGGABROLI OLEH STORM sing alon</text>
<text sub="clublinks" start="90.623" dur="0.067"> LAGI, ORA ANEWE LANJUT KANG STORMI APA LAMBAT</text>
<text sub="clublinks" start="90.69" dur="0.234"> STORME sing NGGALAKAKE GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="90.924" dur="0.066"> STORME sing NGADILAKAKE GERAK</text>
<text sub="clublinks" start="90.99" dur="0.101"> STORME sing NGGATAKAKE GOLEK ING</text>
<text sub="clublinks" start="91.091" dur="0.066"> STORME sing NGALAMU GERAK NANG NGALAKI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="91.157" dur="0.167"> RUPA sing gerakane alon-alon menyang sisih lor</text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.067"> RUPA sing gerakane alon-alon menyang sisih lor wis dhasar</text>
<text sub="clublinks" start="91.391" dur="0.233"> Menyang sisih lor wis dhasar</text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.1"> Menyang sisih lor wis diwiwiti kanthi dhasar.</text>
<text sub="clublinks" start="91.724" dur="0.201"> MULAI.</text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> MULAI. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> MULAI. NAMUN KITA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="3.336"> MULAI. TAPI KITA ORA</text>
<text sub="clublinks" start="95.428" dur="0.067"> MULAI. NANGING KAMU ORA NGADEWE</text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.267"> NANGING KAMU ORA NGADEWE</text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.1"> NANGING KITU ORA KANGGO LANDFALL</text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> NANGING KITU ORA KANGGO LANDFALL Nganti</text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.066"> NANGING KITU ORA NGADHAYAKAKE LANDFALL SAMPAI KITA</text>
<text sub="clublinks" start="95.995" dur="0.101"> NANGING KITU ORA KANGGO LANDFALL NGUNDI</text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.066"> NANGING KITU ORA KANGGO LANDFALL NGANGGO INGKANG</text>
<text sub="clublinks" start="96.162" dur="0.234"> LANDFALL NGANGGO WE</text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.1"> LANDFALL NGANGGO KITA GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="96.496" dur="0.067"> GUGUR TANPA KITA Kasedhiya Kasedhiya Awal</text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="2.135"> LANDFALL Nganti KITA Kasedhiya Awal</text>
<text sub="clublinks" start="98.698" dur="0.167"> LANDFALL Nganti KITA Kasedhiya Awal Awal</text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> LANDFALL NGANGGO WE BISA ING AWAL MINGGU MUNG DINENE.</text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.167"> AWAK MUDI SENGENGE.</text>
<text sub="clublinks" start="99.132" dur="0.1"> AWAK MUDI SENGENGE. WE</text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.1"> AWAK MUDI SENGENGE. KAMU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.1"> AWAK MUDI SENGENGE. KITA Katon</text>
<text sub="clublinks" start="99.432" dur="0.134"> AWAK MUDI SENGENGE. KITA NAMPAK sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.133"> AWAK MUDI SENGENGE. WIS KITA NAMPANG SAKA RINGKAS</text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.067"> AWAK MUDI SENGENGE. KITA NAMPAK sawetara Sithik Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.267"> KITA NAMPAK sawetara Sithik Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.1"> WIS KITA NAMPANG Sawetara Pawartos Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="100.133" dur="0.133"> KITA NING DUMEH SUMBER Sithik GAMBAR GAMPANG GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="0.067"> KITA NAMPAK NANGGUMI PITAKOK SIKAP RINGKAS SING GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.1"> KITA NAMPAK NANGGUMI Sithik Pamirsa KECIL Ngalih Ing</text>
<text sub="clublinks" start="100.433" dur="0.067"> KITA NAMPAK NANG SING PITAK Sithik Pamirsa Sithik Ngalih Liwat Wilayah</text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.2"> PEMAJU GOLEK ING WILAYAH</text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="2.903"> PEMILIK GOLEK ING LUNJUNG Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="103.603" dur="0.1"> PEMAJUT GOLEK ING LALAH WILAYAH NANGING</text>
<text sub="clublinks" start="103.703" dur="0.1"> PEMAJUT GOLEK ING LUNJUNG NANGING IKI</text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.134"> PEMAJUT GOLEK ING LUNJUTAN Nanging KANGGO WIS</text>
<text sub="clublinks" start="103.937" dur="0.066"> PEMAJUT GOLEK ING LUNJUNG NANGING KANGGO WADHE</text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.167"> PEMAJUT GOLEK ING LUNJUTAN Nanging KANGGO WIS</text>
<text sub="clublinks" start="104.17" dur="0.067"> PEMAJUT GOLEK ING LUNJUNG NANGING KANGGO WARNA</text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.3"> NANGING KANGGO WARNA</text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.1"> NANGING KANGGO WARNA SAKING HURRICANE</text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> NANGING KANGGO NGANGGO WULANG KANG SING PUNYUR.</text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.201"> HURRICANE SALLY.</text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.133"> HURRICANE SALLY. THE</text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.067"> HURRICANE SALLY. KANGGO STORMS</text>
<text sub="clublinks" start="105.138" dur="1.768"> HURRICANE SALLY. STORMS ON</text>
<text sub="clublinks" start="106.906" dur="0.067"> HURRICANE SALLY. STORMA ING SATELIT</text>
<text sub="clublinks" start="106.973" dur="0.267"> STORMA ING SATELIT</text>
<text sub="clublinks" start="107.24" dur="0.167"> STORMA ING SATELITU SETIAP</text>
<text sub="clublinks" start="107.407" dur="0.033"> STORMA ING SATELIT SAJA Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="107.44" dur="0.1"> STORMA ING SATELITU SAJA Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="107.54" dur="0.067"> STORMA ING SATELITU SEBENARNE Miwiti KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="107.607" dur="0.067"> STORMA ING SATELITIF SEBENARNYA Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="107.674" dur="0.2"> SAENE Miwiti TO KIND OF</text>
<text sub="clublinks" start="107.874" dur="0.133"> SEBENARNYA MULAI KANGGO GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="108.007" dur="0.067"> SETIAP MULAI KANGGO KABEH KABUPATEN</text>
<text sub="clublinks" start="108.074" dur="0.067"> SAATENE MULAI KANGGO GOLEK SEKARANG</text>
<text sub="clublinks" start="108.141" dur="0.1"> SAENE MULAI KANGGO BENEH KABUPATEN ING</text>
<text sub="clublinks" start="108.241" dur="0.133"> SEBENARNYA MULAI KANGGO BENAR-BENAR ING LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="108.374" dur="0.067"> SEBENARNYA MULAI KANGGO BENEH KABUPATEN ING WONG LAIN</text>
<text sub="clublinks" start="108.441" dur="0.2"> GILAK SEKITAR ING WITA LAIN</text>
<text sub="clublinks" start="108.641" dur="0.067"> GILAK SEKITAR SISI BARAT WEST</text>
<text sub="clublinks" start="108.708" dur="0.067"> GILAK SEKITAR ING SILING BARAT BARAT</text>
<text sub="clublinks" start="108.775" dur="2.269"> GILAK SEKITAR ING SILING BARAT WENIS</text>
<text sub="clublinks" start="111.044" dur="0.067"> GILAK SEKITAR ING SISI BARAT WESTI</text>
<text sub="clublinks" start="111.111" dur="0.166"> GILAK SEKITAR ING SISI BARAT BARANG WUJUD LAN</text>
<text sub="clublinks" start="111.277" dur="0.067"> GILAK SEKITAR ING SISI BARANG BARU WUJUD LAN KAMU</text>
<text sub="clublinks" start="111.344" dur="0.267"> SISI WUJUD LAN KITU</text>
<text sub="clublinks" start="111.611" dur="0.033"> SISI WUJUD LAN KITA Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.1"> SISI WUJUD LAN KITA Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.034"> SISI WUJUD LAN KAMU Miwiti KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="111.778" dur="0.067"> SISI WUJUD LAN KITA MULAI A</text>
<text sub="clublinks" start="111.845" dur="0.066"> SISI WUJUD LAN KITA MULAI KANGGO Katon Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="111.911" dur="0.067"> SISI WUJUD LAN KAMU MULA KANGGO Katon Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="111.978" dur="0.067"> SISI WUJUD LAN KAMU Miwiti KANGGO Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.267"> Miwiti KANGGO Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="112.312" dur="0.1"> Miwiti KANGGO Akeh Wetan Wetan</text>
<text sub="clublinks" start="112.412" dur="0.167"> Miwiti KANGGO Akeh SISING TIMUR</text>
<text sub="clublinks" start="112.579" dur="0.066"> Miwiti KANGGO Akeh COLLAPSE SISING TIMUR</text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.067"> Miwiti KANGGO Akeh COLLAPSE SISING TIMUR AT</text>
<text sub="clublinks" start="112.712" dur="0.067"> Miwiti KANGGO Akeh COLLAPSE SILANGAN WETAN ING</text>
<text sub="clublinks" start="112.779" dur="0.233"> COLLAPSE SAMPING TIMUR ING</text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.101"> COLLAPSE SAMPING TIMUR ING WENGI.</text>
<text sub="clublinks" start="113.113" dur="2.068"> SUNGKAP</text>
<text sub="clublinks" start="115.181" dur="0.1"> SUNGKAP IKI</text>
<text sub="clublinks" start="115.281" dur="0.167"> SUNGKAP IKI</text>
<text sub="clublinks" start="115.448" dur="0.2"> SUNGKAP KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="115.648" dur="0.067"> SUNGKAP KANGGO SANG BENAR</text>
<text sub="clublinks" start="115.715" dur="0.167"> KANGGO SANG BENAR</text>
<text sub="clublinks" start="115.882" dur="0.133"> KANGGO SANG BENAR TO</text>
<text sub="clublinks" start="116.015" dur="0.101"> YEN BENEH Ganti.</text>
<text sub="clublinks" start="116.116" dur="0.2"> KANGGO GANTI.</text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.1"> KANGGO GANTI. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="116.416" dur="0.1"> KANGGO GANTI. LAN MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="116.516" dur="0.133"> KANGGO GANTI. LAN MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.1"> KANGGO GANTI. LAN MASIH Sanajan</text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.067"> KANGGO GANTI. LAN MASIH KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="0.234"> LAN MASIH KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="117.05" dur="0.067"> LAN Isih KANGGO STORMA</text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.2"> LAN MASIH KANGGO STORMA IKI</text>
<text sub="clublinks" start="117.317" dur="0.066"> LAN MASIH KANGGO STORMA KOLEKSI</text>
<text sub="clublinks" start="117.383" dur="1.702"> LAN MASIH KANGGO STORMA KOLEKSI SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="119.085" dur="0.067"> LAN MASIH KANGGO STORMA KOLEKSI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="119.152" dur="0.267"> STORMS KOLAM ING</text>
<text sub="clublinks" start="119.419" dur="0.1"> KANGGO KOLAM ING WETAN</text>
<text sub="clublinks" start="119.519" dur="0.067"> STORMS KOLAM ING SILANGAN WETAN,</text>
<text sub="clublinks" start="119.586" dur="0.066"> STORMA KOLAM ING SILANGAN WETAN, ITU</text>
<text sub="clublinks" start="119.652" dur="0.134"> STORMA KOLAM ING SILANGAN WETAN, IKU</text>
<text sub="clublinks" start="119.786" dur="0.067"> STORMA KOLAM ING SILANGAN WETAN, IKU MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="119.853" dur="0.3"> SISI TIMUR, IKU MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="120.153" dur="0.067"> SISI TIMUR, IKU MASIH NGUNDUR</text>
<text sub="clublinks" start="120.22" dur="0.1"> SISI TIMUR, IKI KANGGO NGARAMUN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="120.32" dur="0.066"> SISI TIMUR, IKU MASIH NGGOLEKI WONG</text>
<text sub="clublinks" start="120.386" dur="0.134"> SISI TIMUR, MASIH KANGGO NGADALAKAKE WONG</text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="0.067"> SISI TIMUR, MASIH KANGGO MENGGUNAKAN WONG ING ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="120.587" dur="0.2"> INGKANG KOMUNIKASI ING ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="120.787" dur="0.133"> INGKANG GOLEK ING ALABAMA LAN</text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.1"> INGKANG GOLEK ING ALABAMA LAN FLORIDA</text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="2.303"> INGKANG KABEH ING ALABAMA LAN FLORIDA</text>
<text sub="clublinks" start="123.323" dur="0.1"> INGKANG KABEH ING ALABAMA LAN FLORID SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="123.423" dur="0.067"> INFORMASI KABEH ING ALABAMA LAN FLORIDA SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.233"> LAN FLORIDA SAIKI SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="123.723" dur="0.167"> LAN FLORIDA SAIKI SAIKI HEBAT</text>
<text sub="clublinks" start="123.89" dur="0.1"> LAN FLORIDA SAIKI SAIKI NGANGGO RAINFALL.</text>
<text sub="clublinks" start="123.99" dur="0.2"> RAINFALL abot banget.</text>
<text sub="clublinks" start="124.19" dur="0.1"> RAINFALL abot banget. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="124.29" dur="0.067"> RAINFALL abot banget. LAN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="124.357" dur="0.1"> RAINFALL abot banget. LAN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="124.457" dur="0.034"> RAINFALL abot banget. LAN KANGGO MBADHAK</text>
<text sub="clublinks" start="124.491" dur="0.066"> RAINFALL abot banget. LAN KANGGO TO</text>
<text sub="clublinks" start="124.557" dur="0.067"> RAINFALL abot banget. LAN KANGGO MBADHAK</text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.067"> RAINFALL abot banget. Lan sing bakal dadi</text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.2"> Lan sing bakal dadi</text>
<text sub="clublinks" start="124.891" dur="0.133"> LAN sing bakal dadi kasus kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="125.024" dur="0.067"> LAN KANGGO KANGGO KASUS Liwat</text>
<text sub="clublinks" start="125.091" dur="0.1"> Lan sing bakal dadi kasus liwat</text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.067"> LAN IKI KANGGO KANGGO MBALU Bengi</text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="2.202"> LAN IKI KANGGO KANGGO DALAM WENGI LAN</text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="0.067"> LAN IKI KANGGO KANGGO NGALAMI Bengi-bengi lan mlebu</text>
<text sub="clublinks" start="127.527" dur="0.133"> CASE ING WENGI LAN BENGI</text>
<text sub="clublinks" start="127.66" dur="0.1"> CASE ING BENGI LAN ING A</text>
<text sub="clublinks" start="127.76" dur="0.134"> Kasus Liwat Wengi lan Dadi Apik</text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.067"> CASE ING WENGI BENGI LAN ING PILANGAN PALING APIK</text>
<text sub="clublinks" start="127.961" dur="0.066"> Kasus liwat wengi lan menyang bagean apik</text>
<text sub="clublinks" start="128.027" dur="0.134"> Kasus liwat wengi lan menyang bagean apik saka</text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.067"> Kasus liwat bengi lan menyang bagean apik ing wayah esuk</text>
<text sub="clublinks" start="128.228" dur="0.267"> PILANGAN SENENG SENENG</text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.1"> PILANGAN SENENG SENENG SENENG.</text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.166"> ESOK.</text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.067"> ESOK. WE</text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.134"> ESOK. KAMU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.066"> ESOK. KITA Katon</text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.034"> ESOK. KITA Katon</text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.167"> ESOK. KITA Katon A</text>
<text sub="clublinks" start="129.229" dur="0.066"> ESOK. KITA Katon Katon LANDFALL</text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.234"> KITA Katon Katon LANDFALL</text>
<text sub="clublinks" start="129.529" dur="2.936"> KITA Katon maneh ing landasan</text>
<text sub="clublinks" start="132.465" dur="0.134"> KITA Katon maneh ing landasan kala-kala</text>
<text sub="clublinks" start="132.599" dur="0.166"> KITA Katon ING LANDFALL ING WENGI MUNG DINENG</text>
<text sub="clublinks" start="132.765" dur="0.067"> KITA Katon ING LANDFALL ING WENGI SENGENG MUNG DINENE</text>
<text sub="clublinks" start="132.832" dur="0.167"> MUNG SABET SENGET BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="132.999" dur="0.134"> MUNG SABET SENGET ING WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="133.133" dur="0.066"> MUNG SABDU SENGET BESAR ING MOBILE</text>
<text sub="clublinks" start="133.199" dur="0.067"> MUNG SABET SENGET BESAR ING MOBILE BAY</text>
<text sub="clublinks" start="133.266" dur="0.133"> MUNG SABET SENGET BESAR ING MOBILE BAY UTAWA</text>
<text sub="clublinks" start="133.399" dur="0.067"> MUNG SABET SENGET BESAR ING MOBILE BAY UTAWA SEKITAR</text>
<text sub="clublinks" start="133.466" dur="0.067"> MUNG SABET SENGET ING WENGI ING BOLA MOBIL UTAWA SEKITAR</text>
<text sub="clublinks" start="133.533" dur="0.067"> MUNG SABET SENGET ING WENGI ING MOBILE BAY UTAWA ngubengi BAY</text>
<text sub="clublinks" start="133.6" dur="0.233"> ING BAY MOBILE Utawa ing sekitar Teluk</text>
<text sub="clublinks" start="133.833" dur="2.67"> ING BAY MOBILE Utawa ing sekitar BAY MAYBE</text>
<text sub="clublinks" start="136.503" dur="0.133"> ING BAY MOBILE UTAWA SAJA BAY MUNGKIN ORA</text>
<text sub="clublinks" start="136.636" dur="0.167"> ING BAY MOBILE Utawa ing sekitar BAY MUNGKIN BENER.</text>
<text sub="clublinks" start="136.803" dur="0.233"> MUNG ORA BENER.</text>
<text sub="clublinks" start="137.036" dur="0.134"> MUNG ORA BENER. MOBILE</text>
<text sub="clublinks" start="137.17" dur="0.1"> MUNG ORA BENER. NEGARA MOBIL</text>
<text sub="clublinks" start="137.27" dur="0.067"> MUNG ORA BENER. MOBILE COUNTY bisa</text>
<text sub="clublinks" start="137.337" dur="0.1"> MUNG ORA BENER. MOBILE COUNTY BE</text>
<text sub="clublinks" start="137.437" dur="0.067"> MUNG ORA BENER. NEGARA MOBIL bisa luwih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="137.504" dur="0.266"> NEGARA MOBIL bisa luwih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="137.77" dur="0.134"> NEGARA MOBIL BISA LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="137.904" dur="0.067"> NEGARA MOBILE BISA LEBIH LANJUT BALDWIN</text>
<text sub="clublinks" start="137.971" dur="0.1"> NEGARA MOBILE BISA LEBIH LANJUT BALDWIN AS</text>
<text sub="clublinks" start="138.071" dur="2.502"> NEGARA MOBIL AJA BISA LEBIH LANJUT BALDWIN APA</text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.067"> NEGARA MOBILE BISA LEBIH LANJUT BALDWIN ASI APA</text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.234"> NEGARA BALDWIN KANGGO APA</text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="0.133"> BALDWIN COUNTY AS APA NGGALAKI</text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.067"> NEGARA BALDWIN SEBAGAI ING KANGGO Gawe Pulo</text>
<text sub="clublinks" start="141.074" dur="0.2"> BALDWIN COUNTY AS APA Gawe Pindhah Pulo</text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="0.067"> BALDWIN COUNTY AS APA NGGawe gerakan menyang Pulo ing wayah esuk</text>
<text sub="clublinks" start="141.341" dur="0.3"> GERAK ING DALAM NEGERI</text>
<text sub="clublinks" start="141.641" dur="0.1"> GERAK ING DALAM SENENG SENENG.</text>
<text sub="clublinks" start="141.741" dur="0.167"> PETANG.</text>
<text sub="clublinks" start="141.908" dur="0.133"> PETANG. WE</text>
<text sub="clublinks" start="142.041" dur="0.067"> PETANG. KITA KUDU</text>
<text sub="clublinks" start="142.108" dur="0.1"> PETANG. KITA KUDU NINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="142.208" dur="0.1"> PETANG. KITA KUDU NINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="142.308" dur="0.067"> PETANG. KITA KUDU NINGALI STORM KANG</text>
<text sub="clublinks" start="142.375" dur="2.402"> KITA KUDU NINGALI STORM KANG</text>
<text sub="clublinks" start="144.777" dur="0.034"> KITA KUDU NAMPAK KANGGO LEMAK BENER</text>
<text sub="clublinks" start="144.811" dur="0.133"> Kowé kudu ndeleng sing ringkih banget</text>
<text sub="clublinks" start="144.944" dur="0.167"> KITA KUDU NAMPAK KANG STORM LEMAH TO A</text>
<text sub="clublinks" start="145.111" dur="0.1"> KITA KUDU NAMPAK KANG STORM LEMAH KANG TROPISIK</text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.134"> KITA KUDU NAMPAK KANG STORM LEMAH TO STORM TROPIS.</text>
<text sub="clublinks" start="145.345" dur="0.2"> LEMAK TO STORM TROPIS.</text>
<text sub="clublinks" start="145.545" dur="0.1"> LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="145.645" dur="0.1"> LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging sanajan</text>
<text sub="clublinks" start="145.745" dur="0.067"> LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging sanajan ing</text>
<text sub="clublinks" start="145.812" dur="0.167"> LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging sanajan ing</text>
<text sub="clublinks" start="145.979" dur="0.133"> LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging sanajan ing posisi kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="146.112" dur="0.067"> LEMAK TO STORM TROPIS. Nanging sanajan ing posisi kasedhiya</text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.267"> Nanging sanajan ing posisi kasedhiya</text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="2.569"> Nanging sanajan ing posisi kasebut tekan kidul</text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.067"> Nanging sanajan ing posisi Kasedhiya ALABAMA Kidul</text>
<text sub="clublinks" start="149.082" dur="0.133"> Nanging sanajan ing posisi kasedhiya ALABAMA Kidul lan</text>
<text sub="clublinks" start="149.215" dur="0.1"> Nanging sanajan ing posisi kasebut tekan Alabama kidul lan obah</text>
<text sub="clublinks" start="149.315" dur="0.067"> Nanging sanajan ing posisi kasebut tekan Alabama Kidul lan obah</text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.2"> ALABAMA SELATAN LAN GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="149.582" dur="0.2"> ALABAMA SELATAN LAN GERAK LALU</text>
<text sub="clublinks" start="149.782" dur="0.067"> ALABAMA SELATAN LAN GANGGAH MONTGOMERI PAST,</text>
<text sub="clublinks" start="149.849" dur="0.067"> ALABAMA SELATAN LAN GANGGAH MONTGOMERI PAST, IT</text>
<text sub="clublinks" start="149.916" dur="0.1"> ALABAMA Kidul lan mindhah MONTGOMERY PAST, yaiku</text>
<text sub="clublinks" start="150.016" dur="0.067"> ALABAMA SELATAN LAN GANGGAH MONTGOMERI PAST, IKU MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="150.083" dur="0.267"> MONTGOMER NGALAMI, MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.167"> MONTGOMER NGALAMI, MASIH KANG GAMBAR</text>
<text sub="clublinks" start="150.517" dur="2.469"> MONTGOMERTOR NGALAMI, IKI MASIH NGGUNAKI LEMBAB</text>
<text sub="clublinks" start="152.986" dur="0.167"> MONTGOMERTOR NGALAMI, MASIH KANGGO MUKU UU</text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.066"> MONTGOMERTOR NGALAMI, MASIH KANGGO MUKSAK UU</text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.067"> MONTGOMERI PAST, IKI KETETU GAMBAR KELUARGA Saking</text>
<text sub="clublinks" start="153.286" dur="0.2"> Nggambar Kelembapan Saka</text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.1"> Nggambar Kelembapan Saka GULF.</text>
<text sub="clublinks" start="153.586" dur="0.167"> GULF</text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.1"> GULF Dadi</text>
<text sub="clublinks" start="153.853" dur="0.1"> GULF Dadi IKU</text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.067"> GULF Dadi IKU</text>
<text sub="clublinks" start="154.02" dur="0.134"> GULF Dadi ngetutake saka</text>
<text sub="clublinks" start="154.154" dur="0.166"> GULF Dadi IKU SAKING ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="154.32" dur="0.067"> GULF Dadi IKU SAKING ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.167"> Dadi IKU SAKING ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="154.554" dur="0.067"> Dadi IKU SAKING ALABAMA PANTAI</text>
<text sub="clublinks" start="154.621" dur="0.133"> Dadi IKU SAKING ALABAMA PANTUN menyang</text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="2.302"> Dadi IKU SAKING ALABAMA PANTUN menyang FLORIDA</text>
<text sub="clublinks" start="157.056" dur="0.167"> Dadi IKU SAKING ALABAMA PANTUN menyang FLORIDA PANHANDLE</text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.067"> Dadi IKU SAKING ALABAMA PANTUN menyang FLORIDA PANHANDLE</text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="0.234"> ING PANHANDLE FLORIDA</text>
<text sub="clublinks" start="157.524" dur="0.033"> TO THE FLORIDA PANHANDLE are going</text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.067"> TO THE FLORIDA PANHANDLE are going to</text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.133"> KANGGO FLORIDA PANHANDLE KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="157.757" dur="0.067"> KANG FLORIDA PANHANDLE arep digoleki</text>
<text sub="clublinks" start="157.824" dur="0.067"> TO THE PANASANI FLORIDA KANGGO DILENGKA</text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.333"> BAKAL DILAKON</text>
<text sub="clublinks" start="158.224" dur="0.134"> KANGGO DILENGKAP SIGNIFIKAN</text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.066"> KANGGO DILENGKAP KANGGO GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="158.424" dur="0.167"> KANGGO DILADHAK ING KANGGO SIGNIFIKAN</text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.067"> KANGGO DILENGKAP KANGGO LANGKAH LANGKAH</text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.2"> KANGGO KANGGO RAINFALL</text>
<text sub="clublinks" start="158.858" dur="0.134"> INGKANG GAMPANG KANGGO RAINFALL LAN</text>
<text sub="clublinks" start="158.992" dur="2.202"> KANGGO GOLEK LANANG IKU</text>
<text sub="clublinks" start="161.194" dur="0.167"> INGKANG KANGGO LANGSUNG RAINFALL LAN ING KENE</text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.1"> KANGGO LANGKAH-LANGKUNG LANGSUNG RAINFALL LAN INGGA KITA</text>
<text sub="clublinks" start="161.461" dur="0.067"> KANGGO LANGSUNG RAINFALL LAN KANGGO KANGGO MUNGKIN</text>
<text sub="clublinks" start="161.528" dur="0.233"> LAN KANGGO KANGGO KENE</text>
<text sub="clublinks" start="161.761" dur="0.067"> LAN KANGGO KITA KENE GAMPANG GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="161.828" dur="0.067"> LAN KANGGO KITA GAMPANG GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="161.895" dur="0.066"> LAN KANGGO KITA GAMPANG GAMPANG GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.034"> LAN KANGGO KITA GAMPANG GAMPANG 15</text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.133"> LAN KANGGO KANGGO KANGGO GAMPANG GAMPANG 15 KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="162.128" dur="0.134"> LAN KANGGO KANGGO KANGGO GAMPANG GAMPANG 15 Nganti 20</text>
<text sub="clublinks" start="162.262" dur="0.066"> LAN KANGGO KANGGO KANGGO GAMPANG GAMPANG 15 ING 20 INCHES</text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.167"> GAMPANG KANGGO 15 ING 20 INci</text>
<text sub="clublinks" start="162.495" dur="0.1"> GAMPANG KANGGO 15 ING 20 INKI Utawa</text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.1"> Gampang ndeleng 15 nganti 20 inci utawa sanajan</text>
<text sub="clublinks" start="162.695" dur="2.57"> Gampang ndeleng 15 nganti 20 inci utawa malah luwih</text>
<text sub="clublinks" start="165.265" dur="0.166"> GAMPANG KANGGO 15 INKING 20 INKI UTAWA Sanajan Luwih Kayane</text>
<text sub="clublinks" start="165.431" dur="0.167"> Gampang ndeleng 15 nganti 20 inci utawa sanajan luwih kaya kita</text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.067"> Gampang ndeleng 15 nganti 20 inci utawa sanajan kita terus</text>
<text sub="clublinks" start="165.665" dur="0.267"> UTAWA Sanajan Luwih Kaya Kita Terusake</text>
<text sub="clublinks" start="165.932" dur="0.067"> UTAWA Malah Luwih Kaya sing Terusake</text>
<text sub="clublinks" start="165.999" dur="0.1"> UTAWA Sanajan Luwih Kaya Kita Terus Ngliwati</text>
<text sub="clublinks" start="166.099" dur="0.167"> UTAWA Sanajan Luwih Kaya Kulo Terusake Wengi Wengi</text>
<text sub="clublinks" start="166.266" dur="0.066"> UTAWA Sanajan KITA Terusake Bengi Wengi</text>
<text sub="clublinks" start="166.332" dur="0.301"> NGALAMI Bengi</text>
<text sub="clublinks" start="166.633" dur="0.066"> NGALAMI WENGI ESOK RABU</text>
<text sub="clublinks" start="166.699" dur="0.034"> NGALAMI WENGI ESOK Rebo Kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="166.733" dur="0.1"> NGALAMI WENGI SENENG RABU A</text>
<text sub="clublinks" start="166.833" dur="0.1"> NGALAMI WENGI SENENG RABU KANGGO ALUS</text>
<text sub="clublinks" start="166.933" dur="0.067"> NGALAMI WENGI SENENG RABU KANG BAGIAN BAGUS</text>
<text sub="clublinks" start="167" dur="0.066"> NGALAMI WENGI ESOK RABU KANGGO BAGIAN Bagean</text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.701"> RABU KANGGO BAGIAN Bagean</text>