Wong wadon mbuwang panganan ing toko Grosir Dallas sawise para pekerja njaluk dheweke nganggo topeng subtitles

KARYA KARYA SAYA Tukang kerja sing padha Tukang kerja sing padha nindakake Tukang kerja sing padha nyoba Tukang kerja sing padha golek semangat Karyawan sing padha nyoba kanggo ENFORCE Karyawan sing padha nyoba kanggo ngatasi masalah kasebut. MENGENUT KULIT. MENGENUT KULIT. THESE MENGENUT KULIT. ING Wong MENGENUT KULIT. Wong-wong iki MENGENUT KULIT. Wong-wong iki sing nate kerja Wong-wong iki sing nate kerja Wong-wong iki nate dadi sing nggarap Wong-wong iki nuli bakal ngerjakake A Wong-wong iki nate dadi sing nggarap PANDEMIK Wong-wong iki bisa nggarap masalah sing bakal ditindakake Wong-wong iki nate ngrebat nindakake PANDEMIK sing nindakake iki ING AKU PANDEMIK Nindakake INI ING AKU PANDEMIK Nindakake INGKANGKU ING AKU PANDEMIK Nindakake TINDAKAN INGKAP NGGABAB PANDEMIK MENGGUNAK ING JAWAB ESSENTIAL TO ING AKU PANDEMIK Nindakake TINDAKAN INGKANG TINDAK ING AKU PANDEMIK Nindakake TINDAK LAMPIRAN ING UNTUK KANGGO Proyek ESSENTIAL UNTUK GAMPANG KAMI Proyek ESSENTIAL UNTUK MENGETAKI KITA + @ Proyek ESSENTIAL UNTUK MENGENUT KEDAWA KAMI Proyek ESSENTIAL UNTUK MENGGUNAKAN KANGGO BANSA KAMI. HIDUP RUNNING. HIDUP RUNNING. >> HIDUP RUNNING. >> Wartawan: HIDUP RUNNING. >> Wartawan: ING HIDUP RUNNING. >> Wartawan: IS ING HIDUP RUNNING. >> Wartawan: ING SAIKI >> Wartawan: ING SAIKI >> Wartawan: ING SAIKI WANITA >> Wartawan: ING SAIKI WANITA WOMAN >> Wartawan: ING SAIKI WANITA WOMAN'S FOUL >> Wartawan: ING SATU WANITA WOMPONG MELTDOWN WANITA WANITA WONG MOUTH MELTDOWN WANITA WONG MOUTH MELTDOWN OVER WANITA WONG MOUTH MELTDOWN ING INI WANITA WONG MOUTH MELTDOWN ING KENAIKAN WANITA WANITA MOUTH MELTDOWN ING KENAIKI DIDANG WANITA WANITA MOUTH MELTDOWN ING KAJANA KANGGO WANGGO WANITA WANITA WULANG MELTDOWN ING KAJANA KANGGO WANGGO A O NGGEH panjaluk kanggo mbuwang A SAIKI KANGGO MENGGUNAKAN A + @ LAGI panjaluk njaluk bantuan kanggo MASK. MASK. MASK. WITNESES MASK. WITNESES WULANGAN MASK. WITNESES INGGO MASK. WITNES NATE ING CHAOS INI WITNES NATE ING CHAOS INI WITNES NGAPAK ING CHAOS KAKEN WISITA NGAPUT ING CHAOS ERUPTED AT WITES ING NGLUKAKKAN CHAOS ING ING INS WITES ING NGLUKAKKAN PAKSA ING INSAN ING FIESTA WITES ING NGOMBUT CHAOS ING ING GRATIS GRATIS MASIH ING GRATIS FIESTA MASIH ING GRATIS GREST GRATIS MASIH ING GRATIS GREST GRATIS ERUPTED ING GRATIS GREST GRATIS ING SAT + @ URDAY. GAMPANG ING SAT + @ URDAY. GAMPANG ING SAT + @ URDAY. ING GAMPANG ING SAT + @ URDAY. THE WITNESES GAMPANG ING SAT + @ URDAY. ING WITNES sing GAMPANG ING SAT + @ URDAY. INGKAH INGKANG NGANGGO GAMPANG ING SAT + @ URDAY. WITNES sing Nampilake + @ WITNES sing Nampilake + @ ING WITNES sing Nuduhake INGGO @ Video ING SESI WAKTU NIKE INGGU + @ VIDEO SAID KANGGO SUKU YANG MANA OLEH KANGGO + @ VIDEO MENGIKUT ING WITNES sing Nuduhake INGGU + @ VIDEO MENGIKUT ING WITNES sing Nuduhake INGGU + @ VIDEO YANG KAMPUNG VIDEO MANGSA BASA ING PELUANG VIDEO YANG KANGGO PAKET TANGGAL VIDEO SUKU DENGAN CUSTOMER GOT UPSET VIDEO MENGGUNAKAN KANGGO PAKET GOT UPSET NEGARA VIDEO YANG KAMPUNG TANGGAL ING CUSTOMER GOT UPSET NEAR CHECKOUT VIDEO MENGGUNAKAN KASAHA GOT UPSET NEAR CHECKOUT KENE GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANGGO GOT UPSET NEAR CHECKOUT KENE GOT UPSET NEAR CHECKOUT ING MANAGER GOT UPSET NEAR CHECKOUT DENGAN MANAGER ASKED GOT UPSET NEAR CHECKOUT DENGAN MANAGER DIDENGKANGKE GOT UPSET NEAR CHECKOUT DENGAN MANAGER DIPANGGUH DENGAN GOT UPSET NEAR CHECKOUT DENGAN MANAGER DIPENGENAKI KANGGO MANGGUT GOT UPSET NEAR CHECKOUT DENGAN MANAGER DIPENGENAKI KANGGO MENGGAL A MANAGER ASKED DENGAN MENGGAL A MANAGER ASKED DENGAN MEMBAWA MASKI. MASK. MASK. ING MASK. WANITA MASK. WANITA IS MASK. WANITA WILUHNA MASK. ING WANITA KANGGO MUKA MASK. ING WANITA KANGGO MUKA A ING WANITA KANGGO MUKA A ING WANITA KANGGO NUKU MASKU ING WANITA KANGGO NUKU MASUK ING ING WANITA KANGGO NUKU MASUK ING ING WANITA KANGGO NUKU MASUK INGKANG TANGAN ING WANITA KANGGO NUKU MASKU INGKANG ASI ING WANITA KANGGO NUKU MASKU INGKANG TANGAN AS SHE ING WANITA KANGGO NUKU MASKU ING ING KANGGUT AS SHE GAMPANG ING WANITA KANGGO NUKU MASKU INGKANG TANGAN ING ASE KANGGO A MASKU INGKANG KANGGUT AS SHE NGANGGO A MASKU INGKANG KANGGO AS KANGGO NGGALKE MES MASKU INGKANG KANGGO AS KANGGO NGGALKE MESEN MASKU INGKANG KANGGO AS SHE NGANGGAL ING SENYAI lan STORM + @ S MASKI ing tangane AS SHE NGGALKE MESE lan STORM + @ S OUT. MESS lan STORM + @ S OUT. MESS lan STORM + @ S OUT. DUE MESS lan STORM + @ S OUT. DUE TO MESS lan STORM + @ S OUT. DUMUANG ING MESS lan STORM + @ S OUT. ING ING KANGGO-19 MESS lan STORM + @ S OUT. ING PANDEMIK COVID-19 ING PANDEMIK COVID-19 ING ING ING KANGGO-19 PANDEMIK ING ING KANGGO-19 PANDEMIK TEMA ING ING KANGGO-19 PANDEMIK ING KANGGO MUDAH DUMADANG ING ING ING KANGGO-19 PANDEMIK ING KANGGO MUDAH A ING ING KANGGO-19 PANDEMIK ING KANGGO MUDAH DUMADANG PUBLIK Wong-wong mau bakal nglumpukake PUBLIK Wong-wong mau bakal ngrampungake PASA BASA Wong-wong mau bakal ngrampungake POSIS MASS ORDINAN + @ CES Wong-wong mau bakal ngrampungake PELLIK MASS ORDINAN + @ CES SAID Wong-wong mau bakal ngrampungake AS PUBLIC ORDINAN + @ CES SAID Wong-wong mau bakal ngrampungake AS PUBLIC ORDINAN + @ CES SAID MASS ORDINAN + @ CES SAID sing A MASS ORDINAN + @ CES SAID ING AKU MASS ORDINAN + @ CES SAID ING FACE COVERING MASS ORDINAN + @ CES SAID YANG AKAN DATENG GAMPANG MASS ORDINAN + @ CES KANGGO NUNG TINDAKAN ING AKU KANGGO MASS ORDINAN + @ CES SAID YANG KANGGO MUNGSA KANGGO DIPANA FACE COVERING bakal diwajibake FACE COVERING DIKEH INGKE INSID FACE COVERING DIPUTUS ING ING ING INSIT ING FACE COVERING DIPUTUS ING ING ING KANGGO FACE COVERING DIPUTUS ING ING ING KANGGO. INSARI INSAN. INSARI INSAN. AKSES INSARI INSAN. ACCORDING TO INSARI INSAN. GAMPANG PENTING INSARI INSAN. KOMUNITASAN ING KARAMATAN INSARI INSAN. GAMPANG GAMPANG ING KANGGO GAMPANG GAMPANG ING KANGGO GAMPANG GAMPANG ING JAMINAN KABUPATEN SUKAN KEPADA GURU SEKURITI YANG PENTING SUKAN KEPADA PITU KESELAMATAN YANG PANJENE SUKAN KEPADA PITU KESELAMATAN YANG ING SUKAN ora SUKAN ING JAMINAN KABUPATEN sing PUTRA ING DITANGGUH ING PANJENAN ING ING ora dibebaske YANG MENINGGAL BUKAN ora dikantheni + @ + @ + @ YAWA + @ INGKANG + @ INGKU + @ MUNGKIN TUNGGAL + @ YO SAK INGKU BASA SANGSA ING TUNGGU BASA SANGSA ING ING SAK TANGGAL. KONEKTOR. KONEKTOR. KANGSA KONEKTOR. ILANG LAIN KONEKTOR. PISAN NEGARA LAIN KONEKTOR. APA NEGARA NEGARA LAIN APA NEGARA NEGARA LAIN Sawetara bisnis liyane ditemtokake GAMPANG NEGARA LAIN APA-APA KAWASAN GAMPANG NEGARA LAIN APA-APA KANGGO TAK CUSTOMERS GAMPANG NEGARA LAIN APA-JENING PELANGGAN GAMPANG TINDAK Sawetara bisnis liyane DENGAN Nampilake CUSTOMERS LASH OUT OVER NDELENG CUSTOMERS MUNTUK KELUAR NDELENG CUSTOMERS MUNTUK KENE MASKU NDELENG CUSTOMERS MUNTUK TANPA RASA MASKNA. MASKAD ROLES. MASKAD ROLES. ON MASKAD ROLES. ING JUNE MASKAD ROLES. ING JUNE SIX MASKAD ROLES. ING JUNE SIX, MASKAD ROLES. ING JUNE ENG, ING MASKAD ROLES. ING JUNE SUKU, INGKANG INI MASKAD ROLES. ING JAWA KENE, ING NGEBAB A MASKAD ROLES. ING JAWA KENE, INGKE ING Wong ING JAWA KENE, INGKE ING Wong ING JAWA SUNI, ING NGANGGAL ING MANU SUKU ING JAWA SUNI, ING NGANGGAL ING MANAWA KANGGO A ING JAWA SUNI, ING NGANGGAL ING MANU KANGGO BISA KARYA ING JAWA SUNI, ING NGANGGALANG MANAWA KANGGO BISA KARYA AT ING JAWA SUNI, ING NGANGGALANG MANAWA KANGGO BISA KARYA DI A GAMPANG PEKERJA DI A Kasedhiya Pakaryan ing Lowongan Kerja GAMPANG PAKAI BISA KUKURAN ING PERNIAGAAN BISAN GAMPANG DUMADAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKUKAKAKUKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKASAKEN SUKORAKNA GAMPANG DUMADAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKANA ing dununge Lowongan WISANI GAMPANG PAKAI BISA KANGGO ING PERNIAGAAN KANGGO MANGSA GAMPANG DUMADAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKANA S $ MANAKNA DENGAN KANGGO Bisnis nalika Dheweke Duwe Bisnis KENE DENGAN NANGGAL NANGGAL NATE Bisnis KENE DENGAN NANGGAL NATE WANGI A Bisnis KENE DENGAN NANGGAL NANGGUN SUKU. Mundhakake MASK. Mundhakake MASK. SAIKI Mundhakake MASK. SAIKI Mundhakake MASK. SAIKI A Mundhakake MASK. NUNG KANGGO LITTL + @ E Mundhakake MASK. NUNG KENE BISA LITTL + @ E RESISTA NUNG KENE BISA LITTL + @ E RESISTA NUNG KENE BISA LITTL + @ E RESISTA, SAK INGGU LITTL + @ E RESISTA, KANGGO ING SAK LITTL + @ E RESISTA, KANGGO NUNG KENE BISA LITTL + @ E RESISTA, KANGGO BISAN NUNG KENE BISA LITTL + @ E RESISTA, KANGGO Bagean PALING INGKU BISA LITTL + @ E RESISTA, KANGGO BABAGAN PALING BISA ING SAK TAK LITTL + @ E RESISTA, KANGGO BABAGAN PALING BISA , KANGSA ING PALING BISA KANGGO , UNTUK Wong-wong Bagean Bangsa-Bangsa sing wis dadi , UNTUK Wong-wong Bagean Bangsa-Bangsa Bumi lagi nggenah , UNTUK Wong-wong sing PALING HARI INGKE TANGGO TINDAK , UNTUK Wong-wong sing PALING HARI INGGO NATE TARI ING , KANGGO ING PALING BISA INGKANG KANGGO INGGO ULI INGKU TEMA , UNTUK Wong-wong Bagean Banget BISA ULIKAN TEMA MASIH LAN NATE TARI INGKU TEMA LAN NATE TARI INGKANG MASKI LAN PUTTING NATE TARI INGKANG MASKU LAN PUTTING IT NATE TARI INGKANG MASKU LAN PUTTING ING INI NATE TARI INGKANG MASKU LAN PUTTING ING INI LAN NATE TARI INGKE TEMA LAN NYANGGO ING ING LAN AKU NATE TARI INGKU TEMA LAN PUTTING ING ING LAN LAN KITA NATE TARI INGKANG MASKU LAN PUTTING ING ING LAN LAN KANGGO PUTTING ING ING LAN LAN KITA NGANGGO PUTTING ING ING LAN LAN KITA NGANGGO PUTTING ING ING LAN LAN KITA NGANGGO MANAJAWA. TENTANGI. TENTANGI. >> TENTANGI. >> Wartawan: TENTANGI. >> Wartawan: A TENTANGI. >> Wartawan: LOKAL TENTANGI. >> Wartawan: GAMPANG LOKAL >> Wartawan: GAMPANG LOKAL >> Wartawan: PENTING LOKAL TEMPOH >> Wartawan: PENTING LOKAL TANGGAP LAMPU >> Wartawan: PENTING LOKAL TANGGAP WANGSULANA >> Wartawan: PENTING LOKAL TEMPOH PANGGUNG TANGGO >> Wartawan: PELUAS LOKAL TANGGAL NANG TANGGAL WANGGO KANGGO OWNER NUNGGAL NGANGGO CUSTOMER OWNER PADANGGO NANGGALKANG PELANGGAN TO OWNER NUNGGAL NGANGGO WANGGO KANGGO SORANG OWNER NUNGGAL NGANGGO CUSTOMER UNTUK MENGGUNAKKE MASKU OWNER NUNGGAL NGANGGO WANGGO KANGGO NGGAK MASKA lan OWNER DITANGGANG DENGAN PELANGGAN MENGGUNAKI MASUK lan GAMPANG OWNER NUNGGAL NGANGGO PELANGGAN MENGGUNAKI KAMPUNG lan Gunakake TANGAN KANGGO GUNAKAN lan GAMPANG TANGAN KANGGO GUNAKAN lan Gunakake SANITIZER TANGAN. SANITIZER. SANITIZER. >> SANITIZER. >> Gampang SANITIZER. >> Wong sing GAMPANG SANITIZER. >> SUKU DONGI SUKU SARI SANITIZER. >> SUKU DONGI SUKU SARI SANITIZER. >> SUKU DENGAN SUKU Saka SARI >> SUKU DENGAN SUKU Saka SARI >> WONG SUKU SUKU SUKU Saka Kota >> WONG SUKU SUKU SUKU Saka TANPA UTAWA >> WONG SUKU SUKU SUKU ING TANPA UTAWA KANGGO >> WONG SUKU SUKU SARI NGEDALKE TANPA UTAWA KAMPUNG, >> WONG SUKU SUKU SUKU TANPA ING TANPA UTAWA LUNGKAP, TAPI TAPI >> WONG SUKU SUKU SUKU TANPA ING TANPA UTAWA LUNGKAP, NGET INGKE >> WONG SUKU SUKU SUKU TANPA ING TANPA UTAWA LUNGSARI, TAPI DENGAN LOKAL TANJUNG UTAWA KANGGO, TAPI IKI LOKAL TANPA UTAWA KOKOK, TAPI ING TANPA LOKAL TANPA UTAWA KANGGO, TAPI DENGAN RESIDEN LOKAL TANPA UTAWA KANGGO, TAPI ING TANPA LOKAL NGALUKU TANPA UTAWA KUNCI, TAPI DENGAN RESOLUS LOKAL NGGALAKEN ING TANPA UTAWA KUNCI, TAPI DENGAN RESEPENTEN LOKAL Nindakake INI A TANPA UTAWA KUNCI, TAPI DENGAN TANPA LOKAL NGALUKU ING DADI KANGGO Pendhudhuk Nindakake ING KURSUS Pendhudhuk Nindakake ING KURSUS lan Pendhudhuk Nindakake ING KURSUS lan KAMI Pendhudhuk Nindakake ING KURSUS lan KAMI Pendhudhuk Nindakake ING KURSUS lan Kita Bungah Pendhudhuk Nindakake KANGGO minangka KURSUS lan KAMU GOLONGAN Pendhudhuk Nindakake KANGGO minangka KURSUS lan KAMU GOLONGAN ING INI. Lan Kita GALENGAN ING KENE. Lan Kita GALENGAN ING KENE. >> Lan Kita GALENGAN ING KENE. >> Wartawan: + @ Lan Kita GALENGAN ING KENE. >> Wartawan: + @ IS Lan Kita GALENGAN ING KENE. >> Wartawan: + @ IS EVEN Lan Kita GALENGAN ING KENE. >> Wartawan: + @ IS KENE LAGI >> Wartawan: + @ IS KENE LAGI >> Wartawan: + @ IS ANTARI luwih saka komune >> Wartawan: + @ WALAWUH KOMEN LELAKI luwih akeh >> Wartawan: + @ WALA JAWA KOMEN LELOMPITAN KANGGO BU + @ SESI >> Wartawan: + @ WALA JAWA KOMEN LAGI KONSUS BU + @ SESI IN KOMEN SENSE BU + @ SESI IN KOMEN SENSE BU + @ SENTIASA DI DALLAS KOMEN SENSE BU + @ SENTIASA DI NEGARA DALLAS KOMEN SENSE BU + @ SESI DI NEGARA DALLAS KOMEN SENSE BU + @ SESI DI NEGARA DALLAS ING ING INI KOMEN SENSE BU + @ SESI DI NEGARA DALLAS ING ING ING ING KOMEN SENSE BU + @ SENI DI NEGARA DALLAS ING ING ING KENIT NEGARA DALLAS ING ING PURBUNG NEGARA DALLAS ING ING PURBAKAN lan NEGARA DALLAS ING AKU ING BUKU lan BISA NEGARA DALLAS ING ING PUTLENG lan BISA NEGARA DALLAS ING AKU ING KUKU DENGAN BAKAL NEGARA DALLAS ING AKU ING KUKU lan BISA AKAN NAMPUNG $ 500 NEGARA DALLAS ING AKU ING AKU ING BISA lan KANGGO NAMPUNG $ 500 IF NEGARA DALLAS ING AKU ING ING AKU MA BISA DIPUNASA $ 500 JAWA Lan bisa dienengi $ 500 Yen dheweke Lan Bisa Duwe $ 500 Yen padha Lan BISA AKSARI $ 500 Yen INGKANG TIDAK Lan BISA AKSARI $ 500 Yen ING ING ING KENUT Lan Bisa Duwe $ 500 Yen padha ora ENFORCE Lan BISA AKSARI $ 500 Yen ING NGANGGO INGGO MASK Lan BISA AKSARI $ 500 Yen ING ING ING NGANGGO ING MASKAH MASKU. Aja ENFORCE ING MASKAH INGGRIS. Aja ENFORCE ING MASKAH INGGRIS. THOUSAND Aja ENFORCE ING MASKAH INGGRIS. Wong SULIT LAMPU

Wong wadon mbuwang panganan ing toko Grosir Dallas sawise para pekerja njaluk dheweke nganggo topeng

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.067"> KARYA </text>
<text sub="clublinks" start="1.868" dur="0.067"> KARYA SAYA </text>
<text sub="clublinks" start="1.935" dur="0.133"> Tukang kerja sing padha </text>
<text sub="clublinks" start="2.068" dur="0.2"> Tukang kerja sing padha nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="2.268" dur="0.534"> Tukang kerja sing padha nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="2.802" dur="0.067"> Tukang kerja sing padha golek semangat </text>
<text sub="clublinks" start="2.869" dur="0.167"> Karyawan sing padha nyoba kanggo ENFORCE </text>
<text sub="clublinks" start="3.036" dur="0.267"> Karyawan sing padha nyoba kanggo ngatasi masalah kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="0.2"> MENGENUT KULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3.503" dur="0.167"> MENGENUT KULIT. THESE </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.1"> MENGENUT KULIT. ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.133"> MENGENUT KULIT. Wong-wong iki </text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.167"> MENGENUT KULIT. Wong-wong iki sing nate kerja </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.234"> Wong-wong iki sing nate kerja </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.033"> Wong-wong iki nate dadi sing nggarap </text>
<text sub="clublinks" start="4.337" dur="0.234"> Wong-wong iki nuli bakal ngerjakake A </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.233"> Wong-wong iki nate dadi sing nggarap PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="4.804" dur="0.1"> Wong-wong iki bisa nggarap masalah sing bakal ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.167"> Wong-wong iki nate ngrebat nindakake PANDEMIK sing nindakake iki </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.267"> ING AKU PANDEMIK Nindakake INI </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="0.1"> ING AKU PANDEMIK Nindakake INGKANGKU </text>
<text sub="clublinks" start="5.438" dur="0.067"> ING AKU PANDEMIK Nindakake TINDAKAN INGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.367"> NGGABAB PANDEMIK MENGGUNAK ING JAWAB ESSENTIAL TO </text>
<text sub="clublinks" start="5.872" dur="0.067"> ING AKU PANDEMIK Nindakake TINDAKAN INGKANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="5.939" dur="0.133"> ING AKU PANDEMIK Nindakake TINDAK LAMPIRAN ING UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="6.072" dur="0.1"> Proyek ESSENTIAL UNTUK GAMPANG KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="6.172" dur="0.134"> Proyek ESSENTIAL UNTUK MENGETAKI KITA + @ </text>
<text sub="clublinks" start="6.306" dur="0.167"> Proyek ESSENTIAL UNTUK MENGENUT KEDAWA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="6.473" dur="0.867"> Proyek ESSENTIAL UNTUK MENGGUNAKAN KANGGO BANSA KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.2"> HIDUP RUNNING. </text>
<text sub="clublinks" start="7.54" dur="0.167"> HIDUP RUNNING. >> </text>
<text sub="clublinks" start="7.707" dur="0.1"> HIDUP RUNNING. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> HIDUP RUNNING. >> Wartawan: ING </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.301"> HIDUP RUNNING. >> Wartawan: IS ING </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.267"> HIDUP RUNNING. >> Wartawan: ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="8.475" dur="0.233"> >> Wartawan: ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="3.737"> >> Wartawan: ING SAIKI WANITA </text>
<text sub="clublinks" start="12.445" dur="0.267"> >> Wartawan: ING SAIKI WANITA WOMAN </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.367"> >> Wartawan: ING SAIKI WANITA WOMAN'S FOUL </text>
<text sub="clublinks" start="13.079" dur="0.234"> >> Wartawan: ING SATU WANITA WOMPONG MELTDOWN WANITA </text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.2"> WANITA WONG MOUTH MELTDOWN </text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.067"> WANITA WONG MOUTH MELTDOWN OVER </text>
<text sub="clublinks" start="13.58" dur="0.133"> WANITA WONG MOUTH MELTDOWN ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.034"> WANITA WONG MOUTH MELTDOWN ING KENAIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="0.267"> WANITA WANITA MOUTH MELTDOWN ING KENAIKI DIDANG </text>
<text sub="clublinks" start="14.014" dur="0.266"> WANITA WANITA MOUTH MELTDOWN ING KAJANA KANGGO WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="14.28" dur="0.301"> WANITA WANITA WULANG MELTDOWN ING KAJANA KANGGO WANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="14.581" dur="0.1"> O NGGEH panjaluk kanggo mbuwang A </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.133"> SAIKI KANGGO MENGGUNAKAN A + @ </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.1"> LAGI panjaluk njaluk bantuan kanggo MASK. </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="0.267"> MASK. </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="0.067"> MASK. WITNESES </text>
<text sub="clublinks" start="15.248" dur="0.1"> MASK. WITNESES WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="2.369"> MASK. WITNESES INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.301"> MASK. WITNES NATE ING CHAOS INI </text>
<text sub="clublinks" start="18.018" dur="0.233"> WITNES NATE ING CHAOS INI </text>
<text sub="clublinks" start="18.251" dur="0.067"> WITNES NGAPAK ING CHAOS KAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="18.318" dur="0.067"> WISITA NGAPUT ING CHAOS ERUPTED AT </text>
<text sub="clublinks" start="18.385" dur="0.4"> WITES ING NGLUKAKKAN CHAOS ING ING INS </text>
<text sub="clublinks" start="18.785" dur="2.269"> WITES ING NGLUKAKKAN PAKSA ING INSAN ING FIESTA </text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.233"> WITES ING NGOMBUT CHAOS ING ING GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="21.287" dur="0.201"> MASIH ING GRATIS FIESTA </text>
<text sub="clublinks" start="21.488" dur="0.066"> MASIH ING GRATIS GREST GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.301"> MASIH ING GRATIS GREST GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="4.905"> ERUPTED ING GRATIS GREST GRATIS ING SAT + @ URDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="26.76" dur="0.166"> GAMPANG ING SAT + @ URDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="26.926" dur="0.501"> GAMPANG ING SAT + @ URDAY. ING </text>
<text sub="clublinks" start="27.427" dur="0.601"> GAMPANG ING SAT + @ URDAY. THE WITNESES </text>
<text sub="clublinks" start="28.028" dur="0.266"> GAMPANG ING SAT + @ URDAY. ING WITNES sing </text>
<text sub="clublinks" start="28.294" dur="0.101"> GAMPANG ING SAT + @ URDAY. INGKAH INGKANG NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="28.395" dur="0.2"> GAMPANG ING SAT + @ URDAY. WITNES sing Nampilake + @ </text>
<text sub="clublinks" start="28.595" dur="0.2"> WITNES sing Nampilake + @ </text>
<text sub="clublinks" start="28.795" dur="0.1"> ING WITNES sing Nuduhake INGGO @ Video </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.134"> ING SESI WAKTU NIKE INGGU + @ VIDEO SAID </text>
<text sub="clublinks" start="29.029" dur="0.266"> KANGGO SUKU YANG MANA OLEH KANGGO + @ VIDEO MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.334"> ING WITNES sing Nuduhake INGGU + @ VIDEO MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="29.629" dur="0.134"> ING WITNES sing Nuduhake INGGU + @ VIDEO YANG KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.166"> VIDEO MANGSA BASA ING PELUANG </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="0.101"> VIDEO YANG KANGGO PAKET TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.1"> VIDEO SUKU DENGAN CUSTOMER GOT UPSET </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.166"> VIDEO MENGGUNAKAN KANGGO PAKET GOT UPSET NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="30.296" dur="0.101"> VIDEO YANG KAMPUNG TANGGAL ING CUSTOMER GOT UPSET NEAR CHECKOUT </text>
<text sub="clublinks" start="30.397" dur="0.333"> VIDEO MENGGUNAKAN KASAHA GOT UPSET NEAR CHECKOUT KENE </text>
<text sub="clublinks" start="30.73" dur="0.167"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="30.897" dur="0.134"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT KENE </text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.2"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT ING MANAGER </text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="0.066"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT DENGAN MANAGER ASKED </text>
<text sub="clublinks" start="31.297" dur="0.167"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT DENGAN MANAGER DIDENGKANGKE </text>
<text sub="clublinks" start="31.464" dur="0.301"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT DENGAN MANAGER DIPANGGUH DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="0.567"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT DENGAN MANAGER DIPENGENAKI KANGGO MANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.4"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT DENGAN MANAGER DIPENGENAKI KANGGO MENGGAL A </text>
<text sub="clublinks" start="32.732" dur="0.2"> MANAGER ASKED DENGAN MENGGAL A </text>
<text sub="clublinks" start="32.932" dur="0.101"> MANAGER ASKED DENGAN MEMBAWA MASKI. </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="0.166"> MASK. </text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.1"> MASK. ING </text>
<text sub="clublinks" start="33.299" dur="0.067"> MASK. WANITA </text>
<text sub="clublinks" start="33.366" dur="0.1"> MASK. WANITA IS </text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.334"> MASK. WANITA WILUHNA </text>
<text sub="clublinks" start="33.8" dur="0.133"> MASK. ING WANITA KANGGO MUKA </text>
<text sub="clublinks" start="33.933" dur="0.134"> MASK. ING WANITA KANGGO MUKA A </text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.2"> ING WANITA KANGGO MUKA A </text>
<text sub="clublinks" start="34.267" dur="0.033"> ING WANITA KANGGO NUKU MASKU </text>
<text sub="clublinks" start="34.3" dur="0.167"> ING WANITA KANGGO NUKU MASUK ING </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.301"> ING WANITA KANGGO NUKU MASUK ING </text>
<text sub="clublinks" start="34.768" dur="0.233"> ING WANITA KANGGO NUKU MASUK INGKANG TANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.1"> ING WANITA KANGGO NUKU MASKU INGKANG ASI </text>
<text sub="clublinks" start="35.101" dur="0.2"> ING WANITA KANGGO NUKU MASKU INGKANG TANGAN AS SHE </text>
<text sub="clublinks" start="35.301" dur="0.201"> ING WANITA KANGGO NUKU MASKU ING ING KANGGUT AS SHE GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.4"> ING WANITA KANGGO NUKU MASKU INGKANG TANGAN ING ASE KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="35.902" dur="0.2"> MASKU INGKANG KANGGUT AS SHE NGANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="36.102" dur="0.067"> MASKU INGKANG KANGGO AS KANGGO NGGALKE MES </text>
<text sub="clublinks" start="36.169" dur="0.133"> MASKU INGKANG KANGGO AS KANGGO NGGALKE MESEN </text>
<text sub="clublinks" start="36.302" dur="0.101"> MASKU INGKANG KANGGO AS SHE NGANGGAL ING SENYAI lan STORM + @ S </text>
<text sub="clublinks" start="36.403" dur="0.2"> MASKI ing tangane AS SHE NGGALKE MESE lan STORM + @ S OUT. </text>
<text sub="clublinks" start="36.603" dur="0.167"> MESS lan STORM + @ S OUT. </text>
<text sub="clublinks" start="36.77" dur="4.104"> MESS lan STORM + @ S OUT. DUE </text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.3"> MESS lan STORM + @ S OUT. DUE TO </text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.334"> MESS lan STORM + @ S OUT. DUMUANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="41.508" dur="0.3"> MESS lan STORM + @ S OUT. ING ING KANGGO-19 </text>
<text sub="clublinks" start="41.808" dur="0.1"> MESS lan STORM + @ S OUT. ING PANDEMIK COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="41.908" dur="0.234"> ING PANDEMIK COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.1"> ING ING ING KANGGO-19 PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="42.242" dur="0.167"> ING ING KANGGO-19 PANDEMIK TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.1"> ING ING KANGGO-19 PANDEMIK ING KANGGO MUDAH DUMADANG </text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.133"> ING ING ING KANGGO-19 PANDEMIK ING KANGGO MUDAH A </text>
<text sub="clublinks" start="42.642" dur="0.2"> ING ING KANGGO-19 PANDEMIK ING KANGGO MUDAH DUMADANG PUBLIK </text>
<text sub="clublinks" start="42.842" dur="0.201"> Wong-wong mau bakal nglumpukake PUBLIK </text>
<text sub="clublinks" start="43.043" dur="0.2"> Wong-wong mau bakal ngrampungake PASA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="43.243" dur="0.1"> Wong-wong mau bakal ngrampungake POSIS MASS ORDINAN + @ CES </text>
<text sub="clublinks" start="43.343" dur="0.233"> Wong-wong mau bakal ngrampungake PELLIK MASS ORDINAN + @ CES SAID </text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.201"> Wong-wong mau bakal ngrampungake AS PUBLIC ORDINAN + @ CES SAID </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="4.004"> Wong-wong mau bakal ngrampungake AS PUBLIC ORDINAN + @ CES SAID </text>
<text sub="clublinks" start="47.781" dur="0.2"> MASS ORDINAN + @ CES SAID sing A </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.2"> MASS ORDINAN + @ CES SAID ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="48.181" dur="0.067"> MASS ORDINAN + @ CES SAID ING FACE COVERING </text>
<text sub="clublinks" start="48.248" dur="0.066"> MASS ORDINAN + @ CES SAID YANG AKAN DATENG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.334"> MASS ORDINAN + @ CES KANGGO NUNG TINDAKAN ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="48.648" dur="0.234"> MASS ORDINAN + @ CES SAID YANG KANGGO MUNGSA KANGGO DIPANA </text>
<text sub="clublinks" start="48.882" dur="0.233"> FACE COVERING bakal diwajibake </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.034"> FACE COVERING DIKEH INGKE INSID </text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.066"> FACE COVERING DIPUTUS ING ING ING INSIT ING </text>
<text sub="clublinks" start="49.215" dur="0.134"> FACE COVERING DIPUTUS ING ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.267"> FACE COVERING DIPUTUS ING ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="49.616" dur="0.267"> INSARI INSAN. </text>
<text sub="clublinks" start="49.883" dur="0.066"> INSARI INSAN. AKSES </text>
<text sub="clublinks" start="49.949" dur="0.101"> INSARI INSAN. ACCORDING TO </text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.166"> INSARI INSAN. GAMPANG PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="50.216" dur="0.134"> INSARI INSAN. KOMUNITASAN ING KARAMATAN </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.267"> INSARI INSAN. GAMPANG GAMPANG ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.2"> GAMPANG GAMPANG ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="50.817" dur="0.133"> GAMPANG GAMPANG ING JAMINAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.067"> SUKAN KEPADA GURU SEKURITI YANG PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.3"> SUKAN KEPADA PITU KESELAMATAN YANG PANJENE </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.134"> SUKAN KEPADA PITU KESELAMATAN YANG ING SUKAN ora </text>
<text sub="clublinks" start="51.451" dur="0.167"> SUKAN ING JAMINAN KABUPATEN sing PUTRA ING DITANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="51.618" dur="0.066"> ING PANJENAN ING ING ora dibebaske </text>
<text sub="clublinks" start="51.684"> YANG MENINGGAL BUKAN ora dikantheni + @ </text>
<text sub="clublinks" start="51.684" dur="0.167"> + @ </text>
<text sub="clublinks" start="51.851" dur="0.1"> + @ YAWA </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.101"> + @ INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="52.052" dur="4.804"> + @ INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="56.856" dur="0.334"> + @ MUNGKIN TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.234"> + @ YO SAK INGKU BASA </text>
<text sub="clublinks" start="57.424" dur="0.367"> SANGSA ING TUNGGU BASA </text>
<text sub="clublinks" start="57.791" dur="0.133"> SANGSA ING ING SAK TANGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.2"> KONEKTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="58.124" dur="0.1"> KONEKTOR. KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="58.224" dur="0.167"> KONEKTOR. ILANG LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.067"> KONEKTOR. PISAN NEGARA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="58.458" dur="0.2"> KONEKTOR. APA NEGARA NEGARA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.234"> APA NEGARA NEGARA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.167"> Sawetara bisnis liyane ditemtokake </text>
<text sub="clublinks" start="59.059" dur="0.066"> GAMPANG NEGARA LAIN APA-APA KAWASAN </text>
<text sub="clublinks" start="59.125" dur="0.067"> GAMPANG NEGARA LAIN APA-APA KANGGO TAK CUSTOMERS </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.2"> GAMPANG NEGARA LAIN APA-JENING PELANGGAN GAMPANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="59.392" dur="4.972"> Sawetara bisnis liyane DENGAN Nampilake CUSTOMERS LASH OUT OVER </text>
<text sub="clublinks" start="64.364" dur="0.2"> NDELENG CUSTOMERS MUNTUK KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="5.305"> NDELENG CUSTOMERS MUNTUK KENE MASKU </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.267"> NDELENG CUSTOMERS MUNTUK TANPA RASA MASKNA. </text>
<text sub="clublinks" start="70.136" dur="0.167"> MASKAD ROLES. </text>
<text sub="clublinks" start="70.303" dur="0.1"> MASKAD ROLES. ON </text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.1"> MASKAD ROLES. ING JUNE </text>
<text sub="clublinks" start="70.503" dur="0.134"> MASKAD ROLES. ING JUNE SIX </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.367"> MASKAD ROLES. ING JUNE SIX, </text>
<text sub="clublinks" start="71.004" dur="0.1"> MASKAD ROLES. ING JUNE ENG, ING </text>
<text sub="clublinks" start="71.104" dur="0.133"> MASKAD ROLES. ING JUNE SUKU, INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.267"> MASKAD ROLES. ING JAWA KENE, ING NGEBAB A </text>
<text sub="clublinks" start="71.504" dur="0.334"> MASKAD ROLES. ING JAWA KENE, INGKE ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="71.838" dur="0.267"> ING JAWA KENE, INGKE ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.033"> ING JAWA SUNI, ING NGANGGAL ING MANU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="72.138" dur="0.167"> ING JAWA SUNI, ING NGANGGAL ING MANAWA KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="72.305" dur="0.067"> ING JAWA SUNI, ING NGANGGAL ING MANU KANGGO BISA KARYA </text>
<text sub="clublinks" start="72.372" dur="0.133"> ING JAWA SUNI, ING NGANGGALANG MANAWA KANGGO BISA KARYA AT </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="0.334"> ING JAWA SUNI, ING NGANGGALANG MANAWA KANGGO BISA KARYA DI A </text>
<text sub="clublinks" start="72.839" dur="0.267"> GAMPANG PEKERJA DI A </text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.067"> Kasedhiya Pakaryan ing Lowongan Kerja </text>
<text sub="clublinks" start="73.173" dur="0.066"> GAMPANG PAKAI BISA KUKURAN ING PERNIAGAAN BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="73.239" dur="0.067"> GAMPANG DUMADAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKUKAKAKUKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKASAKEN SUKORAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.3"> GAMPANG DUMADAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKANA ing dununge Lowongan WISANI </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.234"> GAMPANG PAKAI BISA KANGGO ING PERNIAGAAN KANGGO MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="73.84" dur="0.1"> GAMPANG DUMADAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKANA S $ MANAKNA DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.2"> Bisnis nalika Dheweke Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="74.14" dur="0.034"> Bisnis KENE DENGAN NANGGAL NANGGAL NATE </text>
<text sub="clublinks" start="74.174" dur="0.233"> Bisnis KENE DENGAN NANGGAL NATE WANGI A </text>
<text sub="clublinks" start="74.407" dur="0.234"> Bisnis KENE DENGAN NANGGAL NANGGUN SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.3"> Mundhakake MASK. </text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.1"> Mundhakake MASK. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.034"> Mundhakake MASK. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.166"> Mundhakake MASK. SAIKI A </text>
<text sub="clublinks" start="75.241" dur="0.267"> Mundhakake MASK. NUNG KANGGO LITTL + @ E </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.167"> Mundhakake MASK. NUNG KENE BISA LITTL + @ E RESISTA </text>
<text sub="clublinks" start="75.675" dur="0.134"> NUNG KENE BISA LITTL + @ E RESISTA </text>
<text sub="clublinks" start="75.809" dur="0.133"> NUNG KENE BISA LITTL + @ E RESISTA, </text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> SAK INGGU LITTL + @ E RESISTA, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.133"> ING SAK LITTL + @ E RESISTA, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="76.142" dur="0.267"> NUNG KENE BISA LITTL + @ E RESISTA, KANGGO BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.3"> NUNG KENE BISA LITTL + @ E RESISTA, KANGGO Bagean PALING </text>
<text sub="clublinks" start="76.709" dur="0.234"> INGKU BISA LITTL + @ E RESISTA, KANGGO BABAGAN PALING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="76.943" dur="0.1"> ING SAK TAK LITTL + @ E RESISTA, KANGGO BABAGAN PALING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.234"> , KANGSA ING PALING BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="0.167"> , UNTUK Wong-wong Bagean Bangsa-Bangsa sing wis dadi </text>
<text sub="clublinks" start="77.444" dur="0.1"> , UNTUK Wong-wong Bagean Bangsa-Bangsa Bumi lagi nggenah </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="0.133"> , UNTUK Wong-wong sing PALING HARI INGKE TANGGO TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="77.677" dur="0.134"> , UNTUK Wong-wong sing PALING HARI INGGO NATE TARI ING </text>
<text sub="clublinks" start="77.811" dur="0.2"> , KANGGO ING PALING BISA INGKANG KANGGO INGGO ULI INGKU TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="78.011" dur="0.333"> , UNTUK Wong-wong Bagean Banget BISA ULIKAN TEMA MASIH LAN </text>
<text sub="clublinks" start="78.344" dur="0.301"> NATE TARI INGKU TEMA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.1"> NATE TARI INGKANG MASKI LAN PUTTING </text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.067"> NATE TARI INGKANG MASKU LAN PUTTING IT </text>
<text sub="clublinks" start="78.812" dur="0.1"> NATE TARI INGKANG MASKU LAN PUTTING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="78.912" dur="0.133"> NATE TARI INGKANG MASKU LAN PUTTING ING INI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.3"> NATE TARI INGKE TEMA LAN NYANGGO ING ING LAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="79.345" dur="0.134"> NATE TARI INGKU TEMA LAN PUTTING ING ING LAN LAN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="79.479" dur="0.167"> NATE TARI INGKANG MASKU LAN PUTTING ING ING LAN LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.233"> PUTTING ING ING LAN LAN KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="79.879" dur="0.167"> PUTTING ING ING LAN LAN KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="80.046" dur="0.334"> PUTTING ING ING LAN LAN KITA NGANGGO MANAJAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="80.38" dur="0.167"> TENTANGI. </text>
<text sub="clublinks" start="80.547" dur="0.166"> TENTANGI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.067"> TENTANGI. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="80.78" dur="0.167"> TENTANGI. >> Wartawan: A </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.234"> TENTANGI. >> Wartawan: LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="81.181" dur="0.1"> TENTANGI. >> Wartawan: GAMPANG LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="81.281" dur="0.2"> >> Wartawan: GAMPANG LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="81.481" dur="0.133"> >> Wartawan: PENTING LOKAL TEMPOH </text>
<text sub="clublinks" start="81.614" dur="0.1"> >> Wartawan: PENTING LOKAL TANGGAP LAMPU </text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="0.301"> >> Wartawan: PENTING LOKAL TANGGAP WANGSULANA </text>
<text sub="clublinks" start="82.015" dur="0.367"> >> Wartawan: PENTING LOKAL TEMPOH PANGGUNG TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="82.382" dur="0.1"> >> Wartawan: PELUAS LOKAL TANGGAL NANG TANGGAL WANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.167"> OWNER NUNGGAL NGANGGO CUSTOMER </text>
<text sub="clublinks" start="82.649" dur="0.1"> OWNER PADANGGO NANGGALKANG PELANGGAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="82.749" dur="0.167"> OWNER NUNGGAL NGANGGO WANGGO KANGGO SORANG </text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="0.233"> OWNER NUNGGAL NGANGGO CUSTOMER UNTUK MENGGUNAKKE MASKU </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.267"> OWNER NUNGGAL NGANGGO WANGGO KANGGO NGGAK MASKA lan </text>
<text sub="clublinks" start="83.416" dur="0.3"> OWNER DITANGGANG DENGAN PELANGGAN MENGGUNAKI MASUK lan GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="83.716" dur="0.267"> OWNER NUNGGAL NGANGGO PELANGGAN MENGGUNAKI KAMPUNG lan Gunakake TANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="83.983" dur="0.434"> KANGGO GUNAKAN lan GAMPANG TANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="84.417" dur="0.1"> KANGGO GUNAKAN lan Gunakake SANITIZER TANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="84.517" dur="0.2"> SANITIZER. </text>
<text sub="clublinks" start="84.717" dur="0.267"> SANITIZER. >> </text>
<text sub="clublinks" start="84.984" dur="0.201"> SANITIZER. >> Gampang </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.133"> SANITIZER. >> Wong sing GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="85.318" dur="0.134"> SANITIZER. >> SUKU DONGI SUKU SARI </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.066"> SANITIZER. >> SUKU DONGI SUKU SARI </text>
<text sub="clublinks" start="85.518" dur="0.1"> SANITIZER. >> SUKU DENGAN SUKU Saka SARI </text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="0.267"> >> SUKU DENGAN SUKU Saka SARI </text>
<text sub="clublinks" start="85.885" dur="0.067"> >> WONG SUKU SUKU SUKU Saka Kota </text>
<text sub="clublinks" start="85.952" dur="0.167"> >> WONG SUKU SUKU SUKU Saka TANPA UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="86.119" dur="0.033"> >> WONG SUKU SUKU SUKU ING TANPA UTAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="86.152" dur="1.702"> >> WONG SUKU SUKU SARI NGEDALKE TANPA UTAWA KAMPUNG, </text>
<text sub="clublinks" start="87.854" dur="0.234"> >> WONG SUKU SUKU SUKU TANPA ING TANPA UTAWA LUNGKAP, TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="88.088" dur="0.4"> >> WONG SUKU SUKU SUKU TANPA ING TANPA UTAWA LUNGKAP, NGET INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="88.488" dur="0.2"> >> WONG SUKU SUKU SUKU TANPA ING TANPA UTAWA LUNGSARI, TAPI DENGAN LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.401"> TANJUNG UTAWA KANGGO, TAPI IKI LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="0.066"> TANPA UTAWA KOKOK, TAPI ING TANPA LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.1"> TANPA UTAWA KANGGO, TAPI DENGAN RESIDEN LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="89.255" dur="0.1"> TANPA UTAWA KANGGO, TAPI ING TANPA LOKAL NGALUKU </text>
<text sub="clublinks" start="89.355" dur="0.034"> TANPA UTAWA KUNCI, TAPI DENGAN RESOLUS LOKAL NGGALAKEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="89.389" dur="0.467"> TANPA UTAWA KUNCI, TAPI DENGAN RESEPENTEN LOKAL Nindakake INI A </text>
<text sub="clublinks" start="89.856" dur="0.1"> TANPA UTAWA KUNCI, TAPI DENGAN TANPA LOKAL NGALUKU ING DADI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="89.956" dur="0.234"> Pendhudhuk Nindakake ING KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="90.19" dur="0.1"> Pendhudhuk Nindakake ING KURSUS lan </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.1"> Pendhudhuk Nindakake ING KURSUS lan KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="90.39" dur="0.167"> Pendhudhuk Nindakake ING KURSUS lan KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="4.804"> Pendhudhuk Nindakake ING KURSUS lan Kita Bungah </text>
<text sub="clublinks" start="95.361" dur="0.534"> Pendhudhuk Nindakake KANGGO minangka KURSUS lan KAMU GOLONGAN </text>
<text sub="clublinks" start="95.895" dur="0.634"> Pendhudhuk Nindakake KANGGO minangka KURSUS lan KAMU GOLONGAN ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.2"> Lan Kita GALENGAN ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.368"> Lan Kita GALENGAN ING KENE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.066"> Lan Kita GALENGAN ING KENE. >> Wartawan: + @ </text>
<text sub="clublinks" start="97.163" dur="0.134"> Lan Kita GALENGAN ING KENE. >> Wartawan: + @ IS </text>
<text sub="clublinks" start="97.297" dur="0.133"> Lan Kita GALENGAN ING KENE. >> Wartawan: + @ IS EVEN </text>
<text sub="clublinks" start="97.43" dur="0.234"> Lan Kita GALENGAN ING KENE. >> Wartawan: + @ IS KENE LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="97.664" dur="0.333"> >> Wartawan: + @ IS KENE LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.201"> >> Wartawan: + @ IS ANTARI luwih saka komune </text>
<text sub="clublinks" start="98.198" dur="0.367"> >> Wartawan: + @ WALAWUH KOMEN LELAKI luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="98.565" dur="0.1"> >> Wartawan: + @ WALA JAWA KOMEN LELOMPITAN KANGGO BU + @ SESI </text>
<text sub="clublinks" start="98.665" dur="0.1"> >> Wartawan: + @ WALA JAWA KOMEN LAGI KONSUS BU + @ SESI IN </text>
<text sub="clublinks" start="98.765" dur="0.334"> KOMEN SENSE BU + @ SESI IN </text>
<text sub="clublinks" start="99.099" dur="0.233"> KOMEN SENSE BU + @ SENTIASA DI DALLAS </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.134"> KOMEN SENSE BU + @ SENTIASA DI NEGARA DALLAS </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.1"> KOMEN SENSE BU + @ SESI DI NEGARA DALLAS </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.133"> KOMEN SENSE BU + @ SESI DI NEGARA DALLAS ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.134"> KOMEN SENSE BU + @ SESI DI NEGARA DALLAS ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="99.833" dur="0.1"> KOMEN SENSE BU + @ SENI DI NEGARA DALLAS ING ING ING KENIT </text>
<text sub="clublinks" start="99.933" dur="0.233"> NEGARA DALLAS ING ING PURBUNG </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="0.134"> NEGARA DALLAS ING ING PURBAKAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="100.3" dur="0.066"> NEGARA DALLAS ING AKU ING BUKU lan BISA </text>
<text sub="clublinks" start="100.366" dur="0.201"> NEGARA DALLAS ING ING PUTLENG lan BISA </text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.133"> NEGARA DALLAS ING AKU ING KUKU DENGAN BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.1"> NEGARA DALLAS ING AKU ING KUKU lan BISA AKAN NAMPUNG $ 500 </text>
<text sub="clublinks" start="100.8" dur="0.134"> NEGARA DALLAS ING AKU ING AKU ING BISA lan KANGGO NAMPUNG $ 500 IF </text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.1"> NEGARA DALLAS ING AKU ING ING AKU MA BISA DIPUNASA $ 500 JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.2"> Lan bisa dienengi $ 500 Yen dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="101.234" dur="0.133"> Lan Bisa Duwe $ 500 Yen padha </text>
<text sub="clublinks" start="101.367" dur="0.267"> Lan BISA AKSARI $ 500 Yen INGKANG TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="101.634" dur="0.1"> Lan BISA AKSARI $ 500 Yen ING ING ING KENUT </text>
<text sub="clublinks" start="101.734" dur="0.167"> Lan Bisa Duwe $ 500 Yen padha ora ENFORCE </text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.267"> Lan BISA AKSARI $ 500 Yen ING NGANGGO INGGO MASK </text>
<text sub="clublinks" start="102.168" dur="0.1"> Lan BISA AKSARI $ 500 Yen ING ING ING NGANGGO ING MASKAH MASKU. </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.401"> Aja ENFORCE ING MASKAH INGGRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.233"> Aja ENFORCE ING MASKAH INGGRIS. THOUSAND </text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="3.07"> Aja ENFORCE ING MASKAH INGGRIS. Wong SULIT LAMPU </text>