Tren pemanasan dimimitian dinten Minggu subtitles

NAON NAON A NAON MANGGUNG NAON SABTU YANG MULIA NAON SABTU MANGSA WE NAON SABTU YANG MULIA KITU KITU NAON SABTU YANG MULIA KITU DITEMPAT Dinten ayeuna NAON SABTU YANG MULIA YANG KAMI DITEMPAT Dinten AND NAON SABTU YANG MULIA YANG KITU DIKEMPON AYEUNA JEUNG I NAON SABTU YANG MULIA KITU KITU DITANGKÉ AYEUNA JEUNG TEU NAON SABTU YANG MULIA YANG KITU DITEMPAT Dinten ayeuna sareng kuring henteu terang KADIEU AYEUNA JEUNG TEU NYAHO KANGGO AYEUNA JEUNG TEU NYAHO NAHA Kenging dinten ayeuna sareng kuring henteu terang naha éta Kenging dinten ayeuna sareng kuring henteu terang naha ngadamelna Kenging dinten ayeuna sareng kuring henteu terang naha ngadamelna Kenging dinten ayeuna sareng kuring henteu terang naha ngajantenkeunana A Kenging dinten ayeuna sareng kuring henteu terang naha ngajantenkeun sakedik NAON NYIEUN KITU Naha éta ngajantenkeun sakedik sakedik Naha éta ngajantenkeun sakedik langkung saé Naha éta ngajantenkeun sakedik saé atanapi sanés Naha éta ngajantenkeun sakedik saé atanapi goréng Naha éta ngajantenkeun sakedik saé atanapi goréng éta Naha éta ngajantenkeun sakedik sakedik atanapi langkung goréng anu urang BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BATUR ANJEUNG WE BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉRÉS YANG SANGKA KAMU BUKTI BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉBÉSNA JEUNG URANG BANYAK BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉBÉNÉNA JEUNG URANG SUKSES LEBIH DITITUTU BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉBÉKNA JEUNG URANG SUKSES JAUH TUHAN BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉBÉNA yén urang Sanggup seueur anu dicarioskeun ka kuring BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉBÉKNA JADI URANG SUKSES JAUH DIPÉNGKEUN SAKU SALAH BENER JAUH DITANGGALKEUN KITU SALAH SAKURNA BANYAK DITITUTU KAU SADU POE BUKA-BANYAK NYAÉÉKEUN KA ANJEU Dinten Siga BENER JAUH DIJEUHKEUN SABARU HARI Kieu BENER JAUH NYAÉNÉKEUN SAYA SANGSA Dinten sapertos ieu di BENER JAUH NYAÉNÉKEUN SAYA SANGSA Dinten sapertos ieu dina ieu Dinten sapertos kieu di ieu Dinten sapertos ieu dina ieu khususna Dinten sapertos kieu dina Stretch khusus ieu Dinten sapertos ieu dina peregangan khusus ieu sareng Dinten sapertos ieu dina peregangan khusus ieu sareng urang PERHATOSAN Husus sareng urang MÉRÉTÉTÉT HENTI DENGAN SÉNA MÉRÉHÉTÉT HENTI DENGAN Hareup tiis PERHATOSAN Husus sareng Héjo ANJEUN ANJEUN MÉRÉTÉTÉN HENTI DENGAN Hareup tiis urang anu gerak MÉRÉTÉTÉT HENTI DENGAN Hareup tiis urang anu gerak ngalangkungan MÉRÉTÉTÉT HENTI DENGAN Hareup tiis urang anu gerak ngalangkungan A Hareup tiis anu pindah ngaliwatan A Hareup tiis anu pindah ngaliwatan poé Hareup tiis anu pindah ngaliwatan poé ATAWA Hareup tiis anu ngaléngkah liwat sapoé atanapi kitu Hareup tiis anu pindah ngaliwatan dinten atanapi teuing Hareup tiis anu ngaléngkah liwat sadinten atos lami teuing ngabawa Hareup tiis anu ngaléngkah liwat sadinten atos lami teuing nyandak ieu Dinten Atanapi Jaman baheula ngabawa ieu Dinten Atanapi Janten Sakitu Mawa GORGEOUS INI Dinten Atanapi Janten Munculna KANGGO GORGEOUS INI Dinten atos lami teuing nyangking WEUTER GORGEOUS Kieu Dinten. WEATHER GORGEOUS Dinten ayeuna. WEATHER GORGEOUS Dinten ayeuna. BIRU WEATHER GORGEOUS Dinten ayeuna. LANGIT BIRU. LANGIT BIRU. LANGIT BIRU. DEW LANGIT BIRU. TITIK DEW LANGIT BIRU. TEMPERATUR POINT DEW LANGIT BIRU. SUHU POINT DEW IN LANGIT BIRU. TEMPERATUR POINT DEW DI TEMPERATUR POINT DEW DI SUHU POINT DEW IN 50 SUHU POINT DEW IN 50 DEGREE SUHU POINT DEW IN THE 50 DEGREE RANGE. 50 NANGTANG SANGGIH. 50 NANGTANG SANGGIH. Éta Éta 50 NANGTANG SANGGIH. Éta A 50 NANGTANG SANGGIH. Éta pisan 50 NANGTANG SANGGIH. Éta saé pisan 50 NANGTANG SANGGIH. Éta PISAN PISAN PISAN 50 NANGTANG SANGGIH. Éta hawa garing anu hadé pisan Éta hawa garing anu hadé pisan Éta saé pisan garing garing hawa Éta saé pisan garing garing kidul na Éta saé pisan garing garing nagara urang Éta saé pisan garing garing wilayah Danau. SELATAN Danau. SELATAN Danau. TAPI SELATAN Danau. TAPI DUA SELATAN Danau. TAPI DUA POIN SELATAN Danau. TAPI DUA NITU UTARA SELATAN Danau. TAPI DUA NITU UTARA UTARA SELATAN Danau. TAPI DUA NITU UTARA PALING TAPI DUA NITU UTARA PALING TAPI DUA TITIK Kaler Danau TAPI DUA TITIK Kaler Danau gaduh TAPI DUA TITIK Kaler Danau parantos TAPI DUA TITIK Kaler Danau parantos aya TAPI DUA TITIK Kaler Danau parantos aya di TAPI DUA TITIK Kaler Danau parantos aya dina 30-an TAPI DUA TITIK Kaler Danau parantos aya dina 30-an AND Tasik parantos aya dina 30-an AND Tasik parantos aya dina 30-an sareng 40-an Tasik parantos aya dina 30-an sareng 40-an dinten ayeuna. 40S Dinten ayeuna. 40S Dinten ayeuna. JADI 40S Dinten ayeuna. JADI EXTRA 40S Dinten ayeuna. JADI LUAR BIASA 40S Dinten ayeuna. JADI LUAR BIASA JIKA 40S Dinten ayeuna. JADI LUAR BIASA Upami anjeun 40S Dinten ayeuna. JADI LUAR BIASA JEUNG BATUR 40S Dinten ayeuna. JADI EXTRA KERING Upami anjeun SORENG JADI EXTRA KERING Upami anjeun SORENG JADI LUAR BIASA JEUNG ANJEUN BATAS KEJARANA JADI LUAR BIASA JIKA ANJEUN BATUR PONTCHARTRAIN Tasik JADI LUAR BIASA JIKA ANJEUN BATAS PONTCHARTRAIN Tasik AND JADI LUAR BIASA JIKA ANJEUN BATAS PONTCHARTRAIN Tasik sareng Situ Lake PONTCHARTRAIN AND Lake DASAR PONTCHARTRAIN JEUNG LAIN LEBIH LANJUT Lake PONTCHARTRAIN AND Lake LEBIH DEUI PAUL. LEBIH PAUL. LEBIH PAUL. TUJUH PITUNG LEBIH PAUL. TUJU LIMA LEBIH PAUL. TUJUH LIMA HAK LEBIH PAUL. TUJU LIMA LAPI AYEUNA LEBIH PAUL. TUJUHLIM LIMA AYEUNA AYEUNA LEBIH PAUL. TUJU LIMA LAPI AYEUNA AYEUNA TUJU LIMA LAPI AYEUNA AYEUNA TUJU LIMA LAKU AYEUNA AYEUNA TUJU LIMA LELAKI AYEUNA AYEUNA URANG Luhurna TUJU LIMA LELAKI AYEUNA AYEUNA URANG SANGATNA Luhur TUJU LIMA LELAKI AYEUNA AYEUNA URANG SINGKAT Luhur 80 TUJU LIMA LELAKI AYEUNA AYEUNA URANG NINGKAT LINGKUNG 80 PITUNG TUJU LIMA LELAKI AYEUNA AYEUNA URANG NINGKAT LINGKUNG 80 SIEUN Rata luhurna 80 dina ieu Rata luhurna 80 dina titik ieu Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu di Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu di Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu dina sataun Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu dina sataun sareng Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu dina sataun sareng urang Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu dina sataun teras urang pencét Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu dina sataun sareng urang pencét 86 Titik dina sataun sareng urang pencét 86 Titik dina sataun sareng urang pencét 86 taun Titik dina sataun sareng urang pencét 86 IN anyar Titik di taun AND Urang pencét 86 IN ORLEANS anyar Titik dina taun AND kami pencét 86 IN ORLEANS anyar pikeun Titik dina taun AND kami pencét 86 IN ORLEANS anyar pikeun Titik dina sataun sareng urang pencét 86 IN ORLEANS anyar pikeun saluhur. IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG SIFAT IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG BENER ALUS IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG CAMPURAN BAGUS IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG CAMPURAN ALUS SAÉNA IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG CAMPURAN ALUS SAÉNA JEUNG CAMPURAN ALUS SAÉNA JEUNG CAMPURAN ALUS BAGUSNA SUKU SIFAT JEUNG CAMPURAN BAGUS SUKSES SANGU SUHU JEUNG CAMPURAN BAGUS SUKSES SANGSU TEMPERATUR NYAETA JEUNG CAMPURAN ALUS BAGUS SAKUDU TEMPERATUR SADAYANA UNIFORM SUHU UNIFORM BENER SUHU SUKUR UNHORMAT UNIFORM SUHU ADA UNIFORM YANG SUKSESNA KA SUHU SADAYANA UNIFORM HARTA KA SUHU ADALAH UNIFORM BENER NANGTU KANGGO SUHU ADALAH UNIFORM BENER NUHUN KA PEMENANG NU SUHU ADALAH UNIFORM PRETTY NUHUN KA PEMENANG ANJEUN NUHUN ka anu meunang Nuhun ka anu unggul anu parantos tetep Nuhun ka anu meunang anu tetep tetep Nuhun ka anu unggul anu atos tetep a Nuhun ka anu meunang anu tetep tetep sakedik Nuhun ka anu meunang anu tetep tetep sakedik sakedik Nuhun ka anu meunang anu tetep ngan ukur sakedik bitis NINGAL HANYA SIKIT BITITIK SIKIT TETAP NGALENGKEUN KECIL BREEZY Dinten TETAP NGALENGKEUN SIKIT BITSI Dinten ayeuna TETEP NGAN BIT BITIK KECIL Dinten ayeuna dugi ka TETAP NGALENGKEUN KECIL BREEZY Dinten ayeuna dugi ka perkawis TETEP NGAN BIT BITIK KECIL Dinten ayeuna dugi ka 10 TETEP NGAN BIT BITIK KECIL Dinten ayeuna dugi ka 10 ATAWA TETEPAN NGAN BIT BITIK KECIL Dinten ayeuna dugi ka 10 atanapi 12 Dinten ayeuna dugi ka 10 atanapi 12 Dinten ayeuna dugi ka sakitar 10 atanapi 12 mil Dinten ayeuna dugi ka sakitar 10 atanapi 12 mil per Dinten ayeuna dugi ka sakitar 10 atanapi 12 mil per jam. Mil per jam. Mil per jam. Kieu Mil per jam. PEUTING IEU Mil per jam. MALAM KIEU KITU Mil per jam. MALAM INI KITU HEBAT. MALAM INI KITU HEBAT. MALAM INI KITU HEBAT. TEMPERATURES MALAM INI KITU HEBAT. TEMPERATUR meunang MALAM INI KITU HEBAT. SÉPÉLÉT NGADUKUNG MALAM INI KITU HEBAT. SUHU SILIH KA MALAM INI KITU HEBAT. SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. JADI SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. JADI KA SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. JADI KITU SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. Janten Pikeun kuring ieu SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. Janten ka kuring ieu bakal SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. Janten ka kuring ieu bakal EVENTUALLY Janten ka kuring ieu bakal EVENTUALLY Janten Pikeun Kuring Ieu EVENTUALLY bakal Janten ka kuring ieu EVENTUALLly bakal meunang Janten Pikeun Kuring Ieu EVENTUALLly bakal Kéngingkeun A Janten ka kuring ieu biasana bakal kénging sakedik Janten ka kuring ieu biasana bakal kénging sakedik sakedik Janten ka kuring ieu biasana bakal kénging sakedik sakedik Janten ka kuring ieu biasana bakal kénging sakedik sakedik dina Janten Kéngingkeun sakedik Dina Janten Kéngingkeun sakedik dina tiis Janten kéngingkeun sakedik bitis dina sisi. Sisi tiis. Sisi tiis. Sababaraha Sisi tiis. SABABARAHA Sisi tiis. Sababaraha anjeun Sisi tiis. Sababaraha anjeun meureun Sisi tiis. Sababaraha anjeun meureun Sisi tiis. Sababaraha anjeun meureun moal dianggap Sababaraha anjeun meureun moal dianggap Sababaraha anjeun meureun moal nganggap hal ieu Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu tapi Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu tapi Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu tapi ageung Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu tapi hal anu ageung Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu tapi hal anu gedé nyaéta ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR NA ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR ANJEUN MALAM ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR NYAITU MALAM MALAM wengi ieu ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR NYAITU MALAM SADAPNA ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR NYAITU MALAM MALAM INGGRIS BUKU PEUTING Wengi ieu BUKU PEUTING PEUTING TEU MALAPI SENENG wengi ieu moal janten BUKU PEUTING PEUTING TEU bakal siga MALAPI SENENG wengi ieu TEU bakal JADI CHILY MALAPI SENENG wengi ieu TEU bakal CILIK ASA MALAM MALAM SENI TEU BISA CILIK ANJEUN NAON MALAM MALAM SENI TEU BISA CILIK KUDU URANG TEU JADI CHILY ANJEUN WE TEU JADI CHILY JEUNG NU SIEUN WE TEU JADI CHILY JEUNG KITU URANG Hudang TEU JADI CHILY JEUNG KITU DUWAK HAYANG TEU JADI CHILY JEUNG KITU URANG SADAYANA TEU JADI CHILY JEUNG KITU URANG SADANG MUNG AWAK KIEU HENTEU JADI CHILY ANJEUN URANG SADANG MUNGGU KUMAHA SUKU ENJING INI Hudang nepi ka isuk-isuk ieu Hudang nepi ka awal isuk ieu ATAWA Hudang nepi ka isuk-isuk ieu atawa anu terakhir Hudang nepi ka mimiti isuk-isuk ieu atanapi wengi terakhir. ATAWA Wengi Peuting. ATAWA Wengi Peuting. Kalér ATAWA Wengi Peuting. Kalér SHORE ATAWA Wengi Peuting. Kalér handap handap ATAWA Wengi Peuting. Kalér SHORE low bakal ATAWA Wengi Peuting. Kalér handap handap bakal ATAWA Wengi Peuting. Kalor kalangkang handap bakal asup ATAWA Wengi Peuting. Kalér handap lemah bakal di Kalér handap lemah bakal di Kalor kalemahan handap bakal 50-an SORAH LALAH LALAKI LAIN bakal aya dina 50-an ogé SORAH LAHIR BARUAH LALAKI KUDU DIAJAK 50-an OG ANJEUN SORAH LAHIR BARUAH LALAKI KUDU DIAJAK 50-an OG ANJEUN Kalér handap lemah bakal dina 50an ogé jenis tiis Kalér handap SHORE bakal dina 50an ogé jenis tiis pikeun Kalor kalangkang handap bakal dina 50an ogé jenis tiis pikeun mimiti 50an ogé jenis tiis pikeun mimiti 50an Oge Jinis tiis pikeun dinten Minggu mimiti 50an Oge Jinis tiis Pikeun Minggu mimiti tapi 50an Oge Jinis tiis Pikeun Minggu mimiti tapi henteu 50an Oge Jinis tiis Pikeun Minggu mimiti tapi henteu sadayana 50an Oge Jinis tiis Pikeun Minggu mimiti tapi henteu sadayana 50an Oge Jinis tiis Pikeun Minggu mimiti tapi henteu sadayana anu cabil Dinten Ahad tapi henteu sadayana anu cabé Dinten Ahad tapi henteu sadayana anu dibandingkeun dibandingkeun Dinten Ahad tapi henteu sadayana anu dibandingkeun dibandingkeun sareng Dinten Ahad tapi teu sadayana anu cabé dibandingkeun sareng ieu Dinten Ahad tapi teu sadayana anu cabé dibandingkeun sareng enjing ieu Dinten Ahad tapi henteu sadayana anu cabé dibandingkeun sareng enjing ieu dimana Bandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana Bandingkeun sareng Isuk-isuk Ieu dimana Kami Bandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang parantos Bandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang ngagaduhan sababaraha Bandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang ngagaduhan sababaraha urang Dibandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang ngagaduhan sakitar 40an Dibandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang ngagaduhan sakitar 40 s Dibandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang ngagaduhan sakitar 40an perkawis URANG KUDU SAKAT KAPING 40S URANG KUDU SAKAT JUMLAH 40 SUDAH KITU 50 URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SÉTI KANGGO 50 JEUNG URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SÉTI 50 JEUNG Kidul URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SÉH KUDU 50 JEUNG SELATAN URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SÉTI KANGGO 50 JEUNG SELATAN ANJEUN URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SUDAH KITUNG 50 JEUNG Kidul Danau URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SÉH KUDU 50 JEUNG SELATAN DANA AKAL 50 JEUNG Kidul Danau bakal 50 JEUNG SELATAN DANA AKAN KUDU 50 JEUNG SELATAN DANA AKAN NGARANA ANJEUNG 50 JEUNG SELATAN DANA AKAN SANGSA SANGSA cicing 50 JEUNG SELATAN DASAR LANGSUNG SANGSA SANGSA cicing 50 JEUNG SELATAN Danau bakal sigana ngan ukur cicing di MUNGKUNG HANYA NINGAL DI BISA NYAASA TEU DI TENGAH MUNGKIT HANYA TETAP DI TENGAH 60S BISA NYAASA TEU DI TENGAH 60S MALAM ieu BISA NYAASA TEU DI TENGAH 60S MALAM SIA BISA NYAASA TINGGAL DI TENGAH 60S TENGAH MALAM. TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low. TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low. BERSIH TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low. LANGIT JELAS TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low. JELAS LANGIT PEUTING TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low. JELAS LANGIT DIDENGENGNA TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low. JELAS LANGIT Bengi ieu JELAS LANGIT Bengi ieu LANGIT JELAS PEUTING KITU TEU LANGIT JELAS PEUTING BENERNA NYATA LANGIT JELAS PEUTING DIA TEU BENER PISA JELAS LANGIT DIDENGENG ieu Sigana leres-leres pikaresepeun wengi ieu Katingali PÉLÉÉ PÉNÉÉ MALAM DIDIEU Katingali BENAR-BENAR PLEASANT wengi ieu sareng Katingali BENAR-BENAR PLEASANT MALAPI JEUNG AWAL Katingali PÉLÉNÉ PÉNÉS MALAM MALAM SADAYEUTI DINA. Sareng mimiti énjing. Sareng mimiti énjing. 50S Sareng mimiti énjing. 50S JEUNG Sareng mimiti énjing. 50-an sareng 60-an Sareng mimiti énjing. 50-an sareng 60-an ka Sareng mimiti énjing. 50an sareng 60an kanggo ngamimitian Sareng mimiti énjing. 50-an sareng 60-an pikeun ngamimitian Sareng mimiti énjing. 50an sareng 60an kanggo ngamimitian poé Minggu 50an sareng 60an kanggo ngamimitian poé Minggu 50-an sareng 60-an kanggo ngamimitian énjing-énjing 50an sareng 60an kanggo ngamimitian prosés énjing Minggu 50an sareng 60an kanggo ngamimitian prosés énjing Minggu sareng 50an sareng 60an kanggo ngamimitian prosés énjing Minggu sareng ku 50an sareng 60an kanggo ngamimitian prosés énjing énjing sareng ku énjing PROSES énjing-énjing sareng ku énjing PROSES énjing-énjing sareng ku dinten sonten PROSES énjing-énjing sareng ku énjing sonten urang gé PROSES énjing-énjing sareng ku énjing sonten urang kedah PROSES énjing-énjing sareng ku énjing sonten urang kedah NYRI PROSES énjing-énjing sareng ku énjing-énjing sonten urang kedah NYRI 84 PROSES énjing-énjing sareng ku énjing sonten urang kedah NYRI 84 ATAWA SORE SARI KITU NYRI 84 ATAWA SORE SARI KUDU NYRI 84 ATAWA JADI SORE SARI KITU NYRI 84 ATAWA KITU SORE SARI KITU NYRI 84 ATAWA KITU SELEPI KITA JADI NYRI 84 ATAWA JEUNG SAATNA SABUKU KUDU NYRI 84 ATAWA JEUNG DI Luhur gunung SELEPI KITU JADI NYRI 84 ATAWA JEUNG SAJALANNYA SAJAKNA SELEPI KITU JADI NYRI 84 ATAWA JEUNG SAÉNGNA LINGKUNG JAUH I Janten di gunung saluhur kuring Janten di gunung saluhur ceuk kuring Janten di gunung luhur sapertos anu kuring nyarioskeun sakitar Janten di gunung luhur sapertos anu kuring nyarios sakitar 80. DIKASarkeun Sakitar 80. SAJA Kira-kira 80. WE SAJA Kira-kira 80. KURING AYEUNA SAJA Kira-kira 80. Urang bakal Kocapkeun Sakitar 80. Urang bakal diluhur SAJA Kira-kira 80. KITU BAKAL DI Luhureun HASIL URANG bakal diluhur alur Urang bakal di luhur jalan isukan Urang bakal di luhur jalan énjing sanaos Urang bakal di luhur jalan isukna sanaos éta Urang bakal di luhur jalan énjing sanaos éta bakal URANG SADAYANA DI Luhur ATAS PÉNÉS énjing sanaos éta tetep Isukan sanaos éta tetep Isukan sanaos éta tetep Isukan sanaos tetep bakal A Isukan sanaos bakal tetep PRETTY Isukan sanaos éta tetep bakal hadé rupa Isukan sanaos éta bakal tetep dinten anu hadé. Janten dinten anu hadé. Janten dinten anu hadé. Anjeun Janten dinten anu hadé. MANGGA Janten dinten anu hadé. ANJEUN BISA NYARIET Janten dinten anu hadé. Anjeun meureun aya bewara HUMIDITY Janten dinten anu hadé. ANJEUN BISA NGÉLÉNKEUN EDMING HUMIDIT ANJEUN BISA NGÉLÉNKEUN EDMING HUMIDIT Anjeun meureun aya bewara HUMIDITY EDPING UP ANJEUN BISA NGADÉNGÉKEUN HUMIDITAS NGEDIT A Anjeun meureun aya bewara HUMIDITY Editing nepi saeutik ANJEUN BISA NGADÉNGÉKEUN HUMIDITAS NGEDIT SIKIT Anjeun meureun aya bewara HUMIDITY Editing hiji saeutik ku ANJEUN BISA NGADÉNGÉKEUN HUMIDITAS NGADEGKEUN SIKIT KU AKHIR Anjeun meureun aya bewara HUMIDITY Editing hiji saeutik ku Tungtung tina ANJEUN AYA PERHATOSAN HUMIDITAS NGADEGKEUN SIKIT KU AKHIR THE ANJEUN AYA PERHATOSAN HUMIDITAS NGADEGKEUN SIKIT KU AKHIR DINA Ningkatkeun saeutik ku akhir poé NANGTUNG SIKIT KU AKHIR DINA ITU TUNGGAL SIKIT KU AKHIR DINA KUDU TUNGGAL SIKIT KU AKHIR DINA KUDU A NANGTUNG SIKIT KU AKHIR DINA JADI BIT NANGTUNG SIKIT KU AKHIR DINA JEUNG JADI PEMANAS BIT NANGTUNG SIKIT KU AKHIR DINYA JADI JADI PANASAN BIT TAPI UP A bit ku akhir poé ieu bakal janten pemanas saeutik tapi urang bakal Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang bakal Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang tetep Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang masih gaduh Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang tetep bakal seueur Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang masih gaduh seueur Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang tetep bakal gaduh sinar panonpoé Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang tetep bakal gaduh sinar panonpoé sareng Masih gaduh sinar panonpoé sareng Masih gaduh sinar panonpoé JEUNG BENER Masih gaduh sinar panonpoé réa sareng leres-leres na Masih gaduh sinar panonpoé sareng leres-leres kedahna Masih gaduh sinar panonpoé réa sareng leres-leres kedahna tetep Masih gaduh sinar panonpoé sareng leres-leres kedahna tetep waé Masih gaduh sinar panonpoé JEUNG BENERNA KUDU MASIH KUDU BENER KUDU MASIH KUDU BENER KUDU MASIH KUDU JADI A BENERNA KUDU MASIH JADI SANGET PISAN BENERNA KUDU MASIH JADI SANGGUNG PISAN BENERNA KUDU MASIH JADI JADI PALSU PISAN PISAN BENERNA KUDU MASIH JADI JADI SENI PISAN PISAN BENERNA ITU KUDU MASIH JADI PALING PISAN SARI Dinten. SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan. SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan. NEUTEUP SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan. Katingali naon SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan. Katingali naon kajadian SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan. KITINGKEUN ANJEUN kajadian SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan. Katingali naon anu lumangsung saatos éta Katingali naon anu lumangsung saatos éta KITINGKEUN naon anu lumangsung saatos Senén KITINGKEUN naon anu lumangsung saatos Senén JEUNG KITINGKEUN naon anu lumangsung saatos senen sareng dinten salasa KITINGKEUN naon anu lumangsung saatos senen sareng dinten salasa urang KITINGKEUN naon anu lumangsung saatos Senén sareng dinten salasa urang jalan Senen JEUNG Salasa Urang Jalan ISNIN JEUNG DASA SELASA Urang jalan Senen JEUNG Salasa Urang Jalan Ka Senen JEUNG Salasa Urang Jalan Ka Tengah ISNIN JEUNG SENASA KAMI CARA KA TENGAH 80S Senen JEUNG Salasa Urang Jalan Kana Tengah 80an JEUNG ISNIN JEUNG SENENG KAMI CARA KA TENGAH 80-an JEUNG TAPI ISNIN JEUNG SENASA KAMI CARA KA TENGAH 80-an JEUNG I Kana pertengahan taun 80an teras kuring Kana pertengahan taun 80an teras kuring gaduh Kana pertengahan taun 80an teras kuring ngagaduhan SUHU Kana pertengahan taun 80an teras kuring ngagaduhan téori kalayan pas KUDU SUHU MUNGKIT GEUS SUHUR SAKUDU KITUAH Boga SUHU PROBABLY Kira-kira 85 KUDU SUHU SADAYANA Kira-kira 85 ATAWA KUDU SUHU PROBABLY Kira-kira 85 ATAWA 86 Boga SUHU PROBABLY Kira-kira 85 ATAWA 86 KABEH Boga SUHU PROBABLY Kira-kira 85 ATAWA 86 KABEH KUDU SUHU SADAYANA Kira-kira 85 ATAWA 86 SADayana Cara Kira-kira 85 ATAWA 86 SADAYA JALAN Kira-kira 85 ATAWA 86 SADayana Cara Ngalangkungan Kira-kira 85 ATAWA 86 SADayana cara ngalangkungan ieu Kira-kira 85 ATAWA 86 SADayana Cara Ngalangkungan ieu Kira-kira 85 ATAWA 86 SADayana Cara Ngalangkungan Karyadi ieu. Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. JEUNG Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. Sareng Ngan Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. JEUNG Ngan pikeun Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. JEUNG HANYA NINGALI Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. JEUNG HANYA NINGALI Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. JEUNG HANYA NINGALI ANJEUNG JEUNG HANYA NINGALI ANJEUNG JEUNG KUDU NÉTÉNANA HALAMAN ANJEUN JEUNG HANYA NINGALI ANJEUN HUNGTUNG HASIL, JEUNG HANYA NINGALI ANJEUN HUNGJUNG ANJEUN, URANG JEUNG HANYA NINGALI ANJEUN HORA HASIL, urang TEU JEUNG HANYA NINGALI ANJEUN HUTERNA, urang TEU TEU Rata-rata luhur, urang moal teuing Rata-rata, urang tong jauh teuing Rata-rata, urang tong jauh-jauh teuing Luhurna Luhur, Urang TEU KUDU JAUH NOVEMBER RATA TINGGI, URANG TEU KUDU JAUH NOVEMBER AYEUNA RATA TINGGI, URANG TEU KUDU JAUH NOVEMBER AYEUNA Nalika Rata-rata, urang tong jauh ti Nopember ayeuna nalika JAUH NOVEMBER AYEUNA BARI THE JAUH DARI NOVEMBER AYEUNA BASA RATA JAUH NOVEMA AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata Jauh ti Nopémber AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata Jauh ti Nopémber AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata aya di Jauh ti Nopémber AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata aya di Jauh ti Nopémber AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata aya dina 70an Jauh ti Nopémber AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata dina 70an Pikeun Rata-rata luhur nyaéta dina 70an pikeun Rata jangkungna aya dina 70an pikeun Rata-rata luhurna aya dina 70an kanggo anu énggal Rata-rata luhurna aya dina 70an pikeun jalma-jalma anyar Rata-rata luhurna aya dina taun 70an kanggo daérah énggal. DAERAH BARU ORLEAN. DAERAH BARU ORLEAN. EVENTUALLY DAERAH BARU ORLEAN. EVENTUALLL WE WELL DAERAH BARU ORLEAN. EVENTUALLL WE WELL meunang DAERAH BARU ORLEAN. EVENTUALLL WE WELL INT DAERAH BARU ORLEAN. EVENTUALLL WE WELL TO INGKEUN EVENTUALLL WE WELL TO INGKEUN EVENTUALLly WE WELL TO IN THE RANGE EVENTUALLly WE WELL TO TO THE RANGE WHERE EVENTUALLL WE WELL TO TO THE RANGE WHERE OUR EVENTUALLL WE WELL TO TO THE RANGE WHERE THE AVERAGE URANG EVENTUALLL WE WELL TO THE TO THE RANGE WHERE OUR AVERAGE URANG EVENTUALLL WE WELL TO THE TO THE RANGE WHERE Our High AVERAGE IS Rarangkana dimana luhurna urang Rarangkén Dimana luhurna gunung urang aya Rarangkana dimana luhurna gunung urang aya di Rarangkana dimana luhurna urang aya dina anu handap RANGEUN DI mana Rata-rata urang aya dina taun 60-an. Dina taun 60an handap. Dina taun 60an handap. NU Dina taun 60an handap. Éta Ngan Dina taun 60an handap. ANJEUN HENTEU Dina taun 60an handap. ANJEUN TEU SORA Dina taun 60an handap. ANJEUN TEU SORA BENER ANJEUN TEU SORA BENER Éta HENTEU TEU SORA BENER DI Éta HENTEU TEU SORA BENER KANA Éta HENTEU TEU SORA BENER DI TITIK INI ANJEUN TEU SORA BENER DI TITIK INI Éta HENTEU TEU SORA BENER DI TITIK INI ANJEUN TEU SORA BENER DI TITIK INI TAUN. Dina titik ieu taun. Dina titik ieu taun. INGET Dina titik ieu taun. INGET ANJEUN Dina titik ieu taun. ELINGKEUN beurat anjeun Dina titik ieu taun. ELINGKEUN KAPAT BATAS anjeun Dina titik ieu taun. ELINGKEUN KAPAT SABAT AND ELINGKEUN KAPAT SABAT AND ELINGKEUN KAPIT GAGAL ANDA INGET KA COAT SABAT JEUNG SAGALA SUKA INGET KA COAT SABAT JEUNG KITU SAGALA ELINGKEUN KAPIT GAGAL ANDA SAGALA SAKITU KITU INGET KOTA ANDA SAGALA SAGALA SUKA KITU KAMU HANJAL Hal sapertos anu urang adil Hal-hal sapertos urang ngan ukur henteu Hal-hal sapertos urang ngan ukur henteu peryogi Hal-hal sapertos urang ngan ukur henteu peryogi aranjeunna Hal-hal sapertos urang ngan ukur henteu peryogi. BISI BUTUH ANJEUN. BISI BUTUH ANJEUN. TAPI BISI BUTUH ANJEUN. TAPI EVENTUALLY BISI BUTUH ANJEUN. TAPI EVENTUALLY ITU BISI BUTUH ANJEUN. TAPI EVENTUALLY WAKTU BISI BUTUH ANJEUN. TAPI EVENTUALLY WAKTU I TAPI EVENTUALLY WAKTU I TAPI EVENTUALLY WAKTU TIASA TAPI EVENTUALLY WAKTU TIASA JADI TAPI EVENTUALLY WAKTU NYAIRA JEUNG BAKAL TAPI EVENTUALLY WAKTU TIASA AKAL TAPI EVENTUALLY WAKTU NYAIRA JEUNG AKAL. Pikir bakal datang. Pikir bakal datang. URANG Pikir bakal datang. URANG PIKIR Pikir bakal datang. URANG PIKIR NYARI Pikir bakal datang. URANG PIKIR NINGALI Pikir bakal datang. URANG PIKIR NINGALI THE Pikir bakal datang. URANG PIKIR NINGALI TROPIK URANG PIKIR NINGALI TROPIK URANG PIKIR NINGALI TROPIK ANJEUN URANG PIKIR NINGALI TROPIKNA MASIH URANG PIKIR NINGALI TROPIKNA MASIH KURANG URANG PIKIR NITONGOK TROPIKNA MASIH KANGSA NGADONGENG Masih teu aman ngawangkong Masih teu aman ngawangkong ngeunaan Masih teu aman nyarioskeun perkawis éta Masih teu aman nyarioskeun perkawis éta Masih teu aman nyarioskeun perkawis éta sapertos urang Masih teu aman nyarioskeun perkawis éta nalika urang kéngingkeun Masih teu aman nyarioskeun perkawis éta nalika urang asup Masih teu aman nyarioskeun perkawis anu urang lebet kana Ngeunaan éta nalika urang asup kana Ngeunaan éta nalika urang asup kana Kadua Ngeunaan éta nalika urang asup kana KALAPASAN KADUA Ngeunaan éta nalika urang asup kana sajumlah kadua Ngeunaan éta nalika urang asup kana sapasang detik OKTOBER. SABAT KADUA OKTOBER. SABAT KADUA OKTOBER. URANG SABAT KADUA OKTOBER. KAMI GADUH SABAT KADUA OKTOBER. URANG KUDU DUA SABAT KADUA OKTOBER. URANG GANDA dua titik SABAT KADUA OKTOBER. URANG BOGA DUA TITIK TEU AYA SABAT KADUA OKTOBER. URANG BOGA DUA KOTA TIASA URANG BOGA DUA KOTA TIASA URANG KUDU DUA KOTA TEU AYA URANG KUDU DUA KOTA TEU AYA NU PISANNA URANG KUDU DUA KOTA TEU AYA ANU KITU KITU KITU URANG KUDU DUA KOTA TEU AYA ANU KITU KITU KITU KITU URANG KUDU DUA KOTA TEU AYA NU KITU KITOSNA JEUNG KITU KITU KITU KITU KITU KITU KITU KITU KIEU KITU KITU NU KANGGO BAWA KITU KITU KITU NU KANGGO NGANGGO ANJEUN KITU KITU KITU NU KANGGO MANGKITAN IMPAK Pikeun mawa pangaruh naon Pikeun mawa pangaruh naon Pikeun mawa pangaruh naon ka LOUISIANA. KA LOUISIANA. KA LOUISIANA. TAPI KA LOUISIANA. TAPI NGAN KA LOUISIANA. Tapi ngan ukur pikeun KA LOUISIANA. TAPI NGAN SAUKUR NGOMONG KA LOUISIANA. TAPI HANYA NGALENGKEPAN perkawis KA LOUISIANA. TAPI HANYA NGALENGKEUN KANAJEUNG, TAPI HANYA NGALENGKEUN KANAJEUNG, TAPI HANYA NGALENGKEPAKEUN SIEUN, IEU TAPI HANYA NGALENGKEPAKEUN TÉH, ANJEUN TAPI HENTEU NU NGOMONGKEUN KITU, ANJEUN ANJEUN TAPI HENTEU NGOMONGKEUN KITU, ANJEUN ANJEUN KITU TAPI HENTEU NGADOMONG SANGKA, ANJEUN ANJEUN ANU KUDU DITINGALI TAPI HENTEU NU NGOMONGKEUN KITU, ANJEUN ANJEUN ANJEUN KUDU DITITÉLA KANA TAPI HANYA NGALENGKEUN KANA, ANJEUN ANJEUN BISA NINGALI JEUNG ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA NITÉLA MANÉH ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA DITITAPI KAPITON ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA DITITANDA Upami NINGALI ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA DITITÉP LAMUN ANJEUNNA ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA DITITÉP LAMUN NINGALI SATELIT ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA DITITAPI JEUNG ANJEUN GAMBAR SATELIT, Katingali GAMBAR SATELIT, Katingali GAMBAR SATELIT, SABAT Katingali GAMBAR SATÉRIT, SABOTONG ROTASI Katingali GAMBAR SATELIT, SABATU ROTASI DIDIEU Katingali GAMBAR SATELIT, SABATU ROTASI DIDIEU Sawatawis ROTASI DIDIEU Sababaraha ROTASI DIDIEU Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI A Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI SIKIT Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI SIKIT Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI SIKIT KECAP Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI SIKIT KECIL KURING NINGALI SIKIT KECIL KURING NINGALI SIKIT KECIL SEKITARNA NINGALI SIKIT KECIL SEKARANG RENDAH NINGALI SIKIT KECIL KURING NU TEH TEH RENDAH NINGALI SIKIT KECIL SEKITAR PUSAT TEKANAN RENDAH NINGALI SIKIT KECIL SEKITAR PUSAT TEHIAH RENDAH NA Éta Pusat Pencét Rendah Anu Éta Pusat Pencét Lemah Anu Éta Éta Pusat Pencét Anu Rendah Anu A PUSAT TEKANAN RENDAH ANU TEU AYA PUSAT TEKANAN RENDAH ANU TEU TROPIS PUSAT TEKANAN RENDAH ANJEUN BATUR TROPISI PUSAT PRESSURE LOW NU TEU AYA TEH TEU TROPIS Mangrupikeun tekanan anu handap tropis Mangrupikeun Puseur tekenan Lemah Tropis. PUSAT PUSAT TAPI PUSAT TAPI URANG PUSAT Tapi urang tiasa PUSAT Tapi urang tiasa ningali PUSAT Tapi urang tiasa ningali éta PUSAT Tapi urang tiasa ningali éta mungkin Tapi urang tiasa ningali éta mungkin Tapi urang tiasa ningali éta ngembangkeun mungkin. Ngembangkeun. Ngembangkeun. AYA ANU Ngembangkeun. AYA A Ngembangkeun. AYA TINGGI Ngembangkeun. Aya kasempetan anu luhur Ngembangkeun. Aya kasempetan luhur Ngembangkeun. Aya kasempetan anu luhur pikeun éta Aya kasempetan anu luhur pikeun éta Aya kasempetan anu luhur pikeun kajadian éta Aya kasempetan anu luhur dina kajadian éta Aya kasempetan anu luhur dina kajadian éta Aya kasempetan anu luhur pikeun kajadian saterasna Aya kasempetan anu luhur kana kajadian dina pasangan anu salajengna Aya kasempetan anu luhur pikeun kajadian dina pasangan anu salajengna Kajadian dina pasangan anu salajengna tina Kajadian dina sababaraha dinten salajengna Kajadian dina sababaraha dinten anu salajengna Kajadian dina sababaraha poé ka hareup ku Kajadian dina sababaraha poé payun kalayan mungkin ku Isukan Kajadian dina sababaraha poé payun kalayan mungkin ku Isukan ATAWA Dinten Sugan ku énjing Atanapi Dinten Sugan ku Isukan Atan Senén. ISNIN. ISNIN. JEUNG ISNIN. JEUNG ANU ISNIN. JEUNG ANU AKAN ISNIN. JEUNG KITU AYA AKAL ISNIN. JEUNG ANU BAKAL KITU ISNIN. JEUNG ANU KUDU NGARAN NGARAN JEUNG ANU KUDU NGARAN NGARAN JEUNG KITU AYA NGADIEUKEUN NGARAN EPSILON Sareng Anu bakal kéngingkeun namina EPSILON JEUNG Sareng Anu bakal kéngingkeun nami EPSILON teras teras Sareng Anu bakal kéngingkeun nami EPSILON teras urang Sareng anu bakal kéngingkeun nami EPSILON teras urang masih Sareng Anu bakal kéngingkeun nami EPSILON teras urang masih gaduh EPSILON JEUNG KITU MASIH KAMI MASIH EPSILON JEUNG KITU URANG MASIH KITU KIEU EPSILON JEUNG KITU URANG MASIH KITU BOGA SPOT INI EPSILON JEUNG KITU MASIH MASIH KITU KITU Ieu EPSILON JEUNG KITU MASIH MASIH KITU BOGA TITIK INI SIA KITU EPSILON JEUNG KITU MASIH MASIH KITU BOGA TITIK INI KITU LALAKON SPOT ieu anu urang nonton SPOT ieu anu urang nonton di SPOT ieu anu urang nonton di SPOT ieu anu urang nonton di beulah kulon SPOT ieu anu urang nonton di CARIBBIAN BARAT SPOT ieu anu urang nonton di CARIBBAN Wétan tapi SPOT ieu anu urang nonton di CARIBBÉS Wétan tapi éta DI Wétan Karibia TAPI ITU DI KARIBBÉN Wétan tapi katingalina DI KARIBBÉN Wétan tapi katingalina DI KARIBBÉN WÉSÉNYA Tapi siga kitu DI KALIBAR BARAT TAPI KITU SIJINA DINA KARIBBÉN WÉSÉNYA TAPI KITU AING KITU SALAH Katingali ANJEUN KAHAYANG Sigana mah salasahijina bakal PROBABLY Sigana mah salasahijina bakal Sigana mah salasahijina bakal dipandu Sigana mah salasahijina bakal dipandu Sigana mah salasahijina bakal dipandu ka Katingali ANJEUN BAKAL DIPITU KA BATUR BISA dipandu ka kaler BISA dipandu ka kaler JEUNG BISA dipandu ka kaler sareng kaler. JEUNG BATURUT. JEUNG BATURUT. JADI JEUNG BATURUT. JADI NGAN JEUNG BATURUT. JADI NGAN JEUNG BATURUT. JADI HENTEU MÉRÉ JEUNG BATURUT. JADI HENTEU MÉRÉ JEUNG BATURUT. JADI HENTEU MÉRÉ ANJEUN AN JEUNG BATURUT. JADI HENTEU MÉRÉKEUN Ideu Anjeun JEUNG BATURUT. JADI HENTEU MÉRÉKEUN Ideu anjeun JADI HENTEU MÉRÉKEUN Ideu anjeun JADI HENTEU MÉRÉKEÉ Ideu Naon JADI HENTEU MÉRÉKEUN KANA Ideu Naon Anu Urang JADI HENTEU MÉRÉKEUN KANA idé anu bisa urang tingali JADI HENTEU MÉRÉKEUN JEUNGI IDEA JEUNG KITU SANGKA DIRASA JADI HENTEU MÉRÉKEUN JEUNGI IDEA JEUNG KITU SANGKA DITANGGU JEUNG JADI HENTEU MÉRÉKEUN KANA Idea Naon anu Urang Perkawis Badé Sadayana Naon anu urang ngarepkeun badé sadayana Naon anu urang ngarepkeun badé sadayana Naon anu urang ngarepkeun jalan sadayana Naon anu urang ngarepkeun jalan sadayana Naon anu urang ngarepkeun jalan sadayana Naon anu urang ngarepkeun bakal sadayana jalan ka hareup Naon anu urang ngarepkeun jalan sadayana ka minggu payun CARA KELUAR DENGAN MINGGU MINGGU CARA KELUARKEUN KA MINGGU MINGGU SUSUS CARA KELUARNA KEPADA SABASA MINGGU NEPISI CARA KELUAR DENGAN DARING MINGGU NEPISI DEUI MINGGU DENGAN CARA KELUAR NINGGAL DINA WEEKEND DINA SÉDÉN SÉBÉNÉN DENGAN CARA KELUAR NINGGAL DINA WEEKEND SÉBUK SÉBÉS BERSAMA GFC CARA KELUAR NINGGAL DINA WEEKEND SÉBUS SÉBEL DENGAN MODEL GFC SÉSÉSÉNA SÉNÉNA JEUNG MODEL GFC DINA SÉSÉ SÉNÉNÉH JEUNG MODEL GFC DIDIEU DINA SÉSÉ SÉNÉÉNÉG JEUNG MODEL GFC DIDIEU DINA SÉSÉSÉNÉ SÉBÉRÉN JEUNG MODEL GFC DIDIEU SANGGAP DINA SÉSÉ SÉNÉNÉH JEUNG MODEL GFC DIDIEU PÉNÉNGAL EPSILON DIDIEU EPSILON POTENSI DIDIEU ANJEUN EPSILON JENIS POTENSI DIDIEU SENI JENERA EPSILON DIDIEU SENI JENERA EPSILON HANYA DIDIEU SENI JENERA EPSILON HANI MUNG NYANA DIDIEU SENI JAUHAN EPSILON PUNGSA HENTEU HENTEU HENTEU Jinis HANYA NGARTI JENENGAN HANYA NGARTI DI DIEU Jinis HANYA NGARTI DI DIEU DI JENENG HANYA NGARTI DI ANU DI JENENGAN HANYA NGARTI DI ANU DI ATLANTIK JENENG HANYA NGARTI DI DIEU DI ATLANTIK JEUNG JENENGAN HANYA NGARTI DI DIEU DENGAN ATLANTIK JEUNG KULU DIDIEU DI ATLANTIK JEUNG TULUU DIDIEU DI ATLANTIK JEUNG DIDIEU DIDIEU DINA ATLANTIK JEUNG DIDIEU DI POTENSI DIDIEU DINA ATLANTIK JEUNG DIDIEU DIKUMUMNA BISA DIDIEU DINA ATLANTIK JEUNG DIDIEU DIKUMUMNA MUNGKIN DIDIEU DINA ATLANTIK JEUNG DIDIEU DIKUMUMI JADI BISA NAON DIDIEU POTENSI BISA JADI NAON DIDIEU POTENSI BISA JADI kumaha DIDIEU POTENSI BISA Janten naon anu tiasa disatana DIDIEU POTENSI BISA Janten naon anu tiasa dijantenkeun sacara EVENTUALL DIDIEU POTENSI BISA Janten Naon anu Tiasa Janten Tropis MUNGKIN ETA JADI TROPIS MUNGKIN ETA JADI ACARA TROPIS MUNGKIN JADI EVENTUALLE JADI TRORMIS TROPIS ZETA. BERSIH ZETA. BERSIH ZETA. URANG BERSIH ZETA. KAMI BAKAL BERSIH ZETA. URANG TINGALI BERSIH ZETA. Urang bakal ningali IF BERSIH ZETA. Urang bakal ningali lamun éta BERSIH ZETA. Urang bakal ningali upami ngembangkeun BERSIH ZETA. Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu leres Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu leres ayeuna Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu leres ayeuna teh Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu leres ayeuna kasempetan Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu leres ayeuna kasempetan di TEU Bener Ayeuna kasempetan di HENTEU AYEUNA kasempetan dina lima TEU Bener ayeuna kasempetan dina lima dinten HENTEU AYEUNA AYEUNA kasempetan dina lima dinten sapertos kitu HENTEU AYEUNA AYEUNA kasempetan dina lima dinten sapertos anjeun HENTEU AYEUNA kasempetan dina lima dinten sapertos anjeun ningali HENTEU AYEUNA AYEUNA kasempetan dina lima dinten siga anjeun HENTEU AYEUNA kasempetan dina lima poé siga anjeun masih kénéh Lima Poe Sapertos Anu Masih Masih LIMA Dinten NU NU DITEMANG MASIH KURANG LIMA Dinten NU NU DITEMPO MASIH KURANG TAPI LIMA Dinten NU NU DITEMANG MASIH KURANG TAPI KU LIMA Dinten NU NU DITEMANG MASIH KURING TAPI KU SÉJÉNA LIMA Dinten NU NU DITEMPO MASIH KURANG TAPI DENGAN MINGGU SADAPE LIMA Dinten NU NU DITEMANG MASIH KURANG TAPI DENGAN SADAYEUN SADAYANA KITU RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SUNDAY KITU KITU RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SUNDAY KITU KITU KITUAT RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SADAYEUN DEUI KITU NINGALI NAHA RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SADAYEUN KITU KITU NINGALI NANAON RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SADAPEUN KITU KUDU NEMPO NAON AYA RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SADAYEUN KITU KITU NINGALI NU KURANG RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SADAYEUN KITU KITU NINGALI NAHA SAKITU RENDAH Katingali naha aya anu handap Tingali naha aya sababaraha tekanan anu handap, Tingali naha aya sababaraha tekanan anu handap, MUNGKIN Tingali naha aya sababaraha tekanan anu handap, MUNGKIN A Tingali naha aya sababaraha tekanan anu handap, panginten TROPISIK TEKANAN, MUNGKIN TROPIKAL TEKANAN, MUNGKIN BENTUK TROPIS TEKANAN, MUNGKIN JENIS TROPISIA ZETA TEKANAN, MUNGKIN JENIS TROPIKAL ZETA A TEKANAN, MUNGKIN SUMBER TROPIS ZETA TROPISI NYERI ZETA TROPISI STORM ZETA DEPRESSION TROPISIK NYERI ZETA DEPRESI TROPISIK SADAYANA SUMBANG ZETA DEPRESI TROPISIK SADAYANA SUMBANG ZETA DEPRESI TROPISIK KUMAHA DEUI CUBA Déprési di mana waé caket CUBA Déprési di mana waé caket CUBA ATAWA Déprési di mana waé caket Cube atanapi anu Déprési di mana waé caket CUBA ATAWA BAHAMAS Déprési di mana waé caket CUBA ATAWA BAHAMAS Éta Déprési di mana waé caket CUBA ATAWA BAHAMAS anu tiasa Déprési di mana waé caket CUBA ATAWA BAHAMAS anu MASIH MASIH ATAWA BAHAMAS anu TEU MASIH ATAWA BAHAMAS anu MASIH MASIH ROBAH ATAWA BAHAMAS anu MASIH MASIH ROBAH A Atanapi BAHAMAS anu masih tiasa ngarobih sakedik. Ngarobih bitis. Ngarobih bitis. TAPI Ngarobih bitis. TAPI AT Ngarobih bitis. Tapi dina ieu Ngarobih bitis. Tapi dina titik ieu Ngarobih bitis. Tapi dina titik ieu teu nanaon Tapi dina titik ieu teu nanaon Tapi dina poin ieu henteu leres-leres Tapi dina poin ieu teu aya anu leres Tapi dina titik ieu teu aya anu bener-bener ngancem Tapi dina poin ieu teu aya anu bener-bener ngancem urang. Bener-bener ngancam ka urang. Bener-bener ngancam ka urang. HATUR NUHUN Bener-bener ngancam ka urang. HATUR NUHUN GUSTI Bener-bener ngancam ka urang. HATUR NUHUN KA URANG Bener-bener ngancam ka urang. HATUR NU BAGJA TUJUH TUJUH Bener-bener ngancam ka urang. HATUR NU KASIH DUA PITU HATUR NU KASIH DUA PITU HATUR NU KASIH DULU KAMI TUJUAN PITUDU HATUR NUHUN KAMI TUJU PITUJU HARI Ramalan Nyaéta HATUR NU KASINGKATAN Tujuh Poe Dinten Prakiraan Tembongkeun HATUR NUHUN KAMI TUJU PITUJU HARI NGADILAKAN URANG Ramalan Tembongkeun Kami Ramalan Tembongkeun TEMPERATUR KAMI Ramalan Tembongkeun TEMPERATUR KAMI NINGGAL Ramalan Nunjukeun TEMPERATUR KAMI NINGGAL DI Ramalan Nunjukeun TEMPERATUR KAMI NINGGAL DI Ramalan Nunjukeun TEMPERATUR KAMI NINGGAL DINA 80AN SUHU cicing di taun 80-an SUHU cicing di taun 80an sareng SUHU cicing di taun 80-an sareng hiji SUHU NINGGAL DINA 80AN JEUNG SIKIT SUHU cicing di taun 80an sareng jangkung alit

Tren pemanasan dimimitian dinten Minggu

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.37" dur="0.033">NAON</text>
<text sub="clublinks" start="3.403" dur="0.167"> NAON A</text>
<text sub="clublinks" start="3.57" dur="0.167"> NAON MANGGUNG</text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.066"> NAON SABTU YANG MULIA</text>
<text sub="clublinks" start="3.803" dur="0.267"> NAON SABTU MANGSA WE</text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="3.504"> NAON SABTU YANG MULIA KITU KITU</text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.1"> NAON SABTU YANG MULIA KITU DITEMPAT Dinten ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="7.674" dur="0.133"> NAON SABTU YANG MULIA YANG KAMI DITEMPAT Dinten AND</text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> NAON SABTU YANG MULIA YANG KITU DIKEMPON AYEUNA JEUNG I</text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.101"> NAON SABTU YANG MULIA KITU KITU DITANGKÉ AYEUNA JEUNG TEU</text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> NAON SABTU YANG MULIA YANG KITU DITEMPAT Dinten ayeuna sareng kuring henteu terang</text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.267"> KADIEU AYEUNA JEUNG TEU NYAHO</text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.067"> KANGGO AYEUNA JEUNG TEU NYAHO NAHA</text>
<text sub="clublinks" start="8.408" dur="0.1"> Kenging dinten ayeuna sareng kuring henteu terang naha éta</text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.067"> Kenging dinten ayeuna sareng kuring henteu terang naha ngadamelna</text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.033"> Kenging dinten ayeuna sareng kuring henteu terang naha ngadamelna</text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="0.134"> Kenging dinten ayeuna sareng kuring henteu terang naha ngajantenkeunana A</text>
<text sub="clublinks" start="8.742" dur="0.066"> Kenging dinten ayeuna sareng kuring henteu terang naha ngajantenkeun sakedik</text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.201"> NAON NYIEUN KITU</text>
<text sub="clublinks" start="9.009" dur="0.133"> Naha éta ngajantenkeun sakedik sakedik</text>
<text sub="clublinks" start="9.142" dur="0.067"> Naha éta ngajantenkeun sakedik langkung saé</text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.1"> Naha éta ngajantenkeun sakedik saé atanapi sanés</text>
<text sub="clublinks" start="9.309" dur="0.1"> Naha éta ngajantenkeun sakedik saé atanapi goréng</text>
<text sub="clublinks" start="9.409" dur="0.067"> Naha éta ngajantenkeun sakedik saé atanapi goréng éta</text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.066"> Naha éta ngajantenkeun sakedik sakedik atanapi langkung goréng anu urang</text>
<text sub="clublinks" start="9.542" dur="0.234"> BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BATUR ANJEUNG WE</text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.1"> BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉRÉS YANG SANGKA KAMU BUKTI</text>
<text sub="clublinks" start="9.876" dur="0.1"> BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉBÉSNA JEUNG URANG BANYAK</text>
<text sub="clublinks" start="9.976" dur="0.067"> BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉBÉNÉNA JEUNG URANG SUKSES LEBIH DITITUTU</text>
<text sub="clublinks" start="10.043" dur="0.1"> BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉBÉKNA JEUNG URANG SUKSES JAUH TUHAN</text>
<text sub="clublinks" start="10.143" dur="0.067"> BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉBÉNA yén urang Sanggup seueur anu dicarioskeun ka kuring</text>
<text sub="clublinks" start="10.21" dur="0.066"> BIT LEUWIH ATAWA LEUWIH BÉBÉKNA JADI URANG SUKSES JAUH DIPÉNGKEUN SAKU SALAH</text>
<text sub="clublinks" start="10.276" dur="0.201"> BENER JAUH DITANGGALKEUN KITU SALAH</text>
<text sub="clublinks" start="10.477" dur="0.1"> SAKURNA BANYAK DITITUTU KAU SADU POE</text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="1.468"> BUKA-BANYAK NYAÉÉKEUN KA ANJEU Dinten Siga</text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.133"> BENER JAUH DIJEUHKEUN SABARU HARI Kieu</text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.1"> BENER JAUH NYAÉNÉKEUN SAYA SANGSA Dinten sapertos ieu di</text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.067"> BENER JAUH NYAÉNÉKEUN SAYA SANGSA Dinten sapertos ieu dina ieu</text>
<text sub="clublinks" start="12.345" dur="0.3"> Dinten sapertos kieu di ieu</text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.134"> Dinten sapertos ieu dina ieu khususna</text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.1"> Dinten sapertos kieu dina Stretch khusus ieu</text>
<text sub="clublinks" start="12.879" dur="0.067"> Dinten sapertos ieu dina peregangan khusus ieu sareng</text>
<text sub="clublinks" start="12.946" dur="0.067"> Dinten sapertos ieu dina peregangan khusus ieu sareng urang</text>
<text sub="clublinks" start="13.013" dur="0.2"> PERHATOSAN Husus sareng urang</text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.1"> MÉRÉTÉTÉT HENTI DENGAN SÉNA</text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.1"> MÉRÉHÉTÉT HENTI DENGAN Hareup tiis</text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.1"> PERHATOSAN Husus sareng Héjo ANJEUN ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.133"> MÉRÉTÉTÉN HENTI DENGAN Hareup tiis urang anu gerak</text>
<text sub="clublinks" start="13.646" dur="0.034"> MÉRÉTÉTÉT HENTI DENGAN Hareup tiis urang anu gerak ngalangkungan</text>
<text sub="clublinks" start="13.68" dur="0.067"> MÉRÉTÉTÉT HENTI DENGAN Hareup tiis urang anu gerak ngalangkungan A</text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="0.2"> Hareup tiis anu pindah ngaliwatan A</text>
<text sub="clublinks" start="13.947" dur="0.067"> Hareup tiis anu pindah ngaliwatan poé</text>
<text sub="clublinks" start="14.014" dur="0.066"> Hareup tiis anu pindah ngaliwatan poé ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="14.08" dur="0.067"> Hareup tiis anu ngaléngkah liwat sapoé atanapi kitu</text>
<text sub="clublinks" start="14.147" dur="2.202"> Hareup tiis anu pindah ngaliwatan dinten atanapi teuing</text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.1"> Hareup tiis anu ngaléngkah liwat sadinten atos lami teuing ngabawa</text>
<text sub="clublinks" start="16.449" dur="0.067"> Hareup tiis anu ngaléngkah liwat sadinten atos lami teuing nyandak ieu</text>
<text sub="clublinks" start="16.516" dur="0.267"> Dinten Atanapi Jaman baheula ngabawa ieu</text>
<text sub="clublinks" start="16.783" dur="0.133"> Dinten Atanapi Janten Sakitu Mawa GORGEOUS INI</text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.101"> Dinten Atanapi Janten Munculna KANGGO GORGEOUS INI</text>
<text sub="clublinks" start="17.017" dur="0.1"> Dinten atos lami teuing nyangking WEUTER GORGEOUS Kieu Dinten.</text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="0.2"> WEATHER GORGEOUS Dinten ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="17.317" dur="0.1"> WEATHER GORGEOUS Dinten ayeuna. BIRU</text>
<text sub="clublinks" start="17.417" dur="0.1"> WEATHER GORGEOUS Dinten ayeuna. LANGIT BIRU.</text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.2"> LANGIT BIRU.</text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.1"> LANGIT BIRU. DEW</text>
<text sub="clublinks" start="17.817" dur="2.97"> LANGIT BIRU. TITIK DEW</text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="0.167"> LANGIT BIRU. TEMPERATUR POINT DEW</text>
<text sub="clublinks" start="20.954" dur="0.1"> LANGIT BIRU. SUHU POINT DEW IN</text>
<text sub="clublinks" start="21.054" dur="0.067"> LANGIT BIRU. TEMPERATUR POINT DEW DI</text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.166"> TEMPERATUR POINT DEW DI</text>
<text sub="clublinks" start="21.287" dur="0.134"> SUHU POINT DEW IN 50</text>
<text sub="clublinks" start="21.421" dur="0.1"> SUHU POINT DEW IN 50 DEGREE</text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="0.1"> SUHU POINT DEW IN THE 50 DEGREE RANGE.</text>
<text sub="clublinks" start="21.621" dur="0.234"> 50 NANGTANG SANGGIH.</text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.033"> 50 NANGTANG SANGGIH. Éta Éta</text>
<text sub="clublinks" start="21.888" dur="0.1"> 50 NANGTANG SANGGIH. Éta A</text>
<text sub="clublinks" start="21.988" dur="0.1"> 50 NANGTANG SANGGIH. Éta pisan</text>
<text sub="clublinks" start="22.088" dur="0.067"> 50 NANGTANG SANGGIH. Éta saé pisan</text>
<text sub="clublinks" start="22.155" dur="0.067"> 50 NANGTANG SANGGIH. Éta PISAN PISAN PISAN</text>
<text sub="clublinks" start="22.222" dur="0.066"> 50 NANGTANG SANGGIH. Éta hawa garing anu hadé pisan</text>
<text sub="clublinks" start="22.288" dur="0.234"> Éta hawa garing anu hadé pisan</text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.067"> Éta saé pisan garing garing hawa</text>
<text sub="clublinks" start="22.589" dur="0.066"> Éta saé pisan garing garing kidul na</text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.101"> Éta saé pisan garing garing nagara urang</text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.1"> Éta saé pisan garing garing wilayah Danau.</text>
<text sub="clublinks" start="22.856" dur="2.302"> SELATAN Danau.</text>
<text sub="clublinks" start="25.158" dur="0.167"> SELATAN Danau. TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="0.133"> SELATAN Danau. TAPI DUA</text>
<text sub="clublinks" start="25.458" dur="0.1"> SELATAN Danau. TAPI DUA POIN</text>
<text sub="clublinks" start="25.558" dur="0.067"> SELATAN Danau. TAPI DUA NITU UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.1"> SELATAN Danau. TAPI DUA NITU UTARA UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="25.725" dur="0.067"> SELATAN Danau. TAPI DUA NITU UTARA PALING</text>
<text sub="clublinks" start="25.792" dur="0.2"> TAPI DUA NITU UTARA PALING</text>
<text sub="clublinks" start="25.992" dur="0.1"> TAPI DUA TITIK Kaler Danau</text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.1"> TAPI DUA TITIK Kaler Danau gaduh</text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.067"> TAPI DUA TITIK Kaler Danau parantos</text>
<text sub="clublinks" start="26.259" dur="0.067"> TAPI DUA TITIK Kaler Danau parantos aya</text>
<text sub="clublinks" start="26.326" dur="0.1"> TAPI DUA TITIK Kaler Danau parantos aya di</text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.1"> TAPI DUA TITIK Kaler Danau parantos aya dina 30-an</text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.067"> TAPI DUA TITIK Kaler Danau parantos aya dina 30-an AND</text>
<text sub="clublinks" start="26.593" dur="0.2"> Tasik parantos aya dina 30-an AND</text>
<text sub="clublinks" start="26.793" dur="0.1"> Tasik parantos aya dina 30-an sareng 40-an</text>
<text sub="clublinks" start="26.893" dur="0.1"> Tasik parantos aya dina 30-an sareng 40-an dinten ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.167"> 40S Dinten ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="2.536"> 40S Dinten ayeuna. JADI</text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.067"> 40S Dinten ayeuna. JADI EXTRA</text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.1"> 40S Dinten ayeuna. JADI LUAR BIASA</text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.133"> 40S Dinten ayeuna. JADI LUAR BIASA JIKA</text>
<text sub="clublinks" start="29.996" dur="0.1"> 40S Dinten ayeuna. JADI LUAR BIASA Upami anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.167"> 40S Dinten ayeuna. JADI LUAR BIASA JEUNG BATUR</text>
<text sub="clublinks" start="30.263" dur="0.067"> 40S Dinten ayeuna. JADI EXTRA KERING Upami anjeun SORENG</text>
<text sub="clublinks" start="30.33" dur="0.2"> JADI EXTRA KERING Upami anjeun SORENG</text>
<text sub="clublinks" start="30.53" dur="0.234"> JADI LUAR BIASA JEUNG ANJEUN BATAS KEJARANA</text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.066"> JADI LUAR BIASA JIKA ANJEUN BATUR PONTCHARTRAIN Tasik</text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.1"> JADI LUAR BIASA JIKA ANJEUN BATAS PONTCHARTRAIN Tasik AND</text>
<text sub="clublinks" start="30.93" dur="0.067"> JADI LUAR BIASA JIKA ANJEUN BATAS PONTCHARTRAIN Tasik sareng Situ</text>
<text sub="clublinks" start="30.997" dur="0.2"> Lake PONTCHARTRAIN AND Lake</text>
<text sub="clublinks" start="31.197" dur="0.1"> DASAR PONTCHARTRAIN JEUNG LAIN LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="31.297" dur="0.101"> Lake PONTCHARTRAIN AND Lake LEBIH DEUI PAUL.</text>
<text sub="clublinks" start="31.398" dur="0.3"> LEBIH PAUL.</text>
<text sub="clublinks" start="31.698" dur="0.1"> LEBIH PAUL. TUJUH PITUNG</text>
<text sub="clublinks" start="31.798" dur="0.1"> LEBIH PAUL. TUJU LIMA</text>
<text sub="clublinks" start="31.898" dur="0.067"> LEBIH PAUL. TUJUH LIMA HAK</text>
<text sub="clublinks" start="31.965" dur="2.102"> LEBIH PAUL. TUJU LIMA LAPI AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.1"> LEBIH PAUL. TUJUHLIM LIMA AYEUNA AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="34.167" dur="0.067"> LEBIH PAUL. TUJU LIMA LAPI AYEUNA AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="34.234" dur="0.267"> TUJU LIMA LAPI AYEUNA AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="34.501" dur="0.1"> TUJU LIMA LAKU AYEUNA AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="34.601" dur="0.066"> TUJU LIMA LELAKI AYEUNA AYEUNA URANG Luhurna</text>
<text sub="clublinks" start="34.667" dur="0.067"> TUJU LIMA LELAKI AYEUNA AYEUNA URANG SANGATNA Luhur</text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="0.067"> TUJU LIMA LELAKI AYEUNA AYEUNA URANG SINGKAT Luhur 80</text>
<text sub="clublinks" start="34.801" dur="0.1"> TUJU LIMA LELAKI AYEUNA AYEUNA URANG NINGKAT LINGKUNG 80 PITUNG</text>
<text sub="clublinks" start="34.901" dur="0.067"> TUJU LIMA LELAKI AYEUNA AYEUNA URANG NINGKAT LINGKUNG 80 SIEUN</text>
<text sub="clublinks" start="34.968" dur="0.233"> Rata luhurna 80 dina ieu</text>
<text sub="clublinks" start="35.201" dur="0.067"> Rata luhurna 80 dina titik ieu</text>
<text sub="clublinks" start="35.268" dur="0.067"> Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu di</text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.1"> Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu di</text>
<text sub="clublinks" start="35.435" dur="0.067"> Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu dina sataun</text>
<text sub="clublinks" start="35.502" dur="0.066"> Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu dina sataun sareng</text>
<text sub="clublinks" start="35.568" dur="0.067"> Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu dina sataun sareng urang</text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="3.771"> Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu dina sataun teras urang pencét</text>
<text sub="clublinks" start="39.406" dur="0.066"> Rata-rata luhurna 80 dina titik ieu dina sataun sareng urang pencét 86</text>
<text sub="clublinks" start="39.472" dur="0.167"> Titik dina sataun sareng urang pencét 86</text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.067"> Titik dina sataun sareng urang pencét 86 taun</text>
<text sub="clublinks" start="39.706" dur="0.133"> Titik dina sataun sareng urang pencét 86 IN anyar</text>
<text sub="clublinks" start="39.839" dur="0.067"> Titik di taun AND Urang pencét 86 IN ORLEANS anyar</text>
<text sub="clublinks" start="39.906" dur="0.067"> Titik dina taun AND kami pencét 86 IN ORLEANS anyar pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.1"> Titik dina taun AND kami pencét 86 IN ORLEANS anyar pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.167"> Titik dina sataun sareng urang pencét 86 IN ORLEANS anyar pikeun saluhur.</text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.2"> IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI.</text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.133"> IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.1"> IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG SIFAT</text>
<text sub="clublinks" start="40.673" dur="0.134"> IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG BENER ALUS</text>
<text sub="clublinks" start="40.807" dur="0.067"> IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG CAMPURAN BAGUS</text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.1"> IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG CAMPURAN ALUS SAÉNA</text>
<text sub="clublinks" start="40.974" dur="0.067"> IN ORLEANS BARU Pikeun TINGGI. JEUNG CAMPURAN ALUS SAÉNA</text>
<text sub="clublinks" start="41.041" dur="0.333"> JEUNG CAMPURAN ALUS SAÉNA</text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="0.067"> JEUNG CAMPURAN ALUS BAGUSNA SUKU SIFAT</text>
<text sub="clublinks" start="41.441" dur="0.133"> JEUNG CAMPURAN BAGUS SUKSES SANGU SUHU</text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="1.268"> JEUNG CAMPURAN BAGUS SUKSES SANGSU TEMPERATUR NYAETA</text>
<text sub="clublinks" start="42.842" dur="0.067"> JEUNG CAMPURAN ALUS BAGUS SAKUDU TEMPERATUR SADAYANA UNIFORM</text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.234"> SUHU UNIFORM BENER</text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.033"> SUHU SUKUR UNHORMAT UNIFORM</text>
<text sub="clublinks" start="43.176" dur="0.1"> SUHU ADA UNIFORM YANG SUKSESNA KA</text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.1"> SUHU SADAYANA UNIFORM HARTA KA</text>
<text sub="clublinks" start="43.376" dur="0.1"> SUHU ADALAH UNIFORM BENER NANGTU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.1"> SUHU ADALAH UNIFORM BENER NUHUN KA PEMENANG NU</text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.067"> SUHU ADALAH UNIFORM PRETTY NUHUN KA PEMENANG ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="0.234"> NUHUN ka anu meunang</text>
<text sub="clublinks" start="43.877" dur="0.1"> Nuhun ka anu unggul anu parantos tetep</text>
<text sub="clublinks" start="43.977" dur="0.033"> Nuhun ka anu meunang anu tetep tetep</text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="0.134"> Nuhun ka anu unggul anu atos tetep a</text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.066"> Nuhun ka anu meunang anu tetep tetep sakedik</text>
<text sub="clublinks" start="44.21" dur="0.134"> Nuhun ka anu meunang anu tetep tetep sakedik sakedik</text>
<text sub="clublinks" start="44.344" dur="0.067"> Nuhun ka anu meunang anu tetep ngan ukur sakedik bitis</text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.233"> NINGAL HANYA SIKIT BITITIK SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="44.644" dur="0.067"> TETAP NGALENGKEUN KECIL BREEZY Dinten</text>
<text sub="clublinks" start="44.711" dur="0.033"> TETAP NGALENGKEUN SIKIT BITSI Dinten ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.134"> TETEP NGAN BIT BITIK KECIL Dinten ayeuna dugi ka</text>
<text sub="clublinks" start="44.878" dur="0.066"> TETAP NGALENGKEUN KECIL BREEZY Dinten ayeuna dugi ka perkawis</text>
<text sub="clublinks" start="44.944" dur="3.104"> TETEP NGAN BIT BITIK KECIL Dinten ayeuna dugi ka 10</text>
<text sub="clublinks" start="48.048" dur="0.1"> TETEP NGAN BIT BITIK KECIL Dinten ayeuna dugi ka 10 ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.066"> TETEPAN NGAN BIT BITIK KECIL Dinten ayeuna dugi ka 10 atanapi 12</text>
<text sub="clublinks" start="48.214" dur="0.234"> Dinten ayeuna dugi ka 10 atanapi 12</text>
<text sub="clublinks" start="48.448" dur="0.067"> Dinten ayeuna dugi ka sakitar 10 atanapi 12 mil</text>
<text sub="clublinks" start="48.515" dur="0.1"> Dinten ayeuna dugi ka sakitar 10 atanapi 12 mil per</text>
<text sub="clublinks" start="48.615" dur="0.1"> Dinten ayeuna dugi ka sakitar 10 atanapi 12 mil per jam.</text>
<text sub="clublinks" start="48.715" dur="0.2"> Mil per jam.</text>
<text sub="clublinks" start="48.915" dur="0.134"> Mil per jam. Kieu</text>
<text sub="clublinks" start="49.049" dur="0.1"> Mil per jam. PEUTING IEU</text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.1"> Mil per jam. MALAM KIEU KITU</text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.1"> Mil per jam. MALAM INI KITU HEBAT.</text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.333"> MALAM INI KITU HEBAT.</text>
<text sub="clublinks" start="49.682" dur="0.067"> MALAM INI KITU HEBAT. TEMPERATURES</text>
<text sub="clublinks" start="49.749" dur="0.1"> MALAM INI KITU HEBAT. TEMPERATUR meunang</text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.067"> MALAM INI KITU HEBAT. SÉPÉLÉT NGADUKUNG</text>
<text sub="clublinks" start="49.916" dur="2.603"> MALAM INI KITU HEBAT. SUHU SILIH KA</text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.233"> MALAM INI KITU HEBAT. SÉPÉLÉT ASING Kana 60an.</text>
<text sub="clublinks" start="52.752" dur="0.234"> SÉPÉLÉT ASING Kana 60an.</text>
<text sub="clublinks" start="52.986" dur="0.033"> SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. JADI</text>
<text sub="clublinks" start="53.019" dur="0.067"> SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. JADI KA</text>
<text sub="clublinks" start="53.086" dur="0.133"> SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. JADI KITU</text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.1"> SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. Janten Pikeun kuring ieu</text>
<text sub="clublinks" start="53.319" dur="0.201"> SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. Janten ka kuring ieu bakal</text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.066"> SÉPÉLÉT ASING Kana 60an. Janten ka kuring ieu bakal EVENTUALLY</text>
<text sub="clublinks" start="53.586" dur="0.167"> Janten ka kuring ieu bakal EVENTUALLY</text>
<text sub="clublinks" start="53.753" dur="0.134"> Janten Pikeun Kuring Ieu EVENTUALLY bakal</text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.033"> Janten ka kuring ieu EVENTUALLly bakal meunang</text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="0.134"> Janten Pikeun Kuring Ieu EVENTUALLly bakal Kéngingkeun A</text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.066"> Janten ka kuring ieu biasana bakal kénging sakedik</text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="0.067"> Janten ka kuring ieu biasana bakal kénging sakedik sakedik</text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.067"> Janten ka kuring ieu biasana bakal kénging sakedik sakedik</text>
<text sub="clublinks" start="54.254" dur="0.066"> Janten ka kuring ieu biasana bakal kénging sakedik sakedik dina</text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.201"> Janten Kéngingkeun sakedik Dina</text>
<text sub="clublinks" start="54.521" dur="0.1"> Janten Kéngingkeun sakedik dina tiis</text>
<text sub="clublinks" start="54.621" dur="0.1"> Janten kéngingkeun sakedik bitis dina sisi.</text>
<text sub="clublinks" start="54.721" dur="0.2"> Sisi tiis.</text>
<text sub="clublinks" start="54.921" dur="0.067"> Sisi tiis. Sababaraha</text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.067"> Sisi tiis. SABABARAHA</text>
<text sub="clublinks" start="55.055" dur="0.066"> Sisi tiis. Sababaraha anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.067"> Sisi tiis. Sababaraha anjeun meureun</text>
<text sub="clublinks" start="55.188" dur="0.167"> Sisi tiis. Sababaraha anjeun meureun</text>
<text sub="clublinks" start="55.355" dur="0.067"> Sisi tiis. Sababaraha anjeun meureun moal dianggap</text>
<text sub="clublinks" start="55.422" dur="1.468"> Sababaraha anjeun meureun moal dianggap</text>
<text sub="clublinks" start="56.89" dur="0.133"> Sababaraha anjeun meureun moal nganggap hal ieu</text>
<text sub="clublinks" start="57.023" dur="0.1"> Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu</text>
<text sub="clublinks" start="57.123" dur="0.067"> Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu tapi</text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.167"> Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu tapi</text>
<text sub="clublinks" start="57.357" dur="0.1"> Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu tapi ageung</text>
<text sub="clublinks" start="57.457" dur="0.133"> Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu tapi hal anu ageung</text>
<text sub="clublinks" start="57.59" dur="0.067"> Sababaraha anjeun meureun moal nganggap tiis ieu tapi hal anu gedé nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="57.657" dur="0.2"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR NA</text>
<text sub="clublinks" start="57.857" dur="0.167"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="58.024" dur="0.134"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR ANJEUN MALAM</text>
<text sub="clublinks" start="58.158" dur="0.066"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR NYAITU MALAM MALAM wengi ieu</text>
<text sub="clublinks" start="58.224" dur="0.1"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR NYAITU MALAM SADAPNA</text>
<text sub="clublinks" start="58.324" dur="0.067"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BESAR NYAITU MALAM MALAM INGGRIS</text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.2"> BUKU PEUTING Wengi ieu</text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="0.067"> BUKU PEUTING PEUTING TEU</text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.067"> MALAPI SENENG wengi ieu moal janten</text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.133"> BUKU PEUTING PEUTING TEU bakal siga</text>
<text sub="clublinks" start="58.858" dur="0.067"> MALAPI SENENG wengi ieu TEU bakal JADI CHILY</text>
<text sub="clublinks" start="58.925" dur="2.336"> MALAPI SENENG wengi ieu TEU bakal CILIK ASA</text>
<text sub="clublinks" start="61.261" dur="0.167"> MALAM MALAM SENI TEU BISA CILIK ANJEUN NAON</text>
<text sub="clublinks" start="61.428" dur="0.066"> MALAM MALAM SENI TEU BISA CILIK KUDU URANG</text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.2"> TEU JADI CHILY ANJEUN WE</text>
<text sub="clublinks" start="61.694" dur="0.067"> TEU JADI CHILY JEUNG NU SIEUN WE</text>
<text sub="clublinks" start="61.761" dur="0.034"> TEU JADI CHILY JEUNG KITU URANG Hudang</text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.133"> TEU JADI CHILY JEUNG KITU DUWAK HAYANG</text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.1"> TEU JADI CHILY JEUNG KITU URANG SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="0.134"> TEU JADI CHILY JEUNG KITU URANG SADANG MUNG AWAK KIEU</text>
<text sub="clublinks" start="62.162" dur="0.066"> HENTEU JADI CHILY ANJEUN URANG SADANG MUNGGU KUMAHA SUKU ENJING INI</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.167"> Hudang nepi ka isuk-isuk ieu</text>
<text sub="clublinks" start="62.395" dur="0.1"> Hudang nepi ka awal isuk ieu ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="62.495" dur="0.1"> Hudang nepi ka isuk-isuk ieu atawa anu terakhir</text>
<text sub="clublinks" start="62.595" dur="0.1"> Hudang nepi ka mimiti isuk-isuk ieu atanapi wengi terakhir.</text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.234"> ATAWA Wengi Peuting.</text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="0.1"> ATAWA Wengi Peuting. Kalér</text>
<text sub="clublinks" start="63.029" dur="0.1"> ATAWA Wengi Peuting. Kalér SHORE</text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="0.1"> ATAWA Wengi Peuting. Kalér handap handap</text>
<text sub="clublinks" start="63.229" dur="0.067"> ATAWA Wengi Peuting. Kalér SHORE low bakal</text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.067"> ATAWA Wengi Peuting. Kalér handap handap bakal</text>
<text sub="clublinks" start="63.363" dur="0.067"> ATAWA Wengi Peuting. Kalor kalangkang handap bakal asup</text>
<text sub="clublinks" start="63.43" dur="0.066"> ATAWA Wengi Peuting. Kalér handap lemah bakal di</text>
<text sub="clublinks" start="63.496" dur="2.136"> Kalér handap lemah bakal di</text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.167"> Kalor kalemahan handap bakal 50-an</text>
<text sub="clublinks" start="65.799" dur="0.1"> SORAH LALAH LALAKI LAIN bakal aya dina 50-an ogé</text>
<text sub="clublinks" start="65.899" dur="0.066"> SORAH LAHIR BARUAH LALAKI KUDU DIAJAK 50-an OG ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.134"> SORAH LAHIR BARUAH LALAKI KUDU DIAJAK 50-an OG ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="66.099" dur="0.067"> Kalér handap lemah bakal dina 50an ogé jenis tiis</text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.2"> Kalér handap SHORE bakal dina 50an ogé jenis tiis pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.067"> Kalor kalangkang handap bakal dina 50an ogé jenis tiis pikeun mimiti</text>
<text sub="clublinks" start="66.433" dur="0.233"> 50an ogé jenis tiis pikeun mimiti</text>
<text sub="clublinks" start="66.666" dur="0.067"> 50an Oge Jinis tiis pikeun dinten Minggu mimiti</text>
<text sub="clublinks" start="66.733" dur="0.067"> 50an Oge Jinis tiis Pikeun Minggu mimiti tapi</text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.066"> 50an Oge Jinis tiis Pikeun Minggu mimiti tapi henteu</text>
<text sub="clublinks" start="66.866" dur="0.1"> 50an Oge Jinis tiis Pikeun Minggu mimiti tapi henteu sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="66.966" dur="0.134"> 50an Oge Jinis tiis Pikeun Minggu mimiti tapi henteu sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="67.1" dur="0.067"> 50an Oge Jinis tiis Pikeun Minggu mimiti tapi henteu sadayana anu cabil</text>
<text sub="clublinks" start="67.167" dur="0.267"> Dinten Ahad tapi henteu sadayana anu cabé</text>
<text sub="clublinks" start="67.434" dur="0.033"> Dinten Ahad tapi henteu sadayana anu dibandingkeun dibandingkeun</text>
<text sub="clublinks" start="67.467" dur="0.1"> Dinten Ahad tapi henteu sadayana anu dibandingkeun dibandingkeun sareng</text>
<text sub="clublinks" start="67.567" dur="0.133"> Dinten Ahad tapi teu sadayana anu cabé dibandingkeun sareng ieu</text>
<text sub="clublinks" start="67.7" dur="0.101"> Dinten Ahad tapi teu sadayana anu cabé dibandingkeun sareng enjing ieu</text>
<text sub="clublinks" start="67.801" dur="0.066"> Dinten Ahad tapi henteu sadayana anu cabé dibandingkeun sareng enjing ieu dimana</text>
<text sub="clublinks" start="67.867" dur="2.136"> Bandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana</text>
<text sub="clublinks" start="70.003" dur="0.167"> Bandingkeun sareng Isuk-isuk Ieu dimana Kami</text>
<text sub="clublinks" start="70.17" dur="0.1"> Bandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang parantos</text>
<text sub="clublinks" start="70.27" dur="0.1"> Bandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang ngagaduhan sababaraha</text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.2"> Bandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang ngagaduhan sababaraha urang</text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.033"> Dibandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang ngagaduhan sakitar 40an</text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.134"> Dibandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang ngagaduhan sakitar 40 s</text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="0.067"> Dibandingkeun sareng Isuk-isuk ieu dimana urang ngagaduhan sakitar 40an perkawis</text>
<text sub="clublinks" start="70.804" dur="0.166"> URANG KUDU SAKAT KAPING 40S</text>
<text sub="clublinks" start="70.97" dur="0.067"> URANG KUDU SAKAT JUMLAH 40 SUDAH KITU 50</text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SÉTI KANGGO 50 JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.067"> URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SÉTI 50 JEUNG Kidul</text>
<text sub="clublinks" start="71.204" dur="0.067"> URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SÉH KUDU 50 JEUNG SELATAN</text>
<text sub="clublinks" start="71.271" dur="0.1"> URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SÉTI KANGGO 50 JEUNG SELATAN ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.1"> URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SUDAH KITUNG 50 JEUNG Kidul Danau</text>
<text sub="clublinks" start="71.471" dur="0.067"> URANG KUDU SAKAT KAPING 40 SÉH KUDU 50 JEUNG SELATAN DANA AKAL</text>
<text sub="clublinks" start="71.538" dur="0.267"> 50 JEUNG Kidul Danau bakal</text>
<text sub="clublinks" start="71.805" dur="2.569"> 50 JEUNG SELATAN DANA AKAN KUDU</text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.167"> 50 JEUNG SELATAN DANA AKAN NGARANA ANJEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.066"> 50 JEUNG SELATAN DANA AKAN SANGSA SANGSA cicing</text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="0.1"> 50 JEUNG SELATAN DASAR LANGSUNG SANGSA SANGSA cicing</text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.067"> 50 JEUNG SELATAN Danau bakal sigana ngan ukur cicing di</text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.234"> MUNGKUNG HANYA NINGAL DI</text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.067"> BISA NYAASA TEU DI TENGAH</text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.133"> MUNGKIT HANYA TETAP DI TENGAH 60S</text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> BISA NYAASA TEU DI TENGAH 60S MALAM ieu</text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.1"> BISA NYAASA TEU DI TENGAH 60S MALAM SIA</text>
<text sub="clublinks" start="75.375" dur="0.1"> BISA NYAASA TINGGAL DI TENGAH 60S TENGAH MALAM.</text>
<text sub="clublinks" start="75.475" dur="0.233"> TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low.</text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.101"> TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low. BERSIH</text>
<text sub="clublinks" start="75.809" dur="0.133"> TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low. LANGIT JELAS</text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low. JELAS LANGIT PEUTING</text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.1"> TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low. JELAS LANGIT DIDENGENGNA</text>
<text sub="clublinks" start="76.109" dur="0.067"> TENGAH 60S Wengi ayeuna kanggo low. JELAS LANGIT Bengi ieu</text>
<text sub="clublinks" start="76.176" dur="0.2"> JELAS LANGIT Bengi ieu</text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="2.369"> LANGIT JELAS PEUTING KITU TEU</text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.167"> LANGIT JELAS PEUTING BENERNA NYATA</text>
<text sub="clublinks" start="78.912" dur="0.133"> LANGIT JELAS PEUTING DIA TEU BENER PISA</text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.067"> JELAS LANGIT DIDENGENG ieu Sigana leres-leres pikaresepeun wengi ieu</text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.2"> Katingali PÉLÉÉ PÉNÉÉ MALAM DIDIEU</text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.1"> Katingali BENAR-BENAR PLEASANT wengi ieu sareng</text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="0.167"> Katingali BENAR-BENAR PLEASANT MALAPI JEUNG AWAL</text>
<text sub="clublinks" start="79.579" dur="0.1"> Katingali PÉLÉNÉ PÉNÉS MALAM MALAM SADAYEUTI DINA.</text>
<text sub="clublinks" start="79.679" dur="0.2"> Sareng mimiti énjing.</text>
<text sub="clublinks" start="79.879" dur="0.067"> Sareng mimiti énjing. 50S</text>
<text sub="clublinks" start="79.946" dur="0.067"> Sareng mimiti énjing. 50S JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="80.013" dur="0.033"> Sareng mimiti énjing. 50-an sareng 60-an</text>
<text sub="clublinks" start="80.046" dur="0.134"> Sareng mimiti énjing. 50-an sareng 60-an ka</text>
<text sub="clublinks" start="80.18" dur="0.066"> Sareng mimiti énjing. 50an sareng 60an kanggo ngamimitian</text>
<text sub="clublinks" start="80.246" dur="2.837"> Sareng mimiti énjing. 50-an sareng 60-an pikeun ngamimitian</text>
<text sub="clublinks" start="83.083" dur="0.066"> Sareng mimiti énjing. 50an sareng 60an kanggo ngamimitian poé Minggu</text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.267"> 50an sareng 60an kanggo ngamimitian poé Minggu</text>
<text sub="clublinks" start="83.416" dur="0.134"> 50-an sareng 60-an kanggo ngamimitian énjing-énjing</text>
<text sub="clublinks" start="83.55" dur="0.066"> 50an sareng 60an kanggo ngamimitian prosés énjing Minggu</text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.067"> 50an sareng 60an kanggo ngamimitian prosés énjing Minggu sareng</text>
<text sub="clublinks" start="83.683" dur="0.167"> 50an sareng 60an kanggo ngamimitian prosés énjing Minggu sareng ku</text>
<text sub="clublinks" start="83.85" dur="0.067"> 50an sareng 60an kanggo ngamimitian prosés énjing énjing sareng ku énjing</text>
<text sub="clublinks" start="83.917" dur="0.3"> PROSES énjing-énjing sareng ku énjing</text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.1"> PROSES énjing-énjing sareng ku dinten sonten</text>
<text sub="clublinks" start="84.317" dur="0.067"> PROSES énjing-énjing sareng ku énjing sonten urang gé</text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.1"> PROSES énjing-énjing sareng ku énjing sonten urang kedah</text>
<text sub="clublinks" start="84.484" dur="2.936"> PROSES énjing-énjing sareng ku énjing sonten urang kedah NYRI</text>
<text sub="clublinks" start="87.42" dur="0.1"> PROSES énjing-énjing sareng ku énjing-énjing sonten urang kedah NYRI 84</text>
<text sub="clublinks" start="87.52" dur="0.067"> PROSES énjing-énjing sareng ku énjing sonten urang kedah NYRI 84 ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="87.587" dur="0.167"> SORE SARI KITU NYRI 84 ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="87.754" dur="0.067"> SORE SARI KUDU NYRI 84 ATAWA JADI</text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.066"> SORE SARI KITU NYRI 84 ATAWA KITU</text>
<text sub="clublinks" start="87.887" dur="0.134"> SORE SARI KITU NYRI 84 ATAWA KITU</text>
<text sub="clublinks" start="88.021" dur="0.1"> SELEPI KITA JADI NYRI 84 ATAWA JEUNG SAATNA</text>
<text sub="clublinks" start="88.121" dur="0.1"> SABUKU KUDU NYRI 84 ATAWA JEUNG DI Luhur gunung</text>
<text sub="clublinks" start="88.221" dur="0.1"> SELEPI KITU JADI NYRI 84 ATAWA JEUNG SAJALANNYA SAJAKNA</text>
<text sub="clublinks" start="88.321" dur="0.067"> SELEPI KITU JADI NYRI 84 ATAWA JEUNG SAÉNGNA LINGKUNG JAUH I</text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.2"> Janten di gunung saluhur kuring</text>
<text sub="clublinks" start="88.588" dur="0.133"> Janten di gunung saluhur ceuk kuring</text>
<text sub="clublinks" start="88.721" dur="0.067"> Janten di gunung luhur sapertos anu kuring nyarioskeun sakitar</text>
<text sub="clublinks" start="88.788" dur="0.1"> Janten di gunung luhur sapertos anu kuring nyarios sakitar 80.</text>
<text sub="clublinks" start="88.888" dur="0.167"> DIKASarkeun Sakitar 80.</text>
<text sub="clublinks" start="89.055" dur="0.1"> SAJA Kira-kira 80. WE</text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.067"> SAJA Kira-kira 80. KURING AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="89.222" dur="0.1"> SAJA Kira-kira 80. Urang bakal</text>
<text sub="clublinks" start="89.322" dur="0.134"> Kocapkeun Sakitar 80. Urang bakal diluhur</text>
<text sub="clublinks" start="89.456" dur="0.066"> SAJA Kira-kira 80. KITU BAKAL DI Luhureun HASIL</text>
<text sub="clublinks" start="89.522" dur="0.267"> URANG bakal diluhur alur</text>
<text sub="clublinks" start="89.789" dur="1.869"> Urang bakal di luhur jalan isukan</text>
<text sub="clublinks" start="91.658" dur="0.167"> Urang bakal di luhur jalan énjing sanaos</text>
<text sub="clublinks" start="91.825" dur="0.1"> Urang bakal di luhur jalan isukna sanaos éta</text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> Urang bakal di luhur jalan énjing sanaos éta bakal</text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> URANG SADAYANA DI Luhur ATAS PÉNÉS énjing sanaos éta tetep</text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.166"> Isukan sanaos éta tetep</text>
<text sub="clublinks" start="92.258" dur="0.034"> Isukan sanaos éta tetep</text>
<text sub="clublinks" start="92.292" dur="0.133"> Isukan sanaos tetep bakal A</text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="0.1"> Isukan sanaos bakal tetep PRETTY</text>
<text sub="clublinks" start="92.525" dur="0.067"> Isukan sanaos éta tetep bakal hadé rupa</text>
<text sub="clublinks" start="92.592" dur="0.167"> Isukan sanaos éta bakal tetep dinten anu hadé.</text>
<text sub="clublinks" start="92.759" dur="0.2"> Janten dinten anu hadé.</text>
<text sub="clublinks" start="92.959" dur="0.067"> Janten dinten anu hadé. Anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="93.026" dur="0.133"> Janten dinten anu hadé. MANGGA</text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.167"> Janten dinten anu hadé. ANJEUN BISA NYARIET</text>
<text sub="clublinks" start="93.326" dur="0.134"> Janten dinten anu hadé. Anjeun meureun aya bewara HUMIDITY</text>
<text sub="clublinks" start="93.46" dur="0.066"> Janten dinten anu hadé. ANJEUN BISA NGÉLÉNKEUN EDMING HUMIDIT</text>
<text sub="clublinks" start="93.526" dur="0.167"> ANJEUN BISA NGÉLÉNKEUN EDMING HUMIDIT</text>
<text sub="clublinks" start="93.693" dur="0.033"> Anjeun meureun aya bewara HUMIDITY EDPING UP</text>
<text sub="clublinks" start="93.726" dur="0.067"> ANJEUN BISA NGADÉNGÉKEUN HUMIDITAS NGEDIT A</text>
<text sub="clublinks" start="93.793" dur="0.067"> Anjeun meureun aya bewara HUMIDITY Editing nepi saeutik</text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.067"> ANJEUN BISA NGADÉNGÉKEUN HUMIDITAS NGEDIT SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="93.927" dur="0.066"> Anjeun meureun aya bewara HUMIDITY Editing hiji saeutik ku</text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.101"> ANJEUN BISA NGADÉNGÉKEUN HUMIDITAS NGADEGKEUN SIKIT KU AKHIR</text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.066"> Anjeun meureun aya bewara HUMIDITY Editing hiji saeutik ku Tungtung tina</text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="1.902"> ANJEUN AYA PERHATOSAN HUMIDITAS NGADEGKEUN SIKIT KU AKHIR THE</text>
<text sub="clublinks" start="96.062" dur="0.067"> ANJEUN AYA PERHATOSAN HUMIDITAS NGADEGKEUN SIKIT KU AKHIR DINA</text>
<text sub="clublinks" start="96.129" dur="0.233"> Ningkatkeun saeutik ku akhir poé</text>
<text sub="clublinks" start="96.362" dur="0.067"> NANGTUNG SIKIT KU AKHIR DINA ITU</text>
<text sub="clublinks" start="96.429" dur="0.034"> TUNGGAL SIKIT KU AKHIR DINA KUDU</text>
<text sub="clublinks" start="96.463" dur="0.066"> TUNGGAL SIKIT KU AKHIR DINA KUDU A</text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.134"> NANGTUNG SIKIT KU AKHIR DINA JADI BIT</text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.066"> NANGTUNG SIKIT KU AKHIR DINA JEUNG JADI PEMANAS BIT</text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.101"> NANGTUNG SIKIT KU AKHIR DINYA JADI JADI PANASAN BIT TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.066"> UP A bit ku akhir poé ieu bakal janten pemanas saeutik tapi urang bakal</text>
<text sub="clublinks" start="96.896" dur="0.234"> Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang bakal</text>
<text sub="clublinks" start="97.13" dur="0.1"> Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang tetep</text>
<text sub="clublinks" start="97.23" dur="0.1"> Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang masih gaduh</text>
<text sub="clublinks" start="97.33" dur="0.067"> Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang tetep bakal seueur</text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.167"> Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang masih gaduh seueur</text>
<text sub="clublinks" start="97.564" dur="0.066"> Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang tetep bakal gaduh sinar panonpoé</text>
<text sub="clublinks" start="97.63" dur="0.067"> Éta bakal janten pemanasan bit tapi urang tetep bakal gaduh sinar panonpoé sareng</text>
<text sub="clublinks" start="97.697" dur="0.234"> Masih gaduh sinar panonpoé sareng</text>
<text sub="clublinks" start="97.931" dur="0.066"> Masih gaduh sinar panonpoé JEUNG BENER</text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.134"> Masih gaduh sinar panonpoé réa sareng leres-leres na</text>
<text sub="clublinks" start="98.131" dur="0.1"> Masih gaduh sinar panonpoé sareng leres-leres kedahna</text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.1"> Masih gaduh sinar panonpoé réa sareng leres-leres kedahna tetep</text>
<text sub="clublinks" start="98.331" dur="2.002"> Masih gaduh sinar panonpoé sareng leres-leres kedahna tetep waé</text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.067"> Masih gaduh sinar panonpoé JEUNG BENERNA KUDU MASIH KUDU</text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="0.167"> BENER KUDU MASIH KUDU</text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.1"> BENER KUDU MASIH KUDU JADI A</text>
<text sub="clublinks" start="100.667" dur="0.167"> BENERNA KUDU MASIH JADI SANGET PISAN</text>
<text sub="clublinks" start="100.834" dur="0.1"> BENERNA KUDU MASIH JADI SANGGUNG PISAN</text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.066"> BENERNA KUDU MASIH JADI JADI PALSU PISAN PISAN</text>
<text sub="clublinks" start="101" dur="0.067"> BENERNA KUDU MASIH JADI JADI SENI PISAN PISAN</text>
<text sub="clublinks" start="101.067" dur="0.134"> BENERNA ITU KUDU MASIH JADI PALING PISAN SARI Dinten.</text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.2"> SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="101.401" dur="0.1"> SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan. NEUTEUP</text>
<text sub="clublinks" start="101.501" dur="0.133"> SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan. Katingali naon</text>
<text sub="clublinks" start="101.634" dur="0.1"> SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan. Katingali naon kajadian</text>
<text sub="clublinks" start="101.734" dur="0.101"> SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan. KITINGKEUN ANJEUN kajadian</text>
<text sub="clublinks" start="101.835" dur="0.066"> SANGKURNA PARIWISNA Dinten anu pikaresepeun pisan. Katingali naon anu lumangsung saatos éta</text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.234"> Katingali naon anu lumangsung saatos éta</text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.067"> KITINGKEUN naon anu lumangsung saatos Senén</text>
<text sub="clublinks" start="102.202" dur="0.133"> KITINGKEUN naon anu lumangsung saatos Senén JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.1"> KITINGKEUN naon anu lumangsung saatos senen sareng dinten salasa</text>
<text sub="clublinks" start="102.435" dur="2.136"> KITINGKEUN naon anu lumangsung saatos senen sareng dinten salasa urang</text>
<text sub="clublinks" start="104.571" dur="0.066"> KITINGKEUN naon anu lumangsung saatos Senén sareng dinten salasa urang jalan</text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.201"> Senen JEUNG Salasa Urang Jalan</text>
<text sub="clublinks" start="104.838" dur="0.066"> ISNIN JEUNG DASA SELASA Urang jalan</text>
<text sub="clublinks" start="104.904" dur="0.134"> Senen JEUNG Salasa Urang Jalan Ka</text>
<text sub="clublinks" start="105.038" dur="0.067"> Senen JEUNG Salasa Urang Jalan Ka Tengah</text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.066"> ISNIN JEUNG SENASA KAMI CARA KA TENGAH 80S</text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="0.1"> Senen JEUNG Salasa Urang Jalan Kana Tengah 80an JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="105.271" dur="0.067"> ISNIN JEUNG SENENG KAMI CARA KA TENGAH 80-an JEUNG TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.067"> ISNIN JEUNG SENASA KAMI CARA KA TENGAH 80-an JEUNG I</text>
<text sub="clublinks" start="105.405" dur="0.2"> Kana pertengahan taun 80an teras kuring</text>
<text sub="clublinks" start="105.605" dur="0.234"> Kana pertengahan taun 80an teras kuring gaduh</text>
<text sub="clublinks" start="105.839" dur="0.166"> Kana pertengahan taun 80an teras kuring ngagaduhan SUHU</text>
<text sub="clublinks" start="106.005" dur="0.067"> Kana pertengahan taun 80an teras kuring ngagaduhan téori kalayan pas</text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="0.234"> KUDU SUHU MUNGKIT</text>
<text sub="clublinks" start="106.306" dur="0.066"> GEUS SUHUR SAKUDU KITUAH</text>
<text sub="clublinks" start="106.372" dur="0.067"> Boga SUHU PROBABLY Kira-kira 85</text>
<text sub="clublinks" start="106.439" dur="2.636"> KUDU SUHU SADAYANA Kira-kira 85 ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.1"> KUDU SUHU PROBABLY Kira-kira 85 ATAWA 86</text>
<text sub="clublinks" start="109.175" dur="0.134"> Boga SUHU PROBABLY Kira-kira 85 ATAWA 86 KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.1"> Boga SUHU PROBABLY Kira-kira 85 ATAWA 86 KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="109.409" dur="0.067"> KUDU SUHU SADAYANA Kira-kira 85 ATAWA 86 SADayana Cara</text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="0.266"> Kira-kira 85 ATAWA 86 SADAYA JALAN</text>
<text sub="clublinks" start="109.742" dur="0.101"> Kira-kira 85 ATAWA 86 SADayana Cara Ngalangkungan</text>
<text sub="clublinks" start="109.843" dur="0.133"> Kira-kira 85 ATAWA 86 SADayana cara ngalangkungan ieu</text>
<text sub="clublinks" start="109.976" dur="0.167"> Kira-kira 85 ATAWA 86 SADayana Cara Ngalangkungan ieu</text>
<text sub="clublinks" start="110.143" dur="0.1"> Kira-kira 85 ATAWA 86 SADayana Cara Ngalangkungan Karyadi ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="110.243" dur="0.2"> Ngalangkungan Léngkah ieu Datang.</text>
<text sub="clublinks" start="110.443" dur="0.1"> Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="110.543" dur="0.034"> Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. Sareng Ngan</text>
<text sub="clublinks" start="110.577" dur="0.1"> Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. JEUNG Ngan pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="110.677" dur="0.066"> Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. JEUNG HANYA NINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.101"> Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. JEUNG HANYA NINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="110.844" dur="0.066"> Ngalangkungan Léngkah ieu Datang. JEUNG HANYA NINGALI ANJEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="110.91" dur="0.267"> JEUNG HANYA NINGALI ANJEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="111.177" dur="0.1"> JEUNG KUDU NÉTÉNANA HALAMAN ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="111.277" dur="0.134"> JEUNG HANYA NINGALI ANJEUN HUNGTUNG HASIL,</text>
<text sub="clublinks" start="111.411" dur="1.902"> JEUNG HANYA NINGALI ANJEUN HUNGJUNG ANJEUN, URANG</text>
<text sub="clublinks" start="113.313" dur="0.167"> JEUNG HANYA NINGALI ANJEUN HORA HASIL, urang TEU</text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="0.066"> JEUNG HANYA NINGALI ANJEUN HUTERNA, urang TEU TEU</text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.2"> Rata-rata luhur, urang moal teuing</text>
<text sub="clublinks" start="113.746" dur="0.101"> Rata-rata, urang tong jauh teuing</text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.166"> Rata-rata, urang tong jauh-jauh teuing</text>
<text sub="clublinks" start="114.013" dur="0.067"> Luhurna Luhur, Urang TEU KUDU JAUH NOVEMBER</text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="0.1"> RATA TINGGI, URANG TEU KUDU JAUH NOVEMBER AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="114.18" dur="0.067"> RATA TINGGI, URANG TEU KUDU JAUH NOVEMBER AYEUNA Nalika</text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.067"> Rata-rata, urang tong jauh ti Nopember ayeuna nalika</text>
<text sub="clublinks" start="114.314" dur="0.267"> JAUH NOVEMBER AYEUNA BARI THE</text>
<text sub="clublinks" start="114.581" dur="0.1"> JAUH DARI NOVEMBER AYEUNA BASA RATA</text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.066"> JAUH NOVEMA AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata</text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.067"> Jauh ti Nopémber AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata</text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="0.067"> Jauh ti Nopémber AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata aya di</text>
<text sub="clublinks" start="114.881" dur="2.703"> Jauh ti Nopémber AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata aya di</text>
<text sub="clublinks" start="117.584" dur="0.1"> Jauh ti Nopémber AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata aya dina 70an</text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.066"> Jauh ti Nopémber AYEUNA Nalika Rata-rata Rata-rata dina 70an Pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="117.75" dur="0.201"> Rata-rata luhur nyaéta dina 70an pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="117.951" dur="0.066"> Rata jangkungna aya dina 70an pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="118.017" dur="0.134"> Rata-rata luhurna aya dina 70an kanggo anu énggal</text>
<text sub="clublinks" start="118.151" dur="0.1"> Rata-rata luhurna aya dina 70an pikeun jalma-jalma anyar</text>
<text sub="clublinks" start="118.251" dur="0.1"> Rata-rata luhurna aya dina taun 70an kanggo daérah énggal.</text>
<text sub="clublinks" start="118.351" dur="0.3"> DAERAH BARU ORLEAN.</text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> DAERAH BARU ORLEAN. EVENTUALLY</text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="0.067"> DAERAH BARU ORLEAN. EVENTUALLL WE WELL</text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="0.1"> DAERAH BARU ORLEAN. EVENTUALLL WE WELL meunang</text>
<text sub="clublinks" start="118.918" dur="0.1"> DAERAH BARU ORLEAN. EVENTUALLL WE WELL INT</text>
<text sub="clublinks" start="119.018" dur="0.067"> DAERAH BARU ORLEAN. EVENTUALLL WE WELL TO INGKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="119.085" dur="0.234"> EVENTUALLL WE WELL TO INGKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="119.319" dur="0.1"> EVENTUALLly WE WELL TO IN THE RANGE</text>
<text sub="clublinks" start="119.419" dur="0.067"> EVENTUALLly WE WELL TO TO THE RANGE WHERE</text>
<text sub="clublinks" start="119.486" dur="0.133"> EVENTUALLL WE WELL TO TO THE RANGE WHERE OUR</text>
<text sub="clublinks" start="119.619" dur="2.436"> EVENTUALLL WE WELL TO TO THE RANGE WHERE THE AVERAGE URANG</text>
<text sub="clublinks" start="122.055" dur="0.167"> EVENTUALLL WE WELL TO THE TO THE RANGE WHERE OUR AVERAGE URANG</text>
<text sub="clublinks" start="122.222" dur="0.066"> EVENTUALLL WE WELL TO THE TO THE RANGE WHERE Our High AVERAGE IS</text>
<text sub="clublinks" start="122.288" dur="0.167"> Rarangkana dimana luhurna urang</text>
<text sub="clublinks" start="122.455" dur="0.067"> Rarangkén Dimana luhurna gunung urang aya</text>
<text sub="clublinks" start="122.522" dur="0.067"> Rarangkana dimana luhurna gunung urang aya di</text>
<text sub="clublinks" start="122.589" dur="0.066"> Rarangkana dimana luhurna urang aya dina anu handap</text>
<text sub="clublinks" start="122.655" dur="0.201"> RANGEUN DI mana Rata-rata urang aya dina taun 60-an.</text>
<text sub="clublinks" start="122.856" dur="0.2"> Dina taun 60an handap.</text>
<text sub="clublinks" start="123.056" dur="0.1"> Dina taun 60an handap. NU</text>
<text sub="clublinks" start="123.156" dur="0.133"> Dina taun 60an handap. Éta Ngan</text>
<text sub="clublinks" start="123.289" dur="0.1"> Dina taun 60an handap. ANJEUN HENTEU</text>
<text sub="clublinks" start="123.389" dur="0.101"> Dina taun 60an handap. ANJEUN TEU SORA</text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.066"> Dina taun 60an handap. ANJEUN TEU SORA BENER</text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.167"> ANJEUN TEU SORA BENER</text>
<text sub="clublinks" start="123.723" dur="0.1"> Éta HENTEU TEU SORA BENER DI</text>
<text sub="clublinks" start="123.823" dur="0.1"> Éta HENTEU TEU SORA BENER KANA</text>
<text sub="clublinks" start="123.923" dur="0.067"> Éta HENTEU TEU SORA BENER DI TITIK INI</text>
<text sub="clublinks" start="123.99" dur="0.067"> ANJEUN TEU SORA BENER DI TITIK INI</text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.1"> Éta HENTEU TEU SORA BENER DI TITIK INI</text>
<text sub="clublinks" start="124.157" dur="0.1"> ANJEUN TEU SORA BENER DI TITIK INI TAUN.</text>
<text sub="clublinks" start="124.257" dur="0.267"> Dina titik ieu taun.</text>
<text sub="clublinks" start="124.524" dur="0.1"> Dina titik ieu taun. INGET</text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="1.735"> Dina titik ieu taun. INGET ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="126.359" dur="0.1"> Dina titik ieu taun. ELINGKEUN beurat anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="126.459" dur="0.134"> Dina titik ieu taun. ELINGKEUN KAPAT BATAS anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="126.593" dur="0.066"> Dina titik ieu taun. ELINGKEUN KAPAT SABAT AND</text>
<text sub="clublinks" start="126.659" dur="0.234"> ELINGKEUN KAPAT SABAT AND</text>
<text sub="clublinks" start="126.893" dur="0.1"> ELINGKEUN KAPIT GAGAL ANDA</text>
<text sub="clublinks" start="126.993" dur="0.1"> INGET KA COAT SABAT JEUNG SAGALA SUKA</text>
<text sub="clublinks" start="127.093" dur="0.067"> INGET KA COAT SABAT JEUNG KITU SAGALA</text>
<text sub="clublinks" start="127.16" dur="0.1"> ELINGKEUN KAPIT GAGAL ANDA SAGALA SAKITU KITU</text>
<text sub="clublinks" start="127.26" dur="0.067"> INGET KOTA ANDA SAGALA SAGALA SUKA KITU KAMU HANJAL</text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.267"> Hal sapertos anu urang adil</text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.133"> Hal-hal sapertos urang ngan ukur henteu</text>
<text sub="clublinks" start="127.727" dur="0.1"> Hal-hal sapertos urang ngan ukur henteu peryogi</text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.067"> Hal-hal sapertos urang ngan ukur henteu peryogi aranjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.1"> Hal-hal sapertos urang ngan ukur henteu peryogi.</text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.2"> BISI BUTUH ANJEUN.</text>
<text sub="clublinks" start="128.194" dur="0.2"> BISI BUTUH ANJEUN. TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="128.394" dur="0.101"> BISI BUTUH ANJEUN. TAPI EVENTUALLY</text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.1"> BISI BUTUH ANJEUN. TAPI EVENTUALLY ITU</text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="2.135"> BISI BUTUH ANJEUN. TAPI EVENTUALLY WAKTU</text>
<text sub="clublinks" start="130.73" dur="0.067"> BISI BUTUH ANJEUN. TAPI EVENTUALLY WAKTU I</text>
<text sub="clublinks" start="130.797" dur="0.233"> TAPI EVENTUALLY WAKTU I</text>
<text sub="clublinks" start="131.03" dur="0.067"> TAPI EVENTUALLY WAKTU TIASA</text>
<text sub="clublinks" start="131.097" dur="0.1"> TAPI EVENTUALLY WAKTU TIASA JADI</text>
<text sub="clublinks" start="131.197" dur="0.034"> TAPI EVENTUALLY WAKTU NYAIRA JEUNG BAKAL</text>
<text sub="clublinks" start="131.231" dur="0.1"> TAPI EVENTUALLY WAKTU TIASA AKAL</text>
<text sub="clublinks" start="131.331" dur="0.1"> TAPI EVENTUALLY WAKTU NYAIRA JEUNG AKAL.</text>
<text sub="clublinks" start="131.431" dur="0.167"> Pikir bakal datang.</text>
<text sub="clublinks" start="131.598" dur="0.133"> Pikir bakal datang. URANG</text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.134"> Pikir bakal datang. URANG PIKIR</text>
<text sub="clublinks" start="131.865" dur="0.066"> Pikir bakal datang. URANG PIKIR NYARI</text>
<text sub="clublinks" start="131.931" dur="0.134"> Pikir bakal datang. URANG PIKIR NINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="0.133"> Pikir bakal datang. URANG PIKIR NINGALI THE</text>
<text sub="clublinks" start="132.198" dur="0.067"> Pikir bakal datang. URANG PIKIR NINGALI TROPIK</text>
<text sub="clublinks" start="132.265" dur="0.2"> URANG PIKIR NINGALI TROPIK</text>
<text sub="clublinks" start="132.465" dur="0.1"> URANG PIKIR NINGALI TROPIK ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.234"> URANG PIKIR NINGALI TROPIKNA MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="2.069"> URANG PIKIR NINGALI TROPIKNA MASIH KURANG</text>
<text sub="clublinks" start="134.868" dur="0.066"> URANG PIKIR NITONGOK TROPIKNA MASIH KANGSA NGADONGENG</text>
<text sub="clublinks" start="134.934" dur="0.234"> Masih teu aman ngawangkong</text>
<text sub="clublinks" start="135.168" dur="0.1"> Masih teu aman ngawangkong ngeunaan</text>
<text sub="clublinks" start="135.268" dur="0.067"> Masih teu aman nyarioskeun perkawis éta</text>
<text sub="clublinks" start="135.335" dur="0.066"> Masih teu aman nyarioskeun perkawis éta</text>
<text sub="clublinks" start="135.401" dur="0.067"> Masih teu aman nyarioskeun perkawis éta sapertos urang</text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.1"> Masih teu aman nyarioskeun perkawis éta nalika urang kéngingkeun</text>
<text sub="clublinks" start="135.568" dur="0.1"> Masih teu aman nyarioskeun perkawis éta nalika urang asup</text>
<text sub="clublinks" start="135.668" dur="0.067"> Masih teu aman nyarioskeun perkawis anu urang lebet kana</text>
<text sub="clublinks" start="135.735" dur="0.234"> Ngeunaan éta nalika urang asup kana</text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.1"> Ngeunaan éta nalika urang asup kana Kadua</text>
<text sub="clublinks" start="136.069" dur="0.067"> Ngeunaan éta nalika urang asup kana KALAPASAN KADUA</text>
<text sub="clublinks" start="136.136" dur="0.133"> Ngeunaan éta nalika urang asup kana sajumlah kadua</text>
<text sub="clublinks" start="136.269" dur="0.1"> Ngeunaan éta nalika urang asup kana sapasang detik OKTOBER.</text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.167"> SABAT KADUA OKTOBER.</text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.1"> SABAT KADUA OKTOBER. URANG</text>
<text sub="clublinks" start="136.636" dur="0.067"> SABAT KADUA OKTOBER. KAMI GADUH</text>
<text sub="clublinks" start="136.703" dur="2.536"> SABAT KADUA OKTOBER. URANG KUDU DUA</text>
<text sub="clublinks" start="139.239" dur="0.166"> SABAT KADUA OKTOBER. URANG GANDA dua titik</text>
<text sub="clublinks" start="139.405" dur="0.101"> SABAT KADUA OKTOBER. URANG BOGA DUA TITIK TEU AYA</text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.066"> SABAT KADUA OKTOBER. URANG BOGA DUA KOTA TIASA</text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.234"> URANG BOGA DUA KOTA TIASA</text>
<text sub="clublinks" start="139.806" dur="0.133"> URANG KUDU DUA KOTA TEU AYA</text>
<text sub="clublinks" start="139.939" dur="0.1"> URANG KUDU DUA KOTA TEU AYA NU PISANNA</text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.101"> URANG KUDU DUA KOTA TEU AYA ANU KITU KITU KITU</text>
<text sub="clublinks" start="140.14" dur="0.1"> URANG KUDU DUA KOTA TEU AYA ANU KITU KITU KITU KITU</text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.066"> URANG KUDU DUA KOTA TEU AYA NU KITU KITOSNA JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> KITU KITU KITU KITU</text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.1"> KITU KITU KITU KITU</text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.067"> KIEU KITU KITU NU KANGGO BAWA</text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.133"> KITU KITU KITU NU KANGGO NGANGGO ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.067"> KITU KITU KITU NU KANGGO MANGKITAN IMPAK</text>
<text sub="clublinks" start="140.84" dur="0.167"> Pikeun mawa pangaruh naon</text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.167"> Pikeun mawa pangaruh naon</text>
<text sub="clublinks" start="141.174" dur="0.1"> Pikeun mawa pangaruh naon ka LOUISIANA.</text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="0.2"> KA LOUISIANA.</text>
<text sub="clublinks" start="141.474" dur="2.136"> KA LOUISIANA. TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="143.61" dur="0.033"> KA LOUISIANA. TAPI NGAN</text>
<text sub="clublinks" start="143.643" dur="0.133"> KA LOUISIANA. Tapi ngan ukur pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.101"> KA LOUISIANA. TAPI NGAN SAUKUR NGOMONG</text>
<text sub="clublinks" start="143.877" dur="0.1"> KA LOUISIANA. TAPI HANYA NGALENGKEPAN perkawis</text>
<text sub="clublinks" start="143.977" dur="0.2"> KA LOUISIANA. TAPI HANYA NGALENGKEUN KANAJEUNG,</text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.2"> TAPI HANYA NGALENGKEUN KANAJEUNG,</text>
<text sub="clublinks" start="144.377" dur="0.067"> TAPI HANYA NGALENGKEPAKEUN SIEUN, IEU</text>
<text sub="clublinks" start="144.444" dur="0.067"> TAPI HANYA NGALENGKEPAKEUN TÉH, ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="144.511" dur="0.066"> TAPI HENTEU NU NGOMONGKEUN KITU, ANJEUN ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="144.577" dur="0.067"> TAPI HENTEU NGOMONGKEUN KITU, ANJEUN ANJEUN KITU</text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.067"> TAPI HENTEU NGADOMONG SANGKA, ANJEUN ANJEUN ANU KUDU DITINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.167"> TAPI HENTEU NU NGOMONGKEUN KITU, ANJEUN ANJEUN ANJEUN KUDU DITITÉLA KANA</text>
<text sub="clublinks" start="144.878" dur="0.066"> TAPI HANYA NGALENGKEUN KANA, ANJEUN ANJEUN BISA NINGALI JEUNG ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="144.944" dur="0.201"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA NITÉLA MANÉH</text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.066"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA DITITAPI KAPITON</text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.067"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA DITITANDA Upami NINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="145.278" dur="0.167"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA DITITÉP LAMUN ANJEUNNA</text>
<text sub="clublinks" start="145.445" dur="2.235"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA DITITÉP LAMUN NINGALI SATELIT</text>
<text sub="clublinks" start="147.68" dur="0.167"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA DITITAPI JEUNG ANJEUN GAMBAR SATELIT,</text>
<text sub="clublinks" start="147.847" dur="0.2"> Katingali GAMBAR SATELIT,</text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.167"> Katingali GAMBAR SATELIT, SABAT</text>
<text sub="clublinks" start="148.214" dur="0.1"> Katingali GAMBAR SATÉRIT, SABOTONG ROTASI</text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.167"> Katingali GAMBAR SATELIT, SABATU ROTASI DIDIEU</text>
<text sub="clublinks" start="148.481" dur="0.067"> Katingali GAMBAR SATELIT, SABATU ROTASI DIDIEU</text>
<text sub="clublinks" start="148.548" dur="0.167"> Sawatawis ROTASI DIDIEU</text>
<text sub="clublinks" start="148.715" dur="0.066"> Sababaraha ROTASI DIDIEU</text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.034"> Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="148.815" dur="0.067"> Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI A</text>
<text sub="clublinks" start="148.882" dur="0.066"> Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.1"> Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="149.048" dur="0.134"> Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI SIKIT KECAP</text>
<text sub="clublinks" start="149.182" dur="0.067"> Sawatawis ROTASI DIDIEU KANGGO NINGALI SIKIT KECIL KURING</text>
<text sub="clublinks" start="149.249" dur="0.2"> NINGALI SIKIT KECIL KURING</text>
<text sub="clublinks" start="149.449" dur="2.536"> NINGALI SIKIT KECIL SEKITARNA</text>
<text sub="clublinks" start="151.985" dur="0.167"> NINGALI SIKIT KECIL SEKARANG RENDAH</text>
<text sub="clublinks" start="152.152" dur="0.133"> NINGALI SIKIT KECIL KURING NU TEH TEH RENDAH</text>
<text sub="clublinks" start="152.285" dur="0.1"> NINGALI SIKIT KECIL SEKITAR PUSAT TEKANAN RENDAH</text>
<text sub="clublinks" start="152.385" dur="0.067"> NINGALI SIKIT KECIL SEKITAR PUSAT TEHIAH RENDAH NA</text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.2"> Éta Pusat Pencét Rendah Anu</text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="0.033"> Éta Pusat Pencét Lemah Anu Éta</text>
<text sub="clublinks" start="152.685" dur="0.067"> Éta Pusat Pencét Anu Rendah Anu A</text>
<text sub="clublinks" start="152.752" dur="0.167"> PUSAT TEKANAN RENDAH ANU TEU AYA</text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.067"> PUSAT TEKANAN RENDAH ANU TEU TROPIS</text>
<text sub="clublinks" start="152.986" dur="0.167"> PUSAT TEKANAN RENDAH ANJEUN BATUR TROPISI</text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.066"> PUSAT PRESSURE LOW NU TEU AYA TEH TEU TROPIS</text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.234"> Mangrupikeun tekanan anu handap tropis</text>
<text sub="clublinks" start="153.453" dur="0.1"> Mangrupikeun Puseur tekenan Lemah Tropis.</text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="2.636"> PUSAT</text>
<text sub="clublinks" start="156.189" dur="0.167"> PUSAT TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="156.356" dur="0.066"> PUSAT TAPI URANG</text>
<text sub="clublinks" start="156.422" dur="0.101"> PUSAT Tapi urang tiasa</text>
<text sub="clublinks" start="156.523" dur="0.133"> PUSAT Tapi urang tiasa ningali</text>
<text sub="clublinks" start="156.656" dur="0.167"> PUSAT Tapi urang tiasa ningali éta</text>
<text sub="clublinks" start="156.823" dur="0.067"> PUSAT Tapi urang tiasa ningali éta mungkin</text>
<text sub="clublinks" start="156.89" dur="0.267"> Tapi urang tiasa ningali éta mungkin</text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.1"> Tapi urang tiasa ningali éta ngembangkeun mungkin.</text>
<text sub="clublinks" start="157.257" dur="0.267"> Ngembangkeun.</text>
<text sub="clublinks" start="157.524" dur="0.033"> Ngembangkeun. AYA ANU</text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.1"> Ngembangkeun. AYA A</text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.133"> Ngembangkeun. AYA TINGGI</text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.067"> Ngembangkeun. Aya kasempetan anu luhur</text>
<text sub="clublinks" start="157.857" dur="0.1"> Ngembangkeun. Aya kasempetan luhur</text>
<text sub="clublinks" start="157.957" dur="0.067"> Ngembangkeun. Aya kasempetan anu luhur pikeun éta</text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="2.469"> Aya kasempetan anu luhur pikeun éta</text>
<text sub="clublinks" start="160.493" dur="0.067"> Aya kasempetan anu luhur pikeun kajadian éta</text>
<text sub="clublinks" start="160.56" dur="0.167"> Aya kasempetan anu luhur dina kajadian éta</text>
<text sub="clublinks" start="160.727" dur="0.1"> Aya kasempetan anu luhur dina kajadian éta</text>
<text sub="clublinks" start="160.827" dur="0.133"> Aya kasempetan anu luhur pikeun kajadian saterasna</text>
<text sub="clublinks" start="160.96" dur="0.1"> Aya kasempetan anu luhur kana kajadian dina pasangan anu salajengna</text>
<text sub="clublinks" start="161.06" dur="0.067"> Aya kasempetan anu luhur pikeun kajadian dina pasangan anu salajengna</text>
<text sub="clublinks" start="161.127" dur="0.2"> Kajadian dina pasangan anu salajengna tina</text>
<text sub="clublinks" start="161.327" dur="0.167"> Kajadian dina sababaraha dinten salajengna</text>
<text sub="clublinks" start="161.494" dur="0.067"> Kajadian dina sababaraha dinten anu salajengna</text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.167"> Kajadian dina sababaraha poé ka hareup ku</text>
<text sub="clublinks" start="161.728" dur="0.066"> Kajadian dina sababaraha poé payun kalayan mungkin ku Isukan</text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.067"> Kajadian dina sababaraha poé payun kalayan mungkin ku Isukan ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="161.861" dur="0.234"> Dinten Sugan ku énjing Atanapi</text>
<text sub="clublinks" start="162.095" dur="0.1"> Dinten Sugan ku Isukan Atan Senén.</text>
<text sub="clublinks" start="162.195" dur="0.2"> ISNIN.</text>
<text sub="clublinks" start="162.395" dur="0.1"> ISNIN. JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="162.495" dur="0.1"> ISNIN. JEUNG ANU</text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.067"> ISNIN. JEUNG ANU AKAN</text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.067"> ISNIN. JEUNG KITU AYA AKAL</text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="2.002"> ISNIN. JEUNG ANU BAKAL KITU</text>
<text sub="clublinks" start="164.731" dur="0.066"> ISNIN. JEUNG ANU KUDU NGARAN NGARAN</text>
<text sub="clublinks" start="164.797" dur="0.267"> JEUNG ANU KUDU NGARAN NGARAN</text>
<text sub="clublinks" start="165.064" dur="0.067"> JEUNG KITU AYA NGADIEUKEUN NGARAN EPSILON</text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="0.1"> Sareng Anu bakal kéngingkeun namina EPSILON JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="165.231" dur="0.067"> Sareng Anu bakal kéngingkeun nami EPSILON teras teras</text>
<text sub="clublinks" start="165.298" dur="0.1"> Sareng Anu bakal kéngingkeun nami EPSILON teras urang</text>
<text sub="clublinks" start="165.398" dur="0.1"> Sareng anu bakal kéngingkeun nami EPSILON teras urang masih</text>
<text sub="clublinks" start="165.498" dur="0.067"> Sareng Anu bakal kéngingkeun nami EPSILON teras urang masih gaduh</text>
<text sub="clublinks" start="165.565" dur="0.2"> EPSILON JEUNG KITU MASIH KAMI MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="165.765" dur="0.1"> EPSILON JEUNG KITU URANG MASIH KITU KIEU</text>
<text sub="clublinks" start="165.865" dur="0.1"> EPSILON JEUNG KITU URANG MASIH KITU BOGA SPOT INI</text>
<text sub="clublinks" start="165.965" dur="0.1"> EPSILON JEUNG KITU MASIH MASIH KITU KITU Ieu</text>
<text sub="clublinks" start="166.065" dur="0.167"> EPSILON JEUNG KITU MASIH MASIH KITU BOGA TITIK INI SIA KITU</text>
<text sub="clublinks" start="166.232" dur="0.067"> EPSILON JEUNG KITU MASIH MASIH KITU BOGA TITIK INI KITU LALAKON</text>
<text sub="clublinks" start="166.299" dur="0.167"> SPOT ieu anu urang nonton</text>
<text sub="clublinks" start="166.466" dur="0.067"> SPOT ieu anu urang nonton di</text>
<text sub="clublinks" start="166.533" dur="0.133"> SPOT ieu anu urang nonton di</text>
<text sub="clublinks" start="166.666" dur="2.336"> SPOT ieu anu urang nonton di beulah kulon</text>
<text sub="clublinks" start="169.002" dur="0.066"> SPOT ieu anu urang nonton di CARIBBIAN BARAT</text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.167"> SPOT ieu anu urang nonton di CARIBBAN Wétan tapi</text>
<text sub="clublinks" start="169.235" dur="0.067"> SPOT ieu anu urang nonton di CARIBBÉS Wétan tapi éta</text>
<text sub="clublinks" start="169.302" dur="0.234"> DI Wétan Karibia TAPI ITU</text>
<text sub="clublinks" start="169.536" dur="0.1"> DI KARIBBÉN Wétan tapi katingalina</text>
<text sub="clublinks" start="169.636" dur="0.1"> DI KARIBBÉN Wétan tapi katingalina</text>
<text sub="clublinks" start="169.736" dur="0.066"> DI KARIBBÉN WÉSÉNYA Tapi siga kitu</text>
<text sub="clublinks" start="169.802" dur="0.101"> DI KALIBAR BARAT TAPI KITU SIJINA</text>
<text sub="clublinks" start="169.903" dur="0.066"> DINA KARIBBÉN WÉSÉNYA TAPI KITU AING KITU SALAH</text>
<text sub="clublinks" start="169.969" dur="0.267"> Katingali ANJEUN KAHAYANG</text>
<text sub="clublinks" start="170.236" dur="0.067"> Sigana mah salasahijina bakal PROBABLY</text>
<text sub="clublinks" start="170.303" dur="0.133"> Sigana mah salasahijina bakal</text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.034"> Sigana mah salasahijina bakal dipandu</text>
<text sub="clublinks" start="170.47" dur="0.1"> Sigana mah salasahijina bakal dipandu</text>
<text sub="clublinks" start="170.57" dur="0.1"> Sigana mah salasahijina bakal dipandu ka</text>
<text sub="clublinks" start="170.67" dur="0.067"> Katingali ANJEUN BAKAL DIPITU KA BATUR</text>
<text sub="clublinks" start="170.737" dur="0.2"> BISA dipandu ka kaler</text>
<text sub="clublinks" start="170.937" dur="0.167"> BISA dipandu ka kaler JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="171.104" dur="0.1"> BISA dipandu ka kaler sareng kaler.</text>
<text sub="clublinks" start="171.204" dur="0.167"> JEUNG BATURUT.</text>
<text sub="clublinks" start="171.371" dur="0.1"> JEUNG BATURUT. JADI</text>
<text sub="clublinks" start="171.471" dur="0.033"> JEUNG BATURUT. JADI NGAN</text>
<text sub="clublinks" start="171.504" dur="1.635"> JEUNG BATURUT. JADI NGAN</text>
<text sub="clublinks" start="173.139" dur="0.167"> JEUNG BATURUT. JADI HENTEU MÉRÉ</text>
<text sub="clublinks" start="173.306" dur="0.067"> JEUNG BATURUT. JADI HENTEU MÉRÉ</text>
<text sub="clublinks" start="173.373" dur="0.1"> JEUNG BATURUT. JADI HENTEU MÉRÉ ANJEUN AN</text>
<text sub="clublinks" start="173.473" dur="0.167"> JEUNG BATURUT. JADI HENTEU MÉRÉKEUN Ideu Anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="173.64" dur="0.066"> JEUNG BATURUT. JADI HENTEU MÉRÉKEUN Ideu anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="173.706" dur="0.201"> JADI HENTEU MÉRÉKEUN Ideu anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="173.907" dur="0.066"> JADI HENTEU MÉRÉKEÉ Ideu Naon</text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="0.1"> JADI HENTEU MÉRÉKEUN KANA Ideu Naon Anu Urang</text>
<text sub="clublinks" start="174.073" dur="0.134"> JADI HENTEU MÉRÉKEUN KANA idé anu bisa urang tingali</text>
<text sub="clublinks" start="174.207" dur="0.1"> JADI HENTEU MÉRÉKEUN JEUNGI IDEA JEUNG KITU SANGKA DIRASA</text>
<text sub="clublinks" start="174.307" dur="0.067"> JADI HENTEU MÉRÉKEUN JEUNGI IDEA JEUNG KITU SANGKA DITANGGU JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="174.374" dur="0.066"> JADI HENTEU MÉRÉKEUN KANA Idea Naon anu Urang Perkawis Badé Sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="174.44" dur="0.201"> Naon anu urang ngarepkeun badé sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="174.641" dur="0.066"> Naon anu urang ngarepkeun badé sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="0.067"> Naon anu urang ngarepkeun jalan sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="174.774" dur="0.033"> Naon anu urang ngarepkeun jalan sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="174.807" dur="0.101"> Naon anu urang ngarepkeun jalan sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="174.908" dur="0.133"> Naon anu urang ngarepkeun bakal sadayana jalan ka hareup</text>
<text sub="clublinks" start="175.041" dur="0.067"> Naon anu urang ngarepkeun jalan sadayana ka minggu payun</text>
<text sub="clublinks" start="175.108" dur="2.335"> CARA KELUAR DENGAN MINGGU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.134"> CARA KELUARKEUN KA MINGGU MINGGU SUSUS</text>
<text sub="clublinks" start="177.577" dur="0.1"> CARA KELUARNA KEPADA SABASA MINGGU NEPISI</text>
<text sub="clublinks" start="177.677" dur="0.067"> CARA KELUAR DENGAN DARING MINGGU NEPISI DEUI MINGGU DENGAN</text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="0.1"> CARA KELUAR NINGGAL DINA WEEKEND DINA SÉDÉN SÉBÉNÉN DENGAN</text>
<text sub="clublinks" start="177.844" dur="0.167"> CARA KELUAR NINGGAL DINA WEEKEND SÉBUK SÉBÉS BERSAMA GFC</text>
<text sub="clublinks" start="178.011" dur="0.066"> CARA KELUAR NINGGAL DINA WEEKEND SÉBUS SÉBEL DENGAN MODEL GFC</text>
<text sub="clublinks" start="178.077" dur="0.201"> SÉSÉSÉNA SÉNÉNA JEUNG MODEL GFC</text>
<text sub="clublinks" start="178.278" dur="0.066"> DINA SÉSÉ SÉNÉNÉH JEUNG MODEL GFC DIDIEU</text>
<text sub="clublinks" start="178.344" dur="0.201"> DINA SÉSÉ SÉNÉÉNÉG JEUNG MODEL GFC DIDIEU</text>
<text sub="clublinks" start="178.545" dur="0.133"> DINA SÉSÉSÉNÉ SÉBÉRÉN JEUNG MODEL GFC DIDIEU SANGGAP</text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.067"> DINA SÉSÉ SÉNÉNÉH JEUNG MODEL GFC DIDIEU PÉNÉNGAL EPSILON</text>
<text sub="clublinks" start="178.745" dur="0.2"> DIDIEU EPSILON POTENSI</text>
<text sub="clublinks" start="178.945" dur="0.067"> DIDIEU ANJEUN EPSILON JENIS POTENSI</text>
<text sub="clublinks" start="179.012" dur="2.636"> DIDIEU SENI JENERA EPSILON</text>
<text sub="clublinks" start="181.648" dur="0.2"> DIDIEU SENI JENERA EPSILON HANYA</text>
<text sub="clublinks" start="181.848" dur="0.067"> DIDIEU SENI JENERA EPSILON HANI MUNG NYANA</text>
<text sub="clublinks" start="181.915" dur="0.066"> DIDIEU SENI JAUHAN EPSILON PUNGSA HENTEU HENTEU HENTEU</text>
<text sub="clublinks" start="181.981" dur="0.201"> Jinis HANYA NGARTI</text>
<text sub="clublinks" start="182.182" dur="0.066"> JENENGAN HANYA NGARTI DI DIEU</text>
<text sub="clublinks" start="182.248" dur="0.067"> Jinis HANYA NGARTI DI DIEU DI</text>
<text sub="clublinks" start="182.315" dur="0.167"> JENENG HANYA NGARTI DI ANU DI</text>
<text sub="clublinks" start="182.482" dur="0.067"> JENENGAN HANYA NGARTI DI ANU DI ATLANTIK</text>
<text sub="clublinks" start="182.549" dur="0.1"> JENENG HANYA NGARTI DI DIEU DI ATLANTIK JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="182.649" dur="0.066"> JENENGAN HANYA NGARTI DI DIEU DENGAN ATLANTIK JEUNG KULU</text>
<text sub="clublinks" start="182.715" dur="0.201"> DIDIEU DI ATLANTIK JEUNG TULUU</text>
<text sub="clublinks" start="182.916" dur="0.2"> DIDIEU DI ATLANTIK JEUNG DIDIEU</text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="2.836"> DIDIEU DINA ATLANTIK JEUNG DIDIEU DI POTENSI</text>
<text sub="clublinks" start="185.952" dur="0.1"> DIDIEU DINA ATLANTIK JEUNG DIDIEU DIKUMUMNA BISA</text>
<text sub="clublinks" start="186.052" dur="0.167"> DIDIEU DINA ATLANTIK JEUNG DIDIEU DIKUMUMNA MUNGKIN</text>
<text sub="clublinks" start="186.219" dur="0.067"> DIDIEU DINA ATLANTIK JEUNG DIDIEU DIKUMUMI JADI BISA NAON</text>
<text sub="clublinks" start="186.286" dur="0.2"> DIDIEU POTENSI BISA JADI NAON</text>
<text sub="clublinks" start="186.486" dur="0.2"> DIDIEU POTENSI BISA JADI kumaha</text>
<text sub="clublinks" start="186.686" dur="0.133"> DIDIEU POTENSI BISA Janten naon anu tiasa disatana</text>
<text sub="clublinks" start="186.819" dur="0.167"> DIDIEU POTENSI BISA Janten naon anu tiasa dijantenkeun sacara EVENTUALL</text>
<text sub="clublinks" start="186.986" dur="0.067"> DIDIEU POTENSI BISA Janten Naon anu Tiasa Janten Tropis</text>
<text sub="clublinks" start="187.053" dur="0.234"> MUNGKIN ETA JADI TROPIS</text>
<text sub="clublinks" start="187.287" dur="0.1"> MUNGKIN ETA JADI ACARA TROPIS</text>
<text sub="clublinks" start="187.387" dur="0.1"> MUNGKIN JADI EVENTUALLE JADI TRORMIS TROPIS ZETA.</text>
<text sub="clublinks" start="187.487" dur="0.167"> BERSIH ZETA.</text>
<text sub="clublinks" start="187.654" dur="0.1"> BERSIH ZETA. URANG</text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.066"> BERSIH ZETA. KAMI BAKAL</text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.067"> BERSIH ZETA. URANG TINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.067"> BERSIH ZETA. Urang bakal ningali IF</text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="2.135"> BERSIH ZETA. Urang bakal ningali lamun éta</text>
<text sub="clublinks" start="190.089" dur="0.167"> BERSIH ZETA. Urang bakal ningali upami ngembangkeun</text>
<text sub="clublinks" start="190.256" dur="0.067"> BERSIH ZETA. Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi</text>
<text sub="clublinks" start="190.323" dur="0.2"> Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi</text>
<text sub="clublinks" start="190.523" dur="0.1"> Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu</text>
<text sub="clublinks" start="190.623" dur="0.067"> Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu leres</text>
<text sub="clublinks" start="190.69" dur="0.067"> Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu leres ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.133"> Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu leres ayeuna teh</text>
<text sub="clublinks" start="190.89" dur="0.067"> Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu leres ayeuna kasempetan</text>
<text sub="clublinks" start="190.957" dur="0.067"> Urang bakal ningali upami ngembangkeun atanapi henteu leres ayeuna kasempetan di</text>
<text sub="clublinks" start="191.024" dur="0.2"> TEU Bener Ayeuna kasempetan di</text>
<text sub="clublinks" start="191.224" dur="0.1"> HENTEU AYEUNA kasempetan dina lima</text>
<text sub="clublinks" start="191.324" dur="0.067"> TEU Bener ayeuna kasempetan dina lima dinten</text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.066"> HENTEU AYEUNA AYEUNA kasempetan dina lima dinten sapertos kitu</text>
<text sub="clublinks" start="191.457" dur="0.067"> HENTEU AYEUNA AYEUNA kasempetan dina lima dinten sapertos anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="191.524" dur="0.067"> HENTEU AYEUNA kasempetan dina lima dinten sapertos anjeun ningali</text>
<text sub="clublinks" start="191.591" dur="0.1"> HENTEU AYEUNA AYEUNA kasempetan dina lima dinten siga anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="191.691" dur="0.067"> HENTEU AYEUNA kasempetan dina lima poé siga anjeun masih kénéh</text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="2.636"> Lima Poe Sapertos Anu Masih Masih</text>
<text sub="clublinks" start="194.394" dur="0.1"> LIMA Dinten NU NU DITEMANG MASIH KURANG</text>
<text sub="clublinks" start="194.494" dur="0.133"> LIMA Dinten NU NU DITEMPO MASIH KURANG TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="194.627" dur="0.1"> LIMA Dinten NU NU DITEMANG MASIH KURANG TAPI KU</text>
<text sub="clublinks" start="194.727" dur="0.134"> LIMA Dinten NU NU DITEMANG MASIH KURING TAPI KU SÉJÉNA</text>
<text sub="clublinks" start="194.861" dur="0.1"> LIMA Dinten NU NU DITEMPO MASIH KURANG TAPI DENGAN MINGGU SADAPE</text>
<text sub="clublinks" start="194.961" dur="0.067"> LIMA Dinten NU NU DITEMANG MASIH KURANG TAPI DENGAN SADAYEUN SADAYANA KITU</text>
<text sub="clublinks" start="195.028" dur="0.2"> RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SUNDAY KITU KITU</text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.133"> RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SUNDAY KITU KITU KITUAT</text>
<text sub="clublinks" start="195.361" dur="0.1"> RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SADAYEUN DEUI KITU NINGALI NAHA</text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.067"> RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SADAYEUN KITU KITU NINGALI NANAON</text>
<text sub="clublinks" start="195.528" dur="0.1"> RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SADAPEUN KITU KUDU NEMPO NAON AYA</text>
<text sub="clublinks" start="195.628" dur="0.067"> RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SADAYEUN KITU KITU NINGALI NU KURANG</text>
<text sub="clublinks" start="195.695" dur="0.067"> RENDAH TAPI DENGAN MINGGU SADAYEUN KITU KITU NINGALI NAHA SAKITU RENDAH</text>
<text sub="clublinks" start="195.762" dur="0.267"> Katingali naha aya anu handap</text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.133"> Tingali naha aya sababaraha tekanan anu handap,</text>
<text sub="clublinks" start="196.162" dur="0.034"> Tingali naha aya sababaraha tekanan anu handap, MUNGKIN</text>
<text sub="clublinks" start="196.196" dur="2.435"> Tingali naha aya sababaraha tekanan anu handap, MUNGKIN A</text>
<text sub="clublinks" start="198.631" dur="0.067"> Tingali naha aya sababaraha tekanan anu handap, panginten TROPISIK</text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.234"> TEKANAN, MUNGKIN TROPIKAL</text>
<text sub="clublinks" start="198.932" dur="0.1"> TEKANAN, MUNGKIN BENTUK TROPIS</text>
<text sub="clublinks" start="199.032" dur="0.033"> TEKANAN, MUNGKIN JENIS TROPISIA ZETA</text>
<text sub="clublinks" start="199.065" dur="0.167"> TEKANAN, MUNGKIN JENIS TROPIKAL ZETA A</text>
<text sub="clublinks" start="199.232" dur="0.067"> TEKANAN, MUNGKIN SUMBER TROPIS ZETA TROPISI</text>
<text sub="clublinks" start="199.299" dur="0.3"> NYERI ZETA TROPISI</text>
<text sub="clublinks" start="199.599" dur="0.167"> STORM ZETA DEPRESSION TROPISIK</text>
<text sub="clublinks" start="199.766" dur="0.1"> NYERI ZETA DEPRESI TROPISIK SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="199.866" dur="0.1"> SUMBANG ZETA DEPRESI TROPISIK SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="199.966" dur="0.067"> SUMBANG ZETA DEPRESI TROPISIK KUMAHA DEUI CUBA</text>
<text sub="clublinks" start="200.033" dur="0.167"> Déprési di mana waé caket CUBA</text>
<text sub="clublinks" start="200.2" dur="0.066"> Déprési di mana waé caket CUBA ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="200.266" dur="2.636"> Déprési di mana waé caket Cube atanapi anu</text>
<text sub="clublinks" start="202.902" dur="0.1"> Déprési di mana waé caket CUBA ATAWA BAHAMAS</text>
<text sub="clublinks" start="203.002" dur="0.134"> Déprési di mana waé caket CUBA ATAWA BAHAMAS Éta</text>
<text sub="clublinks" start="203.136" dur="0.133"> Déprési di mana waé caket CUBA ATAWA BAHAMAS anu tiasa</text>
<text sub="clublinks" start="203.269" dur="0.067"> Déprési di mana waé caket CUBA ATAWA BAHAMAS anu MASIH MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="203.336" dur="0.234"> ATAWA BAHAMAS anu TEU MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="203.57" dur="0.033"> ATAWA BAHAMAS anu MASIH MASIH ROBAH</text>
<text sub="clublinks" start="203.603" dur="0.067"> ATAWA BAHAMAS anu MASIH MASIH ROBAH A</text>
<text sub="clublinks" start="203.67" dur="0.1"> Atanapi BAHAMAS anu masih tiasa ngarobih sakedik.</text>
<text sub="clublinks" start="203.77" dur="0.2"> Ngarobih bitis.</text>
<text sub="clublinks" start="203.97" dur="0.067"> Ngarobih bitis. TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="204.037" dur="0.1"> Ngarobih bitis. TAPI AT</text>
<text sub="clublinks" start="204.137" dur="0.1"> Ngarobih bitis. Tapi dina ieu</text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.133"> Ngarobih bitis. Tapi dina titik ieu</text>
<text sub="clublinks" start="204.37" dur="0.067"> Ngarobih bitis. Tapi dina titik ieu teu nanaon</text>
<text sub="clublinks" start="204.437" dur="0.234"> Tapi dina titik ieu teu nanaon</text>
<text sub="clublinks" start="204.671" dur="0.066"> Tapi dina poin ieu henteu leres-leres</text>
<text sub="clublinks" start="204.737" dur="0.201"> Tapi dina poin ieu teu aya anu leres</text>
<text sub="clublinks" start="204.938" dur="0.066"> Tapi dina titik ieu teu aya anu bener-bener ngancem</text>
<text sub="clublinks" start="205.004" dur="0.1"> Tapi dina poin ieu teu aya anu bener-bener ngancem urang.</text>
<text sub="clublinks" start="205.104" dur="0.234"> Bener-bener ngancam ka urang.</text>
<text sub="clublinks" start="205.338" dur="1.869"> Bener-bener ngancam ka urang. HATUR NUHUN</text>
<text sub="clublinks" start="207.207" dur="0.066"> Bener-bener ngancam ka urang. HATUR NUHUN GUSTI</text>
<text sub="clublinks" start="207.273" dur="0.1"> Bener-bener ngancam ka urang. HATUR NUHUN KA URANG</text>
<text sub="clublinks" start="207.373" dur="0.167"> Bener-bener ngancam ka urang. HATUR NU BAGJA TUJUH TUJUH</text>
<text sub="clublinks" start="207.54" dur="0.067"> Bener-bener ngancam ka urang. HATUR NU KASIH DUA PITU</text>
<text sub="clublinks" start="207.607" dur="0.267"> HATUR NU KASIH DUA PITU</text>
<text sub="clublinks" start="207.874" dur="0.067"> HATUR NU KASIH DULU KAMI TUJUAN PITUDU</text>
<text sub="clublinks" start="207.941" dur="0.133"> HATUR NUHUN KAMI TUJU PITUJU HARI Ramalan Nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="208.074" dur="0.067"> HATUR NU KASINGKATAN Tujuh Poe Dinten Prakiraan Tembongkeun</text>
<text sub="clublinks" start="208.141" dur="0.067"> HATUR NUHUN KAMI TUJU PITUJU HARI NGADILAKAN URANG</text>
<text sub="clublinks" start="208.208" dur="0.333"> Ramalan Tembongkeun Kami</text>
<text sub="clublinks" start="208.541" dur="0.134"> Ramalan Tembongkeun TEMPERATUR KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="208.675" dur="0.066"> Ramalan Tembongkeun TEMPERATUR KAMI NINGGAL</text>
<text sub="clublinks" start="208.741" dur="0.067"> Ramalan Nunjukeun TEMPERATUR KAMI NINGGAL DI</text>
<text sub="clublinks" start="208.808" dur="0.067"> Ramalan Nunjukeun TEMPERATUR KAMI NINGGAL DI</text>
<text sub="clublinks" start="208.875" dur="0.067"> Ramalan Nunjukeun TEMPERATUR KAMI NINGGAL DINA 80AN</text>
<text sub="clublinks" start="208.942" dur="0.2"> SUHU cicing di taun 80-an</text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> SUHU cicing di taun 80an sareng</text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="2.135"> SUHU cicing di taun 80-an sareng hiji</text>
<text sub="clublinks" start="211.344" dur="0.133"> SUHU NINGGAL DINA 80AN JEUNG SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="211.477" dur="0.067"> SUHU cicing di taun 80an sareng jangkung alit</text>