Tren pemanasan diwiwiti dina Minggu subtitles

APA APA A APA ING MULIA APA SABTU LUCU APA SABTU LUWIH WIS WIS APA SABTU LUWIH MUNGGU KITA NANGIS APA SABTU LUWIH WIS WIS WIS DIKENE APA SABTU LUAR BIASA INGKANG WIS DIKENE DINI APA SABTU LUAR BIASA INGKANG KANGGO DIKENE DENI LAN KAMU APA SABTU LUWIH WIS WIS WIS DIKENENGI LAN ORA GAMPANG APA SABTU LUWIH WIS WIS KITA DIKENE DININGGI LAN ORA NGERTI NGANGGO DINENI LAN ORA NGERTI NGANGGO DINA DENI LAN ORA NGERTI KANGGO DINO SAIKI ORA KITU NGerteni NGANGGO DINO SAIKI ORA KUMU NGERTI NGANGGO DINO SAIKI ORA KUMU NGERTI NGANGGO DINO SAIKI ORA KUMU NGERTI APA DITANGKON ING JENENG LAN KITU NGERTI APIK IKI KECIL KANG GAMPANG KECIL KANG GAMPANG GAMPANG KECIL KANG GAMPANG GAMPANG KECIL KANG GAMPANG GAMPANG KECIL ATAU NU NGANGGO LITTLE BITTER LEBIH LANJUT NU NGANGGO LITTLE BITTER LEBIH BISA NGALAHI NU NGANGGO LITTLE BITTER LEBIH BISA UTAWA NGALURI KITA BIT luwih apik utawa luwih parah yen awake dhewe BITTER Luwih apik utawa luwih ala sing awake dhewe lakoni BITTER Luwih apik utawa luwih ala sing luwih penting BITTER LEBIH BISA NGALARAKI APA KITA PRETTY Luwih akeh BITTER Luwih apik utawa luwih ala sing luwih becik dakkandhani BITTER Luwih apik utawa luwih ala sing wis dakwastani, sing dakkandhani BITTER Luwih apik UTAWA Luwih APA KAMU PRETTY Luwih akeh ngandhani yen duwe siji PRETTY Luwih-luwih kandhani aku duwe siji PRETTY Luwih-luwih kandha yen duwe sedina PRETTY Luwih-luwih kandha yen aku duwe sedina PRETTY Luwih-luwih kandha yen aku duwe sedina kaya ngene PRETTY LABA DITUTUR AKU DUWI INGSAN ING INI PRETTY BANYAK DITUTURKE INGKU SATU HARI INGKANG INI Dina kaya iki ing iki Dina kaya iki ing tartamtu Dina kaya iki ing STRETCH KHUSUS INI Dina kaya iki ing STRETCH KHUSUS IKI Dina kaya iki ing babagan khusus iki karo kita STRETCH KHUSUS KAMI STRETCH KHUSUS Karo SEJARING KAMI STRETCH KHUSUS KANG FRONT COLD FRONT STRETCH KHUSUS KANG ADU NGARAM KANGGO STRETCHI KHUSUS Kanthi FRONT COLDING KITA sing PINDAH STRETCHI KHUSUS Kanthi FRONT COLDON KAMI sing GOLEK STRETCHI KHUSUS KANG FRONT COLDON KAMI sing GOLEK A FRONT FRONT sing obah liwat A FRONT FRONT sing obah liwat dina FRONT FRONT sing obah liwat dina UTAWA FRONT FRONT sing obah liwat dina utawa liya-liyane FRONT FRONT sing obah liwat dina utawa kakehan FRONT FRONT sing obah liwat dina utawa banget teka FRONT FRONT sing obah liwat dina utawa dadi nggawa iki DAY UTAWA AGO NGAKAK IKI DINA UTAWA Luwih-luwih nggawa GORGEOUS INI DINA UTAWA ORA KUNCI NGANGGO WEAT GORGEOUS DINA UTAWA ORA KUNCI NGANGGO WEAT GORGEOUS INI WEATHER GORGEOUS Dinten iki. WEATHER GORGEOUS Dinten iki. BIRU WEATHER GORGEOUS Dinten iki. LANGIT BIRU. LANGIT BIRU. LANGIT BIRU. DEW LANGIT BIRU. DEW POINT LANGIT BIRU. TEMPERATUR POINT DEW LANGIT BIRU. TEMPERATUR POINT DEW ING LANGIT BIRU. TEMPERATUR POINT DEW ING TEMPERATUR POINT DEW ING TEMPERATUR POINT DEW ING 50 TEMPERATUR POINT DEW ING 50 DEGREE TEMPERATUR POINT DEW ING RANGE 50 DEGREE. 50 GANTI DEWAN. 50 GANTI DEWAN. IKU 50 GANTI DEWAN. IKI A 50 GANTI DEWAN. IKI SANG BENAR 50 GANTI DEWAN. IKI SENI PISAN 50 GANTI DEWAN. IKI KANGGO KERES PISAN 50 GANTI DEWAN. IKU LELAKI KERING SING PISAN IKU LELAKI KERING SING PISAN KANGGO ATIR ATIR SING PALING SENENG KANGGO ATIR ATIR SING PUTIH SING PUTIH KANGGO ATIR ATIR SING PUTIH SING PUTIH KANGGO SING PUTRA SINGER KATUT LAKE. SELATAN Danau. SELATAN Danau. Nanging SELATAN Danau. NANGING Loro SELATAN Danau. NANGING Loro poin SELATAN Danau. NANGING Loro poin UTAMA SELATAN Danau. Nanging Loro poin UTAWA saka SELATAN Danau. Nanging Loro poin UTAWA saka Nanging Loro poin UTAWA saka NANGING Loro poin UTAWA WARGA NANGING Loro poin UTAWA LAKE Duwe NANGING LORO TITIK UTARA LAKE WIS WIS NANGING Loro poin UTAWA LAKE WIS ING ING NANGING Loro poin UTAWA LAKE wis ana ing NANGING Loro poin UTAWA LAKE wis ana ing 30 taun NANGING Loro poin UTAWA LAKE wis ana ing 30 lan LAKE WIS 30S LAN LAKE WIS 30S lan 40S LAKE WIS ING taun 30-an lan 40-an saiki. 40S Dino iki 40S Dino iki Dadi 40S Dino iki SO EXTRA 40S Dino iki Dadi KANGGO KERING 40S Dino iki Dadi KANGGO KERING Yen 40S Dino iki Dadi KANGGO KERING Yen Kowe 40S Dino iki Dadi KANGGO KERING Yen wis UTAMA 40S Dino iki Dadi KANGGO EXTRA Yen KALING UTAMA Dadi KANGGO EXTRA Yen KALING UTAMA Dadi KANGGO KERING SING NGALAMI LAWAK Dadi KANGGO KERING SING NGALAMI ATAU PONTCHARTRAIN LAKE Dadi KANGGO KERING SING NGALAMI LORI PONTCHARTRAIN LAKE Dadi KANGGO KERING Yen PALING PONTCHARTRAIN LAN LAKE LAKE PONTCHARTRAIN LAN LAKE LAKE PONTCHARTRAIN LAN LAKE LEBIH LANJUT LAKE PONTCHARTRAIN LAN LAKE LEBIH PAUL. LEBIH PAUL. LEBIH PAUL. PITUNGKUL LEBIH PAUL. SEPITU LIMA LEBIH PAUL. SEPITU LIMA KANGGO LEBIH PAUL. SEPITU LIMA IKI SAIKI LEBIH PAUL. Pitung puluh LIMA WAYAH SAIKI LEBIH PAUL. Pitung puluh LIMA WONG SAIKI IKU Pitung puluh LIMA WONG SAIKI IKU SEVENTY LIMA SAJIWI IKU GOLEK SEVENTY LIMA ING ANA SAIKI AVERAGE ATU PITUNG LIMA SAJIWI IKI APIK APIK SEVENTY LIMA IKI SING APIK APA SING PURWAKING 80 SEVENTY LIMA SAJIWI APA PUNING Rata-Rata Rata-Rata 80 taun SEVENTY LIMA IKI SING APIK APA SING PURWAKING 80 ING IKI Rata-rata Rata-Rata 80 Saka Iki Rata-rata Rata-rata 80 ING Titik Iki Rata-rata Rata-rata 80 ING TITIK INI Rata-rata Rata-Rata Ana 80 ing titik iki ing Rata-rata Rata-rata 80 ING TITIK INI ING TAUN Rata-rata Rata-rata 80 ING TITIK INI ING TAUN LAN Rata-rata Rata-Rata Ana 80 ing titik iki ing taun lan kita Rata-rata Rata-rata 80 ING TITIK INI ING TAUNI LAN KITA NGETEK Rata-rata Rata-rata 80 ING TITIK INI ING TAUNI LAN KITA DAPAT 86 Titik ing taun lan kita entuk 86 Titik ing taun lan kita tekan 86 ing Titik ing taun lan kita tekan 86 ing anyar Titik ing taun lan kita nemoni 86 ing orlean anyar Titik ing taun lan kita ngengingi 86 ing orlean anyar Titik ing taun lan kita ngengingi 86 ing orlean anyar kanggo Titik ing taun lan kita nemoni 86 ing wong anyar kanggo sing paling dhuwur. ING ORLEAN BARU ING KABEH. ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN SUKSES ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN BENAR-BENAR APA ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN CAMPURAN BAIK BETUL ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN CAMPURAN BAIK APA ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN CAMPURAN BAIK BETUL KANGGO LAN CAMPURAN BAIK BETUL KANGGO LAN CAMPURAN BAIK SETIAP SAKA TEMPERATUR LAN CAMPURAN BAIK SETIAP SAKA TEMPERATUR IKI LAN CAMPURAN BAIK BETUL KANG SAKA TEMPERATUR IKU BENAR LAN CAMPURAN BAIK BETUL KANG SAKA TEMPERATUR IKU UNIFORMI PRETTY TEMPERATUR IKU UNIFORMASI PRETTY TEMPERATUR IKU GETHAK UNIFORMI PRETTY TEMPERATUR IKU UNIFORMING PRETTY TO TEMPERATUR IKU UNIFORMASI PRETTY NGANGGO TEMPERATUR IKU UNIFORMASI PRETTY NGANGGO PEMENANG TEMPERATUR IKU UNIFORMASI PRETTY INGKANG KANGGO MENANG TEMPERATUR IKU UNIFORMU PRETTY NURU NGANGGO PEMENANG sing Duwe Matur nuwun kanggo menang sing wis Matur Nuwun Kanggo Pemenang sing Wis Tetep NUWUN NGANGGO PEMENANG sing isih tetep NUWUN NGANGGO PEMENANG sing isih tetep A NUWUN NGANGGO PEMENANG sing wis tetep mung sithik Nuwun marang PEMENANG sing wis tetep mung sethithik NUWUN NGANGGO PEMENANG sing wis tetep mung sethithik bitis TUNGGAL NGALAMI BREEZY KECIL TUNGGAL NGALAMI Sithik BREEZY ING Dinane TUNGGAL NGALAMI Sithik BREEZY SAIKI SAIKI TUNGGAL NGALAMI Sithik BREEZY BODO DINI TUNGGAL NGALAMI Sithik BREEZY, SAIKI SAIKI TUNGGAL NGALAMI BREEZY KECIL SAIKI SAIKI 10 TUNGGAL NGALAMI BREEZY KECIL SAIKI SAIKI NGANGGO 10 UTAWA TUNGGAL NGALAMI BREEZY KECIL SAIKI SAIKI NGANGGO 10 UTAWA 12 Dina iki nganti kira-kira 10 utawa 12 Dina iki nganti kira-kira 10 utawa 12 mil Dina iki nganti kira-kira 10 utawa 12 mil per Dina iki nganti kira-kira 10 utawa 12 mil saben jam. MILES Saben JAM. MILES Saben JAM. IKI MILES Saben JAM. MALAM INI MILES Saben JAM. MALING MALAM INI Katon MILES Saben JAM. MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. TEMPERATUR MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. SUHU GET MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. SUHU NGANGGO MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. SUHU NGANGGO MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. SUHU TINDAK KANG 60S. SUHU TINDAK KANG 60S. SUHU TINDAK KANG 60S. Dadi SUHU TINDAK KANG 60S. SO TO SUHU TINDAK KANG 60S. AKU KANGGO AKU SUHU TINDAK KANG 60S. Dadi kanggo aku iki SUHU TINDAK KANG 60S. Dadi kanggoku karep iki SUHU TINDAK KANG 60S. Dadi KANGGO INGKANG KANGGO EVENTUALLY Dadi KANGGO INGKANG KANGGO EVENTUALLY Dadi KANGGO AKU KANGGO NGADI Dadi KANGGO AKU KENE BISA GOLEK Dadi KANGGO INGKANG AKU KANGGO DAPATKAN A Dadi KANGGO INGKANG AKU MAJU NAMPIL KECIL Dadi KANGGO AKU KENE BENAR-BENE NGANGGO SIKIT Sithik Dadi kanggoku iki, mesthi bakal entuk sithik sitik Dadi tumrape aku, iki mesthi bakal entuk sithik sitik ing BE GETTING BIT Sithik ing KANGGO KANGGO KECIL Sithik KANGGO KANGGO SIKIT SIKIT. SISI KEREN. SISI KEREN. Sawetara SISI KEREN. Sawetara OF SISI KEREN. Sawetara sampeyan SISI KEREN. Sawetara sampeyan bisa SISI KEREN. Sawetara sampeyan ora bisa SISI KEREN. Sawetara sampeyan bisa uga ora dianggep Sawetara sampeyan bisa uga ora dianggep Sawetara sampeyan ora bisa nganggep iki Sawetara sampeyan bisa uga ora nganggep adhem iki Sawetara sampeyan ora bisa nganggep adhem iki, nanging Sawetara sampeyan bisa uga ora nganggep adhem iki, nanging Sawetara sampeyan ora bisa nganggep adhem iki, nanging gedhe Sawetara sampeyan ora bisa nganggep adhem iki, nanging sing gedhe Sawetara sampeyan bisa uga ora nganggep adhem iki, nanging sing gedhe yaiku SEJENI IKI APA IKU BESAR SEJENI INI APA IKU BESAR IKI SEJENI INI Nanging IKU BESAR IKI MALAM SEJENI IKI NANGING BESAR IKI MALAM MALAM INI SEJENI INI APA IKU BESAR IKU MALAM ING WENGI SEJENI INI Nanging IKU BESAR IKI MALAM MALAM ING WENGI MALAM MALAM ING WENGI MALAM MALAM INI Bengi Ora bakal MALAM MALAM ING WENGI BAKAL MALAM MALAM ING WENGI ORA BENER MALAM MALAM INI Bengi Ora bakal CILIK MALAM MALAM INI Bengi Ora bakal CILIK MALAM MALAM INI Bengi Ora bakal CILIK APA Bengi-bengi bengi iki, ora bakal lincah kaya apa sing kita lakoni ORA KANGGO CHILY KANGGO KITA ORA KANGGO CHILY KANGGO APA ORA KANGGO CHILY KANGGO APA KANGGO WUNG ORA KANGGO CHILY KANGGO APA KANGGO NGAKAK ORA KANGGO CILIK KANGGO APA WIS ORA KANGGO CHILY KANGGO APA WOKE ORA KANGGO CHILY KANGGO APA WULA ING WENGI TUNGGAL ING WENGI INI TUNGGAL ING WENGI INI ATAWA TUNGGAL WENGI ING WENGI INI ATAWA Pungkasan TUNGGAL WENGI ING WENGI INI ORA WENGI LAKU. UTAWA WENGI Bengi. UTAWA WENGI Bengi. UTARA UTARA UTAWA WENGI Bengi. NORTH SHORE UTAWA WENGI Bengi. SOROTI KORBAN UTAMA UTAWA WENGI Bengi. UTARA KECIL UTAWA KECIL UTAWA WENGI Bengi. UTAWA KECIL NGECIL UTAMA UTAWA WENGI Bengi. SOROTA SING PALING UTAMA UTAWA WENGI Bengi. UTAWA SOROTA KECIL ING UTAWA SOROTA KECIL ING SOROTA SINGKING UTAMA, 50-an UTAWA SOROTA SING PALING ENGKUL ING 50 WENGI SOROTA SINGKURING UTAMA UTAMA ING JENIS 50 ORA UTAWA SOROTA SING PALING ENGKUL ING 50 WONG IKI UTAWA SOROTA SING PALING ENGKUL ING 50 WONG KANG COOL UTAWA SOROTA SILAH UTAMA ING KANGGO 50-an uga adhem adhem UTAWA SOROTA CILIK UTAMA WONG 50-an, uga adhem adhem adhem 50S ORA KOLEK SEJUK SETIAP 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU, APA 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU, APA ORA 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU, WIS ORA KABEH 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU, WIS ORA KABEH 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU, WIS ORA KABEH MINGGU Nanging ORA KABEH MINGGU APA ORA KABEH KABEH dibandhingake SUNDAY Nanging ora kabeh sing dibandhingake MINGGU APA ORA KABEH KANGGO Bandingake Iki MINGGU APA ORA KABEH ORA BISA dibandhingake karo esuk iki MINGGU APA ORA KABEH KANGGO Bandingake karo esuk iki ing endi Bandingake karo esuk iki ing endi Bandhingake karo esuk iki ing kene Bandhingake karo esuk iki ing kana Bandhingake karo esuk iki sing padha sawetara Bandhingake karo esuk iki ing ngendi kita duwe sawetara wong Bandingake karo esuk iki ing ngendi kita duwe sawetara 40 taun Dibandhingake karo esuk iki, ing kana kita duwe sawetara 40 taun Dibandhingake karo esuk iki, ing endi kita duwe sawetara 40 taun KITA KANGGO SANGAT KANGGO 40S KITA KANGGO SANGAT 40 PUNGGUL KANGGO 50 WE KANGGO SANGAT KANGGO 40S TO 50 ATU KAMU KANGGO SANGAT KANGGO 40S KANGGO 50 WETENG KITA KANGGO SANGAT KANGGO 40 SING BARU KANGGO 50 LAN SELATAN Kita duwe sawetara 40s kanggo 40 lan kidul KITA KANGGO SANGAT 40 PUNING KANGGO 50 LAN SELATAN LAKE KAMU KANGGO SANGAT 40 PUNING KANGGO 50 SUTUT LAKE 50 LAN Kidul tlaga bakal 50 LAN SELATAN Danau bakal PROBABLY 50 lan tlaga kidul tlaga mesthi bakal mung 50 lan tlaga kidul tlaga mesthi bakal tetep 50 lan tlaga kidul tlaga mung bakal tetep wae 50 lan kidul tlaga mung bakal tetep ing MASANYA MUNG NYALAM ING MUNG NYALAM MUNG TENGAH MUNGSA MUNG NYALAM TENGAH TENGAH 60S MUNGKIN MUNG NYALAM TENGAH TENGAH 60S Jebule ONLY STAY IN TENGAH TENGAH 60S Jebule ONLY TINGGAL ING TENGAH 60S TENGAH BENGET. TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH. TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH. BERSIH TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH. LANGIT BERSIH TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH. BERSIH LANGIT Bengi iki TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH. BERSIH LANGIT Bengi iki TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH. LANGIT BERSIKI WENGI IKI LANGIT BERSIKI WENGI IKI LANGIT LANGKUNG Bengi iki katon LANGIT BERSIKI Bengi, Katon tenan LANGIT LANGKUNG Bengi-bengi KENYEN BENAR tenan LANGIT BENGKEL ING BENGI KENYEN BENAR-BENAR KENE Katon BENAR-BENAR ING MALAM INI KANGGO BENAR-BENAR PALING SENI LAN KANGGO BENAR-BENAR PALING SENENG LAN AWAN KANGGO BENAR-BENAR NYENENG Bengi-Bengi Lan esuk. LAN AWAL ESOK. LAN AWAL ESOK. 50S LAN AWAL ESOK. 50S LAN LAN AWAL ESOK. 50S LAN 60S LAN AWAL ESOK. 50S LAN 60S TO LAN AWAL ESOK. 50S lan 60S kanggo miwiti LAN AWAL ESOK. 50S lan 60S kanggo miwiti LAN AWAL ESOK. 50S lan 60S Kanggo miwiti Minggu 50S lan 60S Kanggo miwiti Minggu 50S lan 60S Kanggo Miwiti Esuk Minggu 50S lan 60S Kanggo Miwiti PROSES Isuk Minggu 50S lan 60S kanggo miwiti proses esuk Minggu lan 50S lan 60S Kanggo miwiti proses isuk-isuk dina Minggu lan dening 50S lan 60S Kanggo miwiti proses isuk-isuk dina Minggu lan sesuk PROSES MESUK LAN DINENGE PROSES MESUK LAN DALAM SENENG PROSES MESUK LAN DALAM SENENG SABILU PROSES MESUK LAN DINI SENENG SABENE PROSES MESAK LAN DALAM SENENG SILAKU NYRI PROSES MESUK LAN DALAM SENENG SILAKU NYRI 84 PROSES MESUK LAN DINENE SABUKU KITA NYRI 84 UTAWA PETANG KITA KITA NYRI 84 UTAWA PETANG KITA KUDU NYRI 84 ATAU PETANG KITA KUDU NYRI 84 UTAWA ATU SORE KITA KITA NYRI 84 UTAWA INGKANG SORE KITA KITA NYRI 84 UTAWA ING JAMU PETANG KITA KUDU NYRI 84 UTAWA ING JAMU LINGKUNG PETANG KITA KUDU NYRI 84 UTAWA SAJAMING LINGKUNG PETANG KITA KUDU NYRI 84 UTAWA ING BANYU-WETAN ING NGANGGO Dadi ing dhuwur banget kaya aku Dadi ing dhuwur banget kaya sing dakkandhakake Dadi ing dhuwur banget kaya sing dakkandhakake Dadi ing dhuwur banget kaya sing dakkandhakake udakara 80 taun. SAIDU SEKITAR 80. KANGGO SEKITAR 80. WE KANGGO SEKITAR 80. KITA KUDU KANGGO SEKITAR 80. KITA KATUS KANGGO SEKITAR 80. KAMU KANGGO NGADE KANGGO SEKITAR 80. KAMU KANGGO MAJU LANGSUNG KAMU KUDU MAJU LANGSUNG KAMU BUKA ING ATAS KABEH KAMI KADE MAJU APERNE SESUKE KAMI KADE MAJU APERNE BESEKE WIS KAMI KADE MAJU APERNE BESOK SANE KAMI KADE MAJU APERNE NGESEWE WOWIS ORA MASIH SESUKA WIS WIS MASIH SESUKA WIS WIS MASIH SESUKA WIS WIS ISE SESUKA WIS WIS MASIH BENER SESUKA WIS WIS MASIH CETAK PRETTY SESUKA WIS WIS MASIH JADI APIK APIK. Dadi Dina Sing Apik. Dadi Dina Sing Apik. Kowe Dadi Dina Sing Apik. Sampeyan bisa uga Dadi Dina Sing Apik. Sampeyan bisa uga ngelingi Dadi Dina Sing Apik. Sampeyan bisa uga ngelingi asor Dadi Dina Sing Apik. Sampeyan bisa uga ngelingi Edging HUMIDITY Sampeyan bisa uga ngelingi Edging HUMIDITY Sampeyan bisa uga ngelingi kerumitan EDGING UP Sampeyan Muga-muga Ngetokake HUMIDITY EDGING UP A Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan sing nggawe bit Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan nggawe luwih cepet Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan nggawe luwih sithik Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan sing nggawe potongan karo pungkasan Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan sing nggawe bit saka pungkasan Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan nggawe luwih sithik karo pungkasane Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan nggawe luwih sithik karo pungkasan dina UP BIT BY AKHIR HARI UP BIT BY AKHIR HARI IKU UP BIT Dening AKHIR DINA IKU UP BIT Dening Pungkasan Dina Iki Bakal Dadi A UP BIT Dening Pungkasan Dina Iki Bakal Dadi BIT UP BIT BY ENDING DAY ING LATE ING BIT WARMER UP BIT BY ENDING DAY ING LATE A BIT WARMER Nanging UP BIT Dening Pungkasan Dina Iki Bakal Dadi PANJANG BIT, Nanging KITA KANGGO NGANGGO BIT APIK Nanging KITA KANGGO KANGGO NGANGGO BIT APIK Nanging KITA isih BISA dadi pemanas cilik, nanging isih bisa BISA NGANGET BIT Nanging kita isih akeh KANGGO NGANGGO BIT APIK Nanging KITA isih isih akeh BISA NGANGENI BIT APIK APA KITA MASIH KANGGO MASIH SUNSHINE Bakal dadi pemanas cilik, nanging isih bakal duwe sunar srengenge lan MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN BENER MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN NYATA MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN NYA KENE KENE MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN NYA KENE ORA MASIH MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN NYA KENE ORA MASIH BISA MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN NYA KENE ORA KUDU KUDU Pancen kudune isih isih Pancen kudune isih mung A Pancen kudune isih mung sithik banget Pancen kudune isih isih seneng banget Pancen kudune isih mung dadi jinis sing nyenengake banget Pancen kudune isih mung dadi jinis sing nyenengake banget Pancen kudune isih mung dadi dina sing nyenengake banget. SEWATHARI sing PALENI APA. SEWATHARI sing PALENI APA. Katon SEWATHARI sing PALENI APA. KANGGO APA SEWATHARI sing PALENI APA. KANGGO APA SEWATHARI sing PALENI APA. KANGGO APA MUNGKIN SEWATHARI sing PALENI APA. KANGGO APA LENE PUNIKA KANGGO APA LENE PUNIKA KANGGO APA MOKE MUNGSA ISNIN Katon apa kedaden sawise Senen lan KANGGO APA MUNGKE MUNG SENENG SENENG Katon apa kedaden sawise Senen lan SELASA WE WE Katon apa kedaden sawise Senen lan Senin kita cara ISNIN LAN SELASA KAMU CARA ISNIN LAN SELASA INGKANG GOLEK SENEN LAN SENENG KITA KANGGO ING SENEN LAN SENENG KAMU MITU TENGAH TENGAH SENEN LAN SENENG KAMU KANGGO TENGAH 80S SENEN LAN SENENG KAMI KUDU TENGAH 80S TENGAH LAN SENEN LAN SENENG KAMI KUDU TENGAH TENGAH 80S Banjur SENEN LAN SENENG KAMI KUDU TENGAH TENGAH 80S Banjur Aku ING TENGAH 80S Banjur Aku ING TENGAH 80S Banjur aku duwe ING TENGAH 80S banjur aku duwe suhu ING TENGAH 80S Banjur aku duwe TEMPERATURS kanthi tepat NGANGGO TEMPERATUR PROBABLY NGALAMI TEMPERATURS PROBABLY KANGGO TEMPERATUR MASALAH sekitar 85 NGALAMI TEMPERATUR MASALAH sekitar 85 UTAWA Kasedhiya TEMPERATUR PRODUK sekitar 85 UTAWA 86 Kasedhiya TEMPERATURS PRODUK sekitar 85 UTAWA 86 KABEH Kasedhiya TEMPERATURS PROBABLY sekitar 85 UTAWA 86 KABEH Kasedhiya TEMPERATUR PRODUK sekitar 85 UTAWA 86 SADAYANA Kira-kira 85 UTAWA 86 ING KABEH Kira-kira 85 UTAWA 86 SADAYANA LALU Kira-kira 85 UTAWA 86 SADAYANA ING NGALAMI Kira-kira 85 UTAWA 86 KABEH APA ING LAMPUNG INGKANG Kira-kira 85 UTAWA 86 ING KABEH LALAKI LENGKAP KERJA INI. Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN LANGGENG Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN KANGGO TO Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN KANGGO Katon Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN KANGGO DILAKON Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN KANGGO DILAKON KANGGO LAN KANGGO DILAKON KANGGO LAN CUMA KANGGO DILILIH KANG ARAH LAN KANGGO MILIK KANGGO Rata-Rata, LAN CUMA KANGGO DILILIH KANGGO Rata-rata Rata-rata, kita uga LAN CUMA KANGGO NGatonake ATAS Rata-Rata Rata-Rata, KITA ORA LAN CUMA KANGGO NGatonake ATAS Rata-Rata Rata-Rata, Kita Ojo Luwih-luwih Rata-rata Rata-rata, kita ora bakal kakehan Rata-rata Rata-rata, kita ora bakal adoh banget Rata-rata Rata-rata, Kita Ora Bakal Jauh Saka Rata-rata Rata-rata, Kita Ora Bakal Jauh Saka November Rata-rata Rata-rata, Kita Ora Bakal Jauh Saka NOVEMBER Saiki Rata-rata Rata-rata, Kita Ora Bakal Jauh Saka November Saiki Nalika Rata-rata Rata-rata, Kita Ora Bakal Jauh Saka NOVEMBER Saiki Yen JAUH NOVEMBER SAIKI Nalika JAUH NOVEMBER SAIKI NANG ARAH JAUH NOVEMBER SAIKI Nalika Rata-Rata Rata-Rata JAUH NOVEMBER SAIKI Yen Rata-Rata Rata-Rata JAUH NOVEMBER SAIKI Nalika Rata-Rata Rata-Rata Wis JAUH NOVEMBER SAIKI Nalika Rata-Rata Rata-Rata Ana ing JAUH NOVEMBER SAIKI NANG SING Duwur Rata-rata Wis 70an JAUH NOVEMBER SAIKI Yen Rata-Rata Rata-rata ana ing taun 70-an Rata-rata Rata-rata ana ing 70 kanggo Rata-rata Rata-rata ana ing taun 70-an kanggo Rata-rata Rata-rata ana ing taun 70-an kanggo sing anyar Rata-rata Rata-rata ana ing taun 70-an kanggo wong-wong anyar Rata-rata Rata-rata ana ing taun 70-an kanggo wilayah sing anyar. Area ORLEANS BARU. Area ORLEANS BARU. EVENTUALLY Area ORLEANS BARU. EVENTUALLly WE'LL Area ORLEANS BARU. EVENTUALLLY WE DAPAT Area ORLEANS BARU. EVENTUALLLY WE INGGRIS Area ORLEANS BARU. KANGGO KITA GAMPANG KANGGO KITA GAMPANG KOSA KITA KITA GOLEK ING KANGGO GOLEK EVENTUALLL WE WELE ING GAMPANG KANGGO ING NGISI EVENTUALLLY WE INGGRIS ING LANGKAH KANGGO INGKANG KOSA KITA KITA GOLEK ING KANGGO LANGKAH ING NGADE KANGGO KITA GOLEK NGANGGAL KANGGO LANGKAH ING NGADE KITA KITA KITA GOLEK ING LANGKAH ING NGISI Rata-rata Rata-rata RANGE ING PUNYA Rata-rata Rata-rata RANGE ING PUNYA Rata-rata Rata-Rata, Ing RANGE ING PUNYA Rata-rata Rata-Rata, Ing RANGE ING PUNYA Rata-Rata Rata-Rata Kurang Kurang RANGE ING PUNYA Rata-rata Rata-rata, Kurang luwih 60 taun. ING 60s KECIL. ING 60s KECIL. IKI ING 60s KECIL. NGANI ING 60s KECIL. KANG APIK APA ING 60s KECIL. IKI ORA KATON ING 60s KECIL. IKI ORA KATON BANYAK IKI ORA KATON BANYAK ORA BISA BANYU NGAPAK IKI ORA BANYU KANGGO MUNYA IKI ORA BESAR NGUNDU KANGGO POINT IKI IKI APA ORA KATON PUNING ATU IKI ORA BESAR NGUNDU KANG POINT INI IKI ORA BANYU KAPUNING KANGGO TITIK INI. ING TITIK INI. ING TITIK INI. Elingi ING TITIK INI. ELING KANGGO ING TITIK INI. ELING KABEH ING TITIK INI. Elingi KATAT SATU HEBAT ING TITIK INI. Elingi KATAT HEBAT ANDA Elingi KATAT HEBAT ANDA ELING KOPI LAN KANG SAKA HEBAT INGGIT KATUT lan HEBAT AWAK KANGGO INGGIT KATU lan HEBAT SAKING HEBAT KENE INGGIT KATUT lan HEBAT SAKING HEBAT KAYA KITA INGGIT KATUT lan HEBAT SAKING HEBAT KANG KITU PERKARA KITU KITU PERKARA KITU KITA LANGSUNG PERKARA KITU KITA ORA KUDUT PERKARA KITU KITA BISA DIPERLUK PERKARA KITU KITA BARENG ORA BUTA. ORA KUDU BUTUH. ORA KUDU BUTUH. Nanging ORA KUDU BUTUH. NANGING EVENTUALLY ORA KUDU BUTUH. TAPI KANG EVENTUALLY Kuwi ORA KUDU BUTUH. NANGING KETENTU WAKTU ORA KUDU BUTUH. TAPI KANGGO KETIKA WAKTU I TAPI KANGGO KETIKA WAKTU I TAPI KANGGO KETIKA WAKTU KANGGO TAPI KANGGO KETIKA WAKTU KANGGO NANGING KETENTU WAKTU INGKU KANAK-KENE KANGGO MUNGGU TAPI KANGGO KETIKA WAKTU KANGGO INGKANG TAPI KANGGO KETIKA WAKTU KANG KANGGO DATANG. PIKIR INGKANG DATANG. PIKIR INGKANG DATANG. WE PIKIR INGKANG DATANG. KITA PIKIR PIKIR INGKANG DATANG. KITA PIKIR Katon PIKIR INGKANG DATANG. KITA PIKIR Katon PIKIR INGKANG DATANG. KAMING PIKIR Katon ing PIKIR INGKANG DATANG. KAMU MIKIR Katon TROPIK KAMU MIKIR Katon TROPIK KAMING PIKIR Katon TROPIK IKI KAMU MIKIR KANGGO TROPIK IS MASIH KAMU MIKIR KANGGO TROPIKO MASIH KANGGO UNFORTUNATEL KAMING PIKIR KANGGO TROPIK IKI MASIH KANGGO DIDALUR SEJENER MASIH BISA NGOMONG APIK MASIH BISA NGOMONG APIK APIK MASIH BISA NGOMONG APIK APIK MASIH BISA NGOMONG APIK APIK MASIH BISA NGOMONG APIK APIK KAYA MASIH BISA NGOMONG APIK APIK KANGGO MASIH KANGGO WONG-WONG GOLEK APIK APIK KANG INGKANG MASIH KANGGO WONG-WONG KANG APLIK APIK APIK KANG GOLEK Babagan Yen Kita Nggoleki Babagan Yen Kita Nggawe Sing Kadua Babagan Babagan Yen Kita Entuk Setengah Karo Babagan Babagan Yen Kita Entuk Setengah Sing Kapindho Babagan Babagan Yen Kasedhiya ing OKTOBER OKTOBER. Setengah kaping loro OKTOBER. Setengah kaping loro OKTOBER. WE Setengah kaping loro OKTOBER. KITA WIS Setengah kaping loro OKTOBER. KAMU KANGGO Loro Setengah kaping loro OKTOBER. KITA Duwe Loro-lorone SPOT Setengah kaping loro OKTOBER. KITA KANGGO Loro-lorone SPOT Setengah kaping loro OKTOBER. Kita duwe rong titik, ora ana Kita duwe rong titik, ora ana KITA Duwe Loro-lorone SPOTS Ora Ana Iki KITA Duwe Loro-lorone SPOTS Ora Ana Sing Nggoleki Iki KITA Duwe Loro-lorone Katon Ora Katon Katon Iki KITA Duwe Loro-lorone Katon Ora Katon Iki Katon KAMU NGANGGO LORO SPOTO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO MBAKU KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO MADU KANGGO KANGGO KANGGO NGANGGO IKI KANGGO KANGGO KANGGO NGARAKA KANGGO NGARANG KANGGO NGARANG IKI KANGGO NGARANG KANGGO LOUISIANA. KANGGO LOUISIANA. KANGGO LOUISIANA. Nanging KANGGO LOUISIANA. NAMUN NGAN KANGGO LOUISIANA. TAPI NGAN KANGGO LOUISIANA. NANGING NGANGGO CERITA KANGGO LOUISIANA. TAPI KANGGO MBADHAK KANGGO LOUISIANA. TAPI KANGGO DIDUWUNG KANGGO, TAPI KANGGO DIDUWUNG KANGGO, TAPI KANGGO MBADHAKAKE, IKI TAPI KANGGO MBADHAK NYA, INI TAPI KANGGO MBADHAKAKE, INGKANG IKI TAPI KANGGO MBADHAKAKE, ING SATU KANGGO NANGKUNG KANGGO DIDUWUNG KANGGO, ING KANGGO KANGGO KANGGO Deleng NANGKUNG KANGGO MBADHAKAKE, ING KANGGO KANGGO Katon NANGKUNG KANGGO MBADHAKAKE, ING KANGGO KANGGO Katon Yen Kowe SING IKI KANGGO KANGGO Katon Yen Kowe ING SATU ING KANGGO Katon Yen Katon SING IKI KANGGO KANGGO Katon Yen Katon ING SATU KENE KANGGO Katon Yen Katon Ing ING SATU ING KANGGO Katon Yen Niliki SATELIT ING SATU ING KANGGO Katon Yen NAMPAK GAMBAR SATELIT, Deleng ING GAMBAR SATELIT, Deleng ING GAMBAR SATELIT, Sawetara Deleng ING GAMBAR SATELIT, Sawetara ROTASI Deleng ING GAMBAR SATELIT, Sawetara ROTASI INI Deleng ING GAMBAR SATELIT, Sawetara ROTASI ING Miwiti Sawetara ROTASI INI MULAI Sawetara pamrentah ing kene diwiwiti Sawetara pamrentah ing kene diwiwiti kanggo dideleng Sawetara ROTASI INI MULAI KANGGO A Sawetara ROTASI ING ING AWAL KANGGO NITIK Sawetara pamrentah ing kene diwiwiti kanggo ndeleng sethithik Sawetara ROTASI ING ING AWAL KANGGO KITENI SPIN Sawetara ROTASI ING ING AWAL KANGGO KITENI KITUT SEKITAR KANGGO KITENI KITUT SEKITAR KANGGO NAMPAK KECIL NGALAMI KANGGO KITENI KITUT SEKARANG KECIL KANGGO KITITI KITUT SEKITAR KETETENGAN KANGGO NAMPAK KECIL SEKITAR ING PUSAT TEKANAN KECIL KANGGO Katon BATU SPIN SEKARANG IKU PUSAT TEKANAN KECIL PUSAT TEKANAN RENDAH IKI PUSAT TEKANAN KECIL IKU PUSAT TEKANAN RENDAH IKI A PUSAT TEKANAN RENDAH ING NGGAMU PUSAT TEKANAN RENDAH IKI WONG TROPIS PUSAT TEKANAN RENDAH IKI KANG RENDAH TROPIS PUSAT TEKANAN RENDAH IKI KANG TEKANAN ASAL TROPIS WIS TEKANAN KECIL TROPIS IKU PUSAT TEKANAN RENDAH TROPIS. PUSAT PUSAT Nanging PUSAT NANGING WE PUSAT NAMUN KAMU MUNG PUSAT NANGING KITA MUNG Katon PUSAT NANGING IKU MUNG KANGGO NAMPAK PUSAT NANGING IKU MUNG KANGGO Deleng KANGGO NANGING IKU MUNG KANGGO Deleng KANGGO NANGING IKU MUNG KANGGO NAMPAK KANGGO NGEMBANG. NGEMBANG. NGEMBANG. ANA KANGGO NGEMBANG. ANA A NGEMBANG. ANA SING ATU NGEMBANG. ANA KANGGO PILIHAN Luwih Luwih NGEMBANG. ANA KANGGO PILIH NGALINGGI NGEMBANG. Ana kesempatan sing paling dhuwur Ana kesempatan sing paling dhuwur ANA PILIH NGALAMI KANGGO MUNG NYAWANG Ana kesempatan sing paling dhuwur sing kedadeyan Ana kesempatan sing luwih dhuwur kanggo kedadeyan kasebut Ana kesempatan sing luwih dhuwur kanggo kedadeyan sabanjure Ana kesempatan sing luwih dhuwur kanggo kedadeyan ing pasangan sabanjure Ana kesempatan sing luwih dhuwur sing kedadeyan ing pasangan sabanjure KANGGO ING KABUPATEN NEGERI KANGGO ING KABUPATEN HARI AKU KANGGO ING KABUPATEN HARI AKU MUNGKIN KANGGO ING KABUPATEN HARI SEBELAH MUNGKIN dening KANGGO ING KABUPATEN HARI AKU MUNGKIN SENENG KANGGO ING KABUPATEN DHUWE NEPISI KAYA BESAR ATAU HARI MUNGKIN DENENGE ATAU HARI MUNGKIN SENENG ORA SENEN. ISNIN. ISNIN. LAN ISNIN. LAN IKI ISNIN. LAN KANG KENE ISNIN. Lan sing bakal entuk ISNIN. Lan sing bakal entuk ISNIN. Lan sing bakal entuk jeneng Lan sing bakal entuk jeneng Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON lan Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON lan banjur Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON banjur kita Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON banjur kita isih Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON banjur kita isih duwe EPSILON LAN IKU KITA isih duwe EPSILON LAN IKU MASIH IKI EPSILON LAN IKU IKU MASIH Duwe SPOT INI EPSILON LAN IKU IKU MASIH Duwe SPOT IKI EPSILON LAN IKU IKU MASIH Duwe SPOT ING KANGGO EPSILON LAN IKU IKU MASIH Duwe SPOT ING KANG Katon SPOT IKI KANG Katon SPOT IKI sing KANGGO Deleng SPOT IKI sing KANGGO Deleng ING SPOT ING KANG Katon NGETIK WETAN SPOT IKI KANG KITA Nonton ing Karibia Kulon SPOT IKI KANG Katon NGGOLEK ING KARIBBEN BARAT Nanging SPOT IKI KANG Katon NGGIWARA ING KARIBBEN WETAN Nanging ORA ING WILAYAH KARBASA WENI Nanging ING WILAYAH KARIBE BARU Nanging Katon ING WILAYAH KARIBE BARU Nanging Katon Katon ING WILAYAH KARIBE BARU Nanging Katon Kuwi ING WILAYAH KARIBE WESASA Nanging Katon KANG SATU KANGGO ING WILAYAH KARIBE BARU Nanging Katon KANG SATU KALEMUTAN KANGGO KANG SATU KALUUAN KANGGO KANGGO SIJI KANGGO PRABAB KANGGO KANGGO SIJI KANGGO KANGGO KANG SATU KANGGO KANGGO Tuntunan KANGGO KANG SATU BAKAL DIuntun KANGGO KANG SATU KANGGO BANYUPA TUNTUNE KANGGO KANG SATU KORO BAKAL DI tuntun ing sisih Lor MUNGKIN DI tuntun menyang sisih lor MUNGKIN dipandu ing sisih lor lan MUNGKIN DI tuntun menyang sisih Lor lan Lor Lor. LAN NORTHEAST. LAN NORTHEAST. Dadi LAN NORTHEAST. Dadi NGAN LAN NORTHEAST. Dadi mung kanggo LAN NORTHEAST. Dadi mung menehi LAN NORTHEAST. Dadi mung kanggo menehi sampeyan LAN NORTHEAST. Dadi mung kanggo menehi sampeyan AN LAN NORTHEAST. Dadi mung kanggo menehi ide LAN NORTHEAST. Dadi mung kanggo menehi idea saka Dadi mung kanggo menehi idea saka Dadi mung kanggo menehi idea saka apa Dadi mung kanggo menehi idea saka apa sing kita Dadi, cukup kanggo menehi ide babagan apa sing bisa kita lakoni Dadi, cukup kanggo menehi ide kanggo apa sing bisa kita ngarepake Dadi, cukup kanggo menehi ide kanggo apa sing bakal dikarepake Dadi, cukup kanggo menehi ide babagan apa sing bisa kita ngarepake APA sing bisa diarepake kabeh APA sing bisa diarepake kabeh APA sing bisa diarep-arep kabeh cara APA sing bisa diarep-arep bakal metu kabeh APA sing bisa diarepake supaya bisa mlaku kabeh APA sing bisa diarep-arep bakal maju kabeh APA sing bisa diarepake supaya bisa mlaku nganti minggu ngarep CARANE MINGGU MINGGU MINGGU CARANYA MINGGU MINGGU MINGGU CARANE MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU CARANYA MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU CARANe MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU CARANYA MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MAJU GFC CARANYA MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MENGGAMU GAME MODEL MINGGU MINGGU KANGGO modhel GFC MINGGU MINGGU DENGAN MODEL GFC INI MINGGU MINGGU MENGGO MODEL GFC INI MINGGU MINGGU DENGAN MODEL GFC ING KENE POTENSI MINGGU MINGGU MENGGAMAI MODEL GFC ING KENE EPSILON POTENSI ING KENE EPSILON POTENSI ING KENE PALING EPSILON KIND INI KANGGO KANGGO EPSILON ING KANGGO KANGGO EPSILON LANGSUNG ING KANGGO KANGGO EPSILON KANGGO LANGSUNG ING KANGGO JENENG EPSILON POTENSI KANGGO LANGSUNG JENIS LANGSUNG MENGGUNAKAN KANGGO LANGSUNG DUWIT INI KANGGO LANGSUNG DUWIT ING INI KANGGO LANGSUNG DUWIT ING INI JENIS LANGSUNG MENTERI ING ING ING ATLANTIK JENIS LANGSUNG MENTERI ING ING ING ATLANTIK LAN KANGGO LANGSUNG MENTERI ING KENE ING ATLANTIK LAN IKU ING ING ATLANTIK LAN IKI ING ING ATLANTIK LAN IKI ING kene ING ATLANTIK LAN ING KENE POTENSI ING kene ING ATLANTIK LAN ING KENE POTENSI BISA ING kene ING ATLANTIK LAN ING KENE POTENSI BISA ING kene ING ATLANTIK LAN ING KENE POTENSI BISA APA ING KENE POTENSI BISA APA ING KENE POTENSI BISA APA MUNGKIN ING KENE POTENSI BISA APA KANGGO KANGGO EVENTUALLY ING KENE POTENSI BISA APA KANGGO MAJU ING KENE POTENSI BISA APAK APIK OLEH TROPISIK Muga-muga bisa dadi TROPIS Muga-muga bisa dadi storm tropis Muga-muga bisa dadi storm tropis, ZETA. STORM ZETA. STORM ZETA. WE STORM ZETA. Kita bakal STORM ZETA. KITA KITON STORM ZETA. KITA KITENANG Yen STORM ZETA. Kita bakal ndeleng yen STORM ZETA. Kita bakal ndeleng yen berkembang STORM ZETA. Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora bener Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora saiki Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora saiki Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora saiki kesempatan Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora saiki kesempatan ing ORA KENE IKI peluang ing ORA KENE IKI PILIH INI LIMA Saiki ora duwe kesempatan ing limang dina Saiki ora duwe kesempatan sajrone limang dina Saiki ora kesempatan ing limang dina kaya sampeyan Saiki ora kesempatan ing limang dina kaya sing sampeyan deleng Saiki ora duwe kesempatan sajrone limang dina kaya ngono ORA KENE BENERNE ING LIMA HARI APA KANGGO IKI IKU MASIH LIMA HARI ING KANGGO IKI IKU MASIH LIMA DINI KANG IKU IKI IKU KECIL LIMA HARI ING KANGGO IKI IKI IKI isih KECIL Nanging LIMA HARI ING KANGGO IKI IKI IKI isih KECIL Nanging dening LIMA HARI ING KANGGO IKI IKI IKI isih KECIL APIK APIK LIMA HARI ING KANGGO IKI IKI IKU isih KECIL APA APIK DINING DUWE SUNNE LIMA HARI ING KANGGO IKI IKI IKI isih KALAH APIK APIK DINING DUWE SUNNE RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU AKU RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU AKU Katon RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU AKU Katon Katon RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU MUNG NYAWANG KANG ING KENE RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU AKU KANGGO Deleng APA IKU RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU AKU KANGGO DILILIH KANG ANA KANGGO RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU KAMU Katon Katon Apa Kurang Kurang Deleng APA KANG KURANG KANGGO APA ANA PRESSure KECIL, KANGGO ANA ANA TEKANAN KECIL, MUNGKIN Delengen Napa ana tekanan sing kurang, Muga-muga A KANGGO ANA ANA TEKANAN KECIL, MUNGKIN TROPISIK TEKAN, MUNGKIN TROPISIK TEKAN, MUNGKIN STORM TROPIS TEKANE, MUNGKIN ZETA TROPISIK TEKAN, MUNGKIN STORM TROPIS ZETA A TEKANE, MUNGKIN STORM TROPIS ZETA TROPISIK STORM ZETA TROPISIK STORM ZETA DEPRESSION TROPISIK STORM ZETA DEPRESI TROPISIK ING SENE STORM ZETA DEPRESSION TROPISIK ING KANG SAKA STORM ZETA DEPRESSION TROPISIK ING KANGGO CUBA DEPRESSION ING KANGGO CUBA DEPRESSION ING KANGGO CUBA UTAWA DEPRESSION ING KANGGO CUBA UTAWA DEPRESSION ING KANG SAKA CUBA UTAWA BAHAMAS DEPRESSION ING KANG SAKA CUBA UTAWA BAHAMAS IKI DEPRESSION ING KANG SAKA CUBA UTAWA BAHAMAS KANGGO KANGGO DEPRESSION ING KANG SAKA CUBA UTAWA BAHAMAS sing isih bisa UTAWA BAHAMAS sing isih bisa UTAWA BAHAMAS sing isih bisa diowahi UTAWA BAHAMAS sing isih bisa ngowahi A Utawa BAHAMAS sing isih bisa ngganti bit. Ganti BIT. Ganti BIT. Nanging Ganti BIT. Nanging AT Ganti BIT. NANGING IKI Ganti BIT. Nanging ing POIN iki Ganti BIT. NANGING TANPA INGKUN ING APA NANGING TANPA INGKUN ING APA Nanging ing poin iki ora ana sing nyata Nanging ing titik iki, ora ana sing nyata NANGING ING TITIK INI BENAR-BENAR NGERAMI NANGING ING TITIK INI BENAR-BENAR NGERAMI KITA. BENAR-BENAR NGANCAM KAMI. BENAR-BENAR NGANCAM KAMI. Matur Nuwun BENAR-BENAR NGANCAM KAMI. Matur nuwun kabecikan BENAR-BENAR NGANCAM KAMI. Matur nuwun kabecikan BENAR-BENAR NGANCAM KAMI. Matur nuwun kabecikan Pitung Pitu BENAR-BENAR NGANCAM KAMI. Matur Nuwun Apik Dina Kita Pitu Matur Nuwun Apik Dina Kita Pitu Matur Nuwun Apik Prakiraan Dina Pitung Puluh Matur nuwun kabecikan ramalan dina pitung dina kita Matur Nuwun Apik Prakiraan Dina Pitung Dina Katon Matur Nuwun Apik Prakiraan Dina Pitung Dina Kita Nuduhake Ramalan Nuduhake KAMI Prakiraan KANGGO Nuduhake SUHU Prakiraan KANGGO Nuduhake SUHU KAMI Tetep Prakiraan Nuduhake TEMPERATUR KAMI TETAP IN Prakiraan Nuduhake TEMPERATUR KAMI TETAP ING Prakiraan Nuduhake TEMPERATUR KAMI TETEP ING 80S SUHU tetep ing taun 80-an SUHU tetep ing taun 80-an lan SUHU TETEP 80-an LAN A SUHU tetep ing taun 80-an lan sithik SUHU tetep ing taun 80-an lan luwih dhuwur

Tren pemanasan diwiwiti dina Minggu

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.37" dur="0.033">APA</text>
<text sub="clublinks" start="3.403" dur="0.167"> APA A</text>
<text sub="clublinks" start="3.57" dur="0.167"> APA ING MULIA</text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.066"> APA SABTU LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="3.803" dur="0.267"> APA SABTU LUWIH WIS WIS</text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="3.504"> APA SABTU LUWIH MUNGGU KITA NANGIS</text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.1"> APA SABTU LUWIH WIS WIS WIS DIKENE</text>
<text sub="clublinks" start="7.674" dur="0.133"> APA SABTU LUAR BIASA INGKANG WIS DIKENE DINI</text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> APA SABTU LUAR BIASA INGKANG KANGGO DIKENE DENI LAN KAMU</text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.101"> APA SABTU LUWIH WIS WIS WIS DIKENENGI LAN ORA GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> APA SABTU LUWIH WIS WIS KITA DIKENE DININGGI LAN ORA NGERTI</text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.267"> NGANGGO DINENI LAN ORA NGERTI</text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.067"> NGANGGO DINA DENI LAN ORA NGERTI</text>
<text sub="clublinks" start="8.408" dur="0.1"> KANGGO DINO SAIKI ORA KITU NGerteni</text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.067"> NGANGGO DINO SAIKI ORA KUMU NGERTI</text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.033"> NGANGGO DINO SAIKI ORA KUMU NGERTI</text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="0.134"> NGANGGO DINO SAIKI ORA KUMU NGERTI APA</text>
<text sub="clublinks" start="8.742" dur="0.066"> DITANGKON ING JENENG LAN KITU NGERTI APIK IKI KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.201"> KANG GAMPANG KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="9.009" dur="0.133"> KANG GAMPANG GAMPANG KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="9.142" dur="0.067"> KANG GAMPANG GAMPANG KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.1"> KANG GAMPANG GAMPANG KECIL ATAU</text>
<text sub="clublinks" start="9.309" dur="0.1"> NU NGANGGO LITTLE BITTER LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="9.409" dur="0.067"> NU NGANGGO LITTLE BITTER LEBIH BISA NGALAHI</text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.066"> NU NGANGGO LITTLE BITTER LEBIH BISA UTAWA NGALURI KITA</text>
<text sub="clublinks" start="9.542" dur="0.234"> BIT luwih apik utawa luwih parah yen awake dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.1"> BITTER Luwih apik utawa luwih ala sing awake dhewe lakoni</text>
<text sub="clublinks" start="9.876" dur="0.1"> BITTER Luwih apik utawa luwih ala sing luwih penting</text>
<text sub="clublinks" start="9.976" dur="0.067"> BITTER LEBIH BISA NGALARAKI APA KITA PRETTY Luwih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="10.043" dur="0.1"> BITTER Luwih apik utawa luwih ala sing luwih becik dakkandhani</text>
<text sub="clublinks" start="10.143" dur="0.067"> BITTER Luwih apik utawa luwih ala sing wis dakwastani, sing dakkandhani</text>
<text sub="clublinks" start="10.21" dur="0.066"> BITTER Luwih apik UTAWA Luwih APA KAMU PRETTY Luwih akeh ngandhani yen duwe siji</text>
<text sub="clublinks" start="10.276" dur="0.201"> PRETTY Luwih-luwih kandhani aku duwe siji</text>
<text sub="clublinks" start="10.477" dur="0.1"> PRETTY Luwih-luwih kandha yen duwe sedina</text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="1.468"> PRETTY Luwih-luwih kandha yen aku duwe sedina</text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.133"> PRETTY Luwih-luwih kandha yen aku duwe sedina kaya ngene</text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.1"> PRETTY LABA DITUTUR AKU DUWI INGSAN ING INI</text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.067"> PRETTY BANYAK DITUTURKE INGKU SATU HARI INGKANG INI</text>
<text sub="clublinks" start="12.345" dur="0.3"> Dina kaya iki ing iki</text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.134"> Dina kaya iki ing tartamtu</text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.1"> Dina kaya iki ing STRETCH KHUSUS INI</text>
<text sub="clublinks" start="12.879" dur="0.067"> Dina kaya iki ing STRETCH KHUSUS IKI</text>
<text sub="clublinks" start="12.946" dur="0.067"> Dina kaya iki ing babagan khusus iki karo kita</text>
<text sub="clublinks" start="13.013" dur="0.2"> STRETCH KHUSUS KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.1"> STRETCH KHUSUS Karo SEJARING KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.1"> STRETCH KHUSUS KANG FRONT COLD FRONT</text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.1"> STRETCH KHUSUS KANG ADU NGARAM KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.133"> STRETCHI KHUSUS Kanthi FRONT COLDING KITA sing PINDAH</text>
<text sub="clublinks" start="13.646" dur="0.034"> STRETCHI KHUSUS Kanthi FRONT COLDON KAMI sing GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.067"> STRETCHI KHUSUS KANG FRONT COLDON KAMI sing GOLEK A</text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="0.2"> FRONT FRONT sing obah liwat A</text>
<text sub="clublinks" start="13.947" dur="0.067"> FRONT FRONT sing obah liwat dina</text>
<text sub="clublinks" start="14.014" dur="0.066"> FRONT FRONT sing obah liwat dina UTAWA</text>
<text sub="clublinks" start="14.08" dur="0.067"> FRONT FRONT sing obah liwat dina utawa liya-liyane</text>
<text sub="clublinks" start="14.147" dur="2.202"> FRONT FRONT sing obah liwat dina utawa kakehan</text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.1"> FRONT FRONT sing obah liwat dina utawa banget teka</text>
<text sub="clublinks" start="16.449" dur="0.067"> FRONT FRONT sing obah liwat dina utawa dadi nggawa iki</text>
<text sub="clublinks" start="16.516" dur="0.267"> DAY UTAWA AGO NGAKAK IKI</text>
<text sub="clublinks" start="16.783" dur="0.133"> DINA UTAWA Luwih-luwih nggawa GORGEOUS INI</text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.101"> DINA UTAWA ORA KUNCI NGANGGO WEAT GORGEOUS</text>
<text sub="clublinks" start="17.017" dur="0.1"> DINA UTAWA ORA KUNCI NGANGGO WEAT GORGEOUS INI</text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="0.2"> WEATHER GORGEOUS Dinten iki.</text>
<text sub="clublinks" start="17.317" dur="0.1"> WEATHER GORGEOUS Dinten iki. BIRU</text>
<text sub="clublinks" start="17.417" dur="0.1"> WEATHER GORGEOUS Dinten iki. LANGIT BIRU.</text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.2"> LANGIT BIRU.</text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.1"> LANGIT BIRU. DEW</text>
<text sub="clublinks" start="17.817" dur="2.97"> LANGIT BIRU. DEW POINT</text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="0.167"> LANGIT BIRU. TEMPERATUR POINT DEW</text>
<text sub="clublinks" start="20.954" dur="0.1"> LANGIT BIRU. TEMPERATUR POINT DEW ING</text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.067"> LANGIT BIRU. TEMPERATUR POINT DEW ING</text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.166"> TEMPERATUR POINT DEW ING</text>
<text sub="clublinks" start="21.287" dur="0.134"> TEMPERATUR POINT DEW ING 50</text>
<text sub="clublinks" start="21.421" dur="0.1"> TEMPERATUR POINT DEW ING 50 DEGREE</text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="0.1"> TEMPERATUR POINT DEW ING RANGE 50 DEGREE.</text>
<text sub="clublinks" start="21.621" dur="0.234"> 50 GANTI DEWAN.</text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.033"> 50 GANTI DEWAN. IKU</text>
<text sub="clublinks" start="21.888" dur="0.1"> 50 GANTI DEWAN. IKI A</text>
<text sub="clublinks" start="21.988" dur="0.1"> 50 GANTI DEWAN. IKI SANG BENAR</text>
<text sub="clublinks" start="22.088" dur="0.067"> 50 GANTI DEWAN. IKI SENI PISAN</text>
<text sub="clublinks" start="22.155" dur="0.067"> 50 GANTI DEWAN. IKI KANGGO KERES PISAN</text>
<text sub="clublinks" start="22.222" dur="0.066"> 50 GANTI DEWAN. IKU LELAKI KERING SING PISAN</text>
<text sub="clublinks" start="22.288" dur="0.234"> IKU LELAKI KERING SING PISAN</text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.067"> KANGGO ATIR ATIR SING PALING SENENG</text>
<text sub="clublinks" start="22.589" dur="0.066"> KANGGO ATIR ATIR SING PUTIH SING PUTIH</text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.101"> KANGGO ATIR ATIR SING PUTIH SING PUTIH</text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.1"> KANGGO SING PUTRA SINGER KATUT LAKE.</text>
<text sub="clublinks" start="22.856" dur="2.302"> SELATAN Danau.</text>
<text sub="clublinks" start="25.158" dur="0.167"> SELATAN Danau. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="0.133"> SELATAN Danau. NANGING Loro</text>
<text sub="clublinks" start="25.458" dur="0.1"> SELATAN Danau. NANGING Loro poin</text>
<text sub="clublinks" start="25.558" dur="0.067"> SELATAN Danau. NANGING Loro poin UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.1"> SELATAN Danau. Nanging Loro poin UTAWA saka</text>
<text sub="clublinks" start="25.725" dur="0.067"> SELATAN Danau. Nanging Loro poin UTAWA saka</text>
<text sub="clublinks" start="25.792" dur="0.2"> Nanging Loro poin UTAWA saka</text>
<text sub="clublinks" start="25.992" dur="0.1"> NANGING Loro poin UTAWA WARGA</text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.1"> NANGING Loro poin UTAWA LAKE Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.067"> NANGING LORO TITIK UTARA LAKE WIS WIS</text>
<text sub="clublinks" start="26.259" dur="0.067"> NANGING Loro poin UTAWA LAKE WIS ING ING</text>
<text sub="clublinks" start="26.326" dur="0.1"> NANGING Loro poin UTAWA LAKE wis ana ing</text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.1"> NANGING Loro poin UTAWA LAKE wis ana ing 30 taun</text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.067"> NANGING Loro poin UTAWA LAKE wis ana ing 30 lan</text>
<text sub="clublinks" start="26.593" dur="0.2"> LAKE WIS 30S LAN</text>
<text sub="clublinks" start="26.793" dur="0.1"> LAKE WIS 30S lan 40S</text>
<text sub="clublinks" start="26.893" dur="0.1"> LAKE WIS ING taun 30-an lan 40-an saiki.</text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.167"> 40S Dino iki</text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="2.536"> 40S Dino iki Dadi</text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.067"> 40S Dino iki SO EXTRA</text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.1"> 40S Dino iki Dadi KANGGO KERING</text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.133"> 40S Dino iki Dadi KANGGO KERING Yen</text>
<text sub="clublinks" start="29.996" dur="0.1"> 40S Dino iki Dadi KANGGO KERING Yen Kowe</text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.167"> 40S Dino iki Dadi KANGGO KERING Yen wis UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="30.263" dur="0.067"> 40S Dino iki Dadi KANGGO EXTRA Yen KALING UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="30.33" dur="0.2"> Dadi KANGGO EXTRA Yen KALING UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="30.53" dur="0.234"> Dadi KANGGO KERING SING NGALAMI LAWAK</text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.066"> Dadi KANGGO KERING SING NGALAMI ATAU PONTCHARTRAIN LAKE</text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.1"> Dadi KANGGO KERING SING NGALAMI LORI PONTCHARTRAIN LAKE</text>
<text sub="clublinks" start="30.93" dur="0.067"> Dadi KANGGO KERING Yen PALING PONTCHARTRAIN LAN LAKE</text>
<text sub="clublinks" start="30.997" dur="0.2"> LAKE PONTCHARTRAIN LAN LAKE</text>
<text sub="clublinks" start="31.197" dur="0.1"> LAKE PONTCHARTRAIN LAN LAKE LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="31.297" dur="0.101"> LAKE PONTCHARTRAIN LAN LAKE LEBIH PAUL.</text>
<text sub="clublinks" start="31.398" dur="0.3"> LEBIH PAUL.</text>
<text sub="clublinks" start="31.698" dur="0.1"> LEBIH PAUL. PITUNGKUL</text>
<text sub="clublinks" start="31.798" dur="0.1"> LEBIH PAUL. SEPITU LIMA</text>
<text sub="clublinks" start="31.898" dur="0.067"> LEBIH PAUL. SEPITU LIMA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="31.965" dur="2.102"> LEBIH PAUL. SEPITU LIMA IKI SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.1"> LEBIH PAUL. Pitung puluh LIMA WAYAH SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="34.167" dur="0.067"> LEBIH PAUL. Pitung puluh LIMA WONG SAIKI IKU</text>
<text sub="clublinks" start="34.234" dur="0.267"> Pitung puluh LIMA WONG SAIKI IKU</text>
<text sub="clublinks" start="34.501" dur="0.1"> SEVENTY LIMA SAJIWI IKU GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="34.601" dur="0.066"> SEVENTY LIMA ING ANA SAIKI AVERAGE ATU</text>
<text sub="clublinks" start="34.667" dur="0.067"> PITUNG LIMA SAJIWI IKI APIK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="0.067"> SEVENTY LIMA IKI SING APIK APA SING PURWAKING 80</text>
<text sub="clublinks" start="34.801" dur="0.1"> SEVENTY LIMA SAJIWI APA PUNING Rata-Rata Rata-Rata 80 taun</text>
<text sub="clublinks" start="34.901" dur="0.067"> SEVENTY LIMA IKI SING APIK APA SING PURWAKING 80 ING IKI</text>
<text sub="clublinks" start="34.968" dur="0.233"> Rata-rata Rata-Rata 80 Saka Iki</text>
<text sub="clublinks" start="35.201" dur="0.067"> Rata-rata Rata-rata 80 ING Titik Iki</text>
<text sub="clublinks" start="35.268" dur="0.067"> Rata-rata Rata-rata 80 ING TITIK INI</text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.1"> Rata-rata Rata-Rata Ana 80 ing titik iki ing</text>
<text sub="clublinks" start="35.435" dur="0.067"> Rata-rata Rata-rata 80 ING TITIK INI ING TAUN</text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.066"> Rata-rata Rata-rata 80 ING TITIK INI ING TAUN LAN</text>
<text sub="clublinks" start="35.568" dur="0.067"> Rata-rata Rata-Rata Ana 80 ing titik iki ing taun lan kita</text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="3.771"> Rata-rata Rata-rata 80 ING TITIK INI ING TAUNI LAN KITA NGETEK</text>
<text sub="clublinks" start="39.406" dur="0.066"> Rata-rata Rata-rata 80 ING TITIK INI ING TAUNI LAN KITA DAPAT 86</text>
<text sub="clublinks" start="39.472" dur="0.167"> Titik ing taun lan kita entuk 86</text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.067"> Titik ing taun lan kita tekan 86 ing</text>
<text sub="clublinks" start="39.706" dur="0.133"> Titik ing taun lan kita tekan 86 ing anyar</text>
<text sub="clublinks" start="39.839" dur="0.067"> Titik ing taun lan kita nemoni 86 ing orlean anyar</text>
<text sub="clublinks" start="39.906" dur="0.067"> Titik ing taun lan kita ngengingi 86 ing orlean anyar</text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.1"> Titik ing taun lan kita ngengingi 86 ing orlean anyar kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.167"> Titik ing taun lan kita nemoni 86 ing wong anyar kanggo sing paling dhuwur.</text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.2"> ING ORLEAN BARU ING KABEH.</text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.133"> ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.1"> ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN SUKSES</text>
<text sub="clublinks" start="40.673" dur="0.134"> ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN BENAR-BENAR APA</text>
<text sub="clublinks" start="40.807" dur="0.067"> ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN CAMPURAN BAIK BETUL</text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.1"> ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN CAMPURAN BAIK APA</text>
<text sub="clublinks" start="40.974" dur="0.067"> ING ORLEAN BARU ING KABEH. LAN CAMPURAN BAIK BETUL KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="41.041" dur="0.333"> LAN CAMPURAN BAIK BETUL KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="0.067"> LAN CAMPURAN BAIK SETIAP SAKA TEMPERATUR</text>
<text sub="clublinks" start="41.441" dur="0.133"> LAN CAMPURAN BAIK SETIAP SAKA TEMPERATUR IKI</text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="1.268"> LAN CAMPURAN BAIK BETUL KANG SAKA TEMPERATUR IKU BENAR</text>
<text sub="clublinks" start="42.842" dur="0.067"> LAN CAMPURAN BAIK BETUL KANG SAKA TEMPERATUR IKU UNIFORMI PRETTY</text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.234"> TEMPERATUR IKU UNIFORMASI PRETTY</text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.033"> TEMPERATUR IKU GETHAK UNIFORMI PRETTY</text>
<text sub="clublinks" start="43.176" dur="0.1"> TEMPERATUR IKU UNIFORMING PRETTY TO</text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.1"> TEMPERATUR IKU UNIFORMASI PRETTY NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="43.376" dur="0.1"> TEMPERATUR IKU UNIFORMASI PRETTY NGANGGO PEMENANG</text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.1"> TEMPERATUR IKU UNIFORMASI PRETTY INGKANG KANGGO MENANG</text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.067"> TEMPERATUR IKU UNIFORMU PRETTY NURU NGANGGO PEMENANG sing Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="0.234"> Matur nuwun kanggo menang sing wis</text>
<text sub="clublinks" start="43.877" dur="0.1"> Matur Nuwun Kanggo Pemenang sing Wis Tetep</text>
<text sub="clublinks" start="43.977" dur="0.033"> NUWUN NGANGGO PEMENANG sing isih tetep</text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="0.134"> NUWUN NGANGGO PEMENANG sing isih tetep A</text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.066"> NUWUN NGANGGO PEMENANG sing wis tetep mung sithik</text>
<text sub="clublinks" start="44.21" dur="0.134"> Nuwun marang PEMENANG sing wis tetep mung sethithik</text>
<text sub="clublinks" start="44.344" dur="0.067"> NUWUN NGANGGO PEMENANG sing wis tetep mung sethithik bitis</text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.233"> TUNGGAL NGALAMI BREEZY KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="44.644" dur="0.067"> TUNGGAL NGALAMI Sithik BREEZY ING Dinane</text>
<text sub="clublinks" start="44.711" dur="0.033"> TUNGGAL NGALAMI Sithik BREEZY SAIKI SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.134"> TUNGGAL NGALAMI Sithik BREEZY BODO DINI</text>
<text sub="clublinks" start="44.878" dur="0.066"> TUNGGAL NGALAMI Sithik BREEZY, SAIKI SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="44.944" dur="3.104"> TUNGGAL NGALAMI BREEZY KECIL SAIKI SAIKI 10</text>
<text sub="clublinks" start="48.048" dur="0.1"> TUNGGAL NGALAMI BREEZY KECIL SAIKI SAIKI NGANGGO 10 UTAWA</text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.066"> TUNGGAL NGALAMI BREEZY KECIL SAIKI SAIKI NGANGGO 10 UTAWA 12</text>
<text sub="clublinks" start="48.214" dur="0.234"> Dina iki nganti kira-kira 10 utawa 12</text>
<text sub="clublinks" start="48.448" dur="0.067"> Dina iki nganti kira-kira 10 utawa 12 mil</text>
<text sub="clublinks" start="48.515" dur="0.1"> Dina iki nganti kira-kira 10 utawa 12 mil per</text>
<text sub="clublinks" start="48.615" dur="0.1"> Dina iki nganti kira-kira 10 utawa 12 mil saben jam.</text>
<text sub="clublinks" start="48.715" dur="0.2"> MILES Saben JAM.</text>
<text sub="clublinks" start="48.915" dur="0.134"> MILES Saben JAM. IKI</text>
<text sub="clublinks" start="49.049" dur="0.1"> MILES Saben JAM. MALAM INI</text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.1"> MILES Saben JAM. MALING MALAM INI Katon</text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.1"> MILES Saben JAM. MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT.</text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.333"> MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT.</text>
<text sub="clublinks" start="49.682" dur="0.067"> MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. TEMPERATUR</text>
<text sub="clublinks" start="49.749" dur="0.1"> MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. SUHU GET</text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.067"> MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. SUHU NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="49.916" dur="2.603"> MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. SUHU NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.233"> MALAM INI KANGGO KANGGO HEBAT. SUHU TINDAK KANG 60S.</text>
<text sub="clublinks" start="52.752" dur="0.234"> SUHU TINDAK KANG 60S.</text>
<text sub="clublinks" start="52.986" dur="0.033"> SUHU TINDAK KANG 60S. Dadi</text>
<text sub="clublinks" start="53.019" dur="0.067"> SUHU TINDAK KANG 60S. SO TO</text>
<text sub="clublinks" start="53.086" dur="0.133"> SUHU TINDAK KANG 60S. AKU KANGGO AKU</text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.1"> SUHU TINDAK KANG 60S. Dadi kanggo aku iki</text>
<text sub="clublinks" start="53.319" dur="0.201"> SUHU TINDAK KANG 60S. Dadi kanggoku karep iki</text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.066"> SUHU TINDAK KANG 60S. Dadi KANGGO INGKANG KANGGO EVENTUALLY</text>
<text sub="clublinks" start="53.586" dur="0.167"> Dadi KANGGO INGKANG KANGGO EVENTUALLY</text>
<text sub="clublinks" start="53.753" dur="0.134"> Dadi KANGGO AKU KANGGO NGADI</text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.033"> Dadi KANGGO AKU KENE BISA GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="0.134"> Dadi KANGGO INGKANG AKU KANGGO DAPATKAN A</text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.066"> Dadi KANGGO INGKANG AKU MAJU NAMPIL KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="0.067"> Dadi KANGGO AKU KENE BENAR-BENE NGANGGO SIKIT Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.067"> Dadi kanggoku iki, mesthi bakal entuk sithik sitik</text>
<text sub="clublinks" start="54.254" dur="0.066"> Dadi tumrape aku, iki mesthi bakal entuk sithik sitik ing</text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.201"> BE GETTING BIT Sithik ing</text>
<text sub="clublinks" start="54.521" dur="0.1"> KANGGO KANGGO KECIL Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="54.621" dur="0.1"> KANGGO KANGGO SIKIT SIKIT.</text>
<text sub="clublinks" start="54.721" dur="0.2"> SISI KEREN.</text>
<text sub="clublinks" start="54.921" dur="0.067"> SISI KEREN. Sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.067"> SISI KEREN. Sawetara OF</text>
<text sub="clublinks" start="55.055" dur="0.066"> SISI KEREN. Sawetara sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.067"> SISI KEREN. Sawetara sampeyan bisa</text>
<text sub="clublinks" start="55.188" dur="0.167"> SISI KEREN. Sawetara sampeyan ora bisa</text>
<text sub="clublinks" start="55.355" dur="0.067"> SISI KEREN. Sawetara sampeyan bisa uga ora dianggep</text>
<text sub="clublinks" start="55.422" dur="1.468"> Sawetara sampeyan bisa uga ora dianggep</text>
<text sub="clublinks" start="56.89" dur="0.133"> Sawetara sampeyan ora bisa nganggep iki</text>
<text sub="clublinks" start="57.023" dur="0.1"> Sawetara sampeyan bisa uga ora nganggep adhem iki</text>
<text sub="clublinks" start="57.123" dur="0.067"> Sawetara sampeyan ora bisa nganggep adhem iki, nanging</text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.167"> Sawetara sampeyan bisa uga ora nganggep adhem iki, nanging</text>
<text sub="clublinks" start="57.357" dur="0.1"> Sawetara sampeyan ora bisa nganggep adhem iki, nanging gedhe</text>
<text sub="clublinks" start="57.457" dur="0.133"> Sawetara sampeyan ora bisa nganggep adhem iki, nanging sing gedhe</text>
<text sub="clublinks" start="57.59" dur="0.067"> Sawetara sampeyan bisa uga ora nganggep adhem iki, nanging sing gedhe yaiku</text>
<text sub="clublinks" start="57.657" dur="0.2"> SEJENI IKI APA IKU BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="57.857" dur="0.167"> SEJENI INI APA IKU BESAR IKI</text>
<text sub="clublinks" start="58.024" dur="0.134"> SEJENI INI Nanging IKU BESAR IKI MALAM</text>
<text sub="clublinks" start="58.158" dur="0.066"> SEJENI IKI NANGING BESAR IKI MALAM MALAM INI</text>
<text sub="clublinks" start="58.224" dur="0.1"> SEJENI INI APA IKU BESAR IKU MALAM ING WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="58.324" dur="0.067"> SEJENI INI Nanging IKU BESAR IKI MALAM MALAM ING WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.2"> MALAM MALAM ING WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="0.067"> MALAM MALAM INI Bengi Ora bakal</text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.067"> MALAM MALAM ING WENGI BAKAL</text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.133"> MALAM MALAM ING WENGI ORA BENER</text>
<text sub="clublinks" start="58.858" dur="0.067"> MALAM MALAM INI Bengi Ora bakal CILIK</text>
<text sub="clublinks" start="58.925" dur="2.336"> MALAM MALAM INI Bengi Ora bakal CILIK</text>
<text sub="clublinks" start="61.261" dur="0.167"> MALAM MALAM INI Bengi Ora bakal CILIK APA</text>
<text sub="clublinks" start="61.428" dur="0.066"> Bengi-bengi bengi iki, ora bakal lincah kaya apa sing kita lakoni</text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.2"> ORA KANGGO CHILY KANGGO KITA</text>
<text sub="clublinks" start="61.694" dur="0.067"> ORA KANGGO CHILY KANGGO APA</text>
<text sub="clublinks" start="61.761" dur="0.034"> ORA KANGGO CHILY KANGGO APA KANGGO WUNG</text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.133"> ORA KANGGO CHILY KANGGO APA KANGGO NGAKAK</text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.1"> ORA KANGGO CILIK KANGGO APA WIS</text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="0.134"> ORA KANGGO CHILY KANGGO APA WOKE</text>
<text sub="clublinks" start="62.162" dur="0.066"> ORA KANGGO CHILY KANGGO APA WULA ING WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.167"> TUNGGAL ING WENGI INI</text>
<text sub="clublinks" start="62.395" dur="0.1"> TUNGGAL ING WENGI INI ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="62.495" dur="0.1"> TUNGGAL WENGI ING WENGI INI ATAWA Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="62.595" dur="0.1"> TUNGGAL WENGI ING WENGI INI ORA WENGI LAKU.</text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.234"> UTAWA WENGI Bengi.</text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="0.1"> UTAWA WENGI Bengi. UTARA UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="63.029" dur="0.1"> UTAWA WENGI Bengi. NORTH SHORE</text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="0.1"> UTAWA WENGI Bengi. SOROTI KORBAN UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="63.229" dur="0.067"> UTAWA WENGI Bengi. UTARA KECIL UTAWA KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.067"> UTAWA WENGI Bengi. UTAWA KECIL NGECIL UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="63.363" dur="0.067"> UTAWA WENGI Bengi. SOROTA SING PALING UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="63.43" dur="0.066"> UTAWA WENGI Bengi. UTAWA SOROTA KECIL ING</text>
<text sub="clublinks" start="63.496" dur="2.136"> UTAWA SOROTA KECIL ING</text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.167"> SOROTA SINGKING UTAMA, 50-an</text>
<text sub="clublinks" start="65.799" dur="0.1"> UTAWA SOROTA SING PALING ENGKUL ING 50 WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="65.899" dur="0.066"> SOROTA SINGKURING UTAMA UTAMA ING JENIS 50 ORA</text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.134"> UTAWA SOROTA SING PALING ENGKUL ING 50 WONG IKI</text>
<text sub="clublinks" start="66.099" dur="0.067"> UTAWA SOROTA SING PALING ENGKUL ING 50 WONG KANG COOL</text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.2"> UTAWA SOROTA SILAH UTAMA ING KANGGO 50-an uga adhem adhem</text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.067"> UTAWA SOROTA CILIK UTAMA WONG 50-an, uga adhem adhem adhem</text>
<text sub="clublinks" start="66.433" dur="0.233"> 50S ORA KOLEK SEJUK SETIAP</text>
<text sub="clublinks" start="66.666" dur="0.067"> 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="66.733" dur="0.067"> 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU, APA</text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.066"> 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU, APA ORA</text>
<text sub="clublinks" start="66.866" dur="0.1"> 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU, WIS ORA KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="66.966" dur="0.134"> 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU, WIS ORA KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="67.1" dur="0.067"> 50S ORA KOLEK KANGGO MINGGU MINGGU, WIS ORA KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="67.167" dur="0.267"> MINGGU Nanging ORA KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="67.434" dur="0.033"> MINGGU APA ORA KABEH KABEH dibandhingake</text>
<text sub="clublinks" start="67.467" dur="0.1"> SUNDAY Nanging ora kabeh sing dibandhingake</text>
<text sub="clublinks" start="67.567" dur="0.133"> MINGGU APA ORA KABEH KANGGO Bandingake Iki</text>
<text sub="clublinks" start="67.7" dur="0.101"> MINGGU APA ORA KABEH ORA BISA dibandhingake karo esuk iki</text>
<text sub="clublinks" start="67.801" dur="0.066"> MINGGU APA ORA KABEH KANGGO Bandingake karo esuk iki ing endi</text>
<text sub="clublinks" start="67.867" dur="2.136"> Bandingake karo esuk iki ing endi</text>
<text sub="clublinks" start="70.003" dur="0.167"> Bandhingake karo esuk iki ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="70.17" dur="0.1"> Bandhingake karo esuk iki ing kana</text>
<text sub="clublinks" start="70.27" dur="0.1"> Bandhingake karo esuk iki sing padha sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.2"> Bandhingake karo esuk iki ing ngendi kita duwe sawetara wong</text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.033"> Bandingake karo esuk iki ing ngendi kita duwe sawetara 40 taun</text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.134"> Dibandhingake karo esuk iki, ing kana kita duwe sawetara 40 taun</text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="0.067"> Dibandhingake karo esuk iki, ing endi kita duwe sawetara 40 taun</text>
<text sub="clublinks" start="70.804" dur="0.166"> KITA KANGGO SANGAT KANGGO 40S</text>
<text sub="clublinks" start="70.97" dur="0.067"> KITA KANGGO SANGAT 40 PUNGGUL KANGGO 50</text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> WE KANGGO SANGAT KANGGO 40S TO 50 ATU</text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.067"> KAMU KANGGO SANGAT KANGGO 40S KANGGO 50 WETENG</text>
<text sub="clublinks" start="71.204" dur="0.067"> KITA KANGGO SANGAT KANGGO 40 SING BARU KANGGO 50 LAN SELATAN</text>
<text sub="clublinks" start="71.271" dur="0.1"> Kita duwe sawetara 40s kanggo 40 lan kidul</text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.1"> KITA KANGGO SANGAT 40 PUNING KANGGO 50 LAN SELATAN LAKE</text>
<text sub="clublinks" start="71.471" dur="0.067"> KAMU KANGGO SANGAT 40 PUNING KANGGO 50 SUTUT LAKE</text>
<text sub="clublinks" start="71.538" dur="0.267"> 50 LAN Kidul tlaga bakal</text>
<text sub="clublinks" start="71.805" dur="2.569"> 50 LAN SELATAN Danau bakal PROBABLY</text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.167"> 50 lan tlaga kidul tlaga mesthi bakal mung</text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.066"> 50 lan tlaga kidul tlaga mesthi bakal tetep</text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="0.1"> 50 lan tlaga kidul tlaga mung bakal tetep wae</text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.067"> 50 lan kidul tlaga mung bakal tetep ing</text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.234"> MASANYA MUNG NYALAM ING</text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.067"> MUNG NYALAM MUNG TENGAH</text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.133"> MUNGSA MUNG NYALAM TENGAH TENGAH 60S</text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> MUNGKIN MUNG NYALAM TENGAH TENGAH 60S</text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.1"> Jebule ONLY STAY IN TENGAH TENGAH 60S</text>
<text sub="clublinks" start="75.375" dur="0.1"> Jebule ONLY TINGGAL ING TENGAH 60S TENGAH BENGET.</text>
<text sub="clublinks" start="75.475" dur="0.233"> TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH.</text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.101"> TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH. BERSIH</text>
<text sub="clublinks" start="75.809" dur="0.133"> TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH. LANGIT BERSIH</text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH. BERSIH LANGIT Bengi iki</text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.1"> TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH. BERSIH LANGIT Bengi iki</text>
<text sub="clublinks" start="76.109" dur="0.067"> TENGAH TENGAH 60S WENGI KANGGO RENDAH. LANGIT BERSIKI WENGI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="76.176" dur="0.2"> LANGIT BERSIKI WENGI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="2.369"> LANGIT LANGKUNG Bengi iki katon</text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.167"> LANGIT BERSIKI Bengi, Katon tenan</text>
<text sub="clublinks" start="78.912" dur="0.133"> LANGIT LANGKUNG Bengi-bengi KENYEN BENAR tenan</text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.067"> LANGIT BENGKEL ING BENGI KENYEN BENAR-BENAR KENE</text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.2"> Katon BENAR-BENAR ING MALAM INI</text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.1"> KANGGO BENAR-BENAR PALING SENI LAN</text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="0.167"> KANGGO BENAR-BENAR PALING SENENG LAN AWAN</text>
<text sub="clublinks" start="79.579" dur="0.1"> KANGGO BENAR-BENAR NYENENG Bengi-Bengi Lan esuk.</text>
<text sub="clublinks" start="79.679" dur="0.2"> LAN AWAL ESOK.</text>
<text sub="clublinks" start="79.879" dur="0.067"> LAN AWAL ESOK. 50S</text>
<text sub="clublinks" start="79.946" dur="0.067"> LAN AWAL ESOK. 50S LAN</text>
<text sub="clublinks" start="80.013" dur="0.033"> LAN AWAL ESOK. 50S LAN 60S</text>
<text sub="clublinks" start="80.046" dur="0.134"> LAN AWAL ESOK. 50S LAN 60S TO</text>
<text sub="clublinks" start="80.18" dur="0.066"> LAN AWAL ESOK. 50S lan 60S kanggo miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="80.246" dur="2.837"> LAN AWAL ESOK. 50S lan 60S kanggo miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="83.083" dur="0.066"> LAN AWAL ESOK. 50S lan 60S Kanggo miwiti Minggu</text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.267"> 50S lan 60S Kanggo miwiti Minggu</text>
<text sub="clublinks" start="83.416" dur="0.134"> 50S lan 60S Kanggo Miwiti Esuk Minggu</text>
<text sub="clublinks" start="83.55" dur="0.066"> 50S lan 60S Kanggo Miwiti PROSES Isuk Minggu</text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.067"> 50S lan 60S kanggo miwiti proses esuk Minggu lan</text>
<text sub="clublinks" start="83.683" dur="0.167"> 50S lan 60S Kanggo miwiti proses isuk-isuk dina Minggu lan dening</text>
<text sub="clublinks" start="83.85" dur="0.067"> 50S lan 60S Kanggo miwiti proses isuk-isuk dina Minggu lan sesuk</text>
<text sub="clublinks" start="83.917" dur="0.3"> PROSES MESUK LAN DINENGE</text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.1"> PROSES MESUK LAN DALAM SENENG</text>
<text sub="clublinks" start="84.317" dur="0.067"> PROSES MESUK LAN DALAM SENENG SABILU</text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.1"> PROSES MESUK LAN DINI SENENG SABENE</text>
<text sub="clublinks" start="84.484" dur="2.936"> PROSES MESAK LAN DALAM SENENG SILAKU NYRI</text>
<text sub="clublinks" start="87.42" dur="0.1"> PROSES MESUK LAN DALAM SENENG SILAKU NYRI 84</text>
<text sub="clublinks" start="87.52" dur="0.067"> PROSES MESUK LAN DINENE SABUKU KITA NYRI 84 UTAWA</text>
<text sub="clublinks" start="87.587" dur="0.167"> PETANG KITA KITA NYRI 84 UTAWA</text>
<text sub="clublinks" start="87.754" dur="0.067"> PETANG KITA KUDU NYRI 84 ATAU</text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.066"> PETANG KITA KUDU NYRI 84 UTAWA ATU</text>
<text sub="clublinks" start="87.887" dur="0.134"> SORE KITA KITA NYRI 84 UTAWA INGKANG</text>
<text sub="clublinks" start="88.021" dur="0.1"> SORE KITA KITA NYRI 84 UTAWA ING JAMU</text>
<text sub="clublinks" start="88.121" dur="0.1"> PETANG KITA KUDU NYRI 84 UTAWA ING JAMU LINGKUNG</text>
<text sub="clublinks" start="88.221" dur="0.1"> PETANG KITA KUDU NYRI 84 UTAWA SAJAMING LINGKUNG</text>
<text sub="clublinks" start="88.321" dur="0.067"> PETANG KITA KUDU NYRI 84 UTAWA ING BANYU-WETAN ING NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.2"> Dadi ing dhuwur banget kaya aku</text>
<text sub="clublinks" start="88.588" dur="0.133"> Dadi ing dhuwur banget kaya sing dakkandhakake</text>
<text sub="clublinks" start="88.721" dur="0.067"> Dadi ing dhuwur banget kaya sing dakkandhakake</text>
<text sub="clublinks" start="88.788" dur="0.1"> Dadi ing dhuwur banget kaya sing dakkandhakake udakara 80 taun.</text>
<text sub="clublinks" start="88.888" dur="0.167"> SAIDU SEKITAR 80.</text>
<text sub="clublinks" start="89.055" dur="0.1"> KANGGO SEKITAR 80. WE</text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.067"> KANGGO SEKITAR 80. KITA KUDU</text>
<text sub="clublinks" start="89.222" dur="0.1"> KANGGO SEKITAR 80. KITA KATUS</text>
<text sub="clublinks" start="89.322" dur="0.134"> KANGGO SEKITAR 80. KAMU KANGGO NGADE</text>
<text sub="clublinks" start="89.456" dur="0.066"> KANGGO SEKITAR 80. KAMU KANGGO MAJU LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="89.522" dur="0.267"> KAMU KUDU MAJU LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="89.789" dur="1.869"> KAMU BUKA ING ATAS KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="91.658" dur="0.167"> KAMI KADE MAJU APERNE SESUKE</text>
<text sub="clublinks" start="91.825" dur="0.1"> KAMI KADE MAJU APERNE BESEKE WIS</text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> KAMI KADE MAJU APERNE BESOK SANE</text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> KAMI KADE MAJU APERNE NGESEWE WOWIS ORA MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.166"> SESUKA WIS WIS MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="92.258" dur="0.034"> SESUKA WIS WIS MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="92.292" dur="0.133"> SESUKA WIS WIS ISE</text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="0.1"> SESUKA WIS WIS MASIH BENER</text>
<text sub="clublinks" start="92.525" dur="0.067"> SESUKA WIS WIS MASIH CETAK PRETTY</text>
<text sub="clublinks" start="92.592" dur="0.167"> SESUKA WIS WIS MASIH JADI APIK APIK.</text>
<text sub="clublinks" start="92.759" dur="0.2"> Dadi Dina Sing Apik.</text>
<text sub="clublinks" start="92.959" dur="0.067"> Dadi Dina Sing Apik. Kowe</text>
<text sub="clublinks" start="93.026" dur="0.133"> Dadi Dina Sing Apik. Sampeyan bisa uga</text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.167"> Dadi Dina Sing Apik. Sampeyan bisa uga ngelingi</text>
<text sub="clublinks" start="93.326" dur="0.134"> Dadi Dina Sing Apik. Sampeyan bisa uga ngelingi asor</text>
<text sub="clublinks" start="93.46" dur="0.066"> Dadi Dina Sing Apik. Sampeyan bisa uga ngelingi Edging HUMIDITY</text>
<text sub="clublinks" start="93.526" dur="0.167"> Sampeyan bisa uga ngelingi Edging HUMIDITY</text>
<text sub="clublinks" start="93.693" dur="0.033"> Sampeyan bisa uga ngelingi kerumitan EDGING UP</text>
<text sub="clublinks" start="93.726" dur="0.067"> Sampeyan Muga-muga Ngetokake HUMIDITY EDGING UP A</text>
<text sub="clublinks" start="93.793" dur="0.067"> Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan sing nggawe bit</text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.067"> Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan nggawe luwih cepet</text>
<text sub="clublinks" start="93.927" dur="0.066"> Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan nggawe luwih sithik</text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.101"> Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan sing nggawe potongan karo pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.066"> Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan sing nggawe bit saka pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="1.902"> Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan nggawe luwih sithik karo pungkasane</text>
<text sub="clublinks" start="96.062" dur="0.067"> Sampeyan bisa uga ngelingi kerendahan nggawe luwih sithik karo pungkasan dina</text>
<text sub="clublinks" start="96.129" dur="0.233"> UP BIT BY AKHIR HARI</text>
<text sub="clublinks" start="96.362" dur="0.067"> UP BIT BY AKHIR HARI IKU</text>
<text sub="clublinks" start="96.429" dur="0.034"> UP BIT Dening AKHIR DINA IKU</text>
<text sub="clublinks" start="96.463" dur="0.066"> UP BIT Dening Pungkasan Dina Iki Bakal Dadi A</text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.134"> UP BIT Dening Pungkasan Dina Iki Bakal Dadi BIT</text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.066"> UP BIT BY ENDING DAY ING LATE ING BIT WARMER</text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.101"> UP BIT BY ENDING DAY ING LATE A BIT WARMER Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.066"> UP BIT Dening Pungkasan Dina Iki Bakal Dadi PANJANG BIT, Nanging KITA</text>
<text sub="clublinks" start="96.896" dur="0.234"> KANGGO NGANGGO BIT APIK Nanging KITA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="97.13" dur="0.1"> KANGGO NGANGGO BIT APIK Nanging KITA isih</text>
<text sub="clublinks" start="97.23" dur="0.1"> BISA dadi pemanas cilik, nanging isih bisa</text>
<text sub="clublinks" start="97.33" dur="0.067"> BISA NGANGET BIT Nanging kita isih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.167"> KANGGO NGANGGO BIT APIK Nanging KITA isih isih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="97.564" dur="0.066"> BISA NGANGENI BIT APIK APA KITA MASIH KANGGO MASIH SUNSHINE</text>
<text sub="clublinks" start="97.63" dur="0.067"> Bakal dadi pemanas cilik, nanging isih bakal duwe sunar srengenge lan</text>
<text sub="clublinks" start="97.697" dur="0.234"> MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN</text>
<text sub="clublinks" start="97.931" dur="0.066"> MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN BENER</text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.134"> MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN NYATA</text>
<text sub="clublinks" start="98.131" dur="0.1"> MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN NYA KENE KENE</text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.1"> MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN NYA KENE ORA MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="98.331" dur="2.002"> MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN NYA KENE ORA MASIH BISA</text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.067"> MASIH KANGGO BEKAS SUNSHINE LAN NYA KENE ORA KUDU KUDU</text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="0.167"> Pancen kudune isih isih</text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.1"> Pancen kudune isih mung A</text>
<text sub="clublinks" start="100.667" dur="0.167"> Pancen kudune isih mung sithik banget</text>
<text sub="clublinks" start="100.834" dur="0.1"> Pancen kudune isih isih seneng banget</text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.066"> Pancen kudune isih mung dadi jinis sing nyenengake banget</text>
<text sub="clublinks" start="101" dur="0.067"> Pancen kudune isih mung dadi jinis sing nyenengake banget</text>
<text sub="clublinks" start="101.067" dur="0.134"> Pancen kudune isih mung dadi dina sing nyenengake banget.</text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.2"> SEWATHARI sing PALENI APA.</text>
<text sub="clublinks" start="101.401" dur="0.1"> SEWATHARI sing PALENI APA. Katon</text>
<text sub="clublinks" start="101.501" dur="0.133"> SEWATHARI sing PALENI APA. KANGGO APA</text>
<text sub="clublinks" start="101.634" dur="0.1"> SEWATHARI sing PALENI APA. KANGGO APA</text>
<text sub="clublinks" start="101.734" dur="0.101"> SEWATHARI sing PALENI APA. KANGGO APA MUNGKIN</text>
<text sub="clublinks" start="101.835" dur="0.066"> SEWATHARI sing PALENI APA. KANGGO APA LENE PUNIKA</text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.234"> KANGGO APA LENE PUNIKA</text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.067"> KANGGO APA MOKE MUNGSA ISNIN</text>
<text sub="clublinks" start="102.202" dur="0.133"> Katon apa kedaden sawise Senen lan</text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.1"> KANGGO APA MUNGKE MUNG SENENG SENENG</text>
<text sub="clublinks" start="102.435" dur="2.136"> Katon apa kedaden sawise Senen lan SELASA WE WE</text>
<text sub="clublinks" start="104.571" dur="0.066"> Katon apa kedaden sawise Senen lan Senin kita cara</text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.201"> ISNIN LAN SELASA KAMU CARA</text>
<text sub="clublinks" start="104.838" dur="0.066"> ISNIN LAN SELASA INGKANG GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="104.904" dur="0.134"> SENEN LAN SENENG KITA KANGGO ING</text>
<text sub="clublinks" start="105.038" dur="0.067"> SENEN LAN SENENG KAMU MITU TENGAH TENGAH</text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.066"> SENEN LAN SENENG KAMU KANGGO TENGAH 80S</text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="0.1"> SENEN LAN SENENG KAMI KUDU TENGAH 80S TENGAH LAN</text>
<text sub="clublinks" start="105.271" dur="0.067"> SENEN LAN SENENG KAMI KUDU TENGAH TENGAH 80S Banjur</text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.067"> SENEN LAN SENENG KAMI KUDU TENGAH TENGAH 80S Banjur Aku</text>
<text sub="clublinks" start="105.405" dur="0.2"> ING TENGAH 80S Banjur Aku</text>
<text sub="clublinks" start="105.605" dur="0.234"> ING TENGAH 80S Banjur aku duwe</text>
<text sub="clublinks" start="105.839" dur="0.166"> ING TENGAH 80S banjur aku duwe suhu</text>
<text sub="clublinks" start="106.005" dur="0.067"> ING TENGAH 80S Banjur aku duwe TEMPERATURS kanthi tepat</text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="0.234"> NGANGGO TEMPERATUR PROBABLY</text>
<text sub="clublinks" start="106.306" dur="0.066"> NGALAMI TEMPERATURS PROBABLY</text>
<text sub="clublinks" start="106.372" dur="0.067"> KANGGO TEMPERATUR MASALAH sekitar 85</text>
<text sub="clublinks" start="106.439" dur="2.636"> NGALAMI TEMPERATUR MASALAH sekitar 85 UTAWA</text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.1"> Kasedhiya TEMPERATUR PRODUK sekitar 85 UTAWA 86</text>
<text sub="clublinks" start="109.175" dur="0.134"> Kasedhiya TEMPERATURS PRODUK sekitar 85 UTAWA 86 KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.1"> Kasedhiya TEMPERATURS PROBABLY sekitar 85 UTAWA 86 KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="109.409" dur="0.067"> Kasedhiya TEMPERATUR PRODUK sekitar 85 UTAWA 86 SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="0.266"> Kira-kira 85 UTAWA 86 ING KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="109.742" dur="0.101"> Kira-kira 85 UTAWA 86 SADAYANA LALU</text>
<text sub="clublinks" start="109.843" dur="0.133"> Kira-kira 85 UTAWA 86 SADAYANA ING NGALAMI</text>
<text sub="clublinks" start="109.976" dur="0.167"> Kira-kira 85 UTAWA 86 KABEH APA ING LAMPUNG INGKANG</text>
<text sub="clublinks" start="110.143" dur="0.1"> Kira-kira 85 UTAWA 86 ING KABEH LALAKI LENGKAP KERJA INI.</text>
<text sub="clublinks" start="110.243" dur="0.2"> Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI.</text>
<text sub="clublinks" start="110.443" dur="0.1"> Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="110.543" dur="0.034"> Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN LANGGENG</text>
<text sub="clublinks" start="110.577" dur="0.1"> Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN KANGGO TO</text>
<text sub="clublinks" start="110.677" dur="0.066"> Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN KANGGO Katon</text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.101"> Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN KANGGO DILAKON</text>
<text sub="clublinks" start="110.844" dur="0.066"> Liwat KARYA KERJA INGKANG IKI. LAN KANGGO DILAKON KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="110.91" dur="0.267"> LAN KANGGO DILAKON KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="111.177" dur="0.1"> LAN CUMA KANGGO DILILIH KANG ARAH</text>
<text sub="clublinks" start="111.277" dur="0.134"> LAN KANGGO MILIK KANGGO Rata-Rata,</text>
<text sub="clublinks" start="111.411" dur="1.902"> LAN CUMA KANGGO DILILIH KANGGO Rata-rata Rata-rata, kita uga</text>
<text sub="clublinks" start="113.313" dur="0.167"> LAN CUMA KANGGO NGatonake ATAS Rata-Rata Rata-Rata, KITA ORA</text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="0.066"> LAN CUMA KANGGO NGatonake ATAS Rata-Rata Rata-Rata, Kita Ojo Luwih-luwih</text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.2"> Rata-rata Rata-rata, kita ora bakal kakehan</text>
<text sub="clublinks" start="113.746" dur="0.101"> Rata-rata Rata-rata, kita ora bakal adoh banget</text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.166"> Rata-rata Rata-rata, Kita Ora Bakal Jauh Saka</text>
<text sub="clublinks" start="114.013" dur="0.067"> Rata-rata Rata-rata, Kita Ora Bakal Jauh Saka November</text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="0.1"> Rata-rata Rata-rata, Kita Ora Bakal Jauh Saka NOVEMBER Saiki</text>
<text sub="clublinks" start="114.18" dur="0.067"> Rata-rata Rata-rata, Kita Ora Bakal Jauh Saka November Saiki Nalika</text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.067"> Rata-rata Rata-rata, Kita Ora Bakal Jauh Saka NOVEMBER Saiki Yen</text>
<text sub="clublinks" start="114.314" dur="0.267"> JAUH NOVEMBER SAIKI Nalika</text>
<text sub="clublinks" start="114.581" dur="0.1"> JAUH NOVEMBER SAIKI NANG ARAH</text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.066"> JAUH NOVEMBER SAIKI Nalika Rata-Rata Rata-Rata</text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.067"> JAUH NOVEMBER SAIKI Yen Rata-Rata Rata-Rata</text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="0.067"> JAUH NOVEMBER SAIKI Nalika Rata-Rata Rata-Rata Wis</text>
<text sub="clublinks" start="114.881" dur="2.703"> JAUH NOVEMBER SAIKI Nalika Rata-Rata Rata-Rata Ana ing</text>
<text sub="clublinks" start="117.584" dur="0.1"> JAUH NOVEMBER SAIKI NANG SING Duwur Rata-rata Wis 70an</text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.066"> JAUH NOVEMBER SAIKI Yen Rata-Rata Rata-rata ana ing taun 70-an</text>
<text sub="clublinks" start="117.75" dur="0.201"> Rata-rata Rata-rata ana ing 70 kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="117.951" dur="0.066"> Rata-rata Rata-rata ana ing taun 70-an kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="118.017" dur="0.134"> Rata-rata Rata-rata ana ing taun 70-an kanggo sing anyar</text>
<text sub="clublinks" start="118.151" dur="0.1"> Rata-rata Rata-rata ana ing taun 70-an kanggo wong-wong anyar</text>
<text sub="clublinks" start="118.251" dur="0.1"> Rata-rata Rata-rata ana ing taun 70-an kanggo wilayah sing anyar.</text>
<text sub="clublinks" start="118.351" dur="0.3"> Area ORLEANS BARU.</text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> Area ORLEANS BARU. EVENTUALLY</text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="0.067"> Area ORLEANS BARU. EVENTUALLly WE'LL</text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="0.1"> Area ORLEANS BARU. EVENTUALLLY WE DAPAT</text>
<text sub="clublinks" start="118.918" dur="0.1"> Area ORLEANS BARU. EVENTUALLLY WE INGGRIS</text>
<text sub="clublinks" start="119.018" dur="0.067"> Area ORLEANS BARU. KANGGO KITA GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="119.085" dur="0.234"> KANGGO KITA GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="119.319" dur="0.1"> KOSA KITA KITA GOLEK ING KANGGO GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="119.419" dur="0.067"> EVENTUALLL WE WELE ING GAMPANG KANGGO ING NGISI</text>
<text sub="clublinks" start="119.486" dur="0.133"> EVENTUALLLY WE INGGRIS ING LANGKAH KANGGO INGKANG</text>
<text sub="clublinks" start="119.619" dur="2.436"> KOSA KITA KITA GOLEK ING KANGGO LANGKAH ING NGADE</text>
<text sub="clublinks" start="122.055" dur="0.167"> KANGGO KITA GOLEK NGANGGAL KANGGO LANGKAH ING NGADE</text>
<text sub="clublinks" start="122.222" dur="0.066"> KITA KITA KITA GOLEK ING LANGKAH ING NGISI Rata-rata Rata-rata</text>
<text sub="clublinks" start="122.288" dur="0.167"> RANGE ING PUNYA Rata-rata Rata-rata</text>
<text sub="clublinks" start="122.455" dur="0.067"> RANGE ING PUNYA Rata-rata Rata-Rata, Ing</text>
<text sub="clublinks" start="122.522" dur="0.067"> RANGE ING PUNYA Rata-rata Rata-Rata, Ing</text>
<text sub="clublinks" start="122.589" dur="0.066"> RANGE ING PUNYA Rata-Rata Rata-Rata Kurang Kurang</text>
<text sub="clublinks" start="122.655" dur="0.201"> RANGE ING PUNYA Rata-rata Rata-rata, Kurang luwih 60 taun.</text>
<text sub="clublinks" start="122.856" dur="0.2"> ING 60s KECIL.</text>
<text sub="clublinks" start="123.056" dur="0.1"> ING 60s KECIL. IKI</text>
<text sub="clublinks" start="123.156" dur="0.133"> ING 60s KECIL. NGANI</text>
<text sub="clublinks" start="123.289" dur="0.1"> ING 60s KECIL. KANG APIK APA</text>
<text sub="clublinks" start="123.389" dur="0.101"> ING 60s KECIL. IKI ORA KATON</text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.066"> ING 60s KECIL. IKI ORA KATON BANYAK</text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.167"> IKI ORA KATON BANYAK</text>
<text sub="clublinks" start="123.723" dur="0.1"> ORA BISA BANYU NGAPAK</text>
<text sub="clublinks" start="123.823" dur="0.1"> IKI ORA BANYU KANGGO MUNYA</text>
<text sub="clublinks" start="123.923" dur="0.067"> IKI ORA BESAR NGUNDU KANGGO POINT IKI</text>
<text sub="clublinks" start="123.99" dur="0.067"> IKI APA ORA KATON PUNING ATU</text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.1"> IKI ORA BESAR NGUNDU KANG POINT INI</text>
<text sub="clublinks" start="124.157" dur="0.1"> IKI ORA BANYU KAPUNING KANGGO TITIK INI.</text>
<text sub="clublinks" start="124.257" dur="0.267"> ING TITIK INI.</text>
<text sub="clublinks" start="124.524" dur="0.1"> ING TITIK INI. Elingi</text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="1.735"> ING TITIK INI. ELING KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="126.359" dur="0.1"> ING TITIK INI. ELING KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="126.459" dur="0.134"> ING TITIK INI. Elingi KATAT SATU HEBAT</text>
<text sub="clublinks" start="126.593" dur="0.066"> ING TITIK INI. Elingi KATAT HEBAT ANDA</text>
<text sub="clublinks" start="126.659" dur="0.234"> Elingi KATAT HEBAT ANDA</text>
<text sub="clublinks" start="126.893" dur="0.1"> ELING KOPI LAN KANG SAKA HEBAT</text>
<text sub="clublinks" start="126.993" dur="0.1"> INGGIT KATUT lan HEBAT AWAK KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="127.093" dur="0.067"> INGGIT KATU lan HEBAT SAKING HEBAT KENE</text>
<text sub="clublinks" start="127.16" dur="0.1"> INGGIT KATUT lan HEBAT SAKING HEBAT KAYA KITA</text>
<text sub="clublinks" start="127.26" dur="0.067"> INGGIT KATUT lan HEBAT SAKING HEBAT KANG KITU</text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.267"> PERKARA KITU KITU</text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.133"> PERKARA KITU KITA LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="127.727" dur="0.1"> PERKARA KITU KITA ORA KUDUT</text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.067"> PERKARA KITU KITA BISA DIPERLUK</text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.1"> PERKARA KITU KITA BARENG ORA BUTA.</text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.2"> ORA KUDU BUTUH.</text>
<text sub="clublinks" start="128.194" dur="0.2"> ORA KUDU BUTUH. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="128.394" dur="0.101"> ORA KUDU BUTUH. NANGING EVENTUALLY</text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.1"> ORA KUDU BUTUH. TAPI KANG EVENTUALLY Kuwi</text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="2.135"> ORA KUDU BUTUH. NANGING KETENTU WAKTU</text>
<text sub="clublinks" start="130.73" dur="0.067"> ORA KUDU BUTUH. TAPI KANGGO KETIKA WAKTU I</text>
<text sub="clublinks" start="130.797" dur="0.233"> TAPI KANGGO KETIKA WAKTU I</text>
<text sub="clublinks" start="131.03" dur="0.067"> TAPI KANGGO KETIKA WAKTU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="131.097" dur="0.1"> TAPI KANGGO KETIKA WAKTU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="131.197" dur="0.034"> NANGING KETENTU WAKTU INGKU KANAK-KENE KANGGO MUNGGU</text>
<text sub="clublinks" start="131.231" dur="0.1"> TAPI KANGGO KETIKA WAKTU KANGGO INGKANG</text>
<text sub="clublinks" start="131.331" dur="0.1"> TAPI KANGGO KETIKA WAKTU KANG KANGGO DATANG.</text>
<text sub="clublinks" start="131.431" dur="0.167"> PIKIR INGKANG DATANG.</text>
<text sub="clublinks" start="131.598" dur="0.133"> PIKIR INGKANG DATANG. WE</text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.134"> PIKIR INGKANG DATANG. KITA PIKIR</text>
<text sub="clublinks" start="131.865" dur="0.066"> PIKIR INGKANG DATANG. KITA PIKIR Katon</text>
<text sub="clublinks" start="131.931" dur="0.134"> PIKIR INGKANG DATANG. KITA PIKIR Katon</text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="0.133"> PIKIR INGKANG DATANG. KAMING PIKIR Katon ing</text>
<text sub="clublinks" start="132.198" dur="0.067"> PIKIR INGKANG DATANG. KAMU MIKIR Katon TROPIK</text>
<text sub="clublinks" start="132.265" dur="0.2"> KAMU MIKIR Katon TROPIK</text>
<text sub="clublinks" start="132.465" dur="0.1"> KAMING PIKIR Katon TROPIK IKI</text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.234"> KAMU MIKIR KANGGO TROPIK IS MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="2.069"> KAMU MIKIR KANGGO TROPIKO MASIH KANGGO UNFORTUNATEL</text>
<text sub="clublinks" start="134.868" dur="0.066"> KAMING PIKIR KANGGO TROPIK IKI MASIH KANGGO DIDALUR SEJENER</text>
<text sub="clublinks" start="134.934" dur="0.234"> MASIH BISA NGOMONG APIK</text>
<text sub="clublinks" start="135.168" dur="0.1"> MASIH BISA NGOMONG APIK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="135.268" dur="0.067"> MASIH BISA NGOMONG APIK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="135.335" dur="0.066"> MASIH BISA NGOMONG APIK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="135.401" dur="0.067"> MASIH BISA NGOMONG APIK APIK KAYA</text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.1"> MASIH BISA NGOMONG APIK APIK KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="135.568" dur="0.1"> MASIH KANGGO WONG-WONG GOLEK APIK APIK KANG INGKANG</text>
<text sub="clublinks" start="135.668" dur="0.067"> MASIH KANGGO WONG-WONG KANG APLIK APIK APIK KANG GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="135.735" dur="0.234"> Babagan Yen Kita Nggoleki</text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.1"> Babagan Yen Kita Nggawe Sing Kadua</text>
<text sub="clublinks" start="136.069" dur="0.067"> Babagan Babagan Yen Kita Entuk Setengah Karo</text>
<text sub="clublinks" start="136.136" dur="0.133"> Babagan Babagan Yen Kita Entuk Setengah Sing Kapindho</text>
<text sub="clublinks" start="136.269" dur="0.1"> Babagan Babagan Yen Kasedhiya ing OKTOBER OKTOBER.</text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.167"> Setengah kaping loro OKTOBER.</text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.1"> Setengah kaping loro OKTOBER. WE</text>
<text sub="clublinks" start="136.636" dur="0.067"> Setengah kaping loro OKTOBER. KITA WIS</text>
<text sub="clublinks" start="136.703" dur="2.536"> Setengah kaping loro OKTOBER. KAMU KANGGO Loro</text>
<text sub="clublinks" start="139.239" dur="0.166"> Setengah kaping loro OKTOBER. KITA Duwe Loro-lorone SPOT</text>
<text sub="clublinks" start="139.405" dur="0.101"> Setengah kaping loro OKTOBER. KITA KANGGO Loro-lorone SPOT</text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.066"> Setengah kaping loro OKTOBER. Kita duwe rong titik, ora ana</text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.234"> Kita duwe rong titik, ora ana</text>
<text sub="clublinks" start="139.806" dur="0.133"> KITA Duwe Loro-lorone SPOTS Ora Ana Iki</text>
<text sub="clublinks" start="139.939" dur="0.1"> KITA Duwe Loro-lorone SPOTS Ora Ana Sing Nggoleki Iki</text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.101"> KITA Duwe Loro-lorone Katon Ora Katon Katon Iki</text>
<text sub="clublinks" start="140.14" dur="0.1"> KITA Duwe Loro-lorone Katon Ora Katon Iki Katon</text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.066"> KAMU NGANGGO LORO SPOTO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> KANGGO KANGGO KANGGO MBAKU</text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.1"> KANGGO KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.067"> KANGGO KANGGO KANGGO MADU</text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.133"> KANGGO KANGGO KANGGO NGANGGO IKI</text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.067"> KANGGO KANGGO KANGGO NGARAKA</text>
<text sub="clublinks" start="140.84" dur="0.167"> KANGGO NGARANG</text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.167"> KANGGO NGARANG IKI</text>
<text sub="clublinks" start="141.174" dur="0.1"> KANGGO NGARANG KANGGO LOUISIANA.</text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="0.2"> KANGGO LOUISIANA.</text>
<text sub="clublinks" start="141.474" dur="2.136"> KANGGO LOUISIANA. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="143.61" dur="0.033"> KANGGO LOUISIANA. NAMUN NGAN</text>
<text sub="clublinks" start="143.643" dur="0.133"> KANGGO LOUISIANA. TAPI NGAN</text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.101"> KANGGO LOUISIANA. NANGING NGANGGO CERITA</text>
<text sub="clublinks" start="143.877" dur="0.1"> KANGGO LOUISIANA. TAPI KANGGO MBADHAK</text>
<text sub="clublinks" start="143.977" dur="0.2"> KANGGO LOUISIANA. TAPI KANGGO DIDUWUNG KANGGO,</text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.2"> TAPI KANGGO DIDUWUNG KANGGO,</text>
<text sub="clublinks" start="144.377" dur="0.067"> TAPI KANGGO MBADHAKAKE, IKI</text>
<text sub="clublinks" start="144.444" dur="0.067"> TAPI KANGGO MBADHAK NYA, INI</text>
<text sub="clublinks" start="144.511" dur="0.066"> TAPI KANGGO MBADHAKAKE, INGKANG IKI</text>
<text sub="clublinks" start="144.577" dur="0.067"> TAPI KANGGO MBADHAKAKE, ING SATU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.067"> NANGKUNG KANGGO DIDUWUNG KANGGO, ING KANGGO KANGGO KANGGO Deleng</text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.167"> NANGKUNG KANGGO MBADHAKAKE, ING KANGGO KANGGO Katon</text>
<text sub="clublinks" start="144.878" dur="0.066"> NANGKUNG KANGGO MBADHAKAKE, ING KANGGO KANGGO Katon Yen Kowe</text>
<text sub="clublinks" start="144.944" dur="0.201"> SING IKI KANGGO KANGGO Katon Yen Kowe</text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.066"> ING SATU ING KANGGO Katon Yen Katon</text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.067"> SING IKI KANGGO KANGGO Katon Yen Katon</text>
<text sub="clublinks" start="145.278" dur="0.167"> ING SATU KENE KANGGO Katon Yen Katon Ing</text>
<text sub="clublinks" start="145.445" dur="2.235"> ING SATU ING KANGGO Katon Yen Niliki SATELIT</text>
<text sub="clublinks" start="147.68" dur="0.167"> ING SATU ING KANGGO Katon Yen NAMPAK GAMBAR SATELIT,</text>
<text sub="clublinks" start="147.847" dur="0.2"> Deleng ING GAMBAR SATELIT,</text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.167"> Deleng ING GAMBAR SATELIT, Sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="148.214" dur="0.1"> Deleng ING GAMBAR SATELIT, Sawetara ROTASI</text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.167"> Deleng ING GAMBAR SATELIT, Sawetara ROTASI INI</text>
<text sub="clublinks" start="148.481" dur="0.067"> Deleng ING GAMBAR SATELIT, Sawetara ROTASI ING Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="148.548" dur="0.167"> Sawetara ROTASI INI MULAI</text>
<text sub="clublinks" start="148.715" dur="0.066"> Sawetara pamrentah ing kene diwiwiti</text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.034"> Sawetara pamrentah ing kene diwiwiti kanggo dideleng</text>
<text sub="clublinks" start="148.815" dur="0.067"> Sawetara ROTASI INI MULAI KANGGO A</text>
<text sub="clublinks" start="148.882" dur="0.066"> Sawetara ROTASI ING ING AWAL KANGGO NITIK</text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.1"> Sawetara pamrentah ing kene diwiwiti kanggo ndeleng sethithik</text>
<text sub="clublinks" start="149.048" dur="0.134"> Sawetara ROTASI ING ING AWAL KANGGO KITENI SPIN</text>
<text sub="clublinks" start="149.182" dur="0.067"> Sawetara ROTASI ING ING AWAL KANGGO KITENI KITUT SEKITAR</text>
<text sub="clublinks" start="149.249" dur="0.2"> KANGGO KITENI KITUT SEKITAR</text>
<text sub="clublinks" start="149.449" dur="2.536"> KANGGO NAMPAK KECIL NGALAMI</text>
<text sub="clublinks" start="151.985" dur="0.167"> KANGGO KITENI KITUT SEKARANG KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="152.152" dur="0.133"> KANGGO KITITI KITUT SEKITAR KETETENGAN</text>
<text sub="clublinks" start="152.285" dur="0.1"> KANGGO NAMPAK KECIL SEKITAR ING PUSAT TEKANAN KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="152.385" dur="0.067"> KANGGO Katon BATU SPIN SEKARANG IKU PUSAT TEKANAN KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.2"> PUSAT TEKANAN RENDAH IKI</text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="0.033"> PUSAT TEKANAN KECIL IKU</text>
<text sub="clublinks" start="152.685" dur="0.067"> PUSAT TEKANAN RENDAH IKI A</text>
<text sub="clublinks" start="152.752" dur="0.167"> PUSAT TEKANAN RENDAH ING NGGAMU</text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.067"> PUSAT TEKANAN RENDAH IKI WONG TROPIS</text>
<text sub="clublinks" start="152.986" dur="0.167"> PUSAT TEKANAN RENDAH IKI KANG RENDAH TROPIS</text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.066"> PUSAT TEKANAN RENDAH IKI KANG TEKANAN ASAL TROPIS</text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.234"> WIS TEKANAN KECIL TROPIS</text>
<text sub="clublinks" start="153.453" dur="0.1"> IKU PUSAT TEKANAN RENDAH TROPIS.</text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="2.636"> PUSAT</text>
<text sub="clublinks" start="156.189" dur="0.167"> PUSAT Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="156.356" dur="0.066"> PUSAT NANGING WE</text>
<text sub="clublinks" start="156.422" dur="0.101"> PUSAT NAMUN KAMU MUNG</text>
<text sub="clublinks" start="156.523" dur="0.133"> PUSAT NANGING KITA MUNG Katon</text>
<text sub="clublinks" start="156.656" dur="0.167"> PUSAT NANGING IKU MUNG KANGGO NAMPAK</text>
<text sub="clublinks" start="156.823" dur="0.067"> PUSAT NANGING IKU MUNG KANGGO Deleng KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="156.89" dur="0.267"> NANGING IKU MUNG KANGGO Deleng KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.1"> NANGING IKU MUNG KANGGO NAMPAK KANGGO NGEMBANG.</text>
<text sub="clublinks" start="157.257" dur="0.267"> NGEMBANG.</text>
<text sub="clublinks" start="157.524" dur="0.033"> NGEMBANG. ANA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.1"> NGEMBANG. ANA A</text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.133"> NGEMBANG. ANA SING ATU</text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.067"> NGEMBANG. ANA KANGGO PILIHAN Luwih Luwih</text>
<text sub="clublinks" start="157.857" dur="0.1"> NGEMBANG. ANA KANGGO PILIH NGALINGGI</text>
<text sub="clublinks" start="157.957" dur="0.067"> NGEMBANG. Ana kesempatan sing paling dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="2.469"> Ana kesempatan sing paling dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="160.493" dur="0.067"> ANA PILIH NGALAMI KANGGO MUNG NYAWANG</text>
<text sub="clublinks" start="160.56" dur="0.167"> Ana kesempatan sing paling dhuwur sing kedadeyan</text>
<text sub="clublinks" start="160.727" dur="0.1"> Ana kesempatan sing luwih dhuwur kanggo kedadeyan kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="160.827" dur="0.133"> Ana kesempatan sing luwih dhuwur kanggo kedadeyan sabanjure</text>
<text sub="clublinks" start="160.96" dur="0.1"> Ana kesempatan sing luwih dhuwur kanggo kedadeyan ing pasangan sabanjure</text>
<text sub="clublinks" start="161.06" dur="0.067"> Ana kesempatan sing luwih dhuwur sing kedadeyan ing pasangan sabanjure</text>
<text sub="clublinks" start="161.127" dur="0.2"> KANGGO ING KABUPATEN NEGERI</text>
<text sub="clublinks" start="161.327" dur="0.167"> KANGGO ING KABUPATEN HARI AKU</text>
<text sub="clublinks" start="161.494" dur="0.067"> KANGGO ING KABUPATEN HARI AKU MUNGKIN</text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.167"> KANGGO ING KABUPATEN HARI SEBELAH MUNGKIN dening</text>
<text sub="clublinks" start="161.728" dur="0.066"> KANGGO ING KABUPATEN HARI AKU MUNGKIN SENENG</text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.067"> KANGGO ING KABUPATEN DHUWE NEPISI KAYA BESAR ATAU</text>
<text sub="clublinks" start="161.861" dur="0.234"> HARI MUNGKIN DENENGE ATAU</text>
<text sub="clublinks" start="162.095" dur="0.1"> HARI MUNGKIN SENENG ORA SENEN.</text>
<text sub="clublinks" start="162.195" dur="0.2"> ISNIN.</text>
<text sub="clublinks" start="162.395" dur="0.1"> ISNIN. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="162.495" dur="0.1"> ISNIN. LAN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.067"> ISNIN. LAN KANG KENE</text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.067"> ISNIN. Lan sing bakal entuk</text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="2.002"> ISNIN. Lan sing bakal entuk</text>
<text sub="clublinks" start="164.731" dur="0.066"> ISNIN. Lan sing bakal entuk jeneng</text>
<text sub="clublinks" start="164.797" dur="0.267"> Lan sing bakal entuk jeneng</text>
<text sub="clublinks" start="165.064" dur="0.067"> Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON</text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="0.1"> Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON lan</text>
<text sub="clublinks" start="165.231" dur="0.067"> Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON lan banjur</text>
<text sub="clublinks" start="165.298" dur="0.1"> Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON banjur kita</text>
<text sub="clublinks" start="165.398" dur="0.1"> Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON banjur kita isih</text>
<text sub="clublinks" start="165.498" dur="0.067"> Lan sing bakal entuk jeneng EPSILON banjur kita isih duwe</text>
<text sub="clublinks" start="165.565" dur="0.2"> EPSILON LAN IKU KITA isih duwe</text>
<text sub="clublinks" start="165.765" dur="0.1"> EPSILON LAN IKU MASIH IKI</text>
<text sub="clublinks" start="165.865" dur="0.1"> EPSILON LAN IKU IKU MASIH Duwe SPOT INI</text>
<text sub="clublinks" start="165.965" dur="0.1"> EPSILON LAN IKU IKU MASIH Duwe SPOT IKI</text>
<text sub="clublinks" start="166.065" dur="0.167"> EPSILON LAN IKU IKU MASIH Duwe SPOT ING KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="166.232" dur="0.067"> EPSILON LAN IKU IKU MASIH Duwe SPOT ING KANG Katon</text>
<text sub="clublinks" start="166.299" dur="0.167"> SPOT IKI KANG Katon</text>
<text sub="clublinks" start="166.466" dur="0.067"> SPOT IKI sing KANGGO Deleng</text>
<text sub="clublinks" start="166.533" dur="0.133"> SPOT IKI sing KANGGO Deleng ING</text>
<text sub="clublinks" start="166.666" dur="2.336"> SPOT ING KANG Katon NGETIK WETAN</text>
<text sub="clublinks" start="169.002" dur="0.066"> SPOT IKI KANG KITA Nonton ing Karibia Kulon</text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.167"> SPOT IKI KANG Katon NGGOLEK ING KARIBBEN BARAT Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="169.235" dur="0.067"> SPOT IKI KANG Katon NGGIWARA ING KARIBBEN WETAN Nanging ORA</text>
<text sub="clublinks" start="169.302" dur="0.234"> ING WILAYAH KARBASA WENI Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="169.536" dur="0.1"> ING WILAYAH KARIBE BARU Nanging Katon</text>
<text sub="clublinks" start="169.636" dur="0.1"> ING WILAYAH KARIBE BARU Nanging Katon Katon</text>
<text sub="clublinks" start="169.736" dur="0.066"> ING WILAYAH KARIBE BARU Nanging Katon Kuwi</text>
<text sub="clublinks" start="169.802" dur="0.101"> ING WILAYAH KARIBE WESASA Nanging Katon KANG SATU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="169.903" dur="0.066"> ING WILAYAH KARIBE BARU Nanging Katon KANG SATU KALEMUTAN</text>
<text sub="clublinks" start="169.969" dur="0.267"> KANGGO KANG SATU KALUUAN</text>
<text sub="clublinks" start="170.236" dur="0.067"> KANGGO KANGGO SIJI KANGGO PRABAB</text>
<text sub="clublinks" start="170.303" dur="0.133"> KANGGO KANGGO SIJI KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.034"> KANGGO KANG SATU KANGGO KANGGO Tuntunan</text>
<text sub="clublinks" start="170.47" dur="0.1"> KANGGO KANG SATU BAKAL DIuntun</text>
<text sub="clublinks" start="170.57" dur="0.1"> KANGGO KANG SATU KANGGO BANYUPA TUNTUNE</text>
<text sub="clublinks" start="170.67" dur="0.067"> KANGGO KANG SATU KORO BAKAL DI tuntun ing sisih Lor</text>
<text sub="clublinks" start="170.737" dur="0.2"> MUNGKIN DI tuntun menyang sisih lor</text>
<text sub="clublinks" start="170.937" dur="0.167"> MUNGKIN dipandu ing sisih lor lan</text>
<text sub="clublinks" start="171.104" dur="0.1"> MUNGKIN DI tuntun menyang sisih Lor lan Lor Lor.</text>
<text sub="clublinks" start="171.204" dur="0.167"> LAN NORTHEAST.</text>
<text sub="clublinks" start="171.371" dur="0.1"> LAN NORTHEAST. Dadi</text>
<text sub="clublinks" start="171.471" dur="0.033"> LAN NORTHEAST. Dadi NGAN</text>
<text sub="clublinks" start="171.504" dur="1.635"> LAN NORTHEAST. Dadi mung kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="173.139" dur="0.167"> LAN NORTHEAST. Dadi mung menehi</text>
<text sub="clublinks" start="173.306" dur="0.067"> LAN NORTHEAST. Dadi mung kanggo menehi sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="173.373" dur="0.1"> LAN NORTHEAST. Dadi mung kanggo menehi sampeyan AN</text>
<text sub="clublinks" start="173.473" dur="0.167"> LAN NORTHEAST. Dadi mung kanggo menehi ide</text>
<text sub="clublinks" start="173.64" dur="0.066"> LAN NORTHEAST. Dadi mung kanggo menehi idea saka</text>
<text sub="clublinks" start="173.706" dur="0.201"> Dadi mung kanggo menehi idea saka</text>
<text sub="clublinks" start="173.907" dur="0.066"> Dadi mung kanggo menehi idea saka apa</text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="0.1"> Dadi mung kanggo menehi idea saka apa sing kita</text>
<text sub="clublinks" start="174.073" dur="0.134"> Dadi, cukup kanggo menehi ide babagan apa sing bisa kita lakoni</text>
<text sub="clublinks" start="174.207" dur="0.1"> Dadi, cukup kanggo menehi ide kanggo apa sing bisa kita ngarepake</text>
<text sub="clublinks" start="174.307" dur="0.067"> Dadi, cukup kanggo menehi ide kanggo apa sing bakal dikarepake</text>
<text sub="clublinks" start="174.374" dur="0.066"> Dadi, cukup kanggo menehi ide babagan apa sing bisa kita ngarepake</text>
<text sub="clublinks" start="174.44" dur="0.201"> APA sing bisa diarepake kabeh</text>
<text sub="clublinks" start="174.641" dur="0.066"> APA sing bisa diarepake kabeh</text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="0.067"> APA sing bisa diarep-arep kabeh cara</text>
<text sub="clublinks" start="174.774" dur="0.033"> APA sing bisa diarep-arep bakal metu kabeh</text>
<text sub="clublinks" start="174.807" dur="0.101"> APA sing bisa diarepake supaya bisa mlaku kabeh</text>
<text sub="clublinks" start="174.908" dur="0.133"> APA sing bisa diarep-arep bakal maju kabeh</text>
<text sub="clublinks" start="175.041" dur="0.067"> APA sing bisa diarepake supaya bisa mlaku nganti minggu ngarep</text>
<text sub="clublinks" start="175.108" dur="2.335"> CARANE MINGGU MINGGU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.134"> CARANYA MINGGU MINGGU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="177.577" dur="0.1"> CARANE MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="177.677" dur="0.067"> CARANYA MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="0.1"> CARANe MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="177.844" dur="0.167"> CARANYA MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MAJU GFC</text>
<text sub="clublinks" start="178.011" dur="0.066"> CARANYA MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MINGGU MENGGAMU GAME MODEL</text>
<text sub="clublinks" start="178.077" dur="0.201"> MINGGU MINGGU KANGGO modhel GFC</text>
<text sub="clublinks" start="178.278" dur="0.066"> MINGGU MINGGU DENGAN MODEL GFC INI</text>
<text sub="clublinks" start="178.344" dur="0.201"> MINGGU MINGGU MENGGO MODEL GFC INI</text>
<text sub="clublinks" start="178.545" dur="0.133"> MINGGU MINGGU DENGAN MODEL GFC ING KENE POTENSI</text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.067"> MINGGU MINGGU MENGGAMAI MODEL GFC ING KENE EPSILON POTENSI</text>
<text sub="clublinks" start="178.745" dur="0.2"> ING KENE EPSILON POTENSI</text>
<text sub="clublinks" start="178.945" dur="0.067"> ING KENE PALING EPSILON KIND</text>
<text sub="clublinks" start="179.012" dur="2.636"> INI KANGGO KANGGO EPSILON</text>
<text sub="clublinks" start="181.648" dur="0.2"> ING KANGGO KANGGO EPSILON LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="181.848" dur="0.067"> ING KANGGO KANGGO EPSILON KANGGO LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="181.915" dur="0.066"> ING KANGGO JENENG EPSILON POTENSI KANGGO LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="181.981" dur="0.201"> JENIS LANGSUNG MENGGUNAKAN</text>
<text sub="clublinks" start="182.182" dur="0.066"> KANGGO LANGSUNG DUWIT INI</text>
<text sub="clublinks" start="182.248" dur="0.067"> KANGGO LANGSUNG DUWIT ING INI</text>
<text sub="clublinks" start="182.315" dur="0.167"> KANGGO LANGSUNG DUWIT ING INI</text>
<text sub="clublinks" start="182.482" dur="0.067"> JENIS LANGSUNG MENTERI ING ING ING ATLANTIK</text>
<text sub="clublinks" start="182.549" dur="0.1"> JENIS LANGSUNG MENTERI ING ING ING ATLANTIK LAN</text>
<text sub="clublinks" start="182.649" dur="0.066"> KANGGO LANGSUNG MENTERI ING KENE ING ATLANTIK LAN IKU</text>
<text sub="clublinks" start="182.715" dur="0.201"> ING ING ATLANTIK LAN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="182.916" dur="0.2"> ING ING ATLANTIK LAN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="2.836"> ING kene ING ATLANTIK LAN ING KENE POTENSI</text>
<text sub="clublinks" start="185.952" dur="0.1"> ING kene ING ATLANTIK LAN ING KENE POTENSI BISA</text>
<text sub="clublinks" start="186.052" dur="0.167"> ING kene ING ATLANTIK LAN ING KENE POTENSI BISA</text>
<text sub="clublinks" start="186.219" dur="0.067"> ING kene ING ATLANTIK LAN ING KENE POTENSI BISA APA</text>
<text sub="clublinks" start="186.286" dur="0.2"> ING KENE POTENSI BISA APA</text>
<text sub="clublinks" start="186.486" dur="0.2"> ING KENE POTENSI BISA APA MUNGKIN</text>
<text sub="clublinks" start="186.686" dur="0.133"> ING KENE POTENSI BISA APA KANGGO KANGGO EVENTUALLY</text>
<text sub="clublinks" start="186.819" dur="0.167"> ING KENE POTENSI BISA APA KANGGO MAJU</text>
<text sub="clublinks" start="186.986" dur="0.067"> ING KENE POTENSI BISA APAK APIK OLEH TROPISIK</text>
<text sub="clublinks" start="187.053" dur="0.234"> Muga-muga bisa dadi TROPIS</text>
<text sub="clublinks" start="187.287" dur="0.1"> Muga-muga bisa dadi storm tropis</text>
<text sub="clublinks" start="187.387" dur="0.1"> Muga-muga bisa dadi storm tropis, ZETA.</text>
<text sub="clublinks" start="187.487" dur="0.167"> STORM ZETA.</text>
<text sub="clublinks" start="187.654" dur="0.1"> STORM ZETA. WE</text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.066"> STORM ZETA. Kita bakal</text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.067"> STORM ZETA. KITA KITON</text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.067"> STORM ZETA. KITA KITENANG Yen</text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="2.135"> STORM ZETA. Kita bakal ndeleng yen</text>
<text sub="clublinks" start="190.089" dur="0.167"> STORM ZETA. Kita bakal ndeleng yen berkembang</text>
<text sub="clublinks" start="190.256" dur="0.067"> STORM ZETA. Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa</text>
<text sub="clublinks" start="190.323" dur="0.2"> Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa</text>
<text sub="clublinks" start="190.523" dur="0.1"> Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora</text>
<text sub="clublinks" start="190.623" dur="0.067"> Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora bener</text>
<text sub="clublinks" start="190.69" dur="0.067"> Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora saiki</text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.133"> Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora saiki</text>
<text sub="clublinks" start="190.89" dur="0.067"> Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora saiki kesempatan</text>
<text sub="clublinks" start="190.957" dur="0.067"> Kita bakal ndeleng yen berkembang utawa ora saiki kesempatan ing</text>
<text sub="clublinks" start="191.024" dur="0.2"> ORA KENE IKI peluang ing</text>
<text sub="clublinks" start="191.224" dur="0.1"> ORA KENE IKI PILIH INI LIMA</text>
<text sub="clublinks" start="191.324" dur="0.067"> Saiki ora duwe kesempatan ing limang dina</text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.066"> Saiki ora duwe kesempatan sajrone limang dina</text>
<text sub="clublinks" start="191.457" dur="0.067"> Saiki ora kesempatan ing limang dina kaya sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="191.524" dur="0.067"> Saiki ora kesempatan ing limang dina kaya sing sampeyan deleng</text>
<text sub="clublinks" start="191.591" dur="0.1"> Saiki ora duwe kesempatan sajrone limang dina kaya ngono</text>
<text sub="clublinks" start="191.691" dur="0.067"> ORA KENE BENERNE ING LIMA HARI APA KANGGO IKI IKU MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="2.636"> LIMA HARI ING KANGGO IKI IKU MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="194.394" dur="0.1"> LIMA DINI KANG IKU IKI IKU KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="194.494" dur="0.133"> LIMA HARI ING KANGGO IKI IKI IKI isih KECIL Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="194.627" dur="0.1"> LIMA HARI ING KANGGO IKI IKI IKI isih KECIL Nanging dening</text>
<text sub="clublinks" start="194.727" dur="0.134"> LIMA HARI ING KANGGO IKI IKI IKI isih KECIL APIK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="194.861" dur="0.1"> LIMA HARI ING KANGGO IKI IKI IKU isih KECIL APA APIK DINING DUWE SUNNE</text>
<text sub="clublinks" start="194.961" dur="0.067"> LIMA HARI ING KANGGO IKI IKI IKI isih KALAH APIK APIK DINING DUWE SUNNE</text>
<text sub="clublinks" start="195.028" dur="0.2"> RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU AKU</text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.133"> RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU AKU Katon</text>
<text sub="clublinks" start="195.361" dur="0.1"> RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU AKU Katon Katon</text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.067"> RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU MUNG NYAWANG KANG ING KENE</text>
<text sub="clublinks" start="195.528" dur="0.1"> RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU AKU KANGGO Deleng APA IKU</text>
<text sub="clublinks" start="195.628" dur="0.067"> RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU AKU KANGGO DILILIH KANG ANA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="195.695" dur="0.067"> RENDAH ORA DENGAN MINGGU MINGGU KAMU Katon Katon Apa Kurang Kurang</text>
<text sub="clublinks" start="195.762" dur="0.267"> Deleng APA KANG KURANG</text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.133"> KANGGO APA ANA PRESSure KECIL,</text>
<text sub="clublinks" start="196.162" dur="0.034"> KANGGO ANA ANA TEKANAN KECIL, MUNGKIN</text>
<text sub="clublinks" start="196.196" dur="2.435"> Delengen Napa ana tekanan sing kurang, Muga-muga A</text>
<text sub="clublinks" start="198.631" dur="0.067"> KANGGO ANA ANA TEKANAN KECIL, MUNGKIN TROPISIK</text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.234"> TEKAN, MUNGKIN TROPISIK</text>
<text sub="clublinks" start="198.932" dur="0.1"> TEKAN, MUNGKIN STORM TROPIS</text>
<text sub="clublinks" start="199.032" dur="0.033"> TEKANE, MUNGKIN ZETA TROPISIK</text>
<text sub="clublinks" start="199.065" dur="0.167"> TEKAN, MUNGKIN STORM TROPIS ZETA A</text>
<text sub="clublinks" start="199.232" dur="0.067"> TEKANE, MUNGKIN STORM TROPIS ZETA TROPISIK</text>
<text sub="clublinks" start="199.299" dur="0.3"> STORM ZETA TROPISIK</text>
<text sub="clublinks" start="199.599" dur="0.167"> STORM ZETA DEPRESSION TROPISIK</text>
<text sub="clublinks" start="199.766" dur="0.1"> STORM ZETA DEPRESI TROPISIK ING SENE</text>
<text sub="clublinks" start="199.866" dur="0.1"> STORM ZETA DEPRESSION TROPISIK ING KANG SAKA</text>
<text sub="clublinks" start="199.966" dur="0.067"> STORM ZETA DEPRESSION TROPISIK ING KANGGO CUBA</text>
<text sub="clublinks" start="200.033" dur="0.167"> DEPRESSION ING KANGGO CUBA</text>
<text sub="clublinks" start="200.2" dur="0.066"> DEPRESSION ING KANGGO CUBA UTAWA</text>
<text sub="clublinks" start="200.266" dur="2.636"> DEPRESSION ING KANGGO CUBA UTAWA</text>
<text sub="clublinks" start="202.902" dur="0.1"> DEPRESSION ING KANG SAKA CUBA UTAWA BAHAMAS</text>
<text sub="clublinks" start="203.002" dur="0.134"> DEPRESSION ING KANG SAKA CUBA UTAWA BAHAMAS IKI</text>
<text sub="clublinks" start="203.136" dur="0.133"> DEPRESSION ING KANG SAKA CUBA UTAWA BAHAMAS KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="203.269" dur="0.067"> DEPRESSION ING KANG SAKA CUBA UTAWA BAHAMAS sing isih bisa</text>
<text sub="clublinks" start="203.336" dur="0.234"> UTAWA BAHAMAS sing isih bisa</text>
<text sub="clublinks" start="203.57" dur="0.033"> UTAWA BAHAMAS sing isih bisa diowahi</text>
<text sub="clublinks" start="203.603" dur="0.067"> UTAWA BAHAMAS sing isih bisa ngowahi A</text>
<text sub="clublinks" start="203.67" dur="0.1"> Utawa BAHAMAS sing isih bisa ngganti bit.</text>
<text sub="clublinks" start="203.77" dur="0.2"> Ganti BIT.</text>
<text sub="clublinks" start="203.97" dur="0.067"> Ganti BIT. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="204.037" dur="0.1"> Ganti BIT. Nanging AT</text>
<text sub="clublinks" start="204.137" dur="0.1"> Ganti BIT. NANGING IKI</text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.133"> Ganti BIT. Nanging ing POIN iki</text>
<text sub="clublinks" start="204.37" dur="0.067"> Ganti BIT. NANGING TANPA INGKUN ING APA</text>
<text sub="clublinks" start="204.437" dur="0.234"> NANGING TANPA INGKUN ING APA</text>
<text sub="clublinks" start="204.671" dur="0.066"> Nanging ing poin iki ora ana sing nyata</text>
<text sub="clublinks" start="204.737" dur="0.201"> Nanging ing titik iki, ora ana sing nyata</text>
<text sub="clublinks" start="204.938" dur="0.066"> NANGING ING TITIK INI BENAR-BENAR NGERAMI</text>
<text sub="clublinks" start="205.004" dur="0.1"> NANGING ING TITIK INI BENAR-BENAR NGERAMI KITA.</text>
<text sub="clublinks" start="205.104" dur="0.234"> BENAR-BENAR NGANCAM KAMI.</text>
<text sub="clublinks" start="205.338" dur="1.869"> BENAR-BENAR NGANCAM KAMI. Matur Nuwun</text>
<text sub="clublinks" start="207.207" dur="0.066"> BENAR-BENAR NGANCAM KAMI. Matur nuwun kabecikan</text>
<text sub="clublinks" start="207.273" dur="0.1"> BENAR-BENAR NGANCAM KAMI. Matur nuwun kabecikan</text>
<text sub="clublinks" start="207.373" dur="0.167"> BENAR-BENAR NGANCAM KAMI. Matur nuwun kabecikan Pitung Pitu</text>
<text sub="clublinks" start="207.54" dur="0.067"> BENAR-BENAR NGANCAM KAMI. Matur Nuwun Apik Dina Kita Pitu</text>
<text sub="clublinks" start="207.607" dur="0.267"> Matur Nuwun Apik Dina Kita Pitu</text>
<text sub="clublinks" start="207.874" dur="0.067"> Matur Nuwun Apik Prakiraan Dina Pitung Puluh</text>
<text sub="clublinks" start="207.941" dur="0.133"> Matur nuwun kabecikan ramalan dina pitung dina kita</text>
<text sub="clublinks" start="208.074" dur="0.067"> Matur Nuwun Apik Prakiraan Dina Pitung Dina Katon</text>
<text sub="clublinks" start="208.141" dur="0.067"> Matur Nuwun Apik Prakiraan Dina Pitung Dina Kita Nuduhake</text>
<text sub="clublinks" start="208.208" dur="0.333"> Ramalan Nuduhake KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="208.541" dur="0.134"> Prakiraan KANGGO Nuduhake SUHU</text>
<text sub="clublinks" start="208.675" dur="0.066"> Prakiraan KANGGO Nuduhake SUHU KAMI Tetep</text>
<text sub="clublinks" start="208.741" dur="0.067"> Prakiraan Nuduhake TEMPERATUR KAMI TETAP IN</text>
<text sub="clublinks" start="208.808" dur="0.067"> Prakiraan Nuduhake TEMPERATUR KAMI TETAP ING</text>
<text sub="clublinks" start="208.875" dur="0.067"> Prakiraan Nuduhake TEMPERATUR KAMI TETEP ING 80S</text>
<text sub="clublinks" start="208.942" dur="0.2"> SUHU tetep ing taun 80-an</text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> SUHU tetep ing taun 80-an lan</text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="2.135"> SUHU TETEP 80-an LAN A</text>
<text sub="clublinks" start="211.344" dur="0.133"> SUHU tetep ing taun 80-an lan sithik</text>
<text sub="clublinks" start="211.477" dur="0.067"> SUHU tetep ing taun 80-an lan luwih dhuwur</text>