Salasa 4 pm badai Sally apdet: Dipimpin pikeun curug Mississippi atanapi Alabama subtitles

AGENSI. AGENSI. >> AGENSI. >> saé AGENSI. >> SELASA SENENG. >> SELASA SENENG. >> SELASA SENENG. >> >> SELASA SENENG. >> Abdi >> SELASA SENENG. >> Abdi KETUA >> SELASA SENENG. >> Abdi KETUA METEOROLOGIST >> Abdi KETUA METEOROLOGIST >> Abdi KETUA METEOROLOGIS KRISTUS >> Abdi KETUA METEOROLOGIS CHRIS FRANKLIN. CHRIS FRANKLIN. CHRIS FRANKLIN. URANG CHRIS FRANKLIN. URANG TEU CHRIS FRANKLIN. URANG AYA CHRIS FRANKLIN. URANG TEU BOGA CHRIS FRANKLIN. URANG TIASA TIGA CHRIS FRANKLIN. URANG NU BOGA EMPAT URANG NU BOGA EMPAT URANG MAH NGAJATU PAPARAN OLEH URANG TEU BOGA SATU PAPATIKAN O'CLOCK DINA KAMI AYA NU PAPATO PAPASARAN O'CLOCK DI HURRICANE URANG SADAYANA NU PAPATO O'CLOCK PADA SUKUR HURRICANE SALLY URANG TEU BOGA SATU PAPATIKAN O'CLOCK DI HURRICANE SALLY JEUNG Piwuruk ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG Piwuruk ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG Sababaraha Piwuruk Ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG SADAYANA ALUS Piwuruk Ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG Sababaraha Béja Anu Hadé Piwuruk Ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG Sababaraha Béja Anu Hadé Éta Piwuruk Ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG Sababaraha Béja Anu Hadé Éta Piwuruk Ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG Sababaraha Béja Anu Hadé Éta Éta Sababaraha warta anu hadé éta Sababaraha warta anu hadé nyaéta anu meunang Sababaraha warta anu hadé nyaéta anu meunang Sababaraha warta anu saé anu kéngingna tetep Sababaraha warta anu saé anu meunang masih dina Sababaraha warta anu hadé nyaéta anu meunangna ngan ukur Sababaraha warta anu saé anu meunang masih dina 80 taun MENANG MASIH HANYA 80 MENANG MASIH HANYA 80 MILES MENANG MASIH HANYA HANYA 80 MILES AN MENANG MASIH HANYA HANYA 80 MILES JAM. MILES JAM. MILES JAM. AYEUNA MILES JAM. AYEUNA IT MILES JAM. AYEUNA ITU MILES JAM. AYEUNA MASIH MILES JAM. AYEUNA MASIH AKAL MILES JAM. AYEUNA MASIH AKAL MILES JAM. AYEUNA MASIH JADI MILES JAM. AYEUNA MASIH AKAL JADI A AYEUNA MASIH AKAL JADI A AYEUNA MASIH AKAN JADI DEVASTASI AYEUNA MASIH AKAN JADI STORM DEVASTATING AYEUNA MASIH JADI BAGI DEVASTATING DI AYEUNA MASIH AKAN JADI STORM DEVASTATING DINA ISTILAH AYEUNA MASIH AKAN JADI STORMASI DEVASTASI DINA SYARAT DEVASTASI PAKIRAN dina watesan DEVASTATING BENTUK IN SYARAT THE NYUSUNKEUN BENTUK IN THE SYARAT RAINFALL DEVASTATING BENTUK IN SYARAT JUMLAH RAINFALL NYUSUNKEUN SUMBERNA dina watesan jumlah curah hujan ti NYUSUNKEUN BENTUK IN THE SYARAT JAUHAN RAINFALL TI LEUWIH LOW RAINFALL JUMLAH TI LEUWIH LOBA ANGKA JUTA TI ALABAMA LEBIH HAMPIR JAUHAN RAINFALL TI ALABAMA LEBIH HAMPIR JAUHAN RAINFALL DARI ALABAMA LOWONGKEUN A A JUTAAN RAINFALL DARI ALABAMA LOWONGKEUN NGADAPIKAN ALUS JUTAAN RAINFALL DARI ALABAMA LOWONGKEUN NGADUNGKEUN POSYENSI ALUS ALABAMA NANGGALKEUN POSYENSI ALUS ALABAMA NANGGALKEUN SEBAGIAN BAGUS ALABAMA SADAYANA SEBAGIAN BAGUS THE ALABAMA SADAYANA SEBAGIAN BAGI FLORIDA ALABAMA SADAYANA BAGIAN BAGI FLORIDA PANHANDLE. Tina FLORIDA PANHANDLE. Tina FLORIDA PANHANDLE. Oge Tina FLORIDA PANHANDLE. Oge PERHATOSAN Tina FLORIDA PANHANDLE. Oge PERHATOSAN TORNADO Tina FLORIDA PANHANDLE. Oge PERHATOSAN TONTON TORNADO Tina FLORIDA PANHANDLE. Oge PERHATOSAN TORNADO NONTON DI Oge PERHATOSAN TORNADO NONTON DI Oge PERHATOSAN TORNADO TONTON DINA PANGALAMAN Oge PERHATOSAN TORNADO TONTON DINA PANGARUH Pikeun Oge PERHATOSAN TORNADO TONTON DIA PANGARUH Pikeun ieu Oge PERHATOSAN TORNADO TONTON DIA PANGaruh pikeun Area ieu Oge bewara TORNADO nonton dina pangaruh pikeun Area ieu AS Oge bewara TORNADO nonton dina pangaruh pikeun Area ieu salaku Épék Pikeun Area ieu salaku Épék Pikeun Area ieu salaku Sirkulasi Épék Pikeun Area Ieu Sakumaha Lingkungan Sakitar Épék Pikeun Area ieu salaku kurilingan sakitar ieu Épék pikeun Area ieu salaku peredaran di sakitar gaya ieu Sirkulasi sakitar gaya ieu Sirkulasi sakitar gaya ieu tiasa Sirkulasi sakitar formasi ieu gampang Sirkulasi sakitar formasi ieu tiasa gampang ngulinkeun Sirkulasi Sakuliling formasi ieu gampang tiasa SPIN UP Sirkulasi sakitar formasi ieu tiasa gampang ngulinkeun sababaraha Sirkulasi sakitar formasi ieu tiasa gampang ngulinkeun sababaraha BISA GAMPANG GAMPANG SABAT BISA GAMPANG GAMPANG KALANGGALAN BISA GAMPANG NGALÉJAK KALIMAH ANJEUN KOREA. TORNADO JEUNG. TORNADO JEUNG. GERAK TORNADO JEUNG. GERAK MASIH TORNADO JEUNG. Gerak Masih dasarna Gerak Masih dasarna Gerak MASIH STATIONARY DASAR GERAK MASIH STÉSIONARI MASYARAKAH GERAK MASIH STASIONAL MASALAH Sanaos Néangan Gerak Masih STASIONAL dasarna sanaos ningali STasioner Sanaos Ningali STasioner Sanaos Ningali di STasioner sanaos ningali anu pangakhirna STasioner sanaos ningali sababaraha panungtungan STasioner Sanaos Ningali Jam Anu Terakhir STasioner sanaos ningali sababaraha jam terakhir tina STasioner sanaos ningali sababaraha jam terakhir urang Sababaraha jam terakhir urang Sababaraha jam terakhir urang RADAR Sababaraha jam terakhir gambar urang RADAR Sababaraha jam anu pangahirna ngeunaan gambar urang RADAR Sababaraha jam terakhir tina gambar urang RADAR anu dilakukeun Sababaraha jam terakhir gambar urang RADAR éta nunjukkeun RADAR IMAGERI ENTÉNÉN NÉTÉNÉNG GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKkeun Jinis GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKAKEUN JENIS GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKEUN JENIS A GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKAKEUN JENIS LAMBAT GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKAKEUN JENIS PISAN LAMBAT GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKEUN JENIS LAMBAT PISAN GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKEUN JENIS LAMBAT SANGAT LAMBAT Jinis gerak lambat pisan Jinis gerakan lambat pisan ka arah Jinis gerak lambat pisan ka arah éta Jinis gerakan lambat pisan ka arah kaler. Nuju ka UTARA. Nuju ka UTARA. HUNGKUL Nuju ka UTARA. Ngan ukur duaan Nuju ka UTARA. Ngan ukur dua MILES Nuju ka UTARA. Ngan ukur dua MILES AN Nuju ka UTARA. Ngan ukur dua MILES sajam. Ngan ukur dua MILES sajam. Ngan ukur dua MILES sajam. JADI Ngan ukur dua MILES sajam. JADI Pikeun Ngan ukur dua MILES sajam. JADI Pikeun KABEH Ngan ukur dua MILES sajam. Janten pikeun sadayana intensif Ngan ukur dua MILES sajam. JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTENSIF JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTENSIF JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTENSIF JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTENSIF ANJEUN JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTÉNTIF MASIH JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTÉNTIF MASIH KÉNÉNG Janten pikeun sadayana tujuan anu intensif éta tetep dicekel JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN SENENGNA MASIH NYEKEL DI HAMPIR JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN SENENGNA MASIH NYEKEL DI HAMPIR A NYA MASIH NYEKEL DI HAMPIR A ANJEUN MASIH NYEKEL DI HAMPIRAN STasioner Éta masih nyepeng dina ampir gerakan stasioner. GERAK Stasioner. GERAK Stasioner. TEKANAN GERAK Stasioner. TEKANAN GEUS GERAK Stasioner. PERSÉNÉNEU TÉNGU GERAK Stasioner. Tekanan parantos turun Tekanan parantos turun Tekenan parantos turun Tekenan parantos turun ka jutaan. KA MILIBAR. KA MILIBAR. TEU KA MILIBAR. Sanés Éta KA MILIBAR. Sanés éta KA MILIBAR. Sanés éta nyobian Sanés éta nyobian Sanés éta nyobian Sanés éta nyobian pikeun nguatkeun Sanés éta nyobian pikeun nguatkeun sanaos Sanés éta nyobian pikeun nguatkeun sanaos éta Sanés éta nyobian pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa Pikeun nguatkeun sanaos éta tiasa Pikeun nguatkeun sanaos éta tiasa Pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa diusahakeun Pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa diusahakeun Pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa diémutan kajadian Pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa diémutan kajadian Pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa diusahakeun kajadian sapertos urang parantos Janten TEMPTING Janten Sapertos urang parantos KANGGO TÉSAMPEL JADI SAKUDU KITU MIMITI Janten TEMPTING Janten Nalika Urang dimimitian KANGGO TÉSAMPEL JADI SAKUDU KITANG MITANGGAL KANGGO KANGGO TÉSAMPEL JADI SANGGUNG KITU AING KITANGNA TI NANGALI A KANGGO TÉSAMPEL JELEMA JEUNG KAMI MIMITI NINGALI SIKIT KANGGO TÉSAMPEL JELEMA ASU KITU MITANGGUNG KITITU SIKIT SIKIT MIMITI NINGALI SIKIT SIKIT MIMITI NINGALI SIKIT SIKIT Mimitian ningali saeutik saeutik leuwih ti Mimitian ningali sakedik sakedik perkawis éta Mimitian ningali sakedik sakedik deui tina hujan éta Mimitian ningali sakedik sakedik deui tina rupa hujan éta Mimitian ningali sakedik sakedik deui tina rupa hujan éta Langkung ti éta rupa hujan Langkung ti éta rupa hujan ngeusian Langkung seueur tina rupa kahujan anu ngeusian Langkung seueur tina jenis hujan anu ngeusi ieu Langkung ti éta rupa hujan tina ngeusian dina Langkung seueur tina rupa hujan sapertos ngeusian di kidul Langkung seueur tina rupa hujan sapertos ngeusian di sisi kidul Ngeusian di sisi kidul Ngeusian di sisi kidul ti Ngeusian di sisi kidul THE Ngeusian di sisi kidul panon Ngeusian di sisi kidul témbok panon Ngeusian di sisi kidul tembok panon anu Ngeusian di sisi kidul tembok panon anu ngan ukur Ngeusian di sisi kidul tembok panon anu ngan ukur Tina tembok panon anu ngan ukur éta Tina tembok panon anu ngan ukur matak pikareuwaseun Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumunkeun Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumun ka kuring Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumun ka kuring mah Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumun ka kuring éta Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumun ka kuring nyaéta anjeun Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumun ka kuring nyaéta anu anjeun gaduh Kagumkeun ka kuring nyaéta anu anjeun gaduh Kagumkeun ka kuring nyaéta anjeun ngagaduhan Kagumkeun ka kuring nyaéta anjeun gaduh séntral Kagumkeun ka kuring nyaéta anjeun ngagaduhan pusat Kagumkeun ka kuring nyaéta anjeun ngagaduhan séntral A Kagumkeun ka kuring nyaéta yén anjeun ngagaduhan pusat urang HURRICANE Kagumkeun ka kuring nyaéta yén anjeun ngagaduhan pusat ramé perkawis PUSAT HURRICANE Ngeunaan PUSAT HURRICANE Ngeunaan hiji PUSAT HURRICANE Ngeunaan Hiji Saratus PUSAT HURRICANE Ngeunaan Saratus Sareng PUSAT HURRICANE Ngeunaan Hiji Saratus Dua Puluh Puluh PUSAT HURRICANE Ngeunaan Hiji Saratus Dua Puluh Lima Puluh SAATARatus DUA PULU LIMA SATatus ratus dua puluh lima mil SAATARatus DUA PULU LIMA MILES TI SAATARatus DUA PULU LIMA MILES Ti saprak turun SAATARatus DUA PULU LIMA MILES DARI BARUDAH DITURUN SAATARatus DUA PULU LIMA MILES DARI ORLEAN BARU Mil ti orlean anyar anu turun Mil ti ORLEANS anyar anu turun sareng Mil ti orlean anyar anu diturunkeun sareng Mil ti orlean anyar anu diturunkeun sareng pangaruhna Mil ti orlean anyar anu diturunkeun sareng pangaruh di dieu Mil ti orlean anyar anu diturunkeun sareng pangaruh na di dieu Mil ti orlean anyar anu diturunkeun sareng pangaruh na di dieu JEUNG Épék na di dieu parantos JEUNG Épék na didieu parantos minimal. MINIMAL. MINIMAL. OBVIOUS MINIMAL. TEU PISAN MINIMAL. PERHATOSAN pantai jelas MINIMAL. PERHATOSAN pantai jelas PERHATOSAN pantai jelas PERHATOSAN HASIL PASTI AYEUNA PERHATOSAN OLEH pantai pasti nyata PERHATOSAN PALING JAUH PALSU ANJEUN AN PERHATOSAN PALING JAUH PALSU ANJEUN NYATA PERHATOSAN PALING PALING DASAR NYATA NYA TANGTU SAUNGGALAN PERHATOSAN PALING JAUH DASARNA nyata-nyata masalah saprak ieu Janten leres-leres masalah ti ieu Janten nyata masalah saprak telat ieu Janten nyata masalah saprak ieu telat ieu Janten nyata masalah saprak akhir ieu minggu ieu. Telat dina minggu ieu. Telat dina minggu ieu. TAPI Telat dina minggu ieu. TAPI ASIDE Telat dina minggu ieu. TAPI ASIDE TI TI Telat dina minggu ieu. TAPI SASALI TI ANU, Telat dina minggu ieu. TAPI JAUH TI KITU, URANG Telat dina minggu ieu. TAPI JAJI TI ANJEUN, URANG Telat dina minggu ieu. TAPI JAJI TI HIRU, URANG TEU TAPI JAJI TI HIRU, URANG TEU TAPI JAJI TI ANJEUN, URANG TEU NGARASA Tapi salain ti éta, kami henteu ngarepkeun éta Tapi salain ti éta, kami henteu ngarep-ngarep panyimpenan Tapi salain ti éta, kami henteu ngarep-ngarep bentuk anu matak Ngarepkeun Formulir DEVASTATING Ngarep-arep serangan anu teu jelas DEVASTATING Ngarepkeun Panjebaan STORMASI NYEBUT Éta Ngarep-arep serangan gelombang anu nyebatkeun yén urang Ngarepkeun Surplement Storm DEVASTATING anu urang tiasa Ngarepkeun Surplement Storm DEVASTATING anu urang tiasa gaduh Ngarepkeun Surplement Storm DEVASTATING anu urang tiasa tingali. SURGE yén urang tiasa ningali. SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS SURGE yén urang tiasa ningali. KADIEU Kieu SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS KIEU SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS Kieu A SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS ieu janten sakedik SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS ieu janten sakedik sakedik SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS ieu janten sakedik deui GEUS ieu janten sakedik deui GEUS ieu janten sakedik sakedik deui GEUS ieu janten sakedik sakedik deui GEUS ieu janten sakedik sakedik deui ka kulon. KA BARAT. KA BARAT. DEUI, KA BARAT. DEUI, NO KA BARAT. DEUI, TEU DEUI KA BARAT. DEUI, TEU DEUTI DEUI KA BARAT. DEUI, TEU AYA LEUNGEUTAN JEUNG DEUI, TEU AYA LEUNGEUTAN JEUNG DEUI, TEU AYA LEUTIK JEUNG Deui, teu aya deui kejutan sareng wangunanana Deui, teu aya deui kejutan sareng bentukna DEUI, TEU AYA LEUNGEUTAN JEUNG BUDAK LALAUNAN DEUI, TEU AYA LEUNGEUTAN JEUNG BENTUK YANG LAMBAT GERAK RUMAH anu LAMBAT GERAK RUMAH anu ngalambatkeun gerak ka arah RUMAH anu LAMBAT Gerak Kana RÉSÉNA YANG LAMBAT MOBIL Nuju KA BARENG RUMAH anu lalaunan gerak ka kaler SUMBER anu lalaunan gerak ka kalereun dasarna Nuju ka Kalér parantos dasarna Nuju ka Kalér parantos dasar dimimitian. BEGUN. BEGUN. TAPI BEGUN. TAPI URANG URANG BEGUN. TAPI URANG TEU BEGUN. TAPI URANG TEU NGARASA TAPI URANG TEU NGARASA TAPI URANG TEU NGADANGKEUN LANDFALL TAPI URANG TEU NGarepkeun LANDFALL Dugi TAPI URANG TEU NGADANGKEUN LANDFALL Dugi ka Urang TAPI URANG TEU NGADANGKEUN LANDFALL Dugi ka Kami TAPI URANG TEU NGADANGKEUN LANDFALL Dugi ka urang lebet LANDFALL Dugi ka urang lebet LANDFALL SAMPAI KITU KUDU KA AWAL LANDFALL SAMPAI KITU KA URANG KA AWAL LANDFALL SAMPAI KAMI NGADAPKEUN kana rupa anu mimiti LANDFALL SAMPAI KITU KA URANG KA URANG AWEWE HARI LANDFALL SAMPAI KITU KUMAHA AYA AWEWE HARI SADAYAH ISUK. Jinis mimiti tengah poé Isukan. Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG DIDIEU Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG NÉTONG Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG NÉTONG SABANG Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG NÉTONG SANGSA SINGKAT Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG NÉTONG SOK SIKIT URANG NÉTONG SOK SIKIT URANG NU NINGALI SABATU SINGKET PEDA URANG NU NEMPO SIKU SINGKAT SINGLING PEDAH GERAK URANG NÉTONG SABATU SINGKAT SINGLING PÉLÉNG SÉLÉS PINDAH LALAKI URANG NÉTONG SANGSA SINGLANG SINGLING PÉLÉNG SIKITU PINDAH LALAKI URANG NU NINGALI SOKONGAN SINGLING SILIH PEDA NGALILIHKEUN WILAYAH PAMÉR PINDAH LALAKI DAERAH PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ITU PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ANJEUN PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ANJEUN KANGGO PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ANU KUDU TENTANG PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ANJEUN KITU KANA PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ANJEUN KITU TEU TIASA Tapi éta parantos ngeunaan hal éta Tapi éta parantos ngeunaan hal HURRICANE TAPI Éta parantos ngeunaan hal HURRICANE SALLY. HURRICANE SALLY. HURRICANE SALLY. THE HURRICANE SALLY. Toko HURRICANE SALLY. KOROR DINA HURRICANE SALLY. KORORAN DI SATELIT KORORAN DI SATELIT KORORAN DI SATELITU SEBENERNA KORORAN DINA SATELITU SAJATNA MIMITI KORORAN DINA SATELITU SAJABNA dimimitian KORORAN DINA SATELITU SEJATINYA MULAI SENI KORORAN DINA SATELITU SAJATNA MIMITI KA JENENG Bener dimimitian ti jenis BENER MIMULANG JENIS BÉRÉS BENER MIMULANG JENENG BÉRÉK BÉRÉK SILAPUR Bener dimimitian kana jenis kasalahan sakitar Bener dimimitian kana jenis kasalahan sakitar di Bener dimimitian pikeun jenis kasalahan sakitar leuwih BENER MIMULAN JENIS BÉRÉS BÉRÉN DI BATAS LEUWI BALUKKEUN KANA JEUNG LEBIH Wétan BALUKKEUN DI SILIH LEBIH Wétan GIGAL SEKITAR DI SILIH BARU JEUNG GALURKEUN SEKITAR DI SILIH BARUATNA GIGAL KURING DI SILIH BARU JEUNG BATU GALUR KURING DI SILIH BARU JEUNG BATAS JEUNG BALUKKEUN DI SEKARANG LEUNGIT BARUARNA JEUNG BATU URANG Sisi tina formasi sareng urang Sisi tina formasi sareng urang ngamimitian Sisi tina formasi sareng urang mimitian Sisi gaya sareng urang mimiti ningali Sisi tina formasi sareng urang mimiti ningali A Sisi tina formasi sareng urang mimiti ningali seueur pisan Sisi tina formasi sareng urang mimitian ningali seueur Sisi tina formasi sareng urang mimitian ningali seueur pisan MIMITI NANGTU LOBA MIMITI NANGTU LOBA TIMUR MIMITI NANGTU JEUNG SISI Wétan MIMITI NANGTU JEUNG KOLLIS Sisi Wétan MIMITI NANGTU JEUNG KOLLIS SISI Wétan Mimitian Ningali Seueur COLLAPSE Sisi Wétan Di The Kolosisi Samping Wétan DI THE GOLONGAN SISI TIMUR DI SAKUDU. SAKEDEUNG. SAKEDEUNG. NU SAKEDEUNG. Éta Éta SAKEDEUNG. Éta HENTEU SAKEDEUNG. ANJEUN ANJEUN BAKAL ANJEUN ANJEUN BAKAL ANU JADI OBAT ANU JADI OBAT BUKTI. Pikeun Ngarobih. Pikeun Ngarobih. JEUNG Pikeun Ngarobih. JEUNG MASIH Pikeun Ngarobih. JEUNG MASIH Pikeun Ngarobih. Sareng tetep sanaos Pikeun Ngarobih. JEUNG MASIH JEUNG LALAKI JEUNG MASIH JEUNG LALAKI Sareng Masih sanaos éta toko Sareng tetep sanaos éta toko Sareng tetep sanaos éta toko-toko anu COLLAPSING Sareng tetep sanaos éta toko-toko anu nyéépkeun Sareng masih sanaos éta toko-toko anu COLLAPSING ON THE Toko anu COLLAPSING ON THE KUMPULAN TÉLÉNGAL DI Wétan Toko anu COLLAPSING di sisi beulah wétan, STORMS NGOLONGKEUN DI SISI Wétan, ITU KUMPULAN NU KOLLAP DI SISI Wétan, Éta KUMPULAN NU KOLLAP DI SISI Wétan, Masih kénéh SISI Wétan, Masih kénéh SISI Wétan, MASIH MASIH INUNDAT SISI Wétan, MASIH MASIH INGGRÉN THE SISI Wétan, Masih kénéh ngébréhkeun pengikut SISI Wétan, Masih kénéh ngagedéan jalma-jalma SISI Wétan, MASIH MASIH NGABANDUNGAN ANJING DI ALABAMA NGABÉRÉKEUN PUPUH DI ALABAMA NGABUNGKEUN KASORANGAN DI ALABAMA JEUNG NGABUNGKEUN KASORANGAN DI ALABAMA JEUNG FLORIDA NGABUNGKEUN KABEH DINA ALABAMA JEUNG FLORIDA KANAN NGABUNGKEUN KABEH DI ALABAMA JEUNG FLORIDA AYEUNA NGABUNGKEUN KABEH DI ALABAMA JEUNG FLORIDA AYEUNA AYEUNA Sareng FLORIDA AYEUNA AYEUNA sareng JEUNG FLORIDA AYEUNA AYEUNA BESAR JEUNG FLORIDA AYEUNA AYEUNA DENGAN RAINFALL beurat. RAINFALL beurat. RAINFALL beurat. JEUNG RAINFALL beurat. JEUNG ANU RAINFALL beurat. JEUNG NYA RAINFALL beurat. JEUNG ANU BAKAL RAINFALL beurat. JEUNG NAON AKAL RAINFALL beurat. JEUNG KITU JADI RAINFALL beurat. Sareng Anu bakal dijantenkeun Sareng Anu bakal dijantenkeun Sareng Anu bakal janten pasualan Sareng Anu bakal janten kasus ngalangkungan Sareng Anu bakal janten pasualan ngalangkungan éta Sareng Anu bakal janten pasualan ngalangkungan Peuting Sareng Anu bakal janten pasualan ngalangkungan wengi AND Sareng Anu bakal janten pasualan ngalangkungan wengi sareng lebet Kasus Ngalangkungan Wengi Sareng Kana Kasus Ngalangkungan Wengi Sareng Kana A Bisi Ngalangkungan Wengi sareng Kana Anu Hadé Bisi Ngalangkungan Peuting sareng janten bagian anu saé Kasus Ngalangkungan Wengi sareng Kana Bagian Anu Saé Kasus Ngalangkungan Wengi Sareng Kana Sebagian Anu Saé Kang Kasus Ngalangkungan Wengi sareng Kana Bagian Anu Enjing Isuk SEPIJÉN SAÉS énjing énjing SEBAGIAN PALING énjing énjing. Isukan. Isukan. URANG Isukan. KAMI Isukan. URANG NÉTONG Isukan. URANG NÉTONG Isukan. URANG NÉTONG A Isukan. URANG NÉTONG LANDFALL URANG NÉTONG LANDFALL URANG NÉTONG LANDFALL DEUI URANG NÉTONG JEUNG LANDFALL DEUI KALI URANG NÉTONG SÉLÉN LANDFALL SÉNÉSA MÉDÉSA URANG NÉTONG JEUNG LANDFALL SOKONG SADAYAH tengah poe Isukan DEUI SAHAJA MIDDAY ISUK DEUI SAHAJA MIDDAY SUKSES IN ULAH SAKITENGAH tengah poe isukna di MOBILE DEUI SADAYAH tengah poe isukna di buruan telepon DEUI SADAYAH tengah poe besok di Teluk MOBILE ATAWA ULAH SAKITENGAH tengah poe isukna di Teluk MOBILE ATAWA Sakitar DEUI SADAYAH tengah poe isuk isukan di Teluk MOBILE ATAWA sakitar DEUI SADAYAH tengah poe isuk isukan di teluk telepon Atanapi sakitar teluk DI BAYAR MOBILE ATAWA SAKITELAH BAYAR DI BAYARAN MOBILE ATAWA Sakitar BAYI DI BAYARAN MOBILE ATAWA Sakitar BAYUR TEUING DI BAYAR MOBILE ATAWA Sakitar BAYUR TEU TEU PASTI. MUNG TEU PASTI. MUNG TEU PASTI. MOBIL MUNG TEU PASTI. NEGARA MOBIL MUNG TEU PASTI. NEGARA MOBIL TIASA MUNG TEU PASTI. MOBILE COUNTY JADI MUNG TEU PASTI. NEGARA MOBIL BISA LEUWIH DEUI NEGARA MOBIL BISA LEUWIH DEUI NEGARA MOBIL BISA LEUWIH BALDWIN NEGARA MOBIL TIASA JADI LEBIH BALDWIN COUNTY NEGARA MOBIL BISA LEUWIH BALDWIN COUNTY AS NEGARA MOBIL BISA LEUWIH BALDWIN COUNTY ASA NEGERI MOBIL BISA JADI LEUWIH BALDWIN NU JADI ANJEUN BALDWIN COUNTY AS naon anu ngajantenkeun BALDWIN COUNTY AS Naon Anu Nyababkeun Pindah BALDWIN COUNTY AS naon anu ngajantenkeun Pulo Jawa BALDWIN COUNTY AS Naon Anu Nyababkeun Pindah ka Pulo Jawa BALDWIN COUNTY AS naon anu ngajantenkeun pindah ka pulau ku énjing Pindahkeun ka Pulo Jawa ku énjing Pindahkeun ka Pulo Jawa ku Isukan Sore. SORAT. SORAT. URANG SORAT. URANG KEDAH SORAT. URANG KUDU NINGALI SORAT. Urang kedah ningali éta SORAT. URANG KUDU NINGALI STORM Éta URANG KUDU NINGALI STORM Éta URANG KUDU NINGALI YÉNGKEUN LEMAH URANG KUDU NAMPAK ANU BAKAL LEMAH TO URANG KUDU NAMPAK ANU BAKAL LEMAH TO A URANG KUDU NAMPAK ANU BENTUK LEMAH TO TROPIS URANG KUDU NAMPAK ANU BÉRÉN LÉSÉKÉNG TO STORM TROPIS. LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. TAPI LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. Tapi sanaos LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. Tapi sanaos asup LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. Tapi sanaos di LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. Tapi sanaos dina posisi LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. Tapi sanaos dina posisi aya Tapi sanaos dina posisi aya Tapi sanaos dina posisi dugi ka kidul Tapi sanaos dina posisi dugi ka ALABAMA Kidul Tapi sanaos dina posisi ngadeukeutkeun ALABAMA SELATAN JEUNG Tapi sanaos dina posisi ngadeukeutkeun ALABAMA SELATAN JEUNG gerak Tapi sanaos dina posisi ngadeukeutkeun Alabama Kidul teras gerak ALABAMA SELATAN JEUNG pindah ALABAMA SELATAN JEUNG gerak ka tukang ALABAMA SELATAN JEUNG GERAKAN MONTGOMERTUR LEPAS, ALABAMA SELATAN JEUNG GERAKAN MONTGOMERTOR Tukang, IT ALABAMA SELATAN JEUNG GERAKAN MONTGOMERTOR Tukang, NYA ALABAMA SELATAN JEUNG pindah ka MONTGOMERY Tukang, Masih kénéh MONTGOMERI SAULIT, MASIH MONTGOMERI SAULIT, ITU MASIH NGARIT MONTGOMERI SAULIT, ITU MASIH NGABUKU UU MONTGOMERI SUDAH, MASIH NU NGGUNYUKKEUN Uap MONTGOMERI SUDAH, MASIH NU NGARUKU UU KELUAR MONTGOMERI SAULIT, ITU MASIH NGABUKU UU KALUARNA Ngagambar lembab Kaluar Ngagumuk kelembaban kaluar ti gunung. TELUK. TELUK. JADI TELUK. KITU KITU TELUK. KITU KITU TI TELUK. JADI NUTA TI TELUK. JADI NUTA TI ALABAMA TELUK. JADI NUTA TI PUSAT ALABAMA JADI NUTA TI PUSAT ALABAMA JADI NUTA TI ALABAMA PANTAI KA Janten Nuturkeun Ti Pasisian Alabama dugi ka JADI NUTA TI ALABAMA PANTAI KA FLORIDA JADI NUTA TI ALABAMA PANTAI KA FLORIDA PANHANDLE JADI NUTA TI ALABAMA PAPASARAN KA FLORIDA PANHANDLE ANU KA FLORIDA PANHANDLE ANU KA FLORIDA PANHANDLE bade angkat KA FLORIDA PANHANDLE Nuju KA FLORIDA PANHANDLE BAKAL KA FLORIDA PANHANDLE BAKAL DITEMPO KA FLORIDA PANHANDLE BAKAL DITITONG BAKAL DITITONG BAKAL NINGALI TEU SIGNIFIKAN Bade NINGALI KALABARNA SIGNIFIKAN BAKAL DILINGKEUN KANA JAUHAN SIGNIFIKAN BISA NÉLONG JEUNG KOTA RAINFALL Jumlah anu signifikan tina hujan Jumlah anu signifikan tina hujan JEUNG Jumlah anu signifikan tina hujan JEUNG KITU Jumlah anu signifikan tina hujan JEUNG KANA DIANA JAUHAN PENTING RAINFALL JEUNG KANA DIAN KAMI JAUHAN PENTING RAINFALL JEUNG KITU KITU KIEU BISA JEUNG KITU KITU KIEU BISA JEUNG KITU KITU KUDU GAMPANG GAMPANG JEUNG KITU AYA KITU GAMPANG GAMPANG JEUNG KITU AYA KAMI GAMPANG GAMPANG NINGALI JEUNG KITU AYA KAMI GAMPANG GAMPANG NINGALI 15 JEUNG KITU AYA KAMI GAMPANG GAMPANG NINGALI 15 KA JEUNG KITU AYA KAMI GAMPANG GAMPANG NINGALI 15 KA 20 Sareng Éta Anu Tiasa urang gampang ningali 15 dugi ka 20 inci GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci ATAWA GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci ATAWA bahkan GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci Atanapi komo deui GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci Atanapi komo deui GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci Atanapi komo deui sapertos urang GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci Atanapi komo deui upami urang teraskeun Atanapi komo deui sapertos urang teraskeun Atanapi komo deui sapertos urang teraskeun ngalangkungan Atanapi sanaos langkung seueur nalika urang teraskeun ngalangkunganana Atanapi komo deui sapertos urang teraskeun ngalangkungan wengi Atanapi komo deui sapertos urang teraskeun ngaliwatan wengi énjing Ngalangkungan Wengi Isukan Ngalangkungan Wengi Isukan Rebo Ngalangkungan Wengi Isukan Rebo Pikeun Ngalangkungan Wengi Isukan Rebo Pikeun A Ngalangkungan Wengi Isukan RABU PISAN Ngalangkungan Wengi Isukan Rebo pikeun bagian anu saé Ngalangkungan Wengi Isukan Rebo pikeun bagian anu saé Rebo Pikeun bagian anu saé tina

Salasa 4 pm badai Sally apdet: Dipimpin pikeun curug Mississippi atanapi Alabama

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.3"> AGENSI. </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.1"> AGENSI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="4.17" dur="0.167"> AGENSI. >> saé </text>
<text sub="clublinks" start="4.337" dur="0.1"> AGENSI. >> SELASA SENENG. </text>
<text sub="clublinks" start="4.437" dur="0.167"> >> SELASA SENENG. </text>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.1"> >> SELASA SENENG. >> </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.167"> >> SELASA SENENG. >> Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="2.87"> >> SELASA SENENG. >> Abdi KETUA </text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.066"> >> SELASA SENENG. >> Abdi KETUA METEOROLOGIST </text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.234"> >> Abdi KETUA METEOROLOGIST </text>
<text sub="clublinks" start="8.041" dur="0.167"> >> Abdi KETUA METEOROLOGIS KRISTUS </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.1"> >> Abdi KETUA METEOROLOGIS CHRIS FRANKLIN. </text>
<text sub="clublinks" start="8.308" dur="0.167"> CHRIS FRANKLIN. </text>
<text sub="clublinks" start="8.475" dur="0.066"> CHRIS FRANKLIN. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="8.541" dur="0.1"> CHRIS FRANKLIN. URANG TEU </text>
<text sub="clublinks" start="8.641" dur="0.067"> CHRIS FRANKLIN. URANG AYA </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="0.1"> CHRIS FRANKLIN. URANG TEU BOGA </text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.134"> CHRIS FRANKLIN. URANG TIASA TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="8.942" dur="0.067"> CHRIS FRANKLIN. URANG NU BOGA EMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="9.009" dur="0.266"> URANG NU BOGA EMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.067"> URANG MAH NGAJATU PAPARAN OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.167"> URANG TEU BOGA SATU PAPATIKAN O'CLOCK DINA </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.1"> KAMI AYA NU PAPATO PAPASARAN O'CLOCK DI HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.067"> URANG SADAYANA NU PAPATO O'CLOCK PADA SUKUR HURRICANE SALLY </text>
<text sub="clublinks" start="9.676" dur="0.067"> URANG TEU BOGA SATU PAPATIKAN O'CLOCK DI HURRICANE SALLY JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="9.743" dur="0.2"> Piwuruk ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="9.943" dur="1.802"> Piwuruk ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="11.745" dur="0.1"> Piwuruk Ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG SADAYANA ALUS </text>
<text sub="clublinks" start="11.845" dur="0.1"> Piwuruk Ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG Sababaraha Béja Anu Hadé </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.1"> Piwuruk Ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG Sababaraha Béja Anu Hadé Éta </text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.067"> Piwuruk Ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG Sababaraha Béja Anu Hadé Éta </text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.066"> Piwuruk Ngeunaan HURRICANE SALLY JEUNG Sababaraha Béja Anu Hadé Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.234"> Sababaraha warta anu hadé éta </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.067"> Sababaraha warta anu hadé nyaéta anu meunang </text>
<text sub="clublinks" start="12.479" dur="0.1"> Sababaraha warta anu hadé nyaéta anu meunang </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.066"> Sababaraha warta anu saé anu kéngingna tetep </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.101"> Sababaraha warta anu saé anu meunang masih dina </text>
<text sub="clublinks" start="12.746" dur="0.1"> Sababaraha warta anu hadé nyaéta anu meunangna ngan ukur </text>
<text sub="clublinks" start="12.846" dur="0.066"> Sababaraha warta anu saé anu meunang masih dina 80 taun </text>
<text sub="clublinks" start="12.912" dur="0.234"> MENANG MASIH HANYA 80 </text>
<text sub="clublinks" start="13.146" dur="0.067"> MENANG MASIH HANYA 80 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.1"> MENANG MASIH HANYA HANYA 80 MILES AN </text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.1"> MENANG MASIH HANYA HANYA 80 MILES JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.2"> MILES JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="13.613" dur="0.067"> MILES JAM. AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.067"> MILES JAM. AYEUNA IT </text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="2.135"> MILES JAM. AYEUNA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="15.882" dur="0.234"> MILES JAM. AYEUNA MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.033"> MILES JAM. AYEUNA MASIH AKAL </text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.067"> MILES JAM. AYEUNA MASIH AKAL </text>
<text sub="clublinks" start="16.216" dur="0.066"> MILES JAM. AYEUNA MASIH JADI </text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.067"> MILES JAM. AYEUNA MASIH AKAL JADI A </text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.334"> AYEUNA MASIH AKAL JADI A </text>
<text sub="clublinks" start="16.683" dur="0.1"> AYEUNA MASIH AKAN JADI DEVASTASI </text>
<text sub="clublinks" start="16.783" dur="0.067"> AYEUNA MASIH AKAN JADI STORM DEVASTATING </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.1"> AYEUNA MASIH JADI BAGI DEVASTATING DI </text>
<text sub="clublinks" start="16.95" dur="0.067"> AYEUNA MASIH AKAN JADI STORM DEVASTATING DINA ISTILAH </text>
<text sub="clublinks" start="17.017" dur="0.066"> AYEUNA MASIH AKAN JADI STORMASI DEVASTASI DINA SYARAT </text>
<text sub="clublinks" start="17.083" dur="0.2"> DEVASTASI PAKIRAN dina watesan </text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.167"> DEVASTATING BENTUK IN SYARAT THE </text>
<text sub="clublinks" start="17.45" dur="0.134"> NYUSUNKEUN BENTUK IN THE SYARAT RAINFALL </text>
<text sub="clublinks" start="17.584" dur="2.369"> DEVASTATING BENTUK IN SYARAT JUMLAH RAINFALL </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.1"> NYUSUNKEUN SUMBERNA dina watesan jumlah curah hujan ti </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="0.067"> NYUSUNKEUN BENTUK IN THE SYARAT JAUHAN RAINFALL TI LEUWIH LOW </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.233"> RAINFALL JUMLAH TI LEUWIH LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="20.353" dur="0.134"> ANGKA JUTA TI ALABAMA LEBIH HAMPIR </text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="0.033"> JAUHAN RAINFALL TI ALABAMA LEBIH HAMPIR </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.1"> JAUHAN RAINFALL DARI ALABAMA LOWONGKEUN A A </text>
<text sub="clublinks" start="20.62" dur="0.134"> JUTAAN RAINFALL DARI ALABAMA LOWONGKEUN NGADAPIKAN ALUS </text>
<text sub="clublinks" start="20.754" dur="0.066"> JUTAAN RAINFALL DARI ALABAMA LOWONGKEUN NGADUNGKEUN POSYENSI ALUS </text>
<text sub="clublinks" start="20.82" dur="0.167"> ALABAMA NANGGALKEUN POSYENSI ALUS </text>
<text sub="clublinks" start="20.987" dur="0.067"> ALABAMA NANGGALKEUN SEBAGIAN BAGUS </text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.133"> ALABAMA SADAYANA SEBAGIAN BAGUS THE </text>
<text sub="clublinks" start="21.187" dur="2.903"> ALABAMA SADAYANA SEBAGIAN BAGI FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="24.09" dur="0.134"> ALABAMA SADAYANA BAGIAN BAGI FLORIDA PANHANDLE. </text>
<text sub="clublinks" start="24.224" dur="0.2"> Tina FLORIDA PANHANDLE. </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.133"> Tina FLORIDA PANHANDLE. Oge </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.134"> Tina FLORIDA PANHANDLE. Oge PERHATOSAN </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.133"> Tina FLORIDA PANHANDLE. Oge PERHATOSAN TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.067"> Tina FLORIDA PANHANDLE. Oge PERHATOSAN TONTON TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="24.891" dur="0.067"> Tina FLORIDA PANHANDLE. Oge PERHATOSAN TORNADO NONTON DI </text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.233"> Oge PERHATOSAN TORNADO NONTON DI </text>
<text sub="clublinks" start="25.191" dur="0.067"> Oge PERHATOSAN TORNADO TONTON DINA PANGALAMAN </text>
<text sub="clublinks" start="25.258" dur="0.1"> Oge PERHATOSAN TORNADO TONTON DINA PANGARUH Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="25.358" dur="0.1"> Oge PERHATOSAN TORNADO TONTON DIA PANGARUH Pikeun ieu </text>
<text sub="clublinks" start="25.458" dur="0.067"> Oge PERHATOSAN TORNADO TONTON DIA PANGaruh pikeun Area ieu </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.067"> Oge bewara TORNADO nonton dina pangaruh pikeun Area ieu AS </text>
<text sub="clublinks" start="25.592" dur="0.066"> Oge bewara TORNADO nonton dina pangaruh pikeun Area ieu salaku </text>
<text sub="clublinks" start="25.658" dur="3.337"> Épék Pikeun Area ieu salaku </text>
<text sub="clublinks" start="28.995" dur="0.134"> Épék Pikeun Area ieu salaku Sirkulasi </text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.1"> Épék Pikeun Area Ieu Sakumaha Lingkungan Sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.1"> Épék Pikeun Area ieu salaku kurilingan sakitar ieu </text>
<text sub="clublinks" start="29.329" dur="0.067"> Épék pikeun Area ieu salaku peredaran di sakitar gaya ieu </text>
<text sub="clublinks" start="29.396" dur="0.2"> Sirkulasi sakitar gaya ieu </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.133"> Sirkulasi sakitar gaya ieu tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="29.729" dur="0.1"> Sirkulasi sakitar formasi ieu gampang </text>
<text sub="clublinks" start="29.829" dur="0.067"> Sirkulasi sakitar formasi ieu tiasa gampang ngulinkeun </text>
<text sub="clublinks" start="29.896" dur="0.1"> Sirkulasi Sakuliling formasi ieu gampang tiasa SPIN UP </text>
<text sub="clublinks" start="29.996" dur="0.067"> Sirkulasi sakitar formasi ieu tiasa gampang ngulinkeun sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="30.063" dur="0.067"> Sirkulasi sakitar formasi ieu tiasa gampang ngulinkeun sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.233"> BISA GAMPANG GAMPANG SABAT </text>
<text sub="clublinks" start="30.363" dur="0.167"> BISA GAMPANG GAMPANG KALANGGALAN </text>
<text sub="clublinks" start="30.53" dur="0.1"> BISA GAMPANG NGALÉJAK KALIMAH ANJEUN KOREA. </text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.234"> TORNADO JEUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="30.864" dur="3.37"> TORNADO JEUNG. GERAK </text>
<text sub="clublinks" start="34.234" dur="0.167"> TORNADO JEUNG. GERAK MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="34.401" dur="0.066"> TORNADO JEUNG. Gerak Masih dasarna </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.301"> Gerak Masih dasarna </text>
<text sub="clublinks" start="34.768" dur="0.166"> Gerak MASIH STATIONARY DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="34.934" dur="0.134"> GERAK MASIH STÉSIONARI MASYARAKAH </text>
<text sub="clublinks" start="35.068" dur="0.067"> GERAK MASIH STASIONAL MASALAH Sanaos Néangan </text>
<text sub="clublinks" start="35.135" dur="0.066"> Gerak Masih STASIONAL dasarna sanaos ningali </text>
<text sub="clublinks" start="35.201" dur="0.201"> STasioner Sanaos Ningali </text>
<text sub="clublinks" start="35.402" dur="0.1"> STasioner Sanaos Ningali di </text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.133"> STasioner sanaos ningali anu pangakhirna </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.1"> STasioner sanaos ningali sababaraha panungtungan </text>
<text sub="clublinks" start="35.735" dur="1.468"> STasioner Sanaos Ningali Jam Anu Terakhir </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> STasioner sanaos ningali sababaraha jam terakhir tina </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.067"> STasioner sanaos ningali sababaraha jam terakhir urang </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.234"> Sababaraha jam terakhir urang </text>
<text sub="clublinks" start="37.604" dur="0.133"> Sababaraha jam terakhir urang RADAR </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.067"> Sababaraha jam terakhir gambar urang RADAR </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> Sababaraha jam anu pangahirna ngeunaan gambar urang RADAR </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.167"> Sababaraha jam terakhir tina gambar urang RADAR anu dilakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="38.071" dur="0.067"> Sababaraha jam terakhir gambar urang RADAR éta nunjukkeun </text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.2"> RADAR IMAGERI ENTÉNÉN NÉTÉNÉNG </text>
<text sub="clublinks" start="38.338" dur="0.067"> GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKkeun Jinis </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="0.033"> GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKAKEUN JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="38.438" dur="0.1"> GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKEUN JENIS A </text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="2.803"> GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKAKEUN JENIS LAMBAT </text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.1"> GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKAKEUN JENIS PISAN LAMBAT </text>
<text sub="clublinks" start="41.441" dur="0.133"> GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKEUN JENIS LAMBAT PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.067"> GAMBAR RADAR NYAITU NUNJUKEUN JENIS LAMBAT SANGAT LAMBAT </text>
<text sub="clublinks" start="41.641" dur="0.234"> Jinis gerak lambat pisan </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.066"> Jinis gerakan lambat pisan ka arah </text>
<text sub="clublinks" start="41.941" dur="0.101"> Jinis gerak lambat pisan ka arah éta </text>
<text sub="clublinks" start="42.042" dur="0.1"> Jinis gerakan lambat pisan ka arah kaler. </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> Nuju ka UTARA. </text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> Nuju ka UTARA. HUNGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.1"> Nuju ka UTARA. Ngan ukur duaan </text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.066"> Nuju ka UTARA. Ngan ukur dua MILES </text>
<text sub="clublinks" start="42.575" dur="0.1"> Nuju ka UTARA. Ngan ukur dua MILES AN </text>
<text sub="clublinks" start="42.675" dur="0.134"> Nuju ka UTARA. Ngan ukur dua MILES sajam. </text>
<text sub="clublinks" start="42.809" dur="2.603"> Ngan ukur dua MILES sajam. </text>
<text sub="clublinks" start="45.412" dur="0.066"> Ngan ukur dua MILES sajam. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="45.478" dur="0.167"> Ngan ukur dua MILES sajam. JADI Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.167"> Ngan ukur dua MILES sajam. JADI Pikeun KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="45.812" dur="0.167"> Ngan ukur dua MILES sajam. Janten pikeun sadayana intensif </text>
<text sub="clublinks" start="45.979" dur="0.067"> Ngan ukur dua MILES sajam. JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTENSIF </text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.166"> JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTENSIF </text>
<text sub="clublinks" start="46.212" dur="0.067"> JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTENSIF </text>
<text sub="clublinks" start="46.279" dur="0.1"> JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTENSIF ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="46.379" dur="0.134"> JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTÉNTIF MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="46.513" dur="0.066"> JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN INTÉNTIF MASIH KÉNÉNG </text>
<text sub="clublinks" start="46.579" dur="0.167"> Janten pikeun sadayana tujuan anu intensif éta tetep dicekel </text>
<text sub="clublinks" start="46.746" dur="2.736"> JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN SENENGNA MASIH NYEKEL DI HAMPIR </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.067"> JADI Pikeun SADAYANA TUJUAN SENENGNA MASIH NYEKEL DI HAMPIR A </text>
<text sub="clublinks" start="49.549" dur="0.3"> NYA MASIH NYEKEL DI HAMPIR A </text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.134"> ANJEUN MASIH NYEKEL DI HAMPIRAN STasioner </text>
<text sub="clublinks" start="49.983" dur="0.1"> Éta masih nyepeng dina ampir gerakan stasioner. </text>
<text sub="clublinks" start="50.083" dur="0.267"> GERAK Stasioner. </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.067"> GERAK Stasioner. TEKANAN </text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.1"> GERAK Stasioner. TEKANAN GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="50.517" dur="0.1"> GERAK Stasioner. PERSÉNÉNEU TÉNGU </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.066"> GERAK Stasioner. Tekanan parantos turun </text>
<text sub="clublinks" start="50.683" dur="0.167"> Tekanan parantos turun </text>
<text sub="clublinks" start="50.85" dur="2.603"> Tekenan parantos turun </text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.233"> Tekenan parantos turun ka jutaan. </text>
<text sub="clublinks" start="53.686" dur="0.201"> KA MILIBAR. </text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> KA MILIBAR. TEU </text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.1"> KA MILIBAR. Sanés Éta </text>
<text sub="clublinks" start="54.087" dur="0.167"> KA MILIBAR. Sanés éta </text>
<text sub="clublinks" start="54.254" dur="0.066"> KA MILIBAR. Sanés éta nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.167"> Sanés éta nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="54.487" dur="0.2"> Sanés éta nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="54.687" dur="0.167"> Sanés éta nyobian pikeun nguatkeun </text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="0.1"> Sanés éta nyobian pikeun nguatkeun sanaos </text>
<text sub="clublinks" start="54.954" dur="0.067"> Sanés éta nyobian pikeun nguatkeun sanaos éta </text>
<text sub="clublinks" start="55.021" dur="0.067"> Sanés éta nyobian pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="55.088" dur="0.167"> Pikeun nguatkeun sanaos éta tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="2.502"> Pikeun nguatkeun sanaos éta tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.034"> Pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa diusahakeun </text>
<text sub="clublinks" start="57.791" dur="0.133"> Pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa diusahakeun </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.067"> Pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa diémutan kajadian </text>
<text sub="clublinks" start="57.991" dur="0.1"> Pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa diémutan kajadian </text>
<text sub="clublinks" start="58.091" dur="0.067"> Pikeun nguatkeun sanaos anu tiasa diusahakeun kajadian sapertos urang parantos </text>
<text sub="clublinks" start="58.158" dur="0.267"> Janten TEMPTING Janten Sapertos urang parantos </text>
<text sub="clublinks" start="58.425" dur="0.033"> KANGGO TÉSAMPEL JADI SAKUDU KITU MIMITI </text>
<text sub="clublinks" start="58.458" dur="0.1"> Janten TEMPTING Janten Nalika Urang dimimitian </text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.033"> KANGGO TÉSAMPEL JADI SAKUDU KITANG MITANGGAL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="0.134"> KANGGO TÉSAMPEL JADI SANGGUNG KITU AING KITANGNA TI NANGALI A </text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.067"> KANGGO TÉSAMPEL JELEMA JEUNG KAMI MIMITI NINGALI SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="58.792" dur="0.066"> KANGGO TÉSAMPEL JELEMA ASU KITU MITANGGUNG KITITU SIKIT SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="58.858" dur="0.201"> MIMITI NINGALI SIKIT SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="59.059" dur="0.033"> MIMITI NINGALI SIKIT SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="59.092" dur="0.1"> Mimitian ningali saeutik saeutik leuwih ti </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.167"> Mimitian ningali sakedik sakedik perkawis éta </text>
<text sub="clublinks" start="59.359" dur="0.1"> Mimitian ningali sakedik sakedik deui tina hujan éta </text>
<text sub="clublinks" start="59.459" dur="0.067"> Mimitian ningali sakedik sakedik deui tina rupa hujan éta </text>
<text sub="clublinks" start="59.526" dur="0.066"> Mimitian ningali sakedik sakedik deui tina rupa hujan éta </text>
<text sub="clublinks" start="59.592" dur="0.267"> Langkung ti éta rupa hujan </text>
<text sub="clublinks" start="59.859" dur="1.969"> Langkung ti éta rupa hujan ngeusian </text>
<text sub="clublinks" start="61.828" dur="0.067"> Langkung seueur tina rupa kahujan anu ngeusian </text>
<text sub="clublinks" start="61.895" dur="0.167"> Langkung seueur tina jenis hujan anu ngeusi ieu </text>
<text sub="clublinks" start="62.062" dur="0.166"> Langkung ti éta rupa hujan tina ngeusian dina </text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.1"> Langkung seueur tina rupa hujan sapertos ngeusian di kidul </text>
<text sub="clublinks" start="62.328" dur="0.067"> Langkung seueur tina rupa hujan sapertos ngeusian di sisi kidul </text>
<text sub="clublinks" start="62.395" dur="0.167"> Ngeusian di sisi kidul </text>
<text sub="clublinks" start="62.562" dur="0.067"> Ngeusian di sisi kidul ti </text>
<text sub="clublinks" start="62.629" dur="0.066"> Ngeusian di sisi kidul THE </text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.101"> Ngeusian di sisi kidul panon </text>
<text sub="clublinks" start="62.796" dur="0.1"> Ngeusian di sisi kidul témbok panon </text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> Ngeusian di sisi kidul tembok panon anu </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.067"> Ngeusian di sisi kidul tembok panon anu ngan ukur </text>
<text sub="clublinks" start="63.063" dur="0.066"> Ngeusian di sisi kidul tembok panon anu ngan ukur </text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="2.603"> Tina tembok panon anu ngan ukur éta </text>
<text sub="clublinks" start="65.732" dur="0.033"> Tina tembok panon anu ngan ukur matak pikareuwaseun </text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.1"> Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumunkeun </text>
<text sub="clublinks" start="65.865" dur="0.134"> Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumun ka kuring </text>
<text sub="clublinks" start="65.999" dur="0.1"> Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumun ka kuring mah </text>
<text sub="clublinks" start="66.099" dur="0.1"> Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumun ka kuring éta </text>
<text sub="clublinks" start="66.199" dur="0.1"> Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumun ka kuring nyaéta anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="66.299" dur="0.067"> Tina tembok panon anu ngan ukur ngagumun ka kuring nyaéta anu anjeun gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.2"> Kagumkeun ka kuring nyaéta anu anjeun gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="0.133"> Kagumkeun ka kuring nyaéta anjeun ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="66.699" dur="0.067"> Kagumkeun ka kuring nyaéta anjeun gaduh séntral </text>
<text sub="clublinks" start="66.766" dur="0.034"> Kagumkeun ka kuring nyaéta anjeun ngagaduhan pusat </text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.166"> Kagumkeun ka kuring nyaéta anjeun ngagaduhan séntral A </text>
<text sub="clublinks" start="66.966" dur="0.101"> Kagumkeun ka kuring nyaéta yén anjeun ngagaduhan pusat urang HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.066"> Kagumkeun ka kuring nyaéta yén anjeun ngagaduhan pusat ramé perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="0.2"> PUSAT HURRICANE Ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="67.333" dur="0.134"> PUSAT HURRICANE Ngeunaan hiji </text>
<text sub="clublinks" start="67.467" dur="0.067"> PUSAT HURRICANE Ngeunaan Hiji Saratus </text>
<text sub="clublinks" start="67.534" dur="0.133"> PUSAT HURRICANE Ngeunaan Saratus Sareng </text>
<text sub="clublinks" start="67.667" dur="2.136"> PUSAT HURRICANE Ngeunaan Hiji Saratus Dua Puluh Puluh </text>
<text sub="clublinks" start="69.803" dur="0.066"> PUSAT HURRICANE Ngeunaan Hiji Saratus Dua Puluh Lima Puluh </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.234"> SAATARatus DUA PULU LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.1"> SATatus ratus dua puluh lima mil </text>
<text sub="clublinks" start="70.203" dur="0.167"> SAATARatus DUA PULU LIMA MILES TI </text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.067"> SAATARatus DUA PULU LIMA MILES Ti saprak turun </text>
<text sub="clublinks" start="70.437" dur="0.133"> SAATARatus DUA PULU LIMA MILES DARI BARUDAH DITURUN </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.067"> SAATARatus DUA PULU LIMA MILES DARI ORLEAN BARU </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.2"> Mil ti orlean anyar anu turun </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.067"> Mil ti ORLEANS anyar anu turun sareng </text>
<text sub="clublinks" start="70.904" dur="0.133"> Mil ti orlean anyar anu diturunkeun sareng </text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> Mil ti orlean anyar anu diturunkeun sareng pangaruhna </text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.1"> Mil ti orlean anyar anu diturunkeun sareng pangaruh di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.1"> Mil ti orlean anyar anu diturunkeun sareng pangaruh na di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="71.337" dur="0.067"> Mil ti orlean anyar anu diturunkeun sareng pangaruh na di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="71.404" dur="0.267"> JEUNG Épék na di dieu parantos </text>
<text sub="clublinks" start="71.671" dur="0.1"> JEUNG Épék na didieu parantos minimal. </text>
<text sub="clublinks" start="71.771" dur="2.303"> MINIMAL. </text>
<text sub="clublinks" start="74.074" dur="0.133"> MINIMAL. OBVIOUS </text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="0.167"> MINIMAL. TEU PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.1"> MINIMAL. PERHATOSAN pantai jelas </text>
<text sub="clublinks" start="74.474" dur="0.067"> MINIMAL. PERHATOSAN pantai jelas </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.2"> PERHATOSAN pantai jelas </text>
<text sub="clublinks" start="74.741" dur="0.133"> PERHATOSAN HASIL PASTI AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.067"> PERHATOSAN OLEH pantai pasti nyata </text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.1"> PERHATOSAN PALING JAUH PALSU ANJEUN AN </text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.1"> PERHATOSAN PALING JAUH PALSU ANJEUN NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="2.937"> PERHATOSAN PALING PALING DASAR NYATA NYA TANGTU SAUNGGALAN </text>
<text sub="clublinks" start="78.078" dur="0.066"> PERHATOSAN PALING JAUH DASARNA nyata-nyata masalah saprak ieu </text>
<text sub="clublinks" start="78.144" dur="0.2"> Janten leres-leres masalah ti ieu </text>
<text sub="clublinks" start="78.344" dur="0.101"> Janten nyata masalah saprak telat ieu </text>
<text sub="clublinks" start="78.445" dur="0.133"> Janten nyata masalah saprak ieu telat ieu </text>
<text sub="clublinks" start="78.578" dur="0.1"> Janten nyata masalah saprak akhir ieu minggu ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="78.678" dur="0.2"> Telat dina minggu ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.1"> Telat dina minggu ieu. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.101"> Telat dina minggu ieu. TAPI ASIDE </text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.1"> Telat dina minggu ieu. TAPI ASIDE TI TI </text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.133"> Telat dina minggu ieu. TAPI SASALI TI ANU, </text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.1"> Telat dina minggu ieu. TAPI JAUH TI KITU, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="0.134"> Telat dina minggu ieu. TAPI JAJI TI ANJEUN, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="79.546" dur="0.066"> Telat dina minggu ieu. TAPI JAJI TI HIRU, URANG TEU </text>
<text sub="clublinks" start="79.612" dur="0.301"> TAPI JAJI TI HIRU, URANG TEU </text>
<text sub="clublinks" start="79.913" dur="2.369"> TAPI JAJI TI ANJEUN, URANG TEU NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="82.282" dur="0.2"> Tapi salain ti éta, kami henteu ngarepkeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.1"> Tapi salain ti éta, kami henteu ngarep-ngarep panyimpenan </text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.067"> Tapi salain ti éta, kami henteu ngarep-ngarep bentuk anu matak </text>
<text sub="clublinks" start="82.649" dur="0.233"> Ngarepkeun Formulir DEVASTATING </text>
<text sub="clublinks" start="82.882" dur="0.1"> Ngarep-arep serangan anu teu jelas DEVASTATING </text>
<text sub="clublinks" start="82.982" dur="0.067"> Ngarepkeun Panjebaan STORMASI NYEBUT Éta </text>
<text sub="clublinks" start="83.049" dur="0.1"> Ngarep-arep serangan gelombang anu nyebatkeun yén urang </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.1"> Ngarepkeun Surplement Storm DEVASTATING anu urang tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="0.1"> Ngarepkeun Surplement Storm DEVASTATING anu urang tiasa gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="83.349" dur="0.101"> Ngarepkeun Surplement Storm DEVASTATING anu urang tiasa tingali. </text>
<text sub="clublinks" start="83.45" dur="0.2"> SURGE yén urang tiasa ningali. </text>
<text sub="clublinks" start="83.65" dur="0.1"> SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="0.1"> SURGE yén urang tiasa ningali. KADIEU Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="83.85" dur="0.033"> SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS KIEU </text>
<text sub="clublinks" start="83.883" dur="0.134"> SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS Kieu A </text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.067"> SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS ieu janten sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="84.084" dur="2.335"> SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS ieu janten sakedik sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="86.419" dur="0.067"> SURGE yén urang tiasa ningali. GEUS ieu janten sakedik deui </text>
<text sub="clublinks" start="86.486" dur="0.167"> GEUS ieu janten sakedik deui </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.066"> GEUS ieu janten sakedik sakedik deui </text>
<text sub="clublinks" start="86.719" dur="0.101"> GEUS ieu janten sakedik sakedik deui </text>
<text sub="clublinks" start="86.82" dur="0.1"> GEUS ieu janten sakedik sakedik deui ka kulon. </text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.233"> KA BARAT. </text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.067"> KA BARAT. DEUI, </text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.1"> KA BARAT. DEUI, NO </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.167"> KA BARAT. DEUI, TEU DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.1"> KA BARAT. DEUI, TEU DEUTI DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="87.587" dur="0.067"> KA BARAT. DEUI, TEU AYA LEUNGEUTAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="87.654" dur="0.167"> DEUI, TEU AYA LEUNGEUTAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.133"> DEUI, TEU AYA LEUTIK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="87.954" dur="0.1"> Deui, teu aya deui kejutan sareng wangunanana </text>
<text sub="clublinks" start="88.054" dur="2.436"> Deui, teu aya deui kejutan sareng bentukna </text>
<text sub="clublinks" start="90.49" dur="0.133"> DEUI, TEU AYA LEUNGEUTAN JEUNG BUDAK LALAUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="90.623" dur="0.067"> DEUI, TEU AYA LEUNGEUTAN JEUNG BENTUK YANG LAMBAT GERAK </text>
<text sub="clublinks" start="90.69" dur="0.234"> RUMAH anu LAMBAT GERAK </text>
<text sub="clublinks" start="90.924" dur="0.066"> RUMAH anu ngalambatkeun gerak ka arah </text>
<text sub="clublinks" start="90.99" dur="0.101"> RUMAH anu LAMBAT Gerak Kana </text>
<text sub="clublinks" start="91.091" dur="0.066"> RÉSÉNA YANG LAMBAT MOBIL Nuju KA BARENG </text>
<text sub="clublinks" start="91.157" dur="0.167"> RUMAH anu lalaunan gerak ka kaler </text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.067"> SUMBER anu lalaunan gerak ka kalereun dasarna </text>
<text sub="clublinks" start="91.391" dur="0.233"> Nuju ka Kalér parantos dasarna </text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.1"> Nuju ka Kalér parantos dasar dimimitian. </text>
<text sub="clublinks" start="91.724" dur="0.201"> BEGUN. </text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> BEGUN. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> BEGUN. TAPI URANG URANG </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="3.336"> BEGUN. TAPI URANG TEU </text>
<text sub="clublinks" start="95.428" dur="0.067"> BEGUN. TAPI URANG TEU NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.267"> TAPI URANG TEU NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.1"> TAPI URANG TEU NGADANGKEUN LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> TAPI URANG TEU NGarepkeun LANDFALL Dugi </text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.066"> TAPI URANG TEU NGADANGKEUN LANDFALL Dugi ka Urang </text>
<text sub="clublinks" start="95.995" dur="0.101"> TAPI URANG TEU NGADANGKEUN LANDFALL Dugi ka Kami </text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.066"> TAPI URANG TEU NGADANGKEUN LANDFALL Dugi ka urang lebet </text>
<text sub="clublinks" start="96.162" dur="0.234"> LANDFALL Dugi ka urang lebet </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.1"> LANDFALL SAMPAI KITU KUDU KA AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="96.496" dur="0.067"> LANDFALL SAMPAI KITU KA URANG KA AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="2.135"> LANDFALL SAMPAI KAMI NGADAPKEUN kana rupa anu mimiti </text>
<text sub="clublinks" start="98.698" dur="0.167"> LANDFALL SAMPAI KITU KA URANG KA URANG AWEWE HARI </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> LANDFALL SAMPAI KITU KUMAHA AYA AWEWE HARI SADAYAH ISUK. </text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.167"> Jinis mimiti tengah poé Isukan. </text>
<text sub="clublinks" start="99.132" dur="0.1"> Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.1"> Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.1"> Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG NÉTONG </text>
<text sub="clublinks" start="99.432" dur="0.134"> Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG NÉTONG SABANG </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.133"> Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG NÉTONG SANGSA SINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.067"> Jinis mimiti tengah poé Isukan. URANG NÉTONG SOK SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.267"> URANG NÉTONG SOK SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.1"> URANG NU NINGALI SABATU SINGKET PEDA </text>
<text sub="clublinks" start="100.133" dur="0.133"> URANG NU NEMPO SIKU SINGKAT SINGLING PEDAH GERAK </text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="0.067"> URANG NÉTONG SABATU SINGKAT SINGLING PÉLÉNG SÉLÉS PINDAH LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.1"> URANG NÉTONG SANGSA SINGLANG SINGLING PÉLÉNG SIKITU PINDAH LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="100.433" dur="0.067"> URANG NU NINGALI SOKONGAN SINGLING SILIH PEDA NGALILIHKEUN WILAYAH </text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.2"> PAMÉR PINDAH LALAKI DAERAH </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="2.903"> PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="103.603" dur="0.1"> PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ITU </text>
<text sub="clublinks" start="103.703" dur="0.1"> PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.134"> PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ANJEUN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="103.937" dur="0.066"> PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ANU KUDU TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.167"> PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ANJEUN KITU KANA </text>
<text sub="clublinks" start="104.17" dur="0.067"> PEMAJAL GERAK LALAKI DAERAH TAPI ANJEUN KITU TEU TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.3"> Tapi éta parantos ngeunaan hal éta </text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.1"> Tapi éta parantos ngeunaan hal HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> TAPI Éta parantos ngeunaan hal HURRICANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.201"> HURRICANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.133"> HURRICANE SALLY. THE </text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.067"> HURRICANE SALLY. Toko </text>
<text sub="clublinks" start="105.138" dur="1.768"> HURRICANE SALLY. KOROR DINA </text>
<text sub="clublinks" start="106.906" dur="0.067"> HURRICANE SALLY. KORORAN DI SATELIT </text>
<text sub="clublinks" start="106.973" dur="0.267"> KORORAN DI SATELIT </text>
<text sub="clublinks" start="107.24" dur="0.167"> KORORAN DI SATELITU SEBENERNA </text>
<text sub="clublinks" start="107.407" dur="0.033"> KORORAN DINA SATELITU SAJATNA MIMITI </text>
<text sub="clublinks" start="107.44" dur="0.1"> KORORAN DINA SATELITU SAJABNA dimimitian </text>
<text sub="clublinks" start="107.54" dur="0.067"> KORORAN DINA SATELITU SEJATINYA MULAI SENI </text>
<text sub="clublinks" start="107.607" dur="0.067"> KORORAN DINA SATELITU SAJATNA MIMITI KA JENENG </text>
<text sub="clublinks" start="107.674" dur="0.2"> Bener dimimitian ti jenis </text>
<text sub="clublinks" start="107.874" dur="0.133"> BENER MIMULANG JENIS BÉRÉS </text>
<text sub="clublinks" start="108.007" dur="0.067"> BENER MIMULANG JENENG BÉRÉK BÉRÉK SILAPUR </text>
<text sub="clublinks" start="108.074" dur="0.067"> Bener dimimitian kana jenis kasalahan sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="108.141" dur="0.1"> Bener dimimitian kana jenis kasalahan sakitar di </text>
<text sub="clublinks" start="108.241" dur="0.133"> Bener dimimitian pikeun jenis kasalahan sakitar leuwih </text>
<text sub="clublinks" start="108.374" dur="0.067"> BENER MIMULAN JENIS BÉRÉS BÉRÉN DI BATAS LEUWI </text>
<text sub="clublinks" start="108.441" dur="0.2"> BALUKKEUN KANA JEUNG LEBIH Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="108.641" dur="0.067"> BALUKKEUN DI SILIH LEBIH Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="108.708" dur="0.067"> GIGAL SEKITAR DI SILIH BARU JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="108.775" dur="2.269"> GALURKEUN SEKITAR DI SILIH BARUATNA </text>
<text sub="clublinks" start="111.044" dur="0.067"> GIGAL KURING DI SILIH BARU JEUNG BATU </text>
<text sub="clublinks" start="111.111" dur="0.166"> GALUR KURING DI SILIH BARU JEUNG BATAS JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="111.277" dur="0.067"> BALUKKEUN DI SEKARANG LEUNGIT BARUARNA JEUNG BATU URANG </text>
<text sub="clublinks" start="111.344" dur="0.267"> Sisi tina formasi sareng urang </text>
<text sub="clublinks" start="111.611" dur="0.033"> Sisi tina formasi sareng urang ngamimitian </text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.1"> Sisi tina formasi sareng urang mimitian </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.034"> Sisi gaya sareng urang mimiti ningali </text>
<text sub="clublinks" start="111.778" dur="0.067"> Sisi tina formasi sareng urang mimiti ningali A </text>
<text sub="clublinks" start="111.845" dur="0.066"> Sisi tina formasi sareng urang mimiti ningali seueur pisan </text>
<text sub="clublinks" start="111.911" dur="0.067"> Sisi tina formasi sareng urang mimitian ningali seueur </text>
<text sub="clublinks" start="111.978" dur="0.067"> Sisi tina formasi sareng urang mimitian ningali seueur pisan </text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.267"> MIMITI NANGTU LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="112.312" dur="0.1"> MIMITI NANGTU LOBA TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="112.412" dur="0.167"> MIMITI NANGTU JEUNG SISI Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="112.579" dur="0.066"> MIMITI NANGTU JEUNG KOLLIS Sisi Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.067"> MIMITI NANGTU JEUNG KOLLIS SISI Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="112.712" dur="0.067"> Mimitian Ningali Seueur COLLAPSE Sisi Wétan Di The </text>
<text sub="clublinks" start="112.779" dur="0.233"> Kolosisi Samping Wétan DI THE </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.101"> GOLONGAN SISI TIMUR DI SAKUDU. </text>
<text sub="clublinks" start="113.113" dur="2.068"> SAKEDEUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="115.181" dur="0.1"> SAKEDEUNG. NU </text>
<text sub="clublinks" start="115.281" dur="0.167"> SAKEDEUNG. Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="115.448" dur="0.2"> SAKEDEUNG. Éta HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="115.648" dur="0.067"> SAKEDEUNG. ANJEUN ANJEUN BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="115.715" dur="0.167"> ANJEUN ANJEUN BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="115.882" dur="0.133"> ANU JADI OBAT </text>
<text sub="clublinks" start="116.015" dur="0.101"> ANU JADI OBAT BUKTI. </text>
<text sub="clublinks" start="116.116" dur="0.2"> Pikeun Ngarobih. </text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.1"> Pikeun Ngarobih. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="116.416" dur="0.1"> Pikeun Ngarobih. JEUNG MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="116.516" dur="0.133"> Pikeun Ngarobih. JEUNG MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.1"> Pikeun Ngarobih. Sareng tetep sanaos </text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.067"> Pikeun Ngarobih. JEUNG MASIH JEUNG LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="0.234"> JEUNG MASIH JEUNG LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="117.05" dur="0.067"> Sareng Masih sanaos éta toko </text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.2"> Sareng tetep sanaos éta toko </text>
<text sub="clublinks" start="117.317" dur="0.066"> Sareng tetep sanaos éta toko-toko anu COLLAPSING </text>
<text sub="clublinks" start="117.383" dur="1.702"> Sareng tetep sanaos éta toko-toko anu nyéépkeun </text>
<text sub="clublinks" start="119.085" dur="0.067"> Sareng masih sanaos éta toko-toko anu COLLAPSING ON THE </text>
<text sub="clublinks" start="119.152" dur="0.267"> Toko anu COLLAPSING ON THE </text>
<text sub="clublinks" start="119.419" dur="0.1"> KUMPULAN TÉLÉNGAL DI Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="119.519" dur="0.067"> Toko anu COLLAPSING di sisi beulah wétan, </text>
<text sub="clublinks" start="119.586" dur="0.066"> STORMS NGOLONGKEUN DI SISI Wétan, ITU </text>
<text sub="clublinks" start="119.652" dur="0.134"> KUMPULAN NU KOLLAP DI SISI Wétan, Éta </text>
<text sub="clublinks" start="119.786" dur="0.067"> KUMPULAN NU KOLLAP DI SISI Wétan, Masih kénéh </text>
<text sub="clublinks" start="119.853" dur="0.3"> SISI Wétan, Masih kénéh </text>
<text sub="clublinks" start="120.153" dur="0.067"> SISI Wétan, MASIH MASIH INUNDAT </text>
<text sub="clublinks" start="120.22" dur="0.1"> SISI Wétan, MASIH MASIH INGGRÉN THE </text>
<text sub="clublinks" start="120.32" dur="0.066"> SISI Wétan, Masih kénéh ngébréhkeun pengikut </text>
<text sub="clublinks" start="120.386" dur="0.134"> SISI Wétan, Masih kénéh ngagedéan jalma-jalma </text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="0.067"> SISI Wétan, MASIH MASIH NGABANDUNGAN ANJING DI ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="120.587" dur="0.2"> NGABÉRÉKEUN PUPUH DI ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="120.787" dur="0.133"> NGABUNGKEUN KASORANGAN DI ALABAMA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.1"> NGABUNGKEUN KASORANGAN DI ALABAMA JEUNG FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="2.303"> NGABUNGKEUN KABEH DINA ALABAMA JEUNG FLORIDA KANAN </text>
<text sub="clublinks" start="123.323" dur="0.1"> NGABUNGKEUN KABEH DI ALABAMA JEUNG FLORIDA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="123.423" dur="0.067"> NGABUNGKEUN KABEH DI ALABAMA JEUNG FLORIDA AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.233"> Sareng FLORIDA AYEUNA AYEUNA sareng </text>
<text sub="clublinks" start="123.723" dur="0.167"> JEUNG FLORIDA AYEUNA AYEUNA BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="123.89" dur="0.1"> JEUNG FLORIDA AYEUNA AYEUNA DENGAN RAINFALL beurat. </text>
<text sub="clublinks" start="123.99" dur="0.2"> RAINFALL beurat. </text>
<text sub="clublinks" start="124.19" dur="0.1"> RAINFALL beurat. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="124.29" dur="0.067"> RAINFALL beurat. JEUNG ANU </text>
<text sub="clublinks" start="124.357" dur="0.1"> RAINFALL beurat. JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="124.457" dur="0.034"> RAINFALL beurat. JEUNG ANU BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="124.491" dur="0.066"> RAINFALL beurat. JEUNG NAON AKAL </text>
<text sub="clublinks" start="124.557" dur="0.067"> RAINFALL beurat. JEUNG KITU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.067"> RAINFALL beurat. Sareng Anu bakal dijantenkeun </text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.2"> Sareng Anu bakal dijantenkeun </text>
<text sub="clublinks" start="124.891" dur="0.133"> Sareng Anu bakal janten pasualan </text>
<text sub="clublinks" start="125.024" dur="0.067"> Sareng Anu bakal janten kasus ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="125.091" dur="0.1"> Sareng Anu bakal janten pasualan ngalangkungan éta </text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.067"> Sareng Anu bakal janten pasualan ngalangkungan Peuting </text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="2.202"> Sareng Anu bakal janten pasualan ngalangkungan wengi AND </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="0.067"> Sareng Anu bakal janten pasualan ngalangkungan wengi sareng lebet </text>
<text sub="clublinks" start="127.527" dur="0.133"> Kasus Ngalangkungan Wengi Sareng Kana </text>
<text sub="clublinks" start="127.66" dur="0.1"> Kasus Ngalangkungan Wengi Sareng Kana A </text>
<text sub="clublinks" start="127.76" dur="0.134"> Bisi Ngalangkungan Wengi sareng Kana Anu Hadé </text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.067"> Bisi Ngalangkungan Peuting sareng janten bagian anu saé </text>
<text sub="clublinks" start="127.961" dur="0.066"> Kasus Ngalangkungan Wengi sareng Kana Bagian Anu Saé </text>
<text sub="clublinks" start="128.027" dur="0.134"> Kasus Ngalangkungan Wengi Sareng Kana Sebagian Anu Saé Kang </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.067"> Kasus Ngalangkungan Wengi sareng Kana Bagian Anu Enjing Isuk </text>
<text sub="clublinks" start="128.228" dur="0.267"> SEPIJÉN SAÉS énjing énjing </text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.1"> SEBAGIAN PALING énjing énjing. </text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.166"> Isukan. </text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.067"> Isukan. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.134"> Isukan. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.066"> Isukan. URANG NÉTONG </text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.034"> Isukan. URANG NÉTONG </text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.167"> Isukan. URANG NÉTONG A </text>
<text sub="clublinks" start="129.229" dur="0.066"> Isukan. URANG NÉTONG LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.234"> URANG NÉTONG LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="129.529" dur="2.936"> URANG NÉTONG LANDFALL DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="132.465" dur="0.134"> URANG NÉTONG JEUNG LANDFALL DEUI KALI </text>
<text sub="clublinks" start="132.599" dur="0.166"> URANG NÉTONG SÉLÉN LANDFALL SÉNÉSA MÉDÉSA </text>
<text sub="clublinks" start="132.765" dur="0.067"> URANG NÉTONG JEUNG LANDFALL SOKONG SADAYAH tengah poe Isukan </text>
<text sub="clublinks" start="132.832" dur="0.167"> DEUI SAHAJA MIDDAY ISUK </text>
<text sub="clublinks" start="132.999" dur="0.134"> DEUI SAHAJA MIDDAY SUKSES IN </text>
<text sub="clublinks" start="133.133" dur="0.066"> ULAH SAKITENGAH tengah poe isukna di MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="133.199" dur="0.067"> DEUI SADAYAH tengah poe isukna di buruan telepon </text>
<text sub="clublinks" start="133.266" dur="0.133"> DEUI SADAYAH tengah poe besok di Teluk MOBILE ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="133.399" dur="0.067"> ULAH SAKITENGAH tengah poe isukna di Teluk MOBILE ATAWA Sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="133.466" dur="0.067"> DEUI SADAYAH tengah poe isuk isukan di Teluk MOBILE ATAWA sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="133.533" dur="0.067"> DEUI SADAYAH tengah poe isuk isukan di teluk telepon Atanapi sakitar teluk </text>
<text sub="clublinks" start="133.6" dur="0.233"> DI BAYAR MOBILE ATAWA SAKITELAH BAYAR </text>
<text sub="clublinks" start="133.833" dur="2.67"> DI BAYARAN MOBILE ATAWA Sakitar BAYI </text>
<text sub="clublinks" start="136.503" dur="0.133"> DI BAYARAN MOBILE ATAWA Sakitar BAYUR TEUING </text>
<text sub="clublinks" start="136.636" dur="0.167"> DI BAYAR MOBILE ATAWA Sakitar BAYUR TEU TEU PASTI. </text>
<text sub="clublinks" start="136.803" dur="0.233"> MUNG TEU PASTI. </text>
<text sub="clublinks" start="137.036" dur="0.134"> MUNG TEU PASTI. MOBIL </text>
<text sub="clublinks" start="137.17" dur="0.1"> MUNG TEU PASTI. NEGARA MOBIL </text>
<text sub="clublinks" start="137.27" dur="0.067"> MUNG TEU PASTI. NEGARA MOBIL TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="137.337" dur="0.1"> MUNG TEU PASTI. MOBILE COUNTY JADI </text>
<text sub="clublinks" start="137.437" dur="0.067"> MUNG TEU PASTI. NEGARA MOBIL BISA LEUWIH DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="137.504" dur="0.266"> NEGARA MOBIL BISA LEUWIH DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="137.77" dur="0.134"> NEGARA MOBIL BISA LEUWIH BALDWIN </text>
<text sub="clublinks" start="137.904" dur="0.067"> NEGARA MOBIL TIASA JADI LEBIH BALDWIN COUNTY </text>
<text sub="clublinks" start="137.971" dur="0.1"> NEGARA MOBIL BISA LEUWIH BALDWIN COUNTY AS </text>
<text sub="clublinks" start="138.071" dur="2.502"> NEGARA MOBIL BISA LEUWIH BALDWIN COUNTY ASA </text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.067"> NEGERI MOBIL BISA JADI LEUWIH BALDWIN NU JADI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.234"> BALDWIN COUNTY AS naon anu ngajantenkeun </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="0.133"> BALDWIN COUNTY AS Naon Anu Nyababkeun Pindah </text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.067"> BALDWIN COUNTY AS naon anu ngajantenkeun Pulo Jawa </text>
<text sub="clublinks" start="141.074" dur="0.2"> BALDWIN COUNTY AS Naon Anu Nyababkeun Pindah ka Pulo Jawa </text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="0.067"> BALDWIN COUNTY AS naon anu ngajantenkeun pindah ka pulau ku énjing </text>
<text sub="clublinks" start="141.341" dur="0.3"> Pindahkeun ka Pulo Jawa ku énjing </text>
<text sub="clublinks" start="141.641" dur="0.1"> Pindahkeun ka Pulo Jawa ku Isukan Sore. </text>
<text sub="clublinks" start="141.741" dur="0.167"> SORAT. </text>
<text sub="clublinks" start="141.908" dur="0.133"> SORAT. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="142.041" dur="0.067"> SORAT. URANG KEDAH </text>
<text sub="clublinks" start="142.108" dur="0.1"> SORAT. URANG KUDU NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="142.208" dur="0.1"> SORAT. Urang kedah ningali éta </text>
<text sub="clublinks" start="142.308" dur="0.067"> SORAT. URANG KUDU NINGALI STORM Éta </text>
<text sub="clublinks" start="142.375" dur="2.402"> URANG KUDU NINGALI STORM Éta </text>
<text sub="clublinks" start="144.777" dur="0.034"> URANG KUDU NINGALI YÉNGKEUN LEMAH </text>
<text sub="clublinks" start="144.811" dur="0.133"> URANG KUDU NAMPAK ANU BAKAL LEMAH TO </text>
<text sub="clublinks" start="144.944" dur="0.167"> URANG KUDU NAMPAK ANU BAKAL LEMAH TO A </text>
<text sub="clublinks" start="145.111" dur="0.1"> URANG KUDU NAMPAK ANU BENTUK LEMAH TO TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.134"> URANG KUDU NAMPAK ANU BÉRÉN LÉSÉKÉNG TO STORM TROPIS. </text>
<text sub="clublinks" start="145.345" dur="0.2"> LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. </text>
<text sub="clublinks" start="145.545" dur="0.1"> LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="145.645" dur="0.1"> LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. Tapi sanaos </text>
<text sub="clublinks" start="145.745" dur="0.067"> LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. Tapi sanaos asup </text>
<text sub="clublinks" start="145.812" dur="0.167"> LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. Tapi sanaos di </text>
<text sub="clublinks" start="145.979" dur="0.133"> LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. Tapi sanaos dina posisi </text>
<text sub="clublinks" start="146.112" dur="0.067"> LEMAHKEUN KA STORM TROPIS. Tapi sanaos dina posisi aya </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.267"> Tapi sanaos dina posisi aya </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="2.569"> Tapi sanaos dina posisi dugi ka kidul </text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.067"> Tapi sanaos dina posisi dugi ka ALABAMA Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="149.082" dur="0.133"> Tapi sanaos dina posisi ngadeukeutkeun ALABAMA SELATAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="149.215" dur="0.1"> Tapi sanaos dina posisi ngadeukeutkeun ALABAMA SELATAN JEUNG gerak </text>
<text sub="clublinks" start="149.315" dur="0.067"> Tapi sanaos dina posisi ngadeukeutkeun Alabama Kidul teras gerak </text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.2"> ALABAMA SELATAN JEUNG pindah </text>
<text sub="clublinks" start="149.582" dur="0.2"> ALABAMA SELATAN JEUNG gerak ka tukang </text>
<text sub="clublinks" start="149.782" dur="0.067"> ALABAMA SELATAN JEUNG GERAKAN MONTGOMERTUR LEPAS, </text>
<text sub="clublinks" start="149.849" dur="0.067"> ALABAMA SELATAN JEUNG GERAKAN MONTGOMERTOR Tukang, IT </text>
<text sub="clublinks" start="149.916" dur="0.1"> ALABAMA SELATAN JEUNG GERAKAN MONTGOMERTOR Tukang, NYA </text>
<text sub="clublinks" start="150.016" dur="0.067"> ALABAMA SELATAN JEUNG pindah ka MONTGOMERY Tukang, Masih kénéh </text>
<text sub="clublinks" start="150.083" dur="0.267"> MONTGOMERI SAULIT, MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.167"> MONTGOMERI SAULIT, ITU MASIH NGARIT </text>
<text sub="clublinks" start="150.517" dur="2.469"> MONTGOMERI SAULIT, ITU MASIH NGABUKU UU </text>
<text sub="clublinks" start="152.986" dur="0.167"> MONTGOMERI SUDAH, MASIH NU NGGUNYUKKEUN Uap </text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.066"> MONTGOMERI SUDAH, MASIH NU NGARUKU UU KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.067"> MONTGOMERI SAULIT, ITU MASIH NGABUKU UU KALUARNA </text>
<text sub="clublinks" start="153.286" dur="0.2"> Ngagambar lembab Kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.1"> Ngagumuk kelembaban kaluar ti gunung. </text>
<text sub="clublinks" start="153.586" dur="0.167"> TELUK. </text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.1"> TELUK. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="153.853" dur="0.1"> TELUK. KITU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.067"> TELUK. KITU KITU TI </text>
<text sub="clublinks" start="154.02" dur="0.134"> TELUK. JADI NUTA TI </text>
<text sub="clublinks" start="154.154" dur="0.166"> TELUK. JADI NUTA TI ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="154.32" dur="0.067"> TELUK. JADI NUTA TI PUSAT ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.167"> JADI NUTA TI PUSAT ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="154.554" dur="0.067"> JADI NUTA TI ALABAMA PANTAI KA </text>
<text sub="clublinks" start="154.621" dur="0.133"> Janten Nuturkeun Ti Pasisian Alabama dugi ka </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="2.302"> JADI NUTA TI ALABAMA PANTAI KA FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="157.056" dur="0.167"> JADI NUTA TI ALABAMA PANTAI KA FLORIDA PANHANDLE </text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.067"> JADI NUTA TI ALABAMA PAPASARAN KA FLORIDA PANHANDLE ANU </text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="0.234"> KA FLORIDA PANHANDLE ANU </text>
<text sub="clublinks" start="157.524" dur="0.033"> KA FLORIDA PANHANDLE bade angkat </text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.067"> KA FLORIDA PANHANDLE Nuju </text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.133"> KA FLORIDA PANHANDLE BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="157.757" dur="0.067"> KA FLORIDA PANHANDLE BAKAL DITEMPO </text>
<text sub="clublinks" start="157.824" dur="0.067"> KA FLORIDA PANHANDLE BAKAL DITITONG </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.333"> BAKAL DITITONG </text>
<text sub="clublinks" start="158.224" dur="0.134"> BAKAL NINGALI TEU SIGNIFIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.066"> Bade NINGALI KALABARNA SIGNIFIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="158.424" dur="0.167"> BAKAL DILINGKEUN KANA JAUHAN SIGNIFIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.067"> BISA NÉLONG JEUNG KOTA RAINFALL </text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.2"> Jumlah anu signifikan tina hujan </text>
<text sub="clublinks" start="158.858" dur="0.134"> Jumlah anu signifikan tina hujan JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="158.992" dur="2.202"> Jumlah anu signifikan tina hujan JEUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="161.194" dur="0.167"> Jumlah anu signifikan tina hujan JEUNG KANA DIANA </text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.1"> JAUHAN PENTING RAINFALL JEUNG KANA DIAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="161.461" dur="0.067"> JAUHAN PENTING RAINFALL JEUNG KITU KITU KIEU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="161.528" dur="0.233"> JEUNG KITU KITU KIEU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="161.761" dur="0.067"> JEUNG KITU KITU KUDU GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="161.828" dur="0.067"> JEUNG KITU AYA KITU GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="161.895" dur="0.066"> JEUNG KITU AYA KAMI GAMPANG GAMPANG NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.034"> JEUNG KITU AYA KAMI GAMPANG GAMPANG NINGALI 15 </text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.133"> JEUNG KITU AYA KAMI GAMPANG GAMPANG NINGALI 15 KA </text>
<text sub="clublinks" start="162.128" dur="0.134"> JEUNG KITU AYA KAMI GAMPANG GAMPANG NINGALI 15 KA 20 </text>
<text sub="clublinks" start="162.262" dur="0.066"> Sareng Éta Anu Tiasa urang gampang ningali 15 dugi ka 20 inci </text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.167"> GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci </text>
<text sub="clublinks" start="162.495" dur="0.1"> GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.1"> GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci ATAWA bahkan </text>
<text sub="clublinks" start="162.695" dur="2.57"> GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci Atanapi komo deui </text>
<text sub="clublinks" start="165.265" dur="0.166"> GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci Atanapi komo deui </text>
<text sub="clublinks" start="165.431" dur="0.167"> GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci Atanapi komo deui sapertos urang </text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.067"> GAMPANG tingali 15 dugi ka 20 inci Atanapi komo deui upami urang teraskeun </text>
<text sub="clublinks" start="165.665" dur="0.267"> Atanapi komo deui sapertos urang teraskeun </text>
<text sub="clublinks" start="165.932" dur="0.067"> Atanapi komo deui sapertos urang teraskeun ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="165.999" dur="0.1"> Atanapi sanaos langkung seueur nalika urang teraskeun ngalangkunganana </text>
<text sub="clublinks" start="166.099" dur="0.167"> Atanapi komo deui sapertos urang teraskeun ngalangkungan wengi </text>
<text sub="clublinks" start="166.266" dur="0.066"> Atanapi komo deui sapertos urang teraskeun ngaliwatan wengi énjing </text>
<text sub="clublinks" start="166.332" dur="0.301"> Ngalangkungan Wengi Isukan </text>
<text sub="clublinks" start="166.633" dur="0.066"> Ngalangkungan Wengi Isukan Rebo </text>
<text sub="clublinks" start="166.699" dur="0.034"> Ngalangkungan Wengi Isukan Rebo Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="166.733" dur="0.1"> Ngalangkungan Wengi Isukan Rebo Pikeun A </text>
<text sub="clublinks" start="166.833" dur="0.1"> Ngalangkungan Wengi Isukan RABU PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="166.933" dur="0.067"> Ngalangkungan Wengi Isukan Rebo pikeun bagian anu saé </text>
<text sub="clublinks" start="167" dur="0.066"> Ngalangkungan Wengi Isukan Rebo pikeun bagian anu saé </text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.701"> Rebo Pikeun bagian anu saé tina </text>