Вторник, 16 часот, ажурирање на ураганот Сали: Надвор од падот на Мисисипи или Алабама subtitles

АГЕНЦИЈА АГЕНЦИЈА >> АГЕНЦИЈА >> ДОБРО АГЕНЦИЈА >> ДОБРО ПОпладне. >> ДОБРО ПОпладне. >> ДОБРО ПОпладне. >> >> ДОБРО ПОпладне. >> Јас сум >> ДОБРО ПОпладне. >> Јас сум ШЕФ >> ДОБРО ПОпладне. >> Јас сум главен метеоролог >> Јас сум главен метеоролог >> Јас сум главен метеоролог ХРИС >> Јас сум главен метеоролог ХРИС ФРАНКЛИН. КРИС ФРАНКЛИН. КРИС ФРАНКЛИН. НИЕ КРИС ФРАНКЛИН. НИЕ ПРАВИМЕ КРИС ФРАНКЛИН. ИМАМЕ КРИС ФРАНКЛИН. Ние го имаме КРИС ФРАНКЛИН. ГИ ИМАМЕ ЧЕТИРТИТЕ КРИС ФРАНКЛИН. ИМАМЕ ЧЕТИРИ ОКОЛОК ИМАМЕ ЧЕТИРИ ОКОЛОК ИМАМЕ ЧЕТИРТ СОВЕТНИК ЗА ОКЛОК ИМАМЕ ЧЕТИРИ СОВЕТНИЦА ЗА ОКЛОК ИМАМЕ ЧЕТВЕТА СОВЕТНИЦА ЗА ОКЛОК ЗА УРАГАН ИМАМЕ ЧЕТВЕТА СОВЕТНИЦА ЗА ОЛОК ОД ОЛОК ОД УЛИКАН МОALLНО ИМАМЕ ЧЕТИРТ СОВЕТНИК ЗА ОЛКОЛ ЗА МОURНО УРАГАН И СОВЕТНИК ЗА УРАГИНА МАЛКУ И СОВЕТНИК ЗА УРАГАН МАЛКУ И НЕКОИ СОВЕТНИК ЗА УРАКИНА МОЛНО И НЕКОЛКО ДОБРО СОВЕТНИК ЗА УРАГАН МОЛКУ И НЕКОИ ДОБРИ ВЕСТИ СОВЕТУВА ONЕ ЗА Ураганот МО SНО И НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е СОВЕТУВА ONЕ ЗА УРАГИНА МОЛКУ И НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е ТОА СОВЕТНИК ЗА УРАГАН МОЛНО И НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е ТОА НЕКОИ ДОБРА ВЕСТ Е ТОА НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е ТОА ВИНДОВИТЕ НЕКОИ ДОБРА ВЕСТ Е КОИ СЕ ВЕНЦИТЕ НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е ДЕКА ВИНДИТЕ СЕ УШТЕ НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ СЕ ШТО СЕ УШТЕ ВИНДОВИТЕ НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е ДЕКА ВИНДИТЕ СЕ УШТЕ САМО НЕКОЛКУ ДОБРА ВЕСТ Е ДЕКА ВИНДОВИТЕ СЕ УШТЕ САМО НА 80 ГОДИНИ ВИНДОВИТЕ СЕ УШТЕ САМО 80 ВИНДИ СЕ УШТЕ САМО НА 80 МИЛИ ВИНДИ СЕ УШТЕ САМО НА САМО 80 МИЛИ ВИНДОВИТЕ СЕ УШТЕ САМО НА ЧАС ОД САМО 80 МИЛИ. МИЛИ ЧАС. МИЛИ ЧАС. СЕГА МИЛИ ЧАС. СЕГА МИЛИ ЧАС. СЕГА Е МИЛИ ЧАС. СЕГА СЕ уште е МИЛИ ЧАС. СЕГА УШТЕ ОДИ МИЛИ ЧАС. Сега се уште оди МИЛИ ЧАС. СЕГА УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ МИЛИ ЧАС. СЕГА УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ А. СЕГА УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ А. СЕГА СЕ УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ КАТАСТУВАЧКИ СЕГА СЕ УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ КАТАСТРАТИВНО НЕВРЕМЕ СЕГА СЕ УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ КАТАСТРАТИВКА НЕВРЕМЕ ВО СЕГА УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ КОШТИТЕЛНО НЕВРЕМЕ НА УСЛОВИ СЕГА УШТЕ GЕ СЕ ОБЕЗБЕДУВА КАТУВАЧНО НЕВРЕМЕ НА ТЕРМИНИ РАШИТЕЛНИ НЕВРЕМЕНИ ВО ТЕРМИНИ НА РАЗВИШНИ НЕВРЕМЕНИ ВО ТЕРМИНИ НА РАШИТУВАЧКИ НЕВРЕМЕНИ ВО ТЕРМИНИ НА ВРЕЕТО ДЕВАСТИВНО НЕВРЕМЕ ВО ТЕРМИНИ НА ВКУПНИ ВРНОСИ ДЕВАСТИВНО НЕВРЕМЕ ВО ТЕРМИНИ НА ВКУПНИ ВРСКИ ОД ДЕВАСТИВНО НЕВРЕМЕ ВО ТЕРМИНИ НА ВКУПНИ ВРСКИ ОД ДОЛНО ВКУПНИ ВРЕМЕ ОД ДОЛНО ВКУПНИ ВРЕМЕ ОД ДОЛНА АЛАБАМА ВКУПНИ ВРЕМЕ ОД ДОЛНА АЛАБАМА ПРОТИВ ВКУПНИ ВРЕМЕ ОД ДОЛНА АЛАБАМА ОД А. ВКУПНИ ВРЕМЕ ОД ДОЛНА АЛАБАМА ОД ДОБРО ВКУПНИ ВРСКИ ОД ДОЛНИОТ АЛАБАМА ОД ДОБРА ПОРЦИЈА АЛАБАМА ПРИ ДОБРА ПОРЦИЈА АЛАБАМА ПРИ ДОБРО ПОРЦИЈА ОД АЛАБАМА ПРЕД ДОБРО ПОРЦИЈА НА АЛАБАМА ПРИ ДОБРА ПОРЦИЈА НА ФЛОРИДАТА АЛАБАМА ПРИ ДОБРО ПОРЦИЈА ОД ПЛАТАТА ФЛОРИДА. НА ФЛОРИДА САМА. НА ФЛОРИДА САМА. ИСТО НА ФЛОРИДА САМА. ИСТЕ ИЗВЕСТУВАЕ НА ФЛОРИДА САМА. ИСТИГНЕТЕ ТОРНАДО НА ФЛОРИДА САМА. ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ ТОРНАДО НА ФЛОРИДА САМА. ИСТАВЕТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ТОРНАДО ВО ИСТАВЕТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ТОРНАДО ВО ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ ЗА ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ ЗА ОВА ИСТАВЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈЕ ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈА КАКО ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈА КАКО ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПЛОА КАКО ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈА КАКО ЦИРКУЛАЦИЈА ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈА КАКО ОКОЛУКУВАЕ ОКОЛУ ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈЕ КАКО ОКОЛУКУВАЕ ОКОЛУ ОВА ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈЕ КАКО ОКОЛУКУВАЕ ОКОЛУ ОВОЈ БУРНОСТ ЦИКРУЛАЦИЈА ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ ОКОЛНУВАЕ ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ МОANЕ ОКОЛНУВАЕ ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ МОANЕ ЛЕСНО ОКОЛНУВАЕ ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ МОANЕ ЛЕСНО да се врти Циркулацијата околу оваа бура може лесно да се врти ЦИКРУЛАЦИЈА ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ МОANЕ ЛЕСНО ВРТИ НЕКОИ ОКОЛУКУВАЕ ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ МОANЕ ЛЕСНО да се врти некаде МОANЕ ЛЕСНО ВРТИ НЕКОЕ ЛЕСНО МОANЕ ДА ВРТИ НЕКОИ ОД ТИЕ ЛЕСНО МОANЕ ДА ВРТИ НЕКОИ ОД ТОРНАДОТ. ТИЕ ТОРНАДОИ. ТИЕ ТОРНАДОИ. ДВИЕЕ ТИЕ ТОРНАДОИ. ДВИЕЕ СЕ уште ТИЕ ТОРНАДОИ. ДВИЕЕ СЕ уште ОСНОВНО ДВИЕЕ СЕ уште ОСНОВНО ДВИЕ STЕТО СЕ УШТЕ ОСНОВНО СТАНИЦИЈА ДВИЕ STЕТО СЕILLА ОСНОВНО СТАНИЦАЛНО ИСТО ДВИЕ STЕТО СЕ УШТЕ ОСНОВНО СТАНЦИЈАЛНО И ДА ПОГЛЕДНЕ ДВИЕ STЕТО СЕ УШТЕ ОСНОВНО СТАНЦИЈАЛНО ИСТО ГЛЕДАЕ СТАНИЦАНСКИ СЕГА ГЛЕДАМ СТАНИЈАЛНО СЕГА ГЛЕДА ВО СТАНИЦИЈА СЕГА ПОГЛЕДНА СТАНИЦАНСКИ СЕГА ПОГЛЕДНАВА НА ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ СТАНИЦАНСКИ СЕГА ПОГЛЕДНАВА НА ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА СТАНИЦАНСКИ СЕГА ПОГЛЕДНАВА НА ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА ОД СТАНИЦАНСКИ СЕГА ГЛЕДАМЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НАШИ ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НАШИ ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НА НАШИОТ РАДАР ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НА НАШАТА РАДАРСКА СЛИКА ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НА НАШАТА РАДАРСКА СЛИГА ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НА НАШАТА РАДАРСКА СЛИКА ГО ПРАВИ ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НА НАШАТА РАДАРСКА СЛИКА РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид на А. РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид на бавна РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид на бавно многу РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид на бавна многу бавна РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид на бавно многу бавно движење Вид на бавно многу бавно движење Вид на бавно многу бавно движење кон Вид на бавно многу бавно движење кон Вид на бавна многу бавна движење кон север. Кон север. Кон север. САМО Кон север. САМО ДВА Кон север. САМО ДВЕ МИЛИ Кон север. САМО ДВЕ МИЛИ Кон север. САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. ПА САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. ТАКА ЗА САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. ПА ЗА СИТЕ САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ Е ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ СЕ уште е ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ СЕ УШТЕ СЕ ХОЛДИРА ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ СЕ уште СЕ ХОЛДИРА ЗА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ СЕ УШТЕ СЕ СЕ ОДРУВА ЗА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ СЕ УШТЕ СЕ ХОЛДИРА СЕКОГАШ А. УШТЕ СЕ ХОЛДИРА СЕКОГАШ А. СЕ уште се држи СЕКОЈА СТАНИЦА СЕ уште се држи СЕКОЈА СТАНИТЕЛНО ДВИЕЕ. СТАНИЦАНСКО ДВИЕЕ. СТАНИЦАНСКО ДВИЕЕ. ПРИТИСОК СТАНИЦАНСКО ДВИЕЕ. ПРИТИСОТ ИМА СТАНИЦАНСКО ДВИЕЕ. ДОЈДЕ ПРИТИСОТ СТАНИЦАНСКО ДВИЕЕ. ПРИТИСОКОТ ДОНЕСЕ ПРИТИСОКОТ ДОНЕСЕ ПРИТИСОКОТ ДОНЕСЕ ПРИТИСОКОТ ДОНЕСЕ НА МИЛИБАРИ. ДО МИЛИБАРИ. ДО МИЛИБАРИ. НЕ ДО МИЛИБАРИ. НЕ ТОА ДО МИЛИБАРИ. НЕ ТОА Е ДО МИЛИБАРИ. НЕ ДА СЕ ОБИДУВА НЕ ДА СЕ ОБИДУВА НЕ ДА СЕ ОБИДУВА НЕ ДА СЕ ОБИДУВА ДА СЕ ЗАЈАКНЕ НЕ ДА СЕ ОБИДУВА ДА СЕ ЗАЈАКНИ НЕ ДА СЕ ОБИДУВА ДА СЕ ЗАЈАКНИ ТОА НЕ ДА СЕ ОБИДУВА ДА СЕ ЗАЈАКИ ДО ТОА МОAYЕ ДА СЕ ЗАЈАКИ ДО ТОА МОAYЕ ДА СЕ ЗАЈАКИ ДО ТОА ШТО МОAYЕ ДА БИДЕ ДА СЕ ЗАЈАКНЕТЕ И ДОКОЛКУ МОAYЕ ДА СЕ ИЗВИНУВА ДА СЕ ЗАЈАКНЕТЕ И ДОКОЛКУ МОAYЕ ДА СЕ ИЗМАУВАТ ДА СЕ ЗАЈАЦИМЕ ДОКОЛКУ МОAYЕ ДА СЕ СЛУЧУВА СО САМО ДА СЕ ЗАЈАЦИМЕ ДОКОЛКУ МОAYЕ ДА СЕ СЛУЧУВА ИСПАТУВАЕ ДА СЕ ЗАЈАЦИМЕ ДОКОЛКУ МОAYЕ ДА СЕ СЛУЧУВААТ САМО БИДЕТЕ МО TЕН ДА СЕ СЛУЧИ КАКО И СМЕ БИДЕТЕ МОEMЕН ДА СЕ СЛУЧИ КАКО ПОЧНАМ БИДЕТЕ МОEMЕН ДА СЕ СЛУЧИ КАКО ШТО ПОЧНАВМЕ СЕ ЗАПАМУВАТЕ ДА СЕ СЛУЧИ ОД КОГА ПОЧНАМЕ ДА ВИДИМЕ БИДЕТЕ МОEMЕН ДА СЕ СЛУЧИ КОГА ПОЧНАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ А. БИДЕТЕ МО TЕН ДА СЕ СЛУЧИ КОГА ПОЧНАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ МАЛКУ БИДЕТЕ МО TЕН ДА СЕ СЛУЧИ КОГА ПОЧНАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ МАЛИЦА ЗАПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛИЦА ЗАПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ЗАПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД ОВА ВРЕЕТО ПОЧНАА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД ТОА ВИНОВО ВРЕЕ ЗАПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД ТОА ВИНОВИОТ ВИД ПОВЕЕ ОД ТАКОВ ВРНЕЕ ВИД ПОВЕЕ ОД ТАКОВ ВРНЕЕ ВИДОВ ПОЛНУВАЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВРНЕЕ ВИД ВО ПОПОЛНУВАЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВРНЕЕ ВИД ВО ПОЛНУВАЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВРНЕЕ ВИД ВО ПОЛНУВАЕ НА ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВРНЕЕ ВО ВЕЕ ВО ЈУOUЕТО ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВРНЕЕ ВЕЛО ИСПОЛНУВАЕ НА ЈУНАТА СТРАНА ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУTHERНАТА СТРАНА ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУOUНАТА СТРАНА ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУTHERНАТА СТРАНА НА ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУTHERНАТА страна на окото ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУOUНАТА СТРАНА НА ALLИДОТ НА ОЧИТЕ ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУOUНАТА СТРАНА НА ALLИДОТ ОЧИ КОЈ ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУOUНАТА СТРАНА НА ALLИДОТ НА ОЧИТЕ ШТО САМО ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУOUНАТА СТРАНА НА ALLИДОТ ЗА ОЧИ ШТО Е САМО НА ALLИДОТ ЗА ОЧИ ШТО Е САМО ОД WИДОТ ОК, ШТО СЕ ЧУДУВА ОД ALLИДОТ НА ОКОТ ШТО СЕ ЧУДУВА САМО ОД WИДОТ ОК КОЈ САМО Е НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ ОД ALLИДОТ ОК, ШТО САМО Е НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ ОД WИДОТ ОК КОЈ САМО Е НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОА ОД ALLИДОТ НА ОКОТ ШТО САМО Е НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОЈ ТИ ОД WИДОТ НА ОКОТ ШТО САМО Е НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТЕКОВ НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОЕ ШТО ГИ ИМАШ НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОЕ ШТО ГО ИМАТЕ НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОА ГО ИМАТЕ ЦЕНТАРОТ НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОЕ ГО ИМАТЕ ЦЕНТАРОТ НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОА ГО ИМАТЕ ЦЕНТАРОТ НА А. НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОГА ИМАТЕ ЦЕНТАР НА УРАГАН НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОА ЗА КОГА ИМАТЕ ЦЕНТАР НА УРАГИНА Центарот на ураганот за ЦЕНТАР НА УРАГАН ЗА ОД ЕДНА ЦЕНТАР НА УРАГАН ЗА ОСТАНА СТРАНА ЦЕНТАРОТ НА УРАГАН ЗА ОСТАНА СТРАНА И ЦЕНТАР НА УРАГАН ЗА ОКОЛУ СТО И ДВЕСЕТ ЦЕНТАР НА УРАГАН ЗА ОСТАНА СТРАНА И ДВЕСЕЕТЕЦИЕТЕ ПЕТ Сто и дваесет и пет Сто и дваесет и пет милја СТО И ДВЕСЕТ ПЕТ МИЛИ ОД СТОТИТЕ ДВЕСЕТЕТЕ ПЕТ МИЛИ ОД ГОДИНОТ СТОТИТЕ ДВЕСЕТЕТЕТЕ ПЕТ МИЛИ ОД СЕЛО НОВО СТОТИТЕ ДВЕСЕТЕТЕТ и пет милји од центарот на NEWу Орлеанс Милови од центарот на градот NEWу Орлеанс Милји од центарот на градот NEWу Орлеанс и Милови од центарот на градот NEWу Орлеанс и од Мајлови од центарот на градот NEWу Орлеанс и ефектите Милови од центарот на градот NEWу Орлеанс и ефектите овде Милови од центарот на градот NEWу Орлеанс и ефектите овде Милји од центарот на градот NEWу Орлеанс и ефектите овде И ЕФЕКТИТЕ ОВДЕ СЕ ИЗВЕСТУВААТ И ЕФЕКТИТЕ ОВДЕ СЕ МИНИМАЛНИ. МИНИМАЛЕН. МИНИМАЛЕН. ОЧИШТЕНО МИНИМАЛЕН. ОЧИГЛЕДНО КОРАСТАЛНО МИНИМАЛЕН. ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености МИНИМАЛЕН. ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености се забележани ОЧИГЛЕДНО ПРЕДМЕТИ НА КОРАТАЛНОСТИ НАВИСТИНА ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености се НАВИСТИНА ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ПРЕДИЗВИЦИ НАВИСТИНА СЕ ИСТРАУВААТ ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ГРИАА НАВИСТИНА ОД ОСНОВО ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености ОД ОВОЈ НАВИСТИНА ИМААТ БИДЕ НАВИСТИНА ОД ОВА БИДЕ НАВИСТИНА ОД ОВОЈ ДОСНО БИДЕ НАВИСТИНА ОД ОВОЈ ДОСНО ОД ОВА БИДЕ НАВИСТИНСКО ИСТРА SУВА SЕ ОД ОВОЈ ДООЧНИОВ ОВОЈ ВИКЕНД. ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО АНСИРА ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО НАСТРАНА ОД ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО ОД ТОА, ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО ОД ТОА, НИЕ ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО ОД ТОА, СМЕ ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО ОД ТОА, НЕ СМЕ НО ОД ТОА, НЕ СМЕ НО ОД ТОА, НЕ ОЧЕКУВАМЕ НО ОД ТОА, НЕ ОЧЕКУВАМЕ НО ОД ТОА, НЕ ОЧЕКУВАМЕ КАЛАСТРАВНИОТ НО ОД ТОА, НЕ ОЧЕКУВАМЕ КАЛАСТИВНИОТ НЕВРЕМЕ ОЧЕКУВАЕ КАЛАСТИВНИОТ НЕВРЕМЕ ОЧЕКУВА THEЕ НА КАЛАСТИВНИОТ БУРНИ ХИР ОЧЕКУВАТЕ ЈА КАТУВАЧНИОТ БУРНИ ХИР ОЧЕКУВАТЕ ЈА КАЛАСТИВНИОТ БУРНИ ХИР КОЈ НИЕ ОЧЕКУВАТЕ ЈА КАТУВАЧНИОТ БУРНИ ХИР КОЈ МО WEЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ГО КАЛАСТИВНИОТ БУРНИ ХИР што може да го имаме ОЧЕКУВАТЕ ЈА КАЛАСТИВНИОТ БУРНИ ХИР КОЈ МОUЕ ДА ГИ ГЛЕМЕ. ХРАГ што може да го видовме. ХРАГ што може да го видовме. Имаше ХРАГ што може да го видовме. ИМАЛ ОВА ХРАГ што може да го видовме. ОВА БЕШЕ ХРАГ што може да го видовме. ОВА БЕШЕ А. ХРАГ што може да го видовме. ОВА БИЛЕ МАЛКУ ХРАГ што може да го видовме. ОВА БИЛЕ МАЛИЦА ХРАГ што може да го видовме. ОВА БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ОВА БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ОВА БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ОВА БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОВА БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕ THEЕ НА ЗАПАД. ДО ЗАПАД. ДО ЗАПАД. ПОВТОРНО, ДО ЗАПАД. ПОВТОРНО, БР ДО ЗАПАД. ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ ДО ЗАПАД. ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА ДО ЗАПАД. ПОВТОРНО, СО НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА ПОВТОРНО, СО НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА СО ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА СО НЕВРЕМЕТО ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ Изненадувања со тоа бура ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА СО НЕВРЕМЕ КОЈА БАРА ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА СО НЕВРЕМЕ ТОА БАРА ДВИЕЕ НЕВРЕМЕТО КОЈА БАРА ДВИЕЕ НЕВРЕМЕТО КОЈА БАРА ДВИЕЕ ПРЕД НЕВРЕМЕТО КОЈА БАРА ДВИЕЕ ПРЕКУ НЕВРЕМЕТО КОЈА БАРА ДВИЕЕ ПРЕКУ СЕВЕРОТ СЕ ПОСЛУУВА НЕВРЕМЕТО КОЈА СЛАБО ДВИЕ TЕ ПРЕД СЕВЕРОТ ОВА СЕ ОСНОВНО НЕВРЕМЕТО КОЈА БАРА ДВИЕ TЕ ПРЕД СЕВЕРОТ ПРЕД СЕВЕРОТ СЕ ОСНОВНО ОД ОСНОВНОТО ПОЧНА СЕВЕРОТ. ПОЧНА ПОЧНА НО ПОЧНА НО СМЕ ПОЧНА НО НЕ СМЕ ПОЧНА НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ ДЕПОЛ НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ ДОБИЈА ДО СЕ НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ ДЕПА ДО НИЕ НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ ДЕПА ДО ДОКОГАШ НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ ДЕПА ДО ДА НЕ ВЛЕЗЕМЕ РЕПАА ДО СЕ ВЛЕГУВАМЕ РЕПАЦИЈА ДО РАБОТ РЕПАА UNЕ ДО СЕ ВО РАНО KЕБЕЛО РЕПАЦИЈА ДО СЕ ОБЕДИМЕ РАНОВИ РЕПАА UNЕ ДО ДЕКА ВЛЕГИМЕ ВО РАНОВИЧЕТО ПОЛИДА РЕПАА UNЕ ДО УТРЕ ВО РАНОВИЧЕТО ПОЛУДА РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. НИЕ РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. НИЕ НАПРАВИВМЕ РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. ВИДИВЕ РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. ВИДИМЕ НЕКОИ РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. ВИДИМЕ НЕКОИ КРАТКО РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. ВИДИМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ ВИДИМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ ПОГЛЕДНАМЕ НЕКОИ КРАТКИ ТУШЕНЦИ ПОГЛЕДНЕМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ ТУШЕНИ ПОГЛЕДНЕМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ ТУШЕНИ ПОГЛЕДНЕМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ ТУШЕНИ ДВИАЕ ПРЕКУ ПОГЛЕДНЕМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ ТУШЕНИ ДВИАЕ ПРЕД ОБЛАСТА ТУШКИТЕ СЕ ДВИАТ ПРЕД ОБЛАСТА Тушевите се движат низ областа, но Тушевите се движат низ областа, но тоа Тушевите се движат низ областа, но тоа е Тушевите се движат низ областа, но тоа е веќе ТУШКИТЕ СЕ ДВИАТ ПРЕКУ ОБЛАСТА, АМА ОТКАКО Тушевите се движат низ областа, но тоа е за него ТУШЕВИТЕ СЕ ДВИАТ ПРЕД ОБЛАСТА, АМА ОД ОВА НО ТОА СЕ ИЗГЛЕДА ОД ОВА НО ТОА СЕ ИЗГОВОРИ ОД УРАГАН НО ТОА ТОА МОALLУВА ОД УРАГАН УРАГАНСКИ МОALLНО. УРАГАНСКИ МОALLНО. ТИЕ УРАГАНСКИ МОALLНО. Бурите УРАГАНСКИ МОALLНО. НЕВРЕАТА Вклучени УРАГАНСКИ МОALLНО. НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ ВИСТИНА НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ АКТАВНО ПОЧНУВААТ НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ АКТАВНО ПОЧНУВААТ ДО НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ АКТУАЛНО ПОЧНУВААТ ДО СРЕДИ НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ ВО ВИСТИНСКИ ПОЧНУВААТ ОД ВИД Всушност, почнувајќи од вид ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДО ВИД ОВИС ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДО ВИД ОВИС ОКОЛУ ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДО ВИД ОВИС ОКОЛУ ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДО ВИД ОВИС ОКОЛУ НА ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДО ВИД ОВИС ОКОЛУ ПОВЕЕ ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДА СЕ РАКУВААТ ОД ОКОЛУ НА ПООПАДОТ Завиткајте околу повеќе западно Завиткајте се околу позападната страна Завиткајте околу позападната страна од Завиткајте се околу позападната страна на Завиткајте околу позападната страна на бурата Завиткајте околу позападната страна на бурата и Завиткајте околу позападната страна на бурата и ние сме СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И СМЕ СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И ПОЧНУВАМЕ СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И ПОЧНУВАМЕ СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ А. СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И ПОЧНУВАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ МНОГУ СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО и почнуваме да гледаме многу СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО и почнуваме да гледаме многу ПОЧНУВАЕ ДА ГЛЕДАМ МНОГУ ПОЧНУВА TOЕ ДА ГЛЕДАМЕ МНОГУ ИСТОК ПОЧНУВА TOЕ ДА ГЛЕДАМЕ МНОГУ ИСТОЧНА СТРАНА ПОЧНУВА TOЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ КОЛАПСИ НА ИСТОЧНАТА СТРАНА ПОЧНУВА TOЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ КОЛАПСИ НА ИСТОЧНАТА СТРАНА НА ПОЧНУВАЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ КОЛАПСКА РАЗИЧНА СТРАНА НА КОЛАПСА НА ИСТОЧНАТА СТРАНА НА КАЛПАС НА ИСТОЧНАТА СТРАНА НА МОМЕНТОТ. МОМЕНТ. МОМЕНТ. ТОА МОМЕНТ. ТОА Е МОМЕНТ. ТОА Е ОЧИГЛЕДНО МОМЕНТ. ТОА ОЧИШТЕНО ОДИ ТОА ОЧИШТЕНО ОДИ ТОА ОЧИШТЕНО ОДИМЕ ТОА ОЧИШТЕНО ОДИ ДА СЕ ПРОМЕНИ. ДА СМЕНИ. ДА СМЕНИ. И ДА СМЕНИ. И УШТЕ ДА СМЕНИ. И СЕ УШТЕ ДА СМЕНИ. И СЕ УШТЕ МИСЛИ ДА СМЕНИ. И УШТЕ И ДАЛИ ТИЕ И УШТЕ И ДАЛИ ТИЕ И СЕ УШТЕ И ОД ТИЕ НЕВРЕМЕНИ И СЕ УШТЕ ДАЛИ СЕ ТИЕ НЕВРЕМЕА И УШТЕ ДАЛИ ОВИЕ НЕВРЕМЕ СЕ СЛУЧААТ И СЕ УШТЕ ДАЛИ ОВИЕ НЕВРЕМЕНИ СЕ СЛУЧААТ И СЕ УШТЕ ДАЛИ ТИЕ НЕВРЕМЕ СЕ СЛУЧААТ НА НЕВРЕБИТЕ СЕ СЛУЧААТ НА НЕВРЕМЕСТИ СЕ СЛУЧААТ НА ИСТОК НЕВРЕМЕСТИ СЕ СЛУЧААТ НА ИСТОЧНАТА СТРАНА, НЕВРЕБИТЕ СЕ СЛУЧААТ ОД ИСТОЧНАТА СТРАНА, ТОА БОРМИТЕ СЕ СЛУЧААТ НА ИСТОЧНАТА СТРАНА, ТОА Е НЕВРЕБИТЕ СЕ СЛУЧУВААТ ОД ИСТОЧНАТА СТРАНА, СЕ уште Е ИСТОЧНА СТРАНА, Сè уште е ИСТОЧНА СТРАНА, СЕ УШТЕ ИНДУНАЦИИРА ИСТОЧНА СТРАНА, УШТЕ СЕ ИНДУНЕГИРАЕ НА ИСТОЧНА СТРАНА, УШТЕ СЕ ИНДУНЕСИРА ЛОЦИТЕ ИСТОЧНА СТРАНА, УШТЕ СЕ ИНДУНЕСИРА ЛОЦИТЕ ВО ИСТОЧНА СТРАНА, УШТЕ СЕ ИНДУНЕСИРА ЛОЦИТЕ ВО АЛАБАМА ИНДЕНГИРАЕ НА ЛИЦАТА ВО АЛАБАМА ИНДЕНГИРАЕ НА ЛИЦАТА ВО АЛАБАМА И ИНДЕНГИРАЕ НАРОДИТЕ ВО АЛАБАМА И ФЛОРИДА ИНВЕНДАЦИЈА НА НАРОДИТЕ ВО ПРАВО АЛАБАМА И ФЛОРИДА ИНВЕНДАЦИЈА НА НАРОДИТЕ ВО АЛАБАМА И ФЛОРИДА ПОСЕГА ИНДЕНГИРАЕ НАРОДИТЕ ВО АЛАБАМА И ФЛОРИДА ПРАВО СЕГА СО И ФЛОРИДА ПРАВО СЕГА СО И ФЛОРИДА ПРАВО СЕГА СО ТЕЛИ И ФЛОРИДА ПРАВО СЕГА СО ТЕЧЕН ВРЕЕ. Тежок дожд. Тежок дожд. И Тежок дожд. И ТОА Тежок дожд. И ТОА Е Тежок дожд. И ТОА ОДИ Тежок дожд. И ТОА ОДИ Тежок дожд. И ТОА ISЕ БИДЕ Тежок дожд. И ТОА ISЕ СЕ БИДЕ И ТОА ISЕ СЕ БИДЕ И ТОА ОДИ СЕ СЛУЧАЈОТ И ТОА ОДИ ДА СЕ СЛУЧАЈОТ НИВ И ТОА ОДИ ДА СЕ СЛУЧАЈОТ НИЗ ОБЈЕКТ И ТОА ISЕ СЕ СЛУЧАЈ НЕЕ НО И ТОА ОДИ ДА СЕ СЛУЧАЈ НЕ NЕ И И И ТОА ОДИ ДА СЕ СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ВО ВОДА СЛУЧАЈ преку ноќта и во СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО А. СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ДОБРО СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ДОБРА ПОРЦИЈА СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ДОБРА ПОРЦИЈА ОД СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ДОБРА ПОРЦИЈА НА СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ДОБРА ПОРЦИЈА НА УТРО ДОБРА ПОРЦИЈА НА УТРО ДОБРА ПОРЦИЈА ОД УТРЕ УТРЕ. УТРЕ. УТРЕ. НИЕ УТРЕ. НИЕ СМЕ УТРЕ. БАРАМЕ УТРЕ. БАРАМЕ УТРЕ. БАРАМЕ А. УТРЕ. БАРАМЕ ОД ДЕПОТ БАРАМЕ ОД ДЕПОТ ПОВТОРНО ГЛЕДАМЕ ДЕПОТ ПОВТОРНО НЕКОГАШ ГО ПОГЛЕДНУВАМЕ ДЕПОТ ПОВТОРНО ГО ПОГЛЕДУВАМЕ ДЕПОЛОГОТ НЕКОГАШ ПОДДРШКА УТРЕ ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОГЛЕДНУВАМЕ ДО ОБРАБОТКА ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОЛУДА Утре ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА УТРЕ ВО ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА УТРЕ ВО МОБИЛНО ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА Утре во мобилен залив ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА Утре во мобилен залив или ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА УТРЕ ВО МОБИЛНИОТ ЗАБОР ИЛИ ОКОЛУ ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА Утре во мобилен залив или околу ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА Утре во мобилен залив или околу заливот ВО МОБИЛНИОТ ЗАБОР ИЛИ ОКОЛУ ЗАБОРОТ ВО МОБИЛНИОТ ЗАБОР ИЛИ ОКОЛУ МОAYЕБО ВО МОБИЛНИОТ ЗАБОР ИЛИ ОКОЛУ ЗАБОРОТ Можеби не ВО МОБИЛЕН ЗАБОР ИЛИ ОКОЛУ ЗАБОРОТ МО MЕ ДА НЕ ТОЧНО. Можеби не е точно. Можеби не е точно. МОБИЛНИ Можеби не е точно. МОБИЛНА ЗЕМЈА Можеби не е точно. МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ Можеби не е точно. МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ Можеби не е точно. МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ БАЛДВИН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ КАНТИНА БАЛДВИН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ КА COUNTА БАЛДВИН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ КАALА БАЛДВИН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ КАALА БАЛДВИН КАКО ШТО ПРАВИ КАРАГИЈА БАЛДВИН КАКО ШТО ПРИЧИ ЗЕМЈА БАЛДВИН КАКО ШТО ВЕOVУВА ЗЕМЈА БАЛДВИН КАКО ШТО ВЕ MУВА ВО ВНАТРЕШНО ЗЕМЈА БАЛДВИН КАКО ШТО ПРЕДВИ MУВА ОД ВНАТРЕШКО ЗЕМЈА БАЛДВИН КАКО ШТО ПОДВИУВА УТРЕ ВО ВНАТРЕШНО ДВИ ДУВА УТРЕ ДВИЕ ВО ВНАТРЕШЕН СО УТРЕ ПОпладне. ПОпладне ПОпладне НИЕ ПОпладне БИ ТРЕБАЛЕ ПОпладне Треба да видиме ПОпладне Треба да го видиме тоа ПОпладне ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ Бура ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ Бура ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ СЕГАРЕЕ НА НЕВРЕМЕ ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА НЕВРЕМЕ НА СЛАБЕЕ ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ НЕВРЕМЕНСКО СЛЕБЕЕ НА А. ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ НЕВРЕМЕНСКО ОСТАСУВА TOЕ НА ТРОПИЧКО ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ НЕВРЕМЕНСКО ОСТАСУВА TOЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО Дури и СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО Дури и внатре СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО Дури и во СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО Дури и во позицијата СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО Дури и во позицијата од другата страна НО Дури и во позицијата од другата страна НО Дури и во позицијата преку југ НО Дури и во позицијата преку јужна Алабама НО Дури и во позицијата преку јужна Алабама и НО Дури и во позицијата преку јужна Алабама и движење НО Дури и во позицијата низ јужна Алабама и движење нагоре ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ МИНАТО ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ НА МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ НА МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, ТОА ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, ТОА Е ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ НА МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ уште е МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ уште е МОASTНА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ Уште црта МОASTНА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ УШТЕ СЕ ЦРТА ВЛЕГА МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ УШТЕ ИСКЛУЧУВА влага МОASTНА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ УШТЕ ИСКЛУЧУВА влага од МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ УШТЕ ИСКЛУЧУВА влага од ИЗВЕШУВА MOЕ НА влага од ЦРТАЕ НА ВЛАГОСТА ОД ЗАЛЕКОТ. ЗАЛИВ. ЗАЛИВ. ПА ЗАЛИВ. ТАКА НАРОДИ ЗАЛИВ. ПА ЛУKSЕ ОД ЗАЛИВ. ПА ЛУKSЕ ОД ТОА ЗАЛИВ. ТАКА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМА ЗАЛИВ. ТАКА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМА БРЕСОТ ТАКА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМА БРЕСОТ ПА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМА БРЕДОТ ДО ПА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМСКИОТ БРЕСТ ДО ТРГ ПА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМА БРЕДОТ ВО ФЛОРИДАТА ТАКА ЛОКОВИ ОД АЛАБАМА БРГОВИЈАТА ДО ФЛОРИДА ЕДИНИЦА ТАКА ЛИ СОЛЈА ОД АЛАБАМА БРЕГОТ ДО ФЛОРИДА ЛИШТАТА СЕ ДО ФЛОРИДА САМАТА СЕ ОДАТ ВО ФЛОРИДА ПОЛИГАТА ОДАТЕ ВО ФЛОРИДА ПАНХАНДЛОТО ОД СВОЈОТ НА ФЛОРИДА ОДАТ ДА БИДАТ ДО ФЛОРИДАТА КОМАЛКА ОДРУВААТ ДА БАРААТ ДО ФЛОРИДАТА ЛИГА ОДААТ ДА БАРААТ ОДАТ ДА БАРААТ ОДАТ ДА БАРААТ ЗНАЧЕЕ ОДБАВАТЕ ДА БАРААТ ВО ЗНАЧИНИ АМУНТИ ОДБАВАТЕ ДА ГО БАРАТЕ ЗНАЧИТЕЛНИТЕ АМУНДИ НА ОДАТ ДА БАРААТ ВО ЗНАЧИТЕЛНИ АМУНТИ НА ВРЕЕ Значајни количини на дожд Значајни количини на дожд и ЗНАЧИТЕЛНИ АМУНТИ НА ВРЕЕ И ТОА Е ЗНАЧИТЕЛНИ АМУНТИ НА ВРЕЕ ВО ВРЕМЕ И ТОА Е КАДЕ ЗНАЧИТЕЛНИ АМУНТИ НА ВРЕЕ ВО ВРЕМЕ И ТАМУ ОВДЕ ЗНАЧИТЕЛНИ АМУНТИ НА ВРЕЕ ВО ВРЕМЕ И ТАМУ МОLDЕ ДА ПОСЛЕДНЕМЕ И ТУКА МОLDЕ ДА МОЕМЕ И ТУКА ЛЕСНО МО COЕМЕ И ТОГА МО COЕ ЛЕСНО ДА ГО ВИДИМЕ И ТОГА МО COЕ ЛЕСНО ДА ГО ВИДИМЕ И ТУКА МО COЕ ЛЕСНО ДА ГИ ВИДИМЕ 15-те И ТОГА МОЕ ЛЕСНО ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ 15-те И ТУКА МО COЕ ЛЕСНО ДА ГИ ВИДИМЕ 15 ДО 20 И ТОГА МОЕ ЛЕСНО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕМЕ ОД 15 ДО 20 инчи ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 инчи ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ ПАМ ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ Дури и повеќе ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ ПОВЕЕ ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ ДОСЕГА ПОВЕЕ ОД НИЕ ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ ДОДЕКА ПРОДОЛУВАМЕ ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ КАКО ПРОДОЛУВАМЕ ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ КОЈ ПРОДОЛУВАМЕ НЕГО ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ КОЈ ПРОДОЛУВАМЕ НИЕ ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ КОЈ ПРОДОЛУВАМЕ НЕ THЕ ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ КОЈ ПРОДОЛУВАМЕ НЕ THЕТА Утре Низ ноќта утре Низ ноќта УТРЕ СРЕДА ПО НЕIGHЕТА УТРЕ СРЕДА ЗА Низ ноќта утре СРЕДА ЗА А. Низ ноќта утре СРЕДА ЗА ДОБРО Низ ноќната утре СРЕДА ЗА ДОБР ДЕЛ Низ ноќната утре СРЕДА ЗА ДОБР ДЕЛ СРЕДА ЗА ДОБР ДЕЛ ОД

Вторник, 16 часот, ажурирање на ураганот Сали: Надвор од падот на Мисисипи или Алабама

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.3"> АГЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.1"> АГЕНЦИЈА >> </text>
<text sub="clublinks" start="4.17" dur="0.167"> АГЕНЦИЈА >> ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="4.337" dur="0.1"> АГЕНЦИЈА >> ДОБРО ПОпладне. </text>
<text sub="clublinks" start="4.437" dur="0.167"> >> ДОБРО ПОпладне. </text>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.1"> >> ДОБРО ПОпладне. >> </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.167"> >> ДОБРО ПОпладне. >> Јас сум </text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="2.87"> >> ДОБРО ПОпладне. >> Јас сум ШЕФ </text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.066"> >> ДОБРО ПОпладне. >> Јас сум главен метеоролог </text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.234"> >> Јас сум главен метеоролог </text>
<text sub="clublinks" start="8.041" dur="0.167"> >> Јас сум главен метеоролог ХРИС </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.1"> >> Јас сум главен метеоролог ХРИС ФРАНКЛИН. </text>
<text sub="clublinks" start="8.308" dur="0.167"> КРИС ФРАНКЛИН. </text>
<text sub="clublinks" start="8.475" dur="0.066"> КРИС ФРАНКЛИН. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="8.541" dur="0.1"> КРИС ФРАНКЛИН. НИЕ ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="8.641" dur="0.067"> КРИС ФРАНКЛИН. ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="0.1"> КРИС ФРАНКЛИН. Ние го имаме </text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.134"> КРИС ФРАНКЛИН. ГИ ИМАМЕ ЧЕТИРТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="8.942" dur="0.067"> КРИС ФРАНКЛИН. ИМАМЕ ЧЕТИРИ ОКОЛОК </text>
<text sub="clublinks" start="9.009" dur="0.266"> ИМАМЕ ЧЕТИРИ ОКОЛОК </text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.067"> ИМАМЕ ЧЕТИРТ СОВЕТНИК ЗА ОКЛОК </text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.167"> ИМАМЕ ЧЕТИРИ СОВЕТНИЦА ЗА ОКЛОК </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.1"> ИМАМЕ ЧЕТВЕТА СОВЕТНИЦА ЗА ОКЛОК ЗА УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.067"> ИМАМЕ ЧЕТВЕТА СОВЕТНИЦА ЗА ОЛОК ОД ОЛОК ОД УЛИКАН МОALLНО </text>
<text sub="clublinks" start="9.676" dur="0.067"> ИМАМЕ ЧЕТИРТ СОВЕТНИК ЗА ОЛКОЛ ЗА МОURНО УРАГАН И </text>
<text sub="clublinks" start="9.743" dur="0.2"> СОВЕТНИК ЗА УРАГИНА МАЛКУ И </text>
<text sub="clublinks" start="9.943" dur="1.802"> СОВЕТНИК ЗА УРАГАН МАЛКУ И НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="11.745" dur="0.1"> СОВЕТНИК ЗА УРАКИНА МОЛНО И НЕКОЛКО ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="11.845" dur="0.1"> СОВЕТНИК ЗА УРАГАН МОЛКУ И НЕКОИ ДОБРИ ВЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.1"> СОВЕТУВА ONЕ ЗА Ураганот МО SНО И НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.067"> СОВЕТУВА ONЕ ЗА УРАГИНА МОЛКУ И НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.066"> СОВЕТНИК ЗА УРАГАН МОЛНО И НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.234"> НЕКОИ ДОБРА ВЕСТ Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.067"> НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е ТОА ВИНДОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="12.479" dur="0.1"> НЕКОИ ДОБРА ВЕСТ Е КОИ СЕ ВЕНЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.066"> НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е ДЕКА ВИНДИТЕ СЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.101"> НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ СЕ ШТО СЕ УШТЕ ВИНДОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="12.746" dur="0.1"> НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ Е ДЕКА ВИНДИТЕ СЕ УШТЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="12.846" dur="0.066"> НЕКОЛКУ ДОБРА ВЕСТ Е ДЕКА ВИНДОВИТЕ СЕ УШТЕ САМО НА 80 ГОДИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="12.912" dur="0.234"> ВИНДОВИТЕ СЕ УШТЕ САМО 80 </text>
<text sub="clublinks" start="13.146" dur="0.067"> ВИНДИ СЕ УШТЕ САМО НА 80 МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.1"> ВИНДИ СЕ УШТЕ САМО НА САМО 80 МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.1"> ВИНДОВИТЕ СЕ УШТЕ САМО НА ЧАС ОД САМО 80 МИЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.2"> МИЛИ ЧАС. </text>
<text sub="clublinks" start="13.613" dur="0.067"> МИЛИ ЧАС. СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.067"> МИЛИ ЧАС. СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="2.135"> МИЛИ ЧАС. СЕГА Е </text>
<text sub="clublinks" start="15.882" dur="0.234"> МИЛИ ЧАС. СЕГА СЕ уште е </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.033"> МИЛИ ЧАС. СЕГА УШТЕ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.067"> МИЛИ ЧАС. Сега се уште оди </text>
<text sub="clublinks" start="16.216" dur="0.066"> МИЛИ ЧАС. СЕГА УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.067"> МИЛИ ЧАС. СЕГА УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.334"> СЕГА УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="16.683" dur="0.1"> СЕГА СЕ УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ КАТАСТУВАЧКИ </text>
<text sub="clublinks" start="16.783" dur="0.067"> СЕГА СЕ УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ КАТАСТРАТИВНО НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.1"> СЕГА СЕ УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ КАТАСТРАТИВКА НЕВРЕМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="16.95" dur="0.067"> СЕГА УШТЕ ОДИ ДА БИДЕ КОШТИТЕЛНО НЕВРЕМЕ НА УСЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="17.017" dur="0.066"> СЕГА УШТЕ GЕ СЕ ОБЕЗБЕДУВА КАТУВАЧНО НЕВРЕМЕ НА ТЕРМИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="17.083" dur="0.2"> РАШИТЕЛНИ НЕВРЕМЕНИ ВО ТЕРМИНИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.167"> РАЗВИШНИ НЕВРЕМЕНИ ВО ТЕРМИНИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="17.45" dur="0.134"> РАШИТУВАЧКИ НЕВРЕМЕНИ ВО ТЕРМИНИ НА ВРЕЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="17.584" dur="2.369"> ДЕВАСТИВНО НЕВРЕМЕ ВО ТЕРМИНИ НА ВКУПНИ ВРНОСИ </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.1"> ДЕВАСТИВНО НЕВРЕМЕ ВО ТЕРМИНИ НА ВКУПНИ ВРСКИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="0.067"> ДЕВАСТИВНО НЕВРЕМЕ ВО ТЕРМИНИ НА ВКУПНИ ВРСКИ ОД ДОЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.233"> ВКУПНИ ВРЕМЕ ОД ДОЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="20.353" dur="0.134"> ВКУПНИ ВРЕМЕ ОД ДОЛНА АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="0.033"> ВКУПНИ ВРЕМЕ ОД ДОЛНА АЛАБАМА ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.1"> ВКУПНИ ВРЕМЕ ОД ДОЛНА АЛАБАМА ОД А. </text>
<text sub="clublinks" start="20.62" dur="0.134"> ВКУПНИ ВРЕМЕ ОД ДОЛНА АЛАБАМА ОД ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="20.754" dur="0.066"> ВКУПНИ ВРСКИ ОД ДОЛНИОТ АЛАБАМА ОД ДОБРА ПОРЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="20.82" dur="0.167"> АЛАБАМА ПРИ ДОБРА ПОРЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="20.987" dur="0.067"> АЛАБАМА ПРИ ДОБРО ПОРЦИЈА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.133"> АЛАБАМА ПРЕД ДОБРО ПОРЦИЈА НА </text>
<text sub="clublinks" start="21.187" dur="2.903"> АЛАБАМА ПРИ ДОБРА ПОРЦИЈА НА ФЛОРИДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="24.09" dur="0.134"> АЛАБАМА ПРИ ДОБРО ПОРЦИЈА ОД ПЛАТАТА ФЛОРИДА. </text>
<text sub="clublinks" start="24.224" dur="0.2"> НА ФЛОРИДА САМА. </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.133"> НА ФЛОРИДА САМА. ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.134"> НА ФЛОРИДА САМА. ИСТЕ ИЗВЕСТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.133"> НА ФЛОРИДА САМА. ИСТИГНЕТЕ ТОРНАДО </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.067"> НА ФЛОРИДА САМА. ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ ТОРНАДО </text>
<text sub="clublinks" start="24.891" dur="0.067"> НА ФЛОРИДА САМА. ИСТАВЕТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ТОРНАДО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.233"> ИСТАВЕТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ТОРНАДО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="25.191" dur="0.067"> ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ </text>
<text sub="clublinks" start="25.258" dur="0.1"> ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="25.358" dur="0.1"> ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ ЗА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="25.458" dur="0.067"> ИСТАВЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.067"> ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="25.592" dur="0.066"> ИСТИГНЕТЕ ГО ЧАСОВИТЕ НА ТОРНАДО ВО ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="25.658" dur="3.337"> ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПЛОА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="28.995" dur="0.134"> ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈА КАКО ЦИРКУЛАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.1"> ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈА КАКО ОКОЛУКУВАЕ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.1"> ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈЕ КАКО ОКОЛУКУВАЕ ОКОЛУ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="29.329" dur="0.067"> ЕФЕКТ ЗА ОВАА ПОДРАЧЈЕ КАКО ОКОЛУКУВАЕ ОКОЛУ ОВОЈ БУРНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="29.396" dur="0.2"> ЦИКРУЛАЦИЈА ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.133"> ОКОЛНУВАЕ ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ МОANЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.729" dur="0.1"> ОКОЛНУВАЕ ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ МОANЕ ЛЕСНО </text>
<text sub="clublinks" start="29.829" dur="0.067"> ОКОЛНУВАЕ ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ МОANЕ ЛЕСНО да се врти </text>
<text sub="clublinks" start="29.896" dur="0.1"> Циркулацијата околу оваа бура може лесно да се врти </text>
<text sub="clublinks" start="29.996" dur="0.067"> ЦИКРУЛАЦИЈА ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ МОANЕ ЛЕСНО ВРТИ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="30.063" dur="0.067"> ОКОЛУКУВАЕ ОКОЛУ ОВОЈ НЕВРЕМЕ МОANЕ ЛЕСНО да се врти некаде </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.233"> МОANЕ ЛЕСНО ВРТИ НЕКОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="30.363" dur="0.167"> ЛЕСНО МОANЕ ДА ВРТИ НЕКОИ ОД ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="30.53" dur="0.1"> ЛЕСНО МОANЕ ДА ВРТИ НЕКОИ ОД ТОРНАДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.234"> ТИЕ ТОРНАДОИ. </text>
<text sub="clublinks" start="30.864" dur="3.37"> ТИЕ ТОРНАДОИ. ДВИЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="34.234" dur="0.167"> ТИЕ ТОРНАДОИ. ДВИЕЕ СЕ уште </text>
<text sub="clublinks" start="34.401" dur="0.066"> ТИЕ ТОРНАДОИ. ДВИЕЕ СЕ уште ОСНОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.301"> ДВИЕЕ СЕ уште ОСНОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="34.768" dur="0.166"> ДВИЕ STЕТО СЕ УШТЕ ОСНОВНО СТАНИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="34.934" dur="0.134"> ДВИЕ STЕТО СЕILLА ОСНОВНО СТАНИЦАЛНО ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="35.068" dur="0.067"> ДВИЕ STЕТО СЕ УШТЕ ОСНОВНО СТАНЦИЈАЛНО И ДА ПОГЛЕДНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="35.135" dur="0.066"> ДВИЕ STЕТО СЕ УШТЕ ОСНОВНО СТАНЦИЈАЛНО ИСТО ГЛЕДАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="35.201" dur="0.201"> СТАНИЦАНСКИ СЕГА ГЛЕДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="35.402" dur="0.1"> СТАНИЈАЛНО СЕГА ГЛЕДА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.133"> СТАНИЦИЈА СЕГА ПОГЛЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.1"> СТАНИЦАНСКИ СЕГА ПОГЛЕДНАВА НА ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="35.735" dur="1.468"> СТАНИЦАНСКИ СЕГА ПОГЛЕДНАВА НА ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> СТАНИЦАНСКИ СЕГА ПОГЛЕДНАВА НА ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.067"> СТАНИЦАНСКИ СЕГА ГЛЕДАМЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НАШИ </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.234"> ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НАШИ </text>
<text sub="clublinks" start="37.604" dur="0.133"> ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НА НАШИОТ РАДАР </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.067"> ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НА НАШАТА РАДАРСКА СЛИКА </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НА НАШАТА РАДАРСКА СЛИГА </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.167"> ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НА НАШАТА РАДАРСКА СЛИКА ГО ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="38.071" dur="0.067"> ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА НА НАШАТА РАДАРСКА СЛИКА </text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.2"> РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува </text>
<text sub="clublinks" start="38.338" dur="0.067"> РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="0.033"> РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид </text>
<text sub="clublinks" start="38.438" dur="0.1"> РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид на А. </text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="2.803"> РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид на бавна </text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.1"> РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид на бавно многу </text>
<text sub="clublinks" start="41.441" dur="0.133"> РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид на бавна многу бавна </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.067"> РАДАРСКА СЛИКА ИМ ПОкажува вид на бавно многу бавно движење </text>
<text sub="clublinks" start="41.641" dur="0.234"> Вид на бавно многу бавно движење </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.066"> Вид на бавно многу бавно движење кон </text>
<text sub="clublinks" start="41.941" dur="0.101"> Вид на бавно многу бавно движење кон </text>
<text sub="clublinks" start="42.042" dur="0.1"> Вид на бавна многу бавна движење кон север. </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> Кон север. </text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> Кон север. САМО </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.1"> Кон север. САМО ДВА </text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.066"> Кон север. САМО ДВЕ МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="42.575" dur="0.1"> Кон север. САМО ДВЕ МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="42.675" dur="0.134"> Кон север. САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. </text>
<text sub="clublinks" start="42.809" dur="2.603"> САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. </text>
<text sub="clublinks" start="45.412" dur="0.066"> САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="45.478" dur="0.167"> САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. ТАКА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.167"> САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. ПА ЗА СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="45.812" dur="0.167"> САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="45.979" dur="0.067"> САМО ДВЕ МИЛА ЧАС. ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.166"> ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="46.212" dur="0.067"> ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="46.279" dur="0.1"> ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="46.379" dur="0.134"> ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ СЕ уште е </text>
<text sub="clublinks" start="46.513" dur="0.066"> ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ СЕ УШТЕ СЕ ХОЛДИРА </text>
<text sub="clublinks" start="46.579" dur="0.167"> ПА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ СЕ уште СЕ ХОЛДИРА </text>
<text sub="clublinks" start="46.746" dur="2.736"> ЗА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ СЕ УШТЕ СЕ СЕ ОДРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.067"> ЗА ЗА СИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ЦЕЛИ СЕ УШТЕ СЕ ХОЛДИРА СЕКОГАШ А. </text>
<text sub="clublinks" start="49.549" dur="0.3"> УШТЕ СЕ ХОЛДИРА СЕКОГАШ А. </text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.134"> СЕ уште се држи СЕКОЈА СТАНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="49.983" dur="0.1"> СЕ уште се држи СЕКОЈА СТАНИТЕЛНО ДВИЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="50.083" dur="0.267"> СТАНИЦАНСКО ДВИЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.067"> СТАНИЦАНСКО ДВИЕЕ. ПРИТИСОК </text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.1"> СТАНИЦАНСКО ДВИЕЕ. ПРИТИСОТ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="50.517" dur="0.1"> СТАНИЦАНСКО ДВИЕЕ. ДОЈДЕ ПРИТИСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.066"> СТАНИЦАНСКО ДВИЕЕ. ПРИТИСОКОТ ДОНЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="50.683" dur="0.167"> ПРИТИСОКОТ ДОНЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="50.85" dur="2.603"> ПРИТИСОКОТ ДОНЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.233"> ПРИТИСОКОТ ДОНЕСЕ НА МИЛИБАРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="53.686" dur="0.201"> ДО МИЛИБАРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> ДО МИЛИБАРИ. НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.1"> ДО МИЛИБАРИ. НЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="54.087" dur="0.167"> ДО МИЛИБАРИ. НЕ ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="54.254" dur="0.066"> ДО МИЛИБАРИ. НЕ ДА СЕ ОБИДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.167"> НЕ ДА СЕ ОБИДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="54.487" dur="0.2"> НЕ ДА СЕ ОБИДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="54.687" dur="0.167"> НЕ ДА СЕ ОБИДУВА ДА СЕ ЗАЈАКНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="0.1"> НЕ ДА СЕ ОБИДУВА ДА СЕ ЗАЈАКНИ </text>
<text sub="clublinks" start="54.954" dur="0.067"> НЕ ДА СЕ ОБИДУВА ДА СЕ ЗАЈАКНИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="55.021" dur="0.067"> НЕ ДА СЕ ОБИДУВА ДА СЕ ЗАЈАКИ ДО ТОА МОAYЕ </text>
<text sub="clublinks" start="55.088" dur="0.167"> ДА СЕ ЗАЈАКИ ДО ТОА МОAYЕ </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="2.502"> ДА СЕ ЗАЈАКИ ДО ТОА ШТО МОAYЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.034"> ДА СЕ ЗАЈАКНЕТЕ И ДОКОЛКУ МОAYЕ ДА СЕ ИЗВИНУВА </text>
<text sub="clublinks" start="57.791" dur="0.133"> ДА СЕ ЗАЈАКНЕТЕ И ДОКОЛКУ МОAYЕ ДА СЕ ИЗМАУВАТ </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.067"> ДА СЕ ЗАЈАЦИМЕ ДОКОЛКУ МОAYЕ ДА СЕ СЛУЧУВА СО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="57.991" dur="0.1"> ДА СЕ ЗАЈАЦИМЕ ДОКОЛКУ МОAYЕ ДА СЕ СЛУЧУВА ИСПАТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="58.091" dur="0.067"> ДА СЕ ЗАЈАЦИМЕ ДОКОЛКУ МОAYЕ ДА СЕ СЛУЧУВААТ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="58.158" dur="0.267"> БИДЕТЕ МО TЕН ДА СЕ СЛУЧИ КАКО И СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="58.425" dur="0.033"> БИДЕТЕ МОEMЕН ДА СЕ СЛУЧИ КАКО ПОЧНАМ </text>
<text sub="clublinks" start="58.458" dur="0.1"> БИДЕТЕ МОEMЕН ДА СЕ СЛУЧИ КАКО ШТО ПОЧНАВМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.033"> СЕ ЗАПАМУВАТЕ ДА СЕ СЛУЧИ ОД КОГА ПОЧНАМЕ ДА ВИДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="0.134"> БИДЕТЕ МОEMЕН ДА СЕ СЛУЧИ КОГА ПОЧНАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.067"> БИДЕТЕ МО TЕН ДА СЕ СЛУЧИ КОГА ПОЧНАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="58.792" dur="0.066"> БИДЕТЕ МО TЕН ДА СЕ СЛУЧИ КОГА ПОЧНАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ МАЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="58.858" dur="0.201"> ЗАПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="59.059" dur="0.033"> ЗАПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="59.092" dur="0.1"> ПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.167"> ПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="59.359" dur="0.1"> ЗАПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД ОВА ВРЕЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="59.459" dur="0.067"> ПОЧНАА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД ТОА ВИНОВО ВРЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="59.526" dur="0.066"> ЗАПОЧНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД ТОА ВИНОВИОТ ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="59.592" dur="0.267"> ПОВЕЕ ОД ТАКОВ ВРНЕЕ ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="59.859" dur="1.969"> ПОВЕЕ ОД ТАКОВ ВРНЕЕ ВИДОВ ПОЛНУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.828" dur="0.067"> ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВРНЕЕ ВИД ВО ПОПОЛНУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.895" dur="0.167"> ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВРНЕЕ ВИД ВО ПОЛНУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="62.062" dur="0.166"> ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВРНЕЕ ВИД ВО ПОЛНУВАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.1"> ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВРНЕЕ ВО ВЕЕ ВО ЈУOUЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="62.328" dur="0.067"> ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВРНЕЕ ВЕЛО ИСПОЛНУВАЕ НА ЈУНАТА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="62.395" dur="0.167"> ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУTHERНАТА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="62.562" dur="0.067"> ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУOUНАТА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="62.629" dur="0.066"> ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУTHERНАТА СТРАНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.101"> ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУTHERНАТА страна на окото </text>
<text sub="clublinks" start="62.796" dur="0.1"> ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУOUНАТА СТРАНА НА ALLИДОТ НА ОЧИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУOUНАТА СТРАНА НА ALLИДОТ ОЧИ КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.067"> ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУOUНАТА СТРАНА НА ALLИДОТ НА ОЧИТЕ ШТО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="63.063" dur="0.066"> ПОПОЛНУВАЕ НА ЈУOUНАТА СТРАНА НА ALLИДОТ ЗА ОЧИ ШТО Е САМО </text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="2.603"> НА ALLИДОТ ЗА ОЧИ ШТО Е САМО </text>
<text sub="clublinks" start="65.732" dur="0.033"> ОД WИДОТ ОК, ШТО СЕ ЧУДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.1"> ОД ALLИДОТ НА ОКОТ ШТО СЕ ЧУДУВА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="65.865" dur="0.134"> ОД WИДОТ ОК КОЈ САМО Е НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="65.999" dur="0.1"> ОД ALLИДОТ ОК, ШТО САМО Е НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="66.099" dur="0.1"> ОД WИДОТ ОК КОЈ САМО Е НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="66.199" dur="0.1"> ОД ALLИДОТ НА ОКОТ ШТО САМО Е НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОЈ ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="66.299" dur="0.067"> ОД WИДОТ НА ОКОТ ШТО САМО Е НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТЕКОВ </text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.2"> НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОЕ ШТО ГИ ИМАШ </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="0.133"> НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОЕ ШТО ГО ИМАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="66.699" dur="0.067"> НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОА ГО ИМАТЕ ЦЕНТАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="66.766" dur="0.034"> НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОЕ ГО ИМАТЕ ЦЕНТАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.166"> НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОА ГО ИМАТЕ ЦЕНТАРОТ НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="66.966" dur="0.101"> НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОГА ИМАТЕ ЦЕНТАР НА УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.066"> НЕВЕРОЈАТНО ЗА МЕНЕ Е ТОА ЗА КОГА ИМАТЕ ЦЕНТАР НА УРАГИНА </text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="0.2"> Центарот на ураганот за </text>
<text sub="clublinks" start="67.333" dur="0.134"> ЦЕНТАР НА УРАГАН ЗА ОД ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="67.467" dur="0.067"> ЦЕНТАР НА УРАГАН ЗА ОСТАНА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="67.534" dur="0.133"> ЦЕНТАРОТ НА УРАГАН ЗА ОСТАНА СТРАНА И </text>
<text sub="clublinks" start="67.667" dur="2.136"> ЦЕНТАР НА УРАГАН ЗА ОКОЛУ СТО И ДВЕСЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="69.803" dur="0.066"> ЦЕНТАР НА УРАГАН ЗА ОСТАНА СТРАНА И ДВЕСЕЕТЕЦИЕТЕ ПЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.234"> Сто и дваесет и пет </text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.1"> Сто и дваесет и пет милја </text>
<text sub="clublinks" start="70.203" dur="0.167"> СТО И ДВЕСЕТ ПЕТ МИЛИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.067"> СТОТИТЕ ДВЕСЕТЕТЕ ПЕТ МИЛИ ОД ГОДИНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="70.437" dur="0.133"> СТОТИТЕ ДВЕСЕТЕТЕТЕ ПЕТ МИЛИ ОД СЕЛО НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.067"> СТОТИТЕ ДВЕСЕТЕТЕТ и пет милји од центарот на NEWу Орлеанс </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.2"> Милови од центарот на градот NEWу Орлеанс </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.067"> Милји од центарот на градот NEWу Орлеанс и </text>
<text sub="clublinks" start="70.904" dur="0.133"> Милови од центарот на градот NEWу Орлеанс и од </text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> Мајлови од центарот на градот NEWу Орлеанс и ефектите </text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.1"> Милови од центарот на градот NEWу Орлеанс и ефектите овде </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.1"> Милови од центарот на градот NEWу Орлеанс и ефектите овде </text>
<text sub="clublinks" start="71.337" dur="0.067"> Милји од центарот на градот NEWу Орлеанс и ефектите овде </text>
<text sub="clublinks" start="71.404" dur="0.267"> И ЕФЕКТИТЕ ОВДЕ СЕ ИЗВЕСТУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="71.671" dur="0.1"> И ЕФЕКТИТЕ ОВДЕ СЕ МИНИМАЛНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="71.771" dur="2.303"> МИНИМАЛЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="74.074" dur="0.133"> МИНИМАЛЕН. ОЧИШТЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="0.167"> МИНИМАЛЕН. ОЧИГЛЕДНО КОРАСТАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.1"> МИНИМАЛЕН. ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености </text>
<text sub="clublinks" start="74.474" dur="0.067"> МИНИМАЛЕН. ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.2"> ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености </text>
<text sub="clublinks" start="74.741" dur="0.133"> ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености се забележани </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.067"> ОЧИГЛЕДНО ПРЕДМЕТИ НА КОРАТАЛНОСТИ НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.1"> ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености се НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.1"> ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ПРЕДИЗВИЦИ НАВИСТИНА СЕ ИСТРАУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="2.937"> ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ГРИАА НАВИСТИНА ОД ОСНОВО </text>
<text sub="clublinks" start="78.078" dur="0.066"> ОЧИГЛЕДНИ КОРАТАЛНИ ЗАгрижености ОД ОВОЈ НАВИСТИНА ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="78.144" dur="0.2"> БИДЕ НАВИСТИНА ОД ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="78.344" dur="0.101"> БИДЕ НАВИСТИНА ОД ОВОЈ ДОСНО </text>
<text sub="clublinks" start="78.445" dur="0.133"> БИДЕ НАВИСТИНА ОД ОВОЈ ДОСНО ОД ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="78.578" dur="0.1"> БИДЕ НАВИСТИНСКО ИСТРА SУВА SЕ ОД ОВОЈ ДООЧНИОВ ОВОЈ ВИКЕНД. </text>
<text sub="clublinks" start="78.678" dur="0.2"> ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. </text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.1"> ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО </text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.101"> ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО АНСИРА </text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.1"> ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО НАСТРАНА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.133"> ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО ОД ТОА, </text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.1"> ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО ОД ТОА, НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="0.134"> ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО ОД ТОА, СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="79.546" dur="0.066"> ПОДОЦИ ОВОЈ ВИКЕНД. НО ОД ТОА, НЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="79.612" dur="0.301"> НО ОД ТОА, НЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="79.913" dur="2.369"> НО ОД ТОА, НЕ ОЧЕКУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="82.282" dur="0.2"> НО ОД ТОА, НЕ ОЧЕКУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.1"> НО ОД ТОА, НЕ ОЧЕКУВАМЕ КАЛАСТРАВНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.067"> НО ОД ТОА, НЕ ОЧЕКУВАМЕ КАЛАСТИВНИОТ НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="82.649" dur="0.233"> ОЧЕКУВАЕ КАЛАСТИВНИОТ НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="82.882" dur="0.1"> ОЧЕКУВА THEЕ НА КАЛАСТИВНИОТ БУРНИ ХИР </text>
<text sub="clublinks" start="82.982" dur="0.067"> ОЧЕКУВАТЕ ЈА КАТУВАЧНИОТ БУРНИ ХИР </text>
<text sub="clublinks" start="83.049" dur="0.1"> ОЧЕКУВАТЕ ЈА КАЛАСТИВНИОТ БУРНИ ХИР КОЈ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.1"> ОЧЕКУВАТЕ ЈА КАТУВАЧНИОТ БУРНИ ХИР КОЈ МО WEЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="0.1"> ОЧЕКУВАТЕ ГО КАЛАСТИВНИОТ БУРНИ ХИР што може да го имаме </text>
<text sub="clublinks" start="83.349" dur="0.101"> ОЧЕКУВАТЕ ЈА КАЛАСТИВНИОТ БУРНИ ХИР КОЈ МОUЕ ДА ГИ ГЛЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="83.45" dur="0.2"> ХРАГ што може да го видовме. </text>
<text sub="clublinks" start="83.65" dur="0.1"> ХРАГ што може да го видовме. Имаше </text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="0.1"> ХРАГ што може да го видовме. ИМАЛ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="83.85" dur="0.033"> ХРАГ што може да го видовме. ОВА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="83.883" dur="0.134"> ХРАГ што може да го видовме. ОВА БЕШЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.067"> ХРАГ што може да го видовме. ОВА БИЛЕ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="84.084" dur="2.335"> ХРАГ што може да го видовме. ОВА БИЛЕ МАЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="86.419" dur="0.067"> ХРАГ што може да го видовме. ОВА БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="86.486" dur="0.167"> ОВА БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.066"> ОВА БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="86.719" dur="0.101"> ОВА БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="86.82" dur="0.1"> ОВА БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ПОВЕ THEЕ НА ЗАПАД. </text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.233"> ДО ЗАПАД. </text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.067"> ДО ЗАПАД. ПОВТОРНО, </text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.1"> ДО ЗАПАД. ПОВТОРНО, БР </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.167"> ДО ЗАПАД. ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.1"> ДО ЗАПАД. ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА </text>
<text sub="clublinks" start="87.587" dur="0.067"> ДО ЗАПАД. ПОВТОРНО, СО НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА </text>
<text sub="clublinks" start="87.654" dur="0.167"> ПОВТОРНО, СО НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА </text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.133"> ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА СО </text>
<text sub="clublinks" start="87.954" dur="0.1"> ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА СО НЕВРЕМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="88.054" dur="2.436"> ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ Изненадувања со тоа бура </text>
<text sub="clublinks" start="90.49" dur="0.133"> ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА СО НЕВРЕМЕ КОЈА БАРА </text>
<text sub="clublinks" start="90.623" dur="0.067"> ПОВТОРНО, НЕМА ПОВЕЕ ИЗНЕНАДУВАА СО НЕВРЕМЕ ТОА БАРА ДВИЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="90.69" dur="0.234"> НЕВРЕМЕТО КОЈА БАРА ДВИЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="90.924" dur="0.066"> НЕВРЕМЕТО КОЈА БАРА ДВИЕЕ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="90.99" dur="0.101"> НЕВРЕМЕТО КОЈА БАРА ДВИЕЕ ПРЕКУ </text>
<text sub="clublinks" start="91.091" dur="0.066"> НЕВРЕМЕТО КОЈА БАРА ДВИЕЕ ПРЕКУ СЕВЕРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="91.157" dur="0.167"> СЕ ПОСЛУУВА НЕВРЕМЕТО КОЈА СЛАБО ДВИЕ TЕ ПРЕД СЕВЕРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.067"> ОВА СЕ ОСНОВНО НЕВРЕМЕТО КОЈА БАРА ДВИЕ TЕ ПРЕД СЕВЕРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="91.391" dur="0.233"> ПРЕД СЕВЕРОТ СЕ ОСНОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.1"> ОД ОСНОВНОТО ПОЧНА СЕВЕРОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="91.724" dur="0.201"> ПОЧНА </text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> ПОЧНА НО </text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> ПОЧНА НО СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="3.336"> ПОЧНА НО НЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.428" dur="0.067"> ПОЧНА НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.267"> НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.1"> НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ ДЕПОЛ </text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ ДОБИЈА ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.066"> НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ ДЕПА ДО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.995" dur="0.101"> НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ ДЕПА ДО ДОКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.066"> НО НЕ ОЧЕКУВАМЕ ДЕПА ДО ДА НЕ ВЛЕЗЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="96.162" dur="0.234"> РЕПАА ДО СЕ ВЛЕГУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.1"> РЕПАЦИЈА ДО РАБОТ </text>
<text sub="clublinks" start="96.496" dur="0.067"> РЕПАА UNЕ ДО СЕ ВО РАНО KЕБЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="2.135"> РЕПАЦИЈА ДО СЕ ОБЕДИМЕ РАНОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="98.698" dur="0.167"> РЕПАА UNЕ ДО ДЕКА ВЛЕГИМЕ ВО РАНОВИЧЕТО ПОЛИДА </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> РЕПАА UNЕ ДО УТРЕ ВО РАНОВИЧЕТО ПОЛУДА </text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.167"> РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. </text>
<text sub="clublinks" start="99.132" dur="0.1"> РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.1"> РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. НИЕ НАПРАВИВМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.1"> РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. ВИДИВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="99.432" dur="0.134"> РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. ВИДИМЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.133"> РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. ВИДИМЕ НЕКОИ КРАТКО </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.067"> РАН ВИД НА ПОЛУДА Утре. ВИДИМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.267"> ВИДИМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.1"> ПОГЛЕДНАМЕ НЕКОИ КРАТКИ ТУШЕНЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="100.133" dur="0.133"> ПОГЛЕДНЕМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ ТУШЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ ТУШЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ ТУШЕНИ ДВИАЕ ПРЕКУ </text>
<text sub="clublinks" start="100.433" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕМЕ НЕКОИ КРАТКИ МАЛКУ ТУШЕНИ ДВИАЕ ПРЕД ОБЛАСТА </text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.2"> ТУШКИТЕ СЕ ДВИАТ ПРЕД ОБЛАСТА </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="2.903"> Тушевите се движат низ областа, но </text>
<text sub="clublinks" start="103.603" dur="0.1"> Тушевите се движат низ областа, но тоа </text>
<text sub="clublinks" start="103.703" dur="0.1"> Тушевите се движат низ областа, но тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.134"> Тушевите се движат низ областа, но тоа е веќе </text>
<text sub="clublinks" start="103.937" dur="0.066"> ТУШКИТЕ СЕ ДВИАТ ПРЕКУ ОБЛАСТА, АМА ОТКАКО </text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.167"> Тушевите се движат низ областа, но тоа е за него </text>
<text sub="clublinks" start="104.17" dur="0.067"> ТУШЕВИТЕ СЕ ДВИАТ ПРЕД ОБЛАСТА, АМА ОД ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.3"> НО ТОА СЕ ИЗГЛЕДА ОД ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.1"> НО ТОА СЕ ИЗГОВОРИ ОД УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> НО ТОА ТОА МОALLУВА ОД УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.201"> УРАГАНСКИ МОALLНО. </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.133"> УРАГАНСКИ МОALLНО. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.067"> УРАГАНСКИ МОALLНО. Бурите </text>
<text sub="clublinks" start="105.138" dur="1.768"> УРАГАНСКИ МОALLНО. НЕВРЕАТА Вклучени </text>
<text sub="clublinks" start="106.906" dur="0.067"> УРАГАНСКИ МОALLНО. НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ </text>
<text sub="clublinks" start="106.973" dur="0.267"> НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ </text>
<text sub="clublinks" start="107.24" dur="0.167"> НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ ВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="107.407" dur="0.033"> НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ АКТАВНО ПОЧНУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="107.44" dur="0.1"> НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ АКТАВНО ПОЧНУВААТ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="107.54" dur="0.067"> НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ АКТУАЛНО ПОЧНУВААТ ДО СРЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="107.607" dur="0.067"> НЕВРЕМЕНИТЕ НА САТЕЛИТ ВО ВИСТИНСКИ ПОЧНУВААТ ОД ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="107.674" dur="0.2"> Всушност, почнувајќи од вид </text>
<text sub="clublinks" start="107.874" dur="0.133"> ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДО ВИД ОВИС </text>
<text sub="clublinks" start="108.007" dur="0.067"> ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДО ВИД ОВИС ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="108.074" dur="0.067"> ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДО ВИД ОВИС ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="108.141" dur="0.1"> ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДО ВИД ОВИС ОКОЛУ НА </text>
<text sub="clublinks" start="108.241" dur="0.133"> ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДО ВИД ОВИС ОКОЛУ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="108.374" dur="0.067"> ВИСТИНСКО ПОЧНУВАЕ ДА СЕ РАКУВААТ ОД ОКОЛУ НА ПООПАДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="108.441" dur="0.2"> Завиткајте околу повеќе западно </text>
<text sub="clublinks" start="108.641" dur="0.067"> Завиткајте се околу позападната страна </text>
<text sub="clublinks" start="108.708" dur="0.067"> Завиткајте околу позападната страна од </text>
<text sub="clublinks" start="108.775" dur="2.269"> Завиткајте се околу позападната страна на </text>
<text sub="clublinks" start="111.044" dur="0.067"> Завиткајте околу позападната страна на бурата </text>
<text sub="clublinks" start="111.111" dur="0.166"> Завиткајте околу позападната страна на бурата и </text>
<text sub="clublinks" start="111.277" dur="0.067"> Завиткајте околу позападната страна на бурата и ние сме </text>
<text sub="clublinks" start="111.344" dur="0.267"> СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.611" dur="0.033"> СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И ПОЧНУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.1"> СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И ПОЧНУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.034"> СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.778" dur="0.067"> СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="111.845" dur="0.066"> СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО И ПОЧНУВАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="111.911" dur="0.067"> СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО и почнуваме да гледаме многу </text>
<text sub="clublinks" start="111.978" dur="0.067"> СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО и почнуваме да гледаме многу </text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.267"> ПОЧНУВАЕ ДА ГЛЕДАМ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="112.312" dur="0.1"> ПОЧНУВА TOЕ ДА ГЛЕДАМЕ МНОГУ ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="112.412" dur="0.167"> ПОЧНУВА TOЕ ДА ГЛЕДАМЕ МНОГУ ИСТОЧНА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="112.579" dur="0.066"> ПОЧНУВА TOЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ КОЛАПСИ НА ИСТОЧНАТА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.067"> ПОЧНУВА TOЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ КОЛАПСИ НА ИСТОЧНАТА СТРАНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="112.712" dur="0.067"> ПОЧНУВАЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ КОЛАПСКА РАЗИЧНА СТРАНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="112.779" dur="0.233"> КОЛАПСА НА ИСТОЧНАТА СТРАНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.101"> КАЛПАС НА ИСТОЧНАТА СТРАНА НА МОМЕНТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="113.113" dur="2.068"> МОМЕНТ. </text>
<text sub="clublinks" start="115.181" dur="0.1"> МОМЕНТ. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="115.281" dur="0.167"> МОМЕНТ. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="115.448" dur="0.2"> МОМЕНТ. ТОА Е ОЧИГЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="115.648" dur="0.067"> МОМЕНТ. ТОА ОЧИШТЕНО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="115.715" dur="0.167"> ТОА ОЧИШТЕНО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="115.882" dur="0.133"> ТОА ОЧИШТЕНО ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="116.015" dur="0.101"> ТОА ОЧИШТЕНО ОДИ ДА СЕ ПРОМЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="116.116" dur="0.2"> ДА СМЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.1"> ДА СМЕНИ. И </text>
<text sub="clublinks" start="116.416" dur="0.1"> ДА СМЕНИ. И УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="116.516" dur="0.133"> ДА СМЕНИ. И СЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.1"> ДА СМЕНИ. И СЕ УШТЕ МИСЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.067"> ДА СМЕНИ. И УШТЕ И ДАЛИ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="0.234"> И УШТЕ И ДАЛИ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.05" dur="0.067"> И СЕ УШТЕ И ОД ТИЕ НЕВРЕМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.2"> И СЕ УШТЕ ДАЛИ СЕ ТИЕ НЕВРЕМЕА </text>
<text sub="clublinks" start="117.317" dur="0.066"> И УШТЕ ДАЛИ ОВИЕ НЕВРЕМЕ СЕ СЛУЧААТ </text>
<text sub="clublinks" start="117.383" dur="1.702"> И СЕ УШТЕ ДАЛИ ОВИЕ НЕВРЕМЕНИ СЕ СЛУЧААТ </text>
<text sub="clublinks" start="119.085" dur="0.067"> И СЕ УШТЕ ДАЛИ ТИЕ НЕВРЕМЕ СЕ СЛУЧААТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="119.152" dur="0.267"> НЕВРЕБИТЕ СЕ СЛУЧААТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="119.419" dur="0.1"> НЕВРЕМЕСТИ СЕ СЛУЧААТ НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="119.519" dur="0.067"> НЕВРЕМЕСТИ СЕ СЛУЧААТ НА ИСТОЧНАТА СТРАНА, </text>
<text sub="clublinks" start="119.586" dur="0.066"> НЕВРЕБИТЕ СЕ СЛУЧААТ ОД ИСТОЧНАТА СТРАНА, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="119.652" dur="0.134"> БОРМИТЕ СЕ СЛУЧААТ НА ИСТОЧНАТА СТРАНА, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="119.786" dur="0.067"> НЕВРЕБИТЕ СЕ СЛУЧУВААТ ОД ИСТОЧНАТА СТРАНА, СЕ уште Е </text>
<text sub="clublinks" start="119.853" dur="0.3"> ИСТОЧНА СТРАНА, Сè уште е </text>
<text sub="clublinks" start="120.153" dur="0.067"> ИСТОЧНА СТРАНА, СЕ УШТЕ ИНДУНАЦИИРА </text>
<text sub="clublinks" start="120.22" dur="0.1"> ИСТОЧНА СТРАНА, УШТЕ СЕ ИНДУНЕГИРАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="120.32" dur="0.066"> ИСТОЧНА СТРАНА, УШТЕ СЕ ИНДУНЕСИРА ЛОЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="120.386" dur="0.134"> ИСТОЧНА СТРАНА, УШТЕ СЕ ИНДУНЕСИРА ЛОЦИТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="0.067"> ИСТОЧНА СТРАНА, УШТЕ СЕ ИНДУНЕСИРА ЛОЦИТЕ ВО АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="120.587" dur="0.2"> ИНДЕНГИРАЕ НА ЛИЦАТА ВО АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="120.787" dur="0.133"> ИНДЕНГИРАЕ НА ЛИЦАТА ВО АЛАБАМА И </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.1"> ИНДЕНГИРАЕ НАРОДИТЕ ВО АЛАБАМА И ФЛОРИДА </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="2.303"> ИНВЕНДАЦИЈА НА НАРОДИТЕ ВО ПРАВО АЛАБАМА И ФЛОРИДА </text>
<text sub="clublinks" start="123.323" dur="0.1"> ИНВЕНДАЦИЈА НА НАРОДИТЕ ВО АЛАБАМА И ФЛОРИДА ПОСЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="123.423" dur="0.067"> ИНДЕНГИРАЕ НАРОДИТЕ ВО АЛАБАМА И ФЛОРИДА ПРАВО СЕГА СО </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.233"> И ФЛОРИДА ПРАВО СЕГА СО </text>
<text sub="clublinks" start="123.723" dur="0.167"> И ФЛОРИДА ПРАВО СЕГА СО ТЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="123.89" dur="0.1"> И ФЛОРИДА ПРАВО СЕГА СО ТЕЧЕН ВРЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="123.99" dur="0.2"> Тежок дожд. </text>
<text sub="clublinks" start="124.19" dur="0.1"> Тежок дожд. И </text>
<text sub="clublinks" start="124.29" dur="0.067"> Тежок дожд. И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="124.357" dur="0.1"> Тежок дожд. И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="124.457" dur="0.034"> Тежок дожд. И ТОА ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="124.491" dur="0.066"> Тежок дожд. И ТОА ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="124.557" dur="0.067"> Тежок дожд. И ТОА ISЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.067"> Тежок дожд. И ТОА ISЕ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.2"> И ТОА ISЕ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="124.891" dur="0.133"> И ТОА ОДИ СЕ СЛУЧАЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="125.024" dur="0.067"> И ТОА ОДИ ДА СЕ СЛУЧАЈОТ НИВ </text>
<text sub="clublinks" start="125.091" dur="0.1"> И ТОА ОДИ ДА СЕ СЛУЧАЈОТ НИЗ ОБЈЕКТ </text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.067"> И ТОА ISЕ СЕ СЛУЧАЈ НЕЕ НО </text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="2.202"> И ТОА ОДИ ДА СЕ СЛУЧАЈ НЕ NЕ И И </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="0.067"> И ТОА ОДИ ДА СЕ СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ВО ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="127.527" dur="0.133"> СЛУЧАЈ преку ноќта и во </text>
<text sub="clublinks" start="127.66" dur="0.1"> СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="127.76" dur="0.134"> СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.067"> СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ДОБРА ПОРЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="127.961" dur="0.066"> СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ДОБРА ПОРЦИЈА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="128.027" dur="0.134"> СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ДОБРА ПОРЦИЈА НА </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.067"> СЛУЧАЈ НЕ THEЕ И ВО ДОБРА ПОРЦИЈА НА УТРО </text>
<text sub="clublinks" start="128.228" dur="0.267"> ДОБРА ПОРЦИЈА НА УТРО </text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.1"> ДОБРА ПОРЦИЈА ОД УТРЕ УТРЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.166"> УТРЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.067"> УТРЕ. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.134"> УТРЕ. НИЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.066"> УТРЕ. БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.034"> УТРЕ. БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.167"> УТРЕ. БАРАМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="129.229" dur="0.066"> УТРЕ. БАРАМЕ ОД ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.234"> БАРАМЕ ОД ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="129.529" dur="2.936"> ПОВТОРНО ГЛЕДАМЕ ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="132.465" dur="0.134"> ПОВТОРНО НЕКОГАШ ГО ПОГЛЕДНУВАМЕ ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="132.599" dur="0.166"> ПОВТОРНО ГО ПОГЛЕДУВАМЕ ДЕПОЛОГОТ НЕКОГАШ ПОДДРШКА </text>
<text sub="clublinks" start="132.765" dur="0.067"> УТРЕ ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОГЛЕДНУВАМЕ ДО ОБРАБОТКА </text>
<text sub="clublinks" start="132.832" dur="0.167"> ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОЛУДА Утре </text>
<text sub="clublinks" start="132.999" dur="0.134"> ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА УТРЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="133.133" dur="0.066"> ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА УТРЕ ВО МОБИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="133.199" dur="0.067"> ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА Утре во мобилен залив </text>
<text sub="clublinks" start="133.266" dur="0.133"> ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА Утре во мобилен залив или </text>
<text sub="clublinks" start="133.399" dur="0.067"> ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА УТРЕ ВО МОБИЛНИОТ ЗАБОР ИЛИ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="133.466" dur="0.067"> ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА Утре во мобилен залив или околу </text>
<text sub="clublinks" start="133.533" dur="0.067"> ПОВТОРНО НЕКОГАШ ПОДДРШКА Утре во мобилен залив или околу заливот </text>
<text sub="clublinks" start="133.6" dur="0.233"> ВО МОБИЛНИОТ ЗАБОР ИЛИ ОКОЛУ ЗАБОРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="133.833" dur="2.67"> ВО МОБИЛНИОТ ЗАБОР ИЛИ ОКОЛУ МОAYЕБО </text>
<text sub="clublinks" start="136.503" dur="0.133"> ВО МОБИЛНИОТ ЗАБОР ИЛИ ОКОЛУ ЗАБОРОТ Можеби не </text>
<text sub="clublinks" start="136.636" dur="0.167"> ВО МОБИЛЕН ЗАБОР ИЛИ ОКОЛУ ЗАБОРОТ МО MЕ ДА НЕ ТОЧНО. </text>
<text sub="clublinks" start="136.803" dur="0.233"> Можеби не е точно. </text>
<text sub="clublinks" start="137.036" dur="0.134"> Можеби не е точно. МОБИЛНИ </text>
<text sub="clublinks" start="137.17" dur="0.1"> Можеби не е точно. МОБИЛНА ЗЕМЈА </text>
<text sub="clublinks" start="137.27" dur="0.067"> Можеби не е точно. МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ </text>
<text sub="clublinks" start="137.337" dur="0.1"> Можеби не е точно. МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="137.437" dur="0.067"> Можеби не е точно. МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="137.504" dur="0.266"> МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="137.77" dur="0.134"> МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ БАЛДВИН </text>
<text sub="clublinks" start="137.904" dur="0.067"> МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ КАНТИНА БАЛДВИН </text>
<text sub="clublinks" start="137.971" dur="0.1"> МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ КА COUNTА БАЛДВИН </text>
<text sub="clublinks" start="138.071" dur="2.502"> МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ КАALА БАЛДВИН </text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.067"> МОБИЛНАТА ЗЕМЈА МОLDЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ КАALА БАЛДВИН КАКО ШТО ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.234"> КАРАГИЈА БАЛДВИН КАКО ШТО ПРИЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="0.133"> ЗЕМЈА БАЛДВИН КАКО ШТО ВЕOVУВА </text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.067"> ЗЕМЈА БАЛДВИН КАКО ШТО ВЕ MУВА ВО ВНАТРЕШНО </text>
<text sub="clublinks" start="141.074" dur="0.2"> ЗЕМЈА БАЛДВИН КАКО ШТО ПРЕДВИ MУВА ОД ВНАТРЕШКО </text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="0.067"> ЗЕМЈА БАЛДВИН КАКО ШТО ПОДВИУВА УТРЕ ВО ВНАТРЕШНО </text>
<text sub="clublinks" start="141.341" dur="0.3"> ДВИ ДУВА УТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="141.641" dur="0.1"> ДВИЕ ВО ВНАТРЕШЕН СО УТРЕ ПОпладне. </text>
<text sub="clublinks" start="141.741" dur="0.167"> ПОпладне </text>
<text sub="clublinks" start="141.908" dur="0.133"> ПОпладне НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="142.041" dur="0.067"> ПОпладне БИ ТРЕБАЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="142.108" dur="0.1"> ПОпладне Треба да видиме </text>
<text sub="clublinks" start="142.208" dur="0.1"> ПОпладне Треба да го видиме тоа </text>
<text sub="clublinks" start="142.308" dur="0.067"> ПОпладне ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ Бура </text>
<text sub="clublinks" start="142.375" dur="2.402"> ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ Бура </text>
<text sub="clublinks" start="144.777" dur="0.034"> ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ СЕГАРЕЕ НА НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="144.811" dur="0.133"> ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА НЕВРЕМЕ НА СЛАБЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="144.944" dur="0.167"> ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ НЕВРЕМЕНСКО СЛЕБЕЕ НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="145.111" dur="0.1"> ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ НЕВРЕМЕНСКО ОСТАСУВА TOЕ НА ТРОПИЧКО </text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.134"> ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВОЈ НЕВРЕМЕНСКО ОСТАСУВА TOЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.345" dur="0.2"> СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="145.545" dur="0.1"> СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО </text>
<text sub="clublinks" start="145.645" dur="0.1"> СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО Дури и </text>
<text sub="clublinks" start="145.745" dur="0.067"> СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО Дури и внатре </text>
<text sub="clublinks" start="145.812" dur="0.167"> СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО Дури и во </text>
<text sub="clublinks" start="145.979" dur="0.133"> СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО Дури и во позицијата </text>
<text sub="clublinks" start="146.112" dur="0.067"> СЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ. НО Дури и во позицијата од другата страна </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.267"> НО Дури и во позицијата од другата страна </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="2.569"> НО Дури и во позицијата преку југ </text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.067"> НО Дури и во позицијата преку јужна Алабама </text>
<text sub="clublinks" start="149.082" dur="0.133"> НО Дури и во позицијата преку јужна Алабама и </text>
<text sub="clublinks" start="149.215" dur="0.1"> НО Дури и во позицијата преку јужна Алабама и движење </text>
<text sub="clublinks" start="149.315" dur="0.067"> НО Дури и во позицијата низ јужна Алабама и движење нагоре </text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.2"> ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="149.582" dur="0.2"> ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ МИНАТО </text>
<text sub="clublinks" start="149.782" dur="0.067"> ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ НА МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, </text>
<text sub="clublinks" start="149.849" dur="0.067"> ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ НА МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="149.916" dur="0.1"> ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="150.016" dur="0.067"> ЈУГА АЛАБАМА И ДВИЕЕ НА МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ уште е </text>
<text sub="clublinks" start="150.083" dur="0.267"> МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ уште е </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.167"> МОASTНА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ Уште црта </text>
<text sub="clublinks" start="150.517" dur="2.469"> МОASTНА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ УШТЕ СЕ ЦРТА ВЛЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="152.986" dur="0.167"> МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ УШТЕ ИСКЛУЧУВА влага </text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.066"> МОASTНА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ УШТЕ ИСКЛУЧУВА влага од </text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.067"> МИНАТА МОНТГОМЕРИЈА, СЕ УШТЕ ИСКЛУЧУВА влага од </text>
<text sub="clublinks" start="153.286" dur="0.2"> ИЗВЕШУВА MOЕ НА влага од </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.1"> ЦРТАЕ НА ВЛАГОСТА ОД ЗАЛЕКОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="153.586" dur="0.167"> ЗАЛИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.1"> ЗАЛИВ. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="153.853" dur="0.1"> ЗАЛИВ. ТАКА НАРОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.067"> ЗАЛИВ. ПА ЛУKSЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="154.02" dur="0.134"> ЗАЛИВ. ПА ЛУKSЕ ОД ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="154.154" dur="0.166"> ЗАЛИВ. ТАКА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="154.32" dur="0.067"> ЗАЛИВ. ТАКА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМА БРЕСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.167"> ТАКА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМА БРЕСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="154.554" dur="0.067"> ПА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМА БРЕДОТ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="154.621" dur="0.133"> ПА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМСКИОТ БРЕСТ ДО ТРГ </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="2.302"> ПА ЛУKSЕ ОД АЛАБАМА БРЕДОТ ВО ФЛОРИДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="157.056" dur="0.167"> ТАКА ЛОКОВИ ОД АЛАБАМА БРГОВИЈАТА ДО ФЛОРИДА ЕДИНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.067"> ТАКА ЛИ СОЛЈА ОД АЛАБАМА БРЕГОТ ДО ФЛОРИДА ЛИШТАТА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="0.234"> ДО ФЛОРИДА САМАТА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.524" dur="0.033"> ОДАТ ВО ФЛОРИДА ПОЛИГАТА </text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.067"> ОДАТЕ ВО ФЛОРИДА ПАНХАНДЛОТО </text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.133"> ОД СВОЈОТ НА ФЛОРИДА ОДАТ ДА БИДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="157.757" dur="0.067"> ДО ФЛОРИДАТА КОМАЛКА ОДРУВААТ ДА БАРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="157.824" dur="0.067"> ДО ФЛОРИДАТА ЛИГА ОДААТ ДА БАРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.333"> ОДАТ ДА БАРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="158.224" dur="0.134"> ОДАТ ДА БАРААТ ЗНАЧЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.066"> ОДБАВАТЕ ДА БАРААТ ВО ЗНАЧИНИ АМУНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="158.424" dur="0.167"> ОДБАВАТЕ ДА ГО БАРАТЕ ЗНАЧИТЕЛНИТЕ АМУНДИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.067"> ОДАТ ДА БАРААТ ВО ЗНАЧИТЕЛНИ АМУНТИ НА ВРЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.2"> Значајни количини на дожд </text>
<text sub="clublinks" start="158.858" dur="0.134"> Значајни количини на дожд и </text>
<text sub="clublinks" start="158.992" dur="2.202"> ЗНАЧИТЕЛНИ АМУНТИ НА ВРЕЕ И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="161.194" dur="0.167"> ЗНАЧИТЕЛНИ АМУНТИ НА ВРЕЕ ВО ВРЕМЕ И ТОА Е КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.1"> ЗНАЧИТЕЛНИ АМУНТИ НА ВРЕЕ ВО ВРЕМЕ И ТАМУ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="161.461" dur="0.067"> ЗНАЧИТЕЛНИ АМУНТИ НА ВРЕЕ ВО ВРЕМЕ И ТАМУ МОLDЕ ДА ПОСЛЕДНЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="161.528" dur="0.233"> И ТУКА МОLDЕ ДА МОЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="161.761" dur="0.067"> И ТУКА ЛЕСНО МО COЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="161.828" dur="0.067"> И ТОГА МО COЕ ЛЕСНО ДА ГО ВИДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="161.895" dur="0.066"> И ТОГА МО COЕ ЛЕСНО ДА ГО ВИДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.034"> И ТУКА МО COЕ ЛЕСНО ДА ГИ ВИДИМЕ 15-те </text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.133"> И ТОГА МОЕ ЛЕСНО ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ 15-те </text>
<text sub="clublinks" start="162.128" dur="0.134"> И ТУКА МО COЕ ЛЕСНО ДА ГИ ВИДИМЕ 15 ДО 20 </text>
<text sub="clublinks" start="162.262" dur="0.066"> И ТОГА МОЕ ЛЕСНО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕМЕ ОД 15 ДО 20 инчи </text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.167"> ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 инчи </text>
<text sub="clublinks" start="162.495" dur="0.1"> ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.1"> ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ ПАМ </text>
<text sub="clublinks" start="162.695" dur="2.57"> ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ Дури и повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="165.265" dur="0.166"> ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="165.431" dur="0.167"> ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ ДОСЕГА ПОВЕЕ ОД НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.067"> ЛЕСНО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОД 15 ДО 20 ИНЧИ ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ ДОДЕКА ПРОДОЛУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="165.665" dur="0.267"> ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ КАКО ПРОДОЛУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="165.932" dur="0.067"> ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ КОЈ ПРОДОЛУВАМЕ НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="165.999" dur="0.1"> ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ КОЈ ПРОДОЛУВАМЕ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="166.099" dur="0.167"> ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ КОЈ ПРОДОЛУВАМЕ НЕ THЕ </text>
<text sub="clublinks" start="166.266" dur="0.066"> ИЛИ УШТЕ ПОВЕЕ КОЈ ПРОДОЛУВАМЕ НЕ THЕТА Утре </text>
<text sub="clublinks" start="166.332" dur="0.301"> Низ ноќта утре </text>
<text sub="clublinks" start="166.633" dur="0.066"> Низ ноќта УТРЕ СРЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="166.699" dur="0.034"> ПО НЕIGHЕТА УТРЕ СРЕДА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="166.733" dur="0.1"> Низ ноќта утре СРЕДА ЗА А. </text>
<text sub="clublinks" start="166.833" dur="0.1"> Низ ноќта утре СРЕДА ЗА ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="166.933" dur="0.067"> Низ ноќната утре СРЕДА ЗА ДОБР ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="167" dur="0.066"> Низ ноќната утре СРЕДА ЗА ДОБР ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.701"> СРЕДА ЗА ДОБР ДЕЛ ОД </text>