Gruaja hedh ushqim në dyqan ushqimore Dallas pasi punëtorët i kërkojnë asaj të vish një maskë subtitles

PUNËTORËVE PUNT WHO PUNTAR WHT QO JAN PUNT, të cilët janë duke provuar PUNTAR WHT QO JAN TY MUND T BNI PUNT, të cilët janë duke u përpjekur të zbatojnë PUNT, të cilët janë duke u përpjekur të zbatojnë PUNT, të cilët janë duke u përpjekur të zbatojnë rregullat. Zbatimi i rregullave. Zbatimi i rregullave. KËTO Zbatimi i rregullave. KETA NJEREZ Zbatimi i rregullave. KESTU JAN NJERZIT Zbatimi i rregullave. KESTO NJERZ JAN W PUN KESTO NJERZ JAN W PUN KESTU NJERZIT JAN W T PUNOJN TH NGA KESTU NJERZ T A PUNOJN TH NGA A KESTU NJERZ T A PUNOJN TH NGA PANDEMIK KESTO NJERZ po punojnë përmes një veprimi pandemik KESTU NJERZIT JAN PUNOJN TH NGA një PANDEMIK që po bën këtë PER NJ A PANDEMIK Q DO BINGNES KT PROR NJ P PANDEMIK duke bërë këtë thelbësore PROR NJ A PANDEMIK Q DO BN TH KEST PUNT E RNDSISHME PROR NJ A PANDEMIK Q DO BN TH KEST PUN T E QNDRUESHME T PER NJ A PANDEMIK Q DO BN TH KEST JO PUNT E RNDSISHME T TO MBIJEN PROR NJ A PANDEMIK Q DO B THNES KEST JO PUN TSS QNDRUARA T K MBIJEN TON BASHKSIS E THEMELORE T M KNYRI PUNT THEMELORE P TOR T K MSUAR TAN + + @ PUNA THEMELORE P KR T K MSUAR JETN TONA PUNT THEMELORE P KR T MSUAR T L GJITHA TIV JETS TONA. JETA E FUNDIT. JETA E FUNDIT. >> JETA E FUNDIT. >> Gazetari: JETA E FUNDIT. >> Gazetari: KJO JETA E FUNDIT. >> Gazetari: Kjo është JETA E FUNDIT. >> Gazetari: Kjo OSHT O NJ >> Gazetari: Kjo OSHT O NJ >> Gazetari: Kjo është një nga gratë e grave >> Gazetari: KJO ISSHT E PRGJITHSHME E GRUAVE >> Gazetari: KJO .SHT O NJ O RIN E PRGJITHSHME e grave >> Gazetari: KJO ISSHT O NJEL MESHTIMI I FUNDIT TO FUNDIT TOM GRAVE MESHTIMI I FUQS S FUNDIT T GRAVE M MSIMI I FALS S FUNDIT T W GRAVE PRMBLEDHJE MELSIMI I FUQS SO FUNDIT T W GRAVE PVERR MJETET PELRMBLEDHJEN E FOKS SOUTH FUNDIT T W GRAVE PVERR KRKES MELSIMI I FOKS S FUNDIT T GRAVE PVERR KRKESN P TOR MELSIMI I FOKOS SO FUNDIT T W GRAVE PVERR KRKES TON PR VESHJE MELSIMI I FOKOS S F FUNDIT TOM GRAVE PVERR KRKES T TO VESHT ​​A P OR K RERKESN P TOR VESHJE A P OR K RERKESN P TOR VESHJE A + @ P OR K RERKESN P TOR VESHJE MASKE. Maskë. Maskë. DËSHMITARËT Maskë. D WSHMITET E SHUMAY Maskë. Dëshmitarët thonë këtë Maskë. Dëshmitarët thonë se kjo kaos Dëshmitarët thonë se kjo kaos Dëshmitarët thonë se kjo kaos shpërtheu Dëshmitarët thonë se kjo kaos shpërtheu në Dëshmitarët thonë se kjo kaos shpërtheu në një Dëshmitarët thonë se kjo kaos shpërtheu në një FIESTA Dëshmitarët thonë se kjo kaos shpërtheu në një ushqim FIESTA ERUPTED N A NJ A GRUPI FIESTA ERUPTED N A NJORE SHITJE FIESTA BIMCVE ERUPTED N A NJORE SHITJE FIESTA BCRSISHT ERUPTED N A NJORE SHITJE FIESTA BIM GROVE N ON SAT + @ URDAY. Dyqani në SAT + @ URDAY. Dyqani në SAT + @ URDAY. Dyqani në SAT + @ URDAY. Dëshmitë Dyqani në SAT + @ URDAY. Dëshmitë që Dyqani në SAT + @ URDAY. Dëshmitë që qëllojnë Dyqani në SAT + @ URDAY. Dëshmitë që qëllojnë + @ Dëshmitë që qëllojnë + @ DITA Q TH MUND T SHTETONIN + @ VIDEO Dëshmitarët që thanë SHENJT + + @ VIDEO DITA Q TH MUND T SHEN THE + @ VIDEO Tha se Se DITA Q TH MUND T SHEN THE + @ VIDEO Tha se Q THE DITA Q TH MUND T SHEN THE + @ VIDEO Tha se KLIENTI VIDEO Tha se KLIENTI VIDEO Tha se KLIENTI GOT VIDEO Tha se KLIENTI GOT UPSET VIDEO Tha se KLIENTI GOT UPSET afër VIDEO Tha se KLIENTI GOT UPSET K NERKUAR VIDEO Tha se KLIENTET DUHET UPSET KUVENDUAR KU JU SHKENI UPSET Q NENDRUAR KU MUND SHKENI UPSET Q NENDRUAR KU VARG SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR MENAXHUAR SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR KUJDES Menaxheri SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR KUJDES Menaxheri ASKUAR SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR KUJDES Menaxheri ASKUAR P HERR T SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR MENAXHUARI ASKUAR P HERR VAJ SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR MENAXHUARI ASKUAR PR VESHJEN A MENAXHUARI I KKRKUAR E TIJ VESHT ​​A MENAXHUARI I K ASRKUAR E TIJ VESHT ​​MASKE. Maskë. Maskë. Maskë. GRUAJA Maskë. GRUA ESHTE Maskë. GRUA ESHTE SHIKU Maskë. GRUA ISSHT ESHT HO QLDNDRON Maskë. GRUA ISSHT HO ESHT HO MUAJME A GRUA ISSHT HO ESHT HO MUAJME A GRUA SESHTEN ESHT HO MUAJ MUAJME GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJ MASKE N GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJ MASK N HER TIJ GRUA ISSHT ESHT HO MUAJ MUAJ MASKE N dorën e saj GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJ MASKE N dorën e saj AS GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJ MASKE N dorën e saj SI SHE GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJME MASKUAR N HER dorën e saj, ashtu siç bën GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJME MASKE N H dorën e saj, ashtu siç e bën A MASKUAR N HER DOR SN E TIJ SI KA BAKNI A Maska në dorën e saj, pasi ajo krijon një mësim Maska në dorën e saj, pasi ajo krijon një mësim dhe një Maska në dorën e saj, pasi ajo krijon një MES DHE STORM + @ S Maska në dorën e saj, pasi ajo krijon një MES DHE STORM + @ SUT. MESS DHE STORM + @ S OUT. MESS DHE STORM + @ S OUT. DUE MESS DHE STORM + @ S OUT. PËR SHKAK TË MESS DHE STORM + @ S OUT. PËR SHKAK TË MESS DHE STORM + @ S OUT. VUERTET N CO SHUM-19 MESS DHE STORM + @ S OUT. PUER PANDEMIKICN E KUVENDIT-19 PUER PANDEMIKICN E KUVENDIT-19 PUER T GJITHA PANDEMIKE T CO KUVITIT-19 PUER T GJITHA T CO PANDEMIKVS SV KUVIDIT-19 VDEKJEN N CO TYQEN PANDEMIKE TV KUVITIT-19 KAN NDIKIM VDEKJET N CO TV GJITHA PANDEMIKE TV FUNDIT N 19 FUND TFOR FUNDIT A VDEKJEN N CO TV GJITHA PANDEMIKE TV FUNDIT N 19 FUNDIN E PUBLIKUT DOBI KAN EN NDIKIMI PUBLIK KAN NDIKONI NDRMJET NJ A MAS M PUBLIKE KAN JANE FUQITUR N A ORDINAN MAS PUBLIK + @ CES KAN NDARJEN N ORDINAN MASS PUBLIK + @ CES SAID DOBI KANFOR FUQITUR N ORDINAN MASS PUBLIK + @ CES SAID THA SE DOBI KANFOR FUQITUR N A ORDINAN MASS PUBLIK + @ CES SAID THA SE A MASS ORDINAN + @ CES Tha se A MASS ORDINAN + @ CES Tha se një fytyrë MASS ORDINAN + @ CES SAID THA SE A FAMILJE MASS ORDINAN + @ CES SAID THA SE A FUND T FAKTOHET MASS ORDINAN + @ CES Tha se KA FAMILJE FASI DO T BNI MASS ORDINAN + @ CES Tha se KA FEMIJE FAMILJE DO TQU Kërkohet LIDHJA E F FMIJS DO T RE Kërkohet LIDHJA E F FMIJS do të kërkohet nga brenda LIDHJA E F FMIJS DO T RE KQURKOHET Brenda MBROJTJA E F FMIJS DO T RE KRKOHET Brenda T MBROJTJA E FACEMIJS DO T RE K RERKOHET NDIDERKOMBTARE E Dyqanit. Brenda dyqanit. Brenda dyqanit. SIPAS Brenda dyqanit. SIPAS Brenda dyqanit. SIPAS Brenda dyqanit. Në përputhje me sigurinë Brenda dyqanit. SIPAS KUJDESIT T SEC SIGURIS SIPAS KUJDESIT T SEC SIGURIS SIPAS KUJDESIT T SIGURIS QE SIPAS KUJDESIT T SEC SIGURIS Q TH NDIKON SIPAS KUJDESIT T SEC SIGURIS QAT NDIKONI PCR KUJDESIN E SIGURIS Q TH NDODHJE NUK është SIPAS KUJDESIT TUR SIGURIS Q TH NDODHJE NUK ISSHT izolohet Q IN INCIDENTI NUK ISSHT I izoluar QC NDODHJE NUK ISSHT ISOLLUAR + + @ + @ QE + @ ATA KJO + @ QE KANE + @ QE KANE QENE + @ QE KA QENI SEVARA KJO KA QENI SEVERAL KJO KANE KANE KONTABJE SEVARA. Konfrontime. Konfrontime. DISA Konfrontime. DISA TJERA Konfrontime. DISA BIZNESA T O TJERA Konfrontime. DISA BIZNESA TTHER TJERA JANE DISA BIZNESA TTHER TJERA JANE DISA BIZNESA TTHER TJERA janë duke parë DISA BIZNESA TTHER TJERA JAN SE T SE SHIHIN KLIENTET DISA BIZNESA TTHER TJERA JAN SE T SE SHIHIN KLIENTET E KUFIZUAR DISA BIZNESA TTHER TJERA JAN SE T SE SHIHIN KLIENTET E SHUM DISA BIZNESA TTHER TJERA JAN SE T SE SHIHIN KLIENTET E PASQYTM Shihni klientët më shumë VSHTJEN E KLIENTVE T L VDES P OR MASKEN SHIKONI KLIENTT T SHUM RRETH MASKAVE. ROLET E MASKS. ROLET E MASKS. ON ROLET E MASKS. N J QERSHOR ROLET E MASKS. P JR Qershorin Gjashtë ROLET E MASKS. P ONR Qershorin Gjashtë, ROLET E MASKS. P JR Qershorin Gjashtë, TY ROLET E MASKS. P ONR QERSHOR JAN 6, Ata thanë ROLET E MASKS. P JR Qershorin Gjashtë, ata thanë A ROLET E MASKS. P JR Qershorin Gjashtë, ata thanë një njeri P JR Qershorin Gjashtë, ata thanë një njeri Në Qershor të Gjashtë, ata thanë një njeri të ASSAULTED Në Qershor të Gjashtë, ata thanë një njeri të ASSAULTED A P JR Qershorin e Gjashtë, ata thanë një njeri ASSAULTED një punëtor Në Qershor të Gjashtë, ata thanë një njeri ASSAULTED një punëtor AT Në Qershor të Gjashtë, ata thanë një njeri ASSAULTED një punëtor në A ASSAULTED një punëtor në A ASSAULTED një punëtor në një biznes ASSAULTED një punëtor në një biznes kur ASSAULTED një punëtor në një biznes kur ai ASSAULTED një punëtor në një biznes kur ai ishte ASSAULTED një punëtor në një biznes kur u kërkua ASSAULTED një punëtor në një biznes kur u kërkua BIZNESI KU JU ASHTUAR BIZNESI KU JU ASKUAR T TO VESH BIZNESI KU JU ASKUAR T TO VESHT ​​A A BIZNESI KU JU ASKUAR T TO VESH NJ A MASKE. Vish një maskë. Vish një maskë. ka Vish një maskë. KERTU QENI Vish një maskë. KA QENI A Vish një maskë. KA QENI NJ A LITTL + @ E Vish një maskë. KANE QENI NJ L LITTL + @ E RESISTA KANE QENI NJ L LITTL + @ E RESISTA KA QENI NJE LITTL + @ E REVISTA, KA QENI NJ A LITTL + @ E REZISTENCA, P FORR KA QENI NJ A LITTL + @ E REVISTA, P FORR KANE QENI NJ L LITTL + @ E REVISTA, P FORR M T MADH KA QENI NJ A LITTL + @ E REZISTENCA, P FORR PJESN SHUM KA QENI NJ A LITTL + @ E REZISTENCA, P FORR POPULLIN PJES M SHUM KA QENI NJE LITTL + @ E REZISTENCA, PER POPULLSIN E PJESA MOST T MADH , P FORR PJESN E SHUM POPULLORE KAN , P FORR PJESN SHUM POPULLORE QEN JAN , P FORR PJESN M SHUM POPULLAT KAN NDRTUAR , P FORR PJESN SHUM POPULLORE QEN NDERTOHEN , P FORR PJESN SHUM POPULLORE QEN NDERTOHEN T O TYRE , P FORR PJESN SHUM POPULLORE QEN NDERTOHET NGA MASKA E TYRE , P FORR PJESN SHUM POPULLORE QEN NDERTOHEN NGA MASKA E TYRE DHE JANE NDERTUAR NGA MASKA E TYRE DHE JAN TUL NDERTOJN O MASKEN E TYRE DHE PUTTING JAN NDERTIMI I MASKIRS S TYRE DHE N P NDNI IT JANE NDERTUAR NGA MASKA E TYRE DHE NDERTIMI I TIJ JANE NDERTUAR NGA MASKA E TYRE DHE PUSHTIMI N IT DHE JAN TUL NDEROJN M MASKEN E TYRE DHE T P NDODHNI N ON DHE NE JAN TUL NDEROJN MASKEN E TYRE DHE T P NDOSHME N ON DHE JEMI JAN TUL NDEROJN M MASKEN E TYRE DHE PUSHTIMIN E TIJ DHE JEMI HAPPY Duke e futur dhe ne jemi të lumtur Duke e futur atë dhe ne jemi shumë të lumtur Duke e futur atë dhe ne jemi shumë mirë për këtë. NE LIDHJE ME ATE. NE LIDHJE ME ATE. >> NE LIDHJE ME ATE. >> Gazetari: NE LIDHJE ME ATE. >> Gazetari: A NE LIDHJE ME ATE. >> Gazetari: Një LOKAL NE LIDHJE ME ATE. >> Reporteri: Një dyqan lokal >> Reporteri: Një dyqan lokal >> Reporteri: Një pronar lokal dyqanesh >> Gazetari: Një dyqan vendor ka >> Reporteri: JANAS .SHT NDRMARRJE Një dyqan lokal >> Reporteri: JAN BE DUHET TW DHNI Dyqan LOKAL >> Gazetari: Një pronar dyqan lokal ka qenë duke kërkuar klientët VETEMI KA K ASRKUAR KLIENTET VETEMI KA K ASRKUAR KLIENTT T VETEMI KA KKRKON klientët të veshin VETEMI KA K ASRKUAR KLIENTET T WE VESHME MASKE VETEMI KA KKRKON klientët të veshin maska ​​dhe VETEMI KA KKRKON klientët të veshin maska ​​dhe përdorim VETEMI KA K ASRKON klientët të veshin maska ​​dhe përdorim të dorës TE VESHTE MASKAT DHE P USRDORIMIN E DORS TE VESHTE Maska DHE PERDORIMI Sanitizuesin e Doreve. Sanitizer. Sanitizer. >> Sanitizer. >> USUALLY Sanitizer. >> NJERUZIT SHUM Sanitizer. >> NJER PEZIT NJERZIT NGA Sanitizer. >> NJER PEZIT SHUM NGA JANUT Sanitizer. >> NJER PEZIT NJERZOR NGA JAN OF >> NJER PEZIT NJERZOR NGA JAN OF >> NJER PEZIT SHUM NGA PJESA E QYTETIT >> NJER PEZIT NJERZOR NGA SHTETI I OSE >> NJER PEZIT NJERZOR NGA SHTETI I SHOQ ORRIS >> NJER PEZIT NJERZOR NGA SHTETI I SHOQRIS, >> NJER PEZIT NJERZOR NGA PJESA E QYTETIT DHE SHOCK, POR >> NJER PEZIT NJERZOR NGA PJESA E QYTETIT DHE SHOCK, POR TUAJ >> NJER PEZIT NJERZOR NGA PJESA E QYTETIT DHE SHOCK, POR JU LOKAL QYTET OSE SHOCK, POR JU LOKAL QYTET OSE SHOCK, POR JU QEN banorët e zonës QYTET OSE SHOCK, POR T RES B RESNI Q RESNDIDSIT LOCAL QYTET OSE SHOCK, POR T RES BIDN RES QIDNDRUESHTOCN LOKALE B DONI QYTET OSE SHOCK, POR T RES B RESNI Q RESNDRUESHTOCN LOKALE JAN SI QYTET OSE SHOCK, POR T RES B RESN QIDNDRUESHT LN LOKALE B DONI SI A QYTET OSE SHOCK, POR T RES BIDN QIDNDRUESHT LN LOKALE B DONI K ASTOJ si KURSES B RESRTSIT E BNI SI GJYKAN B RESRTSIT E B ITNI SI AS GJYKAT AND DHE B RESRTSIT E B ITNI SI KURNIZ DHE NE B RESRTSIT E BNI SI KURNIZ DHE JEMI B RESRTSIT E BNI SI KURNIZ DHE JEMI MIR B RESRTSIT E BNI SI GJENI GJYKATA DHE JEMI MAD T Gëzuar B RESRTSIT E BNI SI KURNIZMI DHE JEMI MIR PR KT. DHE JEMI DUHET T GJITHA. DHE JEMI DUHET T GJITHA. >> DHE JEMI DUHET T GJITHA. >> Gazetari: + @ DHE JEMI DUHET T GJITHA. >> Gazetari: + @ IS DHE JEMI DUHET T GJITHA. >> Gazetari: + @ IS EVEN DHE JEMI DUHET T GJITHA. >> Reporteri: + @ ESHTE MEN SHUM >> Reporteri: + @ ESHTE MEN SHUM >> Reporteri: + @ ESHTE SHUM SHUM KOMON >> Reporteri: + @ ESHTE SHUM SHENJT E KOMUNIT >> Gazetari: + @ ESHTE SHUM SHUM SENSE BU + @ SINESSES >> Reporteri: + @ ESHTE SHUM SHUM SONSE BU + @ SINESSES IN SENSE BUJQ COMMSORE BU + @ SINESSES IN SENSE BUJTARE BU + @ SINESSES N IN DALLAS SENSE BUJT COMMS BU + @ SINESSES N D VEND DALLAS SONSE BU + dhe SINESSES N IN SHTET DALLAS JAN SENSE BUJT @S BU + @ SINESSES N IN QYTETIN E DALLAS JAN A T NDERUAR SENSE BUJT @S BU + @ SINESSES NUNT QYTETIN DALLAS JAN ON N SONSE BU + dhe SINESSES N IN QYTETIN DALLAS JAN ON N H SHUM QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT DHE QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT DHE MUND QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT DHE MUND T BE JET QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT DHE MUND T BE FINANCUAR QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT DHE MUND T BE FINAN 500 $ QYTETI I DALLAS JAN NOO SHQYRT DHE MUND T BE FINAN 500 $ N $SE QYTETI I DALLAS JAN ON N ON SHQYRT DHE MUND T BE FINANFOJ 500 dollarë nëse ato DHE MUND T BE FINAN 500 $ N IFSE DHE MUND T BE FINAN 500 $ N IFSE DO T B DONI DHE MUND T BE FINAN 500 $ N THESE NUK DHE MUND T BE FINAN 500 $ N IFSE NUK MUND T BNI DHE MUND T BE FINAN 500 dollarë N THESE NUK DO T FUNDIT DHE MUND T BE FINAN 500 $ N THESE NUK MUND T FUSHEN MASKEN DHE MUND T BE FINAN 500 dollarë N IFSE NUK MUND T EN FUNDIT BOTEN MASKE. NUK E NDIKONI BOTEN E MASKEVE. NUK E NDIKONI BOTEN E MASKEVE. MIJË NUK E NDIKONI BOTEN E MASKEVE. MJET POPULL

Gruaja hedh ushqim në dyqan ushqimore Dallas pasi punëtorët i kërkojnë asaj të vish një maskë

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.067"> PUNËTORËVE </text>
<text sub="clublinks" start="1.868" dur="0.067"> PUNT WHO </text>
<text sub="clublinks" start="1.935" dur="0.133"> PUNTAR WHT QO JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2.068" dur="0.2"> PUNT, të cilët janë duke provuar </text>
<text sub="clublinks" start="2.268" dur="0.534"> PUNTAR WHT QO JAN TY MUND T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2.802" dur="0.067"> PUNT, të cilët janë duke u përpjekur të zbatojnë </text>
<text sub="clublinks" start="2.869" dur="0.167"> PUNT, të cilët janë duke u përpjekur të zbatojnë </text>
<text sub="clublinks" start="3.036" dur="0.267"> PUNT, të cilët janë duke u përpjekur të zbatojnë rregullat. </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="0.2"> Zbatimi i rregullave. </text>
<text sub="clublinks" start="3.503" dur="0.167"> Zbatimi i rregullave. KËTO </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.1"> Zbatimi i rregullave. KETA NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.133"> Zbatimi i rregullave. KESTU JAN NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.167"> Zbatimi i rregullave. KESTO NJERZ JAN W PUN </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.234"> KESTO NJERZ JAN W PUN </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.033"> KESTU NJERZIT JAN W T PUNOJN TH NGA </text>
<text sub="clublinks" start="4.337" dur="0.234"> KESTU NJERZ T A PUNOJN TH NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.233"> KESTU NJERZ T A PUNOJN TH NGA PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="4.804" dur="0.1"> KESTO NJERZ po punojnë përmes një veprimi pandemik </text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.167"> KESTU NJERZIT JAN PUNOJN TH NGA një PANDEMIK që po bën këtë </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.267"> PER NJ A PANDEMIK Q DO BINGNES KT </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="0.1"> PROR NJ P PANDEMIK duke bërë këtë thelbësore </text>
<text sub="clublinks" start="5.438" dur="0.067"> PROR NJ A PANDEMIK Q DO BN TH KEST PUNT E RNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.367"> PROR NJ A PANDEMIK Q DO BN TH KEST PUN T E QNDRUESHME T </text>
<text sub="clublinks" start="5.872" dur="0.067"> PER NJ A PANDEMIK Q DO BN TH KEST JO PUNT E RNDSISHME T TO MBIJEN </text>
<text sub="clublinks" start="5.939" dur="0.133"> PROR NJ A PANDEMIK Q DO B THNES KEST JO PUN TSS QNDRUARA T K MBIJEN TON </text>
<text sub="clublinks" start="6.072" dur="0.1"> BASHKSIS E THEMELORE T M KNYRI </text>
<text sub="clublinks" start="6.172" dur="0.134"> PUNT THEMELORE P TOR T K MSUAR TAN + + @ </text>
<text sub="clublinks" start="6.306" dur="0.167"> PUNA THEMELORE P KR T K MSUAR JETN TONA </text>
<text sub="clublinks" start="6.473" dur="0.867"> PUNT THEMELORE P KR T MSUAR T L GJITHA TIV JETS TONA. </text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.2"> JETA E FUNDIT. </text>
<text sub="clublinks" start="7.54" dur="0.167"> JETA E FUNDIT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="7.707" dur="0.1"> JETA E FUNDIT. >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> JETA E FUNDIT. >> Gazetari: KJO </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.301"> JETA E FUNDIT. >> Gazetari: Kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.267"> JETA E FUNDIT. >> Gazetari: Kjo OSHT O NJ </text>
<text sub="clublinks" start="8.475" dur="0.233"> >> Gazetari: Kjo OSHT O NJ </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="3.737"> >> Gazetari: Kjo është një nga gratë e grave </text>
<text sub="clublinks" start="12.445" dur="0.267"> >> Gazetari: KJO ISSHT E PRGJITHSHME E GRUAVE </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.367"> >> Gazetari: KJO .SHT O NJ O RIN E PRGJITHSHME e grave </text>
<text sub="clublinks" start="13.079" dur="0.234"> >> Gazetari: KJO ISSHT O NJEL MESHTIMI I FUNDIT TO FUNDIT TOM GRAVE </text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.2"> MESHTIMI I FUQS S FUNDIT T GRAVE </text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.067"> M MSIMI I FALS S FUNDIT T W GRAVE PRMBLEDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="13.58" dur="0.133"> MELSIMI I FUQS SO FUNDIT T W GRAVE PVERR MJETET </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.034"> PELRMBLEDHJEN E FOKS SOUTH FUNDIT T W GRAVE PVERR KRKES </text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="0.267"> MELSIMI I FOKS S FUNDIT T GRAVE PVERR KRKESN P TOR </text>
<text sub="clublinks" start="14.014" dur="0.266"> MELSIMI I FOKOS SO FUNDIT T W GRAVE PVERR KRKES TON PR VESHJE </text>
<text sub="clublinks" start="14.28" dur="0.301"> MELSIMI I FOKOS S F FUNDIT TOM GRAVE PVERR KRKES T TO VESHT ​​A </text>
<text sub="clublinks" start="14.581" dur="0.1"> P OR K RERKESN P TOR VESHJE A </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.133"> P OR K RERKESN P TOR VESHJE A + @ </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.1"> P OR K RERKESN P TOR VESHJE MASKE. </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="0.267"> Maskë. </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="0.067"> Maskë. DËSHMITARËT </text>
<text sub="clublinks" start="15.248" dur="0.1"> Maskë. D WSHMITET E SHUMAY </text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="2.369"> Maskë. Dëshmitarët thonë këtë </text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.301"> Maskë. Dëshmitarët thonë se kjo kaos </text>
<text sub="clublinks" start="18.018" dur="0.233"> Dëshmitarët thonë se kjo kaos </text>
<text sub="clublinks" start="18.251" dur="0.067"> Dëshmitarët thonë se kjo kaos shpërtheu </text>
<text sub="clublinks" start="18.318" dur="0.067"> Dëshmitarët thonë se kjo kaos shpërtheu në </text>
<text sub="clublinks" start="18.385" dur="0.4"> Dëshmitarët thonë se kjo kaos shpërtheu në një </text>
<text sub="clublinks" start="18.785" dur="2.269"> Dëshmitarët thonë se kjo kaos shpërtheu në një FIESTA </text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.233"> Dëshmitarët thonë se kjo kaos shpërtheu në një ushqim FIESTA </text>
<text sub="clublinks" start="21.287" dur="0.201"> ERUPTED N A NJ A GRUPI FIESTA </text>
<text sub="clublinks" start="21.488" dur="0.066"> ERUPTED N A NJORE SHITJE FIESTA BIMCVE </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.301"> ERUPTED N A NJORE SHITJE FIESTA BCRSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="4.905"> ERUPTED N A NJORE SHITJE FIESTA BIM GROVE N ON SAT + @ URDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="26.76" dur="0.166"> Dyqani në SAT + @ URDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="26.926" dur="0.501"> Dyqani në SAT + @ URDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="27.427" dur="0.601"> Dyqani në SAT + @ URDAY. Dëshmitë </text>
<text sub="clublinks" start="28.028" dur="0.266"> Dyqani në SAT + @ URDAY. Dëshmitë që </text>
<text sub="clublinks" start="28.294" dur="0.101"> Dyqani në SAT + @ URDAY. Dëshmitë që qëllojnë </text>
<text sub="clublinks" start="28.395" dur="0.2"> Dyqani në SAT + @ URDAY. Dëshmitë që qëllojnë + @ </text>
<text sub="clublinks" start="28.595" dur="0.2"> Dëshmitë që qëllojnë + @ </text>
<text sub="clublinks" start="28.795" dur="0.1"> DITA Q TH MUND T SHTETONIN + @ VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.134"> Dëshmitarët që thanë SHENJT + + @ VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="29.029" dur="0.266"> DITA Q TH MUND T SHEN THE + @ VIDEO Tha se Se </text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.334"> DITA Q TH MUND T SHEN THE + @ VIDEO Tha se Q THE </text>
<text sub="clublinks" start="29.629" dur="0.134"> DITA Q TH MUND T SHEN THE + @ VIDEO Tha se KLIENTI </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.166"> VIDEO Tha se KLIENTI </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="0.101"> VIDEO Tha se KLIENTI GOT </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.1"> VIDEO Tha se KLIENTI GOT UPSET </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.166"> VIDEO Tha se KLIENTI GOT UPSET afër </text>
<text sub="clublinks" start="30.296" dur="0.101"> VIDEO Tha se KLIENTI GOT UPSET K NERKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="30.397" dur="0.333"> VIDEO Tha se KLIENTET DUHET UPSET KUVENDUAR KU JU </text>
<text sub="clublinks" start="30.73" dur="0.167"> SHKENI UPSET Q NENDRUAR KU MUND </text>
<text sub="clublinks" start="30.897" dur="0.134"> SHKENI UPSET Q NENDRUAR KU VARG </text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.2"> SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR MENAXHUAR </text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="0.066"> SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR KUJDES Menaxheri </text>
<text sub="clublinks" start="31.297" dur="0.167"> SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR KUJDES Menaxheri ASKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="31.464" dur="0.301"> SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR KUJDES Menaxheri ASKUAR P HERR T </text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="0.567"> SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR MENAXHUARI ASKUAR P HERR VAJ </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.4"> SHKENI UPSET Q NENDRUAR QAR MENAXHUARI ASKUAR PR VESHJEN A </text>
<text sub="clublinks" start="32.732" dur="0.2"> MENAXHUARI I KKRKUAR E TIJ VESHT ​​A </text>
<text sub="clublinks" start="32.932" dur="0.101"> MENAXHUARI I K ASRKUAR E TIJ VESHT ​​MASKE. </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="0.166"> Maskë. </text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.1"> Maskë. </text>
<text sub="clublinks" start="33.299" dur="0.067"> Maskë. GRUAJA </text>
<text sub="clublinks" start="33.366" dur="0.1"> Maskë. GRUA ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.334"> Maskë. GRUA ESHTE SHIKU </text>
<text sub="clublinks" start="33.8" dur="0.133"> Maskë. GRUA ISSHT ESHT HO QLDNDRON </text>
<text sub="clublinks" start="33.933" dur="0.134"> Maskë. GRUA ISSHT HO ESHT HO MUAJME A </text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.2"> GRUA ISSHT HO ESHT HO MUAJME A </text>
<text sub="clublinks" start="34.267" dur="0.033"> GRUA SESHTEN ESHT HO MUAJ MUAJME </text>
<text sub="clublinks" start="34.3" dur="0.167"> GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJ MASKE N </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.301"> GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJ MASK N HER TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="34.768" dur="0.233"> GRUA ISSHT ESHT HO MUAJ MUAJ MASKE N dorën e saj </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.1"> GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJ MASKE N dorën e saj AS </text>
<text sub="clublinks" start="35.101" dur="0.2"> GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJ MASKE N dorën e saj SI SHE </text>
<text sub="clublinks" start="35.301" dur="0.201"> GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJME MASKUAR N HER dorën e saj, ashtu siç bën </text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.4"> GRUA ISSHTEN ESHT HO MUAJ MUAJME MASKE N H dorën e saj, ashtu siç e bën A </text>
<text sub="clublinks" start="35.902" dur="0.2"> MASKUAR N HER DOR SN E TIJ SI KA BAKNI A </text>
<text sub="clublinks" start="36.102" dur="0.067"> Maska në dorën e saj, pasi ajo krijon një mësim </text>
<text sub="clublinks" start="36.169" dur="0.133"> Maska në dorën e saj, pasi ajo krijon një mësim dhe një </text>
<text sub="clublinks" start="36.302" dur="0.101"> Maska në dorën e saj, pasi ajo krijon një MES DHE STORM + @ S </text>
<text sub="clublinks" start="36.403" dur="0.2"> Maska në dorën e saj, pasi ajo krijon një MES DHE STORM + @ SUT. </text>
<text sub="clublinks" start="36.603" dur="0.167"> MESS DHE STORM + @ S OUT. </text>
<text sub="clublinks" start="36.77" dur="4.104"> MESS DHE STORM + @ S OUT. DUE </text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.3"> MESS DHE STORM + @ S OUT. PËR SHKAK TË </text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.334"> MESS DHE STORM + @ S OUT. PËR SHKAK TË </text>
<text sub="clublinks" start="41.508" dur="0.3"> MESS DHE STORM + @ S OUT. VUERTET N CO SHUM-19 </text>
<text sub="clublinks" start="41.808" dur="0.1"> MESS DHE STORM + @ S OUT. PUER PANDEMIKICN E KUVENDIT-19 </text>
<text sub="clublinks" start="41.908" dur="0.234"> PUER PANDEMIKICN E KUVENDIT-19 </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.1"> PUER T GJITHA PANDEMIKE T CO KUVITIT-19 </text>
<text sub="clublinks" start="42.242" dur="0.167"> PUER T GJITHA T CO PANDEMIKVS SV KUVIDIT-19 </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.1"> VDEKJEN N CO TYQEN PANDEMIKE TV KUVITIT-19 KAN NDIKIM </text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.133"> VDEKJET N CO TV GJITHA PANDEMIKE TV FUNDIT N 19 FUND TFOR FUNDIT A </text>
<text sub="clublinks" start="42.642" dur="0.2"> VDEKJEN N CO TV GJITHA PANDEMIKE TV FUNDIT N 19 FUNDIN E PUBLIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="42.842" dur="0.201"> DOBI KAN EN NDIKIMI PUBLIK </text>
<text sub="clublinks" start="43.043" dur="0.2"> KAN NDIKONI NDRMJET NJ A MAS M PUBLIKE </text>
<text sub="clublinks" start="43.243" dur="0.1"> KAN JANE FUQITUR N A ORDINAN MAS PUBLIK + @ CES </text>
<text sub="clublinks" start="43.343" dur="0.233"> KAN NDARJEN N ORDINAN MASS PUBLIK + @ CES SAID </text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.201"> DOBI KANFOR FUQITUR N ORDINAN MASS PUBLIK + @ CES SAID THA SE </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="4.004"> DOBI KANFOR FUQITUR N A ORDINAN MASS PUBLIK + @ CES SAID THA SE A </text>
<text sub="clublinks" start="47.781" dur="0.2"> MASS ORDINAN + @ CES Tha se A </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.2"> MASS ORDINAN + @ CES Tha se një fytyrë </text>
<text sub="clublinks" start="48.181" dur="0.067"> MASS ORDINAN + @ CES SAID THA SE A FAMILJE </text>
<text sub="clublinks" start="48.248" dur="0.066"> MASS ORDINAN + @ CES SAID THA SE A FUND T FAKTOHET </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.334"> MASS ORDINAN + @ CES Tha se KA FAMILJE FASI DO T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="48.648" dur="0.234"> MASS ORDINAN + @ CES Tha se KA FEMIJE FAMILJE DO TQU Kërkohet </text>
<text sub="clublinks" start="48.882" dur="0.233"> LIDHJA E F FMIJS DO T RE Kërkohet </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.034"> LIDHJA E F FMIJS do të kërkohet nga brenda </text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.066"> LIDHJA E F FMIJS DO T RE KQURKOHET Brenda </text>
<text sub="clublinks" start="49.215" dur="0.134"> MBROJTJA E F FMIJS DO T RE KRKOHET Brenda T </text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.267"> MBROJTJA E FACEMIJS DO T RE K RERKOHET NDIDERKOMBTARE E Dyqanit. </text>
<text sub="clublinks" start="49.616" dur="0.267"> Brenda dyqanit. </text>
<text sub="clublinks" start="49.883" dur="0.066"> Brenda dyqanit. SIPAS </text>
<text sub="clublinks" start="49.949" dur="0.101"> Brenda dyqanit. SIPAS </text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.166"> Brenda dyqanit. SIPAS </text>
<text sub="clublinks" start="50.216" dur="0.134"> Brenda dyqanit. Në përputhje me sigurinë </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.267"> Brenda dyqanit. SIPAS KUJDESIT T SEC SIGURIS </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.2"> SIPAS KUJDESIT T SEC SIGURIS </text>
<text sub="clublinks" start="50.817" dur="0.133"> SIPAS KUJDESIT T SIGURIS QE </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.067"> SIPAS KUJDESIT T SEC SIGURIS Q TH NDIKON </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.3"> SIPAS KUJDESIT T SEC SIGURIS QAT NDIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.134"> PCR KUJDESIN E SIGURIS Q TH NDODHJE NUK është </text>
<text sub="clublinks" start="51.451" dur="0.167"> SIPAS KUJDESIT TUR SIGURIS Q TH NDODHJE NUK ISSHT izolohet </text>
<text sub="clublinks" start="51.618" dur="0.066"> Q IN INCIDENTI NUK ISSHT I izoluar </text>
<text sub="clublinks" start="51.684"> QC NDODHJE NUK ISSHT ISOLLUAR + </text>
<text sub="clublinks" start="51.684" dur="0.167"> + @ </text>
<text sub="clublinks" start="51.851" dur="0.1"> + @ QE </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.101"> + @ ATA KJO </text>
<text sub="clublinks" start="52.052" dur="4.804"> + @ QE KANE </text>
<text sub="clublinks" start="56.856" dur="0.334"> + @ QE KANE QENE </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.234"> + @ QE KA QENI SEVARA </text>
<text sub="clublinks" start="57.424" dur="0.367"> KJO KA QENI SEVERAL </text>
<text sub="clublinks" start="57.791" dur="0.133"> KJO KANE KANE KONTABJE SEVARA. </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.2"> Konfrontime. </text>
<text sub="clublinks" start="58.124" dur="0.1"> Konfrontime. DISA </text>
<text sub="clublinks" start="58.224" dur="0.167"> Konfrontime. DISA TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.067"> Konfrontime. DISA BIZNESA T O TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="58.458" dur="0.2"> Konfrontime. DISA BIZNESA TTHER TJERA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.234"> DISA BIZNESA TTHER TJERA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.167"> DISA BIZNESA TTHER TJERA janë duke parë </text>
<text sub="clublinks" start="59.059" dur="0.066"> DISA BIZNESA TTHER TJERA JAN SE T SE SHIHIN KLIENTET </text>
<text sub="clublinks" start="59.125" dur="0.067"> DISA BIZNESA TTHER TJERA JAN SE T SE SHIHIN KLIENTET E KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.2"> DISA BIZNESA TTHER TJERA JAN SE T SE SHIHIN KLIENTET E SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="59.392" dur="4.972"> DISA BIZNESA TTHER TJERA JAN SE T SE SHIHIN KLIENTET E PASQYTM </text>
<text sub="clublinks" start="64.364" dur="0.2"> Shihni klientët më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="5.305"> VSHTJEN E KLIENTVE T L VDES P OR MASKEN </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.267"> SHIKONI KLIENTT T SHUM RRETH MASKAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="70.136" dur="0.167"> ROLET E MASKS. </text>
<text sub="clublinks" start="70.303" dur="0.1"> ROLET E MASKS. ON </text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.1"> ROLET E MASKS. N J QERSHOR </text>
<text sub="clublinks" start="70.503" dur="0.134"> ROLET E MASKS. P JR Qershorin Gjashtë </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.367"> ROLET E MASKS. P ONR Qershorin Gjashtë, </text>
<text sub="clublinks" start="71.004" dur="0.1"> ROLET E MASKS. P JR Qershorin Gjashtë, TY </text>
<text sub="clublinks" start="71.104" dur="0.133"> ROLET E MASKS. P ONR QERSHOR JAN 6, Ata thanë </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.267"> ROLET E MASKS. P JR Qershorin Gjashtë, ata thanë A </text>
<text sub="clublinks" start="71.504" dur="0.334"> ROLET E MASKS. P JR Qershorin Gjashtë, ata thanë një njeri </text>
<text sub="clublinks" start="71.838" dur="0.267"> P JR Qershorin Gjashtë, ata thanë një njeri </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.033"> Në Qershor të Gjashtë, ata thanë një njeri të ASSAULTED </text>
<text sub="clublinks" start="72.138" dur="0.167"> Në Qershor të Gjashtë, ata thanë një njeri të ASSAULTED A </text>
<text sub="clublinks" start="72.305" dur="0.067"> P JR Qershorin e Gjashtë, ata thanë një njeri ASSAULTED një punëtor </text>
<text sub="clublinks" start="72.372" dur="0.133"> Në Qershor të Gjashtë, ata thanë një njeri ASSAULTED një punëtor AT </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="0.334"> Në Qershor të Gjashtë, ata thanë një njeri ASSAULTED një punëtor në A </text>
<text sub="clublinks" start="72.839" dur="0.267"> ASSAULTED një punëtor në A </text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.067"> ASSAULTED një punëtor në një biznes </text>
<text sub="clublinks" start="73.173" dur="0.066"> ASSAULTED një punëtor në një biznes kur </text>
<text sub="clublinks" start="73.239" dur="0.067"> ASSAULTED një punëtor në një biznes kur ai </text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.3"> ASSAULTED një punëtor në një biznes kur ai ishte </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.234"> ASSAULTED një punëtor në një biznes kur u kërkua </text>
<text sub="clublinks" start="73.84" dur="0.1"> ASSAULTED një punëtor në një biznes kur u kërkua </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.2"> BIZNESI KU JU ASHTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="74.14" dur="0.034"> BIZNESI KU JU ASKUAR T TO VESH </text>
<text sub="clublinks" start="74.174" dur="0.233"> BIZNESI KU JU ASKUAR T TO VESHT ​​A A </text>
<text sub="clublinks" start="74.407" dur="0.234"> BIZNESI KU JU ASKUAR T TO VESH NJ A MASKE. </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.3"> Vish një maskë. </text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.1"> Vish një maskë. ka </text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.034"> Vish një maskë. KERTU QENI </text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.166"> Vish një maskë. KA QENI A </text>
<text sub="clublinks" start="75.241" dur="0.267"> Vish një maskë. KA QENI NJ A LITTL + @ E </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.167"> Vish një maskë. KANE QENI NJ L LITTL + @ E RESISTA </text>
<text sub="clublinks" start="75.675" dur="0.134"> KANE QENI NJ L LITTL + @ E RESISTA </text>
<text sub="clublinks" start="75.809" dur="0.133"> KA QENI NJE LITTL + @ E REVISTA, </text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> KA QENI NJ A LITTL + @ E REZISTENCA, P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.133"> KA QENI NJ A LITTL + @ E REVISTA, P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="76.142" dur="0.267"> KANE QENI NJ L LITTL + @ E REVISTA, P FORR M T MADH </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.3"> KA QENI NJ A LITTL + @ E REZISTENCA, P FORR PJESN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="76.709" dur="0.234"> KA QENI NJ A LITTL + @ E REZISTENCA, P FORR POPULLIN PJES M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="76.943" dur="0.1"> KA QENI NJE LITTL + @ E REZISTENCA, PER POPULLSIN E PJESA MOST T MADH </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.234"> , P FORR PJESN E SHUM POPULLORE KAN </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="0.167"> , P FORR PJESN SHUM POPULLORE QEN JAN </text>
<text sub="clublinks" start="77.444" dur="0.1"> , P FORR PJESN M SHUM POPULLAT KAN NDRTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="0.133"> , P FORR PJESN SHUM POPULLORE QEN NDERTOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="77.677" dur="0.134"> , P FORR PJESN SHUM POPULLORE QEN NDERTOHEN T O TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="77.811" dur="0.2"> , P FORR PJESN SHUM POPULLORE QEN NDERTOHET NGA MASKA E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="78.011" dur="0.333"> , P FORR PJESN SHUM POPULLORE QEN NDERTOHEN NGA MASKA E TYRE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="78.344" dur="0.301"> JANE NDERTUAR NGA MASKA E TYRE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.1"> JAN TUL NDERTOJN O MASKEN E TYRE DHE PUTTING </text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.067"> JAN NDERTIMI I MASKIRS S TYRE DHE N P NDNI IT </text>
<text sub="clublinks" start="78.812" dur="0.1"> JANE NDERTUAR NGA MASKA E TYRE DHE NDERTIMI I TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="78.912" dur="0.133"> JANE NDERTUAR NGA MASKA E TYRE DHE PUSHTIMI N IT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.3"> JAN TUL NDEROJN M MASKEN E TYRE DHE T P NDODHNI N ON DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="79.345" dur="0.134"> JAN TUL NDEROJN MASKEN E TYRE DHE T P NDOSHME N ON DHE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="79.479" dur="0.167"> JAN TUL NDEROJN M MASKEN E TYRE DHE PUSHTIMIN E TIJ DHE JEMI HAPPY </text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.233"> Duke e futur dhe ne jemi të lumtur </text>
<text sub="clublinks" start="79.879" dur="0.167"> Duke e futur atë dhe ne jemi shumë të lumtur </text>
<text sub="clublinks" start="80.046" dur="0.334"> Duke e futur atë dhe ne jemi shumë mirë për këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="80.38" dur="0.167"> NE LIDHJE ME ATE. </text>
<text sub="clublinks" start="80.547" dur="0.166"> NE LIDHJE ME ATE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.067"> NE LIDHJE ME ATE. >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="80.78" dur="0.167"> NE LIDHJE ME ATE. >> Gazetari: A </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.234"> NE LIDHJE ME ATE. >> Gazetari: Një LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="81.181" dur="0.1"> NE LIDHJE ME ATE. >> Reporteri: Një dyqan lokal </text>
<text sub="clublinks" start="81.281" dur="0.2"> >> Reporteri: Një dyqan lokal </text>
<text sub="clublinks" start="81.481" dur="0.133"> >> Reporteri: Një pronar lokal dyqanesh </text>
<text sub="clublinks" start="81.614" dur="0.1"> >> Gazetari: Një dyqan vendor ka </text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="0.301"> >> Reporteri: JANAS .SHT NDRMARRJE Një dyqan lokal </text>
<text sub="clublinks" start="82.015" dur="0.367"> >> Reporteri: JAN BE DUHET TW DHNI Dyqan LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="82.382" dur="0.1"> >> Gazetari: Një pronar dyqan lokal ka qenë duke kërkuar klientët </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.167"> VETEMI KA K ASRKUAR KLIENTET </text>
<text sub="clublinks" start="82.649" dur="0.1"> VETEMI KA K ASRKUAR KLIENTT T </text>
<text sub="clublinks" start="82.749" dur="0.167"> VETEMI KA KKRKON klientët të veshin </text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="0.233"> VETEMI KA K ASRKUAR KLIENTET T WE VESHME MASKE </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.267"> VETEMI KA KKRKON klientët të veshin maska ​​dhe </text>
<text sub="clublinks" start="83.416" dur="0.3"> VETEMI KA KKRKON klientët të veshin maska ​​dhe përdorim </text>
<text sub="clublinks" start="83.716" dur="0.267"> VETEMI KA K ASRKON klientët të veshin maska ​​dhe përdorim të dorës </text>
<text sub="clublinks" start="83.983" dur="0.434"> TE VESHTE MASKAT DHE P USRDORIMIN E DORS </text>
<text sub="clublinks" start="84.417" dur="0.1"> TE VESHTE Maska DHE PERDORIMI Sanitizuesin e Doreve. </text>
<text sub="clublinks" start="84.517" dur="0.2"> Sanitizer. </text>
<text sub="clublinks" start="84.717" dur="0.267"> Sanitizer. >> </text>
<text sub="clublinks" start="84.984" dur="0.201"> Sanitizer. >> USUALLY </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.133"> Sanitizer. >> NJERUZIT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="85.318" dur="0.134"> Sanitizer. >> NJER PEZIT NJERZIT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.066"> Sanitizer. >> NJER PEZIT SHUM NGA JANUT </text>
<text sub="clublinks" start="85.518" dur="0.1"> Sanitizer. >> NJER PEZIT NJERZOR NGA JAN OF </text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="0.267"> >> NJER PEZIT NJERZOR NGA JAN OF </text>
<text sub="clublinks" start="85.885" dur="0.067"> >> NJER PEZIT SHUM NGA PJESA E QYTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="85.952" dur="0.167"> >> NJER PEZIT NJERZOR NGA SHTETI I OSE </text>
<text sub="clublinks" start="86.119" dur="0.033"> >> NJER PEZIT NJERZOR NGA SHTETI I SHOQ ORRIS </text>
<text sub="clublinks" start="86.152" dur="1.702"> >> NJER PEZIT NJERZOR NGA SHTETI I SHOQRIS, </text>
<text sub="clublinks" start="87.854" dur="0.234"> >> NJER PEZIT NJERZOR NGA PJESA E QYTETIT DHE SHOCK, POR </text>
<text sub="clublinks" start="88.088" dur="0.4"> >> NJER PEZIT NJERZOR NGA PJESA E QYTETIT DHE SHOCK, POR TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="88.488" dur="0.2"> >> NJER PEZIT NJERZOR NGA PJESA E QYTETIT DHE SHOCK, POR JU LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.401"> QYTET OSE SHOCK, POR JU LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="0.066"> QYTET OSE SHOCK, POR JU QEN banorët e zonës </text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.1"> QYTET OSE SHOCK, POR T RES B RESNI Q RESNDIDSIT LOCAL </text>
<text sub="clublinks" start="89.255" dur="0.1"> QYTET OSE SHOCK, POR T RES BIDN RES QIDNDRUESHTOCN LOKALE B DONI </text>
<text sub="clublinks" start="89.355" dur="0.034"> QYTET OSE SHOCK, POR T RES B RESNI Q RESNDRUESHTOCN LOKALE JAN SI </text>
<text sub="clublinks" start="89.389" dur="0.467"> QYTET OSE SHOCK, POR T RES B RESN QIDNDRUESHT LN LOKALE B DONI SI A </text>
<text sub="clublinks" start="89.856" dur="0.1"> QYTET OSE SHOCK, POR T RES BIDN QIDNDRUESHT LN LOKALE B DONI K ASTOJ si KURSES </text>
<text sub="clublinks" start="89.956" dur="0.234"> B RESRTSIT E BNI SI GJYKAN </text>
<text sub="clublinks" start="90.19" dur="0.1"> B RESRTSIT E B ITNI SI AS GJYKAT AND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.1"> B RESRTSIT E B ITNI SI KURNIZ DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="90.39" dur="0.167"> B RESRTSIT E BNI SI KURNIZ DHE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="4.804"> B RESRTSIT E BNI SI KURNIZ DHE JEMI MIR </text>
<text sub="clublinks" start="95.361" dur="0.534"> B RESRTSIT E BNI SI GJENI GJYKATA DHE JEMI MAD T Gëzuar </text>
<text sub="clublinks" start="95.895" dur="0.634"> B RESRTSIT E BNI SI KURNIZMI DHE JEMI MIR PR KT. </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.2"> DHE JEMI DUHET T GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.368"> DHE JEMI DUHET T GJITHA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.066"> DHE JEMI DUHET T GJITHA. >> Gazetari: + @ </text>
<text sub="clublinks" start="97.163" dur="0.134"> DHE JEMI DUHET T GJITHA. >> Gazetari: + @ IS </text>
<text sub="clublinks" start="97.297" dur="0.133"> DHE JEMI DUHET T GJITHA. >> Gazetari: + @ IS EVEN </text>
<text sub="clublinks" start="97.43" dur="0.234"> DHE JEMI DUHET T GJITHA. >> Reporteri: + @ ESHTE MEN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="97.664" dur="0.333"> >> Reporteri: + @ ESHTE MEN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.201"> >> Reporteri: + @ ESHTE SHUM SHUM KOMON </text>
<text sub="clublinks" start="98.198" dur="0.367"> >> Reporteri: + @ ESHTE SHUM SHENJT E KOMUNIT </text>
<text sub="clublinks" start="98.565" dur="0.1"> >> Gazetari: + @ ESHTE SHUM SHUM SENSE BU + @ SINESSES </text>
<text sub="clublinks" start="98.665" dur="0.1"> >> Reporteri: + @ ESHTE SHUM SHUM SONSE BU + @ SINESSES IN </text>
<text sub="clublinks" start="98.765" dur="0.334"> SENSE BUJQ COMMSORE BU + @ SINESSES IN </text>
<text sub="clublinks" start="99.099" dur="0.233"> SENSE BUJTARE BU + @ SINESSES N IN DALLAS </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.134"> SENSE BUJT COMMS BU + @ SINESSES N D VEND DALLAS </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.1"> SONSE BU + dhe SINESSES N IN SHTET DALLAS JAN </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.133"> SENSE BUJT @S BU + @ SINESSES N IN QYTETIN E DALLAS JAN A T NDERUAR </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.134"> SENSE BUJT @S BU + @ SINESSES NUNT QYTETIN DALLAS JAN ON N </text>
<text sub="clublinks" start="99.833" dur="0.1"> SONSE BU + dhe SINESSES N IN QYTETIN DALLAS JAN ON N H SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="99.933" dur="0.233"> QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="0.134"> QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="100.3" dur="0.066"> QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT DHE MUND </text>
<text sub="clublinks" start="100.366" dur="0.201"> QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT DHE MUND T BE JET </text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.133"> QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT DHE MUND T BE FINANCUAR </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.1"> QYTETI DALLAS JAN ON N H SHQYRT DHE MUND T BE FINAN 500 $ </text>
<text sub="clublinks" start="100.8" dur="0.134"> QYTETI I DALLAS JAN NOO SHQYRT DHE MUND T BE FINAN 500 $ N $SE </text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.1"> QYTETI I DALLAS JAN ON N ON SHQYRT DHE MUND T BE FINANFOJ 500 dollarë nëse ato </text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.2"> DHE MUND T BE FINAN 500 $ N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="101.234" dur="0.133"> DHE MUND T BE FINAN 500 $ N IFSE DO T B DONI </text>
<text sub="clublinks" start="101.367" dur="0.267"> DHE MUND T BE FINAN 500 $ N THESE NUK </text>
<text sub="clublinks" start="101.634" dur="0.1"> DHE MUND T BE FINAN 500 $ N IFSE NUK MUND T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="101.734" dur="0.167"> DHE MUND T BE FINAN 500 dollarë N THESE NUK DO T FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.267"> DHE MUND T BE FINAN 500 $ N THESE NUK MUND T FUSHEN MASKEN </text>
<text sub="clublinks" start="102.168" dur="0.1"> DHE MUND T BE FINAN 500 dollarë N IFSE NUK MUND T EN FUNDIT BOTEN MASKE. </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.401"> NUK E NDIKONI BOTEN E MASKEVE. </text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.233"> NUK E NDIKONI BOTEN E MASKEVE. MIJË </text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="3.07"> NUK E NDIKONI BOTEN E MASKEVE. MJET POPULL </text>