Trey Gowdy: 'Aku karo statut Konstitusi nalika kita milih' subtitles

SALAMU ING SAK INGGAL. NEIL: OKAY. Iki kabeh masalah liwat UNIVERSAL MAIL-IN BALLOTS PADANGGAN SAKA LIRIK ING PERHATIAN, TANYA SAIKI GAMPANG PENTUKAN, TINDAK DENGAN NGENTOT KORONAVIRUS, KAWASAN ESCALATING, GAMPANG PENTING ING PUTRA TRENDS, Ora BISA GAMPANG ELSEWHERE ING ING ISU AT TANGAN, Nggunakake LAWAN KAWASAN PENGUKUMAN TAPI INI PRESIDEN NGADI CLEAR DULU Ndhaptar PENTINGAN ING UNIVERSAL PILIHAN MAIL-INGGRIS SULUS DENGAN PILIHAN PENTING, sing IS PROSES, KANGGO RATOR, ING SUKU ENJOYS HIMSELF AS PRESIDENT WHO Bakal milih VIA MAIL-IN TAPI TAPI TEMBANG UNIVERSAL KANGGO NANG DUMADI DENGAN SAIKI MENYULIT MENYANG, AS HE PUT IT. YESTERDAY DIA NENGGALKAN INI Kasedhiyan Mbusak ING PILIHAN UNTUK MENGGUNAKAN APAKAH APA FOTUD WIDESPREAD RAMPANT VOTER. SINSIA KATUNGGULAN ING NGANGGO A BITAR LITTIK. BACK karo TOWY GOWDY, PENTING SOUTH CAROLINA CONGRESSMAN. CONGRESSMAN, ING NGE ING NGANGGO POTENSI KANGGO INGKANG AN PEMILIHAN ISI KABUPUHAN IS GAMPANG UNIVERSAL MAIL-IN BALLOT LELAKON KENE ING ING TANGGO NAKA POINT? >> WELL, AKU ING KANGSA Lan KONSUS ING ING KITA VOTE. SUKU DATE ora bakal diganti. AKU KANGGO BUKU MAJLIS MAIL-IN BALLOT. BISA KITA NGADI JAMINAN ING KESELIMAAN lan KARANGAN ING FUTURE? PAWAN KITA BISA. BISA KANGGO Nindakake INSAN ING KURANG 100 HARI? AKU NDELENG TANPA WISAN. HARI KANGGO IOWA CAUCUS. Wong-wong padha nyoba anyar. ING KENE, APA BEDAL Wong sing Nindakake AKCEPTANCE SPEECHES? HARI ING ING FRAUD IN PROSES CONGRESSIONAL IN NORTH CAROLINA ING TANPA INDUSTRI AKSARI AKHIR KANGGO. KULIT KABEH, AKU PROSECUTOR. AKU NUNGKA ING DIMENING DIM WULANG. Sampeyan KANGGO TO JAMINAN AKU MUDAH NGEBAB NATE NATE NGANGGO NUKA ATMOSPHERE UNTUK FRAUD ING ASING PENTING PENTING. Muga-muga sampeyan bisa ngatasi Gula ING KETOHANAN ING RASA MUTRA Nanging aku ora mikir maneh ANTARI SAIKI LAN NOVEMBER. NEIL: Apa Sampeyan Apa maneh AKSIDEN KANGGO PRESIDEN GAMPANG PAKET ING MENYEMBAH PILIHAN, DIA SAID MANY ING ING MEDIA JUDI TOOK DIA SAIKI KONTEKTEK INI, TAPI DIDI SUKUYA NUNG NINI NU TUNGGAL. SUKU DENGAN INGKANG KANGGO ING AKU TARIKH TUTUP PILIHAN, KAMI ING ING ING ING ING ING CIVIL WAR ING 1864 Lan SEMUA MAJOR MENYATHIRI PILIHAN. AKU NUNGGUH APA KANGGO REASI AKU KUNG INGKU BISA KITA Diuji kanggo nindakake, ora PRESIDEN KANGGO, TAPI CENGRONG KAWIN OGEN. Apa sampeyan mikir? >> Sampeyan ngerti, NEIL, aku luwih BACK, ING NGAHA NUNGGUH PRESIDEN OBAMA KANGGO TENTANG, ING Miwiti AKTIVITI KANGGO BEDAH Lan siji saka Pitakonan WIS AKU ASIH WITNESES ING KANGGO, Yen Sampeyan bisa nindakake, bisa uga TINDAK POSTPONE PILIHAN DATE. ING AKU KANGGO NUNG NINI NGANGGO PIRANG NUKU TUKAR Lan Kita Dudu NATE KANGGO A PRESIDEN JAMINAN MEMBANGSA INGKU Tindakake. ING NGE ING BISA ING SMART SAIKI DENGAN KONSISTEN lan yen aku Ora KANGGO APIK DEMOKRAT PRESIDEN SAIKI-NILLY TUKAR THE GAMPANG lan GAMPANG KONSEP, TANPA KANGGO LET REPUBLICAN SAIKI Nindakake INI WULANG. NEIL: ING ISU KANGGO, Yen kowe INGKU INDULGE AKU, PROSECUTOR, lan ING IS IDEA INI LAGI HONG KONG Wis GAMPANG MAJLIS KANGGO PILIHAN YEAR TAPI TETAPKAN ING PANDEMIK, ING ING GOT ME Pikirane sing NATE INGGALU KANGGO, CONGRESSMAN, THE PANDEMIK, Yen sampeyan mikir babagan iki, IS Mbusak PENTING SEKOLAH IN-PERSON SEKOLAH SINI. SO MANY NEGARA AS WELL. AKU NUNGGAL NUNGGAL NUNGGAL ISU ISU YANG DUMADANGKAN INI INI KANGGO TALK NUNG MUNGGAL NATE WULANGAN UNTUK, INGGO KANGGO NUNGGUT PERSONNEL UNTUK, INGGU BASA KANGGO NENG PUSH KANGGO ING? >> Aku bakal ngerti yen sampeyan kudu Miwiti IT EARLIER. Yen sampeyan wis ngatasi masalah ALL VOTES DITOLONG DENGAN INI Pungkasan LAMPU ING NOVEMBER, Pungkasan MASKIT ING NGANGGO MANGSA ING PELULUSAN sadurunge. AKU KANGGO, ING NGAK ING PAHLAWAN KANGGO ING AKSARI KANGGO TUNGGUH BASA ING KANGGO IN. Wong sing Aku ora milih KENYATA KANGGO ING SUKU MENENGGANGKAN TARIKH. Aku MEAN, IN REALITI, AKU KANGGO Nemu GSM anyar dening MINGGU INSAN ING JANUARI KANGGO Omah lan SENATE lan banjur INGGOLEKS HARI ING ING PRESIDEN. SO PUN PAKSA TEMPAT LAMPIRAN NGANGGO Yaiku STATUTE sing INGKAT KAMI ING NGANGGO BISA ING DESAK ING UTAWA OLEH ING TARI. AKU KANGGO NENG NENG NENG NENG LENGKE FORWARD lan GAMPANG EMAS APA UTAWA LIMA HARI ING DATENG MENGIKUT SOSIAL SISTEN lan VOTE IN PERSON THAN POSTPONE TARI. NEIL: ING KOMEN PALING JAWA SENSE IDEA AKU KANGEN INI KANGGO BACK-AND-FORTH.

Trey Gowdy: 'Aku karo statut Konstitusi nalika kita milih'

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.899"> SALAMU ING SAK INGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="3.933" dur="1.837"> NEIL: OKAY. </text>
<text sub="clublinks" start="5.803" dur="2.792"> Iki kabeh masalah liwat </text>
<text sub="clublinks" start="8.629" dur="1.257"> UNIVERSAL MAIL-IN BALLOTS </text>
<text sub="clublinks" start="9.92" dur="1.86"> PADANGGAN SAKA LIRIK ING </text>
<text sub="clublinks" start="11.781" dur="0.962"> PERHATIAN, TANYA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="12.745" dur="2.079"> GAMPANG PENTUKAN, TINDAK DENGAN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="14.825" dur="1.495"> KORONAVIRUS, KAWASAN ESCALATING, </text>
<text sub="clublinks" start="16.321" dur="2.009"> GAMPANG PENTING ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="18.365" dur="1.991"> TRENDS, Ora BISA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="20.39" dur="1.68"> ELSEWHERE ING ING ISU AT </text>
<text sub="clublinks" start="22.104" dur="0.979"> TANGAN, Nggunakake LAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="23.118" dur="1.234"> KAWASAN PENGUKUMAN TAPI INI </text>
<text sub="clublinks" start="24.354" dur="2.209"> PRESIDEN NGADI CLEAR DULU </text>
<text sub="clublinks" start="26.597" dur="1.988"> Ndhaptar PENTINGAN ING UNIVERSAL </text>
<text sub="clublinks" start="28.62" dur="1.725"> PILIHAN MAIL-INGGRIS SULUS </text>
<text sub="clublinks" start="30.379" dur="2.292"> DENGAN PILIHAN PENTING, sing IS </text>
<text sub="clublinks" start="32.705" dur="1.597"> PROSES, KANGGO RATOR, ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="34.303" dur="2.312"> ENJOYS HIMSELF AS PRESIDENT WHO </text>
<text sub="clublinks" start="36.616" dur="1.693"> Bakal milih VIA MAIL-IN </text>
<text sub="clublinks" start="38.343" dur="1.924"> TAPI TAPI TEMBANG UNIVERSAL </text>
<text sub="clublinks" start="40.301" dur="3.64"> KANGGO NANG DUMADI DENGAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="43.976" dur="1.922"> MENYULIT MENYANG, AS HE PUT IT. </text>
<text sub="clublinks" start="45.932" dur="1.44"> YESTERDAY DIA NENGGALKAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="47.373" dur="1.591"> Kasedhiyan Mbusak ING </text>
<text sub="clublinks" start="48.999" dur="1.831"> PILIHAN UNTUK MENGGUNAKAN APAKAH APA </text>
<text sub="clublinks" start="50.864" dur="0.983"> FOTUD WIDESPREAD RAMPANT VOTER. </text>
<text sub="clublinks" start="51.849" dur="1.056"> SINSIA KATUNGGULAN ING NGANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="52.939" dur="1.04"> BITAR LITTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="54.013" dur="2.059"> BACK karo TOWY GOWDY, PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="56.073" dur="1.795"> SOUTH CAROLINA CONGRESSMAN. </text>
<text sub="clublinks" start="57.902" dur="3.009"> CONGRESSMAN, ING NGE ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="60.946" dur="2.678"> POTENSI KANGGO INGKANG AN </text>
<text sub="clublinks" start="63.625" dur="2.816"> PEMILIHAN ISI KABUPUHAN IS </text>
<text sub="clublinks" start="66.442" dur="1.579"> GAMPANG UNIVERSAL MAIL-IN BALLOT </text>
<text sub="clublinks" start="68.022" dur="1.569"> LELAKON KENE ING ING TANGGO NAKA </text>
<text sub="clublinks" start="69.592" dur="0.794"> POINT? </text>
<text sub="clublinks" start="70.388" dur="2.39"> >> WELL, AKU ING KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="72.779" dur="1.38"> Lan KONSUS ING ING KITA </text>
<text sub="clublinks" start="74.16" dur="0.413"> VOTE. </text>
<text sub="clublinks" start="74.575" dur="2.773"> SUKU DATE ora bakal diganti. </text>
<text sub="clublinks" start="77.349" dur="1.905"> AKU KANGGO BUKU MAJLIS MAIL-IN </text>
<text sub="clublinks" start="79.255" dur="0.49"> BALLOT. </text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="3.996"> BISA KITA NGADI JAMINAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="83.776" dur="1.801"> KESELIMAAN lan KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="85.612" dur="0.885"> ING FUTURE? </text>
<text sub="clublinks" start="86.498" dur="1.695"> PAWAN KITA BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="88.195" dur="1.878"> BISA KANGGO Nindakake INSAN ING KURANG 100 </text>
<text sub="clublinks" start="90.074" dur="0.576"> HARI? </text>
<text sub="clublinks" start="90.651" dur="1.85"> AKU NDELENG TANPA WISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="92.503" dur="2.94"> HARI KANGGO IOWA CAUCUS. </text>
<text sub="clublinks" start="95.477" dur="1.514"> Wong-wong padha nyoba anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="97.025" dur="1.853"> ING KENE, APA BEDAL </text>
<text sub="clublinks" start="98.913" dur="0.963"> Wong sing Nindakake AKCEPTANCE </text>
<text sub="clublinks" start="99.91" dur="0.256"> SPEECHES? </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="1.769"> HARI ING ING FRAUD IN </text>
<text sub="clublinks" start="102.003" dur="1.164"> PROSES CONGRESSIONAL IN NORTH </text>
<text sub="clublinks" start="103.168" dur="1.002"> CAROLINA ING TANPA INDUSTRI </text>
<text sub="clublinks" start="104.171" dur="1.375"> AKSARI AKHIR KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="105.548" dur="1.144"> KULIT KABEH, AKU </text>
<text sub="clublinks" start="106.694" dur="0.65"> PROSECUTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="107.379" dur="2.516"> AKU NUNGKA ING DIMENING DIM </text>
<text sub="clublinks" start="109.929" dur="0.22"> WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="110.15" dur="1.187"> Sampeyan KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="111.371" dur="1.818"> JAMINAN AKU MUDAH NGEBAB </text>
<text sub="clublinks" start="113.223" dur="1.273"> NATE NATE NGANGGO NUKA ATMOSPHERE </text>
<text sub="clublinks" start="114.53" dur="1.803"> UNTUK FRAUD ING ASING </text>
<text sub="clublinks" start="116.367" dur="0.925"> PENTING PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="117.294" dur="1.573"> Muga-muga sampeyan bisa ngatasi Gula </text>
<text sub="clublinks" start="118.868" dur="0.878"> ING KETOHANAN ING RASA MUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="119.78" dur="2.749"> Nanging aku ora mikir maneh </text>
<text sub="clublinks" start="122.563" dur="1.491"> ANTARI SAIKI LAN NOVEMBER. </text>
<text sub="clublinks" start="124.055" dur="2"> NEIL: Apa Sampeyan Apa maneh </text>
<text sub="clublinks" start="126.056" dur="1.126"> AKSIDEN KANGGO PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="127.216" dur="2.335"> GAMPANG PAKET ING </text>
<text sub="clublinks" start="129.585" dur="1.498"> MENYEMBAH PILIHAN, DIA SAID </text>
<text sub="clublinks" start="131.085" dur="2.455"> MANY ING ING MEDIA JUDI TOOK DIA </text>
<text sub="clublinks" start="133.541" dur="2.951"> SAIKI KONTEKTEK INI, TAPI DIDI </text>
<text sub="clublinks" start="136.526" dur="1.458"> SUKUYA NUNG NINI NU TUNGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="138.019" dur="1.647"> SUKU DENGAN INGKANG KANGGO ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="139.7" dur="1.867"> TARIKH TUTUP PILIHAN, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="141.568" dur="2.224"> ING ING ING ING ING ING CIVIL </text>
<text sub="clublinks" start="143.826" dur="1.932"> WAR ING 1864 Lan SEMUA MAJOR </text>
<text sub="clublinks" start="145.759" dur="0.509"> MENYATHIRI PILIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="146.302" dur="1.465"> AKU NUNGGUH APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="147.801" dur="1.42"> REASI AKU KUNG INGKU BISA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="149.223" dur="1.344"> Diuji kanggo nindakake, ora </text>
<text sub="clublinks" start="150.568" dur="0.707"> PRESIDEN KANGGO, TAPI CENGRONG </text>
<text sub="clublinks" start="151.277" dur="1.138"> KAWIN OGEN. </text>
<text sub="clublinks" start="152.416" dur="2.08"> Apa sampeyan mikir? </text>
<text sub="clublinks" start="154.497" dur="3.122"> >> Sampeyan ngerti, NEIL, aku luwih </text>
<text sub="clublinks" start="157.62" dur="2.002"> BACK, ING NGAHA NUNGGUH PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="159.657" dur="2.075"> OBAMA KANGGO TENTANG, ING </text>
<text sub="clublinks" start="161.733" dur="1.725"> Miwiti AKTIVITI KANGGO BEDAH </text>
<text sub="clublinks" start="163.493" dur="1.825"> Lan siji saka Pitakonan WIS AKU </text>
<text sub="clublinks" start="165.319" dur="1.483"> ASIH WITNESES ING KANGGO, Yen </text>
<text sub="clublinks" start="166.804" dur="1.759"> Sampeyan bisa nindakake, bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="168.597" dur="0.821"> TINDAK POSTPONE PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="169.419" dur="0.582"> DATE. </text>
<text sub="clublinks" start="170.035" dur="2.181"> ING AKU KANGGO NUNG NINI </text>
<text sub="clublinks" start="172.218" dur="1.916"> NGANGGO PIRANG NUKU TUKAR </text>
<text sub="clublinks" start="174.168" dur="1.275"> Lan Kita Dudu NATE KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="175.444" dur="0.82"> PRESIDEN JAMINAN MEMBANGSA INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="176.266" dur="0.737"> Tindakake. </text>
<text sub="clublinks" start="177.005" dur="2.094"> ING NGE ING BISA ING SMART </text>
<text sub="clublinks" start="179.1" dur="1.878"> SAIKI DENGAN KONSISTEN lan yen aku </text>
<text sub="clublinks" start="181.012" dur="2.079"> Ora KANGGO APIK DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="183.093" dur="1.528"> PRESIDEN SAIKI-NILLY TUKAR THE </text>
<text sub="clublinks" start="184.623" dur="1.044"> GAMPANG lan GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="185.668" dur="2.022"> KONSEP, TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="187.724" dur="1.413"> LET REPUBLICAN SAIKI Nindakake INI </text>
<text sub="clublinks" start="189.171" dur="0.671"> WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="189.843" dur="2.862"> NEIL: ING ISU KANGGO, Yen kowe </text>
<text sub="clublinks" start="192.707" dur="2.249"> INGKU INDULGE AKU, PROSECUTOR, lan </text>
<text sub="clublinks" start="194.957" dur="2.389"> ING IS IDEA INI LAGI HONG KONG </text>
<text sub="clublinks" start="197.347" dur="1.542"> Wis GAMPANG MAJLIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="198.923" dur="1.34"> PILIHAN YEAR TAPI TETAPKAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="200.264" dur="1.266"> PANDEMIK, ING ING GOT ME </text>
<text sub="clublinks" start="201.531" dur="1.823"> Pikirane sing NATE INGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="203.356" dur="1.025"> KANGGO, CONGRESSMAN, THE </text>
<text sub="clublinks" start="204.415" dur="1.783"> PANDEMIK, Yen sampeyan mikir babagan iki, </text>
<text sub="clublinks" start="206.2" dur="1.378"> IS Mbusak PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="207.612" dur="2.182"> SEKOLAH IN-PERSON SEKOLAH SINI. </text>
<text sub="clublinks" start="209.828" dur="2.513"> SO MANY NEGARA AS WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="212.342" dur="2.328"> AKU NUNGGAL NUNGGAL NUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="214.704" dur="1.532"> ISU ISU YANG DUMADANGKAN INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="216.27" dur="2.312"> KANGGO TALK NUNG MUNGGAL NATE WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="218.616" dur="1.359"> UNTUK, INGGO KANGGO NUNGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="219.976" dur="2.676"> PERSONNEL UNTUK, INGGU BASA </text>
<text sub="clublinks" start="222.654" dur="2.383"> KANGGO NENG PUSH KANGGO ING? </text>
<text sub="clublinks" start="225.071" dur="2.788"> >> Aku bakal ngerti yen sampeyan kudu </text>
<text sub="clublinks" start="227.893" dur="0.869"> Miwiti IT EARLIER. </text>
<text sub="clublinks" start="228.763" dur="2.313"> Yen sampeyan wis ngatasi masalah </text>
<text sub="clublinks" start="231.111" dur="2.017"> ALL VOTES DITOLONG DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="233.129" dur="2.161"> Pungkasan LAMPU ING NOVEMBER, Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="235.291" dur="1.484"> MASKIT ING NGANGGO MANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="236.776" dur="0.668"> PELULUSAN sadurunge. </text>
<text sub="clublinks" start="237.479" dur="2.242"> AKU KANGGO, ING NGAK ING PAHLAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="239.755" dur="1.092"> KANGGO ING AKSARI </text>
<text sub="clublinks" start="240.849" dur="2.131"> KANGGO TUNGGUH BASA ING KANGGO IN. </text>
<text sub="clublinks" start="242.981" dur="2.57"> Wong sing Aku ora milih </text>
<text sub="clublinks" start="245.585" dur="1.441"> KENYATA KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="247.061" dur="1.81"> MENENGGANGKAN TARIKH. </text>
<text sub="clublinks" start="248.906" dur="2.286"> Aku MEAN, IN REALITI, AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="251.194" dur="1.195"> Nemu GSM anyar dening </text>
<text sub="clublinks" start="252.391" dur="2.147"> MINGGU INSAN ING JANUARI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="254.539" dur="2.478"> Omah lan SENATE lan banjur </text>
<text sub="clublinks" start="257.052" dur="0.922"> INGGOLEKS HARI ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="258.008" dur="0.333"> PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="258.376" dur="1.95"> SO PUN PAKSA TEMPAT LAMPIRAN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="260.328" dur="1.288"> Yaiku STATUTE sing INGKAT KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="261.65" dur="1.846"> ING NGANGGO BISA ING DESAK ING </text>
<text sub="clublinks" start="263.53" dur="1.531"> UTAWA OLEH ING TARI. </text>
<text sub="clublinks" start="265.062" dur="1.638"> AKU KANGGO NENG NENG NENG NENG LENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="266.701" dur="1.735"> FORWARD lan GAMPANG EMAS APA UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="268.438" dur="1.3"> LIMA HARI ING DATENG MENGIKUT SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="269.772" dur="3.783"> SISTEN lan VOTE IN PERSON THAN </text>
<text sub="clublinks" start="273.557" dur="1.483"> POSTPONE TARI. </text>
<text sub="clublinks" start="275.075" dur="1.492"> NEIL: ING KOMEN PALING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="276.569" dur="3.099"> SENSE IDEA AKU KANGEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="279.702" dur="0.625"> KANGGO BACK-AND-FORTH. </text>