Womanената фрла храна во самопослуга Далас, откако работниците бараат од неа да носи маска subtitles

РАБОТНИЦИ РАБОТНИЦИ КОЈ РАБОТНИЦИ КОИ СЕ РАБОТНИЦИ КОИ СПОРЕДУВААТ РАБОТНИЦИ КОИ САКАТЕ ДА РАБОТНИЦИ, кои се обидуваат да се спроведат РАБОТНИЦИ кои се обидуваат да ги спроведат РАБОТНИЦИ, кои се обидуваат да ги спроведат правилата. СОРАБОТЕТЕ ПРАВИЛИ. СОРАБОТЕТЕ ПРАВИЛИ. ОВИЕ СОРАБОТЕТЕ ПРАВИЛИ. ОВИЕ ЛУЃЕ СОРАБОТЕТЕ ПРАВИЛИ. ОВИЕ ЛУЕ СЕ СОРАБОТЕТЕ ПРАВИЛИ. ОВИЕ ЛУЕ РАБОТА ОВИЕ ЛУЕ РАБОТА ОВИЕ ЛУЕ СЕ РАБОТИ ПРЕКУ ОВИЕ ЛУЕ СЕ РАБОТИ ПРЕКУ А ОВИЕ ЛУЕ РАБОТИ ПРЕКУ ПАНДЕМИ ОВИЕ ЛУЕ РАБОТИ ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ПРАВО ОВИЕ ЛУЕ СЕ РАБОТИ ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ДЕЦА ОВА ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ДА СЕ ОД ОВДЕ ОД ПАНДЕМСКИОТ ПРАШАА ОВАА ОСНОВНО ОД ПАНДЕМСКИОТ ПРАШАА ОВАА ОСНОВНИ РАБОТИ ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ПРАШАА ОВАА ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ПРАШАА ОВАА ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ПРАШАА ОВАА ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГИ ОБИДНЕТЕ НАШИТЕ ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГИ ОБИДНЕТЕ НАШЕ ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГИ ОБИДНЕТЕ НАШИТЕ + @ ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГИ ОБИДУВАТЕ НАШИТЕ LИВОТИ ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ НАШИТЕ LИВОТИ. LИВОТ РАБОТНО. LИВОТ РАБОТНО. >> >> LИВОТ РАБОТНО. >> Новинар: LИВОТ РАБОТНО. >> Новинар: ОВА LИВОТ РАБОТНО. >> Новинар: ОВА Е LИВОТ РАБОТНО. >> Новинар: ОВА Е ЕДНО >> Новинар: ОВА Е ЕДНО >> Новинар: ОВА Е ЕДНА WЕНА >> Новинар: ОВА Е ЕДНО СЕКОЛКУ ЕНА >> Новинар: ОВА Е ЕДНА ЕДНОСТА .ЕНА НА OMЕНАТА >> Новинар: ОВА Е ЕДНОСТА ЕДНОСТА OЕНА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА FЕНАТА СВЕТЕ МЛАДИНСКО МАЛТДАН FЕНАТА КОЛА МЛАДИНА СОГЛАСНА ПРЕГЛЕД FЕНСКИОТ ЧЕТСКО МЛАДИНСКО МЕЛТЕДОНСКО РАБОТНО ПРЕГЛЕД FЕНСКИОТ ЧЕТСКИ МОOUTHИНСКИ СОПСТВЕНИ РАБОТНИ ОД БЕСПЛАТНОТО FЕНСКИТЕ ЧЕТСКО МЛАДИНСКИ СОПСТВЕНИЦИ ОД БАРАЕТО СО FЕНСКИОТ ЧОВЕКО МЛАДИНСКО ПРЕГЛЕД НА ПОБЕДНИКОТ ОД БЕСПЛАТНИОТ ОД ЗАГЛАС FЕНАТА ЧЕТНА МЛАДИНА СРЕДИНА ОД БАРАЕТО ДА СЕ СОГЛАСАТ ПРЕГЛЕД НА БАРАЕТО ДА СЕ ОБИДИ ПРЕГЛЕД НА БАРАЕТО ДА СЕ ОБИДИТЕ А + @ ПРЕГЛЕД НА БАРАЕТО ДА СЕ ОБИДЕ МАСКО. Маска. Маска. Сведоци Маска. Сведоци велат Маска. Сведоци велат ова Маска. Сведоци велат дека овој хаос Сведоци велат дека овој хаос Сведоци велат дека овој есен еруптирал овој хаос Сведоци велат дека овој хаос еруптирал на Сведоци велат дека овој хаос еруптирал на А. Сведоци велат дека овој хаос еруптирал на ФИЕСТА Сведоци велат дека овој хаос еруптирал во продавница за производство на производи ФИЕСТА ЕРУПТИРА НА ГРЦИНА ФИЕСТА Еруптираат во продавница за храна за храна FIESTA ЕРУПТИРАНА ПРОДАВНИЦА НА ФИЕСТА ЕРУПТИРАНА ПРОДАВНИЦА НА ФИЕСТА НА САТ + @ УРЕД. ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. СЕ ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. СВЕДОВИТЕ ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. СВЕДОЦИТЕ ТОА ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. СВЕДОЦИТЕ ТОА ПРАЗНИЦА ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. СВЕТНИЦИТЕ, кои ги снимиле + @ СВЕТНИЦИТЕ, кои ги снимиле + @ СВЕТНИЦИТЕ ТОА ГО СВЕТИТЕ на + @ ВИДЕО СВЕТНИЦИТЕ, кои ги снимија + @ ВИДЕО СВЕТНИЦИТЕ ТОА ГО СВЕДАТЕ НА + @ ВИДЕО ТОА ТОА СВЕТНИЦИТЕ КОИ СВЕТЕ СО + @ ВИДЕО ПОСТОЕ ДА СЕ СВЕТНИЦИТЕ КОИ СВЕТЕ СО + @ ВИДЕО ТОА ДА СЕ РАБОТНИК ВИДЕО рече дека тој клиент ВИДЕО рекол дека муштеријата му припаднала ВИДЕО рекол дека клиентот го добил UPSET-от ВИДЕО рекол дека ПОДДРШКИ СЕ ПРОДАВНИЦИТЕ СЕЛИЦИРАТЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ ВИДЕО рече, дека клиентот излегол со UPSET ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ ВИДЕО рекол дека клиентот излегол со УСЕТЕ ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ КОГА ПОДНЕСЕ ДОДГОВОР ДА СЕ ПОВЕЕ КОГА ДОДЕЛУВАЈТЕ НА УПЕСТА ПОДНЕСЕ ПОВЕECЕ КОГА ПОДНЕСЕ УПЕТНА ПОДНЕСНА ПОВЕЕ КАКО Управувачот ПОДНЕСЕ ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ КОГА МАКЕДОНСКО ПРАШАА ПОДНЕСЕ ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ ПОДДРШКА КАКО УПРАВУВАЧИТЕ УПОТРЕБА ПОДНЕСЕ ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ ПОВЕKЕ КАКО Управувачот ЈА ПРАШАА ДА ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОДГОВОР ДО КАКО УПРАВУВАЧОТ ГО ПРАШАА ПОДНЕСЕ ПОВЕ NEЕ ПОВЕЕ ПОВЕARЕ КАКО УПРАВУВАЧОТ ГО ПРАВИЛА Управувачот УПРАВУВАЧОТ ГО ПРАВИЛЕТЕ ДА СЕ ЗАГРАДИТЕ А УПРАВУВАЧОТ ГО ПРАВИЛЕТЕ ДА СЕ ЗАЕДИТЕ МАСКО. Маска. Маска. СЕ Маска. ЖЕНАТА Маска. THEЕНАТА Е Маска. THEЕНАТА ПОГЛАВНА Маска. OMЕНАТА ПОГЛАВНА ДРАВА Маска. OMЕНАТА ПОГЛАВНА ДРАВА А. OMЕНАТА ПОГЛАВНА ДРАВА А. THEЕНАТА ПОГЛАВНА ДА СЕ РАЗГОВИНА МАСКА THEЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ РАЗГОВИ МАСКА ВО THEЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ ДА ГО ПРАВИ МАСКА OMЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ РАЗГОВИ МАСКО НА НЕ HERЕ ПРИРАЧНИК THEЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ ГО ПРОДАВИ МАСКОТ ВО НЕ HERЕ ПРИКАА КАКО THEЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ ГО ПРОДОВИ МАСКОТ ДА ГО ПРИМА THEЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ ГО ПРОДАВА МАСКОТ ДА ЈА ПРИКАА OMЕНАТА ПОДГОТВУВА ДА СЕ ГО ПРОДОВИ МАСКА НА ДРУГОТ РАКО ДА СЕ ГО ПРАВИ А. Маска во нејзината рака како што тој прави А. Маска во нејзина рака како што таа прави порака Маска во нејзината рака како што тој создава порака и Маска во нејзината рака како што таа создава порака и ужас + @ S Маска во нејзината рака КАКО ДА ГО ПРАВИМЕ ПРАШАА И STИВ + + СВО. МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. ДВЕЕ МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. СИТЕ ДА МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. СЕ ДОЛЖИ НА МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. ПОВЕЕ СО ПОВЕД-19 МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. ПОВЕЕ СО ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19 ПОВЕЕ СО ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19 ПОВЕЕ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕЕ-19 ПОВЕЕ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО КВИД-19 ПОВЕЕ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕIDЕ-19-ПОВЕЕ ПОВЕЕ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕЕ-19 СЕ ПОВЕЕ А. ПОВЕЕ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕЕ-19-ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТУВА ЈАВНО СОВЕТЕ ДА СЕ РАБОТИ ЈАВНО СОВЕТЕ ДА СЕ РАБОТИ ЈАВНО МАСА СОВЕТЕ ДА СЕ РАБОТИ ЈАВНА ЈАВНА ОРДИНАНА + @ CES ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТИ ЈАВНА ЈАВНА ОРДИНАНСКА @ @ CES SAID СИТЕ СЕ РАБОТИ ЈА ЈАВНА ЈАВНА ОРДИНАНА + @ ЦЕС ТОА ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТИ ЈАВНО МАСА ОРДИНАН + @ ЦЕС ТОА МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС рече дека МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС ТОА ДАЛИ ЛИЦЕ МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС ТОА ДА СЕ СЛУЧИ ЛИЦЕ МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС рече дека ќе се одржи лицето на лицето МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС рече дека ќе се одржи лицето на лицето МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС ТОА ДА СЕ REЕ БИДЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СО ЛИЦЕ FЕ QUЕ БАРА ВА FАЕ НА ЛИЦЕ FЕ БЕСПЛАТНО СО СОВЕТУВАЕ НА ЛИЦЕ Внатре FЕ QUЕ БАРА ВАА СО СОВЕТУВАЕ НА ЛИЦЕ ВНАТРЕБА НА FЕ QUЕ БАРА ВА FАЕ НА ЛИЦЕ ВНАТРЕШНА ВНАТРЕШНА ПОВЕЕ FЕ REЕ БАРА ВА FАVERЕ СО ЛИЦЕ ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. ПОСТАВУВА ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. СПОРЕД ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. ВО СОГЛАСНОСТ СО ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. СЕ ОД БЕЗБЕДНОСТ ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. СЕ СОГЛАСНО НА ГРАДОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ СЕ СОГЛАСНО НА ГРАДОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ СЕ СОГЛАСУВА НА ГАРД за безбедност СО СОГЛАСНОСТ НА УБАВНИОТ ГРАДОТ КОИ СЕ ПОВТОРНО СО СОГЛАСУВА TOЕ НА ГРАДОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ КОИ СЕ ВЕЕ СО ПОВТОРНИЦА СО СОГЛАСУВА TOЕ НА ГРАДОНАТА БЕЗБЕДНОСТ КОГА НЕ Е ПОВТОРНО СО СОГЛАСНОСТ ЗА УБАВУВАЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ КОГА НЕ Е ИСОЛИТИРАНА НЕ Е ИНЦИДЕНТ НЕ Е ИЗЛОЕНИ НЕ Е ИНЦИДЕНТ НЕ Е ИСОЛАТИРАНА @ @ + @ + @ ТОА + @ ТОА ТОА + @ ТИЕ ТОА ОВИЕ + @ ТИЕ ТОА ИМА + @ ТИЕ ТОА ИМА СЕ РАЗВОЈ ТОА ИМА СЕ ПОВЕVERЕ ТОА ИМА ДА СЕ РАБОТНИ КОНФРОНТАЦИИ. КОНФОНТОЦИИ. КОНФОНТОЦИИ. НЕКОЈ КОНФОНТОЦИИ. НЕКОЈ ДРУГ КОНФОНТОЦИИ. НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИС КОНФОНТОЦИИ. НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ СЕ НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ СЕ НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ СЕ Гледаат НЕКОИ Другите деловни активности гледаат клиенти НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ ПОГЛЕДУВААТ КЛУЧНИЦИ НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ ПОГЛЕДУВААТ РАБОТНИЦИ НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ ПОГЛЕДУВААТ РАБОТНИЦИ ПОГОЛЕМА ПОГЛЕДАТЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ ПОВТОРНО ПОГЛЕДАТЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ ПОВЕЕ ОД МАСКО ПОГЛЕДАТЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ ОБЕЗБЕДУВА НА ПОВЕЕ НА МАСКИТЕ РОЛИ. МАЛКИ УСЛОВИ. УСЛОВИ НА МАСКИ. НА УСЛОВИ НА МАСКИ. НА ЈУНИ МАЛКИ УСЛОВИ. НА ЈУНИ Шест МАЛКИ УСЛОВИ. НА ЈУНИ Шест, МАЛКИ УСЛОВИ. НА ЈУНИ ШЕСТ, ТИЕ МАЛКИ УСЛОВИ. ПОСТОЕ ЈУНИ ШЕСТ МАЛКИ УСЛОВИ. НА ЈУНИ ШЕСТ, ТОА ПОСТОЕ А УСЛОВИ НА МАСКИ. НА ЈУНИ ШЕСТ, ОТКА SAЕ ЧОВЕК НА ЈУНИ ШЕСТ, ОТКА SAЕ ЧОВЕК НА ЈУНИ ШЕСТ, ТОА СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ЧОВЕК НА ЈУНИ Шест, ТЕА ГО ОБЕЗБЕДИ ЧОВЕКОТ АСАУЛТЕРА А НА ЈУНИ ШЕСТ, ТОА ГО ОБЕЗБЕДУВААТ ЧОВЕК ПОСТОИ РАБОТНИК НА ЈУНИ Шест, ТЕА ГО ОБЕЗБЕДИ ЧОВЕКОТ ПОСТОИАТ РАБОТНИК НА АВ НА ЈУНИ Шест, ТЕА ГО ОБЕЗБЕДИ ЧОВЕКОТ АСАУЛТУРА РАБОТНИК НА А. ПРИБАВ РАБОТНИК НА А. ПРИБАВ РАБОТНИК ВО БИЗНИС ПРИБАВ РАБОТНИК НА БИЗНИС КОГА ПРИБАВ РАБОТНИК НА БИЗНИС КОГА НЕ ПРИБАВ РАБОТНИК НА БИЗНИС КОГА СЕ ПРАВО ПРИБАВ РАБОТНИК НА БИЗНИС КОГА СЕ ПРАША ПРИБАВ РАБОТНИК НА БИЗНИС КОГА СЕ ПРАВИЛ БИЗНИС КОГА СЕ ПРАШАА БИЗНИС КОГА СЕ ПРАШАА ДА СЕ СОГЛАСИ БИЗНИС КОГА СЕ ПРАШАА ДА СЕ ОБИДИ БИЗНИС КОГА СЕ ПРАШАА ДА СЕ ОБИДИ МАСКА. ОБИДЕТЕ МАСКИ. ОБИДЕТЕ МАСКИ. ОВИЕ ОБИДЕТЕ МАСКИ. ОВИЕ СЕ ОБИДЕТЕ МАСКИ. ОВИЕ СЕ ОБИДЕТЕ МАСКИ. ОВИЕ БИДЕ ЛИТТЛ + @ E ОБИДЕТЕ МАСКИ. ОВОЈ БИДЕ ЛИТЛ + + Е РЕСИСТА ОВОЈ БИДЕ ЛИТЛ + + Е РЕСИСТА ОВИЕ БИДЕ ЛИТЛ + + Е РЕСИСТА, ОВИЕ БИДЕ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА ОВИЕ БИДЕ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА ОВИЕ БИДЕ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА НАЈДОБРИОТ ОВИЕ БЕЗ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ОВИЕ БИДАТ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА НАЈДОБРИИ ДЕЦА ОВИЕ БИДЕ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА НАЈДОБРИИ ДЕЦА , ЗА НАЈДОБРИИ ДЕЛОВНИЦИ ПОСТОИ , ЗА НАЈДОБРИИ ДЕЛОВИТЕ ДА СЕ УЧЕСЕ , ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ЛУЕ ДА СЕ РАБОТИ , ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ЛУЕ ДА СЕ ПОВЕЕ , ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ЛУЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ОД СВОЈОТ , ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ЛУЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ОД СВОЈОТ МАСКИ , ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ЛУЕ ДА СЕ ПОВЕУВААТ ОД НИВНИОТ МАСК И ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и ПОВЕЕТЕ ОД СВОЈОТ МАСК И СЕ СОПУВА ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и ставајќи го ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и ставајќи го натаму ПОВЕЕТЕ ОД СВОЈОТ МАСКО И СЕ СОВЕТУВА ITЕ НА И ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и ставајќи го и ние ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и ставајќи го и ние ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и ставајќи го и ние сме среќни ПОСТАВУВА ITЕ И ДА СЕ СРЕМИ ПОСТАВУВАЈТЕ И ОД СВЕAPЕ СРЕAPНО ПОСТАВУВАЈТЕ И ДА СЕ СМЕ СРЕНО ЗА ТОА. ЗА ТОА. ЗА ТОА. >> >> ЗА ТОА. >> Новинар: ЗА ТОА. >> Новинар: А ЗА ТОА. >> Новинар: ЛОКАЛ ЗА ТОА. >> Новинар: Локален магазин >> Новинар: Локален магазин >> Репортер: ЛОКАЛНА продавница сопственик >> Репортер: СЕКОГАШ ЛОКАЛНА продавница >> Репортер: СЕКОГАШ ЛОКАЛНИОТ Продавница >> Репортер: СЕ ПРАШАЛ ЛОКАЛНАТА продавница >> Репортер: СЕКОГАШ ЛОКАЛНА ПРОДАВАЕ НА ЛОКАЛНИОТ ПРОДАВНИЦИ СОГЛАСНО СЕ ПРАШАА РАБОТНИЦИ СОГЛАСНО СЕ ПРАШАА РАБОТНИЦИ ДА СЕКОГАШТЕ ПРАШАА РАБОТНИЦИТЕ ДА СЕ СОГЛАСУВА СОПСТВЕНИКОТ СЕ ГО ПРАВУДУВАЦИТЕ РАБОТНИЦИ ДА СЕ СОГЛАСАТ МАСКИ СОПСТВЕНИКОТ СЕ ГО ПРАВИЛЕ РАЗНИЦИТЕ да носат маски и СОПСТВЕНИКОТ СЕ ГО ПРАВУДИТЕ РАБОТНИЦИ да носат маски и употреба СОПСТВЕНИКОТ СЕ ГО ПРАВУДИТЕ РАБОТНИЦИ за да носат маски и употреба на рака ДА СЕ ОБИДЕТЕ маски и употреба на рака ДА СЕ ОБИДУВАТЕ МАСКИ И КОРИСТИТЕ САНИТИЗИРАР на раката. САНИТИЗАР. САНИТИЗАР. >> >> САНИТИЗАР. >> УСЛОВНО САНИТИЗАР. >> УСЛУГНО ЛУЕ САНИТИЗАР. >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД САНИТИЗАР. >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД НАДВОР САНИТИЗАР. >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД ОД >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД ОД >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД ДВЕТОТ >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД НАГРАДА ИЛИ >> УСЛОВНО ЛУЕ ОД НАГРАДА И ШОК >> УСЛОВНИ ЛУЕ ОД НАГРАДА И ШОК, >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД НАГРАДА И ШОК, НО >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД НАГРАДА И ШОК, НО ВАС >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД НАГРАДА И ШОК, НО ЛОКАЛНО ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНО ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНИ RESИВОТНИЦИ ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ДАЛИ ЛОКАЛНИТЕ РЕДИСТЕНЦИ ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНИТЕ РЕДИСТИНИ ДА СТРАНЕТЕ ПРИСТОП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНИТЕ РЕЗИМЕТИ ДА СЕ КАКО ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНИТЕ IDУБОВНИЦИ ДА СЕ КАКО ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНИТЕ РЕДИСТИНИ ДА СЕ КОРИСНО RESИВОТНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА RESИВОТНИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И RESИВОТНИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И НЕ RESИВОТНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И НИЕ СМЕ RESИВОТНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И СМЕ САМО RESИВОТНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И САМО САКАМЕ RESИВОТНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И САМО САКАМЕ ЗА ТОА. И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. >> >> И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. >> Новинар: + @ И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. >> Новинар: + @ IS И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. >> Репортер: + @ IS EVEN И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. >> Репортер: + @ СЕ ЕВЕ ПОВЕЕ >> Репортер: + @ СЕ ЕВЕ ПОВЕЕ >> Репортер: + @ IS EVEN ПОВЕЕ ЗАЕДНИЦА >> Репортер: + @ СЕ ЕВЕ ПОВЕЕ ПОСЕБНА СОВЕТ >> Репортер: + @ СЕ ЕВЕ МНОГУ ПОВЕЕ ЗДРАВСТВЕНА СВЕТНА БУ + @ СИНАЕСИ >> Репортер: + @ СЕ ЕВЕ МНОГУ ПОВЕЕ ЗДРАВСТВО СВЕТСКА БУ + @ СИНАЕСИ ВО ЗАВРШНИ ВИСОК БУ + @ SINESSES IN ЗАЕДНИЧКА СВЕТСКА БУ + @ СИНАЕСИ ВО ДАЛАС ЗАЕДНИЧКА СВЕТСКА БУ + @ СИНАЕСИТЕ ВО ДАЛАС САМО ЗАЕДНИЦА СВЕТСКА БУ + @ СВЕТИ ВО ДАЛАС СЕ СОГЛАСНО ЗАВРШНА СВЕТСКА СВЕТСКА БУ + @ СИНОСИ ВО ДАЛАССКА СТРАНА ЗАЕДНИЦА СВЕТСКА БУ + @ СИНАЕСИТЕ ВО ДАЛАССКА СТРАНА се на ЗАЕДНИЧКО СВЕТСКО ВИ + @ СИНОСИ ВО ДАЛАС СЕКОГАШ СЕ НА ГЛАСОТ ГОДИНА ДАЛАС ДАЛИТЕ Земјата на Далас се на книгата и Земјата на Далас се на книгата и може Земјата на Далас се на книгата и може да биде Земјата на Далас се на книгата и може да се најде Земјата на Далас се на книгата и може да се најдат 500 долари Земјата на Далас се на книгата и МОANЕ ДА ЈА ДОБИВИ 500 УСД Земјата на Далас се на Книгата и МО FЕ ДА ГО ФИНАНСИИ 500 УСД ДА СЕ ТОА И МО CЕ ДА ГО ФИНАНИИ 500 УСД ДА СЕ ТОА И МО CЕТЕ ДА СЕ ДОБИЕ 500 УСД ДА СЕ ДА СЕ И МО CЕ ДА ГО ФИНАНИИ 500 УСД ДАЛИ НЕ И МО CЕ ДА ГО ФИНАНИИ 500 УСД ДАЛИ НЕ СЕ ВРАБОТУВА И МО CЕ ДА ГО ФИНАНИИ 500 УСД ДАЛИ НЕ СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ И МО CЕ ДА ГИ ФИНАНДИ 500 УСД ДАЛИ НЕ ДА СЕ ДОНЕСУВААТ МАСКО И МО CЕ ДА ГИ ФИНАНДИ 500 УСД ДАЛИ НЕ СЕ ДОНЕСУВАТЕ НА МАСКИОТ СВЕТ. НЕ СМЕТУВАЈТЕ НА СВЕТСКИОТ НА МАСКИ. НЕ СМЕТУВАЈТЕ НА СВЕТСКИОТ НА МАСКИ. Илјадници НЕ СМЕТУВАЈТЕ НА СВЕТСКИОТ НА МАСКИ. Илјадници луѓе

Womanената фрла храна во самопослуга Далас, откако работниците бараат од неа да носи маска

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.067"> РАБОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="1.868" dur="0.067"> РАБОТНИЦИ КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1.935" dur="0.133"> РАБОТНИЦИ КОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2.068" dur="0.2"> РАБОТНИЦИ КОИ СПОРЕДУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="2.268" dur="0.534"> РАБОТНИЦИ КОИ САКАТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="2.802" dur="0.067"> РАБОТНИЦИ, кои се обидуваат да се спроведат </text>
<text sub="clublinks" start="2.869" dur="0.167"> РАБОТНИЦИ кои се обидуваат да ги спроведат </text>
<text sub="clublinks" start="3.036" dur="0.267"> РАБОТНИЦИ, кои се обидуваат да ги спроведат правилата. </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="0.2"> СОРАБОТЕТЕ ПРАВИЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="3.503" dur="0.167"> СОРАБОТЕТЕ ПРАВИЛИ. ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.1"> СОРАБОТЕТЕ ПРАВИЛИ. ОВИЕ ЛУЃЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.133"> СОРАБОТЕТЕ ПРАВИЛИ. ОВИЕ ЛУЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.167"> СОРАБОТЕТЕ ПРАВИЛИ. ОВИЕ ЛУЕ РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.234"> ОВИЕ ЛУЕ РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.033"> ОВИЕ ЛУЕ СЕ РАБОТИ ПРЕКУ </text>
<text sub="clublinks" start="4.337" dur="0.234"> ОВИЕ ЛУЕ СЕ РАБОТИ ПРЕКУ А </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.233"> ОВИЕ ЛУЕ РАБОТИ ПРЕКУ ПАНДЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="4.804" dur="0.1"> ОВИЕ ЛУЕ РАБОТИ ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.167"> ОВИЕ ЛУЕ СЕ РАБОТИ ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ДЕЦА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.267"> ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ДА СЕ ОД ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="0.1"> ОД ПАНДЕМСКИОТ ПРАШАА ОВАА ОСНОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="5.438" dur="0.067"> ОД ПАНДЕМСКИОТ ПРАШАА ОВАА ОСНОВНИ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.367"> ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ПРАШАА ОВАА ОСНОВНИ РАБОТИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="5.872" dur="0.067"> ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ПРАШАА ОВАА ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="5.939" dur="0.133"> ПРЕКУ ПАНДЕМСКО ПРАШАА ОВАА ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГИ ОБИДНЕТЕ НАШИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="6.072" dur="0.1"> ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГИ ОБИДНЕТЕ НАШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="6.172" dur="0.134"> ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГИ ОБИДНЕТЕ НАШИТЕ + @ </text>
<text sub="clublinks" start="6.306" dur="0.167"> ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГИ ОБИДУВАТЕ НАШИТЕ LИВОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="6.473" dur="0.867"> ОСНОВНИ РАБОТИ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ НАШИТЕ LИВОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.2"> LИВОТ РАБОТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="7.54" dur="0.167"> LИВОТ РАБОТНО. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="7.707" dur="0.1"> LИВОТ РАБОТНО. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> LИВОТ РАБОТНО. >> Новинар: ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.301"> LИВОТ РАБОТНО. >> Новинар: ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.267"> LИВОТ РАБОТНО. >> Новинар: ОВА Е ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="8.475" dur="0.233"> >> Новинар: ОВА Е ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="3.737"> >> Новинар: ОВА Е ЕДНА WЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="12.445" dur="0.267"> >> Новинар: ОВА Е ЕДНО СЕКОЛКУ ЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.367"> >> Новинар: ОВА Е ЕДНА ЕДНОСТА .ЕНА НА OMЕНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="13.079" dur="0.234"> >> Новинар: ОВА Е ЕДНОСТА ЕДНОСТА OЕНА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.2"> FЕНАТА СВЕТЕ МЛАДИНСКО МАЛТДАН </text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.067"> FЕНАТА КОЛА МЛАДИНА СОГЛАСНА ПРЕГЛЕД </text>
<text sub="clublinks" start="13.58" dur="0.133"> FЕНСКИОТ ЧЕТСКО МЛАДИНСКО МЕЛТЕДОНСКО РАБОТНО ПРЕГЛЕД </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.034"> FЕНСКИОТ ЧЕТСКИ МОOUTHИНСКИ СОПСТВЕНИ РАБОТНИ ОД БЕСПЛАТНОТО </text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="0.267"> FЕНСКИТЕ ЧЕТСКО МЛАДИНСКИ СОПСТВЕНИЦИ ОД БАРАЕТО СО </text>
<text sub="clublinks" start="14.014" dur="0.266"> FЕНСКИОТ ЧОВЕКО МЛАДИНСКО ПРЕГЛЕД НА ПОБЕДНИКОТ ОД БЕСПЛАТНИОТ ОД ЗАГЛАС </text>
<text sub="clublinks" start="14.28" dur="0.301"> FЕНАТА ЧЕТНА МЛАДИНА СРЕДИНА ОД БАРАЕТО ДА СЕ СОГЛАСАТ </text>
<text sub="clublinks" start="14.581" dur="0.1"> ПРЕГЛЕД НА БАРАЕТО ДА СЕ ОБИДИ </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.133"> ПРЕГЛЕД НА БАРАЕТО ДА СЕ ОБИДИТЕ А + @ </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.1"> ПРЕГЛЕД НА БАРАЕТО ДА СЕ ОБИДЕ МАСКО. </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="0.267"> Маска. </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="0.067"> Маска. Сведоци </text>
<text sub="clublinks" start="15.248" dur="0.1"> Маска. Сведоци велат </text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="2.369"> Маска. Сведоци велат ова </text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.301"> Маска. Сведоци велат дека овој хаос </text>
<text sub="clublinks" start="18.018" dur="0.233"> Сведоци велат дека овој хаос </text>
<text sub="clublinks" start="18.251" dur="0.067"> Сведоци велат дека овој есен еруптирал овој хаос </text>
<text sub="clublinks" start="18.318" dur="0.067"> Сведоци велат дека овој хаос еруптирал на </text>
<text sub="clublinks" start="18.385" dur="0.4"> Сведоци велат дека овој хаос еруптирал на А. </text>
<text sub="clublinks" start="18.785" dur="2.269"> Сведоци велат дека овој хаос еруптирал на ФИЕСТА </text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.233"> Сведоци велат дека овој хаос еруптирал во продавница за производство на производи ФИЕСТА </text>
<text sub="clublinks" start="21.287" dur="0.201"> ЕРУПТИРА НА ГРЦИНА ФИЕСТА </text>
<text sub="clublinks" start="21.488" dur="0.066"> Еруптираат во продавница за храна за храна FIESTA </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.301"> ЕРУПТИРАНА ПРОДАВНИЦА НА ФИЕСТА </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="4.905"> ЕРУПТИРАНА ПРОДАВНИЦА НА ФИЕСТА НА САТ + @ УРЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="26.76" dur="0.166"> ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="26.926" dur="0.501"> ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.427" dur="0.601"> ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. СВЕДОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="28.028" dur="0.266"> ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. СВЕДОЦИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="28.294" dur="0.101"> ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. СВЕДОЦИТЕ ТОА ПРАЗНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="28.395" dur="0.2"> ЧУВАЕ НА САТ + @ УРЕД. СВЕТНИЦИТЕ, кои ги снимиле + @ </text>
<text sub="clublinks" start="28.595" dur="0.2"> СВЕТНИЦИТЕ, кои ги снимиле + @ </text>
<text sub="clublinks" start="28.795" dur="0.1"> СВЕТНИЦИТЕ ТОА ГО СВЕТИТЕ на + @ ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.134"> СВЕТНИЦИТЕ, кои ги снимија + @ ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="29.029" dur="0.266"> СВЕТНИЦИТЕ ТОА ГО СВЕДАТЕ НА + @ ВИДЕО ТОА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.334"> СВЕТНИЦИТЕ КОИ СВЕТЕ СО + @ ВИДЕО ПОСТОЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.629" dur="0.134"> СВЕТНИЦИТЕ КОИ СВЕТЕ СО + @ ВИДЕО ТОА ДА СЕ РАБОТНИК </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.166"> ВИДЕО рече дека тој клиент </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="0.101"> ВИДЕО рекол дека муштеријата му припаднала </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.1"> ВИДЕО рекол дека клиентот го добил UPSET-от </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.166"> ВИДЕО рекол дека ПОДДРШКИ СЕ ПРОДАВНИЦИТЕ СЕЛИЦИРАТЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="30.296" dur="0.101"> ВИДЕО рече, дека клиентот излегол со UPSET ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="30.397" dur="0.333"> ВИДЕО рекол дека клиентот излегол со УСЕТЕ ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="30.73" dur="0.167"> ПОДНЕСЕ ДОДГОВОР ДА СЕ ПОВЕЕ КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="30.897" dur="0.134"> ДОДЕЛУВАЈТЕ НА УПЕСТА ПОДНЕСЕ ПОВЕECЕ КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.2"> ПОДНЕСЕ УПЕТНА ПОДНЕСНА ПОВЕЕ КАКО Управувачот </text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="0.066"> ПОДНЕСЕ ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ КОГА МАКЕДОНСКО ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="31.297" dur="0.167"> ПОДНЕСЕ ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ ПОДДРШКА КАКО УПРАВУВАЧИТЕ УПОТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="31.464" dur="0.301"> ПОДНЕСЕ ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ ПОВЕKЕ КАКО Управувачот ЈА ПРАШАА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="0.567"> ПОДНЕСЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОДГОВОР ДО КАКО УПРАВУВАЧОТ ГО ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.4"> ПОДНЕСЕ ПОВЕ NEЕ ПОВЕЕ ПОВЕARЕ КАКО УПРАВУВАЧОТ ГО ПРАВИЛА Управувачот </text>
<text sub="clublinks" start="32.732" dur="0.2"> УПРАВУВАЧОТ ГО ПРАВИЛЕТЕ ДА СЕ ЗАГРАДИТЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="32.932" dur="0.101"> УПРАВУВАЧОТ ГО ПРАВИЛЕТЕ ДА СЕ ЗАЕДИТЕ МАСКО. </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="0.166"> Маска. </text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.1"> Маска. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.299" dur="0.067"> Маска. ЖЕНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="33.366" dur="0.1"> Маска. THEЕНАТА Е </text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.334"> Маска. THEЕНАТА ПОГЛАВНА </text>
<text sub="clublinks" start="33.8" dur="0.133"> Маска. OMЕНАТА ПОГЛАВНА ДРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="33.933" dur="0.134"> Маска. OMЕНАТА ПОГЛАВНА ДРАВА А. </text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.2"> OMЕНАТА ПОГЛАВНА ДРАВА А. </text>
<text sub="clublinks" start="34.267" dur="0.033"> THEЕНАТА ПОГЛАВНА ДА СЕ РАЗГОВИНА МАСКА </text>
<text sub="clublinks" start="34.3" dur="0.167"> THEЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ РАЗГОВИ МАСКА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.301"> THEЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ ДА ГО ПРАВИ МАСКА </text>
<text sub="clublinks" start="34.768" dur="0.233"> OMЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ РАЗГОВИ МАСКО НА НЕ HERЕ ПРИРАЧНИК </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.1"> THEЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ ГО ПРОДАВИ МАСКОТ ВО НЕ HERЕ ПРИКАА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="35.101" dur="0.2"> THEЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ ГО ПРОДОВИ МАСКОТ ДА ГО ПРИМА </text>
<text sub="clublinks" start="35.301" dur="0.201"> THEЕНАТА ГО ПОДГОТВУВА ДА СЕ ГО ПРОДАВА МАСКОТ ДА ЈА ПРИКАА </text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.4"> OMЕНАТА ПОДГОТВУВА ДА СЕ ГО ПРОДОВИ МАСКА НА ДРУГОТ РАКО ДА СЕ ГО ПРАВИ А. </text>
<text sub="clublinks" start="35.902" dur="0.2"> Маска во нејзината рака како што тој прави А. </text>
<text sub="clublinks" start="36.102" dur="0.067"> Маска во нејзина рака како што таа прави порака </text>
<text sub="clublinks" start="36.169" dur="0.133"> Маска во нејзината рака како што тој создава порака и </text>
<text sub="clublinks" start="36.302" dur="0.101"> Маска во нејзината рака како што таа создава порака и ужас + @ S </text>
<text sub="clublinks" start="36.403" dur="0.2"> Маска во нејзината рака КАКО ДА ГО ПРАВИМЕ ПРАШАА И STИВ + + СВО. </text>
<text sub="clublinks" start="36.603" dur="0.167"> МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. </text>
<text sub="clublinks" start="36.77" dur="4.104"> МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.3"> МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. СИТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.334"> МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. СЕ ДОЛЖИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="41.508" dur="0.3"> МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. ПОВЕЕ СО ПОВЕД-19 </text>
<text sub="clublinks" start="41.808" dur="0.1"> МЕСЕ И СТОРМ + @ S OUT. ПОВЕЕ СО ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19 </text>
<text sub="clublinks" start="41.908" dur="0.234"> ПОВЕЕ СО ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19 </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.1"> ПОВЕЕ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕЕ-19 </text>
<text sub="clublinks" start="42.242" dur="0.167"> ПОВЕЕ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО КВИД-19 </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.1"> ПОВЕЕ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕIDЕ-19-ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.133"> ПОВЕЕ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕЕ-19 СЕ ПОВЕЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="42.642" dur="0.2"> ПОВЕЕ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕЕ-19-ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТУВА ЈАВНО </text>
<text sub="clublinks" start="42.842" dur="0.201"> СОВЕТЕ ДА СЕ РАБОТИ ЈАВНО </text>
<text sub="clublinks" start="43.043" dur="0.2"> СОВЕТЕ ДА СЕ РАБОТИ ЈАВНО МАСА </text>
<text sub="clublinks" start="43.243" dur="0.1"> СОВЕТЕ ДА СЕ РАБОТИ ЈАВНА ЈАВНА ОРДИНАНА + @ CES </text>
<text sub="clublinks" start="43.343" dur="0.233"> ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТИ ЈАВНА ЈАВНА ОРДИНАНСКА @ @ CES SAID </text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.201"> СИТЕ СЕ РАБОТИ ЈА ЈАВНА ЈАВНА ОРДИНАНА + @ ЦЕС ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="4.004"> ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТИ ЈАВНО МАСА ОРДИНАН + @ ЦЕС ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="47.781" dur="0.2"> МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС рече дека </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.2"> МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС ТОА ДАЛИ ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="48.181" dur="0.067"> МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС ТОА ДА СЕ СЛУЧИ ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="48.248" dur="0.066"> МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС рече дека ќе се одржи лицето на лицето </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.334"> МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС рече дека ќе се одржи лицето на лицето </text>
<text sub="clublinks" start="48.648" dur="0.234"> МАСС ОРДИНАН + @ ЦЕС ТОА ДА СЕ REЕ БИДЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СО ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="48.882" dur="0.233"> FЕ QUЕ БАРА ВА FАЕ НА ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.034"> FЕ БЕСПЛАТНО СО СОВЕТУВАЕ НА ЛИЦЕ Внатре </text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.066"> FЕ QUЕ БАРА ВАА СО СОВЕТУВАЕ НА ЛИЦЕ ВНАТРЕБА НА </text>
<text sub="clublinks" start="49.215" dur="0.134"> FЕ QUЕ БАРА ВА FАЕ НА ЛИЦЕ ВНАТРЕШНА ВНАТРЕШНА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.267"> FЕ REЕ БАРА ВА FАVERЕ СО ЛИЦЕ ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="49.616" dur="0.267"> ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="49.883" dur="0.066"> ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. ПОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="49.949" dur="0.101"> ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. СПОРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.166"> ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. ВО СОГЛАСНОСТ СО </text>
<text sub="clublinks" start="50.216" dur="0.134"> ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. СЕ ОД БЕЗБЕДНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.267"> ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. СЕ СОГЛАСНО НА ГРАДОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.2"> СЕ СОГЛАСНО НА ГРАДОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="50.817" dur="0.133"> СЕ СОГЛАСУВА НА ГАРД за безбедност </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.067"> СО СОГЛАСНОСТ НА УБАВНИОТ ГРАДОТ КОИ СЕ ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.3"> СО СОГЛАСУВА TOЕ НА ГРАДОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ КОИ СЕ ВЕЕ СО ПОВТОРНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.134"> СО СОГЛАСУВА TOЕ НА ГРАДОНАТА БЕЗБЕДНОСТ КОГА НЕ Е ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="51.451" dur="0.167"> СО СОГЛАСНОСТ ЗА УБАВУВАЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ КОГА НЕ Е ИСОЛИТИРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="51.618" dur="0.066"> НЕ Е ИНЦИДЕНТ НЕ Е ИЗЛОЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="51.684"> НЕ Е ИНЦИДЕНТ НЕ Е ИСОЛАТИРАНА @ @ </text>
<text sub="clublinks" start="51.684" dur="0.167"> + @ </text>
<text sub="clublinks" start="51.851" dur="0.1"> + @ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.101"> + @ ТОА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="52.052" dur="4.804"> + @ ТИЕ ТОА ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.856" dur="0.334"> + @ ТИЕ ТОА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.234"> + @ ТИЕ ТОА ИМА СЕ РАЗВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="57.424" dur="0.367"> ТОА ИМА СЕ ПОВЕVERЕ </text>
<text sub="clublinks" start="57.791" dur="0.133"> ТОА ИМА ДА СЕ РАБОТНИ КОНФРОНТАЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.2"> КОНФОНТОЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="58.124" dur="0.1"> КОНФОНТОЦИИ. НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="58.224" dur="0.167"> КОНФОНТОЦИИ. НЕКОЈ ДРУГ </text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.067"> КОНФОНТОЦИИ. НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИС </text>
<text sub="clublinks" start="58.458" dur="0.2"> КОНФОНТОЦИИ. НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.234"> НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.167"> НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ СЕ Гледаат </text>
<text sub="clublinks" start="59.059" dur="0.066"> НЕКОИ Другите деловни активности гледаат клиенти </text>
<text sub="clublinks" start="59.125" dur="0.067"> НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ ПОГЛЕДУВААТ КЛУЧНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.2"> НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ ПОГЛЕДУВААТ РАБОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="59.392" dur="4.972"> НЕКОИ ДРУГИ БИЗНИСИ ПОГЛЕДУВААТ РАБОТНИЦИ ПОГОЛЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="64.364" dur="0.2"> ПОГЛЕДАТЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="5.305"> ПОГЛЕДАТЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ ПОВЕЕ ОД МАСКО </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.267"> ПОГЛЕДАТЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ ОБЕЗБЕДУВА НА ПОВЕЕ НА МАСКИТЕ РОЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="70.136" dur="0.167"> МАЛКИ УСЛОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="70.303" dur="0.1"> УСЛОВИ НА МАСКИ. НА </text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.1"> УСЛОВИ НА МАСКИ. НА ЈУНИ </text>
<text sub="clublinks" start="70.503" dur="0.134"> МАЛКИ УСЛОВИ. НА ЈУНИ Шест </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.367"> МАЛКИ УСЛОВИ. НА ЈУНИ Шест, </text>
<text sub="clublinks" start="71.004" dur="0.1"> МАЛКИ УСЛОВИ. НА ЈУНИ ШЕСТ, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.104" dur="0.133"> МАЛКИ УСЛОВИ. ПОСТОЕ ЈУНИ ШЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.267"> МАЛКИ УСЛОВИ. НА ЈУНИ ШЕСТ, ТОА ПОСТОЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="71.504" dur="0.334"> УСЛОВИ НА МАСКИ. НА ЈУНИ ШЕСТ, ОТКА SAЕ ЧОВЕК </text>
<text sub="clublinks" start="71.838" dur="0.267"> НА ЈУНИ ШЕСТ, ОТКА SAЕ ЧОВЕК </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.033"> НА ЈУНИ ШЕСТ, ТОА СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ЧОВЕК </text>
<text sub="clublinks" start="72.138" dur="0.167"> НА ЈУНИ Шест, ТЕА ГО ОБЕЗБЕДИ ЧОВЕКОТ АСАУЛТЕРА А </text>
<text sub="clublinks" start="72.305" dur="0.067"> НА ЈУНИ ШЕСТ, ТОА ГО ОБЕЗБЕДУВААТ ЧОВЕК ПОСТОИ РАБОТНИК </text>
<text sub="clublinks" start="72.372" dur="0.133"> НА ЈУНИ Шест, ТЕА ГО ОБЕЗБЕДИ ЧОВЕКОТ ПОСТОИАТ РАБОТНИК НА АВ </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="0.334"> НА ЈУНИ Шест, ТЕА ГО ОБЕЗБЕДИ ЧОВЕКОТ АСАУЛТУРА РАБОТНИК НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="72.839" dur="0.267"> ПРИБАВ РАБОТНИК НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.067"> ПРИБАВ РАБОТНИК ВО БИЗНИС </text>
<text sub="clublinks" start="73.173" dur="0.066"> ПРИБАВ РАБОТНИК НА БИЗНИС КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="73.239" dur="0.067"> ПРИБАВ РАБОТНИК НА БИЗНИС КОГА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.3"> ПРИБАВ РАБОТНИК НА БИЗНИС КОГА СЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.234"> ПРИБАВ РАБОТНИК НА БИЗНИС КОГА СЕ ПРАША </text>
<text sub="clublinks" start="73.84" dur="0.1"> ПРИБАВ РАБОТНИК НА БИЗНИС КОГА СЕ ПРАВИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.2"> БИЗНИС КОГА СЕ ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="74.14" dur="0.034"> БИЗНИС КОГА СЕ ПРАШАА ДА СЕ СОГЛАСИ </text>
<text sub="clublinks" start="74.174" dur="0.233"> БИЗНИС КОГА СЕ ПРАШАА ДА СЕ ОБИДИ </text>
<text sub="clublinks" start="74.407" dur="0.234"> БИЗНИС КОГА СЕ ПРАШАА ДА СЕ ОБИДИ МАСКА. </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.3"> ОБИДЕТЕ МАСКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.1"> ОБИДЕТЕ МАСКИ. ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.034"> ОБИДЕТЕ МАСКИ. ОВИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.166"> ОБИДЕТЕ МАСКИ. ОВИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="75.241" dur="0.267"> ОБИДЕТЕ МАСКИ. ОВИЕ БИДЕ ЛИТТЛ + @ E </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.167"> ОБИДЕТЕ МАСКИ. ОВОЈ БИДЕ ЛИТЛ + + Е РЕСИСТА </text>
<text sub="clublinks" start="75.675" dur="0.134"> ОВОЈ БИДЕ ЛИТЛ + + Е РЕСИСТА </text>
<text sub="clublinks" start="75.809" dur="0.133"> ОВИЕ БИДЕ ЛИТЛ + + Е РЕСИСТА, </text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> ОВИЕ БИДЕ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.133"> ОВИЕ БИДЕ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="76.142" dur="0.267"> ОВИЕ БИДЕ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА НАЈДОБРИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.3"> ОВИЕ БЕЗ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="76.709" dur="0.234"> ОВИЕ БИДАТ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА НАЈДОБРИИ ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="76.943" dur="0.1"> ОВИЕ БИДЕ ЛИТТЛ + @ Е РЕСИСТА, ЗА НАЈДОБРИИ ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.234"> , ЗА НАЈДОБРИИ ДЕЛОВНИЦИ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="0.167"> , ЗА НАЈДОБРИИ ДЕЛОВИТЕ ДА СЕ УЧЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="77.444" dur="0.1"> , ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ЛУЕ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="0.133"> , ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ЛУЕ ДА СЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="77.677" dur="0.134"> , ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ЛУЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ОД СВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="77.811" dur="0.2"> , ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ЛУЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ОД СВОЈОТ МАСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="78.011" dur="0.333"> , ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ЛУЕ ДА СЕ ПОВЕУВААТ ОД НИВНИОТ МАСК И </text>
<text sub="clublinks" start="78.344" dur="0.301"> ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.1"> ПОВЕЕТЕ ОД СВОЈОТ МАСК И СЕ СОПУВА </text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.067"> ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и ставајќи го </text>
<text sub="clublinks" start="78.812" dur="0.1"> ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и ставајќи го натаму </text>
<text sub="clublinks" start="78.912" dur="0.133"> ПОВЕЕТЕ ОД СВОЈОТ МАСКО И СЕ СОВЕТУВА ITЕ НА И </text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.3"> ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и ставајќи го и ние </text>
<text sub="clublinks" start="79.345" dur="0.134"> ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и ставајќи го и ние </text>
<text sub="clublinks" start="79.479" dur="0.167"> ПОВЕЕТЕ ОД СИТЕ маска и ставајќи го и ние сме среќни </text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.233"> ПОСТАВУВА ITЕ И ДА СЕ СРЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="79.879" dur="0.167"> ПОСТАВУВАЈТЕ И ОД СВЕAPЕ СРЕAPНО </text>
<text sub="clublinks" start="80.046" dur="0.334"> ПОСТАВУВАЈТЕ И ДА СЕ СМЕ СРЕНО ЗА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="80.38" dur="0.167"> ЗА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="80.547" dur="0.166"> ЗА ТОА. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.067"> ЗА ТОА. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="80.78" dur="0.167"> ЗА ТОА. >> Новинар: А </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.234"> ЗА ТОА. >> Новинар: ЛОКАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="81.181" dur="0.1"> ЗА ТОА. >> Новинар: Локален магазин </text>
<text sub="clublinks" start="81.281" dur="0.2"> >> Новинар: Локален магазин </text>
<text sub="clublinks" start="81.481" dur="0.133"> >> Репортер: ЛОКАЛНА продавница сопственик </text>
<text sub="clublinks" start="81.614" dur="0.1"> >> Репортер: СЕКОГАШ ЛОКАЛНА продавница </text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="0.301"> >> Репортер: СЕКОГАШ ЛОКАЛНИОТ Продавница </text>
<text sub="clublinks" start="82.015" dur="0.367"> >> Репортер: СЕ ПРАШАЛ ЛОКАЛНАТА продавница </text>
<text sub="clublinks" start="82.382" dur="0.1"> >> Репортер: СЕКОГАШ ЛОКАЛНА ПРОДАВАЕ НА ЛОКАЛНИОТ ПРОДАВНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.167"> СОГЛАСНО СЕ ПРАШАА РАБОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="82.649" dur="0.1"> СОГЛАСНО СЕ ПРАШАА РАБОТНИЦИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="82.749" dur="0.167"> СЕКОГАШТЕ ПРАШАА РАБОТНИЦИТЕ ДА СЕ СОГЛАСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="0.233"> СОПСТВЕНИКОТ СЕ ГО ПРАВУДУВАЦИТЕ РАБОТНИЦИ ДА СЕ СОГЛАСАТ МАСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.267"> СОПСТВЕНИКОТ СЕ ГО ПРАВИЛЕ РАЗНИЦИТЕ да носат маски и </text>
<text sub="clublinks" start="83.416" dur="0.3"> СОПСТВЕНИКОТ СЕ ГО ПРАВУДИТЕ РАБОТНИЦИ да носат маски и употреба </text>
<text sub="clublinks" start="83.716" dur="0.267"> СОПСТВЕНИКОТ СЕ ГО ПРАВУДИТЕ РАБОТНИЦИ за да носат маски и употреба на рака </text>
<text sub="clublinks" start="83.983" dur="0.434"> ДА СЕ ОБИДЕТЕ маски и употреба на рака </text>
<text sub="clublinks" start="84.417" dur="0.1"> ДА СЕ ОБИДУВАТЕ МАСКИ И КОРИСТИТЕ САНИТИЗИРАР на раката. </text>
<text sub="clublinks" start="84.517" dur="0.2"> САНИТИЗАР. </text>
<text sub="clublinks" start="84.717" dur="0.267"> САНИТИЗАР. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="84.984" dur="0.201"> САНИТИЗАР. >> УСЛОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.133"> САНИТИЗАР. >> УСЛУГНО ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="85.318" dur="0.134"> САНИТИЗАР. >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.066"> САНИТИЗАР. >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД НАДВОР </text>
<text sub="clublinks" start="85.518" dur="0.1"> САНИТИЗАР. >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="0.267"> >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="85.885" dur="0.067"> >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД ДВЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="85.952" dur="0.167"> >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД НАГРАДА ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="86.119" dur="0.033"> >> УСЛОВНО ЛУЕ ОД НАГРАДА И ШОК </text>
<text sub="clublinks" start="86.152" dur="1.702"> >> УСЛОВНИ ЛУЕ ОД НАГРАДА И ШОК, </text>
<text sub="clublinks" start="87.854" dur="0.234"> >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД НАГРАДА И ШОК, НО </text>
<text sub="clublinks" start="88.088" dur="0.4"> >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД НАГРАДА И ШОК, НО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="88.488" dur="0.2"> >> УСЛУГНО ЛУЕ ОД НАГРАДА И ШОК, НО ЛОКАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.401"> ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="0.066"> ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНИ RESИВОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.1"> ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ДАЛИ ЛОКАЛНИТЕ РЕДИСТЕНЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="89.255" dur="0.1"> ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНИТЕ РЕДИСТИНИ ДА СТРАНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="89.355" dur="0.034"> ПРИСТОП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНИТЕ РЕЗИМЕТИ ДА СЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="89.389" dur="0.467"> ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНИТЕ IDУБОВНИЦИ ДА СЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="89.856" dur="0.1"> ПРИСТАП ИЛИ ШОК, НО ЛОКАЛНИТЕ РЕДИСТИНИ ДА СЕ КОРИСНО </text>
<text sub="clublinks" start="89.956" dur="0.234"> RESИВОТНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="90.19" dur="0.1"> RESИВОТНИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.1"> RESИВОТНИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="90.39" dur="0.167"> RESИВОТНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И НИЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="4.804"> RESИВОТНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И СМЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="95.361" dur="0.534"> RESИВОТНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И САМО САКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.895" dur="0.634"> RESИВОТНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО КУРТЕЗИЈА И САМО САКАМЕ ЗА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.2"> И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.368"> И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.066"> И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. >> Новинар: + @ </text>
<text sub="clublinks" start="97.163" dur="0.134"> И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. >> Новинар: + @ IS </text>
<text sub="clublinks" start="97.297" dur="0.133"> И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. >> Репортер: + @ IS EVEN </text>
<text sub="clublinks" start="97.43" dur="0.234"> И НИЕ СМЕ САМО ЗА ТОА. >> Репортер: + @ СЕ ЕВЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="97.664" dur="0.333"> >> Репортер: + @ СЕ ЕВЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.201"> >> Репортер: + @ IS EVEN ПОВЕЕ ЗАЕДНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="98.198" dur="0.367"> >> Репортер: + @ СЕ ЕВЕ ПОВЕЕ ПОСЕБНА СОВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="98.565" dur="0.1"> >> Репортер: + @ СЕ ЕВЕ МНОГУ ПОВЕЕ ЗДРАВСТВЕНА СВЕТНА БУ + @ СИНАЕСИ </text>
<text sub="clublinks" start="98.665" dur="0.1"> >> Репортер: + @ СЕ ЕВЕ МНОГУ ПОВЕЕ ЗДРАВСТВО СВЕТСКА БУ + @ СИНАЕСИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="98.765" dur="0.334"> ЗАВРШНИ ВИСОК БУ + @ SINESSES IN </text>
<text sub="clublinks" start="99.099" dur="0.233"> ЗАЕДНИЧКА СВЕТСКА БУ + @ СИНАЕСИ ВО ДАЛАС </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.134"> ЗАЕДНИЧКА СВЕТСКА БУ + @ СИНАЕСИТЕ ВО ДАЛАС САМО </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.1"> ЗАЕДНИЦА СВЕТСКА БУ + @ СВЕТИ ВО ДАЛАС СЕ СОГЛАСНО </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.133"> ЗАВРШНА СВЕТСКА СВЕТСКА БУ + @ СИНОСИ ВО ДАЛАССКА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.134"> ЗАЕДНИЦА СВЕТСКА БУ + @ СИНАЕСИТЕ ВО ДАЛАССКА СТРАНА се на </text>
<text sub="clublinks" start="99.833" dur="0.1"> ЗАЕДНИЧКО СВЕТСКО ВИ + @ СИНОСИ ВО ДАЛАС СЕКОГАШ СЕ НА ГЛАСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="99.933" dur="0.233"> ГОДИНА ДАЛАС ДАЛИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="0.134"> Земјата на Далас се на книгата и </text>
<text sub="clublinks" start="100.3" dur="0.066"> Земјата на Далас се на книгата и може </text>
<text sub="clublinks" start="100.366" dur="0.201"> Земјата на Далас се на книгата и може да биде </text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.133"> Земјата на Далас се на книгата и може да се најде </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.1"> Земјата на Далас се на книгата и може да се најдат 500 долари </text>
<text sub="clublinks" start="100.8" dur="0.134"> Земјата на Далас се на книгата и МОANЕ ДА ЈА ДОБИВИ 500 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.1"> Земјата на Далас се на Книгата и МО FЕ ДА ГО ФИНАНСИИ 500 УСД ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.2"> И МО CЕ ДА ГО ФИНАНИИ 500 УСД ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="101.234" dur="0.133"> И МО CЕТЕ ДА СЕ ДОБИЕ 500 УСД ДА СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="101.367" dur="0.267"> И МО CЕ ДА ГО ФИНАНИИ 500 УСД ДАЛИ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="101.634" dur="0.1"> И МО CЕ ДА ГО ФИНАНИИ 500 УСД ДАЛИ НЕ СЕ ВРАБОТУВА </text>
<text sub="clublinks" start="101.734" dur="0.167"> И МО CЕ ДА ГО ФИНАНИИ 500 УСД ДАЛИ НЕ СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.267"> И МО CЕ ДА ГИ ФИНАНДИ 500 УСД ДАЛИ НЕ ДА СЕ ДОНЕСУВААТ МАСКО </text>
<text sub="clublinks" start="102.168" dur="0.1"> И МО CЕ ДА ГИ ФИНАНДИ 500 УСД ДАЛИ НЕ СЕ ДОНЕСУВАТЕ НА МАСКИОТ СВЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.401"> НЕ СМЕТУВАЈТЕ НА СВЕТСКИОТ НА МАСКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.233"> НЕ СМЕТУВАЈТЕ НА СВЕТСКИОТ НА МАСКИ. Илјадници </text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="3.07"> НЕ СМЕТУВАЈТЕ НА СВЕТСКИОТ НА МАСКИ. Илјадници луѓе </text>