Awéwé ngalungkeun tuangeun toko di toko grosir saenggeus pagawé ngajak anjeunna nganggo masker subtitles

SUMBANG DASAR SAHA SUMBANG SAHA NUJI SUMBANG SAHA Nuju TRYING SUMBANG SAHA NU NUJI KANGGO KAWASA YANG SAHA NUJAK ALU KAYU ENTOR KAWASAN YANG AYA SANGGUP NU NUJATKEUNNA KAWASA YANG SAHA NUJI KANGGO NUNGGUH RUKA. NGANJAMAT PULANG. NGANJAMAT PULANG. TIAS NGANJAMAT PULANG. INGIN Jalma NGANJAMAT PULANG. SUKAN INGIN NGANJAMAT PULANG. SUKAN INGIN SANGGUH Gawé SUKAN INGIN SANGGUH Gawé INGAN SUKU AYA GAWA NANGGUH INGAN SUKU LAKONKEUN NYAWA INGAN SUKU LAKONKEUN INGGALKEUN PENTEMIK INGAN SUKU LAKONKEUN INGKEUNAAN INGKANG BUDAK Jalma-jalma mangrupikeun hasil anu ngerjakeun INGKOH PANDEMIK NU INGKI INGKEUN PANDEMIK NUNGGUH TIANG ESSENTIAL NGENTOSA PANDEMIK NGEKTEPASKAN TINDAKAN ESSENTIAL NGENTOSA PANDEMIK NGEKALI ANTARA ESSENTIAL JOB TO INGKOH PANDEMIK NU INGKE TIJUAN ESSENTIAL PEKE TUTUP PANDEMIK NU INGKAKE TIJUAN ESSENTIAL PEKEUN KITA NANGKEUN Tugas ESSENTIAL UNTUK MANGSA KITA Tugas ESSENTIAL UNTUK MELENGKEUNKEUN ATAWA + @ Tugas ESSENTIAL UNTUK NANGKEUN HIRUP KITA Tugas ESSENTIAL UNTUK NANGKEUN KITA NGADUKAN KITA. LIVES RUNNING. LIVES RUNNING. >> LIVES RUNNING. >> Wartawan: LIVES RUNNING. >> Wartawan: INI LIVES RUNNING. >> Wartawan: Kieu LIVES RUNNING. >> Wartawan: INI SASIA >> Wartawan: INI SASIA >> Wartawan: INI SATU WANITA >> Wartawan: INI SATU WOMAN SUKU >> Wartawan: INI DIA SATU WOMAN'S PUTRA >> Wartawan: INI SATU WOMAN'S FOUL MOUTH MELTDOWN PEREMPUAN WOMANS MELTDOWN PEREMPUAN WOMAN MUDA MELTDOWN OVER WANITA PEREMPUAN WOMAN MELTDOWN ATAWA WANITA PEREMPUAN WOMAN MELTDOWN ATAWA anu diperyogikeun WANITA PEREMPUAN WOMAN MELTDOWN ATAWA INGINAN TO WANITA PEREMPUAN WOMAN MELTDOWN ATAWA anu diperyogikeun INGIN WANITA PEREMPUAN WOMAN MELTDOWN ATAWA anu diperyogikeun pikeun dilaksanakeun A ATAWA anu diperyogikeun pikeun dibenerkeun A SATU TEU KANGGO UNTUK GAMPANG A + @ ATAWA anu diperyogikeun pikeun ngalakukeun. MASK. MASK. WITNESES MASK. SAKAK WAYANG MASK. WITESES SAYARI INI MASK. WITNESES SABAR TUJUAN INI WITNESES SABAR TUJUAN INI WITNESES SAYANG DI CHAOS INI ERUPTED WITNESES SABAK ING CHAOS ING ATAWA DI ATAS WITNESES SAPATKEAK CHAOS INI DI ATAWA WITESES Ucapkeun CHAOS INI DI ATAS DI FIESTA WITESES Ucapkeun CHAOS INI DI ATAS GRATISI FIESTA KASUT DI GROSES FIESTA KASUT DI BUKU GROSIS FIESTA KASUT DI PUNGSA GRATIS FIESTA MASIH DI ATAWA KOMPAS GRATIS FIESTA DI SAT + @ URDAY. LANGKAH DI SAT + @ URDAY. LANGKAH DI SAT + @ URDAY. THE LANGKAH DI SAT + @ URDAY. THE WITNESES LANGKAH DI SAT + @ URDAY. THE WITNESES NA LANGKAH DI SAT + @ URDAY. THE WITNESES NA SHOT LANGKAH DI SAT + @ URDAY. INGKAH SAKITKEUN YANG MUDA BASA + @ INGKAH SAKITKEUN YANG MUDA BASA + @ INGKAH SAKITKEUN AYA MUDA KASAHA + @ VIDEO INGKAH SAKITKEUN AYA MUDA KASAHA + @ VIDEO SAID INGKAH SAKITKEUN AYA MORPOTKEUNYA + @ VIDEO BASA INGKAH SAKITKEUN AYA MUDA KARGO + @ VIDEO DIAJAK NYA INGKAH SAKITKEUN AYA NGILOSKEUNTIKAN @ VIDEO SAIDI YANG PELAKONAN VIDEO NU KOMPUTA PELANGGAN VIDEO NU KOMPUTA DUMADAKI KUSAHA VIDEO NU KELUAKAN SUKU KUSAHA GOL UPSET VIDEO NU KELUAK NU MUDAH KUSAHA GOT UPSET NEGARA VIDEO NU KELUAKAN NU MUDAH KUSUS GOT UPSET NEAR CHECKOUT VIDEO NU KELUAK NAK KUSAHA GOT UPSET NEAR CHECKOUT KAPI GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANGSA GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANGSA GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER ASKED GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER ASKED DIA GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER ASKED DIA PAKAI GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER ASKED DIA PAKAI GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER ASKED DIA PAKAI KUMAHA A MANAGER ASKED DIA PAKAI KUMAHA A MANAGER ASKED DIA PAKAI KUMAHA MASK. MASK. MASK. THE MASK. WANITA MASK. WOMAN IS MASK. WANITA NYATA MASK. WANITA NYATA SEHINGGA MASK. WANITA JAWA NENG NENGGUTAN A WANITA JAWA NENG NENGGUTAN A WANITA NYATA SEJUKKEUN MASKI WANITA AYA NU DITUTUPKEUN DI MASKU WANITA AYA NU DITUTUPKEUN DI MASKI WANITA NYATA NU TUNGGU MASKEUN DI PULANG WANITA NYATA NU TUNGGU MASKEUN DI ASI KOTA AS WANITA NYATA NU TUNGGU MASKEUN DI ASI KUMAHA AS SHE WANITA AYA NU TAPI NU MASKEUN DI MASALAH ASI KUMAHA WANITA NYATA SEJUKKEUN DI MASALAH ASI KUMAHA AS SHE MANGKE A MASKIN DI DIA KENE AS SHE MANGKE A MASKIN DI DIA KENE AS SHE MANGSA BEDAN MASKIN DI DIA KENE AS SHE MANGGARA KURING AND MASKIN DI KAWAN NYA AS SHE MONTAK KESEURAN DAN KURSUS + @ S MASKU DI KAWIN NYA AS SHE MONTAK KESEURAN DAN STORM + @ S OUT. SENIE DAN STORM + @ S OUT. SENIE DAN STORM + @ S OUT. DUA SENIE DAN STORM + @ S OUT. DUA TO SENIE DAN STORM + @ S OUT. DUA TO SENIE DAN STORM + @ S OUT. DUA TO COVID-19 SENIE DAN STORM + @ S OUT. DUA TO PEKEMIK-COVID-19 DUA TO PEKEMIK-COVID-19 DUA TO THE COVID-19 TEU PANDEMIK DUA TO THE COVID-19 PANDEMIK-TEMA-TEU KUMAHA DUA TO THE COVID-19 PANDEMIK-TEU NGAJEHKEUN AYA NGUKTIKAN DUA TO THE COVID-19 PANDEMIK-TEU NGAJUTNA ATAWA NGADUKKEUN A DUA TO THE COVID-19 PANDEMIK-TEU NGAJEHKEUN AYA NGUKTIKAN PUBLIK SAHA NU SATU NU NU TENGKEU KUKASAN SAHA NU SATU NUJUKKEUN MASKI AWAM TEMA SUKA NU NGADUKAN MASUK PUBLIC ORDINAN + @ CES TEMA SUKA NU NGADUKAN MASUK PUBLIC ORDINAN + @ CES SAID TEMA SUKA NU TANGGALKEUN MASUK ASAWA ORDINAN + CES SAID TEMA SUKA NU TANGGALKEUN MASG ASI ASI ORDINAN + @ CES SAID MASS ORDINAN + @ CES SAID ANU A MASS ORDINAN + @ CES SAID SATU GAMPANG MASS ORDINAN + @ CES SAID yén FACE COVERING MASS ORDINAN + @ CES SAID yén FACE COVERING bakal MASS ORDINAN + @ CES SAID yén FACE COVERING bakal MASS ORDINAN + @ CES SAID yén FACE COVERING DIAJAR FACE COVERING bakal dibutuhkeun RUMAH TINDAKAN AKAN DIAJAKI DI ATAWA FACE COVERING bakal diperyogikeun INSIDE OF FACE COVERING bakal diperyogikeun INSIDE IN FACE COVERING bakal dibutuhkeun di panjuru jalan. INSIDE IN TENGAH. INSIDE IN TENGAH. AKSARI INSIDE IN TENGAH. NUMUTKEUN KANA INSIDE IN TENGAH. DENGAN AKSARI INSIDE IN TENGAH. SUKU BASA KESELANGAN INSIDE IN TENGAH. SUKSANA UNTUK NUNGGUH GURU SUKSANA UNTUK NUNGGUH GURU SUKSARI KEPADA KADAMATAN HAMI SUKAN NYAU NUNG NUJUJU KARAMATAN SUKAN DENGAN PUTIH SUKSARI UNTUK NUNGGUH JUJUR HAMIL DENGAN MANUSIA SUKAN NYAJUJUH KEPUTUSAN KESELAMATAN SUKAN TINDAKNA SUKAN NYAJUJAH KEPADA NGÉSAMEN KESELAMATAN SUKAN TINGGI MUNGGU TANGGUHAN TUJUAN DIAJUKNA YANG RESIDENTEU AYA KANGGO + @ + @ + @ TI + @ INGIN + @ TI INI DIA + @ TI INI TIANG + @ TI INI DIA TENGKEUN ATAWA TI SIEUN NANGGUR INGNA AYA NANGGUR NU KONTEK. KONEKTOR. KONEKTOR. KOMUNITAS KONEKTOR. ILANG LAIN KONEKTOR. ILANG NEGARAAN LAIN KONEKTOR. Sababaraha Usaha LAIN Sababaraha Usaha LAIN ILANG NEGARAAN LAIN GELAP ILANG NEGARAAN LAIN NAJAK KAWAN ILANG NEGARAAN LAIN DIAJAK KASAHA KASAHA ILANG NEGARAAN LAIN GELAP TANGGALKEUN KANGSA ILANG PERNIAGAAN LAIN NUJAK KUSAHA KASAHA KASAHA Nempo KOMISI KANGGO NU TARI PELIHAN CUSTOMERS NGASUTKEUN TANPA MASKALA PELIHAN CUSTOMERS NGASUTKEUN TANPA ROLES MASKU. ROLES MASK. ROLES MASK. ON ROLES MASK. ON JUNE ROLES MASK. ON JUNE AYA ROLES MASK. DI JUNE ENAM, ROLES MASK. ON JUNE SUKU, TEU ROLES MASK. ON JUNE SUKA, SIEW SIEUN ROLES MASK. ON JUNE SUKA, MERDEKA SUKA A ROLES MASK. ON JUNE SUKA, MERDEKA NU SAKITNA ON JUNE SUKA, MERDEKA NU SAKITNA ON JUNE SUKU, MERDEKA NU LUKA NU ASAIULTED ON JUNE SUKU, MERDEKA NU LUKISAN MANUSIA A ON JUNE SUKU, MERDEKA NU LUKA NU TELPON KUMAHA ON JUNE SUKU, MERDEKA NU LUKA NU TELPON KUMAHA ATUR ON JUNE SUKU, MERDEKA NU LUKA NU ANAK DENGAN PEKERJA DI A DIGAYAKKEUN PADAMUAN AT A ASSAULISKEUNÉS BISA KANGGO di hiji usaha ASSAULISKEUNA NUNG NUNG DENGAN PERNIUKAN Waktos DIPENGKEUN Gawé BISA ANAK NEGARA BISA nalika anjeunna DIPENGKEUN Gawé BISA ANAK NEGARA INGNA NYAWA DIPENGKEUN Gawé BISA ANAK NEGARA BISA nalika nganggur DIPENGKEUN Gawé BISA UNTUK PERNIAGAAN KANG DIA DENGAN ASI Usaha DENGAN DIA MANA DIAJAKÉ Usaha DENGAN DIA MANGSA DENGAN KUMAHA Usaha DENGAN DIA MANGSA DENGAN KUMAHA A Usaha DENGAN DIA MANGSA DENGAN KUMAHA MASK. KENCANG MUNGKUNG. KENCANG MUNGKUNG. TI KENCANG MUNGKUNG. TI NYAWA KENCANG MUNGKUNG. TI NYEUNG A KENCANG MUNGKUNG. INGU BASA LITTL + @ E KENCANG MUNGKUNG. INGU BASA LITTL + @ E RESISTA INGU BASA LITTL + @ E RESISTA INGU AYA LITTL + @ E RESISTA, INGIN NYA LITTL + @ E RESISTA, KANGSA INGIN NYA LITTL + @ E RESISTA, UNTUK INGIN NYA LITTL + @ E RESISTA, UNTUK PALING PUTIH INGIN NYA LITTL + @ E RESISTA, UNTUK BAGANGAN PALING INGIN NYA LITTL + @ E RESISTA, KANGGO BASA SANG PALING PALING GELENG INGIN AYA LITTL + @ E RESISTA, KANGGO BISA PALING PAKSA NYAWA , UNTUK PALING BENTUK RÉSÉ HENTEUN , UNTUK PALING BENTUK RÉSÉNA , UNTUK PALING BENTUK RÉSÉ HENTEU AYEUNA , UNTUK PALING BAGI RAKYAT SIEUN AYA TILIKKEUN , UNTUK PALING BAGONG RAKYAT SIEUN AYA NUNGGUH TEMA , UNTUK PALING BAGONG RAKYAT SIEUN AYA MUNGGUH MASKI TEMA , UNTUK PALING BUTANG RÉSÉ NU MUNGGALKEUN MASKI TEMA DAN NUNGGALKEUNKAN MASKI TEMA DAN NENGGALKEUN MASKI TEMA LAN PUTTING NENGGALKEUN MASKI TEMA LAN NENGKUT TI NANGGOLKEUN MASKI TEMA LAN PUTTING IT ON NUNGGALKEUN MASKI TEMA ARTIKAN ARTIKAN TULISAN ING AT TIANG NENGGALKEUN MASKI TEMA LAN NENGLI KITA DI ATAWA TIASA NENGGALKEUN MASKI KARAL DAN NYIASA ATAWA DI ATAWA NENGGALKEUN MASKI TEMA DAN NANGGALKEUN INI ATAWA DENGAN NAMPANG PUTTING TI INI ATAWA INGKAT HADI PUTTING TI NUNG ARI ARI NENGGUT TANGGI PUTTING TI INI ATAWA NUNG ANU NUNGGUH TI ANTARA. TENTUH YANG. TENTUH YANG. >> TENTUH YANG. >> Wartawan: TENTUH YANG. >> Wartawan: A TENTUH YANG. >> Wartawan: KEDAI TENTUH YANG. >> Wartawan: JUJUR LOKAL >> Wartawan: JUJUR LOKAL >> Wartawan: PUTRA PAKSA LOKAL >> Wartawan: PELUANG LOKAL NGEUJI BASA >> Wartawan: PELUANG LOKAL PELUANG AYA TAPI >> Wartawan: PELUANG LOKAL TANGGAP MANGSA DENGAN ASKING >> Wartawan: PELUANG LOKAL TANGGAL NANGGAL MANGSAUKAN CUSTOMERS SAHA NUJU NYANGGIH NANGGALKEUN CUSTOMERS SAHA NUJU NYAWA NANGGALKEUN CUSTOMERS TO SAHA NUJU NYAWA NANGGALKEUN CUSTOMERS Pikeun Urang SAHA NUJU NYAWA NANGGALKEUN CUSTOMERS Pikeun Urang PELAYU AYA NANGGALKEUN PELANGGAN MANGGUNGKEUN MASKA DAN Sateuacana parantos ngawartoskeun PELANGGAN MANGGUNGKEUN ANTARA ATAWA USE SAHA NUWATI NATE KANGGO NANGGALKEUN UNTUK LAMPIRAN GAMPANG ATAU GAMPANG TANGAN MANGGUNGKAN MASKI ARTING GAMPANG NANGGALKEUNKAN MASKI DAN GAMPANG SANITIZER. SANITIZER. SANITIZER. >> SANITIZER. >> GAMITAN SANITIZER. >> DONGI SUKU SANITIZER. >> Sacara pribadi SAKITU DARI SANITIZER. >> DONGENG SAKITNA DARI TARI SANITIZER. >> DONGENG SUKU DENGAN SUKU >> DONGENG SUKU DENGAN SUKU >> DONGENG SUKU DENGAN SUKA TARI >> DENGAN PAKSA TAU SARI DARI KOTA TANPA ATAWA >> DENGAN PAKSA TAU DARI KARUNG TUNGGUNG JAWA ATAWA KEMBUNG >> DENGAN PAKSA TAU DARI KOTA TANPA ATAWA KEMBUNG. >> DONGENG SUKU DENGAN PUTRA TANPA ATAWA KEDAI, TAPI >> DENGAN PAKSA TAU DARI KARUNG TUNGGUNG JAWA ATAWA KEMBUNG, TAPI ANDA >> GOLONG DENGAN PAKSA DARI TANPA JAWA ATAWA KEMBUNG, TAPI ANU KABEH BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI ANU KABEH BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI KANGGURU RAKYAT DESEN BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI KANGGURU RESEPEN DOKTOR BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI KANGGURU RESEPEN DESA LUKSANA BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI KANGGURU RAKYAT DESA LAKON DI ATAWA BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI KANGGURU RAKYAT DESA LAKON DI ATAWA TANJUNG ATAWA KANGGO, TAPI KANGGURU RESEPEN DESA LAKONNA ATAWA NYAIN KURSUS RESIDENTS DO IT AS KURSUS RESIDENTS DO IT AS KURSIA AND RESIDENTS DO IT AS KURSUS AND KAMI RESIDENTS DO IT AS AN KURSUS AND Urang AYEUNA RESIDENTS DO IT AS KURSIA AND Urang GALAS RESIDENTS DO IT AS KURSIA AND Urang GALAS HENTEUN RESIDENTS DO IT AS KURSIA AND Urang GALAS HENTEU AYEUNA. AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. >> AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. >> Wartawan: + @ AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. >> Wartawan: + @ IS AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. >> Wartawan: + @ IS ACARA AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. >> Wartawan: + @ IS ACEN MORE >> Wartawan: + @ IS ACEN MORE >> Wartawan: + @ IS EVEN MORE COMMON >> Wartawan: + @ IS EVEN MORE MORE COMMON SENSE >> Wartawan: + @ IS ACARA LEBIH KOMPOTEN SUMBANG BU + @ SENI >> Wartawan: + @ IS ACARA LEBIH KOMPOTEN SUMBANG BU + @ S negesasi COMMON SENSE BU + @ SAHAES IN KOMPON SENSE BU + @ SAHAJAH DI DALLAS KOMPON SENSE BU + @ SAHAJAH DI NEGARA DALLAS COMMON SENSE BU + @ SAHAJO DI DALLAS COUNTY AYA KOMPON SENSE BU + @ SAHAJO DI DALLAS NEGARA AYE KOMPON SENSE BU + @ SAHAJAH DI NEGARA DALLAS AYA DALAMUN COMMON SENSE BU + @ NEGARA DI DALLAS NEGARA AYEUN KENE NEGARA DALLAS ING DINANG NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI DAN NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI INJAN NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI KANGGO AND BISA NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI KANGGO sareng tiasa diaping NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI KANG HENTEUN ATAWA DAPAT ASIH $ 500 NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI KANG HENTEUN ARIMAN PUTIH $ 500 IF NEGARA DALLAS AYA ING PUTIH DAN DAPAT DIAUNTAR $ 500 IF aranjeunna AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 IF aranjeunna AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU NYAWA AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU TIDAK AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU TIDAK ENTOR AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU TIDAK ENTOR AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU TEU NYUTIKEUN MASK AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU TEU NYANGGO MASALAH MASKU. TANJUH ENFORCE ING DUNIA MASK. TANJUH ENFORCE ING DUNIA MASK. TULISAN TANJUH ENFORCE ING DUNIA MASK. INGGO SUKU

Awéwé ngalungkeun tuangeun toko di toko grosir saenggeus pagawé ngajak anjeunna nganggo masker

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.067"> SUMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="1.868" dur="0.067"> DASAR SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1.935" dur="0.133"> SUMBANG SAHA NUJI </text>
<text sub="clublinks" start="2.068" dur="0.2"> SUMBANG SAHA Nuju TRYING </text>
<text sub="clublinks" start="2.268" dur="0.534"> SUMBANG SAHA NU NUJI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2.802" dur="0.067"> KAWASA YANG SAHA NUJAK ALU KAYU ENTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2.869" dur="0.167"> KAWASAN YANG AYA SANGGUP NU NUJATKEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="3.036" dur="0.267"> KAWASA YANG SAHA NUJI KANGGO NUNGGUH RUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="0.2"> NGANJAMAT PULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="3.503" dur="0.167"> NGANJAMAT PULANG. TIAS </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.1"> NGANJAMAT PULANG. INGIN Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.133"> NGANJAMAT PULANG. SUKAN INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.167"> NGANJAMAT PULANG. SUKAN INGIN SANGGUH Gawé </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.234"> SUKAN INGIN SANGGUH Gawé </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.033"> INGAN SUKU AYA GAWA NANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="4.337" dur="0.234"> INGAN SUKU LAKONKEUN NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.233"> INGAN SUKU LAKONKEUN INGGALKEUN PENTEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="4.804" dur="0.1"> INGAN SUKU LAKONKEUN INGKEUNAAN INGKANG BUDAK </text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.167"> Jalma-jalma mangrupikeun hasil anu ngerjakeun </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.267"> INGKOH PANDEMIK NU INGKI </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="0.1"> INGKEUN PANDEMIK NUNGGUH TIANG ESSENTIAL </text>
<text sub="clublinks" start="5.438" dur="0.067"> NGENTOSA PANDEMIK NGEKTEPASKAN TINDAKAN ESSENTIAL </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.367"> NGENTOSA PANDEMIK NGEKALI ANTARA ESSENTIAL JOB TO </text>
<text sub="clublinks" start="5.872" dur="0.067"> INGKOH PANDEMIK NU INGKE TIJUAN ESSENTIAL PEKE </text>
<text sub="clublinks" start="5.939" dur="0.133"> TUTUP PANDEMIK NU INGKAKE TIJUAN ESSENTIAL PEKEUN KITA NANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="6.072" dur="0.1"> Tugas ESSENTIAL UNTUK MANGSA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="6.172" dur="0.134"> Tugas ESSENTIAL UNTUK MELENGKEUNKEUN ATAWA + @ </text>
<text sub="clublinks" start="6.306" dur="0.167"> Tugas ESSENTIAL UNTUK NANGKEUN HIRUP KITA </text>
<text sub="clublinks" start="6.473" dur="0.867"> Tugas ESSENTIAL UNTUK NANGKEUN KITA NGADUKAN KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.2"> LIVES RUNNING. </text>
<text sub="clublinks" start="7.54" dur="0.167"> LIVES RUNNING. >> </text>
<text sub="clublinks" start="7.707" dur="0.1"> LIVES RUNNING. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> LIVES RUNNING. >> Wartawan: INI </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.301"> LIVES RUNNING. >> Wartawan: Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.267"> LIVES RUNNING. >> Wartawan: INI SASIA </text>
<text sub="clublinks" start="8.475" dur="0.233"> >> Wartawan: INI SASIA </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="3.737"> >> Wartawan: INI SATU WANITA </text>
<text sub="clublinks" start="12.445" dur="0.267"> >> Wartawan: INI SATU WOMAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.367"> >> Wartawan: INI DIA SATU WOMAN'S PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="13.079" dur="0.234"> >> Wartawan: INI SATU WOMAN'S FOUL MOUTH MELTDOWN </text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.2"> PEREMPUAN WOMANS MELTDOWN </text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.067"> PEREMPUAN WOMAN MUDA MELTDOWN OVER </text>
<text sub="clublinks" start="13.58" dur="0.133"> WANITA PEREMPUAN WOMAN MELTDOWN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.034"> WANITA PEREMPUAN WOMAN MELTDOWN ATAWA anu diperyogikeun </text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="0.267"> WANITA PEREMPUAN WOMAN MELTDOWN ATAWA INGINAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="14.014" dur="0.266"> WANITA PEREMPUAN WOMAN MELTDOWN ATAWA anu diperyogikeun INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="14.28" dur="0.301"> WANITA PEREMPUAN WOMAN MELTDOWN ATAWA anu diperyogikeun pikeun dilaksanakeun A </text>
<text sub="clublinks" start="14.581" dur="0.1"> ATAWA anu diperyogikeun pikeun dibenerkeun A </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.133"> SATU TEU KANGGO UNTUK GAMPANG A + @ </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.1"> ATAWA anu diperyogikeun pikeun ngalakukeun. </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="0.267"> MASK. </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="0.067"> MASK. WITNESES </text>
<text sub="clublinks" start="15.248" dur="0.1"> MASK. SAKAK WAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="2.369"> MASK. WITESES SAYARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.301"> MASK. WITNESES SABAR TUJUAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="18.018" dur="0.233"> WITNESES SABAR TUJUAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="18.251" dur="0.067"> WITNESES SAYANG DI CHAOS INI ERUPTED </text>
<text sub="clublinks" start="18.318" dur="0.067"> WITNESES SABAK ING CHAOS ING ATAWA DI ATAS </text>
<text sub="clublinks" start="18.385" dur="0.4"> WITNESES SAPATKEAK CHAOS INI DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="18.785" dur="2.269"> WITESES Ucapkeun CHAOS INI DI ATAS DI FIESTA </text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.233"> WITESES Ucapkeun CHAOS INI DI ATAS GRATISI FIESTA </text>
<text sub="clublinks" start="21.287" dur="0.201"> KASUT DI GROSES FIESTA </text>
<text sub="clublinks" start="21.488" dur="0.066"> KASUT DI BUKU GROSIS FIESTA </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.301"> KASUT DI PUNGSA GRATIS FIESTA </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="4.905"> MASIH DI ATAWA KOMPAS GRATIS FIESTA DI SAT + @ URDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="26.76" dur="0.166"> LANGKAH DI SAT + @ URDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="26.926" dur="0.501"> LANGKAH DI SAT + @ URDAY. THE </text>
<text sub="clublinks" start="27.427" dur="0.601"> LANGKAH DI SAT + @ URDAY. THE WITNESES </text>
<text sub="clublinks" start="28.028" dur="0.266"> LANGKAH DI SAT + @ URDAY. THE WITNESES NA </text>
<text sub="clublinks" start="28.294" dur="0.101"> LANGKAH DI SAT + @ URDAY. THE WITNESES NA SHOT </text>
<text sub="clublinks" start="28.395" dur="0.2"> LANGKAH DI SAT + @ URDAY. INGKAH SAKITKEUN YANG MUDA BASA + @ </text>
<text sub="clublinks" start="28.595" dur="0.2"> INGKAH SAKITKEUN YANG MUDA BASA + @ </text>
<text sub="clublinks" start="28.795" dur="0.1"> INGKAH SAKITKEUN AYA MUDA KASAHA + @ VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.134"> INGKAH SAKITKEUN AYA MUDA KASAHA + @ VIDEO SAID </text>
<text sub="clublinks" start="29.029" dur="0.266"> INGKAH SAKITKEUN AYA MORPOTKEUNYA + @ VIDEO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.334"> INGKAH SAKITKEUN AYA MUDA KARGO + @ VIDEO DIAJAK NYA </text>
<text sub="clublinks" start="29.629" dur="0.134"> INGKAH SAKITKEUN AYA NGILOSKEUNTIKAN @ VIDEO SAIDI YANG PELAKONAN </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.166"> VIDEO NU KOMPUTA PELANGGAN </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="0.101"> VIDEO NU KOMPUTA DUMADAKI KUSAHA </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.1"> VIDEO NU KELUAKAN SUKU KUSAHA GOL UPSET </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.166"> VIDEO NU KELUAK NU MUDAH KUSAHA GOT UPSET NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="30.296" dur="0.101"> VIDEO NU KELUAKAN NU MUDAH KUSUS GOT UPSET NEAR CHECKOUT </text>
<text sub="clublinks" start="30.397" dur="0.333"> VIDEO NU KELUAK NAK KUSAHA GOT UPSET NEAR CHECKOUT KAPI </text>
<text sub="clublinks" start="30.73" dur="0.167"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="30.897" dur="0.134"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.2"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER </text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="0.066"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER ASKED </text>
<text sub="clublinks" start="31.297" dur="0.167"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER ASKED DIA </text>
<text sub="clublinks" start="31.464" dur="0.301"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER ASKED DIA PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="0.567"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER ASKED DIA PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.4"> GOT UPSET NEAR CHECKOUT KANG MANAGER ASKED DIA PAKAI KUMAHA A </text>
<text sub="clublinks" start="32.732" dur="0.2"> MANAGER ASKED DIA PAKAI KUMAHA A </text>
<text sub="clublinks" start="32.932" dur="0.101"> MANAGER ASKED DIA PAKAI KUMAHA MASK. </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="0.166"> MASK. </text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.1"> MASK. THE </text>
<text sub="clublinks" start="33.299" dur="0.067"> MASK. WANITA </text>
<text sub="clublinks" start="33.366" dur="0.1"> MASK. WOMAN IS </text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.334"> MASK. WANITA NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="33.8" dur="0.133"> MASK. WANITA NYATA SEHINGGA </text>
<text sub="clublinks" start="33.933" dur="0.134"> MASK. WANITA JAWA NENG NENGGUTAN A </text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.2"> WANITA JAWA NENG NENGGUTAN A </text>
<text sub="clublinks" start="34.267" dur="0.033"> WANITA NYATA SEJUKKEUN MASKI </text>
<text sub="clublinks" start="34.3" dur="0.167"> WANITA AYA NU DITUTUPKEUN DI MASKU </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.301"> WANITA AYA NU DITUTUPKEUN DI MASKI </text>
<text sub="clublinks" start="34.768" dur="0.233"> WANITA NYATA NU TUNGGU MASKEUN DI PULANG </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.1"> WANITA NYATA NU TUNGGU MASKEUN DI ASI KOTA AS </text>
<text sub="clublinks" start="35.101" dur="0.2"> WANITA NYATA NU TUNGGU MASKEUN DI ASI KUMAHA AS SHE </text>
<text sub="clublinks" start="35.301" dur="0.201"> WANITA AYA NU TAPI NU MASKEUN DI MASALAH ASI KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.4"> WANITA NYATA SEJUKKEUN DI MASALAH ASI KUMAHA AS SHE MANGKE A </text>
<text sub="clublinks" start="35.902" dur="0.2"> MASKIN DI DIA KENE AS SHE MANGKE A </text>
<text sub="clublinks" start="36.102" dur="0.067"> MASKIN DI DIA KENE AS SHE MANGSA BEDAN </text>
<text sub="clublinks" start="36.169" dur="0.133"> MASKIN DI DIA KENE AS SHE MANGGARA KURING AND </text>
<text sub="clublinks" start="36.302" dur="0.101"> MASKIN DI KAWAN NYA AS SHE MONTAK KESEURAN DAN KURSUS + @ S </text>
<text sub="clublinks" start="36.403" dur="0.2"> MASKU DI KAWIN NYA AS SHE MONTAK KESEURAN DAN STORM + @ S OUT. </text>
<text sub="clublinks" start="36.603" dur="0.167"> SENIE DAN STORM + @ S OUT. </text>
<text sub="clublinks" start="36.77" dur="4.104"> SENIE DAN STORM + @ S OUT. DUA </text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.3"> SENIE DAN STORM + @ S OUT. DUA TO </text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.334"> SENIE DAN STORM + @ S OUT. DUA TO </text>
<text sub="clublinks" start="41.508" dur="0.3"> SENIE DAN STORM + @ S OUT. DUA TO COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="41.808" dur="0.1"> SENIE DAN STORM + @ S OUT. DUA TO PEKEMIK-COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="41.908" dur="0.234"> DUA TO PEKEMIK-COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.1"> DUA TO THE COVID-19 TEU PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="42.242" dur="0.167"> DUA TO THE COVID-19 PANDEMIK-TEMA-TEU KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.1"> DUA TO THE COVID-19 PANDEMIK-TEU NGAJEHKEUN AYA NGUKTIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.133"> DUA TO THE COVID-19 PANDEMIK-TEU NGAJUTNA ATAWA NGADUKKEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="42.642" dur="0.2"> DUA TO THE COVID-19 PANDEMIK-TEU NGAJEHKEUN AYA NGUKTIKAN PUBLIK </text>
<text sub="clublinks" start="42.842" dur="0.201"> SAHA NU SATU NU NU TENGKEU KUKASAN </text>
<text sub="clublinks" start="43.043" dur="0.2"> SAHA NU SATU NUJUKKEUN MASKI AWAM </text>
<text sub="clublinks" start="43.243" dur="0.1"> TEMA SUKA NU NGADUKAN MASUK PUBLIC ORDINAN + @ CES </text>
<text sub="clublinks" start="43.343" dur="0.233"> TEMA SUKA NU NGADUKAN MASUK PUBLIC ORDINAN + @ CES SAID </text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.201"> TEMA SUKA NU TANGGALKEUN MASUK ASAWA ORDINAN + CES SAID </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="4.004"> TEMA SUKA NU TANGGALKEUN MASG ASI ASI ORDINAN + @ CES SAID </text>
<text sub="clublinks" start="47.781" dur="0.2"> MASS ORDINAN + @ CES SAID ANU A </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.2"> MASS ORDINAN + @ CES SAID SATU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="48.181" dur="0.067"> MASS ORDINAN + @ CES SAID yén FACE COVERING </text>
<text sub="clublinks" start="48.248" dur="0.066"> MASS ORDINAN + @ CES SAID yén FACE COVERING bakal </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.334"> MASS ORDINAN + @ CES SAID yén FACE COVERING bakal </text>
<text sub="clublinks" start="48.648" dur="0.234"> MASS ORDINAN + @ CES SAID yén FACE COVERING DIAJAR </text>
<text sub="clublinks" start="48.882" dur="0.233"> FACE COVERING bakal dibutuhkeun </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.034"> RUMAH TINDAKAN AKAN DIAJAKI DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.066"> FACE COVERING bakal diperyogikeun INSIDE OF </text>
<text sub="clublinks" start="49.215" dur="0.134"> FACE COVERING bakal diperyogikeun INSIDE IN </text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.267"> FACE COVERING bakal dibutuhkeun di panjuru jalan. </text>
<text sub="clublinks" start="49.616" dur="0.267"> INSIDE IN TENGAH. </text>
<text sub="clublinks" start="49.883" dur="0.066"> INSIDE IN TENGAH. AKSARI </text>
<text sub="clublinks" start="49.949" dur="0.101"> INSIDE IN TENGAH. NUMUTKEUN KANA </text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.166"> INSIDE IN TENGAH. DENGAN AKSARI </text>
<text sub="clublinks" start="50.216" dur="0.134"> INSIDE IN TENGAH. SUKU BASA KESELANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.267"> INSIDE IN TENGAH. SUKSANA UNTUK NUNGGUH GURU </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.2"> SUKSANA UNTUK NUNGGUH GURU </text>
<text sub="clublinks" start="50.817" dur="0.133"> SUKSARI KEPADA KADAMATAN HAMI </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.067"> SUKAN NYAU NUNG NUJUJU KARAMATAN SUKAN DENGAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.3"> SUKSARI UNTUK NUNGGUH JUJUR HAMIL DENGAN MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.134"> SUKAN NYAJUJUH KEPUTUSAN KESELAMATAN SUKAN TINDAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="51.451" dur="0.167"> SUKAN NYAJUJAH KEPADA NGÉSAMEN KESELAMATAN SUKAN TINGGI MUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="51.618" dur="0.066"> TANGGUHAN TUJUAN DIAJUKNA </text>
<text sub="clublinks" start="51.684"> YANG RESIDENTEU AYA KANGGO + @ </text>
<text sub="clublinks" start="51.684" dur="0.167"> + @ </text>
<text sub="clublinks" start="51.851" dur="0.1"> + @ TI </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.101"> + @ INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="52.052" dur="4.804"> + @ TI INI DIA </text>
<text sub="clublinks" start="56.856" dur="0.334"> + @ TI INI TIANG </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.234"> + @ TI INI DIA TENGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="57.424" dur="0.367"> ATAWA TI SIEUN NANGGUR </text>
<text sub="clublinks" start="57.791" dur="0.133"> INGNA AYA NANGGUR NU KONTEK. </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.2"> KONEKTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="58.124" dur="0.1"> KONEKTOR. KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="58.224" dur="0.167"> KONEKTOR. ILANG LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.067"> KONEKTOR. ILANG NEGARAAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="58.458" dur="0.2"> KONEKTOR. Sababaraha Usaha LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.234"> Sababaraha Usaha LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.167"> ILANG NEGARAAN LAIN GELAP </text>
<text sub="clublinks" start="59.059" dur="0.066"> ILANG NEGARAAN LAIN NAJAK KAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="59.125" dur="0.067"> ILANG NEGARAAN LAIN DIAJAK KASAHA KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.2"> ILANG NEGARAAN LAIN GELAP TANGGALKEUN KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="59.392" dur="4.972"> ILANG PERNIAGAAN LAIN NUJAK KUSAHA KASAHA KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="64.364" dur="0.2"> Nempo KOMISI KANGGO NU TARI </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="5.305"> PELIHAN CUSTOMERS NGASUTKEUN TANPA MASKALA </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.267"> PELIHAN CUSTOMERS NGASUTKEUN TANPA ROLES MASKU. </text>
<text sub="clublinks" start="70.136" dur="0.167"> ROLES MASK. </text>
<text sub="clublinks" start="70.303" dur="0.1"> ROLES MASK. ON </text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.1"> ROLES MASK. ON JUNE </text>
<text sub="clublinks" start="70.503" dur="0.134"> ROLES MASK. ON JUNE AYA </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.367"> ROLES MASK. DI JUNE ENAM, </text>
<text sub="clublinks" start="71.004" dur="0.1"> ROLES MASK. ON JUNE SUKU, TEU </text>
<text sub="clublinks" start="71.104" dur="0.133"> ROLES MASK. ON JUNE SUKA, SIEW SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.267"> ROLES MASK. ON JUNE SUKA, MERDEKA SUKA A </text>
<text sub="clublinks" start="71.504" dur="0.334"> ROLES MASK. ON JUNE SUKA, MERDEKA NU SAKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="71.838" dur="0.267"> ON JUNE SUKA, MERDEKA NU SAKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.033"> ON JUNE SUKU, MERDEKA NU LUKA NU ASAIULTED </text>
<text sub="clublinks" start="72.138" dur="0.167"> ON JUNE SUKU, MERDEKA NU LUKISAN MANUSIA A </text>
<text sub="clublinks" start="72.305" dur="0.067"> ON JUNE SUKU, MERDEKA NU LUKA NU TELPON KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="72.372" dur="0.133"> ON JUNE SUKU, MERDEKA NU LUKA NU TELPON KUMAHA ATUR </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="0.334"> ON JUNE SUKU, MERDEKA NU LUKA NU ANAK DENGAN PEKERJA DI A </text>
<text sub="clublinks" start="72.839" dur="0.267"> DIGAYAKKEUN PADAMUAN AT A </text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.067"> ASSAULISKEUNÉS BISA KANGGO di hiji usaha </text>
<text sub="clublinks" start="73.173" dur="0.066"> ASSAULISKEUNA NUNG NUNG DENGAN PERNIUKAN Waktos </text>
<text sub="clublinks" start="73.239" dur="0.067"> DIPENGKEUN Gawé BISA ANAK NEGARA BISA nalika anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.3"> DIPENGKEUN Gawé BISA ANAK NEGARA INGNA NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.234"> DIPENGKEUN Gawé BISA ANAK NEGARA BISA nalika nganggur </text>
<text sub="clublinks" start="73.84" dur="0.1"> DIPENGKEUN Gawé BISA UNTUK PERNIAGAAN KANG DIA DENGAN ASI </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.2"> Usaha DENGAN DIA MANA DIAJAKÉ </text>
<text sub="clublinks" start="74.14" dur="0.034"> Usaha DENGAN DIA MANGSA DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="74.174" dur="0.233"> Usaha DENGAN DIA MANGSA DENGAN KUMAHA A </text>
<text sub="clublinks" start="74.407" dur="0.234"> Usaha DENGAN DIA MANGSA DENGAN KUMAHA MASK. </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.3"> KENCANG MUNGKUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.1"> KENCANG MUNGKUNG. TI </text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.034"> KENCANG MUNGKUNG. TI NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.166"> KENCANG MUNGKUNG. TI NYEUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="75.241" dur="0.267"> KENCANG MUNGKUNG. INGU BASA LITTL + @ E </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.167"> KENCANG MUNGKUNG. INGU BASA LITTL + @ E RESISTA </text>
<text sub="clublinks" start="75.675" dur="0.134"> INGU BASA LITTL + @ E RESISTA </text>
<text sub="clublinks" start="75.809" dur="0.133"> INGU AYA LITTL + @ E RESISTA, </text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> INGIN NYA LITTL + @ E RESISTA, KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.133"> INGIN NYA LITTL + @ E RESISTA, UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="76.142" dur="0.267"> INGIN NYA LITTL + @ E RESISTA, UNTUK PALING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.3"> INGIN NYA LITTL + @ E RESISTA, UNTUK BAGANGAN PALING </text>
<text sub="clublinks" start="76.709" dur="0.234"> INGIN NYA LITTL + @ E RESISTA, KANGGO BASA SANG PALING PALING GELENG </text>
<text sub="clublinks" start="76.943" dur="0.1"> INGIN AYA LITTL + @ E RESISTA, KANGGO BISA PALING PAKSA NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.234"> , UNTUK PALING BENTUK RÉSÉ HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="0.167"> , UNTUK PALING BENTUK RÉSÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="77.444" dur="0.1"> , UNTUK PALING BENTUK RÉSÉ HENTEU AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="0.133"> , UNTUK PALING BAGI RAKYAT SIEUN AYA TILIKKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="77.677" dur="0.134"> , UNTUK PALING BAGONG RAKYAT SIEUN AYA NUNGGUH TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="77.811" dur="0.2"> , UNTUK PALING BAGONG RAKYAT SIEUN AYA MUNGGUH MASKI TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="78.011" dur="0.333"> , UNTUK PALING BUTANG RÉSÉ NU MUNGGALKEUN MASKI TEMA DAN </text>
<text sub="clublinks" start="78.344" dur="0.301"> NUNGGALKEUNKAN MASKI TEMA DAN </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.1"> NENGGALKEUN MASKI TEMA LAN PUTTING </text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.067"> NENGGALKEUN MASKI TEMA LAN NENGKUT TI </text>
<text sub="clublinks" start="78.812" dur="0.1"> NANGGOLKEUN MASKI TEMA LAN PUTTING IT ON </text>
<text sub="clublinks" start="78.912" dur="0.133"> NUNGGALKEUN MASKI TEMA ARTIKAN ARTIKAN TULISAN ING AT </text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.3"> TIANG NENGGALKEUN MASKI TEMA LAN NENGLI KITA DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="79.345" dur="0.134"> TIASA NENGGALKEUN MASKI KARAL DAN NYIASA ATAWA DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="79.479" dur="0.167"> NENGGALKEUN MASKI TEMA DAN NANGGALKEUN INI ATAWA DENGAN NAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.233"> PUTTING TI INI ATAWA INGKAT HADI </text>
<text sub="clublinks" start="79.879" dur="0.167"> PUTTING TI NUNG ARI ARI NENGGUT TANGGI </text>
<text sub="clublinks" start="80.046" dur="0.334"> PUTTING TI INI ATAWA NUNG ANU NUNGGUH TI ANTARA. </text>
<text sub="clublinks" start="80.38" dur="0.167"> TENTUH YANG. </text>
<text sub="clublinks" start="80.547" dur="0.166"> TENTUH YANG. >> </text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.067"> TENTUH YANG. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="80.78" dur="0.167"> TENTUH YANG. >> Wartawan: A </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.234"> TENTUH YANG. >> Wartawan: KEDAI </text>
<text sub="clublinks" start="81.181" dur="0.1"> TENTUH YANG. >> Wartawan: JUJUR LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="81.281" dur="0.2"> >> Wartawan: JUJUR LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="81.481" dur="0.133"> >> Wartawan: PUTRA PAKSA LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="81.614" dur="0.1"> >> Wartawan: PELUANG LOKAL NGEUJI BASA </text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="0.301"> >> Wartawan: PELUANG LOKAL PELUANG AYA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="82.015" dur="0.367"> >> Wartawan: PELUANG LOKAL TANGGAP MANGSA DENGAN ASKING </text>
<text sub="clublinks" start="82.382" dur="0.1"> >> Wartawan: PELUANG LOKAL TANGGAL NANGGAL MANGSAUKAN CUSTOMERS </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.167"> SAHA NUJU NYANGGIH NANGGALKEUN CUSTOMERS </text>
<text sub="clublinks" start="82.649" dur="0.1"> SAHA NUJU NYAWA NANGGALKEUN CUSTOMERS TO </text>
<text sub="clublinks" start="82.749" dur="0.167"> SAHA NUJU NYAWA NANGGALKEUN CUSTOMERS Pikeun Urang </text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="0.233"> SAHA NUJU NYAWA NANGGALKEUN CUSTOMERS Pikeun Urang </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.267"> PELAYU AYA NANGGALKEUN PELANGGAN MANGGUNGKEUN MASKA DAN </text>
<text sub="clublinks" start="83.416" dur="0.3"> Sateuacana parantos ngawartoskeun PELANGGAN MANGGUNGKEUN ANTARA ATAWA USE </text>
<text sub="clublinks" start="83.716" dur="0.267"> SAHA NUWATI NATE KANGGO NANGGALKEUN UNTUK LAMPIRAN GAMPANG ATAU GAMPANG TANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="83.983" dur="0.434"> MANGGUNGKAN MASKI ARTING GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="84.417" dur="0.1"> NANGGALKEUNKAN MASKI DAN GAMPANG SANITIZER. </text>
<text sub="clublinks" start="84.517" dur="0.2"> SANITIZER. </text>
<text sub="clublinks" start="84.717" dur="0.267"> SANITIZER. >> </text>
<text sub="clublinks" start="84.984" dur="0.201"> SANITIZER. >> GAMITAN </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.133"> SANITIZER. >> DONGI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="85.318" dur="0.134"> SANITIZER. >> Sacara pribadi SAKITU DARI </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.066"> SANITIZER. >> DONGENG SAKITNA DARI TARI </text>
<text sub="clublinks" start="85.518" dur="0.1"> SANITIZER. >> DONGENG SUKU DENGAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="0.267"> >> DONGENG SUKU DENGAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="85.885" dur="0.067"> >> DONGENG SUKU DENGAN SUKA TARI </text>
<text sub="clublinks" start="85.952" dur="0.167"> >> DENGAN PAKSA TAU SARI DARI KOTA TANPA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="86.119" dur="0.033"> >> DENGAN PAKSA TAU DARI KARUNG TUNGGUNG JAWA ATAWA KEMBUNG </text>
<text sub="clublinks" start="86.152" dur="1.702"> >> DENGAN PAKSA TAU DARI KOTA TANPA ATAWA KEMBUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="87.854" dur="0.234"> >> DONGENG SUKU DENGAN PUTRA TANPA ATAWA KEDAI, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="88.088" dur="0.4"> >> DENGAN PAKSA TAU DARI KARUNG TUNGGUNG JAWA ATAWA KEMBUNG, TAPI ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="88.488" dur="0.2"> >> GOLONG DENGAN PAKSA DARI TANPA JAWA ATAWA KEMBUNG, TAPI ANU KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.401"> BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI ANU KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="0.066"> BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI KANGGURU RAKYAT DESEN </text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.1"> BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI KANGGURU RESEPEN DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="89.255" dur="0.1"> BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI KANGGURU RESEPEN DESA LUKSANA </text>
<text sub="clublinks" start="89.355" dur="0.034"> BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI KANGGURU RAKYAT DESA LAKON DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="89.389" dur="0.467"> BANDUNG ATAWA SHOK, TAPI KANGGURU RAKYAT DESA LAKON DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="89.856" dur="0.1"> TANJUNG ATAWA KANGGO, TAPI KANGGURU RESEPEN DESA LAKONNA ATAWA NYAIN KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="89.956" dur="0.234"> RESIDENTS DO IT AS KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="90.19" dur="0.1"> RESIDENTS DO IT AS KURSIA AND </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.1"> RESIDENTS DO IT AS KURSUS AND KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="90.39" dur="0.167"> RESIDENTS DO IT AS AN KURSUS AND Urang AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="4.804"> RESIDENTS DO IT AS KURSIA AND Urang GALAS </text>
<text sub="clublinks" start="95.361" dur="0.534"> RESIDENTS DO IT AS KURSIA AND Urang GALAS HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="95.895" dur="0.634"> RESIDENTS DO IT AS KURSIA AND Urang GALAS HENTEU AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.2"> AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. </text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.368"> AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.066"> AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. >> Wartawan: + @ </text>
<text sub="clublinks" start="97.163" dur="0.134"> AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. >> Wartawan: + @ IS </text>
<text sub="clublinks" start="97.297" dur="0.133"> AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. >> Wartawan: + @ IS ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="97.43" dur="0.234"> AND Urang GUNAKAN TENTANG AYA. >> Wartawan: + @ IS ACEN MORE </text>
<text sub="clublinks" start="97.664" dur="0.333"> >> Wartawan: + @ IS ACEN MORE </text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.201"> >> Wartawan: + @ IS EVEN MORE COMMON </text>
<text sub="clublinks" start="98.198" dur="0.367"> >> Wartawan: + @ IS EVEN MORE MORE COMMON SENSE </text>
<text sub="clublinks" start="98.565" dur="0.1"> >> Wartawan: + @ IS ACARA LEBIH KOMPOTEN SUMBANG BU + @ SENI </text>
<text sub="clublinks" start="98.665" dur="0.1"> >> Wartawan: + @ IS ACARA LEBIH KOMPOTEN SUMBANG BU + @ S negesasi </text>
<text sub="clublinks" start="98.765" dur="0.334"> COMMON SENSE BU + @ SAHAES IN </text>
<text sub="clublinks" start="99.099" dur="0.233"> KOMPON SENSE BU + @ SAHAJAH DI DALLAS </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.134"> KOMPON SENSE BU + @ SAHAJAH DI NEGARA DALLAS </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.1"> COMMON SENSE BU + @ SAHAJO DI DALLAS COUNTY AYA </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.133"> KOMPON SENSE BU + @ SAHAJO DI DALLAS NEGARA AYE </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.134"> KOMPON SENSE BU + @ SAHAJAH DI NEGARA DALLAS AYA DALAMUN </text>
<text sub="clublinks" start="99.833" dur="0.1"> COMMON SENSE BU + @ NEGARA DI DALLAS NEGARA AYEUN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="99.933" dur="0.233"> NEGARA DALLAS ING DINANG </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="0.134"> NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI DAN </text>
<text sub="clublinks" start="100.3" dur="0.066"> NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI INJAN </text>
<text sub="clublinks" start="100.366" dur="0.201"> NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI KANGGO AND BISA </text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.133"> NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI KANGGO sareng tiasa diaping </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.1"> NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI KANG HENTEUN ATAWA DAPAT ASIH $ 500 </text>
<text sub="clublinks" start="100.8" dur="0.134"> NEGARA DALLAS AYA ING AKHARI KANG HENTEUN ARIMAN PUTIH $ 500 IF </text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.1"> NEGARA DALLAS AYA ING PUTIH DAN DAPAT DIAUNTAR $ 500 IF aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.2"> AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 IF aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="101.234" dur="0.133"> AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="101.367" dur="0.267"> AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="101.634" dur="0.1"> AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU TIDAK ENTOR </text>
<text sub="clublinks" start="101.734" dur="0.167"> AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU TIDAK ENTOR </text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.267"> AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU TEU NYUTIKEUN MASK </text>
<text sub="clublinks" start="102.168" dur="0.1"> AND DAPATKEUN PUTIH $ 500 KON TEU TEU NYANGGO MASALAH MASKU. </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.401"> TANJUH ENFORCE ING DUNIA MASK. </text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.233"> TANJUH ENFORCE ING DUNIA MASK. TULISAN </text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="3.07"> TANJUH ENFORCE ING DUNIA MASK. INGGO SUKU </text>