Trey Gowdy: 'Unë jam me statutin e Kushtetutës kur të votojmë' subtitles

FALEMINDERIT SHUMË. NEIL: në rregull. KJO WHOLE ISSSHTJE RRETH Ballonave, BALLOTET E PRBASHKS UNIVERSALE FITIMI I SHTETSIS THE S L Luanit KUJDES, PYETJE NGA Raportuesit, NUK M SHUM RRETH CORONAVIRUS, RASTET E SHPALLJES, DISA NDIKIMI N IN SHUM IN-DIT TRENDSHET, NUK JAN MALL SHUM DHNI RRETH ISSSHTJES N. PUNA, TAKIMI ME LIGJIN ZYRA E ZBATIMIT POR PRESIDENTI Q M BN MLENYR NUK DUHET KA SUSPUNIME POR UNIVERSAL VOTIMI I P MARZGJEDHJES SI KONTRATUAR ME VOTIM ABSENTE, CILA ESHTE A PROCESI, NJ O NJ R RIGJORNE, NJNE HE ZGJIDHNI NDJESH SI PRESIDENTI WHO DO TOT VOTIN VIA MAIL-IN BALLOT POR PLANET UNIVERSALE DISA KAN COM DUHET ME JAN FITIMI I SISTEMIT, SI T HE NDODH. DITA E DETYRUAJ RRETH THEMELIT Mundësia e NDESHTIMIT T Zgjedhja për të shmangur atë që mund të jetë Mashtrimi i votuesve të gjerë të WIDESPREAD. Ai'SHT S PULLUAR QAT P BRBR A PAK. PACKRMBAJT ME SHUM TOW MIRD, FORMER KONGRESMANI I KAROLINAVE Jugore. CONGRESSMAN, KU JU JENI TUAJ KIST MNGJET POTENCIALisht AN ZGJEDHJET PER NDIKIMIN E MAIL-IN BALLOT I PAVARUR UNIVERSAL Mashtrimi N ITSE VERDO GOT N KT POINT? >> Mirë, unë jam me statutet DHE KUSHTETUTA P WHR KUR KEMI VOTA. QAT DATA NUK DUHET T CH NDRYSHOJ. Unë jam i BIFURCATE MAIL-IN Votimit. MUND T WE JEMI GARANCUAR T. BESIMI DHE EFIKIMI NË TË ARDHMEN? PERHAPET NE MUND T BE JEMI. MUND T DO B DOJM TH SI KET N LEJ IN Sesa 100 Ditë? Unë nuk kam parë prova. SHKENI N CA KUVESTIN E IOWA. Ata provuan disa gjëra të reja këtu. KU JANE WHFAR, TETT E NDRYSHME NJERZIT Q B MN PRANIM Fjalime? V LRNI N THE Mashtrim N THE PRIMARI KONGRESIV N IN VERI CAROLINA KU JAN Treguesit AKTUALE DUHET DUHET. JU DREJT, JAM A PROKURORI. Unë kam një pamje të shkurtër të njerëzimit NATYRA. JU JENI DUHET T HA DUHET T TO GARANCI ME SHKOJNW PARA Q Ne nuk po krijojmë një atmosferë P FORR Mashtrim NDONJ AS E RNDSISHME SI KJO. MUND T Y MUND T CON VAZHDON M ME BAZUAR P THER EVIDENC INN E ARDHME POR unë nuk mendoj se ne mund të bëjmë atë NDR TANI DHE N NONTOR. NEIL: A mendoni se ka qenë vetëm AKSIDENTALE PRESIDENTI VDET RREZIKON MUNDOSSIN E PELRZGJEDHJEN ZGJEDHJEN, Ai tha SHUM N THE MEDIA DUHET T BNI P OFR KONTEKSTIN KERTU, POR ai bëri Thuaj se kjo ka qenë një mundësi. PBRBRSISHT JU N SNDESHN WE KEMI DATA E FITUAR P FORR Zgjedhjet, NE BIDNI N THE mesin e CIVIL-it LUFTA N 18 1864 DHE EDO MNYR SINCEZA E ZGJEDHJES. Unë po mendoj se çfarë mendoni Reagimi DUHET T BE JEMI NVERNDARJE P TRRPUNOJN TO T TO BNI AT TH Q,, NUK KETAT PRESIDENTI DUHET, POR KONGRES DUHET TST RREZIKSHME. FAR mendoni? >> JU DINI, NEIL, Unë THUHHT PACKRKUJT, kujtoni KU PRESIDENT OBAMA KA DUHET ADVENTIN, THE Fillimi i AKTIT të KUJDESIT T AFTDASISHM DHE NJE PYETJE DUA KKRKO M WSIMET ISSHT W MIR, NSE MUND T DO B DONI K THTOJ, MUND TI JU EDHE LLOJI I POSTPONS ZGJEDHJE DATE. Q W ISHTE MUNDSIA ime e të folurit NE KA MUND T OF NDRYSHOJN LIGJIN DHE NUK DO T DO DO T DO TEC B BNI A PRESIDENTI DREJT VENDOSI T HE DUHET PËR TË BËRË ATË. NUK MUND T BE BN V SHUM SMART POR E BJ Mundohuni të jem konsistent dhe nëse unë jam NUK KAN T TO LETE DEMOKRAT PRESIDENTI WILLY-NILLY NDRYSHOJN STATUTI DHE NDRYSHOJN KUSHTETUTA, NUK JAM N G M. T GJITHA LETE NJ A REPUBLIKAN T DO B DONI Ose. NEIL: N TH KATTS SSHTJE TAME NDONSHME, N IFSE DO T IND KULND MENI, PROKUROR, DHE Q IS THSHT TH KJO IDEA QAT KONG HONG KA DHNUAR NJ CO KSHILL KRUZIK ZGJEDHJE NJ Y VIT POR duke cituar PANDEMIK, PASTAJ M G SHUM Të mendosh që është gjithmonë E RREZIKSHME, CONGRESSMAN, THE PANDEMIK, N IFSE MENDONI P ITR TI, DSHT D DHELNI Fillimin e VITET E SHKOLL INS S-PERSONIT K HERTU. BIZNESI SHUM SHUM SI MIR. JU MIRONSOHEN NSE KU JAN TU BNI NJ IS IS ISSHTJE QAT MIR POPULLS KTU TE BESOJME RRETH NUK JEMI LEXUAR P FORR KISTO, NUK DUHET T EN NDODHET PERSONNEL P FORR KT, JEMI SHKOJ T HA DUHET T P NDIKOJ K THTO KALIM? >> DUHET T ARGJOHET Q Y DUHET Filloni atë më të kushtueshme. NSE JANI VARRI T AB GJITHA T ALL GJITHA VOTT E KUVENDUARA NGA KJO DITA E PAR N IN N NONTOR, THEN L LNI T BE FILLONI VOTIMIN E HEDAJ PARA. DUAM, KA JAN SHUM OF M WNYRA TE KOMPANONI KETO KOHA TP PAPARUARA JEMI NE. NJNE NUK DUA T P FEMI ICKSHT SHKOLLIMI I një STATUTI CILA ISSHT SHPRNDARJES E DYTSIT. DUAM, N RE REALITET, Ju DUHET T KAN NJ G QEVERISJE E RE NGA Java e parë në Janar për Shtëpia dhe SENATI DHE THEN NGA DITA INAUGURIMI P FORR PRESIDENT. SI KA SSHT DIKA LUAJ SHUME POR KJO është një statut që thotë se ne Janë duke shkuar për të bërë atë në këtë datë Ose N TH K DT DAT. DO T R RREZIKONI TE SHTYPI PARA DHE T G DHNI NJER PEZIT KATO APO PES D DITA SI MUND TI SOCIALE DISPOZITA DHE VOTA N TH PERSON SE Sesa POSTPONE DATA. NEIL: Kjo është më e zakonshme SENSE IDEA KAM ZEMARDR N TH KTO WHOLE BACK-AND-FORTH.

Trey Gowdy: 'Unë jam me statutin e Kushtetutës kur të votojmë'

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.899"> FALEMINDERIT SHUMË. </text>
<text sub="clublinks" start="3.933" dur="1.837"> NEIL: në rregull. </text>
<text sub="clublinks" start="5.803" dur="2.792"> KJO WHOLE ISSSHTJE RRETH Ballonave, </text>
<text sub="clublinks" start="8.629" dur="1.257"> BALLOTET E PRBASHKS UNIVERSALE </text>
<text sub="clublinks" start="9.92" dur="1.86"> FITIMI I SHTETSIS THE S L Luanit </text>
<text sub="clublinks" start="11.781" dur="0.962"> KUJDES, PYETJE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="12.745" dur="2.079"> Raportuesit, NUK M SHUM RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="14.825" dur="1.495"> CORONAVIRUS, RASTET E SHPALLJES, </text>
<text sub="clublinks" start="16.321" dur="2.009"> DISA NDIKIMI N IN SHUM IN-DIT </text>
<text sub="clublinks" start="18.365" dur="1.991"> TRENDSHET, NUK JAN MALL SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="20.39" dur="1.68"> DHNI RRETH ISSSHTJES N. </text>
<text sub="clublinks" start="22.104" dur="0.979"> PUNA, TAKIMI ME LIGJIN </text>
<text sub="clublinks" start="23.118" dur="1.234"> ZYRA E ZBATIMIT POR </text>
<text sub="clublinks" start="24.354" dur="2.209"> PRESIDENTI Q M BN MLENYR NUK DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="26.597" dur="1.988"> KA SUSPUNIME POR UNIVERSAL </text>
<text sub="clublinks" start="28.62" dur="1.725"> VOTIMI I P MARZGJEDHJES SI KONTRATUAR </text>
<text sub="clublinks" start="30.379" dur="2.292"> ME VOTIM ABSENTE, CILA ESHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="32.705" dur="1.597"> PROCESI, NJ O NJ R RIGJORNE, NJNE HE </text>
<text sub="clublinks" start="34.303" dur="2.312"> ZGJIDHNI NDJESH SI PRESIDENTI WHO </text>
<text sub="clublinks" start="36.616" dur="1.693"> DO TOT VOTIN VIA MAIL-IN </text>
<text sub="clublinks" start="38.343" dur="1.924"> BALLOT POR PLANET UNIVERSALE </text>
<text sub="clublinks" start="40.301" dur="3.64"> DISA KAN COM DUHET ME JAN </text>
<text sub="clublinks" start="43.976" dur="1.922"> FITIMI I SISTEMIT, SI T HE NDODH. </text>
<text sub="clublinks" start="45.932" dur="1.44"> DITA E DETYRUAJ RRETH THEMELIT </text>
<text sub="clublinks" start="47.373" dur="1.591"> Mundësia e NDESHTIMIT T </text>
<text sub="clublinks" start="48.999" dur="1.831"> Zgjedhja për të shmangur atë që mund të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="50.864" dur="0.983"> Mashtrimi i votuesve të gjerë të WIDESPREAD. </text>
<text sub="clublinks" start="51.849" dur="1.056"> Ai'SHT S PULLUAR QAT P BRBR A </text>
<text sub="clublinks" start="52.939" dur="1.04"> PAK. </text>
<text sub="clublinks" start="54.013" dur="2.059"> PACKRMBAJT ME SHUM TOW MIRD, FORMER </text>
<text sub="clublinks" start="56.073" dur="1.795"> KONGRESMANI I KAROLINAVE Jugore. </text>
<text sub="clublinks" start="57.902" dur="3.009"> CONGRESSMAN, KU JU JENI TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="60.946" dur="2.678"> KIST MNGJET POTENCIALisht AN </text>
<text sub="clublinks" start="63.625" dur="2.816"> ZGJEDHJET PER NDIKIMIN E </text>
<text sub="clublinks" start="66.442" dur="1.579"> MAIL-IN BALLOT I PAVARUR UNIVERSAL </text>
<text sub="clublinks" start="68.022" dur="1.569"> Mashtrimi N ITSE VERDO GOT N KT </text>
<text sub="clublinks" start="69.592" dur="0.794"> POINT? </text>
<text sub="clublinks" start="70.388" dur="2.39"> >> Mirë, unë jam me statutet </text>
<text sub="clublinks" start="72.779" dur="1.38"> DHE KUSHTETUTA P WHR KUR KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="74.16" dur="0.413"> VOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="74.575" dur="2.773"> QAT DATA NUK DUHET T CH NDRYSHOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="77.349" dur="1.905"> Unë jam i BIFURCATE MAIL-IN </text>
<text sub="clublinks" start="79.255" dur="0.49"> Votimit. </text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="3.996"> MUND T WE JEMI GARANCUAR T. </text>
<text sub="clublinks" start="83.776" dur="1.801"> BESIMI DHE EFIKIMI </text>
<text sub="clublinks" start="85.612" dur="0.885"> NË TË ARDHMEN? </text>
<text sub="clublinks" start="86.498" dur="1.695"> PERHAPET NE MUND T BE JEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="88.195" dur="1.878"> MUND T DO B DOJM TH SI KET N LEJ IN Sesa 100 </text>
<text sub="clublinks" start="90.074" dur="0.576"> Ditë? </text>
<text sub="clublinks" start="90.651" dur="1.85"> Unë nuk kam parë prova. </text>
<text sub="clublinks" start="92.503" dur="2.94"> SHKENI N CA KUVESTIN E IOWA. </text>
<text sub="clublinks" start="95.477" dur="1.514"> Ata provuan disa gjëra të reja këtu. </text>
<text sub="clublinks" start="97.025" dur="1.853"> KU JANE WHFAR, TETT E NDRYSHME </text>
<text sub="clublinks" start="98.913" dur="0.963"> NJERZIT Q B MN PRANIM </text>
<text sub="clublinks" start="99.91" dur="0.256"> Fjalime? </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="1.769"> V LRNI N THE Mashtrim N THE </text>
<text sub="clublinks" start="102.003" dur="1.164"> PRIMARI KONGRESIV N IN VERI </text>
<text sub="clublinks" start="103.168" dur="1.002"> CAROLINA KU JAN Treguesit </text>
<text sub="clublinks" start="104.171" dur="1.375"> AKTUALE DUHET DUHET. </text>
<text sub="clublinks" start="105.548" dur="1.144"> JU DREJT, JAM A </text>
<text sub="clublinks" start="106.694" dur="0.65"> PROKURORI. </text>
<text sub="clublinks" start="107.379" dur="2.516"> Unë kam një pamje të shkurtër të njerëzimit </text>
<text sub="clublinks" start="109.929" dur="0.22"> NATYRA. </text>
<text sub="clublinks" start="110.15" dur="1.187"> JU JENI DUHET T HA DUHET T TO </text>
<text sub="clublinks" start="111.371" dur="1.818"> GARANCI ME SHKOJNW PARA Q </text>
<text sub="clublinks" start="113.223" dur="1.273"> Ne nuk po krijojmë një atmosferë </text>
<text sub="clublinks" start="114.53" dur="1.803"> P FORR Mashtrim NDONJ AS </text>
<text sub="clublinks" start="116.367" dur="0.925"> E RNDSISHME SI KJO. </text>
<text sub="clublinks" start="117.294" dur="1.573"> MUND T Y MUND T CON VAZHDON M ME BAZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="118.868" dur="0.878"> P THER EVIDENC INN E ARDHME </text>
<text sub="clublinks" start="119.78" dur="2.749"> POR unë nuk mendoj se ne mund të bëjmë atë </text>
<text sub="clublinks" start="122.563" dur="1.491"> NDR TANI DHE N NONTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="124.055" dur="2"> NEIL: A mendoni se ka qenë vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="126.056" dur="1.126"> AKSIDENTALE PRESIDENTI VDET </text>
<text sub="clublinks" start="127.216" dur="2.335"> RREZIKON MUNDOSSIN E </text>
<text sub="clublinks" start="129.585" dur="1.498"> PELRZGJEDHJEN ZGJEDHJEN, Ai tha </text>
<text sub="clublinks" start="131.085" dur="2.455"> SHUM N THE MEDIA DUHET T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="133.541" dur="2.951"> P OFR KONTEKSTIN KERTU, POR ai bëri </text>
<text sub="clublinks" start="136.526" dur="1.458"> Thuaj se kjo ka qenë një mundësi. </text>
<text sub="clublinks" start="138.019" dur="1.647"> PBRBRSISHT JU N SNDESHN WE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="139.7" dur="1.867"> DATA E FITUAR P FORR Zgjedhjet, NE </text>
<text sub="clublinks" start="141.568" dur="2.224"> BIDNI N THE mesin e CIVIL-it </text>
<text sub="clublinks" start="143.826" dur="1.932"> LUFTA N 18 1864 DHE EDO MNYR </text>
<text sub="clublinks" start="145.759" dur="0.509"> SINCEZA E ZGJEDHJES. </text>
<text sub="clublinks" start="146.302" dur="1.465"> Unë po mendoj se çfarë mendoni </text>
<text sub="clublinks" start="147.801" dur="1.42"> Reagimi DUHET T BE JEMI NVERNDARJE </text>
<text sub="clublinks" start="149.223" dur="1.344"> P TRRPUNOJN TO T TO BNI AT TH Q,, NUK KETAT </text>
<text sub="clublinks" start="150.568" dur="0.707"> PRESIDENTI DUHET, POR KONGRES </text>
<text sub="clublinks" start="151.277" dur="1.138"> DUHET TST RREZIKSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="152.416" dur="2.08"> FAR mendoni? </text>
<text sub="clublinks" start="154.497" dur="3.122"> >> JU DINI, NEIL, Unë THUHHT </text>
<text sub="clublinks" start="157.62" dur="2.002"> PACKRKUJT, kujtoni KU PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="159.657" dur="2.075"> OBAMA KA DUHET ADVENTIN, THE </text>
<text sub="clublinks" start="161.733" dur="1.725"> Fillimi i AKTIT të KUJDESIT T AFTDASISHM </text>
<text sub="clublinks" start="163.493" dur="1.825"> DHE NJE PYETJE DUA </text>
<text sub="clublinks" start="165.319" dur="1.483"> KKRKO M WSIMET ISSHT W MIR, NSE </text>
<text sub="clublinks" start="166.804" dur="1.759"> MUND T DO B DONI K THTOJ, MUND TI JU EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="168.597" dur="0.821"> LLOJI I POSTPONS ZGJEDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="169.419" dur="0.582"> DATE. </text>
<text sub="clublinks" start="170.035" dur="2.181"> Q W ISHTE MUNDSIA ime e të folurit NE </text>
<text sub="clublinks" start="172.218" dur="1.916"> KA MUND T OF NDRYSHOJN LIGJIN </text>
<text sub="clublinks" start="174.168" dur="1.275"> DHE NUK DO T DO DO T DO TEC B BNI A </text>
<text sub="clublinks" start="175.444" dur="0.82"> PRESIDENTI DREJT VENDOSI T HE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="176.266" dur="0.737"> PËR TË BËRË ATË. </text>
<text sub="clublinks" start="177.005" dur="2.094"> NUK MUND T BE BN V SHUM SMART POR E BJ </text>
<text sub="clublinks" start="179.1" dur="1.878"> Mundohuni të jem konsistent dhe nëse unë jam </text>
<text sub="clublinks" start="181.012" dur="2.079"> NUK KAN T TO LETE DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="183.093" dur="1.528"> PRESIDENTI WILLY-NILLY NDRYSHOJN </text>
<text sub="clublinks" start="184.623" dur="1.044"> STATUTI DHE NDRYSHOJN </text>
<text sub="clublinks" start="185.668" dur="2.022"> KUSHTETUTA, NUK JAM N G M. T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="187.724" dur="1.413"> LETE NJ A REPUBLIKAN T DO B DONI </text>
<text sub="clublinks" start="189.171" dur="0.671"> Ose. </text>
<text sub="clublinks" start="189.843" dur="2.862"> NEIL: N TH KATTS SSHTJE TAME NDONSHME, N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="192.707" dur="2.249"> DO T IND KULND MENI, PROKUROR, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="194.957" dur="2.389"> Q IS THSHT TH KJO IDEA QAT KONG HONG </text>
<text sub="clublinks" start="197.347" dur="1.542"> KA DHNUAR NJ CO KSHILL KRUZIK </text>
<text sub="clublinks" start="198.923" dur="1.34"> ZGJEDHJE NJ Y VIT POR duke cituar </text>
<text sub="clublinks" start="200.264" dur="1.266"> PANDEMIK, PASTAJ M G SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="201.531" dur="1.823"> Të mendosh që është gjithmonë </text>
<text sub="clublinks" start="203.356" dur="1.025"> E RREZIKSHME, CONGRESSMAN, THE </text>
<text sub="clublinks" start="204.415" dur="1.783"> PANDEMIK, N IFSE MENDONI P ITR TI, </text>
<text sub="clublinks" start="206.2" dur="1.378"> DSHT D DHELNI Fillimin e </text>
<text sub="clublinks" start="207.612" dur="2.182"> VITET E SHKOLL INS S-PERSONIT K HERTU. </text>
<text sub="clublinks" start="209.828" dur="2.513"> BIZNESI SHUM SHUM SI MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="212.342" dur="2.328"> JU MIRONSOHEN NSE KU JAN TU BNI </text>
<text sub="clublinks" start="214.704" dur="1.532"> NJ IS IS ISSHTJE QAT MIR POPULLS KTU </text>
<text sub="clublinks" start="216.27" dur="2.312"> TE BESOJME RRETH NUK JEMI LEXUAR </text>
<text sub="clublinks" start="218.616" dur="1.359"> P FORR KISTO, NUK DUHET T EN NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="219.976" dur="2.676"> PERSONNEL P FORR KT, JEMI SHKOJ </text>
<text sub="clublinks" start="222.654" dur="2.383"> T HA DUHET T P NDIKOJ K THTO KALIM? </text>
<text sub="clublinks" start="225.071" dur="2.788"> >> DUHET T ARGJOHET Q Y DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="227.893" dur="0.869"> Filloni atë më të kushtueshme. </text>
<text sub="clublinks" start="228.763" dur="2.313"> NSE JANI VARRI T AB GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="231.111" dur="2.017"> T ALL GJITHA VOTT E KUVENDUARA NGA KJO </text>
<text sub="clublinks" start="233.129" dur="2.161"> DITA E PAR N IN N NONTOR, THEN </text>
<text sub="clublinks" start="235.291" dur="1.484"> L LNI T BE FILLONI VOTIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="236.776" dur="0.668"> E HEDAJ PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="237.479" dur="2.242"> DUAM, KA JAN SHUM OF M WNYRA </text>
<text sub="clublinks" start="239.755" dur="1.092"> TE KOMPANONI KETO </text>
<text sub="clublinks" start="240.849" dur="2.131"> KOHA TP PAPARUARA JEMI NE. </text>
<text sub="clublinks" start="242.981" dur="2.57"> NJNE NUK DUA T P FEMI ICKSHT </text>
<text sub="clublinks" start="245.585" dur="1.441"> SHKOLLIMI I një STATUTI CILA ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="247.061" dur="1.81"> SHPRNDARJES E DYTSIT. </text>
<text sub="clublinks" start="248.906" dur="2.286"> DUAM, N RE REALITET, Ju DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="251.194" dur="1.195"> KAN NJ G QEVERISJE E RE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="252.391" dur="2.147"> Java e parë në Janar për </text>
<text sub="clublinks" start="254.539" dur="2.478"> Shtëpia dhe SENATI DHE THEN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="257.052" dur="0.922"> DITA INAUGURIMI P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="258.008" dur="0.333"> PRESIDENT. </text>
<text sub="clublinks" start="258.376" dur="1.95"> SI KA SSHT DIKA LUAJ SHUME POR </text>
<text sub="clublinks" start="260.328" dur="1.288"> KJO është një statut që thotë se ne </text>
<text sub="clublinks" start="261.65" dur="1.846"> Janë duke shkuar për të bërë atë në këtë datë </text>
<text sub="clublinks" start="263.53" dur="1.531"> Ose N TH K DT DAT. </text>
<text sub="clublinks" start="265.062" dur="1.638"> DO T R RREZIKONI TE SHTYPI </text>
<text sub="clublinks" start="266.701" dur="1.735"> PARA DHE T G DHNI NJER PEZIT KATO APO </text>
<text sub="clublinks" start="268.438" dur="1.3"> PES D DITA SI MUND TI SOCIALE </text>
<text sub="clublinks" start="269.772" dur="3.783"> DISPOZITA DHE VOTA N TH PERSON SE Sesa </text>
<text sub="clublinks" start="273.557" dur="1.483"> POSTPONE DATA. </text>
<text sub="clublinks" start="275.075" dur="1.492"> NEIL: Kjo është më e zakonshme </text>
<text sub="clublinks" start="276.569" dur="3.099"> SENSE IDEA KAM ZEMARDR N TH KTO </text>
<text sub="clublinks" start="279.702" dur="0.625"> WHOLE BACK-AND-FORTH. </text>