Notice: Undefined index: title in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 59

Notice: Undefined index: author_name in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 72

Notice: Undefined index: html in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 77
subtitles October 23, 2020

subtitles

LATAR BELAKANG MUSIK MUSIK KAHIRUPAN - Naha anjeun ningali tempat ieu? Sigana Mars, huh? Tapi ieu sanés Mars. Ieu Volgograd. MUSIK DINAMIK -Naha anjeun reuwas? Abdi ogé. Sareng ieu sanés hiji-hijina hal anu bakal kaget ku anjeun ku Volgograd. Walungan. Mustard. Konci! Mustard ... Angkot aheng. Sareng mustard! Naha mustard seueur pisan? Kusabab Volgograd mangrupikeun ibukota mustard, salah sahiji tina tilu di dunya! Kuring ngingetkeun anjeun: Volgograd terang kumaha kaget. Sareng sanés ngan ukur mustari. Bahkan aya gunung-gunung Martian asli di dieu. Gunung ieu disebut Alexander Graben. Aranjeunna ageung di dieu 30 juta taun ka pengker. Langkung tepatna, ieu sanés gunung anu parantos tumuh. Sagalana di sakurilingna murag. Sareng kageulisan tétéla anu ngan ukur di dieu sareng di Mars. Sareng nalika sababaraha badé ngapung ka Mars, Kuring parantos resep kana pandangan anu henteu rata ieu. - Kumaha anjeun resep éta, Elon Musk? MUSIMIA SAMBUNG Anjeun tiasa dugi ka Volgograd ku sababaraha cara. Ku pesawat. Dina kapal. -Tapi ningali sadaya kaendahan, langkung saé éta dilakukeun dina sapédah. Lempeng sapanjang Volga. Sapédah amfibi nimukeun di Itali ampir 30 taun ka pengker. Aranjeunna liar populér kalayan kami. Tapi aranjeunna hésé pisan kéngingkeunana. Sareng didieu - gampang! Volgograd, anjeun terang kumaha héran! MUSIK LUCU -Kuring panasaran naon éta? -Teman, ogé, ditilik tina gaya, ieu Barcelona. Naha kuring tiasa dugi ka dinya? -Halo. Punten, naha anjeun tiasa nyarios dimana kuring pisan? -Anjeun aya di imah kuring. -Di bumi anjeun ?! -Imah. -Éta sanés Barcelona? -Teu ampir. Gula Khutor. -Sareng kastil disebut ogé Gula. Éta diwangun ku bapak Daud - Valery Danilchuk. Sakali buku murag kana pananganna ngeunaan arsiték Spanyol Antoni Gaudi. Sareng Valery terinspirasi ku karyana, yén anjeunna hoyong ngawangun kastil dina gaya anu sami. Teu heran, panginten kuring aya di Barcelona. -Béjakeun ka kuring timana formulir ieu, anu ngingetkeun kuring sacara pribadi kana és krim? -Jadi ieu és krim. -Bener? Umumna héran, tapi ieu sanés ngan ukur semacam hiasan. Naha anjeun cicing di dieu? -Sumuhun, gedong padumukan. Urang cicing di dieu. -Bayangkeun, di kastil ieu sadayana dilakukeun ku panangan: sareng jati, sareng lukisan, sareng lampu gantung. Sareng bahkan hawu! - Kagét! MUSIK LEMBUT Jalma hirup! Abdi resep cicing di dieu ogé. Tangtosna, kuring henteu pura-pura janten istana. Tapi sél ieu moal nolak. Sumawona, David nyarios yén anjeunna badé nyandak éta. Janten kuring bakal janten tamu munggaran. -Wah! Halo imah Gaudi! Imah és krim. Nya, enya, tangtosna, pandanganana luar biasa di dieu. Wah! Kastil gaya Catalan nyata tempat jalma-jalma cicing. Sareng kasempetan kanggo nyéépkeun wengi dina és krim. Volgograd, anjeun moal lirén ngagumkeun kuring. MUSIK DINAMIK Kuring ngagaduhan istirahat sareng siap angkat. -Halo! Bongiorno! Dimana ka Volgograd? -Tuh. - Sabaraha lami nya? -200 kilométer. -200 kilométer ... Abdi écés bakal maot nalika kuring dugi ka dinya. Urang kedah nyegerkeun diri. Duh, samangka! MUSIK DINAMIK Sanaos Volgograd mangrupikeun ibukota mustard, éta ogé kasohor samangka na. MUSIK DINAMIK Sambel -Teu terang, leres pilih samangka anu pas - éta seni sapinuhna. Sigana kuring yén urang moal tiasa ngalakukeun tanpa spesialis. Trik utami dina melak samangka nyaéta gaduh waktos pikeun ngumpulkeun éta ti lapangan sateuacan batur ngajemput aranjeunna. MUSIK DINAMIK -Kanggo ngumpulkeun samangka, anjeun kedah bertindak salaku hiji tim. -Aduh, pameget samangka! Abdi Georgy Cherdantsev, sareng kami sareng anjeun dina pertandingan akhir usum panén. Di lapangan, tim kulawarga Grigoryan: Maroussia, Naira, Gevorg sareng legionnaire Romawi Federico Arnaldi. Janten kacapi tukang jaga henteu disada, sabab ieu samangka sorangan. Gevorg leumpang ngalangkungan sawah sareng nyandak samangka. Lulus ka Marusya. Marusya ngaliwat ka Naira. Naira mikeun samangka ka Gevorg. Gevorg ngagantung dina Federico. Samangka di tukang! Aya! Duh, punten, urang tuang samangka engké. Sajauh ieu kami ngan ukur ngumpulkeun aranjeunna. Tim Grigoryan kaluar tina jalan. Tapi legionnaire Romawi urang ngalakukeun hébat! Arnaldische! Samangka! Barina ogé, éta tiasa. Abdi badé béréskeun sadayana ayeuna. Ieu kameunangan! MUSIK BAGUS - Réréncangan, kuring kantos mikir yén samangka kagungan kulawarga waluh, tapi samangka khusus ieu kagungan kulawarga Grigoryan. Sareng ayeuna kuring bakal nyerahkeun ka kulawarga Orlov. PISAH -Kusabab Orlovs masak tina samangka Ngaruwat luar biasa kawas marshmallow. -Ntu waktos anu lami pisan garing, sabab samangka utamina diwangun ku cai. Sareng éta ngan ukur cocog sareng kéju. -Muhun. Ékspériménna henteu réngsé di dinya. -Baturan, urang parantos ngadamel caprese sarébu taun sareng henteu kantos terang yén anjeun tiasa ngagentos tomat ku samangka. MUSIK DINAMIK Kuring malah bakal nyarios yén éta langkung nyegerkeun tibatan caprese asli. Sareng naon anu piknik tanpa lampu aperitif? Sumawona, ieu ku sirop samangka. Naon aperitif tanpa roti bakar? -Uno, alatan, tre - cocomero! Tangtosna, ieu hartosna "samangka". -Mamma mia! Aperitif méwah. -Naon anu endah sareng pikaresepeun, anu Orlovs gaduh produksi bebas limbah. Éta ngan ukur henteu nganggo bubur, tapi samangka sadayana. - Jam tina mesék samangka. -Anda hoyong nyarios éta kerak? -Ya, kulit sareng bagian tina bubur. -Éta kerak. -Kulit. -Kadieu. Urang buang kaluar sadaya waktu. -Urang nuju metik. PISAH - Guys, abdi sadayana. Pamanggihan ieu sapertos kitu. Abdi reuwas. MUSIK LEMBUT -Orlovs henteu ngan ukur ngubaran kuring sareng piring eksperimenna, tapi ogé ngajar ngadahar samangka dina gaya Kamyshin. Sendok! Sareng tuang roti hideung. MUSIK DINAMIK Abdi moal nyarios, tangtosna, éta henteu raoseun. Tapi otak Italia kuring henteu ngartos naon anu lumangsung. Saatos samangka ala Kamyshin, kuring hoyong anu langkung amis. -Anjeun tiasa ngadamel nardek, atanapi éta ogé disebat madu samangka. - Nya, kuring henteu percanten. Dupi anjeun nunjukkeun kumaha éta dilakukeun? Pikeun ngadamel madu samangka, urang peryogi jus samangka. Kituna, pikeun ngamimitian, urang motong samangka sareng ngaluarkeun siki. - Aya rahasia di dieu. Upami urang motong cara kieu ... urang butuh siki ngan ukur di belah katuhu sareng kénca. Ayeuna urang leupas tina siki. -Malah demi rusiah ieu nyalira nya éta badé ka Volgograd! Urang ngan ukur butuh bubur samangka. -Pasang bubur dina adun. Urang tapis. Sareng ayeuna diperyogikeun kulub jus ieu sahenteuna 8 jam. -8 okt'k! -Enya. Bakal kentel, sareng anjeun bakal kéngingkeun nardék anu sami. -Mangga bejakeun yén anjeun nyiapkeun bagian pikeun kuring sateuacana. Teras 8 jam mangrupikeun waktos anu lami. -Sumuhun, aya. -Kanggo ngadamel hiji sacangkir madu sapertos kitu, anjeun kedah ngagolakkeun jus tina opat samangka! Sareng sanés hiji ons gula! -Anjeunna manis pisan. Abdi masih séndok terakhir di dieu. Hm ... Ngan hiber jauh! BISA ENJIN AIRCRAFT MUSIK LEMBUT -Federico, anjeun parantos milih? -Sumuhun, kuring mutuskeun. Abdi candak. Bayangkeun, pikeun pertama kalina kuring tiasa nyéwa sacara lengkep pesawat. Langkung unik. -Kusabab ieu sanés ngan ukur pesawat, tapi hotél! Di Rusia, anjeun moal mendakan anu kadua sapertos kitu. Ieu mangrupikeun hiji-hijina pesawat di mana anjeun normal tiasa manteng suku sareng bobo. Upami anjeun kakirangan rohangan dina pesawat, tong hariwang. Asrama ieu ngagaduhan kamar sareng imah anu misah pikeun tiap rasa. MUSIK GAGAS Nya, abdi badé ngalayang dina bobo kuring. Saatos wengi dina pesawat, kuring neraskeun perjalanan sapédah kuring. Kuring heran lamun aya tempat di Volga dimana éta sami éndah dina cai sareng di basisir? Sigana mah kuring mendakan tempat sapertos kitu. Ieu Stolbichi! MUSIK LEMBUT Warga lokal ngawartosan kuring yén pandangan anu pangsaéna di dieu nyaéta nalika matahari terbit. Pikeun mikaresep, anjeun kedah sumping ka Stolbichi jam lima énjing. Leres, aya deui anu lokal ayeuna, tapi di Italia - lima. Satuju, pandangan ieu pantes. Masing-masing tiang ieu tiasa dibandingkeun sareng jangkungna munara condong Pisa. Tapi aya wisatawan anu teu tiasa dibandingkeun langkung seueur di dieu. Gunung ieu unik. Éta diwangun ku batu langka - gaize. Batu legam rapuh pisan sareng ngan ukur endah kumaha éta salamet dugi ka ayeuna. Kaendahan anu teu bisa dijelaskeun! MUSIK LEMBUT Ayeuna urang kedah mutuskeun dimana palayaran. - Anu utami nyaéta ngajaga irung anjeun turun. Kéju? Inuman anggur. Tomat garing panonpoé? Naha kuring parantos dugi ka Itali? Henteu, sama sakali sapertos Italia. Naha irung kuring gagal kuring? -Sumuhun, ieu sanés Italia, tapi kota Dubovka henteu jauh ti Volgograd. -Buah anggur paling kalér di Rusia dipelak di dieu. Sareng kusabab aya anggur, pasti aya anggur. Sanaos jinis anggur naon anu tiasa aya dina iklim sapertos kitu? Masih, naluri kuring henteu ngantepkeun kuring! Barina ogé, aya kéju, tomat anu garing sareng matahari, sareng anggur. -Urang mimitian ku kéju anu endah pisan anu disebat "Vinotel". Kami nyandak anggur beureum - sareng di dieu. -Naon anu anjeun lakukeun? - Abdi tuang. Naha anjeunna "Vinotel"? Kusabab anjeun kedah tuang ka dinya. -Tapi-oh! NYarioskeun Itali Tapi-oh! Kagét! Ieu lempeng ... Kuring kantos ningali sareng nyobian, tapi teras kuring ngan ukur kaget. -Tapi anggur ngareuwaskeun kuring. Sanaos, upami jujur, kuring henteu percanten. Tapi tétéla éta bodas pisan menak. Beureum. Sareng kuring hoyong mikirkeun anggur ieu nyalira. -Hayu, meureun hayu urang nyobian acuk anu pikaresepeun ieu? -Éta didamel tina buah anggur, anu ngan ukur tuwuh di daérah urang. Rupa-rupa disebut "Marinovsky". -Naha kuring ayeuna nginum anggur paling kalér di Rusia? -Enya. Henteu ngan ukur hiji anu paling kalér, ogé tina ragam lokal kami, sareng ogé pink. -Kerjaan! Cingcin tina gelas SCREAM BIRD -Ciao, garuda! Hayu, kadieu kanggo sagelas anggur! Urang gaduh seueur éta! NGÉNGKONG -Naon urang tiasa ngagabungkeun? -Hayu urang ngagabungkeun sareng kéju Stilton. -Tapi papanggihan utama sateuacanna kuring - kaymak piring lokal. -Itu tah tahap peralihan antara krim haseum sareng mantega. Ieu piring tradisional Cossack kami, anu dipanggang dina pot sapertos dina oven. -Kaymak mangrupikeun produk susu anu umum pisan. Éta disiapkeun di sababaraha nagara. Tapi ngan ukur di dieu, di Volgograd, kaymak didamel kalayan susu anu dipanggang. Menarik sacara umum. Wah! Hm ... Anéh pisan. -Di dieu tomat garing matahari Volgograd. Kuring heran naha aranjeunna béda ti Italia? -Rasa pikaresepeun. Ibarat tomat garing-matahari, tapi tetep aya sababaraha jinis catetan anu teu dikenal di dieu. -Naha éta kusabab aranjeunna dina minyak mustard? -Malah ngalangkungan minyak mustard, kuring ngagaduhan rasa kuring sorangan. Saolah-olah kuring sumping ka tanah air. MUSIK PATRIOTIK -Monumén "Indonésia Telepon!" - simbol Volgograd anu paling penting. Sabenernamah nalika ceuk kuring éta saolah-olah kuring di bumi, Abdi henteu maksad sakedik. MUSIK IRONIK -Eh! Masih, anjeun kedah ningkatkeun basa Rusia. Nyatana, wisatawan biasa henteu kénging lebet monumen éta. Tapi kumargi kuring wisata anu teu biasa, ayeuna kuring bakal nunjukkeun hal anu anjeun moal ningali dimana-mana waé. -Hayu urang silih kenal sareng awéwé paling kasohor di Volgograd. Jangkungna tugu na 87 méter. Ieu patung jangkung di Éropa. Sareng nalika éta didamel, éta anu jangkung di dunya. Sareng éta dilebetkeun dina Guinness Book of Records. -Mamma mia! NYarioskeun Itali Kumaha jangkungna anjeun! Bahkan langkung jangkung tibatan munara jangkung di Moskow Kremlin. Ti jero, kabel ieu nyepeng patung. Aya 117 diantarana, sareng masing-masing tiasa ngadukung beurat paus. -Waktos tugu dioyong, beton dicandak langsung tina pabrik, supados henteu gaduh waktos pikeun ngeraskeun payuneun waktos. - Anjeunna wanoja Rusia asli, sanés? Éndah di luar sareng dipercaya dina jero. -Struktur rékayasa tugu sami sami, sapertos di menara TV Ostankino, sabab éta dikembangkeun ku jalma anu sami - Nikolay Vasilievich Nikitin. Sumawona, boh tugu boh munara TV diciptakeun ampir sakaligus. MUSIMIA SAMBUNG -Yah, ayeuna kuring tiasa nyarios pasti yén kuring ningali tanah air anjeun ti jero. Tapi kuring henteu acan ningali Volgograd nyalira. Janten hayu urang tingali babarengan saatos iklan. Kuring bakal naék salah sahiji rute anu paling menarik di dunya. - Kagét! Kuring bakal leumpang sapanjang jalan pangpanjangna di Rusia. Sareng kuring bakal nyobian naon anu sesah pisan dikedalkeun. -Sacara umum, hiji hal anu funky. Naha urang henteu nganggo di Italia? MUSIK POSITIF -Hlo babaturan! Ieu kuring, Federico, sareng Abdi di Volgograd! MUSIK POSITIF Tétéla ningali Volgograd duanana di luar sareng di jero tina jandela trem. Trem ieu disebat tram metro. Sareng bagian tina rute na lebet ka jero taneuh. Trem na némbongan di Volgograd langkung ti saratus taun ka pengker. Sareng éta langkung mirah diboncéng tibatan taksi. Harga tiketna ngan ukur 5 kopecks. Ayeuna tikétna, tangtosna langkung mahal, nanging anjeun tiasa ngagaleuh komo dina gerbong. Umumna merenah. Halo. Uno tikét, waktos favorit. Dua puluh lima, hah? -Enya. -Sukur, hatur nuhun. Jalur ieu urutan kaopat dina daptar "12 rute trem anu paling menarik di dunya" numutkeun majalah Forbes. Bayangkeun, bahkan rute trem kalebet kana daptar Forbes. Sareng kuring masih henteu. GOLEK MUSIK RÉKA NGÉNGKEUN Kagét. Kumaha? MUSIK LUCU Sacara umum, stasion metro ieu mirip pisan sareng stasiun metro. Anjeun nangtung didieu, ngantosan karéta kaluar tina kabiasaan ... ... sareng trem sumping. Volgograd terang kumaha kaget. MUSIK LUCU Hayu urang jalan-jalan ngurilingan kota, hayu. MUSIK LUCU Tangtosna, seueur di kota ieu nyarioskeun prestasi para pahlawan anu murag. Tapi ku sadayana ieu, Volgograd mangrupikeun kota anu hirup pisan. Kalayan jalma anu meriah tur saé. Chao! Luhur lima luhur lima! Seuri JEUNG! Seuri KRYAKHTIT Hayu, ageung "ciao-o-o!" SCREAMS: -Ciao! -Ciao, ciao! -Loud - ciao! -Chao! Naon kota di walungan tanpa tanggul? Anjeunna khususna geulis di Volgograd! Ngan Walungan Volga sorangan anu langkung saé tibatan éta. MUSIK LUCU Warga lokal nyatakeun yén Volgograd - kota pangpanjangna di Rusia. Iraha éta rating resmi kota-kota panjang, anjeunna tempat kaopat di dinya. Nanging, warga Volgograd tetep nganggap kota na pangpanjangna. Garis bujur kadua atanapi ngan saukur garis bujur kadua - jalan pangpanjangna di Rusia! Dangukeun, panjang na 50 ... Sanés méter, tapi kilométer! Oh, abdi henteu terang angkat ti hiji tungtung ka ujung anu sanésna, anjeun peryogi sahenteuna sajam nganggo mobil. Miharep anjeun gaduh waktos. Abdi tiasa ngabayangkeun kumaha capéna warga satempat leumpang di dieu. Anjeun teu tiasa ngalakukeun tanpa snack! Kuring ditawarkeun ngamimitian ku sup lauk. Masih ngalakukeunana! Volga ngan ukur lémparan batu. Ngan kuring dibéjakeun yén bakal aya kejutan heula. Asa pikaresepeun. Naon anjeunna?! Nyetél ceuli kahuruan?! Wah. Kagét. Panci ieu, tangtosna, ogé mini bagian. Nalika anjeun hoyong snack tinimbang pikeun tuang sababaraha jinis sandwich, anjeunna nyandak pot tina kantong sareng ngagolak sup lauk. Ceuli leres-leres nyerang kuring sakumaha saderhana pisan. Tapi didieu sadayana diputuskeun ku ngalayanan. Panci, jukut, haseup - hawana pisan! Saolah-olah anjeun aya di sisi Volga. Piring salajengna langkung sesah. Ieu némpelkeun lauk kalayan sababaraha jenis busa. -M-m. Leres. Ayeuna kuring ngartos ideu kang Oki. Ieuh ... ... pako salib utama. Anjeunna lemes pisan, lemah lembut, lemah lembut. Teras minyak mustard ngalengkepan di dieu, sareng lauk sareng asep éta aftertaste. Abdi panasaran naon ari busa ieu? Miharep éta henteu didamel tina mustari. Sanaos Volgograd terang kumaha kagetna. Kadieu? LUCU Leres? Leres ... Baraya, naha anjeun parantos meres bawang dina susu sareng ngadamel busa tina éta? Kusabab di dieu anjeun tiasa ngaraosan boh susu boh bawang. Kagét! Butuh imajinasi Rusia langsung pikeun némbongan sapertos kitu. Sateuacan anjeun nyobaan tuang, sigana mah éta patut nyobian limun ieu. Sanaos disebat limun, éta henteu didamel nganggo jeruk nipis. Sareng tina sorrel. Upami anjeun hoyong urang asing pikeun megatkeun létahna, taroskeun ka anjeunna mesen ... Shcha, shvel, shcha, sha ... Sorrel. Sorrel ... Lemonade? MUSIK LUCU Lempeng seger, nyegerkeun. Umumna hal anu hébat. Naha urang henteu nganggo di Italia? Ah, tangtosna, kusabab lafalna rumit pisan yén teu saurang ogé tiasa mesen! Sareng ayeuna - kejutan utama! És krim! Seuri Kapanggih aya anu ngareuwaskeun urang Italia! Kusabab urang umumna nyiptakeun és krim. Sanaos ... naon warna konéng anu aneh? Kuring miharep és krim ieu henteu didamel tina sawi. MUSIK LUCU Madonna ... Kadieu! NYarioskeun Itali És krim rasa jagung. Abdi henteu percanten! Janten jalma anéh, teu kaduga. Rasa jagong anu beunghar pisan sareng popcorn renyah. Ieu bom! Kami parantos tuang, ayeuna hayu urang teraskeun. MUSIK LUCU Jujur, saatos tuang siang anu raoseun, kuring henteu ngaraos pedalan pisan. Kuring heran lamun anjeun tiasa nyandak numpak dina Volga? JALAN MOTOR Oh antosan, entong angkat! JALAN MOTOR Oh, gratsy, hatur nuhun, upami sanés kuring capé didieu, anjeun moal percanten. Kuring nyarankeun anjeun ogé ngaso sakedik sareng nonton iklanna. Sareng pas iklanna kuring bakal naék kapal pesiar sapanjang Volga! Abdi raja dunya-ah! Kuring bakal mendakan gunung mustari sapinuhna! Kalayan aksén Jérman: Oh, di dieu urang kedah ngawangun tutuwuhan pikeun ngolahna! Terus teu disangka-sangka kuring bakal pendak sareng kenalan lami. Ieu pikaresepeun! Ayeuna parantos musna. LAGU: -Tepi bank, kadaharan asik! Indung neukteuk awan ku pedang! Ngabuburit dina permukaan Volga lemes Hayu urang tuang di Volgograd! Bonjour, awak kuring! Kaptén Federico Arnaldi aya di dieu sareng anjeun. Sareng abdi badé Volgograd! Leres, sabab pelaut angkat. Sareng kuring leumpang sapanjang Volga, sabab tanpa Volga mustahil pikeun ngabayangkeun Volgograd. Masih ngalakukeunana! Barina ogé, anjeunna Volgo-grad. Kaindahan di sakulilingna endah pisan! Ruang terbuka sapertos anu kuring ngan ukur hoyong ngagorowok ... Abdi raja dunya-ah! ECHO: -... dunya-ah! MUSIK GAGAS Naon dina cakrawala? Akhirna kuring ngojay kana mustari! Sanaos Volgograd sareng ibukota mustard, antara ibukota sareng mustard jarak anu pantes pisan. Teu aya anu anéh! Naha anjeun émut yén ieu kota anu panjang pisan? Janten tempat deposit mustard! Sarepta. Baheula jadi kota leutik. Sareng ayeuna anjeunna janten bagian tina Volgograd. MUSIK LUCU Mustard parantos dipelak di dieu ti saprak abad ka-18. Tapi populér di sakumna Rusia éta didamel ku jalma anu kawéntar pisan. Napoleon Bonaparte. Dina 1810 Napoleon nyandak Inggris dina blokade angkatan laut. Maka, pasokan mustard Inggris ka Rusia dieureunkeun. Tapi anjeun kedah ngartos yén Kaisar Alexander mangrupikeun kipas mustard anu gedé anu ayeuna anjeunna, tangtosna, ambek. "Mamma mia, Napoleon ngahalangan sadayana kanggo kuring! Dimana kuring kénging mustari?! " Anjeunna mimiti milarian anjeunna. Sareng kuring mendakanana di dieu di Sarepta. Aya pakampungan Jérman didieu di Volga, dimana warga satempat parantos mendakan yén aya anu tumuh mustard ngeunah pisan menak. Aranjeunna ogé bogoh ka anjeunna sareng nyarios ... Kalayan aksen Jérman: "Oh, di dieu urang kedah ngawangun tutuwuhan pikeun ngolahna!" Sareng nalika Alexander terang: sadayana, silaturahim! Sareng mustard ti Volga langsung mimitian nganteurkeun langsung kana méja kaisar. Éta pabrik lami parantos lami teu ical. Saatos perang, anu énggal didamel di dieu. MUSIK LUCU Sareng éta ngan hiji-hijina dina sakumna USSR tutuwuhan produksi bubuk mustard. Upami Volgograd mangrupikeun ibukota mustard, maka Sarepta nyaéta Kremlin na. Waktosna kanggo mayar resmi ka mustard sareng tepang rarayna. Kuring ngamimitian kenal sareng mustard ti mimiti mula. Tina siki. Mustard bodas. Hideung. Hmm ... Naon ini? -Éta mustard abu. Sacara umum, ieu mangrupikeun jenis mustari khusus, anu dipelak di Volgograd. Di kota Sarepta. - Kuring henteu terang sabaraha anjeun tiasa mikir dumasar kana mustard. - Ieu sosis mustard. Anjeun tiasa ningali siki dina ... -Koneng. -... sareng Sarep, enya, sareng hideung. Tingali? Hideung. -Ah! Sareng kuring panginten hideung nyaéta cabé. Abdi tiasa ngaraos siki, éta garing, aranjeunna saé. Henteu, ideu na asik. Sareng roti ogé. -Bread mustard teuing. Tingali kumaha konéngna? - Oke, leres? -Enya. Minyak sawi masihan kaindahan sareng warna sapertos kitu. -Malah mustard ditambihan ku jajanan amis. Ieu roti lapis Sarepta. Rasa mustard halus bahkan lada. -Teu, ngeunah pisan. Roti jahe lempeng ... -Ada seueur kéju anu béda-béda di Itali. Tapi henteu kajantenan pikeun urang nambihan mustari pikeun aranjeunna. -Ieu kéju ngora. Disebut - tebak kumaha. Naha anjeunna katingalina sapertos kitu? -Kanggo sababaraha jinis cacioto. -Caccioto. -Ah! Abdi nebak. -Kuring nyangka yén di daérah sanés, kecuali di Volgograd, anjeun moal mendakan kéju kalayan siki mustard. -Na pasti. Malah di Italia anjeun moal mendakan. Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring ningali éta. -Kuring parantos nyobian minyak mustard. Tapi di dinya anjeunna kalindih ku tomat anu garing ku panonpoe. Ayeuna kuring hoyong terang rasa anu sajati tina minyak mustard. MUSIMIA SAMBUNG -Madonna! Madonna! Ho ho! Di dieu, komo sakedik nundutan di jero ayeuna. -Penduduk daérah Volgograd di dapur di aranjeunna ngan ukur minyak mustard. - Anjeun gaduh Volgograd - ibukota mustard. Naha anjeun terang yén kami ogé ngagaduhan modal mustard di Italia? Ieu Cremona, beulah kalér. Stradivari. Biola. Sareng mustard. Urang sebut waé mostarda. Sareng anjeunna manis pisan, buah. Mmm, ngeunah! - Tétéla éta ogé aya mostarda di dieu. Sareng aranjeunna tuangna nganggo és krim! -Sareng naon raos na aya? -Téh pir. -Ya. - Sareng ieu cranberry. -Tapi éta bom lempeng. Ayeuna, pir sareng mustard mangrupikeun bom. Tepuk tangan kuring ka Volgograd. -Kuring panasaran naha kuring tiasa ngabédakeun Italia ti lokal? -Siap kanggo anu salajengna. Ha! Anu kadua milik anjeun, anu kahiji milik urang. -Enya. -Ya? Euh-euh! -Sareng anu mana raos langkung saé? -Naha anjeun terang kunaon kuring nebak éta? Kusabab urang langkung lemes, sadayana lempeng dina sedeng. Sadayana, sadayana, sakumaha kuduna. Sareng anjeun masih ... langkung Rusia. -Kusabab mustard kami. -Sedengkeun kuring resep rapat teu disangka-sangka sareng sobat lami Mostardo, anjeun nonton iklanna. Sareng saatos iklan, urang bakal nyiapkeun piring tradisional Cossack ... -Kuring parantos ngamimitian ngéléhkeun endog. -... sareng lauk anu henteu konvensional. - Hiasan bawang? - Masak mangrupikeun liburan anu pas pikeun kuring. Sareng masak dinten ayeuna mangrupikeun acara anu ageung. Sareng kuring nyaéta jalma anu mingpin sareng ngarahkeun acara ageung. Bonjorno, Andrey. -Bongiorno, Federico. -Dinten ieu kami bakal masak piring tradisional Cossack - nugget. Pike perch pikeun piring ieu kedah anu paling seger. Kami nyekel ieu sababaraha jam ka pengker. -Anda moal percanten, tapi dimana kuring ageung, di sisi laut, teu jauh ti Roma, urang jarang linggih didinya nganggo pancing, moro di jero cai. - Tétéla yén Andrey ogé resep kana perburuan tumbak. Janten, nalika nyarioskeun piala kami, kami motong pike perch. -Jadi, éta leres. Sababaraha ketebalan séntiméter unggal strip. - Naha éta cocog sareng cara kuring motong? -Wabene. -Anjeun angkat Italia gancang pisan. Cossacks ieu jalma anu luar biasa. Anjeun tiasa ngawartosan kuring kecap Cossack. -Ya, urang gaduh kamus nyalira. Aya kecap sayang "chadunyushka". Éta hartosna "anak, anak". Dina basa Itali ... -Bambino. -Naha anjeun terang, contona, naon ari awéwé téh? -Abdi terang. -Naon? Tong isin. -Muhun, aya, awéwé, budak awéwé, sadayana. -No. Dina basa Cossack, kecap "womanizer" henteu hartosna sanés, siga gaya rambut awéwé. -Jadi, teu katénjo, tina mancing, pagunemanna tos janten awéwé. Paguneman lalaki biasa. Tapi kami ogé henteu hilap ngeunaan masak ogé. -Jadi, muhun, tuang minyak mustard. -Ah, enya, hayu, hayu. Nalika anjeun ngawartosan ngeunaan kecap Cossack, kuring parantos ngamimitian ngéléhkeun endog. Sigana urang sadayana kedah dunk. - Éta leres, éta leres. -Nugget kahartos. -Nuggets anu roti. MUSIK LUCU Waktos ngagoréng nugget. - Urang tiasa uyah sakedik. - Uyah sareng cabé. Éra yén tipi henteu acan diajar ngirimkeun sareng ngambeu ngalangkungan kaméra. -Ya? Tapi teras hayu urang nyobian ngirimkeun aranjeunna. -Dina kecap? -Enya. -Belissimo! -Sareng dina basa Cossack kumaha "belissimo"? Saé, ngeunah? - Éta malah nikmat. -M-mm, lumayan raoseun! Mmm! -Anjeun nyarios sapertos Cossack anu ampir nyata. -Mun kuring masih diajar ngarobih Checker, kumaha kabarna, leres?! Ieu mogok Cossack. -Bari Andrei nunjukkeun kagagahanana, nuggets ngagaduhan kerak anu saé. Waktosna nyiapkeun lauk. Mimiti, hayu urang rendang bawang. - Saha anu terang, panginten saber bakal langkung gancang. Abdi henteu kantos nyobian masak sareng anjeunna. -Éta bakal langkung gancang, tapi henteu kitu deet. -Sareng kami bakal ngirimkeun janten coklat. -Aduh, bawang emas. Naha urang sadayana parantos siap? Hiasan bawang. Naha saderhana éta? -Ulah buru-buru. Piring gourmet saderhana sapertos nugget pike perch hiasan kudu pas. Sanés langkung ogé kirang - grechotto. -Mangka urang moal tiasa ngalakukeun tanpa soba Makfa anu sampurna. Dipelak di Altai sareng ngandung seueur unsur tilas. Grechotto bakal tétéla henteu ngan ukur ngeunah, tapi ogé séhat. -Ayeuna tuang soba kana panci sareng tumis. Sakumaha tuangna? -Kanggo Rusia, soba sok henteu cekap. Janten kuring nempatkeun sakedik deui. Penting di dieu yén sadaya bau diungkabkeun, sapertos risotto. Sareng sahingga cangkang pelindung kabentuk. -Eusian ku kaldu lauk. Gandum kedah direndem dina kaldu. Cekap. Nutupan? -Anjeun sampurna. -Nuhun sakedik. -Kumaha "perfeksionis" dina basa Italia? - Kahariwang. -Ntu waktuna pikeun nambihan tomat anu garing tina panonpoe. Sentuhan -Fishing. Teu aya kombinasi anu langkung saé ti Volga pike perch sareng Perancis Parmesan. -Let's call it French Parmesan, tapi di Itali, Parmesan katingalina benten. Naha Parmesan kéju Italia? -Comsy lucu, kuring resep. -In prinsip, sagalana. Urang nutupan sareng ngantepkeun janten layu. -Meunangkeun éta layu. Sareng hayu urang atur sareng tuang. Abdi parantos lapar. -Mun anjeun kalaparan nalika kami masak, anjeun tiasa sacara gampil ngulang piring ieu. Anjeun peryogi: pike perch seger, remah roti, minyak - minyak mustard anu pangsaéna, tapi anjeun tiasa nganggo sayuran naon waé. Sareng pikeun grechotto: bawang, kaldu lauk, tomat garing panonpoé, kéju atos sareng, tangtosna, soba. NYarioskeun Itali - Sigana saderhana: soba, pike perch, tapi kumaha geulisna. -Nuhun? -Salute! -Kéju! Mmm! -M-mm! - Abdi sanés kipas buckwheat pangageungna. Tapi kusabab metode masak sareng tomat anu garing ku matahari éta tétéla soba anu lengkep pisan. Méditerania. Sareng pike perch umumna henteu tiasa dipuji. -Andrey, anjeun leres-leres kaget kuring. Rahmat! -Hatur nuhun pisan. Datang deui, kami bakal milarian cara pikeun ngareuwaskeun anjeun unggal waktos. -Naon kuring terang ngeunaan Volgograd sateuacan perjalanan ieu? Nya, Mamaev Kurgan, mangrupikeun prestasi anu ngabela kota sareng tugu, dihormat ku cara kieu yén anjeunna nutupan lawang kota, sareng di tukangeunana aya inohong Indung. Sareng kuring nyarios yén, sacara umum, ieu mangrupikeun sajarah militér kota, nu urang hormat gélo, éta masih nyumput sakedik bagian endah Volgograd. - Jalma luar biasa cicing di dieu. Aranjeunna naek sapédah na dina cai sareng ku tram - bawah tanah. Aranjeunna ngamangpaatkeun unggal produk. Kuring henteu kantos ningali seueur piring anu didamel tina samangka biasa dimana waé ogé. Sareng naon anu aranjeunna lakukeun ku mustari na! Di dieu, di Volgograd, ieu mentega, roti, sareng kéju. Sareng seueur deui! Abdi lahir di laut. Kusabab kitu, walungan, situ sareng sagala rupa anu katingali di sisi sanésna, Abdi henteu ngémutan serius. Tapi Volga ngajantenkeun kuring ngarobah pipikiran. Ékspansi walungan endah pisan! Volgograd béda pisan. Aya gunung Mars di dieu istana Spanyol, Padumukan Jérman. Anjeunna leres terang kumaha kaget! -Kuring nangis henteu ngan ukur kusabab mustard, sareng ogé kusabab urang pamit. Tapi, dina prinsipna, henteu lami. Kuring bakal pendak sareng anjeun minggu payun nalika urang sasarengan deui andyamo, manjamo. Chao! Éditor subtitle I. Savelyeva Proofreader A. Kulakova

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.48" dur="3.4">LATAR BELAKANG MUSIK</text>
<text sub="clublinks" start="3.88" dur="4.52"> MUSIK KAHIRUPAN</text>
<text sub="clublinks" start="8.4" dur="27.56"> - Naha anjeun ningali tempat ieu? Sigana Mars, huh?</text>
<text sub="clublinks" start="35.96" dur="3.2"> Tapi ieu sanés Mars. Ieu Volgograd.</text>
<text sub="clublinks" start="39.16" dur="4.28"> MUSIK DINAMIK</text>
<text sub="clublinks" start="56" dur="1.76"> -Naha anjeun reuwas? Abdi ogé.</text>
<text sub="clublinks" start="57.76" dur="3.8"> Sareng ieu sanés hiji-hijina hal anu bakal kaget ku anjeun ku Volgograd.</text>
<text sub="clublinks" start="63.64" dur="1.28"> Walungan.</text>
<text sub="clublinks" start="67.08" dur="1.28"> Mustard.</text>
<text sub="clublinks" start="69.84" dur="1.32"> Konci!</text>
<text sub="clublinks" start="71.84" dur="1.24"> Mustard ...</text>
<text sub="clublinks" start="75.08" dur="2.2"> Angkot aheng.</text>
<text sub="clublinks" start="78.4" dur="1.4"> Sareng mustard!</text>
<text sub="clublinks" start="81.72" dur="1.84"> Naha mustard seueur pisan?</text>
<text sub="clublinks" start="83.56" dur="4.4"> Kusabab Volgograd mangrupikeun ibukota mustard, salah sahiji tina tilu di dunya!</text>
<text sub="clublinks" start="89.36" dur="5.52"> Kuring ngingetkeun anjeun: Volgograd terang kumaha kaget. Sareng sanés ngan ukur mustari.</text>
<text sub="clublinks" start="94.88" dur="3.36"> Bahkan aya gunung-gunung Martian asli di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="101.68" dur="4.08"> Gunung ieu disebut Alexander Graben.</text>
<text sub="clublinks" start="105.76" dur="3.08"> Aranjeunna ageung di dieu 30 juta taun ka pengker.</text>
<text sub="clublinks" start="108.84" dur="2.4"> Langkung tepatna, ieu sanés gunung anu parantos tumuh.</text>
<text sub="clublinks" start="111.24" dur="3.56"> Sagalana di sakurilingna murag.</text>
<text sub="clublinks" start="116.4" dur="2.6"> Sareng kageulisan tétéla</text>
<text sub="clublinks" start="119" dur="3.84"> anu ngan ukur di dieu sareng di Mars.</text>
<text sub="clublinks" start="124.16" dur="4.32"> Sareng nalika sababaraha badé ngapung ka Mars,</text>
<text sub="clublinks" start="128.48" dur="3.76"> Kuring parantos resep kana pandangan anu henteu rata ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="134.2" dur="2.48"> - Kumaha anjeun resep éta, Elon Musk?</text>
<text sub="clublinks" start="136.68" dur="8.48"> MUSIMIA SAMBUNG</text>
<text sub="clublinks" start="146.56" dur="3.36"> Anjeun tiasa dugi ka Volgograd ku sababaraha cara.</text>
<text sub="clublinks" start="149.92" dur="1.64"> Ku pesawat.</text>
<text sub="clublinks" start="154.84" dur="2.72"> Dina kapal.</text>
<text sub="clublinks" start="163.16" dur="4.64"> -Tapi ningali sadaya kaendahan, langkung saé éta dilakukeun dina sapédah.</text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="1.08"> Lempeng sapanjang Volga.</text>
<text sub="clublinks" start="168.88" dur="4.92"> Sapédah amfibi nimukeun di Itali ampir 30 taun ka pengker.</text>
<text sub="clublinks" start="173.8" dur="2.24"> Aranjeunna liar populér kalayan kami.</text>
<text sub="clublinks" start="176.04" dur="5.28"> Tapi aranjeunna hésé pisan kéngingkeunana. Sareng didieu - gampang!</text>
<text sub="clublinks" start="181.32" dur="2.28"> Volgograd, anjeun terang kumaha héran!</text>
<text sub="clublinks" start="183.6" dur="5.84"> MUSIK LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="189.44" dur="2.68"> -Kuring panasaran naon éta?</text>
<text sub="clublinks" start="195.44" dur="3.92"> -Teman, ogé, ditilik tina gaya, ieu Barcelona.</text>
<text sub="clublinks" start="199.36" dur="2.76"> Naha kuring tiasa dugi ka dinya?</text>
<text sub="clublinks" start="202.84" dur="1.16"> -Halo.</text>
<text sub="clublinks" start="204" dur="2.76"> Punten, naha anjeun tiasa nyarios dimana kuring pisan?</text>
<text sub="clublinks" start="206.76" dur="2.04"> -Anjeun aya di imah kuring. -Di bumi anjeun ?!</text>
<text sub="clublinks" start="208.8" dur="2.16"> -Imah. -Éta sanés Barcelona?</text>
<text sub="clublinks" start="210.96" dur="2.32"> -Teu ampir. Gula Khutor.</text>
<text sub="clublinks" start="216.52" dur="2.88"> -Sareng kastil disebut ogé Gula.</text>
<text sub="clublinks" start="219.4" dur="3.72"> Éta diwangun ku bapak Daud - Valery Danilchuk.</text>
<text sub="clublinks" start="224.52" dur="2.76"> Sakali buku murag kana pananganna</text>
<text sub="clublinks" start="227.28" dur="3.32"> ngeunaan arsiték Spanyol Antoni Gaudi.</text>
<text sub="clublinks" start="230.6" dur="3.12"> Sareng Valery terinspirasi ku karyana,</text>
<text sub="clublinks" start="233.72" dur="3.72"> yén anjeunna hoyong ngawangun kastil dina gaya anu sami.</text>
<text sub="clublinks" start="237.44" dur="4.28"> Teu heran, panginten kuring aya di Barcelona.</text>
<text sub="clublinks" start="243.76" dur="2.08"> -Béjakeun ka kuring timana formulir ieu,</text>
<text sub="clublinks" start="245.84" dur="2.68"> anu ngingetkeun kuring sacara pribadi kana és krim?</text>
<text sub="clublinks" start="248.52" dur="2.92"> -Jadi ieu és krim. -Bener?</text>
<text sub="clublinks" start="251.44" dur="3.96"> Umumna héran, tapi ieu sanés ngan ukur semacam hiasan.</text>
<text sub="clublinks" start="255.4" dur="3.64"> Naha anjeun cicing di dieu? -Sumuhun, gedong padumukan. Urang cicing di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="259.04" dur="5.08"> -Bayangkeun, di kastil ieu sadayana dilakukeun ku panangan:</text>
<text sub="clublinks" start="264.12" dur="4.64"> sareng jati, sareng lukisan, sareng lampu gantung.</text>
<text sub="clublinks" start="273.36" dur="1.48"> Sareng bahkan hawu!</text>
<text sub="clublinks" start="274.84" dur="1.4"> - Kagét!</text>
<text sub="clublinks" start="276.24" dur="4.24"> MUSIK LEMBUT</text>
<text sub="clublinks" start="286.24" dur="1.48"> Jalma hirup!</text>
<text sub="clublinks" start="287.72" dur="3.08"> Abdi resep cicing di dieu ogé.</text>
<text sub="clublinks" start="290.8" dur="2.88"> Tangtosna, kuring henteu pura-pura janten istana.</text>
<text sub="clublinks" start="293.68" dur="3.16"> Tapi sél ieu moal nolak.</text>
<text sub="clublinks" start="296.84" dur="4.08"> Sumawona, David nyarios yén anjeunna badé nyandak éta.</text>
<text sub="clublinks" start="300.92" dur="2.4"> Janten kuring bakal janten tamu munggaran.</text>
<text sub="clublinks" start="303.32" dur="3.92"> -Wah! Halo imah Gaudi!</text>
<text sub="clublinks" start="307.24" dur="1.48"> Imah és krim.</text>
<text sub="clublinks" start="311.96" dur="3.16"> Nya, enya, tangtosna, pandanganana luar biasa di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="315.12" dur="1.36"> Wah!</text>
<text sub="clublinks" start="316.48" dur="5.48"> Kastil gaya Catalan nyata tempat jalma-jalma cicing.</text>
<text sub="clublinks" start="321.96" dur="2.88"> Sareng kasempetan kanggo nyéépkeun wengi dina és krim.</text>
<text sub="clublinks" start="324.84" dur="3.16"> Volgograd, anjeun moal lirén ngagumkeun kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="328" dur="4"> MUSIK DINAMIK</text>
<text sub="clublinks" start="332" dur="3.64"> Kuring ngagaduhan istirahat sareng siap angkat.</text>
<text sub="clublinks" start="340.6" dur="3.24"> -Halo! Bongiorno!</text>
<text sub="clublinks" start="343.84" dur="1.68"> Dimana ka Volgograd?</text>
<text sub="clublinks" start="345.52" dur="2.12"> -Tuh. - Sabaraha lami nya?</text>
<text sub="clublinks" start="347.64" dur="2.76"> -200 kilométer. -200 kilométer ...</text>
<text sub="clublinks" start="350.4" dur="2.76"> Abdi écés bakal maot nalika kuring dugi ka dinya.</text>
<text sub="clublinks" start="353.16" dur="1.64"> Urang kedah nyegerkeun diri.</text>
<text sub="clublinks" start="359.48" dur="2.24"> Duh, samangka!</text>
<text sub="clublinks" start="361.72" dur="4.68"> MUSIK DINAMIK</text>
<text sub="clublinks" start="366.4" dur="5.04"> Sanaos Volgograd mangrupikeun ibukota mustard, éta ogé kasohor samangka na.</text>
<text sub="clublinks" start="371.44" dur="2.88"> MUSIK DINAMIK</text>
<text sub="clublinks" start="375.4" dur="1.08"> Sambel</text>
<text sub="clublinks" start="377.32" dur="3.56"> -Teu terang, leres pilih samangka anu pas -</text>
<text sub="clublinks" start="380.88" dur="1.68"> éta seni sapinuhna.</text>
<text sub="clublinks" start="382.56" dur="2.8"> Sigana kuring yén urang moal tiasa ngalakukeun tanpa spesialis.</text>
<text sub="clublinks" start="385.36" dur="3.28"> Trik utami dina melak samangka nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="388.64" dur="5.32"> gaduh waktos pikeun ngumpulkeun éta ti lapangan sateuacan batur ngajemput aranjeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="393.96" dur="5.64"> MUSIK DINAMIK</text>
<text sub="clublinks" start="402.56" dur="4.08"> -Kanggo ngumpulkeun samangka, anjeun kedah bertindak salaku hiji tim.</text>
<text sub="clublinks" start="406.64" dur="3.08"> -Aduh, pameget samangka!</text>
<text sub="clublinks" start="409.72" dur="1.44"> Abdi Georgy Cherdantsev,</text>
<text sub="clublinks" start="411.16" dur="3.52"> sareng kami sareng anjeun dina pertandingan akhir usum panén.</text>
<text sub="clublinks" start="414.68" dur="2.88"> Di lapangan, tim kulawarga Grigoryan:</text>
<text sub="clublinks" start="417.56" dur="5.36"> Maroussia, Naira, Gevorg sareng legionnaire Romawi Federico Arnaldi.</text>
<text sub="clublinks" start="424.72" dur="2.96"> Janten kacapi tukang jaga henteu disada,</text>
<text sub="clublinks" start="427.68" dur="3.4"> sabab ieu samangka sorangan.</text>
<text sub="clublinks" start="433.8" dur="3.64"> Gevorg leumpang ngalangkungan sawah sareng nyandak samangka.</text>
<text sub="clublinks" start="437.44" dur="1.56"> Lulus ka Marusya.</text>
<text sub="clublinks" start="439" dur="2.16"> Marusya ngaliwat ka Naira.</text>
<text sub="clublinks" start="441.16" dur="1.96"> Naira mikeun samangka ka Gevorg.</text>
<text sub="clublinks" start="443.12" dur="3.68"> Gevorg ngagantung dina Federico. Samangka di tukang! Aya!</text>
<text sub="clublinks" start="446.8" dur="3.16"> Duh, punten, urang tuang samangka engké.</text>
<text sub="clublinks" start="449.96" dur="2.24"> Sajauh ieu kami ngan ukur ngumpulkeun aranjeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="453.04" dur="2.56"> Tim Grigoryan kaluar tina jalan.</text>
<text sub="clublinks" start="455.6" dur="2.96"> Tapi legionnaire Romawi urang ngalakukeun hébat!</text>
<text sub="clublinks" start="458.56" dur="1.84"> Arnaldische! Samangka!</text>
<text sub="clublinks" start="460.4" dur="1.64"> Barina ogé, éta tiasa.</text>
<text sub="clublinks" start="462.04" dur="3.16"> Abdi badé béréskeun sadayana ayeuna. Ieu kameunangan!</text>
<text sub="clublinks" start="465.2" dur="4.6"> MUSIK BAGUS</text>
<text sub="clublinks" start="469.8" dur="4.68"> - Réréncangan, kuring kantos mikir yén samangka kagungan kulawarga waluh,</text>
<text sub="clublinks" start="474.48" dur="3.56"> tapi samangka khusus ieu kagungan kulawarga Grigoryan.</text>
<text sub="clublinks" start="478.04" dur="2.88"> Sareng ayeuna kuring bakal nyerahkeun ka kulawarga Orlov.</text>
<text sub="clublinks" start="480.92" dur="1.16"> PISAH</text>
<text sub="clublinks" start="482.08" dur="3.04"> -Kusabab Orlovs masak tina samangka</text>
<text sub="clublinks" start="485.12" dur="3.4"> Ngaruwat luar biasa kawas marshmallow.</text>
<text sub="clublinks" start="489.32" dur="4.64"> -Ntu waktos anu lami pisan garing, sabab samangka utamina diwangun ku cai.</text>
<text sub="clublinks" start="493.96" dur="2.68"> Sareng éta ngan ukur cocog sareng kéju.</text>
<text sub="clublinks" start="499.28" dur="1.2"> -Muhun.</text>
<text sub="clublinks" start="500.48" dur="3.2"> Ékspériménna henteu réngsé di dinya.</text>
<text sub="clublinks" start="503.68" dur="4.36"> -Baturan, urang parantos ngadamel caprese sarébu taun sareng henteu kantos terang</text>
<text sub="clublinks" start="508.04" dur="2.84"> yén anjeun tiasa ngagentos tomat ku samangka.</text>
<text sub="clublinks" start="510.88" dur="3.92"> MUSIK DINAMIK</text>
<text sub="clublinks" start="514.8" dur="6.32"> Kuring malah bakal nyarios yén éta langkung nyegerkeun tibatan caprese asli.</text>
<text sub="clublinks" start="521.12" dur="3.96"> Sareng naon anu piknik tanpa lampu aperitif?</text>
<text sub="clublinks" start="525.08" dur="3.32"> Sumawona, ieu ku sirop samangka.</text>
<text sub="clublinks" start="529.52" dur="2.68"> Naon aperitif tanpa roti bakar?</text>
<text sub="clublinks" start="532.2" dur="3.96"> -Uno, alatan, tre - cocomero!</text>
<text sub="clublinks" start="537.44" dur="2.84"> Tangtosna, ieu hartosna "samangka".</text>
<text sub="clublinks" start="540.28" dur="2.96"> -Mamma mia! Aperitif méwah.</text>
<text sub="clublinks" start="543.24" dur="3.72"> -Naon anu endah sareng pikaresepeun,</text>
<text sub="clublinks" start="546.96" dur="3.44"> anu Orlovs gaduh produksi bebas limbah.</text>
<text sub="clublinks" start="550.4" dur="5.32"> Éta ngan ukur henteu nganggo bubur, tapi samangka sadayana.</text>
<text sub="clublinks" start="556.6" dur="2.2"> - Jam tina mesék samangka.</text>
<text sub="clublinks" start="558.8" dur="5.32"> -Anda hoyong nyarios éta kerak? -Ya, kulit sareng bagian tina bubur.</text>
<text sub="clublinks" start="566.16" dur="1.36"> -Éta kerak.</text>
<text sub="clublinks" start="567.52" dur="1.32"> -Kulit.</text>
<text sub="clublinks" start="568.84" dur="1.16"> -Kadieu.</text>
<text sub="clublinks" start="570" dur="2.12"> Urang buang kaluar sadaya waktu.</text>
<text sub="clublinks" start="572.12" dur="1.52"> -Urang nuju metik.</text>
<text sub="clublinks" start="573.64" dur="1.08"> PISAH</text>
<text sub="clublinks" start="574.72" dur="3.96"> - Guys, abdi sadayana. Pamanggihan ieu sapertos kitu. Abdi reuwas.</text>
<text sub="clublinks" start="578.68" dur="3.56"> MUSIK LEMBUT</text>
<text sub="clublinks" start="582.24" dur="4.64"> -Orlovs henteu ngan ukur ngubaran kuring sareng piring eksperimenna,</text>
<text sub="clublinks" start="586.88" dur="2.72"> tapi ogé ngajar ngadahar samangka dina gaya Kamyshin.</text>
<text sub="clublinks" start="589.6" dur="4.08"> Sendok! Sareng tuang roti hideung.</text>
<text sub="clublinks" start="593.68" dur="3.4"> MUSIK DINAMIK</text>
<text sub="clublinks" start="600" dur="2.4"> Abdi moal nyarios, tangtosna, éta henteu raoseun.</text>
<text sub="clublinks" start="602.4" dur="3.84"> Tapi otak Italia kuring henteu ngartos naon anu lumangsung.</text>
<text sub="clublinks" start="606.24" dur="4.68"> Saatos samangka ala Kamyshin, kuring hoyong anu langkung amis.</text>
<text sub="clublinks" start="611.84" dur="1.44"> -Anjeun tiasa ngadamel nardek,</text>
<text sub="clublinks" start="613.28" dur="2.28"> atanapi éta ogé disebat madu samangka.</text>
<text sub="clublinks" start="615.56" dur="4.12"> - Nya, kuring henteu percanten. Dupi anjeun nunjukkeun kumaha éta dilakukeun?</text>
<text sub="clublinks" start="619.68" dur="4.2"> Pikeun ngadamel madu samangka, urang peryogi jus samangka.</text>
<text sub="clublinks" start="623.88" dur="4.68"> Kituna, pikeun ngamimitian, urang motong samangka sareng ngaluarkeun siki.</text>
<text sub="clublinks" start="628.56" dur="1.32"> - Aya rahasia di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="629.88" dur="2.32"> Upami urang motong cara kieu ...</text>
<text sub="clublinks" start="632.2" dur="3.76"> urang butuh siki ngan ukur di belah katuhu sareng kénca.</text>
<text sub="clublinks" start="635.96" dur="2.32"> Ayeuna urang leupas tina siki.</text>
<text sub="clublinks" start="638.28" dur="5"> -Malah demi rusiah ieu nyalira nya éta badé ka Volgograd!</text>
<text sub="clublinks" start="643.28" dur="2.44"> Urang ngan ukur butuh bubur samangka.</text>
<text sub="clublinks" start="645.72" dur="2.52"> -Pasang bubur dina adun.</text>
<text sub="clublinks" start="649.24" dur="1.32"> Urang tapis.</text>
<text sub="clublinks" start="652.04" dur="4.04"> Sareng ayeuna diperyogikeun kulub jus ieu sahenteuna 8 jam.</text>
<text sub="clublinks" start="656.08" dur="1"> -8 okt'k! -Enya.</text>
<text sub="clublinks" start="657.08" dur="3.2"> Bakal kentel, sareng anjeun bakal kéngingkeun nardék anu sami.</text>
<text sub="clublinks" start="663.72" dur="4.52"> -Mangga bejakeun yén anjeun nyiapkeun bagian pikeun kuring sateuacana.</text>
<text sub="clublinks" start="668.24" dur="2.88"> Teras 8 jam mangrupikeun waktos anu lami. -Sumuhun, aya.</text>
<text sub="clublinks" start="671.12" dur="3.2"> -Kanggo ngadamel hiji sacangkir madu sapertos kitu,</text>
<text sub="clublinks" start="674.32" dur="2.76"> anjeun kedah ngagolakkeun jus tina opat samangka!</text>
<text sub="clublinks" start="677.08" dur="1.52"> Sareng sanés hiji ons gula!</text>
<text sub="clublinks" start="683.04" dur="1.52"> -Anjeunna manis pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="684.56" dur="3.28"> Abdi masih séndok terakhir di dieu. Hm ...</text>
<text sub="clublinks" start="689.68" dur="1.08"> Ngan hiber jauh!</text>
<text sub="clublinks" start="692.12" dur="1.88"> BISA ENJIN AIRCRAFT</text>
<text sub="clublinks" start="698.32" dur="6.08"> MUSIK LEMBUT</text>
<text sub="clublinks" start="721.2" dur="4.52"> -Federico, anjeun parantos milih? -Sumuhun, kuring mutuskeun. Abdi candak.</text>
<text sub="clublinks" start="725.72" dur="4.04"> Bayangkeun, pikeun pertama kalina kuring tiasa nyéwa sacara lengkep pesawat.</text>
<text sub="clublinks" start="729.76" dur="2.16"> Langkung unik.</text>
<text sub="clublinks" start="732.24" dur="3.04"> -Kusabab ieu sanés ngan ukur pesawat, tapi hotél!</text>
<text sub="clublinks" start="736.52" dur="2.96"> Di Rusia, anjeun moal mendakan anu kadua sapertos kitu.</text>
<text sub="clublinks" start="741.04" dur="2.92"> Ieu mangrupikeun hiji-hijina pesawat</text>
<text sub="clublinks" start="743.96" dur="4.08"> di mana anjeun normal tiasa manteng suku sareng bobo.</text>
<text sub="clublinks" start="754.48" dur="4.24"> Upami anjeun kakirangan rohangan dina pesawat, tong hariwang.</text>
<text sub="clublinks" start="758.72" dur="5.04"> Asrama ieu ngagaduhan kamar sareng imah anu misah pikeun tiap rasa.</text>
<text sub="clublinks" start="770.48" dur="2.68"> MUSIK GAGAS</text>
<text sub="clublinks" start="774.28" dur="3"> Nya, abdi badé ngalayang dina bobo kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="788.72" dur="5.4"> Saatos wengi dina pesawat, kuring neraskeun perjalanan sapédah kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="795.2" dur="2.8"> Kuring heran lamun aya tempat di Volga</text>
<text sub="clublinks" start="798" dur="3.6"> dimana éta sami éndah dina cai sareng di basisir?</text>
<text sub="clublinks" start="802.96" dur="2.44"> Sigana mah kuring mendakan tempat sapertos kitu.</text>
<text sub="clublinks" start="805.4" dur="1.64"> Ieu Stolbichi!</text>
<text sub="clublinks" start="808.08" dur="2.76"> MUSIK LEMBUT</text>
<text sub="clublinks" start="821" dur="2.24"> Warga lokal ngawartosan kuring</text>
<text sub="clublinks" start="823.24" dur="2.84"> yén pandangan anu pangsaéna di dieu nyaéta nalika matahari terbit.</text>
<text sub="clublinks" start="826.08" dur="4.52"> Pikeun mikaresep, anjeun kedah sumping ka Stolbichi jam lima énjing.</text>
<text sub="clublinks" start="830.6" dur="4.44"> Leres, aya deui anu lokal ayeuna, tapi di Italia - lima.</text>
<text sub="clublinks" start="836.08" dur="3.2"> Satuju, pandangan ieu pantes.</text>
<text sub="clublinks" start="840.56" dur="5.4"> Masing-masing tiang ieu tiasa dibandingkeun sareng jangkungna munara condong Pisa.</text>
<text sub="clublinks" start="846.44" dur="3.6"> Tapi aya wisatawan anu teu tiasa dibandingkeun langkung seueur di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="852.12" dur="2.08"> Gunung ieu unik.</text>
<text sub="clublinks" start="854.72" dur="3.48"> Éta diwangun ku batu langka - gaize.</text>
<text sub="clublinks" start="858.96" dur="2.48"> Batu legam rapuh pisan</text>
<text sub="clublinks" start="861.44" dur="5.04"> sareng ngan ukur endah kumaha éta salamet dugi ka ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="867" dur="2.08"> Kaendahan anu teu bisa dijelaskeun!</text>
<text sub="clublinks" start="869.8" dur="4"> MUSIK LEMBUT</text>
<text sub="clublinks" start="880.88" dur="3.12"> Ayeuna urang kedah mutuskeun dimana palayaran.</text>
<text sub="clublinks" start="884.56" dur="2.68"> - Anu utami nyaéta ngajaga irung anjeun turun.</text>
<text sub="clublinks" start="889.92" dur="1.08"> Kéju?</text>
<text sub="clublinks" start="893.28" dur="1.04"> Inuman anggur.</text>
<text sub="clublinks" start="895.8" dur="1.36"> Tomat garing panonpoé?</text>
<text sub="clublinks" start="897.68" dur="2.24"> Naha kuring parantos dugi ka Itali?</text>
<text sub="clublinks" start="910.6" dur="2.68"> Henteu, sama sakali sapertos Italia.</text>
<text sub="clublinks" start="913.28" dur="2.32"> Naha irung kuring gagal kuring?</text>
<text sub="clublinks" start="916.8" dur="6.08"> -Sumuhun, ieu sanés Italia, tapi kota Dubovka henteu jauh ti Volgograd.</text>
<text sub="clublinks" start="926.88" dur="4.28"> -Buah anggur paling kalér di Rusia dipelak di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="934.96" dur="3.4"> Sareng kusabab aya anggur, pasti aya anggur.</text>
<text sub="clublinks" start="939.04" dur="3.6"> Sanaos jinis anggur naon anu tiasa aya dina iklim sapertos kitu?</text>
<text sub="clublinks" start="944.8" dur="2.6"> Masih, naluri kuring henteu ngantepkeun kuring!</text>
<text sub="clublinks" start="947.4" dur="4.52"> Barina ogé, aya kéju, tomat anu garing sareng matahari, sareng anggur.</text>
<text sub="clublinks" start="953.88" dur="4.8"> -Urang mimitian ku kéju anu endah pisan anu disebat "Vinotel".</text>
<text sub="clublinks" start="958.68" dur="1.88"> Kami nyandak anggur beureum - sareng di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="960.56" dur="1.88"> -Naon anu anjeun lakukeun? - Abdi tuang.</text>
<text sub="clublinks" start="962.44" dur="3.52"> Naha anjeunna "Vinotel"? Kusabab anjeun kedah tuang ka dinya.</text>
<text sub="clublinks" start="965.96" dur="2.4"> -Tapi-oh! NYarioskeun Itali</text>
<text sub="clublinks" start="968.36" dur="1"> Tapi-oh!</text>
<text sub="clublinks" start="974.92" dur="1.2"> Kagét!</text>
<text sub="clublinks" start="976.16" dur="1.24"> Ieu lempeng ...</text>
<text sub="clublinks" start="977.4" dur="3.64"> Kuring kantos ningali sareng nyobian, tapi teras kuring ngan ukur kaget.</text>
<text sub="clublinks" start="981.04" dur="3.08"> -Tapi anggur ngareuwaskeun kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="984.72" dur="4.16"> Sanaos, upami jujur, kuring henteu percanten.</text>
<text sub="clublinks" start="988.88" dur="3.24"> Tapi tétéla éta bodas pisan menak.</text>
<text sub="clublinks" start="992.72" dur="1.12"> Beureum.</text>
<text sub="clublinks" start="995.52" dur="3.92"> Sareng kuring hoyong mikirkeun anggur ieu nyalira.</text>
<text sub="clublinks" start="999.44" dur="4.48"> -Hayu, meureun hayu urang nyobian acuk anu pikaresepeun ieu?</text>
<text sub="clublinks" start="1003.92" dur="1.84"> -Éta didamel tina buah anggur,</text>
<text sub="clublinks" start="1005.76" dur="3.28"> anu ngan ukur tuwuh di daérah urang.</text>
<text sub="clublinks" start="1009.04" dur="2.12"> Rupa-rupa disebut "Marinovsky".</text>
<text sub="clublinks" start="1011.16" dur="2.84"> -Naha kuring ayeuna nginum anggur paling kalér di Rusia?</text>
<text sub="clublinks" start="1014" dur="2.28"> -Enya. Henteu ngan ukur hiji anu paling kalér,</text>
<text sub="clublinks" start="1016.28" dur="3.12"> ogé tina ragam lokal kami, sareng ogé pink.</text>
<text sub="clublinks" start="1019.4" dur="2.04"> -Kerjaan! Cingcin tina gelas</text>
<text sub="clublinks" start="1021.48" dur="1.16"> SCREAM BIRD</text>
<text sub="clublinks" start="1023.52" dur="1.08"> -Ciao, garuda!</text>
<text sub="clublinks" start="1024.6" dur="3.88"> Hayu, kadieu kanggo sagelas anggur! Urang gaduh seueur éta!</text>
<text sub="clublinks" start="1028.8" dur="1.04"> NGÉNGKONG</text>
<text sub="clublinks" start="1030.36" dur="1.84"> -Naon urang tiasa ngagabungkeun?</text>
<text sub="clublinks" start="1032.2" dur="3"> -Hayu urang ngagabungkeun sareng kéju Stilton.</text>
<text sub="clublinks" start="1038.2" dur="5.36"> -Tapi papanggihan utama sateuacanna kuring - kaymak piring lokal.</text>
<text sub="clublinks" start="1044.48" dur="3.6"> -Itu tah tahap peralihan antara krim haseum sareng mantega.</text>
<text sub="clublinks" start="1048.08" dur="2.6"> Ieu piring tradisional Cossack kami,</text>
<text sub="clublinks" start="1050.68" dur="2.92"> anu dipanggang dina pot sapertos dina oven.</text>
<text sub="clublinks" start="1054.12" dur="4"> -Kaymak mangrupikeun produk susu anu umum pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="1058.16" dur="2.04"> Éta disiapkeun di sababaraha nagara.</text>
<text sub="clublinks" start="1060.2" dur="5.32"> Tapi ngan ukur di dieu, di Volgograd, kaymak didamel kalayan susu anu dipanggang.</text>
<text sub="clublinks" start="1071.72" dur="1.92"> Menarik sacara umum. Wah!</text>
<text sub="clublinks" start="1074.76" dur="1.16"> Hm ...</text>
<text sub="clublinks" start="1076.88" dur="1.28"> Anéh pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="1078.44" dur="2.88"> -Di dieu tomat garing matahari Volgograd.</text>
<text sub="clublinks" start="1081.32" dur="3.32"> Kuring heran naha aranjeunna béda ti Italia?</text>
<text sub="clublinks" start="1089.64" dur="1.32"> -Rasa pikaresepeun.</text>
<text sub="clublinks" start="1091.8" dur="1.68"> Ibarat tomat garing-matahari,</text>
<text sub="clublinks" start="1093.48" dur="4.44"> tapi tetep aya sababaraha jinis catetan anu teu dikenal di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="1097.96" dur="3.16"> -Naha éta kusabab aranjeunna dina minyak mustard?</text>
<text sub="clublinks" start="1101.12" dur="3.84"> -Malah ngalangkungan minyak mustard, kuring ngagaduhan rasa kuring sorangan.</text>
<text sub="clublinks" start="1105.52" dur="2.36"> Saolah-olah kuring sumping ka tanah air.</text>
<text sub="clublinks" start="1108.64" dur="8.2"> MUSIK PATRIOTIK</text>
<text sub="clublinks" start="1118.24" dur="5.28"> -Monumén "Indonésia Telepon!" - simbol Volgograd anu paling penting.</text>
<text sub="clublinks" start="1124.56" dur="2.28"> Sabenernamah nalika ceuk kuring</text>
<text sub="clublinks" start="1126.84" dur="2.64"> éta saolah-olah kuring di bumi,</text>
<text sub="clublinks" start="1129.48" dur="2.52"> Abdi henteu maksad sakedik.</text>
<text sub="clublinks" start="1132.44" dur="2.92"> MUSIK IRONIK</text>
<text sub="clublinks" start="1141.88" dur="3.92"> -Eh! Masih, anjeun kedah ningkatkeun basa Rusia.</text>
<text sub="clublinks" start="1146.52" dur="4.24"> Nyatana, wisatawan biasa henteu kénging lebet monumen éta.</text>
<text sub="clublinks" start="1150.76" dur="2.28"> Tapi kumargi kuring wisata anu teu biasa,</text>
<text sub="clublinks" start="1153.04" dur="3.76"> ayeuna kuring bakal nunjukkeun hal anu anjeun moal ningali dimana-mana waé.</text>
<text sub="clublinks" start="1163.6" dur="2.08"> -Hayu urang silih kenal</text>
<text sub="clublinks" start="1165.68" dur="2.72"> sareng awéwé paling kasohor di Volgograd.</text>
<text sub="clublinks" start="1169.72" dur="3.28"> Jangkungna tugu na 87 méter.</text>
<text sub="clublinks" start="1173.44" dur="2.76"> Ieu patung jangkung di Éropa.</text>
<text sub="clublinks" start="1181.04" dur="4.48"> Sareng nalika éta didamel, éta anu jangkung di dunya.</text>
<text sub="clublinks" start="1186" dur="3.28"> Sareng éta dilebetkeun dina Guinness Book of Records.</text>
<text sub="clublinks" start="1190.2" dur="3.08"> -Mamma mia! NYarioskeun Itali</text>
<text sub="clublinks" start="1193.28" dur="1.84"> Kumaha jangkungna anjeun!</text>
<text sub="clublinks" start="1196.64" dur="3.96"> Bahkan langkung jangkung tibatan munara jangkung di Moskow Kremlin.</text>
<text sub="clublinks" start="1208.28" dur="2.96"> Ti jero, kabel ieu nyepeng patung.</text>
<text sub="clublinks" start="1211.24" dur="3.92"> Aya 117 diantarana, sareng masing-masing tiasa ngadukung beurat paus.</text>
<text sub="clublinks" start="1218.68" dur="4.84"> -Waktos tugu dioyong, beton dicandak langsung tina pabrik,</text>
<text sub="clublinks" start="1223.52" dur="3.8"> supados henteu gaduh waktos pikeun ngeraskeun payuneun waktos.</text>
<text sub="clublinks" start="1231.76" dur="3.2"> - Anjeunna wanoja Rusia asli, sanés?</text>
<text sub="clublinks" start="1234.96" dur="3.2"> Éndah di luar sareng dipercaya dina jero.</text>
<text sub="clublinks" start="1240.28" dur="3.56"> -Struktur rékayasa tugu sami sami,</text>
<text sub="clublinks" start="1243.84" dur="2.36"> sapertos di menara TV Ostankino,</text>
<text sub="clublinks" start="1246.2" dur="3.56"> sabab éta dikembangkeun ku jalma anu sami -</text>
<text sub="clublinks" start="1249.76" dur="3.04"> Nikolay Vasilievich Nikitin.</text>
<text sub="clublinks" start="1254.04" dur="3.08"> Sumawona, boh tugu boh munara TV</text>
<text sub="clublinks" start="1257.12" dur="2.96"> diciptakeun ampir sakaligus.</text>
<text sub="clublinks" start="1260.36" dur="4.6"> MUSIMIA SAMBUNG</text>
<text sub="clublinks" start="1282.04" dur="4.76"> -Yah, ayeuna kuring tiasa nyarios pasti yén kuring ningali tanah air anjeun ti jero.</text>
<text sub="clublinks" start="1288.28" dur="2.6"> Tapi kuring henteu acan ningali Volgograd nyalira.</text>
<text sub="clublinks" start="1290.88" dur="3.04"> Janten hayu urang tingali babarengan saatos iklan.</text>
<text sub="clublinks" start="1294.32" dur="5"> Kuring bakal naék salah sahiji rute anu paling menarik di dunya.</text>
<text sub="clublinks" start="1301.44" dur="1.04"> - Kagét!</text>
<text sub="clublinks" start="1303.16" dur="3.4"> Kuring bakal leumpang sapanjang jalan pangpanjangna di Rusia.</text>
<text sub="clublinks" start="1309.52" dur="3.68"> Sareng kuring bakal nyobian naon anu sesah pisan dikedalkeun.</text>
<text sub="clublinks" start="1313.56" dur="1.8"> -Sacara umum, hiji hal anu funky.</text>
<text sub="clublinks" start="1315.36" dur="2.64"> Naha urang henteu nganggo di Italia?</text>
<text sub="clublinks" start="1320.92" dur="4"> MUSIK POSITIF</text>
<text sub="clublinks" start="1324.92" dur="5.36"> -Hlo babaturan! Ieu kuring, Federico, sareng Abdi di Volgograd!</text>
<text sub="clublinks" start="1330.28" dur="1.96"> MUSIK POSITIF</text>
<text sub="clublinks" start="1332.24" dur="5.2"> Tétéla ningali Volgograd duanana di luar sareng di jero</text>
<text sub="clublinks" start="1337.44" dur="1.96"> tina jandela trem.</text>
<text sub="clublinks" start="1340.32" dur="2.4"> Trem ieu disebat tram metro.</text>
<text sub="clublinks" start="1342.72" dur="2.8"> Sareng bagian tina rute na lebet ka jero taneuh.</text>
<text sub="clublinks" start="1346.56" dur="4.32"> Trem na némbongan di Volgograd langkung ti saratus taun ka pengker.</text>
<text sub="clublinks" start="1350.88" dur="4"> Sareng éta langkung mirah diboncéng tibatan taksi.</text>
<text sub="clublinks" start="1354.88" dur="2.32"> Harga tiketna ngan ukur 5 kopecks.</text>
<text sub="clublinks" start="1357.92" dur="4.04"> Ayeuna tikétna, tangtosna langkung mahal, nanging anjeun tiasa ngagaleuh</text>
<text sub="clublinks" start="1361.96" dur="1.88"> komo dina gerbong. Umumna merenah.</text>
<text sub="clublinks" start="1363.84" dur="2.32"> Halo. Uno tikét, waktos favorit.</text>
<text sub="clublinks" start="1366.16" dur="1.52"> Dua puluh lima, hah? -Enya.</text>
<text sub="clublinks" start="1369.16" dur="1.44"> -Sukur, hatur nuhun.</text>
<text sub="clublinks" start="1372.96" dur="3.8"> Jalur ieu urutan kaopat dina daptar</text>
<text sub="clublinks" start="1376.76" dur="3.88"> "12 rute trem anu paling menarik di dunya"</text>
<text sub="clublinks" start="1380.64" dur="2.28"> numutkeun majalah Forbes.</text>
<text sub="clublinks" start="1382.92" dur="4.08"> Bayangkeun, bahkan rute trem kalebet kana daptar Forbes.</text>
<text sub="clublinks" start="1387" dur="1.32"> Sareng kuring masih henteu.</text>
<text sub="clublinks" start="1388.32" dur="7.96"> GOLEK MUSIK RÉKA NGÉNGKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="1396.28" dur="1"> Kagét.</text>
<text sub="clublinks" start="1398.52" dur="1"> Kumaha?</text>
<text sub="clublinks" start="1399.52" dur="12.56"> MUSIK LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="1412.08" dur="3.96"> Sacara umum, stasion metro ieu mirip pisan sareng stasiun metro.</text>
<text sub="clublinks" start="1416.04" dur="2.48"> Anjeun nangtung didieu, ngantosan karéta kaluar tina kabiasaan ...</text>
<text sub="clublinks" start="1418.52" dur="1.68"> ... sareng trem sumping.</text>
<text sub="clublinks" start="1420.76" dur="2.4"> Volgograd terang kumaha kaget.</text>
<text sub="clublinks" start="1423.16" dur="9.08"> MUSIK LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="1432.24" dur="2.64"> Hayu urang jalan-jalan ngurilingan kota, hayu.</text>
<text sub="clublinks" start="1434.88" dur="4.92"> MUSIK LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="1439.8" dur="5.08"> Tangtosna, seueur di kota ieu nyarioskeun prestasi para pahlawan anu murag.</text>
<text sub="clublinks" start="1444.88" dur="3.92"> Tapi ku sadayana ieu, Volgograd mangrupikeun kota anu hirup pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="1448.8" dur="2"> Kalayan jalma anu meriah tur saé.</text>
<text sub="clublinks" start="1452.2" dur="1"> Chao!</text>
<text sub="clublinks" start="1453.2" dur="1.76"> Luhur lima luhur lima! Seuri</text>
<text sub="clublinks" start="1454.96" dur="1"> JEUNG! Seuri</text>
<text sub="clublinks" start="1455.96" dur="1.96"> KRYAKHTIT</text>
<text sub="clublinks" start="1459.48" dur="2.44"> Hayu, ageung "ciao-o-o!"</text>
<text sub="clublinks" start="1461.92" dur="2"> SCREAMS: -Ciao!</text>
<text sub="clublinks" start="1463.92" dur="1"> -Ciao, ciao!</text>
<text sub="clublinks" start="1464.92" dur="3.44"> -Loud - ciao! -Chao!</text>
<text sub="clublinks" start="1468.36" dur="3.24"> Naon kota di walungan tanpa tanggul?</text>
<text sub="clublinks" start="1471.6" dur="6.16"> Anjeunna khususna geulis di Volgograd! Ngan Walungan Volga sorangan anu langkung saé tibatan éta.</text>
<text sub="clublinks" start="1477.76" dur="4.16"> MUSIK LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="1481.92" dur="3.4"> Warga lokal nyatakeun yén Volgograd -</text>
<text sub="clublinks" start="1485.32" dur="2.16"> kota pangpanjangna di Rusia.</text>
<text sub="clublinks" start="1487.48" dur="2.88"> Iraha éta rating resmi</text>
<text sub="clublinks" start="1490.36" dur="3.64"> kota-kota panjang, anjeunna tempat kaopat di dinya.</text>
<text sub="clublinks" start="1494.48" dur="5"> Nanging, warga Volgograd tetep nganggap kota na pangpanjangna.</text>
<text sub="clublinks" start="1500.28" dur="4.08"> Garis bujur kadua atanapi ngan saukur garis bujur kadua -</text>
<text sub="clublinks" start="1504.36" dur="3.72"> jalan pangpanjangna di Rusia! Dangukeun, panjang na 50 ...</text>
<text sub="clublinks" start="1508.08" dur="3.4"> Sanés méter, tapi kilométer! Oh, abdi henteu terang angkat</text>
<text sub="clublinks" start="1511.48" dur="4.4"> ti hiji tungtung ka ujung anu sanésna, anjeun peryogi sahenteuna sajam nganggo mobil.</text>
<text sub="clublinks" start="1515.88" dur="1.92"> Miharep anjeun gaduh waktos.</text>
<text sub="clublinks" start="1519.48" dur="4.44"> Abdi tiasa ngabayangkeun kumaha capéna warga satempat leumpang di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="1523.92" dur="2.28"> Anjeun teu tiasa ngalakukeun tanpa snack!</text>
<text sub="clublinks" start="1527.64" dur="2.8"> Kuring ditawarkeun ngamimitian ku sup lauk.</text>
<text sub="clublinks" start="1530.44" dur="1"> Masih ngalakukeunana!</text>
<text sub="clublinks" start="1531.44" dur="2.6"> Volga ngan ukur lémparan batu.</text>
<text sub="clublinks" start="1534.48" dur="3.2"> Ngan kuring dibéjakeun yén bakal aya kejutan heula.</text>
<text sub="clublinks" start="1537.68" dur="1.4"> Asa pikaresepeun.</text>
<text sub="clublinks" start="1540.04" dur="2.8"> Naon anjeunna?! Nyetél ceuli kahuruan?!</text>
<text sub="clublinks" start="1542.84" dur="1"> Wah.</text>
<text sub="clublinks" start="1543.84" dur="1"> Kagét.</text>
<text sub="clublinks" start="1544.84" dur="2.84"> Panci ieu, tangtosna, ogé mini bagian.</text>
<text sub="clublinks" start="1547.68" dur="2.44"> Nalika anjeun hoyong snack tinimbang</text>
<text sub="clublinks" start="1550.12" dur="4.44"> pikeun tuang sababaraha jinis sandwich, anjeunna nyandak pot tina kantong sareng ngagolak sup lauk.</text>
<text sub="clublinks" start="1555.68" dur="4.48"> Ceuli leres-leres nyerang kuring sakumaha saderhana pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="1560.16" dur="2.32"> Tapi didieu sadayana diputuskeun ku ngalayanan.</text>
<text sub="clublinks" start="1562.48" dur="3.64"> Panci, jukut, haseup - hawana pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="1566.12" dur="3.88"> Saolah-olah anjeun aya di sisi Volga.</text>
<text sub="clublinks" start="1571.8" dur="5.88"> Piring salajengna langkung sesah. Ieu némpelkeun lauk kalayan sababaraha jenis busa.</text>
<text sub="clublinks" start="1579.68" dur="1"> -M-m.</text>
<text sub="clublinks" start="1581.08" dur="1"> Leres.</text>
<text sub="clublinks" start="1582.08" dur="2.32"> Ayeuna kuring ngartos ideu kang Oki.</text>
<text sub="clublinks" start="1584.4" dur="1"> Ieuh ...</text>
<text sub="clublinks" start="1586.08" dur="1.96"> ... pako salib utama.</text>
<text sub="clublinks" start="1588.6" dur="2.36"> Anjeunna lemes pisan, lemah lembut, lemah lembut.</text>
<text sub="clublinks" start="1590.96" dur="2.96"> Teras minyak mustard ngalengkepan di dieu,</text>
<text sub="clublinks" start="1593.92" dur="2.56"> sareng lauk sareng asep éta aftertaste.</text>
<text sub="clublinks" start="1596.48" dur="5.04"> Abdi panasaran naon ari busa ieu? Miharep éta henteu didamel tina mustari.</text>
<text sub="clublinks" start="1601.52" dur="2.8"> Sanaos Volgograd terang kumaha kagetna.</text>
<text sub="clublinks" start="1604.96" dur="1"> Kadieu?</text>
<text sub="clublinks" start="1605.96" dur="1.72"> LUCU Leres?</text>
<text sub="clublinks" start="1607.68" dur="1"> Leres ...</text>
<text sub="clublinks" start="1608.68" dur="6.16"> Baraya, naha anjeun parantos meres bawang dina susu sareng ngadamel busa tina éta?</text>
<text sub="clublinks" start="1615.32" dur="3.2"> Kusabab di dieu anjeun tiasa ngaraosan boh susu boh bawang.</text>
<text sub="clublinks" start="1620.48" dur="1"> Kagét!</text>
<text sub="clublinks" start="1621.48" dur="4.28"> Butuh imajinasi Rusia langsung pikeun némbongan sapertos kitu.</text>
<text sub="clublinks" start="1626.64" dur="3.04"> Sateuacan anjeun nyobaan tuang, sigana mah</text>
<text sub="clublinks" start="1629.68" dur="2.44"> éta patut nyobian limun ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="1632.84" dur="4.28"> Sanaos disebat limun, éta henteu didamel nganggo jeruk nipis.</text>
<text sub="clublinks" start="1637.12" dur="1"> Sareng tina sorrel.</text>
<text sub="clublinks" start="1638.12" dur="5.6"> Upami anjeun hoyong urang asing pikeun megatkeun létahna, taroskeun ka anjeunna mesen ...</text>
<text sub="clublinks" start="1644.2" dur="3.6"> Shcha, shvel, shcha, sha ... Sorrel.</text>
<text sub="clublinks" start="1647.8" dur="2.64"> Sorrel ... Lemonade?</text>
<text sub="clublinks" start="1650.44" dur="3.24"> MUSIK LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="1653.68" dur="4.08"> Lempeng seger, nyegerkeun. Umumna hal anu hébat.</text>
<text sub="clublinks" start="1658.56" dur="2.36"> Naha urang henteu nganggo di Italia?</text>
<text sub="clublinks" start="1660.92" dur="3.28"> Ah, tangtosna, kusabab lafalna rumit pisan</text>
<text sub="clublinks" start="1664.2" dur="2.36"> yén teu saurang ogé tiasa mesen!</text>
<text sub="clublinks" start="1666.56" dur="2.84"> Sareng ayeuna - kejutan utama!</text>
<text sub="clublinks" start="1669.4" dur="1.2"> És krim!</text>
<text sub="clublinks" start="1670.6" dur="1"> Seuri</text>
<text sub="clublinks" start="1671.6" dur="2"> Kapanggih aya anu ngareuwaskeun urang Italia!</text>
<text sub="clublinks" start="1673.6" dur="2.92"> Kusabab urang umumna nyiptakeun és krim.</text>
<text sub="clublinks" start="1676.52" dur="3.08"> Sanaos ... naon warna konéng anu aneh?</text>
<text sub="clublinks" start="1680.12" dur="4.16"> Kuring miharep és krim ieu henteu didamel tina sawi.</text>
<text sub="clublinks" start="1684.28" dur="3.32"> MUSIK LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="1687.6" dur="1"> Madonna ...</text>
<text sub="clublinks" start="1689.4" dur="1"> Kadieu!</text>
<text sub="clublinks" start="1690.4" dur="3.2"> NYarioskeun Itali</text>
<text sub="clublinks" start="1693.6" dur="2.12"> És krim rasa jagung.</text>
<text sub="clublinks" start="1696.28" dur="1.28"> Abdi henteu percanten!</text>
<text sub="clublinks" start="1697.56" dur="2.56"> Janten jalma anéh, teu kaduga.</text>
<text sub="clublinks" start="1701.44" dur="5.36"> Rasa jagong anu beunghar pisan sareng popcorn renyah.</text>
<text sub="clublinks" start="1706.8" dur="1.48"> Ieu bom!</text>
<text sub="clublinks" start="1710" dur="2.96"> Kami parantos tuang, ayeuna hayu urang teraskeun.</text>
<text sub="clublinks" start="1712.96" dur="5.04"> MUSIK LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="1718" dur="4.8"> Jujur, saatos tuang siang anu raoseun, kuring henteu ngaraos pedalan pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="1725.88" dur="3.2"> Kuring heran lamun anjeun tiasa nyandak numpak dina Volga?</text>
<text sub="clublinks" start="1731.04" dur="3.4"> JALAN MOTOR</text>
<text sub="clublinks" start="1734.44" dur="1.96"> Oh antosan, entong angkat!</text>
<text sub="clublinks" start="1736.4" dur="1.88"> JALAN MOTOR</text>
<text sub="clublinks" start="1738.28" dur="3.6"> Oh, gratsy, hatur nuhun, upami sanés kuring capé didieu, anjeun moal percanten.</text>
<text sub="clublinks" start="1743.24" dur="4"> Kuring nyarankeun anjeun ogé ngaso sakedik sareng nonton iklanna.</text>
<text sub="clublinks" start="1747.76" dur="4.48"> Sareng pas iklanna kuring bakal naék kapal pesiar sapanjang Volga!</text>
<text sub="clublinks" start="1752.88" dur="3.76"> Abdi raja dunya-ah!</text>
<text sub="clublinks" start="1756.64" dur="2.8"> Kuring bakal mendakan gunung mustari sapinuhna!</text>
<text sub="clublinks" start="1759.44" dur="4.56"> Kalayan aksén Jérman: Oh, di dieu urang kedah ngawangun tutuwuhan pikeun ngolahna!</text>
<text sub="clublinks" start="1764" dur="4"> Terus teu disangka-sangka kuring bakal pendak sareng kenalan lami.</text>
<text sub="clublinks" start="1768" dur="2.28"> Ieu pikaresepeun! Ayeuna parantos musna.</text>
<text sub="clublinks" start="1772.64" dur="5.52"> LAGU: -Tepi bank, kadaharan asik! Indung neukteuk awan ku pedang!</text>
<text sub="clublinks" start="1778.16" dur="6.8"> Ngabuburit dina permukaan Volga lemes Hayu urang tuang di Volgograd!</text>
<text sub="clublinks" start="1787.92" dur="4.36"> Bonjour, awak kuring! Kaptén Federico Arnaldi aya di dieu sareng anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="1792.28" dur="1.76"> Sareng abdi badé Volgograd!</text>
<text sub="clublinks" start="1795.24" dur="2.32"> Leres, sabab pelaut angkat.</text>
<text sub="clublinks" start="1798.48" dur="3.68"> Sareng kuring leumpang sapanjang Volga, sabab tanpa Volga</text>
<text sub="clublinks" start="1802.16" dur="3.68"> mustahil pikeun ngabayangkeun Volgograd.</text>
<text sub="clublinks" start="1805.84" dur="1"> Masih ngalakukeunana!</text>
<text sub="clublinks" start="1806.84" dur="1.8"> Barina ogé, anjeunna Volgo-grad.</text>
<text sub="clublinks" start="1809.8" dur="2.64"> Kaindahan di sakulilingna endah pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="1813.64" dur="4.04"> Ruang terbuka sapertos anu kuring ngan ukur hoyong ngagorowok ...</text>
<text sub="clublinks" start="1817.68" dur="3.08"> Abdi raja dunya-ah!</text>
<text sub="clublinks" start="1820.76" dur="3.68"> ECHO: -... dunya-ah!</text>
<text sub="clublinks" start="1824.44" dur="2.88"> MUSIK GAGAS</text>
<text sub="clublinks" start="1827.32" dur="2.24"> Naon dina cakrawala?</text>
<text sub="clublinks" start="1830.88" dur="2.52"> Akhirna kuring ngojay kana mustari!</text>
<text sub="clublinks" start="1833.4" dur="5.2"> Sanaos Volgograd sareng ibukota mustard, antara ibukota sareng mustard</text>
<text sub="clublinks" start="1838.6" dur="3.92"> jarak anu pantes pisan. Teu aya anu anéh!</text>
<text sub="clublinks" start="1842.52" dur="3.96"> Naha anjeun émut yén ieu kota anu panjang pisan?</text>
<text sub="clublinks" start="1847.04" dur="3.88"> Janten tempat deposit mustard!</text>
<text sub="clublinks" start="1850.92" dur="1.16"> Sarepta.</text>
<text sub="clublinks" start="1852.64" dur="2.68"> Baheula jadi kota leutik.</text>
<text sub="clublinks" start="1855.32" dur="2.96"> Sareng ayeuna anjeunna janten bagian tina Volgograd.</text>
<text sub="clublinks" start="1858.28" dur="4.56"> MUSIK LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="1862.84" dur="3.44"> Mustard parantos dipelak di dieu ti saprak abad ka-18.</text>
<text sub="clublinks" start="1866.28" dur="2.4"> Tapi populér di sakumna Rusia</text>
<text sub="clublinks" start="1868.68" dur="3.32"> éta didamel ku jalma anu kawéntar pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="1873.96" dur="2.52"> Napoleon Bonaparte.</text>
<text sub="clublinks" start="1877.32" dur="4.56"> Dina 1810 Napoleon nyandak Inggris dina blokade angkatan laut.</text>
<text sub="clublinks" start="1881.88" dur="5.04"> Maka, pasokan mustard Inggris ka Rusia dieureunkeun.</text>
<text sub="clublinks" start="1888.68" dur="3.12"> Tapi anjeun kedah ngartos yén Kaisar Alexander</text>
<text sub="clublinks" start="1891.8" dur="4.92"> mangrupikeun kipas mustard anu gedé anu ayeuna anjeunna, tangtosna, ambek.</text>
<text sub="clublinks" start="1896.72" dur="2.48"> "Mamma mia, Napoleon ngahalangan sadayana kanggo kuring!</text>
<text sub="clublinks" start="1899.2" dur="2.04"> Dimana kuring kénging mustari?! "</text>
<text sub="clublinks" start="1901.24" dur="2.8"> Anjeunna mimiti milarian anjeunna. Sareng kuring mendakanana di dieu di Sarepta.</text>
<text sub="clublinks" start="1904.04" dur="2.76"> Aya pakampungan Jérman didieu di Volga,</text>
<text sub="clublinks" start="1906.8" dur="3.84"> dimana warga satempat parantos mendakan yén aya anu tumuh</text>
<text sub="clublinks" start="1910.64" dur="4.24"> mustard ngeunah pisan menak. Aranjeunna ogé bogoh ka anjeunna sareng nyarios ...</text>
<text sub="clublinks" start="1914.88" dur="4.8"> Kalayan aksen Jérman: "Oh, di dieu urang kedah ngawangun tutuwuhan pikeun ngolahna!"</text>
<text sub="clublinks" start="1919.68" dur="2.56"> Sareng nalika Alexander terang: sadayana, silaturahim!</text>
<text sub="clublinks" start="1922.24" dur="1.16"> Sareng mustard ti Volga</text>
<text sub="clublinks" start="1923.4" dur="4.16"> langsung mimitian nganteurkeun langsung kana méja kaisar.</text>
<text sub="clublinks" start="1928.68" dur="4.8"> Éta pabrik lami parantos lami teu ical. Saatos perang, anu énggal didamel di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="1933.48" dur="4.6"> MUSIK LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="1938.08" dur="2.48"> Sareng éta ngan hiji-hijina dina sakumna USSR</text>
<text sub="clublinks" start="1940.56" dur="2.84"> tutuwuhan produksi bubuk mustard.</text>
<text sub="clublinks" start="1944.84" dur="5.24"> Upami Volgograd mangrupikeun ibukota mustard, maka Sarepta nyaéta Kremlin na.</text>
<text sub="clublinks" start="1950.76" dur="3.52"> Waktosna kanggo mayar resmi ka mustard</text>
<text sub="clublinks" start="1954.28" dur="2.2"> sareng tepang rarayna.</text>
<text sub="clublinks" start="1957.6" dur="4.08"> Kuring ngamimitian kenal sareng mustard ti mimiti mula.</text>
<text sub="clublinks" start="1962.24" dur="1"> Tina siki.</text>
<text sub="clublinks" start="1963.8" dur="1.6"> Mustard bodas.</text>
<text sub="clublinks" start="1965.84" dur="1.2"> Hideung.</text>
<text sub="clublinks" start="1967.04" dur="1"> Hmm ...</text>
<text sub="clublinks" start="1968.04" dur="1.64"> Naon ini?</text>
<text sub="clublinks" start="1969.68" dur="2.04"> -Éta mustard abu.</text>
<text sub="clublinks" start="1971.72" dur="6.12"> Sacara umum, ieu mangrupikeun jenis mustari khusus, anu dipelak di Volgograd.</text>
<text sub="clublinks" start="1977.84" dur="2.16"> Di kota Sarepta.</text>
<text sub="clublinks" start="1980" dur="5.2"> - Kuring henteu terang sabaraha anjeun tiasa mikir dumasar kana mustard.</text>
<text sub="clublinks" start="1985.64" dur="2"> - Ieu sosis mustard.</text>
<text sub="clublinks" start="1988.12" dur="2.12"> Anjeun tiasa ningali siki dina ...</text>
<text sub="clublinks" start="1990.24" dur="2.72"> -Koneng. -... sareng Sarep, enya, sareng hideung.</text>
<text sub="clublinks" start="1992.96" dur="1.24"> Tingali? Hideung.</text>
<text sub="clublinks" start="1994.2" dur="2.52"> -Ah! Sareng kuring panginten hideung nyaéta cabé.</text>
<text sub="clublinks" start="1996.72" dur="3.12"> Abdi tiasa ngaraos siki, éta garing, aranjeunna saé.</text>
<text sub="clublinks" start="1999.84" dur="1.8"> Henteu, ideu na asik.</text>
<text sub="clublinks" start="2001.64" dur="2.48"> Sareng roti ogé. -Bread mustard teuing.</text>
<text sub="clublinks" start="2004.12" dur="2.92"> Tingali kumaha konéngna? - Oke, leres?</text>
<text sub="clublinks" start="2007.04" dur="4.08"> -Enya. Minyak sawi masihan kaindahan sareng warna sapertos kitu.</text>
<text sub="clublinks" start="2011.84" dur="3.76"> -Malah mustard ditambihan ku jajanan amis.</text>
<text sub="clublinks" start="2016.16" dur="2.08"> Ieu roti lapis Sarepta.</text>
<text sub="clublinks" start="2018.76" dur="3.6"> Rasa mustard halus bahkan lada.</text>
<text sub="clublinks" start="2023.52" dur="2.4"> -Teu, ngeunah pisan. Roti jahe lempeng ...</text>
<text sub="clublinks" start="2026.6" dur="2.32"> -Ada seueur kéju anu béda-béda di Itali.</text>
<text sub="clublinks" start="2028.92" dur="4.28"> Tapi henteu kajantenan pikeun urang nambihan mustari pikeun aranjeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="2034.12" dur="1.56"> -Ieu kéju ngora.</text>
<text sub="clublinks" start="2036.16" dur="2.32"> Disebut - tebak kumaha.</text>
<text sub="clublinks" start="2038.48" dur="1.52"> Naha anjeunna katingalina sapertos kitu?</text>
<text sub="clublinks" start="2040" dur="1.68"> -Kanggo sababaraha jinis cacioto.</text>
<text sub="clublinks" start="2041.68" dur="1.16"> -Caccioto.</text>
<text sub="clublinks" start="2043.2" dur="1.64"> -Ah! Abdi nebak.</text>
<text sub="clublinks" start="2045.48" dur="4.08"> -Kuring nyangka yén di daérah sanés, kecuali di Volgograd,</text>
<text sub="clublinks" start="2049.56" dur="2.84"> anjeun moal mendakan kéju kalayan siki mustard.</text>
<text sub="clublinks" start="2052.4" dur="4.2"> -Na pasti. Malah di Italia anjeun moal mendakan. Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring ningali éta.</text>
<text sub="clublinks" start="2057.12" dur="2.68"> -Kuring parantos nyobian minyak mustard.</text>
<text sub="clublinks" start="2059.8" dur="2.76"> Tapi di dinya anjeunna kalindih ku tomat anu garing ku panonpoe.</text>
<text sub="clublinks" start="2062.56" dur="4.16"> Ayeuna kuring hoyong terang rasa anu sajati tina minyak mustard.</text>
<text sub="clublinks" start="2067.16" dur="5.96"> MUSIMIA SAMBUNG</text>
<text sub="clublinks" start="2073.12" dur="1.2"> -Madonna!</text>
<text sub="clublinks" start="2074.72" dur="1.12"> Madonna!</text>
<text sub="clublinks" start="2077.12" dur="1.24"> Ho ho!</text>
<text sub="clublinks" start="2078.92" dur="3.32"> Di dieu, komo sakedik nundutan di jero ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="2082.6" dur="3.36"> -Penduduk daérah Volgograd di dapur di aranjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="2085.96" dur="2.44"> ngan ukur minyak mustard.</text>
<text sub="clublinks" start="2088.4" dur="2.4"> - Anjeun gaduh Volgograd - ibukota mustard.</text>
<text sub="clublinks" start="2090.8" dur="3.84"> Naha anjeun terang yén kami ogé ngagaduhan modal mustard di Italia?</text>
<text sub="clublinks" start="2094.64" dur="3"> Ieu Cremona, beulah kalér. Stradivari. Biola.</text>
<text sub="clublinks" start="2097.64" dur="1.12"> Sareng mustard.</text>
<text sub="clublinks" start="2098.76" dur="1.72"> Urang sebut waé mostarda.</text>
<text sub="clublinks" start="2100.48" dur="3.16"> Sareng anjeunna manis pisan, buah. Mmm, ngeunah!</text>
<text sub="clublinks" start="2104.2" dur="6.24"> - Tétéla éta ogé aya mostarda di dieu. Sareng aranjeunna tuangna nganggo és krim!</text>
<text sub="clublinks" start="2111.12" dur="1.64"> -Sareng naon raos na aya?</text>
<text sub="clublinks" start="2112.76" dur="1.16"> -Téh pir.</text>
<text sub="clublinks" start="2113.92" dur="1.6"> -Ya. - Sareng ieu cranberry.</text>
<text sub="clublinks" start="2121.12" dur="1.64"> -Tapi éta bom lempeng.</text>
<text sub="clublinks" start="2123.2" dur="2.64"> Ayeuna, pir sareng mustard mangrupikeun bom.</text>
<text sub="clublinks" start="2125.84" dur="2.16"> Tepuk tangan kuring ka Volgograd.</text>
<text sub="clublinks" start="2128.84" dur="4.6"> -Kuring panasaran naha kuring tiasa ngabédakeun Italia ti lokal?</text>
<text sub="clublinks" start="2133.96" dur="2.04"> -Siap kanggo anu salajengna.</text>
<text sub="clublinks" start="2139.28" dur="1"> Ha!</text>
<text sub="clublinks" start="2141.08" dur="2.24"> Anu kadua milik anjeun, anu kahiji milik urang.</text>
<text sub="clublinks" start="2144.24" dur="1.2"> -Enya. -Ya?</text>
<text sub="clublinks" start="2145.84" dur="1.92"> Euh-euh! -Sareng anu mana raos langkung saé?</text>
<text sub="clublinks" start="2147.76" dur="2.04"> -Naha anjeun terang kunaon kuring nebak éta?</text>
<text sub="clublinks" start="2149.8" dur="3.96"> Kusabab urang langkung lemes, sadayana lempeng dina sedeng.</text>
<text sub="clublinks" start="2153.76" dur="1.76"> Sadayana, sadayana, sakumaha kuduna.</text>
<text sub="clublinks" start="2156.16" dur="4.04"> Sareng anjeun masih ... langkung Rusia.</text>
<text sub="clublinks" start="2161.32" dur="2.04"> -Kusabab mustard kami.</text>
<text sub="clublinks" start="2164.12" dur="4.96"> -Sedengkeun kuring resep rapat teu disangka-sangka sareng sobat lami Mostardo,</text>
<text sub="clublinks" start="2169.08" dur="1.92"> anjeun nonton iklanna.</text>
<text sub="clublinks" start="2172.2" dur="4.56"> Sareng saatos iklan, urang bakal nyiapkeun piring tradisional Cossack ...</text>
<text sub="clublinks" start="2177.24" dur="2.56"> -Kuring parantos ngamimitian ngéléhkeun endog.</text>
<text sub="clublinks" start="2180.08" dur="2.44"> -... sareng lauk anu henteu konvensional.</text>
<text sub="clublinks" start="2183.28" dur="1.4"> - Hiasan bawang?</text>
<text sub="clublinks" start="2187.56" dur="2.52"> - Masak mangrupikeun liburan anu pas pikeun kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="2190.08" dur="2.92"> Sareng masak dinten ayeuna mangrupikeun acara anu ageung.</text>
<text sub="clublinks" start="2193" dur="4.32"> Sareng kuring nyaéta jalma anu mingpin sareng ngarahkeun acara ageung.</text>
<text sub="clublinks" start="2197.32" dur="2.52"> Bonjorno, Andrey. -Bongiorno, Federico.</text>
<text sub="clublinks" start="2199.84" dur="4.08"> -Dinten ieu kami bakal masak piring tradisional Cossack - nugget.</text>
<text sub="clublinks" start="2203.92" dur="3.08"> Pike perch pikeun piring ieu kedah anu paling seger.</text>
<text sub="clublinks" start="2207" dur="2.6"> Kami nyekel ieu sababaraha jam ka pengker.</text>
<text sub="clublinks" start="2209.6" dur="4.32"> -Anda moal percanten, tapi dimana kuring ageung, di sisi laut, teu jauh ti Roma,</text>
<text sub="clublinks" start="2213.92" dur="4.04"> urang jarang linggih didinya nganggo pancing, moro di jero cai.</text>
<text sub="clublinks" start="2218.64" dur="4.08"> - Tétéla yén Andrey ogé resep kana perburuan tumbak.</text>
<text sub="clublinks" start="2223.24" dur="3.92"> Janten, nalika nyarioskeun piala kami, kami motong pike perch.</text>
<text sub="clublinks" start="2227.76" dur="3.92"> -Jadi, éta leres. Sababaraha ketebalan séntiméter unggal strip.</text>
<text sub="clublinks" start="2231.68" dur="1.92"> - Naha éta cocog sareng cara kuring motong?</text>
<text sub="clublinks" start="2233.6" dur="1.04"> -Wabene.</text>
<text sub="clublinks" start="2234.64" dur="3.24"> -Anjeun angkat Italia gancang pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="2237.88" dur="2.44"> Cossacks ieu jalma anu luar biasa.</text>
<text sub="clublinks" start="2240.32" dur="2.64"> Anjeun tiasa ngawartosan kuring kecap Cossack.</text>
<text sub="clublinks" start="2242.96" dur="2"> -Ya, urang gaduh kamus nyalira.</text>
<text sub="clublinks" start="2244.96" dur="2.24"> Aya kecap sayang "chadunyushka".</text>
<text sub="clublinks" start="2247.2" dur="2.24"> Éta hartosna "anak, anak".</text>
<text sub="clublinks" start="2249.44" dur="1.84"> Dina basa Itali ... -Bambino.</text>
<text sub="clublinks" start="2251.28" dur="2.72"> -Naha anjeun terang, contona, naon ari awéwé téh?</text>
<text sub="clublinks" start="2254.52" dur="1.12"> -Abdi terang. -Naon?</text>
<text sub="clublinks" start="2255.64" dur="3.44"> Tong isin. -Muhun, aya, awéwé, budak awéwé, sadayana.</text>
<text sub="clublinks" start="2259.08" dur="4.12"> -No. Dina basa Cossack, kecap "womanizer" henteu hartosna sanés,</text>
<text sub="clublinks" start="2263.2" dur="1.68"> siga gaya rambut awéwé.</text>
<text sub="clublinks" start="2265.24" dur="4.2"> -Jadi, teu katénjo, tina mancing, pagunemanna tos janten awéwé.</text>
<text sub="clublinks" start="2269.44" dur="2.16"> Paguneman lalaki biasa.</text>
<text sub="clublinks" start="2271.6" dur="2.24"> Tapi kami ogé henteu hilap ngeunaan masak ogé.</text>
<text sub="clublinks" start="2274.48" dur="2.8"> -Jadi, muhun, tuang minyak mustard.</text>
<text sub="clublinks" start="2277.28" dur="1.64"> -Ah, enya, hayu, hayu.</text>
<text sub="clublinks" start="2279.28" dur="4.64"> Nalika anjeun ngawartosan ngeunaan kecap Cossack, kuring parantos ngamimitian ngéléhkeun endog.</text>
<text sub="clublinks" start="2283.92" dur="2.6"> Sigana urang sadayana kedah dunk.</text>
<text sub="clublinks" start="2286.52" dur="1.76"> - Éta leres, éta leres.</text>
<text sub="clublinks" start="2288.28" dur="4.04"> -Nugget kahartos. -Nuggets anu roti.</text>
<text sub="clublinks" start="2292.32" dur="2.88"> MUSIK LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="2295.84" dur="2.04"> Waktos ngagoréng nugget.</text>
<text sub="clublinks" start="2297.88" dur="1.8"> - Urang tiasa uyah sakedik.</text>
<text sub="clublinks" start="2299.68" dur="1.8"> - Uyah sareng cabé.</text>
<text sub="clublinks" start="2303.96" dur="2.88"> Éra yén tipi henteu acan diajar</text>
<text sub="clublinks" start="2306.84" dur="2.68"> ngirimkeun sareng ngambeu ngalangkungan kaméra.</text>
<text sub="clublinks" start="2309.52" dur="3.76"> -Ya? Tapi teras hayu urang nyobian ngirimkeun aranjeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="2313.28" dur="1.52"> -Dina kecap? -Enya.</text>
<text sub="clublinks" start="2314.8" dur="1.16"> -Belissimo!</text>
<text sub="clublinks" start="2315.96" dur="4.16"> -Sareng dina basa Cossack kumaha "belissimo"? Saé, ngeunah?</text>
<text sub="clublinks" start="2320.12" dur="1.36"> - Éta malah nikmat.</text>
<text sub="clublinks" start="2322.56" dur="2.56"> -M-mm, lumayan raoseun! Mmm!</text>
<text sub="clublinks" start="2325.12" dur="3.04"> -Anjeun nyarios sapertos Cossack anu ampir nyata.</text>
<text sub="clublinks" start="2328.16" dur="4.16"> -Mun kuring masih diajar ngarobih Checker, kumaha kabarna, leres?!</text>
<text sub="clublinks" start="2342.04" dur="2.04"> Ieu mogok Cossack.</text>
<text sub="clublinks" start="2344.64" dur="2.76"> -Bari Andrei nunjukkeun kagagahanana,</text>
<text sub="clublinks" start="2347.4" dur="2.64"> nuggets ngagaduhan kerak anu saé.</text>
<text sub="clublinks" start="2350.04" dur="2.16"> Waktosna nyiapkeun lauk.</text>
<text sub="clublinks" start="2352.2" dur="1.88"> Mimiti, hayu urang rendang bawang.</text>
<text sub="clublinks" start="2354.52" dur="3.64"> - Saha anu terang, panginten saber bakal langkung gancang.</text>
<text sub="clublinks" start="2358.16" dur="4.92"> Abdi henteu kantos nyobian masak sareng anjeunna. -Éta bakal langkung gancang, tapi henteu kitu deet.</text>
<text sub="clublinks" start="2363.08" dur="2.12"> -Sareng kami bakal ngirimkeun janten coklat.</text>
<text sub="clublinks" start="2365.6" dur="3.56"> -Aduh, bawang emas. Naha urang sadayana parantos siap? Hiasan bawang.</text>
<text sub="clublinks" start="2369.16" dur="1.96"> Naha saderhana éta? -Ulah buru-buru.</text>
<text sub="clublinks" start="2371.12" dur="3.72"> Piring gourmet saderhana sapertos nugget pike perch</text>
<text sub="clublinks" start="2374.84" dur="4.24"> hiasan kudu pas. Sanés langkung ogé kirang - grechotto.</text>
<text sub="clublinks" start="2379.08" dur="4"> -Mangka urang moal tiasa ngalakukeun tanpa soba Makfa anu sampurna.</text>
<text sub="clublinks" start="2383.08" dur="4.6"> Dipelak di Altai sareng ngandung seueur unsur tilas.</text>
<text sub="clublinks" start="2387.68" dur="3.52"> Grechotto bakal tétéla henteu ngan ukur ngeunah, tapi ogé séhat.</text>
<text sub="clublinks" start="2391.48" dur="3.48"> -Ayeuna tuang soba kana panci sareng tumis.</text>
<text sub="clublinks" start="2394.96" dur="1.44"> Sakumaha tuangna?</text>
<text sub="clublinks" start="2396.8" dur="4.36"> -Kanggo Rusia, soba sok henteu cekap. Janten kuring nempatkeun sakedik deui.</text>
<text sub="clublinks" start="2401.16" dur="3.48"> Penting di dieu yén sadaya bau diungkabkeun, sapertos risotto.</text>
<text sub="clublinks" start="2404.64" dur="2.76"> Sareng sahingga cangkang pelindung kabentuk.</text>
<text sub="clublinks" start="2407.4" dur="1.84"> -Eusian ku kaldu lauk.</text>
<text sub="clublinks" start="2409.24" dur="3.36"> Gandum kedah direndem dina kaldu. Cekap.</text>
<text sub="clublinks" start="2413.84" dur="1.16"> Nutupan?</text>
<text sub="clublinks" start="2416.04" dur="2.32"> -Anjeun sampurna. -Nuhun sakedik.</text>
<text sub="clublinks" start="2418.36" dur="3.04"> -Kumaha "perfeksionis" dina basa Italia? - Kahariwang.</text>
<text sub="clublinks" start="2422" dur="4.16"> -Ntu waktuna pikeun nambihan tomat anu garing tina panonpoe.</text>
<text sub="clublinks" start="2428.36" dur="1.6"> Sentuhan -Fishing.</text>
<text sub="clublinks" start="2429.96" dur="2.24"> Teu aya kombinasi anu langkung saé</text>
<text sub="clublinks" start="2432.2" dur="3.04"> ti Volga pike perch sareng Perancis Parmesan.</text>
<text sub="clublinks" start="2435.24" dur="2.72"> -Let's call it French Parmesan,</text>
<text sub="clublinks" start="2437.96" dur="2.96"> tapi di Itali, Parmesan katingalina benten.</text>
<text sub="clublinks" start="2440.92" dur="2.08"> Naha Parmesan kéju Italia?</text>
<text sub="clublinks" start="2443" dur="2.12"> -Comsy lucu, kuring resep.</text>
<text sub="clublinks" start="2445.12" dur="2.96"> -In prinsip, sagalana. Urang nutupan sareng ngantepkeun janten layu.</text>
<text sub="clublinks" start="2448.08" dur="3.96"> -Meunangkeun éta layu. Sareng hayu urang atur sareng tuang. Abdi parantos lapar.</text>
<text sub="clublinks" start="2452.52" dur="2.8"> -Mun anjeun kalaparan nalika kami masak,</text>
<text sub="clublinks" start="2455.32" dur="2.8"> anjeun tiasa sacara gampil ngulang piring ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="2458.12" dur="2.92"> Anjeun peryogi: pike perch seger,</text>
<text sub="clublinks" start="2461.04" dur="2.04"> remah roti,</text>
<text sub="clublinks" start="2463.08" dur="2.68"> minyak - minyak mustard anu pangsaéna,</text>
<text sub="clublinks" start="2465.76" dur="2.16"> tapi anjeun tiasa nganggo sayuran naon waé.</text>
<text sub="clublinks" start="2467.92" dur="3.2"> Sareng pikeun grechotto: bawang, kaldu lauk,</text>
<text sub="clublinks" start="2471.12" dur="1.56"> tomat garing panonpoé,</text>
<text sub="clublinks" start="2472.68" dur="3.04"> kéju atos sareng, tangtosna, soba.</text>
<text sub="clublinks" start="2478.4" dur="1.8"> NYarioskeun Itali</text>
<text sub="clublinks" start="2480.2" dur="2.96"> - Sigana saderhana: soba, pike perch, tapi kumaha geulisna.</text>
<text sub="clublinks" start="2483.16" dur="1.12"> -Nuhun?</text>
<text sub="clublinks" start="2484.72" dur="1.2"> -Salute! -Kéju!</text>
<text sub="clublinks" start="2489.4" dur="1.16"> Mmm!</text>
<text sub="clublinks" start="2490.56" dur="1.2"> -M-mm!</text>
<text sub="clublinks" start="2493" dur="2.48"> - Abdi sanés kipas buckwheat pangageungna.</text>
<text sub="clublinks" start="2495.48" dur="4.24"> Tapi kusabab metode masak sareng tomat anu garing ku matahari</text>
<text sub="clublinks" start="2499.72" dur="4.24"> éta tétéla soba anu lengkep pisan. Méditerania.</text>
<text sub="clublinks" start="2503.96" dur="3.04"> Sareng pike perch umumna henteu tiasa dipuji.</text>
<text sub="clublinks" start="2508.12" dur="3.28"> -Andrey, anjeun leres-leres kaget kuring. Rahmat!</text>
<text sub="clublinks" start="2511.4" dur="1.4"> -Hatur nuhun pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="2512.8" dur="4.24"> Datang deui, kami bakal milarian cara pikeun ngareuwaskeun anjeun unggal waktos.</text>
<text sub="clublinks" start="2519.88" dur="2.72"> -Naon kuring terang ngeunaan Volgograd sateuacan perjalanan ieu?</text>
<text sub="clublinks" start="2522.6" dur="3.68"> Nya, Mamaev Kurgan, mangrupikeun prestasi anu ngabela kota sareng tugu,</text>
<text sub="clublinks" start="2526.28" dur="2.6"> dihormat ku cara kieu</text>
<text sub="clublinks" start="2528.88" dur="4.04"> yén anjeunna nutupan lawang kota, sareng di tukangeunana aya inohong Indung.</text>
<text sub="clublinks" start="2532.92" dur="4.28"> Sareng kuring nyarios yén, sacara umum, ieu mangrupikeun sajarah militér kota,</text>
<text sub="clublinks" start="2537.2" dur="2"> nu urang hormat gélo,</text>
<text sub="clublinks" start="2539.2" dur="4.24"> éta masih nyumput sakedik bagian endah Volgograd.</text>
<text sub="clublinks" start="2544.2" dur="3"> - Jalma luar biasa cicing di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="2547.2" dur="2.96"> Aranjeunna naek sapédah na dina cai</text>
<text sub="clublinks" start="2550.16" dur="2.52"> sareng ku tram - bawah tanah.</text>
<text sub="clublinks" start="2552.68" dur="3.44"> Aranjeunna ngamangpaatkeun unggal produk.</text>
<text sub="clublinks" start="2556.12" dur="3.96"> Kuring henteu kantos ningali seueur piring anu didamel tina samangka biasa dimana waé ogé.</text>
<text sub="clublinks" start="2560.68" dur="3"> Sareng naon anu aranjeunna lakukeun ku mustari na!</text>
<text sub="clublinks" start="2563.68" dur="4.4"> Di dieu, di Volgograd, ieu mentega, roti, sareng kéju.</text>
<text sub="clublinks" start="2568.08" dur="2.16"> Sareng seueur deui!</text>
<text sub="clublinks" start="2571.04" dur="1.72"> Abdi lahir di laut.</text>
<text sub="clublinks" start="2572.76" dur="4.48"> Kusabab kitu, walungan, situ sareng sagala rupa anu katingali di sisi sanésna,</text>
<text sub="clublinks" start="2577.24" dur="2.4"> Abdi henteu ngémutan serius.</text>
<text sub="clublinks" start="2579.64" dur="3.68"> Tapi Volga ngajantenkeun kuring ngarobah pipikiran.</text>
<text sub="clublinks" start="2583.32" dur="3.12"> Ékspansi walungan endah pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="2587.36" dur="2.12"> Volgograd béda pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="2590.2" dur="2.8"> Aya gunung Mars di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="2593.92" dur="1.64"> istana Spanyol,</text>
<text sub="clublinks" start="2595.56" dur="1.88"> Padumukan Jérman.</text>
<text sub="clublinks" start="2598.28" dur="3.2"> Anjeunna leres terang kumaha kaget!</text>
<text sub="clublinks" start="2604.28" dur="2.32"> -Kuring nangis henteu ngan ukur kusabab mustard,</text>
<text sub="clublinks" start="2606.6" dur="2.28"> sareng ogé kusabab urang pamit.</text>
<text sub="clublinks" start="2608.88" dur="1.8"> Tapi, dina prinsipna, henteu lami.</text>
<text sub="clublinks" start="2610.68" dur="2.2"> Kuring bakal pendak sareng anjeun minggu payun</text>
<text sub="clublinks" start="2612.88" dur="2.8"> nalika urang sasarengan deui andyamo, manjamo.</text>
<text sub="clublinks" start="2615.68" dur="1.08"> Chao!</text>
<text sub="clublinks" start="2619.44" dur="2.2"> Éditor subtitle I. Savelyeva</text>
<text sub="clublinks" start="2621.64" dur="2"> Proofreader A. Kulakova</text>