Треј Гоуди: „Јас сум со статутот на Уставот кога ќе гласаме“ subtitles

ТИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ. НЕЛА: Добро. ОВОЈ БЕСПЛАТНО ПРАШАSА НА БАЛОТИ, УНИВЕРЗАЛНИ МАКЕДОНСКИ БАЛОТИ ДОБИВУВАЕ НА ЛИОНСКИОТ АКТИВНОСТ НА ВНИМАНИЕ, ПРАШАА ОД ИЗВЕДУВАЧИТЕ, НЕ МНОГУ ЗА ОВОЈ КОРОНАВИРУС, СРЕДНИ СЛУЧАИ, НЕКОИ ПОДОБРУВАЕ ВО СЕДНИ-ДЕН ТРЕНДОВИ, НЕ РЕАЛНИ МНОГУ ДОГОВОР ЗА ПРАШААТА НА РАБО, СРЕДБА СО ЗАКОН Службеници за спроведување, но, ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ ДА СЕ ПРАВИЛНИТЕ САМО ПОВЕЕ ЗА УНИВЕРЗАЛНА ПОВЕЕ НА РАБОТНИКОТ КАКО ДОГОВОРЕН СО АВИСЕНТИОТ РАБОТЕЕ, КОЈ Е А ПРОЦЕС, РИГОРИСКО ЕДНА, ЕДНА НЕГО JЕ ПОГОЛЕМИ ПОСТОЕ КАКО ПРЕТСЕДАТЕЛ КОЈ BEЕ БИДЕ ДА ГО ПРАВИЛАТ ПО ПОВЕЕТО БАЛОТ НО УНИВЕРЗАЛНИТЕ ПЛАНИ НЕКОГАШ ДА СЕ СОДРИ ПОВЕЕ ДОСТАВНИК, КАКО ИСТА. ВЕДНИЧКО ДА СЕ РАБОТИ ЗА ОД МОНОСТ НА ПОДНЕСУВАЕ НА ИЗБОРИ ДА ИМА ИМА ШТО СЕ МО COЕ Широк опсег РАМПАНТ РАБОТНИК ЗА РАБОТНИЦИ. Тој е ПОВТОРНО ПОВЕЕ ТОА ОСНОВА А. МАЛКУ. НАПРАВО СО СВЕТСКО ГОДИНА, ПОВЕЕ Јужна Каролина КОНГРЕСман. КОНГРЕСМАН, КАДЕ САМО СЕ ОВОЈ ПОТЕНЦИЈАЛНО ОБВЕУВА НА АН ИЗБОР НА ПРАШАА НА БЕСПЛАТНА УНИВЕРЗАЛНА ПОВЕЕ НА БАЛОТ Измама ДАКО ИМА ДА СЕ ДА СЕ ОВА СОВЕТ? Добро, јас сум со државите И УСТАВНАТА КОГА СМЕ Гласање. ТОА ДАТЕЕ НЕ МОЕ ДА ПРОМЕНИ. СВЕТЕ НА БИФУРЦАТ НА РАЗВОЈОТ БАЛОТ. МОЕТЕ ДА СЕ ГАРАНДИРАМЕ НА ОБРАБОТНОСТ И ЕФИКАСНОСТ ВО ИДНИНА? ПЕРХАПИ МОЕ ДА БИДЕ. МОЕМЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ДА СЕ ОД 100 ДЕЛ Денови? САМО НЕМА ДЕКА. ПОГЛЕДНЕТЕ НА КАКУСОТ НА IOWA. ТЕА ИСПИТУВА НЕКОГАШ НОВЕКОГА. ТОА ИМА ШТО, осум различни Луѓето што направија прием ЗБОРИ? ПОГЛЕДНЕТЕ НА ОГЛАСОТ ВО КОНГРЕСИОНАЛНА ПРИМАР ВО СЕВЕР КАРОЛИНА КАДЕ ИНДИКАНТИ АКТУАЛНО ДА СЕ РАБОТИ. СВЕТЕ ПРАВО, САКАМ ПРЕТСЕДАТЕЛ. Имам ДИМ ПОГЛЕД НА ЧОВЕКОТ ПРИРОДА. ДАЛИ СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СТЕ ГАРАНЦИИ СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ДАКА НЕ Е КОРИСНИМЕ АТмосфера ЗА измама во НЕКОГАШ КАКО ВАНО КАКО ОВАА. МОAYЕТЕ МОЕТЕ МОЕТЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ СЕ ОСНОВНИ НА СЕКОЈОТ НА ИДНИНАТА НО МОINЕ ДА НЕ МИСЛУВАМЕ ПОДВЕД СЕГА И НОЕМВРИ. НЕИЛ: ДАЛИ СЕ СМЕТЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ СМЕЕ СОСТОЈБА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДА СЕ РАБОТИ Зголемете ја можноста на ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ИЗБОРИТЕ, СЕ ПОСТОИ МНОГУ ВО МЕДИУМСКОТО ДА СЕ ПОСТОИ ИСТО СО КОНТЕКСТЕ ТУКА, НО ДА СЕ СМЕ СЛЕДЕТЕ ТОА ТОА Е МОНА МОНОСТ. ОБВРСКО ВИЕ СЕ СУЕТЕ ДОБИВЕН ДАТЕЛ ЗА ИЗБОРИ, НЕ ПОСЛЕДУВА СО СРЕДОТ НА ЦИВИЛ ВОЈНА ВО 1864 година и СЕКОЈ ГОЛЕМО ИЗБОР ИЗВЕШТАЈ. САКАМ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ РЕАКЦИЈА WЕ БИДЕ ДА СЕ СЕКОГАШ ПРЕБАРУВА ДА СЕ ДАМЕ ТОА, НЕ ТОА ТОА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СВЕТ, НО КОНГРЕС МО COЕ ОСНОВНО. ШТО МИСЛИШ? >> ДА ЗНАЕТЕ, НЕИЛ, јас мислам НАПОМЕНА, ЗАПОМНЕТЕ КОГА ПРЕТСЕДАТЕЛ ОБАМА ЗАПОЧНУВА ДОВЕРЛИТЕ, ТОА СТАРТ НА АКТИВНА АКТИВНА ЗАШТИТА И ЕДНА ПРАШАА САКАМ Прашајте ги сведоците е добро, АКО МОЕТЕ ДА СЕ, МОANЕ ДА СЕ МОЕ ВИД НА ПОСТПОН ИЗБОР ДАТЕ ТОА МОЕТЕ МОЈОТ НАЧИН НА УЧЕСТВОТО САМО НАЧИН ЗА ПРОМЕНА НА ЗАКОНОТ И НЕ ДА ГО ОБУУВАМЕ ПОСТОЕ А. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДА СЕ РАБОТИ САКА ДА ГО НАПРАВИ ТОА. МОЕ НЕ МО BEЕ ДА БИДАМ МНОГУ СМАРТНО, НЕ СЕ ПРЕБА ДА БИДЕ ПОСТОРНО И ДА СЕ СМЕ НЕ СЕ ОДМЕ ДА СЕ ДЕМА ДЕМОКРАТ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ WILLY-NILLY ПРОМЕНИ СТАТУТ И ПРОМЕНА НА УСТАВ, НЕ СЕ ОДМЕ ДА ПОВЕЕТЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ДОГОВОР. НЕИЛ: НА ОВОЈ ЕДИНСКИ ПРИРАЧНИК, АКО СЕ INDЕ ВИ ГО ВИДАРИМЕ, ПРЕТСЕДАТЕЛ, И ТОА Е ОВА ИДЕА КОГА ХОНГ КОНГ ДОДЕЛУВА КРУСИЈАЛНО СОВЕТ ИЗБОРИ ГОДИНА НО ЦИТИРА THEЕ НА ПАНДЕМИЧКО, ТОА ДА СЕ ДОБИВ МИСЛЕЕ КОИ Е СЕКОГАШ ОДГОВОР, КОНГРЕСман, ТЕ ПАНДЕМИЧКО, АКО СЕ СМЕТЕТЕ ЗА ИТ, ПОДНЕСУВААТ ПОЧЕТОКОТ ВО-ПЕРСОНСКИ ГОДИНИ ГОДИНИ ТУКА. БЕЗ БЕЗ БИЗНИС многу добро. WЕ СЕ РАБОТИ ДАЛИ ТОА МОЕ ДА СЕ БИДЕ ПРАШАА КОГА СЕ ДОБИВИ ЛУЕ ОВДЕ ДА СЕ РАБОТЕ ЗА НЕ СМЕТО ЗА ОВОЈ, НЕ СМЕЕТЕ ДА СЕ ДОСТАВА ПЕРСОННЕЛ ЗА ОВОЈ, ОДИМЕ ДА СЕ ДА ЈА ПОДНЕСУВААТ ОВОЈ ВЕЕ? >> САКАМ ДА ГО ПРАШАМ ДА СЕ ТРЕБА СТАРТИТЕ СЕ ЗАЕДНО. АКО СЕ РАБОТИТЕ ЗА ДА СЕ ДОБИВНИТЕ СИТЕ ГЛАВНИ ОГЛАС ОД ТИЕ ПРВИТЕ ВТОРНИК ВО НОЕМВРИ, Тогаш ПОВЕДЕТЕ ПОВЕGЕ ДА ГЛАСААТ Вторник пред тоа. САКАМ, ТИЕ СМЕ МНОГУ НАЧИНИ ДА СМЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕ НЕПРЕЦЕДЕНТИВНИ ВРЕМЕ СМЕ. ЕДНО НЕ МОЕ ДА ЗБИРАМ Е ПОВРЕДУВА СТАТУТ КОЈ Е ДВДЕЕ НА ДАТНИОТ ОДБРАНА. САКАМ, ВО РЕАЛНОСТ, МОРА ДА СЕ САМО НОВА ВЛАДАТА ПРВИНАТА ВИДЕА ВО ЈАНУАРИ ЗА Дом и сенатот и тогаш ДЕН ЗА ИНГУГУРАЦИЈА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ. ПОВЕERЕ НЕКОИ НЕКОГАШ ПОСЛЕДНЕТЕ СО КУА ОВДЕ СТАТУТ што вели дека ние СЕ ОДБЕРАТЕ ДА СЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИТЕ ДО ОВОЈ ДАТЕ ИЛИ ОД ОВОЈ ДАТЕ. WЕ СЕ РАТИРАМЕ ДА СЕ ДА ГО ДВИЕТЕ НАДВОРЕШ И ДОБИТЕ ЛУЕ НА ЧЕТИРИ ИЛИ ПЕТИ ДЕН ДА СЕ МОАТ СОЦИЈАЛНО ПОСТАПУВА ANDЕ И ГЛАСА ВО ЛИЦА ОД ТЕЛ ПОСТОВЕН ДАТЕ. НЕИЛ: ТОА Е НАЈДОБРИОТ ЗДРАВЈЕ СВЕТСКА ИДЕА СЕ СЛУЧУВА НА ОВАА WHOLE BACK-AND-FORTH.

Треј Гоуди: „Јас сум со статутот на Уставот кога ќе гласаме“

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.899"> ТИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="3.933" dur="1.837"> НЕЛА: Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="5.803" dur="2.792"> ОВОЈ БЕСПЛАТНО ПРАШАSА НА БАЛОТИ, </text>
<text sub="clublinks" start="8.629" dur="1.257"> УНИВЕРЗАЛНИ МАКЕДОНСКИ БАЛОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="9.92" dur="1.86"> ДОБИВУВАЕ НА ЛИОНСКИОТ АКТИВНОСТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="11.781" dur="0.962"> ВНИМАНИЕ, ПРАШАА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="12.745" dur="2.079"> ИЗВЕДУВАЧИТЕ, НЕ МНОГУ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="14.825" dur="1.495"> КОРОНАВИРУС, СРЕДНИ СЛУЧАИ, </text>
<text sub="clublinks" start="16.321" dur="2.009"> НЕКОИ ПОДОБРУВАЕ ВО СЕДНИ-ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="18.365" dur="1.991"> ТРЕНДОВИ, НЕ РЕАЛНИ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="20.39" dur="1.68"> ДОГОВОР ЗА ПРАШААТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="22.104" dur="0.979"> РАБО, СРЕДБА СО ЗАКОН </text>
<text sub="clublinks" start="23.118" dur="1.234"> Службеници за спроведување, но, </text>
<text sub="clublinks" start="24.354" dur="2.209"> ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ ДА СЕ ПРАВИЛНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="26.597" dur="1.988"> САМО ПОВЕЕ ЗА УНИВЕРЗАЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="28.62" dur="1.725"> ПОВЕЕ НА РАБОТНИКОТ КАКО ДОГОВОРЕН </text>
<text sub="clublinks" start="30.379" dur="2.292"> СО АВИСЕНТИОТ РАБОТЕЕ, КОЈ Е А </text>
<text sub="clublinks" start="32.705" dur="1.597"> ПРОЦЕС, РИГОРИСКО ЕДНА, ЕДНА НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="34.303" dur="2.312"> JЕ ПОГОЛЕМИ ПОСТОЕ КАКО ПРЕТСЕДАТЕЛ КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="36.616" dur="1.693"> BEЕ БИДЕ ДА ГО ПРАВИЛАТ ПО ПОВЕЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="38.343" dur="1.924"> БАЛОТ НО УНИВЕРЗАЛНИТЕ ПЛАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="40.301" dur="3.64"> НЕКОГАШ ДА СЕ СОДРИ </text>
<text sub="clublinks" start="43.976" dur="1.922"> ПОВЕЕ ДОСТАВНИК, КАКО ИСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="45.932" dur="1.44"> ВЕДНИЧКО ДА СЕ РАБОТИ ЗА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="47.373" dur="1.591"> МОНОСТ НА ПОДНЕСУВАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="48.999" dur="1.831"> ИЗБОРИ ДА ИМА ИМА ШТО СЕ МО COЕ </text>
<text sub="clublinks" start="50.864" dur="0.983"> Широк опсег РАМПАНТ РАБОТНИК ЗА РАБОТНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="51.849" dur="1.056"> Тој е ПОВТОРНО ПОВЕЕ ТОА ОСНОВА А. </text>
<text sub="clublinks" start="52.939" dur="1.04"> МАЛКУ. </text>
<text sub="clublinks" start="54.013" dur="2.059"> НАПРАВО СО СВЕТСКО ГОДИНА, ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.073" dur="1.795"> Јужна Каролина КОНГРЕСман. </text>
<text sub="clublinks" start="57.902" dur="3.009"> КОНГРЕСМАН, КАДЕ САМО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="60.946" dur="2.678"> ОВОЈ ПОТЕНЦИЈАЛНО ОБВЕУВА НА АН </text>
<text sub="clublinks" start="63.625" dur="2.816"> ИЗБОР НА ПРАШАА НА </text>
<text sub="clublinks" start="66.442" dur="1.579"> БЕСПЛАТНА УНИВЕРЗАЛНА ПОВЕЕ НА БАЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="68.022" dur="1.569"> Измама ДАКО ИМА ДА СЕ ДА СЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="69.592" dur="0.794"> СОВЕТ? </text>
<text sub="clublinks" start="70.388" dur="2.39"> Добро, јас сум со државите </text>
<text sub="clublinks" start="72.779" dur="1.38"> И УСТАВНАТА КОГА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="74.16" dur="0.413"> Гласање. </text>
<text sub="clublinks" start="74.575" dur="2.773"> ТОА ДАТЕЕ НЕ МОЕ ДА ПРОМЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="77.349" dur="1.905"> СВЕТЕ НА БИФУРЦАТ НА РАЗВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="79.255" dur="0.49"> БАЛОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="3.996"> МОЕТЕ ДА СЕ ГАРАНДИРАМЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="83.776" dur="1.801"> ОБРАБОТНОСТ И ЕФИКАСНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="85.612" dur="0.885"> ВО ИДНИНА? </text>
<text sub="clublinks" start="86.498" dur="1.695"> ПЕРХАПИ МОЕ ДА БИДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="88.195" dur="1.878"> МОЕМЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ДА СЕ ОД 100 ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="90.074" dur="0.576"> Денови? </text>
<text sub="clublinks" start="90.651" dur="1.85"> САМО НЕМА ДЕКА. </text>
<text sub="clublinks" start="92.503" dur="2.94"> ПОГЛЕДНЕТЕ НА КАКУСОТ НА IOWA. </text>
<text sub="clublinks" start="95.477" dur="1.514"> ТЕА ИСПИТУВА НЕКОГАШ НОВЕКОГА. </text>
<text sub="clublinks" start="97.025" dur="1.853"> ТОА ИМА ШТО, осум различни </text>
<text sub="clublinks" start="98.913" dur="0.963"> Луѓето што направија прием </text>
<text sub="clublinks" start="99.91" dur="0.256"> ЗБОРИ? </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="1.769"> ПОГЛЕДНЕТЕ НА ОГЛАСОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="102.003" dur="1.164"> КОНГРЕСИОНАЛНА ПРИМАР ВО СЕВЕР </text>
<text sub="clublinks" start="103.168" dur="1.002"> КАРОЛИНА КАДЕ ИНДИКАНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="104.171" dur="1.375"> АКТУАЛНО ДА СЕ РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="105.548" dur="1.144"> СВЕТЕ ПРАВО, САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="106.694" dur="0.65"> ПРЕТСЕДАТЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="107.379" dur="2.516"> Имам ДИМ ПОГЛЕД НА ЧОВЕКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="109.929" dur="0.22"> ПРИРОДА. </text>
<text sub="clublinks" start="110.15" dur="1.187"> ДАЛИ СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.371" dur="1.818"> ГАРАНЦИИ СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ДАКА </text>
<text sub="clublinks" start="113.223" dur="1.273"> НЕ Е КОРИСНИМЕ АТмосфера </text>
<text sub="clublinks" start="114.53" dur="1.803"> ЗА измама во НЕКОГАШ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="116.367" dur="0.925"> ВАНО КАКО ОВАА. </text>
<text sub="clublinks" start="117.294" dur="1.573"> МОAYЕТЕ МОЕТЕ МОЕТЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ СЕ ОСНОВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="118.868" dur="0.878"> НА СЕКОЈОТ НА ИДНИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="119.78" dur="2.749"> НО МОINЕ ДА НЕ МИСЛУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="122.563" dur="1.491"> ПОДВЕД СЕГА И НОЕМВРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="124.055" dur="2"> НЕИЛ: ДАЛИ СЕ СМЕТЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ СМЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="126.056" dur="1.126"> СОСТОЈБА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="127.216" dur="2.335"> Зголемете ја можноста на </text>
<text sub="clublinks" start="129.585" dur="1.498"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ИЗБОРИТЕ, СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="131.085" dur="2.455"> МНОГУ ВО МЕДИУМСКОТО ДА СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="133.541" dur="2.951"> ИСТО СО КОНТЕКСТЕ ТУКА, НО ДА СЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="136.526" dur="1.458"> СЛЕДЕТЕ ТОА ТОА Е МОНА МОНОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="138.019" dur="1.647"> ОБВРСКО ВИЕ СЕ СУЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="139.7" dur="1.867"> ДОБИВЕН ДАТЕЛ ЗА ИЗБОРИ, НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="141.568" dur="2.224"> ПОСЛЕДУВА СО СРЕДОТ НА ЦИВИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="143.826" dur="1.932"> ВОЈНА ВО 1864 година и СЕКОЈ ГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="145.759" dur="0.509"> ИЗБОР ИЗВЕШТАЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="146.302" dur="1.465"> САКАМ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.801" dur="1.42"> РЕАКЦИЈА WЕ БИДЕ ДА СЕ СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="149.223" dur="1.344"> ПРЕБАРУВА ДА СЕ ДАМЕ ТОА, НЕ ТОА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="150.568" dur="0.707"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СВЕТ, НО КОНГРЕС </text>
<text sub="clublinks" start="151.277" dur="1.138"> МО COЕ ОСНОВНО. </text>
<text sub="clublinks" start="152.416" dur="2.08"> ШТО МИСЛИШ? </text>
<text sub="clublinks" start="154.497" dur="3.122"> >> ДА ЗНАЕТЕ, НЕИЛ, јас мислам </text>
<text sub="clublinks" start="157.62" dur="2.002"> НАПОМЕНА, ЗАПОМНЕТЕ КОГА ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="159.657" dur="2.075"> ОБАМА ЗАПОЧНУВА ДОВЕРЛИТЕ, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="161.733" dur="1.725"> СТАРТ НА АКТИВНА АКТИВНА ЗАШТИТА </text>
<text sub="clublinks" start="163.493" dur="1.825"> И ЕДНА ПРАШАА САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="165.319" dur="1.483"> Прашајте ги сведоците е добро, АКО </text>
<text sub="clublinks" start="166.804" dur="1.759"> МОЕТЕ ДА СЕ, МОANЕ ДА СЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.597" dur="0.821"> ВИД НА ПОСТПОН ИЗБОР </text>
<text sub="clublinks" start="169.419" dur="0.582"> ДАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="170.035" dur="2.181"> ТОА МОЕТЕ МОЈОТ НАЧИН НА УЧЕСТВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="172.218" dur="1.916"> САМО НАЧИН ЗА ПРОМЕНА НА ЗАКОНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="174.168" dur="1.275"> И НЕ ДА ГО ОБУУВАМЕ ПОСТОЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="175.444" dur="0.82"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДА СЕ РАБОТИ САКА </text>
<text sub="clublinks" start="176.266" dur="0.737"> ДА ГО НАПРАВИ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="177.005" dur="2.094"> МОЕ НЕ МО BEЕ ДА БИДАМ МНОГУ СМАРТНО, НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="179.1" dur="1.878"> ПРЕБА ДА БИДЕ ПОСТОРНО И ДА СЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="181.012" dur="2.079"> НЕ СЕ ОДМЕ ДА СЕ ДЕМА ДЕМОКРАТ </text>
<text sub="clublinks" start="183.093" dur="1.528"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ WILLY-NILLY ПРОМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="184.623" dur="1.044"> СТАТУТ И ПРОМЕНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="185.668" dur="2.022"> УСТАВ, НЕ СЕ ОДМЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="187.724" dur="1.413"> ПОВЕЕТЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="189.171" dur="0.671"> ДОГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="189.843" dur="2.862"> НЕИЛ: НА ОВОЈ ЕДИНСКИ ПРИРАЧНИК, АКО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="192.707" dur="2.249"> INDЕ ВИ ГО ВИДАРИМЕ, ПРЕТСЕДАТЕЛ, И </text>
<text sub="clublinks" start="194.957" dur="2.389"> ТОА Е ОВА ИДЕА КОГА ХОНГ КОНГ </text>
<text sub="clublinks" start="197.347" dur="1.542"> ДОДЕЛУВА КРУСИЈАЛНО СОВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="198.923" dur="1.34"> ИЗБОРИ ГОДИНА НО ЦИТИРА THEЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="200.264" dur="1.266"> ПАНДЕМИЧКО, ТОА ДА СЕ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="201.531" dur="1.823"> МИСЛЕЕ КОИ Е СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="203.356" dur="1.025"> ОДГОВОР, КОНГРЕСман, ТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="204.415" dur="1.783"> ПАНДЕМИЧКО, АКО СЕ СМЕТЕТЕ ЗА ИТ, </text>
<text sub="clublinks" start="206.2" dur="1.378"> ПОДНЕСУВААТ ПОЧЕТОКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="207.612" dur="2.182"> ВО-ПЕРСОНСКИ ГОДИНИ ГОДИНИ ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="209.828" dur="2.513"> БЕЗ БЕЗ БИЗНИС многу добро. </text>
<text sub="clublinks" start="212.342" dur="2.328"> WЕ СЕ РАБОТИ ДАЛИ ТОА МОЕ ДА СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="214.704" dur="1.532"> ПРАШАА КОГА СЕ ДОБИВИ ЛУЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="216.27" dur="2.312"> ДА СЕ РАБОТЕ ЗА НЕ СМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="218.616" dur="1.359"> ЗА ОВОЈ, НЕ СМЕЕТЕ ДА СЕ ДОСТАВА </text>
<text sub="clublinks" start="219.976" dur="2.676"> ПЕРСОННЕЛ ЗА ОВОЈ, ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="222.654" dur="2.383"> ДА СЕ ДА ЈА ПОДНЕСУВААТ ОВОЈ ВЕЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="225.071" dur="2.788"> >> САКАМ ДА ГО ПРАШАМ ДА СЕ ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="227.893" dur="0.869"> СТАРТИТЕ СЕ ЗАЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="228.763" dur="2.313"> АКО СЕ РАБОТИТЕ ЗА ДА СЕ ДОБИВНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="231.111" dur="2.017"> СИТЕ ГЛАВНИ ОГЛАС ОД ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="233.129" dur="2.161"> ПРВИТЕ ВТОРНИК ВО НОЕМВРИ, Тогаш </text>
<text sub="clublinks" start="235.291" dur="1.484"> ПОВЕДЕТЕ ПОВЕGЕ ДА ГЛАСААТ </text>
<text sub="clublinks" start="236.776" dur="0.668"> Вторник пред тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="237.479" dur="2.242"> САКАМ, ТИЕ СМЕ МНОГУ НАЧИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="239.755" dur="1.092"> ДА СМЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="240.849" dur="2.131"> НЕПРЕЦЕДЕНТИВНИ ВРЕМЕ СМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="242.981" dur="2.57"> ЕДНО НЕ МОЕ ДА ЗБИРАМ Е </text>
<text sub="clublinks" start="245.585" dur="1.441"> ПОВРЕДУВА СТАТУТ КОЈ Е </text>
<text sub="clublinks" start="247.061" dur="1.81"> ДВДЕЕ НА ДАТНИОТ ОДБРАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="248.906" dur="2.286"> САКАМ, ВО РЕАЛНОСТ, МОРА ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="251.194" dur="1.195"> САМО НОВА ВЛАДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="252.391" dur="2.147"> ПРВИНАТА ВИДЕА ВО ЈАНУАРИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="254.539" dur="2.478"> Дом и сенатот и тогаш </text>
<text sub="clublinks" start="257.052" dur="0.922"> ДЕН ЗА ИНГУГУРАЦИЈА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="258.008" dur="0.333"> ПРЕТСЕДАТЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="258.376" dur="1.95"> ПОВЕERЕ НЕКОИ НЕКОГАШ ПОСЛЕДНЕТЕ СО КУА </text>
<text sub="clublinks" start="260.328" dur="1.288"> ОВДЕ СТАТУТ што вели дека ние </text>
<text sub="clublinks" start="261.65" dur="1.846"> СЕ ОДБЕРАТЕ ДА СЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИТЕ ДО ОВОЈ ДАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="263.53" dur="1.531"> ИЛИ ОД ОВОЈ ДАТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="265.062" dur="1.638"> WЕ СЕ РАТИРАМЕ ДА СЕ ДА ГО ДВИЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="266.701" dur="1.735"> НАДВОРЕШ И ДОБИТЕ ЛУЕ НА ЧЕТИРИ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="268.438" dur="1.3"> ПЕТИ ДЕН ДА СЕ МОАТ СОЦИЈАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="269.772" dur="3.783"> ПОСТАПУВА ANDЕ И ГЛАСА ВО ЛИЦА ОД ТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="273.557" dur="1.483"> ПОСТОВЕН ДАТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="275.075" dur="1.492"> НЕИЛ: ТОА Е НАЈДОБРИОТ ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="276.569" dur="3.099"> СВЕТСКА ИДЕА СЕ СЛУЧУВА НА ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="279.702" dur="0.625"> WHOLE BACK-AND-FORTH. </text>