Një trend i ngrohjes fillon të Dielën subtitles

ÇFARË ÇFAR A A ÇFAR GL T GL Lavdishme ÇFAR A E SHTUN E Lavdishme ÇFAR A NJ S E SHTUN E Lavdishme NE ÇFAR A T A SHTUNN T GL LAJME FITUAM ÇFAR A T S SHTUNN TOR LAJME FITUAR SOT ÇFAR A T S SHTUNN TOR LAJME FITUAR SOT DHE ÇFAR A T S SHTUNN T GL LAJME FITUAR SOT DHE Unë ÇFAR A T S SHTUNN T GL LAJME FITUAR SOT DHE NUK E BJ ÇFAR A T S SHTUNN T GL LAJME FITUAR SOT DHE NUK E DI KAM SOT E NUK E DI SHTOHEM SOT DHE NUK E DI NDONJE SHTOHET SOT DHE NUK E DI NESE SHTOHET SOT DHE NUK E DI SA B MN SHTOHET SOT DHE NUK E DI NESE E BEN SHTOHET SOT DHE NUK E DI NESE E BEN A SHTOHET SOT DHE NUK E DI NESE E BEN PAK KUSH E BEN PAK KUSH E BN A SHUM. BIT KUSH E BN A SHUM MIT T MIRTER KUSH E BN A SHUM M B T MIRTER OSE KUSH E BN A SHUM M B T OR MIRTER OSE M W TOR VOGL KUSH E BN A SHUM M B T B MIRTER OSE M W T VOGL SE KUSH E BN A SHUM M B TTER MIRTER OSE M W T keq se ne BIT M OR MIR OR OSE M W T keq se ne BIT M OR MIR OR OSE M W TOR VOGL SE TSE SHPENZOJM BIT M OR MIR OR OSE M W T OR VOGL SE SHUM P SHUM BIT M OR MIR OR OSE M W T VOGL SE SHUM P T TO THOTLD BIT M OR MIR OR OSE M W TOR VOGL SE M P SHUM M TO TI THOT BIT M OR MIR OR OSE M W TOR VOGL QAT SHUM T TO M TO TI THOT BIT M OR MIR OR OSE M W TOR VOGL QAT SHUM TO T TO THOT TO M KANLD NJ ONE SHUM SHUM M TO THOT KAM NJ SHUM SHUM M TO TI THOT NJ HA DIT SHUM SHUM M TI THOT NJ HA DIT L SI SHUM SHUM M TO TI THOT NJ DIT SI KIST SHUM SHUM M TO TI THOT NJ HA DIT SI K LT SHUM SHUM M TO TI THOT KAM NJ ONE DIT L SI K THT N IN KIST DITA SI KJO NE KETE DIT L SI KJO N KIST P T VEÇANT DIT L SI K THT në këtë shtrirje të veçantë DIT L SI K THT në këtë shtrirje të veçantë me DIT L SI K THT në këtë shtrirje të veçantë me tonën Shtrirje e veçantë me tonat Shtrirje e veçantë me të ftohtin tonë Shtrirje e veçantë me ballin tonë të ftohtë Shtrirje e veçantë me frontin tonë të ftohtë Shtrirje e veçantë me ballin tonë të ftohtë që lëvizi Shtrirje e veçantë me ballin tonë të ftohtë që lëvizi përmes Shtrirje e veçantë me ballin tonë të ftohtë që lëvizi përmes A FROTT I FTOH Q M Lëvizte P ARMES A FROTT I FTOH QAT Lëvizte P ARMES NJ D DITE FRONT I FTOH QAT Lëvizte P ARMES NJ A DITE OSE FROTT I FTOH QAT Lëvizte P ARMES NJ D DITE OSE AQ FROTT I FTOH M QAT Lëvizte P ARMES NJ D DITE OSE PARA FROTLDT I FTOH QAT Lëvizte P ARMES NJ OR DITE OSE SI PARA Sjelljes FROTLDT I FTOH QAT Lëvizte P ARMES NJ OR DITE OSE K ATU PARA Sjellë KIST DIT OR OSE PRAN A Sjellë KT DIT OR APO PARA Sjellin KIST G TOR MADH DIT OR APO PARA Sjellin këtë Mot të Madh DITA OSE SO PARA Sjellin këtë mot të madh sot. MOT I Mrekullueshëm SOT. MOT I Mrekullueshëm SOT. BLU MOT I Mrekullueshëm SOT. QIELT BLU. QIELT BLU. QIELT BLU. QUAJ QIELT BLU. DY PIKA QIELT BLU. SHIKONI TEMPERATURAT E PIKS QIELT BLU. SHIKONI TEMPERATURAT E PIKS N. QIELT BLU. SHIKONI TEMPERATURAT E PIKS N SHIKONI TEMPERATURAT E PIKS N SHIKONI TEMPERATURAT E PIKS N THE 50 BEWNI TEMPERATURAT E PIKS N IN 50 SHKALL BEWNI TEMPERATURAT E PIKS N IN FUSH 50N 50 SHKALL. Gama 50 SHKALL. Gama 50 SHKALL. KJO SHT Gama 50 SHKALL. AJO ESHTE NJE Gama 50 SHKALL. KJO ASHT SHUM Gama 50 SHKALL. KJO ASHT SHUM E bukur Gama 50 SHKALL. KJO DRSHT SHUMY E thatë Gama 50 SHKALL. KJO ASHT NJ. Ajër shumë i bukur i thatë KJO ASHT NJ. Ajër shumë i bukur i thatë KJO ASHT NJ A Ajër i thatë shumë i bukur në Jug KJO ASHT A Një Ajër shumë i bukur i thatë në Jug KJO ASHT një ajër shumë i bukur i thatë në jug të KJO ASHT Një Ajër shumë i bukur i thatë në jug të liqenit. JUG I LIQENIT. JUG I LIQENIT. POR JUG I LIQENIT. POR DY JUG I LIQENIT. POR DY PIKA JUG I LIQENIT. POR DY PIKA VERI JUG I LIQENIT. POR DY PIKA N NORTH VERI T OF JUG I LIQENIT. POR DY PIKA N NORTH VERI T OF POR DY PIKA N NORTH VERI T OF POR DY PIKA N NORTH VERI T OF LIQENIT POR KANVE DY PIKA N NORTH VERI T OF LIQENIT POR JANE QEN DY PIKA N NORTH VERI T OF LIQENIT POR DISA PIKA N NORTH VERI T THE LIQENIT JAN BE Q BENDRUAR POR DY PIKA N NORTH VERI T OF LIQENIT KAN BE QEN BE N IN POR dy pikë në veri të liqenit kanë qenë në vitet 30-të POR dy pikë në veri të liqenit kanë qenë në vitet 30 dhe Liqeni ka qenë në vitet 30 dhe Liqeni ka qenë në vitet '30 dhe '40 Liqeni ka qenë në vitet 30 dhe 40 SOT. 40S SOT 40S SOT KËSHTU QË 40S SOT SO SHTEST 40S SOT SO THJESHT SHTES 40S SOT SO THJESHT SHTES NFSE 40S SOT SO THJESHT SHTES N ISE JENI 40S SOT SO THJESHT SHTES N ISE JU VERI 40S SOT SO THJESHTT SHTES NFSE JU JENI VERI SO THJESHTT SHTES NFSE JU JENI VERI SO THJESHT SHTES DR N ISE JENI VERI I LIQENIT SO THJESHTT SHTES N ISE JENI VERI I LIQENIT PONTCHARTRAIN SO THJESHTT SHTES NFSE JENI VERI I LIQENIT PONTCHARTRAIN DHE SO THJESHTT SHTES N ISE JENI VERI I LIQENIT PONTCHARTRAIN DHE LIQENIT Liqeni PONTCHARTRAIN DHE LIQENI LAKE PONTCHARTRAIN DHE LIQEN M SHUM LIQENI PONTCHARTRAIN DHE LIQEN MORE PAUL. ME SHUME PAUL ME SHUME PAUL Shtatëdhjetë ME SHUME PAUL SHTATËDHJETË E PESË ME SHUME PAUL SHTATENTDETYDHJET E DREJTA ME SHUME PAUL SHTETENTDHETET F PES TIGH DREJT Tani ME SHUME PAUL Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë ME SHUME PAUL Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë tonat Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë tonat Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë mesataret tona Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë mesatare tonë të lartë Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë mesatare tonë të lartë Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë të larta mesatare tonë është 80 Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë të mesme të lartë është 80 AT Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë të mesme të lartë është 80 në këtë LARTA MESATARE ISSHT 80 80 N AT KISTIS LART HIGH Mesatarja ISSHT 80 80 N TH KIST PIK LARTA MESATARE 80SHT 80 80 N TH KIST PIK N IN LARTA MESATARE SHT 80 80 N TH KIST PIK N IN LARTA MESATARE ISSHT 80 80 N TH KIST PO PIK N IN VITIN LARTA MESATARE 80SHT 80 80 N TH KIST PO PIK N IN VITIN DHE LARTA MESATARE ISSHT 80 80 N TH KIST PO PIK N IN VITIN DHE NE E LARTA MESATARE 80SHT 80 80 N TH KIST PO PIK N IN VITIN DHE NE HIKOJM LARTA MESATARE ISSHT 80 80 N TH KIST PO PIK N IN VITIN DHE NE HITETI 86 PIKA N THE VITIN DHE NE HIKONI 86 PIKA N THE VITIN DHE NE HIKAJM 86 86 IN PIKA N THE VITIN DHE NE HITOJM 86 86 N NEW T NEW RI PIKA N THE VITIN DHE NE HIKAJM 86 86 N OR ORLEANET E RE PIKA N THE VITIN DHE NE HIKONI 86 N OR ORLEANET E REJA PR PIKA N THE VITIN DHE NE HIKONI 86 N OR ORLEANET E RE NEW PR PIKA N THE VITIN DHE NE HITOJM IN 86 N OR ORLEANET E REJA P THER T HIGH LART. N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE PRETY N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE SHUM E MIR N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE P MRZIERJE E MIRT E MIR N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE P MRZIHNJE E SHUM E MIR AS N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE P MRZIHNJE E SHUM E MIR SI DHE P MRZIHNJE E SHUM E MIR SI DHE P MRZIHNJE E SHUM E MIR AS SI TEMPERATUR DHE P MRZIHTJE E PRETY MIR AS SI TSHT TEMPERATURA DHE PIXRZIHTJE E MIR E MIR AS SI TEMPERATURA SHT E SHTET DHE PIXRZIHNJE E PRETY MIR AS SI TEMPERATURA IFSHTIF UNIFORM I SHTET TEMPERATURA UNSHTIF UNIFORM I SHTET Temperatura është unike shumë e faleminderit TEMPERATURA THSHTIF UNIFORM I SHTET FALEMINDERIT TEMPERATURA UNSHTIF UNIFORM I SHTET FALEMINDERIT T THE TEMPERATURA UNSHTIF UNIFORM I SHKURTM FALEMINDERIT PER ERE TEMPERATURA THSHTIF UNIFORM I SHKURTM FALEMINDERIT PER EREBET E CILAVE TEMPERATURA THSHTIF UNIFORM I SHTET FALEMINDERIT PINR ERETT T WH CILAT KAN FALEMINDERIT PER EREBET QE KANE FALEMINDERIT PER EREBET QE KANE QENEVE FALEMINDERIT P WR ERET WHT T HA CILAT KANED QNDRUAR VETM FALEMINDERIT PINR ERETT T HA CILAT KAN QAYNDRUAR VETM A FALEMINDERIT P WR ERETT T WH CILAT KAN QNDRUAR PAK FALEMINDERIT PINR ERETT T WH CILAT KAN QENTUAR VETM BIÇ FALEMINDERIT PER WINDS TE CILAT KANE QENIUAR VETEM PAK BREZY Q STNDRONI VETM PAK BREZZ Qëndroi vetëm një pak copë e ftohtë sot Q STNDRONI VET BM NJ A PAK VITMBULL ET SOT Q STNDRONI VETM NJ A VIT T VLLT BREZY SOT Q STNDRONI VETM NJIT PAK VEZREE SI SOT P ABR RRETH Q STNDRONI VETM NJ L PAK VEZREE NGJYR SOT SI RRETH 10 Q STNDRONI VETM NJ A VETM PAK BREZY deri në rreth 10 ose Q STNDRONI VETM NJIT PAK VEZ NGJYR SOT SI RRETH 10 OSE 12 SOT Deri në rreth 10 ose 12 SOT Deri në rreth 10 ose 12 mije SOT DERI RRETH 10 OSE 12 MILE PER SOT Deri në rreth 10 ose 12 milje në orë. MILJE PER ORE. MILJE PER ORE. KJO MILJE PER ORE. KËTË MBRËMJE MILJE PER ORE. KETE Mbrëmje SHIKON MILJE PER ORE. Kjo mbrëmje duket e madhe. Kjo mbrëmje duket e madhe. Kjo mbrëmje duket e madhe. Temperaturat Kjo mbrëmje duket e madhe. TEMPERATURAT MERRNI Kjo mbrëmje duket e madhe. Temperaturat futen Kjo mbrëmje duket e madhe. Temperaturat futen në Kjo mbrëmje duket e madhe. Temperaturat futen në vitet 60-të. Temperaturat futen në vitet 60-të. Temperaturat futen në vitet 60-të. KËSHTU QË Temperaturat futen në vitet 60-të. SO PER TE Temperaturat futen në vitet 60-të. Pra për mua Temperaturat futen në vitet 60-të. PRA M ME K THT Temperaturat futen në vitet 60-të. Pra, për mua kjo do Temperaturat futen në vitet 60-të. Pra, për mua kjo do të ndodhë përfundimisht Pra, për mua kjo do të ndodhë përfundimisht Pra, për mua kjo do të jetë përfundimisht Pra, për mua kjo do të jetë duke marrë Pra, për mua kjo do të jetë duke marrë një Kështu që për mua kjo do të marrë një pak Kështu që për mua kjo do të marrë një pak të vogël Kështu që për mua kjo do të jetë duke marrë një pak pak Kështu që për mua kjo do të marrë një pak të vogël B BENI NJ B PIK T VOGL B BENI NJIT BIT T ON VOGL B BENI NJIT BIT TIT VOGL NIDE ANN E FTOH. ANOLT E FTOHT. ANOLT E FTOHT. DISA ANOLT E FTOHT. DISA NGA ANOLT E FTOHT. DISA JU ANOLT E FTOHT. DISA JU MUND ANOLT E FTOHT. DISA JU NUK MUND ANOLT E FTOHT. DISA JU NUK MUND T CON KONSIDONI DISA JU NUK MUND T CON KONSIDONI DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERON K THT DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERONI KIST FTUES DISA JU NUK MUND TA KONSIDERONI KIST CO FTOHET POR DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERONI KIST CO FTOHET POR DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERONI KIST CO FTOHET POR T B BIG DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERONI KIST CO FTOHET, POR GJN B TIG MADH DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERONI KIST CO FTOH B POR GJSHT TIG MADH SHT KJO FTOHET POR GJENDJA E MADHE ESHTE KJO COOL POR GJENDJA E MADHE ESHTE AJO KJO FTOHET POR GJENDJA E MADHE THSHT ATA Mbrëmja e natës KJO FTOHET POR GJENDJA E MADHE ISSHT QAT SOT NDERNRMARRS KJO FTOHET POR GJENDJA E MADHE THSHT QAT Mbrëmë natën KJO FTOHET POR GJENDJA E MADHE ISSHT QAT SOT NDERNRMARR DO T QAT SONA E Mbrëmjes do të dojë QAT SONA E Mbrëmjes NUK DO T QAT SONA E Mbrëmjes NUK DO T BE JET QAT SONA E Mbrëmjes NUK DO T BE JET AS SI QAT SOT SOT NDRMARRJE NUK DO T BE JET AS I FTUAR QAT SOT SOT NDRMARRJE NUK DO T BE JET AS I FTUAR SI QAT SOT SOT NDRMARRJE NUK DO T BE JET AS I FTUAR SI ÇFAR QAT SOT SOT NDRMARRJE NUK DO T BE JET AS I FTUAR SI ÇFAR NE T NOT NUK JEMI FTUAR SI ÇFAR NE T BE NUK JEMI FTUAR SI ÇFAR ZGJEDHM T BE NUK JEMI FTUAR SI ÇFAR ZGJIDHEM T NOT NUK JEMI FTUAR SI ÇFAR ZGJIDHEM MOS T BE JENI SI FTUAR SI ÇFAR ZGJEHEMI T E HERSHM NUK JENI SI FTUAR SI ÇFAR ZGJEHEMI T TO HERSHM KT NUK JENI SI FTUAR SI ÇFAR ZGJEHEMI T TO HERL KT MENGJES Zgjoheni herët këtë mëngjes Zgjoheni herët këtë mëngjes apo Zgjoheni herët këtë mëngjes apo të fundit ZGJEHENI Q TO K ET PARAR N ORNT MN E FUNDIT. APO natën e fundit. APO natën e fundit. VERI APO natën e fundit. BREGI VERI APO natën e fundit. ULJET E Bregut Verior APO natën e fundit. UJI I VERIUT DO TOW UJE APO natën e fundit. Do të jenë të ultat e bregut të veriut APO natën e fundit. Ulëta të bregut të veriut do të jenë në APO natën e fundit. Ulëta të bregut të veriut do të jenë në Ulëta të bregut të veriut do të jenë në Ulëta të bregut të veriut do të jenë në vitet 50-të UJET E Bregut Verior do T BE JEN IN N IN VITET E 50-ta ULJET E Bregut Verior do T JEN IN N K LLOJIN E 50S Ulëta të bregut të veriut do të jenë gjithashtu në llojin e viteve '50 Ulëta të bregut verior do të jenë në llojin e ftohjes 50S ULJET E Bregut Verior do T BE JEN IN N THE LLOJIN E FTOHS S 50 VJETOR ULJET E Bregut Verior do T IN JEN IN N THE LLOJIN E FTOHS S 50 VITEVE 50 HERSHM 50S EDHE NJ K LLOJ FTOLLI PARR HERSHLM 50S EDHE LLOJ FTOLLI P SR T S DIELUN E HERSHM 50S EDHE LLOJ FTOLL P FORR T S DIELN E PARL POR 50S EDHE LLOJ FTOLLI P SR T S DIELN E HERSHME POR JO 50S EDHE LLOJ FTOLLI P SR T S DIELN E HERSHME POR JO T GJITHA 50S EDHE LLOJ FTOLLI P FORR T S DIELN E HERSHME, POR JO T ALL GJITHA AT 50S EDHE LLOJ FTOHJE P SR TND DIELN E HERSHME, POR JO T ALL GJITHA QAT FJALON T S DIELN POR JO T ALL GJITHA ATAT FTUAR T S DIELN POR JO T ALL GJITHA Q TH KRAHASOJN CH ME FILL T S DIELN POR JO T ALL GJITHA Q CH KRAHASOHET ME FILL T S DIELN POR JO T ALL GJITHA Q TH KRIJOHET ME FILL ME KIST T S DIELN POR JO T ALL GJITHA Q TH KRAHASOHET ME FILL K TOT MENGJES T S DIELN POR JO T ALL GJITHA QILL KRAHASOHET ME FILL K TOT MENGJES KU Krahasuar me këtë mëngjes ku Krahasuar me këtë mëngjes ku jemi Krahasuar me këtë mëngjes ku kemi pasur Krahasuar me këtë mëngjes ku kemi pasur disa KRAHASUAR ME KIST M MENGJES KU KEMI DISA T U LART KRAHASUAR ME KIST M MORNGJET KU KISHI DISA 40S TP LART KRAHASUAR ME KIST M MNGJET KU KISHI DISA DISA 40 VJETR KRAHASUAR ME KIST M MENGJES KU KEMI DISA 40 SHUMP PR T GJITHA KEMI DISA 40S TP LART P TOR RRETH KEMI DISA 40S Mbi të 50-ta KEMI DISA 40S TE MADHE PER RRETH 50 DHE KEMI DISA 40S TP LART P TOR Rreth 50 DHE JUG KEMI DISA 40S Mbi të rreth 50 dhe në jug të KEMI DISA 40S Mbi të rreth 50 dhe në jug të KEMI DISA 40S sipër, në rreth 50 dhe jug të liqenit KEMI DISA 40S TE MADHE PER RRETH 50 DHE JUGUT TILL Vullnetit të Liqenit 50 DHE JUGI I Vullnetit të Liqenit 50 DHE JUGI I LIQENIT DO T VDEKSHME 50 DHE JUG I LIQENIT DO T VETEM VETM 50 DHE JUG I LIQENIT DO T ST Q STNDROJ VETM VETM 50 DHE JUG I LIQENIT DO T ST QEN ST VETEM VETM N 50 DHE JUGI I LIQENIT DO T ST QENL VETEM VETM N VETEM VETEM Qëndroni në VETEM VETEM Qëndroni në Mes VETEM VETEM Qëndroni në vitet 60 të mesme VETYM VETYM VETM VETM VETYM VETYM Q STNDRONI VETYM N THE 60 VJETIN E MESM P FORR VETM VET STM VETYM VETIGHM N MIDDLE MESAT 60N E 60-T FOR P FORR UJE. SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT. SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT. QARTË SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT. QIELT E QART SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT. SOT QESH QYTETAR SOT SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT. QYTET E QART SOT SOT SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT. QYTET E QART SOT SI BNI QYTET E QART SOT SI BNI QILE QART Q SOT SHIKON QILE QART SOT SOT SHIKON VALLRTET QILE QART Q T SOT NDIKON ME T RE VRTET Kënaqësi QART SK QILE SONA SOT SHIKON ME T P VRTET P N P SOT SHIKONI SOT N RE VRTET KLENAQSISHT SHIKONI SOT M RE T VETM T Kënaqshme DHE SHIKONI SOT NALL VRTET K PNAQSISHT DHE HERSHM SHIKONI SOT NALL T VETM T P KLENAQSH ANDM DHE NESORR TAR HERSHM. DHE NESORR TAR HERSHM. DHE NESORR TAR HERSHM. 50S DHE NESORR TAR HERSHM. 50S DHE DHE NESORR TAR HERSHM. 50S DHE 60S DHE NESORR TAR HERSHM. 50S DHE 60S TO DHE NESORR TAR HERSHM. 50S DHE 60S P TOR T START FILLUAR DHE NESORR TAR HERSHM. 50S dhe 60S për të filluar DHE NESORR TAR HERSHM. 50S DHE 60S P TOR T START FILLUAR T THE DIELIN 50S DHE 60S P TOR T START FILLUAR T THE DIELIN 50S DHE 60S P TOR T START FILLUAR T THE DIELN MENGJES 50S dhe 60S P TOR T START FILLUAR PROCESIN E M SNGJES T Dielës 50S DHE 60S PR T START FILLUAR PROCESIN E MUNGJES T S Dielën DHE 50S DHE 60S PR T START FILLUAR PROCESIN E MNDNGJES TU DIELS DHE NGA 50S DHE 60S P TOR T START FILLUAR PROCESIN E MNDNGJES TU DIELS DHE NESORR PROCESI I MENGJESIT DHE NESORR PROCESI I MENGJESIT DHE NES TR Pasdite PROCESI I MENGJESIT DHE NES TN PASDITS PROCESI I MENGJESIT DHE NESORR PASDITS NE DO T JEMI PROCESI I MENGJESIT DHE NES TN PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI PROCESI I MENGJESIT DHE NESR Pasdite Ne do të Jemi NYRI 84 PROCESI I MENGJES DHE NES TR Pasdite Ne do të Jemi NYRI 84 OSE PASDITS DO T BE JEMI NYRI 84 OSE PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO SO PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO AQ N SHUM PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO AQ N PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO MESAJ PASDITONS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO SO N AT LARTER MESATARE PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO AQ M HIGH T HIGH LART SI PASDITS DO T BE JEMI NYRI 84 OSE AQ M AT T HIGH MESM T HIGH LART SI I Pra, në mes të lartë si unë Pra, mesatarisht të lartë siç thashë Pra, mesatarisht të lartë siç thashë përreth Pra, mesatarisht të lartë siç thashë rreth 80. Tha rreth 80. TREGU Rreth 80. NE Tha rreth 80. Ne do të Tha rreth 80. Ne do të jemi Tha rreth 80. Ne do të jemi më lart Tha rreth 80. Ne do të jemi mbi mesatare Ne do të jemi mbi mesataren NESOR DO T BE JEMI M Mbi mesataren NESORN DO T BE JEM AB M SHUM MESATARE DO T AB JEMI Mbi mesataren edhe pse NESOR DO T BE JEMI MO SHUM MESATAR NESOR DO T JEM M SHUMER MESATARE, edhe pse do të vazhdojë akoma NESORR Edhe pse do të vazhdojë NESORR Edhe pse do të jetë akoma NESORR Edhe pse do të jetë akoma NESORR Edhe pse do të jetë ende një e bukur NESORR Edhe pse do të jetë shumë e bukur NESORR Edhe pse do të jetë ende një ditë e bukur. Bëhu një ditë e bukur. Bëhu një ditë e bukur. JU Bëhu një ditë e bukur. TI MUND Bëhu një ditë e bukur. JU MUND TA V NOTNNI Bëhu një ditë e bukur. MUND T V NOTNNI lagështirë Bëhu një ditë e bukur. JU MUND T NOT V NOTN EDHE LUFTITYSIN JU MUND T NOT V NOTN EDHE LUFTITYSIN JU MUND T NOT VICENNI EDHE NGROHITYSIN JU MUND T NOT V NOTNNI EDHEZIMIN E LAGURIS A JU MUND T NOT V NOTNNI EDHE NJG BOT LAG ASIA JU MUND T NOT V NOTNNI EDHE NGROHSIN A NJ A PIK JU MUND T NOT V NOTNNI EDHEZIMIN E LAGIDSIS SIPAS SHKOLLS JU MUND T NOT V NOTNNI EDHE LIDHJEN E LAGSIS A SI PREJ FUNDIT JU MUND T NOT VICENNI EDHE LIDHJEN E LARTIDSIS A SI PREJ FUNDIT T. JU MUND T NOT V NOTNNI EDHE LIDHJEN E LUMTSIS SIPAS FUNDIT T OF JU MUND T NOT V NOTNNI EDHE LIDHJEN E LUMTSIS A SIPAS FUNDIT T OF DITS ND ARMASIT PASIT FUNDIT T OF DITS DREJT NJ B PIK NIT FUND T OF DITS IT'LL Deri në një copë deri në fund të ditës që do të jetë DERI NJ BIT B NGA FUNDI I DITS Do T BE JET A DERI NJ B BIT NGA FUNDI I DIT ITS Do të jetë pak Deri në një copë deri në fund të ditës do të jetë një ngrohtë pak Deri në një copë deri në fund të ditës do të jetë pak më e ngrohtë, por Deri në pak nga fundi i ditës do të jetë pak më e ngrohtë, por ne do të DO T JET A NJ B PREMT W NGROHT POR NE Do të jetë një ngrohje pak, por do të vazhdojmë akoma Do të jetë një ngrohje pak, por ne akoma do të kemi Do të jetë pak më e ngrohtë, por ne do të kemi akoma shumë Do të jetë një ngrohje pak, por ne do të kemi akoma shumë Do të jetë pak më e ngrohtë, por akoma do të kemi shumë diell Do të jetë një ngrohje pak, por ne do të kemi akoma shumë diell dhe Akoma kanë shumë diell dhe Akoma kanë shumë diell dhe me të vërtetë Akoma kanë shumë rrezet e diellit dhe me të vërtetë atë Akoma kanë shumë diell dhe me të vërtetë duhet Akoma kanë shumë diell dhe me të vërtetë duhet të akoma Akoma kanë shumë diell dhe me të vërtetë duhet të jetë akoma Akoma kanë shumë diell dhe me të vërtetë duhet të jetë akoma REALISHT DUHET T ST JET VETM REALISHT DUHET T ST JET VET JM SI T JET A REALISHT DUHET T ST JEN VETM SHUM REALISHT DUHET T ST JET VETILLM TUST JETLE SHUM V E kënaqshme REALISHT DUHET T ST JET VETM SI T BE JET NJ S LLOJ shumë i kënaqshëm REALISHT DUHET TJET BER T J JETUST NJ BE LLOJ SHUM I këndshëm REALISHT DUHET T ST JET EDHE VETUSTM T JEN S NJ S LLOJ SHUM I këndshëm i ditës. NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës. NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës. SHIKONI NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës. SHIKONI ÇFAR NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës. SHIKONI ÇFAR H NDODH NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës. SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës. SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS kësaj SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS kësaj SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS AJT HN SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS AT M HN AND DHE SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS AJT HONN AND DHE TU ETN SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS KATT HONN AND DHE TU NESM SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS AJT H MN AND DHE TU MESME E HN AND DHE ETEST WE JEMI MAYNYR E HONN AND DHE ETESTES JEMI M WNYR E HONN AND DHE ETEST WE JEMI M WNYR N E HONN AND DHE ETUTES JEMI MAYNYR NO mes E HN AND DHE ETUT JEMI MAYNYR N INT Vitet 80 të Mesme E HN DHE ETEST JEMI MAYNYR NO Vitet 80 të Mesme dhe E HONN AND DHE ETEST WE JEMI MAYNYR NO Vitet 80 të Mesme dhe më pas E HONN AND DHE ETEST WE JEMI MAYNYR NO Vitet 80 të Mesme dhe atëherë unë NO Vitet 80 të mesme dhe më pas unë N 80 Vitet 80 të mesme dhe atëherë unë kam N 80 Vitet 80 të mesme DHE AT IHERE KAM TEMPERATURA N THE Vitet 80-ta të mesme DHE AT IHERE KAM Temperatura me gjasë KENI TEMPERATURA PROBUALISHT KENI Temperatura me gjasë rreth e rrotull KENI Temperatura me gjasë rreth 85 KENI TEMPERATURA SHUMB Rreth 85 OSE KENI TEMPERATURA SHUM RRETH 85 OSE 86 KENI TEMPERATURA SHUM RRETH 85 OSE 86 LEK KENI TEMPERATURA SHUMB Rreth 85 OSE 86 T ALL GJITHA KENI TEMPERATURA MBI T GJITHA RRETH 85 OSE 86 RRETH 85 OSE 86 T ALL GJITHA MNYRS RRETH 85 OSE 86 T ALL GJITHA MAYNYRS PRMES TIJ RRETH 85 OSE 86 T ALL GJITHA MAYNYRS P THRMES KT RRETH 85 OSE 86 T ALL GJITHA M WNYRS P THRMES KIST COM VINI RRETH 85 OSE 86 T ALL GJITHA M WNYRS PRORMES KIST Javës së Punës. PRMES KIST Javës së Punës. PRMES KIST Javës së Punës. DHE PRMES KIST Javës së Punës. DHE VETEM PRMES KIST Javës së Punës. DHE VETEM TE PRMES KIST Javës së Punës. DHE VETEM T TO SHIKONI PRMES KIST Javës së Punës. DHE VETEM T TO SHIKONI PRMES KIST Javës së Punës. DHE VETEM T'I SHIKONI ATA DHE VETEM T'I SHIKONI ATA DHE VETEM T TO SHIKONI ATA MESATARE DHE VETEM T TO SHIKONI ATA LARTT MESATARE, DHE VETEM T TO SHIKONI ATA LARTT E MESME, JEMI DHE VETEM T TO SHIKONI ATA LARTT MESATARE, NUK JEMI DHE VETEM T TO SHIKONI ATA LARTT E MESME, NUK JEMI SHUM T LARTT E MESME, NUK JEMI SHUM LARTT E MESME, NUK JEMI SHUM SHKOLL LARTT E MESME, NUK JEMI SHUM NGA LARTT E MESME, NUK JEMI SHUM NGA N NNTORI LARTT E MESME, NUK JEMI SHUMAR NGA N NNTORI TANI LARTT E MESME, NUK JEMI SHUMAR NGA N NNTORI TANI KUR LARTT E MESME, NUK JEMI SHUMAR NGA N NNTORI TANI KUR Larg nga nëntori tani kur Larg nga nëntori tani kur mesatarja Larg nga nëntori tani kur mesatarja e lartë Larg nga nëntori tani kur është e larta mesatare Larg nga nëntori tani kur është në mes të lartë Larg nga nëntori tani kur është e larta mesatare në Larg nga nëntori tani kur mesatarja e lartë është në vitet '70 Larg nga nëntori tani kur mesatarja e lartë është në vitet '70 për LARTA MESATARE ISSHT N IN vitet 70 PR LARTA MESATARE ISSHT N IN VITET 70 PR LARTA MESATARE ISSHT N IN 70S P FORR T NEW RI LART HIGH MESATARE INSHT N IN 70S P FORR ORLEANIN NEW E RE LARTA MESATARE INSHT N IN VITET 70 P FORR ZONN E ORLEANIT T NEW RI. ZONA E ORLEANIT T NEW RI. ZONA E ORLEANIT T NEW RI. RRETHANISHT ZONA E ORLEANIT T NEW RI. Në fund të fundit do të bëjmë ZONA E ORLEANIT T NEW RI. Në fund të fundit do të marrim ZONA E ORLEANIT T NEW RI. Në fund të fundit do të futemi ZONA E ORLEANIT T NEW RI. Në fund të fundit do të futemi në atë Në fund të fundit do të futemi në atë Në fund të fundit do të futemi në atë shkallë Në fund të fundit do të futemi në atë zonë ku Në fund të fundit do të futemi në atë zonë ku tonin Në fund të fundit do të futemi në atë shkallë ku janë mesataret tona Në fund të fundit do të futemi në atë rreze ku janë mesataret tona të larta Në fund të fundit do të futemi në atë rreze ku është mesatarja jonë e lartë FUSHA KU .SHT E LARTA TONA E MESME FUSHA KU ISSHT E LARTA TONA E Mesme FUSHA KU ISSHT E LART Mesatarja jonë në FUSHA KU HIGHSHT E LART Mesatarja jonë në të ulët FUSHA KU HIGHSHT E MESME TONA E LART N IN 60-ta e ulët. N 60 60-ta e ulët. N 60 60-ta e ulët. AJO N 60 60-ta e ulët. ATA VETEM N 60 60-ta e ulët. ATA VETM N 60 60-ta e ulët. ATA VETEM NUK TINGOHET N 60 60-ta e ulët. ATA VETEM NUK DUHET T DREJT ATA VETEM NUK DUHET T DREJT ATA VETM NUK TINGONI T DREJT N AT ATA VETM NUK TINGONI T DREJT N TH KIST ATA VETEM NUK Tingëllon si duhet në këtë pikë ATA VETM TJU T DREJT N KIST PIK T OF ATA VETEM NUK TINGONI T DREJTN N TH KIST PIK T THE ATA VETEM NUK TINGONI TIGH DREJT N THE KIST PIK T OF VITIT. N TH KIST PO PIK T VITIT. N TH KIST PO PIK T VITIT. KUJTOHENI N TH KIST PO PIK T VITIT. KUJTO TUAJ N TH KIST PO PIK T VITIT. KUJTOJM T HE R HENDN TUAJ N TH KIST PO PIK T VITIT. Mbani mend palltot tuaja të rënda N TH KIST PO PIK T VITIT. Mbani mend palltot tuaja të rënda DHE Mbani mend palltot tuaja të rënda DHE Mbani mend palltot dhe gjërat tuaja të rënda Mbani mend palltot dhe gjërat tuaja të rënda si Mbani mend palltot dhe gjërat tuaja të rënda si ato Mbani mend palltot dhe gjërat tuaja të rënda si ato Mbani mend palltot dhe gjërat tuaja të rënda si ato që ne vetëm Gjërat si ato që ne thjesht Gjërat si ato që ne thjesht nuk i kemi Gjëra si ato që ne thjesht nuk kemi nevojë Gjëra si ato që ne thjesht nuk kanë nevojë për to Gjëra si ato që ne vetëm nuk kanë nevojë për to akoma. NUK KAN NE NEVOJ P THR TY. NUK KAN NE NEVOJ P THR TY. POR NUK KAN NE NEVOJ P THR TY. POR GJITHSEJT NUK KAN NE NEVOJ P THR TY. POR në fund të fundit NUK KAN NE NEVOJ P THR TY. POR GJITHASHTU SI atë kohë NUK KAN NE NEVOJ P THR TY. POR GJITHASHTU SI atë kohë unë POR GJITHASHTU SI atë kohë unë POR GJITHASHTU AJO Kohë mendoj POR GJITHASHTU SI KA KOH I MENDOJ ISSHT POR GJITHASHTU SI ATA KOH I MENDOJ T IS SHKOJ POR GJITHASHTU SI ATA KOH I MENDOJ T IS SHKOJ POR GJITHASHTU SI ATA KOH I MENDOJ T IS VDES. MENDONI SE VDES. MENDONI SE VDES. NE MENDONI SE VDES. NE MENDOJMË MENDONI SE VDES. Ne mendojmë se duke kërkuar MENDONI SE VDES. Ne mendojmë se duke kërkuar MENDONI SE VDES. Ne mendojmë se duke kërkuar në MENDONI SE VDES. MENDIM T L SHIKOJM THE TROPIKAT MENDIM T L SHIKOJM THE TROPIKAT NE MENDOJM T SHIKOJN TROPIKAT Ne mendojmë se duke kërkuar në TROPIKAT JAN ST akoma Ne mendojmë se duke kërkuar në trojet janë akoma pa fat Ne mendojmë se duke kërkuar në trojet janë akoma duke folur fatkeqësisht JANE BASHKFILLUAR akoma pa fat JAN BISEDUAR akoma pa fat, JAN ST BISEDUAR akoma pa fat për këtë JAN BISEDUAR akoma pa fat për atë JAN FALSONI akoma fatkeqësisht për ATA SI NE JAN ST FALSONI akoma pa fat në lidhje me atë ndërsa e marrim JAN ST FALAS akoma fatkeqësisht për atë ndërsa futemi JAN ST FALAS akoma fatkeqësisht për atë ndërsa hyjmë në të POUR AJ AS SI HYRM N POUR AJ AS SI T G HYM N T THE DYTN P ABR AJ AS SI PRANIM N GJYSMN E DYT POUR AJ AS SI PRANIM N GJYSMN E DYT T POUR AJ AS SI T WE HYM N GJYSMN E DYT TETOR. GJYSMA E DYT E TETORIT. GJYSMA E DYT E TETORIT. NE GJYSMA E DYT E TETORIT. NE KEMI GJYSMA E DYT E TETORIT. KEMI DY GJYSMA E DYT E TETORIT. KEMI DY PIKA GJYSMA E DYT E TETORIT. KEMI DY PIKA ASNJHERE GJYSMA E DYT E TETORIT. KEMI DY PIKA ASAJ KEMI DY PIKA ASAJ KEMI DY PIKA ASNJ TH K THTIJ KEMI DY PIKA ASNJ K THTO SHIKUAR KEMI DY PIKA ASNJ TH K THTU DUKE SHIKUAR KEMI DY PIKA ASNJ TH K THTO T L SHIKONI SI T JET KEMI DY PIKA ASNJ TH K THTO T L SHIKOJN L SI SHKON KESTO T L KOORKOJN L SI SHKON KESTO T L KOORKONI SI SHKON KESTO T L KRKOJN L SI T'SHKONI T BR SJELL KESTO T L KOORKOJN L SI SHKONI T Sjell ÇDO KESTO T L KOORKOJN L SI T'SHKONI NDONJ NDIKIMET TE SJELLNI ÇDO NDIKIM T BR SJELLI NDONJ I NDIKIMET TE SJELLI ÇDO NDIKIM N TO LOUISIANA. TE LOUISIANA. TE LOUISIANA. POR TE LOUISIANA. POR VETEM TE LOUISIANA. POR VETEM PER TE LOUISIANA. POR VETUSTM T TO FALASI TE LOUISIANA. POR VETUSTM T TO FALASI PR TE LOUISIANA. POR VETEM T TO FALASI PR TY, POR VETEM T TO FALASI PR TY, POR VETUSTM T T FALNI PEMR TY, KJO POR VETM T TO FALNI PEMR TYRE, KISTI POR VETM T TO FALNI PEMR TYRE, KJO JU POR VETUSTM T TO FALASI P THR TY, K ONETI MUND T POR VETM T TO FAL TNI PEMR TYRE, K ONETI MUND T SHIHNI POR VETM T TO FALNI PEMR TY, K ONET ONE MUND T SHIKONI N ISE POR VETEM T TO FALASI PEMR TY, K THTI MUND T SHIKONI NFSE JU KJO JU MUND TA SHIKONI NESE KJO JU MUND TA SHIKONI NESE SHIKONI KJO JU MUND TA SHIKONI NESE SHIKONI K ONETI MUND T SE SHIKONI NFSE E SHIKONI KJO JU MUND TA SHIKONI NESE SHIKONI SATELITIN KJO JU MUND TA SHIKONI NESE SHIKONI IMAZHIN SATELIT, SHIKONI IMAZHIN SATELITE, SHIKONI IMAZHIN SATELITE, DISA SHIKONI IMAZHIN S SATELITE, DISA ROTACION SHIKONI IMAZHIN SATELITE, DISA ROTACION K HTU SHIKONI IMAZHIN SATELITE, DISA ROTACION K HTU FILLIM DISA ROTACION K HTU FILLIM DISA ROTACION K HTU FILLUAR DISA ROTACION K HTU FILLUAR T SE SHIKONI DISA ROTACION K HTU FILLUAR T SE SHIKOJN A A DISA ROTACION K HTU FILLUAR T TO SHIKONI NJ B BIT DISA ROTACION K HTU FILLUAR T TO SHIKONI NJ B PIKIT DISA ROTACION K HTU FILLUAR T TO SHIKOJN A NJ B PIK SP DISA ROTACION K HTU FILLUAR T TO SHIKONI NJ B PIKIT T Rrotulluar RRETH T TO SHIKONI NJ B BITIT T Rrotulluar T TO SHIKOJ A NJ B PIK SP T SP Rrotulluar rreth kësaj T TO SHIKONI NJ B PIKIT T Rrotulluar PATR AJO T ULT T TO SHIKOJNIT NJIT PIK SP T SP Rrotulluar P THR atë presion të ulët T TO SHIKOJN A NJIT PIK SP T SP Rrotulluar AT TH QENDRS SESS PRESIONIT TOW ULT T TO SHIKOJNIT NJ B PIK T SP RROTULLUAR N TH QENDRN E PRESIONIT TOW ULT E CILA QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE A QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE JO QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE NJRO TROPIKE JO QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE NJ L E ULT TROPIKE JO QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE NJ PR PRESION I TROPIKE E ULT ISHTE NJE PRESION JO I TROPIKE ISHTE QENDRA JO TROPIKE E PRESIONIT TOW ULT. QENDRA QENDRA POR QENDRA POR NE QENDRA POR NE MUND QENDRA POR NE MUND T SHIKOJM QENDRA POR NE MUND TA SHIKOJM QENDRA POR NE MUND T SHIKOJM MUND POR NE MUND T SHIKOJM MUND POR NE MUND TA SHIKOJM MUND T ZHVILLOHET. ZHVILLOHET. ZHVILLOHET. KA ZHVILLOHET. KA NJË ZHVILLOHET. KA NJ A LART ZHVILLOHET. KA Shans të lartë ZHVILLOHET. KA Shans të lartë për të ZHVILLOHET. KA Shans të lartë për atë KA Shans të lartë për atë Ekziston një shans i lartë për atë që po ndodh Ekziston një shans i lartë për të ndodhur Ekziston një shans i lartë i asaj që ndodh në Ekziston një shans i lartë që ndodh në të ardhmen Ekziston një shans i lartë për atë që ndodh në çiftin e ardhshëm Ekziston një shans i lartë për atë që ndodh në çiftin e ardhshëm të NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të ditëve NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të ditëve me gjasë NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të ditëve me gjasë nga NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të ditëve me gjasë nga nesër NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të ditëve me gjasë nga nesër apo DIT T PRO MUNDSHM B NGA NESORR OSE DIT T PRO MUNDSHM B NGA NESORR OSE E HONN. E HENE E HENE DHE E HENE DHE AJO E HENE DHE Q W DO T DO T E HENE DHE Q W DO T G MERRNI E HENE DHE Q W DO T G MERRNI E HENE DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN EPSILON DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN EPSILON DHE DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN EPSILON DHE ATENHERE DHE Q W DO T G MERRNI EMrin EPSILON DHE EDHE NE DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN EPSILON DHE EDHE NE AT ST DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN EPSILON DHE EDHE NE EDHE KEMI EPSILON DHE EDHE EDHE KEMI EPSILON DHE EDHE NE E KAMI KILLT EPSILON DHE EDHE NE VAZHDONI TVE KEMI KIST SP SPOT EPSILON DHE EDHE NE VAZHDONI T HA KEMI KIST SP SPOT ATAT EPSILON DHE EDHE NE E KENI EDHE KIST SPOT Q TH JEMI EPSILON DHE EDHE NE VAZHDONI T HA KEMI KIST SP SPOT QAT JAM SHIKUAR KETE SPOT QE SHIKOJME KETE SPOT QE SHIKOJME KJO SPOT Q WE JAM SHIKUAR N KJO SPOT QAT JAM SHIKUAR N IN PER WESTNDIMIN KJO SPOT QAT JAM SHIKUAR N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR KJO SPOT QAT JAM SHIKUAR N IN KARIBUN PERERNNDIMOR POR KJO SPOT Q WE JAM SHIKUAR N IN KARIBUN PERERNNDIMOR POR IT N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR POR IT N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR POR SHIKON N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR POR DUKE SHIKON N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR POR DUKE SI TI N IN KARIBUN PERERNNDIMOR POR DUKET SI ATI N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR POR DUKE SI T. DO T DUKET SI DO T ONE DO T DUKET SI Q ONE DO T ONE DO T VDEKUR DUKE SI Q ONE DO T ONE JET NJE DUKEN SI T ONE DO T ONE DREJTOHEN NJ ONE DUKE DUKET SI T ONE DO T'I UDHHEHET NDONJN DUKEN SI T ONE DO T ONE DREJTUAR NJ ONE DREJTUAR DUKET SI T ONE DO T ONE DREJTUAR N ONE VERI UDHZUESHM MUNDSISHT N TO VERI UDHZUESHM MUNDSISHT N TO VERI DHE UDHZUESHM MUNDSISHT N TO VERI DHE VERIlindje. DHE VERIlindje. DHE VERIlindje. KËSHTU QË DHE VERIlindje. PASTAJ DHE VERIlindje. KETU VETEM TI DHE VERIlindje. PRA VETM T TO JAPI DHE VERIlindje. PRA VETEM T TO JU JAP DHE VERIlindje. SO THJESHT T G JU JAP NJ AN DHE VERIlindje. PRA VETEM T TO JU JAPI NJE IDE DHE VERIlindje. PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE T OF PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE T OF PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE P OFR ÇFAR PRA VETEM T TO JU JAPI NJ AN IDE T OF ÇFAR NE Pra, vetëm për të ju dhënë një ide për atë që ne mund të PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE P OFR ÇFAR MUND T PRITEM PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE T WH ÇFAR NUK MUND T PRANOJM PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE, PATR ÇKA MUND T PRANIM T BINGNI T ALL GJITHA ÇFAR WE NUK MUND T PRANIM T G GJITHA ÇFAR WE NUK MUND T PRANOJM G T GJITHA ÇFAR WE NUK MUND T PRANOJM G T GJITH ALL MNYR ÇFAR WE MUND T PRANOJMO T DALN T ALL GJITHA RRUGN ÇFAR NUK MUND T PRANIM T G DALINGN T ALL GJITHA RRUGN ÇFAR NUK MUND T PRANIM T G GJITHA RRUGN T TO TJETR ÇFAR WE NUK MUND T PRANIM T G GJITHA M WNYRN N TO JAVENDIN TJETR M THENYRA E JAVIT T TJETR M THENYRA E JAVIT TJETR TJETR M THENYRA E DYTEND TJETR JAVA TJETR M THENYRA E JAVTS TJETR TU DIELN TJETR ME M THENYRA E JAV WES TJETR T NE Dielën tjetër me M THENYRA E DYT WE TJETR T WE Dielën tjetër me GFC-në M THENYRA E DYTEND TJETR T WE Dielën tjetër me modelin GFC E Dielë E ardhshme me modelin GFC T S DIELN E ardhshme me modelin GFC K GTU T S DIELN E ardhshme me modelin GFC K HTU SHT T S DIELN E ardhshme me modelin GFC KETU HSHT POTENCIALE T S DIELN E ardhshme me modelin GFC KETU HSHT POTENCIALISHT EPSILON KETU ISSHT P POTENCIALE EPSILON KETU ISSHT LLOJ POTENCIALE EPSILON KETU PSHT P LIDHJE POTENCIALE EPSILON KETU ISSHT LIDHJE E POTENCIALE EPSILON KERETU ISSHT P LIDHJE EPSILON POTENCIALISHT, KETU ISSHT LIDHJE EPSILON POTENCIALISHT, LLOJI VETEM NDODHJE LLOJI VETEM DREJTIMI K HTU LLOJI VETEM MEANDERIM KUTTU N IN LLOJI VETEM MEANDERIM KTU N THE LLOJI VETEM MEANDERIMI KERETU N THE ATLANTIK LLOJI VETEM T ME DREJTOHET KTU N THE ATLANTIK DHE LLOJI VETEM MEANDERIMI KETU N IN ATLANTIK DHE ATENHERE KTU N AT ATLANTIK DHE ATENHERE KETU NE ATLANTIKE DHE EDHE KETU KETU NE ATLANTIKE DHE KETU KETU Potencialisht KERETU N THE ATLANTIK DHE ATENHERE KETU MUND T MUND KETU N AT ATLANTIK DHE ATENHERE KETU MUND T JET KETU N IN ATLANTIK DHE ATENHERE KETU MUND T BE JET WH ÇFAR KETU Potencialisht mund të jetë çfarë KETU Potencialisht mund të jetë ajo që mund të KETU Potencialisht mund të jetë ajo që mund të ndodhë përfundimisht KETU Potencialisht mund të jetë ajo që mund të bëhet në fund të fundit KETU Potencialisht mund të jetë ajo që mund të bëhet në fund të fundit TROPIKE MUND T B B BHET RRUGPSISHT TROPIKE MUND T B BECHET RRJETSISHT STORM MUND T B B BHET RRETHANISHT STORMA TROPIKE ZETA. STORM ZETA. STORM ZETA. NE STORM ZETA. Ne do të STORM ZETA. Ne do të shohim STORM ZETA. Ne do të shohim nëse STORM ZETA. Ne do të shohim nëse ajo STORM ZETA. Do të shohim nëse zhvillohet STORM ZETA. Do të shohim nëse zhvillohet ose Do të shohim nëse zhvillohet ose Ne do të shohim nëse zhvillohet ose jo Ne do të shohim nëse zhvillohet ose jo e drejtë Ne do të shohim nëse zhvillohet ose jo të drejtë tani Ne do të shohim nëse zhvillohet apo jo të drejtë tani Ne do të shohim nëse zhvillohet ose jo të drejtë tani shans Ne do të shohim nëse zhvillohet ose jo të drejtë tani shansi në NUK E DREJTA TANI Shansi në NUK E DREJTA TANI Shansi në pesë NUK E DREJTA TANI Shansi në pesë ditë JO E DREJTA TANI Shansi brenda pesë ditëve NUK E DREJTA TANI Shansi në pesë ditë si ju NUK E DREJTA TANI Shansi brenda pesë ditëve siç ju patë JO DREJTA TANI Shansi brenda pesë ditëve siç është parë NUK E DREJTA TANI Shansi brenda pesë ditëve siç e patë akoma PES D DIT AS SI SHIKONI ISSHT akoma PES D DIT ASS SI SHIKONI STSHT ende e ulët PES D DIT AS SI SHP SATONI STSHT akoma i ulët por PES D DIT AS SI PAMW ISshtë akoma i ulët por nga PES D DIT AS SI SHPTONI STSHT akoma i ulët por nga ana tjetër PES D DIT AS SI PAMW ISshtë akoma i ulët por nga e diela tjetër PES D DIT AS SI SI PRET ISSHT ST akoma i ulët por nga e diela tjetër I UL BT POR N B T S DIELIN TJETR Do T'I LNI E UL BT POR N B T S DIELIN TJETR T'SHIKOJM E UL BT POR NY T S DIELIN TJETR T WE SHIKOJM WH KUSH E UL BT POR N S T S DIELIN TJETR T WE SHIKOJM WH KA EDHE atje E UL BT POR N S T S DIELIN TJETR T'SHIKOJMET KUSH KA E ULT POR N S T S DIELIN TJETR T WE SHIKOJM WH SE KA DISA I UL BT POR N B T S DIELIN TJETR T WE SHIKOJM WH SE KA DISA T ULT SHIKONI EDHE KA DISA T L ULT SHIKONI EDHE KA DISA PRESION T L ULT, SHIKONI EDHE KA DISA PRESION T L ULT, MUND T JET SHIKONI EDHE KA DISA PRESION TOW ULT, MUND T JET A SHIKONI EDHE KA DISA PRESION TOW ULT, MUND T A JET TROPIKE PRESION, MUND T JET TROPIK PRESION, MUND T JET NJ ST STURM TROPIK PRESION, MUND T JET NJOR FURT TROPIKE ZETA PRESION, MUND T JET NJ ST STURM TROPIK ZETA A PRESION, MUND T JET NJ ST STURM TROPIK ZETA NJ T TROPIKE STORM ZETA NJ T TROPIKE STORM ZETA NJE DEPRESION TROPIK STORM ZETA NJ DE DEPRESION TROPIK DIKU STORM ZETA NJ DE DEPRESION Tropikal diku afër STORM ZETA NJ DE DEPRESION Tropikal diku afër Kubës Depresioni diku afër Kubës DEPRESIONI DIKU Pranë Kubës OSE DEPRESIONI DIKU Pranë Kubës APO DEPRESIONI DIKU Pranë KUB ORS OSE BAHAMAS DEPRESIONI DIKU Pranë Kubës OSE BAHAMAS QAT DEPRESIONI DIKU Pranë Kubës OSE BAHAMAS QAT MUND T DEPRESIONI DIKU Pranë Kubës OSE BAHAMAS QAT MUND T ST VETM APO BAHAMAS Q TH MUND T ST VETM APO BAHAMAS QAT MUND T ST NDRYSHOJILL VETM APO BAHAMAS Q TH MUND T ST NDRYSHOJILL VETM A APO BAHAMAS QAT MUND T NDRYSHOJ VETM BIT. NDRYSHO NJ B BIT. NDRYSHO NJ B BIT. POR NDRYSHO NJ B BIT. POR N. NDRYSHO NJ B BIT. POR N TH KIST NDRYSHO NJ B BIT. POR N TH KIST PIK NDRYSHO NJ B BIT. POR N TH KIST PO PIK ASGJ POR N TH KIST PO PIK ASGJ POR N TH KIST PO PIK Asgjë në të vërtetë POR N TH KIST PO PIK Asgjë nuk është në të vërtetë POR N TH KIST PO PIK Asgjë në të vërtetë nuk është kërcënuese POR N TH KIST PO PIK Asgjë në të vërtetë nuk po na kërcënon. Vertet po na Kercenon. Vertet po na Kercenon. FALENDERIM Vertet po na Kercenon. FALE ZOTIT Vertet po na Kercenon. FALEMINDERIT TON Vertet po na Kercenon. FALEMINDERIT SHUMEN TONN Vertet po na Kercenon. FALEMINDERIT TOOD MIR DIT ON TON FALEMINDERIT TOOD MIR DIT ON TON FALEMINDERIT TOOD MIROOD PARASHIKIMIT TONV SHTAT DITS FALEMINDERIT MIROOD .SHT PARASHIKIMI DITAYN TONV FALEMINDERIT TOOD MIROOD PARAQITJE TONA SHTAT DITA TREGON FALEMINDERIT TOOD MIR FOR PARALAJMRIMIN TON SE SHTAT DITA JON TONA PARASHIKIMI ISSHT TREGUAR TONN PARASHIKIMI TREGON TEMPERATURAT TONA PARASHIKIMI TREGON TEMPERATURAT TONA Q STNDRUAR PARASHIKIMI TREGON TEMPERATURAT TONA Q STNDRUAR N IN PARASHIKIMI TREGON TEMPERATURAT TONA Q STNDRUAR N THE PARASHIKIMI ISSHT TREGUAR TEMPERATURAT TONA QNDRUAR N 80S Temperaturat që qëndrojnë në vitet '80 Temperaturat që qëndrojnë në vitet 80 dhe Temperaturat që qëndrojnë në vitet 80 dhe a Temperaturat që qëndrojnë në vitet '80 dhe pak Temperaturat që qëndrojnë në vitet '80 dhe pak më të larta

Një trend i ngrohjes fillon të Dielën

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.37" dur="0.033">ÇFARË</text>
<text sub="clublinks" start="3.403" dur="0.167"> ÇFAR A A</text>
<text sub="clublinks" start="3.57" dur="0.167"> ÇFAR GL T GL Lavdishme</text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.066"> ÇFAR A E SHTUN E Lavdishme</text>
<text sub="clublinks" start="3.803" dur="0.267"> ÇFAR A NJ S E SHTUN E Lavdishme NE</text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="3.504"> ÇFAR A T A SHTUNN T GL LAJME FITUAM</text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.1"> ÇFAR A T S SHTUNN TOR LAJME FITUAR SOT</text>
<text sub="clublinks" start="7.674" dur="0.133"> ÇFAR A T S SHTUNN TOR LAJME FITUAR SOT DHE</text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> ÇFAR A T S SHTUNN T GL LAJME FITUAR SOT DHE Unë</text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.101"> ÇFAR A T S SHTUNN T GL LAJME FITUAR SOT DHE NUK E BJ</text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> ÇFAR A T S SHTUNN T GL LAJME FITUAR SOT DHE NUK E DI</text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.267"> KAM SOT E NUK E DI</text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.067"> SHTOHEM SOT DHE NUK E DI NDONJE</text>
<text sub="clublinks" start="8.408" dur="0.1"> SHTOHET SOT DHE NUK E DI NESE</text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.067"> SHTOHET SOT DHE NUK E DI SA B MN</text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.033"> SHTOHET SOT DHE NUK E DI NESE E BEN</text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="0.134"> SHTOHET SOT DHE NUK E DI NESE E BEN A</text>
<text sub="clublinks" start="8.742" dur="0.066"> SHTOHET SOT DHE NUK E DI NESE E BEN PAK</text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.201"> KUSH E BEN PAK</text>
<text sub="clublinks" start="9.009" dur="0.133"> KUSH E BN A SHUM. BIT</text>
<text sub="clublinks" start="9.142" dur="0.067"> KUSH E BN A SHUM MIT T MIRTER</text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.1"> KUSH E BN A SHUM M B T MIRTER OSE</text>
<text sub="clublinks" start="9.309" dur="0.1"> KUSH E BN A SHUM M B T OR MIRTER OSE M W TOR VOGL</text>
<text sub="clublinks" start="9.409" dur="0.067"> KUSH E BN A SHUM M B T B MIRTER OSE M W T VOGL SE</text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.066"> KUSH E BN A SHUM M B TTER MIRTER OSE M W T keq se ne</text>
<text sub="clublinks" start="9.542" dur="0.234"> BIT M OR MIR OR OSE M W T keq se ne</text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.1"> BIT M OR MIR OR OSE M W TOR VOGL SE TSE SHPENZOJM</text>
<text sub="clublinks" start="9.876" dur="0.1"> BIT M OR MIR OR OSE M W T OR VOGL SE SHUM P SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="9.976" dur="0.067"> BIT M OR MIR OR OSE M W T VOGL SE SHUM P T TO THOTLD</text>
<text sub="clublinks" start="10.043" dur="0.1"> BIT M OR MIR OR OSE M W TOR VOGL SE M P SHUM M TO TI THOT</text>
<text sub="clublinks" start="10.143" dur="0.067"> BIT M OR MIR OR OSE M W TOR VOGL QAT SHUM T TO M TO TI THOT</text>
<text sub="clublinks" start="10.21" dur="0.066"> BIT M OR MIR OR OSE M W TOR VOGL QAT SHUM TO T TO THOT TO M KANLD NJ ONE</text>
<text sub="clublinks" start="10.276" dur="0.201"> SHUM SHUM M TO THOT KAM NJ</text>
<text sub="clublinks" start="10.477" dur="0.1"> SHUM SHUM M TO TI THOT NJ HA DIT</text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="1.468"> SHUM SHUM M TI THOT NJ HA DIT L SI</text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.133"> SHUM SHUM M TO TI THOT NJ DIT SI KIST</text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.1"> SHUM SHUM M TO TI THOT NJ HA DIT SI K LT</text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.067"> SHUM SHUM M TO TI THOT KAM NJ ONE DIT L SI K THT N IN KIST</text>
<text sub="clublinks" start="12.345" dur="0.3"> DITA SI KJO NE KETE</text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.134"> DIT L SI KJO N KIST P T VEÇANT</text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.1"> DIT L SI K THT në këtë shtrirje të veçantë</text>
<text sub="clublinks" start="12.879" dur="0.067"> DIT L SI K THT në këtë shtrirje të veçantë me</text>
<text sub="clublinks" start="12.946" dur="0.067"> DIT L SI K THT në këtë shtrirje të veçantë me tonën</text>
<text sub="clublinks" start="13.013" dur="0.2"> Shtrirje e veçantë me tonat</text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.1"> Shtrirje e veçantë me të ftohtin tonë</text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.1"> Shtrirje e veçantë me ballin tonë të ftohtë</text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.1"> Shtrirje e veçantë me frontin tonë të ftohtë</text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.133"> Shtrirje e veçantë me ballin tonë të ftohtë që lëvizi</text>
<text sub="clublinks" start="13.646" dur="0.034"> Shtrirje e veçantë me ballin tonë të ftohtë që lëvizi përmes</text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.067"> Shtrirje e veçantë me ballin tonë të ftohtë që lëvizi përmes A</text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="0.2"> FROTT I FTOH Q M Lëvizte P ARMES A</text>
<text sub="clublinks" start="13.947" dur="0.067"> FROTT I FTOH QAT Lëvizte P ARMES NJ D DITE</text>
<text sub="clublinks" start="14.014" dur="0.066"> FRONT I FTOH QAT Lëvizte P ARMES NJ A DITE OSE</text>
<text sub="clublinks" start="14.08" dur="0.067"> FROTT I FTOH QAT Lëvizte P ARMES NJ D DITE OSE AQ</text>
<text sub="clublinks" start="14.147" dur="2.202"> FROTT I FTOH M QAT Lëvizte P ARMES NJ D DITE OSE PARA</text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.1"> FROTLDT I FTOH QAT Lëvizte P ARMES NJ OR DITE OSE SI PARA Sjelljes</text>
<text sub="clublinks" start="16.449" dur="0.067"> FROTLDT I FTOH QAT Lëvizte P ARMES NJ OR DITE OSE K ATU PARA Sjellë KIST</text>
<text sub="clublinks" start="16.516" dur="0.267"> DIT OR OSE PRAN A Sjellë KT</text>
<text sub="clublinks" start="16.783" dur="0.133"> DIT OR APO PARA Sjellin KIST G TOR MADH</text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.101"> DIT OR APO PARA Sjellin këtë Mot të Madh</text>
<text sub="clublinks" start="17.017" dur="0.1"> DITA OSE SO PARA Sjellin këtë mot të madh sot.</text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="0.2"> MOT I Mrekullueshëm SOT.</text>
<text sub="clublinks" start="17.317" dur="0.1"> MOT I Mrekullueshëm SOT. BLU</text>
<text sub="clublinks" start="17.417" dur="0.1"> MOT I Mrekullueshëm SOT. QIELT BLU.</text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.2"> QIELT BLU.</text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.1"> QIELT BLU. QUAJ</text>
<text sub="clublinks" start="17.817" dur="2.97"> QIELT BLU. DY PIKA</text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="0.167"> QIELT BLU. SHIKONI TEMPERATURAT E PIKS</text>
<text sub="clublinks" start="20.954" dur="0.1"> QIELT BLU. SHIKONI TEMPERATURAT E PIKS N.</text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.067"> QIELT BLU. SHIKONI TEMPERATURAT E PIKS N</text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.166"> SHIKONI TEMPERATURAT E PIKS N</text>
<text sub="clublinks" start="21.287" dur="0.134"> SHIKONI TEMPERATURAT E PIKS N THE 50</text>
<text sub="clublinks" start="21.421" dur="0.1"> BEWNI TEMPERATURAT E PIKS N IN 50 SHKALL</text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="0.1"> BEWNI TEMPERATURAT E PIKS N IN FUSH 50N 50 SHKALL.</text>
<text sub="clublinks" start="21.621" dur="0.234"> Gama 50 SHKALL.</text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.033"> Gama 50 SHKALL. KJO SHT</text>
<text sub="clublinks" start="21.888" dur="0.1"> Gama 50 SHKALL. AJO ESHTE NJE</text>
<text sub="clublinks" start="21.988" dur="0.1"> Gama 50 SHKALL. KJO ASHT SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="22.088" dur="0.067"> Gama 50 SHKALL. KJO ASHT SHUM E bukur</text>
<text sub="clublinks" start="22.155" dur="0.067"> Gama 50 SHKALL. KJO DRSHT SHUMY E thatë</text>
<text sub="clublinks" start="22.222" dur="0.066"> Gama 50 SHKALL. KJO ASHT NJ. Ajër shumë i bukur i thatë</text>
<text sub="clublinks" start="22.288" dur="0.234"> KJO ASHT NJ. Ajër shumë i bukur i thatë</text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.067"> KJO ASHT NJ A Ajër i thatë shumë i bukur në Jug</text>
<text sub="clublinks" start="22.589" dur="0.066"> KJO ASHT A Një Ajër shumë i bukur i thatë në Jug</text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.101"> KJO ASHT një ajër shumë i bukur i thatë në jug të</text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.1"> KJO ASHT Një Ajër shumë i bukur i thatë në jug të liqenit.</text>
<text sub="clublinks" start="22.856" dur="2.302"> JUG I LIQENIT.</text>
<text sub="clublinks" start="25.158" dur="0.167"> JUG I LIQENIT. POR</text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="0.133"> JUG I LIQENIT. POR DY</text>
<text sub="clublinks" start="25.458" dur="0.1"> JUG I LIQENIT. POR DY PIKA</text>
<text sub="clublinks" start="25.558" dur="0.067"> JUG I LIQENIT. POR DY PIKA VERI</text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.1"> JUG I LIQENIT. POR DY PIKA N NORTH VERI T OF</text>
<text sub="clublinks" start="25.725" dur="0.067"> JUG I LIQENIT. POR DY PIKA N NORTH VERI T OF</text>
<text sub="clublinks" start="25.792" dur="0.2"> POR DY PIKA N NORTH VERI T OF</text>
<text sub="clublinks" start="25.992" dur="0.1"> POR DY PIKA N NORTH VERI T OF LIQENIT</text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.1"> POR KANVE DY PIKA N NORTH VERI T OF LIQENIT</text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.067"> POR JANE QEN DY PIKA N NORTH VERI T OF LIQENIT</text>
<text sub="clublinks" start="26.259" dur="0.067"> POR DISA PIKA N NORTH VERI T THE LIQENIT JAN BE Q BENDRUAR</text>
<text sub="clublinks" start="26.326" dur="0.1"> POR DY PIKA N NORTH VERI T OF LIQENIT KAN BE QEN BE N IN</text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.1"> POR dy pikë në veri të liqenit kanë qenë në vitet 30-të</text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.067"> POR dy pikë në veri të liqenit kanë qenë në vitet 30 dhe</text>
<text sub="clublinks" start="26.593" dur="0.2"> Liqeni ka qenë në vitet 30 dhe</text>
<text sub="clublinks" start="26.793" dur="0.1"> Liqeni ka qenë në vitet '30 dhe '40</text>
<text sub="clublinks" start="26.893" dur="0.1"> Liqeni ka qenë në vitet 30 dhe 40 SOT.</text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.167"> 40S SOT</text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="2.536"> 40S SOT KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.067"> 40S SOT SO SHTEST</text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.1"> 40S SOT SO THJESHT SHTES</text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.133"> 40S SOT SO THJESHT SHTES NFSE</text>
<text sub="clublinks" start="29.996" dur="0.1"> 40S SOT SO THJESHT SHTES N ISE JENI</text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.167"> 40S SOT SO THJESHT SHTES N ISE JU VERI</text>
<text sub="clublinks" start="30.263" dur="0.067"> 40S SOT SO THJESHTT SHTES NFSE JU JENI VERI</text>
<text sub="clublinks" start="30.33" dur="0.2"> SO THJESHTT SHTES NFSE JU JENI VERI</text>
<text sub="clublinks" start="30.53" dur="0.234"> SO THJESHT SHTES DR N ISE JENI VERI I LIQENIT</text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.066"> SO THJESHTT SHTES N ISE JENI VERI I LIQENIT PONTCHARTRAIN</text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.1"> SO THJESHTT SHTES NFSE JENI VERI I LIQENIT PONTCHARTRAIN DHE</text>
<text sub="clublinks" start="30.93" dur="0.067"> SO THJESHTT SHTES N ISE JENI VERI I LIQENIT PONTCHARTRAIN DHE LIQENIT</text>
<text sub="clublinks" start="30.997" dur="0.2"> Liqeni PONTCHARTRAIN DHE LIQENI</text>
<text sub="clublinks" start="31.197" dur="0.1"> LAKE PONTCHARTRAIN DHE LIQEN M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="31.297" dur="0.101"> LIQENI PONTCHARTRAIN DHE LIQEN MORE PAUL.</text>
<text sub="clublinks" start="31.398" dur="0.3"> ME SHUME PAUL</text>
<text sub="clublinks" start="31.698" dur="0.1"> ME SHUME PAUL Shtatëdhjetë</text>
<text sub="clublinks" start="31.798" dur="0.1"> ME SHUME PAUL SHTATËDHJETË E PESË</text>
<text sub="clublinks" start="31.898" dur="0.067"> ME SHUME PAUL SHTATENTDETYDHJET E DREJTA</text>
<text sub="clublinks" start="31.965" dur="2.102"> ME SHUME PAUL SHTETENTDHETET F PES TIGH DREJT Tani</text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.1"> ME SHUME PAUL Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë</text>
<text sub="clublinks" start="34.167" dur="0.067"> ME SHUME PAUL Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë tonat</text>
<text sub="clublinks" start="34.234" dur="0.267"> Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë tonat</text>
<text sub="clublinks" start="34.501" dur="0.1"> Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë mesataret tona</text>
<text sub="clublinks" start="34.601" dur="0.066"> Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë mesatare tonë të lartë</text>
<text sub="clublinks" start="34.667" dur="0.067"> Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë mesatare tonë të lartë</text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="0.067"> Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë të larta mesatare tonë është 80</text>
<text sub="clublinks" start="34.801" dur="0.1"> Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë të mesme të lartë është 80 AT</text>
<text sub="clublinks" start="34.901" dur="0.067"> Shtatëdhjetë e pesë të drejtë tani janë të mesme të lartë është 80 në këtë</text>
<text sub="clublinks" start="34.968" dur="0.233"> LARTA MESATARE ISSHT 80 80 N AT KISTIS</text>
<text sub="clublinks" start="35.201" dur="0.067"> LART HIGH Mesatarja ISSHT 80 80 N TH KIST PIK</text>
<text sub="clublinks" start="35.268" dur="0.067"> LARTA MESATARE 80SHT 80 80 N TH KIST PIK N IN</text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.1"> LARTA MESATARE SHT 80 80 N TH KIST PIK N IN</text>
<text sub="clublinks" start="35.435" dur="0.067"> LARTA MESATARE ISSHT 80 80 N TH KIST PO PIK N IN VITIN</text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.066"> LARTA MESATARE 80SHT 80 80 N TH KIST PO PIK N IN VITIN DHE</text>
<text sub="clublinks" start="35.568" dur="0.067"> LARTA MESATARE ISSHT 80 80 N TH KIST PO PIK N IN VITIN DHE NE</text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="3.771"> E LARTA MESATARE 80SHT 80 80 N TH KIST PO PIK N IN VITIN DHE NE HIKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="39.406" dur="0.066"> LARTA MESATARE ISSHT 80 80 N TH KIST PO PIK N IN VITIN DHE NE HITETI 86</text>
<text sub="clublinks" start="39.472" dur="0.167"> PIKA N THE VITIN DHE NE HIKONI 86</text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.067"> PIKA N THE VITIN DHE NE HIKAJM 86 86 IN</text>
<text sub="clublinks" start="39.706" dur="0.133"> PIKA N THE VITIN DHE NE HITOJM 86 86 N NEW T NEW RI</text>
<text sub="clublinks" start="39.839" dur="0.067"> PIKA N THE VITIN DHE NE HIKAJM 86 86 N OR ORLEANET E RE</text>
<text sub="clublinks" start="39.906" dur="0.067"> PIKA N THE VITIN DHE NE HIKONI 86 N OR ORLEANET E REJA PR</text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.1"> PIKA N THE VITIN DHE NE HIKONI 86 N OR ORLEANET E RE NEW PR</text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.167"> PIKA N THE VITIN DHE NE HITOJM IN 86 N OR ORLEANET E REJA P THER T HIGH LART.</text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.2"> N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN.</text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.133"> N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE</text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.1"> N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE PRETY</text>
<text sub="clublinks" start="40.673" dur="0.134"> N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE SHUM E MIR</text>
<text sub="clublinks" start="40.807" dur="0.067"> N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE P MRZIERJE E MIRT E MIR</text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.1"> N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE P MRZIHNJE E SHUM E MIR AS</text>
<text sub="clublinks" start="40.974" dur="0.067"> N OR ORLEANET E RI P FORR T HIGH LARTN. DHE P MRZIHNJE E SHUM E MIR SI</text>
<text sub="clublinks" start="41.041" dur="0.333"> DHE P MRZIHNJE E SHUM E MIR SI</text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="0.067"> DHE P MRZIHNJE E SHUM E MIR AS SI TEMPERATUR</text>
<text sub="clublinks" start="41.441" dur="0.133"> DHE P MRZIHTJE E PRETY MIR AS SI TSHT TEMPERATURA</text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="1.268"> DHE PIXRZIHTJE E MIR E MIR AS SI TEMPERATURA SHT E SHTET</text>
<text sub="clublinks" start="42.842" dur="0.067"> DHE PIXRZIHNJE E PRETY MIR AS SI TEMPERATURA IFSHTIF UNIFORM I SHTET</text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.234"> TEMPERATURA UNSHTIF UNIFORM I SHTET</text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.033"> Temperatura është unike shumë e faleminderit</text>
<text sub="clublinks" start="43.176" dur="0.1"> TEMPERATURA THSHTIF UNIFORM I SHTET FALEMINDERIT</text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.1"> TEMPERATURA UNSHTIF UNIFORM I SHTET FALEMINDERIT T THE</text>
<text sub="clublinks" start="43.376" dur="0.1"> TEMPERATURA UNSHTIF UNIFORM I SHKURTM FALEMINDERIT PER ERE</text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.1"> TEMPERATURA THSHTIF UNIFORM I SHKURTM FALEMINDERIT PER EREBET E CILAVE</text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.067"> TEMPERATURA THSHTIF UNIFORM I SHTET FALEMINDERIT PINR ERETT T WH CILAT KAN</text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="0.234"> FALEMINDERIT PER EREBET QE KANE</text>
<text sub="clublinks" start="43.877" dur="0.1"> FALEMINDERIT PER EREBET QE KANE QENEVE</text>
<text sub="clublinks" start="43.977" dur="0.033"> FALEMINDERIT P WR ERET WHT T HA CILAT KANED QNDRUAR VETM</text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="0.134"> FALEMINDERIT PINR ERETT T HA CILAT KAN QAYNDRUAR VETM A</text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.066"> FALEMINDERIT P WR ERETT T WH CILAT KAN QNDRUAR PAK</text>
<text sub="clublinks" start="44.21" dur="0.134"> FALEMINDERIT PINR ERETT T WH CILAT KAN QENTUAR VETM BIÇ</text>
<text sub="clublinks" start="44.344" dur="0.067"> FALEMINDERIT PER WINDS TE CILAT KANE QENIUAR VETEM PAK BREZY</text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.233"> Q STNDRONI VETM PAK BREZZ</text>
<text sub="clublinks" start="44.644" dur="0.067"> Qëndroi vetëm një pak copë e ftohtë sot</text>
<text sub="clublinks" start="44.711" dur="0.033"> Q STNDRONI VET BM NJ A PAK VITMBULL ET SOT</text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.134"> Q STNDRONI VETM NJ A VIT T VLLT BREZY SOT</text>
<text sub="clublinks" start="44.878" dur="0.066"> Q STNDRONI VETM NJIT PAK VEZREE SI SOT P ABR RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="44.944" dur="3.104"> Q STNDRONI VETM NJ L PAK VEZREE NGJYR SOT SI RRETH 10</text>
<text sub="clublinks" start="48.048" dur="0.1"> Q STNDRONI VETM NJ A VETM PAK BREZY deri në rreth 10 ose</text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.066"> Q STNDRONI VETM NJIT PAK VEZ NGJYR SOT SI RRETH 10 OSE 12</text>
<text sub="clublinks" start="48.214" dur="0.234"> SOT Deri në rreth 10 ose 12</text>
<text sub="clublinks" start="48.448" dur="0.067"> SOT Deri në rreth 10 ose 12 mije</text>
<text sub="clublinks" start="48.515" dur="0.1"> SOT DERI RRETH 10 OSE 12 MILE PER</text>
<text sub="clublinks" start="48.615" dur="0.1"> SOT Deri në rreth 10 ose 12 milje në orë.</text>
<text sub="clublinks" start="48.715" dur="0.2"> MILJE PER ORE.</text>
<text sub="clublinks" start="48.915" dur="0.134"> MILJE PER ORE. KJO</text>
<text sub="clublinks" start="49.049" dur="0.1"> MILJE PER ORE. KËTË MBRËMJE</text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.1"> MILJE PER ORE. KETE Mbrëmje SHIKON</text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.1"> MILJE PER ORE. Kjo mbrëmje duket e madhe.</text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.333"> Kjo mbrëmje duket e madhe.</text>
<text sub="clublinks" start="49.682" dur="0.067"> Kjo mbrëmje duket e madhe. Temperaturat</text>
<text sub="clublinks" start="49.749" dur="0.1"> Kjo mbrëmje duket e madhe. TEMPERATURAT MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.067"> Kjo mbrëmje duket e madhe. Temperaturat futen</text>
<text sub="clublinks" start="49.916" dur="2.603"> Kjo mbrëmje duket e madhe. Temperaturat futen në</text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.233"> Kjo mbrëmje duket e madhe. Temperaturat futen në vitet 60-të.</text>
<text sub="clublinks" start="52.752" dur="0.234"> Temperaturat futen në vitet 60-të.</text>
<text sub="clublinks" start="52.986" dur="0.033"> Temperaturat futen në vitet 60-të. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="53.019" dur="0.067"> Temperaturat futen në vitet 60-të. SO PER TE</text>
<text sub="clublinks" start="53.086" dur="0.133"> Temperaturat futen në vitet 60-të. Pra për mua</text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.1"> Temperaturat futen në vitet 60-të. PRA M ME K THT</text>
<text sub="clublinks" start="53.319" dur="0.201"> Temperaturat futen në vitet 60-të. Pra, për mua kjo do</text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.066"> Temperaturat futen në vitet 60-të. Pra, për mua kjo do të ndodhë përfundimisht</text>
<text sub="clublinks" start="53.586" dur="0.167"> Pra, për mua kjo do të ndodhë përfundimisht</text>
<text sub="clublinks" start="53.753" dur="0.134"> Pra, për mua kjo do të jetë përfundimisht</text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.033"> Pra, për mua kjo do të jetë duke marrë</text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="0.134"> Pra, për mua kjo do të jetë duke marrë një</text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.066"> Kështu që për mua kjo do të marrë një pak</text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="0.067"> Kështu që për mua kjo do të marrë një pak të vogël</text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.067"> Kështu që për mua kjo do të jetë duke marrë një pak pak</text>
<text sub="clublinks" start="54.254" dur="0.066"> Kështu që për mua kjo do të marrë një pak të vogël</text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.201"> B BENI NJ B PIK T VOGL</text>
<text sub="clublinks" start="54.521" dur="0.1"> B BENI NJIT BIT T ON VOGL</text>
<text sub="clublinks" start="54.621" dur="0.1"> B BENI NJIT BIT TIT VOGL NIDE ANN E FTOH.</text>
<text sub="clublinks" start="54.721" dur="0.2"> ANOLT E FTOHT.</text>
<text sub="clublinks" start="54.921" dur="0.067"> ANOLT E FTOHT. DISA</text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.067"> ANOLT E FTOHT. DISA NGA</text>
<text sub="clublinks" start="55.055" dur="0.066"> ANOLT E FTOHT. DISA JU</text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.067"> ANOLT E FTOHT. DISA JU MUND</text>
<text sub="clublinks" start="55.188" dur="0.167"> ANOLT E FTOHT. DISA JU NUK MUND</text>
<text sub="clublinks" start="55.355" dur="0.067"> ANOLT E FTOHT. DISA JU NUK MUND T CON KONSIDONI</text>
<text sub="clublinks" start="55.422" dur="1.468"> DISA JU NUK MUND T CON KONSIDONI</text>
<text sub="clublinks" start="56.89" dur="0.133"> DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERON K THT</text>
<text sub="clublinks" start="57.023" dur="0.1"> DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERONI KIST FTUES</text>
<text sub="clublinks" start="57.123" dur="0.067"> DISA JU NUK MUND TA KONSIDERONI KIST CO FTOHET POR</text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.167"> DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERONI KIST CO FTOHET POR</text>
<text sub="clublinks" start="57.357" dur="0.1"> DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERONI KIST CO FTOHET POR T B BIG</text>
<text sub="clublinks" start="57.457" dur="0.133"> DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERONI KIST CO FTOHET, POR GJN B TIG MADH</text>
<text sub="clublinks" start="57.59" dur="0.067"> DISA JU NUK MUND T CON KONSIDERONI KIST CO FTOH B POR GJSHT TIG MADH SHT</text>
<text sub="clublinks" start="57.657" dur="0.2"> KJO FTOHET POR GJENDJA E MADHE ESHTE</text>
<text sub="clublinks" start="57.857" dur="0.167"> KJO COOL POR GJENDJA E MADHE ESHTE AJO</text>
<text sub="clublinks" start="58.024" dur="0.134"> KJO FTOHET POR GJENDJA E MADHE THSHT ATA Mbrëmja e natës</text>
<text sub="clublinks" start="58.158" dur="0.066"> KJO FTOHET POR GJENDJA E MADHE ISSHT QAT SOT NDERNRMARRS</text>
<text sub="clublinks" start="58.224" dur="0.1"> KJO FTOHET POR GJENDJA E MADHE THSHT QAT Mbrëmë natën</text>
<text sub="clublinks" start="58.324" dur="0.067"> KJO FTOHET POR GJENDJA E MADHE ISSHT QAT SOT NDERNRMARR DO T</text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.2"> QAT SONA E Mbrëmjes do të dojë</text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="0.067"> QAT SONA E Mbrëmjes NUK DO T</text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.067"> QAT SONA E Mbrëmjes NUK DO T BE JET</text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.133"> QAT SONA E Mbrëmjes NUK DO T BE JET AS SI</text>
<text sub="clublinks" start="58.858" dur="0.067"> QAT SOT SOT NDRMARRJE NUK DO T BE JET AS I FTUAR</text>
<text sub="clublinks" start="58.925" dur="2.336"> QAT SOT SOT NDRMARRJE NUK DO T BE JET AS I FTUAR SI</text>
<text sub="clublinks" start="61.261" dur="0.167"> QAT SOT SOT NDRMARRJE NUK DO T BE JET AS I FTUAR SI ÇFAR</text>
<text sub="clublinks" start="61.428" dur="0.066"> QAT SOT SOT NDRMARRJE NUK DO T BE JET AS I FTUAR SI ÇFAR NE</text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.2"> T NOT NUK JEMI FTUAR SI ÇFAR NE</text>
<text sub="clublinks" start="61.694" dur="0.067"> T BE NUK JEMI FTUAR SI ÇFAR ZGJEDHM</text>
<text sub="clublinks" start="61.761" dur="0.034"> T BE NUK JEMI FTUAR SI ÇFAR ZGJIDHEM</text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.133"> T NOT NUK JEMI FTUAR SI ÇFAR ZGJIDHEM</text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.1"> MOS T BE JENI SI FTUAR SI ÇFAR ZGJEHEMI T E HERSHM</text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="0.134"> NUK JENI SI FTUAR SI ÇFAR ZGJEHEMI T TO HERSHM KT</text>
<text sub="clublinks" start="62.162" dur="0.066"> NUK JENI SI FTUAR SI ÇFAR ZGJEHEMI T TO HERL KT MENGJES</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.167"> Zgjoheni herët këtë mëngjes</text>
<text sub="clublinks" start="62.395" dur="0.1"> Zgjoheni herët këtë mëngjes apo</text>
<text sub="clublinks" start="62.495" dur="0.1"> Zgjoheni herët këtë mëngjes apo të fundit</text>
<text sub="clublinks" start="62.595" dur="0.1"> ZGJEHENI Q TO K ET PARAR N ORNT MN E FUNDIT.</text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.234"> APO natën e fundit.</text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="0.1"> APO natën e fundit. VERI</text>
<text sub="clublinks" start="63.029" dur="0.1"> APO natën e fundit. BREGI VERI</text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="0.1"> APO natën e fundit. ULJET E Bregut Verior</text>
<text sub="clublinks" start="63.229" dur="0.067"> APO natën e fundit. UJI I VERIUT DO TOW UJE</text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.067"> APO natën e fundit. Do të jenë të ultat e bregut të veriut</text>
<text sub="clublinks" start="63.363" dur="0.067"> APO natën e fundit. Ulëta të bregut të veriut do të jenë në</text>
<text sub="clublinks" start="63.43" dur="0.066"> APO natën e fundit. Ulëta të bregut të veriut do të jenë në</text>
<text sub="clublinks" start="63.496" dur="2.136"> Ulëta të bregut të veriut do të jenë në</text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.167"> Ulëta të bregut të veriut do të jenë në vitet 50-të</text>
<text sub="clublinks" start="65.799" dur="0.1"> UJET E Bregut Verior do T BE JEN IN N IN VITET E 50-ta</text>
<text sub="clublinks" start="65.899" dur="0.066"> ULJET E Bregut Verior do T JEN IN N K LLOJIN E 50S</text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.134"> Ulëta të bregut të veriut do të jenë gjithashtu në llojin e viteve '50</text>
<text sub="clublinks" start="66.099" dur="0.067"> Ulëta të bregut verior do të jenë në llojin e ftohjes 50S</text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.2"> ULJET E Bregut Verior do T BE JEN IN N THE LLOJIN E FTOHS S 50 VJETOR</text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.067"> ULJET E Bregut Verior do T IN JEN IN N THE LLOJIN E FTOHS S 50 VITEVE 50 HERSHM</text>
<text sub="clublinks" start="66.433" dur="0.233"> 50S EDHE NJ K LLOJ FTOLLI PARR HERSHLM</text>
<text sub="clublinks" start="66.666" dur="0.067"> 50S EDHE LLOJ FTOLLI P SR T S DIELUN E HERSHM</text>
<text sub="clublinks" start="66.733" dur="0.067"> 50S EDHE LLOJ FTOLL P FORR T S DIELN E PARL POR</text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.066"> 50S EDHE LLOJ FTOLLI P SR T S DIELN E HERSHME POR JO</text>
<text sub="clublinks" start="66.866" dur="0.1"> 50S EDHE LLOJ FTOLLI P SR T S DIELN E HERSHME POR JO T GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="66.966" dur="0.134"> 50S EDHE LLOJ FTOLLI P FORR T S DIELN E HERSHME, POR JO T ALL GJITHA AT</text>
<text sub="clublinks" start="67.1" dur="0.067"> 50S EDHE LLOJ FTOHJE P SR TND DIELN E HERSHME, POR JO T ALL GJITHA QAT FJALON</text>
<text sub="clublinks" start="67.167" dur="0.267"> T S DIELN POR JO T ALL GJITHA ATAT FTUAR</text>
<text sub="clublinks" start="67.434" dur="0.033"> T S DIELN POR JO T ALL GJITHA Q TH KRAHASOJN CH ME FILL</text>
<text sub="clublinks" start="67.467" dur="0.1"> T S DIELN POR JO T ALL GJITHA Q CH KRAHASOHET ME FILL</text>
<text sub="clublinks" start="67.567" dur="0.133"> T S DIELN POR JO T ALL GJITHA Q TH KRIJOHET ME FILL ME KIST</text>
<text sub="clublinks" start="67.7" dur="0.101"> T S DIELN POR JO T ALL GJITHA Q TH KRAHASOHET ME FILL K TOT MENGJES</text>
<text sub="clublinks" start="67.801" dur="0.066"> T S DIELN POR JO T ALL GJITHA QILL KRAHASOHET ME FILL K TOT MENGJES KU</text>
<text sub="clublinks" start="67.867" dur="2.136"> Krahasuar me këtë mëngjes ku</text>
<text sub="clublinks" start="70.003" dur="0.167"> Krahasuar me këtë mëngjes ku jemi</text>
<text sub="clublinks" start="70.17" dur="0.1"> Krahasuar me këtë mëngjes ku kemi pasur</text>
<text sub="clublinks" start="70.27" dur="0.1"> Krahasuar me këtë mëngjes ku kemi pasur disa</text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.2"> KRAHASUAR ME KIST M MENGJES KU KEMI DISA T U LART</text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.033"> KRAHASUAR ME KIST M MORNGJET KU KISHI DISA 40S TP LART</text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.134"> KRAHASUAR ME KIST M MNGJET KU KISHI DISA DISA 40 VJETR</text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="0.067"> KRAHASUAR ME KIST M MENGJES KU KEMI DISA 40 SHUMP PR T GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="70.804" dur="0.166"> KEMI DISA 40S TP LART P TOR RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="70.97" dur="0.067"> KEMI DISA 40S Mbi të 50-ta</text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> KEMI DISA 40S TE MADHE PER RRETH 50 DHE</text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.067"> KEMI DISA 40S TP LART P TOR Rreth 50 DHE JUG</text>
<text sub="clublinks" start="71.204" dur="0.067"> KEMI DISA 40S Mbi të rreth 50 dhe në jug të</text>
<text sub="clublinks" start="71.271" dur="0.1"> KEMI DISA 40S Mbi të rreth 50 dhe në jug të</text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.1"> KEMI DISA 40S sipër, në rreth 50 dhe jug të liqenit</text>
<text sub="clublinks" start="71.471" dur="0.067"> KEMI DISA 40S TE MADHE PER RRETH 50 DHE JUGUT TILL Vullnetit të Liqenit</text>
<text sub="clublinks" start="71.538" dur="0.267"> 50 DHE JUGI I Vullnetit të Liqenit</text>
<text sub="clublinks" start="71.805" dur="2.569"> 50 DHE JUGI I LIQENIT DO T VDEKSHME</text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.167"> 50 DHE JUG I LIQENIT DO T VETEM VETM</text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.066"> 50 DHE JUG I LIQENIT DO T ST Q STNDROJ VETM VETM</text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="0.1"> 50 DHE JUG I LIQENIT DO T ST QEN ST VETEM VETM N</text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.067"> 50 DHE JUGI I LIQENIT DO T ST QENL VETEM VETM N</text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.234"> VETEM VETEM Qëndroni në</text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.067"> VETEM VETEM Qëndroni në Mes</text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.133"> VETEM VETEM Qëndroni në vitet 60 të mesme</text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> VETYM VETYM VETM VETM</text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.1"> VETYM VETYM Q STNDRONI VETYM N THE 60 VJETIN E MESM P FORR</text>
<text sub="clublinks" start="75.375" dur="0.1"> VETM VET STM VETYM VETIGHM N MIDDLE MESAT 60N E 60-T FOR P FORR UJE.</text>
<text sub="clublinks" start="75.475" dur="0.233"> SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT.</text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.101"> SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT. QARTË</text>
<text sub="clublinks" start="75.809" dur="0.133"> SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT. QIELT E QART</text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT. SOT QESH QYTETAR SOT</text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.1"> SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT. QYTET E QART SOT SOT</text>
<text sub="clublinks" start="76.109" dur="0.067"> SONA E 60-ta e Mesme SOT P LR ULT. QYTET E QART SOT SI BNI</text>
<text sub="clublinks" start="76.176" dur="0.2"> QYTET E QART SOT SI BNI</text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="2.369"> QILE QART Q SOT SHIKON</text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.167"> QILE QART SOT SOT SHIKON VALLRTET</text>
<text sub="clublinks" start="78.912" dur="0.133"> QILE QART Q T SOT NDIKON ME T RE VRTET Kënaqësi</text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.067"> QART SK QILE SONA SOT SHIKON ME T P VRTET P N P SOT</text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.2"> SHIKONI SOT N RE VRTET KLENAQSISHT</text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.1"> SHIKONI SOT M RE T VETM T Kënaqshme DHE</text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="0.167"> SHIKONI SOT NALL VRTET K PNAQSISHT DHE HERSHM</text>
<text sub="clublinks" start="79.579" dur="0.1"> SHIKONI SOT NALL T VETM T P KLENAQSH ANDM DHE NESORR TAR HERSHM.</text>
<text sub="clublinks" start="79.679" dur="0.2"> DHE NESORR TAR HERSHM.</text>
<text sub="clublinks" start="79.879" dur="0.067"> DHE NESORR TAR HERSHM. 50S</text>
<text sub="clublinks" start="79.946" dur="0.067"> DHE NESORR TAR HERSHM. 50S DHE</text>
<text sub="clublinks" start="80.013" dur="0.033"> DHE NESORR TAR HERSHM. 50S DHE 60S</text>
<text sub="clublinks" start="80.046" dur="0.134"> DHE NESORR TAR HERSHM. 50S DHE 60S TO</text>
<text sub="clublinks" start="80.18" dur="0.066"> DHE NESORR TAR HERSHM. 50S DHE 60S P TOR T START FILLUAR</text>
<text sub="clublinks" start="80.246" dur="2.837"> DHE NESORR TAR HERSHM. 50S dhe 60S për të filluar</text>
<text sub="clublinks" start="83.083" dur="0.066"> DHE NESORR TAR HERSHM. 50S DHE 60S P TOR T START FILLUAR T THE DIELIN</text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.267"> 50S DHE 60S P TOR T START FILLUAR T THE DIELIN</text>
<text sub="clublinks" start="83.416" dur="0.134"> 50S DHE 60S P TOR T START FILLUAR T THE DIELN MENGJES</text>
<text sub="clublinks" start="83.55" dur="0.066"> 50S dhe 60S P TOR T START FILLUAR PROCESIN E M SNGJES T Dielës</text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.067"> 50S DHE 60S PR T START FILLUAR PROCESIN E MUNGJES T S Dielën DHE</text>
<text sub="clublinks" start="83.683" dur="0.167"> 50S DHE 60S PR T START FILLUAR PROCESIN E MNDNGJES TU DIELS DHE NGA</text>
<text sub="clublinks" start="83.85" dur="0.067"> 50S DHE 60S P TOR T START FILLUAR PROCESIN E MNDNGJES TU DIELS DHE NESORR</text>
<text sub="clublinks" start="83.917" dur="0.3"> PROCESI I MENGJESIT DHE NESORR</text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.1"> PROCESI I MENGJESIT DHE NES TR Pasdite</text>
<text sub="clublinks" start="84.317" dur="0.067"> PROCESI I MENGJESIT DHE NES TN PASDITS</text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.1"> PROCESI I MENGJESIT DHE NESORR PASDITS NE DO T JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="84.484" dur="2.936"> PROCESI I MENGJESIT DHE NES TN PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI</text>
<text sub="clublinks" start="87.42" dur="0.1"> PROCESI I MENGJESIT DHE NESR Pasdite Ne do të Jemi NYRI 84</text>
<text sub="clublinks" start="87.52" dur="0.067"> PROCESI I MENGJES DHE NES TR Pasdite Ne do të Jemi NYRI 84 OSE</text>
<text sub="clublinks" start="87.587" dur="0.167"> PASDITS DO T BE JEMI NYRI 84 OSE</text>
<text sub="clublinks" start="87.754" dur="0.067"> PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO SO</text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.066"> PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO AQ N SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="87.887" dur="0.134"> PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO AQ N</text>
<text sub="clublinks" start="88.021" dur="0.1"> PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO MESAJ</text>
<text sub="clublinks" start="88.121" dur="0.1"> PASDITONS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO SO N AT LARTER MESATARE</text>
<text sub="clublinks" start="88.221" dur="0.1"> PASDITS NE DO T BE JEMI NYRI 84 APO AQ M HIGH T HIGH LART SI</text>
<text sub="clublinks" start="88.321" dur="0.067"> PASDITS DO T BE JEMI NYRI 84 OSE AQ M AT T HIGH MESM T HIGH LART SI I</text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.2"> Pra, në mes të lartë si unë</text>
<text sub="clublinks" start="88.588" dur="0.133"> Pra, mesatarisht të lartë siç thashë</text>
<text sub="clublinks" start="88.721" dur="0.067"> Pra, mesatarisht të lartë siç thashë përreth</text>
<text sub="clublinks" start="88.788" dur="0.1"> Pra, mesatarisht të lartë siç thashë rreth 80.</text>
<text sub="clublinks" start="88.888" dur="0.167"> Tha rreth 80.</text>
<text sub="clublinks" start="89.055" dur="0.1"> TREGU Rreth 80. NE</text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.067"> Tha rreth 80. Ne do të</text>
<text sub="clublinks" start="89.222" dur="0.1"> Tha rreth 80. Ne do të jemi</text>
<text sub="clublinks" start="89.322" dur="0.134"> Tha rreth 80. Ne do të jemi më lart</text>
<text sub="clublinks" start="89.456" dur="0.066"> Tha rreth 80. Ne do të jemi mbi mesatare</text>
<text sub="clublinks" start="89.522" dur="0.267"> Ne do të jemi mbi mesataren</text>
<text sub="clublinks" start="89.789" dur="1.869"> NESOR DO T BE JEMI M Mbi mesataren</text>
<text sub="clublinks" start="91.658" dur="0.167"> NESORN DO T BE JEM AB M SHUM MESATARE</text>
<text sub="clublinks" start="91.825" dur="0.1"> DO T AB JEMI Mbi mesataren edhe pse</text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> NESOR DO T BE JEMI MO SHUM MESATAR</text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> NESOR DO T JEM M SHUMER MESATARE, edhe pse do të vazhdojë akoma</text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.166"> NESORR Edhe pse do të vazhdojë</text>
<text sub="clublinks" start="92.258" dur="0.034"> NESORR Edhe pse do të jetë akoma</text>
<text sub="clublinks" start="92.292" dur="0.133"> NESORR Edhe pse do të jetë akoma</text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="0.1"> NESORR Edhe pse do të jetë ende një e bukur</text>
<text sub="clublinks" start="92.525" dur="0.067"> NESORR Edhe pse do të jetë shumë e bukur</text>
<text sub="clublinks" start="92.592" dur="0.167"> NESORR Edhe pse do të jetë ende një ditë e bukur.</text>
<text sub="clublinks" start="92.759" dur="0.2"> Bëhu një ditë e bukur.</text>
<text sub="clublinks" start="92.959" dur="0.067"> Bëhu një ditë e bukur. JU</text>
<text sub="clublinks" start="93.026" dur="0.133"> Bëhu një ditë e bukur. TI MUND</text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.167"> Bëhu një ditë e bukur. JU MUND TA V NOTNNI</text>
<text sub="clublinks" start="93.326" dur="0.134"> Bëhu një ditë e bukur. MUND T V NOTNNI lagështirë</text>
<text sub="clublinks" start="93.46" dur="0.066"> Bëhu një ditë e bukur. JU MUND T NOT V NOTN EDHE LUFTITYSIN</text>
<text sub="clublinks" start="93.526" dur="0.167"> JU MUND T NOT V NOTN EDHE LUFTITYSIN</text>
<text sub="clublinks" start="93.693" dur="0.033"> JU MUND T NOT VICENNI EDHE NGROHITYSIN</text>
<text sub="clublinks" start="93.726" dur="0.067"> JU MUND T NOT V NOTNNI EDHEZIMIN E LAGURIS A</text>
<text sub="clublinks" start="93.793" dur="0.067"> JU MUND T NOT V NOTNNI EDHE NJG BOT LAG ASIA</text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.067"> JU MUND T NOT V NOTNNI EDHE NGROHSIN A NJ A PIK</text>
<text sub="clublinks" start="93.927" dur="0.066"> JU MUND T NOT V NOTNNI EDHEZIMIN E LAGIDSIS SIPAS SHKOLLS</text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.101"> JU MUND T NOT V NOTNNI EDHE LIDHJEN E LAGSIS A SI PREJ FUNDIT</text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.066"> JU MUND T NOT VICENNI EDHE LIDHJEN E LARTIDSIS A SI PREJ FUNDIT T.</text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="1.902"> JU MUND T NOT V NOTNNI EDHE LIDHJEN E LUMTSIS SIPAS FUNDIT T OF</text>
<text sub="clublinks" start="96.062" dur="0.067"> JU MUND T NOT V NOTNNI EDHE LIDHJEN E LUMTSIS A SIPAS FUNDIT T OF DITS</text>
<text sub="clublinks" start="96.129" dur="0.233"> ND ARMASIT PASIT FUNDIT T OF DITS</text>
<text sub="clublinks" start="96.362" dur="0.067"> DREJT NJ B PIK NIT FUND T OF DITS IT'LL</text>
<text sub="clublinks" start="96.429" dur="0.034"> Deri në një copë deri në fund të ditës që do të jetë</text>
<text sub="clublinks" start="96.463" dur="0.066"> DERI NJ BIT B NGA FUNDI I DITS Do T BE JET A</text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.134"> DERI NJ B BIT NGA FUNDI I DIT ITS Do të jetë pak</text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.066"> Deri në një copë deri në fund të ditës do të jetë një ngrohtë pak</text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.101"> Deri në një copë deri në fund të ditës do të jetë pak më e ngrohtë, por</text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.066"> Deri në pak nga fundi i ditës do të jetë pak më e ngrohtë, por ne do të</text>
<text sub="clublinks" start="96.896" dur="0.234"> DO T JET A NJ B PREMT W NGROHT POR NE</text>
<text sub="clublinks" start="97.13" dur="0.1"> Do të jetë një ngrohje pak, por do të vazhdojmë akoma</text>
<text sub="clublinks" start="97.23" dur="0.1"> Do të jetë një ngrohje pak, por ne akoma do të kemi</text>
<text sub="clublinks" start="97.33" dur="0.067"> Do të jetë pak më e ngrohtë, por ne do të kemi akoma shumë</text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.167"> Do të jetë një ngrohje pak, por ne do të kemi akoma shumë</text>
<text sub="clublinks" start="97.564" dur="0.066"> Do të jetë pak më e ngrohtë, por akoma do të kemi shumë diell</text>
<text sub="clublinks" start="97.63" dur="0.067"> Do të jetë një ngrohje pak, por ne do të kemi akoma shumë diell dhe</text>
<text sub="clublinks" start="97.697" dur="0.234"> Akoma kanë shumë diell dhe</text>
<text sub="clublinks" start="97.931" dur="0.066"> Akoma kanë shumë diell dhe me të vërtetë</text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.134"> Akoma kanë shumë rrezet e diellit dhe me të vërtetë atë</text>
<text sub="clublinks" start="98.131" dur="0.1"> Akoma kanë shumë diell dhe me të vërtetë duhet</text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.1"> Akoma kanë shumë diell dhe me të vërtetë duhet të akoma</text>
<text sub="clublinks" start="98.331" dur="2.002"> Akoma kanë shumë diell dhe me të vërtetë duhet të jetë akoma</text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.067"> Akoma kanë shumë diell dhe me të vërtetë duhet të jetë akoma</text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="0.167"> REALISHT DUHET T ST JET VETM</text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.1"> REALISHT DUHET T ST JET VET JM SI T JET A</text>
<text sub="clublinks" start="100.667" dur="0.167"> REALISHT DUHET T ST JEN VETM SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="100.834" dur="0.1"> REALISHT DUHET T ST JET VETILLM TUST JETLE SHUM V E kënaqshme</text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.066"> REALISHT DUHET T ST JET VETM SI T BE JET NJ S LLOJ shumë i kënaqshëm</text>
<text sub="clublinks" start="101" dur="0.067"> REALISHT DUHET TJET BER T J JETUST NJ BE LLOJ SHUM I këndshëm</text>
<text sub="clublinks" start="101.067" dur="0.134"> REALISHT DUHET T ST JET EDHE VETUSTM T JEN S NJ S LLOJ SHUM I këndshëm i ditës.</text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.2"> NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës.</text>
<text sub="clublinks" start="101.401" dur="0.1"> NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës. SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="101.501" dur="0.133"> NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës. SHIKONI ÇFAR</text>
<text sub="clublinks" start="101.634" dur="0.1"> NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës. SHIKONI ÇFAR H NDODH</text>
<text sub="clublinks" start="101.734" dur="0.101"> NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës. SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS</text>
<text sub="clublinks" start="101.835" dur="0.066"> NJORT LLOJ shumë i këndshëm i ditës. SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS kësaj</text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.234"> SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS kësaj</text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.067"> SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS AJT HN</text>
<text sub="clublinks" start="102.202" dur="0.133"> SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS AT M HN AND DHE</text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.1"> SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS AJT HONN AND DHE TU ETN</text>
<text sub="clublinks" start="102.435" dur="2.136"> SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS KATT HONN AND DHE TU NESM</text>
<text sub="clublinks" start="104.571" dur="0.066"> SHIKONI ÇFAR H NDODH PAS AJT H MN AND DHE TU MESME</text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.201"> E HN AND DHE ETEST WE JEMI MAYNYR</text>
<text sub="clublinks" start="104.838" dur="0.066"> E HONN AND DHE ETESTES JEMI M WNYR</text>
<text sub="clublinks" start="104.904" dur="0.134"> E HONN AND DHE ETEST WE JEMI M WNYR N</text>
<text sub="clublinks" start="105.038" dur="0.067"> E HONN AND DHE ETUTES JEMI MAYNYR NO mes</text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.066"> E HN AND DHE ETUT JEMI MAYNYR N INT Vitet 80 të Mesme</text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="0.1"> E HN DHE ETEST JEMI MAYNYR NO Vitet 80 të Mesme dhe</text>
<text sub="clublinks" start="105.271" dur="0.067"> E HONN AND DHE ETEST WE JEMI MAYNYR NO Vitet 80 të Mesme dhe më pas</text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.067"> E HONN AND DHE ETEST WE JEMI MAYNYR NO Vitet 80 të Mesme dhe atëherë unë</text>
<text sub="clublinks" start="105.405" dur="0.2"> NO Vitet 80 të mesme dhe më pas unë</text>
<text sub="clublinks" start="105.605" dur="0.234"> N 80 Vitet 80 të mesme dhe atëherë unë kam</text>
<text sub="clublinks" start="105.839" dur="0.166"> N 80 Vitet 80 të mesme DHE AT IHERE KAM TEMPERATURA</text>
<text sub="clublinks" start="106.005" dur="0.067"> N THE Vitet 80-ta të mesme DHE AT IHERE KAM Temperatura me gjasë</text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="0.234"> KENI TEMPERATURA PROBUALISHT</text>
<text sub="clublinks" start="106.306" dur="0.066"> KENI Temperatura me gjasë rreth e rrotull</text>
<text sub="clublinks" start="106.372" dur="0.067"> KENI Temperatura me gjasë rreth 85</text>
<text sub="clublinks" start="106.439" dur="2.636"> KENI TEMPERATURA SHUMB Rreth 85 OSE</text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.1"> KENI TEMPERATURA SHUM RRETH 85 OSE 86</text>
<text sub="clublinks" start="109.175" dur="0.134"> KENI TEMPERATURA SHUM RRETH 85 OSE 86 LEK</text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.1"> KENI TEMPERATURA SHUMB Rreth 85 OSE 86 T ALL GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="109.409" dur="0.067"> KENI TEMPERATURA MBI T GJITHA RRETH 85 OSE 86</text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="0.266"> RRETH 85 OSE 86 T ALL GJITHA MNYRS</text>
<text sub="clublinks" start="109.742" dur="0.101"> RRETH 85 OSE 86 T ALL GJITHA MAYNYRS PRMES TIJ</text>
<text sub="clublinks" start="109.843" dur="0.133"> RRETH 85 OSE 86 T ALL GJITHA MAYNYRS P THRMES KT</text>
<text sub="clublinks" start="109.976" dur="0.167"> RRETH 85 OSE 86 T ALL GJITHA M WNYRS P THRMES KIST COM VINI</text>
<text sub="clublinks" start="110.143" dur="0.1"> RRETH 85 OSE 86 T ALL GJITHA M WNYRS PRORMES KIST Javës së Punës.</text>
<text sub="clublinks" start="110.243" dur="0.2"> PRMES KIST Javës së Punës.</text>
<text sub="clublinks" start="110.443" dur="0.1"> PRMES KIST Javës së Punës. DHE</text>
<text sub="clublinks" start="110.543" dur="0.034"> PRMES KIST Javës së Punës. DHE VETEM</text>
<text sub="clublinks" start="110.577" dur="0.1"> PRMES KIST Javës së Punës. DHE VETEM TE</text>
<text sub="clublinks" start="110.677" dur="0.066"> PRMES KIST Javës së Punës. DHE VETEM T TO SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.101"> PRMES KIST Javës së Punës. DHE VETEM T TO SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="110.844" dur="0.066"> PRMES KIST Javës së Punës. DHE VETEM T'I SHIKONI ATA</text>
<text sub="clublinks" start="110.91" dur="0.267"> DHE VETEM T'I SHIKONI ATA</text>
<text sub="clublinks" start="111.177" dur="0.1"> DHE VETEM T TO SHIKONI ATA MESATARE</text>
<text sub="clublinks" start="111.277" dur="0.134"> DHE VETEM T TO SHIKONI ATA LARTT MESATARE,</text>
<text sub="clublinks" start="111.411" dur="1.902"> DHE VETEM T TO SHIKONI ATA LARTT E MESME, JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="113.313" dur="0.167"> DHE VETEM T TO SHIKONI ATA LARTT MESATARE, NUK JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="0.066"> DHE VETEM T TO SHIKONI ATA LARTT E MESME, NUK JEMI SHUM T</text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.2"> LARTT E MESME, NUK JEMI SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="113.746" dur="0.101"> LARTT E MESME, NUK JEMI SHUM SHKOLL</text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.166"> LARTT E MESME, NUK JEMI SHUM NGA</text>
<text sub="clublinks" start="114.013" dur="0.067"> LARTT E MESME, NUK JEMI SHUM NGA N NNTORI</text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="0.1"> LARTT E MESME, NUK JEMI SHUMAR NGA N NNTORI TANI</text>
<text sub="clublinks" start="114.18" dur="0.067"> LARTT E MESME, NUK JEMI SHUMAR NGA N NNTORI TANI KUR</text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.067"> LARTT E MESME, NUK JEMI SHUMAR NGA N NNTORI TANI KUR</text>
<text sub="clublinks" start="114.314" dur="0.267"> Larg nga nëntori tani kur</text>
<text sub="clublinks" start="114.581" dur="0.1"> Larg nga nëntori tani kur mesatarja</text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.066"> Larg nga nëntori tani kur mesatarja e lartë</text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.067"> Larg nga nëntori tani kur është e larta mesatare</text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="0.067"> Larg nga nëntori tani kur është në mes të lartë</text>
<text sub="clublinks" start="114.881" dur="2.703"> Larg nga nëntori tani kur është e larta mesatare në</text>
<text sub="clublinks" start="117.584" dur="0.1"> Larg nga nëntori tani kur mesatarja e lartë është në vitet '70</text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.066"> Larg nga nëntori tani kur mesatarja e lartë është në vitet '70 për</text>
<text sub="clublinks" start="117.75" dur="0.201"> LARTA MESATARE ISSHT N IN vitet 70 PR</text>
<text sub="clublinks" start="117.951" dur="0.066"> LARTA MESATARE ISSHT N IN VITET 70 PR</text>
<text sub="clublinks" start="118.017" dur="0.134"> LARTA MESATARE ISSHT N IN 70S P FORR T NEW RI</text>
<text sub="clublinks" start="118.151" dur="0.1"> LART HIGH MESATARE INSHT N IN 70S P FORR ORLEANIN NEW E RE</text>
<text sub="clublinks" start="118.251" dur="0.1"> LARTA MESATARE INSHT N IN VITET 70 P FORR ZONN E ORLEANIT T NEW RI.</text>
<text sub="clublinks" start="118.351" dur="0.3"> ZONA E ORLEANIT T NEW RI.</text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> ZONA E ORLEANIT T NEW RI. RRETHANISHT</text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="0.067"> ZONA E ORLEANIT T NEW RI. Në fund të fundit do të bëjmë</text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="0.1"> ZONA E ORLEANIT T NEW RI. Në fund të fundit do të marrim</text>
<text sub="clublinks" start="118.918" dur="0.1"> ZONA E ORLEANIT T NEW RI. Në fund të fundit do të futemi</text>
<text sub="clublinks" start="119.018" dur="0.067"> ZONA E ORLEANIT T NEW RI. Në fund të fundit do të futemi në atë</text>
<text sub="clublinks" start="119.085" dur="0.234"> Në fund të fundit do të futemi në atë</text>
<text sub="clublinks" start="119.319" dur="0.1"> Në fund të fundit do të futemi në atë shkallë</text>
<text sub="clublinks" start="119.419" dur="0.067"> Në fund të fundit do të futemi në atë zonë ku</text>
<text sub="clublinks" start="119.486" dur="0.133"> Në fund të fundit do të futemi në atë zonë ku tonin</text>
<text sub="clublinks" start="119.619" dur="2.436"> Në fund të fundit do të futemi në atë shkallë ku janë mesataret tona</text>
<text sub="clublinks" start="122.055" dur="0.167"> Në fund të fundit do të futemi në atë rreze ku janë mesataret tona të larta</text>
<text sub="clublinks" start="122.222" dur="0.066"> Në fund të fundit do të futemi në atë rreze ku është mesatarja jonë e lartë</text>
<text sub="clublinks" start="122.288" dur="0.167"> FUSHA KU .SHT E LARTA TONA E MESME</text>
<text sub="clublinks" start="122.455" dur="0.067"> FUSHA KU ISSHT E LARTA TONA E Mesme</text>
<text sub="clublinks" start="122.522" dur="0.067"> FUSHA KU ISSHT E LART Mesatarja jonë në</text>
<text sub="clublinks" start="122.589" dur="0.066"> FUSHA KU HIGHSHT E LART Mesatarja jonë në të ulët</text>
<text sub="clublinks" start="122.655" dur="0.201"> FUSHA KU HIGHSHT E MESME TONA E LART N IN 60-ta e ulët.</text>
<text sub="clublinks" start="122.856" dur="0.2"> N 60 60-ta e ulët.</text>
<text sub="clublinks" start="123.056" dur="0.1"> N 60 60-ta e ulët. AJO</text>
<text sub="clublinks" start="123.156" dur="0.133"> N 60 60-ta e ulët. ATA VETEM</text>
<text sub="clublinks" start="123.289" dur="0.1"> N 60 60-ta e ulët. ATA VETM</text>
<text sub="clublinks" start="123.389" dur="0.101"> N 60 60-ta e ulët. ATA VETEM NUK TINGOHET</text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.066"> N 60 60-ta e ulët. ATA VETEM NUK DUHET T DREJT</text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.167"> ATA VETEM NUK DUHET T DREJT</text>
<text sub="clublinks" start="123.723" dur="0.1"> ATA VETM NUK TINGONI T DREJT N AT</text>
<text sub="clublinks" start="123.823" dur="0.1"> ATA VETM NUK TINGONI T DREJT N TH KIST</text>
<text sub="clublinks" start="123.923" dur="0.067"> ATA VETEM NUK Tingëllon si duhet në këtë pikë</text>
<text sub="clublinks" start="123.99" dur="0.067"> ATA VETM TJU T DREJT N KIST PIK T OF</text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.1"> ATA VETEM NUK TINGONI T DREJTN N TH KIST PIK T THE</text>
<text sub="clublinks" start="124.157" dur="0.1"> ATA VETEM NUK TINGONI TIGH DREJT N THE KIST PIK T OF VITIT.</text>
<text sub="clublinks" start="124.257" dur="0.267"> N TH KIST PO PIK T VITIT.</text>
<text sub="clublinks" start="124.524" dur="0.1"> N TH KIST PO PIK T VITIT. KUJTOHENI</text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="1.735"> N TH KIST PO PIK T VITIT. KUJTO TUAJ</text>
<text sub="clublinks" start="126.359" dur="0.1"> N TH KIST PO PIK T VITIT. KUJTOJM T HE R HENDN TUAJ</text>
<text sub="clublinks" start="126.459" dur="0.134"> N TH KIST PO PIK T VITIT. Mbani mend palltot tuaja të rënda</text>
<text sub="clublinks" start="126.593" dur="0.066"> N TH KIST PO PIK T VITIT. Mbani mend palltot tuaja të rënda DHE</text>
<text sub="clublinks" start="126.659" dur="0.234"> Mbani mend palltot tuaja të rënda DHE</text>
<text sub="clublinks" start="126.893" dur="0.1"> Mbani mend palltot dhe gjërat tuaja të rënda</text>
<text sub="clublinks" start="126.993" dur="0.1"> Mbani mend palltot dhe gjërat tuaja të rënda si</text>
<text sub="clublinks" start="127.093" dur="0.067"> Mbani mend palltot dhe gjërat tuaja të rënda si ato</text>
<text sub="clublinks" start="127.16" dur="0.1"> Mbani mend palltot dhe gjërat tuaja të rënda si ato</text>
<text sub="clublinks" start="127.26" dur="0.067"> Mbani mend palltot dhe gjërat tuaja të rënda si ato që ne vetëm</text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.267"> Gjërat si ato që ne thjesht</text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.133"> Gjërat si ato që ne thjesht nuk i kemi</text>
<text sub="clublinks" start="127.727" dur="0.1"> Gjëra si ato që ne thjesht nuk kemi nevojë</text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.067"> Gjëra si ato që ne thjesht nuk kanë nevojë për to</text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.1"> Gjëra si ato që ne vetëm nuk kanë nevojë për to akoma.</text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.2"> NUK KAN NE NEVOJ P THR TY.</text>
<text sub="clublinks" start="128.194" dur="0.2"> NUK KAN NE NEVOJ P THR TY. POR</text>
<text sub="clublinks" start="128.394" dur="0.101"> NUK KAN NE NEVOJ P THR TY. POR GJITHSEJT</text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.1"> NUK KAN NE NEVOJ P THR TY. POR në fund të fundit</text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="2.135"> NUK KAN NE NEVOJ P THR TY. POR GJITHASHTU SI atë kohë</text>
<text sub="clublinks" start="130.73" dur="0.067"> NUK KAN NE NEVOJ P THR TY. POR GJITHASHTU SI atë kohë unë</text>
<text sub="clublinks" start="130.797" dur="0.233"> POR GJITHASHTU SI atë kohë unë</text>
<text sub="clublinks" start="131.03" dur="0.067"> POR GJITHASHTU AJO Kohë mendoj</text>
<text sub="clublinks" start="131.097" dur="0.1"> POR GJITHASHTU SI KA KOH I MENDOJ ISSHT</text>
<text sub="clublinks" start="131.197" dur="0.034"> POR GJITHASHTU SI ATA KOH I MENDOJ T IS SHKOJ</text>
<text sub="clublinks" start="131.231" dur="0.1"> POR GJITHASHTU SI ATA KOH I MENDOJ T IS SHKOJ</text>
<text sub="clublinks" start="131.331" dur="0.1"> POR GJITHASHTU SI ATA KOH I MENDOJ T IS VDES.</text>
<text sub="clublinks" start="131.431" dur="0.167"> MENDONI SE VDES.</text>
<text sub="clublinks" start="131.598" dur="0.133"> MENDONI SE VDES. NE</text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.134"> MENDONI SE VDES. NE MENDOJMË</text>
<text sub="clublinks" start="131.865" dur="0.066"> MENDONI SE VDES. Ne mendojmë se duke kërkuar</text>
<text sub="clublinks" start="131.931" dur="0.134"> MENDONI SE VDES. Ne mendojmë se duke kërkuar</text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="0.133"> MENDONI SE VDES. Ne mendojmë se duke kërkuar në</text>
<text sub="clublinks" start="132.198" dur="0.067"> MENDONI SE VDES. MENDIM T L SHIKOJM THE TROPIKAT</text>
<text sub="clublinks" start="132.265" dur="0.2"> MENDIM T L SHIKOJM THE TROPIKAT</text>
<text sub="clublinks" start="132.465" dur="0.1"> NE MENDOJM T SHIKOJN TROPIKAT</text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.234"> Ne mendojmë se duke kërkuar në TROPIKAT JAN ST akoma</text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="2.069"> Ne mendojmë se duke kërkuar në trojet janë akoma pa fat</text>
<text sub="clublinks" start="134.868" dur="0.066"> Ne mendojmë se duke kërkuar në trojet janë akoma duke folur fatkeqësisht</text>
<text sub="clublinks" start="134.934" dur="0.234"> JANE BASHKFILLUAR akoma pa fat</text>
<text sub="clublinks" start="135.168" dur="0.1"> JAN BISEDUAR akoma pa fat,</text>
<text sub="clublinks" start="135.268" dur="0.067"> JAN ST BISEDUAR akoma pa fat për këtë</text>
<text sub="clublinks" start="135.335" dur="0.066"> JAN BISEDUAR akoma pa fat për atë</text>
<text sub="clublinks" start="135.401" dur="0.067"> JAN FALSONI akoma fatkeqësisht për ATA SI NE</text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.1"> JAN ST FALSONI akoma pa fat në lidhje me atë ndërsa e marrim</text>
<text sub="clublinks" start="135.568" dur="0.1"> JAN ST FALAS akoma fatkeqësisht për atë ndërsa futemi</text>
<text sub="clublinks" start="135.668" dur="0.067"> JAN ST FALAS akoma fatkeqësisht për atë ndërsa hyjmë në të</text>
<text sub="clublinks" start="135.735" dur="0.234"> POUR AJ AS SI HYRM N</text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.1"> POUR AJ AS SI T G HYM N T THE DYTN</text>
<text sub="clublinks" start="136.069" dur="0.067"> P ABR AJ AS SI PRANIM N GJYSMN E DYT</text>
<text sub="clublinks" start="136.136" dur="0.133"> POUR AJ AS SI PRANIM N GJYSMN E DYT T</text>
<text sub="clublinks" start="136.269" dur="0.1"> POUR AJ AS SI T WE HYM N GJYSMN E DYT TETOR.</text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.167"> GJYSMA E DYT E TETORIT.</text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.1"> GJYSMA E DYT E TETORIT. NE</text>
<text sub="clublinks" start="136.636" dur="0.067"> GJYSMA E DYT E TETORIT. NE KEMI</text>
<text sub="clublinks" start="136.703" dur="2.536"> GJYSMA E DYT E TETORIT. KEMI DY</text>
<text sub="clublinks" start="139.239" dur="0.166"> GJYSMA E DYT E TETORIT. KEMI DY PIKA</text>
<text sub="clublinks" start="139.405" dur="0.101"> GJYSMA E DYT E TETORIT. KEMI DY PIKA ASNJHERE</text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.066"> GJYSMA E DYT E TETORIT. KEMI DY PIKA ASAJ</text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.234"> KEMI DY PIKA ASAJ</text>
<text sub="clublinks" start="139.806" dur="0.133"> KEMI DY PIKA ASNJ TH K THTIJ</text>
<text sub="clublinks" start="139.939" dur="0.1"> KEMI DY PIKA ASNJ K THTO SHIKUAR</text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.101"> KEMI DY PIKA ASNJ TH K THTU DUKE SHIKUAR</text>
<text sub="clublinks" start="140.14" dur="0.1"> KEMI DY PIKA ASNJ TH K THTO T L SHIKONI SI T JET</text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.066"> KEMI DY PIKA ASNJ TH K THTO T L SHIKOJN L SI SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> KESTO T L KOORKOJN L SI SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.1"> KESTO T L KOORKONI SI SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.067"> KESTO T L KRKOJN L SI T'SHKONI T BR SJELL</text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.133"> KESTO T L KOORKOJN L SI SHKONI T Sjell ÇDO</text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.067"> KESTO T L KOORKOJN L SI T'SHKONI NDONJ NDIKIMET</text>
<text sub="clublinks" start="140.84" dur="0.167"> TE SJELLNI ÇDO NDIKIM</text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.167"> T BR SJELLI NDONJ I NDIKIMET</text>
<text sub="clublinks" start="141.174" dur="0.1"> TE SJELLI ÇDO NDIKIM N TO LOUISIANA.</text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="0.2"> TE LOUISIANA.</text>
<text sub="clublinks" start="141.474" dur="2.136"> TE LOUISIANA. POR</text>
<text sub="clublinks" start="143.61" dur="0.033"> TE LOUISIANA. POR VETEM</text>
<text sub="clublinks" start="143.643" dur="0.133"> TE LOUISIANA. POR VETEM PER</text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.101"> TE LOUISIANA. POR VETUSTM T TO FALASI</text>
<text sub="clublinks" start="143.877" dur="0.1"> TE LOUISIANA. POR VETUSTM T TO FALASI PR</text>
<text sub="clublinks" start="143.977" dur="0.2"> TE LOUISIANA. POR VETEM T TO FALASI PR TY,</text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.2"> POR VETEM T TO FALASI PR TY,</text>
<text sub="clublinks" start="144.377" dur="0.067"> POR VETUSTM T T FALNI PEMR TY, KJO</text>
<text sub="clublinks" start="144.444" dur="0.067"> POR VETM T TO FALNI PEMR TYRE, KISTI</text>
<text sub="clublinks" start="144.511" dur="0.066"> POR VETM T TO FALNI PEMR TYRE, KJO JU</text>
<text sub="clublinks" start="144.577" dur="0.067"> POR VETUSTM T TO FALASI P THR TY, K ONETI MUND T</text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.067"> POR VETM T TO FAL TNI PEMR TYRE, K ONETI MUND T SHIHNI</text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.167"> POR VETM T TO FALNI PEMR TY, K ONET ONE MUND T SHIKONI N ISE</text>
<text sub="clublinks" start="144.878" dur="0.066"> POR VETEM T TO FALASI PEMR TY, K THTI MUND T SHIKONI NFSE JU</text>
<text sub="clublinks" start="144.944" dur="0.201"> KJO JU MUND TA SHIKONI NESE</text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.066"> KJO JU MUND TA SHIKONI NESE SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.067"> KJO JU MUND TA SHIKONI NESE SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="145.278" dur="0.167"> K ONETI MUND T SE SHIKONI NFSE E SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="145.445" dur="2.235"> KJO JU MUND TA SHIKONI NESE SHIKONI SATELITIN</text>
<text sub="clublinks" start="147.68" dur="0.167"> KJO JU MUND TA SHIKONI NESE SHIKONI IMAZHIN SATELIT,</text>
<text sub="clublinks" start="147.847" dur="0.2"> SHIKONI IMAZHIN SATELITE,</text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.167"> SHIKONI IMAZHIN SATELITE, DISA</text>
<text sub="clublinks" start="148.214" dur="0.1"> SHIKONI IMAZHIN S SATELITE, DISA ROTACION</text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.167"> SHIKONI IMAZHIN SATELITE, DISA ROTACION K HTU</text>
<text sub="clublinks" start="148.481" dur="0.067"> SHIKONI IMAZHIN SATELITE, DISA ROTACION K HTU FILLIM</text>
<text sub="clublinks" start="148.548" dur="0.167"> DISA ROTACION K HTU FILLIM</text>
<text sub="clublinks" start="148.715" dur="0.066"> DISA ROTACION K HTU FILLUAR</text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.034"> DISA ROTACION K HTU FILLUAR T SE SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="148.815" dur="0.067"> DISA ROTACION K HTU FILLUAR T SE SHIKOJN A A</text>
<text sub="clublinks" start="148.882" dur="0.066"> DISA ROTACION K HTU FILLUAR T TO SHIKONI NJ B BIT</text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.1"> DISA ROTACION K HTU FILLUAR T TO SHIKONI NJ B PIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="149.048" dur="0.134"> DISA ROTACION K HTU FILLUAR T TO SHIKOJN A NJ B PIK SP</text>
<text sub="clublinks" start="149.182" dur="0.067"> DISA ROTACION K HTU FILLUAR T TO SHIKONI NJ B PIKIT T Rrotulluar RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="149.249" dur="0.2"> T TO SHIKONI NJ B BITIT T Rrotulluar</text>
<text sub="clublinks" start="149.449" dur="2.536"> T TO SHIKOJ A NJ B PIK SP T SP Rrotulluar rreth kësaj</text>
<text sub="clublinks" start="151.985" dur="0.167"> T TO SHIKONI NJ B PIKIT T Rrotulluar PATR AJO T ULT</text>
<text sub="clublinks" start="152.152" dur="0.133"> T TO SHIKOJNIT NJIT PIK SP T SP Rrotulluar P THR atë presion të ulët</text>
<text sub="clublinks" start="152.285" dur="0.1"> T TO SHIKOJN A NJIT PIK SP T SP Rrotulluar AT TH QENDRS SESS PRESIONIT TOW ULT</text>
<text sub="clublinks" start="152.385" dur="0.067"> T TO SHIKOJNIT NJ B PIK T SP RROTULLUAR N TH QENDRN E PRESIONIT TOW ULT E CILA</text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.2"> QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA</text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="0.033"> QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE</text>
<text sub="clublinks" start="152.685" dur="0.067"> QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE A</text>
<text sub="clublinks" start="152.752" dur="0.167"> QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE JO</text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.067"> QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE NJRO TROPIKE JO</text>
<text sub="clublinks" start="152.986" dur="0.167"> QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE NJ L E ULT TROPIKE JO</text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.066"> QAT QENDRA E PRESIONIT TOW ULT E CILA ISHTE NJ PR PRESION I TROPIKE E ULT</text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.234"> ISHTE NJE PRESION JO I TROPIKE</text>
<text sub="clublinks" start="153.453" dur="0.1"> ISHTE QENDRA JO TROPIKE E PRESIONIT TOW ULT.</text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="2.636"> QENDRA</text>
<text sub="clublinks" start="156.189" dur="0.167"> QENDRA POR</text>
<text sub="clublinks" start="156.356" dur="0.066"> QENDRA POR NE</text>
<text sub="clublinks" start="156.422" dur="0.101"> QENDRA POR NE MUND</text>
<text sub="clublinks" start="156.523" dur="0.133"> QENDRA POR NE MUND T SHIKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="156.656" dur="0.167"> QENDRA POR NE MUND TA SHIKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="156.823" dur="0.067"> QENDRA POR NE MUND T SHIKOJM MUND</text>
<text sub="clublinks" start="156.89" dur="0.267"> POR NE MUND T SHIKOJM MUND</text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.1"> POR NE MUND TA SHIKOJM MUND T ZHVILLOHET.</text>
<text sub="clublinks" start="157.257" dur="0.267"> ZHVILLOHET.</text>
<text sub="clublinks" start="157.524" dur="0.033"> ZHVILLOHET. KA</text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.1"> ZHVILLOHET. KA NJË</text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.133"> ZHVILLOHET. KA NJ A LART</text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.067"> ZHVILLOHET. KA Shans të lartë</text>
<text sub="clublinks" start="157.857" dur="0.1"> ZHVILLOHET. KA Shans të lartë për të</text>
<text sub="clublinks" start="157.957" dur="0.067"> ZHVILLOHET. KA Shans të lartë për atë</text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="2.469"> KA Shans të lartë për atë</text>
<text sub="clublinks" start="160.493" dur="0.067"> Ekziston një shans i lartë për atë që po ndodh</text>
<text sub="clublinks" start="160.56" dur="0.167"> Ekziston një shans i lartë për të ndodhur</text>
<text sub="clublinks" start="160.727" dur="0.1"> Ekziston një shans i lartë i asaj që ndodh në</text>
<text sub="clublinks" start="160.827" dur="0.133"> Ekziston një shans i lartë që ndodh në të ardhmen</text>
<text sub="clublinks" start="160.96" dur="0.1"> Ekziston një shans i lartë për atë që ndodh në çiftin e ardhshëm</text>
<text sub="clublinks" start="161.06" dur="0.067"> Ekziston një shans i lartë për atë që ndodh në çiftin e ardhshëm të</text>
<text sub="clublinks" start="161.127" dur="0.2"> NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të</text>
<text sub="clublinks" start="161.327" dur="0.167"> NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të ditëve</text>
<text sub="clublinks" start="161.494" dur="0.067"> NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të ditëve me gjasë</text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.167"> NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të ditëve me gjasë nga</text>
<text sub="clublinks" start="161.728" dur="0.066"> NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të ditëve me gjasë nga nesër</text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.067"> NDODH N IN Çiftin e ardhshëm të ditëve me gjasë nga nesër apo</text>
<text sub="clublinks" start="161.861" dur="0.234"> DIT T PRO MUNDSHM B NGA NESORR OSE</text>
<text sub="clublinks" start="162.095" dur="0.1"> DIT T PRO MUNDSHM B NGA NESORR OSE E HONN.</text>
<text sub="clublinks" start="162.195" dur="0.2"> E HENE</text>
<text sub="clublinks" start="162.395" dur="0.1"> E HENE DHE</text>
<text sub="clublinks" start="162.495" dur="0.1"> E HENE DHE AJO</text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.067"> E HENE DHE Q W DO T DO T</text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.067"> E HENE DHE Q W DO T G MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="2.002"> E HENE DHE Q W DO T G MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="164.731" dur="0.066"> E HENE DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN</text>
<text sub="clublinks" start="164.797" dur="0.267"> DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN</text>
<text sub="clublinks" start="165.064" dur="0.067"> DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN EPSILON</text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="0.1"> DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN EPSILON DHE</text>
<text sub="clublinks" start="165.231" dur="0.067"> DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN EPSILON DHE ATENHERE</text>
<text sub="clublinks" start="165.298" dur="0.1"> DHE Q W DO T G MERRNI EMrin EPSILON DHE EDHE NE</text>
<text sub="clublinks" start="165.398" dur="0.1"> DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN EPSILON DHE EDHE NE AT ST</text>
<text sub="clublinks" start="165.498" dur="0.067"> DHE Q W DO T G MERRNI EMRIN EPSILON DHE EDHE NE EDHE KEMI</text>
<text sub="clublinks" start="165.565" dur="0.2"> EPSILON DHE EDHE EDHE KEMI</text>
<text sub="clublinks" start="165.765" dur="0.1"> EPSILON DHE EDHE NE E KAMI KILLT</text>
<text sub="clublinks" start="165.865" dur="0.1"> EPSILON DHE EDHE NE VAZHDONI TVE KEMI KIST SP SPOT</text>
<text sub="clublinks" start="165.965" dur="0.1"> EPSILON DHE EDHE NE VAZHDONI T HA KEMI KIST SP SPOT ATAT</text>
<text sub="clublinks" start="166.065" dur="0.167"> EPSILON DHE EDHE NE E KENI EDHE KIST SPOT Q TH JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="166.232" dur="0.067"> EPSILON DHE EDHE NE VAZHDONI T HA KEMI KIST SP SPOT QAT JAM SHIKUAR</text>
<text sub="clublinks" start="166.299" dur="0.167"> KETE SPOT QE SHIKOJME</text>
<text sub="clublinks" start="166.466" dur="0.067"> KETE SPOT QE SHIKOJME</text>
<text sub="clublinks" start="166.533" dur="0.133"> KJO SPOT Q WE JAM SHIKUAR N</text>
<text sub="clublinks" start="166.666" dur="2.336"> KJO SPOT QAT JAM SHIKUAR N IN PER WESTNDIMIN</text>
<text sub="clublinks" start="169.002" dur="0.066"> KJO SPOT QAT JAM SHIKUAR N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR</text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.167"> KJO SPOT QAT JAM SHIKUAR N IN KARIBUN PERERNNDIMOR POR</text>
<text sub="clublinks" start="169.235" dur="0.067"> KJO SPOT Q WE JAM SHIKUAR N IN KARIBUN PERERNNDIMOR POR IT</text>
<text sub="clublinks" start="169.302" dur="0.234"> N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR POR IT</text>
<text sub="clublinks" start="169.536" dur="0.1"> N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR POR SHIKON</text>
<text sub="clublinks" start="169.636" dur="0.1"> N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR POR DUKE SHIKON</text>
<text sub="clublinks" start="169.736" dur="0.066"> N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR POR DUKE SI TI</text>
<text sub="clublinks" start="169.802" dur="0.101"> N IN KARIBUN PERERNNDIMOR POR DUKET SI ATI</text>
<text sub="clublinks" start="169.903" dur="0.066"> N IN KARIBUN PER WESTNDIMOR POR DUKE SI T. DO T</text>
<text sub="clublinks" start="169.969" dur="0.267"> DUKET SI DO T ONE DO T</text>
<text sub="clublinks" start="170.236" dur="0.067"> DUKET SI Q ONE DO T ONE DO T VDEKUR</text>
<text sub="clublinks" start="170.303" dur="0.133"> DUKE SI Q ONE DO T ONE JET NJE</text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.034"> DUKEN SI T ONE DO T ONE DREJTOHEN NJ ONE DUKE</text>
<text sub="clublinks" start="170.47" dur="0.1"> DUKET SI T ONE DO T'I UDHHEHET NDONJN</text>
<text sub="clublinks" start="170.57" dur="0.1"> DUKEN SI T ONE DO T ONE DREJTUAR NJ ONE DREJTUAR</text>
<text sub="clublinks" start="170.67" dur="0.067"> DUKET SI T ONE DO T ONE DREJTUAR N ONE VERI</text>
<text sub="clublinks" start="170.737" dur="0.2"> UDHZUESHM MUNDSISHT N TO VERI</text>
<text sub="clublinks" start="170.937" dur="0.167"> UDHZUESHM MUNDSISHT N TO VERI DHE</text>
<text sub="clublinks" start="171.104" dur="0.1"> UDHZUESHM MUNDSISHT N TO VERI DHE VERIlindje.</text>
<text sub="clublinks" start="171.204" dur="0.167"> DHE VERIlindje.</text>
<text sub="clublinks" start="171.371" dur="0.1"> DHE VERIlindje. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="171.471" dur="0.033"> DHE VERIlindje. PASTAJ</text>
<text sub="clublinks" start="171.504" dur="1.635"> DHE VERIlindje. KETU VETEM TI</text>
<text sub="clublinks" start="173.139" dur="0.167"> DHE VERIlindje. PRA VETM T TO JAPI</text>
<text sub="clublinks" start="173.306" dur="0.067"> DHE VERIlindje. PRA VETEM T TO JU JAP</text>
<text sub="clublinks" start="173.373" dur="0.1"> DHE VERIlindje. SO THJESHT T G JU JAP NJ AN</text>
<text sub="clublinks" start="173.473" dur="0.167"> DHE VERIlindje. PRA VETEM T TO JU JAPI NJE IDE</text>
<text sub="clublinks" start="173.64" dur="0.066"> DHE VERIlindje. PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE T OF</text>
<text sub="clublinks" start="173.706" dur="0.201"> PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE T OF</text>
<text sub="clublinks" start="173.907" dur="0.066"> PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE P OFR ÇFAR</text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="0.1"> PRA VETEM T TO JU JAPI NJ AN IDE T OF ÇFAR NE</text>
<text sub="clublinks" start="174.073" dur="0.134"> Pra, vetëm për të ju dhënë një ide për atë që ne mund të</text>
<text sub="clublinks" start="174.207" dur="0.1"> PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE P OFR ÇFAR MUND T PRITEM</text>
<text sub="clublinks" start="174.307" dur="0.067"> PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE T WH ÇFAR NUK MUND T PRANOJM</text>
<text sub="clublinks" start="174.374" dur="0.066"> PRA VETEM T TO JU JAPI NJ ID IDE, PATR ÇKA MUND T PRANIM T BINGNI T ALL GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="174.44" dur="0.201"> ÇFAR WE NUK MUND T PRANIM T G GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="174.641" dur="0.066"> ÇFAR WE NUK MUND T PRANOJM G T GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="0.067"> ÇFAR WE NUK MUND T PRANOJM G T GJITH ALL MNYR</text>
<text sub="clublinks" start="174.774" dur="0.033"> ÇFAR WE MUND T PRANOJMO T DALN T ALL GJITHA RRUGN</text>
<text sub="clublinks" start="174.807" dur="0.101"> ÇFAR NUK MUND T PRANIM T G DALINGN T ALL GJITHA RRUGN</text>
<text sub="clublinks" start="174.908" dur="0.133"> ÇFAR NUK MUND T PRANIM T G GJITHA RRUGN T TO TJETR</text>
<text sub="clublinks" start="175.041" dur="0.067"> ÇFAR WE NUK MUND T PRANIM T G GJITHA M WNYRN N TO JAVENDIN TJETR</text>
<text sub="clublinks" start="175.108" dur="2.335"> M THENYRA E JAVIT T TJETR</text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.134"> M THENYRA E JAVIT TJETR TJETR</text>
<text sub="clublinks" start="177.577" dur="0.1"> M THENYRA E DYTEND TJETR JAVA TJETR</text>
<text sub="clublinks" start="177.677" dur="0.067"> M THENYRA E JAVTS TJETR TU DIELN TJETR ME</text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="0.1"> M THENYRA E JAV WES TJETR T NE Dielën tjetër me</text>
<text sub="clublinks" start="177.844" dur="0.167"> M THENYRA E DYT WE TJETR T WE Dielën tjetër me GFC-në</text>
<text sub="clublinks" start="178.011" dur="0.066"> M THENYRA E DYTEND TJETR T WE Dielën tjetër me modelin GFC</text>
<text sub="clublinks" start="178.077" dur="0.201"> E Dielë E ardhshme me modelin GFC</text>
<text sub="clublinks" start="178.278" dur="0.066"> T S DIELN E ardhshme me modelin GFC K GTU</text>
<text sub="clublinks" start="178.344" dur="0.201"> T S DIELN E ardhshme me modelin GFC K HTU SHT</text>
<text sub="clublinks" start="178.545" dur="0.133"> T S DIELN E ardhshme me modelin GFC KETU HSHT POTENCIALE</text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.067"> T S DIELN E ardhshme me modelin GFC KETU HSHT POTENCIALISHT EPSILON</text>
<text sub="clublinks" start="178.745" dur="0.2"> KETU ISSHT P POTENCIALE EPSILON</text>
<text sub="clublinks" start="178.945" dur="0.067"> KETU ISSHT LLOJ POTENCIALE EPSILON</text>
<text sub="clublinks" start="179.012" dur="2.636"> KETU PSHT P LIDHJE POTENCIALE EPSILON</text>
<text sub="clublinks" start="181.648" dur="0.2"> KETU ISSHT LIDHJE E POTENCIALE EPSILON</text>
<text sub="clublinks" start="181.848" dur="0.067"> KERETU ISSHT P LIDHJE EPSILON POTENCIALISHT,</text>
<text sub="clublinks" start="181.915" dur="0.066"> KETU ISSHT LIDHJE EPSILON POTENCIALISHT,</text>
<text sub="clublinks" start="181.981" dur="0.201"> LLOJI VETEM NDODHJE</text>
<text sub="clublinks" start="182.182" dur="0.066"> LLOJI VETEM DREJTIMI K HTU</text>
<text sub="clublinks" start="182.248" dur="0.067"> LLOJI VETEM MEANDERIM KUTTU N IN</text>
<text sub="clublinks" start="182.315" dur="0.167"> LLOJI VETEM MEANDERIM KTU N THE</text>
<text sub="clublinks" start="182.482" dur="0.067"> LLOJI VETEM MEANDERIMI KERETU N THE ATLANTIK</text>
<text sub="clublinks" start="182.549" dur="0.1"> LLOJI VETEM T ME DREJTOHET KTU N THE ATLANTIK DHE</text>
<text sub="clublinks" start="182.649" dur="0.066"> LLOJI VETEM MEANDERIMI KETU N IN ATLANTIK DHE ATENHERE</text>
<text sub="clublinks" start="182.715" dur="0.201"> KTU N AT ATLANTIK DHE ATENHERE</text>
<text sub="clublinks" start="182.916" dur="0.2"> KETU NE ATLANTIKE DHE EDHE KETU</text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="2.836"> KETU NE ATLANTIKE DHE KETU KETU Potencialisht</text>
<text sub="clublinks" start="185.952" dur="0.1"> KERETU N THE ATLANTIK DHE ATENHERE KETU MUND T MUND</text>
<text sub="clublinks" start="186.052" dur="0.167"> KETU N AT ATLANTIK DHE ATENHERE KETU MUND T JET</text>
<text sub="clublinks" start="186.219" dur="0.067"> KETU N IN ATLANTIK DHE ATENHERE KETU MUND T BE JET WH ÇFAR</text>
<text sub="clublinks" start="186.286" dur="0.2"> KETU Potencialisht mund të jetë çfarë</text>
<text sub="clublinks" start="186.486" dur="0.2"> KETU Potencialisht mund të jetë ajo që mund të</text>
<text sub="clublinks" start="186.686" dur="0.133"> KETU Potencialisht mund të jetë ajo që mund të ndodhë përfundimisht</text>
<text sub="clublinks" start="186.819" dur="0.167"> KETU Potencialisht mund të jetë ajo që mund të bëhet në fund të fundit</text>
<text sub="clublinks" start="186.986" dur="0.067"> KETU Potencialisht mund të jetë ajo që mund të bëhet në fund të fundit TROPIKE</text>
<text sub="clublinks" start="187.053" dur="0.234"> MUND T B B BHET RRUGPSISHT TROPIKE</text>
<text sub="clublinks" start="187.287" dur="0.1"> MUND T B BECHET RRJETSISHT STORM</text>
<text sub="clublinks" start="187.387" dur="0.1"> MUND T B B BHET RRETHANISHT STORMA TROPIKE ZETA.</text>
<text sub="clublinks" start="187.487" dur="0.167"> STORM ZETA.</text>
<text sub="clublinks" start="187.654" dur="0.1"> STORM ZETA. NE</text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.066"> STORM ZETA. Ne do të</text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.067"> STORM ZETA. Ne do të shohim</text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.067"> STORM ZETA. Ne do të shohim nëse</text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="2.135"> STORM ZETA. Ne do të shohim nëse ajo</text>
<text sub="clublinks" start="190.089" dur="0.167"> STORM ZETA. Do të shohim nëse zhvillohet</text>
<text sub="clublinks" start="190.256" dur="0.067"> STORM ZETA. Do të shohim nëse zhvillohet ose</text>
<text sub="clublinks" start="190.323" dur="0.2"> Do të shohim nëse zhvillohet ose</text>
<text sub="clublinks" start="190.523" dur="0.1"> Ne do të shohim nëse zhvillohet ose jo</text>
<text sub="clublinks" start="190.623" dur="0.067"> Ne do të shohim nëse zhvillohet ose jo e drejtë</text>
<text sub="clublinks" start="190.69" dur="0.067"> Ne do të shohim nëse zhvillohet ose jo të drejtë tani</text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.133"> Ne do të shohim nëse zhvillohet apo jo të drejtë tani</text>
<text sub="clublinks" start="190.89" dur="0.067"> Ne do të shohim nëse zhvillohet ose jo të drejtë tani shans</text>
<text sub="clublinks" start="190.957" dur="0.067"> Ne do të shohim nëse zhvillohet ose jo të drejtë tani shansi në</text>
<text sub="clublinks" start="191.024" dur="0.2"> NUK E DREJTA TANI Shansi në</text>
<text sub="clublinks" start="191.224" dur="0.1"> NUK E DREJTA TANI Shansi në pesë</text>
<text sub="clublinks" start="191.324" dur="0.067"> NUK E DREJTA TANI Shansi në pesë ditë</text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.066"> JO E DREJTA TANI Shansi brenda pesë ditëve</text>
<text sub="clublinks" start="191.457" dur="0.067"> NUK E DREJTA TANI Shansi në pesë ditë si ju</text>
<text sub="clublinks" start="191.524" dur="0.067"> NUK E DREJTA TANI Shansi brenda pesë ditëve siç ju patë</text>
<text sub="clublinks" start="191.591" dur="0.1"> JO DREJTA TANI Shansi brenda pesë ditëve siç është parë</text>
<text sub="clublinks" start="191.691" dur="0.067"> NUK E DREJTA TANI Shansi brenda pesë ditëve siç e patë akoma</text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="2.636"> PES D DIT AS SI SHIKONI ISSHT akoma</text>
<text sub="clublinks" start="194.394" dur="0.1"> PES D DIT ASS SI SHIKONI STSHT ende e ulët</text>
<text sub="clublinks" start="194.494" dur="0.133"> PES D DIT AS SI SHP SATONI STSHT akoma i ulët por</text>
<text sub="clublinks" start="194.627" dur="0.1"> PES D DIT AS SI PAMW ISshtë akoma i ulët por nga</text>
<text sub="clublinks" start="194.727" dur="0.134"> PES D DIT AS SI SHPTONI STSHT akoma i ulët por nga ana tjetër</text>
<text sub="clublinks" start="194.861" dur="0.1"> PES D DIT AS SI PAMW ISshtë akoma i ulët por nga e diela tjetër</text>
<text sub="clublinks" start="194.961" dur="0.067"> PES D DIT AS SI SI PRET ISSHT ST akoma i ulët por nga e diela tjetër</text>
<text sub="clublinks" start="195.028" dur="0.2"> I UL BT POR N B T S DIELIN TJETR Do T'I LNI</text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.133"> E UL BT POR N B T S DIELIN TJETR T'SHIKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="195.361" dur="0.1"> E UL BT POR NY T S DIELIN TJETR T WE SHIKOJM WH KUSH</text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.067"> E UL BT POR N S T S DIELIN TJETR T WE SHIKOJM WH KA EDHE atje</text>
<text sub="clublinks" start="195.528" dur="0.1"> E UL BT POR N S T S DIELIN TJETR T'SHIKOJMET KUSH KA</text>
<text sub="clublinks" start="195.628" dur="0.067"> E ULT POR N S T S DIELIN TJETR T WE SHIKOJM WH SE KA DISA</text>
<text sub="clublinks" start="195.695" dur="0.067"> I UL BT POR N B T S DIELIN TJETR T WE SHIKOJM WH SE KA DISA T ULT</text>
<text sub="clublinks" start="195.762" dur="0.267"> SHIKONI EDHE KA DISA T L ULT</text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.133"> SHIKONI EDHE KA DISA PRESION T L ULT,</text>
<text sub="clublinks" start="196.162" dur="0.034"> SHIKONI EDHE KA DISA PRESION T L ULT, MUND T JET</text>
<text sub="clublinks" start="196.196" dur="2.435"> SHIKONI EDHE KA DISA PRESION TOW ULT, MUND T JET A</text>
<text sub="clublinks" start="198.631" dur="0.067"> SHIKONI EDHE KA DISA PRESION TOW ULT, MUND T A JET TROPIKE</text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.234"> PRESION, MUND T JET TROPIK</text>
<text sub="clublinks" start="198.932" dur="0.1"> PRESION, MUND T JET NJ ST STURM TROPIK</text>
<text sub="clublinks" start="199.032" dur="0.033"> PRESION, MUND T JET NJOR FURT TROPIKE ZETA</text>
<text sub="clublinks" start="199.065" dur="0.167"> PRESION, MUND T JET NJ ST STURM TROPIK ZETA A</text>
<text sub="clublinks" start="199.232" dur="0.067"> PRESION, MUND T JET NJ ST STURM TROPIK ZETA NJ T TROPIKE</text>
<text sub="clublinks" start="199.299" dur="0.3"> STORM ZETA NJ T TROPIKE</text>
<text sub="clublinks" start="199.599" dur="0.167"> STORM ZETA NJE DEPRESION TROPIK</text>
<text sub="clublinks" start="199.766" dur="0.1"> STORM ZETA NJ DE DEPRESION TROPIK DIKU</text>
<text sub="clublinks" start="199.866" dur="0.1"> STORM ZETA NJ DE DEPRESION Tropikal diku afër</text>
<text sub="clublinks" start="199.966" dur="0.067"> STORM ZETA NJ DE DEPRESION Tropikal diku afër Kubës</text>
<text sub="clublinks" start="200.033" dur="0.167"> Depresioni diku afër Kubës</text>
<text sub="clublinks" start="200.2" dur="0.066"> DEPRESIONI DIKU Pranë Kubës OSE</text>
<text sub="clublinks" start="200.266" dur="2.636"> DEPRESIONI DIKU Pranë Kubës APO</text>
<text sub="clublinks" start="202.902" dur="0.1"> DEPRESIONI DIKU Pranë KUB ORS OSE BAHAMAS</text>
<text sub="clublinks" start="203.002" dur="0.134"> DEPRESIONI DIKU Pranë Kubës OSE BAHAMAS QAT</text>
<text sub="clublinks" start="203.136" dur="0.133"> DEPRESIONI DIKU Pranë Kubës OSE BAHAMAS QAT MUND T</text>
<text sub="clublinks" start="203.269" dur="0.067"> DEPRESIONI DIKU Pranë Kubës OSE BAHAMAS QAT MUND T ST VETM</text>
<text sub="clublinks" start="203.336" dur="0.234"> APO BAHAMAS Q TH MUND T ST VETM</text>
<text sub="clublinks" start="203.57" dur="0.033"> APO BAHAMAS QAT MUND T ST NDRYSHOJILL VETM</text>
<text sub="clublinks" start="203.603" dur="0.067"> APO BAHAMAS Q TH MUND T ST NDRYSHOJILL VETM A</text>
<text sub="clublinks" start="203.67" dur="0.1"> APO BAHAMAS QAT MUND T NDRYSHOJ VETM BIT.</text>
<text sub="clublinks" start="203.77" dur="0.2"> NDRYSHO NJ B BIT.</text>
<text sub="clublinks" start="203.97" dur="0.067"> NDRYSHO NJ B BIT. POR</text>
<text sub="clublinks" start="204.037" dur="0.1"> NDRYSHO NJ B BIT. POR N.</text>
<text sub="clublinks" start="204.137" dur="0.1"> NDRYSHO NJ B BIT. POR N TH KIST</text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.133"> NDRYSHO NJ B BIT. POR N TH KIST PIK</text>
<text sub="clublinks" start="204.37" dur="0.067"> NDRYSHO NJ B BIT. POR N TH KIST PO PIK ASGJ</text>
<text sub="clublinks" start="204.437" dur="0.234"> POR N TH KIST PO PIK ASGJ</text>
<text sub="clublinks" start="204.671" dur="0.066"> POR N TH KIST PO PIK Asgjë në të vërtetë</text>
<text sub="clublinks" start="204.737" dur="0.201"> POR N TH KIST PO PIK Asgjë nuk është në të vërtetë</text>
<text sub="clublinks" start="204.938" dur="0.066"> POR N TH KIST PO PIK Asgjë në të vërtetë nuk është kërcënuese</text>
<text sub="clublinks" start="205.004" dur="0.1"> POR N TH KIST PO PIK Asgjë në të vërtetë nuk po na kërcënon.</text>
<text sub="clublinks" start="205.104" dur="0.234"> Vertet po na Kercenon.</text>
<text sub="clublinks" start="205.338" dur="1.869"> Vertet po na Kercenon. FALENDERIM</text>
<text sub="clublinks" start="207.207" dur="0.066"> Vertet po na Kercenon. FALE ZOTIT</text>
<text sub="clublinks" start="207.273" dur="0.1"> Vertet po na Kercenon. FALEMINDERIT TON</text>
<text sub="clublinks" start="207.373" dur="0.167"> Vertet po na Kercenon. FALEMINDERIT SHUMEN TONN</text>
<text sub="clublinks" start="207.54" dur="0.067"> Vertet po na Kercenon. FALEMINDERIT TOOD MIR DIT ON TON</text>
<text sub="clublinks" start="207.607" dur="0.267"> FALEMINDERIT TOOD MIR DIT ON TON</text>
<text sub="clublinks" start="207.874" dur="0.067"> FALEMINDERIT TOOD MIROOD PARASHIKIMIT TONV SHTAT DITS</text>
<text sub="clublinks" start="207.941" dur="0.133"> FALEMINDERIT MIROOD .SHT PARASHIKIMI DITAYN TONV</text>
<text sub="clublinks" start="208.074" dur="0.067"> FALEMINDERIT TOOD MIROOD PARAQITJE TONA SHTAT DITA TREGON</text>
<text sub="clublinks" start="208.141" dur="0.067"> FALEMINDERIT TOOD MIR FOR PARALAJMRIMIN TON SE SHTAT DITA JON TONA</text>
<text sub="clublinks" start="208.208" dur="0.333"> PARASHIKIMI ISSHT TREGUAR TONN</text>
<text sub="clublinks" start="208.541" dur="0.134"> PARASHIKIMI TREGON TEMPERATURAT TONA</text>
<text sub="clublinks" start="208.675" dur="0.066"> PARASHIKIMI TREGON TEMPERATURAT TONA Q STNDRUAR</text>
<text sub="clublinks" start="208.741" dur="0.067"> PARASHIKIMI TREGON TEMPERATURAT TONA Q STNDRUAR N IN</text>
<text sub="clublinks" start="208.808" dur="0.067"> PARASHIKIMI TREGON TEMPERATURAT TONA Q STNDRUAR N THE</text>
<text sub="clublinks" start="208.875" dur="0.067"> PARASHIKIMI ISSHT TREGUAR TEMPERATURAT TONA QNDRUAR N 80S</text>
<text sub="clublinks" start="208.942" dur="0.2"> Temperaturat që qëndrojnë në vitet '80</text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> Temperaturat që qëndrojnë në vitet 80 dhe</text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="2.135"> Temperaturat që qëndrojnë në vitet 80 dhe a</text>
<text sub="clublinks" start="211.344" dur="0.133"> Temperaturat që qëndrojnë në vitet '80 dhe pak</text>
<text sub="clublinks" start="211.477" dur="0.067"> Temperaturat që qëndrojnë në vitet '80 dhe pak më të larta</text>