Трендот на затоплување започнува во недела subtitles

ШТО ШТО А. ШТО СЛАВЕН КАКВА СЛАВНА САБОТА КАКВА СЛАВНА САБОТА НИЕ ШТО СЛАВЕН САБОТ ДОБИВМЕ КАКВА СЛАВНА САБОТА ДЕНЕС КАКВА СЛАВНА САБОТА ДЕНЕС ДОНЕСЕЛЕ И КАКВА СЛАВНА САБОТА ДЕНЕС ДОНЕСЕМЕ И ЈАС КАКВА СЛАВНА САБОТА ДЕНЕС ДОНЕСЕМ И НЕ КАКВА СЛАВНА САБОТА ДЕНЕС ДОНЕСЕМ И НЕ ЗНАМ ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ ПОДАТОА ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ ДАЛИ ТОА ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ КОГА ПРАВИ ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ КОГА ГО НАПРАВИ ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ КОГА СЕ РАБОТИ А. ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ КОГА ГО ПРАВИ МАЛКУ АКО ГО ПРАВИ МАЛКУ АКО ПОРАБОТУВА МАЛИЦА АКО И ТОА ГО ПРАВИ ПОДОБРО ПОДОБРО АКО ПРАВИ ЛИ ПОДОБРО ИЛИ АКО ПОРАБОТУВА МАЛКУ ПОДОБРО ИЛИ САКОВО АКО ПОРАБОТУВА МАЛКУ ПОДОБРО ИЛИ ПОСЛОГО ТОА АКО ГО ПРАВИ МНОГУ ПОДОБРО ИЛИ ПОСЛОБОРО ОД НАС ПОДОБРО ПОДОБРО ИЛИ ПОСЛАСНО ТАА НИЕ ПОДОБРО ПОДОБРО ИЛИ ПОСЛАСНО ДА СЕ УБАВИ ПОДОБРО ИЛИ САКОМАШНО ДА СЕ ПРЕДИСТИНА ПОДОБРО ИЛИ САКОВО ШТО ПРЕДНО ПОВИКАМЕ ПОДОБРО ИЛИ САКОМАШНО ДЕКА МНОГУ МЕ ЗБОРУВААТ ПОДОБРО ИЛИ САКОВО ШТО ПРЕДНО МНОГУ МИ ПОКАLDЕЛЕ ПОДОБРО ИЛИ САКОВО ШТО ПРЕДНО МНОГУ ДА МИ ИМАМЕ Убава многу ми рече дека имам едно Убава многу ми рече еден ден Убава многу ми рече дека имам еден ден како Убава многу ми рече дека имам еден ден како овој Убава многу ми рече дека имам еден ден како овој ПРЕДНО МНОГУ ДА МИ ПРЕКААМ ОВОЈ ОД ОВОЈ ДЕН ДЕН КАКО ОВА ВО ОВА ДЕН КАКО ОВА ВО ОВОЈ ПОДЕЛЕН ДЕН КАКО ОВОЈ ВО ОВОЈ ПОСЕБНИОТ ПАТ ДЕН КАКО ОВОЈ ВО ОВОЈ ПОСЕБНИОТ ИСТАВ СО ДЕН КАКО ОВОЈ ВО ОВОЈ ПОСЕБНИОТ ИСТАВ СО НАШИОТ ПАТИКУЛАРНО Истегнување со нашето ПАТИКУЛАРНО ИСТРАЕ СО НАШИОТ ЛУД ПАТИКУЛАРНО Истегнување со нашиот ладен фронт ПАТИКУЛАРНО Истегнување со нашиот ладен пред ПАТИЧНО ИСТРАУВАЕ СО НАШИОТ СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ПАТИКАЛНО Истегнување со нашиот ладен фронт што се движеше низ ПАТИКАЛНО Истегнување со нашиот ладен фронт што се движеше низ А. СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ПРЕКУ А. СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ДЕНЕС СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ПО ДЕН ИЛИ СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ПО ДЕН ИЛИ ТОЛКУ СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ПРЕДЕН ДЕН ИЛИ ПРЕД СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ПРЕКУ ДЕН ИЛИ ПРЕД ДОНЕСУВАЕ СТУДЕН ПРЕДЕН ОТ ШТО ДВИЕ ПРЕДЕН ДЕН ИЛИ ПРЕД ДОНЕСУВАЕ ОВА ДЕН ИЛИ ПРЕДОНЕСЕНО ОВА ДЕН ИЛИ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ГО ОВОЛЕМИНО ДЕН ИЛИ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ГО ОВОЈ ЗГОЛЕМЕНО ВРЕМЕ ДЕН ИЛИ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ГО ОВОЈ ЗГОЛЕМЕН ВРЕМЕ ДЕНЕС. ОГРАМНА ВРЕМЕТО ДЕНЕС. ОГРАМНА ВРЕМЕТО ДЕНЕС. СИНО ОГРАМНА ВРЕМЕТО ДЕНЕС. СИНО НЕБО СИНО НЕБО СИНО НЕБО DEW СИНО НЕБО ПОЧНАТ ПОЕН СИНО НЕБО ПОКРИВИ ТЕМПЕРАТУРИ НА ПОЕНИ СИНО НЕБО ПОКРИВИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА ВО СИНО НЕБО ПОКРИВИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА ВО ПОКРИВИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА ВО ПОКРИВАЈТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА ВО 50-те ПРЕСМЕТУВАЈТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА НА 50 ДЕЛ ПРЕСМЕТУВАЈТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА ОД 50 СТЕПЕНИЕ. 50 степени 50 степени ТОА Е 50 степени ТОА Е А. 50 степени ТОА Е МНОГУ 50 степени ТОА Е МНОГУ УБАВО 50 степени ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВО 50 степени ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВО ВОЗДУХ ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВО ВОЗДУХ ТОА Е МНОГУ УБАВ СВЕТОВО SЕ ЈУГ ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВЕIRЕТО ЈУГО ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВО ВОЗДУХ јужно од ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВ ВОЗДУХ јужно од езерото. Јужно од езерото. Јужно од езерото. НО Јужно од езерото. НО ДВА Јужно од езерото. НО ДВА ПОЕНИ Јужно од езерото. НО ДВЕ ПОЕНИ НА СЕВЕР Јужно од езерото. НО ДВЕ ПОЕНИ СЕвер од Јужно од езерото. НО ДВЕ ПОЕНИ СЕверно од НО ДВЕ ПОЕНИ СЕверно од НО ДВЕ ПОЕНИ СЕвер од езерото АМА ДВА ПОЕНИ СЕРКО ОД ЕЗЕРОТО НО ДВЕ ПОЕНИ СЕГА СЕГА ОД ЕЗЕРОТО НО ДВЕ ПОЕНИ СЕГАРСКО ОД ЕЗЕРОТО СЕ ВЛЕЧЕНИ НО ДВЕ ПОЕНИ СЕверно од езерото биле во НО ДВЕ ПОЕНИ СЕВЕРНО ОД ЕЗЕРОТО СЕ БИЛЕ ВО 30-тите НО ДВЕ ПОЕНИ СЕВЕРНО ОД ЕЗЕРОТО СЕ ИЗВЕСТУВААТ ВО 30-тите И ЕЗЕРОТО БИЛЕ ВО 30-тите и ЕЗЕРОТО СЕ ИМАЛЕ во 30-тите и 40-тите години од минатиот век ЕЗЕРО ДЕНЕС СЕ ИМАЛЕ ВО 30-тите и 40-тите години. 40-ти ДЕНЕС. 40-ти ДЕНЕС. ПА 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА СУВО 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА СУВА АКО 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА СУВА АКО СТЕ 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА СУВА АКО СЕ СЕВЕР 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА СУВА АКО СТЕ СЕверно ПА ЕКСТРА СУВА АКО СТЕ СЕверно ТОЛКУ ЕКСТРА СУВА АКО СТЕ СЕверно од езерото ПА ЕКСТРА СУВА АКО СЕ СЕГО ОД ЕЗЕРОТО ПОНТХАРТЕРАН ПА ЕКСТРА СУВА АКО СЕ СЕВЕР ОД ПАНТХАРТЕРИНОТ ЕЗЕРО И ТОЛКУ ЕКСТРА СУВ АКО СЕ СЕВЕР ОД ЕЗЕРОТО ПОНТЦАРТЕРИН И ЕЗЕРО ЕЗЕРО ПАНТЦАРТЕРИН И ЕЗЕРО ЕЗЕРО ПАНТЦАРТЕРИН И ЕЗЕРО ПОВЕЕ ЕЗЕРО ПАНТЦАРТЕРИН И ЕЗЕРО ПОВЕЕ ПАВЛИ. ПОВЕЕ ПАВЛИ ПОВЕЕ ПАВЛИ Седумдесет ПОВЕЕ ПАВЛИ СЕДУМДЕСЕТ И ПЕТ ПОВЕЕ ПАВЛИ СЕДУМЕТЕ ПЕТПРАВО ПОВЕЕ ПАВЛИ СЕДУМЕТЕ ПЕТТО ПРАВО СЕГА ПОВЕЕ ПАВЛИ СЕГА СЕ СЕДУМЕТЕ ПЕТ ПРАВА ПОВЕЕ ПАВЛИ СЕДУМ И ПЕТ ПРАВА СЕГА СЕ НАШИ СЕДУМ И ПЕТ ПРАВА СЕГА СЕ НАШИ СЕДУМ СЕДУМ ПЕТ ПРАВА СЕГА СЕ СРЕДНИ СЕДУМ СЕДУМ ПЕТТО ПРАВО СЕГА СЕ СРЕНИ НАТИВИ ВИСОКИ СЕДУМ СЕДУМ ПЕТТО ПРАВО СЕГА СЕ СВОЈАТА СРЕДНА ВИСОКА СЕДУМ СЕДУМ ПЕТТО ПРАВО СЕГА СЕ СВОЈАТА СРЕДНА ВИСОКА Е 80 СЕДУМ СЕДУМ ПЕТТО ПРАВО СЕГА СЕ НАШЕТО СРЕДНО ГОЛЕМО Е 80 АТ СЕДУМ СЕДУМ ПЕТТО ПРАВО СЕГА СЕ НАШИОТ СРЕДНО ВИСОК 80 Е ОВА СРЕДНА ВИСОКА Е 80 ОВА СРЕДНА ГОЛЕМА Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН СРЕДНА ГОЛЕМА Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН ВО СРЕДНАТА ВИСОКА Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН ВО СРЕДНА ВИСОКА Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН ГОДИНА СРЕДНАТА ГОЛЕМА Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН ГОДИНАТА И СРЕДНОТО ВИСОКО Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН ГОДИНАТА И НИЕ СРЕДНАТА ВИСОКА Е 80 СО ОВОЈ ПОГОДВА ВО ГОДИНАТА И УДИМЕ СРЕДНАТА ВИСОКА Е 80 НА ОВОЈ ПОЕН ГОДИНАТА И УПОТРЕБАМ 86 ПОЕН ГОДИНАТА И УПОТРЕБАМ 86 ПОЕН ВО ГОДИНАТА И УПОТРЕБУВАМЕ 86 ВО ТОЧКА ЗА ГОДИНАТА И УПОТРЕДИМЕ 86 ВО НОВО ПОЕН ЗА ГОДИНАТА И УПОТРЕБАМ 86 ВО NEWУ ОРЛЕАН ТОЧКА ЗА ГОДИНАТА И УПОТРЕБАМ 86 ВО NEWУ ОРЛЕАН ТОЧКА ВО ГОДИНАТА И ХИТИРАМ 86 ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ТОЧКА ЗА ГОДИНАТА И УПОТРЕДИМЕ 86 ВО NEWУ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКОТ. ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И УБАВА ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И прилично добра ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И прилично добра мешавина ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И прилично добра мешавина како ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И прилично добра мешавина како И прилично добра мешавина како И прилично добра мешавина како температурата И прилично добра мешавина КАКО Е ТЕМПЕРАТУРАТА И прилично добра мешавина, бидејќи температурата е убава И прилично добра мешавина како температурата е прилично униформ ТЕМПЕРАТУРАТА Е УДИСНА УНИФОРМА ТЕМПЕРАТУРАТА Е УБАВО ЕДИНСТВЕНО БЛАГОДАРИЈА ТЕМПЕРАТУРАТА Е УБАВО ОБЕДИНЕТЕ БЛАГОДАРАМ ТЕМПЕРАТУРАТА Е ПРИЧИТЕНА УНИФОРМА БЛАГОДАРАМ НА ТЕМПЕРАТУРАТА Е прилично униформна благодарение на ветрите ТЕМПЕРАТУРАТА Е прилично униформа, благодарение на витрините за кои ТЕМПЕРАТУРАТА Е прилично униформа, благодарение на виндовите кои ги има БЛАГОДАРАМ НА ВЕНТИТЕ КОИ ИМААТ БЛАГОДАРАМ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА БЛАГОДАРАМ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА САМО БЛАГОДАРАМ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА САМО А. БЛАГОДАРАМ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА САМО МАЛКУ БЛАГОДАРАМ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА САМО МИЛИЦА БЛАГОДАРИМЕ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА САМО МАЛКУ БРЗО ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МНОГУ БЕСНО ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МЕСТО ДЕНЕС ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МЕСТО БЕСНО ДЕНЕС ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МИСЛО ДЕНЕС ДОНЕСЕН ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МИСЛО БЕСНО ДЕНЕС ДО ОБВЕНИ ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МНОГУ БЕСНО ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10 ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МИСЛО БЕСНО ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10 ИЛИ ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МНОГУ БЕЗО ДЕНЕС ДО 10 ОД 12 ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10 ИЛИ 12 ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10 ИЛИ 12 МИЛИ ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10 ИЛИ 12 МИЛИ ПЕР ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10 ИЛИ 12 МИЛИ НА ЧАС. МИЛИ ЗА ЧАС. МИЛИ ЗА ЧАС. ОВА МИЛИ ЗА ЧАС. ОВАА ВЕЧЕР МИЛИ ЗА ЧАС. ОВОЈ ВЕЧЕР ГЛЕДА МИЛИ ЗА ЧАС. ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ТЕМПЕРАТУРИ ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ДОБИВАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ВЛЕГУВАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГУВААТ ВО ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА ДА ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА МЕНЕ ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА МЕ ОВА ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА МЕ ОВА WЕ ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА МЕ ОВА EVЕ НАВИСТИНА ПА МЕ ОВА EVЕ НАВИСТИНА ЗА ДА МЕ ОВА НАВИСТИНА ЗА ДА МЕ ОВА НАВИСТИНА BEЕ СЕ ДОБИЕ ЗА ДА МЕ ОВА НАВИСТИНА BEЕ СЕ ДОБИВА А ПА МЕ ОВА НАСТАНО ILLЕ ДОБИЕ МАЛКУ ЗА ДА МЕ НАВИСТИНА ОВА Е БИДЕ МИЛИЦА ЗА ДА МЕ НАВИСТИНА ОВА Е ДОБИЕ МАЛИЦА ЗА ДА МЕ НАВИСТИНА ОВА НАВИСТИНА AЕ СЕ ДОБИЕ МАЛКУ МИЛКА НА ДОБИЕТЕ МАЛИЦА ЗА МАЛИ ДОБИЕТЕ МАЛИЦА НА КУЛ ДОБИЕТЕ МАЛИЦА ОД КОУЛ СТРАНАТА. КОУЛ САЈД. КОУЛ САЈД. НЕКОИ КОУЛ САЈД. НЕКОИ ОД КОУЛ САЈД. НЕКОИ ВАС КОУЛ САЈД. НЕКОЈ ВАШ МОAYЕ КОУЛ САЈД. НЕКОЈ ОД СЕ НЕ МОЕ КОУЛ САЈД. НЕКОЈ ВАШ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ НЕКОЈ ВАШ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ НЕКОЈ ВАШ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТЕ ОВА НЕКОИ ВАШИ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА КОУЛ НЕКОИ ВАС МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА КОЛУ НО НЕКОЈ ВАШ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА ОЛОУВАЕ, АМА НЕКОИ ВАШИ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА КОУЛ, НО ГОЛЕМАТА НЕКОИ ВАШИ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА КОУЛ, АМА ЗА ГОЛЕМОТО НЕКОИ ВАШИ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА КОУЛ, АМА Е ГОЛЕМОТО ОВАА КУЛ НО ГОЛЕМОТО Е ОВАА КУЛ НО ГОЛЕМОТО Е ТОА ОВАА КОУЛ НО ГОЛЕМОТО Е ТОА СОВЕЧЕР ОВАА КУЛ, НО ГОЛЕМАТА ОСНОВА Е ВЕЧЕРВА ОВАА КУЛ, НО ГОЛЕМАТА ОСТА Е ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА ОВАА КОУЛ НО ГОЛЕМОТО Е ШТО VЕ ВЕЧЕРВИ ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА Е ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА НЕМА ТОА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ ТОА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ КАКО ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ ТОЛКУ ЧИЛИ ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ ПОСЛЕДНО ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ ПОСЛЕДНО КАКО ШТО ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ ПОСЛЕДНО КАКО ОВА НЕ БИДЕТЕ СМЕТНО како што сме ние НЕ БИДЕТЕ ПОСЛАВНО КАКО ШТО СЕ ЧУВАВЕМЕ НЕ БИДЕТЕ ПОСЛАВНО КАКО ШТО СЕ ЧУВАМЕ НЕ БИДЕТЕ СМЕТНО КАКО ШТО СЕ ЧУВАМЕ НЕ БИДЕТЕ ДЕКОЛКУ ЧИЛИ КАКО ШТО СЕ ЧУВАМЕ РАНО НЕ БИДЕТЕ ПОСЛАВНО КАКО ШТО СЕ ЧУВАМЕ РАНО ОВА НЕ БИДЕТЕ ПОСЛАВНО КАКО ШТО СЕ ЧУВАМЕ РАНО ОВАА УТРО СТАВЕТЕ СЕ РАНО ОВОА Утро СТАВЕТЕ СЕ РАНО ОВОА Утро ИЛИ СТАВЕТЕ СЕ РАНО ОВОЈ УТРО ИЛИ ПОСЛЕДНО СТАВЕТЕ СЕ РАНО ОВОА УТРО ИЛИ ПОСЛЕДНА НО. ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. СЕВЕР ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. СЕВЕРЕН брег ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. СЕВЕРЕН брег ДОЛИ ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. СЕВЕРНИОТ брег ДОЛИ WЕ ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. NORTHЕ БИДЕ ДОЛИ НА СЕВЕРСКИОТ брег ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. ДОЛ BEИТЕ НА СЕВЕРНИОТ брег ILLЕ БИДАТ ВО ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. ДОЛИТЕ НА СЕВЕРНИОТ брег BEЕ БИДАТ ВО ДОЛИТЕ НА СЕВЕРНИОТ брег BEЕ БИДАТ ВО ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ ВО 50-тите ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ И ВО 50-тите ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ И ИСТЕКО ОД 50-тите ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ И ВО 50-СЕ И СЕ ТИЕ ДОЛ NORTHИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ И ВО 50-ТИ СЕ ВИДОВИ ЛУДИ ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ И ВО 50-тиИ ИЗВИСНИК ЗА КОЛО ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег ARЕ БИДАТ ПРЕДЕН ОД ВЕЧЕРИТЕ 50-тина 50-тина години, исто така, вид на ладење за рано 50-тина години, исто така, вид на ладење за рана недела 50-тина ИСТОКОЛ КОЛОР ЗА РАНА НЕДЕЛА НО 50-тина ИСТОКОЛ КОЛОР ЗА РАНА НЕДЕЛА НО НЕ 50-тина ИСТОКОЛ КОЛОР ЗА РАНА НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ 50-тина години исто така вид на ладење за рана недела, но не сите 50-тина години, исто така, вид на ладење за рана недела, но не сето тоа чили НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ ТАА ЧИЛИ НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ ШТО СЕ ЧИЛИ СПОРЕДИ НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ КОИ СЕ ЧИЛИ СПОРЕДУВААТ НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ ШТО ЧИЛИ СЕ Споредуваат со ова НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ ШТО ЧИЛИ СЕ Споредуваат со ова утро НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ ШТО ЧИЛИ СЕ Споредуваат со ова утро каде што Во споредба со ова утро од каде Во споредба со ова утро каде и да сме Во споредба со ова утро каде што имавме Во споредба со ова утро каде што имавме некои Во споредба со ова утро, каде што имавме некакво горе Во споредба со ова утро, каде што имавме некакви горе 40-ти СПОРЕДУВАНО ОВОА УТРО КАДЕ ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СЕ Во споредба со ова утро од каде сме имале некакви горе 40-ти ИМАМЕ НЕКОИ ГОРЕНИ 40-ти ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОКОЛУ 50 ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40-ДО ОКОЛУ 50 И ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОКОЛУ 50 И ЈУГ ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОКОЛУ 50 И ЈУГО ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОД 50 И ЈУГ ОД ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОКОЛУ 50 И Јужно од езерото ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОКОЛУ 50 И ЈУГО НА ВОЛЈАТА НА ЕЗЕРОТО 50 И ЈУГО ОД ЕЗЕРОВНАТА ВОЛЈА 50 И ЈУГО ОД ЕЗЕРОТ ВЕBAНО Е 50 И ЈУГО ОД ЕЗЕРОТ ВЕBAНО САМО 50 И Јужно од езерото веројатно ќе остане само 50 И ЈУГО ОД ЕЗЕРОТ ВЕBAНО Е ОСТАНАТ САМО ВО 50 И ЈУГО ОД ЕЗЕРОТ ВЕBAНО Е ОСТАНАТ САМО ВО ВЕ PROНО САМО ОСТАНАТ ВО ВЕBAНО САМО ОСТАНЕТЕ НА СРЕДНО ВЕBAНО САМО ОСТАНЕТЕ СО СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ВА PROНО САМО ОСТАНЕТЕ ВО СРЕДНИОТ 60-ти ВЕЧЕРВА ВА PROНО САМО ОСТАНЕТЕ СО СРЕДНИТЕ 60-ти ВЕЧЕРВА ВА PROНО САМО ОСТАНЕТЕ СО СРЕДНИТЕ 60-тиИ години за пониско ниво. СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА. СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА. ЈАСНО СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА. ЈАСНО НЕБО СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА. ВЕЧЕРВА ЈАСНО НЕБО СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА. ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА. ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ГО ПРАВИ ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ГО ПРАВИ ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ПОГЛЕДНЕ ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ВИСТИНА ВИСТИНА ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ИЗГЛЕДУВА НАВИСТИНА ПРЕКРАСНО ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ВО ВЕЧЕРВА ПОГЛЕДНЕ НАВИСТИНА ПРИЈАТНИ ПОГЛЕДНЕТЕ ВЕЧЕРВА НАВИСТИНА ПОГЛЕДНЕТЕ ВЕЧЕРВА НАВИСТИНА и ПОГЛЕДНЕТЕ ВЕЧЕРВА НАВИСТИНА и рано ПОГЛЕДНЕТЕ НАВИСТИНА ПРИЈАТНИ ВЕЧЕРВА И РАНА УТРЕ. И РАНО Утре. И РАНО Утре. 50S И РАНО Утре. 50S И И РАНО Утре. 50-ти и 60-ти И РАНО Утре. 50-ти и 60-ти години до И РАНО Утре. 50-ти и 60-ти да започне И РАНО Утре. 50-ти и 60-ти години за да започнете со И РАНО Утре. 50-ти и 60-ти години за да започнете со недела 50-ти и 60-ти години за да започнете со недела 50-ти и 60-ти години за да започнете со недела наутро 50-ти и 60-ти години за да започнете со процедурата во утринските часови 50-ти и 60-ти години за да започнете со процесот на утро и 50-ти и 60-ти години за да започнете со процедурата во утринските часови и од 50-ти и 60-ти години за да започнете со процесот на утро и од утре УТРЕСЕН ПРОЦЕС И Утре УТРЕСЕН ПРОЦЕС И СО УТРЕ ПОпладне УТРЕСЕН ПРОЦЕС И СО УТРЕ ПОПЛАЕ Е СЕ ОБЕДИНЕТЕ УТРЕСЕН ПРОЦЕС И СО УТРЕ ПОЦЕДЕН Е БИДЕМЕ УТРЕСЕН ПРОЦЕС И СО УТРЕ ПОПЛАГО Е БИДЕМЕ NYУЈРИ УТРЕСЕН ПРОЦЕС И УТРЕ ПОПЛАГО Е БИДЕМЕ NYУЈРИ 84 УТРЕСЕН ПРОЦЕС И СО УТРЕ ПОПЛАГО Е БИДЕМЕ NYУЈРИ 84 ИЛИ ПОпладне ќе бидеме NYујри 84 ИЛИ ПОпладне ќе бидеме NYујри 84 ИЛИ ТОЛКУ ПОпладне ќе бидеме NYујри 84 ИЛИ ПАТ ПОпладне ќе бидеме NYујри 84 ИЛИ ПА ТОА ПОпладне ќе бидеме WEујри 84 ИЛИ ПАСЕЕ ПОПЛАДНЕ Е БИДЕМЕ NYУЈРИ 84 ИЛИ СО СРЕДНО ВИСОК ПОПЛАДНЕ NYЕ БИДЕМЕ SOУЈРИ 84 ИЛИ СО СРЕДНО ВИСОК ПОПЛАДНЕ NYЕ БИДЕМЕ NYУЈРИ 84 ИЛИ СО СРЕДНО ВИСОКО КАКО ИС ТАКА СРЕДНО ВИСОКО КАКО ЈАС ТАКА СРЕДНО ВИСОКО КАКО РЕЧАВ ТАКА СРЕДНО ВИСОКО КАКО РЕКАМ ОКОЛУ ТАКА СРЕДНО ВИСОКО КАКО РЕКАМ ОКОЛУ 80. КАА ОКОЛУ 80. КАIDА ОКОЛУ 80. НИЕ КАIDА ОКОЛУ 80. WEЕ КАА ОКОЛУ 80. WEЕ БИДЕМЕ КАА ОКОЛУ 80. WEЕ БИДЕМЕ ОДГО КАА ОКОЛУ 80. WEЕ БИДЕМЕ НАД Средно Е БИДЕМЕ ПОВЕЕ СРЕДНИ Утре ќе бидеме над просечните УТРЕ BEЕ БИДЕМЕ НАД СРЕДНИТЕ УТРЕ BEЕ БИДЕМЕ НАД Средно УТРЕ BEЕ БИДЕМЕ НАД СРЕДНО, ДАЛИ Е УТРЕ BEЕ БИДЕМЕ НАД Средно, ДОДЕКА СЕ уште УТРЕ И ДА СЕ УШТЕ УТРЕ И ДЕКА .Е БИДЕ УТРЕ И ДЕКА STЕ БИДЕ А. УТРЕ И ДЕКА BEЕ БИДЕ УБАВА УТРЕ И ДЕКА BEЕ БИДЕ УБАВ УБАВ УТРЕ И ДЕКА STЕ БИДЕ УБАВ УБАВ ДЕН. БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден. БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден. ТИ БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден. МОЖЕШ БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден. Можеби ќе забележите БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден. Може да забележите влажност БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден. МОAYЕ ДА ЗАГЛЕДАТЕ ИЗВОР НА ВЛАГОСТ МОAYЕ ДА ЗАГЛЕДАТЕ ИЗВОР НА ВЛАГОСТ МОAYЕ ДА ЗАБЕЛЕТЕТЕ ИЗРАГУВАЕ НА ВЛАГОСТА МОAYЕ ДА ЗАБЕЛЕЕТЕ ИЗРАБОТУВАЕ НА ВЛИЧНОСТА МОAYЕ ДА ГО ЗАБЕЛЕЕТЕ ИСТРАУВАЕ НА ВЛИЧНОСТ МОAYЕ ДА ГО ЗАГЛЕДАТЕ ИСТАПУВАЕТО НА ВЛИЧНОСТА МОAYЕ ДА ГО ЗАГЛЕДАТЕ ИСТРАУВАЕТО НА ВЛАГОСТ ВО МАКЕДОТ МОAYЕ ДА ГО ЗАГЛЕДАТЕ ИЗВАДНОСТА НА ВЛАГОСТ ВО МИЛИЦА ДО КРАЈОТ МОAYЕ ДА ГО ЗАГЛЕДАТЕ ИЗВИСУВАЕТО НА ВЛАГОСТ ВО МИЛИЦА ДО КРАЈОТ НА МОAYЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ИЗРАБОТУВАЕ НА ВЛАГОСТ ВО МАЛИЦА ДО КРАЈОТ НА МОAYЕ ДА ГО ЗАГЛЕДАТЕ ИЗВИСНОСТА НА ВЛАГОСТ ВО МИЛИЦА ДО крајот на денот УШТЕ ПО КРАЈ НА ДЕНОТ ПО МАЛКУ ДО КРАЈОТ НА ДЕНОТ ПО КОЛКУ ДЕНОТ КОЈ'Е БИДЕ ДО МАЛКУ ДО КРАЈОТ НА ДЕНОТ ITЕ БИДЕ А. УШТЕ БИТ ДО КРАЈОТ НА ДЕНОТ BEЕ БИДЕ БИТ УШТЕ ПО МАЛКУ ДО КРАЈОТ НА ДЕНОТ ITЕ БИДЕ МЕITУ ПОТЕЛ УШТЕ ПО МИР ОД КРАЈОТ НА ДЕНОТ BEЕ БИДЕ МЕITУ ПОТЕЛ НО УШТЕ ПО ПОВЕЕ НА ДЕНОТ BEЕ БИДЕ ПОСТАПКО ПОСТАПКО АМА'Е СЕ BEЕ БИДЕ ПОСЕКОЛКУ ПОСТАПКО АМА BEЕ БИДЕ МЕ BУ ПОПЛОНО, АМА СЕ УШТЕ BEЕ БИДЕ ПОСЕКОЛКУ ПОПЕЛО, АМА СЕ уште ќе имаме BEЕ БИДЕ МЕARУ ПОПЛОЕ НО СЕ уште ќе имаме многу BEЕ БИДЕ ПОСЕКОЛКУ ПОПЛОНО, АЛИ СЕ уште ќе имаме многу BEе биде малку потопло, но сеуште ќе имаме многу сонце. BEЕ БИДЕ ПОСЕКОЛКУ ПОПЛОНО, АЛИ СЕ уште ќе имаме многу сонце и СЕ уште имаат многу сонце и СЕ уште имаат многу сонце и навистина УШТЕ ИМАТЕ МНОГУ сонце и навистина тоа СЕ уште има многу сонце и навистина треба Сè уште има многу сонце и навистина треба да се уште Сè уште има многу сонце и навистина треба да се уште УШТЕ ИМАТЕ МНОГУ сонце и навистина треба да се уште НАВИСТИНА ТРЕБА ДА БИДЕ САМО НАВИСТИНА ТРЕБА ДА БИДЕ САМО НАВИСТИНА ТРЕБА ДА БИДЕ САМО МНОГУ НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ САМО САМО ДА БИДЕ МНОГУ ПРИЈАТНИ НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕБЕ ДА БИДЕ МНОГУ ПРИЈАТНО СОРТИРАЕ НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ САМО САМО ДА БИДЕ МНОГУ ПРИЈАТНО СОРД НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ САМО САМО ДА БИДЕ МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПОСЛЕ МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ТОА ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ТОА ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ОВОЈ ПОНЕДЕЛНИК ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ОВОЈ ПОНЕДЕЛНИК И ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ОВОЈ ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ОВОЈ ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ОВОЈ ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИЧКИ СМЕ НАЧИН ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК СМЕ ПАТ ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК ДА ​​СЕ ПОДАРУВАМЕ ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕТЕ ВО НА ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕМЕ ВО СРЕДНОСТА ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕТЕ ВО СРЕДНИТЕ 80-ти ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕТЕ ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕМЕ ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И тогаш ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕТЕ ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И ТОГАШ ЈАС ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И ТОГАШ ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И тогаш имам ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И ТОГАШ ИМАМ ТЕМПЕРАТУРИ ВО СРЕДНАТА 80-та И ТОГАШ ВЕ HAНО ИМАМ ТЕМПЕРАТУРИ ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕНО ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕBAНО ОКОЛУ ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕЧНО ОКОЛУ 85 ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕЧНО ОКОЛУ 85 ИЛИ ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕЧНО ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕBAНО ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕЧНО ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕBAНО ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИН ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИН ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИН низ ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИНИ ОД ОВА ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИНИ ПРЕКУ ОВА ДОАА ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИНИ ОД ОВАА ИДНИНА РАБОТА. Низ оваа наредна работна недела. Низ оваа наредна работна недела. И Низ оваа наредна работна недела. И САМО Низ оваа наредна работна недела. И САМО ДА Низ оваа наредна работна недела. И САМО ДА ПОГЛЕДНЕТЕ Низ оваа наредна работна недела. И САМО ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ Низ оваа наредна работна недела. И САМО ДА ГИ ГЛЕДАМ ОВИЕ И САМО ДА ГИ ГЛЕДАМ ОВИЕ И САМО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕМЕ ВО СРЕДНИТЕ И САМО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОНИТЕ СРЕДНИ ВРВИ, И САМО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕМЕ ОНИТЕ СРЕДНИ ВИСОКИ, СМЕ И САМО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕМЕ ОНИТЕ СРЕДНИ ВИСОКИ, НЕ СМЕ И САМО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕМЕ ОНИТЕ СРЕДНИ ВИСОКИ, НИЕ НЕ СМЕ СРЕДНИ ВИСОКИ, НИЕ НЕ СМЕ СРЕДНИ ВИСОКИ, НЕ СМЕ ПОДАЛКУ СРЕДНИ ВРВИ, НЕ СМЕ ПОДАЛКУ ОД СРЕДНИ ВИСОКИ, ОД НОЕМВРИ НЕМАМЕ ДАЛИ СРЕДНИ ВИСОКИ, НЕМАМЕ СЕГА ОД НОЕМВРИ СРЕДНИ ВИСОКИ, НЕ СЕГА КОГА НЕМАМЕ ДАЛИ ОД НОЕМВРИ СРЕДНИ ВРВИ, НЕМАМЕ СЕГА ОД НОЕМВРИ КОГА ДАЛЕ ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СЕ СРЕДНО ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СЕ МЕСЕЕТО ВИСОК ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА Е СРЕДНОТО ВИСОКО ДАЛИ ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СЕ СРЕДНОТО ВИСОКО ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СЕ СРЕДНОТО ВИСОКО ВО ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СРЕДНОТО ВИСОКО Е ВО 70-тите ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СЕ ПРОСЕЧНИОТ ВИСОК е во 70-тите години на минатиот век СРЕДНОТО ВИСОКО Е ВО 70-тите години ЗА СРЕДНА ВИСОКА Е ВО 70-тите години ЗА СРЕДНА ВИСОКА Е ВО 70-тите години за ново СРЕДНА ВИСОКА Е ВО 70-тите години за новиот Орлеан СРЕДНА ВИСОКА СЕ ВО 70-тите години за областа на нови Орлеани. Областа НОВ ОРЛЕАН. Областа НОВ ОРЛЕАН. НАВИСТИНА Областа НОВ ОРЛЕАН. НАВИСТИНА WEЕ СЕ ОБЕДИНЕМЕ Областа НОВ ОРЛЕАН. НАВИСТИНА WEЕ ДОБИЕМЕ Областа НОВ ОРЛЕАН. НАВИСТИНА, GЕ ВЛЕГИМЕ Областа НОВ ОРЛЕАН. НАВИСТИНА, GЕ ВЛЕГИМЕ ВО ТОА НАВИСТИНА, GЕ ВЛЕГИМЕ ВО ТОА НАВИСТИНА, GЕ ВЕДИМЕ ВО ОВАА РАЗЛИКА НАВИСТИНА, GЕ СТЕГНЕМЕ ВО ОВОА СТРАНА КАДЕ НАВИСТИНА, ETЕ ВЛЕГИМЕ ВО ОВОЈА РАЗЛИКА КАДЕ НАШИОТ НАВИСТИНА, ETЕ ВЛЕГИМЕ ВО ОВОЈА РАЗЛИКА КАДЕ НАШИТЕ СРЕДНИ НАВИСТИНА, GЕ СЕ ВЛЕЧИМЕ ВО ОВАА РАСТА КАДЕ НАШИОТ СРЕДНО ВИСОК НАВИСТИНА, GЕ ВЛЕГИМЕ ВО ОВОЈ опсег КАДЕ Е НАШАТА СРЕДНА ВИСОКА ИСПИТУВАЈТЕ КАДЕ Е НАШЕТО СРЕДНО ВИСОКО ИСПИТУВАЈТЕ КАДЕ СЕ НАШЕТО СРЕДНО ВИСОКО ИСПИТУВАЈТЕ КАДЕ СЕ НАШЕТО СРЕДНО ВИСОКО ИСПИТУВАЈТЕ КАДЕ НАШИОТ НАСИСЕН ВИСОК е во низок ИСПИТУВАЈТЕ КАДЕ НАШИОТ просечен висок е во ниските 60-ти. ВО НИСКИТЕ 60-ти. ВО НИСКИТЕ 60-ти. ТОА ВО НИСКИТЕ 60-ти. САМО ВО НИСКИТЕ 60-ти. ТОА САМО ВО НИСКИТЕ 60-ти. ТОА САМО НЕ ЗВУЧИ ВО НИСКИТЕ 60-ти. ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО ТОА САМО НЕ ЗВУЧУВА ПРАВО ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО НА ОВА ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО НА ОВОЈ ПОЕН ТОА САМО НЕ ЗВУЧУВА ПРАВО НА ОВОЈ ПОГЛЕД ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО НА ОВОЈ ПОГОТ НА ГОДИНАТА. НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА. НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА. ЗАПОМНЕТЕ НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА. ЗАПОМНЕТЕ СЕ НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА. ЗАПОМНЕТЕ СЕ ТЕШКОТО НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА. Запомнете ги вашите тешки палта НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА. Запомнете ги вашите тешки палта и Запомнете ги вашите тешки палта и Запомнете ги вашите тешки палта и работи Запомнете ги вашите тешки палта и работи како Запомнете ги вашите тешки палта и работи како што ЗАПОМНЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ТЕШКИ палта и РАБОТИ КАКО НИЕ ЗАПОМНЕТЕ ГО ВАШИТЕ ТЕШКИ палта и РАБОТИ КАКО ШТО САМО РАБОТИ КАКО ШТО САМО РАБОТИ КАКО ШТО САМО НЕ СМЕ РАБОТИ КАКО ШТО САМО НЕ Е ПОТРЕБНО РАБОТИ КАКО ШТО САМО НЕ ИМ ПОТРЕБНИ РАБОТИ КАКО САМО СЕГА НЕМАЛЕ ПОТРЕБНИ. СЕ уште не им требаше. СЕ уште не им требаше. НО СЕ уште не им требаше. АМА НАВИСТИНА СЕ уште не им требаше. НО НАВИСТИНА ТОА СЕ уште не им требаше. НО ИСТВЕРНО ТОА ВРЕМЕ СЕ уште не им требаше. НО СИГУМНО ТОА ВРЕМЕ ЈАС НО СИГУМНО ТОА ВРЕМЕ ЈАС НО ИСТВЕРНО ТОА ВРЕМЕ СМЕТАМ НО ИСТВЕРНО ТОА ВРЕМЕ СМЕТАМ НО ИСТВЕРНО ТОА ВРЕМЕ СЕ РАЗМИСЛУВАМ НО ИСТВЕРНО ТОА ВО ВРЕМЕТО МИСЛАМ ДА ОДАМ НО ИСТВЕРНО ТОА ВРЕМЕ ПОСТАВУВАМ ДА ДОЈДАМ. МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. НИЕ МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. НИЕ МИСЛИМЕ МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. МИСЛИМЕ ДА БАРААТ МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. МИСЛИМЕ ДА БАРАМЕ МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. МИСЛИМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. МИСЛИМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ТРОПИЦИТЕ МИСЛИМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ТРОПИЦИТЕ МИСЛИМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ТРОПИЦИТЕ МИСЛИМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ВО ТРОПСКИТЕ СЕ УШТЕ СМЕТАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ВО ТРОПСКИТЕ СЕ УШТЕ НЕСРЕНО МИСЛИМЕ ДА ГЛАВАМЕ ТРОПИЦИТЕ СЕ УШТЕ НЕСРЕНО ЗБОРУВААТ СЕ УШТЕ НЕСРЕНО ЗБОРУВААТ СЕ уште несреќно зборуваат за СЕ уште несреќно зборуваат за тоа СЕ уште несреќно зборуваат за тоа СЕ уште несреќно зборуваме за тоа како нас СЕ уште несреќно зборуваме за тоа како што се добиваме СЕ уште несреќно зборуваме за тоа како што влегуваме СЕ уште несреќно зборуваме за тоа како што влегуваме во ЗА ТОА КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО ЗА ТОА КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО ВТОРИОТ ЗА ТОА КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО ВТОРИОТ ПОЛОВ ЗА ТОА КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО ВТОРИОТ ПОЛОВ ЗА ТОА КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО ВТОРИОТ ПОЛОВ ОКТОМВРИ. ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. НИЕ ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. НИЕ ИМАМЕ ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. ИМАМЕ ДВЕ ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. Имаме две места ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. НИЕ НЕМАМЕ ДВЕ СПОТ ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. ИМАМЕ ДВЕ МЕСТИ НИКОГА ИМАМЕ ДВЕ МЕСТИ НИКОГА Имаме две места ниту од овие ИМАМЕ ДВЕ СПОТИ НИТУ ОД ОВИЕ ГЛЕДАА ИМАМЕ ДВЕ МЕСТИ НИКОГА ОД ОВИЕ ГЛЕДААТ ИМАМЕ ДВЕ МЕСТИ НИКОГА ОВИЕ БАРАЕ КАКО ИМАМЕ ДВЕ МЕСТИ НИКОГА ОВИЕ БАРАЕ КАКО ОДИ ОВИЕ БАРАЕ КАКО ОДИ ОВИЕ БАРААТ КАКО ШТО ОДИМЕ ОВИЕ БАРААТ КАКО GЕ ДОНЕСЕ ОВИЕ БАРААТ КАКО GЕ БИДЕ СЕКОГАШ ОВИЕ БАРААТ КАКО GЕ ДОНЕСЕ НЕКОИ Влијанија ДА СЕ донесете какви било влијанија ДА ДОНЕСЕТЕ какви било влијанија ДА BR донесат какви било влијанија на Луизијана. ДО ЛУИЗИАНА. ДО ЛУИЗИАНА. НО ДО ЛУИЗИАНА. НО САМО ДО ЛУИЗИАНА. НО САМО ДО ДО ЛУИЗИАНА. НО САМО ДА ЗБОРУВАМ ДО ЛУИЗИАНА. НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА ДО ЛУИЗИАНА. НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА НИВ, НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА НИВ, НО САМО ДА ЗБОРУВАМ ЗА ОВА, ОВА НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА ОВА, ОВОЈ НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА ОВА, ОВОЈ ВАС НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА ОВА, ОВОЈ МО CЕ НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА НЕГО, ОВОЈ МО CЕ ДА ГИ ВИДИТЕ НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА НЕГО, ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА НЕГО, ОВОЈ МО CЕ ДА ГИ ВИДИТЕ АКО ТИ ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ АКО ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО ГЛЕДАТЕ ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО ГЛЕДАТЕ ВО САТЕЛИТОТ ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО ГЛЕДАТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА, ПОГЛЕДНЕТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА, ПОГЛЕДНЕТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА, НЕКОИ ПОГЛЕДНЕТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА, НЕКОЈ РОТАЦИЈА ПОГЛЕДНЕТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА, НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА, НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК НА НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ГЛЕДАТЕ НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ГЛЕДАТЕ А. НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИТ НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ПОГОЛЕМИ НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ВИЛО ВРТ НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ПОДВИЕ СПИН ОКОЛУ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ ТОА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ ТАКОВ ДОЛГ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ ТАА НИСКА ПРИТИСОК ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ ЗА НИСКА ПРИТИСОК ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БЕШЕ ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БИЛ ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БИЛ НЕ ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БИЛ НЕ ТРОПИКАЛ ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БИЛ НЕ ТРОПИЧКИ ДОЛГ ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БЕЛ НЕТРОПИСКИ ДИСКА ПРИТИСОК БЕШЕ НЕ ТРОПИЧКА ДАСКА ПРИТИСОК БЕШЕ НЕ ТРОПИЧКИ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК. ЦЕНТАР. ЦЕНТАР. НО ЦЕНТАР. НО НИЕ ЦЕНТАР. НО МОAYЕ ЦЕНТАР. НО МОAYЕ ДА ГО ВИДИМЕ ЦЕНТАР. НО МОAYЕ ДА ГО ВИДИМЕ ЦЕНТАР. НО МОAYЕ ДА ГО ВИДИМЕ МО PНО НО МОAYЕ ДА ГО ВИДИМЕ МО PНО НО МОAYЕ ДА ГО ВИДИМЕ МОOSНО ДА СЕ РАЗВИРАМЕ. РАЗВОЈ РАЗВОЈ ИМА РАЗВОЈ ИМА РАЗВОЈ ИМА ВИСОК РАЗВОЈ ИМА ВИСОКА ШАНСА РАЗВОЈ ИМА ГОЛЕМА ШАНСА ЗА РАЗВОЈ ИМА ГОЛЕМА ШАНСА ЗА ТОА ИМА ГОЛЕМА ШАНСА ЗА ТОА Има голема шанса за тоа што се случува Има голема шанса за тоа што се случува во Има голема шанса за тоа што се случува во Има голема шанса за тоа што се случува во наредниот Има голема шанса за тоа што се случува во следниот пар ИМА ГОЛЕМА ШАНСА ОД СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ПАР СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ПАР СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ДЕН СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ПАР ДЕНА ВЕНО СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ДЕНЕС ВЕНО ОД СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ДЕНЕС ВЕBAНО ОД Утре СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ДЕНЕС ВЕBAНО ОД УТРЕ ИЛИ ДЕНА ВЕBAНО ОД УТРЕ ИЛИ ДЕНА ВЕBAНО ОД УТРЕ ИЛИ ПОНЕДЕЛНИК. ПОНЕДЕЛНИК. ПОНЕДЕЛНИК. И ПОНЕДЕЛНИК. И ТОА ПОНЕДЕЛНИК. И ТОА OUЕ БИДЕ ПОНЕДЕЛНИК. И ТОА WЕ БИДЕ ПОНЕДЕЛНИК. И ТОА WЕ БИДЕ ПОНЕДЕЛНИК. И ТОА WЕ БИДЕ ИМЕ И ТОА WЕ БИДЕ ИМЕ И ТОА LDЕ БИДЕ ИМЕ ЕПСИЛОН И ТОА LDЕ БИДЕ ИМЕТО ЕПСИЛОН И И ТОА LDЕ БИДЕ ИМЕТО ЕПСИЛОН И ТОГАШ И ТОА WЕ ГО ДОБИЕМЕ ИМЕТО ЕПСИЛОН И ТОГАШ НЕ И ТОА WЕ ГО ДОБИЕМЕ ИМЕТО ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ УШТЕ И ТОА WЕ ГО ДОБИЕМЕ ИМЕТО ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ УШТЕ ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ УШТЕ ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ уште го имаме ова ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ уште го имаме ова место ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ уште го имаме ова место ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ уште го имаме ова место што сме ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ уште го имаме ова место што го гледаме ОВОЈ СПЕТ ШТО ГЛЕДАМЕ ОВА СПОТ ВО ШТО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ СПЕТ КОЈ ГО ГЛЕДАМЕ ВО ОВОЈ СПЕТ КОЈ ГО ГЛЕДАМЕ НА ЗАПАД ОВОЈ СПЕТ КОЈ ГО ГЛЕДАМЕ НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ ОВОЈ СПЕТ КОЈ ГО ГЛЕДАМЕ НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ НО ОВОЈ СПЕТ КОЈ ГО ГЛЕДАМЕ НА ЗАПАДНАТА КАРИБА НО ТОА НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ТОА НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ГО ПОГЛЕДНЕ НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ГО ПОГЛЕДНЕ НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ГО ДА БИДЕ ТОА НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ГО ПОГЛЕДНУВА КАКО ОВОЈ НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ГО ПОГЛЕДУВА КАКО ДА ONEЕ ГЛЕДА КАКО ТОЈ ONEЕ ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕ WНО ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕНО ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕ WНО BEЕ БИДЕ УПРАВЕН ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕBAНО Е БИДЕ УПРАВЕН ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕНО Е БИДЕ УПРАВУВАНИ ДО ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕНО BEЕ БИДЕ ВОДИ НА СЕВЕР ВЕНО СЕ ВОДИТЕ НА СЕВЕР ВЕНО СЕ ВОДИТЕ НА СЕВЕР И ВЕНО СЕ ВОДИТЕ НА СЕВЕР И СЕВЕРИСТОК. И СЕВЕРИОСТОК. И СЕВЕРИОСТОК. ПА И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА ДАВАМ И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА ВИ ДАВАМ И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА ТИ ДАВАМ И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА ТИ ДАВАМ ИДЕА НА ТАКА САМО ДА ТИ ДАВАМ ИДЕА НА ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА ЗА ШТО ТАКА САМО ДА ТИ ПОДАРИМЕ ИДЕА ЗА ШТО НИЕ ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА ЗА ОНА ШТО МОTЕ ДА ПОМОЕМЕ ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА ЗА ОНА ШТО МОTЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА ЗА ОНА ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА ЗА ОНА ШТО МО MЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ СИТЕ ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ СИТЕ ШТО МО MЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ ЦЕЛО ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ СИТЕ НАЧИН ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ИЗЛЕЗЕМЕ СИТЕ НАЧИН НА ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ СИТЕ НАЧИН ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ СИТЕ НАЧИН ДО СЛЕДНО ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ ЦЕЛ ПАТ НА СЛЕДНИОТ ВИКЕНД ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД ПАТОТ ОД СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДНИ ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДЕН НЕДЕЛА ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДЕН НЕДЕЛА СО ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДЕН НЕДЕЛА СО ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДЕН НЕДЕЛА СО ГФЦ ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДЕН НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА ГФЦ СЛЕДНА НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА ГФЦ СЛЕДНА НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА ГФЦ ОВДЕ СЛЕДЕН НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА GFC ОВДЕ СЛЕДНА НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА ГФЦ ОВДЕ Е ПОТЕНЦИЈАЛНО СЛЕДНА НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА ГФЦ ОВДЕ Е ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПСИЛОН ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПСИЛОН ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПИСЛОН ИВО ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПИСЛОН ВИД ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПСИЛОН ВИДЕН САМО ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПСИЛОН ВИДЕН САМО СЕМЕНДИРАЕ ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПСИЛОН ВИД ОД САМО ИЗМЕНУВАЕ ВИД ОД САМО ИЗМЕНУВАЕ ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ ВО ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ НА ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ НА АТЛАНТИКА ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ НА АТЛАНТСКО И ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ НА АТЛАНТИКА И ПОТОА ОВДЕ ВО АТЛАНТИКА И ПОТОА ОВДЕ ВО АТЛАНТИКА И ТОГАШ ТУКА ОВДЕ НА АТЛАНТИКА И ПОТУКА ТУКА ПОТЕНЦИЈАЛНО ОВДЕ НА АТЛАНТИКА, А ТОГАШ ТУКА ПОТЕНЦИЈАЛНО МОUЕ ОВДЕ ВО АТЛАНТИКА И ПОТОА ТУКА ПОТЕНЦИЈАЛНО МОUЕ ДА БИДЕ ОВДЕ ВО АТЛАНТИКА И ТОГАШ ТУКА ПОТЕНЦИЈАЛНО МОLDЕ ДА БИДЕ ШТО ОВДЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО МОUЕ ДА БИДЕ ШТО ТУКА Потенцијално може да биде она што може ОВДЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО Може да биде она што може да се случи ОВДЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО Може да биде она што може да стане ОВДЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО МОUЕ ДА БИДЕ ОНА ШТО МО EVЕ ДА СТАНАТ ТРОПИЧКИ МОAYЕ НАСТАНО ДА СТАНАТ ТРОПИЧНИ МОAYЕ НАСТАНО ДА СТАНАТ ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ МОAYЕ НАСТАНО ДА СТАНАТ ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ ЗЕТА. НЕВРЕМЕ ЗЕТА. НЕВРЕМЕ ЗЕТА. НИЕ НЕВРЕМЕ ЗЕТА. НИЕ ЌЕ НЕВРЕМЕ ЗЕТА. ЌЕ ВИДИМЕ НЕВРЕМЕ ЗЕТА. IЕ ВИДИМЕ АКО НЕВРЕМЕ ЗЕТА. FЕ ВИДИМЕ АКО НЕВРЕМЕ ЗЕТА. Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ НЕВРЕМЕ ЗЕТА. Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОИ ИЛИ Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОИ ИЛИ Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВИРА ИЛИ НЕ Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ ИЛИ НЕ ПРАВО Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ ИЛИ НЕ СЕГА Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ ИЛИ НЕ СЕГА ПРАВО Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ ИЛИ НЕ СЕ ПРАВИ СЕГА ШАНСАТА Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ ИЛИ НЕ СЕ ПРАВИ СЕГА ШАНСОТ ВО НЕ СЕГА СЕГА ШАНСОТ ВО НЕ СЕГА СЕГА ШАНСАТА ВО ПЕТ НЕ СЕГА ШАНСА ЗА ПЕТ ДЕНА НЕ СЕГА СЕГА ШАНСАТА ЗА ПЕТ ДЕНА НЕ СЕГА СЕГА ШАНСАТА ЗА ПЕТ ДЕНА КАКО ВАС НЕ СЕГА СЕГА ШАНСАТА ЗА ПЕТ ДЕНА КАКО ПОГЛЕДНЕТЕ НЕ СЕГА СЕГА ШАНСАТА ЗА ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕТЕ НЕ СЕГА СЕГА ШАНСОТ ЗА ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ уште ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ СИСКИ ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ СЛИКА, АМА ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ САЛИ, АМА ОД ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ ДАЛИ НО СЛЕДНО ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ ДАЛИ НО СЛЕДНИОТ НЕДЕЛ ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ ДАЛИ НО СЛЕДНА НЕДЕЛА WEЕ СЕ НИСКО АМА СО СЛЕДНА НЕДЕЛА Е СЕ НИСКО АМА СО СЛЕДНА НЕДЕЛА Е ВИДИМЕ НИСКО АМА СЛЕДНИОТ НЕДЕЛА Е ГО ПОГЛЕДНЕМЕ АКО НИСКО АМА СЛЕДНИОТ НЕДЕЛА Е ГО ПОГЛЕДНЕМЕ КАКО ТАМУ НИСКО АМА СЛЕДНИОТ НЕДЕЛА SEЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ КОГА ИМА НИСКО АМА СЛЕДНИОТ НЕДЕЛА Е ГО ПОГЛЕДНЕМЕ КОГА ИМА НЕКОЈ НИСКО, АМА СЛЕДНИОТ НЕДЕЛА Е ГО ПОГЛЕДНЕМЕ КОГА ИМА НЕКОЈ ДОЛГ ПОГЛЕДНЕТЕ КОГА ИМА НЕКОЛКУ ДАЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ КОГА ИМА НЕКОЛКУ НИСКО ПРИТИСОК, ПОГЛЕДНЕТЕ КОГА ИМА НЕКОЈ НИСКО ПРИТИСОК, МО MЕБЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОГА ИМА НЕКОЈ НИСКИ ПРИТИСОК, МО MЕБЕ А ПОГЛЕДНЕТЕ КОГА ИМА НЕКОЛКУ НИСКИ ПРИТИСОК, МОBЕБЕ ТРОПИЧНО ПРИТИСОК, МОBЕБИ ТРОПИКАЛ ПРИТИСОК, Можеби е тропски бура ПРИТИСОК, Можеби е тропска бура ЗЕТА ПРИТИСОК, Можеби е тропска бура ЗЕТА А. ПРИТИСОК, Можеби е тропска бура ЗЕТА тропска НЕВРЕМЕ ЗЕТА ТРОПИКАЛ НЕВРЕМЕ ЗЕТА ТРОПИЧКА ДЕПРЕСИЈА НЕВРЕМЕ ЗЕТА ТРОПИСКА ДЕПРЕСИЈА НЕкаде НЕВРЕМЕ ЗЕТА ТРОПИСКА ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина НЕВРЕМЕ ЗЕТА ТРОПИЧКА ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина на Куба Депресија некаде во близина на Куба Депресија некаде во близина на Куба или Депресија некаде во близина на Куба или на ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина на Куба или на Бахамите ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина на Куба или на бахамите што ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина на Куба или на Бахамите што можеа ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина на Куба или бахамите кои може да сеуште ИЛИ БАХАМАСТИ ШТО МОLDЕ ДА СЕ УШТЕ ИЛИ БАХАМАСТЕ ШТО СЕILLЕ МОLDЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ИЛИ БАХАМАСТЕ ШТО СЕILLЕ МОЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ А. ИЛИ БАХАМАСТИ ШТО СЕILLЕ МОLDЕ ДА ПРОМЕНАТ БИТ. ПРОМЕНЕТЕ БИТ. ПРОМЕНЕТЕ БИТ. НО ПРОМЕНЕТЕ БИТ. НО НА ПРОМЕНЕТЕ БИТ. НО ОВА ПРОМЕНЕТЕ БИТ. НО НА ОВОЈ ПОЕН ПРОМЕНЕТЕ БИТ. НО НА ОВА ТОЧКО НИШТО НО НА ОВА ТОЧКО НИШТО НО НА ОВА ТОЧКА НИШТО ВИСТИНА НО НА ОВОЈ ПОЕН, НИШТО ВИСТИНА НЕ Е НО НА ОВОЈ ПОЕН, НИШТО ВИСТИНА НЕ Е ЗАКАНУВАЧКО НО НА ОВА ТОЧКА, НИШТО ВИСТИНСКО НЕ СЕ ЗАСИНУВА. НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА. НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА. БЛАГОДАРАМ НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА. ФАЛА МУ НА ГОСПОД НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА. БЛАГОДАРАМ на нашата добра НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА. БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ СЕДМЕ НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА. БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ НА СЕДМИОТ ДЕН БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ НА СЕДМИОТ ДЕН БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ НАШАТА СЕДМЕДНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА БЛАГОДАРАМ ДОБРОДОСТ Е НАШАТА СЕДМА ДЕНА ПРОГНОЗА БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ НАШАТА СЕДМА ДЕНСКА ПРОГНОЗА ПОКАУВА БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ НАШАТА СЕДМЕДЕНА ДЕНСКА ПРОГНОЗА Е ПОКАУВА НАШЕТО ПРОГНОЗАТА ЈА ПОКАУВА НАШАТА ПРОГНОЗАТА ГИ ПОКАУВА НАШИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ПРОГНОЗА Е ПОКАУВАЕ НАШИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНАТ ПРОГНОЗА ГИ ПОКАУВА НАШИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНАТ ВО ПРОГНОЗА ГИ ПОКАУВА НАШИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНУВАНИ ВО ПРОГНОЗА ГИ ПОКАУВА НАШИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНУВА INЕ ВО 80-тите ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНУВАЕ ВО 80-тите ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНАТ ВО 80-тите И ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНАТ ВО 80-тите и А. ТЕМПЕРАТУРИ Останати во 80-тите и малку ТЕМПЕРАТУРИ Останати во 80-тите години и за малку повисока

Трендот на затоплување започнува во недела

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.37" dur="0.033">ШТО</text>
<text sub="clublinks" start="3.403" dur="0.167"> ШТО А.</text>
<text sub="clublinks" start="3.57" dur="0.167"> ШТО СЛАВЕН</text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.066"> КАКВА СЛАВНА САБОТА</text>
<text sub="clublinks" start="3.803" dur="0.267"> КАКВА СЛАВНА САБОТА НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="3.504"> ШТО СЛАВЕН САБОТ ДОБИВМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.1"> КАКВА СЛАВНА САБОТА ДЕНЕС</text>
<text sub="clublinks" start="7.674" dur="0.133"> КАКВА СЛАВНА САБОТА ДЕНЕС ДОНЕСЕЛЕ И</text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> КАКВА СЛАВНА САБОТА ДЕНЕС ДОНЕСЕМЕ И ЈАС</text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.101"> КАКВА СЛАВНА САБОТА ДЕНЕС ДОНЕСЕМ И НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> КАКВА СЛАВНА САБОТА ДЕНЕС ДОНЕСЕМ И НЕ ЗНАМ</text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.267"> ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ</text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.067"> ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ ПОДАТОА</text>
<text sub="clublinks" start="8.408" dur="0.1"> ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ ДАЛИ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.067"> ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ КОГА ПРАВИ</text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.033"> ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ КОГА ГО НАПРАВИ</text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="0.134"> ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ КОГА СЕ РАБОТИ А.</text>
<text sub="clublinks" start="8.742" dur="0.066"> ДОНЕСЕ ДЕНЕС И НЕ ЗНАМ КОГА ГО ПРАВИ МАЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.201"> АКО ГО ПРАВИ МАЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="9.009" dur="0.133"> АКО ПОРАБОТУВА МАЛИЦА</text>
<text sub="clublinks" start="9.142" dur="0.067"> АКО И ТОА ГО ПРАВИ ПОДОБРО ПОДОБРО</text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.1"> АКО ПРАВИ ЛИ ПОДОБРО ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="9.309" dur="0.1"> АКО ПОРАБОТУВА МАЛКУ ПОДОБРО ИЛИ САКОВО</text>
<text sub="clublinks" start="9.409" dur="0.067"> АКО ПОРАБОТУВА МАЛКУ ПОДОБРО ИЛИ ПОСЛОГО ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.066"> АКО ГО ПРАВИ МНОГУ ПОДОБРО ИЛИ ПОСЛОБОРО ОД НАС</text>
<text sub="clublinks" start="9.542" dur="0.234"> ПОДОБРО ПОДОБРО ИЛИ ПОСЛАСНО ТАА НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.1"> ПОДОБРО ПОДОБРО ИЛИ ПОСЛАСНО ДА СЕ УБАВИ</text>
<text sub="clublinks" start="9.876" dur="0.1"> ПОДОБРО ИЛИ САКОМАШНО ДА СЕ ПРЕДИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="9.976" dur="0.067"> ПОДОБРО ИЛИ САКОВО ШТО ПРЕДНО ПОВИКАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="10.043" dur="0.1"> ПОДОБРО ИЛИ САКОМАШНО ДЕКА МНОГУ МЕ ЗБОРУВААТ</text>
<text sub="clublinks" start="10.143" dur="0.067"> ПОДОБРО ИЛИ САКОВО ШТО ПРЕДНО МНОГУ МИ ПОКАLDЕЛЕ</text>
<text sub="clublinks" start="10.21" dur="0.066"> ПОДОБРО ИЛИ САКОВО ШТО ПРЕДНО МНОГУ ДА МИ ИМАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="10.276" dur="0.201"> Убава многу ми рече дека имам едно</text>
<text sub="clublinks" start="10.477" dur="0.1"> Убава многу ми рече еден ден</text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="1.468"> Убава многу ми рече дека имам еден ден како</text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.133"> Убава многу ми рече дека имам еден ден како овој</text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.1"> Убава многу ми рече дека имам еден ден како овој</text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.067"> ПРЕДНО МНОГУ ДА МИ ПРЕКААМ ОВОЈ ОД ОВОЈ ДЕН</text>
<text sub="clublinks" start="12.345" dur="0.3"> ДЕН КАКО ОВА ВО ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.134"> ДЕН КАКО ОВА ВО ОВОЈ ПОДЕЛЕН</text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.1"> ДЕН КАКО ОВОЈ ВО ОВОЈ ПОСЕБНИОТ ПАТ</text>
<text sub="clublinks" start="12.879" dur="0.067"> ДЕН КАКО ОВОЈ ВО ОВОЈ ПОСЕБНИОТ ИСТАВ СО</text>
<text sub="clublinks" start="12.946" dur="0.067"> ДЕН КАКО ОВОЈ ВО ОВОЈ ПОСЕБНИОТ ИСТАВ СО НАШИОТ</text>
<text sub="clublinks" start="13.013" dur="0.2"> ПАТИКУЛАРНО Истегнување со нашето</text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.1"> ПАТИКУЛАРНО ИСТРАЕ СО НАШИОТ ЛУД</text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.1"> ПАТИКУЛАРНО Истегнување со нашиот ладен фронт</text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.1"> ПАТИКУЛАРНО Истегнување со нашиот ладен пред</text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.133"> ПАТИЧНО ИСТРАУВАЕ СО НАШИОТ СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="13.646" dur="0.034"> ПАТИКАЛНО Истегнување со нашиот ладен фронт што се движеше низ</text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.067"> ПАТИКАЛНО Истегнување со нашиот ладен фронт што се движеше низ А.</text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="0.2"> СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ПРЕКУ А.</text>
<text sub="clublinks" start="13.947" dur="0.067"> СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ДЕНЕС</text>
<text sub="clublinks" start="14.014" dur="0.066"> СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ПО ДЕН ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="14.08" dur="0.067"> СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ПО ДЕН ИЛИ ТОЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="14.147" dur="2.202"> СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ПРЕДЕН ДЕН ИЛИ ПРЕД</text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.1"> СТУДЕН ПРЕДЕН ШТО ДВИЕ ПРЕКУ ДЕН ИЛИ ПРЕД ДОНЕСУВАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="16.449" dur="0.067"> СТУДЕН ПРЕДЕН ОТ ШТО ДВИЕ ПРЕДЕН ДЕН ИЛИ ПРЕД ДОНЕСУВАЕ ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="16.516" dur="0.267"> ДЕН ИЛИ ПРЕДОНЕСЕНО ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="16.783" dur="0.133"> ДЕН ИЛИ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ГО ОВОЛЕМИНО</text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.101"> ДЕН ИЛИ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ГО ОВОЈ ЗГОЛЕМЕНО ВРЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="17.017" dur="0.1"> ДЕН ИЛИ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ГО ОВОЈ ЗГОЛЕМЕН ВРЕМЕ ДЕНЕС.</text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="0.2"> ОГРАМНА ВРЕМЕТО ДЕНЕС.</text>
<text sub="clublinks" start="17.317" dur="0.1"> ОГРАМНА ВРЕМЕТО ДЕНЕС. СИНО</text>
<text sub="clublinks" start="17.417" dur="0.1"> ОГРАМНА ВРЕМЕТО ДЕНЕС. СИНО НЕБО</text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.2"> СИНО НЕБО</text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.1"> СИНО НЕБО DEW</text>
<text sub="clublinks" start="17.817" dur="2.97"> СИНО НЕБО ПОЧНАТ ПОЕН</text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="0.167"> СИНО НЕБО ПОКРИВИ ТЕМПЕРАТУРИ НА ПОЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="20.954" dur="0.1"> СИНО НЕБО ПОКРИВИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.067"> СИНО НЕБО ПОКРИВИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.166"> ПОКРИВИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="21.287" dur="0.134"> ПОКРИВАЈТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА ВО 50-те</text>
<text sub="clublinks" start="21.421" dur="0.1"> ПРЕСМЕТУВАЈТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА НА 50 ДЕЛ</text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="0.1"> ПРЕСМЕТУВАЈТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ТОЧКАТА ОД 50 СТЕПЕНИЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="21.621" dur="0.234"> 50 степени</text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.033"> 50 степени ТОА Е</text>
<text sub="clublinks" start="21.888" dur="0.1"> 50 степени ТОА Е А.</text>
<text sub="clublinks" start="21.988" dur="0.1"> 50 степени ТОА Е МНОГУ</text>
<text sub="clublinks" start="22.088" dur="0.067"> 50 степени ТОА Е МНОГУ УБАВО</text>
<text sub="clublinks" start="22.155" dur="0.067"> 50 степени ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВО</text>
<text sub="clublinks" start="22.222" dur="0.066"> 50 степени ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВО ВОЗДУХ</text>
<text sub="clublinks" start="22.288" dur="0.234"> ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВО ВОЗДУХ</text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.067"> ТОА Е МНОГУ УБАВ СВЕТОВО SЕ ЈУГ</text>
<text sub="clublinks" start="22.589" dur="0.066"> ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВЕIRЕТО ЈУГО</text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.101"> ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВО ВОЗДУХ јужно од</text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.1"> ТОА Е МНОГУ УБАВ СУВ ВОЗДУХ јужно од езерото.</text>
<text sub="clublinks" start="22.856" dur="2.302"> Јужно од езерото.</text>
<text sub="clublinks" start="25.158" dur="0.167"> Јужно од езерото. НО</text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="0.133"> Јужно од езерото. НО ДВА</text>
<text sub="clublinks" start="25.458" dur="0.1"> Јужно од езерото. НО ДВА ПОЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="25.558" dur="0.067"> Јужно од езерото. НО ДВЕ ПОЕНИ НА СЕВЕР</text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.1"> Јужно од езерото. НО ДВЕ ПОЕНИ СЕвер од</text>
<text sub="clublinks" start="25.725" dur="0.067"> Јужно од езерото. НО ДВЕ ПОЕНИ СЕверно од</text>
<text sub="clublinks" start="25.792" dur="0.2"> НО ДВЕ ПОЕНИ СЕверно од</text>
<text sub="clublinks" start="25.992" dur="0.1"> НО ДВЕ ПОЕНИ СЕвер од езерото</text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.1"> АМА ДВА ПОЕНИ СЕРКО ОД ЕЗЕРОТО</text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.067"> НО ДВЕ ПОЕНИ СЕГА СЕГА ОД ЕЗЕРОТО</text>
<text sub="clublinks" start="26.259" dur="0.067"> НО ДВЕ ПОЕНИ СЕГАРСКО ОД ЕЗЕРОТО СЕ ВЛЕЧЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="26.326" dur="0.1"> НО ДВЕ ПОЕНИ СЕверно од езерото биле во</text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.1"> НО ДВЕ ПОЕНИ СЕВЕРНО ОД ЕЗЕРОТО СЕ БИЛЕ ВО 30-тите</text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.067"> НО ДВЕ ПОЕНИ СЕВЕРНО ОД ЕЗЕРОТО СЕ ИЗВЕСТУВААТ ВО 30-тите И</text>
<text sub="clublinks" start="26.593" dur="0.2"> ЕЗЕРОТО БИЛЕ ВО 30-тите и</text>
<text sub="clublinks" start="26.793" dur="0.1"> ЕЗЕРОТО СЕ ИМАЛЕ во 30-тите и 40-тите години од минатиот век</text>
<text sub="clublinks" start="26.893" dur="0.1"> ЕЗЕРО ДЕНЕС СЕ ИМАЛЕ ВО 30-тите и 40-тите години.</text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.167"> 40-ти ДЕНЕС.</text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="2.536"> 40-ти ДЕНЕС. ПА</text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.067"> 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА</text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.1"> 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА СУВО</text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.133"> 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА СУВА АКО</text>
<text sub="clublinks" start="29.996" dur="0.1"> 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА СУВА АКО СТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.167"> 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА СУВА АКО СЕ СЕВЕР</text>
<text sub="clublinks" start="30.263" dur="0.067"> 40-ти ДЕНЕС. ПА ЕКСТРА СУВА АКО СТЕ СЕверно</text>
<text sub="clublinks" start="30.33" dur="0.2"> ПА ЕКСТРА СУВА АКО СТЕ СЕверно</text>
<text sub="clublinks" start="30.53" dur="0.234"> ТОЛКУ ЕКСТРА СУВА АКО СТЕ СЕверно од езерото</text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.066"> ПА ЕКСТРА СУВА АКО СЕ СЕГО ОД ЕЗЕРОТО ПОНТХАРТЕРАН</text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.1"> ПА ЕКСТРА СУВА АКО СЕ СЕВЕР ОД ПАНТХАРТЕРИНОТ ЕЗЕРО И</text>
<text sub="clublinks" start="30.93" dur="0.067"> ТОЛКУ ЕКСТРА СУВ АКО СЕ СЕВЕР ОД ЕЗЕРОТО ПОНТЦАРТЕРИН И ЕЗЕРО</text>
<text sub="clublinks" start="30.997" dur="0.2"> ЕЗЕРО ПАНТЦАРТЕРИН И ЕЗЕРО</text>
<text sub="clublinks" start="31.197" dur="0.1"> ЕЗЕРО ПАНТЦАРТЕРИН И ЕЗЕРО ПОВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="31.297" dur="0.101"> ЕЗЕРО ПАНТЦАРТЕРИН И ЕЗЕРО ПОВЕЕ ПАВЛИ.</text>
<text sub="clublinks" start="31.398" dur="0.3"> ПОВЕЕ ПАВЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="31.698" dur="0.1"> ПОВЕЕ ПАВЛИ Седумдесет</text>
<text sub="clublinks" start="31.798" dur="0.1"> ПОВЕЕ ПАВЛИ СЕДУМДЕСЕТ И ПЕТ</text>
<text sub="clublinks" start="31.898" dur="0.067"> ПОВЕЕ ПАВЛИ СЕДУМЕТЕ ПЕТПРАВО</text>
<text sub="clublinks" start="31.965" dur="2.102"> ПОВЕЕ ПАВЛИ СЕДУМЕТЕ ПЕТТО ПРАВО СЕГА</text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.1"> ПОВЕЕ ПАВЛИ СЕГА СЕ СЕДУМЕТЕ ПЕТ ПРАВА</text>
<text sub="clublinks" start="34.167" dur="0.067"> ПОВЕЕ ПАВЛИ СЕДУМ И ПЕТ ПРАВА СЕГА СЕ НАШИ</text>
<text sub="clublinks" start="34.234" dur="0.267"> СЕДУМ И ПЕТ ПРАВА СЕГА СЕ НАШИ</text>
<text sub="clublinks" start="34.501" dur="0.1"> СЕДУМ СЕДУМ ПЕТ ПРАВА СЕГА СЕ СРЕДНИ</text>
<text sub="clublinks" start="34.601" dur="0.066"> СЕДУМ СЕДУМ ПЕТТО ПРАВО СЕГА СЕ СРЕНИ НАТИВИ ВИСОКИ</text>
<text sub="clublinks" start="34.667" dur="0.067"> СЕДУМ СЕДУМ ПЕТТО ПРАВО СЕГА СЕ СВОЈАТА СРЕДНА ВИСОКА</text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="0.067"> СЕДУМ СЕДУМ ПЕТТО ПРАВО СЕГА СЕ СВОЈАТА СРЕДНА ВИСОКА Е 80</text>
<text sub="clublinks" start="34.801" dur="0.1"> СЕДУМ СЕДУМ ПЕТТО ПРАВО СЕГА СЕ НАШЕТО СРЕДНО ГОЛЕМО Е 80 АТ</text>
<text sub="clublinks" start="34.901" dur="0.067"> СЕДУМ СЕДУМ ПЕТТО ПРАВО СЕГА СЕ НАШИОТ СРЕДНО ВИСОК 80 Е ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="34.968" dur="0.233"> СРЕДНА ВИСОКА Е 80 ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="35.201" dur="0.067"> СРЕДНА ГОЛЕМА Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН</text>
<text sub="clublinks" start="35.268" dur="0.067"> СРЕДНА ГОЛЕМА Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН ВО</text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.1"> СРЕДНАТА ВИСОКА Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН ВО</text>
<text sub="clublinks" start="35.435" dur="0.067"> СРЕДНА ВИСОКА Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН ГОДИНА</text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.066"> СРЕДНАТА ГОЛЕМА Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН ГОДИНАТА И</text>
<text sub="clublinks" start="35.568" dur="0.067"> СРЕДНОТО ВИСОКО Е 80 СО ОВОЈ ПОЕН ГОДИНАТА И НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="3.771"> СРЕДНАТА ВИСОКА Е 80 СО ОВОЈ ПОГОДВА ВО ГОДИНАТА И УДИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="39.406" dur="0.066"> СРЕДНАТА ВИСОКА Е 80 НА ОВОЈ ПОЕН ГОДИНАТА И УПОТРЕБАМ 86</text>
<text sub="clublinks" start="39.472" dur="0.167"> ПОЕН ГОДИНАТА И УПОТРЕБАМ 86</text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.067"> ПОЕН ВО ГОДИНАТА И УПОТРЕБУВАМЕ 86 ВО</text>
<text sub="clublinks" start="39.706" dur="0.133"> ТОЧКА ЗА ГОДИНАТА И УПОТРЕДИМЕ 86 ВО НОВО</text>
<text sub="clublinks" start="39.839" dur="0.067"> ПОЕН ЗА ГОДИНАТА И УПОТРЕБАМ 86 ВО NEWУ ОРЛЕАН</text>
<text sub="clublinks" start="39.906" dur="0.067"> ТОЧКА ЗА ГОДИНАТА И УПОТРЕБАМ 86 ВО NEWУ ОРЛЕАН</text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.1"> ТОЧКА ВО ГОДИНАТА И ХИТИРАМ 86 ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.167"> ТОЧКА ЗА ГОДИНАТА И УПОТРЕДИМЕ 86 ВО NEWУ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКОТ.</text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.2"> ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО.</text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.133"> ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И</text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.1"> ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И УБАВА</text>
<text sub="clublinks" start="40.673" dur="0.134"> ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И прилично добра</text>
<text sub="clublinks" start="40.807" dur="0.067"> ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И прилично добра мешавина</text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.1"> ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И прилично добра мешавина како</text>
<text sub="clublinks" start="40.974" dur="0.067"> ВО НОВ ОРЛЕАН ЗА ВИСОКО. И прилично добра мешавина како</text>
<text sub="clublinks" start="41.041" dur="0.333"> И прилично добра мешавина како</text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="0.067"> И прилично добра мешавина како температурата</text>
<text sub="clublinks" start="41.441" dur="0.133"> И прилично добра мешавина КАКО Е ТЕМПЕРАТУРАТА</text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="1.268"> И прилично добра мешавина, бидејќи температурата е убава</text>
<text sub="clublinks" start="42.842" dur="0.067"> И прилично добра мешавина како температурата е прилично униформ</text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.234"> ТЕМПЕРАТУРАТА Е УДИСНА УНИФОРМА</text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.033"> ТЕМПЕРАТУРАТА Е УБАВО ЕДИНСТВЕНО БЛАГОДАРИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="43.176" dur="0.1"> ТЕМПЕРАТУРАТА Е УБАВО ОБЕДИНЕТЕ БЛАГОДАРАМ</text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.1"> ТЕМПЕРАТУРАТА Е ПРИЧИТЕНА УНИФОРМА БЛАГОДАРАМ НА</text>
<text sub="clublinks" start="43.376" dur="0.1"> ТЕМПЕРАТУРАТА Е прилично униформна благодарение на ветрите</text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.1"> ТЕМПЕРАТУРАТА Е прилично униформа, благодарение на витрините за кои</text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.067"> ТЕМПЕРАТУРАТА Е прилично униформа, благодарение на виндовите кои ги има</text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="0.234"> БЛАГОДАРАМ НА ВЕНТИТЕ КОИ ИМААТ</text>
<text sub="clublinks" start="43.877" dur="0.1"> БЛАГОДАРАМ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА</text>
<text sub="clublinks" start="43.977" dur="0.033"> БЛАГОДАРАМ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА САМО</text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="0.134"> БЛАГОДАРАМ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА САМО А.</text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.066"> БЛАГОДАРАМ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА САМО МАЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="44.21" dur="0.134"> БЛАГОДАРАМ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА САМО МИЛИЦА</text>
<text sub="clublinks" start="44.344" dur="0.067"> БЛАГОДАРИМЕ НА ВИНДУРИТЕ КОИ ОСТАНАА САМО МАЛКУ БРЗО</text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.233"> ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МНОГУ БЕСНО</text>
<text sub="clublinks" start="44.644" dur="0.067"> ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МЕСТО ДЕНЕС</text>
<text sub="clublinks" start="44.711" dur="0.033"> ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МЕСТО БЕСНО ДЕНЕС</text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.134"> ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МИСЛО ДЕНЕС ДОНЕСЕН</text>
<text sub="clublinks" start="44.878" dur="0.066"> ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МИСЛО БЕСНО ДЕНЕС ДО ОБВЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="44.944" dur="3.104"> ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МНОГУ БЕСНО ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10</text>
<text sub="clublinks" start="48.048" dur="0.1"> ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МИСЛО БЕСНО ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10 ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.066"> ОСТАНЕТЕ САМО МНОГУ МНОГУ БЕЗО ДЕНЕС ДО 10 ОД 12</text>
<text sub="clublinks" start="48.214" dur="0.234"> ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10 ИЛИ 12</text>
<text sub="clublinks" start="48.448" dur="0.067"> ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10 ИЛИ 12 МИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="48.515" dur="0.1"> ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10 ИЛИ 12 МИЛИ ПЕР</text>
<text sub="clublinks" start="48.615" dur="0.1"> ДЕНЕС ДО ОКОЛУ 10 ИЛИ 12 МИЛИ НА ЧАС.</text>
<text sub="clublinks" start="48.715" dur="0.2"> МИЛИ ЗА ЧАС.</text>
<text sub="clublinks" start="48.915" dur="0.134"> МИЛИ ЗА ЧАС. ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="49.049" dur="0.1"> МИЛИ ЗА ЧАС. ОВАА ВЕЧЕР</text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.1"> МИЛИ ЗА ЧАС. ОВОЈ ВЕЧЕР ГЛЕДА</text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.1"> МИЛИ ЗА ЧАС. ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК.</text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.333"> ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК.</text>
<text sub="clublinks" start="49.682" dur="0.067"> ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ТЕМПЕРАТУРИ</text>
<text sub="clublinks" start="49.749" dur="0.1"> ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ДОБИВАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ</text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.067"> ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ВЛЕГУВАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ</text>
<text sub="clublinks" start="49.916" dur="2.603"> ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГУВААТ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.233"> ОВОЈ ВЕЧЕР ПРЕГЛЕДУВА ВЕЛИК. ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век.</text>
<text sub="clublinks" start="52.752" dur="0.234"> ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век.</text>
<text sub="clublinks" start="52.986" dur="0.033"> ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА</text>
<text sub="clublinks" start="53.019" dur="0.067"> ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА ДА</text>
<text sub="clublinks" start="53.086" dur="0.133"> ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА МЕНЕ</text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.1"> ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА МЕ ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="53.319" dur="0.201"> ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА МЕ ОВА WЕ</text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.066"> ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВЛЕГАТ ВО 60-тите години на минатиот век. ПА МЕ ОВА EVЕ НАВИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="53.586" dur="0.167"> ПА МЕ ОВА EVЕ НАВИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="53.753" dur="0.134"> ЗА ДА МЕ ОВА НАВИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.033"> ЗА ДА МЕ ОВА НАВИСТИНА BEЕ СЕ ДОБИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="0.134"> ЗА ДА МЕ ОВА НАВИСТИНА BEЕ СЕ ДОБИВА А</text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.066"> ПА МЕ ОВА НАСТАНО ILLЕ ДОБИЕ МАЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="0.067"> ЗА ДА МЕ НАВИСТИНА ОВА Е БИДЕ МИЛИЦА</text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.067"> ЗА ДА МЕ НАВИСТИНА ОВА Е ДОБИЕ МАЛИЦА</text>
<text sub="clublinks" start="54.254" dur="0.066"> ЗА ДА МЕ НАВИСТИНА ОВА НАВИСТИНА AЕ СЕ ДОБИЕ МАЛКУ МИЛКА НА</text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.201"> ДОБИЕТЕ МАЛИЦА ЗА МАЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="54.521" dur="0.1"> ДОБИЕТЕ МАЛИЦА НА КУЛ</text>
<text sub="clublinks" start="54.621" dur="0.1"> ДОБИЕТЕ МАЛИЦА ОД КОУЛ СТРАНАТА.</text>
<text sub="clublinks" start="54.721" dur="0.2"> КОУЛ САЈД.</text>
<text sub="clublinks" start="54.921" dur="0.067"> КОУЛ САЈД. НЕКОИ</text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.067"> КОУЛ САЈД. НЕКОИ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="55.055" dur="0.066"> КОУЛ САЈД. НЕКОИ ВАС</text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.067"> КОУЛ САЈД. НЕКОЈ ВАШ МОAYЕ</text>
<text sub="clublinks" start="55.188" dur="0.167"> КОУЛ САЈД. НЕКОЈ ОД СЕ НЕ МОЕ</text>
<text sub="clublinks" start="55.355" dur="0.067"> КОУЛ САЈД. НЕКОЈ ВАШ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ</text>
<text sub="clublinks" start="55.422" dur="1.468"> НЕКОЈ ВАШ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ</text>
<text sub="clublinks" start="56.89" dur="0.133"> НЕКОЈ ВАШ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТЕ ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="57.023" dur="0.1"> НЕКОИ ВАШИ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА КОУЛ</text>
<text sub="clublinks" start="57.123" dur="0.067"> НЕКОИ ВАС МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА КОЛУ НО</text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.167"> НЕКОЈ ВАШ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА ОЛОУВАЕ, АМА</text>
<text sub="clublinks" start="57.357" dur="0.1"> НЕКОИ ВАШИ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА КОУЛ, НО ГОЛЕМАТА</text>
<text sub="clublinks" start="57.457" dur="0.133"> НЕКОИ ВАШИ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА КОУЛ, АМА ЗА ГОЛЕМОТО</text>
<text sub="clublinks" start="57.59" dur="0.067"> НЕКОИ ВАШИ МОAYЕ ДА НЕ СМЕТАТ ЗА ОВАА КОУЛ, АМА Е ГОЛЕМОТО</text>
<text sub="clublinks" start="57.657" dur="0.2"> ОВАА КУЛ НО ГОЛЕМОТО Е</text>
<text sub="clublinks" start="57.857" dur="0.167"> ОВАА КУЛ НО ГОЛЕМОТО Е ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="58.024" dur="0.134"> ОВАА КОУЛ НО ГОЛЕМОТО Е ТОА СОВЕЧЕР</text>
<text sub="clublinks" start="58.158" dur="0.066"> ОВАА КУЛ, НО ГОЛЕМАТА ОСНОВА Е ВЕЧЕРВА</text>
<text sub="clublinks" start="58.224" dur="0.1"> ОВАА КУЛ, НО ГОЛЕМАТА ОСТА Е ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА</text>
<text sub="clublinks" start="58.324" dur="0.067"> ОВАА КОУЛ НО ГОЛЕМОТО Е ШТО VЕ ВЕЧЕРВИ</text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.2"> ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА Е</text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="0.067"> ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА НЕМА</text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.067"> ТОА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.133"> ТОА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ КАКО</text>
<text sub="clublinks" start="58.858" dur="0.067"> ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ ТОЛКУ ЧИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="58.925" dur="2.336"> ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ ПОСЛЕДНО</text>
<text sub="clublinks" start="61.261" dur="0.167"> ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ ПОСЛЕДНО КАКО ШТО</text>
<text sub="clublinks" start="61.428" dur="0.066"> ТОА ВЕЧЕРВА ВЕЧЕРВА НЕМА ДА БИДЕ ПОСЛЕДНО КАКО ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.2"> НЕ БИДЕТЕ СМЕТНО како што сме ние</text>
<text sub="clublinks" start="61.694" dur="0.067"> НЕ БИДЕТЕ ПОСЛАВНО КАКО ШТО СЕ ЧУВАВЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="61.761" dur="0.034"> НЕ БИДЕТЕ ПОСЛАВНО КАКО ШТО СЕ ЧУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.133"> НЕ БИДЕТЕ СМЕТНО КАКО ШТО СЕ ЧУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.1"> НЕ БИДЕТЕ ДЕКОЛКУ ЧИЛИ КАКО ШТО СЕ ЧУВАМЕ РАНО</text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="0.134"> НЕ БИДЕТЕ ПОСЛАВНО КАКО ШТО СЕ ЧУВАМЕ РАНО ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="62.162" dur="0.066"> НЕ БИДЕТЕ ПОСЛАВНО КАКО ШТО СЕ ЧУВАМЕ РАНО ОВАА УТРО</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.167"> СТАВЕТЕ СЕ РАНО ОВОА Утро</text>
<text sub="clublinks" start="62.395" dur="0.1"> СТАВЕТЕ СЕ РАНО ОВОА Утро ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="62.495" dur="0.1"> СТАВЕТЕ СЕ РАНО ОВОЈ УТРО ИЛИ ПОСЛЕДНО</text>
<text sub="clublinks" start="62.595" dur="0.1"> СТАВЕТЕ СЕ РАНО ОВОА УТРО ИЛИ ПОСЛЕДНА НО.</text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.234"> ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ.</text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="0.1"> ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. СЕВЕР</text>
<text sub="clublinks" start="63.029" dur="0.1"> ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. СЕВЕРЕН брег</text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="0.1"> ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. СЕВЕРЕН брег ДОЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="63.229" dur="0.067"> ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. СЕВЕРНИОТ брег ДОЛИ WЕ</text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.067"> ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. NORTHЕ БИДЕ ДОЛИ НА СЕВЕРСКИОТ брег</text>
<text sub="clublinks" start="63.363" dur="0.067"> ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. ДОЛ BEИТЕ НА СЕВЕРНИОТ брег ILLЕ БИДАТ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="63.43" dur="0.066"> ИЛИ ПОСЛЕДНА ноќ. ДОЛИТЕ НА СЕВЕРНИОТ брег BEЕ БИДАТ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="63.496" dur="2.136"> ДОЛИТЕ НА СЕВЕРНИОТ брег BEЕ БИДАТ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.167"> ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ ВО 50-тите</text>
<text sub="clublinks" start="65.799" dur="0.1"> ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ И ВО 50-тите</text>
<text sub="clublinks" start="65.899" dur="0.066"> ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ И ИСТЕКО ОД 50-тите</text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.134"> ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ И ВО 50-СЕ И СЕ ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="66.099" dur="0.067"> ДОЛ NORTHИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ И ВО 50-ТИ СЕ ВИДОВИ ЛУДИ</text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.2"> ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег BEЕ БИДАТ И ВО 50-тиИ ИЗВИСНИК ЗА КОЛО</text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.067"> ДОЛИТЕ НА СЕВЕРСКИОТ брег ARЕ БИДАТ ПРЕДЕН ОД ВЕЧЕРИТЕ 50-тина</text>
<text sub="clublinks" start="66.433" dur="0.233"> 50-тина години, исто така, вид на ладење за рано</text>
<text sub="clublinks" start="66.666" dur="0.067"> 50-тина години, исто така, вид на ладење за рана недела</text>
<text sub="clublinks" start="66.733" dur="0.067"> 50-тина ИСТОКОЛ КОЛОР ЗА РАНА НЕДЕЛА НО</text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.066"> 50-тина ИСТОКОЛ КОЛОР ЗА РАНА НЕДЕЛА НО НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="66.866" dur="0.1"> 50-тина ИСТОКОЛ КОЛОР ЗА РАНА НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="66.966" dur="0.134"> 50-тина години исто така вид на ладење за рана недела, но не сите</text>
<text sub="clublinks" start="67.1" dur="0.067"> 50-тина години, исто така, вид на ладење за рана недела, но не сето тоа чили</text>
<text sub="clublinks" start="67.167" dur="0.267"> НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ ТАА ЧИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="67.434" dur="0.033"> НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ ШТО СЕ ЧИЛИ СПОРЕДИ</text>
<text sub="clublinks" start="67.467" dur="0.1"> НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ КОИ СЕ ЧИЛИ СПОРЕДУВААТ</text>
<text sub="clublinks" start="67.567" dur="0.133"> НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ ШТО ЧИЛИ СЕ Споредуваат со ова</text>
<text sub="clublinks" start="67.7" dur="0.101"> НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ ШТО ЧИЛИ СЕ Споредуваат со ова утро</text>
<text sub="clublinks" start="67.801" dur="0.066"> НЕДЕЛА НО НЕ СИТЕ ШТО ЧИЛИ СЕ Споредуваат со ова утро каде што</text>
<text sub="clublinks" start="67.867" dur="2.136"> Во споредба со ова утро од каде</text>
<text sub="clublinks" start="70.003" dur="0.167"> Во споредба со ова утро каде и да сме</text>
<text sub="clublinks" start="70.17" dur="0.1"> Во споредба со ова утро каде што имавме</text>
<text sub="clublinks" start="70.27" dur="0.1"> Во споредба со ова утро каде што имавме некои</text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.2"> Во споредба со ова утро, каде што имавме некакво горе</text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.033"> Во споредба со ова утро, каде што имавме некакви горе 40-ти</text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.134"> СПОРЕДУВАНО ОВОА УТРО КАДЕ ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="0.067"> Во споредба со ова утро од каде сме имале некакви горе 40-ти</text>
<text sub="clublinks" start="70.804" dur="0.166"> ИМАМЕ НЕКОИ ГОРЕНИ 40-ти</text>
<text sub="clublinks" start="70.97" dur="0.067"> ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОКОЛУ 50</text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40-ДО ОКОЛУ 50 И</text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.067"> ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОКОЛУ 50 И ЈУГ</text>
<text sub="clublinks" start="71.204" dur="0.067"> ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОКОЛУ 50 И ЈУГО</text>
<text sub="clublinks" start="71.271" dur="0.1"> ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОД 50 И ЈУГ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.1"> ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОКОЛУ 50 И Јужно од езерото</text>
<text sub="clublinks" start="71.471" dur="0.067"> ИМАМЕ НЕКОИ ГОРИ 40 СО ОКОЛУ 50 И ЈУГО НА ВОЛЈАТА НА ЕЗЕРОТО</text>
<text sub="clublinks" start="71.538" dur="0.267"> 50 И ЈУГО ОД ЕЗЕРОВНАТА ВОЛЈА</text>
<text sub="clublinks" start="71.805" dur="2.569"> 50 И ЈУГО ОД ЕЗЕРОТ ВЕBAНО Е</text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.167"> 50 И ЈУГО ОД ЕЗЕРОТ ВЕBAНО САМО</text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.066"> 50 И Јужно од езерото веројатно ќе остане само</text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="0.1"> 50 И ЈУГО ОД ЕЗЕРОТ ВЕBAНО Е ОСТАНАТ САМО ВО</text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.067"> 50 И ЈУГО ОД ЕЗЕРОТ ВЕBAНО Е ОСТАНАТ САМО ВО</text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.234"> ВЕ PROНО САМО ОСТАНАТ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.067"> ВЕBAНО САМО ОСТАНЕТЕ НА СРЕДНО</text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.133"> ВЕBAНО САМО ОСТАНЕТЕ СО СРЕДНА 60-та</text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> ВЕЧЕРВА ВА PROНО САМО ОСТАНЕТЕ ВО СРЕДНИОТ 60-ти</text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.1"> ВЕЧЕРВА ВА PROНО САМО ОСТАНЕТЕ СО СРЕДНИТЕ 60-ти</text>
<text sub="clublinks" start="75.375" dur="0.1"> ВЕЧЕРВА ВА PROНО САМО ОСТАНЕТЕ СО СРЕДНИТЕ 60-тиИ години за пониско ниво.</text>
<text sub="clublinks" start="75.475" dur="0.233"> СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА.</text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.101"> СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА. ЈАСНО</text>
<text sub="clublinks" start="75.809" dur="0.133"> СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА. ЈАСНО НЕБО</text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА. ВЕЧЕРВА ЈАСНО НЕБО</text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.1"> СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА. ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА</text>
<text sub="clublinks" start="76.109" dur="0.067"> СРЕДНА 60-та ВЕЧЕРВА ЗА ПОДИА. ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ГО ПРАВИ</text>
<text sub="clublinks" start="76.176" dur="0.2"> ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ГО ПРАВИ</text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="2.369"> ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ПОГЛЕДНЕ</text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.167"> ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ВИСТИНА ВИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="78.912" dur="0.133"> ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ИЗГЛЕДУВА НАВИСТИНА ПРЕКРАСНО</text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.067"> ЈАСНО НЕБО ВЕЧЕРВА ВО ВЕЧЕРВА ПОГЛЕДНЕ НАВИСТИНА ПРИЈАТНИ</text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.2"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВЕЧЕРВА НАВИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВЕЧЕРВА НАВИСТИНА и</text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВЕЧЕРВА НАВИСТИНА и рано</text>
<text sub="clublinks" start="79.579" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ НАВИСТИНА ПРИЈАТНИ ВЕЧЕРВА И РАНА УТРЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="79.679" dur="0.2"> И РАНО Утре.</text>
<text sub="clublinks" start="79.879" dur="0.067"> И РАНО Утре. 50S</text>
<text sub="clublinks" start="79.946" dur="0.067"> И РАНО Утре. 50S И</text>
<text sub="clublinks" start="80.013" dur="0.033"> И РАНО Утре. 50-ти и 60-ти</text>
<text sub="clublinks" start="80.046" dur="0.134"> И РАНО Утре. 50-ти и 60-ти години до</text>
<text sub="clublinks" start="80.18" dur="0.066"> И РАНО Утре. 50-ти и 60-ти да започне</text>
<text sub="clublinks" start="80.246" dur="2.837"> И РАНО Утре. 50-ти и 60-ти години за да започнете со</text>
<text sub="clublinks" start="83.083" dur="0.066"> И РАНО Утре. 50-ти и 60-ти години за да започнете со недела</text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.267"> 50-ти и 60-ти години за да започнете со недела</text>
<text sub="clublinks" start="83.416" dur="0.134"> 50-ти и 60-ти години за да започнете со недела наутро</text>
<text sub="clublinks" start="83.55" dur="0.066"> 50-ти и 60-ти години за да започнете со процедурата во утринските часови</text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.067"> 50-ти и 60-ти години за да започнете со процесот на утро и</text>
<text sub="clublinks" start="83.683" dur="0.167"> 50-ти и 60-ти години за да започнете со процедурата во утринските часови и од</text>
<text sub="clublinks" start="83.85" dur="0.067"> 50-ти и 60-ти години за да започнете со процесот на утро и од утре</text>
<text sub="clublinks" start="83.917" dur="0.3"> УТРЕСЕН ПРОЦЕС И Утре</text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.1"> УТРЕСЕН ПРОЦЕС И СО УТРЕ ПОпладне</text>
<text sub="clublinks" start="84.317" dur="0.067"> УТРЕСЕН ПРОЦЕС И СО УТРЕ ПОПЛАЕ Е СЕ ОБЕДИНЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.1"> УТРЕСЕН ПРОЦЕС И СО УТРЕ ПОЦЕДЕН Е БИДЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="84.484" dur="2.936"> УТРЕСЕН ПРОЦЕС И СО УТРЕ ПОПЛАГО Е БИДЕМЕ NYУЈРИ</text>
<text sub="clublinks" start="87.42" dur="0.1"> УТРЕСЕН ПРОЦЕС И УТРЕ ПОПЛАГО Е БИДЕМЕ NYУЈРИ 84</text>
<text sub="clublinks" start="87.52" dur="0.067"> УТРЕСЕН ПРОЦЕС И СО УТРЕ ПОПЛАГО Е БИДЕМЕ NYУЈРИ 84 ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="87.587" dur="0.167"> ПОпладне ќе бидеме NYујри 84 ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="87.754" dur="0.067"> ПОпладне ќе бидеме NYујри 84 ИЛИ ТОЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.066"> ПОпладне ќе бидеме NYујри 84 ИЛИ ПАТ</text>
<text sub="clublinks" start="87.887" dur="0.134"> ПОпладне ќе бидеме NYујри 84 ИЛИ ПА ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="88.021" dur="0.1"> ПОпладне ќе бидеме WEујри 84 ИЛИ ПАСЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="88.121" dur="0.1"> ПОПЛАДНЕ Е БИДЕМЕ NYУЈРИ 84 ИЛИ СО СРЕДНО ВИСОК</text>
<text sub="clublinks" start="88.221" dur="0.1"> ПОПЛАДНЕ NYЕ БИДЕМЕ SOУЈРИ 84 ИЛИ СО СРЕДНО ВИСОК</text>
<text sub="clublinks" start="88.321" dur="0.067"> ПОПЛАДНЕ NYЕ БИДЕМЕ NYУЈРИ 84 ИЛИ СО СРЕДНО ВИСОКО КАКО ИС</text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.2"> ТАКА СРЕДНО ВИСОКО КАКО ЈАС</text>
<text sub="clublinks" start="88.588" dur="0.133"> ТАКА СРЕДНО ВИСОКО КАКО РЕЧАВ</text>
<text sub="clublinks" start="88.721" dur="0.067"> ТАКА СРЕДНО ВИСОКО КАКО РЕКАМ ОКОЛУ</text>
<text sub="clublinks" start="88.788" dur="0.1"> ТАКА СРЕДНО ВИСОКО КАКО РЕКАМ ОКОЛУ 80.</text>
<text sub="clublinks" start="88.888" dur="0.167"> КАА ОКОЛУ 80.</text>
<text sub="clublinks" start="89.055" dur="0.1"> КАIDА ОКОЛУ 80. НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.067"> КАIDА ОКОЛУ 80. WEЕ</text>
<text sub="clublinks" start="89.222" dur="0.1"> КАА ОКОЛУ 80. WEЕ БИДЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="89.322" dur="0.134"> КАА ОКОЛУ 80. WEЕ БИДЕМЕ ОДГО</text>
<text sub="clublinks" start="89.456" dur="0.066"> КАА ОКОЛУ 80. WEЕ БИДЕМЕ НАД Средно</text>
<text sub="clublinks" start="89.522" dur="0.267"> Е БИДЕМЕ ПОВЕЕ СРЕДНИ</text>
<text sub="clublinks" start="89.789" dur="1.869"> Утре ќе бидеме над просечните</text>
<text sub="clublinks" start="91.658" dur="0.167"> УТРЕ BEЕ БИДЕМЕ НАД СРЕДНИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="91.825" dur="0.1"> УТРЕ BEЕ БИДЕМЕ НАД Средно</text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> УТРЕ BEЕ БИДЕМЕ НАД СРЕДНО, ДАЛИ Е</text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> УТРЕ BEЕ БИДЕМЕ НАД Средно, ДОДЕКА СЕ уште</text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.166"> УТРЕ И ДА СЕ УШТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="92.258" dur="0.034"> УТРЕ И ДЕКА .Е БИДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="92.292" dur="0.133"> УТРЕ И ДЕКА STЕ БИДЕ А.</text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="0.1"> УТРЕ И ДЕКА BEЕ БИДЕ УБАВА</text>
<text sub="clublinks" start="92.525" dur="0.067"> УТРЕ И ДЕКА BEЕ БИДЕ УБАВ УБАВ</text>
<text sub="clublinks" start="92.592" dur="0.167"> УТРЕ И ДЕКА STЕ БИДЕ УБАВ УБАВ ДЕН.</text>
<text sub="clublinks" start="92.759" dur="0.2"> БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден.</text>
<text sub="clublinks" start="92.959" dur="0.067"> БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден. ТИ</text>
<text sub="clublinks" start="93.026" dur="0.133"> БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден. МОЖЕШ</text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.167"> БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден. Можеби ќе забележите</text>
<text sub="clublinks" start="93.326" dur="0.134"> БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден. Може да забележите влажност</text>
<text sub="clublinks" start="93.46" dur="0.066"> БИДЕТЕ ПРИЧИТЕН ПО убав ден. МОAYЕ ДА ЗАГЛЕДАТЕ ИЗВОР НА ВЛАГОСТ</text>
<text sub="clublinks" start="93.526" dur="0.167"> МОAYЕ ДА ЗАГЛЕДАТЕ ИЗВОР НА ВЛАГОСТ</text>
<text sub="clublinks" start="93.693" dur="0.033"> МОAYЕ ДА ЗАБЕЛЕТЕТЕ ИЗРАГУВАЕ НА ВЛАГОСТА</text>
<text sub="clublinks" start="93.726" dur="0.067"> МОAYЕ ДА ЗАБЕЛЕЕТЕ ИЗРАБОТУВАЕ НА ВЛИЧНОСТА</text>
<text sub="clublinks" start="93.793" dur="0.067"> МОAYЕ ДА ГО ЗАБЕЛЕЕТЕ ИСТРАУВАЕ НА ВЛИЧНОСТ</text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.067"> МОAYЕ ДА ГО ЗАГЛЕДАТЕ ИСТАПУВАЕТО НА ВЛИЧНОСТА</text>
<text sub="clublinks" start="93.927" dur="0.066"> МОAYЕ ДА ГО ЗАГЛЕДАТЕ ИСТРАУВАЕТО НА ВЛАГОСТ ВО МАКЕДОТ</text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.101"> МОAYЕ ДА ГО ЗАГЛЕДАТЕ ИЗВАДНОСТА НА ВЛАГОСТ ВО МИЛИЦА ДО КРАЈОТ</text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.066"> МОAYЕ ДА ГО ЗАГЛЕДАТЕ ИЗВИСУВАЕТО НА ВЛАГОСТ ВО МИЛИЦА ДО КРАЈОТ НА</text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="1.902"> МОAYЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ИЗРАБОТУВАЕ НА ВЛАГОСТ ВО МАЛИЦА ДО КРАЈОТ НА</text>
<text sub="clublinks" start="96.062" dur="0.067"> МОAYЕ ДА ГО ЗАГЛЕДАТЕ ИЗВИСНОСТА НА ВЛАГОСТ ВО МИЛИЦА ДО крајот на денот</text>
<text sub="clublinks" start="96.129" dur="0.233"> УШТЕ ПО КРАЈ НА ДЕНОТ</text>
<text sub="clublinks" start="96.362" dur="0.067"> ПО МАЛКУ ДО КРАЈОТ НА ДЕНОТ</text>
<text sub="clublinks" start="96.429" dur="0.034"> ПО КОЛКУ ДЕНОТ КОЈ'Е БИДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="96.463" dur="0.066"> ДО МАЛКУ ДО КРАЈОТ НА ДЕНОТ ITЕ БИДЕ А.</text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.134"> УШТЕ БИТ ДО КРАЈОТ НА ДЕНОТ BEЕ БИДЕ БИТ</text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.066"> УШТЕ ПО МАЛКУ ДО КРАЈОТ НА ДЕНОТ ITЕ БИДЕ МЕITУ ПОТЕЛ</text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.101"> УШТЕ ПО МИР ОД КРАЈОТ НА ДЕНОТ BEЕ БИДЕ МЕITУ ПОТЕЛ НО</text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.066"> УШТЕ ПО ПОВЕЕ НА ДЕНОТ BEЕ БИДЕ ПОСТАПКО ПОСТАПКО АМА'Е СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="96.896" dur="0.234"> BEЕ БИДЕ ПОСЕКОЛКУ ПОСТАПКО АМА</text>
<text sub="clublinks" start="97.13" dur="0.1"> BEЕ БИДЕ МЕ BУ ПОПЛОНО, АМА СЕ УШТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="97.23" dur="0.1"> BEЕ БИДЕ ПОСЕКОЛКУ ПОПЕЛО, АМА СЕ уште ќе имаме</text>
<text sub="clublinks" start="97.33" dur="0.067"> BEЕ БИДЕ МЕARУ ПОПЛОЕ НО СЕ уште ќе имаме многу</text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.167"> BEЕ БИДЕ ПОСЕКОЛКУ ПОПЛОНО, АЛИ СЕ уште ќе имаме многу</text>
<text sub="clublinks" start="97.564" dur="0.066"> BEе биде малку потопло, но сеуште ќе имаме многу сонце.</text>
<text sub="clublinks" start="97.63" dur="0.067"> BEЕ БИДЕ ПОСЕКОЛКУ ПОПЛОНО, АЛИ СЕ уште ќе имаме многу сонце и</text>
<text sub="clublinks" start="97.697" dur="0.234"> СЕ уште имаат многу сонце и</text>
<text sub="clublinks" start="97.931" dur="0.066"> СЕ уште имаат многу сонце и навистина</text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.134"> УШТЕ ИМАТЕ МНОГУ сонце и навистина тоа</text>
<text sub="clublinks" start="98.131" dur="0.1"> СЕ уште има многу сонце и навистина треба</text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.1"> Сè уште има многу сонце и навистина треба да се уште</text>
<text sub="clublinks" start="98.331" dur="2.002"> Сè уште има многу сонце и навистина треба да се уште</text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.067"> УШТЕ ИМАТЕ МНОГУ сонце и навистина треба да се уште</text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="0.167"> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА БИДЕ САМО</text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.1"> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА БИДЕ САМО</text>
<text sub="clublinks" start="100.667" dur="0.167"> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА БИДЕ САМО МНОГУ</text>
<text sub="clublinks" start="100.834" dur="0.1"> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ САМО САМО ДА БИДЕ МНОГУ ПРИЈАТНИ</text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.066"> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕБЕ ДА БИДЕ МНОГУ ПРИЈАТНО СОРТИРАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="101" dur="0.067"> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ САМО САМО ДА БИДЕ МНОГУ ПРИЈАТНО СОРД</text>
<text sub="clublinks" start="101.067" dur="0.134"> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ САМО САМО ДА БИДЕ МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ.</text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.2"> МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ.</text>
<text sub="clublinks" start="101.401" dur="0.1"> МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. ПОГЛЕДНЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="101.501" dur="0.133"> МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО</text>
<text sub="clublinks" start="101.634" dur="0.1"> МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА</text>
<text sub="clublinks" start="101.734" dur="0.101"> МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПОСЛЕ</text>
<text sub="clublinks" start="101.835" dur="0.066"> МНОГУ ПРИЈАТНО СОДЕЕ НА ДЕНОТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.234"> ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ОВОЈ ПОНЕДЕЛНИК</text>
<text sub="clublinks" start="102.202" dur="0.133"> ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ОВОЈ ПОНЕДЕЛНИК И</text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ОВОЈ ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК</text>
<text sub="clublinks" start="102.435" dur="2.136"> ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ОВОЈ ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК</text>
<text sub="clublinks" start="104.571" dur="0.066"> ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПО ОВОЈ ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИЧКИ СМЕ НАЧИН</text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.201"> ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК СМЕ ПАТ</text>
<text sub="clublinks" start="104.838" dur="0.066"> ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК ДА ​​СЕ ПОДАРУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="104.904" dur="0.134"> ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕТЕ ВО НА</text>
<text sub="clublinks" start="105.038" dur="0.067"> ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕМЕ ВО СРЕДНОСТА</text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.066"> ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕТЕ ВО СРЕДНИТЕ 80-ти</text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="0.1"> ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕТЕ ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И</text>
<text sub="clublinks" start="105.271" dur="0.067"> ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕМЕ ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И тогаш</text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.067"> ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК WEИВЕТЕ ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И ТОГАШ ЈАС</text>
<text sub="clublinks" start="105.405" dur="0.2"> ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И ТОГАШ</text>
<text sub="clublinks" start="105.605" dur="0.234"> ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И тогаш имам</text>
<text sub="clublinks" start="105.839" dur="0.166"> ВО СРЕДНИТЕ 80-ти И ТОГАШ ИМАМ ТЕМПЕРАТУРИ</text>
<text sub="clublinks" start="106.005" dur="0.067"> ВО СРЕДНАТА 80-та И ТОГАШ ВЕ HAНО ИМАМ ТЕМПЕРАТУРИ</text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="0.234"> ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕНО</text>
<text sub="clublinks" start="106.306" dur="0.066"> ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕBAНО ОКОЛУ</text>
<text sub="clublinks" start="106.372" dur="0.067"> ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕЧНО ОКОЛУ 85</text>
<text sub="clublinks" start="106.439" dur="2.636"> ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕЧНО ОКОЛУ 85 ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.1"> ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕЧНО ОКОЛУ 85 ИЛИ 86</text>
<text sub="clublinks" start="109.175" dur="0.134"> ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕBAНО ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.1"> ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕЧНО ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="109.409" dur="0.067"> ИМАТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВЕBAНО ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИН</text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="0.266"> ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИН</text>
<text sub="clublinks" start="109.742" dur="0.101"> ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИН низ</text>
<text sub="clublinks" start="109.843" dur="0.133"> ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИНИ ОД ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="109.976" dur="0.167"> ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИНИ ПРЕКУ ОВА ДОАА</text>
<text sub="clublinks" start="110.143" dur="0.1"> ОКОЛУ 85 ИЛИ 86 СИТЕ НАЧИНИ ОД ОВАА ИДНИНА РАБОТА.</text>
<text sub="clublinks" start="110.243" dur="0.2"> Низ оваа наредна работна недела.</text>
<text sub="clublinks" start="110.443" dur="0.1"> Низ оваа наредна работна недела. И</text>
<text sub="clublinks" start="110.543" dur="0.034"> Низ оваа наредна работна недела. И САМО</text>
<text sub="clublinks" start="110.577" dur="0.1"> Низ оваа наредна работна недела. И САМО ДА</text>
<text sub="clublinks" start="110.677" dur="0.066"> Низ оваа наредна работна недела. И САМО ДА ПОГЛЕДНЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.101"> Низ оваа наредна работна недела. И САМО ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="110.844" dur="0.066"> Низ оваа наредна работна недела. И САМО ДА ГИ ГЛЕДАМ ОВИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="110.91" dur="0.267"> И САМО ДА ГИ ГЛЕДАМ ОВИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="111.177" dur="0.1"> И САМО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕМЕ ВО СРЕДНИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="111.277" dur="0.134"> И САМО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОНИТЕ СРЕДНИ ВРВИ,</text>
<text sub="clublinks" start="111.411" dur="1.902"> И САМО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕМЕ ОНИТЕ СРЕДНИ ВИСОКИ, СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="113.313" dur="0.167"> И САМО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕМЕ ОНИТЕ СРЕДНИ ВИСОКИ, НЕ СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="0.066"> И САМО ДА ГИ ПОГЛЕДНЕМЕ ОНИТЕ СРЕДНИ ВИСОКИ, НИЕ НЕ СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.2"> СРЕДНИ ВИСОКИ, НИЕ НЕ СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="113.746" dur="0.101"> СРЕДНИ ВИСОКИ, НЕ СМЕ ПОДАЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.166"> СРЕДНИ ВРВИ, НЕ СМЕ ПОДАЛКУ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="114.013" dur="0.067"> СРЕДНИ ВИСОКИ, ОД НОЕМВРИ НЕМАМЕ ДАЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="0.1"> СРЕДНИ ВИСОКИ, НЕМАМЕ СЕГА ОД НОЕМВРИ</text>
<text sub="clublinks" start="114.18" dur="0.067"> СРЕДНИ ВИСОКИ, НЕ СЕГА КОГА НЕМАМЕ ДАЛИ ОД НОЕМВРИ</text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.067"> СРЕДНИ ВРВИ, НЕМАМЕ СЕГА ОД НОЕМВРИ КОГА</text>
<text sub="clublinks" start="114.314" dur="0.267"> ДАЛЕ ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА</text>
<text sub="clublinks" start="114.581" dur="0.1"> ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СЕ СРЕДНО</text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.066"> ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СЕ МЕСЕЕТО ВИСОК</text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.067"> ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА Е СРЕДНОТО ВИСОКО</text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="0.067"> ДАЛИ ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СЕ СРЕДНОТО ВИСОКО</text>
<text sub="clublinks" start="114.881" dur="2.703"> ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СЕ СРЕДНОТО ВИСОКО ВО</text>
<text sub="clublinks" start="117.584" dur="0.1"> ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СРЕДНОТО ВИСОКО Е ВО 70-тите</text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.066"> ДОЛГО ОД НОЕМВРИ СЕГА КОГА СЕ ПРОСЕЧНИОТ ВИСОК е во 70-тите години на минатиот век</text>
<text sub="clublinks" start="117.75" dur="0.201"> СРЕДНОТО ВИСОКО Е ВО 70-тите години ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="117.951" dur="0.066"> СРЕДНА ВИСОКА Е ВО 70-тите години ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="118.017" dur="0.134"> СРЕДНА ВИСОКА Е ВО 70-тите години за ново</text>
<text sub="clublinks" start="118.151" dur="0.1"> СРЕДНА ВИСОКА Е ВО 70-тите години за новиот Орлеан</text>
<text sub="clublinks" start="118.251" dur="0.1"> СРЕДНА ВИСОКА СЕ ВО 70-тите години за областа на нови Орлеани.</text>
<text sub="clublinks" start="118.351" dur="0.3"> Областа НОВ ОРЛЕАН.</text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> Областа НОВ ОРЛЕАН. НАВИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="0.067"> Областа НОВ ОРЛЕАН. НАВИСТИНА WEЕ СЕ ОБЕДИНЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="0.1"> Областа НОВ ОРЛЕАН. НАВИСТИНА WEЕ ДОБИЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="118.918" dur="0.1"> Областа НОВ ОРЛЕАН. НАВИСТИНА, GЕ ВЛЕГИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="119.018" dur="0.067"> Областа НОВ ОРЛЕАН. НАВИСТИНА, GЕ ВЛЕГИМЕ ВО ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="119.085" dur="0.234"> НАВИСТИНА, GЕ ВЛЕГИМЕ ВО ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="119.319" dur="0.1"> НАВИСТИНА, GЕ ВЕДИМЕ ВО ОВАА РАЗЛИКА</text>
<text sub="clublinks" start="119.419" dur="0.067"> НАВИСТИНА, GЕ СТЕГНЕМЕ ВО ОВОА СТРАНА КАДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="119.486" dur="0.133"> НАВИСТИНА, ETЕ ВЛЕГИМЕ ВО ОВОЈА РАЗЛИКА КАДЕ НАШИОТ</text>
<text sub="clublinks" start="119.619" dur="2.436"> НАВИСТИНА, ETЕ ВЛЕГИМЕ ВО ОВОЈА РАЗЛИКА КАДЕ НАШИТЕ СРЕДНИ</text>
<text sub="clublinks" start="122.055" dur="0.167"> НАВИСТИНА, GЕ СЕ ВЛЕЧИМЕ ВО ОВАА РАСТА КАДЕ НАШИОТ СРЕДНО ВИСОК</text>
<text sub="clublinks" start="122.222" dur="0.066"> НАВИСТИНА, GЕ ВЛЕГИМЕ ВО ОВОЈ опсег КАДЕ Е НАШАТА СРЕДНА ВИСОКА</text>
<text sub="clublinks" start="122.288" dur="0.167"> ИСПИТУВАЈТЕ КАДЕ Е НАШЕТО СРЕДНО ВИСОКО</text>
<text sub="clublinks" start="122.455" dur="0.067"> ИСПИТУВАЈТЕ КАДЕ СЕ НАШЕТО СРЕДНО ВИСОКО</text>
<text sub="clublinks" start="122.522" dur="0.067"> ИСПИТУВАЈТЕ КАДЕ СЕ НАШЕТО СРЕДНО ВИСОКО</text>
<text sub="clublinks" start="122.589" dur="0.066"> ИСПИТУВАЈТЕ КАДЕ НАШИОТ НАСИСЕН ВИСОК е во низок</text>
<text sub="clublinks" start="122.655" dur="0.201"> ИСПИТУВАЈТЕ КАДЕ НАШИОТ просечен висок е во ниските 60-ти.</text>
<text sub="clublinks" start="122.856" dur="0.2"> ВО НИСКИТЕ 60-ти.</text>
<text sub="clublinks" start="123.056" dur="0.1"> ВО НИСКИТЕ 60-ти. ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="123.156" dur="0.133"> ВО НИСКИТЕ 60-ти. САМО</text>
<text sub="clublinks" start="123.289" dur="0.1"> ВО НИСКИТЕ 60-ти. ТОА САМО</text>
<text sub="clublinks" start="123.389" dur="0.101"> ВО НИСКИТЕ 60-ти. ТОА САМО НЕ ЗВУЧИ</text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.066"> ВО НИСКИТЕ 60-ти. ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО</text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.167"> ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО</text>
<text sub="clublinks" start="123.723" dur="0.1"> ТОА САМО НЕ ЗВУЧУВА ПРАВО</text>
<text sub="clublinks" start="123.823" dur="0.1"> ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО НА ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="123.923" dur="0.067"> ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО НА ОВОЈ ПОЕН</text>
<text sub="clublinks" start="123.99" dur="0.067"> ТОА САМО НЕ ЗВУЧУВА ПРАВО НА ОВОЈ ПОГЛЕД</text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.1"> ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА</text>
<text sub="clublinks" start="124.157" dur="0.1"> ТОА САМО НЕ ЗВИКА ПРАВО НА ОВОЈ ПОГОТ НА ГОДИНАТА.</text>
<text sub="clublinks" start="124.257" dur="0.267"> НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА.</text>
<text sub="clublinks" start="124.524" dur="0.1"> НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА. ЗАПОМНЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="1.735"> НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА. ЗАПОМНЕТЕ СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="126.359" dur="0.1"> НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА. ЗАПОМНЕТЕ СЕ ТЕШКОТО</text>
<text sub="clublinks" start="126.459" dur="0.134"> НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА. Запомнете ги вашите тешки палта</text>
<text sub="clublinks" start="126.593" dur="0.066"> НА ОВОЈ ПОГЛЕД НА ГОДИНАТА. Запомнете ги вашите тешки палта и</text>
<text sub="clublinks" start="126.659" dur="0.234"> Запомнете ги вашите тешки палта и</text>
<text sub="clublinks" start="126.893" dur="0.1"> Запомнете ги вашите тешки палта и работи</text>
<text sub="clublinks" start="126.993" dur="0.1"> Запомнете ги вашите тешки палта и работи како</text>
<text sub="clublinks" start="127.093" dur="0.067"> Запомнете ги вашите тешки палта и работи како што</text>
<text sub="clublinks" start="127.16" dur="0.1"> ЗАПОМНЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ТЕШКИ палта и РАБОТИ КАКО НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="127.26" dur="0.067"> ЗАПОМНЕТЕ ГО ВАШИТЕ ТЕШКИ палта и РАБОТИ КАКО ШТО САМО</text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.267"> РАБОТИ КАКО ШТО САМО</text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.133"> РАБОТИ КАКО ШТО САМО НЕ СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="127.727" dur="0.1"> РАБОТИ КАКО ШТО САМО НЕ Е ПОТРЕБНО</text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.067"> РАБОТИ КАКО ШТО САМО НЕ ИМ ПОТРЕБНИ</text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.1"> РАБОТИ КАКО САМО СЕГА НЕМАЛЕ ПОТРЕБНИ.</text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.2"> СЕ уште не им требаше.</text>
<text sub="clublinks" start="128.194" dur="0.2"> СЕ уште не им требаше. НО</text>
<text sub="clublinks" start="128.394" dur="0.101"> СЕ уште не им требаше. АМА НАВИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.1"> СЕ уште не им требаше. НО НАВИСТИНА ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="2.135"> СЕ уште не им требаше. НО ИСТВЕРНО ТОА ВРЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="130.73" dur="0.067"> СЕ уште не им требаше. НО СИГУМНО ТОА ВРЕМЕ ЈАС</text>
<text sub="clublinks" start="130.797" dur="0.233"> НО СИГУМНО ТОА ВРЕМЕ ЈАС</text>
<text sub="clublinks" start="131.03" dur="0.067"> НО ИСТВЕРНО ТОА ВРЕМЕ СМЕТАМ</text>
<text sub="clublinks" start="131.097" dur="0.1"> НО ИСТВЕРНО ТОА ВРЕМЕ СМЕТАМ</text>
<text sub="clublinks" start="131.197" dur="0.034"> НО ИСТВЕРНО ТОА ВРЕМЕ СЕ РАЗМИСЛУВАМ</text>
<text sub="clublinks" start="131.231" dur="0.1"> НО ИСТВЕРНО ТОА ВО ВРЕМЕТО МИСЛАМ ДА ОДАМ</text>
<text sub="clublinks" start="131.331" dur="0.1"> НО ИСТВЕРНО ТОА ВРЕМЕ ПОСТАВУВАМ ДА ДОЈДАМ.</text>
<text sub="clublinks" start="131.431" dur="0.167"> МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="131.598" dur="0.133"> МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.134"> МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. НИЕ МИСЛИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="131.865" dur="0.066"> МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. МИСЛИМЕ ДА БАРААТ</text>
<text sub="clublinks" start="131.931" dur="0.134"> МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. МИСЛИМЕ ДА БАРАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="0.133"> МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. МИСЛИМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="132.198" dur="0.067"> МИСЛЕТЕ ISЕ ДОЈДЕ. МИСЛИМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ТРОПИЦИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="132.265" dur="0.2"> МИСЛИМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ТРОПИЦИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="132.465" dur="0.1"> МИСЛИМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ТРОПИЦИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.234"> МИСЛИМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ВО ТРОПСКИТЕ СЕ УШТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="2.069"> СМЕТАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ВО ТРОПСКИТЕ СЕ УШТЕ НЕСРЕНО</text>
<text sub="clublinks" start="134.868" dur="0.066"> МИСЛИМЕ ДА ГЛАВАМЕ ТРОПИЦИТЕ СЕ УШТЕ НЕСРЕНО ЗБОРУВААТ</text>
<text sub="clublinks" start="134.934" dur="0.234"> СЕ УШТЕ НЕСРЕНО ЗБОРУВААТ</text>
<text sub="clublinks" start="135.168" dur="0.1"> СЕ уште несреќно зборуваат за</text>
<text sub="clublinks" start="135.268" dur="0.067"> СЕ уште несреќно зборуваат за тоа</text>
<text sub="clublinks" start="135.335" dur="0.066"> СЕ уште несреќно зборуваат за тоа</text>
<text sub="clublinks" start="135.401" dur="0.067"> СЕ уште несреќно зборуваме за тоа како нас</text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.1"> СЕ уште несреќно зборуваме за тоа како што се добиваме</text>
<text sub="clublinks" start="135.568" dur="0.1"> СЕ уште несреќно зборуваме за тоа како што влегуваме</text>
<text sub="clublinks" start="135.668" dur="0.067"> СЕ уште несреќно зборуваме за тоа како што влегуваме во</text>
<text sub="clublinks" start="135.735" dur="0.234"> ЗА ТОА КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.1"> ЗА ТОА КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО ВТОРИОТ</text>
<text sub="clublinks" start="136.069" dur="0.067"> ЗА ТОА КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО ВТОРИОТ ПОЛОВ</text>
<text sub="clublinks" start="136.136" dur="0.133"> ЗА ТОА КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО ВТОРИОТ ПОЛОВ</text>
<text sub="clublinks" start="136.269" dur="0.1"> ЗА ТОА КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО ВТОРИОТ ПОЛОВ ОКТОМВРИ.</text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.167"> ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ.</text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.1"> ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="136.636" dur="0.067"> ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. НИЕ ИМАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="136.703" dur="2.536"> ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. ИМАМЕ ДВЕ</text>
<text sub="clublinks" start="139.239" dur="0.166"> ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. Имаме две места</text>
<text sub="clublinks" start="139.405" dur="0.101"> ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. НИЕ НЕМАМЕ ДВЕ СПОТ</text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.066"> ВТОРО ПОЛОВИНА ОКТОМВРИ. ИМАМЕ ДВЕ МЕСТИ НИКОГА</text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.234"> ИМАМЕ ДВЕ МЕСТИ НИКОГА</text>
<text sub="clublinks" start="139.806" dur="0.133"> Имаме две места ниту од овие</text>
<text sub="clublinks" start="139.939" dur="0.1"> ИМАМЕ ДВЕ СПОТИ НИТУ ОД ОВИЕ ГЛЕДАА</text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.101"> ИМАМЕ ДВЕ МЕСТИ НИКОГА ОД ОВИЕ ГЛЕДААТ</text>
<text sub="clublinks" start="140.14" dur="0.1"> ИМАМЕ ДВЕ МЕСТИ НИКОГА ОВИЕ БАРАЕ КАКО</text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.066"> ИМАМЕ ДВЕ МЕСТИ НИКОГА ОВИЕ БАРАЕ КАКО ОДИ</text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> ОВИЕ БАРАЕ КАКО ОДИ</text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.1"> ОВИЕ БАРААТ КАКО ШТО ОДИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.067"> ОВИЕ БАРААТ КАКО GЕ ДОНЕСЕ</text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.133"> ОВИЕ БАРААТ КАКО GЕ БИДЕ СЕКОГАШ</text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.067"> ОВИЕ БАРААТ КАКО GЕ ДОНЕСЕ НЕКОИ Влијанија</text>
<text sub="clublinks" start="140.84" dur="0.167"> ДА СЕ донесете какви било влијанија</text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.167"> ДА ДОНЕСЕТЕ какви било влијанија</text>
<text sub="clublinks" start="141.174" dur="0.1"> ДА BR донесат какви било влијанија на Луизијана.</text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="0.2"> ДО ЛУИЗИАНА.</text>
<text sub="clublinks" start="141.474" dur="2.136"> ДО ЛУИЗИАНА. НО</text>
<text sub="clublinks" start="143.61" dur="0.033"> ДО ЛУИЗИАНА. НО САМО</text>
<text sub="clublinks" start="143.643" dur="0.133"> ДО ЛУИЗИАНА. НО САМО ДО</text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.101"> ДО ЛУИЗИАНА. НО САМО ДА ЗБОРУВАМ</text>
<text sub="clublinks" start="143.877" dur="0.1"> ДО ЛУИЗИАНА. НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="143.977" dur="0.2"> ДО ЛУИЗИАНА. НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА НИВ,</text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.2"> НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА НИВ,</text>
<text sub="clublinks" start="144.377" dur="0.067"> НО САМО ДА ЗБОРУВАМ ЗА ОВА, ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="144.444" dur="0.067"> НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА ОВА, ОВОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="144.511" dur="0.066"> НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА ОВА, ОВОЈ ВАС</text>
<text sub="clublinks" start="144.577" dur="0.067"> НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА ОВА, ОВОЈ МО CЕ</text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.067"> НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА НЕГО, ОВОЈ МО CЕ ДА ГИ ВИДИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.167"> НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА НЕГО, ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО</text>
<text sub="clublinks" start="144.878" dur="0.066"> НО САМО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА НЕГО, ОВОЈ МО CЕ ДА ГИ ВИДИТЕ АКО ТИ</text>
<text sub="clublinks" start="144.944" dur="0.201"> ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ АКО</text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.066"> ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО ГЛЕДАТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.067"> ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО ГО ПОГЛЕДНЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="145.278" dur="0.167"> ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО ГО ПОГЛЕДНЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="145.445" dur="2.235"> ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО ГЛЕДАТЕ ВО САТЕЛИТОТ</text>
<text sub="clublinks" start="147.68" dur="0.167"> ОВОЈ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ АКО ГЛЕДАТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА,</text>
<text sub="clublinks" start="147.847" dur="0.2"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА,</text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА, НЕКОИ</text>
<text sub="clublinks" start="148.214" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА, НЕКОЈ РОТАЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА, НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="148.481" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО САТЕЛИТНА СЛИКА, НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК</text>
<text sub="clublinks" start="148.548" dur="0.167"> НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК</text>
<text sub="clublinks" start="148.715" dur="0.066"> НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК НА</text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.034"> НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ГЛЕДАТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="148.815" dur="0.067"> НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ГЛЕДАТЕ А.</text>
<text sub="clublinks" start="148.882" dur="0.066"> НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИТ</text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.1"> НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ПОГОЛЕМИ</text>
<text sub="clublinks" start="149.048" dur="0.134"> НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ВИЛО ВРТ</text>
<text sub="clublinks" start="149.182" dur="0.067"> НЕКОЈ РОТАЦИЈА ОВДЕ ПОЧЕТОК ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ПОДВИЕ СПИН ОКОЛУ</text>
<text sub="clublinks" start="149.249" dur="0.2"> ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ</text>
<text sub="clublinks" start="149.449" dur="2.536"> ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="151.985" dur="0.167"> ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ ТАКОВ ДОЛГ</text>
<text sub="clublinks" start="152.152" dur="0.133"> ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ ТАА НИСКА ПРИТИСОК</text>
<text sub="clublinks" start="152.285" dur="0.1"> ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ ЗА НИСКА ПРИТИСОК</text>
<text sub="clublinks" start="152.385" dur="0.067"> ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БИЛО СПИН ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.2"> ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="0.033"> ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БЕШЕ</text>
<text sub="clublinks" start="152.685" dur="0.067"> ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БИЛ</text>
<text sub="clublinks" start="152.752" dur="0.167"> ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БИЛ НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.067"> ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БИЛ НЕ ТРОПИКАЛ</text>
<text sub="clublinks" start="152.986" dur="0.167"> ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БИЛ НЕ ТРОПИЧКИ ДОЛГ</text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.066"> ТОЈ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК КОЈ БЕЛ НЕТРОПИСКИ ДИСКА ПРИТИСОК</text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.234"> БЕШЕ НЕ ТРОПИЧКА ДАСКА ПРИТИСОК</text>
<text sub="clublinks" start="153.453" dur="0.1"> БЕШЕ НЕ ТРОПИЧКИ ЦЕНТАР ЗА НИСКИ ПРИТИСОК.</text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="2.636"> ЦЕНТАР.</text>
<text sub="clublinks" start="156.189" dur="0.167"> ЦЕНТАР. НО</text>
<text sub="clublinks" start="156.356" dur="0.066"> ЦЕНТАР. НО НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="156.422" dur="0.101"> ЦЕНТАР. НО МОAYЕ</text>
<text sub="clublinks" start="156.523" dur="0.133"> ЦЕНТАР. НО МОAYЕ ДА ГО ВИДИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="156.656" dur="0.167"> ЦЕНТАР. НО МОAYЕ ДА ГО ВИДИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="156.823" dur="0.067"> ЦЕНТАР. НО МОAYЕ ДА ГО ВИДИМЕ МО PНО</text>
<text sub="clublinks" start="156.89" dur="0.267"> НО МОAYЕ ДА ГО ВИДИМЕ МО PНО</text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.1"> НО МОAYЕ ДА ГО ВИДИМЕ МОOSНО ДА СЕ РАЗВИРАМЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="157.257" dur="0.267"> РАЗВОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="157.524" dur="0.033"> РАЗВОЈ ИМА</text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.1"> РАЗВОЈ ИМА</text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.133"> РАЗВОЈ ИМА ВИСОК</text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.067"> РАЗВОЈ ИМА ВИСОКА ШАНСА</text>
<text sub="clublinks" start="157.857" dur="0.1"> РАЗВОЈ ИМА ГОЛЕМА ШАНСА ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="157.957" dur="0.067"> РАЗВОЈ ИМА ГОЛЕМА ШАНСА ЗА ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="2.469"> ИМА ГОЛЕМА ШАНСА ЗА ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="160.493" dur="0.067"> Има голема шанса за тоа што се случува</text>
<text sub="clublinks" start="160.56" dur="0.167"> Има голема шанса за тоа што се случува во</text>
<text sub="clublinks" start="160.727" dur="0.1"> Има голема шанса за тоа што се случува во</text>
<text sub="clublinks" start="160.827" dur="0.133"> Има голема шанса за тоа што се случува во наредниот</text>
<text sub="clublinks" start="160.96" dur="0.1"> Има голема шанса за тоа што се случува во следниот пар</text>
<text sub="clublinks" start="161.06" dur="0.067"> ИМА ГОЛЕМА ШАНСА ОД СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ПАР</text>
<text sub="clublinks" start="161.127" dur="0.2"> СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ПАР</text>
<text sub="clublinks" start="161.327" dur="0.167"> СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ДЕН</text>
<text sub="clublinks" start="161.494" dur="0.067"> СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ПАР ДЕНА ВЕНО</text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.167"> СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ДЕНЕС ВЕНО ОД</text>
<text sub="clublinks" start="161.728" dur="0.066"> СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ДЕНЕС ВЕBAНО ОД Утре</text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.067"> СЕ СЛУЧУВА ВО СЛЕДНИОТ ДЕНЕС ВЕBAНО ОД УТРЕ ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="161.861" dur="0.234"> ДЕНА ВЕBAНО ОД УТРЕ ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="162.095" dur="0.1"> ДЕНА ВЕBAНО ОД УТРЕ ИЛИ ПОНЕДЕЛНИК.</text>
<text sub="clublinks" start="162.195" dur="0.2"> ПОНЕДЕЛНИК.</text>
<text sub="clublinks" start="162.395" dur="0.1"> ПОНЕДЕЛНИК. И</text>
<text sub="clublinks" start="162.495" dur="0.1"> ПОНЕДЕЛНИК. И ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.067"> ПОНЕДЕЛНИК. И ТОА OUЕ БИДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.067"> ПОНЕДЕЛНИК. И ТОА WЕ БИДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="2.002"> ПОНЕДЕЛНИК. И ТОА WЕ БИДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="164.731" dur="0.066"> ПОНЕДЕЛНИК. И ТОА WЕ БИДЕ ИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="164.797" dur="0.267"> И ТОА WЕ БИДЕ ИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="165.064" dur="0.067"> И ТОА LDЕ БИДЕ ИМЕ ЕПСИЛОН</text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="0.1"> И ТОА LDЕ БИДЕ ИМЕТО ЕПСИЛОН И</text>
<text sub="clublinks" start="165.231" dur="0.067"> И ТОА LDЕ БИДЕ ИМЕТО ЕПСИЛОН И ТОГАШ</text>
<text sub="clublinks" start="165.298" dur="0.1"> И ТОА WЕ ГО ДОБИЕМЕ ИМЕТО ЕПСИЛОН И ТОГАШ НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="165.398" dur="0.1"> И ТОА WЕ ГО ДОБИЕМЕ ИМЕТО ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ УШТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="165.498" dur="0.067"> И ТОА WЕ ГО ДОБИЕМЕ ИМЕТО ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ УШТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="165.565" dur="0.2"> ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ УШТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="165.765" dur="0.1"> ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ уште го имаме ова</text>
<text sub="clublinks" start="165.865" dur="0.1"> ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ уште го имаме ова место</text>
<text sub="clublinks" start="165.965" dur="0.1"> ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ уште го имаме ова место</text>
<text sub="clublinks" start="166.065" dur="0.167"> ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ уште го имаме ова место што сме</text>
<text sub="clublinks" start="166.232" dur="0.067"> ЕПСИЛОН И ТОГАШ СЕ уште го имаме ова место што го гледаме</text>
<text sub="clublinks" start="166.299" dur="0.167"> ОВОЈ СПЕТ ШТО ГЛЕДАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="166.466" dur="0.067"> ОВА СПОТ ВО ШТО ГЛЕДАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="166.533" dur="0.133"> ОВОЈ СПЕТ КОЈ ГО ГЛЕДАМЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="166.666" dur="2.336"> ОВОЈ СПЕТ КОЈ ГО ГЛЕДАМЕ НА ЗАПАД</text>
<text sub="clublinks" start="169.002" dur="0.066"> ОВОЈ СПЕТ КОЈ ГО ГЛЕДАМЕ НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ</text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.167"> ОВОЈ СПЕТ КОЈ ГО ГЛЕДАМЕ НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ НО</text>
<text sub="clublinks" start="169.235" dur="0.067"> ОВОЈ СПЕТ КОЈ ГО ГЛЕДАМЕ НА ЗАПАДНАТА КАРИБА НО ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="169.302" dur="0.234"> НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="169.536" dur="0.1"> НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ГО ПОГЛЕДНЕ</text>
<text sub="clublinks" start="169.636" dur="0.1"> НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ГО ПОГЛЕДНЕ</text>
<text sub="clublinks" start="169.736" dur="0.066"> НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ГО ДА БИДЕ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="169.802" dur="0.101"> НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ГО ПОГЛЕДНУВА КАКО ОВОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="169.903" dur="0.066"> НА ЗАПАДНИОТ КАРИБИ, НО ГО ПОГЛЕДУВА КАКО ДА ONEЕ</text>
<text sub="clublinks" start="169.969" dur="0.267"> ГЛЕДА КАКО ТОЈ ONEЕ</text>
<text sub="clublinks" start="170.236" dur="0.067"> ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕ WНО</text>
<text sub="clublinks" start="170.303" dur="0.133"> ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕНО</text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.034"> ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕ WНО BEЕ БИДЕ УПРАВЕН</text>
<text sub="clublinks" start="170.47" dur="0.1"> ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕBAНО Е БИДЕ УПРАВЕН</text>
<text sub="clublinks" start="170.57" dur="0.1"> ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕНО Е БИДЕ УПРАВУВАНИ ДО</text>
<text sub="clublinks" start="170.67" dur="0.067"> ГЛЕДА КАКО ОВОЈ ВЕНО BEЕ БИДЕ ВОДИ НА СЕВЕР</text>
<text sub="clublinks" start="170.737" dur="0.2"> ВЕНО СЕ ВОДИТЕ НА СЕВЕР</text>
<text sub="clublinks" start="170.937" dur="0.167"> ВЕНО СЕ ВОДИТЕ НА СЕВЕР И</text>
<text sub="clublinks" start="171.104" dur="0.1"> ВЕНО СЕ ВОДИТЕ НА СЕВЕР И СЕВЕРИСТОК.</text>
<text sub="clublinks" start="171.204" dur="0.167"> И СЕВЕРИОСТОК.</text>
<text sub="clublinks" start="171.371" dur="0.1"> И СЕВЕРИОСТОК. ПА</text>
<text sub="clublinks" start="171.471" dur="0.033"> И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО</text>
<text sub="clublinks" start="171.504" dur="1.635"> И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА</text>
<text sub="clublinks" start="173.139" dur="0.167"> И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА ДАВАМ</text>
<text sub="clublinks" start="173.306" dur="0.067"> И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА ВИ ДАВАМ</text>
<text sub="clublinks" start="173.373" dur="0.1"> И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА ТИ ДАВАМ</text>
<text sub="clublinks" start="173.473" dur="0.167"> И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА</text>
<text sub="clublinks" start="173.64" dur="0.066"> И СЕВЕРИОСТОК. ТАКА САМО ДА ТИ ДАВАМ ИДЕА НА</text>
<text sub="clublinks" start="173.706" dur="0.201"> ТАКА САМО ДА ТИ ДАВАМ ИДЕА НА</text>
<text sub="clublinks" start="173.907" dur="0.066"> ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА ЗА ШТО</text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="0.1"> ТАКА САМО ДА ТИ ПОДАРИМЕ ИДЕА ЗА ШТО НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="174.073" dur="0.134"> ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА ЗА ОНА ШТО МОTЕ ДА ПОМОЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="174.207" dur="0.1"> ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА ЗА ОНА ШТО МОTЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="174.307" dur="0.067"> ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА ЗА ОНА ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="174.374" dur="0.066"> ТАКА САМО ДА ДА ДАВАМЕ ИДЕА ЗА ОНА ШТО МО MЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="174.44" dur="0.201"> ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="174.641" dur="0.066"> ШТО МО MЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ ЦЕЛО</text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="0.067"> ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ СИТЕ НАЧИН</text>
<text sub="clublinks" start="174.774" dur="0.033"> ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ИЗЛЕЗЕМЕ СИТЕ НАЧИН</text>
<text sub="clublinks" start="174.807" dur="0.101"> НА ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ СИТЕ НАЧИН</text>
<text sub="clublinks" start="174.908" dur="0.133"> ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ СИТЕ НАЧИН ДО СЛЕДНО</text>
<text sub="clublinks" start="175.041" dur="0.067"> ШТО МОIGHЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА ОДИМЕ ЦЕЛ ПАТ НА СЛЕДНИОТ ВИКЕНД</text>
<text sub="clublinks" start="175.108" dur="2.335"> ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД</text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.134"> ПАТОТ ОД СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДНИ</text>
<text sub="clublinks" start="177.577" dur="0.1"> ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДЕН НЕДЕЛА</text>
<text sub="clublinks" start="177.677" dur="0.067"> ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДЕН НЕДЕЛА СО</text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="0.1"> ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДЕН НЕДЕЛА СО</text>
<text sub="clublinks" start="177.844" dur="0.167"> ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДЕН НЕДЕЛА СО ГФЦ</text>
<text sub="clublinks" start="178.011" dur="0.066"> ПАТОТ ДО СЛЕДНИОТ ВИКЕНД СЛЕДЕН НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА ГФЦ</text>
<text sub="clublinks" start="178.077" dur="0.201"> СЛЕДНА НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА ГФЦ</text>
<text sub="clublinks" start="178.278" dur="0.066"> СЛЕДНА НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА ГФЦ ОВДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="178.344" dur="0.201"> СЛЕДЕН НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА GFC ОВДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="178.545" dur="0.133"> СЛЕДНА НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА ГФЦ ОВДЕ Е ПОТЕНЦИЈАЛНО</text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.067"> СЛЕДНА НЕДЕЛА СО МОДЕЛОТ НА ГФЦ ОВДЕ Е ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПСИЛОН</text>
<text sub="clublinks" start="178.745" dur="0.2"> ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПСИЛОН</text>
<text sub="clublinks" start="178.945" dur="0.067"> ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПИСЛОН ИВО</text>
<text sub="clublinks" start="179.012" dur="2.636"> ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПИСЛОН ВИД</text>
<text sub="clublinks" start="181.648" dur="0.2"> ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПСИЛОН ВИДЕН САМО</text>
<text sub="clublinks" start="181.848" dur="0.067"> ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПСИЛОН ВИДЕН САМО СЕМЕНДИРАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="181.915" dur="0.066"> ЕВЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ЕПСИЛОН ВИД ОД САМО ИЗМЕНУВАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="181.981" dur="0.201"> ВИД ОД САМО ИЗМЕНУВАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="182.182" dur="0.066"> ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="182.248" dur="0.067"> ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="182.315" dur="0.167"> ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ НА</text>
<text sub="clublinks" start="182.482" dur="0.067"> ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ НА АТЛАНТИКА</text>
<text sub="clublinks" start="182.549" dur="0.1"> ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ НА АТЛАНТСКО И</text>
<text sub="clublinks" start="182.649" dur="0.066"> ВИД ОД САМО ИМАНДИРАЕ ОВДЕ НА АТЛАНТИКА И ПОТОА</text>
<text sub="clublinks" start="182.715" dur="0.201"> ОВДЕ ВО АТЛАНТИКА И ПОТОА</text>
<text sub="clublinks" start="182.916" dur="0.2"> ОВДЕ ВО АТЛАНТИКА И ТОГАШ ТУКА</text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="2.836"> ОВДЕ НА АТЛАНТИКА И ПОТУКА ТУКА ПОТЕНЦИЈАЛНО</text>
<text sub="clublinks" start="185.952" dur="0.1"> ОВДЕ НА АТЛАНТИКА, А ТОГАШ ТУКА ПОТЕНЦИЈАЛНО МОUЕ</text>
<text sub="clublinks" start="186.052" dur="0.167"> ОВДЕ ВО АТЛАНТИКА И ПОТОА ТУКА ПОТЕНЦИЈАЛНО МОUЕ ДА БИДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="186.219" dur="0.067"> ОВДЕ ВО АТЛАНТИКА И ТОГАШ ТУКА ПОТЕНЦИЈАЛНО МОLDЕ ДА БИДЕ ШТО</text>
<text sub="clublinks" start="186.286" dur="0.2"> ОВДЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО МОUЕ ДА БИДЕ ШТО</text>
<text sub="clublinks" start="186.486" dur="0.2"> ТУКА Потенцијално може да биде она што може</text>
<text sub="clublinks" start="186.686" dur="0.133"> ОВДЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО Може да биде она што може да се случи</text>
<text sub="clublinks" start="186.819" dur="0.167"> ОВДЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО Може да биде она што може да стане</text>
<text sub="clublinks" start="186.986" dur="0.067"> ОВДЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО МОUЕ ДА БИДЕ ОНА ШТО МО EVЕ ДА СТАНАТ ТРОПИЧКИ</text>
<text sub="clublinks" start="187.053" dur="0.234"> МОAYЕ НАСТАНО ДА СТАНАТ ТРОПИЧНИ</text>
<text sub="clublinks" start="187.287" dur="0.1"> МОAYЕ НАСТАНО ДА СТАНАТ ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="187.387" dur="0.1"> МОAYЕ НАСТАНО ДА СТАНАТ ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ ЗЕТА.</text>
<text sub="clublinks" start="187.487" dur="0.167"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА.</text>
<text sub="clublinks" start="187.654" dur="0.1"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА. НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.066"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА. НИЕ ЌЕ</text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.067"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА. ЌЕ ВИДИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.067"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА. IЕ ВИДИМЕ АКО</text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="2.135"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА. FЕ ВИДИМЕ АКО</text>
<text sub="clublinks" start="190.089" dur="0.167"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА. Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="190.256" dur="0.067"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА. Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОИ ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="190.323" dur="0.2"> Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОИ ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="190.523" dur="0.1"> Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВИРА ИЛИ НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="190.623" dur="0.067"> Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ ИЛИ НЕ ПРАВО</text>
<text sub="clublinks" start="190.69" dur="0.067"> Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ ИЛИ НЕ СЕГА</text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.133"> Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ ИЛИ НЕ СЕГА ПРАВО</text>
<text sub="clublinks" start="190.89" dur="0.067"> Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ ИЛИ НЕ СЕ ПРАВИ СЕГА ШАНСАТА</text>
<text sub="clublinks" start="190.957" dur="0.067"> Е ВИДИМЕ АКО СЕ РАЗВОЈ ИЛИ НЕ СЕ ПРАВИ СЕГА ШАНСОТ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="191.024" dur="0.2"> НЕ СЕГА СЕГА ШАНСОТ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="191.224" dur="0.1"> НЕ СЕГА СЕГА ШАНСАТА ВО ПЕТ</text>
<text sub="clublinks" start="191.324" dur="0.067"> НЕ СЕГА ШАНСА ЗА ПЕТ ДЕНА</text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.066"> НЕ СЕГА СЕГА ШАНСАТА ЗА ПЕТ ДЕНА</text>
<text sub="clublinks" start="191.457" dur="0.067"> НЕ СЕГА СЕГА ШАНСАТА ЗА ПЕТ ДЕНА КАКО ВАС</text>
<text sub="clublinks" start="191.524" dur="0.067"> НЕ СЕГА СЕГА ШАНСАТА ЗА ПЕТ ДЕНА КАКО ПОГЛЕДНЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="191.591" dur="0.1"> НЕ СЕГА СЕГА ШАНСАТА ЗА ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="191.691" dur="0.067"> НЕ СЕГА СЕГА ШАНСОТ ЗА ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ</text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="2.636"> ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ уште</text>
<text sub="clublinks" start="194.394" dur="0.1"> ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ СИСКИ</text>
<text sub="clublinks" start="194.494" dur="0.133"> ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ СЛИКА, АМА</text>
<text sub="clublinks" start="194.627" dur="0.1"> ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ САЛИ, АМА ОД</text>
<text sub="clublinks" start="194.727" dur="0.134"> ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ ДАЛИ НО СЛЕДНО</text>
<text sub="clublinks" start="194.861" dur="0.1"> ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ ДАЛИ НО СЛЕДНИОТ НЕДЕЛ</text>
<text sub="clublinks" start="194.961" dur="0.067"> ПЕТ ДЕНА КАКО ШТО ПОГЛЕДНЕШЕ СЕ УШТЕ ДАЛИ НО СЛЕДНА НЕДЕЛА WEЕ СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="195.028" dur="0.2"> НИСКО АМА СО СЛЕДНА НЕДЕЛА Е СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.133"> НИСКО АМА СО СЛЕДНА НЕДЕЛА Е ВИДИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="195.361" dur="0.1"> НИСКО АМА СЛЕДНИОТ НЕДЕЛА Е ГО ПОГЛЕДНЕМЕ АКО</text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.067"> НИСКО АМА СЛЕДНИОТ НЕДЕЛА Е ГО ПОГЛЕДНЕМЕ КАКО ТАМУ</text>
<text sub="clublinks" start="195.528" dur="0.1"> НИСКО АМА СЛЕДНИОТ НЕДЕЛА SEЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ КОГА ИМА</text>
<text sub="clublinks" start="195.628" dur="0.067"> НИСКО АМА СЛЕДНИОТ НЕДЕЛА Е ГО ПОГЛЕДНЕМЕ КОГА ИМА НЕКОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="195.695" dur="0.067"> НИСКО, АМА СЛЕДНИОТ НЕДЕЛА Е ГО ПОГЛЕДНЕМЕ КОГА ИМА НЕКОЈ ДОЛГ</text>
<text sub="clublinks" start="195.762" dur="0.267"> ПОГЛЕДНЕТЕ КОГА ИМА НЕКОЛКУ ДАЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.133"> ПОГЛЕДНЕТЕ КОГА ИМА НЕКОЛКУ НИСКО ПРИТИСОК,</text>
<text sub="clublinks" start="196.162" dur="0.034"> ПОГЛЕДНЕТЕ КОГА ИМА НЕКОЈ НИСКО ПРИТИСОК, МО MЕБЕ</text>
<text sub="clublinks" start="196.196" dur="2.435"> ПОГЛЕДНЕТЕ КОГА ИМА НЕКОЈ НИСКИ ПРИТИСОК, МО MЕБЕ А</text>
<text sub="clublinks" start="198.631" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ КОГА ИМА НЕКОЛКУ НИСКИ ПРИТИСОК, МОBЕБЕ ТРОПИЧНО</text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.234"> ПРИТИСОК, МОBЕБИ ТРОПИКАЛ</text>
<text sub="clublinks" start="198.932" dur="0.1"> ПРИТИСОК, Можеби е тропски бура</text>
<text sub="clublinks" start="199.032" dur="0.033"> ПРИТИСОК, Можеби е тропска бура ЗЕТА</text>
<text sub="clublinks" start="199.065" dur="0.167"> ПРИТИСОК, Можеби е тропска бура ЗЕТА А.</text>
<text sub="clublinks" start="199.232" dur="0.067"> ПРИТИСОК, Можеби е тропска бура ЗЕТА тропска</text>
<text sub="clublinks" start="199.299" dur="0.3"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА ТРОПИКАЛ</text>
<text sub="clublinks" start="199.599" dur="0.167"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА ТРОПИЧКА ДЕПРЕСИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="199.766" dur="0.1"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА ТРОПИСКА ДЕПРЕСИЈА НЕкаде</text>
<text sub="clublinks" start="199.866" dur="0.1"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА ТРОПИСКА ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина</text>
<text sub="clublinks" start="199.966" dur="0.067"> НЕВРЕМЕ ЗЕТА ТРОПИЧКА ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина на Куба</text>
<text sub="clublinks" start="200.033" dur="0.167"> Депресија некаде во близина на Куба</text>
<text sub="clublinks" start="200.2" dur="0.066"> Депресија некаде во близина на Куба или</text>
<text sub="clublinks" start="200.266" dur="2.636"> Депресија некаде во близина на Куба или на</text>
<text sub="clublinks" start="202.902" dur="0.1"> ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина на Куба или на Бахамите</text>
<text sub="clublinks" start="203.002" dur="0.134"> ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина на Куба или на бахамите што</text>
<text sub="clublinks" start="203.136" dur="0.133"> ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина на Куба или на Бахамите што можеа</text>
<text sub="clublinks" start="203.269" dur="0.067"> ДЕПРЕСИЈА НЕкаде во близина на Куба или бахамите кои може да сеуште</text>
<text sub="clublinks" start="203.336" dur="0.234"> ИЛИ БАХАМАСТИ ШТО МОLDЕ ДА СЕ УШТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="203.57" dur="0.033"> ИЛИ БАХАМАСТЕ ШТО СЕILLЕ МОLDЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="203.603" dur="0.067"> ИЛИ БАХАМАСТЕ ШТО СЕILLЕ МОЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ А.</text>
<text sub="clublinks" start="203.67" dur="0.1"> ИЛИ БАХАМАСТИ ШТО СЕILLЕ МОLDЕ ДА ПРОМЕНАТ БИТ.</text>
<text sub="clublinks" start="203.77" dur="0.2"> ПРОМЕНЕТЕ БИТ.</text>
<text sub="clublinks" start="203.97" dur="0.067"> ПРОМЕНЕТЕ БИТ. НО</text>
<text sub="clublinks" start="204.037" dur="0.1"> ПРОМЕНЕТЕ БИТ. НО НА</text>
<text sub="clublinks" start="204.137" dur="0.1"> ПРОМЕНЕТЕ БИТ. НО ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.133"> ПРОМЕНЕТЕ БИТ. НО НА ОВОЈ ПОЕН</text>
<text sub="clublinks" start="204.37" dur="0.067"> ПРОМЕНЕТЕ БИТ. НО НА ОВА ТОЧКО НИШТО</text>
<text sub="clublinks" start="204.437" dur="0.234"> НО НА ОВА ТОЧКО НИШТО</text>
<text sub="clublinks" start="204.671" dur="0.066"> НО НА ОВА ТОЧКА НИШТО ВИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="204.737" dur="0.201"> НО НА ОВОЈ ПОЕН, НИШТО ВИСТИНА НЕ Е</text>
<text sub="clublinks" start="204.938" dur="0.066"> НО НА ОВОЈ ПОЕН, НИШТО ВИСТИНА НЕ Е ЗАКАНУВАЧКО</text>
<text sub="clublinks" start="205.004" dur="0.1"> НО НА ОВА ТОЧКА, НИШТО ВИСТИНСКО НЕ СЕ ЗАСИНУВА.</text>
<text sub="clublinks" start="205.104" dur="0.234"> НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА.</text>
<text sub="clublinks" start="205.338" dur="1.869"> НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА. БЛАГОДАРАМ</text>
<text sub="clublinks" start="207.207" dur="0.066"> НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА. ФАЛА МУ НА ГОСПОД</text>
<text sub="clublinks" start="207.273" dur="0.1"> НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА. БЛАГОДАРАМ на нашата добра</text>
<text sub="clublinks" start="207.373" dur="0.167"> НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА. БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ СЕДМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="207.54" dur="0.067"> НАВИСТИНА НЕ ЗАКАНУВА. БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ НА СЕДМИОТ ДЕН</text>
<text sub="clublinks" start="207.607" dur="0.267"> БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ НА СЕДМИОТ ДЕН</text>
<text sub="clublinks" start="207.874" dur="0.067"> БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ НАШАТА СЕДМЕДНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА</text>
<text sub="clublinks" start="207.941" dur="0.133"> БЛАГОДАРАМ ДОБРОДОСТ Е НАШАТА СЕДМА ДЕНА ПРОГНОЗА</text>
<text sub="clublinks" start="208.074" dur="0.067"> БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ НАШАТА СЕДМА ДЕНСКА ПРОГНОЗА ПОКАУВА</text>
<text sub="clublinks" start="208.141" dur="0.067"> БЛАГОДАРАМ ДОБРОСТ НАШАТА СЕДМЕДЕНА ДЕНСКА ПРОГНОЗА Е ПОКАУВА НАШЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="208.208" dur="0.333"> ПРОГНОЗАТА ЈА ПОКАУВА НАШАТА</text>
<text sub="clublinks" start="208.541" dur="0.134"> ПРОГНОЗАТА ГИ ПОКАУВА НАШИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ</text>
<text sub="clublinks" start="208.675" dur="0.066"> ПРОГНОЗА Е ПОКАУВАЕ НАШИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНАТ</text>
<text sub="clublinks" start="208.741" dur="0.067"> ПРОГНОЗА ГИ ПОКАУВА НАШИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНАТ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="208.808" dur="0.067"> ПРОГНОЗА ГИ ПОКАУВА НАШИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНУВАНИ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="208.875" dur="0.067"> ПРОГНОЗА ГИ ПОКАУВА НАШИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНУВА INЕ ВО 80-тите</text>
<text sub="clublinks" start="208.942" dur="0.2"> ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНУВАЕ ВО 80-тите</text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНАТ ВО 80-тите И</text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="2.135"> ТЕМПЕРАТУРИ ОСТАНАТ ВО 80-тите и А.</text>
<text sub="clublinks" start="211.344" dur="0.133"> ТЕМПЕРАТУРИ Останати во 80-тите и малку</text>
<text sub="clublinks" start="211.477" dur="0.067"> ТЕМПЕРАТУРИ Останати во 80-тите години и за малку повисока</text>