Selasa esuk nganyari Tropika: Topan Sally njaga kekuwatan ing Teluk Meksiko subtitles

IT IT BALIK IT BALIK TO BALIK KANGGO BALIK KANGGO KABEH BALIK KANGGO KABEH BALIK KANGGO KABEH STUDIO. BALIK KANGGO KABEH STUDIO. KABEH BALIK KANGGO KABEH STUDIO. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. Matur Nuwun KABEH KANGGO. Matur Nuwun KABEH KANGGO. Matur nuwun sanget KABEH KANGGO. Matur nuwun sanget, KABEH KANGGO. Matur nuwun sanget, DUKE. Matur nuwun sanget, DUKE. Matur nuwun sanget, DUKE. YES, Matur nuwun sanget, DUKE. YA, KANGGO Matur nuwun sanget, DUKE. YA, KANGGO Matur nuwun sanget, DUKE. YA, KANGGO KACIL Matur nuwun sanget, DUKE. YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. Matur Nuwun YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. Matur Nuwun YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. Matur nuwun YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. Matur nuwun sanget YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. Matur nuwun sanget Matur nuwun sanget Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngresiki. CLARIFYING. CLARIFYING. KABEH CLARIFYING. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. Ayo Ayo KABEH KANGGO. Ayo Ayo KABEH KANGGO. AYO GAMPANG KABEH KANGGO. AYO GAMPANG KABEH KANGGO. AYO GAMPANG BAYAR KABEH KANGGO. AYO GAMPANG GOLEK BAYAR SAIKI KABEH KANGGO. AYO GAMPANG GOLEK BAYAR SAIKI AYO GAMPANG GOLEK BAYAR SAIKI AYO GAMPANG GOLEK BAYAR SAIKI Aku percaya Ayo GET TO PAYUNG SAIKI Aku percaya lan AYO KANGGO NGGO BAYAR SAIKI Aku percaya lan priksa AYO BISA KANGGO BAYAR SAIKI Aku percaya lan priksa Ayo Ayo kebayar mbayar saiki aku pretyaya lan mriksa metu Pracaya lan Priksa Pracaya lan priksa paling anyar Pracaya lan mriksa paling anyar karo Pracaya lan priksa paling anyar karo HURRICANE Pracaya lan priksa paling anyar karo HURRICANE SALLY. TERBARU KANG CURU CUKA. TERBARU KANG CURU CUKA. >> TERBARU KANG CURU CUKA. >> Ya, TERBARU KANG CURU CUKA. >> YA, KITA TERBARU KANG CURU CUKA. >> YA, KAMU NGARAS TERBARU KANG CURU CUKA. >> YESAH, KITA BISA GOLEK TERBARU KANG CURU CUKA. >> YA, KAMU KANE NGANGGO TERBARU KANG CURU CUKA. >> YA, KITA KANJUNG WIS 7:00 >> YA, KITA KANJUNG WIS 7:00 >> YA, KAMU KUDU MAJU 7:00 WIB >> YA, KITA BARU NANGGO PILIHAN 7:00 WIB >> YA, KITA BARU NANGGO PILIHAN 7:00 WIB ING >> YA, KITA BARU NANGGO PILIHAN 7:00 AM ING LAN >> YA, KITA BARU NANGGO PILIHAN 7:00 AM LAN NO >> YA, KITA BARU NANGGO PILIHAN 7:00 AM LAN BESAR AM UPDATE ING TANPA BESAR AM UPDATE lan ora ana pangowahan gedhe AM UPDATE lan ora ana owah-owahan gedhe ing kene. Owah-owahan ing kene. Owah-owahan ing kene. Kita wis Owah-owahan ing kene. Kita wis entuk Owah-owahan ing kene. Kita bakal menang Owah-owahan ing kene. Kita wis entuk kemenangan Owah-owahan ing kene. Kita bakal entuk kemenangan ing Owah-owahan ing kene. Kita bakal entuk kemenangan ing umur 85 taun Kita bakal entuk kemenangan ing umur 85 taun Kita bakal entuk kemenangan ing umur 85 taun. . . Dadi . Dadi sing . Dadi sing nyekel . Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KANGGO Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KUDU MASIH Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KENEH MASIH Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KENEH MASIH jam 1 Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KUDU MASIH JAMU 1 0 Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KUDU MASIH JAMU 1 0 5. KUDU MASIH JAMU 1 0 5. KUDU MASIH JAMU 1 0 5. THE KUDU MASIH JAMU 1 0 5. GERAK KENEH MASIH jam 1 0 5. GERAK ORA GAMPANG KUDU MASIH JAM 1 0 5. GERAK ORA GANTI GERAK ORA GANTI GERAK ORA GANTI KECUALI GERAK ORA GANTI KECUALI GERAK ORA GANTI KECUILAN GERAK ORA GANTI KECUALI KANG Duwe GERAK ORA GANTI KECUILAN KANGGO PALING Luwih akeh GERAK ORA GANTI KECUILAN KANGGO PALING APIK GERAK ORA GANTI KECUALI KANGGO PALING A KECIL KANGGO NGANGGO Luwih Saka A KECIL KANGGO NGANGGO LORI UTAMA KECUILA KANGGO NGGOLEKI ORA LOBA UTAMA KECUALI KANGGO Duwe gerakan sing luwih UTAWA KECUALI KANGGO Duwe Obahe Luwih Saka Ngene GERAK NORTHWEST KENE GERAK NORTHWEST KENE GERAK NORTHWEST KENE KUMEN GERAK NORTHWEST APA WI WIWEN UTAWA GERAK NORTHWEST Dene WULI UTAWA WULAN GERAK NORTHWEST Dene WULI UTAWA WULAN, nanging sejatine WIS paling sisih lor nanging ana WIS paling sisih lor nanging angel WIS paling sisih lor nanging isih angel WIS paling sisih lor nanging isih angel WIS paling sisih lor nanging pancen angel obah. SING PALING GOLEK. SING PALING GOLEK. IKU SING PALING GOLEK. IKU ASAS SING PALING GOLEK. STATIONARY DASAR. STATIONARY DASAR. STATIONARY DASAR. THE STATIONARY DASAR. TEKANE STATIONARY DASAR. TEKANE BISA STATIONARY DASAR. TEKANE DIDUTUT STATIONARY DASAR. TEKANE DIDUTUT 1 TEKANE DIDUTUT 1 TEKANE MATI TUTUP 1 MILLIBAR TEKANE MATI TUTUP 1 MILLIBAR Dadi PRESSURE MATI MILLIBAR 1 MUNI PRESSURE MATI 1 MILLIBAR MUNG KANGGO PRESSURE MATI 1 MILIBAR ORA BISA PRESSURE MATI 1 MILLIBAR Dadi ORA GOLEK MILLIBAR Dadi ORA GOLEK MILIBAR IKI ORA GAMPAK LEMAK. LEMAH. LEMAH. IKU LEMAH. Boten LEMAH. ORA GOLEK LEMAH. Pancen ora kuat nguatake Pancen ora kuat nguatake Pancen ora kuat nguatake. . . IKU . IKI WIS . IKI KECIL LANGSUNG . IKI KECIL LANGSUNG . IKI KECIL NYANGET IKI KECIL NYANGET IKI KECIL LANGSUNG NYANGET IKI KECIL NGANGGO LANGGUH LAN IKI KECIL NGANGGO LANGSUNG LAN IKI IKI KANG IKI KANGGO NGANGGO LANGSUNG LAN IKI IKI KANGGO JENENG NGANGGO LANGSUNG LAN IKI KITA STEADY LAN KANGGO KITA STEADY LAN KANGGO INGKANG GOLEK STEADY LAN KANGGO INGKANG GOLEK STEADY LAN KANGGO INGKANG Katon STEADY LAN KANGGO INGKANG KANGGO Deleng STEADY LAN KANGGO INGKANG KANGGO Deleng Kaya Kuwi STEADY LAN KANGGO INGKANG KANGGO Deleng Kaya Dhewe NGarep-arep Katon Katon NGarep-arep bisa ndeleng kaya sing kita lakoni NGarep-arep bisa ndeleng kaya sing kita lakoni NGarep-arep KANGGO KANGGO LAKU ING NGALAMI NGarep-arep KANGGO KANGGO MBADHAK ING ATUR Saindhenging pangeling saka Saindhenging pangeling-eling dina iki. Dino iki Dino iki Kowe Dino iki Sampeyan BISA Dino iki Sampeyan bisa ndeleng Dino iki Sampeyan bisa ndeleng ing kana Dino iki Sampeyan bisa ndeleng ana Dino iki Sampeyan bisa ndeleng ing kono Sampeyan bisa ndeleng ing kono Sampeyan bisa ndeleng ana banjir bandhang Sampeyan bisa ndeleng ing kono Watches Banjir Aliran Sampeyan bisa ndeleng ing kono banjir bandhang KANGGO KANGGO Katon ANA WARNA BUNGA BUNJUT KANGGO KANGGO Katon ING SENI BANJIR BUNGA KANGGO DIBATAK TAMPILAN BANYU WES BENEH TAMPILAN BANYU WIS KANGGO TAMPILAN BANYU KANGGO DIBatalake Kanggo Kidul Kidul TAMPILAN BANYU WES BENEH KANGGO LOUISIANA Kidul. KANGGO LOUISIANA Kidul. KANGGO LOUISIANA Kidul. MASIH KANGGO LOUISIANA Kidul. MASIH Duwe KANGGO LOUISIANA Kidul. Isih duwe KANGGO LOUISIANA Kidul. MASIH KANGGO FLASH KANGGO LOUISIANA Kidul. MASIH KANGGO NGALAMI BODO MASIH KANGGO NGALAMI BODO MASIH KANGGO WONTEN BANJIR BUNGA MASIH KANGGO DILADHAK BANJIR BUNGA TETAPI NGADI WILAN BANJUT BUNGA SELATAN MASIH KANGGO NGADI BANJIRAN BANJUT BANYAK KANG MISSISSIPPI SELATAN TETAPI NGADI WANITA BANJUT BUNGA KANGGO MISSISSIPPI Kidul lan Watch kanggo MISSISPIPI Kidul lan Watch Watch MISSISPIPI Kidul lan saiki Watch kanggo MISSISPIPI Kidul lan saiki saka Watch Watch MISSISPIPI Kidul lan saiki Watch Watch MISISISIPPI Kidul lan saiki bakal ditindakake Watch Watch MISSISPIPI Kidul lan saiki arep dikunjungi Watch Watch MISISISIPPI Kidul lan saiki bakal ditindakake Watch Watch MISISISIPPI Kidul lan saiki bakal aktif Saiki mesthi bakal aktif SAIKI KURSUS INGGI APIK SAIKI KURSUS INGGI SILAK KAPING Saiki mesthi bakal ana ing sisih masing-masing Saiki mesthi bakal ana ing saben sisi Saiki mesthi bakal ana ing sisih liyane SAIKI KURSUS BISA NGANGGO SISI KANGGO WIS Saben sisi gaweyan rampung SETIAP SISI WUJUD ING KENE Saben sisi gaya ing kene SAKING SEPANJANG RUANG LAMPU ING ING FLORIDA Saben sisi gaweyan ing kene ing FLORIDA lan SAKING SIRI WUJUD ING KANG SAIKI ING FLORIDA LAN ING WIS ING KENE ING FLORIDA LAN KANGGO ING kene ing FLORIDA LAN ING ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. IKU ALABAMA. IKI WI WIS ALABAMA. IKU KANG KENE ALABAMA. ING KANGGO KANGGO ALABAMA. IKU KANG KENE A ALABAMA. IKI KANA KANGGO BARU IKI KANA KANGGO BARU IKI KANA KANGGO TORNADO BARU IKI KANA KANGGO WONTEN TORNADO BARU IKI KANA KANGGO NIKONI TORNADO BARU IKI KANA KANGGO WONTEN TORNADO BARU IKI KANA KANGGO WONTEN TORNADO BARU sing NGANTI TONTON TORNADO KANGGO NGANGGO TONTON TORNADO KANGGO AKHIR AKHIR TONTON TORNADO KANGGO INGGRIS TONTON TORNADO KANGGO INGGRIS ING SAIKI. Pungkasan ing dina iki. Pungkasan ing dina iki. Dadi Pungkasan ing dina iki. Dadi WE Pungkasan ing dina iki. Dadi KITA ORA Pungkasan ing dina iki. Dadi KITA ORA Bener Pungkasan ing dina iki. Dadi, awake dhewe pancen ora ngarep-arep Pungkasan ing dina iki. Dadi, awake dhewe pancen ora ngarep-arep Dadi, awake dhewe pancen ora ngarep-arep Dadi KITA BENAR-BENAR NGARASA MASALAH Dadi, kita pancen ora ngarep-arep masalah kasebut ing kene. MASALAH ING KENE. MASALAH ING KENE. INGKANG MASALAH ING KENE. ANA MASALAH ING KENE. ANA A MASALAH ING KENE. ANA KANG LIVE MASALAH ING KENE. ANA RADAR LANGSUNG MASALAH ING KENE. ANA KANGGO RADAR LANGSUNG MASALAH ING KENE. ANA KANGGO RADAR LANGSUNG A ANA KANGGO RADAR LANGSUNG A ANA RADAR LIVE KANGGO KITONI KECIL ANA RADAR LANGSUNG KANGGO KITOKI Sithik ANA RADAR LANGSUNG KANGGO Katon PENUTUP BIT SIKIT. TUTUP BIT SIKIT. TUTUP BIT SIKIT. Kowe TUTUP BIT SIKIT. Sampeyan BISA TUTUP BIT SIKIT. Sampeyan bisa ndeleng TUTUP BIT SIKIT. Sampeyan bisa ndeleng ing kana TUTUP BIT SIKIT. Sampeyan bisa ndeleng ana sing ana TUTUP BIT SIKIT. Sampeyan bisa ndeleng ana sing duwe Sampeyan bisa ndeleng ana sing duwe Sampeyan bisa ndeleng ana sing metu Sampeyan bisa ndeleng ana mripat sing luwih apik Sampeyan bisa ndeleng ing kana ana tembok mata sing luwih dhuwur Sampeyan bisa ndeleng ing kene ana tembok sing luwih dhuwur Sampeyan bisa ndeleng ing kene ana tembok mata sing luwih dhuwur Sampeyan bisa ndeleng ing kene ana tembok mata sing luwih gedhe ing pusat WALL MATA LUAR PUSAT WALL MATA LUWIH PUSAT ING KENE WALL EYE LUWIH ING PUSAT INGNI Cobaan WALL EYE OUTER ING CENTER INI NYOBA WALL EYE OUTER ING CENTER ING ING KUNCI GOLEK WALL EYE OUTER ING CENTER ING ING KUNCI KANGGO GAMPANG WALL MATA LUWIH ING PUSAT INGKANG NYOBA KANGGO GOLEKE GOLONG ING KENE NGGOLEK KANGGO GOLEKE ING KENE NGGOLEK KANGGO STORMS KALAPURAN. KEDUA KEDUA Dadi KEDUA Dadi kowe KEDUA Dadi kowe ngerti, KEDUA Dadi kowe ngerti, WE KEDUA Dadi kowe ngerti, KITA ORA KITU KEDUA Dadi kowe ngerti, awake dewe ora ngarep-arep Dadi kowe ngerti, awake dewe ora ngarep-arep Dadi kowe ngerti, awake dewe ora ngarep-arep Dadi kowe ngerti, awake dewe ora ngarep-arep perkoro iki Dadi kowe ngerti, awake dhewe ora ngarep-arep Dadi Kowe ngerti, KITA ORA KANGGO NGADI IKI IKI SEJATI Dadi Kowe ngerti, KITA ORA NGADEWE IKI IKI SATU LEMAH IKI IKI SENENG LEMEN IKI SING BENAR KESEHE LAWEH Babagan iki sing satemene lemes banget IKI SING BENAR LEMEN KAYA IKI IKI SATU TEU LEMEH KANGGO IKI IKI SATU TEU LEMEH KANG GAMPANG IKI IKI SATU TEU LEMEN SANG GAMPANG Babagan iki sing satemene ringkih banget nalika nggawe dalane mlebu Luwih-luwih anggone nggawe dalane Luwih-luwih nggawe cara iki Luwih-luwih nggawe cara ing umum iki Luwih-luwih nggawe cara ing wilayah umum iki Luwih-luwih anggone nggawe dalane ing wilayah umum saiki. WILAYAH UMUM INI SAIKI. WILAYAH UMUM INI SAIKI. IKU WILAYAH UMUM INI SAIKI. BENAR WILAYAH UMUM INI SAIKI. GONNA MUNGKIN WILAYAH UMUM INI SAIKI. KANGGO NGANGGO GONNA MUNGKIN WILAYAH UMUM INI SAIKI. GONNA MUNGKIN NGANGGO IKI GONNA MUNGKIN NGANGGO IKI GONNA MUNGKIN NGANGGO DHIRI. Dhewe Dhewe Nanging Dhewe NANGING HEBAT Dhewe NANGING LANGKAH LANGKAH Dhewe NANGING APIK APIK APIK saiki Dhewe NANGING APIK APIK APIK saiki Dhewe Nanging udan abot saiki ing Nanging udan abot saiki ing Nanging udan abot saiki ing pantai NANGING APIK APIK APIK saiki ing wilayah pantai NANGING APIK APIK APIK saiki ing wilayah pantai NANGING APIK APIK APIK APIK APIK ING WILAYAH COASTAL PALING SANGAT WILAYAH COASTAL PILIH SANGAT WILAYAH COASTAL GAMPANG TUTUP Area COASTAL NAMPAK SANGKAT KANGGO WILAYAH COASTAL SING GAMPANG GAMPANG BILOXI. TUTUP BILOXI. TUTUP BILOXI. Sampeyan wis TUTUP BILOXI. Sampeyan wis entuk TUTUP BILOXI. Sampeyan wis sawetara TUTUP BILOXI. Sampeyan wis entuk sawetara wong sing mudhun TUTUP BILOXI. Sampeyan wis entuk sawetara wong sing nolak lan Sampeyan wis entuk sawetara wong sing nolak lan Sampeyan wis entuk sawetara wong sing nolak lan kuwi Sampeyan wis entuk sawetara wong sing kurang adil lan iku mung Sampeyan wis entuk sawetara wong sing golek tujuan lan mung arep Sampeyan wis entuk sawetara wong sing golek tujuan lan mung arep Sampeyan wis entuk sawetara wong sing mudhun lan bakal dadi Sampeyan wis entuk sawetara wong sing mandheg lan mung bakal dadi Kuwi KANGGO LANGSUNG Kuwi KANGGO DADI CERITA Kuwi KANGGO MBADHAK CERITA Kuwi KANGGO MBADHILake ING kono Kuwi KANGGO MBADHIL NYA INI Kuwi KANGGO MBADHIL ING WENGI INI CERITA ING WENGI INI CERITA ORA ING WENGI INI CERITA ING WENGI ING WENGI INI CERITA ORA ING WENGI INI WENGI ING WETA CERITA ORA ING WENGI INI WENGI ING LOUISIANA SELATAN. ING ING LOUISIANA SELATAN. ING ING LOUISIANA SELATAN. WE ING ING LOUISIANA SELATAN. KAMU ORA ING ING LOUISIANA SELATAN. KITA ORA Duwe ING ING LOUISIANA SELATAN. KITA BENAR-BENAR ING ING LOUISIANA SELATAN. KITA ORA BENAR-BENAR KITA ORA BENAR-BENAR KITA BENAR-BENAR GOLEK KITA BENAR-BENAR GOLEK KITA TIDAK BENAR-BENAR APA KECIL KITA ORA BENAR-BENAR KANGGO KECIL KITA TIDAK BENAR-BENAR ING ANTARA KECIL KANGGO Sawetara MULAI KECIL KANGGO Sawetara MULAI KECIL KANGGO PRODUK MULAI KECIL KANGGO Sawetara Pamrentah sing Entuk MULAI KECIL KANGGO PADHAK KANGGO BENAR MULAI KECIL KANGGO PEDOMAN ANA KENE PEMILIK KANGGO KENE PEMILIK KANGGO MUNG KANGGO SHOWERS KANGGO WENI PEMILIK KANGGO KANTHI ING JENIS PEMILIK KANGGO KANTHI ING JENIS PEMILIK KANGGO KANTHI KANGGO MATI SHOWERS KANGGO BENAR ING JENIS MATI PEMILIK KANGGO KANTHI ING JENIS MATI ING JENIS MATI ING JENIS MATI PANGGILAN ING JENIS MATI PANTAI ST. ING JENIS MATI PANTAI ST. BERNARD ING JENIS MATI PANTAI ST. BERNARD ING ING JENIS MATI PANTAI ST. BERNARD ING ING JENIS MATI PANTAI ST. BERNARD ING SOUND OF ST. BERNARD ING SOUND OF ST. BERNARD ING SOUND. . . Nanging . Nanging OF . Nanging mesthi . NANGING KURSUS ORA . NANGING KURSUS BENAR tenan . NANGING TETAPU ORA Katon tenan NANGING TETAPU ORA Katon tenan NANGING TETAPU BENAR-BENAR KANGGO NAMPAK ANA NANGING TETAPU BENAR-BENAR KANGGO NAMPANG ING NANGING TETAPU BENAR-BENAR KANGGO NAMPANG APA NANGING TETAPU BENAR-BENAR KANGGO NAMPANG APA-APA ING POPULASI NANGING TETAPU BENAR-BENAR KANGGO NEMPO APA ING APA POPULASI Apa wae ing wilayah sing populer Apa wae ing wilayah sing populer ing Apa wae ing wilayah sing populer ing kene Apa wae ing wilayah sing populer ing titik iki. ING POINT IKI. ING POINT IKI. HURRICANE ING POINT IKI. GOLONGAN HURRICANE ING POINT IKI. TRANSARI KABEH TRANSLATE ING POINT IKI. JURU TRANSUR TRANS AS ING POINT IKI. JURUAN TRANSURING TRANS AS JURUAN TRANSURING TRANS AS JURU TRANSUR TRANSARI JUMIAT JUMIAT TRANSARI HURRICANE TRACK AS JUMAAT LAN JURU TRANSURING ASUR JUMIAT JUMIAT LAN KOWE JURU TRANSURING ASARI JUMIAT LAN KOWE BISA JAKETAN HURRICANE SEJENI JUMAAT LAN KOWE BISA Deleng JAKETAN HURRICANE SEJENI JUMAAT LAN KOWE BISA NGerteni. JUMAAT LAN KOWE BISA NEMPO WONI. JUMAAT LAN KOWE BISA NEMPO WONI. >> JUMAAT LAN KOWE BISA NAMPAK ING KENE. >> KANGGO JUMAAT LAN KOWE BISA NAMPAK ING KENE. >> Dheweke nindakake JUMAAT LAN KOWE BISA NAMPAK ING KENE. >> Dheweke padha ngarep-arep JUMAAT LAN KOWE BISA NAMPAK ING KENE. >> Dheweke padha ngarep-arep JUMAAT LAN KOWE BISA NAMPAK ING KENE. >> Dheweke ngarepake JUMAAT LAN KOWE BISA NEMPO WONI. >> Wong-wong mau ngarepake gawe >> Wong-wong mau ngarepake gawe >> Dheweke padha ngarep-arep supaya bisa nggawe >> Wong-wong mau ngarep-arep bisa ngowahi >> Wong-wong mau ngarep-arep supaya bisa nguripake lan >> Wong-wong mau ngarep-arep bisa ngowahi lan jinise >> Wong-wong mau ngarep-arep supaya bisa ngowahi lan jinise >> Dheweke padha ngarep-arep supaya bisa ngowahi lan jinise luwih akeh >> Wong-wong mau ngarep-arep supaya bisa ngowahi lan jinise luwih akeh >> Wong-wong mau ngarep-arep supaya bisa ngowahi lan jinise luwih akeh saka A KANGGO KANGGO LAN JENIS A KANGGOLEK LAN JENIS LEBIH LANJUT KANGGOLOK LAN JENIS LEBIH LANJUT KANGGOLOK LAN JENIS LEBIH LANJUT UTAMA KANGGOLOK LAN JENIS LEBIH LANJUT UTAMA UTAWA KITA KANGGOLOK LAN JENIS LEBIH LANJUT UTAMA NGALAKI NGALORI UTAWA NGAKI NGALORI UTAWA NGALAMI NGABURI UTAMA Dhewe INGGRU Saindhenging Dina iki. Saindhenging Dina iki. Nanging Saindhenging Dina iki. NANGING IKI Saindhenging Dina iki. NANGING KANGGO Saindhenging Dina iki. NANGING APA Saindhenging Dina iki. NANGING BENAR Saindhenging Dina iki. NANGING KANGGO UMUM NANGING KANGGO UMUM NANGING APA WOBBLING UMUM NANGING APA WOBBLING UMUM NANGING APA bakal WOBBLING umume ing saindenging NANGING APA WOBBLING UMUM ING SENI. WOBBLING SEKARANG. WOBBLING SEKARANG. Dadi WOBBLING SEKARANG. Dadi WE WOBBLING SEKARANG. Dadi awake dhewe bisa WOBBLING SEKARANG. Dadi kita bisa ndeleng WOBBLING SEKARANG. Dadi awake dhewe bisa ndeleng A WOBBLING SEKARANG. Dadi, awake dhewe bisa ndeleng sing sisih Lor Dadi, awake dhewe bisa ndeleng sing sisih Lor Dadi, awake dhewe bisa ndeleng obah sing paling sisih Lor Dadi, kita bisa uga ndeleng gerakan UTAWA UTAWA Dadi, awake dhewe bisa ndeleng obah UTAWA paling kulon Dadi, awake dhewe bisa ndeleng obah sing paling UTAWA UTAWA Gerakan Kulon Dadi, awake dhewe bisa ndeleng obah UTAWA UTAWA OLEH BARAT Dadi, KITA BISA NEMPO GERAKAN UTAMA UTAWA OGOH BARAT UTAWA AN GERAK ATAU GERAK BARAT UTAWA AN GERAK ATAU GERAK BARAT UTAWA WETAN GERAK ATAU GERAK BARAT ATAU GERAKAN WETAN GERAK ATAU GERAK BARAT UTAWA GERAKAN WET ATAWA GERAK ATAU GERAK BARAT ATAU GERAKAN WET ATAU UTARA UTARA GERAK ATAU GERAK BARAT ATAU GERAKAN WETAN ATAU GERAK UTARA GERAKAN WET ATAU GERAK UTARA GERAKAN WET ATAU GERAK UTARA. . . IKU . IKI WIS . IKU KANG KENE . Iku mung lelungan kasebut . KANGGO MUNG TRAVELING IKI KANGGO MUNG TRAVELING IKI KANGGO LANGSUNG LAMBAT LAMBAT IKU KANG TRAVEL LAMBAT LAMBAT IKU KANG TRAVEL LAMBAR MULA LAKON IKU KANG TRAVEL TO LANGKAH LAMPU KANGGO LATIHAN LANGSUNG LELAKI IKU KANG TRAVEL TO LANGKAH LOWONGAN MULTI IKI KANG TRAVEL TO LANGKAH LAMBAR KANGGO INGKANG Alon-alon bakal ana ing kene Alon-alon bakal ana ing wilayah iki Alon-alon bakal ana ing wilayah iki Alon-alon bakal ana ing wilayah iki jam 1:00 Alon-alon bakal ana ing wilayah iki jam 1:00 esuk Alon-alon bakal ana ing wilayah iki jam 1:00 bengi iki Alon-alon bakal ana ing wilayah iki jam 1:00 bengi iki WILAYAH BY 1:00 WENGI WENGI WILAYAH BY 1:00 WENGI WENGI SENI WILAYAH DENING 1:00 WENGI WENGI ING KENE NAMPAK WILAYAH DENING 1:00 WENGI WENGI ING KENE GAMPANG WILAYAH DENING 1:00 WENGI WENGI ING KENE GAMPANG GOLEK GAMPANG KANGGO GAMPANG GAMPANG GOLEK MISSISPIPI GAMPANG GAMPANG GOLEK MISSISSIPPI GAMPANG KANGGO MISSISSIPPI SOUND AND GAMPANG GAMPANG GOLEK MISSISSIPPI LAN IKU MISSISSIPPI SORA LAN KULU MISSISSIPPI SORA LAN MAKI MISSISSIPPI MUNDUR LAN IKI Gawe LANDFALL MISSISSIPPI MUNDUR LAN IKI GAMPANG LANDFALL MISSISSIPPI NGUNDUR LAN KUDU NGADALAKEN LANDFALL sing bakal dikandhani Nggawe LANDFALL sing bakal kita ucapake Gawe LANDFALL KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO Gawe LANDFALL, KITA KATAKSAKA KANGGO WEDNESDAY Gawe LANDFALL KAMI MUNG KANGGO WENI RABU Gawe LANDFALL KITA KATAKE SABARU WEDNESDAY MESUK ASU SABADU WENNESDAY ISUK ASU Kadang dina Rebo isuk-isuk minangka SABADU WENNESDAY SESUWE ING JENENG SABADU WENNESDAY SUKU INGKANG PIKIRAN INGSIL. PIKIRAN SAIKI. PIKIRAN SAIKI. ING KANGGO PIKIRAN SAIKI. ING KANGGO ING PIKIRAN SAIKI. ING KANGGO INI PIKIRAN SAIKI. ING SATU ING ZONE INI, PIKIRAN SAIKI. ING endi wae ing wilayah iki, OF ING endi wae ing wilayah iki, OF Sawetara ing Zona iki, mesthi Sawetara ing wilayah iki, mesthi wae Yen Sawetara ing wilayah iki, mesthi wae ING endi wae ing wilayah iki, mesthi yen terus KURSUS Yen TERUS KURSUS Yen TERUS KURSUS Yen TETEP GOLEK KURSUS Yen Nerusake NGGABUNGI KURSUS Yen TETEP GOLEK KANGGO KANGGO KURSUS Yen TETEP GOLEK BISA Gawe TO WOBBLE IT CANDIE Gawe KANGGO WOBBLE IKI NGANGGO LANDFALL KANGGO WOBBLE BISA NGGawe LANDFALL INI KANGGO WOBBLE BISA NGGawe LANDFALL ING KENE KANGGO WOBBLE BISA NGGawe LANDFALL ING KENE KANGGO WOBBLE, BISA NGGawe LANDFALL ING KENE KANGGO WOBBLE KANGGO NGADALAKEN LANDFALL ING KENE A LANDFALL ING KENE Yen A LANDFALL ING KENE Yen KECIL LANDFALL ING KENE Yen SABIT Luwih Sithik TANPA TANPA ING KENE Yen SING Luwih Sithik INI TANPA TANPA ING KENE Yen SABIT LALEN ING IKI TANPA TANPA ING KENE Yen KECIL Luwih Saka IKI KECIL Luwih Saka IKI KECIL Luwih Saka IKI KANGGO KAYA KECIL Luwih Saka IKI KANGGO TRAYU Sithik Luwih Saka Cara Iki Kayane Coba KECIL Luwih Saka IKI INGKE IKI PALING SAK CAMPUR Gawe KECIL Luwih Saka IKI KANGGO PUNCI GAMPANG GAMPANG KECIL Luwih Saka IKI ING NGGALAK KANGGO nyoba nggawe LANDFALL MUNGKIN NYOBA GAMPANG LANDFALL MUNGKIN NYOBA GAMPANG GOLEK TANPA GAMPANG MUNGKIN NYOBA GAMPANG GAMPANG TANPA GAMPANG KANGGO CAMPUR Gawe LANDFALL ATU KANGGO NGERTI, MUNGKIN NYOBA GAMPANG GAMPANG TANPA GAMPANG KANGGO NGERTI, BALDWIN MUNGKIN NYOBA GAMPANG GAMPANG TANPA TANPA KANGGO NGERTI, BALDWIN UTAWA Menyang Sampeyan ngerti, BALDWIN UTAWA Menyang Sampeyan ngerti, BALDWIN UTAWA MOBILE Menyang Sampeyan ngerti, BALDWIN UTAWA NEGARA MOBILE. NEGARA MOBIL. NEGARA MOBIL. IKI NEGARA MOBIL. IKI NEGARA MOBIL. IKI SING PASTI NEGARA MOBIL. IKU KANGGO A NEGARA MOBIL. IKU KANGGO MUNGKIN MUNGKIN IKU KANGGO MUNGKIN MUNGKIN Sing mesthi duwe kamungkinan karo Kuwi Kasedhiya Kemungkinan Kanthi Iki KANGGO MUNGKIN KAMUNGKIN KANGGO IKI KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO A Kuwi Kasedhiya Kemungkinan karo Iki Minangka KATEGORI KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO IKI KANGGO KATEGORI 1 KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO IKI KANGGO 1 KATEGORI KANGGO IKI KANGGO 1 KATEGORI Karo Iki Minangka KATEGORI 1 STORM BY KANGGO INGKANG ING KATEGORI 1 STORM BY HARI KHAMIS KANGGO IKI KANGGO KATEGORI 1 GOLONG DINAMEN KHAMIS KANGGO IKI KANGGO 1 KATEGORI BY KAMTU HARI DALAM KHAMAT INGGRIS DALAM SENI ING ALABAMA DALAM SENAM ING ALABAMA LAN Dening HARI KHAMU ING ALABAMA LAN IKI DALAM SENAM ING ALABAMA LAN DUMAKAK DALAM SENAM ING ALABAMA LAN DUMADI JUMAAT DALAM SENAM ING ALABAMA LAN DUWE JUMAAT ALABAMA LAN IKI DALAM JUMAAT IKI ALABAMA LAN IKI DUMADI JUMAAT IKI ALABAMA LAN DUWEN JUMAAT ING KANGGO ALABAMA LAN IKI DUMADI JUMAAT ING NGANGGO GEORGIA. IS ING GEORGIA. IS ING GEORGIA. Dadi IS ING GEORGIA. KANGGO NGARANG IS ING GEORGIA. Dadi Pangaruh ing IS ING GEORGIA. MUNG KANGGO NGAREP DI SELATAN MUNG KANGGO NGAREP DI SELATAN MUNG KANGGO NGARANG ING LOUISIANA Kidul Dadi Pangaruh ing LOUISIANA SELATAN MASIH MUNG KANGGO NGARUH ING LOUISIANA Kidul isih MUNG KANG IMPAK ING LOUISIANA SELATAN MASIH SANGAT LOUISIANA MASIH SANGAT LOUISIANA MASIH MINIMAL SANGAT. MINIMAL. MINIMAL. >> MINIMAL. >> KAMI MINIMAL. >> KITA BISA MINIMAL. >> KITA BISA NINGALI MINIMAL. >> KITA BISA NAMPAK A MINIMAL. >> Kita bisa ndeleng sawetara MINIMAL. >> KITA BISA NAMPANG KANGGO PUNCI >> KITA BISA NAMPANG KANGGO PUNCI >> KITA BISA NAMPANG KANGGO PUNCI ING KENE >> KITA BISA NAMPANG KANGGO PUNCI ING INI >> KITA BISA NAMPAK KANGGO PEDOMAN ING KENE >> KITA BISA NAMPAK KANGGO PEDOMAN INI ING ING JENU. ING KENE ING KENE. ING KENE ING KENE. Kowe ING KENE ING KENE. KANGGO WARUH ING KENE ING KENE. KANGGO WARUH KAMU ING KENE ING KENE. Sampeyan ngelingi MODEL KAMI ING KENE ING KENE. Sampeyan ngelingi MODEL KAMTUAN Sampeyan ngelingi MODEL KAMTUAN Sampeyan ngelingi Model kita sing tetep Sampeyan ngelingi MODEL KAMI NYETAK Sampeyan ngelingi MODEL KAMI NYETENG GOLEK Sampeyan ngelingi MODEL KAMI NYETENG GOLEK Sampeyan ngelingi MODEL KAMI NYETENGGENAN BROBA, Sampeyan ngelingi MODEL KAMI NYETENGGENE BROKAT HEBAT, HEBAT GOLONGAN HEBAT, HEBAT GOLONGAN Udan sing abot, abot banget. Udan Udan THE Udan MATA Udan WINDU MATA Udan WINDU MATA INI Udan WINDI MATA ING kene uga Udan WALL MATA ING KENE MATI WALL MATA ING KENE MATI WINDI MATA ING ING NGAPING LELAKI. SHORE. SHORE. Nanging SHORE. NANGING KITU SHORE. NAMUN KITA KANGGO SHORE. NAMUN KITA KUDU SHORE. NAMUN KITA KUDU nonton SHORE. NAMUN KITA Kudu Nonton IKI NAMUN KITA Kudu Nonton IKI NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS IKI NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS INI NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS BARU INI NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS SISI WENIS INI NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS SISI WENIS INI NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS SISI WENIS INI KANGGO Katon Jinis SISI WENI KANGGO Katon JENENG SISING WENYA KANGGO KANGGO APA Jinis SISI WENIS KANGGO KANGGO IKI Jinis SISI WENIS KANGGO KANGGO KANGGO JENIS SISING WENYA KANGGO KANGGO KANGGO Jinis SISI WENI KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO. APIK APA KANGGO LAKON. APIK APA KANGGO LAKON. IT APIK APA KANGGO LAKON. KENEH BISA APIK APA KANGGO LAKON. BISA Cobaan APIK APA KANGGO LAKON. BISA nyoba APIK APA KANGGO LAKON. BISA nyoba nyoba kanggo CREEP APIK APA KANGGO LAKON. BISA nyoba nyoba nggawe CREEP APIK APA KANGGO LAKON. BISA nyoba nyoba kanggo nggawe sawetara BISA nyoba nyoba kanggo nggawe sawetara BISA nyoba nyoba kanggo nggawe sawetara BISA nyoba nyoba kanggo mbayar sawetara BISA nyoba nyoba menehi saran menyang sawetara pantai BISA nyoba nyoba menehi saran menyang sawetara wilayah pantai. Saka Area pantai. Saka Area pantai. LAN Saka Area pantai. LAN OF Saka Area pantai. LAN KURSUS Saka Area pantai. LAN KURSUS ING Saka Area pantai. Lan mesthi ing kidul Lan mesthi ing kidul LAN KURSUS ING MISSISSIPPI Kidul LAN KURSUS ING MISSISSIPPI Kidul LAN KURSUS ING MISSISSIPPI SELATAN KAMU MUNGKIN MISSISPIPI KOWE MUNGKIN MISSISPIPI KOWE MUNGKIN BAKAL MISSISPIPI APA MUNGKIN MISSISPIPI KOWE BISA NAMPAK MISSISSIPPI KOWE BISA NINGALI Udan MISSISSIPPI KOWE BISA NGAKET HUJAN ING Dinane MISSISPPI KAMU MUNGKIN KANGGO NEMUN HUJAN ING ASU MISSISPPI KAMU MUNGKIN KANGGO NEMUN HUJAN ING KENE KANGGO NEMEN HUJAN ING KENE BAKAL KANGGO HARI HARI ING KANGGO KAPALA BAKAL KANGGO HARI HARI ING KANGGO LANJUTEN BAKAL KANGGO HARI HARI ING KANGGO KAPUNING TIMUR. HEAD LEBIH LANJUT. HEAD LEBIH LANJUT. Katon HEAD LEBIH LANJUT. Katon HEAD LEBIH LANJUT. Katon WINSLOW HEAD LEBIH LANJUT. Deleng ING GUSTING WINSLOW Deleng ING GUSTING WINSLOW Katon WINSLOW GUSTING TO Katon WINSLOW KUDU MUNGKIN Katon WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 Katon WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 MUNG Katon WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 ING Katon WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 ING LAKEFRONT MUNGKIN 40 ING LAKEFRONT MUNGKIN 40 ING LAKEFRONT Liwat MUNGKIN 40 ING LAKEFRONT Liwat MUNGKIN 40 ING LAKEFRONT ING WENGI. Saindhenging PETANG. Saindhenging PETANG. MUNG KANGGO Saindhenging PETANG. BISA Katon Saindhenging PETANG. BISA KANGGO NANGGO Sawetara Saindhenging PETANG. BISA NAMPANG Sawetara GUST Saindhenging PETANG. BISA KANGGO NEMUN ORA GOLEK Saindhenging PETANG. BISA NAMPAK ANA PADUKUNG 40 Saindhenging PETANG. BISA NAMPAK ANA GUSTOR Luwih saka 40 PUNIKA BISA NAMPAK ANA GUSTOR Luwih saka 40 PUNIKA BISA NAMPANG ANA GUSTOR Luwih saka 40 ING BISA KANGGO NAMPAK ANA GUSTOR Luwih saka 40 WENGI UTARA BISA NAMPANG ANA GUSTOR Luwih saka 40 ING UTARA UTARA, BISA KANGGO NAMPAK ANA GUSTOR Liwat 40 ING UTARA UTARA UTARA, MUNGKIN BISA KANGGO NAMPAK ANA GUSTOR Luwih saka 40 WENGI UTARA UTARA UTAWA, MUNGKIN ORA LALU BISA NAMPANG ANJI GUSTOR Liwat 40 ING UTARA UTARA Wétan, bisa uga luwih saka 50 WENGI UTARA, UTAWA Luwih saka 50 NORTH SHORE, Mungkin Luwih saka 50 TO WENGI UTARA, UTAWA Luwih saka 50 nganti 60 NORTH SHORE, MUNGKIN Luwih saka 50 nganti 60 AS WENGI UTARA, uga luwih saka 50 nganti 60 kaya sampeyan NORTH SHORE, MUNGKIN Luwih saka 50 Nganti 60 Nalika Sampeyan Mangkat WENGI UTARA UTARA, MUNGKIN Luwih saka 50 Nganti 60 Nalika Sampeyan mudhun NORTH SHORE, MUNGKIN Luwih saka 50 Nganti 60 Nalika Sampeyan Menuju Nganti 60 Yen sampeyan mudhun Nganti 60 Yen sampeyan mudhun menyang Nganti 60 Nalika Sampeyan mudhun kanggo tutuk Nganti 60 Yen sampeyan mudhun kanggo tutuk Nganti 60 Nalika Sampeyan mudhun kanggo tutuk ing Nganti 60 Nalika Sampeyan mudhun kanggo tutuk ing kali Nganti 60 Yen sampeyan mudhun kanggo tutuk ing kali lan Nganti 60 Nalika Sampeyan mudhun menyang tutuk kali lan banjur KABUTAN KANG SUNGI LAN IKU CUTUT KANG SUNGI LAN Luwih Luwih Luwih Inggil CERMU SUNGI KANTHI LANANG LANJUTING LEBIH LANJUT CUCUT SUNGI KANTHI LAN INGKING KANGGO MAJU CERMU SUNGI KANTHI LANJUTING PEMENANG KANGGO KAYU CUCUT SUNGI LAN ING KANGGO KANGGO LEBIH LANJUT ING KANGGO MULUT SUNGI LORO LAN INGKING NGANGGO APIK APIK ING ASU LEBIH LANJUT MENANG ING ASU LEWIH LANJUT MENANG KANGGO MISSISPI Kidul PEMENANG LINGKUNG KAYU ING MISSISPIPI Kidul lan LEWIH LANJUTEN ING KANGGO ING MISSISPIPI Kidul lan arep lunga LEBIH LANJUT MENANG KANGGO MISSISPIPI SELATAN LAN INGGO MUNYA MISSISSIPPI LAN GOLEK MISSISSIPPI LAN BAKAL ING ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. Dadi ALABAMA. Dadi sing ALABAMA. Dadi KANG KENE ALABAMA. Dadi IKU KANGGO ALABAMA. Dadi sing paling dhuwur sampeyan Dadi sing paling dhuwur sampeyan Dadi IKU KANGGO PEMENANG sing paling dhuwur Dadi KANGGO PUNCING PEMENANG sing paling dhuwur Dadi KANGGO INGGI PEMENANG KANGGO PALING LINGKUNG Dadi KANGGO INGGUNYA PEMENANG sing paling dhuwur sampeyan Dadi KANGGO PEMENANG INGKANG TINGGI. PEMENANG KANGGO. PEMENANG KANGGO. IKI PEMENANG KANGGO. IKI IKI PEMENANG KANGGO. IKI 3 PEMENANG KANGGO. IKI 3 TO PEMENANG KANGGO. IKI 3 TO 5 PEMENANG KANGGO. IKI 3 MUNG 5 PM PEMENANG KANGGO. IKI 3 MUNG 5 PM ATAU PEMENANG KANGGO. IKI 3 MUNG 5 PM ATU PEMENANG KANGGO. IKI 3 MUNG 5 PM ORA MASIH IKI 3 MUNG 5 PM ORA MASIH IKI IKI 3 MUNG 5 PM ORA MASIH KANGGO GANTI IKI IKI 3 MINGGU 5 PM ORA MASIH HANGING IKI IKI 3 MINGGU 5 PM ORA MASIH KANGGO GAMPANG IKI IKI 3 MINGGU 5 PM ORA MASIH KANGGO MBOBROL INI IKI IKI 3 MINGGU 5 PM ORA MASIH KANGGO GAMPANG ING KENE IKI IKI 3 MINGGU 5 PM ORA MASIH KANGGO MBAMPUR ING KENE JENENG HANGING metu ing kene mung jinise HANGING OUT ING KANG SENENG HANGING metu ing kene mung jinise WOBBLING HANGING metu ing kene mung jinise WOBBLING sakupenge. OF WOBBLING ngubengi. OF WOBBLING ngubengi. KITA KANGGO OF WOBBLING ngubengi. KITA KANGGO OF WOBBLING ngubengi. KITA KUDU OF WOBBLING ngubengi. KITA KUDU nonton OF WOBBLING ngubengi. KITA KUDU Nonton Iki OF WOBBLING ngubengi. KITA KUDU NONTON JENIS-JENIS INI KITA KUDU NONTON JENIS-JENIS INI KITA KUDU NGLIJENAKE IKI KITA KUDU Nonton JENIS-JENIS WENSA INI KITA KUDU NGLIJENAKE JENIS-JENIS WESTERN, KITA KUDU NGLIJENAKE JENIS-JENIS WENI INI KITA KUDU NGLIJENAKE JENIS-JENIS WESTERN, Udan iki Saka sisih kulon, udan iki SISI BARAT, ING BAND Udan, SISI WENYA, ING WENGAN HUJAN INI, Sawetara SISI WENYA, ING WENGAN IKU, ING KANGGO PUNYA SISI WENYA, ING WENGAN HUJAN INI, Sawetara Pamuter Pindhah SISI BARAT, ING WENGAN HUJAN INI, ING SATU PERANGKAT NGGERAK BANDS, Sawetara Pamuter Pindhah BANDS, Sawetara Pamuter Pindhah Kanthi Liwat. Liwat. Liwat. Nanging Liwat. TAPI GOLEK Liwat. TAPI ORA GOLEK Liwat. NANGING KABEH ORA KABEH Liwat. NANGING ORA GOLEK TANPA DINA Liwat. NANGING ORA GOLEK TANPA Udan HARI NANGING ORA GOLEK TANPA Udan HARI TAPI ORA GOLEK TANPA KABEH HUJAN HUJAN TAPI ORA GOLEK TANPA KABAYAN HUJAN HARI TAPI ORA GOLEK TANPA KABEH HUJAN HUJAN UTAMA SELATAN TAPI ORA GOLEK TANPA KABEH HARI HUJAN UTARA TIMUR Kidul TAPI ORA GOLEK TANPA KABEH HUJAN HUJAN KANGGO LOUISIANA TIMUR ACARA kanggo LOUISIANA Wétan Kidul ACARA FOR LOUISIANA Wétan Kidul FOR ACARA LOUISIANA TENGGARA SAET. PASTI. PASTI. ENAM PASTI. ENAM TO PASTI. SIAM NING SEMBIL PASTI. SIAM NANG KAPI SEMBIL PASTI. SIAM NING SILU sikil PASTI. SIAM NANGKUL SILU KAKI SURGA PASTI. SIX NANGKUL SILU KAKI KAMPUNG ING SIX NANGKUL SILU KAKI KAMPUNG ING SIAM NANGKUL SILU KAKI SURGA INI SIAM NANGKUL SILU KAKI SURGA ing wilayah iki. Area iki. Area iki. >> Area iki. >> IKI Area iki. >> IKI IKI Area iki. >> IKI KANGGO WIS Area iki. >> Iki ana ing Area iki. >> IKI SING Duwur Area iki. >> IKI AKHIR AKHIR. >> IKI AKHIR AKHIR. >> IKI AKHIR AKHIR. OF >> IKI AKHIR AKHIR. Mesthi wae >> IKI AKHIR AKHIR. Mesthi THE >> IKI AKHIR AKHIR. Mesthi mundhak >> IKI AKHIR AKHIR. Mesthi Jumlahe munggah >> IKI AKHIR AKHIR. Mesthi JUMLAH PUNGGUNG KANGGO Mesthi JUMLAH PUNGGUNG KANGGO TETAPI JUMLAH PUNGKIT TELUWIS TETAPI JUMLAH PUNGGKUNG TELUWI TURU TETAPI JUMLAH PUNGGKUNG TELUR SAKA Mesthi JUMLAH SURGA TELES MUNG KANGGO Mesthi JUMLAH PUNGGKUT TELUR TURU KANG TRACK TETAPI JUMLAH PUNGKUT TELAH PURUNG KANG TRACK TURUN KANG TRACK TURUN KANG TRACK A TURUN KANG TRACK Dadi Sithik TURUN KANG TRACK Dadi KECIL Sithik TURUN KANG TRACK Dadi BIT SIKIT LEBIH LANJUT TURUN KANG TRACK Dadi SINGIKIT KECIL SAJI WETAN. BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. KITA KANGGO BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. KITA MASIH BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. KITA KENE Katon BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. Kita isih bakal ndeleng BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. Kita isih bakal ndeleng banyu BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. KITA KENE BISA MUNG MUNG KANG MUNCUL WIWIS KITA KENE BISA MUNG MUNG KANG MUNCUL WIWIS KITA KENE BISA MUNG MUNG KANG MUNCUL WIWIS. . . KITA KANGGO . Kita mesthi . KITA Kasedhiya ndeleng . KITA KETENTUAN NAMPAK ORA . KITA KETENTUAN NAMPAK ORA NGARAM KITA KETENTUAN NAMPAK ORA NGARAM KITA KETENTU NENGGOLO ORA NGOMONG KABEH KITA KETENTUAN NAMPAK Ora mung kabeh KITA KETENTUAN NAMPAK Ora mung kabeh gambaran KITA KETENTUAN NAMPAK Ora mung kabeh gambarane Kita bakal ngerti ora mung kabeh gambaran saka KITA KETENTUAN NAMPAK Ora mung kabeh gambaran dalane KITA KETENTU NENGGOLEK ORA NGADU KABEH INGGRIS ING JALAN KABEH GAMBAR JALAN ING NGISOR KABEH GAMBAR ING JALAN ING NGISOR AIR KABEH GAMBAR ING JALAN ING NGISOR ING AIR. AIR ANA. AIR ANA. Dadi AIR ANA. SO ON AIR ANA. Dadi ing AIR ANA. Dadi ing sisih wétan AIR ANA. Dadi ing Bank Wétan AIR ANA. Dadi ing Bank Wétan OF AIR ANA. Dadi ing Bank Wétan Terus Dadi ing Bank Wétan Terus Dadi ing Bank Wétan Terusake kanggo Dadi ing bank wétan terus ndeleng Dadi ing bank sisih wétan terus ndeleng sing Dadi ing bank wétan terus ndeleng sing sisih Lor Dadi ing bank sisih wétan terus ndeleng angin sisih lor kuwi KANGGO IKI ANGIN UTARA UTARA KANGGO IKI NGANGGO ANGIN UTARA UTARA KANGGO IKI NGANGGO ANGIN UTARA Wétan KANGGO IKI WINDING UTARA UTARA ING SABAT KANGGO IKI ANGIN NGGI WENGI UTARA ING WANU AIR. PUSHING ING WANU AIR. PUSHING ING WANU AIR. SAMA PUSHING ING WANU AIR. SAMA PUSHING ING WANU AIR. SAMA KANGGO PUSHING ING WANU AIR. SAMA KANGGO LAKE PUSHING ING WANU AIR. SAMA KANGGO LAKE BOURNE. SAMA KANGGO LAKE BOURNE. SAMA KANGGO LAKE BOURNE. Nanging SAMA KANGGO LAKE BOURNE. NANGING Katon SAMA KANGGO LAKE BOURNE. NANGING Katon SAMA KANGGO LAKE BOURNE. Nanging katon ing SAMA KANGGO LAKE BOURNE. NANGING Katon Udan SAMA KANGGO LAKE BOURNE. NANGING Katon JUMLAH Udan SAMA KANGGO LAKE BOURNE. NANGING Katon Udan JUMLAH SATU NANGING Katon Udan JUMLAH SATU TAPI Katon UGA JUMLAH SATU TO NANGING Katon Udan JUMLAH SATU Loro NANGING Katon Udan JUMLAH SATU ING Rong INKI NANGING Katon Udan TOTAL SATU ING Rong INI NANGING Katon Udan JUMLAH ING SATU ING Rong INI INI TAPI Katon UGA JUMLAH ING SATU ING INI INI KANGGO BARU TO Rong INKI INI ING BARU TO Rong INKI ING INI KANGGO ORLEAN BARU, TO Rong INKI ING KENE KANGGO ORLEAN BARU, MUNGKIN TO Rong INKI ING KENE KANGGO ORLEAN BARU, Muga-muga Loro TO Rong INKI INI KANGGO ORLEAN BARU, Muga-muga Loro-lorone TO Rong INKI ING KENE KANGGO ORLEAN BARU, MUNGKIN LORO INGA PAPAT TO Rong INKI ING INI KANGGO ORLEAN BARU, MUNGKIN LORO APAT APA ORLEANS, MUNGKIN LIMA PAPAT ORLEANS, MUNGKIN LIMA APA APA APA KOWE ORLEANS, MUNGKIN LIMA APA PAPUA ING PUTRA ORLEANS, MUNGKIN LIMA PATUT PULU Yen MUNGGU ORLEANS, MUNGKIN LIMA PATU PATU KANGGO MUNGGU ORLEANS, MUNGKIN LORO APA PAPAT INGKU MUNGGU MUNG KUNCI ORLEANS, MUNGKIN LIMA APA APA APA APA MUNGGU KANG MUNG KUNING ORLEANS, MUNGKIN LIMA APA APA APA KANGGO MUNGGU KANG MUNG KUNING KANGGO MUNGGU KANG MUNG KUNING KANGGO MUNGGU KANG MUNG MUNG MUNG ING HANCOCK Sampeyan Munggah menyang Sungai Mutiara ing Negara HANCOCK. NEGERI HANCOCK. NEGERI HANCOCK. LAN NEGERI HANCOCK. LAN IKI NEGERI HANCOCK. LAN IKI NEGERI HANCOCK. LAN IKI IKI NEGERI HANCOCK. LAN IKI KANGGO NEGERI HANCOCK. LAN IKI KANGGO UPIS NEGERI HANCOCK. LAN IKI LANJUT 15 NEGERI HANCOCK. Lan banjur munggah 15 TO NEGERI HANCOCK. LAN IKI LANJUT 15 nganti 20 LAN IKI LANJUT 15 nganti 20 LAN MUNG KANGGO munggah 15 nganti 20 inci Lan banjur munggah 15 nganti 20 inci Lan banjur munggah 15 nganti 20 inci kaya sampeyan Lan banjur munggah 15 nganti 20 inci kaya sirahe Lan banjur munggah 15 nganti 20 inci kaya sing dikepengini Lan banjur munggah 15 nganti 20 inci kaya sing mlebu ing ALABAMA INCHES ING KANGGO KANGGO ALABAMA INCHES ING KANGGO KANGGO ALABAMA. . . KITA KANGGO . KITA KANGGO NGOMONG . KITA KANGGO LIMA . KITA KANGGO LIMA TO . KITA KANGGO LIMA PITUNG . KITU LIMA LIMA PITUNG INCI KITU LIMA LIMA PITUNG INCI KITU LIMA LIMA PITUNG INCI KITU LIMA LIMA PITUTU INCHES KANGGO JACKSON KITU LIMA LIMA PITUTU INCHES UNTUK NEGARA JACKSON KITA KITUNG LIMA TO PITU INCI PADA NEGARA JACKSON ING NGANGGO Kanggo negara JACKSON Kanggo negara JACKSON menyang HARRISON Kanggo negara JACKSON menyang negara HARRISON Kanggo negara JACKSON menyang negara HARRISON lan Kanggo negara JACKSON menyang negara HARRISON lan banjur Kanggo negara JACKSON menyang negara HARRISON banjur telung telulas NEGERI HARRISON LAN THREE NEGERI HARRISON LAN THREE TO NEGERI HARRISON LAN IKI TIGA NING ENAM NEGERI HARRISON LAN IKI TIGA NING SIX INCI NEGERI HARRISON LAN IKU TELU NING ENAM INKI A NEGERI HARRISON LAN IKI TIGA NING ENAM NING SIX INI SIKITIK NEGARA HARRISON LAN IKI TIGA NING ENAM NING SIX INCI Sithik NING ENAM INCHES BIT LITTLE NING ENAM INCHES PENUTUP BIT SIKIT NING ENAM INCHES KECIL DITUTUP NING ENAM INCHES KECIL KECIL NGAREP NING ENAM INCHES BIT LITTLE CLOSER mudhun menyang NING ENAM INCHES, DADOS KECIL KECIL NING PANTU. TUTUP MENUTUP PAPAN. TUTUP MENUTUP PAPAN. Dadi TUTUP MENUTUP PAPAN. Dadi IKI TUTUP MENUTUP PAPAN. Dadi IKU TUTUP MENUTUP PAPAN. Dadi IKU KANGGO MUNGKIT TUTUP MENUTUP PAPAN. Dadi, iki udan sing bisa diatur Dadi, iki udan sing bisa diatur Dadi, iki jumlahe udan sing bisa diatur. JUMLAH. JUMLAH. Katon JUMLAH. KANGGO IKI JUMLAH. KANGGO IKI JUMLAH. KANGGO IKI IKU BISA JUMLAH. KANGGO IKI ORA BISA JUMLAH. Katon IKI ORA KANGGO Deleng JUMLAH. Katon ING KENE ORA Katon A Katon ING KENE ORA Katon A KANGGO IKI ORA BISA NAMPAK GOLEK Katon ING KOWE ORA KANGGO GAMPANG KANGGO IKI ORA KAYU NAMPAK UUD Udan KANGGO IKI ORA BISA NAMPAK UUD UDI KANGGO IKI ORA BISA NAMPAK UUD Udan KANGGO KOWE KANGGO IKI ORA BISA NAMPAK UUD Udan KANGGO KANGGO IKI ORA BISA NAMPAK Udan Udan KANGGO A Udan Udan KANGGO A Udan Udan KANGGO KECIL Udan Udan KANG GAMPANG KECIL Udan Udan KANG GOLEK KECIL Luwih Saka Sampeyan Udan Udan KANGGO MATI Sithik Udan udan nalika sampeyan entuk sethithik sakdurunge BIT SIKIT LEBIH MATI MATI BIT SIKIT LEBIH MATI KANGGO HAMMOND SIKIT BIT Luwih Saka TO HAMMOND LAN BIT SIKIT LEBIH MATI KANGGO HAMMOND LAN GOLEK BIT SIKIT LEBIH MATI MATI KANGGO HAMMOND LAN ING NGALAMI LITTLE BIT Luwih Saka TO HAMMOND banjur mlebu ing HAMMOND lan mlebu ing HAMMOND LAN GOLEK ING BATON HAMMOND LAN GOLEK ING BATON ROUGE HAMMOND LAN GOLEK ING WONTEN BATON HAMMOND LAN GOLEK ING WONTEN BATON RUNTAH HAMMOND LAN GOLEK ING WILAYAH BATON RUGI KANG APIK APA BATON ROUGE Area KALAH APA Area BATON ROUGE SAK KESAN KANGGO APA WILAYAH BATON ROUGE KANG APIK APA Area BATON ROUGE LARAS KANG APAK APA Area BATON ROUGE SAK KESAN APIK APA Area BATON ROUGE LARAS KANGGO APAK APA Luwih Saka Area BATON ROUGE LARAS KANGGO APA APA APA APA KANGGO KANGGO A KANGGO KANGGO BAYAR. BREEZE. BREEZE. KURD BREEZE. MENANG KURD BREEZE. KURD WINDS KUDUS BREEZE. KURD MENANG KANGGO BREEZE. KURD MENANG KUDU KUDU 53 BREEZE. KURD MENANG KUDU DUWIT 53 SAJI KURD MENANG KUDU DUWIT 53 SAJI KURD MENANG KUDU 53 DEKAT ING KURD NGANGGO KUDU 53 NING WIS. MULUT. MULUT. Telung puluh MULUT. NIMU ENAM MULUT. THIRTY ENAM AT MULUT. THIKTU ENAM ATU KANGGO MULUT. THIMITUT ING PUNING SHELL MULUT. Telung puluh Nenem ING PUNING KAYU Telung puluh Nenem ING PUNING KAYU Telung Nem Nenem ing pesisir SHELL padha prelu Telung puluh SIX ING PUNCING KAYU KUDU DIPERLUKI Telung puluh SIX ING PUNCING KAYU PALING PUNGTU Telung puluh SIX ING PUNCING KAYU KUDU PUTUT LIMA Telung puluh SIAM ING PUNCING KAYU KUDU PUNGLIM LIMA INI. KUDU LIMA LIMA LIMA INI. KUDU LIMA LIMA LIMA INI. PETTY KUDU LIMA LIMA LIMA INI. ANAK KECIL KUDU LIMA LIMA LIMA INI. Pulo cilik sing cilik KUDU LIMA LIMA LIMA INI. Pulo cilik sing cilik kuwi KUDU LIMA LIMA LIMA INI. Pulo cilik sing cilik kuwi lenggah Pulo cilik sing cilik kuwi lenggah Pulo cilik cilik sing lenggah mung Pulo PETTY BOY sing lagi lungguh mung kidul Pulo cilik cilik sing lenggah mung sakidul Pulo cilik cilik sing lenggah mung sakidule JACKSON Pulo PETTY BOY sing lagi lenggah mung sakidule negara JACKSON. Cukup saka kidul negara JACKSON. Cukup saka kidul negara JACKSON. KATRINA Cukup saka kidul negara JACKSON. KATRINA CUT Cukup saka kidul negara JACKSON. KATRINA POTONG IKI. KATRINA POTONG IKI. KATRINA POTONG IKI. IKU KATRINA POTONG IKI. IKU ANA KATRINA POTONG IKI. KANG PULAU KATRINA POTONG IKI. KANGGO PUNGGUNG PULAU. KANGGO PUNGGUNG PULAU. KANGGO PUNGGUNG PULAU. DITUNGGUNG KANGGO PUNGGUNG PULAU. MENANG DIANGGUNG KANGGO PUNGGUNG PULAU. MENANG DIANGGUNG KANGGO PUNGGUNG PULAU. WINDS FORTY KANGGO KANGGO PUNGGUNG PULAU. PEMENANG DIANGGUL KANGGO WULU TELU PEMENANG DIANGGUL KANGGO WULU TELU PEMENANG KANGGO DUWET TELU WULANG WULANG MENANG DIANGGAL KANGGO WULU TELU WULUH SENAM PEMENANG DIANGGAL KANGGO WULUH TIGA WULUH NIMA PILANG PEMENANG DIANGGAL KANGGO WULUH TELU WULUH SENAM PIL PER PEMENANG DIANGGAL KANGGO WULUH TELU WULUH SENAM PILU JAM PEMENANG DIANGGUL KANGGO WULUH TELU WULUH SENAM PILIH PER JAM FORTY SIX MILE PER JAM WIND FORTY SIX MIL PER JAM GUSTS ANGIN FORTY ENI MIL PER JAM GUSTS ANGIN AT FORTY ENAM MIL PER JAM GUSTO ANGIN DI DAUPHIN GAMPAK ANGIN WENGAN ENAM SATU JAM ING Pulo DAUPHIN. GUSTS IN PULAU DAUPHIN. GUSTS IN PULAU DAUPHIN. Dadi GUSTS IN PULAU DAUPHIN. Dadi kowe GUSTS IN PULAU DAUPHIN. Dadi Kowe DIGETAK GUSTS IN PULAU DAUPHIN. Dadi KANGGO NGANGGO PEMENANG GUSTS IN PULAU DAUPHIN. Dadi KANGGO PEMENANG DIJAMIN IKU Dadi KANGGO PEMENANG DIJAMIN IKU Dadi KANGGO NGANGGO PEMENANG mesthi wae Dadi KANGGO NGANGGO PEMENANG TRESIS Dadi KANGGO MENANG DIANGGAL KANGGO STORM TROPISI Dadi KANGGO MENANG DIANGGAL KANGGO PASTI STORM TROPIS KEPUTUSAN STORM TRESIKAL KEPUTUSAN TRUKTIK tartamtu KEKUASAAN STORM TROPISIK IKI KOWE KEKUASAAN STORM TROPIKAL SAKING GOLEK KEKUASAAN STORM TROPISI tartamtu nalika tujuan KEKUASAAN STORM TROPISI tartamtu nalika arep menyang KEKUASAAN STORM TROPISI tartamtu nalika arep menyang pantai Yen sampeyan menyang pantai SAMPAI KANGGO MISSISPIPI PISAN Yen sampeyan menyang MISSISPIPI PISAN lan SAMPAI KANGGO MISSISSIPPI PAPAN DAN KEPALA Yen sampeyan nemoni MISSISSIPPI PANTUN LAN NGADUH Yen sampeyan nemoni MISSISSIPPI PANTUN LAN NGADHUK MISSISSIPPI LAN KEPALA MISSISSIPPI LAN KEPALA KE ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. OF ALABAMA. Mesthi wae ALABAMA. Mesthi wae ALABAMA. Mesthi wae ALABAMA. Mesthi wae mung ALABAMA. Mesthi wae mung arep Mesthi wae mung arep Mesthi wae sing arep dituju Mesthi wae sing bakal nambah Mesthi wae, mung bakal nambah Mesthi wae, mung bakal nambah kaya awake dhewe Mesthi wae, mung bakal nambah kaya sing kita lakoni Mesthi wae, mung bakal nambah yen bisa ngubengi kabeh NAMBAH KANGGO NGALAMI KANGGO NAMBAH KANGGO INGGRENG INGGRIS. Dino iki Dino iki Dadi Dino iki ANGIN IKI Dino iki KANGGO KANGGO ANGIN Dino iki Dadi Pangaruh Angin ing kene Dino iki KANGGO IKU ANGIN ING KENE Dino iki Dadi Pangaruh Angin ing kene arep Dadi Pangaruh Angin ing kene arep KANGGO IKU ANGIN ING ING PUNYA Dadi Pangaruh Angin Ing kene Bakal Dadi Dadi Pangaruh Angin Ing kene Bakal Minimal Dadi Pangaruh Angin Ing kene Bakal Minimal lan Dadi Pangaruh Angin Ing kene Bakal Minimal lan Kita Bakal KANGGO MINIMAL LAN KAMU KANGGO MINIMAL LAN KAMU SEBENAR KANGGO MINIMAL LAN KITA BENAR LANGSUNG KANGGO MINIMAL LAN KITA BENAR-BENAR LANGSUNG KANGGO MINIMAL LAN KAMU BENAR-BENER MUNG KITU KANGGO MINIMAL LAN KITA BENAR-BENAR INGKUNG KANGGO Deleng KANGGO MINIMAL LAN KITA BENAR-BENAR LANGSUNG KITON BENAR-BENAR LANGSUNG KITON BENAR-BENAR LANGSUNG KITON ORA BENAR-BENAR INGKON KANGGO Katon Katon Utawa Kangen BENAR-BENAR INGKON KANGGO NAMPAK HIT UTAWA MISS SHOWERS BENAR-BENAR INGKON KANGGO NAMPAK HIT UTAWA MISS SHOWERS ING Dinane BENAR-BENAR ING NGADI ORA NGGOLEKI ORA GAMPANG GANDI ING INI UTAWA PALING PALING MISS ING JAM UTAWA PALING GAMPANG INGGRENG INGGRIS UTAWA PALING GAMPANG SAIKI ING LOUISIANA Kidul UTAWA PALING GAMPANG ING Dinten LOUISIANA Kidul A UTAWA PALSU PALSU SAIKI ING LOUISIANA Kidul Sithik LOUISIANA SELATAN Sithik LOUISIANA Kidul Kidul KECIL Sithik LOUISIANA SELATAN Sithik Luwih Sithik LOUISIANA SELATAN Sithik KECIL Luwih akeh WIDESPREAD LOUISIANA SELATAN SIKI KECIL Luwih akeh WISESPREAD MISSISSIPPI BIT LEBIH LANJUT MISSISSIPPI BIT Luwih akeh WIDESPREAD MISSISSIPPI BANYAK BIT Luwih WIDESPREAD MISSISSIPPI NGANANGI NGANAN BIT Luwih akeh WIDESPREAD MISSISSIPPI MENGANCAM IKI UTAMA BIT LEBIH WIDESPREAD MISSISSIPPI MENGANCAM IKI UTAMA ING Ancaman Muput Utamane ing Ancaman kebanjiran utamane ing MISSISSIPPI, Ancaman Miberake MUNGSA ING MISSISSIPPI, ALABAMA Ancaman Banjir Utamane ING MISSISSIPPI, ALABAMA LAN MISSISSIPPI, ALABAMA LAN MISSISSIPPI, ALABAMA LAN FLORIDA MISSISSIPPI, ALABAMA LAN FLORIDA 30 MISSISSIPPI, ALABAMA LAN FLORIDA 30 PILIHAN MISSISSIPPI, ALABAMA LAN FLORIDA 30 KANGGO MISSISSIPPI, ALABAMA LAN FLORIDA 30 Peluang Udan FLORIDA 30 Peluang Udan FLORIDA 30 Peluang Udan sesuk FLORIDA 30 Peluang Udan Sesuk KITA FLORIDA 30 PELUANG Udan SESUK WULA FLORIDA 30 PILIHAN Udan SESUK WULANG KITA Miwiti FLORIDA 30 PELUANG Udan SESUK WULANG KAMU Miwiti GRADUAL Kuwi ESUK KITA Miwiti GRADUAL Kuwi ESUK KAMU MULA KERING GRADUAL Sesuk Kita miwiti tren garing sing GRADUAL ESUK KITA Miwiti TREND KERING GRADUAL lan ESOK KAMU MULAI TREND KERING GRADUAL banjur banjur Sesuk, awake dhewe miwiti tren sing garing lan banjur katon ESOK KAMU MULAI TREND KERING GRADUAL LAN Deleng TREND KERING LAN IKI Katon TREND KERING LAN IKI IKI

Selasa esuk nganyari Tropika: Topan Sally njaga kekuwatan ing Teluk Meksiko

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.4" dur="0.1"> IT </text>
<text sub="clublinks" start="0.5" dur="0.033"> IT BALIK </text>
<text sub="clublinks" start="0.533" dur="0.1"> IT BALIK TO </text>
<text sub="clublinks" start="0.633" dur="0.067"> BALIK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="0.7" dur="0.067"> BALIK KANGGO KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="0.767" dur="0.133"> BALIK KANGGO KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="0.9" dur="1.235"> BALIK KANGGO KABEH STUDIO. </text>
<text sub="clublinks" start="2.135" dur="0.1"> BALIK KANGGO KABEH STUDIO. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2.235" dur="0.2"> BALIK KANGGO KABEH STUDIO. KABEH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2.435" dur="0.234"> KABEH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2.669" dur="0.067"> KABEH KANGGO. Matur Nuwun </text>
<text sub="clublinks" start="2.736" dur="0.1"> KABEH KANGGO. Matur Nuwun </text>
<text sub="clublinks" start="2.836" dur="0.1"> KABEH KANGGO. Matur nuwun sanget </text>
<text sub="clublinks" start="2.936" dur="0.133"> KABEH KANGGO. Matur nuwun sanget, </text>
<text sub="clublinks" start="3.069" dur="0.2"> KABEH KANGGO. Matur nuwun sanget, DUKE. </text>
<text sub="clublinks" start="3.269" dur="0.201"> Matur nuwun sanget, DUKE. </text>
<text sub="clublinks" start="3.47" dur="0.166"> Matur nuwun sanget, DUKE. YES, </text>
<text sub="clublinks" start="3.636" dur="0.134"> Matur nuwun sanget, DUKE. YA, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.1"> Matur nuwun sanget, DUKE. YA, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3.87" dur="0.167"> Matur nuwun sanget, DUKE. YA, KANGGO KACIL </text>
<text sub="clublinks" start="4.037" dur="0.133"> Matur nuwun sanget, DUKE. YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. </text>
<text sub="clublinks" start="4.17" dur="0.234"> YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.067"> YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. Matur Nuwun </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.066"> YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. Matur Nuwun </text>
<text sub="clublinks" start="4.537" dur="0.1"> YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. Matur nuwun </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.067"> YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. Matur nuwun sanget </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.067"> YA, KANGGO SANDBAG GAYIL. Matur nuwun sanget </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="1.401"> Matur nuwun sanget </text>
<text sub="clublinks" start="6.172" dur="0.167"> Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngresiki. </text>
<text sub="clublinks" start="6.339" dur="0.2"> CLARIFYING. </text>
<text sub="clublinks" start="6.539" dur="0.1"> CLARIFYING. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="6.639" dur="0.167"> CLARIFYING. KABEH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="6.806" dur="0.234"> KABEH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="7.04" dur="0.067"> KABEH KANGGO. Ayo Ayo </text>
<text sub="clublinks" start="7.107" dur="0.166"> KABEH KANGGO. Ayo Ayo </text>
<text sub="clublinks" start="7.273" dur="0.034"> KABEH KANGGO. AYO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="7.307" dur="0.1"> KABEH KANGGO. AYO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="7.407" dur="0.067"> KABEH KANGGO. AYO GAMPANG BAYAR </text>
<text sub="clublinks" start="7.474" dur="0.1"> KABEH KANGGO. AYO GAMPANG GOLEK BAYAR SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.066"> KABEH KANGGO. AYO GAMPANG GOLEK BAYAR SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.267"> AYO GAMPANG GOLEK BAYAR SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.067"> AYO GAMPANG GOLEK BAYAR SAIKI Aku percaya </text>
<text sub="clublinks" start="7.974" dur="0.1"> Ayo GET TO PAYUNG SAIKI Aku percaya lan </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.067"> AYO KANGGO NGGO BAYAR SAIKI Aku percaya lan priksa </text>
<text sub="clublinks" start="8.141" dur="0.067"> AYO BISA KANGGO BAYAR SAIKI Aku percaya lan priksa </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.066"> Ayo Ayo kebayar mbayar saiki aku pretyaya lan mriksa metu </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.234"> Pracaya lan Priksa </text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.1"> Pracaya lan priksa paling anyar </text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="1.702"> Pracaya lan mriksa paling anyar karo </text>
<text sub="clublinks" start="10.31" dur="0.1"> Pracaya lan priksa paling anyar karo HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="10.41" dur="0.233"> Pracaya lan priksa paling anyar karo HURRICANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="10.643" dur="0.167"> TERBARU KANG CURU CUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="10.81" dur="0.1"> TERBARU KANG CURU CUKA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="10.91" dur="0.201"> TERBARU KANG CURU CUKA. >> Ya, </text>
<text sub="clublinks" start="11.111" dur="0.1"> TERBARU KANG CURU CUKA. >> YA, KITA </text>
<text sub="clublinks" start="11.211" dur="0.066"> TERBARU KANG CURU CUKA. >> YA, KAMU NGARAS </text>
<text sub="clublinks" start="11.277" dur="0.134"> TERBARU KANG CURU CUKA. >> YESAH, KITA BISA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="11.411" dur="0.133"> TERBARU KANG CURU CUKA. >> YA, KAMU KANE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="11.544" dur="0.067"> TERBARU KANG CURU CUKA. >> YA, KITA KANJUNG WIS 7:00 </text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.2"> >> YA, KITA KANJUNG WIS 7:00 </text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.134"> >> YA, KAMU KUDU MAJU 7:00 WIB </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.067"> >> YA, KITA BARU NANGGO PILIHAN 7:00 WIB </text>
<text sub="clublinks" start="12.012" dur="0.066"> >> YA, KITA BARU NANGGO PILIHAN 7:00 WIB ING </text>
<text sub="clublinks" start="12.078" dur="0.067"> >> YA, KITA BARU NANGGO PILIHAN 7:00 AM ING LAN </text>
<text sub="clublinks" start="12.145" dur="0.067"> >> YA, KITA BARU NANGGO PILIHAN 7:00 AM LAN NO </text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.066"> >> YA, KITA BARU NANGGO PILIHAN 7:00 AM LAN BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.267"> AM UPDATE ING TANPA BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="12.545" dur="0.1"> AM UPDATE lan ora ana pangowahan gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.101"> AM UPDATE lan ora ana owah-owahan gedhe ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="12.746" dur="0.233"> Owah-owahan ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="1.235"> Owah-owahan ing kene. Kita wis </text>
<text sub="clublinks" start="14.214" dur="0.167"> Owah-owahan ing kene. Kita wis entuk </text>
<text sub="clublinks" start="14.381" dur="0.166"> Owah-owahan ing kene. Kita bakal menang </text>
<text sub="clublinks" start="14.547" dur="0.067"> Owah-owahan ing kene. Kita wis entuk kemenangan </text>
<text sub="clublinks" start="14.614" dur="0.067"> Owah-owahan ing kene. Kita bakal entuk kemenangan ing </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.067"> Owah-owahan ing kene. Kita bakal entuk kemenangan ing umur 85 taun </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.166"> Kita bakal entuk kemenangan ing umur 85 taun </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="0.067"> Kita bakal entuk kemenangan ing umur 85 taun. </text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.167"> . </text>
<text sub="clublinks" start="15.148" dur="0.133"> . Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="15.281" dur="0.134"> . Dadi sing </text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.133"> . Dadi sing nyekel </text>
<text sub="clublinks" start="15.548" dur="0.1"> . Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.201"> Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="15.849" dur="0.1"> Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="15.949" dur="0.067"> Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KUDU MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.033"> Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KENEH MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.067"> Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KENEH MASIH jam 1 </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="2.168"> Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KUDU MASIH JAMU 1 0 </text>
<text sub="clublinks" start="18.284" dur="0.167"> Dadi KANGGO NGANGGO LANGSUNG. KUDU MASIH JAMU 1 0 5. </text>
<text sub="clublinks" start="18.451" dur="0.2"> KUDU MASIH JAMU 1 0 5. </text>
<text sub="clublinks" start="18.651" dur="0.167"> KUDU MASIH JAMU 1 0 5. THE </text>
<text sub="clublinks" start="18.818" dur="0.134"> KUDU MASIH JAMU 1 0 5. GERAK </text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.133"> KENEH MASIH jam 1 0 5. GERAK ORA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="19.085" dur="0.067"> KUDU MASIH JAM 1 0 5. GERAK ORA GANTI </text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.234"> GERAK ORA GANTI </text>
<text sub="clublinks" start="19.386" dur="0.066"> GERAK ORA GANTI KECUALI </text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.1"> GERAK ORA GANTI KECUALI </text>
<text sub="clublinks" start="19.552" dur="0.1"> GERAK ORA GANTI KECUILAN </text>
<text sub="clublinks" start="19.652" dur="0.101"> GERAK ORA GANTI KECUALI KANG Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="19.753" dur="0.066"> GERAK ORA GANTI KECUILAN KANGGO PALING Luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="19.819" dur="0.034"> GERAK ORA GANTI KECUILAN KANGGO PALING APIK </text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.066"> GERAK ORA GANTI KECUALI KANGGO PALING A </text>
<text sub="clublinks" start="19.919" dur="0.301"> KECIL KANGGO NGANGGO Luwih Saka A </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.167"> KECIL KANGGO NGANGGO LORI UTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="20.387" dur="0.133"> KECUILA KANGGO NGGOLEKI ORA LOBA UTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.067"> KECUALI KANGGO Duwe gerakan sing luwih UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.066"> KECUALI KANGGO Duwe Obahe Luwih Saka Ngene </text>
<text sub="clublinks" start="20.653" dur="0.201"> GERAK NORTHWEST KENE </text>
<text sub="clublinks" start="20.854" dur="1.568"> GERAK NORTHWEST KENE </text>
<text sub="clublinks" start="22.422" dur="0.167"> GERAK NORTHWEST KENE KUMEN </text>
<text sub="clublinks" start="22.589" dur="0.066"> GERAK NORTHWEST APA WI WIWEN UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.101"> GERAK NORTHWEST Dene WULI UTAWA WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.066"> GERAK NORTHWEST Dene WULI UTAWA WULAN, nanging sejatine </text>
<text sub="clublinks" start="22.822" dur="0.234"> WIS paling sisih lor nanging ana </text>
<text sub="clublinks" start="23.056" dur="0.133"> WIS paling sisih lor nanging angel </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.067"> WIS paling sisih lor nanging isih angel </text>
<text sub="clublinks" start="23.256" dur="0.067"> WIS paling sisih lor nanging isih angel </text>
<text sub="clublinks" start="23.323" dur="0.1"> WIS paling sisih lor nanging pancen angel obah. </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="0.2"> SING PALING GOLEK. </text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.167"> SING PALING GOLEK. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="0.2"> SING PALING GOLEK. IKU ASAS </text>
<text sub="clublinks" start="23.99" dur="0.1"> SING PALING GOLEK. STATIONARY DASAR. </text>
<text sub="clublinks" start="24.09" dur="0.2"> STATIONARY DASAR. </text>
<text sub="clublinks" start="24.29" dur="0.167"> STATIONARY DASAR. THE </text>
<text sub="clublinks" start="24.457" dur="1.969"> STATIONARY DASAR. TEKANE </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.1"> STATIONARY DASAR. TEKANE BISA </text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.067"> STATIONARY DASAR. TEKANE DIDUTUT </text>
<text sub="clublinks" start="26.593" dur="0.066"> STATIONARY DASAR. TEKANE DIDUTUT 1 </text>
<text sub="clublinks" start="26.659" dur="0.301"> TEKANE DIDUTUT 1 </text>
<text sub="clublinks" start="26.96" dur="0.067"> TEKANE MATI TUTUP 1 MILLIBAR </text>
<text sub="clublinks" start="27.027" dur="0.066"> TEKANE MATI TUTUP 1 MILLIBAR Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.067"> PRESSURE MATI MILLIBAR 1 MUNI </text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="0.067"> PRESSURE MATI 1 MILLIBAR MUNG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="27.227" dur="0.133"> PRESSURE MATI 1 MILIBAR ORA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.067"> PRESSURE MATI 1 MILLIBAR Dadi ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="27.427" dur="0.3"> MILLIBAR Dadi ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="27.727" dur="0.1"> MILIBAR IKI ORA GAMPAK LEMAK. </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.201"> LEMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="28.028" dur="0.066"> LEMAH. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="28.094" dur="3.237"> LEMAH. Boten </text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.233"> LEMAH. ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="31.564" dur="0.067"> LEMAH. Pancen ora kuat nguatake </text>
<text sub="clublinks" start="31.631" dur="0.167"> Pancen ora kuat nguatake </text>
<text sub="clublinks" start="31.798" dur="0.067"> Pancen ora kuat nguatake. </text>
<text sub="clublinks" start="31.865" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="32.065" dur="0.1"> . IKU </text>
<text sub="clublinks" start="32.165" dur="0.1"> . IKI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="32.265" dur="0.067"> . IKI KECIL LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.133"> . IKI KECIL LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="32.465" dur="0.067"> . IKI KECIL NYANGET </text>
<text sub="clublinks" start="32.532" dur="0.234"> IKI KECIL NYANGET </text>
<text sub="clublinks" start="32.766" dur="0.066"> IKI KECIL LANGSUNG NYANGET </text>
<text sub="clublinks" start="32.832" dur="0.134"> IKI KECIL NGANGGO LANGGUH LAN </text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.1"> IKI KECIL NGANGGO LANGSUNG LAN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.067"> IKI KANG IKI KANGGO NGANGGO LANGSUNG LAN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="33.133" dur="0.066"> IKI KANGGO JENENG NGANGGO LANGSUNG LAN IKI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.234"> STEADY LAN KANGGO KITA </text>
<text sub="clublinks" start="33.433" dur="0.033"> STEADY LAN KANGGO INGKANG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.1"> STEADY LAN KANGGO INGKANG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="33.566" dur="0.067"> STEADY LAN KANGGO INGKANG Katon </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="0.067"> STEADY LAN KANGGO INGKANG KANGGO Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="33.7" dur="0.067"> STEADY LAN KANGGO INGKANG KANGGO Deleng Kaya Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.066"> STEADY LAN KANGGO INGKANG KANGGO Deleng Kaya Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="33.833" dur="1.502"> NGarep-arep Katon Katon </text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.133"> NGarep-arep bisa ndeleng kaya sing kita lakoni </text>
<text sub="clublinks" start="35.468" dur="0.167"> NGarep-arep bisa ndeleng kaya sing kita lakoni </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.067"> NGarep-arep KANGGO KANGGO LAKU ING NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="0.067"> NGarep-arep KANGGO KANGGO MBADHAK ING ATUR </text>
<text sub="clublinks" start="35.769" dur="0.233"> Saindhenging pangeling saka </text>
<text sub="clublinks" start="36.002" dur="0.1"> Saindhenging pangeling-eling dina iki. </text>
<text sub="clublinks" start="36.102" dur="0.2"> Dino iki </text>
<text sub="clublinks" start="36.302" dur="0.067"> Dino iki Kowe </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.1"> Dino iki Sampeyan BISA </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.1"> Dino iki Sampeyan bisa ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="36.569" dur="0.067"> Dino iki Sampeyan bisa ndeleng ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="36.636" dur="0.1"> Dino iki Sampeyan bisa ndeleng ana </text>
<text sub="clublinks" start="36.736" dur="0.067"> Dino iki Sampeyan bisa ndeleng ing kono </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.234"> Sampeyan bisa ndeleng ing kono </text>
<text sub="clublinks" start="37.037" dur="0.1"> Sampeyan bisa ndeleng ana banjir bandhang </text>
<text sub="clublinks" start="37.137" dur="0.066"> Sampeyan bisa ndeleng ing kono Watches Banjir Aliran </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> Sampeyan bisa ndeleng ing kono banjir bandhang </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.167"> KANGGO KANGGO Katon ANA WARNA BUNGA BUNJUT </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.067"> KANGGO KANGGO Katon ING SENI BANJIR BUNGA KANGGO DIBATAK </text>
<text sub="clublinks" start="37.537" dur="0.2"> TAMPILAN BANYU WES BENEH </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="1.635"> TAMPILAN BANYU WIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="39.372" dur="0.167"> TAMPILAN BANYU KANGGO DIBatalake Kanggo Kidul Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="39.539" dur="0.133"> TAMPILAN BANYU WES BENEH KANGGO LOUISIANA Kidul. </text>
<text sub="clublinks" start="39.672" dur="0.234"> KANGGO LOUISIANA Kidul. </text>
<text sub="clublinks" start="39.906" dur="0.1"> KANGGO LOUISIANA Kidul. MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="40.006" dur="0.067"> KANGGO LOUISIANA Kidul. MASIH Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.1"> KANGGO LOUISIANA Kidul. Isih duwe </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.1"> KANGGO LOUISIANA Kidul. MASIH KANGGO FLASH </text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="0.067"> KANGGO LOUISIANA Kidul. MASIH KANGGO NGALAMI BODO </text>
<text sub="clublinks" start="40.34" dur="0.233"> MASIH KANGGO NGALAMI BODO </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.067"> MASIH KANGGO WONTEN BANJIR BUNGA </text>
<text sub="clublinks" start="40.64" dur="0.1"> MASIH KANGGO DILADHAK BANJIR BUNGA </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.2"> TETAPI NGADI WILAN BANJUT BUNGA SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="40.94" dur="0.067"> MASIH KANGGO NGADI BANJIRAN BANJUT BANYAK KANG MISSISSIPPI SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.067"> TETAPI NGADI WANITA BANJUT BUNGA KANGGO MISSISSIPPI Kidul lan </text>
<text sub="clublinks" start="41.074" dur="0.2"> Watch kanggo MISSISPIPI Kidul lan </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="0.067"> Watch Watch MISSISPIPI Kidul lan saiki </text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.133"> Watch kanggo MISSISPIPI Kidul lan saiki saka </text>
<text sub="clublinks" start="41.474" dur="0.1"> Watch Watch MISSISPIPI Kidul lan saiki </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.034"> Watch Watch MISISISIPPI Kidul lan saiki bakal ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="41.608" dur="0.066"> Watch Watch MISSISPIPI Kidul lan saiki arep dikunjungi </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="1.769"> Watch Watch MISISISIPPI Kidul lan saiki bakal ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="43.443" dur="0.067"> Watch Watch MISISISIPPI Kidul lan saiki bakal aktif </text>
<text sub="clublinks" start="43.51" dur="0.2"> Saiki mesthi bakal aktif </text>
<text sub="clublinks" start="43.71" dur="0.1"> SAIKI KURSUS INGGI APIK </text>
<text sub="clublinks" start="43.81" dur="0.067"> SAIKI KURSUS INGGI SILAK KAPING </text>
<text sub="clublinks" start="43.877" dur="0.066"> Saiki mesthi bakal ana ing sisih masing-masing </text>
<text sub="clublinks" start="43.943" dur="0.101"> Saiki mesthi bakal ana ing saben sisi </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.1"> Saiki mesthi bakal ana ing sisih liyane </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.066"> SAIKI KURSUS BISA NGANGGO SISI KANGGO WIS </text>
<text sub="clublinks" start="44.21" dur="0.201"> Saben sisi gaweyan rampung </text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.066"> SETIAP SISI WUJUD ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="44.477" dur="0.134"> Saben sisi gaya ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.066"> SAKING SEPANJANG RUANG LAMPU ING ING FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="44.677" dur="0.101"> Saben sisi gaweyan ing kene ing FLORIDA lan </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.066"> SAKING SIRI WUJUD ING KANG SAIKI ING FLORIDA LAN ING WIS </text>
<text sub="clublinks" start="44.844" dur="0.267"> ING KENE ING FLORIDA LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="45.111" dur="0.1"> ING kene ing FLORIDA LAN ING ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.234"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="45.445" dur="0.1"> ALABAMA. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="45.545" dur="0.067"> ALABAMA. IKI WI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="45.612" dur="0.1"> ALABAMA. IKU KANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="45.712" dur="0.033"> ALABAMA. ING KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="1.769"> ALABAMA. IKU KANG KENE A </text>
<text sub="clublinks" start="47.514" dur="0.066"> ALABAMA. IKI KANA KANGGO BARU </text>
<text sub="clublinks" start="47.58" dur="0.267"> IKI KANA KANGGO BARU </text>
<text sub="clublinks" start="47.847" dur="0.1"> IKI KANA KANGGO TORNADO BARU </text>
<text sub="clublinks" start="47.947" dur="0.101"> IKI KANA KANGGO WONTEN TORNADO BARU </text>
<text sub="clublinks" start="48.048" dur="0.1"> IKI KANA KANGGO NIKONI TORNADO BARU </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.1"> IKI KANA KANGGO WONTEN TORNADO BARU </text>
<text sub="clublinks" start="48.248" dur="0.066"> IKI KANA KANGGO WONTEN TORNADO BARU sing NGANTI </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.201"> TONTON TORNADO KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="48.515" dur="0.066"> TONTON TORNADO KANGGO AKHIR AKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="48.581" dur="0.1"> TONTON TORNADO KANGGO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="48.681" dur="0.101"> TONTON TORNADO KANGGO INGGRIS ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="48.782" dur="0.166"> Pungkasan ing dina iki. </text>
<text sub="clublinks" start="48.948" dur="0.067"> Pungkasan ing dina iki. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="49.015" dur="0.1"> Pungkasan ing dina iki. Dadi WE </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.134"> Pungkasan ing dina iki. Dadi KITA ORA </text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="2.335"> Pungkasan ing dina iki. Dadi KITA ORA Bener </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.1"> Pungkasan ing dina iki. Dadi, awake dhewe pancen ora ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="51.684" dur="0.067"> Pungkasan ing dina iki. Dadi, awake dhewe pancen ora ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="0.267"> Dadi, awake dhewe pancen ora ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="52.018" dur="0.1"> Dadi KITA BENAR-BENAR NGARASA MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.1"> Dadi, kita pancen ora ngarep-arep masalah kasebut ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="52.218" dur="0.234"> MASALAH ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="52.452" dur="0.067"> MASALAH ING KENE. INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.033"> MASALAH ING KENE. ANA </text>
<text sub="clublinks" start="52.552" dur="0.1"> MASALAH ING KENE. ANA A </text>
<text sub="clublinks" start="52.652" dur="0.1"> MASALAH ING KENE. ANA KANG LIVE </text>
<text sub="clublinks" start="52.752" dur="0.1"> MASALAH ING KENE. ANA RADAR LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="52.852" dur="0.034"> MASALAH ING KENE. ANA KANGGO RADAR LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="52.886" dur="0.066"> MASALAH ING KENE. ANA KANGGO RADAR LANGSUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="52.952" dur="0.234"> ANA KANGGO RADAR LANGSUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="53.186" dur="0.067"> ANA RADAR LIVE KANGGO KITONI KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="53.253" dur="0.133"> ANA RADAR LANGSUNG KANGGO KITOKI Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.1"> ANA RADAR LANGSUNG KANGGO Katon PENUTUP BIT SIKIT. </text>
<text sub="clublinks" start="53.486" dur="2.069"> TUTUP BIT SIKIT. </text>
<text sub="clublinks" start="55.555" dur="0.167"> TUTUP BIT SIKIT. Kowe </text>
<text sub="clublinks" start="55.722" dur="0.067"> TUTUP BIT SIKIT. Sampeyan BISA </text>
<text sub="clublinks" start="55.789" dur="0.166"> TUTUP BIT SIKIT. Sampeyan bisa ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="55.955" dur="0.134"> TUTUP BIT SIKIT. Sampeyan bisa ndeleng ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="56.089" dur="0.1"> TUTUP BIT SIKIT. Sampeyan bisa ndeleng ana sing ana </text>
<text sub="clublinks" start="56.189" dur="0.067"> TUTUP BIT SIKIT. Sampeyan bisa ndeleng ana sing duwe </text>
<text sub="clublinks" start="56.256" dur="0.233"> Sampeyan bisa ndeleng ana sing duwe </text>
<text sub="clublinks" start="56.489" dur="0.067"> Sampeyan bisa ndeleng ana sing metu </text>
<text sub="clublinks" start="56.556" dur="0.1"> Sampeyan bisa ndeleng ana mripat sing luwih apik </text>
<text sub="clublinks" start="56.656" dur="0.067"> Sampeyan bisa ndeleng ing kana ana tembok mata sing luwih dhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.067"> Sampeyan bisa ndeleng ing kene ana tembok sing luwih dhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.133"> Sampeyan bisa ndeleng ing kene ana tembok mata sing luwih dhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="56.923" dur="0.067"> Sampeyan bisa ndeleng ing kene ana tembok mata sing luwih gedhe ing pusat </text>
<text sub="clublinks" start="56.99" dur="0.2"> WALL MATA LUAR PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="2.436"> WALL MATA LUWIH PUSAT ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="59.626" dur="0.033"> WALL EYE LUWIH ING PUSAT INGNI Cobaan </text>
<text sub="clublinks" start="59.659" dur="0.134"> WALL EYE OUTER ING CENTER INI NYOBA </text>
<text sub="clublinks" start="59.793" dur="0.133"> WALL EYE OUTER ING CENTER ING ING KUNCI GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="59.926" dur="0.1"> WALL EYE OUTER ING CENTER ING ING KUNCI KANGGO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="60.026" dur="0.067"> WALL MATA LUWIH ING PUSAT INGKANG NYOBA KANGGO GOLEKE GOLONG </text>
<text sub="clublinks" start="60.093" dur="0.233"> ING KENE NGGOLEK KANGGO GOLEKE </text>
<text sub="clublinks" start="60.326" dur="0.101"> ING KENE NGGOLEK KANGGO STORMS KALAPURAN. </text>
<text sub="clublinks" start="60.427" dur="0.166"> KEDUA </text>
<text sub="clublinks" start="60.593" dur="0.067"> KEDUA Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="60.66" dur="0.1"> KEDUA Dadi kowe </text>
<text sub="clublinks" start="60.76" dur="0.1"> KEDUA Dadi kowe ngerti, </text>
<text sub="clublinks" start="60.86" dur="0.1"> KEDUA Dadi kowe ngerti, WE </text>
<text sub="clublinks" start="60.96" dur="0.134"> KEDUA Dadi kowe ngerti, KITA ORA KITU </text>
<text sub="clublinks" start="61.094" dur="0.067"> KEDUA Dadi kowe ngerti, awake dewe ora ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="61.161" dur="0.2"> Dadi kowe ngerti, awake dewe ora ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="61.361" dur="0.133"> Dadi kowe ngerti, awake dewe ora ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.034"> Dadi kowe ngerti, awake dewe ora ngarep-arep perkoro iki </text>
<text sub="clublinks" start="61.528" dur="0.133"> Dadi kowe ngerti, awake dhewe ora ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="61.661" dur="0.134"> Dadi Kowe ngerti, KITA ORA KANGGO NGADI IKI IKI SEJATI </text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.066"> Dadi Kowe ngerti, KITA ORA NGADEWE IKI IKI SATU LEMAH </text>
<text sub="clublinks" start="61.861" dur="2.069"> IKI IKI SENENG LEMEN </text>
<text sub="clublinks" start="63.93" dur="0.067"> IKI SING BENAR KESEHE LAWEH </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.167"> Babagan iki sing satemene lemes banget </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.1"> IKI SING BENAR LEMEN KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="64.264" dur="0.066"> IKI IKI SATU TEU LEMEH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="64.33" dur="0.134"> IKI IKI SATU TEU LEMEH KANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="64.464" dur="0.1"> IKI IKI SATU TEU LEMEN SANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="0.067"> Babagan iki sing satemene ringkih banget nalika nggawe dalane mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="64.631" dur="0.2"> Luwih-luwih anggone nggawe dalane </text>
<text sub="clublinks" start="64.831" dur="0.133"> Luwih-luwih nggawe cara iki </text>
<text sub="clublinks" start="64.964" dur="0.101"> Luwih-luwih nggawe cara ing umum iki </text>
<text sub="clublinks" start="65.065" dur="0.1"> Luwih-luwih nggawe cara ing wilayah umum iki </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.1"> Luwih-luwih anggone nggawe dalane ing wilayah umum saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="65.265" dur="0.2"> WILAYAH UMUM INI SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="65.465" dur="0.167"> WILAYAH UMUM INI SAIKI. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.1"> WILAYAH UMUM INI SAIKI. BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="65.732" dur="0.1"> WILAYAH UMUM INI SAIKI. GONNA MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="65.832" dur="0.067"> WILAYAH UMUM INI SAIKI. KANGGO NGANGGO GONNA MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="65.899" dur="0.066"> WILAYAH UMUM INI SAIKI. GONNA MUNGKIN NGANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.201"> GONNA MUNGKIN NGANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.1"> GONNA MUNGKIN NGANGGO DHIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="66.266" dur="1.568"> Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="67.834" dur="0.133"> Dhewe Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="67.967" dur="0.167"> Dhewe NANGING HEBAT </text>
<text sub="clublinks" start="68.134" dur="0.067"> Dhewe NANGING LANGKAH LANGKAH </text>
<text sub="clublinks" start="68.201" dur="0.1"> Dhewe NANGING APIK APIK APIK saiki </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.067"> Dhewe NANGING APIK APIK APIK saiki </text>
<text sub="clublinks" start="68.368" dur="0.067"> Dhewe Nanging udan abot saiki ing </text>
<text sub="clublinks" start="68.435" dur="0.266"> Nanging udan abot saiki ing </text>
<text sub="clublinks" start="68.701" dur="0.101"> Nanging udan abot saiki ing pantai </text>
<text sub="clublinks" start="68.802" dur="0.133"> NANGING APIK APIK APIK saiki ing wilayah pantai </text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.1"> NANGING APIK APIK APIK saiki ing wilayah pantai </text>
<text sub="clublinks" start="69.035" dur="0.067"> NANGING APIK APIK APIK APIK APIK ING WILAYAH COASTAL PALING SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="69.102" dur="0.233"> WILAYAH COASTAL PILIH SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="69.335" dur="0.034"> WILAYAH COASTAL GAMPANG TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="69.369" dur="0.133"> Area COASTAL NAMPAK SANGKAT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="69.502" dur="0.1"> WILAYAH COASTAL SING GAMPANG GAMPANG BILOXI. </text>
<text sub="clublinks" start="69.602" dur="0.234"> TUTUP BILOXI. </text>
<text sub="clublinks" start="69.836" dur="0.067"> TUTUP BILOXI. Sampeyan wis </text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="2.002"> TUTUP BILOXI. Sampeyan wis entuk </text>
<text sub="clublinks" start="71.905" dur="0.167"> TUTUP BILOXI. Sampeyan wis sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="72.072" dur="0.066"> TUTUP BILOXI. Sampeyan wis entuk sawetara wong sing mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="72.138" dur="0.067"> TUTUP BILOXI. Sampeyan wis entuk sawetara wong sing nolak lan </text>
<text sub="clublinks" start="72.205" dur="0.234"> Sampeyan wis entuk sawetara wong sing nolak lan </text>
<text sub="clublinks" start="72.439" dur="0.1"> Sampeyan wis entuk sawetara wong sing nolak lan kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="72.539" dur="0.1"> Sampeyan wis entuk sawetara wong sing kurang adil lan iku mung </text>
<text sub="clublinks" start="72.639" dur="0.033"> Sampeyan wis entuk sawetara wong sing golek tujuan lan mung arep </text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.067"> Sampeyan wis entuk sawetara wong sing golek tujuan lan mung arep </text>
<text sub="clublinks" start="72.739" dur="0.067"> Sampeyan wis entuk sawetara wong sing mudhun lan bakal dadi </text>
<text sub="clublinks" start="72.806" dur="0.066"> Sampeyan wis entuk sawetara wong sing mandheg lan mung bakal dadi </text>
<text sub="clublinks" start="72.872" dur="0.234"> Kuwi KANGGO LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.1"> Kuwi KANGGO DADI CERITA </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.1"> Kuwi KANGGO MBADHAK CERITA </text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.1"> Kuwi KANGGO MBADHILake ING kono </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.134"> Kuwi KANGGO MBADHIL NYA INI </text>
<text sub="clublinks" start="73.54" dur="0.066"> Kuwi KANGGO MBADHIL ING WENGI INI </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.201"> CERITA ING WENGI INI </text>
<text sub="clublinks" start="73.807" dur="0.066"> CERITA ORA ING WENGI INI </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.167"> CERITA ING WENGI ING WENGI INI </text>
<text sub="clublinks" start="74.04" dur="2.002"> CERITA ORA ING WENGI INI WENGI ING WETA </text>
<text sub="clublinks" start="76.042" dur="0.2"> CERITA ORA ING WENGI INI WENGI ING LOUISIANA SELATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="76.242" dur="0.167"> ING ING LOUISIANA SELATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.1"> ING ING LOUISIANA SELATAN. WE </text>
<text sub="clublinks" start="76.509" dur="0.1"> ING ING LOUISIANA SELATAN. KAMU ORA </text>
<text sub="clublinks" start="76.609" dur="0.134"> ING ING LOUISIANA SELATAN. KITA ORA Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="76.743" dur="0.167"> ING ING LOUISIANA SELATAN. KITA BENAR-BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="76.91" dur="0.066"> ING ING LOUISIANA SELATAN. KITA ORA BENAR-BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="76.976" dur="0.234"> KITA ORA BENAR-BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="77.21" dur="0.067"> KITA BENAR-BENAR GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="0.133"> KITA BENAR-BENAR GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="77.41" dur="0.067"> KITA TIDAK BENAR-BENAR APA KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="77.477" dur="0.1"> KITA ORA BENAR-BENAR KANGGO KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="77.577" dur="0.067"> KITA TIDAK BENAR-BENAR ING ANTARA KECIL KANGGO Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="77.644" dur="0.267"> MULAI KECIL KANGGO Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.133"> MULAI KECIL KANGGO PRODUK </text>
<text sub="clublinks" start="78.044" dur="0.1"> MULAI KECIL KANGGO Sawetara Pamrentah sing Entuk </text>
<text sub="clublinks" start="78.144" dur="0.1"> MULAI KECIL KANGGO PADHAK KANGGO BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="78.244" dur="0.067"> MULAI KECIL KANGGO PEDOMAN ANA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.2"> PEMILIK KANGGO KENE </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="1.569"> PEMILIK KANGGO MUNG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="80.08" dur="0.1"> SHOWERS KANGGO WENI </text>
<text sub="clublinks" start="80.18" dur="0.133"> PEMILIK KANGGO KANTHI ING JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="80.313" dur="0.1"> PEMILIK KANGGO KANTHI ING JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="80.413" dur="0.134"> PEMILIK KANGGO KANTHI KANGGO MATI </text>
<text sub="clublinks" start="80.547" dur="0.1"> SHOWERS KANGGO BENAR ING JENIS MATI </text>
<text sub="clublinks" start="80.647" dur="0.066"> PEMILIK KANGGO KANTHI ING JENIS MATI </text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.167"> ING JENIS MATI </text>
<text sub="clublinks" start="80.88" dur="0.067"> ING JENIS MATI PANGGILAN </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.134"> ING JENIS MATI PANTAI ST. </text>
<text sub="clublinks" start="81.081" dur="0.1"> ING JENIS MATI PANTAI ST. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="81.181" dur="0.066"> ING JENIS MATI PANTAI ST. BERNARD ING </text>
<text sub="clublinks" start="81.247" dur="0.134"> ING JENIS MATI PANTAI ST. BERNARD ING </text>
<text sub="clublinks" start="81.381" dur="0.067"> ING JENIS MATI PANTAI ST. BERNARD ING SOUND </text>
<text sub="clublinks" start="81.448" dur="0.166"> OF ST. BERNARD ING SOUND </text>
<text sub="clublinks" start="81.614" dur="0.067"> OF ST. BERNARD ING SOUND. </text>
<text sub="clublinks" start="81.681" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="81.881" dur="0.067"> . Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="81.948" dur="0.134"> . Nanging OF </text>
<text sub="clublinks" start="82.082" dur="0.066"> . Nanging mesthi </text>
<text sub="clublinks" start="82.148" dur="2.069"> . NANGING KURSUS ORA </text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.167"> . NANGING KURSUS BENAR tenan </text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.067"> . NANGING TETAPU ORA Katon tenan </text>
<text sub="clublinks" start="84.451" dur="0.266"> NANGING TETAPU ORA Katon tenan </text>
<text sub="clublinks" start="84.717" dur="0.067"> NANGING TETAPU BENAR-BENAR KANGGO NAMPAK ANA </text>
<text sub="clublinks" start="84.784" dur="0.067"> NANGING TETAPU BENAR-BENAR KANGGO NAMPANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="84.851" dur="0.167"> NANGING TETAPU BENAR-BENAR KANGGO NAMPANG APA </text>
<text sub="clublinks" start="85.018" dur="0.1"> NANGING TETAPU BENAR-BENAR KANGGO NAMPANG APA-APA ING POPULASI </text>
<text sub="clublinks" start="85.118" dur="0.067"> NANGING TETAPU BENAR-BENAR KANGGO NEMPO APA ING APA POPULASI </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.166"> Apa wae ing wilayah sing populer </text>
<text sub="clublinks" start="85.351" dur="0.101"> Apa wae ing wilayah sing populer ing </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.1"> Apa wae ing wilayah sing populer ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="85.552" dur="0.1"> Apa wae ing wilayah sing populer ing titik iki. </text>
<text sub="clublinks" start="85.652" dur="0.3"> ING POINT IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="85.952" dur="2.336"> ING POINT IKI. HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="88.288" dur="0.1"> ING POINT IKI. GOLONGAN HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.133"> ING POINT IKI. TRANSARI KABEH TRANSLATE </text>
<text sub="clublinks" start="88.521" dur="0.1"> ING POINT IKI. JURU TRANSUR TRANS AS </text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.067"> ING POINT IKI. JURUAN TRANSURING TRANS AS </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.234"> JURUAN TRANSURING TRANS AS </text>
<text sub="clublinks" start="88.922" dur="0.066"> JURU TRANSUR TRANSARI JUMIAT JUMIAT </text>
<text sub="clublinks" start="88.988" dur="0.067"> TRANSARI HURRICANE TRACK AS JUMAAT LAN </text>
<text sub="clublinks" start="89.055" dur="0.067"> JURU TRANSURING ASUR JUMIAT JUMIAT LAN KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="89.122" dur="0.067"> JURU TRANSURING ASARI JUMIAT LAN KOWE BISA </text>
<text sub="clublinks" start="89.189" dur="0.1"> JAKETAN HURRICANE SEJENI JUMAAT LAN KOWE BISA Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="89.289" dur="0.167"> JAKETAN HURRICANE SEJENI JUMAAT LAN KOWE BISA NGerteni. </text>
<text sub="clublinks" start="89.456" dur="0.166"> JUMAAT LAN KOWE BISA NEMPO WONI. </text>
<text sub="clublinks" start="89.622" dur="0.1"> JUMAAT LAN KOWE BISA NEMPO WONI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="89.722" dur="0.134"> JUMAAT LAN KOWE BISA NAMPAK ING KENE. >> KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="89.856" dur="0.133"> JUMAAT LAN KOWE BISA NAMPAK ING KENE. >> Dheweke nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="89.989" dur="0.167"> JUMAAT LAN KOWE BISA NAMPAK ING KENE. >> Dheweke padha ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="90.156" dur="0.034"> JUMAAT LAN KOWE BISA NAMPAK ING KENE. >> Dheweke padha ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="90.19" dur="0.1"> JUMAAT LAN KOWE BISA NAMPAK ING KENE. >> Dheweke ngarepake </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.066"> JUMAAT LAN KOWE BISA NEMPO WONI. >> Wong-wong mau ngarepake gawe </text>
<text sub="clublinks" start="90.356" dur="0.201"> >> Wong-wong mau ngarepake gawe </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="0.1"> >> Dheweke padha ngarep-arep supaya bisa nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="90.657" dur="1.535"> >> Wong-wong mau ngarep-arep bisa ngowahi </text>
<text sub="clublinks" start="92.192" dur="0.166"> >> Wong-wong mau ngarep-arep supaya bisa nguripake lan </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.067"> >> Wong-wong mau ngarep-arep bisa ngowahi lan jinise </text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="0.167"> >> Wong-wong mau ngarep-arep supaya bisa ngowahi lan jinise </text>
<text sub="clublinks" start="92.592" dur="0.067"> >> Dheweke padha ngarep-arep supaya bisa ngowahi lan jinise luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="92.659" dur="0.066"> >> Wong-wong mau ngarep-arep supaya bisa ngowahi lan jinise luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="92.725" dur="0.067"> >> Wong-wong mau ngarep-arep supaya bisa ngowahi lan jinise luwih akeh saka A </text>
<text sub="clublinks" start="92.792" dur="0.301"> KANGGO KANGGO LAN JENIS A </text>
<text sub="clublinks" start="93.093" dur="0.1"> KANGGOLEK LAN JENIS LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="93.193" dur="0.066"> KANGGOLOK LAN JENIS LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="93.259" dur="0.067"> KANGGOLOK LAN JENIS LEBIH LANJUT UTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="93.326" dur="0.067"> KANGGOLOK LAN JENIS LEBIH LANJUT UTAMA UTAWA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.067"> KANGGOLOK LAN JENIS LEBIH LANJUT UTAMA NGALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="93.46" dur="0.3"> NGALORI UTAWA NGAKI </text>
<text sub="clublinks" start="93.76" dur="0.1"> NGALORI UTAWA NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.1"> NGABURI UTAMA Dhewe INGGRU </text>
<text sub="clublinks" start="93.96" dur="0.2"> Saindhenging Dina iki. </text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="0.1"> Saindhenging Dina iki. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.1"> Saindhenging Dina iki. NANGING IKI </text>
<text sub="clublinks" start="94.36" dur="0.034"> Saindhenging Dina iki. NANGING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.067"> Saindhenging Dina iki. NANGING APA </text>
<text sub="clublinks" start="94.461" dur="0.166"> Saindhenging Dina iki. NANGING BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="94.627" dur="0.067"> Saindhenging Dina iki. NANGING KANGGO UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="94.694" dur="2.569"> NANGING KANGGO UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="97.263" dur="0.134"> NANGING APA WOBBLING UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.1"> NANGING APA WOBBLING UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="97.497" dur="0.1"> NANGING APA bakal WOBBLING umume ing saindenging </text>
<text sub="clublinks" start="97.597" dur="0.133"> NANGING APA WOBBLING UMUM ING SENI. </text>
<text sub="clublinks" start="97.73" dur="0.167"> WOBBLING SEKARANG. </text>
<text sub="clublinks" start="97.897" dur="0.167"> WOBBLING SEKARANG. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="98.064" dur="0.1"> WOBBLING SEKARANG. Dadi WE </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="0.067"> WOBBLING SEKARANG. Dadi awake dhewe bisa </text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.133"> WOBBLING SEKARANG. Dadi kita bisa ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="98.364" dur="0.167"> WOBBLING SEKARANG. Dadi awake dhewe bisa ndeleng A </text>
<text sub="clublinks" start="98.531" dur="0.067"> WOBBLING SEKARANG. Dadi, awake dhewe bisa ndeleng sing sisih Lor </text>
<text sub="clublinks" start="98.598" dur="0.267"> Dadi, awake dhewe bisa ndeleng sing sisih Lor </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.067"> Dadi, awake dhewe bisa ndeleng obah sing paling sisih Lor </text>
<text sub="clublinks" start="98.932" dur="0.1"> Dadi, kita bisa uga ndeleng gerakan UTAWA UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="99.032" dur="0.167"> Dadi, awake dhewe bisa ndeleng obah UTAWA paling kulon </text>
<text sub="clublinks" start="99.199" dur="0.066"> Dadi, awake dhewe bisa ndeleng obah sing paling UTAWA UTAWA Gerakan Kulon </text>
<text sub="clublinks" start="99.265" dur="0.067"> Dadi, awake dhewe bisa ndeleng obah UTAWA UTAWA OLEH BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.067"> Dadi, KITA BISA NEMPO GERAKAN UTAMA UTAWA OGOH BARAT UTAWA AN </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="1.935"> GERAK ATAU GERAK BARAT UTAWA AN </text>
<text sub="clublinks" start="101.334" dur="0.167"> GERAK ATAU GERAK BARAT UTAWA WETAN </text>
<text sub="clublinks" start="101.501" dur="0.067"> GERAK ATAU GERAK BARAT ATAU GERAKAN WETAN </text>
<text sub="clublinks" start="101.568" dur="0.1"> GERAK ATAU GERAK BARAT UTAWA GERAKAN WET ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="101.668" dur="0.167"> GERAK ATAU GERAK BARAT ATAU GERAKAN WET ATAU UTARA UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="101.835" dur="0.066"> GERAK ATAU GERAK BARAT ATAU GERAKAN WETAN ATAU GERAK UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.167"> GERAKAN WET ATAU GERAK UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="102.068" dur="0.067"> GERAKAN WET ATAU GERAK UTARA. </text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.1"> . IKU </text>
<text sub="clublinks" start="102.435" dur="0.1"> . IKI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="102.535" dur="0.167"> . IKU KANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="102.702" dur="0.067"> . Iku mung lelungan kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.067"> . KANGGO MUNG TRAVELING IKI </text>
<text sub="clublinks" start="102.836" dur="0.233"> KANGGO MUNG TRAVELING IKI </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.1"> KANGGO LANGSUNG LAMBAT LAMBAT </text>
<text sub="clublinks" start="103.169" dur="0.1"> IKU KANG TRAVEL LAMBAT LAMBAT </text>
<text sub="clublinks" start="103.269" dur="0.034"> IKU KANG TRAVEL LAMBAR MULA LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="103.303" dur="0.066"> IKU KANG TRAVEL TO LANGKAH LAMPU </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.067"> KANGGO LATIHAN LANGSUNG LELAKI </text>
<text sub="clublinks" start="103.436" dur="0.1"> IKU KANG TRAVEL TO LANGKAH LOWONGAN MULTI </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.067"> IKI KANG TRAVEL TO LANGKAH LAMBAR KANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="103.603" dur="0.868"> Alon-alon bakal ana ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="104.471" dur="0.133"> Alon-alon bakal ana ing wilayah iki </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.1"> Alon-alon bakal ana ing wilayah iki </text>
<text sub="clublinks" start="104.704" dur="0.1"> Alon-alon bakal ana ing wilayah iki jam 1:00 </text>
<text sub="clublinks" start="104.804" dur="0.134"> Alon-alon bakal ana ing wilayah iki jam 1:00 esuk </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.1"> Alon-alon bakal ana ing wilayah iki jam 1:00 bengi iki </text>
<text sub="clublinks" start="105.038" dur="0.067"> Alon-alon bakal ana ing wilayah iki jam 1:00 bengi iki </text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.266"> WILAYAH BY 1:00 WENGI WENGI </text>
<text sub="clublinks" start="105.371" dur="0.101"> WILAYAH BY 1:00 WENGI WENGI SENI </text>
<text sub="clublinks" start="105.472" dur="0.033"> WILAYAH DENING 1:00 WENGI WENGI ING KENE NAMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="105.505" dur="0.1"> WILAYAH DENING 1:00 WENGI WENGI ING KENE GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="105.605" dur="0.067"> WILAYAH DENING 1:00 WENGI WENGI ING KENE GAMPANG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="105.672" dur="0.333"> GAMPANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="106.005" dur="0.101"> GAMPANG GAMPANG GOLEK MISSISPIPI </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.066"> GAMPANG GAMPANG GOLEK MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="2.436"> GAMPANG KANGGO MISSISSIPPI SOUND AND </text>
<text sub="clublinks" start="108.608" dur="0.067"> GAMPANG GAMPANG GOLEK MISSISSIPPI LAN IKU </text>
<text sub="clublinks" start="108.675" dur="0.233"> MISSISSIPPI SORA LAN KULU </text>
<text sub="clublinks" start="108.908" dur="0.167"> MISSISSIPPI SORA LAN MAKI </text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.1"> MISSISSIPPI MUNDUR LAN IKI Gawe LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="109.175" dur="0.067"> MISSISSIPPI MUNDUR LAN IKI GAMPANG LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="109.242" dur="0.067"> MISSISSIPPI NGUNDUR LAN KUDU NGADALAKEN LANDFALL sing bakal dikandhani </text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.267"> Nggawe LANDFALL sing bakal kita ucapake </text>
<text sub="clublinks" start="109.576" dur="0.166"> Gawe LANDFALL KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="109.742" dur="0.134"> Gawe LANDFALL, KITA KATAKSAKA KANGGO WEDNESDAY </text>
<text sub="clublinks" start="109.876" dur="0.067"> Gawe LANDFALL KAMI MUNG KANGGO WENI RABU </text>
<text sub="clublinks" start="109.943" dur="0.066"> Gawe LANDFALL KITA KATAKE SABARU WEDNESDAY MESUK ASU </text>
<text sub="clublinks" start="110.009" dur="0.201"> SABADU WENNESDAY ISUK ASU </text>
<text sub="clublinks" start="110.21" dur="0.133"> Kadang dina Rebo isuk-isuk minangka </text>
<text sub="clublinks" start="110.343" dur="0.167"> SABADU WENNESDAY SESUWE ING JENENG </text>
<text sub="clublinks" start="110.51" dur="0.1"> SABADU WENNESDAY SUKU INGKANG PIKIRAN INGSIL. </text>
<text sub="clublinks" start="110.61" dur="2.236"> PIKIRAN SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.066"> PIKIRAN SAIKI. ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.1"> PIKIRAN SAIKI. ING KANGGO ING </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.134"> PIKIRAN SAIKI. ING KANGGO INI </text>
<text sub="clublinks" start="113.146" dur="0.233"> PIKIRAN SAIKI. ING SATU ING ZONE INI, </text>
<text sub="clublinks" start="113.379" dur="0.067"> PIKIRAN SAIKI. ING endi wae ing wilayah iki, OF </text>
<text sub="clublinks" start="113.446" dur="0.234"> ING endi wae ing wilayah iki, OF </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.066"> Sawetara ing Zona iki, mesthi </text>
<text sub="clublinks" start="113.746" dur="0.067"> Sawetara ing wilayah iki, mesthi wae Yen </text>
<text sub="clublinks" start="113.813" dur="0.167"> Sawetara ing wilayah iki, mesthi wae </text>
<text sub="clublinks" start="113.98" dur="0.067"> ING endi wae ing wilayah iki, mesthi yen terus </text>
<text sub="clublinks" start="114.047" dur="0.167"> KURSUS Yen TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.133"> KURSUS Yen TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="114.347" dur="0.067"> KURSUS Yen TETEP GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.1"> KURSUS Yen Nerusake NGGABUNGI </text>
<text sub="clublinks" start="114.514" dur="0.1"> KURSUS Yen TETEP GOLEK KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.067"> KURSUS Yen TETEP GOLEK BISA Gawe </text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.267"> TO WOBBLE IT CANDIE Gawe </text>
<text sub="clublinks" start="114.948" dur="0.1"> KANGGO WOBBLE IKI NGANGGO LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="115.048" dur="0.067"> KANGGO WOBBLE BISA NGGawe LANDFALL INI </text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="0.066"> KANGGO WOBBLE BISA NGGawe LANDFALL ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="115.181" dur="1.535"> KANGGO WOBBLE BISA NGGawe LANDFALL ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="116.716" dur="0.1"> KANGGO WOBBLE, BISA NGGawe LANDFALL ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="0.067"> KANGGO WOBBLE KANGGO NGADALAKEN LANDFALL ING KENE A </text>
<text sub="clublinks" start="116.883" dur="0.234"> LANDFALL ING KENE Yen A </text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.133"> LANDFALL ING KENE Yen KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.1"> LANDFALL ING KENE Yen SABIT Luwih Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="117.35" dur="0.067"> TANPA TANPA ING KENE Yen SING Luwih Sithik INI </text>
<text sub="clublinks" start="117.417" dur="0.067"> TANPA TANPA ING KENE Yen SABIT LALEN ING IKI </text>
<text sub="clublinks" start="117.484" dur="0.066"> TANPA TANPA ING KENE Yen KECIL Luwih Saka IKI </text>
<text sub="clublinks" start="117.55" dur="0.234"> KECIL Luwih Saka IKI </text>
<text sub="clublinks" start="117.784" dur="0.067"> KECIL Luwih Saka IKI KANGGO KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.033"> KECIL Luwih Saka IKI KANGGO TRAYU </text>
<text sub="clublinks" start="117.884" dur="0.1"> Sithik Luwih Saka Cara Iki Kayane Coba </text>
<text sub="clublinks" start="117.984" dur="0.167"> KECIL Luwih Saka IKI INGKE IKI PALING SAK CAMPUR Gawe </text>
<text sub="clublinks" start="118.151" dur="0.1"> KECIL Luwih Saka IKI KANGGO PUNCI GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="118.251" dur="0.067"> KECIL Luwih Saka IKI ING NGGALAK KANGGO nyoba nggawe LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="118.318" dur="0.267"> MUNGKIN NYOBA GAMPANG LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="0.066"> MUNGKIN NYOBA GAMPANG GOLEK TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> MUNGKIN NYOBA GAMPANG GAMPANG TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="2.169"> KANGGO CAMPUR Gawe LANDFALL ATU KANGGO NGERTI, </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.1"> MUNGKIN NYOBA GAMPANG GAMPANG TANPA GAMPANG KANGGO NGERTI, BALDWIN </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.067"> MUNGKIN NYOBA GAMPANG GAMPANG TANPA TANPA KANGGO NGERTI, BALDWIN UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.234"> Menyang Sampeyan ngerti, BALDWIN UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="121.321" dur="0.133"> Menyang Sampeyan ngerti, BALDWIN UTAWA MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="121.454" dur="0.1"> Menyang Sampeyan ngerti, BALDWIN UTAWA NEGARA MOBILE. </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.2"> NEGARA MOBIL. </text>
<text sub="clublinks" start="121.754" dur="0.067"> NEGARA MOBIL. IKI </text>
<text sub="clublinks" start="121.821" dur="0.167"> NEGARA MOBIL. IKI </text>
<text sub="clublinks" start="121.988" dur="0.033"> NEGARA MOBIL. IKI SING PASTI </text>
<text sub="clublinks" start="122.021" dur="0.201"> NEGARA MOBIL. IKU KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="122.222" dur="0.066"> NEGARA MOBIL. IKU KANGGO MUNGKIN MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="122.288" dur="0.201"> IKU KANGGO MUNGKIN MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="122.489" dur="0.1"> Sing mesthi duwe kamungkinan karo </text>
<text sub="clublinks" start="122.589" dur="0.066"> Kuwi Kasedhiya Kemungkinan Kanthi Iki </text>
<text sub="clublinks" start="122.655" dur="0.034"> KANGGO MUNGKIN KAMUNGKIN KANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="122.689" dur="0.167"> KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="122.856" dur="0.033"> Kuwi Kasedhiya Kemungkinan karo Iki Minangka KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="122.889" dur="2.836"> KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO IKI KANGGO KATEGORI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="125.725" dur="0.067"> KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO IKI KANGGO 1 KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="125.792" dur="0.167"> KANGGO IKI KANGGO 1 KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="125.959" dur="0.167"> Karo Iki Minangka KATEGORI 1 STORM BY </text>
<text sub="clublinks" start="126.126" dur="0.133"> KANGGO INGKANG ING KATEGORI 1 STORM BY HARI KHAMIS </text>
<text sub="clublinks" start="126.259" dur="0.1"> KANGGO IKI KANGGO KATEGORI 1 GOLONG DINAMEN KHAMIS </text>
<text sub="clublinks" start="126.359" dur="0.067"> KANGGO IKI KANGGO 1 KATEGORI BY KAMTU HARI </text>
<text sub="clublinks" start="126.426" dur="0.267"> DALAM KHAMAT INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="126.693" dur="0.066"> DALAM SENI ING ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="126.759" dur="0.101"> DALAM SENAM ING ALABAMA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="126.86" dur="0.066"> Dening HARI KHAMU ING ALABAMA LAN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="126.926" dur="0.134"> DALAM SENAM ING ALABAMA LAN DUMAKAK </text>
<text sub="clublinks" start="127.06" dur="0.067"> DALAM SENAM ING ALABAMA LAN DUMADI JUMAAT </text>
<text sub="clublinks" start="127.127" dur="0.066"> DALAM SENAM ING ALABAMA LAN DUWE JUMAAT </text>
<text sub="clublinks" start="127.193" dur="0.167"> ALABAMA LAN IKI DALAM JUMAAT IKI </text>
<text sub="clublinks" start="127.36" dur="0.1"> ALABAMA LAN IKI DUMADI JUMAAT IKI </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="2.302"> ALABAMA LAN DUWEN JUMAAT ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="0.167"> ALABAMA LAN IKI DUMADI JUMAAT ING NGANGGO GEORGIA. </text>
<text sub="clublinks" start="129.929" dur="0.167"> IS ING GEORGIA. </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="0.134"> IS ING GEORGIA. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="130.23" dur="0.1"> IS ING GEORGIA. KANGGO NGARANG </text>
<text sub="clublinks" start="130.33" dur="0.167"> IS ING GEORGIA. Dadi Pangaruh ing </text>
<text sub="clublinks" start="130.497" dur="0.066"> IS ING GEORGIA. MUNG KANGGO NGAREP DI SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="130.563" dur="0.301"> MUNG KANGGO NGAREP DI SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="130.864" dur="0.1"> MUNG KANGGO NGARANG ING LOUISIANA Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="130.964" dur="0.066"> Dadi Pangaruh ing LOUISIANA SELATAN MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="131.03" dur="0.101"> MUNG KANGGO NGARUH ING LOUISIANA Kidul isih </text>
<text sub="clublinks" start="131.131" dur="0.066"> MUNG KANG IMPAK ING LOUISIANA SELATAN MASIH SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="131.197" dur="0.267"> LOUISIANA MASIH SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="131.464" dur="0.1"> LOUISIANA MASIH MINIMAL SANGAT. </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.167"> MINIMAL. </text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.067"> MINIMAL. >> </text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.1"> MINIMAL. >> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="131.898" dur="0.067"> MINIMAL. >> KITA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.033"> MINIMAL. >> KITA BISA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="131.998" dur="0.067"> MINIMAL. >> KITA BISA NAMPAK A </text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="1.868"> MINIMAL. >> Kita bisa ndeleng sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="133.933" dur="0.067"> MINIMAL. >> KITA BISA NAMPANG KANGGO PUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="134" dur="0.2"> >> KITA BISA NAMPANG KANGGO PUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="134.2" dur="0.067"> >> KITA BISA NAMPANG KANGGO PUNCI ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="134.267" dur="0.1"> >> KITA BISA NAMPANG KANGGO PUNCI ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="134.367" dur="0.1"> >> KITA BISA NAMPAK KANGGO PEDOMAN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="134.467" dur="0.1"> >> KITA BISA NAMPAK KANGGO PEDOMAN INI ING ING JENU. </text>
<text sub="clublinks" start="134.567" dur="0.2"> ING KENE ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="134.767" dur="0.134"> ING KENE ING KENE. Kowe </text>
<text sub="clublinks" start="134.901" dur="0.067"> ING KENE ING KENE. KANGGO WARUH </text>
<text sub="clublinks" start="134.968" dur="0.1"> ING KENE ING KENE. KANGGO WARUH KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="135.068" dur="0.133"> ING KENE ING KENE. Sampeyan ngelingi MODEL KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="135.201" dur="0.067"> ING KENE ING KENE. Sampeyan ngelingi MODEL KAMTUAN </text>
<text sub="clublinks" start="135.268" dur="0.2"> Sampeyan ngelingi MODEL KAMTUAN </text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.1"> Sampeyan ngelingi Model kita sing tetep </text>
<text sub="clublinks" start="135.568" dur="0.067"> Sampeyan ngelingi MODEL KAMI NYETAK </text>
<text sub="clublinks" start="135.635" dur="0.067"> Sampeyan ngelingi MODEL KAMI NYETENG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="135.702" dur="0.1"> Sampeyan ngelingi MODEL KAMI NYETENG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="135.802" dur="0.133"> Sampeyan ngelingi MODEL KAMI NYETENGGENAN BROBA, </text>
<text sub="clublinks" start="135.935" dur="0.067"> Sampeyan ngelingi MODEL KAMI NYETENGGENE BROKAT HEBAT, HEBAT </text>
<text sub="clublinks" start="136.002" dur="0.2"> GOLONGAN HEBAT, HEBAT </text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.1"> GOLONGAN Udan sing abot, abot banget. </text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="1.769"> Udan </text>
<text sub="clublinks" start="138.071" dur="0.067"> Udan THE </text>
<text sub="clublinks" start="138.138" dur="0.166"> Udan MATA </text>
<text sub="clublinks" start="138.304" dur="0.1"> Udan WINDU MATA </text>
<text sub="clublinks" start="138.404" dur="0.134"> Udan WINDU MATA INI </text>
<text sub="clublinks" start="138.538" dur="0.067"> Udan WINDI MATA ING kene uga </text>
<text sub="clublinks" start="138.605" dur="0.066"> Udan WALL MATA ING KENE MATI </text>
<text sub="clublinks" start="138.671" dur="0.234"> WALL MATA ING KENE MATI </text>
<text sub="clublinks" start="138.905" dur="0.1"> WINDI MATA ING ING NGAPING LELAKI. </text>
<text sub="clublinks" start="139.005" dur="0.2"> SHORE. </text>
<text sub="clublinks" start="139.205" dur="0.1"> SHORE. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="139.305" dur="0.1"> SHORE. NANGING KITU </text>
<text sub="clublinks" start="139.405" dur="0.034"> SHORE. NAMUN KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="139.439" dur="0.133"> SHORE. NAMUN KITA KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.1"> SHORE. NAMUN KITA KUDU nonton </text>
<text sub="clublinks" start="139.672" dur="0.067"> SHORE. NAMUN KITA Kudu Nonton IKI </text>
<text sub="clublinks" start="139.739" dur="0.2"> NAMUN KITA Kudu Nonton IKI </text>
<text sub="clublinks" start="139.939" dur="0.034"> NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS IKI </text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.167"> NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="140.14" dur="2.068"> NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS BARU INI </text>
<text sub="clublinks" start="142.208" dur="0.034"> NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS SISI WENIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="142.242" dur="0.1"> NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS SISI WENIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="142.342" dur="0.066"> NAMUN KITA KUDU NONTON JENIS SISI WENIS INI KANGGO Katon </text>
<text sub="clublinks" start="142.408" dur="0.201"> Jinis SISI WENI KANGGO Katon </text>
<text sub="clublinks" start="142.609" dur="0.066"> JENENG SISING WENYA KANGGO KANGGO APA </text>
<text sub="clublinks" start="142.675" dur="0.1"> Jinis SISI WENIS KANGGO KANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.034"> Jinis SISI WENIS KANGGO KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="142.809" dur="0.1"> JENIS SISING WENYA KANGGO KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="142.909" dur="0.133"> Jinis SISI WENI KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="143.042" dur="0.167"> APIK APA KANGGO LAKON. </text>
<text sub="clublinks" start="143.209" dur="0.1"> APIK APA KANGGO LAKON. IT </text>
<text sub="clublinks" start="143.309" dur="0.201"> APIK APA KANGGO LAKON. KENEH BISA </text>
<text sub="clublinks" start="143.51" dur="0.033"> APIK APA KANGGO LAKON. BISA Cobaan </text>
<text sub="clublinks" start="143.543" dur="0.133"> APIK APA KANGGO LAKON. BISA nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="143.676" dur="0.1"> APIK APA KANGGO LAKON. BISA nyoba nyoba kanggo CREEP </text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.101"> APIK APA KANGGO LAKON. BISA nyoba nyoba nggawe CREEP </text>
<text sub="clublinks" start="143.877" dur="0.066"> APIK APA KANGGO LAKON. BISA nyoba nyoba kanggo nggawe sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="143.943" dur="0.167"> BISA nyoba nyoba kanggo nggawe sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.067"> BISA nyoba nyoba kanggo nggawe sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.133"> BISA nyoba nyoba kanggo mbayar sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="144.31" dur="0.1"> BISA nyoba nyoba menehi saran menyang sawetara pantai </text>
<text sub="clublinks" start="144.41" dur="0.101"> BISA nyoba nyoba menehi saran menyang sawetara wilayah pantai. </text>
<text sub="clublinks" start="144.511" dur="0.2"> Saka Area pantai. </text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.066"> Saka Area pantai. LAN </text>
<text sub="clublinks" start="144.777" dur="0.134"> Saka Area pantai. LAN OF </text>
<text sub="clublinks" start="144.911" dur="0.067"> Saka Area pantai. LAN KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="1.201"> Saka Area pantai. LAN KURSUS ING </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.067"> Saka Area pantai. Lan mesthi ing kidul </text>
<text sub="clublinks" start="146.246" dur="0.333"> Lan mesthi ing kidul </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.134"> LAN KURSUS ING MISSISSIPPI Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="146.713" dur="0.167"> LAN KURSUS ING MISSISSIPPI Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="146.88" dur="0.066"> LAN KURSUS ING MISSISSIPPI SELATAN KAMU MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="146.946" dur="0.234"> MISSISPIPI KOWE MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.033"> MISSISPIPI KOWE MUNGKIN BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="147.213" dur="0.1"> MISSISPIPI APA MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="147.313" dur="0.1"> MISSISPIPI KOWE BISA NAMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> MISSISSIPPI KOWE BISA NINGALI Udan </text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.066"> MISSISSIPPI KOWE BISA NGAKET HUJAN ING Dinane </text>
<text sub="clublinks" start="147.58" dur="0.067"> MISSISPPI KAMU MUNGKIN KANGGO NEMUN HUJAN ING ASU </text>
<text sub="clublinks" start="147.647" dur="0.067"> MISSISPPI KAMU MUNGKIN KANGGO NEMUN HUJAN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="147.714" dur="0.2"> KANGGO NEMEN HUJAN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="147.914" dur="0.133"> BAKAL KANGGO HARI HARI ING KANGGO KAPALA </text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.101"> BAKAL KANGGO HARI HARI ING KANGGO LANJUTEN </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.1"> BAKAL KANGGO HARI HARI ING KANGGO KAPUNING TIMUR. </text>
<text sub="clublinks" start="148.248" dur="0.2"> HEAD LEBIH LANJUT. </text>
<text sub="clublinks" start="148.448" dur="1.868"> HEAD LEBIH LANJUT. Katon </text>
<text sub="clublinks" start="150.316" dur="0.134"> HEAD LEBIH LANJUT. Katon </text>
<text sub="clublinks" start="150.45" dur="0.2"> HEAD LEBIH LANJUT. Katon WINSLOW </text>
<text sub="clublinks" start="150.65" dur="0.067"> HEAD LEBIH LANJUT. Deleng ING GUSTING WINSLOW </text>
<text sub="clublinks" start="150.717" dur="0.167"> Deleng ING GUSTING WINSLOW </text>
<text sub="clublinks" start="150.884" dur="0.1"> Katon WINSLOW GUSTING TO </text>
<text sub="clublinks" start="150.984" dur="0.066"> Katon WINSLOW KUDU MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.067"> Katon WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 </text>
<text sub="clublinks" start="151.117" dur="0.067"> Katon WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 MUNG </text>
<text sub="clublinks" start="151.184" dur="0.167"> Katon WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 ING </text>
<text sub="clublinks" start="151.351" dur="0.066"> Katon WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 ING LAKEFRONT </text>
<text sub="clublinks" start="151.417" dur="0.301"> MUNGKIN 40 ING LAKEFRONT </text>
<text sub="clublinks" start="151.718" dur="0.066"> MUNGKIN 40 ING LAKEFRONT Liwat </text>
<text sub="clublinks" start="151.784" dur="0.167"> MUNGKIN 40 ING LAKEFRONT Liwat </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.1"> MUNGKIN 40 ING LAKEFRONT ING WENGI. </text>
<text sub="clublinks" start="152.051" dur="0.234"> Saindhenging PETANG. </text>
<text sub="clublinks" start="152.285" dur="0.067"> Saindhenging PETANG. MUNG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="152.352" dur="0.1"> Saindhenging PETANG. BISA Katon </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.1"> Saindhenging PETANG. BISA KANGGO NANGGO Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.1"> Saindhenging PETANG. BISA NAMPANG Sawetara GUST </text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="1.735"> Saindhenging PETANG. BISA KANGGO NEMUN ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> Saindhenging PETANG. BISA NAMPAK ANA PADUKUNG 40 </text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.067"> Saindhenging PETANG. BISA NAMPAK ANA GUSTOR Luwih saka 40 PUNIKA </text>
<text sub="clublinks" start="154.521" dur="0.2"> BISA NAMPAK ANA GUSTOR Luwih saka 40 PUNIKA </text>
<text sub="clublinks" start="154.721" dur="0.1"> BISA NAMPANG ANA GUSTOR Luwih saka 40 ING </text>
<text sub="clublinks" start="154.821" dur="0.1"> BISA KANGGO NAMPAK ANA GUSTOR Luwih saka 40 WENGI UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="154.921" dur="0.133"> BISA NAMPANG ANA GUSTOR Luwih saka 40 ING UTARA UTARA, </text>
<text sub="clublinks" start="155.054" dur="0.101"> BISA KANGGO NAMPAK ANA GUSTOR Liwat 40 ING UTARA UTARA UTARA, MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="155.155" dur="0.166"> BISA KANGGO NAMPAK ANA GUSTOR Luwih saka 40 WENGI UTARA UTARA UTAWA, MUNGKIN ORA LALU </text>
<text sub="clublinks" start="155.321" dur="0.067"> BISA NAMPANG ANJI GUSTOR Liwat 40 ING UTARA UTARA Wétan, bisa uga luwih saka 50 </text>
<text sub="clublinks" start="155.388" dur="0.167"> WENGI UTARA, UTAWA Luwih saka 50 </text>
<text sub="clublinks" start="155.555" dur="0.067"> NORTH SHORE, Mungkin Luwih saka 50 TO </text>
<text sub="clublinks" start="155.622" dur="0.066"> WENGI UTARA, UTAWA Luwih saka 50 nganti 60 </text>
<text sub="clublinks" start="155.688" dur="0.067"> NORTH SHORE, MUNGKIN Luwih saka 50 nganti 60 AS </text>
<text sub="clublinks" start="155.755" dur="0.067"> WENGI UTARA, uga luwih saka 50 nganti 60 kaya sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="155.822" dur="0.1"> NORTH SHORE, MUNGKIN Luwih saka 50 Nganti 60 Nalika Sampeyan Mangkat </text>
<text sub="clublinks" start="155.922" dur="0.133"> WENGI UTARA UTARA, MUNGKIN Luwih saka 50 Nganti 60 Nalika Sampeyan mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="156.055" dur="0.067"> NORTH SHORE, MUNGKIN Luwih saka 50 Nganti 60 Nalika Sampeyan Menuju </text>
<text sub="clublinks" start="156.122" dur="0.2"> Nganti 60 Yen sampeyan mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="156.322" dur="0.1"> Nganti 60 Yen sampeyan mudhun menyang </text>
<text sub="clublinks" start="156.422" dur="0.067"> Nganti 60 Nalika Sampeyan mudhun kanggo tutuk </text>
<text sub="clublinks" start="156.489" dur="0.067"> Nganti 60 Yen sampeyan mudhun kanggo tutuk </text>
<text sub="clublinks" start="156.556" dur="0.1"> Nganti 60 Nalika Sampeyan mudhun kanggo tutuk ing </text>
<text sub="clublinks" start="156.656" dur="0.067"> Nganti 60 Nalika Sampeyan mudhun kanggo tutuk ing kali </text>
<text sub="clublinks" start="156.723" dur="1.635"> Nganti 60 Yen sampeyan mudhun kanggo tutuk ing kali lan </text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.066"> Nganti 60 Nalika Sampeyan mudhun menyang tutuk kali lan banjur </text>
<text sub="clublinks" start="158.424" dur="0.234"> KABUTAN KANG SUNGI LAN IKU </text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.1"> CUTUT KANG SUNGI LAN Luwih Luwih Luwih Inggil </text>
<text sub="clublinks" start="158.758" dur="0.067"> CERMU SUNGI KANTHI LANANG LANJUTING LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="158.825" dur="0.133"> CUCUT SUNGI KANTHI LAN INGKING KANGGO MAJU </text>
<text sub="clublinks" start="158.958" dur="0.067"> CERMU SUNGI KANTHI LANJUTING PEMENANG KANGGO KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="159.025" dur="0.1"> CUCUT SUNGI LAN ING KANGGO KANGGO LEBIH LANJUT ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="159.125" dur="0.067"> MULUT SUNGI LORO LAN INGKING NGANGGO APIK APIK ING ASU </text>
<text sub="clublinks" start="159.192" dur="0.334"> LEBIH LANJUT MENANG ING ASU </text>
<text sub="clublinks" start="159.526" dur="0.066"> LEWIH LANJUT MENANG KANGGO MISSISPI Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="159.592" dur="0.1"> PEMENANG LINGKUNG KAYU ING MISSISPIPI Kidul lan </text>
<text sub="clublinks" start="159.692" dur="0.1"> LEWIH LANJUTEN ING KANGGO ING MISSISPIPI Kidul lan arep lunga </text>
<text sub="clublinks" start="159.792" dur="0.067"> LEBIH LANJUT MENANG KANGGO MISSISPIPI SELATAN LAN INGGO MUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="159.859" dur="0.267"> MISSISSIPPI LAN GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="160.126" dur="0.1"> MISSISSIPPI LAN BAKAL ING ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="160.226" dur="2.369"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.134"> ALABAMA. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="0.1"> ALABAMA. Dadi sing </text>
<text sub="clublinks" start="162.829" dur="0.1"> ALABAMA. Dadi KANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="162.929" dur="0.133"> ALABAMA. Dadi IKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="163.062" dur="0.067"> ALABAMA. Dadi sing paling dhuwur sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="163.129" dur="0.234"> Dadi sing paling dhuwur sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="163.363" dur="0.066"> Dadi IKU KANGGO PEMENANG sing paling dhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="0.101"> Dadi KANGGO PUNCING PEMENANG sing paling dhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="163.53" dur="0.033"> Dadi KANGGO INGGI PEMENANG KANGGO PALING LINGKUNG </text>
<text sub="clublinks" start="163.563" dur="0.067"> Dadi KANGGO INGGUNYA PEMENANG sing paling dhuwur sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="163.63" dur="0.1"> Dadi KANGGO PEMENANG INGKANG TINGGI. </text>
<text sub="clublinks" start="163.73" dur="0.2"> PEMENANG KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="163.93" dur="0.067"> PEMENANG KANGGO. IKI </text>
<text sub="clublinks" start="163.997" dur="0.233"> PEMENANG KANGGO. IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="164.23" dur="0.034"> PEMENANG KANGGO. IKI 3 </text>
<text sub="clublinks" start="164.264" dur="0.066"> PEMENANG KANGGO. IKI 3 TO </text>
<text sub="clublinks" start="164.33" dur="0.1"> PEMENANG KANGGO. IKI 3 TO 5 </text>
<text sub="clublinks" start="164.43" dur="0.101"> PEMENANG KANGGO. IKI 3 MUNG 5 PM </text>
<text sub="clublinks" start="164.531" dur="0.1"> PEMENANG KANGGO. IKI 3 MUNG 5 PM ATAU </text>
<text sub="clublinks" start="164.631" dur="0.133"> PEMENANG KANGGO. IKI 3 MUNG 5 PM ATU </text>
<text sub="clublinks" start="164.764" dur="0.067"> PEMENANG KANGGO. IKI 3 MUNG 5 PM ORA MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="164.831" dur="1.735"> IKI 3 MUNG 5 PM ORA MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="0.167"> IKI IKI 3 MUNG 5 PM ORA MASIH KANGGO GANTI </text>
<text sub="clublinks" start="166.733" dur="0.066"> IKI IKI 3 MINGGU 5 PM ORA MASIH HANGING </text>
<text sub="clublinks" start="166.799" dur="0.167"> IKI IKI 3 MINGGU 5 PM ORA MASIH KANGGO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="166.966" dur="0.1"> IKI IKI 3 MINGGU 5 PM ORA MASIH KANGGO MBOBROL INI </text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.101"> IKI IKI 3 MINGGU 5 PM ORA MASIH KANGGO GAMPANG ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="167.167" dur="0.066"> IKI IKI 3 MINGGU 5 PM ORA MASIH KANGGO MBAMPUR ING KENE JENENG </text>
<text sub="clublinks" start="167.233" dur="0.167"> HANGING metu ing kene mung jinise </text>
<text sub="clublinks" start="167.4" dur="0.167"> HANGING OUT ING KANG SENENG </text>
<text sub="clublinks" start="167.567" dur="0.133"> HANGING metu ing kene mung jinise WOBBLING </text>
<text sub="clublinks" start="167.7" dur="0.1"> HANGING metu ing kene mung jinise WOBBLING sakupenge. </text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="0.234"> OF WOBBLING ngubengi. </text>
<text sub="clublinks" start="168.034" dur="0.1"> OF WOBBLING ngubengi. KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="168.134" dur="0.034"> OF WOBBLING ngubengi. KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="168.168" dur="0.133"> OF WOBBLING ngubengi. KITA KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="168.301" dur="0.1"> OF WOBBLING ngubengi. KITA KUDU nonton </text>
<text sub="clublinks" start="168.401" dur="0.1"> OF WOBBLING ngubengi. KITA KUDU Nonton Iki </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.067"> OF WOBBLING ngubengi. KITA KUDU NONTON JENIS-JENIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="168.568" dur="0.167"> KITA KUDU NONTON JENIS-JENIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="168.735" dur="0.133"> KITA KUDU NGLIJENAKE IKI </text>
<text sub="clublinks" start="168.868" dur="1.769"> KITA KUDU Nonton JENIS-JENIS WENSA INI </text>
<text sub="clublinks" start="170.637" dur="0.267"> KITA KUDU NGLIJENAKE JENIS-JENIS WESTERN, </text>
<text sub="clublinks" start="170.904" dur="0.1"> KITA KUDU NGLIJENAKE JENIS-JENIS WENI INI </text>
<text sub="clublinks" start="171.004" dur="0.066"> KITA KUDU NGLIJENAKE JENIS-JENIS WESTERN, Udan iki </text>
<text sub="clublinks" start="171.07" dur="0.234"> Saka sisih kulon, udan iki </text>
<text sub="clublinks" start="171.304" dur="0.1"> SISI BARAT, ING BAND Udan, </text>
<text sub="clublinks" start="171.404" dur="0.134"> SISI WENYA, ING WENGAN HUJAN INI, Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="171.538" dur="0.133"> SISI WENYA, ING WENGAN IKU, ING KANGGO PUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="171.671" dur="0.067"> SISI WENYA, ING WENGAN HUJAN INI, Sawetara Pamuter Pindhah </text>
<text sub="clublinks" start="171.738" dur="0.066"> SISI BARAT, ING WENGAN HUJAN INI, ING SATU PERANGKAT NGGERAK </text>
<text sub="clublinks" start="171.804" dur="0.267"> BANDS, Sawetara Pamuter Pindhah </text>
<text sub="clublinks" start="172.071" dur="0.101"> BANDS, Sawetara Pamuter Pindhah Kanthi Liwat. </text>
<text sub="clublinks" start="172.172" dur="0.2"> Liwat. </text>
<text sub="clublinks" start="172.372" dur="0.133"> Liwat. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="172.505" dur="0.067"> Liwat. TAPI GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="172.572" dur="2.135"> Liwat. TAPI ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="0.067"> Liwat. NANGING KABEH ORA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="174.774" dur="0.167"> Liwat. NANGING ORA GOLEK TANPA DINA </text>
<text sub="clublinks" start="174.941" dur="0.067"> Liwat. NANGING ORA GOLEK TANPA Udan HARI </text>
<text sub="clublinks" start="175.008" dur="0.233"> NANGING ORA GOLEK TANPA Udan HARI </text>
<text sub="clublinks" start="175.241" dur="0.067"> TAPI ORA GOLEK TANPA KABEH HUJAN HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="175.308" dur="0.1"> TAPI ORA GOLEK TANPA KABAYAN HUJAN HARI </text>
<text sub="clublinks" start="175.408" dur="0.1"> TAPI ORA GOLEK TANPA KABEH HUJAN HUJAN UTAMA SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="175.508" dur="0.167"> TAPI ORA GOLEK TANPA KABEH HARI HUJAN UTARA TIMUR Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="175.675" dur="0.067"> TAPI ORA GOLEK TANPA KABEH HUJAN HUJAN KANGGO LOUISIANA TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="175.742" dur="0.2"> ACARA kanggo LOUISIANA Wétan Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="175.942" dur="0.1"> ACARA FOR LOUISIANA Wétan Kidul FOR </text>
<text sub="clublinks" start="176.042" dur="0.1"> ACARA LOUISIANA TENGGARA SAET. </text>
<text sub="clublinks" start="176.142" dur="0.2"> PASTI. </text>
<text sub="clublinks" start="176.342" dur="0.034"> PASTI. ENAM </text>
<text sub="clublinks" start="176.376" dur="0.1"> PASTI. ENAM TO </text>
<text sub="clublinks" start="176.476" dur="0.1"> PASTI. SIAM NING SEMBIL </text>
<text sub="clublinks" start="176.576" dur="0.067"> PASTI. SIAM NANG KAPI SEMBIL </text>
<text sub="clublinks" start="176.643" dur="0.1"> PASTI. SIAM NING SILU sikil </text>
<text sub="clublinks" start="176.743" dur="2.102"> PASTI. SIAM NANGKUL SILU KAKI SURGA </text>
<text sub="clublinks" start="178.845" dur="0.067"> PASTI. SIX NANGKUL SILU KAKI KAMPUNG ING </text>
<text sub="clublinks" start="178.912" dur="0.2"> SIX NANGKUL SILU KAKI KAMPUNG ING </text>
<text sub="clublinks" start="179.112" dur="0.1"> SIAM NANGKUL SILU KAKI SURGA INI </text>
<text sub="clublinks" start="179.212" dur="0.1"> SIAM NANGKUL SILU KAKI SURGA ing wilayah iki. </text>
<text sub="clublinks" start="179.312" dur="0.167"> Area iki. </text>
<text sub="clublinks" start="179.479" dur="0.1"> Area iki. >> </text>
<text sub="clublinks" start="179.579" dur="0.067"> Area iki. >> IKI </text>
<text sub="clublinks" start="179.646" dur="0.066"> Area iki. >> IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="179.712" dur="0.134"> Area iki. >> IKI KANGGO WIS </text>
<text sub="clublinks" start="179.846" dur="0.1"> Area iki. >> Iki ana ing </text>
<text sub="clublinks" start="179.946" dur="0.133"> Area iki. >> IKI SING Duwur </text>
<text sub="clublinks" start="180.079" dur="0.167"> Area iki. >> IKI AKHIR AKHIR. </text>
<text sub="clublinks" start="180.246" dur="0.167"> >> IKI AKHIR AKHIR. </text>
<text sub="clublinks" start="180.413" dur="0.134"> >> IKI AKHIR AKHIR. OF </text>
<text sub="clublinks" start="180.547" dur="0.1"> >> IKI AKHIR AKHIR. Mesthi wae </text>
<text sub="clublinks" start="180.647" dur="0.1"> >> IKI AKHIR AKHIR. Mesthi THE </text>
<text sub="clublinks" start="180.747" dur="0.133"> >> IKI AKHIR AKHIR. Mesthi mundhak </text>
<text sub="clublinks" start="180.88" dur="0.1"> >> IKI AKHIR AKHIR. Mesthi Jumlahe munggah </text>
<text sub="clublinks" start="180.98" dur="0.067"> >> IKI AKHIR AKHIR. Mesthi JUMLAH PUNGGUNG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="181.047" dur="0.2"> Mesthi JUMLAH PUNGGUNG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="181.247" dur="2.503"> TETAPI JUMLAH PUNGKIT TELUWIS </text>
<text sub="clublinks" start="183.75" dur="0.167"> TETAPI JUMLAH PUNGGKUNG TELUWI TURU </text>
<text sub="clublinks" start="183.917" dur="0.066"> TETAPI JUMLAH PUNGGKUNG TELUR SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="183.983" dur="0.1"> Mesthi JUMLAH SURGA TELES MUNG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="184.083" dur="0.134"> Mesthi JUMLAH PUNGGKUT TELUR TURU KANG TRACK </text>
<text sub="clublinks" start="184.217" dur="0.067"> TETAPI JUMLAH PUNGKUT TELAH PURUNG KANG TRACK </text>
<text sub="clublinks" start="184.284" dur="0.166"> TURUN KANG TRACK </text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.134"> TURUN KANG TRACK A </text>
<text sub="clublinks" start="184.584" dur="0.067"> TURUN KANG TRACK Dadi Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="184.651" dur="0.133"> TURUN KANG TRACK Dadi KECIL Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="184.784" dur="0.1"> TURUN KANG TRACK Dadi BIT SIKIT LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="184.884" dur="0.1"> TURUN KANG TRACK Dadi SINGIKIT KECIL SAJI WETAN. </text>
<text sub="clublinks" start="184.984" dur="0.234"> BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. </text>
<text sub="clublinks" start="185.218" dur="0.1"> BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="185.318" dur="0.067"> BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. KITA MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="185.385" dur="0.066"> BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. KITA KENE Katon </text>
<text sub="clublinks" start="185.451" dur="0.101"> BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. Kita isih bakal ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="185.552" dur="0.1"> BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. Kita isih bakal ndeleng banyu </text>
<text sub="clublinks" start="185.652" dur="0.066"> BIT SIKIT LEBIH LANJUT WETAN. KITA KENE BISA MUNG MUNG KANG MUNCUL WIWIS </text>
<text sub="clublinks" start="185.718" dur="0.167"> KITA KENE BISA MUNG MUNG KANG MUNCUL WIWIS </text>
<text sub="clublinks" start="185.885" dur="0.067"> KITA KENE BISA MUNG MUNG KANG MUNCUL WIWIS. </text>
<text sub="clublinks" start="185.952" dur="0.234"> . </text>
<text sub="clublinks" start="186.186" dur="0.166"> . KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="186.352" dur="1.468"> . Kita mesthi </text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.067"> . KITA Kasedhiya ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.167"> . KITA KETENTUAN NAMPAK ORA </text>
<text sub="clublinks" start="188.054" dur="0.067"> . KITA KETENTUAN NAMPAK ORA NGARAM </text>
<text sub="clublinks" start="188.121" dur="0.2"> KITA KETENTUAN NAMPAK ORA NGARAM </text>
<text sub="clublinks" start="188.321" dur="0.067"> KITA KETENTU NENGGOLO ORA NGOMONG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="188.388" dur="0.1"> KITA KETENTUAN NAMPAK Ora mung kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="188.488" dur="0.067"> KITA KETENTUAN NAMPAK Ora mung kabeh gambaran </text>
<text sub="clublinks" start="188.555" dur="0.066"> KITA KETENTUAN NAMPAK Ora mung kabeh gambarane </text>
<text sub="clublinks" start="188.621" dur="0.1"> Kita bakal ngerti ora mung kabeh gambaran saka </text>
<text sub="clublinks" start="188.721" dur="0.1"> KITA KETENTUAN NAMPAK Ora mung kabeh gambaran dalane </text>
<text sub="clublinks" start="188.821" dur="0.067"> KITA KETENTU NENGGOLEK ORA NGADU KABEH INGGRIS ING JALAN </text>
<text sub="clublinks" start="188.888" dur="0.234"> KABEH GAMBAR JALAN ING NGISOR </text>
<text sub="clublinks" start="189.122" dur="0.1"> KABEH GAMBAR ING JALAN ING NGISOR AIR </text>
<text sub="clublinks" start="189.222" dur="0.1"> KABEH GAMBAR ING JALAN ING NGISOR ING AIR. </text>
<text sub="clublinks" start="189.322" dur="0.167"> AIR ANA. </text>
<text sub="clublinks" start="189.489" dur="0.067"> AIR ANA. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="189.556" dur="0.066"> AIR ANA. SO ON </text>
<text sub="clublinks" start="189.622" dur="0.1"> AIR ANA. Dadi ing </text>
<text sub="clublinks" start="189.722" dur="0.1"> AIR ANA. Dadi ing sisih wétan </text>
<text sub="clublinks" start="189.822" dur="2.136"> AIR ANA. Dadi ing Bank Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.234"> AIR ANA. Dadi ing Bank Wétan OF </text>
<text sub="clublinks" start="192.192" dur="0.066"> AIR ANA. Dadi ing Bank Wétan Terus </text>
<text sub="clublinks" start="192.258" dur="0.167"> Dadi ing Bank Wétan Terus </text>
<text sub="clublinks" start="192.425" dur="0.067"> Dadi ing Bank Wétan Terusake kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="192.492" dur="0.1"> Dadi ing bank wétan terus ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="192.592" dur="0.167"> Dadi ing bank sisih wétan terus ndeleng sing </text>
<text sub="clublinks" start="192.759" dur="0.1"> Dadi ing bank wétan terus ndeleng sing sisih Lor </text>
<text sub="clublinks" start="192.859" dur="0.067"> Dadi ing bank sisih wétan terus ndeleng angin sisih lor kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="192.926" dur="0.267"> KANGGO IKI ANGIN UTARA UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="193.193" dur="0.066"> KANGGO IKI NGANGGO ANGIN UTARA UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="193.259" dur="0.1"> KANGGO IKI NGANGGO ANGIN UTARA Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="193.359" dur="0.1"> KANGGO IKI WINDING UTARA UTARA ING SABAT </text>
<text sub="clublinks" start="193.459" dur="0.101"> KANGGO IKI ANGIN NGGI WENGI UTARA ING WANU AIR. </text>
<text sub="clublinks" start="193.56" dur="0.2"> PUSHING ING WANU AIR. </text>
<text sub="clublinks" start="193.76" dur="0.1"> PUSHING ING WANU AIR. SAMA </text>
<text sub="clublinks" start="193.86" dur="0.067"> PUSHING ING WANU AIR. SAMA </text>
<text sub="clublinks" start="193.927" dur="0.1"> PUSHING ING WANU AIR. SAMA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="194.027" dur="0.133"> PUSHING ING WANU AIR. SAMA KANGGO LAKE </text>
<text sub="clublinks" start="194.16" dur="0.1"> PUSHING ING WANU AIR. SAMA KANGGO LAKE BOURNE. </text>
<text sub="clublinks" start="194.26" dur="0.2"> SAMA KANGGO LAKE BOURNE. </text>
<text sub="clublinks" start="194.46" dur="0.101"> SAMA KANGGO LAKE BOURNE. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="194.561" dur="1.534"> SAMA KANGGO LAKE BOURNE. NANGING Katon </text>
<text sub="clublinks" start="196.095" dur="0.167"> SAMA KANGGO LAKE BOURNE. NANGING Katon </text>
<text sub="clublinks" start="196.262" dur="0.1"> SAMA KANGGO LAKE BOURNE. Nanging katon ing </text>
<text sub="clublinks" start="196.362" dur="0.134"> SAMA KANGGO LAKE BOURNE. NANGING Katon Udan </text>
<text sub="clublinks" start="196.496" dur="0.167"> SAMA KANGGO LAKE BOURNE. NANGING Katon JUMLAH Udan </text>
<text sub="clublinks" start="196.663" dur="0.066"> SAMA KANGGO LAKE BOURNE. NANGING Katon Udan JUMLAH SATU </text>
<text sub="clublinks" start="196.729" dur="0.167"> NANGING Katon Udan JUMLAH SATU </text>
<text sub="clublinks" start="196.896" dur="0.067"> TAPI Katon UGA JUMLAH SATU TO </text>
<text sub="clublinks" start="196.963" dur="0.133"> NANGING Katon Udan JUMLAH SATU Loro </text>
<text sub="clublinks" start="197.096" dur="0.101"> NANGING Katon Udan JUMLAH SATU ING Rong INKI </text>
<text sub="clublinks" start="197.197" dur="0.066"> NANGING Katon Udan TOTAL SATU ING Rong INI </text>
<text sub="clublinks" start="197.263" dur="0.067"> NANGING Katon Udan JUMLAH ING SATU ING Rong INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="197.33" dur="0.067"> TAPI Katon UGA JUMLAH ING SATU ING INI INI KANGGO BARU </text>
<text sub="clublinks" start="197.397" dur="0.267"> TO Rong INKI INI ING BARU </text>
<text sub="clublinks" start="197.664" dur="0.133"> TO Rong INKI ING INI KANGGO ORLEAN BARU, </text>
<text sub="clublinks" start="197.797" dur="0.067"> TO Rong INKI ING KENE KANGGO ORLEAN BARU, MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="197.864" dur="0.033"> TO Rong INKI ING KENE KANGGO ORLEAN BARU, Muga-muga Loro </text>
<text sub="clublinks" start="197.897" dur="0.1"> TO Rong INKI INI KANGGO ORLEAN BARU, Muga-muga Loro-lorone </text>
<text sub="clublinks" start="197.997" dur="0.067"> TO Rong INKI ING KENE KANGGO ORLEAN BARU, MUNGKIN LORO INGA PAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="198.064" dur="0.067"> TO Rong INKI ING INI KANGGO ORLEAN BARU, MUNGKIN LORO APAT APA </text>
<text sub="clublinks" start="198.131" dur="0.2"> ORLEANS, MUNGKIN LIMA PAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="198.331" dur="0.067"> ORLEANS, MUNGKIN LIMA APA APA APA KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="198.398" dur="0.066"> ORLEANS, MUNGKIN LIMA APA PAPUA ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="198.464" dur="0.101"> ORLEANS, MUNGKIN LIMA PATUT PULU Yen MUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="198.565" dur="1.601"> ORLEANS, MUNGKIN LIMA PATU PATU KANGGO MUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.167"> ORLEANS, MUNGKIN LORO APA PAPAT INGKU MUNGGU MUNG KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="200.333" dur="0.067"> ORLEANS, MUNGKIN LIMA APA APA APA APA MUNGGU KANG MUNG KUNING </text>
<text sub="clublinks" start="200.4" dur="0.066"> ORLEANS, MUNGKIN LIMA APA APA APA KANGGO MUNGGU KANG MUNG KUNING </text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.267"> KANGGO MUNGGU KANG MUNG KUNING </text>
<text sub="clublinks" start="200.733" dur="0.134"> KANGGO MUNGGU KANG MUNG MUNG MUNG ING HANCOCK </text>
<text sub="clublinks" start="200.867" dur="0.1"> Sampeyan Munggah menyang Sungai Mutiara ing Negara HANCOCK. </text>
<text sub="clublinks" start="200.967" dur="0.2"> NEGERI HANCOCK. </text>
<text sub="clublinks" start="201.167" dur="0.1"> NEGERI HANCOCK. LAN </text>
<text sub="clublinks" start="201.267" dur="0.067"> NEGERI HANCOCK. LAN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="201.334" dur="0.1"> NEGERI HANCOCK. LAN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="201.434" dur="0.067"> NEGERI HANCOCK. LAN IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="201.501" dur="0.067"> NEGERI HANCOCK. LAN IKI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="201.568" dur="0.166"> NEGERI HANCOCK. LAN IKI KANGGO UPIS </text>
<text sub="clublinks" start="201.734" dur="0.034"> NEGERI HANCOCK. LAN IKI LANJUT 15 </text>
<text sub="clublinks" start="201.768" dur="0.066"> NEGERI HANCOCK. Lan banjur munggah 15 TO </text>
<text sub="clublinks" start="201.834" dur="0.067"> NEGERI HANCOCK. LAN IKI LANJUT 15 nganti 20 </text>
<text sub="clublinks" start="201.901" dur="0.234"> LAN IKI LANJUT 15 nganti 20 </text>
<text sub="clublinks" start="202.135" dur="0.067"> LAN MUNG KANGGO munggah 15 nganti 20 inci </text>
<text sub="clublinks" start="202.202" dur="2.035"> Lan banjur munggah 15 nganti 20 inci </text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.1"> Lan banjur munggah 15 nganti 20 inci kaya sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.133"> Lan banjur munggah 15 nganti 20 inci kaya sirahe </text>
<text sub="clublinks" start="204.47" dur="0.134"> Lan banjur munggah 15 nganti 20 inci kaya sing dikepengini </text>
<text sub="clublinks" start="204.604" dur="0.067"> Lan banjur munggah 15 nganti 20 inci kaya sing mlebu ing ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="204.671" dur="0.166"> INCHES ING KANGGO KANGGO ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="204.837" dur="0.067"> INCHES ING KANGGO KANGGO ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="204.904" dur="0.234"> . </text>
<text sub="clublinks" start="205.138" dur="0.067"> . KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="205.205" dur="0.1"> . KITA KANGGO NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.033"> . KITA KANGGO LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="205.338" dur="0.133"> . KITA KANGGO LIMA TO </text>
<text sub="clublinks" start="205.471" dur="0.134"> . KITA KANGGO LIMA PITUNG </text>
<text sub="clublinks" start="205.605" dur="0.067"> . KITU LIMA LIMA PITUNG INCI </text>
<text sub="clublinks" start="205.672" dur="0.2"> KITU LIMA LIMA PITUNG INCI </text>
<text sub="clublinks" start="205.872" dur="0.133"> KITU LIMA LIMA PITUNG INCI </text>
<text sub="clublinks" start="206.005" dur="0.134"> KITU LIMA LIMA PITUTU INCHES KANGGO JACKSON </text>
<text sub="clublinks" start="206.139" dur="2.235"> KITU LIMA LIMA PITUTU INCHES UNTUK NEGARA JACKSON </text>
<text sub="clublinks" start="208.374" dur="0.067"> KITA KITUNG LIMA TO PITU INCI PADA NEGARA JACKSON ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="208.441" dur="0.3"> Kanggo negara JACKSON </text>
<text sub="clublinks" start="208.741" dur="0.134"> Kanggo negara JACKSON menyang HARRISON </text>
<text sub="clublinks" start="208.875" dur="0.067"> Kanggo negara JACKSON menyang negara HARRISON </text>
<text sub="clublinks" start="208.942" dur="0.1"> Kanggo negara JACKSON menyang negara HARRISON lan </text>
<text sub="clublinks" start="209.042" dur="0.1"> Kanggo negara JACKSON menyang negara HARRISON lan banjur </text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> Kanggo negara JACKSON menyang negara HARRISON banjur telung telulas </text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="0.166"> NEGERI HARRISON LAN THREE </text>
<text sub="clublinks" start="209.375" dur="0.067"> NEGERI HARRISON LAN THREE TO </text>
<text sub="clublinks" start="209.442" dur="0.134"> NEGERI HARRISON LAN IKI TIGA NING ENAM </text>
<text sub="clublinks" start="209.576" dur="0.033"> NEGERI HARRISON LAN IKI TIGA NING SIX INCI </text>
<text sub="clublinks" start="209.609" dur="0.133"> NEGERI HARRISON LAN IKU TELU NING ENAM INKI A </text>
<text sub="clublinks" start="209.742" dur="0.067"> NEGERI HARRISON LAN IKI TIGA NING ENAM NING SIX INI SIKITIK </text>
<text sub="clublinks" start="209.809" dur="0.067"> NEGARA HARRISON LAN IKI TIGA NING ENAM NING SIX INCI Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="209.876" dur="0.233"> NING ENAM INCHES BIT LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="210.109" dur="0.067"> NING ENAM INCHES PENUTUP BIT SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="210.176" dur="0.167"> NING ENAM INCHES KECIL DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="210.343" dur="0.067"> NING ENAM INCHES KECIL KECIL NGAREP </text>
<text sub="clublinks" start="210.41" dur="0.1"> NING ENAM INCHES BIT LITTLE CLOSER mudhun menyang </text>
<text sub="clublinks" start="210.51" dur="0.1"> NING ENAM INCHES, DADOS KECIL KECIL NING PANTU. </text>
<text sub="clublinks" start="210.61" dur="2.069"> TUTUP MENUTUP PAPAN. </text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.1"> TUTUP MENUTUP PAPAN. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="212.779" dur="0.1"> TUTUP MENUTUP PAPAN. Dadi IKI </text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.2"> TUTUP MENUTUP PAPAN. Dadi IKU </text>
<text sub="clublinks" start="213.079" dur="0.1"> TUTUP MENUTUP PAPAN. Dadi IKU KANGGO MUNGKIT </text>
<text sub="clublinks" start="213.179" dur="0.067"> TUTUP MENUTUP PAPAN. Dadi, iki udan sing bisa diatur </text>
<text sub="clublinks" start="213.246" dur="0.233"> Dadi, iki udan sing bisa diatur </text>
<text sub="clublinks" start="213.479" dur="0.101"> Dadi, iki jumlahe udan sing bisa diatur. </text>
<text sub="clublinks" start="213.58" dur="0.2"> JUMLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="213.78" dur="0.1"> JUMLAH. Katon </text>
<text sub="clublinks" start="213.88" dur="0.067"> JUMLAH. KANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="213.947" dur="0.1"> JUMLAH. KANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="214.047" dur="0.066"> JUMLAH. KANGGO IKI IKU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="214.113" dur="0.067"> JUMLAH. KANGGO IKI ORA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="214.18" dur="0.034"> JUMLAH. Katon IKI ORA KANGGO Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="214.214" dur="0.066"> JUMLAH. Katon ING KENE ORA Katon A </text>
<text sub="clublinks" start="214.28" dur="0.2"> Katon ING KENE ORA Katon A </text>
<text sub="clublinks" start="214.48" dur="0.067"> KANGGO IKI ORA BISA NAMPAK GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="214.547" dur="0.1"> Katon ING KOWE ORA KANGGO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="214.647" dur="0.067"> KANGGO IKI ORA KAYU NAMPAK UUD Udan </text>
<text sub="clublinks" start="214.714" dur="0.067"> KANGGO IKI ORA BISA NAMPAK UUD UDI </text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="0.066"> KANGGO IKI ORA BISA NAMPAK UUD Udan KANGGO KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="214.847" dur="1.736"> KANGGO IKI ORA BISA NAMPAK UUD Udan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="216.583" dur="0.066"> KANGGO IKI ORA BISA NAMPAK Udan Udan KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="216.649" dur="0.234"> Udan Udan KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="216.883" dur="0.067"> Udan Udan KANGGO KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="216.95" dur="0.133"> Udan Udan KANG GAMPANG KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="217.083" dur="0.067"> Udan Udan KANG GOLEK KECIL Luwih Saka Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="217.15" dur="0.133"> Udan Udan KANGGO MATI Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="217.283" dur="0.067"> Udan udan nalika sampeyan entuk sethithik sakdurunge </text>
<text sub="clublinks" start="217.35" dur="0.267"> BIT SIKIT LEBIH MATI MATI </text>
<text sub="clublinks" start="217.617" dur="0.067"> BIT SIKIT LEBIH MATI KANGGO HAMMOND </text>
<text sub="clublinks" start="217.684" dur="0.1"> SIKIT BIT Luwih Saka TO HAMMOND LAN </text>
<text sub="clublinks" start="217.784" dur="0.1"> BIT SIKIT LEBIH MATI KANGGO HAMMOND LAN GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="217.884" dur="0.067"> BIT SIKIT LEBIH MATI MATI KANGGO HAMMOND LAN ING NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="217.951" dur="0.066"> LITTLE BIT Luwih Saka TO HAMMOND banjur mlebu ing </text>
<text sub="clublinks" start="218.017" dur="0.234"> HAMMOND lan mlebu ing </text>
<text sub="clublinks" start="218.251" dur="0.1"> HAMMOND LAN GOLEK ING BATON </text>
<text sub="clublinks" start="218.351" dur="0.1"> HAMMOND LAN GOLEK ING BATON ROUGE </text>
<text sub="clublinks" start="218.451" dur="3.036"> HAMMOND LAN GOLEK ING WONTEN BATON </text>
<text sub="clublinks" start="221.487" dur="0.167"> HAMMOND LAN GOLEK ING WONTEN BATON RUNTAH </text>
<text sub="clublinks" start="221.654" dur="0.067"> HAMMOND LAN GOLEK ING WILAYAH BATON RUGI KANG APIK APA </text>
<text sub="clublinks" start="221.721" dur="0.267"> BATON ROUGE Area KALAH APA </text>
<text sub="clublinks" start="221.988" dur="0.067"> Area BATON ROUGE SAK KESAN KANGGO APA </text>
<text sub="clublinks" start="222.055" dur="0.066"> WILAYAH BATON ROUGE KANG APIK APA </text>
<text sub="clublinks" start="222.121" dur="0.101"> Area BATON ROUGE LARAS KANG APAK APA </text>
<text sub="clublinks" start="222.222" dur="0.1"> Area BATON ROUGE SAK KESAN APIK APA </text>
<text sub="clublinks" start="222.322" dur="0.033"> Area BATON ROUGE LARAS KANGGO APAK APA Luwih Saka </text>
<text sub="clublinks" start="222.355" dur="0.067"> Area BATON ROUGE LARAS KANGGO APA APA APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.233"> KANGGO KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="222.655" dur="0.1"> KANGGO KANGGO BAYAR. </text>
<text sub="clublinks" start="222.755" dur="0.201"> BREEZE. </text>
<text sub="clublinks" start="222.956" dur="0.1"> BREEZE. KURD </text>
<text sub="clublinks" start="223.056" dur="0.133"> BREEZE. MENANG KURD </text>
<text sub="clublinks" start="223.189" dur="0.034"> BREEZE. KURD WINDS KUDUS </text>
<text sub="clublinks" start="223.223" dur="0.066"> BREEZE. KURD MENANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="223.289" dur="0.1"> BREEZE. KURD MENANG KUDU KUDU 53 </text>
<text sub="clublinks" start="223.389" dur="0.067"> BREEZE. KURD MENANG KUDU DUWIT 53 SAJI </text>
<text sub="clublinks" start="223.456" dur="0.167"> KURD MENANG KUDU DUWIT 53 SAJI </text>
<text sub="clublinks" start="223.623" dur="1.935"> KURD MENANG KUDU 53 DEKAT ING </text>
<text sub="clublinks" start="225.558" dur="0.134"> KURD NGANGGO KUDU 53 NING WIS. </text>
<text sub="clublinks" start="225.692" dur="0.233"> MULUT. </text>
<text sub="clublinks" start="225.925" dur="0.1"> MULUT. Telung puluh </text>
<text sub="clublinks" start="226.025" dur="0.067"> MULUT. NIMU ENAM </text>
<text sub="clublinks" start="226.092" dur="0.1"> MULUT. THIRTY ENAM AT </text>
<text sub="clublinks" start="226.192" dur="0.134"> MULUT. THIKTU ENAM ATU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="226.326" dur="0.1"> MULUT. THIMITUT ING PUNING SHELL </text>
<text sub="clublinks" start="226.426" dur="0.066"> MULUT. Telung puluh Nenem ING PUNING KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="226.492" dur="0.267"> Telung puluh Nenem ING PUNING KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="226.759" dur="0.034"> Telung Nem Nenem ing pesisir SHELL padha prelu </text>
<text sub="clublinks" start="226.793" dur="0.133"> Telung puluh SIX ING PUNCING KAYU KUDU DIPERLUKI </text>
<text sub="clublinks" start="226.926" dur="0.1"> Telung puluh SIX ING PUNCING KAYU PALING PUNGTU </text>
<text sub="clublinks" start="227.026" dur="1.802"> Telung puluh SIX ING PUNCING KAYU KUDU PUTUT LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="228.828" dur="0.134"> Telung puluh SIAM ING PUNCING KAYU KUDU PUNGLIM LIMA INI. </text>
<text sub="clublinks" start="228.962" dur="0.233"> KUDU LIMA LIMA LIMA INI. </text>
<text sub="clublinks" start="229.195" dur="0.1"> KUDU LIMA LIMA LIMA INI. PETTY </text>
<text sub="clublinks" start="229.295" dur="0.134"> KUDU LIMA LIMA LIMA INI. ANAK KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="229.429" dur="0.133"> KUDU LIMA LIMA LIMA INI. Pulo cilik sing cilik </text>
<text sub="clublinks" start="229.562" dur="0.134"> KUDU LIMA LIMA LIMA INI. Pulo cilik sing cilik kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="229.696" dur="0.066"> KUDU LIMA LIMA LIMA INI. Pulo cilik sing cilik kuwi lenggah </text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="0.201"> Pulo cilik sing cilik kuwi lenggah </text>
<text sub="clublinks" start="229.963" dur="0.1"> Pulo cilik cilik sing lenggah mung </text>
<text sub="clublinks" start="230.063" dur="0.066"> Pulo PETTY BOY sing lagi lungguh mung kidul </text>
<text sub="clublinks" start="230.129" dur="0.134"> Pulo cilik cilik sing lenggah mung sakidul </text>
<text sub="clublinks" start="230.263" dur="0.133"> Pulo cilik cilik sing lenggah mung sakidule JACKSON </text>
<text sub="clublinks" start="230.396" dur="0.1"> Pulo PETTY BOY sing lagi lenggah mung sakidule negara JACKSON. </text>
<text sub="clublinks" start="230.496" dur="0.267"> Cukup saka kidul negara JACKSON. </text>
<text sub="clublinks" start="230.763" dur="0.067"> Cukup saka kidul negara JACKSON. KATRINA </text>
<text sub="clublinks" start="230.83" dur="0.1"> Cukup saka kidul negara JACKSON. KATRINA CUT </text>
<text sub="clublinks" start="230.93" dur="0.1"> Cukup saka kidul negara JACKSON. KATRINA POTONG IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="231.03" dur="0.234"> KATRINA POTONG IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="2.402"> KATRINA POTONG IKI. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="233.666" dur="0.134"> KATRINA POTONG IKI. IKU ANA </text>
<text sub="clublinks" start="233.8" dur="0.133"> KATRINA POTONG IKI. KANG PULAU </text>
<text sub="clublinks" start="233.933" dur="0.134"> KATRINA POTONG IKI. KANGGO PUNGGUNG PULAU. </text>
<text sub="clublinks" start="234.067" dur="0.3"> KANGGO PUNGGUNG PULAU. </text>
<text sub="clublinks" start="234.367" dur="0.1"> KANGGO PUNGGUNG PULAU. DITUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="234.467" dur="0.067"> KANGGO PUNGGUNG PULAU. MENANG DIANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="234.534" dur="0.1"> KANGGO PUNGGUNG PULAU. MENANG DIANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="234.634" dur="0.1"> KANGGO PUNGGUNG PULAU. WINDS FORTY KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="234.734" dur="0.067"> KANGGO PUNGGUNG PULAU. PEMENANG DIANGGUL KANGGO WULU TELU </text>
<text sub="clublinks" start="234.801" dur="0.233"> PEMENANG DIANGGUL KANGGO WULU TELU </text>
<text sub="clublinks" start="235.034" dur="0.067"> PEMENANG KANGGO DUWET TELU WULANG WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="235.101" dur="0.1"> MENANG DIANGGAL KANGGO WULU TELU WULUH SENAM </text>
<text sub="clublinks" start="235.201" dur="0.067"> PEMENANG DIANGGAL KANGGO WULUH TIGA WULUH NIMA PILANG </text>
<text sub="clublinks" start="235.268" dur="0.1"> PEMENANG DIANGGAL KANGGO WULUH TELU WULUH SENAM PIL PER </text>
<text sub="clublinks" start="235.368" dur="0.1"> PEMENANG DIANGGAL KANGGO WULUH TELU WULUH SENAM PILU JAM </text>
<text sub="clublinks" start="235.468" dur="0.067"> PEMENANG DIANGGUL KANGGO WULUH TELU WULUH SENAM PILIH PER JAM </text>
<text sub="clublinks" start="235.535" dur="2.135"> FORTY SIX MILE PER JAM WIND </text>
<text sub="clublinks" start="237.67" dur="0.167"> FORTY SIX MIL PER JAM GUSTS ANGIN </text>
<text sub="clublinks" start="237.837" dur="0.134"> FORTY ENI MIL PER JAM GUSTS ANGIN AT </text>
<text sub="clublinks" start="237.971" dur="0.133"> FORTY ENAM MIL PER JAM GUSTO ANGIN DI DAUPHIN </text>
<text sub="clublinks" start="238.104" dur="0.1"> GAMPAK ANGIN WENGAN ENAM SATU JAM ING Pulo DAUPHIN. </text>
<text sub="clublinks" start="238.204" dur="0.167"> GUSTS IN PULAU DAUPHIN. </text>
<text sub="clublinks" start="238.371" dur="0.133"> GUSTS IN PULAU DAUPHIN. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="238.504" dur="0.167"> GUSTS IN PULAU DAUPHIN. Dadi kowe </text>
<text sub="clublinks" start="238.671" dur="0.1"> GUSTS IN PULAU DAUPHIN. Dadi Kowe DIGETAK </text>
<text sub="clublinks" start="238.771" dur="0.067"> GUSTS IN PULAU DAUPHIN. Dadi KANGGO NGANGGO PEMENANG </text>
<text sub="clublinks" start="238.838" dur="0.067"> GUSTS IN PULAU DAUPHIN. Dadi KANGGO PEMENANG DIJAMIN IKU </text>
<text sub="clublinks" start="238.905" dur="0.3"> Dadi KANGGO PEMENANG DIJAMIN IKU </text>
<text sub="clublinks" start="239.205" dur="0.167"> Dadi KANGGO NGANGGO PEMENANG mesthi wae </text>
<text sub="clublinks" start="239.372" dur="0.1"> Dadi KANGGO NGANGGO PEMENANG TRESIS </text>
<text sub="clublinks" start="239.472" dur="0.1"> Dadi KANGGO MENANG DIANGGAL KANGGO STORM TROPISI </text>
<text sub="clublinks" start="239.572" dur="0.067"> Dadi KANGGO MENANG DIANGGAL KANGGO PASTI STORM TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="239.639" dur="0.167"> KEPUTUSAN STORM TRESIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="239.806" dur="1.935"> KEPUTUSAN TRUKTIK tartamtu </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.133"> KEKUASAAN STORM TROPISIK IKI KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="241.874" dur="0.134"> KEKUASAAN STORM TROPIKAL SAKING GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="242.008" dur="0.067"> KEKUASAAN STORM TROPISI tartamtu nalika tujuan </text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.133"> KEKUASAAN STORM TROPISI tartamtu nalika arep menyang </text>
<text sub="clublinks" start="242.208" dur="0.067"> KEKUASAAN STORM TROPISI tartamtu nalika arep menyang pantai </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.3"> Yen sampeyan menyang pantai </text>
<text sub="clublinks" start="242.575" dur="0.1"> SAMPAI KANGGO MISSISPIPI PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="242.675" dur="0.134"> Yen sampeyan menyang MISSISPIPI PISAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="242.809" dur="0.066"> SAMPAI KANGGO MISSISSIPPI PAPAN DAN KEPALA </text>
<text sub="clublinks" start="242.875" dur="0.101"> Yen sampeyan nemoni MISSISSIPPI PANTUN LAN NGADUH </text>
<text sub="clublinks" start="242.976" dur="0.066"> Yen sampeyan nemoni MISSISSIPPI PANTUN LAN NGADHUK </text>
<text sub="clublinks" start="243.042" dur="0.267"> MISSISSIPPI LAN KEPALA </text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="0.1"> MISSISSIPPI LAN KEPALA KE ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="243.409" dur="0.167"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="243.576" dur="0.134"> ALABAMA. OF </text>
<text sub="clublinks" start="243.71" dur="0.1"> ALABAMA. Mesthi wae </text>
<text sub="clublinks" start="243.81" dur="0.066"> ALABAMA. Mesthi wae </text>
<text sub="clublinks" start="243.876" dur="0.101"> ALABAMA. Mesthi wae </text>
<text sub="clublinks" start="243.977" dur="1.034"> ALABAMA. Mesthi wae mung </text>
<text sub="clublinks" start="245.011" dur="0.067"> ALABAMA. Mesthi wae mung arep </text>
<text sub="clublinks" start="245.078" dur="0.167"> Mesthi wae mung arep </text>
<text sub="clublinks" start="245.245" dur="0.166"> Mesthi wae sing arep dituju </text>
<text sub="clublinks" start="245.411" dur="0.067"> Mesthi wae sing bakal nambah </text>
<text sub="clublinks" start="245.478" dur="0.067"> Mesthi wae, mung bakal nambah </text>
<text sub="clublinks" start="245.545" dur="0.067"> Mesthi wae, mung bakal nambah kaya awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="245.612" dur="0.2"> Mesthi wae, mung bakal nambah kaya sing kita lakoni </text>
<text sub="clublinks" start="245.812" dur="0.066"> Mesthi wae, mung bakal nambah yen bisa ngubengi kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="245.878" dur="0.234"> NAMBAH KANGGO NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="246.112" dur="0.1"> KANGGO NAMBAH KANGGO INGGRENG INGGRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="246.212" dur="0.167"> Dino iki </text>
<text sub="clublinks" start="246.379" dur="0.1"> Dino iki Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="246.479" dur="0.134"> Dino iki ANGIN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="246.613" dur="0.1"> Dino iki KANGGO KANGGO ANGIN </text>
<text sub="clublinks" start="246.713" dur="0.066"> Dino iki Dadi Pangaruh Angin ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="246.779" dur="0.1"> Dino iki KANGGO IKU ANGIN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="246.879" dur="0.067"> Dino iki Dadi Pangaruh Angin ing kene arep </text>
<text sub="clublinks" start="246.946" dur="0.167"> Dadi Pangaruh Angin ing kene arep </text>
<text sub="clublinks" start="247.113" dur="0.067"> KANGGO IKU ANGIN ING ING PUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="2.769"> Dadi Pangaruh Angin Ing kene Bakal Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="249.949" dur="0.134"> Dadi Pangaruh Angin Ing kene Bakal Minimal </text>
<text sub="clublinks" start="250.083" dur="0.1"> Dadi Pangaruh Angin Ing kene Bakal Minimal lan </text>
<text sub="clublinks" start="250.183" dur="0.067"> Dadi Pangaruh Angin Ing kene Bakal Minimal lan Kita Bakal </text>
<text sub="clublinks" start="250.25" dur="0.266"> KANGGO MINIMAL LAN KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.101"> KANGGO MINIMAL LAN KAMU SEBENAR </text>
<text sub="clublinks" start="250.617" dur="0.1"> KANGGO MINIMAL LAN KITA BENAR LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="250.717" dur="0.033"> KANGGO MINIMAL LAN KITA BENAR-BENAR LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="250.75" dur="0.1"> KANGGO MINIMAL LAN KAMU BENAR-BENER MUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="250.85" dur="0.067"> KANGGO MINIMAL LAN KITA BENAR-BENAR INGKUNG KANGGO Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="250.917" dur="0.067"> KANGGO MINIMAL LAN KITA BENAR-BENAR LANGSUNG KITON </text>
<text sub="clublinks" start="250.984" dur="0.166"> BENAR-BENAR LANGSUNG KITON </text>
<text sub="clublinks" start="251.15" dur="0.101"> BENAR-BENAR LANGSUNG KITON ORA </text>
<text sub="clublinks" start="251.251" dur="0.133"> BENAR-BENAR INGKON KANGGO Katon Katon Utawa Kangen </text>
<text sub="clublinks" start="251.384" dur="0.1"> BENAR-BENAR INGKON KANGGO NAMPAK HIT UTAWA MISS SHOWERS </text>
<text sub="clublinks" start="251.484" dur="0.067"> BENAR-BENAR INGKON KANGGO NAMPAK HIT UTAWA MISS SHOWERS ING Dinane </text>
<text sub="clublinks" start="251.551" dur="0.067"> BENAR-BENAR ING NGADI ORA NGGOLEKI ORA GAMPANG GANDI ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="251.618" dur="0.3"> UTAWA PALING PALING MISS ING JAM </text>
<text sub="clublinks" start="251.918" dur="0.167"> UTAWA PALING GAMPANG INGGRENG INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="252.085" dur="0.033"> UTAWA PALING GAMPANG SAIKI ING LOUISIANA Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="252.118" dur="0.134"> UTAWA PALING GAMPANG ING Dinten LOUISIANA Kidul A </text>
<text sub="clublinks" start="252.252" dur="0.066"> UTAWA PALSU PALSU SAIKI ING LOUISIANA Kidul Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="252.318" dur="0.2"> LOUISIANA SELATAN Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="252.518" dur="0.101"> LOUISIANA Kidul Kidul KECIL Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="252.619" dur="1.468"> LOUISIANA SELATAN Sithik Luwih Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="254.087" dur="0.2"> LOUISIANA SELATAN Sithik KECIL Luwih akeh WIDESPREAD </text>
<text sub="clublinks" start="254.287" dur="0.067"> LOUISIANA SELATAN SIKI KECIL Luwih akeh WISESPREAD MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="254.354" dur="0.267"> BIT LEBIH LANJUT MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="254.621" dur="0.133"> BIT Luwih akeh WIDESPREAD MISSISSIPPI BANYAK </text>
<text sub="clublinks" start="254.754" dur="0.133"> BIT Luwih WIDESPREAD MISSISSIPPI NGANANGI NGANAN </text>
<text sub="clublinks" start="254.887" dur="0.067"> BIT Luwih akeh WIDESPREAD MISSISSIPPI MENGANCAM IKI UTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="254.954" dur="0.067"> BIT LEBIH WIDESPREAD MISSISSIPPI MENGANCAM IKI UTAMA ING </text>
<text sub="clublinks" start="255.021" dur="0.334"> Ancaman Muput Utamane ing </text>
<text sub="clublinks" start="255.355" dur="0.166"> Ancaman kebanjiran utamane ing MISSISSIPPI, </text>
<text sub="clublinks" start="255.521" dur="0.067"> Ancaman Miberake MUNGSA ING MISSISSIPPI, ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="255.588" dur="0.067"> Ancaman Banjir Utamane ING MISSISSIPPI, ALABAMA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="255.655" dur="0.3"> MISSISSIPPI, ALABAMA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="255.955" dur="2.102"> MISSISSIPPI, ALABAMA LAN FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="258.057" dur="0.134"> MISSISSIPPI, ALABAMA LAN FLORIDA 30 </text>
<text sub="clublinks" start="258.191" dur="0.1"> MISSISSIPPI, ALABAMA LAN FLORIDA 30 PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.1"> MISSISSIPPI, ALABAMA LAN FLORIDA 30 KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="258.391" dur="0.067"> MISSISSIPPI, ALABAMA LAN FLORIDA 30 Peluang Udan </text>
<text sub="clublinks" start="258.458" dur="0.267"> FLORIDA 30 Peluang Udan </text>
<text sub="clublinks" start="258.725" dur="0.066"> FLORIDA 30 Peluang Udan sesuk </text>
<text sub="clublinks" start="258.791" dur="0.1"> FLORIDA 30 Peluang Udan Sesuk KITA </text>
<text sub="clublinks" start="258.891" dur="0.101"> FLORIDA 30 PELUANG Udan SESUK WULA </text>
<text sub="clublinks" start="258.992" dur="0.133"> FLORIDA 30 PILIHAN Udan SESUK WULANG KITA Miwiti </text>
<text sub="clublinks" start="259.125" dur="0.067"> FLORIDA 30 PELUANG Udan SESUK WULANG KAMU Miwiti GRADUAL Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="259.192" dur="0.233"> ESUK KITA Miwiti GRADUAL Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="259.425" dur="0.1"> ESUK KAMU MULA KERING GRADUAL </text>
<text sub="clublinks" start="259.525" dur="0.067"> Sesuk Kita miwiti tren garing sing GRADUAL </text>
<text sub="clublinks" start="259.592" dur="0.1"> ESUK KITA Miwiti TREND KERING GRADUAL lan </text>
<text sub="clublinks" start="259.692" dur="0.1"> ESOK KAMU MULAI TREND KERING GRADUAL banjur banjur </text>
<text sub="clublinks" start="259.792" dur="0.067"> Sesuk, awake dhewe miwiti tren sing garing lan banjur katon </text>
<text sub="clublinks" start="259.859" dur="0.067"> ESOK KAMU MULAI TREND KERING GRADUAL LAN Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="259.926" dur="0.2"> TREND KERING LAN IKI Katon </text>
<text sub="clublinks" start="260.126" dur="0.467"> TREND KERING LAN IKI IKI </text>