E martë, azhurnimi i Uraganit Sally në 4 pasdite: U nis për në Misisipi ose në Alabama subtitles

AGJENCIA AGJENCIA >> AGJENCIA >> MIR AGJENCIA >> PASDITE TE MIRE. >> PASDITE TE MIRE. >> PASDITE TE MIRE. >> >> PASDITE TE MIRE. >> Unë jam >> PASDITE TE MIRE. >> Unë jam shef >> PASDITE TE MIRE. >> Unë jam shefi i meteorologjisë >> Unë jam shefi i meteorologjisë >> Unë jam shefi i meteorologjisë CHRIS >> Unë jam shefi meteorolog CHRIS FRANKLIN. CHRIS FRANKLIN. CHRIS FRANKLIN. NE CHRIS FRANKLIN. NE BEJME CHRIS FRANKLIN. Ne kemi CHRIS FRANKLIN. Ne e kemi CHRIS FRANKLIN. I KEMI KAT FRT CHRIS FRANKLIN. KEMI KATURR OLLAK KEMI KATURR OLLAK KEMI KATURR KVSHILLIMIN E OLOKUT NUK KEMI KATURR K ADSHILLIMIN E OLOKUT NUK KEMI KATURR K OSHILLIMIN E OLOKUT P ONR URRIKANN NE KEMI KATURR KVSHILLIMIN E OLOKUT P ONR URRIKANIN SALLY NE KEMI KATURR KVSHILLIMIN E OLOKUT P ONR URRIKAN SN SALLY DHE KVSHILLIM P ONR URRIKANN S SMISHT DHE KVSHILLIM P ONR URRIKANN SALLNDR DHE DISA K ADSHILLIM P ONR URRIKANIN S SALLMBAJT DHE DISA MIR KVSHILLIM P ONR URRIKANN MBETALLSI DHE DISA LAJME TOOD MIRA K ADSHILLIMI P HR URRIKANINALL SALLY DHE DISA LAJME TOOD MIRA SHT KVSHILLIMI P HR URRIKANINALL SALLY DHE DISA Lajme të mira është kjo K ADSHILLIMI P HR URRIKANIN S SALLY DHE DISA Lajme të mira është ajo DISA Lajme të mira është ajo DISA LAJME TOOD MIRA ATSHT SE BINDT DISA LAJME TOOD MIRA THSHT ATAT JAN W DISA LAJME TOOD MIRA ISSHT SE Erërat janë akoma DISA LAJME TOOD MIRA ISSHT ATAT Q WNDRT JAN akoma DISA LAJME TOOD MIRA ATSHT SE WINDS JAN ST VETM VETEM DISA LAJME TOOD MIRA ISSHT SE WINDS JAN ST VETM VETM 80 Erërat janë akoma vetëm 80 Erërat janë akoma në 80 MILE Erërat janë akoma në vetëm 80 milje AN Erërat janë akoma në vetëm 80 milje në orë. MILES NJE ORE. MILES NJE ORE. TANI MILES NJE ORE. TANI MILES NJE ORE. TANI ISSHT MILES NJE ORE. Tani është akoma MILES NJE ORE. Tani është akoma duke shkuar MILES NJE ORE. Tani është akoma duke shkuar MILES NJE ORE. Tani është akoma duke shkuar për të qenë MILES NJE ORE. Tani është akoma duke shkuar për të qenë një Tani është akoma duke shkuar për të qenë një Tani është ende duke shkuar për të qenë një shkatërrues Tani është akoma duke shkuar për të qenë një stuhi shkatërruese Tani është akoma duke shkuar për të qenë një stuhi shkatërruese në Tani është akoma duke shkuar për të qenë një stuhi shkatërruese në terma Tani është akoma duke shkuar për të qenë një stuhi shkatërruese në terma të Stuhia shkatërruese në terma të Stuhia shkatërruese në termat e Stuhia shkatërruese në termat e shiut Stuhia shkatërruese në termat e gjithsej shiut Stuhia shkatërruese në termat e gjithsej reshjeve të shiut nga Stuhia shkatërruese në termat e totaleve të shiut nga ulët TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA POSHTM TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA ALABAMA E POSHTME TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA ALABAMA E POSHTME N AC PASQYR TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA ALABAMA E ULT P ACRPARA A TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA ALABAMA E POSHTM P ACRMES NJ A MIR TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA ALABAMA E POSHTM P ACRPJET NJ A PJES T G MIR ALABAMA NRO P ARPJES TORT MIR ALABAMA NRO P ARPJES T P MIR T. ALABAMA NRO P ARPJES P T G MIROOD T THE ALABAMA PRORPJES NJ P PJES T G MIR OF T FL FLORIDAS ALABAMA PRORPJES NJ P PJES TOOD MIR OF TAN PANHANDS FLORIDA. E PANHORANDS FLORIDA. E PANHORANDS FLORIDA. GJITHASHTU E PANHORANDS FLORIDA. EDHE NJOFTIM E PANHORANDS FLORIDA. EDHE NJOFTIM TORNADO E PANHORANDS FLORIDA. EDHE NJOFTONI TORNADO OTAT E PANHORANDS FLORIDA. NJOFTIM EDHE TORNADO SHIKON IN NJOFTIM EDHE TORNADO SHIKON IN EDHE NJOFTONI ORA TORNADO N E EFEKT EDHE NJOFTONI TORNADO OTAT N E EFEKT P FORR EDHE NJOFTONI TORNADO OTAT N E EFEKT P FORR KIST EDHE NJOFTONI TORNADO Orë në efekt për këtë zonë EDHE NJOFTONI TORNADO OTAT N IN EFEKT P FORR KIST ZON SI EDHE NJOFTONI TORNADO Orë në efekt për këtë zonë si EFEKT P FORR KIST ZON A SI EFEKTI P FORR KIST A ZON SI RRETHULLI Efektet për këtë zonë si rrethi EFEKTI P FORR KIST ZON SI QARKULLIMI RRETH K THT EFEKTI P FORR KIST ZON SI RRETHULLIMI RRETH K STT FURT RRETHULLIMI RRETH K STT STORM QARKULLIMI PRORreth kësaj stuhie MUND RRETHIMI RRETH KIST STORM MUND LEHTSISHT RRETHIMI RRETH K STT ST STORM MUND T SP TURROHET LEHTSISHT RRETHIMI RRETH K STT STORM MUND T SP TURPOHET LEHTSISHT RRETHIMI RRETH K STT ST STORM MUND T SP LEHTSOHET LEHT DISA RRETHIMI RRETH KT ST STORM MUND T SP SHTYPET LEHT SI DISA A MUND T SP SHPEJT LEHTSISHT DISA NGA A MUND T SP TURROHET LEHTSISHT DISA NGA ATA A MUND T SP TURROHET LEHTSISHT DISA NGA ATA TORNADO. ATA TORNADOES. ATA TORNADOES. L MVIZJE ATA TORNADOES. L Mvizja akoma ATA TORNADOES. L MVIZJE akoma në thelb L MVIZJE akoma në thelb L MVIZJE akoma themelore e palëvizshme L MVIZJE P STRMES T B TJERILLVE STACIONALE THEMELISHT L MVIZJE PR V BSHTRIM T ST TJET STR BAZARY STACIONALE Lëvizja akoma në mënyrë stacionare edhe pse shikon T AL GJITHA STACIONALE T L KRKONI T AL GJITHA STACIONALE T L SHIKONI GJITHA STACIONALE TATION KOOTUAR TATION FUNDIT T AL GJITHA STACIONALE T L SHIKONI DISA ÇDO T AL GJITHA ORT E FUNDIT T AL GJITHA SHQYRTIMI STACIONAL TTH GJITHA STACIONALE T L SHIKUAR N DISA ORVERN E FUNDIT T. TTH GJITHA STACIONALE T L SHIKOJN ÇDO ORVERT E FUNDIT TONA ÇDO ORT E FUNDIT TONA ÇDO ORT E FUNDIT T R RADARIT TON ÇDO ORT E FUNDIT T IM IMAGJERISUR TONUR RADARE ÇDO orët e fundit të imagjinatës sonë RADAR ÇDO OR HT E FUNDIT T IM FOTOGRAFIS O Sonë RADARE B DN ÇDO OR HT E FUNDIT T IM IMAGJERISUR TONUR RADARE TREGON IMAGJERIA RADAR E TREGON IMAGJERIA RADAR TREGON LLOJIN IMAGJERIA RADAR TREGON LLOJIN E IMAGJERIA RADAR TREGON LLOJIN E A IMAGJERIA RADAR TREGON LLOJIN E NJ A Slow IMAGJERIA RADAR ATI TREGON LLOJIN E SHUM SL TOW ngadaltë IMAGJERIA RADAR ATI TREGON LLOJIN E NJ SL VDEKJE TOW ngadaltë IMAGJERIA RADAR TREGON LLOJIN E LOTVIZJES SER ULLTSIS V SHUM SL T SL ngadaltë Lloji i një lëvizje shumë të ngadaltë Lloji i një lëvizje shumë të ngadaltë drejt Lloji i një lëvizje shumë të ngadaltë drejt Lloji i një lëvizje shumë të ngadaltë drejt veriut. DREJT VERIUT. DREJT VERIUT. VETEM DREJT VERIUT. VETEM DY DREJT VERIUT. VETEM DY MILE DREJT VERIUT. VETEM DY MILES AN DREJT VERIUT. VETEM DY MILE NJE ORE. VETEM DY MILE NJE ORE. VETEM DY MILE NJE ORE. KËSHTU QË VETEM DY MILE NJE ORE. SO PER VETEM DY MILE NJE ORE. SO P ALLR T ALL GJITHA VETEM DY MILE NJE ORE. Pra, për të gjithë intensivë VETEM DY MILE NJE ORE. PRA P FORR T ALL GJITHA QURLLIMET INTENSIVE PRA P FORR T ALL GJITHA QURLLIMET INTENSIVE SO P ALLR T ALL GJITHA QLLIMET INTENSIVE DO P FORR T ALL GJITHA QURLLIMET INTENSIVE ISSHT Pra, për të gjithë qëllimet intesive është akoma Pra, për të gjithë qëllimet intesive është akoma duke u mbajtur PRA P ALLR T INT GJITHA QURLLIMET INTENSIVE ISSHT MBAJTSE VETM N PRA P FORR T ALL GJITHA QURLLIMET INTENSIVE ISSHT MBAJTSE AKTUALISHT PRA P ALLR T INT GJITHA QURLLIMET INTENSIVE ISSHT MBAJT VETM P ALR GJITHMON ISshtë akoma duke u mbajtur në pothuajse një ISshtë akoma duke u mbajtur pothuajse një stacionar ISshtë akoma duke u mbajtur në pothuajse një lëvizje stacionare. L MVIZJE STACIONALE. L MVIZJE STACIONALE. PRESIONI L MVIZJE STACIONALE. PRESIONI KA L MVIZJE STACIONALE. Presioni ka ardhur L MVIZJE STACIONALE. Presioni ka rënë Presioni ka rënë Presioni ka ardhur deri në PRESIONI COMSHT ZBATUAR NILL MILIBARST. TE MILLIBARST. TE MILLIBARST. JO TE MILLIBARST. JO ASHTU TE MILLIBARST. JO SE SSHT TE MILLIBARST. JO QE PO SHPEN JO QE PO SHPEN JO SE JU PO PERGJEDHET JO QE PO PREGROHET T ST FUQIZOHET JO SE PRET TA PYRPYET T TO FUQIZOHET GJITHASHTU JO SE PRET TA PYRGJIGJET TTH FUQIZOHET GJITHA JO SE PRET TA PYRPYET T TO FUQIZOHET GJITHASHTU Q MUND T TO FUQIZOHET GJITHASHTU Q TH MUND T ST FUQIZOHET edhe pse mund të jetë T TO FUQIZOHET edhe pse mund të jetë tunduese T TO FUQIZOHET edhe pse mund të jesh tundues T ST FUQIZOHET edhe pse mund të jetë tunduese për të ndodhur T ST FUQIZOHET edhe pse mund të jetë tunduese për të ndodhur T ST FUQIZOHET GJITHASHTU Q TH MUND T BE JET T JOSHT T NDODHUR SI TAN JENI Joshëse TP NDODH AS SI TAN JENI duke tunduar të ndodhë SI KEMI FILLUAR JENI Joshëse për të ndodhur ashtu siç kemi filluar JENI duke tunduar të ndodhë pasi kemi filluar të shohim JENI duke tunduar të ndodhë pasi kemi filluar të shohim një JENI duke tunduar të ndodhë pasi kemi filluar të shohim një pak JENI duke tunduar të ndodhë pasi kemi filluar të shohim një copë të vogël Filluan të shohin një copë të vogël Filluan të shohin një pak më shumë Filluan të shohin një pak më shumë Filluan të shohin një pak më shumë se kaq Filluan të shohin një pak më shumë se ajo shi Filluan të shohin një pak më shumë se ajo lloj shiu Filluan të shohin një pak më shumë se ajo lloj shiu Më shumë nga ajo lloj shiu M M SHUM PATR atë lloj të mbushjes së shiut MORE SHUM PATR LLOJIN E SHPRNDARJES S RA shiut M M SHUM TAT LLOJIT T RA SHENIMIT T SHIJIT N. AKTIVITET M M SHUM PATR LLOJIN E SHUMSUAR TIN SHIJIT TIN RAINIT M M SHUM PATR LLOJIN E SHUMSUAR TIN SHIUT NIN JUG MORE SHUM TAT LLOJIT TALL SHUMBRIT TIN SHIUT NIN AN SN JUGORE PLOTINGSIMI N THE AN SN JUGORE PLOTINGSIMI N THE AN SN JUGORE T. PLOTINGSIMI N THE AN SN JUGORE T THE Mbushja në anën jugore të syrit Mbushja në anën jugore të murit të syve Mbushja në anën jugore të murit të syve e cila Mbushja në anën jugore të murit të syve e cila vetëm Mbushja në anën jugore të murit të syve e cila është vetëm E MURIT TY GJIT Q SHTUST VETM E MURIT TY GJIT SOT Q WH JSHT Mahnitëse T W MURIT TY SOT, PR T J CILN TAN JSHT Mahnitëse E MURIT T E GJIT SOT, Q J VET JM ISSHT Mahnitëse për mua E MURIT TY GJIT Q WH JSHT JASHTAZ Mahnitshme për mua E MURIT TY GJIT Q WH JASHT ISSHT Mahnitëse për mua është kjo E MURIT TY GJIT Q WH JASHT JSHT Mahnitëse për mua ATSHT TH QAT JU E MURIT TY GJIT QUST JASHT J AMSHT Mahnitëse për mua është ajo që ju keni E habitshme për mua është ajo që ju keni E habitshme për mua është ajo që ju keni E habitshme për mua është se ju keni qendrën E habitshme për mua është ajo që ju keni qendrën e E habitshme për mua është se ju keni qendrën e A E habitshme për mua është se ju keni qendrën e një uragani E habitshme për mua është se ju keni qendrën e një uragani rreth QENDRA E një Uragani RRETH QENDRA E një URRIKANE RRETH NJ QENDRA E NJ H URRIKANE RRETH NJ ONE QINDI QENDRA E NJ H URRIKANE RRETH NJ H QINDI DHE QENDRA E një Uragani Rreth njëqind e njëzet QENDRA E NJ H URRIKANE Rreth njëqind e njëzet e pesë NJ HQINDET AND DHE Njëzet e pesë NJ ONEQind e njëzet e pesë mije NJ ONE Qind e njëzet e pesë mije nga NJ ONE Qind e njëzet e pesë mije nga qyteti Njëqind e njëzet e pesë mije nga qendra e qytetit të ri Njëqind e njëzet e pesë mije nga qendra e qytetit të New Orleanët MILES NGA QYTETI I ORLEANIT TS RI MILET NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE MILET NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE MILET NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE EFEKTET MILES NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE EFEKTET K HTU MILET NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE EFEKTET K HTU KAN MILET NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE EFEKTET K HTU KAN QEN DHE EFEKTET KETU JANE QENE DHE EFEKTET K HTU QENI MINIMALE. MINIMALE. MINIMALE. DUKE SHTYPUR MINIMALE. PREZANISHT BREGJETAL MINIMALE. ÇCSHTJE PBRDUKSHME BREGJETORE MINIMALE. Ç CONSHTJET PBRDUKSHME BREGJETARE KAN Ç CONSHTJET PBRDUKSHME BREGJETARE KAN ÇCSHTJET E PREZANTUESHME T BREGJETIT JAN Ç CONSHTJET PBRDUKSHME BREGJETARE JAN BE JAN T VRTETA ÇCSHTJE P ORDUKSHME BREGJETARE JAN BE REALISHT NJ AN ÇCSHTJET PREZANISHT BREGJETARE JAN BE JAN BE Q BE N T VRTET NJ AN Ç ISSHTJE Ç CONSHTJET PREZANISHT BREGJETARE JAN BE Q BE N T VRTET NJ AN Ç ISSHTJE Qysh nga fillimi Shqetësimet e dukshme bregdetare kanë qenë me të vërtetë një çështje që nga kjo QENI REALISHT NJ IS ÇSSHTJ N S KT QENI REALISHT NJ IS Ç ISSHTJE SE KIST L VONATE QENI REALISHT NJ AN Ç ISSHTJE QIN KIST L Vonë QENI REALISHT NJ IS Ç ISSHTJE QIN KIST L FUND Këtë fundjavë. VON KIST WE Javë. VON KIST WE Javë. POR VON KIST WE Javë. POR ASAJ VON KIST WE Javë. POR ASAJ NGA VON KIST WE Javë. POR ASAJ NGA ATA, VON KIST WE Javë. POR ASAJ NGA ATA, NE VON KIST WE Javë. POR ASAJ KJO, JEMI VON KIST WE Javë. POR ASAJ SI, NUK JEMI POR ASAJ SI, NUK JEMI POR ASAJ NGA ATA, NUK PRESOJM POR ASAJ SE, NUK E PRITEM POR ASAJ NGA K ,TRE, NUK PRESOJM THE shkatërruese POR ASAJ SI, NUK E PRITEM STORMIN SHQIPTAR PRITUR STORMIN shkatërruese Pritja e kirurgjisë shkatërruese të stuhisë PRITJA E RRJEDHJES SHTATMRORE shkatërruese ATA PRITENI RRETHIN SHTATRORE shkatërruese që ne PRITJA E RRJEDHJES shkatërruese të Stuhisë Q WE NDOSHT PRITJA E RRJEDHJES shkatërruese të Stuhisë Q WE NDONJ T KEMI PRITJA E RREGULLIT shkatërruese të stuhisë që mund të kemi parë. Kirurgji që ne mund të kemi parë. Kirurgji që ne mund të kemi parë. KISHTE Kirurgji që ne mund të kemi parë. E KISHTE KETE Kirurgji që ne mund të kemi parë. E KISHTE KETE Kirurgji që ne mund të kemi parë. KA QENIS KJO A Kirurgji që ne mund të kemi parë. KA QEN KJO PAK Kirurgji që ne mund të kemi parë. KA QENIS KJO PJES E VOGL Kirurgji që ne mund të kemi parë. KA QEN TH KJO SHUM MIT SHUM KA QEN TH KJO SHUM MIT SHUM KA QEN TH KJO PAK SHUM MORE SHUM KA QEN TH KJO SHUM SHUM P TOR T THE KA QEN TH KJO SHUM SHUM SHUM TO PR PER WESTNDIMIN. N THE PER WESTNDIM. N THE PER WESTNDIM. Përsëri, N THE PER WESTNDIM. Përsëri, JO N THE PER WESTNDIM. Përsëri, jo më shumë N THE PER WESTNDIM. PERSONA, JO ÇFAR M SHUM N THE PER WESTNDIM. PAS, ASNJ NO M SHUM SIPAS ÇFAR PAS, ASNJ NO M SHUM SIPAS ÇFAR Prapë, ASNJ M SHUM SIPAS ÇFAR ME PAS, ASNJ NO M S SHUM SIPAS ÇPRSHTJEVE ME STORMIN PAS, ASNJ NO M SHUM SIPAS ÇFAR ME STORMIN SE PAS, ASNJ NO M S T TJER surpriza me stuhinë që ngadalësohet PAS, ASNJ NO M SHUM SIPAS ÇSHTJEVE ME STORMIN M QAT LOTVIZJE TOW VOGL Furtuna që lëvizje të ngadaltë Furtuna që lëvizje të ngadaltë drejt Furtuna që lëvizje të ngadaltë drejt STORMI QAT L MVIZJE TOW ULLT DREJT VERIUT Furtuna që lëvizje të ngadaltë drejt veriut ka STORMA QAT L MVIZJE T SL VOGL Drejt Veriut KA BAZ H DREJT VERIUT KA BAZIC DREJT VERIUT KA FILLUAR THEMELISHT. FILLUAR. FILLUAR. POR FILLUAR. POR JEMI FILLUAR. POR NUK JEMI FILLUAR. POR NUK PRITEM POR NUK PRITEM POR NUK E PRITEM RROTJEN POR NUK E PRESOJM L DEFININ DERI POR NUK E PRESOJM L DEFININ DERI NE POR NUK PRITEM D LMBIMIN DERI T G MERRNI POR NUK PRESOJM L RANDNDIM DERI T WE HYN G R LNDIMI DERI NE HYR N HUMBJE DERI SE TET HYHEMI PAR E HUMBJE DERI T WE B GHEMI LIR T HERSHM HUMBJE DERI NE T G BJM K LLOJIN E HERSHM HUMBJE DERI SE T G BETJM NIN LLOJ T E HERSHM T MESDITS HANDFALL DERI T G FYTSIMI I HERSHM T MID NESRS Lloji i hershëm i mesditës nesër. Lloji i hershëm i mesditës nesër. NE Lloji i hershëm i mesditës nesër. NE BËMË Lloji i hershëm i mesditës nesër. E KEMI PARE Lloji i hershëm i mesditës nesër. SHIKONI DISA Lloji i hershëm i mesditës nesër. SHIKONI DISA SHKURTIMISHT Lloji i hershëm i mesditës nesër. KEMI PARE DISA SHKURTUESHME KEMI PARE DISA SHKURTUESHME KEMI PARA DISA DUAN SHKURTESISHT KEMI PARA DISA SHKURTESA DUESE TE VOGLA KEMI SHIKU DISA DUKE SHKURTIMI TIT VOGL KEMI SHIKU DISA DUKE SHKURTIME TIT VOGLA L MOVIZEN NROPR KEMI SHIKU DISA DUKE SHKURTIMI T VOGLA L MOVIZEN NRO ZON DUSHET Lëvizin përmes zonës DUSHET Lëvizin P THERMES ZONS POR DUSHET L MOVIZEN PRORMES ZONS POR ATA DUSHET Lëvizin përmes zonës, por që ka DUSHET Lëvizin përmes zonës, por që ka qenë DUSHET Lëvizin përmes zonës, por që ka qenë rreth DUSHET Lëvizin përmes zonës, por që ka qenë rreth saj DUSHET Lëvizin PRMES ZONS POR Q TH JAN RRETH TIJ NGA POR Q H KA QEN P ITR TIJ NGA POR Q H KA QEN P ABR TIJ NGA URGANI POR Q H KA QEN POUR TIJ NGA URRIKANI SOLY. Uragani SOLY. Uragani SOLY. Uragani SOLY. STORMAT Uragani SOLY. STORMAT ON Uragani SOLY. STORMET N ON SATELITE STORMET N ON SATELITE STORMAT N S SATELITE V ARTET STORMAT N S SATELITE FILLISHT VETM STORMAT N S SATELITE VEQSISHT N START FILLIM T STORMAT N S SATELITE VEQ STARTSISHT N START FILLIM T TO LART STORMAT N S SATELITE VEQSISHT N START FILLIM T TO LART AKTUALISHT FILLUAR N TO LLOJ AKTUALISHT FILLIMI T K LLOJIT T W PRRFUNDIMIT Aktualisht duke filluar të llojit të përfundojë rreth Aktualisht duke filluar të llojit të përfundojë rreth AKTUALISHT FILLIMI T A LLOJIT T W PRRFUNDIMIT RRETH N Aktualisht duke filluar të llojit të përfundojë rreth më shumë Aktualisht duke filluar të llojit të përfundojë rreth në më perëndimore Mbështilleni rreth e përqark më perëndimore Mbështilleni përreth anës më perëndimore Mbështilleni rreth anës më perëndimore të Mbështilleni rreth anës më perëndimore të Mbështilleni rreth anës më perëndimore të stuhisë Mbështilleni rreth anës më perëndimore të stuhisë dhe Mbështilleni rreth anës më perëndimore të stuhisë dhe ne jemi ANA E STORMIT DHE JEMI Ana e stuhisë dhe ne po fillojmë Ana e stuhisë dhe ne do të fillojmë të Ana e stuhisë dhe ne do të fillojmë të shohim AN ST E STORMIT DHE NUK KAMI FILLUAR T TO SHIKOJM A A AN ST E STORMIT DHE NUK KAMI FILLUAR T TO SHIKOJM SHUM Ana e stuhisë dhe ne do të fillojmë të shohim shumë Ana e stuhisë dhe ne do të fillojmë të shohim shumë FILLIMI P TOR T SE PAR A SHUM FILLIMI PER TE SHIKUAR SHUME TE JASHTEM FILLIMI P TOR T SE PAR A SHUM AN SN LINDORE FILLIMI P TOR T SE SHIKUAR SHUM CO PLRBASHKTIM I AN SS LINDORE FILLIMI P TOR T SE SHIKUAR SHUM L P CORBASHKTIM I AN SS LINDORE N. FILLIMI P TOR T SE SHIKUAR SHUMOT PLRBASHKTIM I AN SS LINDORE N THE KOPLASIMI I ANIDES JASHTR N RLNIA E AN SS JASHTM N MOMENT. MOMENTI. MOMENTI. AJO MOMENTI. KJO ESHTE MOMENTI. KJO OSHT O DUKE SHIKUAR MOMENTI. Q IS ISSHT VAZHDUESHME Q IS ISSHT VAZHDUESHME KJO OSHT SHQYRTUAR PBR SHTYP QAT ISSHT SHQYRTUAR PBR SHTYP SHTYPI. TE NDRYSHOSH. TE NDRYSHOSH. DHE TE NDRYSHOSH. DHE akoma TE NDRYSHOSH. DHE akoma TE NDRYSHOSH. DHE akoma edhe me mend TE NDRYSHOSH. DHE akoma edhe me mend DHE akoma edhe me mend DHE EDHE EDHE MBYLL ATA STORME DHE EDHE EDHE MENDONI ATA STORMAT DHE EDHE EDHE MUND TH TOSE TYRE STORMAT JAN PRBASHKT DHE EDHE EDHE MBYLLSI ATA STORMAT DHE Akoma edhe pse ato stuhi po përplasen në STORMAT JAN CO TL BASHKPUNUAR N STORMAT JAN CO TL PLRBASHKTUARA N THE LINDJEN STORMAT JAN TL PLRBASHKTA N S AN SN LINDORE, STORMAT JAN CO TL PLRBASHKTUARA N S AN SN LINDORE, IT STORMAT JAN CO TL PLRBASHKTUARA N S AN SN LINDORE, ISSHT STORMAT JAN CO TL PLRBASHKTUARA N S AN SN LINDORE, ISshtë akoma AN ST E LINDJES, ISshtë akoma ANIDET E LINDJES, ISshtë akoma invaliduese AN ST E LINDJES, ISshtë akoma duke e dëmtuar AN ST E LINDJES, STshtë akoma duke inkuadruar popujt ANIDET E LINDJES, STSHT ST akoma duke invaluar popujt në AN ST E LINDJES, STSHT akoma duke invenuar popujt në ALABAMA INVENDIMI I FOLKVE N AL ALABAMA INVENDIMI I FOLKVE N AL ALABAMA DHE INVENDIMI I FOLKVE N AL ALABAMA DHE FLORIDA INVENDIMI I FOLK FVE N AL T AL DREJT ALN ALABAMA DHE FLORIDA NDNDRKOMB THETARIA E FOLKVE N AL ALABAMA DHE FLORIDA TANI TANI INVENDIMI I FOLKVE N F ALABAMA DHE FLORIDA DREJT TANI ME DHE FLORIDA E DREJTA TANI ME DHE FLORIDA DREJTA TANI ME T HE RND DHE FLORIDA DREJT Tani me shi të rëndë. SHIKIMI I RND. SHIKIMI I RND. DHE SHIKIMI I RND. DHE AJO SHIKIMI I RND. DHE ISSHT SHIKIMI I RND. DHE QE PO SHKON SHIKIMI I RND. DHE Q IS ISSHT SHQIP SHIKIMI I RND. DHE Q IS ISSHT Q T JET SHIKIMI I RND. DHE Q IS ISSHT T JET DHE Q IS ISSHT T JET DHE Q IS ISSHT T JET RASTI DHE KJO ISSHT T BE JET RASTI PRMES TJERS DHE KJO ISSHT IS T JET RASTI PRMES DHE KJO ISSHT T JET RASTI PRMES natës DHE KJO ISSHT T JET RASTI PRMES natës dhe DHE KJO ISSHT T JET RASTI PRORMES natës dhe brenda RASTI PRORMES natës dhe brenda RASTI PRORMES natës dhe në një RASTI PRORMES natës dhe në një të mirë RASTI PRORMES natës dhe në një pjesë të mirë RASTI PRORMES natës dhe në një pjesë të mirë të RASTI PRORMES natës dhe në një pjesë të mirë të RASTI PRORMES natës dhe në një pjesë të mirë të mëngjesit Një pjesë e mirë e mëngjesit Një pjesë e mirë e mëngjesit nesër. NESORR NESORR NE NESORR NE JEMI NESORR Ne po shohim NESORR Ne po shohim NESORR Ne po shohim në një NESORR Ne po shikojmë në një landfill Ne po shikojmë në një landfill Po shikojmë përsëri një Landfall JAM L KRKOJN AT N NJ L GJENDJE SIPAS NDONJR JAM K LRKOJN AT P AR NJ L MESDIT NJ L DOGAN JEMI KOORKOJN AT N A DOKUND MID NES TN N TN L NJ L Landfell Sërish një mesditë nesër PARDIT NDONJ MIDDESA NESOMR NESR N P AGRDIT NDONJ MID MESDITA NESR NB MOBILE P AGRDIT NDONJ MID MESDITA NESORR N IN GJYBR LVIZJES SI T NESDM NDONJOMN NES TR N B GJYN L MOVIZJE APO P AGRGJITHSHME NDONJ MID MESDITA NESORR N IN GJYB ORR OSE RRETH LROVIZJES Sërish një mesditë nesër në gjirin e lëvizshëm apo rreth Përsëri një ditë mesdita nesër në gjirin e lëvizshëm apo rreth gjirit N B GJYBR LBVIZJE APO Rreth gjirit N B GJYBR LBVIZJE APO RRETH GJIR MUND N B GJYBR LBVIZJE APO Rreth gjirit, NUK MUND T NUK N B GJYBR LBVIZJE APO Rreth gjirit ndoshta nuk është saktësisht. MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. Lëvizshëm MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. SHTETI LBVIZOR MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. QARKU Lëvizshëm mund të jetë i mundur MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. Qarku mobil mund të jetë MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë BALDWIN Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë Qarku BALDWIN Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë Qarku BALDWIN SI Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë Qarku BALDWIN SI ÇFAR QARKU LBVIZOR MUND T BE JET M M SHUM SHTETI BALDWIN SI ÇFAR BAKN QARKU BALDWIN SI ÇFAR B MN QARKU BALDWIN SI ÇFAR BAKNI LN QARKU BALDWIN SI ÇFAR M B MNI LOVVIZEN N IN BRENDSHME QARKU BALDWIN SI ÇFAR M BAKNI L MVIZJEN N IN BRENDA NGA QARKU BALDWIN SI ÇFAR M BAKNI L MVIZEN N NESR L MVIZET NLAND NESR Lëviz në brendësi nga nesër pasdite. PASDITA PASDITA NE PASDITA NE DUHET PASDITA Ne duhet të shohim PASDITA Ne duhet ta shohim atë PASDITA Ne duhet ta shohim atë stuhi Ne duhet ta shohim atë stuhi Duhet ta shohim atë dobësim të stuhisë Duhet ta shohim atë dobësi që dobësohet Duhet ta shohim atë dobësim të stuhisë në një Ne duhet ta shohim atë dobësim STORM në një Tropikale Ne duhet ta shohim atë stuhi dobësimin në një stuhi tropikale. DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR EDHE DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR EDHE IN DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR EDHE N THE DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR EDHE N IN Pozicion DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR EDHE N IN Pozicionin KUNDR POR EDHE N IN Pozicionin KUNDR POR EDHE N IN Pozicionin PREJ JUGUT POR EDHE N IN Pozicionin Përtej ALABAMAS JUGORE POR EDHE N IN Pozicionin Përtej ALABAMAS JUGORE DHE POR EDHE N IN Pozicionin Përtej ALABAMAS SOU JUGUT DHE L MVIZJES POR EDHE N THE Pozicionin Përtej ALABAMAS SOU JUGUT DHE L MVIZURIT ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA LART ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA E KALUAR ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA E MONTGOMERIS S P KALUARA, ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA E MONGOMERIS S P KALUARA, IT ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA E MONGOMERIS S P KALUAR, ISSHT ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA E MONGOMERIS P S P KALUAR, ISSHT ST akoma MONTGOMERIA E KALUAR, ISshtë akoma MONTGOMERIA E KALUAR, STSHT ST VET Vizatim MONTGOMERIA E KALUAR, ISshtë akoma vizatimi i lagështisë MONTGOMERIA E KALUAR, ISSHT akoma duke tërhequr lagështi MONTGOMERIA E KALUAR, ISSHT akoma duke tërhequr lagështi nga MONTGOMERIA E KALUAR, ISSHT ST akoma duke nxjerrë lagështi nga VIZATIMI I lagështisë nga VIZATIMI I lagështisë nga gjiri. HUMNERË. HUMNERË. KËSHTU QË HUMNERË. Pra, njerëz HUMNERË. SO FOLKS NGA HUMNERË. SO FOLKS NGA HUMNERË. Pra, popujt nga ALABAMA HUMNERË. Pra, popujt nga bregu i ALABAMA-s Pra, popujt nga bregu i ALABAMA-s Pra, popujt nga bregu i ALABAMA-s deri në Pra, popujt nga bregdeti ALABAMA në Pra, popujt nga bregdeti ALABAMA deri në FLORIDA Pra, popujt nga bregdeti i ALABAMA-s deri në panën e Floridës JAN SO SO FOLK NGA BREGTETA ALABAMA N TO PANHANDLE FLORIDA N P PANHANDN FLORIDA JAN N TO SHOQN FLORIDA JAN SHKUAR N P PANHORLE FLORIDA SHKONI N P PANHORLE FLORIDA JAN Q T JEN N P PANHORLEN FLORIDA JAN SHQIP N P PANHANDN FLORIDA JAN T SHKURTUAR SHKUAR T TO K BERKONI SHKUAR T TO K LRKIMI I RNDSISHM SHKUAR T TO SHIKOJN SHUM TTS RNDSISHME SHKUAR T TO SHIKOJN SHUM TIG RNDSISHME T. SHKUAR T TO K BERKOJNO AMUNDET E RNDSISHME TALL SHIJIT T SHIKUAR AMUNAT E RNDSISHME TALL SHALLMBIMIT TIN shiut AMUNDAT E RNDSISHME TALL SHIJIT TIN shiut DHE AMUNDET E RNDSISHME TALL RALLNJES SIN SHIJIT DHE KJO SHT AMUNDET E RNDSISHME TALL RALLNJES S RA SHIJIT DHE KSTU KA AMUNDA TIG RIGNDSISHME TALL RALLNJES SIN SHIJIT DHE KSTU JAN AMUNDA T S R SNDSISHME T RA RNJES SIN SHIJIT DHE KTU KU MUND T DHE PREJ KJU MUND T DHE PREJ KJU MUND T LEHTSISHT DHE PREJ KUJT MUND T SHIKOJM LEHTSISHT DHE PREJ KTU LEJOHM T LEHTSISHT DHE PREJ KUJT N WE MUND T SHIKOJM LEHTSISHT 15 DHE PREJ KUJT N WE MUND T SHIKOJM E LEHTSISHT 15-T DHE PSR KTU LEJOHM LEHTSISHT 15-20 DHE KSTU KU MUND T SE SHIKOJMAS LEHT THE 15-20 INCH SHIKONI LEHT THE 15 deri 20 inç SHIKONI LEHT THESISHT 15 deri 20 inç ose SHIKONI LEHT THESISHT 15 ose 20 inç ose madje SHIKONI LEHT THE 15 deri 20 inç ose edhe më shumë SHIKONI LEHT THE 15 deri 20 inç ose edhe më shumë SHIKONI LEHT THE 15 - 20 inç ose edhe më shumë si ne SHIKONI LEHT THE 15 deri 20 inç ose edhe më shumë pasi vazhdojmë APO EDHE ME SHUME SE VAZHDIM APO EDHE M M SHUM SI VAZHDONI PRMES APO EDHE M M SHUM SI VAZHDONI PRORMES T APO EDHE M M SHUM SI VAZHDONI PRORMES natës OSE EDHE M M SHUM SI VAZHDONI NESORN N THENN P THRMES natës nesër PRMES T THE MEDRESS S NESRS PRMES natës nesër të martën për PRMES natës së nesërme të martën për një PRMES natës së nesërme në mbrëmje për një të mirë PRMES natës së nesërme në mbrëmje për një pjesë të mirë PRORMES natës së nesërme në mbrëmje për një pjesë të mirë E MEDR P FORR NJ P PJES T G MIR T.

E martë, azhurnimi i Uraganit Sally në 4 pasdite: U nis për në Misisipi ose në Alabama

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.3"> AGJENCIA </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.1"> AGJENCIA >> </text>
<text sub="clublinks" start="4.17" dur="0.167"> AGJENCIA >> MIR </text>
<text sub="clublinks" start="4.337" dur="0.1"> AGJENCIA >> PASDITE TE MIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="4.437" dur="0.167"> >> PASDITE TE MIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.1"> >> PASDITE TE MIRE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.167"> >> PASDITE TE MIRE. >> Unë jam </text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="2.87"> >> PASDITE TE MIRE. >> Unë jam shef </text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.066"> >> PASDITE TE MIRE. >> Unë jam shefi i meteorologjisë </text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.234"> >> Unë jam shefi i meteorologjisë </text>
<text sub="clublinks" start="8.041" dur="0.167"> >> Unë jam shefi i meteorologjisë CHRIS </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.1"> >> Unë jam shefi meteorolog CHRIS FRANKLIN. </text>
<text sub="clublinks" start="8.308" dur="0.167"> CHRIS FRANKLIN. </text>
<text sub="clublinks" start="8.475" dur="0.066"> CHRIS FRANKLIN. NE </text>
<text sub="clublinks" start="8.541" dur="0.1"> CHRIS FRANKLIN. NE BEJME </text>
<text sub="clublinks" start="8.641" dur="0.067"> CHRIS FRANKLIN. Ne kemi </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="0.1"> CHRIS FRANKLIN. Ne e kemi </text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.134"> CHRIS FRANKLIN. I KEMI KAT FRT </text>
<text sub="clublinks" start="8.942" dur="0.067"> CHRIS FRANKLIN. KEMI KATURR OLLAK </text>
<text sub="clublinks" start="9.009" dur="0.266"> KEMI KATURR OLLAK </text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.067"> KEMI KATURR KVSHILLIMIN E OLOKUT </text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.167"> NUK KEMI KATURR K ADSHILLIMIN E OLOKUT </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.1"> NUK KEMI KATURR K OSHILLIMIN E OLOKUT P ONR URRIKANN </text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.067"> NE KEMI KATURR KVSHILLIMIN E OLOKUT P ONR URRIKANIN SALLY </text>
<text sub="clublinks" start="9.676" dur="0.067"> NE KEMI KATURR KVSHILLIMIN E OLOKUT P ONR URRIKAN SN SALLY DHE </text>
<text sub="clublinks" start="9.743" dur="0.2"> KVSHILLIM P ONR URRIKANN S SMISHT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="9.943" dur="1.802"> KVSHILLIM P ONR URRIKANN SALLNDR DHE DISA </text>
<text sub="clublinks" start="11.745" dur="0.1"> K ADSHILLIM P ONR URRIKANIN S SALLMBAJT DHE DISA MIR </text>
<text sub="clublinks" start="11.845" dur="0.1"> KVSHILLIM P ONR URRIKANN MBETALLSI DHE DISA LAJME TOOD MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.1"> K ADSHILLIMI P HR URRIKANINALL SALLY DHE DISA LAJME TOOD MIRA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.067"> KVSHILLIMI P HR URRIKANINALL SALLY DHE DISA Lajme të mira është kjo </text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.066"> K ADSHILLIMI P HR URRIKANIN S SALLY DHE DISA Lajme të mira është ajo </text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.234"> DISA Lajme të mira është ajo </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.067"> DISA LAJME TOOD MIRA ATSHT SE BINDT </text>
<text sub="clublinks" start="12.479" dur="0.1"> DISA LAJME TOOD MIRA THSHT ATAT JAN W </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.066"> DISA LAJME TOOD MIRA ISSHT SE Erërat janë akoma </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.101"> DISA LAJME TOOD MIRA ISSHT ATAT Q WNDRT JAN akoma </text>
<text sub="clublinks" start="12.746" dur="0.1"> DISA LAJME TOOD MIRA ATSHT SE WINDS JAN ST VETM VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="12.846" dur="0.066"> DISA LAJME TOOD MIRA ISSHT SE WINDS JAN ST VETM VETM 80 </text>
<text sub="clublinks" start="12.912" dur="0.234"> Erërat janë akoma vetëm 80 </text>
<text sub="clublinks" start="13.146" dur="0.067"> Erërat janë akoma në 80 MILE </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.1"> Erërat janë akoma në vetëm 80 milje AN </text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.1"> Erërat janë akoma në vetëm 80 milje në orë. </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.2"> MILES NJE ORE. </text>
<text sub="clublinks" start="13.613" dur="0.067"> MILES NJE ORE. TANI </text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.067"> MILES NJE ORE. TANI </text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="2.135"> MILES NJE ORE. TANI ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="15.882" dur="0.234"> MILES NJE ORE. Tani është akoma </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.033"> MILES NJE ORE. Tani është akoma duke shkuar </text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.067"> MILES NJE ORE. Tani është akoma duke shkuar </text>
<text sub="clublinks" start="16.216" dur="0.066"> MILES NJE ORE. Tani është akoma duke shkuar për të qenë </text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.067"> MILES NJE ORE. Tani është akoma duke shkuar për të qenë një </text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.334"> Tani është akoma duke shkuar për të qenë një </text>
<text sub="clublinks" start="16.683" dur="0.1"> Tani është ende duke shkuar për të qenë një shkatërrues </text>
<text sub="clublinks" start="16.783" dur="0.067"> Tani është akoma duke shkuar për të qenë një stuhi shkatërruese </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.1"> Tani është akoma duke shkuar për të qenë një stuhi shkatërruese në </text>
<text sub="clublinks" start="16.95" dur="0.067"> Tani është akoma duke shkuar për të qenë një stuhi shkatërruese në terma </text>
<text sub="clublinks" start="17.017" dur="0.066"> Tani është akoma duke shkuar për të qenë një stuhi shkatërruese në terma të </text>
<text sub="clublinks" start="17.083" dur="0.2"> Stuhia shkatërruese në terma të </text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.167"> Stuhia shkatërruese në termat e </text>
<text sub="clublinks" start="17.45" dur="0.134"> Stuhia shkatërruese në termat e shiut </text>
<text sub="clublinks" start="17.584" dur="2.369"> Stuhia shkatërruese në termat e gjithsej shiut </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.1"> Stuhia shkatërruese në termat e gjithsej reshjeve të shiut nga </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="0.067"> Stuhia shkatërruese në termat e totaleve të shiut nga ulët </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.233"> TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA POSHTM </text>
<text sub="clublinks" start="20.353" dur="0.134"> TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA ALABAMA E POSHTME </text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="0.033"> TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA ALABAMA E POSHTME N AC PASQYR </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.1"> TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA ALABAMA E ULT P ACRPARA A </text>
<text sub="clublinks" start="20.62" dur="0.134"> TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA ALABAMA E POSHTM P ACRMES NJ A MIR </text>
<text sub="clublinks" start="20.754" dur="0.066"> TOTALI I RRETHIT TIN SHIUT NGA ALABAMA E POSHTM P ACRPJET NJ A PJES T G MIR </text>
<text sub="clublinks" start="20.82" dur="0.167"> ALABAMA NRO P ARPJES TORT MIR </text>
<text sub="clublinks" start="20.987" dur="0.067"> ALABAMA NRO P ARPJES T P MIR T. </text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.133"> ALABAMA NRO P ARPJES P T G MIROOD T THE </text>
<text sub="clublinks" start="21.187" dur="2.903"> ALABAMA PRORPJES NJ P PJES T G MIR OF T FL FLORIDAS </text>
<text sub="clublinks" start="24.09" dur="0.134"> ALABAMA PRORPJES NJ P PJES TOOD MIR OF TAN PANHANDS FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="24.224" dur="0.2"> E PANHORANDS FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.133"> E PANHORANDS FLORIDA. GJITHASHTU </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.134"> E PANHORANDS FLORIDA. EDHE NJOFTIM </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.133"> E PANHORANDS FLORIDA. EDHE NJOFTIM TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.067"> E PANHORANDS FLORIDA. EDHE NJOFTONI TORNADO OTAT </text>
<text sub="clublinks" start="24.891" dur="0.067"> E PANHORANDS FLORIDA. NJOFTIM EDHE TORNADO SHIKON IN </text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.233"> NJOFTIM EDHE TORNADO SHIKON IN </text>
<text sub="clublinks" start="25.191" dur="0.067"> EDHE NJOFTONI ORA TORNADO N E EFEKT </text>
<text sub="clublinks" start="25.258" dur="0.1"> EDHE NJOFTONI TORNADO OTAT N E EFEKT P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="25.358" dur="0.1"> EDHE NJOFTONI TORNADO OTAT N E EFEKT P FORR KIST </text>
<text sub="clublinks" start="25.458" dur="0.067"> EDHE NJOFTONI TORNADO Orë në efekt për këtë zonë </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.067"> EDHE NJOFTONI TORNADO OTAT N IN EFEKT P FORR KIST ZON SI </text>
<text sub="clublinks" start="25.592" dur="0.066"> EDHE NJOFTONI TORNADO Orë në efekt për këtë zonë si </text>
<text sub="clublinks" start="25.658" dur="3.337"> EFEKT P FORR KIST ZON A SI </text>
<text sub="clublinks" start="28.995" dur="0.134"> EFEKTI P FORR KIST A ZON SI RRETHULLI </text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.1"> Efektet për këtë zonë si rrethi </text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.1"> EFEKTI P FORR KIST ZON SI QARKULLIMI RRETH K THT </text>
<text sub="clublinks" start="29.329" dur="0.067"> EFEKTI P FORR KIST ZON SI RRETHULLIMI RRETH K STT FURT </text>
<text sub="clublinks" start="29.396" dur="0.2"> RRETHULLIMI RRETH K STT STORM </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.133"> QARKULLIMI PRORreth kësaj stuhie MUND </text>
<text sub="clublinks" start="29.729" dur="0.1"> RRETHIMI RRETH KIST STORM MUND LEHTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="29.829" dur="0.067"> RRETHIMI RRETH K STT ST STORM MUND T SP TURROHET LEHTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="29.896" dur="0.1"> RRETHIMI RRETH K STT STORM MUND T SP TURPOHET LEHTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="29.996" dur="0.067"> RRETHIMI RRETH K STT ST STORM MUND T SP LEHTSOHET LEHT DISA </text>
<text sub="clublinks" start="30.063" dur="0.067"> RRETHIMI RRETH KT ST STORM MUND T SP SHTYPET LEHT SI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.233"> A MUND T SP SHPEJT LEHTSISHT DISA NGA </text>
<text sub="clublinks" start="30.363" dur="0.167"> A MUND T SP TURROHET LEHTSISHT DISA NGA ATA </text>
<text sub="clublinks" start="30.53" dur="0.1"> A MUND T SP TURROHET LEHTSISHT DISA NGA ATA TORNADO. </text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.234"> ATA TORNADOES. </text>
<text sub="clublinks" start="30.864" dur="3.37"> ATA TORNADOES. L MVIZJE </text>
<text sub="clublinks" start="34.234" dur="0.167"> ATA TORNADOES. L Mvizja akoma </text>
<text sub="clublinks" start="34.401" dur="0.066"> ATA TORNADOES. L MVIZJE akoma në thelb </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.301"> L MVIZJE akoma në thelb </text>
<text sub="clublinks" start="34.768" dur="0.166"> L MVIZJE akoma themelore e palëvizshme </text>
<text sub="clublinks" start="34.934" dur="0.134"> L MVIZJE P STRMES T B TJERILLVE STACIONALE THEMELISHT </text>
<text sub="clublinks" start="35.068" dur="0.067"> L MVIZJE PR V BSHTRIM T ST TJET STR BAZARY STACIONALE </text>
<text sub="clublinks" start="35.135" dur="0.066"> Lëvizja akoma në mënyrë stacionare edhe pse shikon </text>
<text sub="clublinks" start="35.201" dur="0.201"> T AL GJITHA STACIONALE T L KRKONI </text>
<text sub="clublinks" start="35.402" dur="0.1"> T AL GJITHA STACIONALE T L SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.133"> GJITHA STACIONALE TATION KOOTUAR TATION FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.1"> T AL GJITHA STACIONALE T L SHIKONI DISA ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="35.735" dur="1.468"> T AL GJITHA ORT E FUNDIT T AL GJITHA SHQYRTIMI STACIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> TTH GJITHA STACIONALE T L SHIKUAR N DISA ORVERN E FUNDIT T. </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.067"> TTH GJITHA STACIONALE T L SHIKOJN ÇDO ORVERT E FUNDIT TONA </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.234"> ÇDO ORT E FUNDIT TONA </text>
<text sub="clublinks" start="37.604" dur="0.133"> ÇDO ORT E FUNDIT T R RADARIT TON </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.067"> ÇDO ORT E FUNDIT T IM IMAGJERISUR TONUR RADARE </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> ÇDO orët e fundit të imagjinatës sonë RADAR </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.167"> ÇDO OR HT E FUNDIT T IM FOTOGRAFIS O Sonë RADARE B DN </text>
<text sub="clublinks" start="38.071" dur="0.067"> ÇDO OR HT E FUNDIT T IM IMAGJERISUR TONUR RADARE TREGON </text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.2"> IMAGJERIA RADAR E TREGON </text>
<text sub="clublinks" start="38.338" dur="0.067"> IMAGJERIA RADAR TREGON LLOJIN </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="0.033"> IMAGJERIA RADAR TREGON LLOJIN E </text>
<text sub="clublinks" start="38.438" dur="0.1"> IMAGJERIA RADAR TREGON LLOJIN E A </text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="2.803"> IMAGJERIA RADAR TREGON LLOJIN E NJ A Slow </text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.1"> IMAGJERIA RADAR ATI TREGON LLOJIN E SHUM SL TOW ngadaltë </text>
<text sub="clublinks" start="41.441" dur="0.133"> IMAGJERIA RADAR ATI TREGON LLOJIN E NJ SL VDEKJE TOW ngadaltë </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.067"> IMAGJERIA RADAR TREGON LLOJIN E LOTVIZJES SER ULLTSIS V SHUM SL T SL ngadaltë </text>
<text sub="clublinks" start="41.641" dur="0.234"> Lloji i një lëvizje shumë të ngadaltë </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.066"> Lloji i një lëvizje shumë të ngadaltë drejt </text>
<text sub="clublinks" start="41.941" dur="0.101"> Lloji i një lëvizje shumë të ngadaltë drejt </text>
<text sub="clublinks" start="42.042" dur="0.1"> Lloji i një lëvizje shumë të ngadaltë drejt veriut. </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> DREJT VERIUT. </text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> DREJT VERIUT. VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.1"> DREJT VERIUT. VETEM DY </text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.066"> DREJT VERIUT. VETEM DY MILE </text>
<text sub="clublinks" start="42.575" dur="0.1"> DREJT VERIUT. VETEM DY MILES AN </text>
<text sub="clublinks" start="42.675" dur="0.134"> DREJT VERIUT. VETEM DY MILE NJE ORE. </text>
<text sub="clublinks" start="42.809" dur="2.603"> VETEM DY MILE NJE ORE. </text>
<text sub="clublinks" start="45.412" dur="0.066"> VETEM DY MILE NJE ORE. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="45.478" dur="0.167"> VETEM DY MILE NJE ORE. SO PER </text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.167"> VETEM DY MILE NJE ORE. SO P ALLR T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="45.812" dur="0.167"> VETEM DY MILE NJE ORE. Pra, për të gjithë intensivë </text>
<text sub="clublinks" start="45.979" dur="0.067"> VETEM DY MILE NJE ORE. PRA P FORR T ALL GJITHA QURLLIMET INTENSIVE </text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.166"> PRA P FORR T ALL GJITHA QURLLIMET INTENSIVE </text>
<text sub="clublinks" start="46.212" dur="0.067"> SO P ALLR T ALL GJITHA QLLIMET INTENSIVE </text>
<text sub="clublinks" start="46.279" dur="0.1"> DO P FORR T ALL GJITHA QURLLIMET INTENSIVE ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="46.379" dur="0.134"> Pra, për të gjithë qëllimet intesive është akoma </text>
<text sub="clublinks" start="46.513" dur="0.066"> Pra, për të gjithë qëllimet intesive është akoma duke u mbajtur </text>
<text sub="clublinks" start="46.579" dur="0.167"> PRA P ALLR T INT GJITHA QURLLIMET INTENSIVE ISSHT MBAJTSE VETM N </text>
<text sub="clublinks" start="46.746" dur="2.736"> PRA P FORR T ALL GJITHA QURLLIMET INTENSIVE ISSHT MBAJTSE AKTUALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.067"> PRA P ALLR T INT GJITHA QURLLIMET INTENSIVE ISSHT MBAJT VETM P ALR GJITHMON </text>
<text sub="clublinks" start="49.549" dur="0.3"> ISshtë akoma duke u mbajtur në pothuajse një </text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.134"> ISshtë akoma duke u mbajtur pothuajse një stacionar </text>
<text sub="clublinks" start="49.983" dur="0.1"> ISshtë akoma duke u mbajtur në pothuajse një lëvizje stacionare. </text>
<text sub="clublinks" start="50.083" dur="0.267"> L MVIZJE STACIONALE. </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.067"> L MVIZJE STACIONALE. PRESIONI </text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.1"> L MVIZJE STACIONALE. PRESIONI KA </text>
<text sub="clublinks" start="50.517" dur="0.1"> L MVIZJE STACIONALE. Presioni ka ardhur </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.066"> L MVIZJE STACIONALE. Presioni ka rënë </text>
<text sub="clublinks" start="50.683" dur="0.167"> Presioni ka rënë </text>
<text sub="clublinks" start="50.85" dur="2.603"> Presioni ka ardhur deri në </text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.233"> PRESIONI COMSHT ZBATUAR NILL MILIBARST. </text>
<text sub="clublinks" start="53.686" dur="0.201"> TE MILLIBARST. </text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> TE MILLIBARST. JO </text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.1"> TE MILLIBARST. JO ASHTU </text>
<text sub="clublinks" start="54.087" dur="0.167"> TE MILLIBARST. JO SE SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="54.254" dur="0.066"> TE MILLIBARST. JO QE PO SHPEN </text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.167"> JO QE PO SHPEN </text>
<text sub="clublinks" start="54.487" dur="0.2"> JO SE JU PO PERGJEDHET </text>
<text sub="clublinks" start="54.687" dur="0.167"> JO QE PO PREGROHET T ST FUQIZOHET </text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="0.1"> JO SE PRET TA PYRPYET T TO FUQIZOHET GJITHASHTU </text>
<text sub="clublinks" start="54.954" dur="0.067"> JO SE PRET TA PYRGJIGJET TTH FUQIZOHET GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="55.021" dur="0.067"> JO SE PRET TA PYRPYET T TO FUQIZOHET GJITHASHTU Q MUND </text>
<text sub="clublinks" start="55.088" dur="0.167"> T TO FUQIZOHET GJITHASHTU Q TH MUND </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="2.502"> T ST FUQIZOHET edhe pse mund të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.034"> T TO FUQIZOHET edhe pse mund të jetë tunduese </text>
<text sub="clublinks" start="57.791" dur="0.133"> T TO FUQIZOHET edhe pse mund të jesh tundues </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.067"> T ST FUQIZOHET edhe pse mund të jetë tunduese për të ndodhur </text>
<text sub="clublinks" start="57.991" dur="0.1"> T ST FUQIZOHET edhe pse mund të jetë tunduese për të ndodhur </text>
<text sub="clublinks" start="58.091" dur="0.067"> T ST FUQIZOHET GJITHASHTU Q TH MUND T BE JET T JOSHT T NDODHUR SI TAN </text>
<text sub="clublinks" start="58.158" dur="0.267"> JENI Joshëse TP NDODH AS SI TAN </text>
<text sub="clublinks" start="58.425" dur="0.033"> JENI duke tunduar të ndodhë SI KEMI FILLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="58.458" dur="0.1"> JENI Joshëse për të ndodhur ashtu siç kemi filluar </text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.033"> JENI duke tunduar të ndodhë pasi kemi filluar të shohim </text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="0.134"> JENI duke tunduar të ndodhë pasi kemi filluar të shohim një </text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.067"> JENI duke tunduar të ndodhë pasi kemi filluar të shohim një pak </text>
<text sub="clublinks" start="58.792" dur="0.066"> JENI duke tunduar të ndodhë pasi kemi filluar të shohim një copë të vogël </text>
<text sub="clublinks" start="58.858" dur="0.201"> Filluan të shohin një copë të vogël </text>
<text sub="clublinks" start="59.059" dur="0.033"> Filluan të shohin një pak më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="59.092" dur="0.1"> Filluan të shohin një pak më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.167"> Filluan të shohin një pak më shumë se kaq </text>
<text sub="clublinks" start="59.359" dur="0.1"> Filluan të shohin një pak më shumë se ajo shi </text>
<text sub="clublinks" start="59.459" dur="0.067"> Filluan të shohin një pak më shumë se ajo lloj shiu </text>
<text sub="clublinks" start="59.526" dur="0.066"> Filluan të shohin një pak më shumë se ajo lloj shiu </text>
<text sub="clublinks" start="59.592" dur="0.267"> Më shumë nga ajo lloj shiu </text>
<text sub="clublinks" start="59.859" dur="1.969"> M M SHUM PATR atë lloj të mbushjes së shiut </text>
<text sub="clublinks" start="61.828" dur="0.067"> MORE SHUM PATR LLOJIN E SHPRNDARJES S RA shiut </text>
<text sub="clublinks" start="61.895" dur="0.167"> M M SHUM TAT LLOJIT T RA SHENIMIT T SHIJIT N. AKTIVITET </text>
<text sub="clublinks" start="62.062" dur="0.166"> M M SHUM PATR LLOJIN E SHUMSUAR TIN SHIJIT TIN RAINIT </text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.1"> M M SHUM PATR LLOJIN E SHUMSUAR TIN SHIUT NIN JUG </text>
<text sub="clublinks" start="62.328" dur="0.067"> MORE SHUM TAT LLOJIT TALL SHUMBRIT TIN SHIUT NIN AN SN JUGORE </text>
<text sub="clublinks" start="62.395" dur="0.167"> PLOTINGSIMI N THE AN SN JUGORE </text>
<text sub="clublinks" start="62.562" dur="0.067"> PLOTINGSIMI N THE AN SN JUGORE T. </text>
<text sub="clublinks" start="62.629" dur="0.066"> PLOTINGSIMI N THE AN SN JUGORE T THE </text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.101"> Mbushja në anën jugore të syrit </text>
<text sub="clublinks" start="62.796" dur="0.1"> Mbushja në anën jugore të murit të syve </text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> Mbushja në anën jugore të murit të syve e cila </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.067"> Mbushja në anën jugore të murit të syve e cila vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="63.063" dur="0.066"> Mbushja në anën jugore të murit të syve e cila është vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="2.603"> E MURIT TY GJIT Q SHTUST VETM </text>
<text sub="clublinks" start="65.732" dur="0.033"> E MURIT TY GJIT SOT Q WH JSHT Mahnitëse </text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.1"> T W MURIT TY SOT, PR T J CILN TAN JSHT Mahnitëse </text>
<text sub="clublinks" start="65.865" dur="0.134"> E MURIT T E GJIT SOT, Q J VET JM ISSHT Mahnitëse për mua </text>
<text sub="clublinks" start="65.999" dur="0.1"> E MURIT TY GJIT Q WH JSHT JASHTAZ Mahnitshme për mua </text>
<text sub="clublinks" start="66.099" dur="0.1"> E MURIT TY GJIT Q WH JASHT ISSHT Mahnitëse për mua është kjo </text>
<text sub="clublinks" start="66.199" dur="0.1"> E MURIT TY GJIT Q WH JASHT JSHT Mahnitëse për mua ATSHT TH QAT JU </text>
<text sub="clublinks" start="66.299" dur="0.067"> E MURIT TY GJIT QUST JASHT J AMSHT Mahnitëse për mua është ajo që ju keni </text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.2"> E habitshme për mua është ajo që ju keni </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="0.133"> E habitshme për mua është ajo që ju keni </text>
<text sub="clublinks" start="66.699" dur="0.067"> E habitshme për mua është se ju keni qendrën </text>
<text sub="clublinks" start="66.766" dur="0.034"> E habitshme për mua është ajo që ju keni qendrën e </text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.166"> E habitshme për mua është se ju keni qendrën e A </text>
<text sub="clublinks" start="66.966" dur="0.101"> E habitshme për mua është se ju keni qendrën e një uragani </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.066"> E habitshme për mua është se ju keni qendrën e një uragani rreth </text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="0.2"> QENDRA E një Uragani RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="67.333" dur="0.134"> QENDRA E një URRIKANE RRETH NJ </text>
<text sub="clublinks" start="67.467" dur="0.067"> QENDRA E NJ H URRIKANE RRETH NJ ONE QINDI </text>
<text sub="clublinks" start="67.534" dur="0.133"> QENDRA E NJ H URRIKANE RRETH NJ H QINDI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="67.667" dur="2.136"> QENDRA E një Uragani Rreth njëqind e njëzet </text>
<text sub="clublinks" start="69.803" dur="0.066"> QENDRA E NJ H URRIKANE Rreth njëqind e njëzet e pesë </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.234"> NJ HQINDET AND DHE Njëzet e pesë </text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.1"> NJ ONEQind e njëzet e pesë mije </text>
<text sub="clublinks" start="70.203" dur="0.167"> NJ ONE Qind e njëzet e pesë mije nga </text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.067"> NJ ONE Qind e njëzet e pesë mije nga qyteti </text>
<text sub="clublinks" start="70.437" dur="0.133"> Njëqind e njëzet e pesë mije nga qendra e qytetit të ri </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.067"> Njëqind e njëzet e pesë mije nga qendra e qytetit të New Orleanët </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.2"> MILES NGA QYTETI I ORLEANIT TS RI </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.067"> MILET NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE </text>
<text sub="clublinks" start="70.904" dur="0.133"> MILET NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE </text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> MILET NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE EFEKTET </text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.1"> MILES NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE EFEKTET K HTU </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.1"> MILET NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE EFEKTET K HTU KAN </text>
<text sub="clublinks" start="71.337" dur="0.067"> MILET NGA QYTETI I ORLEANIT T NEW RI ​​DHE EFEKTET K HTU KAN QEN </text>
<text sub="clublinks" start="71.404" dur="0.267"> DHE EFEKTET KETU JANE QENE </text>
<text sub="clublinks" start="71.671" dur="0.1"> DHE EFEKTET K HTU QENI MINIMALE. </text>
<text sub="clublinks" start="71.771" dur="2.303"> MINIMALE. </text>
<text sub="clublinks" start="74.074" dur="0.133"> MINIMALE. DUKE SHTYPUR </text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="0.167"> MINIMALE. PREZANISHT BREGJETAL </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.1"> MINIMALE. ÇCSHTJE PBRDUKSHME BREGJETORE </text>
<text sub="clublinks" start="74.474" dur="0.067"> MINIMALE. Ç CONSHTJET PBRDUKSHME BREGJETARE KAN </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.2"> Ç CONSHTJET PBRDUKSHME BREGJETARE KAN </text>
<text sub="clublinks" start="74.741" dur="0.133"> ÇCSHTJET E PREZANTUESHME T BREGJETIT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.067"> Ç CONSHTJET PBRDUKSHME BREGJETARE JAN BE JAN T VRTETA </text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.1"> ÇCSHTJE P ORDUKSHME BREGJETARE JAN BE REALISHT NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.1"> ÇCSHTJET PREZANISHT BREGJETARE JAN BE JAN BE Q BE N T VRTET NJ AN Ç ISSHTJE </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="2.937"> Ç CONSHTJET PREZANISHT BREGJETARE JAN BE Q BE N T VRTET NJ AN Ç ISSHTJE Qysh nga fillimi </text>
<text sub="clublinks" start="78.078" dur="0.066"> Shqetësimet e dukshme bregdetare kanë qenë me të vërtetë një çështje që nga kjo </text>
<text sub="clublinks" start="78.144" dur="0.2"> QENI REALISHT NJ IS ÇSSHTJ N S KT </text>
<text sub="clublinks" start="78.344" dur="0.101"> QENI REALISHT NJ IS Ç ISSHTJE SE KIST L VONATE </text>
<text sub="clublinks" start="78.445" dur="0.133"> QENI REALISHT NJ AN Ç ISSHTJE QIN KIST L Vonë </text>
<text sub="clublinks" start="78.578" dur="0.1"> QENI REALISHT NJ IS Ç ISSHTJE QIN KIST L FUND Këtë fundjavë. </text>
<text sub="clublinks" start="78.678" dur="0.2"> VON KIST WE Javë. </text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.1"> VON KIST WE Javë. POR </text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.101"> VON KIST WE Javë. POR ASAJ </text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.1"> VON KIST WE Javë. POR ASAJ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.133"> VON KIST WE Javë. POR ASAJ NGA ATA, </text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.1"> VON KIST WE Javë. POR ASAJ NGA ATA, NE </text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="0.134"> VON KIST WE Javë. POR ASAJ KJO, JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="79.546" dur="0.066"> VON KIST WE Javë. POR ASAJ SI, NUK JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="79.612" dur="0.301"> POR ASAJ SI, NUK JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="79.913" dur="2.369"> POR ASAJ NGA ATA, NUK PRESOJM </text>
<text sub="clublinks" start="82.282" dur="0.2"> POR ASAJ SE, NUK E PRITEM </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.1"> POR ASAJ NGA K ,TRE, NUK PRESOJM THE shkatërruese </text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.067"> POR ASAJ SI, NUK E PRITEM STORMIN SHQIPTAR </text>
<text sub="clublinks" start="82.649" dur="0.233"> PRITUR STORMIN shkatërruese </text>
<text sub="clublinks" start="82.882" dur="0.1"> Pritja e kirurgjisë shkatërruese të stuhisë </text>
<text sub="clublinks" start="82.982" dur="0.067"> PRITJA E RRJEDHJES SHTATMRORE shkatërruese ATA </text>
<text sub="clublinks" start="83.049" dur="0.1"> PRITENI RRETHIN SHTATRORE shkatërruese që ne </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.1"> PRITJA E RRJEDHJES shkatërruese të Stuhisë Q WE NDOSHT </text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="0.1"> PRITJA E RRJEDHJES shkatërruese të Stuhisë Q WE NDONJ T KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="83.349" dur="0.101"> PRITJA E RREGULLIT shkatërruese të stuhisë që mund të kemi parë. </text>
<text sub="clublinks" start="83.45" dur="0.2"> Kirurgji që ne mund të kemi parë. </text>
<text sub="clublinks" start="83.65" dur="0.1"> Kirurgji që ne mund të kemi parë. KISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="0.1"> Kirurgji që ne mund të kemi parë. E KISHTE KETE </text>
<text sub="clublinks" start="83.85" dur="0.033"> Kirurgji që ne mund të kemi parë. E KISHTE KETE </text>
<text sub="clublinks" start="83.883" dur="0.134"> Kirurgji që ne mund të kemi parë. KA QENIS KJO A </text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.067"> Kirurgji që ne mund të kemi parë. KA QEN KJO PAK </text>
<text sub="clublinks" start="84.084" dur="2.335"> Kirurgji që ne mund të kemi parë. KA QENIS KJO PJES E VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="86.419" dur="0.067"> Kirurgji që ne mund të kemi parë. KA QEN TH KJO SHUM MIT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="86.486" dur="0.167"> KA QEN TH KJO SHUM MIT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.066"> KA QEN TH KJO PAK SHUM MORE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="86.719" dur="0.101"> KA QEN TH KJO SHUM SHUM P TOR T THE </text>
<text sub="clublinks" start="86.82" dur="0.1"> KA QEN TH KJO SHUM SHUM SHUM TO PR PER WESTNDIMIN. </text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.233"> N THE PER WESTNDIM. </text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.067"> N THE PER WESTNDIM. Përsëri, </text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.1"> N THE PER WESTNDIM. Përsëri, JO </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.167"> N THE PER WESTNDIM. Përsëri, jo më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.1"> N THE PER WESTNDIM. PERSONA, JO ÇFAR M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="87.587" dur="0.067"> N THE PER WESTNDIM. PAS, ASNJ NO M SHUM SIPAS ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="87.654" dur="0.167"> PAS, ASNJ NO M SHUM SIPAS ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.133"> Prapë, ASNJ M SHUM SIPAS ÇFAR ME </text>
<text sub="clublinks" start="87.954" dur="0.1"> PAS, ASNJ NO M S SHUM SIPAS ÇPRSHTJEVE ME STORMIN </text>
<text sub="clublinks" start="88.054" dur="2.436"> PAS, ASNJ NO M SHUM SIPAS ÇFAR ME STORMIN SE </text>
<text sub="clublinks" start="90.49" dur="0.133"> PAS, ASNJ NO M S T TJER surpriza me stuhinë që ngadalësohet </text>
<text sub="clublinks" start="90.623" dur="0.067"> PAS, ASNJ NO M SHUM SIPAS ÇSHTJEVE ME STORMIN M QAT LOTVIZJE TOW VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="90.69" dur="0.234"> Furtuna që lëvizje të ngadaltë </text>
<text sub="clublinks" start="90.924" dur="0.066"> Furtuna që lëvizje të ngadaltë drejt </text>
<text sub="clublinks" start="90.99" dur="0.101"> Furtuna që lëvizje të ngadaltë drejt </text>
<text sub="clublinks" start="91.091" dur="0.066"> STORMI QAT L MVIZJE TOW ULLT DREJT VERIUT </text>
<text sub="clublinks" start="91.157" dur="0.167"> Furtuna që lëvizje të ngadaltë drejt veriut ka </text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.067"> STORMA QAT L MVIZJE T SL VOGL Drejt Veriut KA BAZ H </text>
<text sub="clublinks" start="91.391" dur="0.233"> DREJT VERIUT KA BAZIC </text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.1"> DREJT VERIUT KA FILLUAR THEMELISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="91.724" dur="0.201"> FILLUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> FILLUAR. POR </text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> FILLUAR. POR JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="3.336"> FILLUAR. POR NUK JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="95.428" dur="0.067"> FILLUAR. POR NUK PRITEM </text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.267"> POR NUK PRITEM </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.1"> POR NUK E PRITEM RROTJEN </text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> POR NUK E PRESOJM L DEFININ DERI </text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.066"> POR NUK E PRESOJM L DEFININ DERI NE </text>
<text sub="clublinks" start="95.995" dur="0.101"> POR NUK PRITEM D LMBIMIN DERI T G MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.066"> POR NUK PRESOJM L RANDNDIM DERI T WE HYN G </text>
<text sub="clublinks" start="96.162" dur="0.234"> R LNDIMI DERI NE HYR N </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.1"> HUMBJE DERI SE TET HYHEMI PAR E </text>
<text sub="clublinks" start="96.496" dur="0.067"> HUMBJE DERI T WE B GHEMI LIR T HERSHM </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="2.135"> HUMBJE DERI NE T G BJM K LLOJIN E HERSHM </text>
<text sub="clublinks" start="98.698" dur="0.167"> HUMBJE DERI SE T G BETJM NIN LLOJ T E HERSHM T MESDITS </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> HANDFALL DERI T G FYTSIMI I HERSHM T MID NESRS </text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.167"> Lloji i hershëm i mesditës nesër. </text>
<text sub="clublinks" start="99.132" dur="0.1"> Lloji i hershëm i mesditës nesër. NE </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.1"> Lloji i hershëm i mesditës nesër. NE BËMË </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.1"> Lloji i hershëm i mesditës nesër. E KEMI PARE </text>
<text sub="clublinks" start="99.432" dur="0.134"> Lloji i hershëm i mesditës nesër. SHIKONI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.133"> Lloji i hershëm i mesditës nesër. SHIKONI DISA SHKURTIMISHT </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.067"> Lloji i hershëm i mesditës nesër. KEMI PARE DISA SHKURTUESHME </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.267"> KEMI PARE DISA SHKURTUESHME </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.1"> KEMI PARA DISA DUAN SHKURTESISHT </text>
<text sub="clublinks" start="100.133" dur="0.133"> KEMI PARA DISA SHKURTESA DUESE TE VOGLA </text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="0.067"> KEMI SHIKU DISA DUKE SHKURTIMI TIT VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.1"> KEMI SHIKU DISA DUKE SHKURTIME TIT VOGLA L MOVIZEN NROPR </text>
<text sub="clublinks" start="100.433" dur="0.067"> KEMI SHIKU DISA DUKE SHKURTIMI T VOGLA L MOVIZEN NRO ZON </text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.2"> DUSHET Lëvizin përmes zonës </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="2.903"> DUSHET Lëvizin P THERMES ZONS POR </text>
<text sub="clublinks" start="103.603" dur="0.1"> DUSHET L MOVIZEN PRORMES ZONS POR ATA </text>
<text sub="clublinks" start="103.703" dur="0.1"> DUSHET Lëvizin përmes zonës, por që ka </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.134"> DUSHET Lëvizin përmes zonës, por që ka qenë </text>
<text sub="clublinks" start="103.937" dur="0.066"> DUSHET Lëvizin përmes zonës, por që ka qenë rreth </text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.167"> DUSHET Lëvizin përmes zonës, por që ka qenë rreth saj </text>
<text sub="clublinks" start="104.17" dur="0.067"> DUSHET Lëvizin PRMES ZONS POR Q TH JAN RRETH TIJ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.3"> POR Q H KA QEN P ITR TIJ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.1"> POR Q H KA QEN P ABR TIJ NGA URGANI </text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> POR Q H KA QEN POUR TIJ NGA URRIKANI SOLY. </text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.201"> Uragani SOLY. </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.133"> Uragani SOLY. </text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.067"> Uragani SOLY. STORMAT </text>
<text sub="clublinks" start="105.138" dur="1.768"> Uragani SOLY. STORMAT ON </text>
<text sub="clublinks" start="106.906" dur="0.067"> Uragani SOLY. STORMET N ON SATELITE </text>
<text sub="clublinks" start="106.973" dur="0.267"> STORMET N ON SATELITE </text>
<text sub="clublinks" start="107.24" dur="0.167"> STORMAT N S SATELITE V ARTET </text>
<text sub="clublinks" start="107.407" dur="0.033"> STORMAT N S SATELITE FILLISHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="107.44" dur="0.1"> STORMAT N S SATELITE VEQSISHT N START FILLIM T </text>
<text sub="clublinks" start="107.54" dur="0.067"> STORMAT N S SATELITE VEQ STARTSISHT N START FILLIM T TO LART </text>
<text sub="clublinks" start="107.607" dur="0.067"> STORMAT N S SATELITE VEQSISHT N START FILLIM T TO LART </text>
<text sub="clublinks" start="107.674" dur="0.2"> AKTUALISHT FILLUAR N TO LLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="107.874" dur="0.133"> AKTUALISHT FILLIMI T K LLOJIT T W PRRFUNDIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="108.007" dur="0.067"> Aktualisht duke filluar të llojit të përfundojë rreth </text>
<text sub="clublinks" start="108.074" dur="0.067"> Aktualisht duke filluar të llojit të përfundojë rreth </text>
<text sub="clublinks" start="108.141" dur="0.1"> AKTUALISHT FILLIMI T A LLOJIT T W PRRFUNDIMIT RRETH N </text>
<text sub="clublinks" start="108.241" dur="0.133"> Aktualisht duke filluar të llojit të përfundojë rreth më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="108.374" dur="0.067"> Aktualisht duke filluar të llojit të përfundojë rreth në më perëndimore </text>
<text sub="clublinks" start="108.441" dur="0.2"> Mbështilleni rreth e përqark më perëndimore </text>
<text sub="clublinks" start="108.641" dur="0.067"> Mbështilleni përreth anës më perëndimore </text>
<text sub="clublinks" start="108.708" dur="0.067"> Mbështilleni rreth anës më perëndimore të </text>
<text sub="clublinks" start="108.775" dur="2.269"> Mbështilleni rreth anës më perëndimore të </text>
<text sub="clublinks" start="111.044" dur="0.067"> Mbështilleni rreth anës më perëndimore të stuhisë </text>
<text sub="clublinks" start="111.111" dur="0.166"> Mbështilleni rreth anës më perëndimore të stuhisë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="111.277" dur="0.067"> Mbështilleni rreth anës më perëndimore të stuhisë dhe ne jemi </text>
<text sub="clublinks" start="111.344" dur="0.267"> ANA E STORMIT DHE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="111.611" dur="0.033"> Ana e stuhisë dhe ne po fillojmë </text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.1"> Ana e stuhisë dhe ne do të fillojmë të </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.034"> Ana e stuhisë dhe ne do të fillojmë të shohim </text>
<text sub="clublinks" start="111.778" dur="0.067"> AN ST E STORMIT DHE NUK KAMI FILLUAR T TO SHIKOJM A A </text>
<text sub="clublinks" start="111.845" dur="0.066"> AN ST E STORMIT DHE NUK KAMI FILLUAR T TO SHIKOJM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="111.911" dur="0.067"> Ana e stuhisë dhe ne do të fillojmë të shohim shumë </text>
<text sub="clublinks" start="111.978" dur="0.067"> Ana e stuhisë dhe ne do të fillojmë të shohim shumë </text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.267"> FILLIMI P TOR T SE PAR A SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="112.312" dur="0.1"> FILLIMI PER TE SHIKUAR SHUME TE JASHTEM </text>
<text sub="clublinks" start="112.412" dur="0.167"> FILLIMI P TOR T SE PAR A SHUM AN SN LINDORE </text>
<text sub="clublinks" start="112.579" dur="0.066"> FILLIMI P TOR T SE SHIKUAR SHUM CO PLRBASHKTIM I AN SS LINDORE </text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.067"> FILLIMI P TOR T SE SHIKUAR SHUM L P CORBASHKTIM I AN SS LINDORE N. </text>
<text sub="clublinks" start="112.712" dur="0.067"> FILLIMI P TOR T SE SHIKUAR SHUMOT PLRBASHKTIM I AN SS LINDORE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="112.779" dur="0.233"> KOPLASIMI I ANIDES JASHTR N </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.101"> RLNIA E AN SS JASHTM N MOMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="113.113" dur="2.068"> MOMENTI. </text>
<text sub="clublinks" start="115.181" dur="0.1"> MOMENTI. AJO </text>
<text sub="clublinks" start="115.281" dur="0.167"> MOMENTI. KJO ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="115.448" dur="0.2"> MOMENTI. KJO OSHT O DUKE SHIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="115.648" dur="0.067"> MOMENTI. Q IS ISSHT VAZHDUESHME </text>
<text sub="clublinks" start="115.715" dur="0.167"> Q IS ISSHT VAZHDUESHME </text>
<text sub="clublinks" start="115.882" dur="0.133"> KJO OSHT SHQYRTUAR PBR SHTYP </text>
<text sub="clublinks" start="116.015" dur="0.101"> QAT ISSHT SHQYRTUAR PBR SHTYP SHTYPI. </text>
<text sub="clublinks" start="116.116" dur="0.2"> TE NDRYSHOSH. </text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.1"> TE NDRYSHOSH. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="116.416" dur="0.1"> TE NDRYSHOSH. DHE akoma </text>
<text sub="clublinks" start="116.516" dur="0.133"> TE NDRYSHOSH. DHE akoma </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.1"> TE NDRYSHOSH. DHE akoma edhe me mend </text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.067"> TE NDRYSHOSH. DHE akoma edhe me mend </text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="0.234"> DHE akoma edhe me mend </text>
<text sub="clublinks" start="117.05" dur="0.067"> DHE EDHE EDHE MBYLL ATA STORME </text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.2"> DHE EDHE EDHE MENDONI ATA STORMAT </text>
<text sub="clublinks" start="117.317" dur="0.066"> DHE EDHE EDHE MUND TH TOSE TYRE STORMAT JAN PRBASHKT </text>
<text sub="clublinks" start="117.383" dur="1.702"> DHE EDHE EDHE MBYLLSI ATA STORMAT </text>
<text sub="clublinks" start="119.085" dur="0.067"> DHE Akoma edhe pse ato stuhi po përplasen në </text>
<text sub="clublinks" start="119.152" dur="0.267"> STORMAT JAN CO TL BASHKPUNUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="119.419" dur="0.1"> STORMAT JAN CO TL PLRBASHKTUARA N THE LINDJEN </text>
<text sub="clublinks" start="119.519" dur="0.067"> STORMAT JAN TL PLRBASHKTA N S AN SN LINDORE, </text>
<text sub="clublinks" start="119.586" dur="0.066"> STORMAT JAN CO TL PLRBASHKTUARA N S AN SN LINDORE, IT </text>
<text sub="clublinks" start="119.652" dur="0.134"> STORMAT JAN CO TL PLRBASHKTUARA N S AN SN LINDORE, ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="119.786" dur="0.067"> STORMAT JAN CO TL PLRBASHKTUARA N S AN SN LINDORE, ISshtë akoma </text>
<text sub="clublinks" start="119.853" dur="0.3"> AN ST E LINDJES, ISshtë akoma </text>
<text sub="clublinks" start="120.153" dur="0.067"> ANIDET E LINDJES, ISshtë akoma invaliduese </text>
<text sub="clublinks" start="120.22" dur="0.1"> AN ST E LINDJES, ISshtë akoma duke e dëmtuar </text>
<text sub="clublinks" start="120.32" dur="0.066"> AN ST E LINDJES, STshtë akoma duke inkuadruar popujt </text>
<text sub="clublinks" start="120.386" dur="0.134"> ANIDET E LINDJES, STSHT ST akoma duke invaluar popujt në </text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="0.067"> AN ST E LINDJES, STSHT akoma duke invenuar popujt në ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="120.587" dur="0.2"> INVENDIMI I FOLKVE N AL ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="120.787" dur="0.133"> INVENDIMI I FOLKVE N AL ALABAMA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.1"> INVENDIMI I FOLKVE N AL ALABAMA DHE FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="2.303"> INVENDIMI I FOLK FVE N AL T AL DREJT ALN ALABAMA DHE FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="123.323" dur="0.1"> NDNDRKOMB THETARIA E FOLKVE N AL ALABAMA DHE FLORIDA TANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="123.423" dur="0.067"> INVENDIMI I FOLKVE N F ALABAMA DHE FLORIDA DREJT TANI ME </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.233"> DHE FLORIDA E DREJTA TANI ME </text>
<text sub="clublinks" start="123.723" dur="0.167"> DHE FLORIDA DREJTA TANI ME T HE RND </text>
<text sub="clublinks" start="123.89" dur="0.1"> DHE FLORIDA DREJT Tani me shi të rëndë. </text>
<text sub="clublinks" start="123.99" dur="0.2"> SHIKIMI I RND. </text>
<text sub="clublinks" start="124.19" dur="0.1"> SHIKIMI I RND. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="124.29" dur="0.067"> SHIKIMI I RND. DHE AJO </text>
<text sub="clublinks" start="124.357" dur="0.1"> SHIKIMI I RND. DHE ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="124.457" dur="0.034"> SHIKIMI I RND. DHE QE PO SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="124.491" dur="0.066"> SHIKIMI I RND. DHE Q IS ISSHT SHQIP </text>
<text sub="clublinks" start="124.557" dur="0.067"> SHIKIMI I RND. DHE Q IS ISSHT Q T JET </text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.067"> SHIKIMI I RND. DHE Q IS ISSHT T JET </text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.2"> DHE Q IS ISSHT T JET </text>
<text sub="clublinks" start="124.891" dur="0.133"> DHE Q IS ISSHT T JET RASTI </text>
<text sub="clublinks" start="125.024" dur="0.067"> DHE KJO ISSHT T BE JET RASTI PRMES TJERS </text>
<text sub="clublinks" start="125.091" dur="0.1"> DHE KJO ISSHT IS T JET RASTI PRMES </text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.067"> DHE KJO ISSHT T JET RASTI PRMES natës </text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="2.202"> DHE KJO ISSHT T JET RASTI PRMES natës dhe </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="0.067"> DHE KJO ISSHT T JET RASTI PRORMES natës dhe brenda </text>
<text sub="clublinks" start="127.527" dur="0.133"> RASTI PRORMES natës dhe brenda </text>
<text sub="clublinks" start="127.66" dur="0.1"> RASTI PRORMES natës dhe në një </text>
<text sub="clublinks" start="127.76" dur="0.134"> RASTI PRORMES natës dhe në një të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.067"> RASTI PRORMES natës dhe në një pjesë të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="127.961" dur="0.066"> RASTI PRORMES natës dhe në një pjesë të mirë të </text>
<text sub="clublinks" start="128.027" dur="0.134"> RASTI PRORMES natës dhe në një pjesë të mirë të </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.067"> RASTI PRORMES natës dhe në një pjesë të mirë të mëngjesit </text>
<text sub="clublinks" start="128.228" dur="0.267"> Një pjesë e mirë e mëngjesit </text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.1"> Një pjesë e mirë e mëngjesit nesër. </text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.166"> NESORR </text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.067"> NESORR NE </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.134"> NESORR NE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.066"> NESORR Ne po shohim </text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.034"> NESORR Ne po shohim </text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.167"> NESORR Ne po shohim në një </text>
<text sub="clublinks" start="129.229" dur="0.066"> NESORR Ne po shikojmë në një landfill </text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.234"> Ne po shikojmë në një landfill </text>
<text sub="clublinks" start="129.529" dur="2.936"> Po shikojmë përsëri një Landfall </text>
<text sub="clublinks" start="132.465" dur="0.134"> JAM L KRKOJN AT N NJ L GJENDJE SIPAS NDONJR </text>
<text sub="clublinks" start="132.599" dur="0.166"> JAM K LRKOJN AT P AR NJ L MESDIT NJ L DOGAN </text>
<text sub="clublinks" start="132.765" dur="0.067"> JEMI KOORKOJN AT N A DOKUND MID NES TN N TN L NJ L Landfell </text>
<text sub="clublinks" start="132.832" dur="0.167"> Sërish një mesditë nesër </text>
<text sub="clublinks" start="132.999" dur="0.134"> PARDIT NDONJ MIDDESA NESOMR NESR N </text>
<text sub="clublinks" start="133.133" dur="0.066"> P AGRDIT NDONJ MID MESDITA NESR NB MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="133.199" dur="0.067"> P AGRDIT NDONJ MID MESDITA NESORR N IN GJYBR LVIZJES </text>
<text sub="clublinks" start="133.266" dur="0.133"> SI T NESDM NDONJOMN NES TR N B GJYN L MOVIZJE APO </text>
<text sub="clublinks" start="133.399" dur="0.067"> P AGRGJITHSHME NDONJ MID MESDITA NESORR N IN GJYB ORR OSE RRETH LROVIZJES </text>
<text sub="clublinks" start="133.466" dur="0.067"> Sërish një mesditë nesër në gjirin e lëvizshëm apo rreth </text>
<text sub="clublinks" start="133.533" dur="0.067"> Përsëri një ditë mesdita nesër në gjirin e lëvizshëm apo rreth gjirit </text>
<text sub="clublinks" start="133.6" dur="0.233"> N B GJYBR LBVIZJE APO Rreth gjirit </text>
<text sub="clublinks" start="133.833" dur="2.67"> N B GJYBR LBVIZJE APO RRETH GJIR MUND </text>
<text sub="clublinks" start="136.503" dur="0.133"> N B GJYBR LBVIZJE APO Rreth gjirit, NUK MUND T NUK </text>
<text sub="clublinks" start="136.636" dur="0.167"> N B GJYBR LBVIZJE APO Rreth gjirit ndoshta nuk është saktësisht. </text>
<text sub="clublinks" start="136.803" dur="0.233"> MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="137.036" dur="0.134"> MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. Lëvizshëm </text>
<text sub="clublinks" start="137.17" dur="0.1"> MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. SHTETI LBVIZOR </text>
<text sub="clublinks" start="137.27" dur="0.067"> MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. QARKU Lëvizshëm mund të jetë i mundur </text>
<text sub="clublinks" start="137.337" dur="0.1"> MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. Qarku mobil mund të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="137.437" dur="0.067"> MUND T NOT MOS SAKTACSISHT. Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="137.504" dur="0.266"> Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="137.77" dur="0.134"> Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë BALDWIN </text>
<text sub="clublinks" start="137.904" dur="0.067"> Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë Qarku BALDWIN </text>
<text sub="clublinks" start="137.971" dur="0.1"> Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë Qarku BALDWIN SI </text>
<text sub="clublinks" start="138.071" dur="2.502"> Qarku Lëvizshëm mund të jetë më shumë Qarku BALDWIN SI ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.067"> QARKU LBVIZOR MUND T BE JET M M SHUM SHTETI BALDWIN SI ÇFAR BAKN </text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.234"> QARKU BALDWIN SI ÇFAR B MN </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="0.133"> QARKU BALDWIN SI ÇFAR BAKNI LN </text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.067"> QARKU BALDWIN SI ÇFAR M B MNI LOVVIZEN N IN BRENDSHME </text>
<text sub="clublinks" start="141.074" dur="0.2"> QARKU BALDWIN SI ÇFAR M BAKNI L MVIZJEN N IN BRENDA NGA </text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="0.067"> QARKU BALDWIN SI ÇFAR M BAKNI L MVIZEN N NESR </text>
<text sub="clublinks" start="141.341" dur="0.3"> L MVIZET NLAND NESR </text>
<text sub="clublinks" start="141.641" dur="0.1"> Lëviz në brendësi nga nesër pasdite. </text>
<text sub="clublinks" start="141.741" dur="0.167"> PASDITA </text>
<text sub="clublinks" start="141.908" dur="0.133"> PASDITA NE </text>
<text sub="clublinks" start="142.041" dur="0.067"> PASDITA NE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="142.108" dur="0.1"> PASDITA Ne duhet të shohim </text>
<text sub="clublinks" start="142.208" dur="0.1"> PASDITA Ne duhet ta shohim atë </text>
<text sub="clublinks" start="142.308" dur="0.067"> PASDITA Ne duhet ta shohim atë stuhi </text>
<text sub="clublinks" start="142.375" dur="2.402"> Ne duhet ta shohim atë stuhi </text>
<text sub="clublinks" start="144.777" dur="0.034"> Duhet ta shohim atë dobësim të stuhisë </text>
<text sub="clublinks" start="144.811" dur="0.133"> Duhet ta shohim atë dobësi që dobësohet </text>
<text sub="clublinks" start="144.944" dur="0.167"> Duhet ta shohim atë dobësim të stuhisë në një </text>
<text sub="clublinks" start="145.111" dur="0.1"> Ne duhet ta shohim atë dobësim STORM në një Tropikale </text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.134"> Ne duhet ta shohim atë stuhi dobësimin në një stuhi tropikale. </text>
<text sub="clublinks" start="145.345" dur="0.2"> DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. </text>
<text sub="clublinks" start="145.545" dur="0.1"> DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR </text>
<text sub="clublinks" start="145.645" dur="0.1"> DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="145.745" dur="0.067"> DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR EDHE IN </text>
<text sub="clublinks" start="145.812" dur="0.167"> DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR EDHE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="145.979" dur="0.133"> DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR EDHE N IN Pozicion </text>
<text sub="clublinks" start="146.112" dur="0.067"> DOBENSIMI N TO NJ ST STORM TROPIK. POR EDHE N IN Pozicionin KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.267"> POR EDHE N IN Pozicionin KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="2.569"> POR EDHE N IN Pozicionin PREJ JUGUT </text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.067"> POR EDHE N IN Pozicionin Përtej ALABAMAS JUGORE </text>
<text sub="clublinks" start="149.082" dur="0.133"> POR EDHE N IN Pozicionin Përtej ALABAMAS JUGORE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="149.215" dur="0.1"> POR EDHE N IN Pozicionin Përtej ALABAMAS SOU JUGUT DHE L MVIZJES </text>
<text sub="clublinks" start="149.315" dur="0.067"> POR EDHE N THE Pozicionin Përtej ALABAMAS SOU JUGUT DHE L MVIZURIT </text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.2"> ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA LART </text>
<text sub="clublinks" start="149.582" dur="0.2"> ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA E KALUAR </text>
<text sub="clublinks" start="149.782" dur="0.067"> ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA E MONTGOMERIS S P KALUARA, </text>
<text sub="clublinks" start="149.849" dur="0.067"> ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA E MONGOMERIS S P KALUARA, IT </text>
<text sub="clublinks" start="149.916" dur="0.1"> ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA E MONGOMERIS S P KALUAR, ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="150.016" dur="0.067"> ALABAMA E JUGUT DHE L MVIZJA E MONGOMERIS P S P KALUAR, ISSHT ST akoma </text>
<text sub="clublinks" start="150.083" dur="0.267"> MONTGOMERIA E KALUAR, ISshtë akoma </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.167"> MONTGOMERIA E KALUAR, STSHT ST VET Vizatim </text>
<text sub="clublinks" start="150.517" dur="2.469"> MONTGOMERIA E KALUAR, ISshtë akoma vizatimi i lagështisë </text>
<text sub="clublinks" start="152.986" dur="0.167"> MONTGOMERIA E KALUAR, ISSHT akoma duke tërhequr lagështi </text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.066"> MONTGOMERIA E KALUAR, ISSHT akoma duke tërhequr lagështi nga </text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.067"> MONTGOMERIA E KALUAR, ISSHT ST akoma duke nxjerrë lagështi nga </text>
<text sub="clublinks" start="153.286" dur="0.2"> VIZATIMI I lagështisë nga </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.1"> VIZATIMI I lagështisë nga gjiri. </text>
<text sub="clublinks" start="153.586" dur="0.167"> HUMNERË. </text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.1"> HUMNERË. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="153.853" dur="0.1"> HUMNERË. Pra, njerëz </text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.067"> HUMNERË. SO FOLKS NGA </text>
<text sub="clublinks" start="154.02" dur="0.134"> HUMNERË. SO FOLKS NGA </text>
<text sub="clublinks" start="154.154" dur="0.166"> HUMNERË. Pra, popujt nga ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="154.32" dur="0.067"> HUMNERË. Pra, popujt nga bregu i ALABAMA-s </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.167"> Pra, popujt nga bregu i ALABAMA-s </text>
<text sub="clublinks" start="154.554" dur="0.067"> Pra, popujt nga bregu i ALABAMA-s deri në </text>
<text sub="clublinks" start="154.621" dur="0.133"> Pra, popujt nga bregdeti ALABAMA në </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="2.302"> Pra, popujt nga bregdeti ALABAMA deri në FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="157.056" dur="0.167"> Pra, popujt nga bregdeti i ALABAMA-s deri në panën e Floridës </text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.067"> JAN SO SO FOLK NGA BREGTETA ALABAMA N TO PANHANDLE FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="0.234"> N P PANHANDN FLORIDA JAN </text>
<text sub="clublinks" start="157.524" dur="0.033"> N TO SHOQN FLORIDA JAN SHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.067"> N P PANHORLE FLORIDA SHKONI </text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.133"> N P PANHORLE FLORIDA JAN Q T JEN </text>
<text sub="clublinks" start="157.757" dur="0.067"> N P PANHORLEN FLORIDA JAN SHQIP </text>
<text sub="clublinks" start="157.824" dur="0.067"> N P PANHANDN FLORIDA JAN T SHKURTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.333"> SHKUAR T TO K BERKONI </text>
<text sub="clublinks" start="158.224" dur="0.134"> SHKUAR T TO K LRKIMI I RNDSISHM </text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.066"> SHKUAR T TO SHIKOJN SHUM TTS RNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="158.424" dur="0.167"> SHKUAR T TO SHIKOJN SHUM TIG RNDSISHME T. </text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.067"> SHKUAR T TO K BERKOJNO AMUNDET E RNDSISHME TALL SHIJIT T SHIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.2"> AMUNAT E RNDSISHME TALL SHALLMBIMIT TIN shiut </text>
<text sub="clublinks" start="158.858" dur="0.134"> AMUNDAT E RNDSISHME TALL SHIJIT TIN shiut DHE </text>
<text sub="clublinks" start="158.992" dur="2.202"> AMUNDET E RNDSISHME TALL RALLNJES SIN SHIJIT DHE KJO SHT </text>
<text sub="clublinks" start="161.194" dur="0.167"> AMUNDET E RNDSISHME TALL RALLNJES S RA SHIJIT DHE KSTU KA </text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.1"> AMUNDA TIG RIGNDSISHME TALL RALLNJES SIN SHIJIT DHE KSTU JAN </text>
<text sub="clublinks" start="161.461" dur="0.067"> AMUNDA T S R SNDSISHME T RA RNJES SIN SHIJIT DHE KTU KU MUND T </text>
<text sub="clublinks" start="161.528" dur="0.233"> DHE PREJ KJU MUND T </text>
<text sub="clublinks" start="161.761" dur="0.067"> DHE PREJ KJU MUND T LEHTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="161.828" dur="0.067"> DHE PREJ KUJT MUND T SHIKOJM LEHTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="161.895" dur="0.066"> DHE PREJ KTU LEJOHM T LEHTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.034"> DHE PREJ KUJT N WE MUND T SHIKOJM LEHTSISHT 15 </text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.133"> DHE PREJ KUJT N WE MUND T SHIKOJM E LEHTSISHT 15-T </text>
<text sub="clublinks" start="162.128" dur="0.134"> DHE PSR KTU LEJOHM LEHTSISHT 15-20 </text>
<text sub="clublinks" start="162.262" dur="0.066"> DHE KSTU KU MUND T SE SHIKOJMAS LEHT THE 15-20 INCH </text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.167"> SHIKONI LEHT THE 15 deri 20 inç </text>
<text sub="clublinks" start="162.495" dur="0.1"> SHIKONI LEHT THESISHT 15 deri 20 inç ose </text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.1"> SHIKONI LEHT THESISHT 15 ose 20 inç ose madje </text>
<text sub="clublinks" start="162.695" dur="2.57"> SHIKONI LEHT THE 15 deri 20 inç ose edhe më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="165.265" dur="0.166"> SHIKONI LEHT THE 15 deri 20 inç ose edhe më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="165.431" dur="0.167"> SHIKONI LEHT THE 15 - 20 inç ose edhe më shumë si ne </text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.067"> SHIKONI LEHT THE 15 deri 20 inç ose edhe më shumë pasi vazhdojmë </text>
<text sub="clublinks" start="165.665" dur="0.267"> APO EDHE ME SHUME SE VAZHDIM </text>
<text sub="clublinks" start="165.932" dur="0.067"> APO EDHE M M SHUM SI VAZHDONI PRMES </text>
<text sub="clublinks" start="165.999" dur="0.1"> APO EDHE M M SHUM SI VAZHDONI PRORMES T </text>
<text sub="clublinks" start="166.099" dur="0.167"> APO EDHE M M SHUM SI VAZHDONI PRORMES natës </text>
<text sub="clublinks" start="166.266" dur="0.066"> OSE EDHE M M SHUM SI VAZHDONI NESORN N THENN </text>
<text sub="clublinks" start="166.332" dur="0.301"> P THRMES natës nesër </text>
<text sub="clublinks" start="166.633" dur="0.066"> PRMES T THE MEDRESS S NESRS </text>
<text sub="clublinks" start="166.699" dur="0.034"> PRMES natës nesër të martën për </text>
<text sub="clublinks" start="166.733" dur="0.1"> PRMES natës së nesërme të martën për një </text>
<text sub="clublinks" start="166.833" dur="0.1"> PRMES natës së nesërme në mbrëmje për një të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="166.933" dur="0.067"> PRMES natës së nesërme në mbrëmje për një pjesë të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="167" dur="0.066"> PRORMES natës së nesërme në mbrëmje për një pjesë të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.701"> E MEDR P FORR NJ P PJES T G MIR T. </text>