Вторник наутро ажурирање на тропските предели: Ураганот Сали ја одржува силата во Мексиканскиот залив subtitles

ИТ СЕ ВРАТИ ВРАТИ СЕ ВРАТА ВО ВАС ВРАТИ ВО СИТЕ СЕ ВРАТИ ВО СИТЕ ВРАТА ВО ВАС ЦЕЛО СТУДИО. ВРАТА ВО ВАС ЦЕЛО СТУДИО. СИТЕ ВРАТА ВО ВАС ЦЕЛО СТУДИО. ВО РЕД. ВО РЕД. ВО РЕД. БЛАГОДАРАМ ВО РЕД. ВИ БЛАГОДАРАМ ВО РЕД. ТИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ ВО РЕД. ТИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ, ВО РЕД. ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ДА, ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ДА, ТИЕ ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ДА, ТИЕ СЕ ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ДА, ОВИЕ СЕ IANЕНТИ ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. БЛАГОДАРАМ ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. ВИ БЛАГОДАРАМ ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. БЛАГОДАРАМ ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. ВИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. БЛАГОДАРАМ БЛАГОДАРАМ ВИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ ЗА РАСПИСТИТЕЕ. РАСЧИСТУВАЕ. РАСЧИСТУВАЕ. СИТЕ РАСЧИСТУВАЕ. ВО РЕД. ВО РЕД. ВО РЕД. АЈДЕ ВО РЕД. АЈДЕ ДА СЕ ВО РЕД. Ајде да излеземе ВО РЕД. АЈДЕ ДА СЕ ОБЕДИМЕ ВО РЕД. АЈДЕ ДА ИСТРАETЕМЕ ДА ПЛАТИМЕ ВО РЕД. АЈДЕ ДА ПОДДРИМЕ СЕГА ВО РЕД. АЈДЕ ДА ГО ИСТРАНЕМЕ ДА ПЛАТИМЕ СЕГА АЈДЕ ДА ГО ИСТРАНЕМЕ ДА ПЛАТИМЕ СЕГА АЈДЕ ДА ГО ПОДДРШИМЕ ДА ПЛААМ СЕГА ВЕРУВАМ АЈДЕ ДА СЕ ОБВРШИМЕ ДА ПЛААМ СЕГА ВЕРУВАМ И АЈДЕ ДА ГО ПОДДРШИМЕ ДА ПЛААМ СЕГА ВЕРУВАМ И ПРОВЕРУВАМ АЈДЕ ДА СЕ ОБВРШИМЕ ДА ПЛААМ СЕГА ВЕРУВАМ И ПРОВЕРУВАМ АЈДЕ ДА ПОДДРШИМЕ ДА ПЛА PАМ СЕГА ВЕРУВАМ И ПРОВЕРУВАМ Верувајте и проверете го ВЕРУВАЈТЕ И ИЗВЕШТАЈТЕ НАЈНОВО ВЕРУВАЈТЕ И ИЗВЕШТАЈТЕ НАЈНОВО СО ВЕРУВАЈТЕ И ИЗВЕШТАЈТЕ НАЈНОВО СО УРАГАН ВЕРУВАЈТЕ И ИЗВЕШТАЈТЕ НАЈНОВО СО УРАГАН МОЛКУ. НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, НИЕ НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, САМО НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМ НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМ НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, САМО ДОБИВМЕ 7:00 часот >> ЈАХ, САМО ДОБИВМЕ 7:00 часот >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ во 7:00 часот >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ Ажурирање во 7:00 часот >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ Ажурирање во 7:00 часот >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ Ажурирање во 7:00 часот во и >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ Ажурирање во 7:00 часот и НЕ >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ Ажурирање во 7:00 часот и не е големо Ажурирање сум и нема големо Ажурирам и нема големи промени Ажурирај сум и нема големи промени ТУКА. ПРОМЕНИ ОВДЕ. ПРОМЕНИ ОВДЕ. СИТЕ ПРОМЕНИ ОВДЕ. НИЕ ГО ДОБИВМЕ ПРОМЕНИ ОВДЕ. ДОБИВМЕ ВИНДИ ПРОМЕНИ ОВДЕ. ДОБИВМЕ ОДР WУВАНИ ВИНДИ ПРОМЕНИ ОВДЕ. ДОБИВМЕ ВИНТИ ОДРУВАНИ НА ПРОМЕНИ ОВДЕ. ДОБИВАМЕ ВИНДИ ОДРУВАНИ НА 85 ДОБИВАМЕ ВИНДИ ОДРУВАНИ НА 85 ДОБИВАМЕ ВИНДИ ОДРУВАНИ НА 85. . . ПА . ТАКА Е ТОА . ЗА ДА СЕ ОДРУВА . ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. ГУСТ ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. САМО УШТЕ ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. САМО УШТЕ ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. САМО УШТЕ НА 1 ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. ТЕ САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. ДВИЕЕТО САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. ДВИЕЕТО НЕ Е САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ОВИЕ ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ОВИЕ ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ОВА ПОВЕЕ ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ЗА ОВА ПОВЕЕ ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ОВАА ИМААТ ПОВЕЕ А. ОСВЕН ЗА ИМААТ ПОВЕЕ А. ОСВЕН ОВАА ИМААТ ПОВЕЕ СЕВЕРЕДНО ОСВЕН ОВАА ИМААТ ПОВЕЕ СЕВЕРЕДНО ДВИЕЕ ОСВЕН ОВАА ИМААТ ПОВЕЕ СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ ОСВЕН ОВАА ИМААТ ПОВЕЕ СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ ДОДЕКА СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ КОГА Е СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ ДОДЕКА БЕШЕ СЕВЕРНИЗАВЕН ДВИЕЕ КОГА БЕШЕ ЗАПАД СЕВЕРЕЗАВНО ДВИЕЕ КОГА БЕШЕ ЗАПАД СЕВЕРНИЗАВЕН СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ КОГА БЕШЕ ЗАПАД СЕВЕРНИЗАВНО НО СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ ДЕКА БЕШЕ ЗАПАД СЕВЕРЕЗАВЕН АМА Е БЕШЕ ЗАПАД северозападен, но тоа е БЕШЕ ЗАПАД северозападен, но тоа е тешко БЕШЕ ЗАПАД северозападен, но тешко се движи БЕШЕ ЗАПАД СЕВЕРНИЗАВНО НО ТЕЧКО СЕ ДВИА БЕШЕ ЗАПАД СЕВЕРНИЗАВНО НО ТЕЧКО СЕ ДВИOVА. ТЕЧКО ДВИЕЕ ВО СИТЕ. ТЕЧКО ДВИЕЕ ВО СИТЕ. ТОА Е ТЕЧКО ДВИЕЕ ВО СИТЕ. ОСНОВНО Е ТЕЧКО ДВИЕЕ ВО СИТЕ. ОСНОВНО Е стационарно. ОСНОВНО Е стационарно. ОСНОВНО Е стационарно. ТИЕ ОСНОВНО Е стационарно. ПРИТИСОКОТ ОСНОВНО Е стационарно. ПРИТИСОТ НАПРАВИ ОСНОВНО Е стационарно. ПРИТИСОКОТ ПАКА ОСНОВНО Е стационарно. ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 МИЛИБАРИ ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 МИЛИБАРИ ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 МИЛИБАРИ ТАКА ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 МИЛИБАРИ ТАКА Е ПРИТИСОКОТ ПАСИ 1 МИЛИБАРИ ЗА НЕ Е ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 МИЛИБАРИ ПА НЕ Е БРЗО МИЛИБАРИ ТАКА НЕ Е БРЗО МИЛИБАРИ, ТАКА НЕ БРЗО ОСЛАБУВА. Ослабување. Ослабување. ТОА Е Ослабување. НЕ Е Ослабување. НЕ Е БРЗО Ослабување. НЕ Е БРЗО ЗАЈАКНУВАЕ НЕ Е БРЗО ЗАЈАКНУВАЕ НЕ Е БРЗО ЗАЈАКНУВАЕ. . . ТОА Е . САМО . САМО Е INИВО . САМО Е ВИДО . САМО Е ВИДОТ НА ХОЛДИНГ САМО Е ВИДОТ НА ХОЛДИНГ САМО ЕВИДЕН ОД ХОЛДУВАЕ ЦЕЛО САМО ЕВИДЕН ДА СЕ ОДРУВА стабилно и САМО ЕВИДЕН ДА СЕ ОДРУВА стабилно и ТОА Е САМО ВИДО ДА СЕ ОДРУВА стабилно и ТОА Е САМО ЕВИДЕН ДА СЕ ОДРУВА стабилно и ТОА СЕ ОВА СТАЈНО И ТОА СЕ ОВА ЦЕЛО И ТОА ОЧЕКУ ОЧЕКУВАМЕ ЦЕЛО И ТОА ОЧЕ ОЧЕКУВАМЕ СТЕЈНИ И ТОА ОЧЕКУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ СТЕЈНИ И ТОА ОЧЕКУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ СТЕЈНИ И ТОА ОЧЕКУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ КАКО НИЕ СТЕЈНИ И ТОА ОЧЕКУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ДА СЕ ОДИМЕ ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ДОДЕКА ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ОДИМЕ НИЗ НИЗ ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДОДЕКА ОДИМЕ НИЗ НЕГО ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДОДЕКА ОДИМЕ НИЗ ОСТАНУВАЕТО ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДОДЕКА ОДИМЕ НИЗ ОСТАНУВАЕТО НА НИЗ ОСТАНУВАЕТО НА НИЗ ОСТАНУВАЕТО ДЕНЕС. ДЕНЕС. ДЕНЕС. ТИ ДЕНЕС. ТИ МОЖЕШ ДЕНЕС. МО CЕ ДА ВИДИТЕ ДЕНЕС. МОANЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ТУКА ДЕНЕС. МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТАМУ ДЕНЕС. ТИЕ МО CЕТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ТРЕКОТ ТИЕ МО CЕТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ТРЕКОТ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТРЕБОТ ​​ПОПЛАВА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ЧАСОТ ЗА ПОПЛАВЕН БЕСТ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТАМУ ЧАСОРОТ ЗА ПОПЛАВЕЕ БЕСПЛАТНО МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТЕКА ЧАСОРОТ ЗА ПОПЛАВЕН БЕСТ МО CЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ЧАСОРОТ ЗА ПОПЛАВА ОТКАЕН Е ЧАСОТ ЗА ПОПЛАВИ Е ОТКАЕН ПАНИЧНИОТ ЧАСОВ Е ПОНИШТЕН ЧАСОТ ЗА ПОПЛАВИ Е ОТКАЕНИ ЗА Југоисток ЧАСОТ ЗА ПОПЛАВИ Е ОТКАЕН ЗА ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА. ЗА Југоисточна Луизијана. ЗА Југоисточна Луизијана. УШТЕ ЗА Југоисточна Луизијана. СЕУШТЕ ИМА ЗА Југоисточна Луизијана. Уште го имате ЗА Југоисточна Луизијана. УШТЕ ИМАТЕ БЛЕГОТ ЗА Југоисточна Луизијана. УШТЕ ИМАТЕ ПЛОЧЕН ПОПЛАВ УШТЕ ИМАТЕ ПЛОЧЕН ПОПЛАВ УШТЕ ИМАТЕ ГО ЧАСОТ ЗА ПОПЛАВЕН БЕСТ УШТЕ ИМАТЕ ГЛЕДАЕ ЗА ПЛОШТВО ФЛЕШ УШТЕ ИМАТЕ ГЛЕДАЕ НА ПОПЛАВЕН БЕСТ ЗА ЈУГ УШТЕ ИМАТЕ ГЛЕДАЕ ЗА ПОПЛАВЕН БЕСТ ЗА ЈУНА МИСИСИСИПИ УШТЕ ИМАТЕ ГЛЕДАЕ НА ПЛОШТВОТО БЕЛЕШКО ЗА ЈУOUTHЕН МИСИСИСИПИ И ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНАТА МИСИСИСИПИ И ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И СЕГА ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И СЕГА ОД ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И СЕГА НА КУРС ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И СЕГА ОДЕТЕ НА КУРС ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА НА КУРСОТ ОДИТЕ ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА КУРСОТ Е СЕ БИДЕ ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА ОД КУРСОТ Е СЕ Вклучуваат СЕГА ОД КУРСОТ TOЕ СЕ Вклучува СЕГА ОД КУРС ОДАМ ДА БИДЕ НА СЕКОЈ СЕГА ОД КУРСОТ TOЕ БИДЕ ОД СЕКОЈА СТРАНА СЕГА ОД КУРСОТ TOЕ БИДЕ ОД СЕКОЈА СТРАНА СЕГА ОД КУРСОТ TOЕ БИДЕ ОД СЕКОЈА СТРАНА НА СЕГА ОД КУРС ОДАМ ДА СЕ ОД СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО СЕГА ОД КУРСОТ ОД СЕКОЈ СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО ОД СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО ОВДЕ СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО ОВДЕ ВО СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО ОВДЕ ВО ФЛОРИДА СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО ОВДЕ ВО ФЛОРИДА И СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО ОВДЕ ВО ФЛОРИДА И ВО ОВА ОВДЕ ВО ФЛОРИДА И ВО ОВДЕ ВО ФЛОРИДА И ВО АЛАБАМА. АЛАБАМА. АЛАБАМА. ТОА Е АЛАБАМА. ТУКА Е АЛАБАМА. ТУКА ТИ Е АЛАБАМА. ЕТЕ КАДЕ ИМАТЕ АЛАБАМА. ТУКА ИМАШ АЛАБАМА. ТУКА ИМАТЕ НОВО ТУКА ИМАТЕ НОВО ТУКА ИМАТЕ НОВО ТОРНАДО ТУКА ИМАТЕ НОВ ЧАСОТ НА ТОРНАДО ТУКА ИМАТЕ НОВ ТОРНАДО ГО ГЛЕДАТЕ ТОА ТУКА ИМАТЕ НОВ ТОРНАДО ГЛЕДАЈТЕ ШТО ОДИ ЕТЕ КАДЕ ИМАТЕ НОВ ГЛЕДАOЕ НА ТОРНАДО ШТО ОДИ ДО ГЛЕДАТЕ ТОРНАДО КОЈ ОДИ ДО ГЛЕДАТЕ ТОРНАДО КОЈ ОДИ ДО ПОДОЦНА ГЛЕДАЈТЕ ТОРНАДО КОЈ ОДРЕДУВА ПОДОЦНА ГЛЕДАЈ ТОРНАДО ДЕНЕС ОДИ ДО ПОДОЦНА. Подоцна за денес. Подоцна за денес. ПА Подоцна за денес. ПА НИЕ Подоцна за денес. ЗАТОА НЕ Подоцна за денес. Значи, ние навистина не Подоцна за денес. Значи, ние навистина не очекуваме Подоцна за денес. Значи, ние навистина не очекуваме дека Значи, ние навистина не очекуваме дека Значи, ние навистина не го очекуваме тој проблем Значи, ние навистина не очекуваме дека проблемот овде. ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ТАМУ ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ЕТЕ ГО ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ИМА ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ИМА LИВО ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ИМА ADИВО РАДАР ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ПОГЛЕДНЕ AИВО РАДАР ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ИМА ADИВО РАДАР ПОГЛЕДНЕТЕ А. ИМА ADИВО РАДАР ПОГЛЕДНЕТЕ А. ИМА ADИВО РАДАР ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ИМА ADИВО РАДАР ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛИЦА ИМА РАДАР ВО ИВО ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОблизу. МАЛКУ БИТ ПОблизу. МАЛКУ БИТ ПОблизу. ТИ МАЛКУ БИТ ПОблизу. ТИ МОЖЕШ МАЛКУ БИТ ПОблизу. МО CЕ ДА ВИДИТЕ МАЛКУ БИТ ПОблизу. МОANЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ТУКА МАЛКУ БИТ ПОблизу. МО CЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ТАМУ ТАМУ МАЛКУ БИТ ПОблизу. МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТАМУ ТВОЕ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТАМУ ТВОЕ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ИМА ВАШИОТ НАДВОР МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ ИМА ВАШЕ ОЧЕ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ИМА ВАШИОТ OИД НА ОЧИ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ИМА И ВАШИОТ OИД НА ОЧИ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ИМА И ВАШИОТ UTИД НА ОЧЕ МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ИМА ВАШИОТ OИД НА ОЧИТЕ НА ЦЕНТАРОТ Надворешен Wид за очи на центарот ТУКА OИД ЗА ОЧЕН ОК на центарот ТУКА ОБИДУВА OИД ИД НА ОЧЕ НА ЦЕНТАРОТ ТУКА ОБВЕСНУВАALLЕ ALLИД НА ОЧЕНИЦИ НА ЦЕНТАРОТ HИДОТ НА ОДДОЛЕНО ОЧЕ НА ЦЕНТАРОТ ОВДЕ ОБИДУВАЕ ДА СЕ ДОБИЕ ОВДЕ WИДОТ НА ОЧЕНИ ОЧИ НА ЦЕНТАРОТ ОБИДУВАЕ ДА СЕБЕИ ОВДЕ OИД ЗА ОЧИ ОД ЦЕНТАРОТ ОБИДУВАЕ ДА СЕ ОБВИСТИТЕ НЕВРЕЕ ОВДЕ ОБИДУВАЈТЕ ДА ДОБИЕТЕ НЕВРЕМЕНИ ОВДЕ ОБИДУВАЈТЕ ДА СЕ ОБЕЛЕНЕТЕ НЕВРЕМЕНИ ОКОЛУ. ОКОЛУ. ОКОЛУ. ПА ОКОЛУ. ТАКО ТИ ОКОЛУ. ПА ЗНАЕТЕ, ОКОЛУ. ПА ЗНАЕТЕ, НИЕ ОКОЛУ. ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОКОЛУ. ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ОВА ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ОВА ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ОВА НЕШТО ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ОВА РЕАЛНО ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ОВА РЕА НАВИСТИНА ОВА РЕАЛНО ОСТАСНЕ ОВА РЕА НАВИСТИНА МНОГУ СЛАБИ ОВА РЕАЛНО ИСТРАНО МНОГУ ОВА РЕА НАВИСТИНА МНОГУ КАКО ТОА ОВА РЕА НАВИСТИНСКО МНОГУ КАКО ШТО ГО ПРАВИ ОВА РЕА НАВИСТИНА МНОГУ ОСТВАРИ КАКО ГО ПРАВИ ОВА РЕА НАВИСТИНСКО МНОГУ ОСТАПУВА КАКО ГО ПРАВИ СВОЈОТ НАЧИН ОВА ОСВЕНОСТ НАВИСТИНА МНОГУ КАКО ГО ПРАВИ МНОГУ КАКО ГО ПРАВИ ПАТОТ МНОГУ КОИ ГО ПРАВИ СВОИОТ НАЧИН МНОГУ КОИ ГО ПРАВИ СВОИОТ НАЧИН ОВОЈ ОПШТ ПОВЕЕ КАКО ГО ПРАВИ НАЧИНОТ НА ОВА ОПШТА ОБЛАСТ ДЕНЕС ПОВЕЕ КОЛКУ ГО ПРАВИ СВОЈОТ НАЧИН. ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. ТОА Е ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. ВЕSНО Е ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. ВЕНО Е ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. Веројатно ќе се одржи ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. ВЕНО GЕ ГО ОДРИ СВОЈОТ ВЕНО GЕ ГО ОДРИ СВОЈОТ ВЕНО GЕ ГО ОДРИ СВОЈОТ. СОПСТВЕН. СОПСТВЕН. НО СОПСТВЕН. НО ТЕШКО СОПСТВЕН. НО ТЕШКА ВАINА СОПСТВЕН. НО СЕГА ТЕСЕН ВРЕ RAЕ СОПСТВЕН. АМА СЕГА САЛИОТ ВРЕINЕ СОПСТВЕН. НО СЕГА САЛИОТ ВРЕЕ ВАИ НО СЕГА САЛИОТ ВРЕЕ ВАИ НО СЕГА САЛО ВРНЕЕ НА КОРЕСТАЛОТ НО СЕГА САЛИ ВРЕЕ НА КАТАALАЛНИТЕ ОБЛЕСТИ НО СЕГА СЕ ОБИСНИ ВРЕЕ НА ПОДДРУВАЕ НА КОСТАЛАРНИТЕ ОБЛАСТИ НО СЕГА САЛО ВРНЕЕ НА КОЛЕЗАЛНИТЕ ОБЛАСТИ МНОГУ ДОБИВА КОЛТАЛНИ ОБЛАСТИ МНОГУ ДОБИВААТ КАКТАЛНИ ОБЛАСТИ МНОГУ ЗБОРИ КОРАТСКИ ОБЛАСТИ МНОГУ ДОБИВААТ КОРАКТАЛНИ ОБЛАСТИ МНОГУ ДОБИВААТ БИЛОКСИ. БЛИЗНА БИЛОКСИ. БЛИЗНА БИЛОКСИ. Ти си БЛИЗНА БИЛОКСИ. ИМАШ БЛИЗНА БИЛОКСИ. ДОБИВАТЕ НЕКОИ БЛИЗНА БИЛОКСИ. ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ БЛИЗНА БИЛОКСИ. ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА Е ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА Е САМО ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА СЕ ОДИ ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА САМО ОДАМ ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА ШТО INGЕ БИДЕ ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА САМО GЕ СЕ БИДЕ ТОА ШТО BEЕ СЕ БИДЕ ТОА ТОА ШТО BEЕ БИДЕ ПРИКАЗНА ТОА ШТО Е СЕ ОБВИНИ ПРИКАЗНАТА ТАМУ САМО ОДИ ДА БИДЕ ПРИКАЗНА ТУКА ТАМУ САМО ОДИ ОВА ПРИКАЗНАТА ТАМУ САМО ОДЛИЧУВА ДА БИДЕ ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОА УТРО ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОЕ УТРО ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОЈ УТРО ТУКА ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОЈ УТРО ТУКА ВО ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОЈ УТРЕ ТУКА НА ЈУГОИСТОК ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОЈ УТРЕ ТУКА ВО Југоисточна Луизијана. ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. НИЕ ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. НЕ ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. НЕМАМЕ ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. НЕ НАВИСТИНА ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО ОДИ НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО ОДИ НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО ОДИ ОД ОСВЕН НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО ОДДЕЛЕ ОСВЕН НЕМАМЕ ВИСТИНСКО НИШТО ОДИНИ ОСВЕН ЗА НЕКОИ ОДИМЕ ОСВЕН за некои ОДИМЕ ОСВЕН ЗА НЕКОИ ТУШОВИ ОДИМЕ ОСВЕН ОД НЕКОИ ДОБИЕЕ НЕКОИ ТУШОВИ ОДИМЕ ОСВЕН ЗА НЕКОИ ТУШОВИ ДОБИВАЕ ПРАВО ОДИТЕ ОСВЕН ЗА НЕКОИ ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ТУКА ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ТУКА ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ТУКА ВО ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ПРАВО ТУКА ВО ТУШОВИ ДА СЕ ЗАРАБОТУВААТ ПРАВО ТУКА НА ВИДО ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ТУКА НА ВИДОВИ ТУШЕВА ПОСТАВУВАЕ ТУКА НА ВИДОТ ОД РАБОТА ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ПРАВО ТУКА НА ВИДОТ ОД КОН ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ПРАВО ТУКА НА ВИДОВО ОД БРЕГОТ ВО ВИДОТ ОД БРЕГОТ ВО ВИДОТ ОД ПОЛОГОДИЈАТА ОД ВО ВИДОТ ОД ОБЛАКАТА НА СВ. ВО ВИДОТ ОД ОБЛАКАТА НА СВ. БЕРНАРД ВО ВИДОТ ОД ОБЛАКАТА НА СВ. БЕРНАРД ВО ВО ВИДОТ ОД ОБЛАКАТА НА СВ. БЕРНАРД ВО ВО ВИДОТ ОД ОБЛАКАТА НА СВ. БЕРНАРД ВО Звуците НА СВ. БЕРНАРД ВО Звуците НА СВ. БЕРНАРД ВО Звуците. . . НО . НО ОД . НО СЕ РАЗБИРА . НО КАКО НЕ . НО КУРС НЕ ВИСТИНСКО . НО КУРС НЕ ВИСТИНСКО ВИДУВА НО КУРС НЕ ВИСТИНСКО ВИДУВА НО КАКО НЕ ВИСТИНСКО ПОГЛЕДНЕТЕ НИШТО НО КУРС НЕ ВИСТИНСКО ПОГЛЕДНЕТЕ НИШТО ВО НО КУРС НЕ НАВИСТИНА НИШТО ДА ГЛЕДАМЕ НИШТО НО, секако, НЕ ВИСТИНСКО ГЛЕДАМЕ НИШТО НА НЕКОЈ НАСЕЛЕН НО СЕ разбира дека НЕ ​​ВИСТИНСКО ГЛЕДАМЕ НИШТО ВО СЕКОЕ НАСЕЛЕНО ОБЛАСТИ НИШТО ВО СЕКОЕ НАСЕЛЕНО ОБЛАСТИ НИШТО ВО СЕКОЕ НАСЕЛЕНИ ОБЛАСТИ НА НИШТО ВО СЕКОЕ НАСЕЛЕНИ ОБЛАСТИ НА ОВА НИШТО ВО СЕКОЕ НАСЕЛЕНИ ОБЛАСТИ НА ОВОЈ ПОЕН. ВО ОВАА ТОЧКА. ВО ОВАА ТОЧКА. УРАГАН ВО ОВАА ТОЧКА. УРАГАНСКИ ТАЛЕИ ВО ОВАА ТОЧКА. СЛЕДИ УРИКАНСКИ ТАЛЕИ ВО ОВАА ТОЧКА. УРАКИНСКИ ТАЛЕИИ СЛЕДАТ КАКО ВО ОВАА ТОЧКА. УРАГАНСКИ ТАЛЕИ СЕ ПОГЛЕДУВААТ УРАГАНСКИ ТАЛЕИ СЕ ПОГЛЕДУВААТ УРАГАНСКИ ТАЛЕИИ ПЕДЕЛЕ ПО ПЕТОК УРАГАНСКИ ТАЛЕЈОВИ ВО ПЕТОК И УРАГАНСКИ ТАЛЕЈОВИ ВО ПЕТОК И ВИЕ УРАГАНСКИ ТАЛЕЈИ СЕ ПОЧЕКУВААТ ОД ПЕТОК И МО CЕШ УРАГАНСКИ ТАЛЕЈИ СЕ ПОЧЕКУВААТ ОД ПЕТОК И МО CЕ ДА ГИ ВИДИТЕ УРАКИНСКИ ТАЛЕИ СЕ ПОЧЕКУВААТ ОД ПЕТОК И ТУКА МО CЕТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА. ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ТИЕ ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ТИЕ ВРАТАТ ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ОЧЕКУВААТ ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ТОА ГО ОЧЕКУВААТ ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ОНА ОЧЕКУВААТ ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО ПРАВАТ ТОА >> ОЧЕКУВААТ ДА ЈА ВРАТАТ ТОА >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВИТЕ ТОА ВРЕМЕ И >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ ТОА ВРТЕЕ И СИТЕ >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ ТОА ВРТНИЦА И ВИДОВИ >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВИТЕ ТОА ВРТЕЕ И ВИДОВ ПОВЕЕ >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ ТОА ВРТЕЕ И ВИДОТ ПОВЕЕ >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ ТОА ВРТНИЦА И ВИДОВИ ПОВЕЕ А. ТОА ВРТЕЕ И ВИДОВ ПОВЕ MЕ А. ТОА ВРТЕЕ И ВИДОТ ПОВЕЕ СЕВЕРНО ТОА ВРТУВАЕ И ВИДОВ ПОВЕЕ СЕВЕРНО ВРЕМЕ ТОА ВРТУВАЕ И ВИДОТ ПОВЕЕ СЕВЕРНО ВРЕМЕ КАКО ТОА ВРТУВАЕ И ВИДОВ ПОВЕЕ СЕВЕРНО ВРЕМЕ КАКО НИЕ ТОА ВРТУВАЕ И ВИДОВ ПОВЕЕ СЕВЕРНО ВРЕМЕ СЕКОГАШ СЕВЕРНО Свртете се како што одиме СЕВЕРНО Свртете се додека одиме низ целата земја СЕВЕРНО Свртете се како што одиме денес. ДЕНЕС низ цела улица. ДЕНЕС низ цела улица. НО ДЕНЕС низ цела улица. НО Е ДЕНЕС низ цела улица. НО ОДИ ДЕНЕС низ цела улица. НО СЕ ОДИ ДЕНЕС низ цела улица. НО GЕ СЕ БИДЕ ДЕНЕС низ цела улица. НО, ОДА ДА БИДЕ ОПШТО НО, ОДА ДА БИДЕ ОПШТО НО GЕ ОДНЕСУВАТЕ ОПШТО БОБЛИРАЕ НО, ОДЛУЧНО Е СЕ ОБИЗУВА ОКОЛУ НО, ОДЛУЧНО Е СЕ БОБЛИРА ОКОЛУ ВО НО, ОДЛУЧНО BEЕ СЕ ОБИЗУВА ОПШТИНА. БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. ПА БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. ПА НИЕ БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. ПА МОTЕМЕ БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. Значи, можеме да видиме БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. Значи, можеме да видиме А. БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. ЗАТОА МОTЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРИШТЕТО ЗАТОА МОTЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРИШТЕТО ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗЕН ДВИ MЕЕ ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗЕН ДВИЕЕ ИЛИ ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗЕН ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАД ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗЕН ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕЕ ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗЕН ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕЕ ИЛИ ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕ ORЕ ИЛИ ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕЕ ИЛИ ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕ ORЕ ИЛИ ИСТОК ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕ ORЕ ИЛИ ИСТОЧНО ДВИЕЕ ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕЕ ИЛИ ИСТОЧНО ДВИЕЕ ИЛИ ДВИЕ ORЕ ИЛИ Западно движење или источно движење или север ДВИЕ ORЕ ИЛИ Западно движење или источно движење или северно движење ИСТОЧНО ДВИЕ ORЕ ИЛИ СЕВЕРНО ДВИЕЕ ИСТОЧНО ДВИЕ ORЕ ИЛИ СЕВЕРНО ДВИЕЕ. . . ТОА Е . САМО . САМО ТОА Е . САМО Е ТОА ПАТУВАЕ . САМО ТАКА ПАТУВА САМО ТАКА ПАТУВА САМО Е ТАКА ПАТУВАЕ САМО ТАКА ТАКА ПАТУВААТ САМО ТОА ТАКА ПАТУВААТ ВАКО ОДИ САМО ТОА ТАКА ПАТУВААТ ВАКО ОДА САМО ТАКА ПАТУВАТЕ ТАКА БОЛКУ Е БИДЕ САМО Е ТАКА ПАТУВАЕ ТАКО БОЛКУ Е БИДЕ ВО САМО ТОА ТАКА ПАТУВААТ ВО ОВА Полека, ќе се најде во ова Полека ќе се најде во оваа област ПОБАВО ОД ОВАА ОБЛАСТ СЕ ОДРУВА Полека, ќе се одвива во оваа област до 1:00 часот Полека, ќе се одвива во оваа област до 01:00 часот по полноќ ВЕЧЕРВА ПОСЛЕ ќе се одвива во оваа област Полека, ќе се одвива во оваа област до 01:00 часот вечерва тука ОБЛАСТ ОД 1:00 часот ВЕЧЕРВА ТУКА ОБЛАСТ ОД 1:00 часот ВЕЧЕРВА ОВДЕ ПРЕДМЕТУВАЕ ОБЛАСТ СО ВЕЧЕРВА ОД 1:00 часот ОВДЕ ОТСТРАНУВАЕ ОБЛАСТ ОД 1:00 часот ВЕЧЕРВА ОВДЕ ОТСТРАНУВАЕ ОБЛАСТ ОД 01:00 ВЕЧЕРВА ОВДЕ ОТСТРАНУВАЈТЕ СЕ НА ПРИСТАПУВАЕ СЕ НА ПРИСТАПУВАЕ СО МИСИСИСИПИ ЗБОРУВАЕ НА ЗВУКОТ МИСИСИСИПИ ЗБОРУВАЕ СО ЗВУКОТ МИСИСИСИППИ И ЗБОРУВАЕ СО ЗВУК НА МИСИСИСИПИ И ПОТОА ЗВУЧУВА МИСИСИСИПИ И ТОГАШ ЗВУЧУВА МИСИСИСИППИ И ПОТОА СЕ ПРАВУВА ЗВУЧУВА МИСИСИСИППИ И ПОТОА ИЗРАБОТУВА ДЕПОТ ЗВУЧИ МИСИСИСИППИ И ПОТОА MЕ СЕ ОБРАЗУВАМЕ ДЕПОЛОГ ЗВУЧИ МИСИСИСИППИ И ПОТОА MЕ КА SИМЕ ДА СЕ ОБРАЗИ ИЗРАБОТУВАANDЕ ОД ЛЕЕ WEЕ КАAYЕМЕ ПРАВУВАЕ ОД ЛЕANDЕ WEЕ КА SЕМЕ НЕКОГАШ НАПРАВУВАЕ ОДГОВОР WEЕ КАAYИМЕ НЕКОГА СРЕДА ПРАВУВАЕ ОД ЛЕFЕ WEЕ КАAYИМЕ НЕКОГА СРЕДА УТРО ИЗРАБОТУВА LЕ ОД ЛЕFЕ WEЕ КАAYЕМЕ НЕКОГА СРЕДА УТРО КАКО НЕКОГА СРЕДА УТРО КАКО НЕКОГА СРЕДА УТРО КАКО НЕКОГАШ СРЕДА УТРО КАКО ТЕКОВНО НЕКОГА СРЕДА УТРО КАКО ТЕКОВНО РАЗМИСЛУВАЕ. АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. НЕКАДЕ АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. НЕКАДЕ ВО АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. НЕкаде на ова АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. НЕкаде во оваа зона, АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. НЕкаде во оваа зона, од НЕкаде во оваа зона, од НЕкаде во оваа зона, се разбира НЕкаде во оваа зона, се разбира, ако НЕкаде во оваа зона, се разбира, ако тоа НЕкаде во оваа зона, се разбира, ако тоа продолжува КУРС АКО ПРОДОЛУВА КУРС АКО ПРОДОЛУВА КУРС АКО ПРОДОЛУВА ДА СЕ ТОЧА КУРС АКО ПРОДОЛУВА ДА ГО ТОЧНИ ПРЕДМЕТ АКО ПРОДОЛУВА ДА СЕ ТРЕЕ ТОOНО КУРС АКО ПРОДОЛУВА ДА СЕ ТРЕЕ, Може да се направи ДА ЛОБИРАМЕ МОLDЕ ДА СЕ НАПРАВИ ДА ГО ТРЕБИТЕ, МОLDЕ ДА СЕ ОБРАБОТИ ДА СЕ ТОЧАМ ТУКА ДА СЕ ОБРАБОТИ ДА СЕ ЛОБИРА ОВДЕ АКО МОLDЕ ДА СЕ ОБРАБОТИ ДА ГО ТРЕБИТЕ ОВДЕ АКО ДА СЕ ОБРАБОТИ ДА СЕ ТОЧАМ ТУКА ДА СЕ ОБРАБОТИ АКО БЕШЕ ДА СЕ ТОЧАТ ОВДЕ ДА СЕ ОБРАБОТИ АКО БЕШЕ А. РЕПЕТЕЕ ОВДЕ АКО БЕШЕ А. РЕПЕТЕ HЕ ОВДЕ АКО БИЛЕ МАЛКУ РЕПЕТЕЕ ОВДЕ АКО БИЛЕ ПРЕДГОДИНА РЕПЕТЕЕ ОВДЕ АКО БИЛЕ ПРЕДИСТИНА ОВА РЕПААЕ ОВДЕ АКО БИЛ ПРЕДИСТИНА ОВОЈ НАЧИН РЕПЕТЕ HЕ ОВДЕ АКО БИЛЕ ПРЕДМЕТЕ ОВОЈ НАЧИН ПАТ ПОДОЛНО ОВА НАЧИНОТЕ МАЛКУ ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН НА МОIGHЕ МАЛКУ ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН, Можеби се обидува МАЛКУ ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН, Можеби се обидува ПАК ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН, Можеби се обидува да се направи ПАК ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН, МОTЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ МАЛКУ ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН, МОЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ ДЕПОЛОГ МОIGHЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА ОБВИНИТЕ ДЕПОТ МОIGHЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ОД ДЕНЕС МОIGHЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ПРЕД ВАС МОIGHЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ОД КОГА ЗНАЕТЕ, МОIGHЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ОД КОГА ЗНАЕТЕ, БАЛДВИН МОTЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ОД КОГА ЗНАЕТЕ, БАЛДВИН ИЛИ КОН ЗНАЕТЕ, БАЛДВИН ИЛИ КОН ЗНАЕТЕ, БАЛДВИН ИЛИ МОБИЛЕН КОН ЗНАЕТЕ, БАЛДВИН ИЛИ МОБИЛНА ЗЕМЈА. МОБИЛНА ЗЕМЈА. МОБИЛНА ЗЕМЈА. ТОА МОБИЛНА ЗЕМЈА. ТОА Е МОБИЛНА ЗЕМЈА. ТОА Е ВИСТИНСКО МОБИЛНА ЗЕМЈА. ТОА Е ВИСТИНСКО А. МОБИЛНА ЗЕМЈА. ТОА Е ВИСТИНА МОSНОСТ ТОА Е ВИСТИНА МОSНОСТ ТОА Е ВИСТИНА МОOSНОСТ СО ТОА Е ОБВЕСНО МО PНОСТ СО ОВА ТОА Е ОБВЕСНО МО PНОСТ СО ОВА ТОА Е ОБВЕСНО МО PНОСТ СО ОВА КАКО А. ТОА Е ОБВЕСНО МО PНОСТ СО ОВА КАКО КАТЕГОРИЈА ТОА Е ОБВЕСНО МОOSНОСТ СО ОВА КАКО КАТЕГОРИЈА 1 ТОА Е ОБВЕСНО МО PНОСТ СО ОВА КАКО КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ СО ОВА КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ СО ОВА КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ ОД СО ОВА КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ ОД ЧЕТВРТОК СО ОВА КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ ОД ПОЧЕТВЕН ПЕСТ СО ОВА КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ОД ПО Четврток ВЛЕГУВАЕ ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА И ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА И ПОТОА ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА И ПОТОА ОД ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА И ПОТОА ОД ПЕТОК ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА И ТОГАШ ОД ПЕТОК АЛАБАМА И ТОГАШ ОД ПЕТОК АЛАБАМА И ТОГАШ ВО ПЕТОК Е АЛАБАМА И ТОГАШ ВО ПЕТОК ВО ВЕСТ е АЛАБАМА И ТОГАШ ПЕТОК ВО ORОРGИЈА Е. Е ВО ORОРGИЈА. Е ВО ORОРGИЈА. ПА Е ВО ORОРGИЈА. ПА ВЛИЈАНИЕ Е ВО ORОРGИЈА. ПА ВЛИЈАНИ ВО Е ВО ORОРGИЈА. ПА ВЛИЈАНИЈА ВО Југоисток ПА ВЛИЈАНИЈА ВО Југоисток ПА ВЛИЈАНИЕ ВО Југоисточна Луизијана ПА ВЛИЈАНИЕ ВО Југоисточна Луизијана уште ТАКА СЕ УШТЕ Влијанија во југоисточна Луизијана ПА ВЛИЈАНИЕ ВО Југоисточна Луизијана сеуште се МНОГУ Луизијана се уште се многу Луизијана сеуште се многу минимални. МИНИМАЛЕН. МИНИМАЛЕН. >> МИНИМАЛЕН. >> НИЕ МИНИМАЛЕН. >> МОUЕ да се МИНИМАЛЕН. >> Можеме да видиме МИНИМАЛЕН. >> Можеме да видиме А. МИНИМАЛЕН. >> Можеме да видиме неколку МИНИМАЛЕН. >> Можеме да видиме неколку тушеви >> Можеме да видиме неколку тушеви >> ОВДЕ Можеме да видиме неколку тушеви >> ОВДЕ МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕМЕ Неколку тушеви >> ОВДЕ МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕМЕ неколку тушеви >> ДЕНЕС ОВДЕ МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕМЕ неколку тушеви. ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. ТИ ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. ЗАБЕЛЕШКАТЕ ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. ГИ ОБЕЛИВАТЕ НАШИОТ ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. Го забележувате нашиот модел ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. Го забележувате нашиот модел како се чува Го забележувате нашиот модел како се чува Го забележувате нашиот модел како го чува Го забележувате нашиот модел како го чува брендот ГО ЗАГЛЕДУВАТЕ НАШИОТ МОДЕЛ ОДРУВАЕ ОД БЕГОТ НА ГО ЗАГЛЕДУВАТЕ НАШИОТ МОДЕЛ ОДРУВАЕ НА БРЕДОТ НА ГО ЗАГЛЕДУВАТЕ НАШИОТ МОДЕЛ ОДРУВАЕ НА БЕЗБЕДНИОТ ТЕШКИ, ГО ЗАГЛЕДУВАТЕ НАШИОТ МОДЕЛ ОДРУВАЕ ГО БРАНКАТА НА ТЕШКИОТ, ТЕШКИОТ БРАНТА НА ТЕЛИОТ, ТЕЛИОТ БРАНТ НА ​​ТЕЛИОТ, ТЕСЕН ВРЕ RAЕ. ДОЖД. ДОЖД. ТИЕ ДОЖД. ОКОТО ДОЖД. EИДОТ ОКО ДОЖД. WИДОТ ОЧЕ ОВДЕ ДОЖД. WИДОТ ЗА ОЧЕ И ТУКА ДОЖД. WИДОТ ОЧКИ ОВДЕ ДОБРО WИДОТ ОЧКИ ОВДЕ ДОБРО WИДОТ ОЧКИ ОВДЕ БОЛО. Брег. Брег. НО Брег. НО .Е СЕ ОДНЕСЕМЕ Брег. НО .Е ИМАМЕ Брег. НО HAЕ МОРАМЕ Брег. НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ Брег. НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВА НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВА НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД ЗАПАД НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД НА ЗАПАДНА СТРАНА НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД НА ЗАПАДНА СТРАНА НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД НА ЗАПАДНА СТРАНА ДА ГО ВИДИМЕ ВИД ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА ДА ВИДИ ВИДО ЗАПАДНА СТРАНА ДА ПОГЛЕДНЕШ ШТО ВИДО ЗАПАДНА СТРАНА ДА ПОГЛЕДНЕШ ШТО Е ВИДО ЗАПАДНА СТРАНА ДА ПОГЛЕДНЕШ ШТО САКА ВИДО ЗА ЗАПАДНА СТРАНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО САКА ВИД НА ЗАПАДНА СТРАНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. ИТ ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. БИ МОЖЕЛО ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. Може да се обиде ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. Може да се обиде ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. Може да се обиде да CREEP ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ КРИПИРА ВО ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ КРИПИРА НЕКОЈ МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ КРИПИРА НЕКОЈ МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ КРИПИРА НЕКОЕ ОД МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ ИСКЛУЧИ ВО НЕКОИ ОД МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ КРИПИРА ВО НЕКОИ ОД КОЛЕALЕТО Може да се обиде да искористи во некои од крајбрежните области. ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. И ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. И ОД ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. И СЕ РАЗБИРА ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. И НА КУРС ВО ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. И НА КУРС НА ЈУГ И НА КУРС НА ЈУГ И НА КУРС ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И НА КУРС ВО ЈУOUTHНАТА МИСИСИСИПИ ТИ СИ И НА КУРС ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ ВИЕ ВЕНО ПРЕГЛЕДУВАЈТЕ ВИЕ МОНО ПРЕГЛЕДУВАЕ ВЕBAНО ОДИТЕ ПРЕГЛЕДУВАЕ ВИЕ ВЕBAНО ОДИТЕ MISSISSIPPI ВЕНО ОДИТЕ ДА ВИДИТЕ МИСИСИПИПИ ВЕ YНО ОДИТЕ ДА ВИДИТЕ ДОINД МИСИСИПИПИ ВЕ PROНО ОДИТЕ ДА ДЕНЕС ДОINД ДЕНЕС МИСИСИПИПИ ВЕBAНО ОДИТЕ ДА ДЕНЕС ДОINД ДЕНЕС КАКО МИСИСИПИПИ ВЕ PROНО ОДИТЕ ДЕНЕС ДА ВИДЕТЕ КАКО ВИЕ ОДИМЕ ДЕНЕС ДА ВИДЕТЕ ДОINДО КАКО ВАС ОДИМЕ ДА ДЕНЕС ДОINД ДЕНЕС КАКО ШЕТЕ ОДИМЕ ДА ДЕНЕС ДОINД ДЕНЕС КАКО ПОВЕЕ ГЛАВАТЕ ОДИМЕ ДА ДЕНЕС ДОINД ДЕНЕС КАКО СЕ ГЛАВАТЕ ПОДРУГИ ИСТОК. ГЛАВА ПОСЛЕДЕН ИСТОК. ГЛАВА ПОСЛЕДЕН ИСТОК. ПОГЛЕДНЕТЕ ГЛАВА ПОСЛЕДЕН ИСТОК. ГЛЕДА ВО ГЛАВА ПОСЛЕДЕН ИСТОК. Погледнете го WINSLOW ГЛАВА ПОСЛЕДЕН ИСТОК. ПОГЛЕДНЕТЕ ПОВЕЕ НАВИС ПОГЛЕДНЕТЕ ПОВЕЕ НАВИС ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ПОВЕЕ ПОГЛЕДНО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВИСОЛО GУВАЕ МО MЕБЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ПОВЕЕ НАВИСТУВАЈТЕ ДА МОEЕ 40 ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВИСЛОУ БАUSTАЕ ДА Е 40 МОЕ НА ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВИСЛОУ БААЕ ДА Е 40 МОЕ НА ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВИНСЛОУ ОБВИНУВАЕ МОAYБЕ ДА Е 40 ВО ЛЕКЕФРОНТ ДА МОBЕ ДА 40 ВО ЛЕКЕФРОНТ ДА МОBЕ ДА 40 ВО ЛЕКЕФРОНТ НИЗ МЕСТО ДА МОBЕ ДА 40 ВО ЛЕКЕФРОНТ НИЗ ТЕХ ДА МОBЕ ДА 40 ВО ЕКСПЕРОНТ НИЗ ПОпладнето. Низ целиот попладне. Низ целиот попладне. МОLDЕ Низ целиот попладне. Може да се види Низ целиот попладне. Може да види некои Низ целиот попладне. МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ НЕКОИ НАПУШТИ Низ целиот попладне. МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПОРИ Низ целиот попладне. МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ОД 40 Низ целиот попладне. МО SEЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ВРЕМЕ 40 МО SEЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ОД 40 Вклучено МО SEЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ Налети над 40 на МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ОД 40 НА СЕВЕР МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ОД 40 НА СЕВЕРНИОТ брег, МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ НАД 40 НА СЕВЕРНИОТ брег, Можеби МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ НАД 40 ОД СЕВЕРНИОТ брег, Можеби и преку МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ОД 40 НА СЕВЕРНИОТ брег, Можеби над 50 години СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е над 50 години СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60 години СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60 години СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60 колку што сте вие СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60 како што одите СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60, како што се спуштате СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60, како што се спуштате нанапред ДО 60 КАКО СЕ ОДБИВАТЕ ПРЕД ДО 60 КАКО СЕ ОДБИВАТЕ ПРЕД ДО 60 КАКО СЕ СЛУЧУВАТЕ ПРЕД УСТА ДО 60 КАКО СЕ СЛУЧУВАТЕ ПРЕД УСТА ДО 60 ДОСТАНЕТЕ ДО УСТА ДО 60 КАКО СЕ СЛУЧУВАТЕ КОН УСТА НА РЕКА ДО 60 КАКО СЕ СЛУЧУВАТЕ КОН УСТА НА РЕКА И ДО 60 ДОСТАНЕТЕ ДО УСТА НА РЕКА И ПОТОА Устата на реката и тогаш Устата на реката, а потоа повисока Устата на реката, а потоа и повисоки ветришта УСТА НА РЕКА И ПОТОА ВИСОКИ ВИНДИ УСТА НА РЕКА И ТОГАШ ПОВИСНИ ВИНДИ КАКО ВИЕ Устата на реката, а потоа и повисоки ветрови колку што сте УСТА НА РЕКА И ПОТОА ПОВИСНИ ВИНДИ КАКО СТЕ НА ЈУГ ПОВИНИ ВИНДИ КАКО СТЕ НА ЈУГ ПОВИНИ ВИНДИ КАКО СТЕ ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ ПОВИСОКИ ВИНДИ КАКО СТЕ ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И ПОВИСОКИ ВИНДИ КАКО СТЕ ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И ОДИТЕ ПОВИНИ ВИНДИ КАКО СТЕ ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И ОДИТЕ ВО МИСИСИПИПИ И ВЛЕЧУВАЕ ВО МИСИСИСИПИ и ОДИ ВО АЛАБАМА. АЛАБАМА. АЛАБАМА. ПА АЛАБАМА. ТАКА Е ТОА АЛАБАМА. ТАКА Е КАДЕ АЛАБАМА. ТАКА ТУ Е ВАШЕ АЛАБАМА. ТАКА ТУКА Е ВАШИОТ ВИСОК ТАКА ТУКА Е ВАШИОТ ВИСОК ЗАТОА ТУКА Е ВАШИТЕ ВИСОКИ ВИНДИ ЗАТОА Е КАДЕ СЕ ВАШИТЕ ВИСОКИ ВИНДИ ЗАТОА ОДААТ ВАШИТЕ НАЈВИСОКИ ВИНДИ ЗАТОА ОДА ОДАТ ВАШИТЕ НАЈВИСОКИ ВИНДИ ТАКА ТУКА AЕ СЕ БИДАТ ВАШИТЕ НАЈВИСОКИ ВИНДИ. ВИНДИ GЕ БИДАТ. ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е 3 ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е 3 ДО ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е 3 ДО 5 ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е од 15 до 17 часот ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е ОД 3 до 17 часот ИЛИ ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е од 15 до 17 часот или така ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е 3 до 17 часот или уште толку ОВА Е 3 до 17 часот или уште толку ОВА Е од 15 до 17 часот или сеуште се обесува ОВА Е од 15 до 17 часот или уште толку да се обеси ОВА Е од 15 до 17 часот или уште толку да се обеси ОВА Е ОД 3 ДО 17 ЧАСОТ ИЛИ СЕ УШТЕ ДА ОВААТ ОВДЕ ОВА Е ОД ТЕКО 17 часот попладне или така сè уште се закачувате ОВДЕ САМО ОВА Е од 15 до 17 часот или уште толку да се обесиме овде, само вид ИЗВИСУВАЕ ОВДЕ САМО KИВО ИЗВЕСТУВА HЕ ОВДЕ САМО ВИД ИЗВИСУВАЕ ОВДЕ САМО ВИД БОБЛИНГ ИЗВИСУВАЕ ОВДЕ САМО ВИД БОБЛИГ ОКОЛУ. НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. WEЕ СЕ НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. Е ИМАМЕ НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. WEЕ МОРАМЕ НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. WEЕ МОРАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. WEЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД WEЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ ВИДИ HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ ВИДИ ЗАПАД HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ ВИДИ ЗАПАДНИ СТРАНИ, HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ ВИДИ ЗАПАДНИ СТРАНИ, ОВИЕ HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ ВИДИ ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВОИ ДО RAД ОД ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВОЈ ДО RAД ОД ОВИЕ ЗАПАДНИ СТРАНИ, ОВИЕ ДОINДИ ЛАНТИ, ОД ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВИЕ ДОINДОВИ ЛАКИ, НЕКОИ ОД ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВИЕ ДОINДИ ЛАНТИ, НЕКОИ ТУШОВИ ОД ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВИЕ ДОINДИ ЛАНТИ, НЕКОИ ДВИАЕ НЕКОИ ТУШОВИ ОД ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВИЕ ВРЕМЕНИ ЛАНТИ, НЕКОИ ТУШИ ДВААЕ БАНДИ, НЕКОЛКУ ТУШЕ ДВИАЕ ЛЕКИ, НЕКОИ ТУШЕРИ ДВИЕЕ НИЗ НИВ. Низ тоа. Низ тоа. НО Низ тоа. НО СЕВЕР Низ тоа. НО СЕВЕРНО НЕ Низ тоа. НО СЕВЕН НЕ СИТЕ Низ тоа. НО СЕВЕРНО НЕ СИТЕ ДЕН Низ тоа. НО СЕВЕРОТ НЕ СИТЕ ДЕН ВРЕДИ НО СЕВЕРОТ НЕ СИТЕ ДЕН ВРЕДИ НО СЕВЕРОТ НЕ СИТЕ ДЕН НАСТАН ЗА ДОINДОТ НО ВО КОЛИНА НЕ СИТЕ ДЕН НАСТАН ЗА ДОINДОТ НО ВО КОГО НЕ СИТЕ ДЕН НАСТАН ЗА ДОINДОТО ЗА ЈУГ НО ВО КОГО НЕ СИТЕ ДЕН НАСТАН ЗА ДОINДОТ ЗА ЈУГОИСТОК НО ВО КОГО НЕ СИТЕ ДЕН НАСТАН ЗА ДОINДОТ ЗА ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА НАСТАН ЗА ЈУГОИСТОК ЛУИЗИАНА НАСТАН ЗА ЈУГОИСТОЧЕН ЛУИЗИАНА ЗА НАСТАН ЗА ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА СИГУРНО. СИГУРНО. СИГУРНО. ШЕСТ СИГУРНО. ШЕСТ ДО СИГУРНО. ШЕСТ ДЕВЕТ СИГУРНО. ШЕСТ ДЕВЕТ НОЗЕ СИГУРНО. Шест до девет нозе од СИГУРНО. Шест до девет стапала на хирургија СИГУРНО. ШЕСТ ДЕВЕТ стапала на хирургија во ШЕСТ ДЕВЕТ стапала на хирургија во ШЕСТ ДЕВЕТ стапала на хирургија во ова ШЕСТ ДЕВЕТ стапала на хирургија во оваа област. ОВАА ПОДРАЧЈЕ ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА Е ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА Е Вклучено ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА Е НА ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА Е НА ВИСОКО ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. НА >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. СЕКАКО >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. СЕ разбира дека >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. ПО КУРС ХУРГ >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. СЕ разбира дека вкупниот број на пренапони >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија има СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија има СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија помина СЕ разбира дека ВКУПНИТЕ НА ХРАНОСТ СЕ ОТСТРАНУВААТ СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија се намали СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија се намали со СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија се спушти со патеката Секако, ВКУПНОСТИТЕ НА ХРАНИЦАТА СЕ ОТСТАПУВААТ СО ЛИЦАТА СЛОБОДЕН СО ЛИЦАТОТ СЛЕДЕН СО ПАТУВА BEЕТО БИДЕЕ А. СЛОБОДЕН СО ПАТУВАЕТО МАЛКУ СЛОБОДЕН СО ПАТУВАЕТО БИЛЕ МАЛИЦА СЛОБОДЕН СО ПАТУВАЕТО ДА СЕ ПОВЕЕ СЛЕДЕН СО ПАТУВАЕТО БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ИСТОК. МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. WEЕ СЕ МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. ILLЕ СЕ УШТЕ МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. СЕ уште ќе видиме МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. СЕ уште ќе го видиме МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. СЕ уште ќе ја видиме водата МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. СЕ уште ќе го видиме порастот на водата СЕ уште ќе го видиме порастот на водата СЕ уште ќе го видиме порастот на водата. . . БЕА . СИГУРНО СМЕ . ПОВЕЕ ВИДИМЕ . ПОВЕЕ НЕ ГЛЕДАМЕ . ПОВЕЕ, НЕ ГЛЕДАМЕ САМО ПОВЕЕ, НЕ ГЛЕДАМЕ САМО СИГУРНО Гледаме дека не само СИТЕ СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ НЕ САМО СЕ СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ НЕ САМО СЛИКАТА СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ САМО СЛИКАТА НА СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ САМО СЛИКАТА НА СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ САМО СЛИКАТА НА ПАТОТ СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ САМО СЛИКАТА НА ПАТОТ ПОД РАБОТЕЕ СИТЕ СЛИКИ НА ПАТОТ ПОД ПОД СИТЕ СЛИКИ НА ПАТОТ ПОД ВОДА СИТЕ СЛИКИ НА ПАТОТ ПОД ВОДА ТАМУ. ВОДА ТУКА. ВОДА ТУКА. ПА ВОДА ТУКА. ПА ПОВЕЕ ВОДА ТУКА. ПА НА ТОА ВОДА ТУКА. ПА НА ИСТОК ВОДА ТУКА. ПА НА ИСТОЧНА БАНКА ВОДА ТУКА. ПА НА ИСТОЧНА БАНКА ОД ВОДА ТУКА. ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАЈТЕ ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАЈТЕ ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАТЕ ВО ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАЈТЕ ДА ВИДИТЕ ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОА ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАЈТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЈ СЕВЕРИОСТОК ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАЈТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЈ СЕВЕРИСТОЧЕН ВЕТ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЈ СЕВЕРИСТОЧЕН ВЕТ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОА СЕГОИСТОЧНОТО ВЕТЕРОТ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОН СЕВЕРИСТОЧНИОТ ВЕТЕР ВЛАГНИ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЕ СЕВЕРИСТОЧНИОТ ВЕТЕР БУКАЕ ВО НЕКОИ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЈ СЕВЕРИСТОЧНИ ВЕТЕР ВО НЕКОЈА ВОДА. ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. ИСТ ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. ИСТО НЕШТО ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. ИСТО ЗА ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ГЛЕДАЈТЕ ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕINЕТО ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВКУПНИ ДО RAДОВИ ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДЕН ДО НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО ДВА НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО ДВА ИНЦИ НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО ДВА ИНЧИ ТУКА НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО ДВА ИНЧИ ТУКА ЗА НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО ДВА ИНЧИ ТУКА ЗА НОВО ДВА ИНЦЕ ТУКА ЗА НОВО ОВДЕ ДВА ИНЦЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, ОВДЕ ДВА ИНЦЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, Можеби ОВДЕ ДВА ИНЦЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, МОBЕБА ДВА ДВА ИНЦЕ ОВДЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, МОBЕБА ДВА ДО ОВДЕ ДВА ИНЦЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, МОBЕБА ДВА ДА ЧЕТИРИ ОВДЕ ДВА ИНЦЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, МОBЕБА ДВА ДВА ЧЕТИРИ ОРЛЕАНИ, МОBЕБИ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ОРЛЕАНИ, МОBЕБИ ДВА ДВА ЧЕТИРИ КАКО ВАС ОРЛЕАНИ, МОBЕ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДА ОДИТЕ ОРЛЕАНИ, МОBЕБИ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДОДЕКА ОРЛЕАНИ, МОBЕ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДОСТАНИ ОРЛЕАНИ, МОBЕ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДА ОДИТЕ ВО БИСЕР ОРЛЕАНИ, МОBЕ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДА ОДИТЕ ВО БИСНА РЕКА ОРЛЕАНИ, МОBЕ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДА ОДИТЕ ВО РЕК НА БИСЕР ОДИТЕ ВО РЕК НА БИСЕР ОДИТЕ ВО БИСНА РЕКА ВО ХАНКОК ОДИТЕ ВО БИСНА РЕКА ВО Округот Хенкок. Округот ХАНКОК. Округот ХАНКОК. И Округот ХАНКОК. И ПОТОА Округот ХАНКОК. И ТОГАШ Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ПРАВИ Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ОДИ Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ОДИ Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ОДИ 15 Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ОДИ 15 ДО Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ОДИ ОД 15 ДО 20 И ТОГАШ ОДИ ОД 15 ДО 20 И ТОГАШ ОДИ ДО 15 ДО 20 инчи И ТОГАШ ОДИ ДО 15 ДО 20 ИНЧИ И ТОГАШ ОДИ ДО 15 ДО 20 ИНЦИ КАКО ВАС И ТОГАШ ОДИ ДО 15 ДО 20 ИНЦИ КАКО ШТО ГЛАВАШ И ТОГАШ ОСТВАРУВА ОД 15 ДО 20 инчи КАКО ШТО ГЛАВАТЕ И ТОГАШ ОСТВАРУВА ОД 15 ДО 20 ИНЦИ КАКО ШТО ГЛАВАШ ВО АЛАБАМА ИНЧЕС КАКО ШТО ГЛАВАТЕ ВО АЛАБАМА ИНЧЕС КАКО ШТО ГЛАВАТЕ ВО АЛАБАМА. . . WEЕ СЕ . .Е КАAYИМЕ . SЕ КАAYАМЕ ПЕТ . SЕ КАAYЕМЕ ПЕТ . SЕ КАAYИМЕ ПЕТ СЕДУМ . SЕ КАAYИМЕ ПЕТ СЕДУМ ИНЦИ SЕ КАAYИМЕ ПЕТ СЕДУМ ИНЦИ SЕ КАAYИМЕ ПЕТ ПАТ СЕДУМ ИНЦИ ЗА SЕ КАAYИМЕ ПЕТ СЕДУМ ИНЦИ ЗА ACЕКСОН SЕ КАИМЕ ПЕТ СЕДУМ ИНЦИ ЗА ESЕКСОН КАНТИ SЕ КАAYИМЕ ПЕТ ПРИ СЕДУМ ИНЦИ ЗА КАНТИЈА ЕКСОН ВО ЗА Округот ACексон во ЗА округот ACексон во харисон ЗА округот ACексон во округот Харисон ЗА округот ACексон во округот Харисон и ЗА округот ACексон во округот Харисон и потоа ЗА округот ACексон во округот Харисон, а потоа три ЗЕМЈА НА Харисон и три тогаш ЗЕМЈА НА ХАРИЗОН И ТОГАШ ТРЕ ДА Земја на Харисон и потоа три до шест ЗЕМЈА НА ХАРИЗОН И ТЕМА ТРЕД ШЕСТИ инчи ЗЕМЈА НА ХАРИЗОН И ТОГАШ ТРЕТ ШЕСТИ инчи А. ЗЕМЈА НА ХАРИЗОН И ТОГАШ ТРЕТ ШЕСТИ инчи малку ЗЕМЈА НА ХАРИЗОН И ПОТОА ТРИ ДО ШЕСТИ инчи мал бит ДО ШЕСТ ИНЦИ МАЛИЦА ДО ШЕСТ ИНЦИ ПОблизу малку бит ДО ШЕСТ ИНЧЕ МАЛКУ БИТ ПОблизу ДО ШЕСТ ИНЦИ МАЛИЦЕН БИТ ПОблизу до ова ДО ШЕСТ ИНЧЕ МАЛКУ БИТ ПОблизу до КОН ДО ШЕСТ ИНЦИ МАЛИЦА БИТ ПОблизу до брегот. ПОблизу до Брегот. ПОблизу до Брегот. ПА ПОблизу до Брегот. ПА ОВИЕ ПОблизу до Брегот. ТАКА ОВА СЕ ПОблизу до Брегот. Значи, овие се управувани ПОблизу до Брегот. Значи, овие се управувани дожд Значи, овие се управувани дожд Значи, овие се управувани со вкупни дождови. ВКУПНО. ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА НЕ ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА МОIGHЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА МОЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ А. ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА МОЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ А. ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА МОЕ ДА НЕ ВИДИТЕ КАПА ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА МОЕ ДА НЕ ВИДИТЕ КАПА ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА МОЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ КАПА ДОД ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА, МОЕ ДА НЕ ВИДИТЕ КАПА ДО OFД КАКО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА, МОIGHЕ ДА НЕ ВИДИТЕ КАПА ВРЕЕ КАКО ВАС ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА, МОIGHЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ КАПА ДОINД ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА, МОIGHЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ КАПА ВРА RAА КАКО ДОБИВАТЕ А. КАПА ДО RAД ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ А. КАПА OFЕ ДО RAД ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ МАЛКУ КАПУВАЕ ДОINД ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ МАЛИЦА КАПА OFЕ ДОINД ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ МАЛКУ ПОДОЛГ КАПА OFЕ НА ДО RAДОТ ДОКОЛКУ ИСТРАУВАТЕ ЗА МАЛКУ ПОДОЛГ КАПА OFЕ НА ДОINДОТ ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ МАЛКУ ПОДОЛГ ПРЕДЕНЕС МАЛКУ МИЛИ ПОДДРНИ ИСКЛУЧЕНИ МАЛКУ ПОДОЛГ ПОДДРURУВАЕ ПРЕД АМАМОНДОТ МАЛКУ ПОДОЛГ ПОДДРURУВАЕ ПРЕД АМАМОНД И МАЛКУ ПОДОЛГ ПОДДРURУВАЕ ПРЕД АМАМОНДОТ И ОДЕЕ МАЛКУ ПОДОЛГ ПОДДРURУВАЕ ПРЕД АМАМОНДОТ И ВЛЕГУВАЕ ВО МАЛКУ ПОДОЛURНО ПОДДРУВАЕ ПРЕД АМАМОНДОТ И ВЛЕЧУВАЕ ВО АМАМОНД И ВЛЕГУВАЕ ВО АМАМОНД И ВЛЕЧУВАЕ ВО БАТОН АМАМОНД И ВЛЕГУВАЕ ВО БАТОНСКИОТ РУЕ АМАМОНД И ВЛЕГУВАOЕ ВО ПОБРАЈОТ БАТОН ОБЛАСТА АМАМОНД И ВЛЕГУВА INTЕ ВО ПОБРАЈНАТА БАТОНСКА ОБЛАСТА ТЕЧКО АМАМОНД И ВЛЕГУВА INTЕ ВО БАТОНСКАТА ПОБИРНА ОБЛАСТА ТЕЧКО НИКОГАШ ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО НИКОГАШ ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО БИЛИ КАКВИ Влијанија ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО СЕКОЈА ВЛИЈАНИЕ НА ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО БИЛО КАКВИ Влијанија ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО БИЛО КАКВИ Влијанија на сите други ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО СЕКОЈА ВЛИЈАНИСТВО СИТЕ ДРУГ ОСТАНА ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО СЕКОЈА ВЛИЈАНИЈА ВО СИТЕ ДРУГО ОД А. Влијанија и на сите други од Влијанија и на сите други од бриз. ВЕТРЕ. ВЕТРЕ. КУРД ВЕТРЕ. КУРДИ ВИНДИ ВЕТРЕ. Курдски ветрови ВЕТРЕ. КУРДСКИ ВИНДУВИ ОБЕДНИТЕ ВЕТРЕ. КУРДСКИ ВИНДУВИ НАЈДОБРИ НА 53 ВЕТРЕ. КУРДСКИ ВИНДИ ОДНОСИ НА 53 БЛИЗИНА КУРДСКИ ВИНДИ ОДНОСИ НА 53 БЛИЗИНА КУРДСКИ ВИНДУВА НАБЕЛЕШКА НА 53 БЛИЗИНА ОД КУРДСКИ ВИНДИ ОДНОСИ НА 53 БОЗ УСТА. УСТАТА. УСТАТА. Триесет УСТАТА. ТРИЕСЕТ И ШЕСТ УСТАТА. ТРИЕСЕТ ШЕСТ АТ УСТАТА. ТРИЕСЕТ ШЕСТ во школка УСТАТА. ТРИЕСЕТ ШЕСТИ НА ПЛАА ШЕЛ УСТАТА. ТЕЕСЕТ ШЕСТИ НА ПЛАА ПО ПЛАА СЕ БИЛЕ ТЕЕСЕТ ШЕСТИ НА ПЛАА ПО ПЛАА СЕ БИЛЕ ТРИЕСЕТ ШЕСТ НА ПЛААТА ШЕЛИРААТ ТРИЕСЕТ ШЕСТ НА ПЛА WА ПОБЕДУВААТ ТРИЕСЕТ ШЕСТ НА ПЛАА ПОЛОГ БАРААТ ПЕТЕСЕТ ТРИЕСЕТ ШЕСТИ НА ПЛАА ШЕЛИРИ БАРААТ ПЕТ Педесет ТРИЕСЕТ ШЕСТ НА ПЛАА ШЕЛО ТУКА СЕ УБАВААТ ПЕТ Педесет. ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. Миленичиња ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. PETTY BOY ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. ПЕТИ БОЈ ОСТРАВ ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. ПЕТИ БОИ ОСТРОВ ТОА Е ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. ПЕТИ БОИ ОСТРОВ ОНА СЕДЕ ПЕТИ БОИ ОСТРОВ ОНА СЕДЕ ПЕТИ БОИ ОСТАВ КОЈ СЕ СЕДУВА САМО ПЕТИ БОИ ОСТРАВ КОЈ СЕ СЕДУВА САМО ЈУГ ПЕТИ БОИ ОСТРАВ КОЈ СЕ СЕДУВА САМО ЈУГ ОД ПЕТИ БОЈ ОСТРАВ КОЈ СЕ СЕДУВА САМО ЈУГ НА ACЕКСОН ПЕТИ БОИ ОСТРАВ КОЈА СЕ СЕДУВА САМО ЈУГ ОД КАНТИЈА JЕКСОН. САМО Јужно од округот ACексон. САМО Јужно од округот ACексон. КАТРИНА САМО Јужно од округот ACексон. КАТРИНА Исечена САМО Јужно од округот ACексон. КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. ТОА Е КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. ТОА Е КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. ТОА Е ОСТРОВ КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ОДРАН ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ОДРУВАНИ ВИНДИ ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ОДРУВАНИ ВИНДРИ ОД ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ОДРУВАНИ ВИНДОВИ ВЕЧНИЦИ ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ОДРУВАНИ ВЕТИ ОД ЧЕТИЕТЕ ТРИ ОДРУВАНИ ВЕТИ ОД ЧЕТИЕТЕ ТРИ ОДРУВАНИ ВИНДОВИ ОД ЧЕТИЕТЕ ТРИ ОСОБРАВИ ОДРУВАНИ ВИНДИТЕ ОД четириесет и триесет и шеесет ОДРУВАНИ ВИНДОВИ ОД четириесет и триесет и шеесет милја ОДРУВАНИ ВИНДОВИ ОД четириесет и триесет и шеесет милји по ОДРУВАНИ ВИНДОВИ ОД четириесет и триесет и шеесет милји на час ОДРУВАНИ ВИНДРИ ОД четириесет и триесет и шест милји на час ветер ЧЕТВРТИ ШЕСТ МИЛЕ ПО ЧЕСТО ВИТЕР ЧЕТВРТИ ШЕСТ МИЛЕ НА ЧАС ЧАСОТ ВЕТНИ НАВЕINЕ ЧЕТВРТИ ШЕСТ МИЛЕ НА ЧАС ЧАСОТ ВЕТУВА НА ЧЕТВРТИ ШЕСТ МИЛЕ НА ЧАС ЧАСОТ ВЕТНИ ВО ДАФИН ЧЕТВРТИ ШЕСТ МИЛЕ НА ЧАС ЧАСОТ ВЕТНИ ОД ОСТРОВО ДАУФИН. Налети на островот Дауфин. Налети на островот Дауфин. ПА Налети на островот Дауфин. ТАКА СИ Налети на островот Дауфин. ТАКА СИ ОДРАН Налети на островот Дауфин. Значи, вие сте издржани ветрови Налети на островот Дауфин. Значи, вие сте издржани ветрови Значи, вие сте издржани ветрови ТАКА СИ ОДРУВАНИ ВЕНДИ СЕ ОБИЧНО ТАКА СИ ОДРУВАНИ ВЕНДИ СЕ ОДЛИЧНО ТРОПИКАЛНИ ТАКА СИ ОДРУВАНИ ВЕНДИ СЕ ОДЛИЧНО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ ТАКА СИ ОДРУВАНИ ВЕНДИ СЕ ОДЛИЧНО ТРОПИЧКА НОВИНА СИЛА СИГУРНО ТРОПИЧКА НОВИНА СИЛА СИГУРНО ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО СИГУРНО ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО ВИЕ ОДЛИЧНА ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО ОДИТЕ СИГУРНО ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО ОДИТЕ ДО НАС СИГУРНО ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО ОДИТЕ ДО СИГУРНО ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО ОДИТЕ ПРЕД КОРАБРОТО КАКО ОДИТЕ ДО ПРЕД КОРАТСКОТО КАКО ОДИТЕ ПРЕД КРАТАЛНАТА МИСИСИСИПИ КАКО ОДИТЕ ПРЕД КРАТАЛНАТА МИСИСИСИПИ И КАКО ОДИТЕ ДО ПРЕКРШЕНИОТ МИСИСИСИПИ И ГЛАВАТА КАКО ОДИТЕ ДО ПРЕКРШЕНИОТ МИСИСИСИПИ И ГЛАВНОСТ НАгоре ДОДЕКАТЕ ПРЕД КОРАТСКОТО МИСИСИПИПИ И СЛУЧУВАЕТО ВО MISSISSIPPI И СЛУЧУВАЕ ВО MISSISSIPPI И СЛУЧУВАЕ ВО АЛАБАМА. АЛАБАМА. АЛАБАМА. НА АЛАБАМА. СЕКАКО АЛАБАМА. ПО КУРС ТИЕ АЛАБАМА. СЕ разбира дека се АЛАБАМА. СЕ разбира дека тие се само АЛАБАМА. СЕ разбира дека тие одат само СЕ разбира дека тие одат само СЕ разбира дека тие одат само СЕ разбира дека тие само ќе се зголемуваат СЕ разбира дека тие само ќе се зголемуваат како СЕ разбира дека тие само ќе се зголемуваат како нас СЕ разбира дека тие само ќе одат да се зголемуваат како што одиме СЕ разбира дека тие само ќе одат да се зголемуваат како што одиме низ ДА ЗГОЛЕМИМЕ КАКО ОДИМЕ НИЗ НИВ ДА СЕ ЗГОЛЕМИМЕ ДЕНЕС ОДИМЕ НИЗ ДЕНЕС. ДЕНЕС. ДЕНЕС. ПА ДЕНЕС. ТОЛКУ ВЕТЕЕ ДЕНЕС. ВЕЛИ ВЕЛИКИ ДЕНЕС. ВАШИ ВИТЕКТИ ВЕЕ ОВДЕ ДЕНЕС. ВАШИ ВЕЧНИ ВЛИЈАНИЕ ОВДЕ ДЕНЕС. ВАШИ ВЕЧЕНИ ВЛИЈАНИЕ ОВДЕ ВАШИ ВЕЧЕНИ ВЛИЈАНИЕ ОВДЕ ВАШИ ВЕЧНИ ВЛИЈАНИЈА ОВДЕ ОДАТЕ ВАКО ВЕЧЕНИ ВЛИЈАНИЕ ОВДЕ TOЕ СЕ БИДАТ ВАКВО ВИТЕКТИ ВЕEREЕ ОВДЕ TOЕ БИДАТ МИНИМАЛНИ ВАКВИ ВЕЛИКА ВЕ HЕ ОВДЕ TOЕ БИДАТ МИНИМАЛНИ И ВАШИ ВИТЕКТИ ВЕКУВА HЕ ОВДЕ TOЕ БИДЕ МИНИМАЛНИ И СМЕ ДА БИДЕМИНИМАЛНИ И СМЕ ДА БИДЕМЕ МИНИМАЛНИ И ВИСТИНА СМЕ ДА БИДЕМЕ МИНИМАЛНИ И ВИСТИНА СМЕ САМО Да бидеме минимални и ние всушност одиме само ДА БИДЕМЕ МИНИМАЛНИ И ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ ДА БИДЕМИНИМАЛНИ И ВИСТИНСКО ТУКА ОДИМЕ ДА ВИДИМЕ ДА БИДЕМЕ МИНИМАЛНИ И ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ХИТ ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ХИТ ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ХИТ ИЛИ ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ХИТ ИЛИ ПРОПИШАЕ ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ХИТ ИЛИ ИСПИТУВАТЕ ТУШЕНИТЕ ВИСТИНСКО САМО ДЕНЕС ОДИМЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ХИТ ИЛИ ИСПИТУВАТЕ ТУШОВИТЕ ВИСТИНСКО САМО ОДМИВААТ ДЕНЕС ДА ГО ГЛЕДАТ ХИТ ИЛИ ИСПИШУВАТЕ ТУШОВИТЕ ИЛИ ИСПИТУВАТЕ ТУШЕНИ ДЕНЕС ВО ИЛИ ИСПИТУВАТЕ ТУШЕНИ ДЕНЕС НА ЈУГОИСТОК ИЛИ ИСПИТУВАТЕ ТУШЕНИ ДЕНЕС ВО ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА ИЛИ ИСПИШУВАЈТЕ ТУШЕНИ ДЕНЕС ВО Југоисточна Луизијана А. ИЛИ ИСПИШУВАТЕ ТУШЕНИ ДЕНЕС ВО ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА МАЛКУ ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА МАЛКУ ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА МАЛИЦА ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА МАЛКУ ПОВЕЕ ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА МАЛКУ МНОГУ ПОВЕ WЕ ШИРОК ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИЈАНА МАЛКУ МНОГУ ПОВЕЕ ШИРОК ПРОЧИТАТ МИСИСИСИПИ БИТ ПОВЕ WЕ ШИРОК ПРОГРАМА МИСИСИСИПИ УШТЕ ПОВЕЕ ШИРОК ПРОДОЛУВАЈТЕ ПОПЛАВУВАЕ ОД МИСИСИСИППИ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ШИРОК ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ПОПОЛНУВАЕТА СИГУРНИЦА ЗА ПОПЛАВАЕ МНОГУ ПОВЕЕ ШИРОК ПРОЧИТАЈТЕ ГЛАВЈНО ОПАС ЗА ПОПЛАВАЕ ОПШТО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ШИРОК ПРОЧИТАЈТЕ ГО МИСИСИСИПИ ПОПЛАВАА ОПШТО ПОПЛАВУВАЕ ОП закана главно во ПОПЛАВУВАЕ СО закана главно во MISSISSIPPI, ПОПЛАВУВАЕ СО закана главно во Мисисисипи, Алабама ПОПЛАВУВА THЕ СО закана главно во Мисисисипи, Алабама и MISSISSIPPI, ALABAMA И MISSISSIPPI, ALABAMA И FLORIDA MISSISSIPPI, ALABAMA И FLORIDA 30 MISSISSIPPI, ALABAMA И FLORIDA 30 ШАНС MISSISSIPPI, ALABAMA AND FLORIDA 30 ШАНС ОД MISSISSIPPI, ALABAMA AND FLORIDA 30 ШАНСА НА ДОINД ФЛОРИДА 30 ШАНС НА ВРЕ RAЕ ФЛОРИДА 30 ШАНСА НА УДРИ УДРЕ ФЛОРИДА 30 ШАНС НА ВРЕ RAЕ УТРЕ НИЕ ФЛОРИДА 30 ШАНСА НА ВРНЕЕ УТРЕ ПОЧНУВАМЕ ФЛОРИДА 30 Шанса за дожд утре ПОЧНУВАМЕ ТОА ФЛОРИДА 30 ШАНСА НА ДОINДУВА WEЕ Утре ПОЧНУВАМЕ ТОА СЕГАШНО УТРЕ ГО ПОЧНУВАМЕ ТОА ВОСПИТНО УТРЕ ПОЧНУВАМЕ КАКО СЕКУВАЕ УТРЕ ПОЧНУВАМЕ ОВОЈ ТРЕНД ДЕКАЛНО СУШЕЕ УТРЕ ПОЧНУВАМЕ ОВОЈ ТРЕНД ДЕКАЛНО СУШЕЕ И. УТРЕ ПОЧНУВАМЕ ТОЈ ТРЕНД ДЕКУЛНО СУШЕ DRЕ И ТОГАШ УТРЕ ПОЧНУВАМЕ ТОЈ ТРЕНД ДЕКУЛНО СУШЕЕ И ТОГАШ ПОГЛЕДНЕТЕ УТРЕ ПОЧНУВАМЕ ОВОЈ ТРЕНД ДЕКУЛНО СУШЕЕ И ТОГАШ ПОГЛЕДНЕТЕ ТРЕНД СУШЕЕ И ТОГАШ ПОГЛЕДНЕТЕ ТРЕНД СУШЕЕ И ТОГАШ ПОГЛЕДНЕТЕ

Вторник наутро ажурирање на тропските предели: Ураганот Сали ја одржува силата во Мексиканскиот залив

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.4" dur="0.1"> ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="0.5" dur="0.033"> СЕ ВРАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="0.533" dur="0.1"> ВРАТИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="0.633" dur="0.067"> ВРАТА ВО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="0.7" dur="0.067"> ВРАТИ ВО СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="0.767" dur="0.133"> СЕ ВРАТИ ВО СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="0.9" dur="1.235"> ВРАТА ВО ВАС ЦЕЛО СТУДИО. </text>
<text sub="clublinks" start="2.135" dur="0.1"> ВРАТА ВО ВАС ЦЕЛО СТУДИО. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2.235" dur="0.2"> ВРАТА ВО ВАС ЦЕЛО СТУДИО. ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="2.435" dur="0.234"> ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="2.669" dur="0.067"> ВО РЕД. БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="2.736" dur="0.1"> ВО РЕД. ВИ БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="2.836" dur="0.1"> ВО РЕД. ТИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="2.936" dur="0.133"> ВО РЕД. ТИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ, </text>
<text sub="clublinks" start="3.069" dur="0.2"> ВО РЕД. ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3.269" dur="0.201"> ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3.47" dur="0.166"> ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ДА, </text>
<text sub="clublinks" start="3.636" dur="0.134"> ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ДА, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.1"> ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ДА, ТИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.87" dur="0.167"> ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ДА, ОВИЕ СЕ IANЕНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="4.037" dur="0.133"> ВИ БЛАГОДАРАМ, МНОГУ ДУКЕ. ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="4.17" dur="0.234"> ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.067"> ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.066"> ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. ВИ БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="4.537" dur="0.1"> ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.067"> ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. ВИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.067"> ДА, ТИЕ СЕ GЕНТИЧНИ ЧАСОКИ. БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="1.401"> БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="6.172" dur="0.167"> ВИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ ЗА РАСПИСТИТЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="6.339" dur="0.2"> РАСЧИСТУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="6.539" dur="0.1"> РАСЧИСТУВАЕ. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="6.639" dur="0.167"> РАСЧИСТУВАЕ. ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="6.806" dur="0.234"> ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="7.04" dur="0.067"> ВО РЕД. АЈДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="7.107" dur="0.166"> ВО РЕД. АЈДЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="7.273" dur="0.034"> ВО РЕД. Ајде да излеземе </text>
<text sub="clublinks" start="7.307" dur="0.1"> ВО РЕД. АЈДЕ ДА СЕ ОБЕДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="7.407" dur="0.067"> ВО РЕД. АЈДЕ ДА ИСТРАETЕМЕ ДА ПЛАТИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="7.474" dur="0.1"> ВО РЕД. АЈДЕ ДА ПОДДРИМЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.066"> ВО РЕД. АЈДЕ ДА ГО ИСТРАНЕМЕ ДА ПЛАТИМЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.267"> АЈДЕ ДА ГО ИСТРАНЕМЕ ДА ПЛАТИМЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.067"> АЈДЕ ДА ГО ПОДДРШИМЕ ДА ПЛААМ СЕГА ВЕРУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="7.974" dur="0.1"> АЈДЕ ДА СЕ ОБВРШИМЕ ДА ПЛААМ СЕГА ВЕРУВАМ И </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.067"> АЈДЕ ДА ГО ПОДДРШИМЕ ДА ПЛААМ СЕГА ВЕРУВАМ И ПРОВЕРУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="8.141" dur="0.067"> АЈДЕ ДА СЕ ОБВРШИМЕ ДА ПЛААМ СЕГА ВЕРУВАМ И ПРОВЕРУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.066"> АЈДЕ ДА ПОДДРШИМЕ ДА ПЛА PАМ СЕГА ВЕРУВАМ И ПРОВЕРУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.234"> Верувајте и проверете го </text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.1"> ВЕРУВАЈТЕ И ИЗВЕШТАЈТЕ НАЈНОВО </text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="1.702"> ВЕРУВАЈТЕ И ИЗВЕШТАЈТЕ НАЈНОВО СО </text>
<text sub="clublinks" start="10.31" dur="0.1"> ВЕРУВАЈТЕ И ИЗВЕШТАЈТЕ НАЈНОВО СО УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="10.41" dur="0.233"> ВЕРУВАЈТЕ И ИЗВЕШТАЈТЕ НАЈНОВО СО УРАГАН МОЛКУ. </text>
<text sub="clublinks" start="10.643" dur="0.167"> НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. </text>
<text sub="clublinks" start="10.81" dur="0.1"> НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> </text>
<text sub="clublinks" start="10.91" dur="0.201"> НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, </text>
<text sub="clublinks" start="11.111" dur="0.1"> НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="11.211" dur="0.066"> НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="11.277" dur="0.134"> НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="11.411" dur="0.133"> НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="11.544" dur="0.067"> НАЈНОВО СО УРАКИЈА МОALLНО. >> ЈАХ, САМО ДОБИВМЕ 7:00 часот </text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.2"> >> ЈАХ, САМО ДОБИВМЕ 7:00 часот </text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.134"> >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ во 7:00 часот </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.067"> >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ Ажурирање во 7:00 часот </text>
<text sub="clublinks" start="12.012" dur="0.066"> >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ Ажурирање во 7:00 часот </text>
<text sub="clublinks" start="12.078" dur="0.067"> >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ Ажурирање во 7:00 часот во и </text>
<text sub="clublinks" start="12.145" dur="0.067"> >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ Ажурирање во 7:00 часот и НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.066"> >> ЈАХ, САМО ДОБИВАМЕ Ажурирање во 7:00 часот и не е големо </text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.267"> Ажурирање сум и нема големо </text>
<text sub="clublinks" start="12.545" dur="0.1"> Ажурирам и нема големи промени </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.101"> Ажурирај сум и нема големи промени ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="12.746" dur="0.233"> ПРОМЕНИ ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="1.235"> ПРОМЕНИ ОВДЕ. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="14.214" dur="0.167"> ПРОМЕНИ ОВДЕ. НИЕ ГО ДОБИВМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="14.381" dur="0.166"> ПРОМЕНИ ОВДЕ. ДОБИВМЕ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="14.547" dur="0.067"> ПРОМЕНИ ОВДЕ. ДОБИВМЕ ОДР WУВАНИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="14.614" dur="0.067"> ПРОМЕНИ ОВДЕ. ДОБИВМЕ ВИНТИ ОДРУВАНИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.067"> ПРОМЕНИ ОВДЕ. ДОБИВАМЕ ВИНДИ ОДРУВАНИ НА 85 </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.166"> ДОБИВАМЕ ВИНДИ ОДРУВАНИ НА 85 </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="0.067"> ДОБИВАМЕ ВИНДИ ОДРУВАНИ НА 85. </text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.167"> . </text>
<text sub="clublinks" start="15.148" dur="0.133"> . ПА </text>
<text sub="clublinks" start="15.281" dur="0.134"> . ТАКА Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.133"> . ЗА ДА СЕ ОДРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="15.548" dur="0.1"> . ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.201"> ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. </text>
<text sub="clublinks" start="15.849" dur="0.1"> ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. ГУСТ </text>
<text sub="clublinks" start="15.949" dur="0.067"> ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. САМО УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.033"> ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. САМО УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.067"> ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. САМО УШТЕ НА 1 </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="2.168"> ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 </text>
<text sub="clublinks" start="18.284" dur="0.167"> ПА ТОА СЕ ОДРУВА ТРЕБА. САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. </text>
<text sub="clublinks" start="18.451" dur="0.2"> САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. </text>
<text sub="clublinks" start="18.651" dur="0.167"> САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. ТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="18.818" dur="0.134"> САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. ДВИЕЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.133"> САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. ДВИЕЕТО НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="19.085" dur="0.067"> САМО СЕ УШТЕ НА 1 0 5. ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.234"> ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="19.386" dur="0.066"> ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.1"> ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="19.552" dur="0.1"> ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="19.652" dur="0.101"> ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="19.753" dur="0.066"> ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ОВА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="19.819" dur="0.034"> ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ЗА ОВА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.066"> ДВИЕЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ОСВЕН ОВАА ИМААТ ПОВЕЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="19.919" dur="0.301"> ОСВЕН ЗА ИМААТ ПОВЕЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.167"> ОСВЕН ОВАА ИМААТ ПОВЕЕ СЕВЕРЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="20.387" dur="0.133"> ОСВЕН ОВАА ИМААТ ПОВЕЕ СЕВЕРЕДНО ДВИЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.067"> ОСВЕН ОВАА ИМААТ ПОВЕЕ СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.066"> ОСВЕН ОВАА ИМААТ ПОВЕЕ СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ ДОДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="20.653" dur="0.201"> СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ КОГА Е </text>
<text sub="clublinks" start="20.854" dur="1.568"> СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ ДОДЕКА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="22.422" dur="0.167"> СЕВЕРНИЗАВЕН ДВИЕЕ КОГА БЕШЕ ЗАПАД </text>
<text sub="clublinks" start="22.589" dur="0.066"> СЕВЕРЕЗАВНО ДВИЕЕ КОГА БЕШЕ ЗАПАД СЕВЕРНИЗАВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.101"> СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ КОГА БЕШЕ ЗАПАД СЕВЕРНИЗАВНО НО </text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.066"> СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕЕ ДЕКА БЕШЕ ЗАПАД СЕВЕРЕЗАВЕН АМА Е </text>
<text sub="clublinks" start="22.822" dur="0.234"> БЕШЕ ЗАПАД северозападен, но тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="23.056" dur="0.133"> БЕШЕ ЗАПАД северозападен, но тоа е тешко </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.067"> БЕШЕ ЗАПАД северозападен, но тешко се движи </text>
<text sub="clublinks" start="23.256" dur="0.067"> БЕШЕ ЗАПАД СЕВЕРНИЗАВНО НО ТЕЧКО СЕ ДВИА </text>
<text sub="clublinks" start="23.323" dur="0.1"> БЕШЕ ЗАПАД СЕВЕРНИЗАВНО НО ТЕЧКО СЕ ДВИOVА. </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="0.2"> ТЕЧКО ДВИЕЕ ВО СИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.167"> ТЕЧКО ДВИЕЕ ВО СИТЕ. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="0.2"> ТЕЧКО ДВИЕЕ ВО СИТЕ. ОСНОВНО Е </text>
<text sub="clublinks" start="23.99" dur="0.1"> ТЕЧКО ДВИЕЕ ВО СИТЕ. ОСНОВНО Е стационарно. </text>
<text sub="clublinks" start="24.09" dur="0.2"> ОСНОВНО Е стационарно. </text>
<text sub="clublinks" start="24.29" dur="0.167"> ОСНОВНО Е стационарно. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="24.457" dur="1.969"> ОСНОВНО Е стационарно. ПРИТИСОКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.1"> ОСНОВНО Е стационарно. ПРИТИСОТ НАПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.067"> ОСНОВНО Е стационарно. ПРИТИСОКОТ ПАКА </text>
<text sub="clublinks" start="26.593" dur="0.066"> ОСНОВНО Е стационарно. ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 </text>
<text sub="clublinks" start="26.659" dur="0.301"> ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 </text>
<text sub="clublinks" start="26.96" dur="0.067"> ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 МИЛИБАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="27.027" dur="0.066"> ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 МИЛИБАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.067"> ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 МИЛИБАРИ ТАКА </text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="0.067"> ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 МИЛИБАРИ ТАКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="27.227" dur="0.133"> ПРИТИСОКОТ ПАСИ 1 МИЛИБАРИ ЗА НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.067"> ПРИТИСОКОТ ПАТИ 1 МИЛИБАРИ ПА НЕ Е БРЗО </text>
<text sub="clublinks" start="27.427" dur="0.3"> МИЛИБАРИ ТАКА НЕ Е БРЗО </text>
<text sub="clublinks" start="27.727" dur="0.1"> МИЛИБАРИ, ТАКА НЕ БРЗО ОСЛАБУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.201"> Ослабување. </text>
<text sub="clublinks" start="28.028" dur="0.066"> Ослабување. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="28.094" dur="3.237"> Ослабување. НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.233"> Ослабување. НЕ Е БРЗО </text>
<text sub="clublinks" start="31.564" dur="0.067"> Ослабување. НЕ Е БРЗО ЗАЈАКНУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.631" dur="0.167"> НЕ Е БРЗО ЗАЈАКНУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.798" dur="0.067"> НЕ Е БРЗО ЗАЈАКНУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="31.865" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="32.065" dur="0.1"> . ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="32.165" dur="0.1"> . САМО </text>
<text sub="clublinks" start="32.265" dur="0.067"> . САМО Е INИВО </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.133"> . САМО Е ВИДО </text>
<text sub="clublinks" start="32.465" dur="0.067"> . САМО Е ВИДОТ НА ХОЛДИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="32.532" dur="0.234"> САМО Е ВИДОТ НА ХОЛДИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="32.766" dur="0.066"> САМО ЕВИДЕН ОД ХОЛДУВАЕ ЦЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="32.832" dur="0.134"> САМО ЕВИДЕН ДА СЕ ОДРУВА стабилно и </text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.1"> САМО ЕВИДЕН ДА СЕ ОДРУВА стабилно и ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.067"> САМО ВИДО ДА СЕ ОДРУВА стабилно и ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="33.133" dur="0.066"> САМО ЕВИДЕН ДА СЕ ОДРУВА стабилно и ТОА СЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.234"> СТАЈНО И ТОА СЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="33.433" dur="0.033"> ЦЕЛО И ТОА ОЧЕКУ ОЧЕКУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.1"> ЦЕЛО И ТОА ОЧЕ ОЧЕКУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.566" dur="0.067"> СТЕЈНИ И ТОА ОЧЕКУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="0.067"> СТЕЈНИ И ТОА ОЧЕКУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.7" dur="0.067"> СТЕЈНИ И ТОА ОЧЕКУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ КАКО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.066"> СТЕЈНИ И ТОА ОЧЕКУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ДА СЕ ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.833" dur="1.502"> ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ДОДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.133"> ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ОДИМЕ НИЗ НИЗ </text>
<text sub="clublinks" start="35.468" dur="0.167"> ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДОДЕКА ОДИМЕ НИЗ НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.067"> ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДОДЕКА ОДИМЕ НИЗ ОСТАНУВАЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="0.067"> ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДОДЕКА ОДИМЕ НИЗ ОСТАНУВАЕТО НА </text>
<text sub="clublinks" start="35.769" dur="0.233"> НИЗ ОСТАНУВАЕТО НА </text>
<text sub="clublinks" start="36.002" dur="0.1"> НИЗ ОСТАНУВАЕТО ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="36.102" dur="0.2"> ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="36.302" dur="0.067"> ДЕНЕС. ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.1"> ДЕНЕС. ТИ МОЖЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.1"> ДЕНЕС. МО CЕ ДА ВИДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.569" dur="0.067"> ДЕНЕС. МОANЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="36.636" dur="0.1"> ДЕНЕС. МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="36.736" dur="0.067"> ДЕНЕС. ТИЕ МО CЕТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ТРЕКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.234"> ТИЕ МО CЕТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ТРЕКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="37.037" dur="0.1"> МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТРЕБОТ ​​ПОПЛАВА </text>
<text sub="clublinks" start="37.137" dur="0.066"> МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ЧАСОТ ЗА ПОПЛАВЕН БЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТАМУ ЧАСОРОТ ЗА ПОПЛАВЕЕ БЕСПЛАТНО </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.167"> МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТЕКА ЧАСОРОТ ЗА ПОПЛАВЕН БЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.067"> МО CЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ЧАСОРОТ ЗА ПОПЛАВА ОТКАЕН Е </text>
<text sub="clublinks" start="37.537" dur="0.2"> ЧАСОТ ЗА ПОПЛАВИ Е ОТКАЕН </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="1.635"> ПАНИЧНИОТ ЧАСОВ Е ПОНИШТЕН </text>
<text sub="clublinks" start="39.372" dur="0.167"> ЧАСОТ ЗА ПОПЛАВИ Е ОТКАЕНИ ЗА Југоисток </text>
<text sub="clublinks" start="39.539" dur="0.133"> ЧАСОТ ЗА ПОПЛАВИ Е ОТКАЕН ЗА ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="39.672" dur="0.234"> ЗА Југоисточна Луизијана. </text>
<text sub="clublinks" start="39.906" dur="0.1"> ЗА Југоисточна Луизијана. УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="40.006" dur="0.067"> ЗА Југоисточна Луизијана. СЕУШТЕ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.1"> ЗА Југоисточна Луизијана. Уште го имате </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.1"> ЗА Југоисточна Луизијана. УШТЕ ИМАТЕ БЛЕГОТ </text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="0.067"> ЗА Југоисточна Луизијана. УШТЕ ИМАТЕ ПЛОЧЕН ПОПЛАВ </text>
<text sub="clublinks" start="40.34" dur="0.233"> УШТЕ ИМАТЕ ПЛОЧЕН ПОПЛАВ </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.067"> УШТЕ ИМАТЕ ГО ЧАСОТ ЗА ПОПЛАВЕН БЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="40.64" dur="0.1"> УШТЕ ИМАТЕ ГЛЕДАЕ ЗА ПЛОШТВО ФЛЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.2"> УШТЕ ИМАТЕ ГЛЕДАЕ НА ПОПЛАВЕН БЕСТ ЗА ЈУГ </text>
<text sub="clublinks" start="40.94" dur="0.067"> УШТЕ ИМАТЕ ГЛЕДАЕ ЗА ПОПЛАВЕН БЕСТ ЗА ЈУНА МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.067"> УШТЕ ИМАТЕ ГЛЕДАЕ НА ПЛОШТВОТО БЕЛЕШКО ЗА ЈУOUTHЕН МИСИСИСИПИ И </text>
<text sub="clublinks" start="41.074" dur="0.2"> ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНАТА МИСИСИСИПИ И </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="0.067"> ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.133"> ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И СЕГА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="41.474" dur="0.1"> ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И СЕГА НА КУРС </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.034"> ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И СЕГА ОДЕТЕ НА КУРС </text>
<text sub="clublinks" start="41.608" dur="0.066"> ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА НА КУРСОТ ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="1.769"> ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА КУРСОТ Е СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="43.443" dur="0.067"> ГЛЕДАЈТЕ ЗА ЈУOUTHНАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА ОД КУРСОТ Е СЕ Вклучуваат </text>
<text sub="clublinks" start="43.51" dur="0.2"> СЕГА ОД КУРСОТ TOЕ СЕ Вклучува </text>
<text sub="clublinks" start="43.71" dur="0.1"> СЕГА ОД КУРС ОДАМ ДА БИДЕ НА СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="43.81" dur="0.067"> СЕГА ОД КУРСОТ TOЕ БИДЕ ОД СЕКОЈА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="43.877" dur="0.066"> СЕГА ОД КУРСОТ TOЕ БИДЕ ОД СЕКОЈА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="43.943" dur="0.101"> СЕГА ОД КУРСОТ TOЕ БИДЕ ОД СЕКОЈА СТРАНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.1"> СЕГА ОД КУРС ОДАМ ДА СЕ ОД СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.066"> СЕГА ОД КУРСОТ ОД СЕКОЈ СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="44.21" dur="0.201"> ОД СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.066"> СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="44.477" dur="0.134"> СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО ОВДЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.066"> СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО ОВДЕ ВО ФЛОРИДА </text>
<text sub="clublinks" start="44.677" dur="0.101"> СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО ОВДЕ ВО ФЛОРИДА И </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.066"> СЕКОЈА СТРАНА НА НЕВРЕМЕТО ОВДЕ ВО ФЛОРИДА И ВО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="44.844" dur="0.267"> ОВДЕ ВО ФЛОРИДА И ВО </text>
<text sub="clublinks" start="45.111" dur="0.1"> ОВДЕ ВО ФЛОРИДА И ВО АЛАБАМА. </text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.234"> АЛАБАМА. </text>
<text sub="clublinks" start="45.445" dur="0.1"> АЛАБАМА. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="45.545" dur="0.067"> АЛАБАМА. ТУКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="45.612" dur="0.1"> АЛАБАМА. ТУКА ТИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="45.712" dur="0.033"> АЛАБАМА. ЕТЕ КАДЕ ИМАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="1.769"> АЛАБАМА. ТУКА ИМАШ </text>
<text sub="clublinks" start="47.514" dur="0.066"> АЛАБАМА. ТУКА ИМАТЕ НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="47.58" dur="0.267"> ТУКА ИМАТЕ НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="47.847" dur="0.1"> ТУКА ИМАТЕ НОВО ТОРНАДО </text>
<text sub="clublinks" start="47.947" dur="0.101"> ТУКА ИМАТЕ НОВ ЧАСОТ НА ТОРНАДО </text>
<text sub="clublinks" start="48.048" dur="0.1"> ТУКА ИМАТЕ НОВ ТОРНАДО ГО ГЛЕДАТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.1"> ТУКА ИМАТЕ НОВ ТОРНАДО ГЛЕДАЈТЕ ШТО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="48.248" dur="0.066"> ЕТЕ КАДЕ ИМАТЕ НОВ ГЛЕДАOЕ НА ТОРНАДО ШТО ОДИ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.201"> ГЛЕДАТЕ ТОРНАДО КОЈ ОДИ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="48.515" dur="0.066"> ГЛЕДАТЕ ТОРНАДО КОЈ ОДИ ДО ПОДОЦНА </text>
<text sub="clublinks" start="48.581" dur="0.1"> ГЛЕДАЈТЕ ТОРНАДО КОЈ ОДРЕДУВА ПОДОЦНА </text>
<text sub="clublinks" start="48.681" dur="0.101"> ГЛЕДАЈ ТОРНАДО ДЕНЕС ОДИ ДО ПОДОЦНА. </text>
<text sub="clublinks" start="48.782" dur="0.166"> Подоцна за денес. </text>
<text sub="clublinks" start="48.948" dur="0.067"> Подоцна за денес. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="49.015" dur="0.1"> Подоцна за денес. ПА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.134"> Подоцна за денес. ЗАТОА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="2.335"> Подоцна за денес. Значи, ние навистина не </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.1"> Подоцна за денес. Значи, ние навистина не очекуваме </text>
<text sub="clublinks" start="51.684" dur="0.067"> Подоцна за денес. Значи, ние навистина не очекуваме дека </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="0.267"> Значи, ние навистина не очекуваме дека </text>
<text sub="clublinks" start="52.018" dur="0.1"> Значи, ние навистина не го очекуваме тој проблем </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.1"> Значи, ние навистина не очекуваме дека проблемот овде. </text>
<text sub="clublinks" start="52.218" dur="0.234"> ПРОБЛЕМ ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="52.452" dur="0.067"> ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.033"> ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ЕТЕ ГО </text>
<text sub="clublinks" start="52.552" dur="0.1"> ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="52.652" dur="0.1"> ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ИМА LИВО </text>
<text sub="clublinks" start="52.752" dur="0.1"> ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ИМА ADИВО РАДАР </text>
<text sub="clublinks" start="52.852" dur="0.034"> ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ПОГЛЕДНЕ AИВО РАДАР </text>
<text sub="clublinks" start="52.886" dur="0.066"> ПРОБЛЕМ ОВДЕ. ИМА ADИВО РАДАР ПОГЛЕДНЕТЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="52.952" dur="0.234"> ИМА ADИВО РАДАР ПОГЛЕДНЕТЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="53.186" dur="0.067"> ИМА ADИВО РАДАР ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="53.253" dur="0.133"> ИМА ADИВО РАДАР ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.1"> ИМА РАДАР ВО ИВО ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКУ ПОблизу. </text>
<text sub="clublinks" start="53.486" dur="2.069"> МАЛКУ БИТ ПОблизу. </text>
<text sub="clublinks" start="55.555" dur="0.167"> МАЛКУ БИТ ПОблизу. ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="55.722" dur="0.067"> МАЛКУ БИТ ПОблизу. ТИ МОЖЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="55.789" dur="0.166"> МАЛКУ БИТ ПОблизу. МО CЕ ДА ВИДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="55.955" dur="0.134"> МАЛКУ БИТ ПОблизу. МОANЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="56.089" dur="0.1"> МАЛКУ БИТ ПОблизу. МО CЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ТАМУ ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="56.189" dur="0.067"> МАЛКУ БИТ ПОблизу. МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТАМУ ТВОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.256" dur="0.233"> МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТАМУ ТВОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.489" dur="0.067"> МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ИМА ВАШИОТ НАДВОР </text>
<text sub="clublinks" start="56.556" dur="0.1"> МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ ИМА ВАШЕ ОЧЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.656" dur="0.067"> МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ИМА ВАШИОТ OИД НА ОЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.067"> МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ИМА И ВАШИОТ OИД НА ОЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.133"> МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ИМА И ВАШИОТ UTИД НА ОЧЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.923" dur="0.067"> МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА ИМА ВАШИОТ OИД НА ОЧИТЕ НА ЦЕНТАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="56.99" dur="0.2"> Надворешен Wид за очи на центарот </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="2.436"> ТУКА OИД ЗА ОЧЕН ОК на центарот </text>
<text sub="clublinks" start="59.626" dur="0.033"> ТУКА ОБИДУВА OИД ИД НА ОЧЕ НА ЦЕНТАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="59.659" dur="0.134"> ТУКА ОБВЕСНУВАALLЕ ALLИД НА ОЧЕНИЦИ НА ЦЕНТАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="59.793" dur="0.133"> HИДОТ НА ОДДОЛЕНО ОЧЕ НА ЦЕНТАРОТ ОВДЕ ОБИДУВАЕ ДА СЕ ДОБИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="59.926" dur="0.1"> ОВДЕ WИДОТ НА ОЧЕНИ ОЧИ НА ЦЕНТАРОТ ОБИДУВАЕ ДА СЕБЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="60.026" dur="0.067"> ОВДЕ OИД ЗА ОЧИ ОД ЦЕНТАРОТ ОБИДУВАЕ ДА СЕ ОБВИСТИТЕ НЕВРЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="60.093" dur="0.233"> ОВДЕ ОБИДУВАЈТЕ ДА ДОБИЕТЕ НЕВРЕМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="60.326" dur="0.101"> ОВДЕ ОБИДУВАЈТЕ ДА СЕ ОБЕЛЕНЕТЕ НЕВРЕМЕНИ ОКОЛУ. </text>
<text sub="clublinks" start="60.427" dur="0.166"> ОКОЛУ. </text>
<text sub="clublinks" start="60.593" dur="0.067"> ОКОЛУ. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="60.66" dur="0.1"> ОКОЛУ. ТАКО ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="60.76" dur="0.1"> ОКОЛУ. ПА ЗНАЕТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="60.86" dur="0.1"> ОКОЛУ. ПА ЗНАЕТЕ, НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="60.96" dur="0.134"> ОКОЛУ. ПА ЗНАЕТЕ, НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.094" dur="0.067"> ОКОЛУ. ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.161" dur="0.2"> ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.361" dur="0.133"> ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.034"> ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="61.528" dur="0.133"> ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ОВА НЕШТО </text>
<text sub="clublinks" start="61.661" dur="0.134"> ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ОВА РЕАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.066"> ПА ЗНАЕТЕ, НЕ ОЧЕКУВАМЕ ОВА РЕА НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="61.861" dur="2.069"> ОВА РЕАЛНО ОСТАСНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="63.93" dur="0.067"> ОВА РЕА НАВИСТИНА МНОГУ СЛАБИ </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.167"> ОВА РЕАЛНО ИСТРАНО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.1"> ОВА РЕА НАВИСТИНА МНОГУ КАКО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="64.264" dur="0.066"> ОВА РЕА НАВИСТИНСКО МНОГУ КАКО ШТО ГО ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="64.33" dur="0.134"> ОВА РЕА НАВИСТИНА МНОГУ ОСТВАРИ КАКО ГО ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="64.464" dur="0.1"> ОВА РЕА НАВИСТИНСКО МНОГУ ОСТАПУВА КАКО ГО ПРАВИ СВОЈОТ НАЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="0.067"> ОВА ОСВЕНОСТ НАВИСТИНА МНОГУ КАКО ГО ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="64.631" dur="0.2"> МНОГУ КАКО ГО ПРАВИ ПАТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="64.831" dur="0.133"> МНОГУ КОИ ГО ПРАВИ СВОИОТ НАЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="64.964" dur="0.101"> МНОГУ КОИ ГО ПРАВИ СВОИОТ НАЧИН ОВОЈ ОПШТ </text>
<text sub="clublinks" start="65.065" dur="0.1"> ПОВЕЕ КАКО ГО ПРАВИ НАЧИНОТ НА ОВА ОПШТА ОБЛАСТ </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.1"> ДЕНЕС ПОВЕЕ КОЛКУ ГО ПРАВИ СВОЈОТ НАЧИН. </text>
<text sub="clublinks" start="65.265" dur="0.2"> ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="65.465" dur="0.167"> ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.1"> ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. ВЕSНО Е </text>
<text sub="clublinks" start="65.732" dur="0.1"> ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. ВЕНО Е </text>
<text sub="clublinks" start="65.832" dur="0.067"> ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. Веројатно ќе се одржи </text>
<text sub="clublinks" start="65.899" dur="0.066"> ОВА ОПШТА ПОДРАЧЈЕ ДЕНЕС. ВЕНО GЕ ГО ОДРИ СВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.201"> ВЕНО GЕ ГО ОДРИ СВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.1"> ВЕНО GЕ ГО ОДРИ СВОЈОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="66.266" dur="1.568"> СОПСТВЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="67.834" dur="0.133"> СОПСТВЕН. НО </text>
<text sub="clublinks" start="67.967" dur="0.167"> СОПСТВЕН. НО ТЕШКО </text>
<text sub="clublinks" start="68.134" dur="0.067"> СОПСТВЕН. НО ТЕШКА ВАINА </text>
<text sub="clublinks" start="68.201" dur="0.1"> СОПСТВЕН. НО СЕГА ТЕСЕН ВРЕ RAЕ </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.067"> СОПСТВЕН. АМА СЕГА САЛИОТ ВРЕINЕ </text>
<text sub="clublinks" start="68.368" dur="0.067"> СОПСТВЕН. НО СЕГА САЛИОТ ВРЕЕ ВАИ </text>
<text sub="clublinks" start="68.435" dur="0.266"> НО СЕГА САЛИОТ ВРЕЕ ВАИ </text>
<text sub="clublinks" start="68.701" dur="0.101"> НО СЕГА САЛО ВРНЕЕ НА КОРЕСТАЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="68.802" dur="0.133"> НО СЕГА САЛИ ВРЕЕ НА КАТАALАЛНИТЕ ОБЛЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.1"> НО СЕГА СЕ ОБИСНИ ВРЕЕ НА ПОДДРУВАЕ НА КОСТАЛАРНИТЕ ОБЛАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="69.035" dur="0.067"> НО СЕГА САЛО ВРНЕЕ НА КОЛЕЗАЛНИТЕ ОБЛАСТИ МНОГУ ДОБИВА </text>
<text sub="clublinks" start="69.102" dur="0.233"> КОЛТАЛНИ ОБЛАСТИ МНОГУ ДОБИВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="69.335" dur="0.034"> КАКТАЛНИ ОБЛАСТИ МНОГУ ЗБОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="69.369" dur="0.133"> КОРАТСКИ ОБЛАСТИ МНОГУ ДОБИВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="69.502" dur="0.1"> КОРАКТАЛНИ ОБЛАСТИ МНОГУ ДОБИВААТ БИЛОКСИ. </text>
<text sub="clublinks" start="69.602" dur="0.234"> БЛИЗНА БИЛОКСИ. </text>
<text sub="clublinks" start="69.836" dur="0.067"> БЛИЗНА БИЛОКСИ. Ти си </text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="2.002"> БЛИЗНА БИЛОКСИ. ИМАШ </text>
<text sub="clublinks" start="71.905" dur="0.167"> БЛИЗНА БИЛОКСИ. ДОБИВАТЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="72.072" dur="0.066"> БЛИЗНА БИЛОКСИ. ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ </text>
<text sub="clublinks" start="72.138" dur="0.067"> БЛИЗНА БИЛОКСИ. ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И </text>
<text sub="clublinks" start="72.205" dur="0.234"> ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И </text>
<text sub="clublinks" start="72.439" dur="0.1"> ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="72.539" dur="0.1"> ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА Е САМО </text>
<text sub="clublinks" start="72.639" dur="0.033"> ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА СЕ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.067"> ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА САМО ОДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="72.739" dur="0.067"> ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА ШТО INGЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="72.806" dur="0.066"> ДОБИВАТЕ НЕКОИ ДОЛPИ И ТОА САМО GЕ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="72.872" dur="0.234"> ТОА ШТО BEЕ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.1"> ТОА ТОА ШТО BEЕ БИДЕ ПРИКАЗНА </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.1"> ТОА ШТО Е СЕ ОБВИНИ ПРИКАЗНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.1"> ТАМУ САМО ОДИ ДА БИДЕ ПРИКАЗНА ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.134"> ТАМУ САМО ОДИ ОВА ПРИКАЗНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="73.54" dur="0.066"> ТАМУ САМО ОДЛИЧУВА ДА БИДЕ ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОА УТРО </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.201"> ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОЕ УТРО </text>
<text sub="clublinks" start="73.807" dur="0.066"> ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОЈ УТРО ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.167"> ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОЈ УТРО ТУКА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="74.04" dur="2.002"> ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОЈ УТРЕ ТУКА НА ЈУГОИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="76.042" dur="0.2"> ПРИКАЗНА ОВДЕ ОВОЈ УТРЕ ТУКА ВО Југоисточна Луизијана. </text>
<text sub="clublinks" start="76.242" dur="0.167"> ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.1"> ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="76.509" dur="0.1"> ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="76.609" dur="0.134"> ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. НЕМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="76.743" dur="0.167"> ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. НЕ НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="76.91" dur="0.066"> ОВДЕ ВО Југоисточна Луизијана. НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="76.976" dur="0.234"> НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="77.21" dur="0.067"> НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="0.133"> НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="77.41" dur="0.067"> НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО ОДИ ОД ОСВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="77.477" dur="0.1"> НЕМАМЕ НАВИСТИНА НИШТО ОДДЕЛЕ ОСВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="77.577" dur="0.067"> НЕМАМЕ ВИСТИНСКО НИШТО ОДИНИ ОСВЕН ЗА НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="77.644" dur="0.267"> ОДИМЕ ОСВЕН за некои </text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.133"> ОДИМЕ ОСВЕН ЗА НЕКОИ ТУШОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="78.044" dur="0.1"> ОДИМЕ ОСВЕН ОД НЕКОИ ДОБИЕЕ НЕКОИ ТУШОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="78.144" dur="0.1"> ОДИМЕ ОСВЕН ЗА НЕКОИ ТУШОВИ ДОБИВАЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="78.244" dur="0.067"> ОДИТЕ ОСВЕН ЗА НЕКОИ ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.2"> ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="1.569"> ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ТУКА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="80.08" dur="0.1"> ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ПРАВО ТУКА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="80.18" dur="0.133"> ТУШОВИ ДА СЕ ЗАРАБОТУВААТ ПРАВО ТУКА НА ВИДО </text>
<text sub="clublinks" start="80.313" dur="0.1"> ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ТУКА НА ВИДОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="80.413" dur="0.134"> ТУШЕВА ПОСТАВУВАЕ ТУКА НА ВИДОТ ОД РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="80.547" dur="0.1"> ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ПРАВО ТУКА НА ВИДОТ ОД КОН </text>
<text sub="clublinks" start="80.647" dur="0.066"> ТУШОВИ ДА СЕ ПРАВАТ ПРАВО ТУКА НА ВИДОВО ОД БРЕГОТ </text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.167"> ВО ВИДОТ ОД БРЕГОТ </text>
<text sub="clublinks" start="80.88" dur="0.067"> ВО ВИДОТ ОД ПОЛОГОДИЈАТА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.134"> ВО ВИДОТ ОД ОБЛАКАТА НА СВ. </text>
<text sub="clublinks" start="81.081" dur="0.1"> ВО ВИДОТ ОД ОБЛАКАТА НА СВ. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="81.181" dur="0.066"> ВО ВИДОТ ОД ОБЛАКАТА НА СВ. БЕРНАРД ВО </text>
<text sub="clublinks" start="81.247" dur="0.134"> ВО ВИДОТ ОД ОБЛАКАТА НА СВ. БЕРНАРД ВО </text>
<text sub="clublinks" start="81.381" dur="0.067"> ВО ВИДОТ ОД ОБЛАКАТА НА СВ. БЕРНАРД ВО Звуците </text>
<text sub="clublinks" start="81.448" dur="0.166"> НА СВ. БЕРНАРД ВО Звуците </text>
<text sub="clublinks" start="81.614" dur="0.067"> НА СВ. БЕРНАРД ВО Звуците. </text>
<text sub="clublinks" start="81.681" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="81.881" dur="0.067"> . НО </text>
<text sub="clublinks" start="81.948" dur="0.134"> . НО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="82.082" dur="0.066"> . НО СЕ РАЗБИРА </text>
<text sub="clublinks" start="82.148" dur="2.069"> . НО КАКО НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.167"> . НО КУРС НЕ ВИСТИНСКО </text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.067"> . НО КУРС НЕ ВИСТИНСКО ВИДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="84.451" dur="0.266"> НО КУРС НЕ ВИСТИНСКО ВИДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="84.717" dur="0.067"> НО КАКО НЕ ВИСТИНСКО ПОГЛЕДНЕТЕ НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="84.784" dur="0.067"> НО КУРС НЕ ВИСТИНСКО ПОГЛЕДНЕТЕ НИШТО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="84.851" dur="0.167"> НО КУРС НЕ НАВИСТИНА НИШТО ДА ГЛЕДАМЕ НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="85.018" dur="0.1"> НО, секако, НЕ ВИСТИНСКО ГЛЕДАМЕ НИШТО НА НЕКОЈ НАСЕЛЕН </text>
<text sub="clublinks" start="85.118" dur="0.067"> НО СЕ разбира дека НЕ ​​ВИСТИНСКО ГЛЕДАМЕ НИШТО ВО СЕКОЕ НАСЕЛЕНО ОБЛАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.166"> НИШТО ВО СЕКОЕ НАСЕЛЕНО ОБЛАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="85.351" dur="0.101"> НИШТО ВО СЕКОЕ НАСЕЛЕНИ ОБЛАСТИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.1"> НИШТО ВО СЕКОЕ НАСЕЛЕНИ ОБЛАСТИ НА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="85.552" dur="0.1"> НИШТО ВО СЕКОЕ НАСЕЛЕНИ ОБЛАСТИ НА ОВОЈ ПОЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="85.652" dur="0.3"> ВО ОВАА ТОЧКА. </text>
<text sub="clublinks" start="85.952" dur="2.336"> ВО ОВАА ТОЧКА. УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="88.288" dur="0.1"> ВО ОВАА ТОЧКА. УРАГАНСКИ ТАЛЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.133"> ВО ОВАА ТОЧКА. СЛЕДИ УРИКАНСКИ ТАЛЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="88.521" dur="0.1"> ВО ОВАА ТОЧКА. УРАКИНСКИ ТАЛЕИИ СЛЕДАТ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.067"> ВО ОВАА ТОЧКА. УРАГАНСКИ ТАЛЕИ СЕ ПОГЛЕДУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.234"> УРАГАНСКИ ТАЛЕИ СЕ ПОГЛЕДУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="88.922" dur="0.066"> УРАГАНСКИ ТАЛЕИИ ПЕДЕЛЕ ПО ПЕТОК </text>
<text sub="clublinks" start="88.988" dur="0.067"> УРАГАНСКИ ТАЛЕЈОВИ ВО ПЕТОК И </text>
<text sub="clublinks" start="89.055" dur="0.067"> УРАГАНСКИ ТАЛЕЈОВИ ВО ПЕТОК И ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="89.122" dur="0.067"> УРАГАНСКИ ТАЛЕЈИ СЕ ПОЧЕКУВААТ ОД ПЕТОК И МО CЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="89.189" dur="0.1"> УРАГАНСКИ ТАЛЕЈИ СЕ ПОЧЕКУВААТ ОД ПЕТОК И МО CЕ ДА ГИ ВИДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="89.289" dur="0.167"> УРАКИНСКИ ТАЛЕИ СЕ ПОЧЕКУВААТ ОД ПЕТОК И ТУКА МО CЕТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="89.456" dur="0.166"> ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="89.622" dur="0.1"> ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="89.722" dur="0.134"> ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="89.856" dur="0.133"> ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ТИЕ ВРАТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="89.989" dur="0.167"> ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ОЧЕКУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="90.156" dur="0.034"> ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ТОА ГО ОЧЕКУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="90.19" dur="0.1"> ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ОНА ОЧЕКУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.066"> ПЕТОК И ТУКА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ. >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ </text>
<text sub="clublinks" start="90.356" dur="0.201"> >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="0.1"> >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО ПРАВАТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="90.657" dur="1.535"> >> ОЧЕКУВААТ ДА ЈА ВРАТАТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="92.192" dur="0.166"> >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВИТЕ ТОА ВРЕМЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.067"> >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ ТОА ВРТЕЕ И СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="0.167"> >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ ТОА ВРТНИЦА И ВИДОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="92.592" dur="0.067"> >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВИТЕ ТОА ВРТЕЕ И ВИДОВ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.659" dur="0.066"> >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ ТОА ВРТЕЕ И ВИДОТ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.725" dur="0.067"> >> ОЧЕКУВААТ ДА ГО НАПРАВАТ ТОА ВРТНИЦА И ВИДОВИ ПОВЕЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="92.792" dur="0.301"> ТОА ВРТЕЕ И ВИДОВ ПОВЕ MЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="93.093" dur="0.1"> ТОА ВРТЕЕ И ВИДОТ ПОВЕЕ СЕВЕРНО </text>
<text sub="clublinks" start="93.193" dur="0.066"> ТОА ВРТУВАЕ И ВИДОВ ПОВЕЕ СЕВЕРНО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="93.259" dur="0.067"> ТОА ВРТУВАЕ И ВИДОТ ПОВЕЕ СЕВЕРНО ВРЕМЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="93.326" dur="0.067"> ТОА ВРТУВАЕ И ВИДОВ ПОВЕЕ СЕВЕРНО ВРЕМЕ КАКО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.067"> ТОА ВРТУВАЕ И ВИДОВ ПОВЕЕ СЕВЕРНО ВРЕМЕ СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="93.46" dur="0.3"> СЕВЕРНО Свртете се како што одиме </text>
<text sub="clublinks" start="93.76" dur="0.1"> СЕВЕРНО Свртете се додека одиме низ целата земја </text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.1"> СЕВЕРНО Свртете се како што одиме денес. </text>
<text sub="clublinks" start="93.96" dur="0.2"> ДЕНЕС низ цела улица. </text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="0.1"> ДЕНЕС низ цела улица. НО </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.1"> ДЕНЕС низ цела улица. НО Е </text>
<text sub="clublinks" start="94.36" dur="0.034"> ДЕНЕС низ цела улица. НО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.067"> ДЕНЕС низ цела улица. НО СЕ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="94.461" dur="0.166"> ДЕНЕС низ цела улица. НО GЕ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="94.627" dur="0.067"> ДЕНЕС низ цела улица. НО, ОДА ДА БИДЕ ОПШТО </text>
<text sub="clublinks" start="94.694" dur="2.569"> НО, ОДА ДА БИДЕ ОПШТО </text>
<text sub="clublinks" start="97.263" dur="0.134"> НО GЕ ОДНЕСУВАТЕ ОПШТО БОБЛИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.1"> НО, ОДЛУЧНО Е СЕ ОБИЗУВА ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="97.497" dur="0.1"> НО, ОДЛУЧНО Е СЕ БОБЛИРА ОКОЛУ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="97.597" dur="0.133"> НО, ОДЛУЧНО BEЕ СЕ ОБИЗУВА ОПШТИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="97.73" dur="0.167"> БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="97.897" dur="0.167"> БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="98.064" dur="0.1"> БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. ПА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="0.067"> БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. ПА МОTЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.133"> БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. Значи, можеме да видиме </text>
<text sub="clublinks" start="98.364" dur="0.167"> БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. Значи, можеме да видиме А. </text>
<text sub="clublinks" start="98.531" dur="0.067"> БОБЛИРАOЕ ОКОЛУ ТУКА. ЗАТОА МОTЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРИШТЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="98.598" dur="0.267"> ЗАТОА МОTЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРИШТЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.067"> ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗЕН ДВИ MЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="98.932" dur="0.1"> ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗЕН ДВИЕЕ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="99.032" dur="0.167"> ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗЕН ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАД </text>
<text sub="clublinks" start="99.199" dur="0.066"> ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗЕН ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="99.265" dur="0.067"> ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗЕН ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕЕ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.067"> ЗАТОА МОTЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕВЕРЕЗОВЕН ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕ ORЕ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="1.935"> ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕЕ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="101.334" dur="0.167"> ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕ ORЕ ИЛИ ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="101.501" dur="0.067"> ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕ ORЕ ИЛИ ИСТОЧНО ДВИЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="101.568" dur="0.1"> ДВИЕ ORЕ ИЛИ ЗАПАДНО ДВИЕЕ ИЛИ ИСТОЧНО ДВИЕЕ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="101.668" dur="0.167"> ДВИЕ ORЕ ИЛИ Западно движење или источно движење или север </text>
<text sub="clublinks" start="101.835" dur="0.066"> ДВИЕ ORЕ ИЛИ Западно движење или источно движење или северно движење </text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.167"> ИСТОЧНО ДВИЕ ORЕ ИЛИ СЕВЕРНО ДВИЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.068" dur="0.067"> ИСТОЧНО ДВИЕ ORЕ ИЛИ СЕВЕРНО ДВИЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.1"> . ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="102.435" dur="0.1"> . САМО </text>
<text sub="clublinks" start="102.535" dur="0.167"> . САМО ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="102.702" dur="0.067"> . САМО Е ТОА ПАТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.067"> . САМО ТАКА ПАТУВА </text>
<text sub="clublinks" start="102.836" dur="0.233"> САМО ТАКА ПАТУВА </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.1"> САМО Е ТАКА ПАТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.169" dur="0.1"> САМО ТАКА ТАКА ПАТУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="103.269" dur="0.034"> САМО ТОА ТАКА ПАТУВААТ ВАКО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="103.303" dur="0.066"> САМО ТОА ТАКА ПАТУВААТ ВАКО ОДА </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.067"> САМО ТАКА ПАТУВАТЕ ТАКА БОЛКУ Е БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.436" dur="0.1"> САМО Е ТАКА ПАТУВАЕ ТАКО БОЛКУ Е БИДЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.067"> САМО ТОА ТАКА ПАТУВААТ ВО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="103.603" dur="0.868"> Полека, ќе се најде во ова </text>
<text sub="clublinks" start="104.471" dur="0.133"> Полека ќе се најде во оваа област </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.1"> ПОБАВО ОД ОВАА ОБЛАСТ СЕ ОДРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="104.704" dur="0.1"> Полека, ќе се одвива во оваа област до 1:00 часот </text>
<text sub="clublinks" start="104.804" dur="0.134"> Полека, ќе се одвива во оваа област до 01:00 часот по полноќ </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.1"> ВЕЧЕРВА ПОСЛЕ ќе се одвива во оваа област </text>
<text sub="clublinks" start="105.038" dur="0.067"> Полека, ќе се одвива во оваа област до 01:00 часот вечерва тука </text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.266"> ОБЛАСТ ОД 1:00 часот ВЕЧЕРВА ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="105.371" dur="0.101"> ОБЛАСТ ОД 1:00 часот ВЕЧЕРВА ОВДЕ ПРЕДМЕТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="105.472" dur="0.033"> ОБЛАСТ СО ВЕЧЕРВА ОД 1:00 часот ОВДЕ ОТСТРАНУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="105.505" dur="0.1"> ОБЛАСТ ОД 1:00 часот ВЕЧЕРВА ОВДЕ ОТСТРАНУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="105.605" dur="0.067"> ОБЛАСТ ОД 01:00 ВЕЧЕРВА ОВДЕ ОТСТРАНУВАЈТЕ СЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="105.672" dur="0.333"> ПРИСТАПУВАЕ СЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="106.005" dur="0.101"> ПРИСТАПУВАЕ СО МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.066"> ЗБОРУВАЕ НА ЗВУКОТ МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="2.436"> ЗБОРУВАЕ СО ЗВУКОТ МИСИСИСИППИ И </text>
<text sub="clublinks" start="108.608" dur="0.067"> ЗБОРУВАЕ СО ЗВУК НА МИСИСИСИПИ И ПОТОА </text>
<text sub="clublinks" start="108.675" dur="0.233"> ЗВУЧУВА МИСИСИСИПИ И ТОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="108.908" dur="0.167"> ЗВУЧУВА МИСИСИСИППИ И ПОТОА СЕ ПРАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.1"> ЗВУЧУВА МИСИСИСИППИ И ПОТОА ИЗРАБОТУВА ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="109.175" dur="0.067"> ЗВУЧИ МИСИСИСИППИ И ПОТОА MЕ СЕ ОБРАЗУВАМЕ ДЕПОЛОГ </text>
<text sub="clublinks" start="109.242" dur="0.067"> ЗВУЧИ МИСИСИСИППИ И ПОТОА MЕ КА SИМЕ ДА СЕ ОБРАЗИ </text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.267"> ИЗРАБОТУВАANDЕ ОД ЛЕЕ WEЕ КАAYЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="109.576" dur="0.166"> ПРАВУВАЕ ОД ЛЕANDЕ WEЕ КА SЕМЕ НЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="109.742" dur="0.134"> НАПРАВУВАЕ ОДГОВОР WEЕ КАAYИМЕ НЕКОГА СРЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="109.876" dur="0.067"> ПРАВУВАЕ ОД ЛЕFЕ WEЕ КАAYИМЕ НЕКОГА СРЕДА УТРО </text>
<text sub="clublinks" start="109.943" dur="0.066"> ИЗРАБОТУВА LЕ ОД ЛЕFЕ WEЕ КАAYЕМЕ НЕКОГА СРЕДА УТРО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="110.009" dur="0.201"> НЕКОГА СРЕДА УТРО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="110.21" dur="0.133"> НЕКОГА СРЕДА УТРО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="110.343" dur="0.167"> НЕКОГАШ СРЕДА УТРО КАКО ТЕКОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="110.51" dur="0.1"> НЕКОГА СРЕДА УТРО КАКО ТЕКОВНО РАЗМИСЛУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="110.61" dur="2.236"> АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.066"> АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. НЕКАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.1"> АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. НЕКАДЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.134"> АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. НЕкаде на ова </text>
<text sub="clublinks" start="113.146" dur="0.233"> АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. НЕкаде во оваа зона, </text>
<text sub="clublinks" start="113.379" dur="0.067"> АКТУЕЛНО РАЗМИСЛУВАЕ. НЕкаде во оваа зона, од </text>
<text sub="clublinks" start="113.446" dur="0.234"> НЕкаде во оваа зона, од </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.066"> НЕкаде во оваа зона, се разбира </text>
<text sub="clublinks" start="113.746" dur="0.067"> НЕкаде во оваа зона, се разбира, ако </text>
<text sub="clublinks" start="113.813" dur="0.167"> НЕкаде во оваа зона, се разбира, ако тоа </text>
<text sub="clublinks" start="113.98" dur="0.067"> НЕкаде во оваа зона, се разбира, ако тоа продолжува </text>
<text sub="clublinks" start="114.047" dur="0.167"> КУРС АКО ПРОДОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.133"> КУРС АКО ПРОДОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="114.347" dur="0.067"> КУРС АКО ПРОДОЛУВА ДА СЕ ТОЧА </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.1"> КУРС АКО ПРОДОЛУВА ДА ГО ТОЧНИ </text>
<text sub="clublinks" start="114.514" dur="0.1"> ПРЕДМЕТ АКО ПРОДОЛУВА ДА СЕ ТРЕЕ ТОOНО </text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.067"> КУРС АКО ПРОДОЛУВА ДА СЕ ТРЕЕ, Може да се направи </text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.267"> ДА ЛОБИРАМЕ МОLDЕ ДА СЕ НАПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="114.948" dur="0.1"> ДА ГО ТРЕБИТЕ, МОLDЕ ДА СЕ ОБРАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="115.048" dur="0.067"> ДА СЕ ТОЧАМ ТУКА ДА СЕ ОБРАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="0.066"> ДА СЕ ЛОБИРА ОВДЕ АКО МОLDЕ ДА СЕ ОБРАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="115.181" dur="1.535"> ДА ГО ТРЕБИТЕ ОВДЕ АКО ДА СЕ ОБРАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="116.716" dur="0.1"> ДА СЕ ТОЧАМ ТУКА ДА СЕ ОБРАБОТИ АКО БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="0.067"> ДА СЕ ТОЧАТ ОВДЕ ДА СЕ ОБРАБОТИ АКО БЕШЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="116.883" dur="0.234"> РЕПЕТЕЕ ОВДЕ АКО БЕШЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.133"> РЕПЕТЕ HЕ ОВДЕ АКО БИЛЕ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.1"> РЕПЕТЕЕ ОВДЕ АКО БИЛЕ ПРЕДГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="117.35" dur="0.067"> РЕПЕТЕЕ ОВДЕ АКО БИЛЕ ПРЕДИСТИНА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="117.417" dur="0.067"> РЕПААЕ ОВДЕ АКО БИЛ ПРЕДИСТИНА ОВОЈ НАЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="117.484" dur="0.066"> РЕПЕТЕ HЕ ОВДЕ АКО БИЛЕ ПРЕДМЕТЕ ОВОЈ НАЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="117.55" dur="0.234"> ПАТ ПОДОЛНО ОВА НАЧИНОТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.784" dur="0.067"> МАЛКУ ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН НА МОIGHЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.033"> МАЛКУ ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН, Можеби се обидува </text>
<text sub="clublinks" start="117.884" dur="0.1"> МАЛКУ ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН, Можеби се обидува </text>
<text sub="clublinks" start="117.984" dur="0.167"> ПАК ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН, Можеби се обидува да се направи </text>
<text sub="clublinks" start="118.151" dur="0.1"> ПАК ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН, МОTЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="118.251" dur="0.067"> МАЛКУ ПОДОЛНО ОВОЈ НАЧИН, МОЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ ДЕПОЛОГ </text>
<text sub="clublinks" start="118.318" dur="0.267"> МОIGHЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА ОБВИНИТЕ ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="0.066"> МОIGHЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ОД ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> МОIGHЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ПРЕД ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="2.169"> МОIGHЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ОД КОГА ЗНАЕТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.1"> МОIGHЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ОД КОГА ЗНАЕТЕ, БАЛДВИН </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.067"> МОTЕ ДА ОБИДЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ОД КОГА ЗНАЕТЕ, БАЛДВИН ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.234"> КОН ЗНАЕТЕ, БАЛДВИН ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="121.321" dur="0.133"> КОН ЗНАЕТЕ, БАЛДВИН ИЛИ МОБИЛЕН </text>
<text sub="clublinks" start="121.454" dur="0.1"> КОН ЗНАЕТЕ, БАЛДВИН ИЛИ МОБИЛНА ЗЕМЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.2"> МОБИЛНА ЗЕМЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="121.754" dur="0.067"> МОБИЛНА ЗЕМЈА. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="121.821" dur="0.167"> МОБИЛНА ЗЕМЈА. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="121.988" dur="0.033"> МОБИЛНА ЗЕМЈА. ТОА Е ВИСТИНСКО </text>
<text sub="clublinks" start="122.021" dur="0.201"> МОБИЛНА ЗЕМЈА. ТОА Е ВИСТИНСКО А. </text>
<text sub="clublinks" start="122.222" dur="0.066"> МОБИЛНА ЗЕМЈА. ТОА Е ВИСТИНА МОSНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="122.288" dur="0.201"> ТОА Е ВИСТИНА МОSНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="122.489" dur="0.1"> ТОА Е ВИСТИНА МОOSНОСТ СО </text>
<text sub="clublinks" start="122.589" dur="0.066"> ТОА Е ОБВЕСНО МО PНОСТ СО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="122.655" dur="0.034"> ТОА Е ОБВЕСНО МО PНОСТ СО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="122.689" dur="0.167"> ТОА Е ОБВЕСНО МО PНОСТ СО ОВА КАКО А. </text>
<text sub="clublinks" start="122.856" dur="0.033"> ТОА Е ОБВЕСНО МО PНОСТ СО ОВА КАКО КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="122.889" dur="2.836"> ТОА Е ОБВЕСНО МОOSНОСТ СО ОВА КАКО КАТЕГОРИЈА 1 </text>
<text sub="clublinks" start="125.725" dur="0.067"> ТОА Е ОБВЕСНО МО PНОСТ СО ОВА КАКО КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="125.792" dur="0.167"> СО ОВА КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="125.959" dur="0.167"> СО ОВА КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="126.126" dur="0.133"> СО ОВА КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ ОД ЧЕТВРТОК </text>
<text sub="clublinks" start="126.259" dur="0.1"> СО ОВА КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ ОД ПОЧЕТВЕН ПЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="126.359" dur="0.067"> СО ОВА КАТЕГОРИЈА 1 НЕВРЕМЕ ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="126.426" dur="0.267"> ОД ПО Четврток ВЛЕГУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="126.693" dur="0.066"> ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="126.759" dur="0.101"> ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА И </text>
<text sub="clublinks" start="126.86" dur="0.066"> ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА И ПОТОА </text>
<text sub="clublinks" start="126.926" dur="0.134"> ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА И ПОТОА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="127.06" dur="0.067"> ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА И ПОТОА ОД ПЕТОК </text>
<text sub="clublinks" start="127.127" dur="0.066"> ОД ЧЕТВРТОК ВЛЕГУВАЕ ВО АЛАБАМА И ТОГАШ ОД ПЕТОК </text>
<text sub="clublinks" start="127.193" dur="0.167"> АЛАБАМА И ТОГАШ ОД ПЕТОК </text>
<text sub="clublinks" start="127.36" dur="0.1"> АЛАБАМА И ТОГАШ ВО ПЕТОК Е </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="2.302"> АЛАБАМА И ТОГАШ ВО ПЕТОК ВО ВЕСТ е </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="0.167"> АЛАБАМА И ТОГАШ ПЕТОК ВО ORОРGИЈА Е. </text>
<text sub="clublinks" start="129.929" dur="0.167"> Е ВО ORОРGИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="0.134"> Е ВО ORОРGИЈА. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="130.23" dur="0.1"> Е ВО ORОРGИЈА. ПА ВЛИЈАНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="130.33" dur="0.167"> Е ВО ORОРGИЈА. ПА ВЛИЈАНИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="130.497" dur="0.066"> Е ВО ORОРGИЈА. ПА ВЛИЈАНИЈА ВО Југоисток </text>
<text sub="clublinks" start="130.563" dur="0.301"> ПА ВЛИЈАНИЈА ВО Југоисток </text>
<text sub="clublinks" start="130.864" dur="0.1"> ПА ВЛИЈАНИЕ ВО Југоисточна Луизијана </text>
<text sub="clublinks" start="130.964" dur="0.066"> ПА ВЛИЈАНИЕ ВО Југоисточна Луизијана уште </text>
<text sub="clublinks" start="131.03" dur="0.101"> ТАКА СЕ УШТЕ Влијанија во југоисточна Луизијана </text>
<text sub="clublinks" start="131.131" dur="0.066"> ПА ВЛИЈАНИЕ ВО Југоисточна Луизијана сеуште се МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="131.197" dur="0.267"> Луизијана се уште се многу </text>
<text sub="clublinks" start="131.464" dur="0.1"> Луизијана сеуште се многу минимални. </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.167"> МИНИМАЛЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.067"> МИНИМАЛЕН. >> </text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.1"> МИНИМАЛЕН. >> НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="131.898" dur="0.067"> МИНИМАЛЕН. >> МОUЕ да се </text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.033"> МИНИМАЛЕН. >> Можеме да видиме </text>
<text sub="clublinks" start="131.998" dur="0.067"> МИНИМАЛЕН. >> Можеме да видиме А. </text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="1.868"> МИНИМАЛЕН. >> Можеме да видиме неколку </text>
<text sub="clublinks" start="133.933" dur="0.067"> МИНИМАЛЕН. >> Можеме да видиме неколку тушеви </text>
<text sub="clublinks" start="134" dur="0.2"> >> Можеме да видиме неколку тушеви </text>
<text sub="clublinks" start="134.2" dur="0.067"> >> ОВДЕ Можеме да видиме неколку тушеви </text>
<text sub="clublinks" start="134.267" dur="0.1"> >> ОВДЕ МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕМЕ Неколку тушеви </text>
<text sub="clublinks" start="134.367" dur="0.1"> >> ОВДЕ МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕМЕ неколку тушеви </text>
<text sub="clublinks" start="134.467" dur="0.1"> >> ДЕНЕС ОВДЕ МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕМЕ неколку тушеви. </text>
<text sub="clublinks" start="134.567" dur="0.2"> ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="134.767" dur="0.134"> ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="134.901" dur="0.067"> ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. ЗАБЕЛЕШКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="134.968" dur="0.1"> ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. ГИ ОБЕЛИВАТЕ НАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="135.068" dur="0.133"> ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. Го забележувате нашиот модел </text>
<text sub="clublinks" start="135.201" dur="0.067"> ОВДЕ ДЕНЕС ТУКА. Го забележувате нашиот модел како се чува </text>
<text sub="clublinks" start="135.268" dur="0.2"> Го забележувате нашиот модел како се чува </text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.1"> Го забележувате нашиот модел како го чува </text>
<text sub="clublinks" start="135.568" dur="0.067"> Го забележувате нашиот модел како го чува брендот </text>
<text sub="clublinks" start="135.635" dur="0.067"> ГО ЗАГЛЕДУВАТЕ НАШИОТ МОДЕЛ ОДРУВАЕ ОД БЕГОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="135.702" dur="0.1"> ГО ЗАГЛЕДУВАТЕ НАШИОТ МОДЕЛ ОДРУВАЕ НА БРЕДОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="135.802" dur="0.133"> ГО ЗАГЛЕДУВАТЕ НАШИОТ МОДЕЛ ОДРУВАЕ НА БЕЗБЕДНИОТ ТЕШКИ, </text>
<text sub="clublinks" start="135.935" dur="0.067"> ГО ЗАГЛЕДУВАТЕ НАШИОТ МОДЕЛ ОДРУВАЕ ГО БРАНКАТА НА ТЕШКИОТ, ТЕШКИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="136.002" dur="0.2"> БРАНТА НА ТЕЛИОТ, ТЕЛИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.1"> БРАНТ НА ​​ТЕЛИОТ, ТЕСЕН ВРЕ RAЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="1.769"> ДОЖД. </text>
<text sub="clublinks" start="138.071" dur="0.067"> ДОЖД. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="138.138" dur="0.166"> ДОЖД. ОКОТО </text>
<text sub="clublinks" start="138.304" dur="0.1"> ДОЖД. EИДОТ ОКО </text>
<text sub="clublinks" start="138.404" dur="0.134"> ДОЖД. WИДОТ ОЧЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="138.538" dur="0.067"> ДОЖД. WИДОТ ЗА ОЧЕ И ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="138.605" dur="0.066"> ДОЖД. WИДОТ ОЧКИ ОВДЕ ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="138.671" dur="0.234"> WИДОТ ОЧКИ ОВДЕ ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="138.905" dur="0.1"> WИДОТ ОЧКИ ОВДЕ БОЛО. </text>
<text sub="clublinks" start="139.005" dur="0.2"> Брег. </text>
<text sub="clublinks" start="139.205" dur="0.1"> Брег. НО </text>
<text sub="clublinks" start="139.305" dur="0.1"> Брег. НО .Е СЕ ОДНЕСЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="139.405" dur="0.034"> Брег. НО .Е ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="139.439" dur="0.133"> Брег. НО HAЕ МОРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.1"> Брег. НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="139.672" dur="0.067"> Брег. НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="139.739" dur="0.2"> НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="139.939" dur="0.034"> НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.167"> НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="140.14" dur="2.068"> НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД ЗАПАД </text>
<text sub="clublinks" start="142.208" dur="0.034"> НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД НА ЗАПАДНА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="142.242" dur="0.1"> НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД НА ЗАПАДНА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="142.342" dur="0.066"> НО HAЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД НА ЗАПАДНА СТРАНА ДА ГО ВИДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="142.408" dur="0.201"> ВИД ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА ДА ВИДИ </text>
<text sub="clublinks" start="142.609" dur="0.066"> ВИДО ЗАПАДНА СТРАНА ДА ПОГЛЕДНЕШ ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="142.675" dur="0.1"> ВИДО ЗАПАДНА СТРАНА ДА ПОГЛЕДНЕШ ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.034"> ВИДО ЗАПАДНА СТРАНА ДА ПОГЛЕДНЕШ ШТО САКА </text>
<text sub="clublinks" start="142.809" dur="0.1"> ВИДО ЗА ЗАПАДНА СТРАНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО САКА </text>
<text sub="clublinks" start="142.909" dur="0.133"> ВИД НА ЗАПАДНА СТРАНА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="143.042" dur="0.167"> ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="143.209" dur="0.1"> ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="143.309" dur="0.201"> ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. БИ МОЖЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="143.51" dur="0.033"> ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. Може да се обиде </text>
<text sub="clublinks" start="143.543" dur="0.133"> ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. Може да се обиде </text>
<text sub="clublinks" start="143.676" dur="0.1"> ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. Може да се обиде да CREEP </text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.101"> ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ КРИПИРА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="143.877" dur="0.066"> ШТО САКА ДА СЕ ПРАВИ. МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ КРИПИРА НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="143.943" dur="0.167"> МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ КРИПИРА НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.067"> МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ КРИПИРА НЕКОЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.133"> МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ ИСКЛУЧИ ВО НЕКОИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="144.31" dur="0.1"> МОLDЕ ДА СЕ ОБИДИ ДА СЕ КРИПИРА ВО НЕКОИ ОД КОЛЕALЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="144.41" dur="0.101"> Може да се обиде да искористи во некои од крајбрежните области. </text>
<text sub="clublinks" start="144.511" dur="0.2"> ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.066"> ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. И </text>
<text sub="clublinks" start="144.777" dur="0.134"> ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. И ОД </text>
<text sub="clublinks" start="144.911" dur="0.067"> ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. И СЕ РАЗБИРА </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="1.201"> ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. И НА КУРС ВО </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.067"> ОД КОЛАТСКИТЕ ОБЛЕСТИ. И НА КУРС НА ЈУГ </text>
<text sub="clublinks" start="146.246" dur="0.333"> И НА КУРС НА ЈУГ </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.134"> И НА КУРС ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="146.713" dur="0.167"> И НА КУРС ВО ЈУOUTHНАТА МИСИСИСИПИ ТИ СИ </text>
<text sub="clublinks" start="146.88" dur="0.066"> И НА КУРС ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ ВИЕ ВЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="146.946" dur="0.234"> ПРЕГЛЕДУВАЈТЕ ВИЕ МОНО </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.033"> ПРЕГЛЕДУВАЕ ВЕBAНО ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.213" dur="0.1"> ПРЕГЛЕДУВАЕ ВИЕ ВЕBAНО ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.313" dur="0.1"> MISSISSIPPI ВЕНО ОДИТЕ ДА ВИДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> МИСИСИПИПИ ВЕ YНО ОДИТЕ ДА ВИДИТЕ ДОINД </text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.066"> МИСИСИПИПИ ВЕ PROНО ОДИТЕ ДА ДЕНЕС ДОINД ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="147.58" dur="0.067"> МИСИСИПИПИ ВЕBAНО ОДИТЕ ДА ДЕНЕС ДОINД ДЕНЕС КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="147.647" dur="0.067"> МИСИСИПИПИ ВЕ PROНО ОДИТЕ ДЕНЕС ДА ВИДЕТЕ КАКО ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.714" dur="0.2"> ОДИМЕ ДЕНЕС ДА ВИДЕТЕ ДОINДО КАКО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="147.914" dur="0.133"> ОДИМЕ ДА ДЕНЕС ДОINД ДЕНЕС КАКО ШЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.101"> ОДИМЕ ДА ДЕНЕС ДОINД ДЕНЕС КАКО ПОВЕЕ ГЛАВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.1"> ОДИМЕ ДА ДЕНЕС ДОINД ДЕНЕС КАКО СЕ ГЛАВАТЕ ПОДРУГИ ИСТОК. </text>
<text sub="clublinks" start="148.248" dur="0.2"> ГЛАВА ПОСЛЕДЕН ИСТОК. </text>
<text sub="clublinks" start="148.448" dur="1.868"> ГЛАВА ПОСЛЕДЕН ИСТОК. ПОГЛЕДНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="150.316" dur="0.134"> ГЛАВА ПОСЛЕДЕН ИСТОК. ГЛЕДА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="150.45" dur="0.2"> ГЛАВА ПОСЛЕДЕН ИСТОК. Погледнете го WINSLOW </text>
<text sub="clublinks" start="150.65" dur="0.067"> ГЛАВА ПОСЛЕДЕН ИСТОК. ПОГЛЕДНЕТЕ ПОВЕЕ НАВИС </text>
<text sub="clublinks" start="150.717" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ПОВЕЕ НАВИС </text>
<text sub="clublinks" start="150.884" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ПОВЕЕ ПОГЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="150.984" dur="0.066"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВИСОЛО GУВАЕ МО MЕБЕ </text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ПОВЕЕ НАВИСТУВАЈТЕ ДА МОEЕ 40 </text>
<text sub="clublinks" start="151.117" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВИСЛОУ БАUSTАЕ ДА Е 40 МОЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="151.184" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВИСЛОУ БААЕ ДА Е 40 МОЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="151.351" dur="0.066"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВИНСЛОУ ОБВИНУВАЕ МОAYБЕ ДА Е 40 ВО ЛЕКЕФРОНТ </text>
<text sub="clublinks" start="151.417" dur="0.301"> ДА МОBЕ ДА 40 ВО ЛЕКЕФРОНТ </text>
<text sub="clublinks" start="151.718" dur="0.066"> ДА МОBЕ ДА 40 ВО ЛЕКЕФРОНТ НИЗ МЕСТО </text>
<text sub="clublinks" start="151.784" dur="0.167"> ДА МОBЕ ДА 40 ВО ЛЕКЕФРОНТ НИЗ ТЕХ </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.1"> ДА МОBЕ ДА 40 ВО ЕКСПЕРОНТ НИЗ ПОпладнето. </text>
<text sub="clublinks" start="152.051" dur="0.234"> Низ целиот попладне. </text>
<text sub="clublinks" start="152.285" dur="0.067"> Низ целиот попладне. МОLDЕ </text>
<text sub="clublinks" start="152.352" dur="0.1"> Низ целиот попладне. Може да се види </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.1"> Низ целиот попладне. Може да види некои </text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.1"> Низ целиот попладне. МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ НЕКОИ НАПУШТИ </text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="1.735"> Низ целиот попладне. МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> Низ целиот попладне. МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ОД 40 </text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.067"> Низ целиот попладне. МО SEЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ВРЕМЕ 40 </text>
<text sub="clublinks" start="154.521" dur="0.2"> МО SEЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ОД 40 Вклучено </text>
<text sub="clublinks" start="154.721" dur="0.1"> МО SEЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ Налети над 40 на </text>
<text sub="clublinks" start="154.821" dur="0.1"> МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ОД 40 НА СЕВЕР </text>
<text sub="clublinks" start="154.921" dur="0.133"> МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ОД 40 НА СЕВЕРНИОТ брег, </text>
<text sub="clublinks" start="155.054" dur="0.101"> МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ НАД 40 НА СЕВЕРНИОТ брег, Можеби </text>
<text sub="clublinks" start="155.155" dur="0.166"> МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ НАД 40 ОД СЕВЕРНИОТ брег, Можеби и преку </text>
<text sub="clublinks" start="155.321" dur="0.067"> МОLDЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАПУШТАНИ ОД 40 НА СЕВЕРНИОТ брег, Можеби над 50 години </text>
<text sub="clublinks" start="155.388" dur="0.167"> СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е над 50 години </text>
<text sub="clublinks" start="155.555" dur="0.067"> СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до </text>
<text sub="clublinks" start="155.622" dur="0.066"> СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60 години </text>
<text sub="clublinks" start="155.688" dur="0.067"> СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60 години </text>
<text sub="clublinks" start="155.755" dur="0.067"> СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60 колку што сте вие </text>
<text sub="clublinks" start="155.822" dur="0.1"> СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60 како што одите </text>
<text sub="clublinks" start="155.922" dur="0.133"> СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60, како што се спуштате </text>
<text sub="clublinks" start="156.055" dur="0.067"> СЕВЕРНИОТ брег, Можеби е преку 50 до 60, како што се спуштате нанапред </text>
<text sub="clublinks" start="156.122" dur="0.2"> ДО 60 КАКО СЕ ОДБИВАТЕ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="156.322" dur="0.1"> ДО 60 КАКО СЕ ОДБИВАТЕ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="156.422" dur="0.067"> ДО 60 КАКО СЕ СЛУЧУВАТЕ ПРЕД УСТА </text>
<text sub="clublinks" start="156.489" dur="0.067"> ДО 60 КАКО СЕ СЛУЧУВАТЕ ПРЕД УСТА </text>
<text sub="clublinks" start="156.556" dur="0.1"> ДО 60 ДОСТАНЕТЕ ДО УСТА </text>
<text sub="clublinks" start="156.656" dur="0.067"> ДО 60 КАКО СЕ СЛУЧУВАТЕ КОН УСТА НА РЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="156.723" dur="1.635"> ДО 60 КАКО СЕ СЛУЧУВАТЕ КОН УСТА НА РЕКА И </text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.066"> ДО 60 ДОСТАНЕТЕ ДО УСТА НА РЕКА И ПОТОА </text>
<text sub="clublinks" start="158.424" dur="0.234"> Устата на реката и тогаш </text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.1"> Устата на реката, а потоа повисока </text>
<text sub="clublinks" start="158.758" dur="0.067"> Устата на реката, а потоа и повисоки ветришта </text>
<text sub="clublinks" start="158.825" dur="0.133"> УСТА НА РЕКА И ПОТОА ВИСОКИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="158.958" dur="0.067"> УСТА НА РЕКА И ТОГАШ ПОВИСНИ ВИНДИ КАКО ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="159.025" dur="0.1"> Устата на реката, а потоа и повисоки ветрови колку што сте </text>
<text sub="clublinks" start="159.125" dur="0.067"> УСТА НА РЕКА И ПОТОА ПОВИСНИ ВИНДИ КАКО СТЕ НА ЈУГ </text>
<text sub="clublinks" start="159.192" dur="0.334"> ПОВИНИ ВИНДИ КАКО СТЕ НА ЈУГ </text>
<text sub="clublinks" start="159.526" dur="0.066"> ПОВИНИ ВИНДИ КАКО СТЕ ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="159.592" dur="0.1"> ПОВИСОКИ ВИНДИ КАКО СТЕ ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И </text>
<text sub="clublinks" start="159.692" dur="0.1"> ПОВИСОКИ ВИНДИ КАКО СТЕ ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="159.792" dur="0.067"> ПОВИНИ ВИНДИ КАКО СТЕ ВО ЈУOUTHНА МИСИСИСИПИ И ОДИТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="159.859" dur="0.267"> МИСИСИПИПИ И ВЛЕЧУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="160.126" dur="0.1"> МИСИСИСИПИ и ОДИ ВО АЛАБАМА. </text>
<text sub="clublinks" start="160.226" dur="2.369"> АЛАБАМА. </text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.134"> АЛАБАМА. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="0.1"> АЛАБАМА. ТАКА Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="162.829" dur="0.1"> АЛАБАМА. ТАКА Е КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="162.929" dur="0.133"> АЛАБАМА. ТАКА ТУ Е ВАШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="163.062" dur="0.067"> АЛАБАМА. ТАКА ТУКА Е ВАШИОТ ВИСОК </text>
<text sub="clublinks" start="163.129" dur="0.234"> ТАКА ТУКА Е ВАШИОТ ВИСОК </text>
<text sub="clublinks" start="163.363" dur="0.066"> ЗАТОА ТУКА Е ВАШИТЕ ВИСОКИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="0.101"> ЗАТОА Е КАДЕ СЕ ВАШИТЕ ВИСОКИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="163.53" dur="0.033"> ЗАТОА ОДААТ ВАШИТЕ НАЈВИСОКИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="163.563" dur="0.067"> ЗАТОА ОДА ОДАТ ВАШИТЕ НАЈВИСОКИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="163.63" dur="0.1"> ТАКА ТУКА AЕ СЕ БИДАТ ВАШИТЕ НАЈВИСОКИ ВИНДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="163.73" dur="0.2"> ВИНДИ GЕ БИДАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="163.93" dur="0.067"> ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="163.997" dur="0.233"> ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="164.23" dur="0.034"> ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е 3 </text>
<text sub="clublinks" start="164.264" dur="0.066"> ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е 3 ДО </text>
<text sub="clublinks" start="164.33" dur="0.1"> ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е 3 ДО 5 </text>
<text sub="clublinks" start="164.43" dur="0.101"> ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е од 15 до 17 часот </text>
<text sub="clublinks" start="164.531" dur="0.1"> ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е ОД 3 до 17 часот ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="164.631" dur="0.133"> ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е од 15 до 17 часот или така </text>
<text sub="clublinks" start="164.764" dur="0.067"> ВИНДИ GЕ БИДАТ. ОВА Е 3 до 17 часот или уште толку </text>
<text sub="clublinks" start="164.831" dur="1.735"> ОВА Е 3 до 17 часот или уште толку </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="0.167"> ОВА Е од 15 до 17 часот или сеуште се обесува </text>
<text sub="clublinks" start="166.733" dur="0.066"> ОВА Е од 15 до 17 часот или уште толку да се обеси </text>
<text sub="clublinks" start="166.799" dur="0.167"> ОВА Е од 15 до 17 часот или уште толку да се обеси </text>
<text sub="clublinks" start="166.966" dur="0.1"> ОВА Е ОД 3 ДО 17 ЧАСОТ ИЛИ СЕ УШТЕ ДА ОВААТ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.101"> ОВА Е ОД ТЕКО 17 часот попладне или така сè уште се закачувате ОВДЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="167.167" dur="0.066"> ОВА Е од 15 до 17 часот или уште толку да се обесиме овде, само вид </text>
<text sub="clublinks" start="167.233" dur="0.167"> ИЗВИСУВАЕ ОВДЕ САМО KИВО </text>
<text sub="clublinks" start="167.4" dur="0.167"> ИЗВЕСТУВА HЕ ОВДЕ САМО ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="167.567" dur="0.133"> ИЗВИСУВАЕ ОВДЕ САМО ВИД БОБЛИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="167.7" dur="0.1"> ИЗВИСУВАЕ ОВДЕ САМО ВИД БОБЛИГ ОКОЛУ. </text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="0.234"> НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. </text>
<text sub="clublinks" start="168.034" dur="0.1"> НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. WEЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.134" dur="0.034"> НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. Е ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.168" dur="0.133"> НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. WEЕ МОРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.301" dur="0.1"> НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. WEЕ МОРАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.401" dur="0.1"> НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.067"> НА БОБЛИРАЕ ОКОЛУ. WEЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="168.568" dur="0.167"> WEЕ МОРАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОВОЈ ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="168.735" dur="0.133"> HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ ВИДИ </text>
<text sub="clublinks" start="168.868" dur="1.769"> HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ ВИДИ ЗАПАД </text>
<text sub="clublinks" start="170.637" dur="0.267"> HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ ВИДИ ЗАПАДНИ СТРАНИ, </text>
<text sub="clublinks" start="170.904" dur="0.1"> HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ ВИДИ ЗАПАДНИ СТРАНИ, ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="171.004" dur="0.066"> HAЕ МОРАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОВИЕ ВИДИ ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВОИ ДО RAД </text>
<text sub="clublinks" start="171.07" dur="0.234"> ОД ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВОЈ ДО RAД </text>
<text sub="clublinks" start="171.304" dur="0.1"> ОД ОВИЕ ЗАПАДНИ СТРАНИ, ОВИЕ ДОINДИ ЛАНТИ, </text>
<text sub="clublinks" start="171.404" dur="0.134"> ОД ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВИЕ ДОINДОВИ ЛАКИ, НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="171.538" dur="0.133"> ОД ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВИЕ ДОINДИ ЛАНТИ, НЕКОИ ТУШОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="171.671" dur="0.067"> ОД ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВИЕ ДОINДИ ЛАНТИ, НЕКОИ ДВИАЕ НЕКОИ ТУШОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="171.738" dur="0.066"> ОД ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, ОВИЕ ВРЕМЕНИ ЛАНТИ, НЕКОИ ТУШИ ДВААЕ </text>
<text sub="clublinks" start="171.804" dur="0.267"> БАНДИ, НЕКОЛКУ ТУШЕ ДВИАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="172.071" dur="0.101"> ЛЕКИ, НЕКОИ ТУШЕРИ ДВИЕЕ НИЗ НИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="172.172" dur="0.2"> Низ тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="172.372" dur="0.133"> Низ тоа. НО </text>
<text sub="clublinks" start="172.505" dur="0.067"> Низ тоа. НО СЕВЕР </text>
<text sub="clublinks" start="172.572" dur="2.135"> Низ тоа. НО СЕВЕРНО НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="0.067"> Низ тоа. НО СЕВЕН НЕ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="174.774" dur="0.167"> Низ тоа. НО СЕВЕРНО НЕ СИТЕ ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="174.941" dur="0.067"> Низ тоа. НО СЕВЕРОТ НЕ СИТЕ ДЕН ВРЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="175.008" dur="0.233"> НО СЕВЕРОТ НЕ СИТЕ ДЕН ВРЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="175.241" dur="0.067"> НО СЕВЕРОТ НЕ СИТЕ ДЕН НАСТАН ЗА ДОINДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="175.308" dur="0.1"> НО ВО КОЛИНА НЕ СИТЕ ДЕН НАСТАН ЗА ДОINДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="175.408" dur="0.1"> НО ВО КОГО НЕ СИТЕ ДЕН НАСТАН ЗА ДОINДОТО ЗА ЈУГ </text>
<text sub="clublinks" start="175.508" dur="0.167"> НО ВО КОГО НЕ СИТЕ ДЕН НАСТАН ЗА ДОINДОТ ЗА ЈУГОИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="175.675" dur="0.067"> НО ВО КОГО НЕ СИТЕ ДЕН НАСТАН ЗА ДОINДОТ ЗА ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА </text>
<text sub="clublinks" start="175.742" dur="0.2"> НАСТАН ЗА ЈУГОИСТОК ЛУИЗИАНА </text>
<text sub="clublinks" start="175.942" dur="0.1"> НАСТАН ЗА ЈУГОИСТОЧЕН ЛУИЗИАНА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="176.042" dur="0.1"> НАСТАН ЗА ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА СИГУРНО. </text>
<text sub="clublinks" start="176.142" dur="0.2"> СИГУРНО. </text>
<text sub="clublinks" start="176.342" dur="0.034"> СИГУРНО. ШЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="176.376" dur="0.1"> СИГУРНО. ШЕСТ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="176.476" dur="0.1"> СИГУРНО. ШЕСТ ДЕВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="176.576" dur="0.067"> СИГУРНО. ШЕСТ ДЕВЕТ НОЗЕ </text>
<text sub="clublinks" start="176.643" dur="0.1"> СИГУРНО. Шест до девет нозе од </text>
<text sub="clublinks" start="176.743" dur="2.102"> СИГУРНО. Шест до девет стапала на хирургија </text>
<text sub="clublinks" start="178.845" dur="0.067"> СИГУРНО. ШЕСТ ДЕВЕТ стапала на хирургија во </text>
<text sub="clublinks" start="178.912" dur="0.2"> ШЕСТ ДЕВЕТ стапала на хирургија во </text>
<text sub="clublinks" start="179.112" dur="0.1"> ШЕСТ ДЕВЕТ стапала на хирургија во ова </text>
<text sub="clublinks" start="179.212" dur="0.1"> ШЕСТ ДЕВЕТ стапала на хирургија во оваа област. </text>
<text sub="clublinks" start="179.312" dur="0.167"> ОВАА ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="179.479" dur="0.1"> ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> </text>
<text sub="clublinks" start="179.579" dur="0.067"> ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="179.646" dur="0.066"> ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="179.712" dur="0.134"> ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА Е Вклучено </text>
<text sub="clublinks" start="179.846" dur="0.1"> ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА Е НА </text>
<text sub="clublinks" start="179.946" dur="0.133"> ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА Е НА ВИСОКО </text>
<text sub="clublinks" start="180.079" dur="0.167"> ОВАА ПОДРАЧЈЕ >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="180.246" dur="0.167"> >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="180.413" dur="0.134"> >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. НА </text>
<text sub="clublinks" start="180.547" dur="0.1"> >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. СЕКАКО </text>
<text sub="clublinks" start="180.647" dur="0.1"> >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. СЕ разбира дека </text>
<text sub="clublinks" start="180.747" dur="0.133"> >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. ПО КУРС ХУРГ </text>
<text sub="clublinks" start="180.88" dur="0.1"> >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. СЕ разбира дека вкупниот број на пренапони </text>
<text sub="clublinks" start="180.98" dur="0.067"> >> ОВА Е НА ВИСОКО КРАЈ. СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија има </text>
<text sub="clublinks" start="181.047" dur="0.2"> СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија има </text>
<text sub="clublinks" start="181.247" dur="2.503"> СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија помина </text>
<text sub="clublinks" start="183.75" dur="0.167"> СЕ разбира дека ВКУПНИТЕ НА ХРАНОСТ СЕ ОТСТРАНУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="183.917" dur="0.066"> СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија се намали </text>
<text sub="clublinks" start="183.983" dur="0.1"> СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија се намали со </text>
<text sub="clublinks" start="184.083" dur="0.134"> СЕ разбира дека вкупниот број на хирургија се спушти со патеката </text>
<text sub="clublinks" start="184.217" dur="0.067"> Секако, ВКУПНОСТИТЕ НА ХРАНИЦАТА СЕ ОТСТАПУВААТ СО ЛИЦАТА </text>
<text sub="clublinks" start="184.284" dur="0.166"> СЛОБОДЕН СО ЛИЦАТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.134"> СЛЕДЕН СО ПАТУВА BEЕТО БИДЕЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="184.584" dur="0.067"> СЛОБОДЕН СО ПАТУВАЕТО МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="184.651" dur="0.133"> СЛОБОДЕН СО ПАТУВАЕТО БИЛЕ МАЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="184.784" dur="0.1"> СЛОБОДЕН СО ПАТУВАЕТО ДА СЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="184.884" dur="0.1"> СЛЕДЕН СО ПАТУВАЕТО БИЛЕ МАЛКУ ПОВЕЕ ИСТОК. </text>
<text sub="clublinks" start="184.984" dur="0.234"> МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. </text>
<text sub="clublinks" start="185.218" dur="0.1"> МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. WEЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="185.318" dur="0.067"> МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. ILLЕ СЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="185.385" dur="0.066"> МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. СЕ уште ќе видиме </text>
<text sub="clublinks" start="185.451" dur="0.101"> МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. СЕ уште ќе го видиме </text>
<text sub="clublinks" start="185.552" dur="0.1"> МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. СЕ уште ќе ја видиме водата </text>
<text sub="clublinks" start="185.652" dur="0.066"> МАЛКУ МАЛКУ ПОДОЛО ИСТОК. СЕ уште ќе го видиме порастот на водата </text>
<text sub="clublinks" start="185.718" dur="0.167"> СЕ уште ќе го видиме порастот на водата </text>
<text sub="clublinks" start="185.885" dur="0.067"> СЕ уште ќе го видиме порастот на водата. </text>
<text sub="clublinks" start="185.952" dur="0.234"> . </text>
<text sub="clublinks" start="186.186" dur="0.166"> . БЕА </text>
<text sub="clublinks" start="186.352" dur="1.468"> . СИГУРНО СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.067"> . ПОВЕЕ ВИДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.167"> . ПОВЕЕ НЕ ГЛЕДАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="188.054" dur="0.067"> . ПОВЕЕ, НЕ ГЛЕДАМЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="188.121" dur="0.2"> ПОВЕЕ, НЕ ГЛЕДАМЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="188.321" dur="0.067"> СИГУРНО Гледаме дека не само СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="188.388" dur="0.1"> СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ НЕ САМО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="188.488" dur="0.067"> СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ НЕ САМО СЛИКАТА </text>
<text sub="clublinks" start="188.555" dur="0.066"> СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ САМО СЛИКАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="188.621" dur="0.1"> СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ САМО СЛИКАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="188.721" dur="0.1"> СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ САМО СЛИКАТА НА ПАТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="188.821" dur="0.067"> СИГУРНО ГО ГЛЕДАМЕ САМО СЛИКАТА НА ПАТОТ ПОД РАБОТЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="188.888" dur="0.234"> СИТЕ СЛИКИ НА ПАТОТ ПОД ПОД </text>
<text sub="clublinks" start="189.122" dur="0.1"> СИТЕ СЛИКИ НА ПАТОТ ПОД ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="189.222" dur="0.1"> СИТЕ СЛИКИ НА ПАТОТ ПОД ВОДА ТАМУ. </text>
<text sub="clublinks" start="189.322" dur="0.167"> ВОДА ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="189.489" dur="0.067"> ВОДА ТУКА. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="189.556" dur="0.066"> ВОДА ТУКА. ПА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="189.622" dur="0.1"> ВОДА ТУКА. ПА НА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="189.722" dur="0.1"> ВОДА ТУКА. ПА НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="189.822" dur="2.136"> ВОДА ТУКА. ПА НА ИСТОЧНА БАНКА </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.234"> ВОДА ТУКА. ПА НА ИСТОЧНА БАНКА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="192.192" dur="0.066"> ВОДА ТУКА. ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="192.258" dur="0.167"> ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="192.425" dur="0.067"> ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="192.492" dur="0.1"> ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАЈТЕ ДА ВИДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="192.592" dur="0.167"> ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="192.759" dur="0.1"> ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАЈТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЈ СЕВЕРИОСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="192.859" dur="0.067"> ПА НА ИСТОЧНАТА БАНКА ПРОДОЛУВАЈТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЈ СЕВЕРИСТОЧЕН ВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="192.926" dur="0.267"> ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЈ СЕВЕРИСТОЧЕН ВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="193.193" dur="0.066"> ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОА СЕГОИСТОЧНОТО ВЕТЕРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="193.259" dur="0.1"> ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОН СЕВЕРИСТОЧНИОТ ВЕТЕР ВЛАГНИ </text>
<text sub="clublinks" start="193.359" dur="0.1"> ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЕ СЕВЕРИСТОЧНИОТ ВЕТЕР БУКАЕ ВО НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="193.459" dur="0.101"> ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЈ СЕВЕРИСТОЧНИ ВЕТЕР ВО НЕКОЈА ВОДА. </text>
<text sub="clublinks" start="193.56" dur="0.2"> ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. </text>
<text sub="clublinks" start="193.76" dur="0.1"> ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. ИСТ </text>
<text sub="clublinks" start="193.86" dur="0.067"> ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. ИСТО НЕШТО </text>
<text sub="clublinks" start="193.927" dur="0.1"> ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. ИСТО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="194.027" dur="0.133"> ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО </text>
<text sub="clublinks" start="194.16" dur="0.1"> ПОТУВАЕ ВО НЕКОЈА ВОДА. ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. </text>
<text sub="clublinks" start="194.26" dur="0.2"> ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. </text>
<text sub="clublinks" start="194.46" dur="0.101"> ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО </text>
<text sub="clublinks" start="194.561" dur="1.534"> ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ПОГЛЕДНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="196.095" dur="0.167"> ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ГЛЕДАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="196.262" dur="0.1"> ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО </text>
<text sub="clublinks" start="196.362" dur="0.134"> ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕINЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="196.496" dur="0.167"> ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВКУПНИ ДО RAДОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="196.663" dur="0.066"> ИСТО ЗА ЕЗЕРОТО БУРН. НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="196.729" dur="0.167"> НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="196.896" dur="0.067"> НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДЕН ДО </text>
<text sub="clublinks" start="196.963" dur="0.133"> НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО ДВА </text>
<text sub="clublinks" start="197.096" dur="0.101"> НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО ДВА ИНЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="197.197" dur="0.066"> НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО ДВА ИНЧИ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="197.263" dur="0.067"> НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО ДВА ИНЧИ ТУКА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="197.33" dur="0.067"> НО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕМЕТО ВКУПНО ЕДНО ДВА ИНЧИ ТУКА ЗА НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="197.397" dur="0.267"> ДВА ИНЦЕ ТУКА ЗА НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="197.664" dur="0.133"> ОВДЕ ДВА ИНЦЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, </text>
<text sub="clublinks" start="197.797" dur="0.067"> ОВДЕ ДВА ИНЦЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, Можеби </text>
<text sub="clublinks" start="197.864" dur="0.033"> ОВДЕ ДВА ИНЦЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, МОBЕБА ДВА </text>
<text sub="clublinks" start="197.897" dur="0.1"> ДВА ИНЦЕ ОВДЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, МОBЕБА ДВА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="197.997" dur="0.067"> ОВДЕ ДВА ИНЦЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, МОBЕБА ДВА ДА ЧЕТИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="198.064" dur="0.067"> ОВДЕ ДВА ИНЦЕ ЗА НОВ ОРЛЕАН, МОBЕБА ДВА ДВА ЧЕТИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="198.131" dur="0.2"> ОРЛЕАНИ, МОBЕБИ ДВА ДВА ЧЕТИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="198.331" dur="0.067"> ОРЛЕАНИ, МОBЕБИ ДВА ДВА ЧЕТИРИ КАКО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="198.398" dur="0.066"> ОРЛЕАНИ, МОBЕ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДА ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="198.464" dur="0.101"> ОРЛЕАНИ, МОBЕБИ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДОДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="198.565" dur="1.601"> ОРЛЕАНИ, МОBЕ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДОСТАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.167"> ОРЛЕАНИ, МОBЕ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДА ОДИТЕ ВО БИСЕР </text>
<text sub="clublinks" start="200.333" dur="0.067"> ОРЛЕАНИ, МОBЕ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДА ОДИТЕ ВО БИСНА РЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="200.4" dur="0.066"> ОРЛЕАНИ, МОBЕ ДВА ДВА ЧЕТИРИ ДА ОДИТЕ ВО РЕК НА БИСЕР </text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.267"> ОДИТЕ ВО РЕК НА БИСЕР </text>
<text sub="clublinks" start="200.733" dur="0.134"> ОДИТЕ ВО БИСНА РЕКА ВО ХАНКОК </text>
<text sub="clublinks" start="200.867" dur="0.1"> ОДИТЕ ВО БИСНА РЕКА ВО Округот Хенкок. </text>
<text sub="clublinks" start="200.967" dur="0.2"> Округот ХАНКОК. </text>
<text sub="clublinks" start="201.167" dur="0.1"> Округот ХАНКОК. И </text>
<text sub="clublinks" start="201.267" dur="0.067"> Округот ХАНКОК. И ПОТОА </text>
<text sub="clublinks" start="201.334" dur="0.1"> Округот ХАНКОК. И ТОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="201.434" dur="0.067"> Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="201.501" dur="0.067"> Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="201.568" dur="0.166"> Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="201.734" dur="0.034"> Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ОДИ 15 </text>
<text sub="clublinks" start="201.768" dur="0.066"> Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ОДИ 15 ДО </text>
<text sub="clublinks" start="201.834" dur="0.067"> Округот ХАНКОК. И ТОГАШ ОДИ ОД 15 ДО 20 </text>
<text sub="clublinks" start="201.901" dur="0.234"> И ТОГАШ ОДИ ОД 15 ДО 20 </text>
<text sub="clublinks" start="202.135" dur="0.067"> И ТОГАШ ОДИ ДО 15 ДО 20 инчи </text>
<text sub="clublinks" start="202.202" dur="2.035"> И ТОГАШ ОДИ ДО 15 ДО 20 ИНЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.1"> И ТОГАШ ОДИ ДО 15 ДО 20 ИНЦИ КАКО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.133"> И ТОГАШ ОДИ ДО 15 ДО 20 ИНЦИ КАКО ШТО ГЛАВАШ </text>
<text sub="clublinks" start="204.47" dur="0.134"> И ТОГАШ ОСТВАРУВА ОД 15 ДО 20 инчи КАКО ШТО ГЛАВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="204.604" dur="0.067"> И ТОГАШ ОСТВАРУВА ОД 15 ДО 20 ИНЦИ КАКО ШТО ГЛАВАШ ВО АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="204.671" dur="0.166"> ИНЧЕС КАКО ШТО ГЛАВАТЕ ВО АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="204.837" dur="0.067"> ИНЧЕС КАКО ШТО ГЛАВАТЕ ВО АЛАБАМА. </text>
<text sub="clublinks" start="204.904" dur="0.234"> . </text>
<text sub="clublinks" start="205.138" dur="0.067"> . WEЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="205.205" dur="0.1"> . .Е КАAYИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.033"> . SЕ КАAYАМЕ ПЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="205.338" dur="0.133"> . SЕ КАAYЕМЕ ПЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="205.471" dur="0.134"> . SЕ КАAYИМЕ ПЕТ СЕДУМ </text>
<text sub="clublinks" start="205.605" dur="0.067"> . SЕ КАAYИМЕ ПЕТ СЕДУМ ИНЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="205.672" dur="0.2"> SЕ КАAYИМЕ ПЕТ СЕДУМ ИНЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="205.872" dur="0.133"> SЕ КАAYИМЕ ПЕТ ПАТ СЕДУМ ИНЦИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="206.005" dur="0.134"> SЕ КАAYИМЕ ПЕТ СЕДУМ ИНЦИ ЗА ACЕКСОН </text>
<text sub="clublinks" start="206.139" dur="2.235"> SЕ КАИМЕ ПЕТ СЕДУМ ИНЦИ ЗА ESЕКСОН КАНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="208.374" dur="0.067"> SЕ КАAYИМЕ ПЕТ ПРИ СЕДУМ ИНЦИ ЗА КАНТИЈА ЕКСОН ВО </text>
<text sub="clublinks" start="208.441" dur="0.3"> ЗА Округот ACексон во </text>
<text sub="clublinks" start="208.741" dur="0.134"> ЗА округот ACексон во харисон </text>
<text sub="clublinks" start="208.875" dur="0.067"> ЗА округот ACексон во округот Харисон </text>
<text sub="clublinks" start="208.942" dur="0.1"> ЗА округот ACексон во округот Харисон и </text>
<text sub="clublinks" start="209.042" dur="0.1"> ЗА округот ACексон во округот Харисон и потоа </text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> ЗА округот ACексон во округот Харисон, а потоа три </text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="0.166"> ЗЕМЈА НА Харисон и три тогаш </text>
<text sub="clublinks" start="209.375" dur="0.067"> ЗЕМЈА НА ХАРИЗОН И ТОГАШ ТРЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="209.442" dur="0.134"> Земја на Харисон и потоа три до шест </text>
<text sub="clublinks" start="209.576" dur="0.033"> ЗЕМЈА НА ХАРИЗОН И ТЕМА ТРЕД ШЕСТИ инчи </text>
<text sub="clublinks" start="209.609" dur="0.133"> ЗЕМЈА НА ХАРИЗОН И ТОГАШ ТРЕТ ШЕСТИ инчи А. </text>
<text sub="clublinks" start="209.742" dur="0.067"> ЗЕМЈА НА ХАРИЗОН И ТОГАШ ТРЕТ ШЕСТИ инчи малку </text>
<text sub="clublinks" start="209.809" dur="0.067"> ЗЕМЈА НА ХАРИЗОН И ПОТОА ТРИ ДО ШЕСТИ инчи мал бит </text>
<text sub="clublinks" start="209.876" dur="0.233"> ДО ШЕСТ ИНЦИ МАЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="210.109" dur="0.067"> ДО ШЕСТ ИНЦИ ПОблизу малку бит </text>
<text sub="clublinks" start="210.176" dur="0.167"> ДО ШЕСТ ИНЧЕ МАЛКУ БИТ ПОблизу </text>
<text sub="clublinks" start="210.343" dur="0.067"> ДО ШЕСТ ИНЦИ МАЛИЦЕН БИТ ПОблизу до ова </text>
<text sub="clublinks" start="210.41" dur="0.1"> ДО ШЕСТ ИНЧЕ МАЛКУ БИТ ПОблизу до КОН </text>
<text sub="clublinks" start="210.51" dur="0.1"> ДО ШЕСТ ИНЦИ МАЛИЦА БИТ ПОблизу до брегот. </text>
<text sub="clublinks" start="210.61" dur="2.069"> ПОблизу до Брегот. </text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.1"> ПОблизу до Брегот. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="212.779" dur="0.1"> ПОблизу до Брегот. ПА ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.2"> ПОблизу до Брегот. ТАКА ОВА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="213.079" dur="0.1"> ПОблизу до Брегот. Значи, овие се управувани </text>
<text sub="clublinks" start="213.179" dur="0.067"> ПОблизу до Брегот. Значи, овие се управувани дожд </text>
<text sub="clublinks" start="213.246" dur="0.233"> Значи, овие се управувани дожд </text>
<text sub="clublinks" start="213.479" dur="0.101"> Значи, овие се управувани со вкупни дождови. </text>
<text sub="clublinks" start="213.58" dur="0.2"> ВКУПНО. </text>
<text sub="clublinks" start="213.78" dur="0.1"> ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="213.88" dur="0.067"> ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="213.947" dur="0.1"> ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="214.047" dur="0.066"> ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="214.113" dur="0.067"> ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="214.18" dur="0.034"> ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА МОIGHЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="214.214" dur="0.066"> ВКУПНО. ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА МОЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="214.28" dur="0.2"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА МОЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="214.48" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА МОЕ ДА НЕ ВИДИТЕ КАПА </text>
<text sub="clublinks" start="214.547" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА МОЕ ДА НЕ ВИДИТЕ КАПА </text>
<text sub="clublinks" start="214.647" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА МОЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ КАПА ДОД </text>
<text sub="clublinks" start="214.714" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА, МОЕ ДА НЕ ВИДИТЕ КАПА ДО OFД КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="0.066"> ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА, МОIGHЕ ДА НЕ ВИДИТЕ КАПА ВРЕЕ КАКО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="214.847" dur="1.736"> ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА, МОIGHЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ КАПА ДОINД ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="216.583" dur="0.066"> ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА, МОIGHЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ КАПА ВРА RAА КАКО ДОБИВАТЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="216.649" dur="0.234"> КАПА ДО RAД ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="216.883" dur="0.067"> КАПА OFЕ ДО RAД ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="216.95" dur="0.133"> КАПУВАЕ ДОINД ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ МАЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="217.083" dur="0.067"> КАПА OFЕ ДОINД ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ МАЛКУ ПОДОЛГ </text>
<text sub="clublinks" start="217.15" dur="0.133"> КАПА OFЕ НА ДО RAДОТ ДОКОЛКУ ИСТРАУВАТЕ ЗА МАЛКУ ПОДОЛГ </text>
<text sub="clublinks" start="217.283" dur="0.067"> КАПА OFЕ НА ДОINДОТ ДОКОЛКУ ДОБИВАТЕ МАЛКУ ПОДОЛГ ПРЕДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="217.35" dur="0.267"> МАЛКУ МИЛИ ПОДДРНИ ИСКЛУЧЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="217.617" dur="0.067"> МАЛКУ ПОДОЛГ ПОДДРURУВАЕ ПРЕД АМАМОНДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="217.684" dur="0.1"> МАЛКУ ПОДОЛГ ПОДДРURУВАЕ ПРЕД АМАМОНД И </text>
<text sub="clublinks" start="217.784" dur="0.1"> МАЛКУ ПОДОЛГ ПОДДРURУВАЕ ПРЕД АМАМОНДОТ И ОДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="217.884" dur="0.067"> МАЛКУ ПОДОЛГ ПОДДРURУВАЕ ПРЕД АМАМОНДОТ И ВЛЕГУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="217.951" dur="0.066"> МАЛКУ ПОДОЛURНО ПОДДРУВАЕ ПРЕД АМАМОНДОТ И ВЛЕЧУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="218.017" dur="0.234"> АМАМОНД И ВЛЕГУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="218.251" dur="0.1"> АМАМОНД И ВЛЕЧУВАЕ ВО БАТОН </text>
<text sub="clublinks" start="218.351" dur="0.1"> АМАМОНД И ВЛЕГУВАЕ ВО БАТОНСКИОТ РУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="218.451" dur="3.036"> АМАМОНД И ВЛЕГУВАOЕ ВО ПОБРАЈОТ БАТОН ОБЛАСТА </text>
<text sub="clublinks" start="221.487" dur="0.167"> АМАМОНД И ВЛЕГУВА INTЕ ВО ПОБРАЈНАТА БАТОНСКА ОБЛАСТА ТЕЧКО </text>
<text sub="clublinks" start="221.654" dur="0.067"> АМАМОНД И ВЛЕГУВА INTЕ ВО БАТОНСКАТА ПОБИРНА ОБЛАСТА ТЕЧКО НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="221.721" dur="0.267"> ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="221.988" dur="0.067"> ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО БИЛИ КАКВИ Влијанија </text>
<text sub="clublinks" start="222.055" dur="0.066"> ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО СЕКОЈА ВЛИЈАНИЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="222.121" dur="0.101"> ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО БИЛО КАКВИ Влијанија </text>
<text sub="clublinks" start="222.222" dur="0.1"> ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО БИЛО КАКВИ Влијанија на сите други </text>
<text sub="clublinks" start="222.322" dur="0.033"> ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО СЕКОЈА ВЛИЈАНИСТВО СИТЕ ДРУГ ОСТАНА </text>
<text sub="clublinks" start="222.355" dur="0.067"> ОБЛАГОДИНА ОБЛАГА БАТОН ТЕЧКО СЕКОЈА ВЛИЈАНИЈА ВО СИТЕ ДРУГО ОД А. </text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.233"> Влијанија и на сите други од </text>
<text sub="clublinks" start="222.655" dur="0.1"> Влијанија и на сите други од бриз. </text>
<text sub="clublinks" start="222.755" dur="0.201"> ВЕТРЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="222.956" dur="0.1"> ВЕТРЕ. КУРД </text>
<text sub="clublinks" start="223.056" dur="0.133"> ВЕТРЕ. КУРДИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="223.189" dur="0.034"> ВЕТРЕ. Курдски ветрови </text>
<text sub="clublinks" start="223.223" dur="0.066"> ВЕТРЕ. КУРДСКИ ВИНДУВИ ОБЕДНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="223.289" dur="0.1"> ВЕТРЕ. КУРДСКИ ВИНДУВИ НАЈДОБРИ НА 53 </text>
<text sub="clublinks" start="223.389" dur="0.067"> ВЕТРЕ. КУРДСКИ ВИНДИ ОДНОСИ НА 53 БЛИЗИНА </text>
<text sub="clublinks" start="223.456" dur="0.167"> КУРДСКИ ВИНДИ ОДНОСИ НА 53 БЛИЗИНА </text>
<text sub="clublinks" start="223.623" dur="1.935"> КУРДСКИ ВИНДУВА НАБЕЛЕШКА НА 53 БЛИЗИНА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="225.558" dur="0.134"> КУРДСКИ ВИНДИ ОДНОСИ НА 53 БОЗ УСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="225.692" dur="0.233"> УСТАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="225.925" dur="0.1"> УСТАТА. Триесет </text>
<text sub="clublinks" start="226.025" dur="0.067"> УСТАТА. ТРИЕСЕТ И ШЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="226.092" dur="0.1"> УСТАТА. ТРИЕСЕТ ШЕСТ АТ </text>
<text sub="clublinks" start="226.192" dur="0.134"> УСТАТА. ТРИЕСЕТ ШЕСТ во школка </text>
<text sub="clublinks" start="226.326" dur="0.1"> УСТАТА. ТРИЕСЕТ ШЕСТИ НА ПЛАА ШЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="226.426" dur="0.066"> УСТАТА. ТЕЕСЕТ ШЕСТИ НА ПЛАА ПО ПЛАА СЕ БИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="226.492" dur="0.267"> ТЕЕСЕТ ШЕСТИ НА ПЛАА ПО ПЛАА СЕ БИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="226.759" dur="0.034"> ТРИЕСЕТ ШЕСТ НА ПЛААТА ШЕЛИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="226.793" dur="0.133"> ТРИЕСЕТ ШЕСТ НА ПЛА WА ПОБЕДУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="226.926" dur="0.1"> ТРИЕСЕТ ШЕСТ НА ПЛАА ПОЛОГ БАРААТ ПЕТЕСЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="227.026" dur="1.802"> ТРИЕСЕТ ШЕСТИ НА ПЛАА ШЕЛИРИ БАРААТ ПЕТ Педесет </text>
<text sub="clublinks" start="228.828" dur="0.134"> ТРИЕСЕТ ШЕСТ НА ПЛАА ШЕЛО ТУКА СЕ УБАВААТ ПЕТ Педесет. </text>
<text sub="clublinks" start="228.962" dur="0.233"> ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. </text>
<text sub="clublinks" start="229.195" dur="0.1"> ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. Миленичиња </text>
<text sub="clublinks" start="229.295" dur="0.134"> ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. PETTY BOY </text>
<text sub="clublinks" start="229.429" dur="0.133"> ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. ПЕТИ БОЈ ОСТРАВ </text>
<text sub="clublinks" start="229.562" dur="0.134"> ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. ПЕТИ БОИ ОСТРОВ ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="229.696" dur="0.066"> ОБЕДИНУВАЕ ДА ПЕТЕСЕТ ПЕТТА таму. ПЕТИ БОИ ОСТРОВ ОНА СЕДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="0.201"> ПЕТИ БОИ ОСТРОВ ОНА СЕДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="229.963" dur="0.1"> ПЕТИ БОИ ОСТАВ КОЈ СЕ СЕДУВА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="230.063" dur="0.066"> ПЕТИ БОИ ОСТРАВ КОЈ СЕ СЕДУВА САМО ЈУГ </text>
<text sub="clublinks" start="230.129" dur="0.134"> ПЕТИ БОИ ОСТРАВ КОЈ СЕ СЕДУВА САМО ЈУГ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="230.263" dur="0.133"> ПЕТИ БОЈ ОСТРАВ КОЈ СЕ СЕДУВА САМО ЈУГ НА ACЕКСОН </text>
<text sub="clublinks" start="230.396" dur="0.1"> ПЕТИ БОИ ОСТРАВ КОЈА СЕ СЕДУВА САМО ЈУГ ОД КАНТИЈА JЕКСОН. </text>
<text sub="clublinks" start="230.496" dur="0.267"> САМО Јужно од округот ACексон. </text>
<text sub="clublinks" start="230.763" dur="0.067"> САМО Јужно од округот ACексон. КАТРИНА </text>
<text sub="clublinks" start="230.83" dur="0.1"> САМО Јужно од округот ACексон. КАТРИНА Исечена </text>
<text sub="clublinks" start="230.93" dur="0.1"> САМО Јужно од округот ACексон. КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="231.03" dur="0.234"> КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="2.402"> КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="233.666" dur="0.134"> КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="233.8" dur="0.133"> КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. ТОА Е ОСТРОВ </text>
<text sub="clublinks" start="233.933" dur="0.134"> КАТРИНА ТЕКВА СЕЧЕ. ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. </text>
<text sub="clublinks" start="234.067" dur="0.3"> ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. </text>
<text sub="clublinks" start="234.367" dur="0.1"> ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ОДРАН </text>
<text sub="clublinks" start="234.467" dur="0.067"> ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ОДРУВАНИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="234.534" dur="0.1"> ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ОДРУВАНИ ВИНДРИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="234.634" dur="0.1"> ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ОДРУВАНИ ВИНДОВИ ВЕЧНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="234.734" dur="0.067"> ТОА Е СЕДЕЕ ОСТРОВ. ОДРУВАНИ ВЕТИ ОД ЧЕТИЕТЕ ТРИ </text>
<text sub="clublinks" start="234.801" dur="0.233"> ОДРУВАНИ ВЕТИ ОД ЧЕТИЕТЕ ТРИ </text>
<text sub="clublinks" start="235.034" dur="0.067"> ОДРУВАНИ ВИНДОВИ ОД ЧЕТИЕТЕ ТРИ ОСОБРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="235.101" dur="0.1"> ОДРУВАНИ ВИНДИТЕ ОД четириесет и триесет и шеесет </text>
<text sub="clublinks" start="235.201" dur="0.067"> ОДРУВАНИ ВИНДОВИ ОД четириесет и триесет и шеесет милја </text>
<text sub="clublinks" start="235.268" dur="0.1"> ОДРУВАНИ ВИНДОВИ ОД четириесет и триесет и шеесет милји по </text>
<text sub="clublinks" start="235.368" dur="0.1"> ОДРУВАНИ ВИНДОВИ ОД четириесет и триесет и шеесет милји на час </text>
<text sub="clublinks" start="235.468" dur="0.067"> ОДРУВАНИ ВИНДРИ ОД четириесет и триесет и шест милји на час ветер </text>
<text sub="clublinks" start="235.535" dur="2.135"> ЧЕТВРТИ ШЕСТ МИЛЕ ПО ЧЕСТО ВИТЕР </text>
<text sub="clublinks" start="237.67" dur="0.167"> ЧЕТВРТИ ШЕСТ МИЛЕ НА ЧАС ЧАСОТ ВЕТНИ НАВЕINЕ </text>
<text sub="clublinks" start="237.837" dur="0.134"> ЧЕТВРТИ ШЕСТ МИЛЕ НА ЧАС ЧАСОТ ВЕТУВА НА </text>
<text sub="clublinks" start="237.971" dur="0.133"> ЧЕТВРТИ ШЕСТ МИЛЕ НА ЧАС ЧАСОТ ВЕТНИ ВО ДАФИН </text>
<text sub="clublinks" start="238.104" dur="0.1"> ЧЕТВРТИ ШЕСТ МИЛЕ НА ЧАС ЧАСОТ ВЕТНИ ОД ОСТРОВО ДАУФИН. </text>
<text sub="clublinks" start="238.204" dur="0.167"> Налети на островот Дауфин. </text>
<text sub="clublinks" start="238.371" dur="0.133"> Налети на островот Дауфин. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="238.504" dur="0.167"> Налети на островот Дауфин. ТАКА СИ </text>
<text sub="clublinks" start="238.671" dur="0.1"> Налети на островот Дауфин. ТАКА СИ ОДРАН </text>
<text sub="clublinks" start="238.771" dur="0.067"> Налети на островот Дауфин. Значи, вие сте издржани ветрови </text>
<text sub="clublinks" start="238.838" dur="0.067"> Налети на островот Дауфин. Значи, вие сте издржани ветрови </text>
<text sub="clublinks" start="238.905" dur="0.3"> Значи, вие сте издржани ветрови </text>
<text sub="clublinks" start="239.205" dur="0.167"> ТАКА СИ ОДРУВАНИ ВЕНДИ СЕ ОБИЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="239.372" dur="0.1"> ТАКА СИ ОДРУВАНИ ВЕНДИ СЕ ОДЛИЧНО ТРОПИКАЛНИ </text>
<text sub="clublinks" start="239.472" dur="0.1"> ТАКА СИ ОДРУВАНИ ВЕНДИ СЕ ОДЛИЧНО ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="239.572" dur="0.067"> ТАКА СИ ОДРУВАНИ ВЕНДИ СЕ ОДЛИЧНО ТРОПИЧКА НОВИНА СИЛА </text>
<text sub="clublinks" start="239.639" dur="0.167"> СИГУРНО ТРОПИЧКА НОВИНА СИЛА </text>
<text sub="clublinks" start="239.806" dur="1.935"> СИГУРНО ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.133"> СИГУРНО ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="241.874" dur="0.134"> ОДЛИЧНА ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="242.008" dur="0.067"> СИГУРНО ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО ОДИТЕ ДО НАС </text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.133"> СИГУРНО ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО ОДИТЕ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="242.208" dur="0.067"> СИГУРНО ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА КАКО ОДИТЕ ПРЕД КОРАБРОТО </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.3"> КАКО ОДИТЕ ДО ПРЕД КОРАТСКОТО </text>
<text sub="clublinks" start="242.575" dur="0.1"> КАКО ОДИТЕ ПРЕД КРАТАЛНАТА МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="242.675" dur="0.134"> КАКО ОДИТЕ ПРЕД КРАТАЛНАТА МИСИСИСИПИ И </text>
<text sub="clublinks" start="242.809" dur="0.066"> КАКО ОДИТЕ ДО ПРЕКРШЕНИОТ МИСИСИСИПИ И ГЛАВАТА </text>
<text sub="clublinks" start="242.875" dur="0.101"> КАКО ОДИТЕ ДО ПРЕКРШЕНИОТ МИСИСИСИПИ И ГЛАВНОСТ НАгоре </text>
<text sub="clublinks" start="242.976" dur="0.066"> ДОДЕКАТЕ ПРЕД КОРАТСКОТО МИСИСИПИПИ И СЛУЧУВАЕТО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="243.042" dur="0.267"> MISSISSIPPI И СЛУЧУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="0.1"> MISSISSIPPI И СЛУЧУВАЕ ВО АЛАБАМА. </text>
<text sub="clublinks" start="243.409" dur="0.167"> АЛАБАМА. </text>
<text sub="clublinks" start="243.576" dur="0.134"> АЛАБАМА. НА </text>
<text sub="clublinks" start="243.71" dur="0.1"> АЛАБАМА. СЕКАКО </text>
<text sub="clublinks" start="243.81" dur="0.066"> АЛАБАМА. ПО КУРС ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="243.876" dur="0.101"> АЛАБАМА. СЕ разбира дека се </text>
<text sub="clublinks" start="243.977" dur="1.034"> АЛАБАМА. СЕ разбира дека тие се само </text>
<text sub="clublinks" start="245.011" dur="0.067"> АЛАБАМА. СЕ разбира дека тие одат само </text>
<text sub="clublinks" start="245.078" dur="0.167"> СЕ разбира дека тие одат само </text>
<text sub="clublinks" start="245.245" dur="0.166"> СЕ разбира дека тие одат само </text>
<text sub="clublinks" start="245.411" dur="0.067"> СЕ разбира дека тие само ќе се зголемуваат </text>
<text sub="clublinks" start="245.478" dur="0.067"> СЕ разбира дека тие само ќе се зголемуваат како </text>
<text sub="clublinks" start="245.545" dur="0.067"> СЕ разбира дека тие само ќе се зголемуваат како нас </text>
<text sub="clublinks" start="245.612" dur="0.2"> СЕ разбира дека тие само ќе одат да се зголемуваат како што одиме </text>
<text sub="clublinks" start="245.812" dur="0.066"> СЕ разбира дека тие само ќе одат да се зголемуваат како што одиме низ </text>
<text sub="clublinks" start="245.878" dur="0.234"> ДА ЗГОЛЕМИМЕ КАКО ОДИМЕ НИЗ НИВ </text>
<text sub="clublinks" start="246.112" dur="0.1"> ДА СЕ ЗГОЛЕМИМЕ ДЕНЕС ОДИМЕ НИЗ ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="246.212" dur="0.167"> ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="246.379" dur="0.1"> ДЕНЕС. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="246.479" dur="0.134"> ДЕНЕС. ТОЛКУ ВЕТЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="246.613" dur="0.1"> ДЕНЕС. ВЕЛИ ВЕЛИКИ </text>
<text sub="clublinks" start="246.713" dur="0.066"> ДЕНЕС. ВАШИ ВИТЕКТИ ВЕЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="246.779" dur="0.1"> ДЕНЕС. ВАШИ ВЕЧНИ ВЛИЈАНИЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="246.879" dur="0.067"> ДЕНЕС. ВАШИ ВЕЧЕНИ ВЛИЈАНИЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="246.946" dur="0.167"> ВАШИ ВЕЧЕНИ ВЛИЈАНИЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="247.113" dur="0.067"> ВАШИ ВЕЧНИ ВЛИЈАНИЈА ОВДЕ ОДАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="2.769"> ВАКО ВЕЧЕНИ ВЛИЈАНИЕ ОВДЕ TOЕ СЕ БИДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="249.949" dur="0.134"> ВАКВО ВИТЕКТИ ВЕEREЕ ОВДЕ TOЕ БИДАТ МИНИМАЛНИ </text>
<text sub="clublinks" start="250.083" dur="0.1"> ВАКВИ ВЕЛИКА ВЕ HЕ ОВДЕ TOЕ БИДАТ МИНИМАЛНИ И </text>
<text sub="clublinks" start="250.183" dur="0.067"> ВАШИ ВИТЕКТИ ВЕКУВА HЕ ОВДЕ TOЕ БИДЕ МИНИМАЛНИ И СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="250.25" dur="0.266"> ДА БИДЕМИНИМАЛНИ И СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.101"> ДА БИДЕМЕ МИНИМАЛНИ И ВИСТИНА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="250.617" dur="0.1"> ДА БИДЕМЕ МИНИМАЛНИ И ВИСТИНА СМЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="250.717" dur="0.033"> Да бидеме минимални и ние всушност одиме само </text>
<text sub="clublinks" start="250.75" dur="0.1"> ДА БИДЕМЕ МИНИМАЛНИ И ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="250.85" dur="0.067"> ДА БИДЕМИНИМАЛНИ И ВИСТИНСКО ТУКА ОДИМЕ ДА ВИДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="250.917" dur="0.067"> ДА БИДЕМЕ МИНИМАЛНИ И ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ХИТ </text>
<text sub="clublinks" start="250.984" dur="0.166"> ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ХИТ </text>
<text sub="clublinks" start="251.15" dur="0.101"> ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ХИТ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="251.251" dur="0.133"> ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ХИТ ИЛИ ПРОПИШАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="251.384" dur="0.1"> ВИСТИНСКО САМО ОДИМЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ХИТ ИЛИ ИСПИТУВАТЕ ТУШЕНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="251.484" dur="0.067"> ВИСТИНСКО САМО ДЕНЕС ОДИМЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ХИТ ИЛИ ИСПИТУВАТЕ ТУШОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="251.551" dur="0.067"> ВИСТИНСКО САМО ОДМИВААТ ДЕНЕС ДА ГО ГЛЕДАТ ХИТ ИЛИ ИСПИШУВАТЕ ТУШОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="251.618" dur="0.3"> ИЛИ ИСПИТУВАТЕ ТУШЕНИ ДЕНЕС ВО </text>
<text sub="clublinks" start="251.918" dur="0.167"> ИЛИ ИСПИТУВАТЕ ТУШЕНИ ДЕНЕС НА ЈУГОИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="252.085" dur="0.033"> ИЛИ ИСПИТУВАТЕ ТУШЕНИ ДЕНЕС ВО ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА </text>
<text sub="clublinks" start="252.118" dur="0.134"> ИЛИ ИСПИШУВАЈТЕ ТУШЕНИ ДЕНЕС ВО Југоисточна Луизијана А. </text>
<text sub="clublinks" start="252.252" dur="0.066"> ИЛИ ИСПИШУВАТЕ ТУШЕНИ ДЕНЕС ВО ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="252.318" dur="0.2"> ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="252.518" dur="0.101"> ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА МАЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="252.619" dur="1.468"> ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА МАЛКУ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="254.087" dur="0.2"> ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИАНА МАЛКУ МНОГУ ПОВЕ WЕ ШИРОК </text>
<text sub="clublinks" start="254.287" dur="0.067"> ЈУГОИСТОЧНА ЛУИЗИЈАНА МАЛКУ МНОГУ ПОВЕЕ ШИРОК ПРОЧИТАТ МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="254.354" dur="0.267"> БИТ ПОВЕ WЕ ШИРОК ПРОГРАМА МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="254.621" dur="0.133"> УШТЕ ПОВЕЕ ШИРОК ПРОДОЛУВАЈТЕ ПОПЛАВУВАЕ ОД МИСИСИСИППИ </text>
<text sub="clublinks" start="254.754" dur="0.133"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ШИРОК ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ПОПОЛНУВАЕТА СИГУРНИЦА ЗА ПОПЛАВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="254.887" dur="0.067"> МНОГУ ПОВЕЕ ШИРОК ПРОЧИТАЈТЕ ГЛАВЈНО ОПАС ЗА ПОПЛАВАЕ ОПШТО </text>
<text sub="clublinks" start="254.954" dur="0.067"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ШИРОК ПРОЧИТАЈТЕ ГО МИСИСИСИПИ ПОПЛАВАА ОПШТО </text>
<text sub="clublinks" start="255.021" dur="0.334"> ПОПЛАВУВАЕ ОП закана главно во </text>
<text sub="clublinks" start="255.355" dur="0.166"> ПОПЛАВУВАЕ СО закана главно во MISSISSIPPI, </text>
<text sub="clublinks" start="255.521" dur="0.067"> ПОПЛАВУВАЕ СО закана главно во Мисисисипи, Алабама </text>
<text sub="clublinks" start="255.588" dur="0.067"> ПОПЛАВУВА THЕ СО закана главно во Мисисисипи, Алабама и </text>
<text sub="clublinks" start="255.655" dur="0.3"> MISSISSIPPI, ALABAMA И </text>
<text sub="clublinks" start="255.955" dur="2.102"> MISSISSIPPI, ALABAMA И FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="258.057" dur="0.134"> MISSISSIPPI, ALABAMA И FLORIDA 30 </text>
<text sub="clublinks" start="258.191" dur="0.1"> MISSISSIPPI, ALABAMA И FLORIDA 30 ШАНС </text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.1"> MISSISSIPPI, ALABAMA AND FLORIDA 30 ШАНС ОД </text>
<text sub="clublinks" start="258.391" dur="0.067"> MISSISSIPPI, ALABAMA AND FLORIDA 30 ШАНСА НА ДОINД </text>
<text sub="clublinks" start="258.458" dur="0.267"> ФЛОРИДА 30 ШАНС НА ВРЕ RAЕ </text>
<text sub="clublinks" start="258.725" dur="0.066"> ФЛОРИДА 30 ШАНСА НА УДРИ УДРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="258.791" dur="0.1"> ФЛОРИДА 30 ШАНС НА ВРЕ RAЕ УТРЕ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="258.891" dur="0.101"> ФЛОРИДА 30 ШАНСА НА ВРНЕЕ УТРЕ ПОЧНУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="258.992" dur="0.133"> ФЛОРИДА 30 Шанса за дожд утре ПОЧНУВАМЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="259.125" dur="0.067"> ФЛОРИДА 30 ШАНСА НА ДОINДУВА WEЕ Утре ПОЧНУВАМЕ ТОА СЕГАШНО </text>
<text sub="clublinks" start="259.192" dur="0.233"> УТРЕ ГО ПОЧНУВАМЕ ТОА ВОСПИТНО </text>
<text sub="clublinks" start="259.425" dur="0.1"> УТРЕ ПОЧНУВАМЕ КАКО СЕКУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="259.525" dur="0.067"> УТРЕ ПОЧНУВАМЕ ОВОЈ ТРЕНД ДЕКАЛНО СУШЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="259.592" dur="0.1"> УТРЕ ПОЧНУВАМЕ ОВОЈ ТРЕНД ДЕКАЛНО СУШЕЕ И. </text>
<text sub="clublinks" start="259.692" dur="0.1"> УТРЕ ПОЧНУВАМЕ ТОЈ ТРЕНД ДЕКУЛНО СУШЕ DRЕ И ТОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="259.792" dur="0.067"> УТРЕ ПОЧНУВАМЕ ТОЈ ТРЕНД ДЕКУЛНО СУШЕЕ И ТОГАШ ПОГЛЕДНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="259.859" dur="0.067"> УТРЕ ПОЧНУВАМЕ ОВОЈ ТРЕНД ДЕКУЛНО СУШЕЕ И ТОГАШ ПОГЛЕДНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="259.926" dur="0.2"> ТРЕНД СУШЕЕ И ТОГАШ ПОГЛЕДНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="260.126" dur="0.467"> ТРЕНД СУШЕЕ И ТОГАШ ПОГЛЕДНЕТЕ </text>