Të martën në mëngjes azhurnimi i Tropikave: Uragani Sally duke mbajtur forcën në Gjirin e Meksikës subtitles

IT Kthehu Kthehu te Kthehu tek ju KTHEHET TE GJITHA JU KTHEHET TE JU GJITHA KTHEHET JU GJITHA STUDIO. KTHEHET JU GJITHA STUDIO. TE GJITHA KTHEHET JU GJITHA STUDIO. NË RREGULL. NË RREGULL. NË RREGULL. FALENDERIM NË RREGULL. FALEMINDERIT NË RREGULL. FALEMINDERIT SHUME NË RREGULL. FALEMINDERIT SHUMË, NË RREGULL. FALEMINDERIT SHUM, DUKE. FALEMINDERIT SHUM, DUKE. FALEMINDERIT SHUM, DUKE. PO, FALEMINDERIT SHUM, DUKE. PO, ATA FALEMINDERIT SHUM, DUKE. PO, ATA JANE FALEMINDERIT SHUM, DUKE. PO, ATA JAN G GJIGANT FALEMINDERIT SHUM, DUKE. PO, ATA JANB çanta gjigande. PO, ATA JANB çanta gjigande. PO, ATA JANB çanta gjigande. FALENDERIM PO, ATA JANB çanta gjigande. FALEMINDERIT PO, ATA JANB çanta gjigande. FALEMINDERIT SO PO, ATA JANB çanta gjigande. SHUME FALEMINDERIT PO, ATA JANB çanta gjigande. Faleminderit shumë Faleminderit shumë FALEMINDERIT SHUM P FORR SQARIM. SQARIMI SQARIMI TE GJITHA SQARIMI NË RREGULL. NË RREGULL. NË RREGULL. LE TË NË RREGULL. LE TË MARRË NË RREGULL. LE TA MBAREM NË RREGULL. LE T G SHKOJM NË RREGULL. LE T MERRM O PR TAY PAGUAR NË RREGULL. LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI NË RREGULL. LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI BESOJ LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI BESOJ DHE LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI BESOJ DHE KONTROLLO LE T G SHKOJM P TOR T P PAGUAR TANI BESOJ DHE KONTROLLOJ LE T G SHKOJM P TOR T P PAGUAR TANI Unë BESOJ DHE KONTROLLUAR BESOJE DHE KONTROLLONI BESONI DHE KONTROLLONI M THE FUNDIN BESIMI DHE KONTROLLONI M THE T FUNDIN ME BESIMI DHE KONTROLLONI M THE T FUNDIN ME URIKAN BESONI DHE KONTROLLONI M L FUNDIN ME URIKANR SOLID. E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> PO, E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> PO, NE E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> YEAH, NE VETEM E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> PO, JAM POR E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> Po, ne vetëm e morëm E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> Yeah, ne vetëm mori 7:00 >> Yeah, ne vetëm mori 7:00 >> Yeah, ne vetëm e morëm 7:00 >> Yeah, Ne vetëm morëm 7:00 AM azhurnuar >> Yeah, Ne vetëm mori 7:00 AM azhurnuar në >> Yeah, Ne vetëm morëm 7:00 AM azhurnuar në dhe >> Yeah, Ne vetëm mori 7:00 AM azhurnuar në dhe JO >> Yeah, Ne vetëm mori 7:00 AM azhurnuar në dhe asnjë i madh Jam azhurnuar dhe ASNJ I MADH AM PDRDITSUAR DHE NUK KA NDRYSHIME T B M BDHA AM PDRDITSUAR DHE ASNJ CH NDRYSHIM T B MADH KTU. NDRYSHON K HTU. NDRYSHON K HTU. KEMI NDRYSHON K HTU. KEMI FUND NDRYSHON K HTU. KEMI FUND NDRYSHON K HTU. KEMI FITUAR WINDS NDRYSHON K HTU. KEMI FITUAR WINDS AT NDRYSHON K HTU. KEMI FITUAR WINDS ME 85 KEMI FITUAR WINDS ME 85 KEMI FITUAR WINDS ME 85. . . KËSHTU QË . Pra, kjo është . Pra, kjo është mbajtja . Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. PUSHIM Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. GUST STILL Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. Gust ende akoma Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. Gust akoma në 1 Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. GUST STILL AT 1 0 Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. GUST STILL AT 1 0 5. GUST STILL AT 1 0 5. GUST STILL AT 1 0 5. THE GUST STILL AT 1 0 5. L MVIZJA GUST STILL AT 1 0 5. L MVIZJA NUK TSHT GUST STILL AT 1 0 5. L MVIZJA NUK NDRYSHOHET L THEVIZJA NUK KA NDRYSHUAR L MVIZJA NUK KA NDRYSHUAR P EXRVEÇ L THEVIZJA NUK KA NDRYSHUAR PCERPARA L MVIZJA NUK KA NDRYSHUAR P EXRPARA TYRE L THEVIZJA NUK KA NDRYSHUAR PCERPARA AJO KAN L MVIZJA NUK KA NDRYSHUAR P EXRSE KAN M SHUM L MVIZJA NUK KA NDRYSHUAR P EXRSE KAN M SHUM L THEVIZJA NUK KA NDRYSHUAR P EXRSE KANVE M SHUM P EXRVEÇ PR ATA KAN M M SHUM P EXRVEÇ P FORR ATA KAN M MORE SHUM NJ A VERI-PERESTNDIM P EXRVEÇ PR ATA KAN M M M SHUM L AVIZJE VERI-PERESTNDIMORE P EXRVEÇ PR ATA KAN M MORE SHUM L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE P EXRVEÇ PR ATA KAN M M M SHUM L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE Ndërsa është L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE Ndërsa është L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE Ndërsa ishte L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE Ndërsa ishte Perëndim L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE SE ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE SE ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM POR L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE Ndërsa ishte ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM POR ITSHT ISHTE PER WESTNDIMI Veri-perëndim POR SSHT ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM POR SSHT VARDSHTIR ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM POR MSHT L MVIZUR VSHTIR ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM POR MSHT L MVIZUR VARDSHTIRSISHT ISHTE VERI-PERNDIMI PER WESTNDIMOR POR MSHT M L MVIZUR VARDSHTIRSISHT. LEHTSUAR PARDR SHUM AT. LEHTSUAR PARDR SHUM AT. SSHT LEHTSUAR PARDR SHUM AT. SSHT B THEMELISHT LEHTSUAR PARDR SHUM AT. 'SHT BAZIC STACIONALE. 'SHT BAZIC STACIONALE. 'SHT BAZIC STACIONALE. 'SHT BAZIC STACIONALE. PRESIONI 'SHT BAZIC STACIONALE. PRESIONI BNI 'SHT BAZIC STACIONALE. PRESIONI R DNI 'SHT BAZIC STACIONALE. PRESIONI BIDNI 1 PRESIONI BIDNI 1 PRESIONI B DI 1 miliardë PRESIONI B DNI 1 miliardë kaq PRESIONI E R DNI 1 MILLIBAR SO P SOR TY PRESIONI B DI 1 miliardë aq sa është PRESIONI NUK R DNI 1 MILIBAR SO Prandaj NUK NOTSHT PRESIONI B DI 1 miliardë, kështu që nuk është shpejt MILIBARST Pra nuk është shpejt MILIBAR SOT Pra nuk është dobësuar shpejt. DOBENSIMI. DOBENSIMI. SSHT DOBENSIMI. NUK ESHTE DOBENSIMI. NUK SHT SHPEJTRISHT DOBENSIMI. NUK STSHT ST FORCUAR SHPEJT NUK STSHT ST FORCUAR SHPEJT NUK STSHT ST FORCUAR SHPEJT. . . SSHT . SSHT VETM . SSHTUST VETUSTM LLOJ . JSHT J VETUSTM LLOJI I . JSHTUST VETUSTM LIDHJE E MBAJTJES JSHTUST VETUSTM LIDHJE E MBAJTJES 'SHT VETUSTM Lloji i mbajtjes në mënyrë të qëndrueshme 'SHT VETM Lloji i mbajtjes në mënyrë të qëndrueshme dhe 'Shtë vetëm një lloj mbajtjeje e qëndrueshme dhe kjo është JSHT J VETUSTM LIDHJE E MBAJTJES SE QNDRUESHME DHE KJO SHT 'SHT J VETUSTM LIDHJE E MBAJTJES SE QNDRUESHME DHE KJO JAN Q STNDRUESHME DHE KJO JEMI QENDRUESHME DHE PREJ ÇFAR PRESIM Q STNDRUESHME DHE KJO PATR T PRITUR QENDRUESHME DHE K WHT PRIT T SHIKOJM Q STNDRUESHM AND DHE KST PRIT T SHIKOJM Q STNDRUESHM AND DHE KSTAT ATSHT Ajo që ne presim të shohim si ne Q STNDRUESHM AND DHE K'T WH WHSHT Ajo që ne presim të shohim ndërsa shkojmë PRET T TO SHIKOJN AS SI SHKOJM PRET T TO SHIKOJM AS SI SHKATRME N TR PRET T TO SHIKOJM AS SI SHKATRNI N T TJERN PRET T TO SHIKOJM AS SI SHKATORNI P THERMBAJTJEN PRESONI T SE SHIKOJN AS SI SHKATRNI P THERMBAJTJEN E PRMES KUJDESIT T. PRMES KUJDESIT T OF SOT. SOT SOT JU SOT TI MUNDESH SOT TI MUND TE SHOHESH SOT JU MUND TA SHIKONI ATY SOT JU MUND TA SHIKONI ATA SOT JU MUND TA SHIKONI ATA FLASH JU MUND TA SHIKONI ATA FLASH JU MUND T SE SHIKONI KERETU PRMBYTJEN E FLASH JU MUND T SE SHIHNI KERETU PARAQITEN FLASH FLUM JU MUND T SE SHIKONI K THTU KA SHTYPI I FLASH FLUM JU MUND T SE SHIHNI KU BESHT SHTET SHTYPI I FLASH FLUM JU MUND T SE SHIKONI KU THESHT AN CTUAR SHTYPI I FLASH FLUM ORA E POODRMBYTJES ASSHT C ANULUAR ORA E POODRMBYTJES HSHT BE ANULUAR P FORR ORA E POODRMBYTJES BESHT ANULUAR P SR JUGLINDJIN ORA E POODRMBYTJES BESHT C ANULUAR P LR LUISIANAN JUGLINDORE. P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. Akoma P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. Akoma P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. Akoma e keni P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. Akoma keni flakë P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. Akoma e keni përmbytjen e FLASH Akoma e keni përmbytjen e FLASH Akoma keni orën e përmbytjes FLASH P STRKOHSH PR SHTYPIN E FLASH FLUM Akoma keni orën e përmbytjes së ndezur për jug Akoma keni orën e përmbytjes FLASH P SR MISSISSIPPI JUG Akoma keni orën e përmbytjes FLASH PASHR MISSISSIPPI JUG DHE SHIKONI PISR MISSISSIPPI JUG DHE SHIKONI PISR MISSISSIPPI TOUTH JUGUT DHE TANI SHIKONI PISR MISSISSIPPIN E JUGUT DHE TANI SHIKONI PISR MISSISSIPPI T S JUGUT DHE TANI Kurs SHIKONI PISR MISSISSIPPI T S JUGUT DHE TANI T. VAZHDONI KURSIN SHIKONI PISR MISSISSIPPI TOUTH JUGUT DHE TANI KURSIN SHKUAR SHIKONI PISR MISSISSIPPI TOUTH JUGUT DHE TANI Kursi Q G VINI T JENI SHIKOJN FOR PISR MISSISSIPPI T S JUGUT DHE TANI Kursi VAZHDON Tani e kursit do të jetë në Tani e kursit do të jetë në secilin Tani e kursit do të jetë në çdo anë Tani e kursit do të jetë në secilën anë të Tani e kursit do të jetë në secilën anë të Tani e kursit do të jetë në secilën anë të stuhi Tani e kursit do të jetë në çdo anë të stuhi gjatë ÇDO AN ST E STORMIT MBI ÇDO AN ST E STORMS K OTU ÇDO AN S T OF STORMS K HTU N IN ÇDO AN ST E STORMS K HTU N IN FLORIDA ÇDO AN S T STORMS KTU N IN FLORIDA DHE ÇDO AN ST E STORMS K OTU K INTU N FL FLORIDA DHE NO KETU NE FLORIDA DHE NE KETU NE FLORIDA DHE NE ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. KJO SHT ALABAMA. KJU KA ALABAMA. KJU JU JU ALABAMA. KJU KENI ALABAMA. KSTU KENI A ALABAMA. KJU KENI NJ A T NEW RI KJU KENI NJ A T NEW RI KSTU KENI TORNADO T RE KSTU KENI NJ. SHIKIM TORNADO I RI KJU KENI SHIKONI NJ T TORNADO T NEW RI KSTU KENI NJ W SHIKO TORNADO E RE Q SHKON KSTU KENI NJAT SHIKIM TORNADO I RI QO SHKEN DERI SHIKONI TORNADO Q G SHKEN DERI SHIKONI TORNADO Q G SHKEN DER L M L vonë SHIKONI TORNADO Q G SHKEN DERI ME VON SHIKONI TORNADO Q G SHKEN DER L MAT VON ON SOT. M L von SOT. M L von SOT. KËSHTU QË M L von SOT. Pra ne M L von SOT. Pra, ne nuk e bëjmë M L von SOT. Pra, ne nuk e vërtetë M L von SOT. Pra nuk e presim me të vërtetë M L von SOT. Pra, ne me të vërtetë nuk e presin atë Pra, ne me të vërtetë nuk e presin atë Pra, ne me të vërtetë nuk e presim atë problem Pra, ne me të vërtetë nuk e presim atë problem këtu. PROBLEM KTU. PROBLEM KTU. KETU PROBLEM KTU. KA PROBLEM KTU. ATY ESHTE NJE PROBLEM KTU. KA NJ A LIVE PROBLEM KTU. KA RADAR LIVE PROBLEM KTU. KA SHIKIM RADAR T L LARTIVE PROBLEM KTU. KA NJE RADAR TE SHOQET SHIKO A KA NJE RADAR TE SHOQET SHIKO A KA NJ R RADAR T L LART SHIKON SHUM KA NJ R RADAR TIVE LART SHIKON NJ. BIT TIT VOGL KA NJ R RADAR LIVE SHIKON NJ L PIK A TIT VOGL. BIT TIT VOGLA BIT TIT VOGLA JU BIT TIT VOGLA TI MUNDESH BIT TIT VOGLA TI MUND TE SHOHESH BIT TIT VOGLA JU MUND TA SHIKONI ATY BIT TIT VOGLA MUND T SHIKONI K THTU KA BIT TIT VOGLA JU MUND T SE SHIKONI K THTU SSHT JUAJ JU MUND T SE SHIKONI K THTU SSHT JUAJ JU MUND T SE SHIKONI K THTU KA T O JASHTMIN TUAJ JU MUND T SE SHIKONI K THTU SSHT syri juaj i jashtëm MUND T SHIKONI KERETU KA MURIN TUAJ T JASHTM JU MUND T SE SHIKONI K'TU KA MURIN TUAJ T JASHTM JU MUND T SE SHIKONI K THTU KA MURIN TUAJ T O JASHTM T SYVE MUND T SHIKONI K THTU KA MURIN TUAJ T O JASHTM T SYVE TY QENDRS Muri i jashtëm i syve të qendrës MURI I JASHTM I SYVE T E QENDRS K HTU MURI I SOTE I JASHTM I QENDRS K HTU Provon MURI I SOTE I JASHTM I QENDRS K HTU T H MUNDEN Muri i syve të jashtëm të qendrës këtu duke u përpjekur të merrni Muri i jashtëm i syve të qendrës këtu duke u përpjekur të merrni stuhi Muri i jashtëm i syve të qendrës këtu duke u përpjekur të merrni mbështjelljet e stuhive KERETU T TR PRGJIGJEN T TO MERRNI STORMAT KERETU TY MUNDEN T TO MERRNI STORM W RRETH RRETH KËSHTU QË RRETH Pra ju RRETH Pra, ju e dini, RRETH Pra, ju e dini, NE RRETH Pra, ju e dini, ne nuk e bëjmë RRETH Pra, ju e dini, ne nuk e presim Pra, ju e dini, ne nuk e presim Pra, ju e dini, ne nuk e presim këtë Pra, ju e dini, ne nuk e presim këtë gjë Pra, ju e dini, ne nuk e presim këtë gjë për të Pra, ju e dini, ne nuk e presim këtë gjë me të vërtetë Pra, ju e dini, ne nuk e presim këtë gjë për të dobësuar me të vërtetë KJO GJE TE DOBETOHET VETEM K THTING GJ TO T WE VYRTET SHUMAK DOBANOHET Kjo gjë që vërtet dobësohet shumë Kjo gjë që me të vërtetë dobësohet aq sa ajo K THT TH GJ TO T TO V WERTET LEHTSISHT SHUM AS SI B MHET Kjo gjë që me të vërtetë dobësohet shumë sa e bën të saj KJO GJE TU DOBAKHET VETM SHUM SI B MN MNYRN E SAJ KJO GJE TU DOBAKHET VET REM SHUM SI E BN M WNYRN E TIJ SHUM SI B MN MAYNYRN E SAJ SHUMCH SI B MN M WNYRN E SAJ N KIST SHUMCH SI BAKN W MAYNYRN E SAJ N TH KIST T G PENRGJITHSHME SHUM SI BAKN W MAYNYRN E SAJ N TH KIST ZON T P GRGJITHSHME SHUM SI E B WNAY MAYNYRTSN E SAJ N IN KIST ZON T PENRGJITHSHME SOT. KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. SSHT KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. PROSHT MUND KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. PROSHT GONNA MBRETSISHT KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. PROSHT MUND T MBAHET KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. PROSHT MUND T G MBAJT TIJ PROSHT MUND T G MBAJT TIJ PROSHT MUND T G MBAJT VET. VET. VET. POR VET. POR I RND VET. POR SHIKIMI I RND VET. POR TANI SHI I RND VET. POR SHIKONI T RND TANI TANI VET. Por shi i rëndë tani në Por shi i rëndë tani në POR SHIKONI T RND TANI TANI N CO BREGJETIN POR SHIKONI TA RND TANI TANI N A ZONAT Bregdetare POR SHIKONI T RNDOW TANI TANI NET ZONAT BREGTARE POR SHIKONI T HE RND TANI TANI N A ZONAT Bregdetare duke marrë shumë ZONAT BREGTETARE FITOJN SHUM ZONAT BREGJETORE PETRFUNDOHEN SHUM ZONAT Bregdetare Afrohen shumë ZONAT BREGJETORE PETRFUNDOHEN SHUM N TO BILOXI. MBYLLNI BILOXI. MBYLLNI BILOXI. Ju keni MBYLLNI BILOXI. JU KENI MARRË MBYLLNI BILOXI. JU KENI DISA MBYLLNI BILOXI. JU KENI DISA SHKURTIME MBYLLNI BILOXI. JU KENI DISA SHKURTIME DHE JU KENI DISA SHKURTIME DHE JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO SHT JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO JSHT VETM JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO PO SHKON JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO PO SHKONI VETEM JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO VETEM T G JET JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO JU VETEN T BE JENI Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë histori Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë histori gjatë Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë histori atje Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë histori atje lart Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë histori atje atje këtë mëngjes TREGIMI KTU KIST M Mëngjes TREGIMI KTU KIST M Mëngjes këtu TREGIMI KTU KIST M Mëngjes këtu TREGIMI K THTU KIST M MNGJES KERETU N S JUGLINDJE TREGIMI K THTU KIST M MORNGJES KERETU N L LUISIANAN JUGLINDORE. KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. NE KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. NUK JAM KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. NUK KEMI KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. NUK KEMI VETEM KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. NUK KEMI VETEM ASGJE NUK KEMI VETEM ASGJE NUK KEMI ME VALLRTET AN ASNJ Q G SHKONI NUK KEMI ME TY V ANRTET AN ASNJ NUK KEMI ME TY VRTET AN ASNJ SHKUAR PRVEÇ NUK KEMI ME TALL VRTET AN ASNJ Q G VARGEN P EXRPARA NUK KEMI ME VYRTETY ASNJ Q G VEPRONI P EXRPARA DISA SHKUAR P EXRPARA P SR DISA SHKUAR P EXRVEÇ P FORR DISA DUSH SHKENCIM P EXRPARA P SR DISA DUSHA PORA SHKENCIM P EXRPARA P SR DISA DUSHA FITUESE T DREJT VEPRIMI PRPARA P SR DISA DUSHA FITUESE TIGH DREJT ATA DUSHET P GR T DREJT KTU DUSHET P GR T DREJT KTU DUSHET E FUNDIT T DREJT ATA N DUSHET T G DREJTAT N LLOJ DUSHET P GR TIGH DREJT N LLOJIN E DUSHET P GR T DREJT N LLOJIN E OFF DUSHET P GR T DREJT N LLOJIN E FUNDIT DUSHET P GR T DREJT N LLOJIN E GREGUT N K LLOJIN E MBRETRIS N K LLOJIN E MBRETRIS S OF N K LLOJIN E MBRETRIS S OF ST. N K LLOJIN E MBRETRIS S OF ST. BERNARD N K LLOJIN E MBRETRIS S OF ST. BERNARD N INT N K LLOJIN E MBRETRIS S OF ST. BERNARD N INT N K LLOJIN E MBRETRIS S OF ST. Bernard në tinguj E ST. Bernard në tinguj E ST. Bernard në tinguj. . . POR . POR . POR SIGURISHT . POR KURSI JO . POR KURSI JO REALISHT . POR KURSI NUK V .NI REALISHT POR KURSI NUK V .NI REALISHT POR KURS NUK V SENI REALISHT AN ASGJ POR KURS NUK V SESHTIR TALL VRTET SHKENC N IN POR KURS NUK V SENI ME T V ANRTET AN ASNJ POR KURS NUK V SENI ME T V ANRTET AN asgjë në ndonjë popullsi POR KURS NUK V SENI ME T VRTET AN asgjë në ndonjë zonë të populluar ASGJ N IN ÇDO ZON T P POPULLSUAR ASGJ N IN ÇDO ZON T P POPULLSUAR N. ASGJ N IN ÇDO ZON T P POPULLSUAR N KIST ASGJ N IN ÇDO ZON T P POPULLSUAR N AT KIST PIK. NË KËTË PIKË. NË KËTË PIKË. Uragani NË KËTË PIKË. TALIJE URJANIKE NË KËTË PIKË. NGJARJE TALLIES URRIKANE NË KËTË PIKË. TALLIJET URRIKANE NDIKONI AS NË KËTË PIKË. NGJARJEN E TALLIJEVE URKURANE SI NGJARJEN E TALLIJEVE GJURMAT E URKURANEVE NDJEKJEN E PREMT GJURMAT E URDHENJEVE T URJANIS SI T FR PREMEN DHE TALLIET URRIKANE NDJEKJEN SI T FR PREMES DHE JU TRIJELAT E URDHENJES NDJEKJEN SI T FR PREMES DHE MUND TRAJTIMET URRIKANE NDODHIN SE E PREMTE DHE MUND T SHIKONI TRAJTIMET URRIKANE NDODHIN SI TID PREMTES DHE JU MUND T SE SHIKONI KTU. E premte dhe ju mund të shihni atje. E premte dhe ju mund të shihni atje. >> E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA BEN E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA PRANIN E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA E PRITIN E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA E PRITIN AT E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA E PRITIN T TO B MHET >> ATA E PRITIN T TO B MHET >> ATA E PRITIN SE T TO BAKEJ TH ATAT >> ATA E PRITIN SE T TO BAKEN TH ATA KTHYES >> ATA E PRITIN SE T TO BAKEN TH ATAT KTHYES DHE >> ATA E PRITIN Q TO TAKE B THN TH ATAT KTHYES DHE LLOJ >> ATA E PRITIN Q TO T M B THN TH ATAT KTHYES DHE LLOJ >> ATA E PRITIN SE T TO BAKEJ TH AT TH KTHYES DHE LLOJ M SHUM >> ATA E PRITIN Q TO T M BN TH ATAT KTHYES DHE LLOJ M SHUM >> ATA E PRITIN SE T TO BAKEJ TH AT TH KTHYES DHE LLOJ M SHUM ATA KTHIMI DHE LLOJI M M SHUM I A ATA KTHIM DHE LLOJ M SHUM VERIELISHT ATA KTHIM DHE LLOJ M SHUM KTHIMI VERIEL ATA KTHIM DHE LLOJ M SHUM KTHIMI VERIOR SI ATA KTHIM DHE LLOJ M M SHUM KTHYES VERIERE SI NE ATA KTHEHJE DHE LLOJ M SHUM KTHYES VERIELISHT SI SHKOHEMI KTHIMI VERIOR SI SHKOJM KTHEHEMI VERIISHT SI SHKATROJM N TR KTHIMI VERIOR SI SHKOJN TH TROR SOT. PRORMES SOT. PRORMES SOT. POR PRORMES SOT. POR ËSHTË PRORMES SOT. POR PO SHKON PRORMES SOT. POR SSHT SHKUAR PRORMES SOT. POR SSHT T JET PRORMES SOT. POR PO GSHT T TO JET P TORGJITHSHME POR PO GSHT T TO JET P TORGJITHSHME POR'SHT SHKUAR T TO JET PRGJITHSHENM WOBBLING POR PO GSHT TO B BEHET P TORGJITHSHM WOBBLING RRETH POR'SHT SHKUAR T TO B TOHET P BERGJITHSHM WOBBLING RRETH IN POR'SHT SHKUAR T TO B TOHET P BERGJITHSHM WOBBLING RRETH N H KTU. BOTIMI RRETH N KTU. BOTIMI RRETH N KTU. KËSHTU QË BOTIMI RRETH N KTU. Pra ne BOTIMI RRETH N KTU. Pra, ne mund të BOTIMI RRETH N KTU. Pra, ne mund të shohim BOTIMI RRETH N KTU. Pra, ne mund të shohim një BOTIMI RRETH N KTU. Pra, ne mund të shohim një veriperëndim Pra, ne mund të shohim një veriperëndim Pra mund të shohim një lëvizje veriperëndimore Kështu që mund të shohim një lëvizje veriperëndimore OSE Pra mund të shohim një lëvizje veriperëndimore apo perëndim Kështu që mund të shohim një lëvizje veriperëndimore apo lëvizje perëndimore Pra, ne mund të shohim një lëvizje veriperëndimore ose lëvizje perëndimore OSE Pra, ne mund të shohim një lëvizje veriperëndimore ose lëvizje perëndimore ose një L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE NJ L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE NJ E LINDJE L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE L MVIZJE LINDJE L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE L MVIZJE LINDJE OSE L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE L MVIZJE LINDJE OSE VERI L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE L MVIZJE LINDJE OSE L MVIZJE VERIORE L MVIZJE LINDJE OSE L MVIZJE VERIORE L MVIZJE LINDJE OSE L MVIZJE VERIORE. . . SSHT . SSHT VETM . JSHTUST VETEM AJO . Jshtë vetëm ajo që udhëton . JSHT VETM SI T TR UDHTOJ kështu JSHT VETM SI T TR UDHTOJ kështu JSHT VETM ATA T TR UDHTOHET kaq ngadalë JSHT VETM SI T TR UDHTOHET kaq ngadalë JSHT VETM ATA T TR UDHTOHET kaq ngadalë JSHT VETM ATA T TR UDHTOHET kaq ngadalë po shkon JSHT VETM QAT T TR UDHTOHET kaq ngadalë do të jetë JSHT VETM ATA T TR UDHTOHET kaq ngadalë do të jetë në JSHT VETM QAT T TR UDHTOHET kaq ngadalë do të jetë në këtë PADISE ITSHT T JET N K THT PADISE ITSHT T JET N KIST ZON PADIS NUK BESHT T BE JET N KIST ZON NGA PADIS NUK BESHT T BE JET N KIST ZON NGA 1:00 PADISE ITSHT T JET N KIST ZON N A 1:00 PADISE ITSHT P TOR T QEN N IN KIST A ZON N B 1:00 SONA SOT PADISE SHT T JET N KIST ZON N B 1:00 SONA SOT KERETU ZONA NGA 1:00 AM SONA KTU ZONA NGA 1:00 AM SONA KETU T G MIR ZONA NGA 1:00 AM SONA SOT K GTU MBYLLEN ZONA NGA 1:00 AM SONA KETU P GRFUNDUAR ZONA NGA 1:00 PM SONA K HTU T FUQIT ME PETRFUNDUAR TEK PETRFUNDUAR P TOR MISSISSIPPI P GRFUNDUAR TANNDS MISSISSIPPI PETRFUNDUAR TANI I MISSISSIPPI DHE P GRFUNDUAR TANNDVE T MISSISSIPPI DHE ATHERE TINGULLI MISSISSIPPI DHE ATENHERE Tingulli i gabuar dhe më pas bërja ZISRI I MISSISSIPPI DHE ATENHERE BNI PLANI MISSISSIPPI Z SRI DHE AT MHERE B THNI LANDFALL WEALL TINGULLI MISSISSIPPI DHE PASTAJ TAK BAKJM L TOKF T THONI BAKNI BANDFALL DO TAND THOT BAKJN LANDFALL Do të themi dikur BAKNI BANDFALL DO T S THONI DIT SN E MR B MJN PLANI I PLANIFIKIMIT DO T S THOTNI DISA MNGJES MENGJES B MJN LANDFALL DO T S THEMI NDONJ W M WNGJES MENGJES SI DITN E MEDNJES MENGJES AS DITOMN E MEDNJES MENGJES SI DISA MEDNGJES MENGJES SI AKTUALE DISA MEDNGJES MENGJES SI MENDIMI TANI. MENDIMI AKTUAL. MENDIMI AKTUAL. DIKU MENDIMI AKTUAL. DIKU N IN MENDIMI AKTUAL. DIKU N TH KIST MENDIMI AKTUAL. DIKU N TH KIST Z ZON, MENDIMI AKTUAL. DIKU N IN KIST Z ZON, OF DIKU N IN KIST Z ZON, OF DIKU N TH KIST Z ZON, Sigurisht DIKU N IN KIST Z ZON, KURSI NFSE DIKU N TH KIST Z ZON, sigurisht nëse është DIKU N TH KIST Z ZON, sigurisht nëse vazhdon KURS NESE VAZHDON KURS NESE VAZHDON LURND NSE VAZHDON TO Dridhet L COND I NSE VAZHDON T W Dridhet KURS N ISE VAZHDON T TO DOBOHET, NDODH KURS NFSE VAZHDON T TO Dridhet, MUND T M BHET P TOR T W L WNDUAR MUND T M BHET P TOR T W L WNDUAR, MUND T M BN. RANDNI P TOR T W L WNDUAR, MUND T M BN L HUMBJEN KTU P TOR T W LONDUAR, MUND T M BN L PLANIFIKIM K HTU NFSE P TOR T W L WNDUAR, MUND T M BN L PLANIFIKIM K HTU NESE P TOR T W LONDUAR, MUND T M BN L PLANIFIKIM K HTU SI T ISHTE P TOR T W L WNDUAR, MUND T M BN L PLANIFIKIM K HTU NFSE ASSHT A A HUMBJEN KETU NESE ISHTE A Landfalli KETU NESE ISHTE SHUME HUMBJEN K ITU NFSE ISHTE SHUM TJETR HUMBJEN K HTU NESE ISHTE SHUM TJETR KTU Landfalli KETU NESE ISHTE SHUM TJETR M TH KT MNYR Landfall KETU NESE ISHTE SHUM TJETR K THTU MAYNYR VETM TJETR M WNYR KJO VETM TJETR K WTAY MNYR VETM TJETR K THTAY MNYR MUND T TR Provojë VETM TJETR KISTAY MAYNYR MUND T PROVOHET VETM TJETR K THTAY MAYNYR MUND T MUNDU T BHET VETM TJETR K THTAY MAYNYR Mund të provojë të bëjë Landfell VETM TJETR K THT W MAYNYR MUND T Provojë të Bëjë Landfund MUND T TR Provoni të Bëni Landfurn MUND T TR Provoni të Bëni Landfront DREJT MUND T TR Provoni të Bëni Landfale DREJT JU MUND T TR Provoni të Bëni Landfaring, Për sa e dini, MUND T TR Provoni të Bëni Landfale P TR T Y Ditur, BALDWIN MUND T TR Provoni të Bëni Landfale P TR T Y DINI, BALDWIN OSE DREJT TI DI, BALDWIN OSE DREJT TI DI, BALDWIN OSE MOBILE DREJT TIJ E DI, BALDWIN OSE QARKUT LBVIZS. SHTETI LBVIZOR SHTETI LBVIZOR AJO SHTETI LBVIZOR KJO ESHTE SHTETI LBVIZOR Kjo është vërtet SHTETI LBVIZOR QAT ISSHT PERDORISHT A SHTETI LBVIZOR Kjo është vërtet një mundësi Kjo është vërtet një mundësi Kjo është vërtet një mundësi me të Kjo është vërtet një mundësi me këtë KJO ISSHT C PREZANTISHT NJ P MUNDSI ME KIST AS AS KJO ISSHT C PREZANTISHT NJ P MUNDSI ME KIST AS AS Kjo është vërtet një mundësi me këtë si një kategori Kjo është vërtet një mundësi me këtë si një kategori 1 KJO ISSHT PREZANTISHT NJ P MUNDSI ME K AST AS SI STATUR C KATEGORIA 1 ME KETE SI FUND KATEGORI ME KETE SI KATEGORI 1 STORM NGA ME KETE SI KATEGORI 1 STURM NGA E ENJTE ME KETE SI KATEGORI 1 STORM NGA E PREME TE MIRA Me këtë si një kategori 1 stuhi nga e enjte për të hyrë ME T TH ENJEN PR T HYR N NGA E PREMESA HYRJEN N ALABAMA NGA E PREMESA HYRJEN N AL ALABAMA DHE NDESHJESHT G HYR N ALABAMA DHE ATENHERE NGA E PREME HYRJEN N AL ALABAMA DHE EDHE NGA NGA E PREME HYRJEN N AL ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte NGA E PREME HYRJEN N AL ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte ISSHT ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte ISSHT N ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte ISSHT NO GJERGJI. ISSHT NO GJERGJI. ISSHT NO GJERGJI. KËSHTU QË ISSHT NO GJERGJI. SO NDIKIMET ISSHT NO GJERGJI. SO NDIKIMI N ISSHT NO GJERGJI. Pra ndikimet në juglindje Pra ndikimet në juglindje SO NDIKIMET N L LOUISIANA Juglindore SO NDIKIMET N L LOUISIANA Juglindore akoma Pra ndikimet në Luiziana Juglindore janë akoma SO NDIKIMET N L LOUISIANA Juglindore akoma janë shumë LOUISIANA akoma janë shumë LOUISIANA Akoma janë SHUM MINIMALE. MINIMALE. MINIMALE. >> MINIMALE. >> NE MINIMALE. >> Ne mund të MINIMALE. >> Ne mund të shohim MINIMALE. >> Ne mund të shohim një MINIMALE. >> Ne mund të shohim pak MINIMALE. >> Ne mund të shohim disa dushe >> Ne mund të shohim disa dushe >> Ne mund të shohim disa dushe këtu >> Ne mund të shohim disa dushe këtu >> Ne mund të shohim disa dushe këtu atje >> SOT MUND T SE SHIKOJN A DISA DUSH KTU KETU NE ATA SOT. KETU NE ATA SOT. JU KETU NE ATA SOT. JU Vini re KETU NE ATA SOT. JU V NOTRNI TONN KETU NE ATA SOT. JU Vini re modelin tonë KETU NE ATA SOT. JU V NOTRENI MODELIN TON MBAJTJEN JU V NOTRENI MODELIN TON MBAJTJEN JU Vini re modelin tonë që mban JU Vini re modelin tonë që ruan dëmtimin JU V NOTRENI MODELIN TON K MBAJN SHPENZIMIN E JU V NOTRENI MODELIN TON K MBAJN SHPENZIMIN E JU V NOTREJN MODELIN TON K MBAJN SHPENZ OFN E T OF RANDAT, JU Vini re modelin tonë që ruan dëmtimin e rëndë, të rëndë SHKURRA E T THE RAND, T RND SHKURRA E SHIUT T HE RAND, T HE RND. SHIJ SHIJ SHIJ SYRI SHIJ MURI I SYVE SHIJ MURI I SYVE KETU SHIJ Muri i syve edhe këtu SHIJ Muri i syve këtu mirë Muri i syve këtu mirë Muri i syve këtu mirë në breg. Bregdet Bregdet POR Bregdet POR NE DO T JET Bregdet POR DO T HA KEMI Bregdet POR DO T HA DUHET T Bregdet POR Ne do të duhet të shikojmë Bregdet POR Ne do të duhet të shikojmë këtë POR Ne do të duhet të shikojmë këtë POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj perëndimore POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj të anës perëndimore POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj të anës perëndimore POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj anën perëndimore për të parë LLOJI I AN SS PER WESTNDIMORE T TO SHIKOJ LLOJI I AN SS PER WESTNDIMORE T TO SHIKONI ÇFAR LLOJI I AN SS PER WESTNDIMORE T TO SHIKONI ÇFAR IT SHT LLOJI I AN SS PER WESTNDIMORE T TO SHIKOJN WH ÇKA Dëshiron LLOJI I AN SS PER WESTNDIMORE T TO SHIKOJN WH ÇKA Dëshiron Lloji i anës perëndimore për të parë se çfarë dëshiron të bëjë. ÇFAR DO T TO BJ. ÇFAR DO T TO BJ. IT ÇFAR DO T TO BJ. MUND ÇFAR DO T TO BJ. MUND T TR Provojë ÇFAR DO T TO BJ. MUND T TR Provojë ÇFAR DO T TO BJ. MUND T TR PROVOHET T TO CREEP ÇFAR DO T TO BJ. MUND T TR PROVOHET T TO P CRBLEHET N ÇFAR DO T TO BJ. MUND T TR MUNDET TY P CRBLEHET N DISA MUND T TR MUNDET TY P CRBLEHET N DISA MUND T TR MUNDET T TO P CRBLEHET N S DISA MUND T TR MUNDET T TO P CRBLEHET N S DISA N THE MUND T TR P TRRPREHET T TO P CRBLEDHNI N S DISA T Bregdetit MUND T TR P TRRPREHET T TO KRIJOHEN N DISA ZONA BREGJETORE. E ZONAVE BREGJETORE. E ZONAVE BREGJETORE. DHE E ZONAVE BREGJETORE. DHE E E ZONAVE BREGJETORE. SIGURISHT E ZONAVE BREGJETORE. DHE KURS N IN E ZONAVE BREGJETORE. DHE KURSI N IN JUG DHE KURSI N IN JUG DHE T CO KURSIT N IN MISSISSIPPI JUG DHE P COR KURS N IN MISSISSIPPI JUG JU JENI DHE P COR KURS NIS MISSISSIPPI JUG JU JENI MUNDSISHT MISSISSIPPI JU MUND T JENI MISSISSIPPI Ju ndoshta po shkoni MISSISSIPPI JU me siguri do të shkoni MISSISSIPPI Ju ndoshta do të shikoni MISSISSIPPI Ju ndoshta do të shkoni për të parë shiun MISSISSIPPI Ju ndoshta do të shkoni për të parë shi sot MISSISSIPPI Ju ndoshta do të shkoni për të parë shi sot MISSISSIPPI Ju ndoshta do të shkoni për të parë shi sot si ju SHKUAR TE SHIKONI SHI SHUME SI JU SHKUAR TE SHIKONI SHI SHUME SI KRYET SHKUAR T TO SHIKONI SHI SHUM SI T HE KRYENI TJETR SHKUAR TE SHIKONI SHI SHUME SI E KENI KRYE LINDJEN E MURTEJME. KRYETARI I LINDJES SE MTEJME. KRYETARI I LINDJES SE MTEJME. SHIKONI KRYETARI I LINDJES SE MTEJME. SHIKO TEK KRYETARI I LINDJES SE MTEJME. SHIKONI NE WINSLOW KRYETARI I LINDJES SE MTEJME. SHIKONI GUSTING WINSLOW SHIKONI GUSTING WINSLOW SHIKONI NUST FUND TUST FUNDIT SHIKONI NUST FUND T FUNDIT TB MUND SHIKONI NUST FUND T FSHIHET NDOSHTU 40 SHIKONI NUST GJENDJE TUST FITUESHME N TO MUND T JEN 40 40 AT SHIKONI NUST WINSLOW Gusting për të ndoshta 40 në SHIKONI NUST WINSLOW që guxon të mbase 40 N L LAKEFRONT MUND T JET 40 40 N AT LAKEFRONT MUND T 40 JET 40 40 N AT LAKEFRONT PRORGJITHA MUND T JET 40 N AT LAKEFRONT PRORMES T MUND T JET 40 40 N AT LAKEFRONT PRORMES DITS. PRMESDITS. PRMESDITS. MUND T PRMESDITS. MUND TE SHOH PRMESDITS. MUND T SE SHIKO DISA PRMESDITS. MUND T SE SHIKO DISA GUSHT PRMESDITS. MUND T SE SHIHNI DISA Gusta PRMESDITS. MUND T SE SHIHNI DISA GURS MBI 40 PRMESDITS. MUND T SE SHIKO DISA GUSHT MBI 40 N ON MUND T SE SHIKO DISA GUSHT MBI 40 N ON MUND T SE SHIHNI DISA GUSHTA MBI 40 N ON MUND T SE SHIHNI DISA GUSHTA MBI 40 N ON VERI MUND T SE SHIKO DISA GUSHTA MBI 40 N THE BREGIN VERI, MUND T SE SHIHNI DISA GUSHTA MBI 40 N THE Bregun Verior, Ndoshta MUND T SE SHIHNI DISA GUSHTA MBI 40 N THE BREGIN VERI, MUND T JET MBI MUND T SE SHIHNI DISA GUSHTA MBI 40 N THE BREGIN VERI, MUND T MBI 50 BREGI VERI, MUND T MBI 50 Bregu i veriut, mund të jetë mbi 50 deri BREGI VERI, MUND T MBI 50 DREJT 60 BREGU VERI, MUND T MBI 50 DREJT 60 SHKRUAN BREGU VERI, MUND T MBI 50 DREJT 60 SI TY BREGU VERI, MUND T MBI 50 DREJT 60 SI T G SHKUAR Bregu i veriut, mund të jetë mbi 50 deri në 60, ndërsa ju zbritni Bregu i veriut, mund të jetë mbi 50 deri në 60, ndërsa ju zbresë drejt DERI 60 SI T G SHKENI DREJT DERI 60 SI T G SHKATHENI KUND THER DERI 60 SI T G B DN DREJT Gojës DERI 60 SI T G SHKATHENI KUND THER GJITHAVE DERI 60 SI T G SHKATHENI KUND THER GJITHAVE DERI 60 SI T G SHKENI DREJT Gojës së Lumit DERI 60 SI T G SHKENI DREJT GJITHA E LUMIT DHE DERI N 60 60 SI T G SHKENI DREJT Gojës së Lumit dhe Atëherë Gojën e lumit dhe më pas Gojën e lumit dhe pastaj më të lartë GJITHA E LUMIT DHE ATENHERE Erërat më të larta GJITHA E LUMIT DHE ATENHERE Erërat më të larta AS GJITHA E LUMIT DHE ATENHERE Erërat më të Larta SI JU GJITHA E LUMIT DHE ATENHERE Erërat më të larta SI JU JENI GJITHA E LUMIT DHE ATENHERE Erërat më të larta, SI JU JU N S JUG Erëra të larta si ju në jug Erëra të larta si ju në MISSISSIPPI JUG Erëra të larta si ju në MISSISSIPPI JUG DHE Erëra të larta si ju jeni në MISSISSIPPI Jugore dhe duke shkuar Erëra më të larta SI JU JU N M MISSISSIPPI JUG DHE SHKUAR N MISSISSIPPI DHE HYRJA N MISSISSIPPI DHE SHKUAR N INT ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. KËSHTU QË ALABAMA. Pra, kjo është ALABAMA. Pra, kjo është ku ALABAMA. Pra, kjo është ku është e juaja ALABAMA. Pra, kjo është ajo ku është më e larta Pra, kjo është ajo ku është më e larta Pra, kjo është ajo ku erërat tuaja më të larta PRA KSTU JAN W Erërat e tua më të larta Pra, këtu po shkojnë erërat tuaja më të larta Pra, këtu po shkojnë erërat e tua më të larta Kështu që aty do të jenë erërat e tua më të larta. Erërat do të jenë. Erërat do të jenë. KJO Erërat do të jenë. KJO ËSHTË Erërat do të jenë. KJO ESHTE 3 Erërat do të jenë. KJO ESHTE 3 PER Erërat do të jenë. KJO ISSHT 3 3 ME 5 Erërat do të jenë. KJO ESHTE 3 DERI 5 PM Erërat do të jenë. KJO ISSHT 3 3 deri 5 PM OSE Erërat do të jenë. KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose pak Erërat do të jenë. KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose aq akoma KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose aq akoma KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu varet akoma KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu varet akoma KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu varet akoma KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu që ende varet nga këtu KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu që ende varet vetëm këtu KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu që ende varet nga këtu vetëm lloji VARUR NGA KETU SI LLOJ VARUR NGA KETU SI LLOJ VARUR NGA KETU LLOJ LLOJ WOBLLING VARUR NGA KETU LLOJ LLOJ WOBLLIMI RRETH. E WOBLLING RRETH. E WOBLLING RRETH. DO T JET E WOBLLING RRETH. DO T HA KEMI E WOBLLING RRETH. Ne do të duhet të E WOBLLING RRETH. Do të duhet të shikojmë E WOBLLING RRETH. Do të duhet t'i shohim këto E WOBLLING RRETH. Do të duhet të shikojmë këto lloje Do të duhet të shikojmë këto lloje Do të duhet të shikojmë këto lloje Do të duhet të shohim këto lloje të perëndimit Ne do të duhet të shohim këto lloje të anëve perëndimore, Ne do të duhet të shohim këto lloje të anëve perëndimore, këto Ne do të duhet të shohim këto lloje të anëve perëndimore, këto shi E ANEVE PER WESTNDIMORE, KETA SHI T S AN WESTVE PER WESTNDIMORE, KETO LIDHJE T RA SHIJIT, T S AN WESTVE PER WESTNDIMORE, K THTO LIDHJE T RA SHIJIT, DISA T S AN SVE PER WESTNDIMORE, KETO GENA SHI, DISA DUSHA E AN SVE PERERNNDIMORE, KETO T B SHTYPVE TIN SHIJIT, DISA DUSHA Q LVIN TID AN SVE PER WESTNDIMORE, KETO TAND SHTYPA T RA SHIJIT, DISA DUSHA AKTUALE BANDA, DISA DUSHE LVIZUR BANDA, DISA DUSHE Q M LVIZEN N THPRMJET. PRORMES PRORMES POR PRORMES POR PERGJITHSHME PRORMES POR PERGJITHSHME JO PRORMES POR PERGJITHSHME JO TE GJITHA PRORMES POR PERGJITHSHME JO TE GJITHA DITEN PRORMES POR PERGJITHSHME JO T ALL GJITHA DITA SHI POR PERGJITHSHME JO T ALL GJITHA DITA SHI POR P ORGJITHSHME JO T ALL GJITHA NGJARJEN E SHIUT DITS POR P ORGJITHSHME JO T ALL GJITHA DITA NGJARJA E SHIUT POR P ORGJITHSHME JO T ALL GJITHA DITA NGJARJA E SHIJIT P SR JUGIN POR PERGJITHSHME JO T ALL GJITHA DITA NGJARJA E SHIJIT P SR JUGLINDEN POR P ORGJITHSHME JO T ALL GJITHA NGJARJEN E SHIUT TAY DIT FORS P LR LUISIANIANN JUGLINDORE NGJARJE PER LOUISIANA JUGLINDORE NGJARJE PER LOUISIANA JUGLINDORE PER NGJARJE P LR LOUISIANA JUGLINDORE P FORR SIGURT. PER TE SIGURT. PER TE SIGURT. GJASHT PER TE SIGURT. GJASHT PR PER TE SIGURT. GJASHT TO N N NINENT PER TE SIGURT. GJASHT TO NINE NINENT F KMBT PER TE SIGURT. GJASHT TO N N NINENT F KMBT E PER TE SIGURT. GJASHT TO NINE NINENT F këmbë të kirurgjisë PER TE SIGURT. GJASHT TO NINE nëntë këmbë të kirurgjisë në GJASHT TO NINE nëntë këmbë të kirurgjisë në GJASHT TO NINE NINENT F këmbë të kirurgjisë në këtë GJASHT TO NINE NINENT F këmbë të kirurgjisë në këtë zonë. KJO ZONE. KJO ZONE. >> KJO ZONE. >> KJO KJO ZONE. >> KJO ESHTE KJO ZONE. >> KJO SHT AKTUAL KJO ZONE. >> Kjo është në KJO ZONE. >> KJO ESHTE NE LARTE KJO ZONE. >> Kjo është në fund të lartë. >> Kjo është në fund të lartë. >> Kjo është në fund të lartë. OF >> Kjo është në fund të lartë. SIGURISHT >> Kjo është në fund të lartë. KURSI I >> Kjo është në fund të lartë. Sigurisht kirurgji >> Kjo është në fund të lartë. KURSI T TOT GJITHA >> Kjo është në fund të lartë. Sigurisht që TOTALI I HALLIMIT KAN Sigurisht që TOTALI I HALLIMIT KAN Sigurisht që TOTALI I HYRJES KAN G SHUMONE Sigurisht që TOTALI I HYRJES SHT ZBATUAR Sigurisht që TOTALI I HYRJES SHT ZBATUAR Sigurisht që TOTALI I HYRJES SHT ZBATUAR ME Sigurisht që TOTALI I HYRJES SHT ZBATUAR ME SHTATIN Sigurisht që TOTALI I HYRJES SHT ZBATUAR ME QENcën ZGJEDHUR ME QENN E GJYKATS ZGJEDHUR ME TRACK QENIA A ZGJEDHUR ME PASURIN BE Q BE SHUM ZGJEDHUR ME TRACIONIN Q BE SHT NJ PIK E VOGL ZGJEDHUR ME GJYKAT BEN Q BE JAN A SHUM SHUM TJETR ZGJEDHUR ME TRACK Q BE T A JET SHUMT SHUM F LINDJE TJETR. NJE SHUME PJESE LINDJE. NJE SHUME PJESE LINDJE. DO T JET NJE SHUME PJESE LINDJE. Do të vazhdojmë akoma NJE SHUME PJESE LINDJE. Ne do të shohim akoma NJE SHUME PJESE LINDJE. Ne do të shohim akoma NJE SHUME PJESE LINDJE. Ne do të shohim akoma ujin NJE SHUME PJESE LINDJE. Ne do të shohim akoma ngritjen e ujit Ne do të shohim akoma ngritjen e ujit Ne do të shohim akoma ngritjen e ujit. . . JEMI . JEMI SHQIPTARISHT . Ne po shohim vërtet . SI SHIKOJMER SIGURISHT NUK . Ne po shohim jo vetëm Ne po shohim jo vetëm Ne jemi duke parë vërtet jo vetëm të gjithë Ne vërtet po shohim jo vetëm të gjithë Ne jemi duke parë vërtet jo vetëm të gjithë imazhin Ne jemi duke parë vërtet jo vetëm të gjithë imazhin e Ne jemi duke parë vërtet jo vetëm të gjithë imazhin e VEPRIMTARI JEMI SE SHIKOJM NOT VETM T ALL GJITHA IMAZHIN E RRUGS Ne jemi duke parë vërtet jo vetëm të gjithë imazhin e rrugës nën E GJITHA IMAZHI I RRUGS NN E GJITHA IMAZHI I RRUGS N UN UJ GJITHA IMAZHI I RRUGS N UN UJ W AT TH. UJI KA UJI KA KËSHTU QË UJI KA PRAN ON UJI KA Pra, në UJI KA Pra në Lindje UJI KA Pra në bankën lindore UJI KA Pra në bankën lindore të UJI KA Kështu që në bankën lindore të vazhdojnë Kështu që në bankën lindore të vazhdojnë Pra, në bankën lindore të vazhdojë me Kështu që në bankën lindore të vazhdojnë të shohin PRAN N ON BANK EN LINDORE VAZHDONI T TO SHIKONI AT PRAN NAN BANK EN LINDORE T VAZHDONI T TO SHIKONI AT NORTH VERIlindje PRAN ON N ON BANK EN LINDORE T VAZHDONI T TO SHIKOJNAT ATAT Erë VERIlindore T TO SHIKOJAT AT W Erë VERIlindore T TO SHIKOJNAT ATAT SHTYPJE TIN EREVE T NORTH VERIUT Lindjes T TO SHIKOJNAT ATAT Erë VERIlindore që shtyn në T TO SHIKOJNAT AT W Erë VERIlindore që shtyn në disa T TO SHIKOJNAT AT W SHTYPJE EREVE VERIlindore N S DISA UJ. SHTYPJE N IN DISA UJ. SHTYPJE N IN DISA UJ. NJEJT SHTYPJE N IN DISA UJ. E NJEJTA GJE SHTYPJE N IN DISA UJ. T S NJ SJTN GJE PER SHTYPJE N IN DISA UJ. E njëjta gjë për liqenin SHTYPJE N IN DISA UJ. E njëjta gjë për liqenin Bourne. E njëjta gjë për liqenin Bourne. E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI N E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI SHI E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI TOTALIN E SHIUT E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI GJITHSEJ T RA SHIUT POR SHIKONI GJITHSEJ T RA SHIUT POR SHIKONI GJITHSEJ T SHIUT DREJT POR SHIKONI GJITHSEJ T RA SHIUT NJE DY POR SHIKONI GJITHSEJ T SHIUT NJE DY INCHES POR SHIKONI TOTALI I SHIUT NJE DY INCHES KCHTU POR SHIKONI TOTALI I SHIUT NJE DY INCHES K HTU P FORR T POR SHIKONI TOTALI I SHIUT NJE DY INCHES KETU P .R T NEW RI N TO DY INCHES K FORTU P .R T NEW RI N TO DY INCHES KERETU P ORR ORLEANET E RE, N TO DY INCHES KERETU P ORR ORLEANET E RE, MUND N TO DY INCHES KERETU P ORR ORLEANET E RE, MUND T JEN DY P TOR DY INCHES K FORTU P ORR ORLEANET E RE, MUND T JENI DY TE N TO DY INCHES KERETU P ORR ORLEANET E RE, MUND T JEN TW DY TE KATURRT N TO DY INCHES KERETU P ORR ORLEANET E RE, MUND T TW JEN TW DY DY KATURR ORLEANST, MUND T JEN TW DY TE KATURRT ORLEANST, MUND TE JEN TW DY TE KATURRT SI TY ORLEANST, MUND T JEN TW DY TE KATURRT SI T SHKENI ORLEANST, MUND T JEN TW DY T F KATURRT SI T NDALENI ORLEANST, MUND T JEN TW DY T F KATURRT SI T NDALENI ORLEANST, MUND T JEN TW DY T F KATURRT SI T G NGJITENI N PE PAR PE ORLEANST, MUND T JEN TW DY T F KATURRT SI T G NGJITENI NIV LUMIN PE PERL ORLEANST, MUND TE JEN TW DY T F KATURRT SI T G SHKOHENI NIV LUMIN PE E PERLIT N IN JU NGJITENI NIV LUMIN PE PARRMARRJES N JU NGJITENI NIV LUMIN PE E MARRGJS N IN HANCOCK JU NGJITENI NIV LUMIN PE E MARRGJS N IN QARKUN HANCOCK. QARKU HANCOCK. QARKU HANCOCK. DHE QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ QARKU HANCOCK. DHE AT ITHERE QARKU HANCOCK. DHE ATENHERE E BN QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ SHKOHET QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ NDODH QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ NDODH 15 QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ NGJITET 15 T TO QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ NGJITET 15 deri 20 DHE PASTAJ NGJITET 15 deri 20 DHE PASTAJ NGJITET 15 deri 20 inç DHE PASTAJ NGROHET 15 deri 20 inç DHE PASTAJ NGJEN 15 deri 20 inç sa ju DHE PASTAJ NGJITET 15-20 INCH SI T HE KEQ DHE ATENherë NGROHEN 15-20 INCHCHS SIQ KRYET N TYRE DHE PASTAJ NGJITET 15-20 INCH SI TAD KENI KRYE N AL ALABAMA INCHES SI KRYET N HE ALABAMA INCHES SI KRYET N HE ALABAMA. . . DO T JET . DO TE THEMI . DO T S THEMI PES . Ne do të themi pesë . DO T S THEMI PES TO SHTAT . DO T S THEMI PES TO SHTAT INCHES DO T S THEMI PES TO SHTAT INCHES Do të themi pesë herë për shtatë inç për Do të themi pesë herë për shtatë inç për Jackson Ne do të themi pesë për shtatë inç për qarkun JACKSON Ne do të themi pesë për shtatë inç për qarkun JACKSON në P FORR QARKU JACKSON N P FORR QARKU JACKSON NAR HARRISON P FORR Qarkun e Jackson në qarkun HARRISON P FORR Qarkun e Jackson në qarkun Harrison DHE P FORR QARKU JACKSON NO Qarkun HARRISON DHE ATENHERE P FORR Qarkun e Jackson në Qarkun Harrison dhe Atëherë TRE QARKU HARRISON DHE ATENTRE TRE Qarku Harrison dhe pastaj tre QARKU I HARRISONIT DHE ATYRE TRE TE GJASHT QARKU I HARRISONIT DHE PASTAJ TRE T TO GJASHT IN INCHES QARKU I HARRISONIT DHE AT THHERE TRE T TO GJASHT IN INCH A QARKU I HARRISONIT DHE AT THHERE TRE T S GJASHT IN ING A SHUMIT QARKU I HARRISONIT DHE AT THHERE TRET TO GJASHTCH INGESSH NJ BIT TLE VOGL T TO GJASHT IN INGESSH NJ. BITIT TIT VOGL T TO GJASHT IN INGJISHT NJ A BITOS TIT VOGL TE GJASHT IN INCHES NJCH BITIT T CL VOGL DERI NE GJASHT IN INCHES NJ A BIT T CL VOGL DERI NE GJASHT A INCH CL NJ B BIT T CL VOGL DERI NE GJASHTES INCH A NJ BIT T CL VOGL T CL POSHTME DREJT GREGUT. POSHTUAR PR SHTYP POSHTUAR PR SHTYP KËSHTU QË POSHTUAR PR SHTYP PRA KETO POSHTUAR PR SHTYP PRA K THTO JAN POSHTUAR PR SHTYP Pra, këta janë të menaxhueshëm POSHTUAR PR SHTYP Pra, këta janë shi i menaxhueshëm Pra, këta janë shi i menaxhueshëm PRA KETO JAN. TOTALI I SHINVE TAGE MENAXHUESHM. TOTALI. TOTALI. SHIKONI TOTALI. SHIKO KETE TOTALI. SHIKONI KJO JU TOTALI. SHIKONI KIST MUND T TOTALI. SHIKONI KIST M NUK MUND T TOTALI. SHIKONI KIST NUK MUND T SE SHIKONI TOTALI. SHIKONI KIST NUK MUND T SE SHIKONI A SHIKONI KIST NUK MUND T SE SHIKONI A SHIKONI KJO NUK MUND T SE SHIKONI NJ A PIK SHIKONI KISTOU NUK MUND T SE SHIKONI NJ D PIK SHIKONI KJO NUK MUND T SE SHIKONI NJ A PIK D SHI SHIKONI KISTOU NUK MUND T SE SHIKONI NJ D PIK SHI SHIKONI KJO NUK MUND T SHIKONI NJ A PIKRO SHI SI TI SHIKONI KIST NUK MUND T SE SHIKONI NJ D PIK SHI SI TET MERRNI SHIKONI KIST NUK MUND T SE SHIKONI NJRO PIK SHI SI T MERRNI A PIKA E SHIUT SI MERRNI A PIK SHI SHUM PIK SHI SHUM SHUM PIK SHI N AS SHUM SHUM TJETR PIK SHI SHUM SHUM PR T TJER PIK SHI SHUM SHUM DREJT DREJT PAK VEPRIM TJETR DREJT PAK VEPRIM T F MURTEJSHME DREJT HAMMOND PAK VEPRIM TJETURR DREJT HAMMONDIT DHE PAK VEPRIM TJETR P TRPJES SHAMONDIT DHE SHKURTIMIT VITI I VOGL P FR SHTYP DHE SHKURTIMI VAJZA E VOGL TJETR DREJT Hammonit dhe kalimi në të Hammon dhe duke shkuar në të Hammonti dhe hyrja në BATON HAMMOND DHE HYRJA NOU BATON ROUGE Hammonti dhe hyrja në zonën e butë të batonit Hammon dhe hyrja në zonën e butë BATON vështirë HAMMOND DHE HYRJA N THE ZONOUN E BATONIT TOU VOURTET H T H VRTET ÇDO ZONA E BATONIT ME RROG H T H VARDRTET ÇDO ZONA E BATONIT ME RROG H NDIKIMISHT NDIKIMI ZONA E BATONIT ROUGE VARDSHTIRA NDIKIMET N AT ZONA E BATONIT ROUGE VARDSHTIR AN NDIKIMI NDIKUAR ZONA E BATONIT ROUGE VARDSHTIR AN NDIKIMI N ALL T ALL TJERT ZONA E BATONIT ROUGE VARDSHTIR AN NDIKIMI NDONJ NDIKIMI SI TJET OTHERR ZONA E BATONIT ROUGE VARDSHTIR AN NDIKIMI NDONJ NDIKIMI N ALL T ALL TJERT SE SA NDIKIMET N ALL T ALL TJERA TJETR SE A NDIKIMET N ALL T ALL TJER TJET THR SE NJ B PREZZ. BREZE. BREZE. KURD BREZE. Erërat KURDE BREZE. Erërat KURD GURTIM BREZE. Erërat KURDE duke u dashur BREZE. BURIMET KURDE PUSTRSHKRITEN N 53 53 BREZE. BURIMET KURD P GRSHKRITEN N 53 53 PASQYRA BURIMET KURD P GRSHKRITEN N 53 53 PASQYRA BURIMET KURD P GRSHKRITEN N TO 53 Pranë BURIMET KURD P GRSHKRITEN N TO 53 PARRPARA Gojës. GOJA. GOJA. Tridhjetë GOJA. TRIDHJETË E GJASHTË GOJA. Tridhjetë e gjashtë AT GOJA. Tridhjetë e gjashtë në SHELL GOJA. Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL GOJA. Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL ISHIN Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL ISHIN Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL ishin duke ikur Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL po kërkonin Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL po guxonin të pesëdhjetë Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL po kërkonin pesëdhjetë e pesë Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL po kërkonin të pesëdhjetë pesë atje. UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH KTU. UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH KTU. PETTY UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH KTU. DJAL PETTY UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH ATJ. Ishulli PETTY BOY UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH KTU. ISHTE PETTY BOY ISLAND UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH KTU. PETTY BOY ISLAND QS SSHT QENDRUAR PETTY BOY ISLAND QS SSHT QENDRUAR PETTY BOY ISLAND Q'SSHT QENDRUAR VETUSTM PETTY BOY ISLAND QAT SSHT QITNDRUAR VET JUG PETTY BOY ISLAND QAT SSHT QITNDRUAR VET SM N S JUG PETTY BOY ISLAND Q'SSHT QENDRUAR VET JUG N JACKSON PETTY BOY ISLAND QAT SSHT QITNDRUAR VET SM JUGUT T J QARKUT JACKSON. VETEM JUG I QARKUT JACKSON. VETEM JUG I QARKUT JACKSON. KATRINA VETEM JUG I QARKUT JACKSON. PREJ KATRINA VETEM JUG I QARKUT JACKSON. KATRINA PRET ATY. KATRINA PRET ATY. KATRINA PRET ATY. KJO SHT KATRINA PRET ATY. ATSHT AN NJ AN KATRINA PRET ATY. AJO ANSHT AN NJ IS ISHULL KATRINA PRET ATY. KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. I QUSTNDRUAR KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. Erërat e Qëndrueshme KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. Erërat e Qëndrueshme të KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. Erërat e qëndrueshme të dyzetave KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. Erërat e qëndrueshme të TREDY TRET Erërat e qëndrueshme të TREDY TRET Erërat e Qëndrueshme të TREDY TREDYTETAVE Erërat e Qëndrueshme të TREDY TREDYTY GJASHT Erërat e Qëndrueshme të TREDY TREDYTY GJASHT MI MILE Erërat e Qëndrueshme të TREDY TREDYTY GJASHT MI MILE PER Erërat e Qëndrueshme të TREDY TREDYTY GJASHT MI MILE PERR OR Erërat e Qëndrueshme të TRETY TREDYTY GJASHT MI MILE P HR Orë DY GJASHT MILE P PR Orë DYSHTIX GJASHT MI MILE PERR ORS GUSHTET ERE PTRDYSHT S GJASHT MI MILE P HR ORUST GURS ENDS N PTRDYT GJASHT MI MILE PERR OR G GURAT E ERA N DA DAUPHIN PTRDYT GJASHT MI MILE PERR OR G GURAT ERE N AT Ishullin DAUPHIN. Gusts në ishullin DAUPHIN. Gusts në ishullin DAUPHIN. KËSHTU QË Gusts në ishullin DAUPHIN. Pra ju jeni Gusts në ishullin DAUPHIN. Pra, ju jeni të qëndrueshëm Gusts në ishullin DAUPHIN. Pra, ju jeni erëra të qëndrueshme Gusts në ishullin DAUPHIN. PRA JENI Erëra të Qëndrueshme PRA JENI Erëra të Qëndrueshme SO JENI Erërat e Qëndrueshme janë vërtet SO JENI Erërat e Qëndrueshme Janë Pikërisht Tropikale SO JENI Erërat e Qëndrueshme Jeni VETORR FUNDI TROPIK SO JU JENI Erërat e Qëndrueshme Jeni Fuqia e Stuhisë Tropikale FORC PERDORISHT TROPIKE STORM FUQIA PREJTRISHT TROPIKE STORM AS FUQI PREJT VETM TURPIKE STORM SI JU PERDORIMI I FUQIS SER VETORM TROPIKE SI SHKONI FUQIA PREJTMBAJTJE STORMIKE TROPIKE SI SHKENI DREJT PERDORIMI I FUQIS S ST VITIT TROPIKE SI SHKENCS SI SHKONI DREJT FUQI PREJTRISHT TROPIKE TOR STORMIT SI SHKONI KUND THER KASTALIT SI SHKONI DREJT KASTALIT SI SHKONI DREJT MISSISSIPPI BREGTETAR SI SHKONI DREJT MISSISSIPPI BREGTETAR DHE SI SHKONI DREJT MISSISSIPPI-T DHE KRYETARIS CO Bregdetare SI SHKONI DREJT MISSISSIPPI KRYESORE DHE KRYETARIT SI SHKONI DREJT MISSISSIPPI BREGTETAR DHE KRYETARI NO MISSISSIPPI DHE KRYETARI N MISSISSIPPI DHE KRYETARI N AL ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. OF ALABAMA. SIGURISHT ALABAMA. Sigurisht ATA ALABAMA. Sigurisht ata që janë ALABAMA. Sigurisht që ata janë vetëm ALABAMA. Sigurisht që ata vetëm po shkojnë Sigurisht që ata vetëm po shkojnë Sigurisht që ata po shkojnë vetëm Sigurisht që ata vetëm po shkojnë të rriten Sigurisht që ata vetëm do të rriten AS Sigurisht që ata vetëm do të rriten si ne Sigurisht që ata vetëm po shkojnë të rriten sa shkojmë Sigurisht që ata vetëm do të rriten, ndërsa ne shkojmë nëpër TA RRITENI SI SHKATRME PRORPARA TA RRITENI SI SHKOJM NRO TRN SOT. SOT SOT KËSHTU QË SOT SO ERE SOT NDIKIMET SO ERE SOT NDIKIMET E ER WS KINTU SOT NDIKIMET E ER WS KINTU JAN SOT NDIKIMET E KINTU ERE NDODHNI NDIKIMET E KINTU ERE NDODHNI NDIKIMET E EDHE ERA KDTU SHQIP NDIKIMET E ARDHMINRIS SO K ATU SHQIPTAR NDIKIMET E ARDHMRIS SO KINTU Q ANDRUAR T TO JEN MINIMALE NDIKIMET E ARDHMRIS SO KINTU Q ANDRUAR T TO JEN MIN MINIMALE DHE NDIKIMET E ARDHMRIS SO KINTU Q ANDRUAR T TO JEN MIN MINIMALE DHE JEMI TE JEMI MINIMALE DHE JEMI TE JEMI MINIMALE DHE JEMI AKTUALISHT TE JEMI MINIMALE DHE JEMI VETEM VETEM TE JEMI MINIMALE DHE NE VETEM VETEM SHKOJME TE JEMI MINIMALE DHE NE VEPRIMTARI VETEM SHKOJME T BE JEMI MINIMALE DHE JET VETM VETEM SHKOJM G T TO SHIKOJM TE JEMI MINIMALE DHE JEMI VETEM VETEM SHKOJME TE SHIKONI HITIN VETEM VETEM SHKONI TE SHIKONI HIT VETEM VETEM SHKONI TE SHIKONI HIT OSE AKTUALISHT VETEM SHKONI T H SHIKONI HIT OSE PISRSHTAT AKTUALISHT VETEM SHKONI T H SHIKONI DUSHAT E HITUARA APO TIS HUMBURAVE AKTUALISHT VETEM SHKONI TA SHIKONI DUSHAT E SHTYPIT APO MISS SOT AKTUALISHT VETEM SHKONI T TO SHIKONI DUSHET E SHTYPIT APO MISS SOT OSE HUMB DUSHAT SOT N IN OSE HUMB DUSH TON SOT N S JUGLINDJE OSE HUMB DUSHN SOT NOU LUISIANAN JUGLINDORE OSE MISS DUSHAT SOT N LUISIANA JUGLINDORE A OSE HUMB DUSH TON SOT N L LOUISIANA JUGLINDORE NJ A PAK JUGLINDORE LOUISIANA SHUMIT JUGLINDORE LOUISIANA NJIT PAK E VOGL JUGLINDORE LOUISIANA pak më shumë JUGLINDORE LOUISIANA NJIT SHUMRE SHUMRE TRE SHPRERNDARJE JUGLINDORE LOUISIANA NJ L VET MIT SHUMRE M W GJERID SHPRERNDARJE MISSISSIPPI MISSISPIPI BIT MIS SHUMID BIT MORE SHUM W WIDESPREAD MISSISSIPPI Përmbytje BRE MORE SHUMID WIDESPREAD MISSISSIPPI Kërcënimi i përmbytjes BIT MORE SHUMID WIDESPREAD MISSISSIPPI Kërcënimi i përmbytjes kryesisht MIT SHUMORE MID SHUMIDGJIDHJE MISSISSIPPI Kërcënimi i përmbytjes kryesisht në Kërcënimi i përmbytjes kryesisht në Kërcënimi i përmbytjes kryesisht në MISSISSIPPI, Kërcënimi i përmbytjes kryesisht në MISSISSIPPI, ALABAMA Kërcënimi i përmbytjes kryesisht në MISSISSIPPI, ALABAMA DHE MISSISSIPPI, ALABAMA DHE MISSISSIPPI, ALABAMA DHE FLORIDA MISSISSIPPI, ALABAMA DHE FLORIDA 30 MISSISSIPPI, ALABAMA DHE FLORIDA 30 Shansi MISSISSIPPI, ALABAMA DHE FLORIDA 30 Shansi i MISSISSIPPI, ALABAMA DHE FLORIDA 30 Shansi i shiut FLORIDA 30 Shansi i shiut FLORIDA 30 Shansi i shiut nesër FLORIDA 30 Shansi i shiut nesër NE FLORIDA 30 Shansi i shiut nesër fillojmë FLORIDA 30 Shansi i shiut nesër e fillojmë atë FLORIDA 30 Shansi i shiut nesër e fillojmë atë gradë NESR E FILLOJM TH KATT GR GRADUAL NESR FILLOJM TH ATAT Tharje graduale NESORR Ne fillojmë atë prirje tharje gradual NESR Ne fillojmë atë prirje gradual të tharjes dhe NESR Ne fillojmë atë tendencë të tharjes graduale dhe më pas NESR Ne fillojmë atë prirje të tharjes graduale dhe më pas shikoni NESR Ne fillojmë atë prirje të tharjes graduale dhe më pas shikoni Trendi i tharjes dhe më pas shikoni Trendi i tharjes dhe më pas SHIKONI

Të martën në mëngjes azhurnimi i Tropikave: Uragani Sally duke mbajtur forcën në Gjirin e Meksikës

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.4" dur="0.1"> IT </text>
<text sub="clublinks" start="0.5" dur="0.033"> Kthehu </text>
<text sub="clublinks" start="0.533" dur="0.1"> Kthehu te </text>
<text sub="clublinks" start="0.633" dur="0.067"> Kthehu tek ju </text>
<text sub="clublinks" start="0.7" dur="0.067"> KTHEHET TE GJITHA JU </text>
<text sub="clublinks" start="0.767" dur="0.133"> KTHEHET TE JU GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="0.9" dur="1.235"> KTHEHET JU GJITHA STUDIO. </text>
<text sub="clublinks" start="2.135" dur="0.1"> KTHEHET JU GJITHA STUDIO. TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2.235" dur="0.2"> KTHEHET JU GJITHA STUDIO. NË RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="2.435" dur="0.234"> NË RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="2.669" dur="0.067"> NË RREGULL. FALENDERIM </text>
<text sub="clublinks" start="2.736" dur="0.1"> NË RREGULL. FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="2.836" dur="0.1"> NË RREGULL. FALEMINDERIT SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="2.936" dur="0.133"> NË RREGULL. FALEMINDERIT SHUMË, </text>
<text sub="clublinks" start="3.069" dur="0.2"> NË RREGULL. FALEMINDERIT SHUM, DUKE. </text>
<text sub="clublinks" start="3.269" dur="0.201"> FALEMINDERIT SHUM, DUKE. </text>
<text sub="clublinks" start="3.47" dur="0.166"> FALEMINDERIT SHUM, DUKE. PO, </text>
<text sub="clublinks" start="3.636" dur="0.134"> FALEMINDERIT SHUM, DUKE. PO, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.1"> FALEMINDERIT SHUM, DUKE. PO, ATA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="3.87" dur="0.167"> FALEMINDERIT SHUM, DUKE. PO, ATA JAN G GJIGANT </text>
<text sub="clublinks" start="4.037" dur="0.133"> FALEMINDERIT SHUM, DUKE. PO, ATA JANB çanta gjigande. </text>
<text sub="clublinks" start="4.17" dur="0.234"> PO, ATA JANB çanta gjigande. </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.067"> PO, ATA JANB çanta gjigande. FALENDERIM </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.066"> PO, ATA JANB çanta gjigande. FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="4.537" dur="0.1"> PO, ATA JANB çanta gjigande. FALEMINDERIT SO </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.067"> PO, ATA JANB çanta gjigande. SHUME FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.067"> PO, ATA JANB çanta gjigande. Faleminderit shumë </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="1.401"> Faleminderit shumë </text>
<text sub="clublinks" start="6.172" dur="0.167"> FALEMINDERIT SHUM P FORR SQARIM. </text>
<text sub="clublinks" start="6.339" dur="0.2"> SQARIMI </text>
<text sub="clublinks" start="6.539" dur="0.1"> SQARIMI TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="6.639" dur="0.167"> SQARIMI NË RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="6.806" dur="0.234"> NË RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="7.04" dur="0.067"> NË RREGULL. LE TË </text>
<text sub="clublinks" start="7.107" dur="0.166"> NË RREGULL. LE TË MARRË </text>
<text sub="clublinks" start="7.273" dur="0.034"> NË RREGULL. LE TA MBAREM </text>
<text sub="clublinks" start="7.307" dur="0.1"> NË RREGULL. LE T G SHKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="7.407" dur="0.067"> NË RREGULL. LE T MERRM O PR TAY PAGUAR </text>
<text sub="clublinks" start="7.474" dur="0.1"> NË RREGULL. LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.066"> NË RREGULL. LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.267"> LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.067"> LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI BESOJ </text>
<text sub="clublinks" start="7.974" dur="0.1"> LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI BESOJ DHE </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.067"> LE T G MERRIM MBI T P PAGUANI TANI BESOJ DHE KONTROLLO </text>
<text sub="clublinks" start="8.141" dur="0.067"> LE T G SHKOJM P TOR T P PAGUAR TANI BESOJ DHE KONTROLLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.066"> LE T G SHKOJM P TOR T P PAGUAR TANI Unë BESOJ DHE KONTROLLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.234"> BESOJE DHE KONTROLLONI </text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.1"> BESONI DHE KONTROLLONI M THE FUNDIN </text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="1.702"> BESIMI DHE KONTROLLONI M THE T FUNDIN ME </text>
<text sub="clublinks" start="10.31" dur="0.1"> BESIMI DHE KONTROLLONI M THE T FUNDIN ME URIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="10.41" dur="0.233"> BESONI DHE KONTROLLONI M L FUNDIN ME URIKANR SOLID. </text>
<text sub="clublinks" start="10.643" dur="0.167"> E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="10.81" dur="0.1"> E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> </text>
<text sub="clublinks" start="10.91" dur="0.201"> E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> PO, </text>
<text sub="clublinks" start="11.111" dur="0.1"> E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> PO, NE </text>
<text sub="clublinks" start="11.211" dur="0.066"> E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> YEAH, NE VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="11.277" dur="0.134"> E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> PO, JAM POR </text>
<text sub="clublinks" start="11.411" dur="0.133"> E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> Po, ne vetëm e morëm </text>
<text sub="clublinks" start="11.544" dur="0.067"> E FUNDIT ME URRIKANE SALLY. >> Yeah, ne vetëm mori 7:00 </text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.2"> >> Yeah, ne vetëm mori 7:00 </text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.134"> >> Yeah, ne vetëm e morëm 7:00 </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.067"> >> Yeah, Ne vetëm morëm 7:00 AM azhurnuar </text>
<text sub="clublinks" start="12.012" dur="0.066"> >> Yeah, Ne vetëm mori 7:00 AM azhurnuar në </text>
<text sub="clublinks" start="12.078" dur="0.067"> >> Yeah, Ne vetëm morëm 7:00 AM azhurnuar në dhe </text>
<text sub="clublinks" start="12.145" dur="0.067"> >> Yeah, Ne vetëm mori 7:00 AM azhurnuar në dhe JO </text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.066"> >> Yeah, Ne vetëm mori 7:00 AM azhurnuar në dhe asnjë i madh </text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.267"> Jam azhurnuar dhe ASNJ I MADH </text>
<text sub="clublinks" start="12.545" dur="0.1"> AM PDRDITSUAR DHE NUK KA NDRYSHIME T B M BDHA </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.101"> AM PDRDITSUAR DHE ASNJ CH NDRYSHIM T B MADH KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="12.746" dur="0.233"> NDRYSHON K HTU. </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="1.235"> NDRYSHON K HTU. KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="14.214" dur="0.167"> NDRYSHON K HTU. KEMI FUND </text>
<text sub="clublinks" start="14.381" dur="0.166"> NDRYSHON K HTU. KEMI FUND </text>
<text sub="clublinks" start="14.547" dur="0.067"> NDRYSHON K HTU. KEMI FITUAR WINDS </text>
<text sub="clublinks" start="14.614" dur="0.067"> NDRYSHON K HTU. KEMI FITUAR WINDS AT </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.067"> NDRYSHON K HTU. KEMI FITUAR WINDS ME 85 </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.166"> KEMI FITUAR WINDS ME 85 </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="0.067"> KEMI FITUAR WINDS ME 85. </text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.167"> . </text>
<text sub="clublinks" start="15.148" dur="0.133"> . KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="15.281" dur="0.134"> . Pra, kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.133"> . Pra, kjo është mbajtja </text>
<text sub="clublinks" start="15.548" dur="0.1"> . Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.201"> Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. </text>
<text sub="clublinks" start="15.849" dur="0.1"> Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. PUSHIM </text>
<text sub="clublinks" start="15.949" dur="0.067"> Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. GUST STILL </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.033"> Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. Gust ende akoma </text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.067"> Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. Gust akoma në 1 </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="2.168"> Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. GUST STILL AT 1 0 </text>
<text sub="clublinks" start="18.284" dur="0.167"> Pra, kjo është mbajtja e qëndrueshme. GUST STILL AT 1 0 5. </text>
<text sub="clublinks" start="18.451" dur="0.2"> GUST STILL AT 1 0 5. </text>
<text sub="clublinks" start="18.651" dur="0.167"> GUST STILL AT 1 0 5. THE </text>
<text sub="clublinks" start="18.818" dur="0.134"> GUST STILL AT 1 0 5. L MVIZJA </text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.133"> GUST STILL AT 1 0 5. L MVIZJA NUK TSHT </text>
<text sub="clublinks" start="19.085" dur="0.067"> GUST STILL AT 1 0 5. L MVIZJA NUK NDRYSHOHET </text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.234"> L THEVIZJA NUK KA NDRYSHUAR </text>
<text sub="clublinks" start="19.386" dur="0.066"> L MVIZJA NUK KA NDRYSHUAR P EXRVEÇ </text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.1"> L THEVIZJA NUK KA NDRYSHUAR PCERPARA </text>
<text sub="clublinks" start="19.552" dur="0.1"> L MVIZJA NUK KA NDRYSHUAR P EXRPARA TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="19.652" dur="0.101"> L THEVIZJA NUK KA NDRYSHUAR PCERPARA AJO KAN </text>
<text sub="clublinks" start="19.753" dur="0.066"> L MVIZJA NUK KA NDRYSHUAR P EXRSE KAN M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="19.819" dur="0.034"> L MVIZJA NUK KA NDRYSHUAR P EXRSE KAN M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.066"> L THEVIZJA NUK KA NDRYSHUAR P EXRSE KANVE M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="19.919" dur="0.301"> P EXRVEÇ PR ATA KAN M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.167"> P EXRVEÇ P FORR ATA KAN M MORE SHUM NJ A VERI-PERESTNDIM </text>
<text sub="clublinks" start="20.387" dur="0.133"> P EXRVEÇ PR ATA KAN M M M SHUM L AVIZJE VERI-PERESTNDIMORE </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.067"> P EXRVEÇ PR ATA KAN M MORE SHUM L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.066"> P EXRVEÇ PR ATA KAN M M M SHUM L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE Ndërsa është </text>
<text sub="clublinks" start="20.653" dur="0.201"> L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE Ndërsa është </text>
<text sub="clublinks" start="20.854" dur="1.568"> L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE Ndërsa ishte </text>
<text sub="clublinks" start="22.422" dur="0.167"> L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE Ndërsa ishte Perëndim </text>
<text sub="clublinks" start="22.589" dur="0.066"> L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE SE ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM </text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.101"> L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE SE ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM POR </text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.066"> L MVIZJE VERI-PERESTNDIMORE Ndërsa ishte ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM POR ITSHT </text>
<text sub="clublinks" start="22.822" dur="0.234"> ISHTE PER WESTNDIMI Veri-perëndim POR SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="23.056" dur="0.133"> ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM POR SSHT VARDSHTIR </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.067"> ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM POR MSHT L MVIZUR VSHTIR </text>
<text sub="clublinks" start="23.256" dur="0.067"> ISHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM POR MSHT L MVIZUR VARDSHTIRSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="23.323" dur="0.1"> ISHTE VERI-PERNDIMI PER WESTNDIMOR POR MSHT M L MVIZUR VARDSHTIRSISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="0.2"> LEHTSUAR PARDR SHUM AT. </text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.167"> LEHTSUAR PARDR SHUM AT. SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="0.2"> LEHTSUAR PARDR SHUM AT. SSHT B THEMELISHT </text>
<text sub="clublinks" start="23.99" dur="0.1"> LEHTSUAR PARDR SHUM AT. 'SHT BAZIC STACIONALE. </text>
<text sub="clublinks" start="24.09" dur="0.2"> 'SHT BAZIC STACIONALE. </text>
<text sub="clublinks" start="24.29" dur="0.167"> 'SHT BAZIC STACIONALE. </text>
<text sub="clublinks" start="24.457" dur="1.969"> 'SHT BAZIC STACIONALE. PRESIONI </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.1"> 'SHT BAZIC STACIONALE. PRESIONI BNI </text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.067"> 'SHT BAZIC STACIONALE. PRESIONI R DNI </text>
<text sub="clublinks" start="26.593" dur="0.066"> 'SHT BAZIC STACIONALE. PRESIONI BIDNI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="26.659" dur="0.301"> PRESIONI BIDNI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="26.96" dur="0.067"> PRESIONI B DI 1 miliardë </text>
<text sub="clublinks" start="27.027" dur="0.066"> PRESIONI B DNI 1 miliardë kaq </text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.067"> PRESIONI E R DNI 1 MILLIBAR SO P SOR TY </text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="0.067"> PRESIONI B DI 1 miliardë aq sa është </text>
<text sub="clublinks" start="27.227" dur="0.133"> PRESIONI NUK R DNI 1 MILIBAR SO Prandaj NUK NOTSHT </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.067"> PRESIONI B DI 1 miliardë, kështu që nuk është shpejt </text>
<text sub="clublinks" start="27.427" dur="0.3"> MILIBARST Pra nuk është shpejt </text>
<text sub="clublinks" start="27.727" dur="0.1"> MILIBAR SOT Pra nuk është dobësuar shpejt. </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.201"> DOBENSIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="28.028" dur="0.066"> DOBENSIMI. SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="28.094" dur="3.237"> DOBENSIMI. NUK ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.233"> DOBENSIMI. NUK SHT SHPEJTRISHT </text>
<text sub="clublinks" start="31.564" dur="0.067"> DOBENSIMI. NUK STSHT ST FORCUAR SHPEJT </text>
<text sub="clublinks" start="31.631" dur="0.167"> NUK STSHT ST FORCUAR SHPEJT </text>
<text sub="clublinks" start="31.798" dur="0.067"> NUK STSHT ST FORCUAR SHPEJT. </text>
<text sub="clublinks" start="31.865" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="32.065" dur="0.1"> . SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="32.165" dur="0.1"> . SSHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="32.265" dur="0.067"> . SSHTUST VETUSTM LLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.133"> . JSHT J VETUSTM LLOJI I </text>
<text sub="clublinks" start="32.465" dur="0.067"> . JSHTUST VETUSTM LIDHJE E MBAJTJES </text>
<text sub="clublinks" start="32.532" dur="0.234"> JSHTUST VETUSTM LIDHJE E MBAJTJES </text>
<text sub="clublinks" start="32.766" dur="0.066"> 'SHT VETUSTM Lloji i mbajtjes në mënyrë të qëndrueshme </text>
<text sub="clublinks" start="32.832" dur="0.134"> 'SHT VETM Lloji i mbajtjes në mënyrë të qëndrueshme dhe </text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.1"> 'Shtë vetëm një lloj mbajtjeje e qëndrueshme dhe kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.067"> JSHT J VETUSTM LIDHJE E MBAJTJES SE QNDRUESHME DHE KJO SHT </text>
<text sub="clublinks" start="33.133" dur="0.066"> 'SHT J VETUSTM LIDHJE E MBAJTJES SE QNDRUESHME DHE KJO JAN </text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.234"> Q STNDRUESHME DHE KJO JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="33.433" dur="0.033"> QENDRUESHME DHE PREJ ÇFAR PRESIM </text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.1"> Q STNDRUESHME DHE KJO PATR T PRITUR </text>
<text sub="clublinks" start="33.566" dur="0.067"> QENDRUESHME DHE K WHT PRIT T SHIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="0.067"> Q STNDRUESHM AND DHE KST PRIT T SHIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="33.7" dur="0.067"> Q STNDRUESHM AND DHE KSTAT ATSHT Ajo që ne presim të shohim si ne </text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.066"> Q STNDRUESHM AND DHE K'T WH WHSHT Ajo që ne presim të shohim ndërsa shkojmë </text>
<text sub="clublinks" start="33.833" dur="1.502"> PRET T TO SHIKOJN AS SI SHKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.133"> PRET T TO SHIKOJM AS SI SHKATRME N TR </text>
<text sub="clublinks" start="35.468" dur="0.167"> PRET T TO SHIKOJM AS SI SHKATRNI N T TJERN </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.067"> PRET T TO SHIKOJM AS SI SHKATORNI P THERMBAJTJEN </text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="0.067"> PRESONI T SE SHIKOJN AS SI SHKATRNI P THERMBAJTJEN E </text>
<text sub="clublinks" start="35.769" dur="0.233"> PRMES KUJDESIT T. </text>
<text sub="clublinks" start="36.002" dur="0.1"> PRMES KUJDESIT T OF SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="36.102" dur="0.2"> SOT </text>
<text sub="clublinks" start="36.302" dur="0.067"> SOT JU </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.1"> SOT TI MUNDESH </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.1"> SOT TI MUND TE SHOHESH </text>
<text sub="clublinks" start="36.569" dur="0.067"> SOT JU MUND TA SHIKONI ATY </text>
<text sub="clublinks" start="36.636" dur="0.1"> SOT JU MUND TA SHIKONI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="36.736" dur="0.067"> SOT JU MUND TA SHIKONI ATA FLASH </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.234"> JU MUND TA SHIKONI ATA FLASH </text>
<text sub="clublinks" start="37.037" dur="0.1"> JU MUND T SE SHIKONI KERETU PRMBYTJEN E FLASH </text>
<text sub="clublinks" start="37.137" dur="0.066"> JU MUND T SE SHIHNI KERETU PARAQITEN FLASH FLUM </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> JU MUND T SE SHIKONI K THTU KA SHTYPI I FLASH FLUM </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.167"> JU MUND T SE SHIHNI KU BESHT SHTET SHTYPI I FLASH FLUM </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.067"> JU MUND T SE SHIKONI KU THESHT AN CTUAR SHTYPI I FLASH FLUM </text>
<text sub="clublinks" start="37.537" dur="0.2"> ORA E POODRMBYTJES ASSHT C ANULUAR </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="1.635"> ORA E POODRMBYTJES HSHT BE ANULUAR P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="39.372" dur="0.167"> ORA E POODRMBYTJES BESHT ANULUAR P SR JUGLINDJIN </text>
<text sub="clublinks" start="39.539" dur="0.133"> ORA E POODRMBYTJES BESHT C ANULUAR P LR LUISIANAN JUGLINDORE. </text>
<text sub="clublinks" start="39.672" dur="0.234"> P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. </text>
<text sub="clublinks" start="39.906" dur="0.1"> P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. Akoma </text>
<text sub="clublinks" start="40.006" dur="0.067"> P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. Akoma </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.1"> P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. Akoma e keni </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.1"> P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. Akoma keni flakë </text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="0.067"> P FORR LUISIANAN JUGLINDORE. Akoma e keni përmbytjen e FLASH </text>
<text sub="clublinks" start="40.34" dur="0.233"> Akoma e keni përmbytjen e FLASH </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.067"> Akoma keni orën e përmbytjes FLASH </text>
<text sub="clublinks" start="40.64" dur="0.1"> P STRKOHSH PR SHTYPIN E FLASH FLUM </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.2"> Akoma keni orën e përmbytjes së ndezur për jug </text>
<text sub="clublinks" start="40.94" dur="0.067"> Akoma keni orën e përmbytjes FLASH P SR MISSISSIPPI JUG </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.067"> Akoma keni orën e përmbytjes FLASH PASHR MISSISSIPPI JUG DHE </text>
<text sub="clublinks" start="41.074" dur="0.2"> SHIKONI PISR MISSISSIPPI JUG DHE </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="0.067"> SHIKONI PISR MISSISSIPPI TOUTH JUGUT DHE TANI </text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.133"> SHIKONI PISR MISSISSIPPIN E JUGUT DHE TANI </text>
<text sub="clublinks" start="41.474" dur="0.1"> SHIKONI PISR MISSISSIPPI T S JUGUT DHE TANI Kurs </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.034"> SHIKONI PISR MISSISSIPPI T S JUGUT DHE TANI T. VAZHDONI KURSIN </text>
<text sub="clublinks" start="41.608" dur="0.066"> SHIKONI PISR MISSISSIPPI TOUTH JUGUT DHE TANI KURSIN SHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="1.769"> SHIKONI PISR MISSISSIPPI TOUTH JUGUT DHE TANI Kursi Q G VINI T JENI </text>
<text sub="clublinks" start="43.443" dur="0.067"> SHIKOJN FOR PISR MISSISSIPPI T S JUGUT DHE TANI Kursi VAZHDON </text>
<text sub="clublinks" start="43.51" dur="0.2"> Tani e kursit do të jetë në </text>
<text sub="clublinks" start="43.71" dur="0.1"> Tani e kursit do të jetë në secilin </text>
<text sub="clublinks" start="43.81" dur="0.067"> Tani e kursit do të jetë në çdo anë </text>
<text sub="clublinks" start="43.877" dur="0.066"> Tani e kursit do të jetë në secilën anë të </text>
<text sub="clublinks" start="43.943" dur="0.101"> Tani e kursit do të jetë në secilën anë të </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.1"> Tani e kursit do të jetë në secilën anë të stuhi </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.066"> Tani e kursit do të jetë në çdo anë të stuhi gjatë </text>
<text sub="clublinks" start="44.21" dur="0.201"> ÇDO AN ST E STORMIT MBI </text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.066"> ÇDO AN ST E STORMS K OTU </text>
<text sub="clublinks" start="44.477" dur="0.134"> ÇDO AN S T OF STORMS K HTU N IN </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.066"> ÇDO AN ST E STORMS K HTU N IN FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="44.677" dur="0.101"> ÇDO AN S T STORMS KTU N IN FLORIDA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.066"> ÇDO AN ST E STORMS K OTU K INTU N FL FLORIDA DHE NO </text>
<text sub="clublinks" start="44.844" dur="0.267"> KETU NE FLORIDA DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="45.111" dur="0.1"> KETU NE FLORIDA DHE NE ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.234"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="45.445" dur="0.1"> ALABAMA. KJO SHT </text>
<text sub="clublinks" start="45.545" dur="0.067"> ALABAMA. KJU KA </text>
<text sub="clublinks" start="45.612" dur="0.1"> ALABAMA. KJU JU JU </text>
<text sub="clublinks" start="45.712" dur="0.033"> ALABAMA. KJU KENI </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="1.769"> ALABAMA. KSTU KENI A </text>
<text sub="clublinks" start="47.514" dur="0.066"> ALABAMA. KJU KENI NJ A T NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="47.58" dur="0.267"> KJU KENI NJ A T NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="47.847" dur="0.1"> KSTU KENI TORNADO T RE </text>
<text sub="clublinks" start="47.947" dur="0.101"> KSTU KENI NJ. SHIKIM TORNADO I RI </text>
<text sub="clublinks" start="48.048" dur="0.1"> KJU KENI SHIKONI NJ T TORNADO T NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.1"> KSTU KENI NJ W SHIKO TORNADO E RE Q SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="48.248" dur="0.066"> KSTU KENI NJAT SHIKIM TORNADO I RI QO SHKEN DERI </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.201"> SHIKONI TORNADO Q G SHKEN DERI </text>
<text sub="clublinks" start="48.515" dur="0.066"> SHIKONI TORNADO Q G SHKEN DER L M L vonë </text>
<text sub="clublinks" start="48.581" dur="0.1"> SHIKONI TORNADO Q G SHKEN DERI ME VON </text>
<text sub="clublinks" start="48.681" dur="0.101"> SHIKONI TORNADO Q G SHKEN DER L MAT VON ON SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="48.782" dur="0.166"> M L von SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="48.948" dur="0.067"> M L von SOT. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="49.015" dur="0.1"> M L von SOT. Pra ne </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.134"> M L von SOT. Pra, ne nuk e bëjmë </text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="2.335"> M L von SOT. Pra, ne nuk e vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.1"> M L von SOT. Pra nuk e presim me të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="51.684" dur="0.067"> M L von SOT. Pra, ne me të vërtetë nuk e presin atë </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="0.267"> Pra, ne me të vërtetë nuk e presin atë </text>
<text sub="clublinks" start="52.018" dur="0.1"> Pra, ne me të vërtetë nuk e presim atë problem </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.1"> Pra, ne me të vërtetë nuk e presim atë problem këtu. </text>
<text sub="clublinks" start="52.218" dur="0.234"> PROBLEM KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="52.452" dur="0.067"> PROBLEM KTU. KETU </text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.033"> PROBLEM KTU. KA </text>
<text sub="clublinks" start="52.552" dur="0.1"> PROBLEM KTU. ATY ESHTE NJE </text>
<text sub="clublinks" start="52.652" dur="0.1"> PROBLEM KTU. KA NJ A LIVE </text>
<text sub="clublinks" start="52.752" dur="0.1"> PROBLEM KTU. KA RADAR LIVE </text>
<text sub="clublinks" start="52.852" dur="0.034"> PROBLEM KTU. KA SHIKIM RADAR T L LARTIVE </text>
<text sub="clublinks" start="52.886" dur="0.066"> PROBLEM KTU. KA NJE RADAR TE SHOQET SHIKO A </text>
<text sub="clublinks" start="52.952" dur="0.234"> KA NJE RADAR TE SHOQET SHIKO A </text>
<text sub="clublinks" start="53.186" dur="0.067"> KA NJ R RADAR T L LART SHIKON SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="53.253" dur="0.133"> KA NJ R RADAR TIVE LART SHIKON NJ. BIT TIT VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.1"> KA NJ R RADAR LIVE SHIKON NJ L PIK A TIT VOGL. </text>
<text sub="clublinks" start="53.486" dur="2.069"> BIT TIT VOGLA </text>
<text sub="clublinks" start="55.555" dur="0.167"> BIT TIT VOGLA JU </text>
<text sub="clublinks" start="55.722" dur="0.067"> BIT TIT VOGLA TI MUNDESH </text>
<text sub="clublinks" start="55.789" dur="0.166"> BIT TIT VOGLA TI MUND TE SHOHESH </text>
<text sub="clublinks" start="55.955" dur="0.134"> BIT TIT VOGLA JU MUND TA SHIKONI ATY </text>
<text sub="clublinks" start="56.089" dur="0.1"> BIT TIT VOGLA MUND T SHIKONI K THTU KA </text>
<text sub="clublinks" start="56.189" dur="0.067"> BIT TIT VOGLA JU MUND T SE SHIKONI K THTU SSHT JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="56.256" dur="0.233"> JU MUND T SE SHIKONI K THTU SSHT JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="56.489" dur="0.067"> JU MUND T SE SHIKONI K THTU KA T O JASHTMIN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="56.556" dur="0.1"> JU MUND T SE SHIKONI K THTU SSHT syri juaj i jashtëm </text>
<text sub="clublinks" start="56.656" dur="0.067"> MUND T SHIKONI KERETU KA MURIN TUAJ T JASHTM </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.067"> JU MUND T SE SHIKONI K'TU KA MURIN TUAJ T JASHTM </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.133"> JU MUND T SE SHIKONI K THTU KA MURIN TUAJ T O JASHTM T SYVE </text>
<text sub="clublinks" start="56.923" dur="0.067"> MUND T SHIKONI K THTU KA MURIN TUAJ T O JASHTM T SYVE TY QENDRS </text>
<text sub="clublinks" start="56.99" dur="0.2"> Muri i jashtëm i syve të qendrës </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="2.436"> MURI I JASHTM I SYVE T E QENDRS K HTU </text>
<text sub="clublinks" start="59.626" dur="0.033"> MURI I SOTE I JASHTM I QENDRS K HTU Provon </text>
<text sub="clublinks" start="59.659" dur="0.134"> MURI I SOTE I JASHTM I QENDRS K HTU T H MUNDEN </text>
<text sub="clublinks" start="59.793" dur="0.133"> Muri i syve të jashtëm të qendrës këtu duke u përpjekur të merrni </text>
<text sub="clublinks" start="59.926" dur="0.1"> Muri i jashtëm i syve të qendrës këtu duke u përpjekur të merrni stuhi </text>
<text sub="clublinks" start="60.026" dur="0.067"> Muri i jashtëm i syve të qendrës këtu duke u përpjekur të merrni mbështjelljet e stuhive </text>
<text sub="clublinks" start="60.093" dur="0.233"> KERETU T TR PRGJIGJEN T TO MERRNI STORMAT </text>
<text sub="clublinks" start="60.326" dur="0.101"> KERETU TY MUNDEN T TO MERRNI STORM W </text>
<text sub="clublinks" start="60.427" dur="0.166"> RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="60.593" dur="0.067"> RRETH KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="60.66" dur="0.1"> RRETH Pra ju </text>
<text sub="clublinks" start="60.76" dur="0.1"> RRETH Pra, ju e dini, </text>
<text sub="clublinks" start="60.86" dur="0.1"> RRETH Pra, ju e dini, NE </text>
<text sub="clublinks" start="60.96" dur="0.134"> RRETH Pra, ju e dini, ne nuk e bëjmë </text>
<text sub="clublinks" start="61.094" dur="0.067"> RRETH Pra, ju e dini, ne nuk e presim </text>
<text sub="clublinks" start="61.161" dur="0.2"> Pra, ju e dini, ne nuk e presim </text>
<text sub="clublinks" start="61.361" dur="0.133"> Pra, ju e dini, ne nuk e presim këtë </text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.034"> Pra, ju e dini, ne nuk e presim këtë gjë </text>
<text sub="clublinks" start="61.528" dur="0.133"> Pra, ju e dini, ne nuk e presim këtë gjë për të </text>
<text sub="clublinks" start="61.661" dur="0.134"> Pra, ju e dini, ne nuk e presim këtë gjë me të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.066"> Pra, ju e dini, ne nuk e presim këtë gjë për të dobësuar me të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="61.861" dur="2.069"> KJO GJE TE DOBETOHET VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="63.93" dur="0.067"> K THTING GJ TO T WE VYRTET SHUMAK DOBANOHET </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.167"> Kjo gjë që vërtet dobësohet shumë </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.1"> Kjo gjë që me të vërtetë dobësohet aq sa ajo </text>
<text sub="clublinks" start="64.264" dur="0.066"> K THT TH GJ TO T TO V WERTET LEHTSISHT SHUM AS SI B MHET </text>
<text sub="clublinks" start="64.33" dur="0.134"> Kjo gjë që me të vërtetë dobësohet shumë sa e bën të saj </text>
<text sub="clublinks" start="64.464" dur="0.1"> KJO GJE TU DOBAKHET VETM SHUM SI B MN MNYRN E SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="0.067"> KJO GJE TU DOBAKHET VET REM SHUM SI E BN M WNYRN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="64.631" dur="0.2"> SHUM SI B MN MAYNYRN E SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="64.831" dur="0.133"> SHUMCH SI B MN M WNYRN E SAJ N KIST </text>
<text sub="clublinks" start="64.964" dur="0.101"> SHUMCH SI BAKN W MAYNYRN E SAJ N TH KIST T G PENRGJITHSHME </text>
<text sub="clublinks" start="65.065" dur="0.1"> SHUM SI BAKN W MAYNYRN E SAJ N TH KIST ZON T P GRGJITHSHME </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.1"> SHUM SI E B WNAY MAYNYRTSN E SAJ N IN KIST ZON T PENRGJITHSHME SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="65.265" dur="0.2"> KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="65.465" dur="0.167"> KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.1"> KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. PROSHT MUND </text>
<text sub="clublinks" start="65.732" dur="0.1"> KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. PROSHT GONNA MBRETSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="65.832" dur="0.067"> KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. PROSHT MUND T MBAHET </text>
<text sub="clublinks" start="65.899" dur="0.066"> KJO ZON E P GRGJITHSHME SOT. PROSHT MUND T G MBAJT TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.201"> PROSHT MUND T G MBAJT TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.1"> PROSHT MUND T G MBAJT VET. </text>
<text sub="clublinks" start="66.266" dur="1.568"> VET. </text>
<text sub="clublinks" start="67.834" dur="0.133"> VET. POR </text>
<text sub="clublinks" start="67.967" dur="0.167"> VET. POR I RND </text>
<text sub="clublinks" start="68.134" dur="0.067"> VET. POR SHIKIMI I RND </text>
<text sub="clublinks" start="68.201" dur="0.1"> VET. POR TANI SHI I RND </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.067"> VET. POR SHIKONI T RND TANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="68.368" dur="0.067"> VET. Por shi i rëndë tani në </text>
<text sub="clublinks" start="68.435" dur="0.266"> Por shi i rëndë tani në </text>
<text sub="clublinks" start="68.701" dur="0.101"> POR SHIKONI T RND TANI TANI N CO BREGJETIN </text>
<text sub="clublinks" start="68.802" dur="0.133"> POR SHIKONI TA RND TANI TANI N A ZONAT Bregdetare </text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.1"> POR SHIKONI T RNDOW TANI TANI NET ZONAT BREGTARE </text>
<text sub="clublinks" start="69.035" dur="0.067"> POR SHIKONI T HE RND TANI TANI N A ZONAT Bregdetare duke marrë shumë </text>
<text sub="clublinks" start="69.102" dur="0.233"> ZONAT BREGTETARE FITOJN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="69.335" dur="0.034"> ZONAT BREGJETORE PETRFUNDOHEN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="69.369" dur="0.133"> ZONAT Bregdetare Afrohen shumë </text>
<text sub="clublinks" start="69.502" dur="0.1"> ZONAT BREGJETORE PETRFUNDOHEN SHUM N TO BILOXI. </text>
<text sub="clublinks" start="69.602" dur="0.234"> MBYLLNI BILOXI. </text>
<text sub="clublinks" start="69.836" dur="0.067"> MBYLLNI BILOXI. Ju keni </text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="2.002"> MBYLLNI BILOXI. JU KENI MARRË </text>
<text sub="clublinks" start="71.905" dur="0.167"> MBYLLNI BILOXI. JU KENI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="72.072" dur="0.066"> MBYLLNI BILOXI. JU KENI DISA SHKURTIME </text>
<text sub="clublinks" start="72.138" dur="0.067"> MBYLLNI BILOXI. JU KENI DISA SHKURTIME DHE </text>
<text sub="clublinks" start="72.205" dur="0.234"> JU KENI DISA SHKURTIME DHE </text>
<text sub="clublinks" start="72.439" dur="0.1"> JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO SHT </text>
<text sub="clublinks" start="72.539" dur="0.1"> JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO JSHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="72.639" dur="0.033"> JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO PO SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.067"> JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO PO SHKONI VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="72.739" dur="0.067"> JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO VETEM T G JET </text>
<text sub="clublinks" start="72.806" dur="0.066"> JU KENI DISA SHKURTIME DHE KJO JU VETEN T BE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="72.872" dur="0.234"> Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë </text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.1"> Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë histori </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.1"> Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë histori gjatë </text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.1"> Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë histori atje </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.134"> Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë histori atje lart </text>
<text sub="clublinks" start="73.54" dur="0.066"> Kjo është vetëm duke shkuar për të qenë histori atje atje këtë mëngjes </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.201"> TREGIMI KTU KIST M Mëngjes </text>
<text sub="clublinks" start="73.807" dur="0.066"> TREGIMI KTU KIST M Mëngjes këtu </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.167"> TREGIMI KTU KIST M Mëngjes këtu </text>
<text sub="clublinks" start="74.04" dur="2.002"> TREGIMI K THTU KIST M MNGJES KERETU N S JUGLINDJE </text>
<text sub="clublinks" start="76.042" dur="0.2"> TREGIMI K THTU KIST M MORNGJES KERETU N L LUISIANAN JUGLINDORE. </text>
<text sub="clublinks" start="76.242" dur="0.167"> KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.1"> KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. NE </text>
<text sub="clublinks" start="76.509" dur="0.1"> KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. NUK JAM </text>
<text sub="clublinks" start="76.609" dur="0.134"> KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. NUK KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="76.743" dur="0.167"> KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. NUK KEMI VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="76.91" dur="0.066"> KTU N L LUISIANAN JUGLINDORE. NUK KEMI VETEM ASGJE </text>
<text sub="clublinks" start="76.976" dur="0.234"> NUK KEMI VETEM ASGJE </text>
<text sub="clublinks" start="77.21" dur="0.067"> NUK KEMI ME VALLRTET AN ASNJ Q G SHKONI </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="0.133"> NUK KEMI ME TY V ANRTET AN ASNJ </text>
<text sub="clublinks" start="77.41" dur="0.067"> NUK KEMI ME TY VRTET AN ASNJ SHKUAR PRVEÇ </text>
<text sub="clublinks" start="77.477" dur="0.1"> NUK KEMI ME TALL VRTET AN ASNJ Q G VARGEN P EXRPARA </text>
<text sub="clublinks" start="77.577" dur="0.067"> NUK KEMI ME VYRTETY ASNJ Q G VEPRONI P EXRPARA DISA </text>
<text sub="clublinks" start="77.644" dur="0.267"> SHKUAR P EXRPARA P SR DISA </text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.133"> SHKUAR P EXRVEÇ P FORR DISA DUSH </text>
<text sub="clublinks" start="78.044" dur="0.1"> SHKENCIM P EXRPARA P SR DISA DUSHA PORA </text>
<text sub="clublinks" start="78.144" dur="0.1"> SHKENCIM P EXRPARA P SR DISA DUSHA FITUESE T DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="78.244" dur="0.067"> VEPRIMI PRPARA P SR DISA DUSHA FITUESE TIGH DREJT ATA </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.2"> DUSHET P GR T DREJT KTU </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="1.569"> DUSHET P GR T DREJT KTU </text>
<text sub="clublinks" start="80.08" dur="0.1"> DUSHET E FUNDIT T DREJT ATA N </text>
<text sub="clublinks" start="80.18" dur="0.133"> DUSHET T G DREJTAT N LLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="80.313" dur="0.1"> DUSHET P GR TIGH DREJT N LLOJIN E </text>
<text sub="clublinks" start="80.413" dur="0.134"> DUSHET P GR T DREJT N LLOJIN E OFF </text>
<text sub="clublinks" start="80.547" dur="0.1"> DUSHET P GR T DREJT N LLOJIN E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="80.647" dur="0.066"> DUSHET P GR T DREJT N LLOJIN E GREGUT </text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.167"> N K LLOJIN E MBRETRIS </text>
<text sub="clublinks" start="80.88" dur="0.067"> N K LLOJIN E MBRETRIS S OF </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.134"> N K LLOJIN E MBRETRIS S OF ST. </text>
<text sub="clublinks" start="81.081" dur="0.1"> N K LLOJIN E MBRETRIS S OF ST. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="81.181" dur="0.066"> N K LLOJIN E MBRETRIS S OF ST. BERNARD N INT </text>
<text sub="clublinks" start="81.247" dur="0.134"> N K LLOJIN E MBRETRIS S OF ST. BERNARD N INT </text>
<text sub="clublinks" start="81.381" dur="0.067"> N K LLOJIN E MBRETRIS S OF ST. Bernard në tinguj </text>
<text sub="clublinks" start="81.448" dur="0.166"> E ST. Bernard në tinguj </text>
<text sub="clublinks" start="81.614" dur="0.067"> E ST. Bernard në tinguj. </text>
<text sub="clublinks" start="81.681" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="81.881" dur="0.067"> . POR </text>
<text sub="clublinks" start="81.948" dur="0.134"> . POR </text>
<text sub="clublinks" start="82.082" dur="0.066"> . POR SIGURISHT </text>
<text sub="clublinks" start="82.148" dur="2.069"> . POR KURSI JO </text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.167"> . POR KURSI JO REALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.067"> . POR KURSI NUK V .NI REALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="84.451" dur="0.266"> POR KURSI NUK V .NI REALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="84.717" dur="0.067"> POR KURS NUK V SENI REALISHT AN ASGJ </text>
<text sub="clublinks" start="84.784" dur="0.067"> POR KURS NUK V SESHTIR TALL VRTET SHKENC N IN </text>
<text sub="clublinks" start="84.851" dur="0.167"> POR KURS NUK V SENI ME T V ANRTET AN ASNJ </text>
<text sub="clublinks" start="85.018" dur="0.1"> POR KURS NUK V SENI ME T V ANRTET AN asgjë në ndonjë popullsi </text>
<text sub="clublinks" start="85.118" dur="0.067"> POR KURS NUK V SENI ME T VRTET AN asgjë në ndonjë zonë të populluar </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.166"> ASGJ N IN ÇDO ZON T P POPULLSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="85.351" dur="0.101"> ASGJ N IN ÇDO ZON T P POPULLSUAR N. </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.1"> ASGJ N IN ÇDO ZON T P POPULLSUAR N KIST </text>
<text sub="clublinks" start="85.552" dur="0.1"> ASGJ N IN ÇDO ZON T P POPULLSUAR N AT KIST PIK. </text>
<text sub="clublinks" start="85.652" dur="0.3"> NË KËTË PIKË. </text>
<text sub="clublinks" start="85.952" dur="2.336"> NË KËTË PIKË. Uragani </text>
<text sub="clublinks" start="88.288" dur="0.1"> NË KËTË PIKË. TALIJE URJANIKE </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.133"> NË KËTË PIKË. NGJARJE TALLIES URRIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="88.521" dur="0.1"> NË KËTË PIKË. TALLIJET URRIKANE NDIKONI AS </text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.067"> NË KËTË PIKË. NGJARJEN E TALLIJEVE URKURANE SI </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.234"> NGJARJEN E TALLIJEVE </text>
<text sub="clublinks" start="88.922" dur="0.066"> GJURMAT E URKURANEVE NDJEKJEN E PREMT </text>
<text sub="clublinks" start="88.988" dur="0.067"> GJURMAT E URDHENJEVE T URJANIS SI T FR PREMEN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="89.055" dur="0.067"> TALLIET URRIKANE NDJEKJEN SI T FR PREMES DHE JU </text>
<text sub="clublinks" start="89.122" dur="0.067"> TRIJELAT E URDHENJES NDJEKJEN SI T FR PREMES DHE MUND </text>
<text sub="clublinks" start="89.189" dur="0.1"> TRAJTIMET URRIKANE NDODHIN SE E PREMTE DHE MUND T SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="89.289" dur="0.167"> TRAJTIMET URRIKANE NDODHIN SI TID PREMTES DHE JU MUND T SE SHIKONI KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="89.456" dur="0.166"> E premte dhe ju mund të shihni atje. </text>
<text sub="clublinks" start="89.622" dur="0.1"> E premte dhe ju mund të shihni atje. >> </text>
<text sub="clublinks" start="89.722" dur="0.134"> E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA </text>
<text sub="clublinks" start="89.856" dur="0.133"> E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA BEN </text>
<text sub="clublinks" start="89.989" dur="0.167"> E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA PRANIN </text>
<text sub="clublinks" start="90.156" dur="0.034"> E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA E PRITIN </text>
<text sub="clublinks" start="90.19" dur="0.1"> E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA E PRITIN AT </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.066"> E premte dhe ju mund të shihni atje. >> ATA E PRITIN T TO B MHET </text>
<text sub="clublinks" start="90.356" dur="0.201"> >> ATA E PRITIN T TO B MHET </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="0.1"> >> ATA E PRITIN SE T TO BAKEJ TH ATAT </text>
<text sub="clublinks" start="90.657" dur="1.535"> >> ATA E PRITIN SE T TO BAKEN TH ATA KTHYES </text>
<text sub="clublinks" start="92.192" dur="0.166"> >> ATA E PRITIN SE T TO BAKEN TH ATAT KTHYES DHE </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.067"> >> ATA E PRITIN Q TO TAKE B THN TH ATAT KTHYES DHE LLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="0.167"> >> ATA E PRITIN Q TO T M B THN TH ATAT KTHYES DHE LLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="92.592" dur="0.067"> >> ATA E PRITIN SE T TO BAKEJ TH AT TH KTHYES DHE LLOJ M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="92.659" dur="0.066"> >> ATA E PRITIN Q TO T M BN TH ATAT KTHYES DHE LLOJ M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="92.725" dur="0.067"> >> ATA E PRITIN SE T TO BAKEJ TH AT TH KTHYES DHE LLOJ M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="92.792" dur="0.301"> ATA KTHIMI DHE LLOJI M M SHUM I A </text>
<text sub="clublinks" start="93.093" dur="0.1"> ATA KTHIM DHE LLOJ M SHUM VERIELISHT </text>
<text sub="clublinks" start="93.193" dur="0.066"> ATA KTHIM DHE LLOJ M SHUM KTHIMI VERIEL </text>
<text sub="clublinks" start="93.259" dur="0.067"> ATA KTHIM DHE LLOJ M SHUM KTHIMI VERIOR SI </text>
<text sub="clublinks" start="93.326" dur="0.067"> ATA KTHIM DHE LLOJ M M SHUM KTHYES VERIERE SI NE </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.067"> ATA KTHEHJE DHE LLOJ M SHUM KTHYES VERIELISHT SI SHKOHEMI </text>
<text sub="clublinks" start="93.46" dur="0.3"> KTHIMI VERIOR SI SHKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="93.76" dur="0.1"> KTHEHEMI VERIISHT SI SHKATROJM N TR </text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.1"> KTHIMI VERIOR SI SHKOJN TH TROR SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="93.96" dur="0.2"> PRORMES SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="0.1"> PRORMES SOT. POR </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.1"> PRORMES SOT. POR ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="94.36" dur="0.034"> PRORMES SOT. POR PO SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.067"> PRORMES SOT. POR SSHT SHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="94.461" dur="0.166"> PRORMES SOT. POR SSHT T JET </text>
<text sub="clublinks" start="94.627" dur="0.067"> PRORMES SOT. POR PO GSHT T TO JET P TORGJITHSHME </text>
<text sub="clublinks" start="94.694" dur="2.569"> POR PO GSHT T TO JET P TORGJITHSHME </text>
<text sub="clublinks" start="97.263" dur="0.134"> POR'SHT SHKUAR T TO JET PRGJITHSHENM WOBBLING </text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.1"> POR PO GSHT TO B BEHET P TORGJITHSHM WOBBLING RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="97.497" dur="0.1"> POR'SHT SHKUAR T TO B TOHET P BERGJITHSHM WOBBLING RRETH IN </text>
<text sub="clublinks" start="97.597" dur="0.133"> POR'SHT SHKUAR T TO B TOHET P BERGJITHSHM WOBBLING RRETH N H KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="97.73" dur="0.167"> BOTIMI RRETH N KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="97.897" dur="0.167"> BOTIMI RRETH N KTU. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="98.064" dur="0.1"> BOTIMI RRETH N KTU. Pra ne </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="0.067"> BOTIMI RRETH N KTU. Pra, ne mund të </text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.133"> BOTIMI RRETH N KTU. Pra, ne mund të shohim </text>
<text sub="clublinks" start="98.364" dur="0.167"> BOTIMI RRETH N KTU. Pra, ne mund të shohim një </text>
<text sub="clublinks" start="98.531" dur="0.067"> BOTIMI RRETH N KTU. Pra, ne mund të shohim një veriperëndim </text>
<text sub="clublinks" start="98.598" dur="0.267"> Pra, ne mund të shohim një veriperëndim </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.067"> Pra mund të shohim një lëvizje veriperëndimore </text>
<text sub="clublinks" start="98.932" dur="0.1"> Kështu që mund të shohim një lëvizje veriperëndimore OSE </text>
<text sub="clublinks" start="99.032" dur="0.167"> Pra mund të shohim një lëvizje veriperëndimore apo perëndim </text>
<text sub="clublinks" start="99.199" dur="0.066"> Kështu që mund të shohim një lëvizje veriperëndimore apo lëvizje perëndimore </text>
<text sub="clublinks" start="99.265" dur="0.067"> Pra, ne mund të shohim një lëvizje veriperëndimore ose lëvizje perëndimore OSE </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.067"> Pra, ne mund të shohim një lëvizje veriperëndimore ose lëvizje perëndimore ose një </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="1.935"> L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE NJ </text>
<text sub="clublinks" start="101.334" dur="0.167"> L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE NJ E LINDJE </text>
<text sub="clublinks" start="101.501" dur="0.067"> L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE L MVIZJE LINDJE </text>
<text sub="clublinks" start="101.568" dur="0.1"> L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE L MVIZJE LINDJE OSE </text>
<text sub="clublinks" start="101.668" dur="0.167"> L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE L MVIZJE LINDJE OSE VERI </text>
<text sub="clublinks" start="101.835" dur="0.066"> L MVIZJE APO L MVIZJE PER WESTNDIMORE OSE L MVIZJE LINDJE OSE L MVIZJE VERIORE </text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.167"> L MVIZJE LINDJE OSE L MVIZJE VERIORE </text>
<text sub="clublinks" start="102.068" dur="0.067"> L MVIZJE LINDJE OSE L MVIZJE VERIORE. </text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.1"> . SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="102.435" dur="0.1"> . SSHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="102.535" dur="0.167"> . JSHTUST VETEM AJO </text>
<text sub="clublinks" start="102.702" dur="0.067"> . Jshtë vetëm ajo që udhëton </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.067"> . JSHT VETM SI T TR UDHTOJ kështu </text>
<text sub="clublinks" start="102.836" dur="0.233"> JSHT VETM SI T TR UDHTOJ kështu </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.1"> JSHT VETM ATA T TR UDHTOHET kaq ngadalë </text>
<text sub="clublinks" start="103.169" dur="0.1"> JSHT VETM SI T TR UDHTOHET kaq ngadalë </text>
<text sub="clublinks" start="103.269" dur="0.034"> JSHT VETM ATA T TR UDHTOHET kaq ngadalë </text>
<text sub="clublinks" start="103.303" dur="0.066"> JSHT VETM ATA T TR UDHTOHET kaq ngadalë po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.067"> JSHT VETM QAT T TR UDHTOHET kaq ngadalë do të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="103.436" dur="0.1"> JSHT VETM ATA T TR UDHTOHET kaq ngadalë do të jetë në </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.067"> JSHT VETM QAT T TR UDHTOHET kaq ngadalë do të jetë në këtë </text>
<text sub="clublinks" start="103.603" dur="0.868"> PADISE ITSHT T JET N K THT </text>
<text sub="clublinks" start="104.471" dur="0.133"> PADISE ITSHT T JET N KIST ZON </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.1"> PADIS NUK BESHT T BE JET N KIST ZON NGA </text>
<text sub="clublinks" start="104.704" dur="0.1"> PADIS NUK BESHT T BE JET N KIST ZON NGA 1:00 </text>
<text sub="clublinks" start="104.804" dur="0.134"> PADISE ITSHT T JET N KIST ZON N A 1:00 </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.1"> PADISE ITSHT P TOR T QEN N IN KIST A ZON N B 1:00 SONA SOT </text>
<text sub="clublinks" start="105.038" dur="0.067"> PADISE SHT T JET N KIST ZON N B 1:00 SONA SOT KERETU </text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.266"> ZONA NGA 1:00 AM SONA KTU </text>
<text sub="clublinks" start="105.371" dur="0.101"> ZONA NGA 1:00 AM SONA KETU T G MIR </text>
<text sub="clublinks" start="105.472" dur="0.033"> ZONA NGA 1:00 AM SONA SOT K GTU MBYLLEN </text>
<text sub="clublinks" start="105.505" dur="0.1"> ZONA NGA 1:00 AM SONA KETU P GRFUNDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="105.605" dur="0.067"> ZONA NGA 1:00 PM SONA K HTU T FUQIT ME </text>
<text sub="clublinks" start="105.672" dur="0.333"> PETRFUNDUAR TEK </text>
<text sub="clublinks" start="106.005" dur="0.101"> PETRFUNDUAR P TOR MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.066"> P GRFUNDUAR TANNDS MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="2.436"> PETRFUNDUAR TANI I MISSISSIPPI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="108.608" dur="0.067"> P GRFUNDUAR TANNDVE T MISSISSIPPI DHE ATHERE </text>
<text sub="clublinks" start="108.675" dur="0.233"> TINGULLI MISSISSIPPI DHE ATENHERE </text>
<text sub="clublinks" start="108.908" dur="0.167"> Tingulli i gabuar dhe më pas bërja </text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.1"> ZISRI I MISSISSIPPI DHE ATENHERE BNI PLANI </text>
<text sub="clublinks" start="109.175" dur="0.067"> MISSISSIPPI Z SRI DHE AT MHERE B THNI LANDFALL WEALL </text>
<text sub="clublinks" start="109.242" dur="0.067"> TINGULLI MISSISSIPPI DHE PASTAJ TAK BAKJM L TOKF T THONI </text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.267"> BAKNI BANDFALL DO TAND THOT </text>
<text sub="clublinks" start="109.576" dur="0.166"> BAKJN LANDFALL Do të themi dikur </text>
<text sub="clublinks" start="109.742" dur="0.134"> BAKNI BANDFALL DO T S THONI DIT SN E MR </text>
<text sub="clublinks" start="109.876" dur="0.067"> B MJN PLANI I PLANIFIKIMIT DO T S THOTNI DISA MNGJES MENGJES </text>
<text sub="clublinks" start="109.943" dur="0.066"> B MJN LANDFALL DO T S THEMI NDONJ W M WNGJES MENGJES SI </text>
<text sub="clublinks" start="110.009" dur="0.201"> DITN E MEDNJES MENGJES AS </text>
<text sub="clublinks" start="110.21" dur="0.133"> DITOMN E MEDNJES MENGJES SI </text>
<text sub="clublinks" start="110.343" dur="0.167"> DISA MEDNGJES MENGJES SI AKTUALE </text>
<text sub="clublinks" start="110.51" dur="0.1"> DISA MEDNGJES MENGJES SI MENDIMI TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="110.61" dur="2.236"> MENDIMI AKTUAL. </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.066"> MENDIMI AKTUAL. DIKU </text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.1"> MENDIMI AKTUAL. DIKU N IN </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.134"> MENDIMI AKTUAL. DIKU N TH KIST </text>
<text sub="clublinks" start="113.146" dur="0.233"> MENDIMI AKTUAL. DIKU N TH KIST Z ZON, </text>
<text sub="clublinks" start="113.379" dur="0.067"> MENDIMI AKTUAL. DIKU N IN KIST Z ZON, OF </text>
<text sub="clublinks" start="113.446" dur="0.234"> DIKU N IN KIST Z ZON, OF </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.066"> DIKU N TH KIST Z ZON, Sigurisht </text>
<text sub="clublinks" start="113.746" dur="0.067"> DIKU N IN KIST Z ZON, KURSI NFSE </text>
<text sub="clublinks" start="113.813" dur="0.167"> DIKU N TH KIST Z ZON, sigurisht nëse është </text>
<text sub="clublinks" start="113.98" dur="0.067"> DIKU N TH KIST Z ZON, sigurisht nëse vazhdon </text>
<text sub="clublinks" start="114.047" dur="0.167"> KURS NESE VAZHDON </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.133"> KURS NESE VAZHDON </text>
<text sub="clublinks" start="114.347" dur="0.067"> LURND NSE VAZHDON TO Dridhet </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.1"> L COND I NSE VAZHDON T W Dridhet </text>
<text sub="clublinks" start="114.514" dur="0.1"> KURS N ISE VAZHDON T TO DOBOHET, NDODH </text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.067"> KURS NFSE VAZHDON T TO Dridhet, MUND T M BHET </text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.267"> P TOR T W L WNDUAR MUND T M BHET </text>
<text sub="clublinks" start="114.948" dur="0.1"> P TOR T W L WNDUAR, MUND T M BN. RANDNI </text>
<text sub="clublinks" start="115.048" dur="0.067"> P TOR T W L WNDUAR, MUND T M BN L HUMBJEN KTU </text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="0.066"> P TOR T W LONDUAR, MUND T M BN L PLANIFIKIM K HTU NFSE </text>
<text sub="clublinks" start="115.181" dur="1.535"> P TOR T W L WNDUAR, MUND T M BN L PLANIFIKIM K HTU NESE </text>
<text sub="clublinks" start="116.716" dur="0.1"> P TOR T W LONDUAR, MUND T M BN L PLANIFIKIM K HTU SI T ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="0.067"> P TOR T W L WNDUAR, MUND T M BN L PLANIFIKIM K HTU NFSE ASSHT A A </text>
<text sub="clublinks" start="116.883" dur="0.234"> HUMBJEN KETU NESE ISHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.133"> Landfalli KETU NESE ISHTE SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.1"> HUMBJEN K ITU NFSE ISHTE SHUM TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="117.35" dur="0.067"> HUMBJEN K HTU NESE ISHTE SHUM TJETR KTU </text>
<text sub="clublinks" start="117.417" dur="0.067"> Landfalli KETU NESE ISHTE SHUM TJETR M TH KT MNYR </text>
<text sub="clublinks" start="117.484" dur="0.066"> Landfall KETU NESE ISHTE SHUM TJETR K THTU MAYNYR </text>
<text sub="clublinks" start="117.55" dur="0.234"> VETM TJETR M WNYR KJO </text>
<text sub="clublinks" start="117.784" dur="0.067"> VETM TJETR K WTAY MNYR </text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.033"> VETM TJETR K THTAY MNYR MUND T TR Provojë </text>
<text sub="clublinks" start="117.884" dur="0.1"> VETM TJETR KISTAY MAYNYR MUND T PROVOHET </text>
<text sub="clublinks" start="117.984" dur="0.167"> VETM TJETR K THTAY MAYNYR MUND T MUNDU T BHET </text>
<text sub="clublinks" start="118.151" dur="0.1"> VETM TJETR K THTAY MAYNYR Mund të provojë të bëjë Landfell </text>
<text sub="clublinks" start="118.251" dur="0.067"> VETM TJETR K THT W MAYNYR MUND T Provojë të Bëjë Landfund </text>
<text sub="clublinks" start="118.318" dur="0.267"> MUND T TR Provoni të Bëni Landfurn </text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="0.066"> MUND T TR Provoni të Bëni Landfront DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> MUND T TR Provoni të Bëni Landfale DREJT JU </text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="2.169"> MUND T TR Provoni të Bëni Landfaring, Për sa e dini, </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.1"> MUND T TR Provoni të Bëni Landfale P TR T Y Ditur, BALDWIN </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.067"> MUND T TR Provoni të Bëni Landfale P TR T Y DINI, BALDWIN OSE </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.234"> DREJT TI DI, BALDWIN OSE </text>
<text sub="clublinks" start="121.321" dur="0.133"> DREJT TI DI, BALDWIN OSE MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="121.454" dur="0.1"> DREJT TIJ E DI, BALDWIN OSE QARKUT LBVIZS. </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.2"> SHTETI LBVIZOR </text>
<text sub="clublinks" start="121.754" dur="0.067"> SHTETI LBVIZOR AJO </text>
<text sub="clublinks" start="121.821" dur="0.167"> SHTETI LBVIZOR KJO ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="121.988" dur="0.033"> SHTETI LBVIZOR Kjo është vërtet </text>
<text sub="clublinks" start="122.021" dur="0.201"> SHTETI LBVIZOR QAT ISSHT PERDORISHT A </text>
<text sub="clublinks" start="122.222" dur="0.066"> SHTETI LBVIZOR Kjo është vërtet një mundësi </text>
<text sub="clublinks" start="122.288" dur="0.201"> Kjo është vërtet një mundësi </text>
<text sub="clublinks" start="122.489" dur="0.1"> Kjo është vërtet një mundësi me të </text>
<text sub="clublinks" start="122.589" dur="0.066"> Kjo është vërtet një mundësi me këtë </text>
<text sub="clublinks" start="122.655" dur="0.034"> KJO ISSHT C PREZANTISHT NJ P MUNDSI ME KIST AS AS </text>
<text sub="clublinks" start="122.689" dur="0.167"> KJO ISSHT C PREZANTISHT NJ P MUNDSI ME KIST AS AS </text>
<text sub="clublinks" start="122.856" dur="0.033"> Kjo është vërtet një mundësi me këtë si një kategori </text>
<text sub="clublinks" start="122.889" dur="2.836"> Kjo është vërtet një mundësi me këtë si një kategori 1 </text>
<text sub="clublinks" start="125.725" dur="0.067"> KJO ISSHT PREZANTISHT NJ P MUNDSI ME K AST AS SI STATUR C KATEGORIA 1 </text>
<text sub="clublinks" start="125.792" dur="0.167"> ME KETE SI FUND KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="125.959" dur="0.167"> ME KETE SI KATEGORI 1 STORM NGA </text>
<text sub="clublinks" start="126.126" dur="0.133"> ME KETE SI KATEGORI 1 STURM NGA E ENJTE </text>
<text sub="clublinks" start="126.259" dur="0.1"> ME KETE SI KATEGORI 1 STORM NGA E PREME TE MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="126.359" dur="0.067"> Me këtë si një kategori 1 stuhi nga e enjte për të hyrë </text>
<text sub="clublinks" start="126.426" dur="0.267"> ME T TH ENJEN PR T HYR N </text>
<text sub="clublinks" start="126.693" dur="0.066"> NGA E PREMESA HYRJEN N ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="126.759" dur="0.101"> NGA E PREMESA HYRJEN N AL ALABAMA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="126.86" dur="0.066"> NDESHJESHT G HYR N ALABAMA DHE ATENHERE </text>
<text sub="clublinks" start="126.926" dur="0.134"> NGA E PREME HYRJEN N AL ALABAMA DHE EDHE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="127.06" dur="0.067"> NGA E PREME HYRJEN N AL ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte </text>
<text sub="clublinks" start="127.127" dur="0.066"> NGA E PREME HYRJEN N AL ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte </text>
<text sub="clublinks" start="127.193" dur="0.167"> ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte </text>
<text sub="clublinks" start="127.36" dur="0.1"> ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="2.302"> ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte ISSHT N </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="0.167"> ALABAMA DHE PASTAJ NGA E Premte ISSHT NO GJERGJI. </text>
<text sub="clublinks" start="129.929" dur="0.167"> ISSHT NO GJERGJI. </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="0.134"> ISSHT NO GJERGJI. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="130.23" dur="0.1"> ISSHT NO GJERGJI. SO NDIKIMET </text>
<text sub="clublinks" start="130.33" dur="0.167"> ISSHT NO GJERGJI. SO NDIKIMI N </text>
<text sub="clublinks" start="130.497" dur="0.066"> ISSHT NO GJERGJI. Pra ndikimet në juglindje </text>
<text sub="clublinks" start="130.563" dur="0.301"> Pra ndikimet në juglindje </text>
<text sub="clublinks" start="130.864" dur="0.1"> SO NDIKIMET N L LOUISIANA Juglindore </text>
<text sub="clublinks" start="130.964" dur="0.066"> SO NDIKIMET N L LOUISIANA Juglindore akoma </text>
<text sub="clublinks" start="131.03" dur="0.101"> Pra ndikimet në Luiziana Juglindore janë akoma </text>
<text sub="clublinks" start="131.131" dur="0.066"> SO NDIKIMET N L LOUISIANA Juglindore akoma janë shumë </text>
<text sub="clublinks" start="131.197" dur="0.267"> LOUISIANA akoma janë shumë </text>
<text sub="clublinks" start="131.464" dur="0.1"> LOUISIANA Akoma janë SHUM MINIMALE. </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.167"> MINIMALE. </text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.067"> MINIMALE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.1"> MINIMALE. >> NE </text>
<text sub="clublinks" start="131.898" dur="0.067"> MINIMALE. >> Ne mund të </text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.033"> MINIMALE. >> Ne mund të shohim </text>
<text sub="clublinks" start="131.998" dur="0.067"> MINIMALE. >> Ne mund të shohim një </text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="1.868"> MINIMALE. >> Ne mund të shohim pak </text>
<text sub="clublinks" start="133.933" dur="0.067"> MINIMALE. >> Ne mund të shohim disa dushe </text>
<text sub="clublinks" start="134" dur="0.2"> >> Ne mund të shohim disa dushe </text>
<text sub="clublinks" start="134.2" dur="0.067"> >> Ne mund të shohim disa dushe këtu </text>
<text sub="clublinks" start="134.267" dur="0.1"> >> Ne mund të shohim disa dushe këtu </text>
<text sub="clublinks" start="134.367" dur="0.1"> >> Ne mund të shohim disa dushe këtu atje </text>
<text sub="clublinks" start="134.467" dur="0.1"> >> SOT MUND T SE SHIKOJN A DISA DUSH KTU </text>
<text sub="clublinks" start="134.567" dur="0.2"> KETU NE ATA SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="134.767" dur="0.134"> KETU NE ATA SOT. JU </text>
<text sub="clublinks" start="134.901" dur="0.067"> KETU NE ATA SOT. JU Vini re </text>
<text sub="clublinks" start="134.968" dur="0.1"> KETU NE ATA SOT. JU V NOTRNI TONN </text>
<text sub="clublinks" start="135.068" dur="0.133"> KETU NE ATA SOT. JU Vini re modelin tonë </text>
<text sub="clublinks" start="135.201" dur="0.067"> KETU NE ATA SOT. JU V NOTRENI MODELIN TON MBAJTJEN </text>
<text sub="clublinks" start="135.268" dur="0.2"> JU V NOTRENI MODELIN TON MBAJTJEN </text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.1"> JU Vini re modelin tonë që mban </text>
<text sub="clublinks" start="135.568" dur="0.067"> JU Vini re modelin tonë që ruan dëmtimin </text>
<text sub="clublinks" start="135.635" dur="0.067"> JU V NOTRENI MODELIN TON K MBAJN SHPENZIMIN E </text>
<text sub="clublinks" start="135.702" dur="0.1"> JU V NOTRENI MODELIN TON K MBAJN SHPENZIMIN E </text>
<text sub="clublinks" start="135.802" dur="0.133"> JU V NOTREJN MODELIN TON K MBAJN SHPENZ OFN E T OF RANDAT, </text>
<text sub="clublinks" start="135.935" dur="0.067"> JU Vini re modelin tonë që ruan dëmtimin e rëndë, të rëndë </text>
<text sub="clublinks" start="136.002" dur="0.2"> SHKURRA E T THE RAND, T RND </text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.1"> SHKURRA E SHIUT T HE RAND, T HE RND. </text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="1.769"> SHIJ </text>
<text sub="clublinks" start="138.071" dur="0.067"> SHIJ </text>
<text sub="clublinks" start="138.138" dur="0.166"> SHIJ SYRI </text>
<text sub="clublinks" start="138.304" dur="0.1"> SHIJ MURI I SYVE </text>
<text sub="clublinks" start="138.404" dur="0.134"> SHIJ MURI I SYVE KETU </text>
<text sub="clublinks" start="138.538" dur="0.067"> SHIJ Muri i syve edhe këtu </text>
<text sub="clublinks" start="138.605" dur="0.066"> SHIJ Muri i syve këtu mirë </text>
<text sub="clublinks" start="138.671" dur="0.234"> Muri i syve këtu mirë </text>
<text sub="clublinks" start="138.905" dur="0.1"> Muri i syve këtu mirë në breg. </text>
<text sub="clublinks" start="139.005" dur="0.2"> Bregdet </text>
<text sub="clublinks" start="139.205" dur="0.1"> Bregdet POR </text>
<text sub="clublinks" start="139.305" dur="0.1"> Bregdet POR NE DO T JET </text>
<text sub="clublinks" start="139.405" dur="0.034"> Bregdet POR DO T HA KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="139.439" dur="0.133"> Bregdet POR DO T HA DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.1"> Bregdet POR Ne do të duhet të shikojmë </text>
<text sub="clublinks" start="139.672" dur="0.067"> Bregdet POR Ne do të duhet të shikojmë këtë </text>
<text sub="clublinks" start="139.739" dur="0.2"> POR Ne do të duhet të shikojmë këtë </text>
<text sub="clublinks" start="139.939" dur="0.034"> POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj </text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.167"> POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj </text>
<text sub="clublinks" start="140.14" dur="2.068"> POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj perëndimore </text>
<text sub="clublinks" start="142.208" dur="0.034"> POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj të anës perëndimore </text>
<text sub="clublinks" start="142.242" dur="0.1"> POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj të anës perëndimore </text>
<text sub="clublinks" start="142.342" dur="0.066"> POR Ne do të duhet të shohim këtë lloj anën perëndimore për të parë </text>
<text sub="clublinks" start="142.408" dur="0.201"> LLOJI I AN SS PER WESTNDIMORE T TO SHIKOJ </text>
<text sub="clublinks" start="142.609" dur="0.066"> LLOJI I AN SS PER WESTNDIMORE T TO SHIKONI ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="142.675" dur="0.1"> LLOJI I AN SS PER WESTNDIMORE T TO SHIKONI ÇFAR IT SHT </text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.034"> LLOJI I AN SS PER WESTNDIMORE T TO SHIKOJN WH ÇKA Dëshiron </text>
<text sub="clublinks" start="142.809" dur="0.1"> LLOJI I AN SS PER WESTNDIMORE T TO SHIKOJN WH ÇKA Dëshiron </text>
<text sub="clublinks" start="142.909" dur="0.133"> Lloji i anës perëndimore për të parë se çfarë dëshiron të bëjë. </text>
<text sub="clublinks" start="143.042" dur="0.167"> ÇFAR DO T TO BJ. </text>
<text sub="clublinks" start="143.209" dur="0.1"> ÇFAR DO T TO BJ. IT </text>
<text sub="clublinks" start="143.309" dur="0.201"> ÇFAR DO T TO BJ. MUND </text>
<text sub="clublinks" start="143.51" dur="0.033"> ÇFAR DO T TO BJ. MUND T TR Provojë </text>
<text sub="clublinks" start="143.543" dur="0.133"> ÇFAR DO T TO BJ. MUND T TR Provojë </text>
<text sub="clublinks" start="143.676" dur="0.1"> ÇFAR DO T TO BJ. MUND T TR PROVOHET T TO CREEP </text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.101"> ÇFAR DO T TO BJ. MUND T TR PROVOHET T TO P CRBLEHET N </text>
<text sub="clublinks" start="143.877" dur="0.066"> ÇFAR DO T TO BJ. MUND T TR MUNDET TY P CRBLEHET N DISA </text>
<text sub="clublinks" start="143.943" dur="0.167"> MUND T TR MUNDET TY P CRBLEHET N DISA </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.067"> MUND T TR MUNDET T TO P CRBLEHET N S DISA </text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.133"> MUND T TR MUNDET T TO P CRBLEHET N S DISA N THE </text>
<text sub="clublinks" start="144.31" dur="0.1"> MUND T TR P TRRPREHET T TO P CRBLEDHNI N S DISA T Bregdetit </text>
<text sub="clublinks" start="144.41" dur="0.101"> MUND T TR P TRRPREHET T TO KRIJOHEN N DISA ZONA BREGJETORE. </text>
<text sub="clublinks" start="144.511" dur="0.2"> E ZONAVE BREGJETORE. </text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.066"> E ZONAVE BREGJETORE. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="144.777" dur="0.134"> E ZONAVE BREGJETORE. DHE E </text>
<text sub="clublinks" start="144.911" dur="0.067"> E ZONAVE BREGJETORE. SIGURISHT </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="1.201"> E ZONAVE BREGJETORE. DHE KURS N IN </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.067"> E ZONAVE BREGJETORE. DHE KURSI N IN JUG </text>
<text sub="clublinks" start="146.246" dur="0.333"> DHE KURSI N IN JUG </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.134"> DHE T CO KURSIT N IN MISSISSIPPI JUG </text>
<text sub="clublinks" start="146.713" dur="0.167"> DHE P COR KURS N IN MISSISSIPPI JUG JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="146.88" dur="0.066"> DHE P COR KURS NIS MISSISSIPPI JUG JU JENI MUNDSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="146.946" dur="0.234"> MISSISSIPPI JU MUND T JENI </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.033"> MISSISSIPPI Ju ndoshta po shkoni </text>
<text sub="clublinks" start="147.213" dur="0.1"> MISSISSIPPI JU me siguri do të shkoni </text>
<text sub="clublinks" start="147.313" dur="0.1"> MISSISSIPPI Ju ndoshta do të shikoni </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> MISSISSIPPI Ju ndoshta do të shkoni për të parë shiun </text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.066"> MISSISSIPPI Ju ndoshta do të shkoni për të parë shi sot </text>
<text sub="clublinks" start="147.58" dur="0.067"> MISSISSIPPI Ju ndoshta do të shkoni për të parë shi sot </text>
<text sub="clublinks" start="147.647" dur="0.067"> MISSISSIPPI Ju ndoshta do të shkoni për të parë shi sot si ju </text>
<text sub="clublinks" start="147.714" dur="0.2"> SHKUAR TE SHIKONI SHI SHUME SI JU </text>
<text sub="clublinks" start="147.914" dur="0.133"> SHKUAR TE SHIKONI SHI SHUME SI KRYET </text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.101"> SHKUAR T TO SHIKONI SHI SHUM SI T HE KRYENI TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.1"> SHKUAR TE SHIKONI SHI SHUME SI E KENI KRYE LINDJEN E MURTEJME. </text>
<text sub="clublinks" start="148.248" dur="0.2"> KRYETARI I LINDJES SE MTEJME. </text>
<text sub="clublinks" start="148.448" dur="1.868"> KRYETARI I LINDJES SE MTEJME. SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="150.316" dur="0.134"> KRYETARI I LINDJES SE MTEJME. SHIKO TEK </text>
<text sub="clublinks" start="150.45" dur="0.2"> KRYETARI I LINDJES SE MTEJME. SHIKONI NE WINSLOW </text>
<text sub="clublinks" start="150.65" dur="0.067"> KRYETARI I LINDJES SE MTEJME. SHIKONI GUSTING WINSLOW </text>
<text sub="clublinks" start="150.717" dur="0.167"> SHIKONI GUSTING WINSLOW </text>
<text sub="clublinks" start="150.884" dur="0.1"> SHIKONI NUST FUND TUST FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="150.984" dur="0.066"> SHIKONI NUST FUND T FUNDIT TB MUND </text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.067"> SHIKONI NUST FUND T FSHIHET NDOSHTU 40 </text>
<text sub="clublinks" start="151.117" dur="0.067"> SHIKONI NUST GJENDJE TUST FITUESHME N TO MUND T JEN 40 40 AT </text>
<text sub="clublinks" start="151.184" dur="0.167"> SHIKONI NUST WINSLOW Gusting për të ndoshta 40 në </text>
<text sub="clublinks" start="151.351" dur="0.066"> SHIKONI NUST WINSLOW që guxon të mbase 40 N L LAKEFRONT </text>
<text sub="clublinks" start="151.417" dur="0.301"> MUND T JET 40 40 N AT LAKEFRONT </text>
<text sub="clublinks" start="151.718" dur="0.066"> MUND T 40 JET 40 40 N AT LAKEFRONT PRORGJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="151.784" dur="0.167"> MUND T JET 40 N AT LAKEFRONT PRORMES T </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.1"> MUND T JET 40 40 N AT LAKEFRONT PRORMES DITS. </text>
<text sub="clublinks" start="152.051" dur="0.234"> PRMESDITS. </text>
<text sub="clublinks" start="152.285" dur="0.067"> PRMESDITS. MUND T </text>
<text sub="clublinks" start="152.352" dur="0.1"> PRMESDITS. MUND TE SHOH </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.1"> PRMESDITS. MUND T SE SHIKO DISA </text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.1"> PRMESDITS. MUND T SE SHIKO DISA GUSHT </text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="1.735"> PRMESDITS. MUND T SE SHIHNI DISA Gusta </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> PRMESDITS. MUND T SE SHIHNI DISA GURS MBI 40 </text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.067"> PRMESDITS. MUND T SE SHIKO DISA GUSHT MBI 40 N ON </text>
<text sub="clublinks" start="154.521" dur="0.2"> MUND T SE SHIKO DISA GUSHT MBI 40 N ON </text>
<text sub="clublinks" start="154.721" dur="0.1"> MUND T SE SHIHNI DISA GUSHTA MBI 40 N ON </text>
<text sub="clublinks" start="154.821" dur="0.1"> MUND T SE SHIHNI DISA GUSHTA MBI 40 N ON VERI </text>
<text sub="clublinks" start="154.921" dur="0.133"> MUND T SE SHIKO DISA GUSHTA MBI 40 N THE BREGIN VERI, </text>
<text sub="clublinks" start="155.054" dur="0.101"> MUND T SE SHIHNI DISA GUSHTA MBI 40 N THE Bregun Verior, Ndoshta </text>
<text sub="clublinks" start="155.155" dur="0.166"> MUND T SE SHIHNI DISA GUSHTA MBI 40 N THE BREGIN VERI, MUND T JET MBI </text>
<text sub="clublinks" start="155.321" dur="0.067"> MUND T SE SHIHNI DISA GUSHTA MBI 40 N THE BREGIN VERI, MUND T MBI 50 </text>
<text sub="clublinks" start="155.388" dur="0.167"> BREGI VERI, MUND T MBI 50 </text>
<text sub="clublinks" start="155.555" dur="0.067"> Bregu i veriut, mund të jetë mbi 50 deri </text>
<text sub="clublinks" start="155.622" dur="0.066"> BREGI VERI, MUND T MBI 50 DREJT 60 </text>
<text sub="clublinks" start="155.688" dur="0.067"> BREGU VERI, MUND T MBI 50 DREJT 60 SHKRUAN </text>
<text sub="clublinks" start="155.755" dur="0.067"> BREGU VERI, MUND T MBI 50 DREJT 60 SI TY </text>
<text sub="clublinks" start="155.822" dur="0.1"> BREGU VERI, MUND T MBI 50 DREJT 60 SI T G SHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="155.922" dur="0.133"> Bregu i veriut, mund të jetë mbi 50 deri në 60, ndërsa ju zbritni </text>
<text sub="clublinks" start="156.055" dur="0.067"> Bregu i veriut, mund të jetë mbi 50 deri në 60, ndërsa ju zbresë drejt </text>
<text sub="clublinks" start="156.122" dur="0.2"> DERI 60 SI T G SHKENI DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="156.322" dur="0.1"> DERI 60 SI T G SHKATHENI KUND THER </text>
<text sub="clublinks" start="156.422" dur="0.067"> DERI 60 SI T G B DN DREJT Gojës </text>
<text sub="clublinks" start="156.489" dur="0.067"> DERI 60 SI T G SHKATHENI KUND THER GJITHAVE </text>
<text sub="clublinks" start="156.556" dur="0.1"> DERI 60 SI T G SHKATHENI KUND THER GJITHAVE </text>
<text sub="clublinks" start="156.656" dur="0.067"> DERI 60 SI T G SHKENI DREJT Gojës së Lumit </text>
<text sub="clublinks" start="156.723" dur="1.635"> DERI 60 SI T G SHKENI DREJT GJITHA E LUMIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.066"> DERI N 60 60 SI T G SHKENI DREJT Gojës së Lumit dhe Atëherë </text>
<text sub="clublinks" start="158.424" dur="0.234"> Gojën e lumit dhe më pas </text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.1"> Gojën e lumit dhe pastaj më të lartë </text>
<text sub="clublinks" start="158.758" dur="0.067"> GJITHA E LUMIT DHE ATENHERE Erërat më të larta </text>
<text sub="clublinks" start="158.825" dur="0.133"> GJITHA E LUMIT DHE ATENHERE Erërat më të larta AS </text>
<text sub="clublinks" start="158.958" dur="0.067"> GJITHA E LUMIT DHE ATENHERE Erërat më të Larta SI JU </text>
<text sub="clublinks" start="159.025" dur="0.1"> GJITHA E LUMIT DHE ATENHERE Erërat më të larta SI JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="159.125" dur="0.067"> GJITHA E LUMIT DHE ATENHERE Erërat më të larta, SI JU JU N S JUG </text>
<text sub="clublinks" start="159.192" dur="0.334"> Erëra të larta si ju në jug </text>
<text sub="clublinks" start="159.526" dur="0.066"> Erëra të larta si ju në MISSISSIPPI JUG </text>
<text sub="clublinks" start="159.592" dur="0.1"> Erëra të larta si ju në MISSISSIPPI JUG DHE </text>
<text sub="clublinks" start="159.692" dur="0.1"> Erëra të larta si ju jeni në MISSISSIPPI Jugore dhe duke shkuar </text>
<text sub="clublinks" start="159.792" dur="0.067"> Erëra më të larta SI JU JU N M MISSISSIPPI JUG DHE SHKUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="159.859" dur="0.267"> MISSISSIPPI DHE HYRJA N </text>
<text sub="clublinks" start="160.126" dur="0.1"> MISSISSIPPI DHE SHKUAR N INT ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="160.226" dur="2.369"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.134"> ALABAMA. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="0.1"> ALABAMA. Pra, kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="162.829" dur="0.1"> ALABAMA. Pra, kjo është ku </text>
<text sub="clublinks" start="162.929" dur="0.133"> ALABAMA. Pra, kjo është ku është e juaja </text>
<text sub="clublinks" start="163.062" dur="0.067"> ALABAMA. Pra, kjo është ajo ku është më e larta </text>
<text sub="clublinks" start="163.129" dur="0.234"> Pra, kjo është ajo ku është më e larta </text>
<text sub="clublinks" start="163.363" dur="0.066"> Pra, kjo është ajo ku erërat tuaja më të larta </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="0.101"> PRA KSTU JAN W Erërat e tua më të larta </text>
<text sub="clublinks" start="163.53" dur="0.033"> Pra, këtu po shkojnë erërat tuaja më të larta </text>
<text sub="clublinks" start="163.563" dur="0.067"> Pra, këtu po shkojnë erërat e tua më të larta </text>
<text sub="clublinks" start="163.63" dur="0.1"> Kështu që aty do të jenë erërat e tua më të larta. </text>
<text sub="clublinks" start="163.73" dur="0.2"> Erërat do të jenë. </text>
<text sub="clublinks" start="163.93" dur="0.067"> Erërat do të jenë. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="163.997" dur="0.233"> Erërat do të jenë. KJO ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="164.23" dur="0.034"> Erërat do të jenë. KJO ESHTE 3 </text>
<text sub="clublinks" start="164.264" dur="0.066"> Erërat do të jenë. KJO ESHTE 3 PER </text>
<text sub="clublinks" start="164.33" dur="0.1"> Erërat do të jenë. KJO ISSHT 3 3 ME 5 </text>
<text sub="clublinks" start="164.43" dur="0.101"> Erërat do të jenë. KJO ESHTE 3 DERI 5 PM </text>
<text sub="clublinks" start="164.531" dur="0.1"> Erërat do të jenë. KJO ISSHT 3 3 deri 5 PM OSE </text>
<text sub="clublinks" start="164.631" dur="0.133"> Erërat do të jenë. KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose pak </text>
<text sub="clublinks" start="164.764" dur="0.067"> Erërat do të jenë. KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose aq akoma </text>
<text sub="clublinks" start="164.831" dur="1.735"> KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose aq akoma </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="0.167"> KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu varet akoma </text>
<text sub="clublinks" start="166.733" dur="0.066"> KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu varet akoma </text>
<text sub="clublinks" start="166.799" dur="0.167"> KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu varet akoma </text>
<text sub="clublinks" start="166.966" dur="0.1"> KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu që ende varet nga këtu </text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.101"> KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu që ende varet vetëm këtu </text>
<text sub="clublinks" start="167.167" dur="0.066"> KJO ISSHT 3 3 deri në 5 pasdite ose kështu që ende varet nga këtu vetëm lloji </text>
<text sub="clublinks" start="167.233" dur="0.167"> VARUR NGA KETU SI LLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="167.4" dur="0.167"> VARUR NGA KETU SI LLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="167.567" dur="0.133"> VARUR NGA KETU LLOJ LLOJ WOBLLING </text>
<text sub="clublinks" start="167.7" dur="0.1"> VARUR NGA KETU LLOJ LLOJ WOBLLIMI RRETH. </text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="0.234"> E WOBLLING RRETH. </text>
<text sub="clublinks" start="168.034" dur="0.1"> E WOBLLING RRETH. DO T JET </text>
<text sub="clublinks" start="168.134" dur="0.034"> E WOBLLING RRETH. DO T HA KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="168.168" dur="0.133"> E WOBLLING RRETH. Ne do të duhet të </text>
<text sub="clublinks" start="168.301" dur="0.1"> E WOBLLING RRETH. Do të duhet të shikojmë </text>
<text sub="clublinks" start="168.401" dur="0.1"> E WOBLLING RRETH. Do të duhet t'i shohim këto </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.067"> E WOBLLING RRETH. Do të duhet të shikojmë këto lloje </text>
<text sub="clublinks" start="168.568" dur="0.167"> Do të duhet të shikojmë këto lloje </text>
<text sub="clublinks" start="168.735" dur="0.133"> Do të duhet të shikojmë këto lloje </text>
<text sub="clublinks" start="168.868" dur="1.769"> Do të duhet të shohim këto lloje të perëndimit </text>
<text sub="clublinks" start="170.637" dur="0.267"> Ne do të duhet të shohim këto lloje të anëve perëndimore, </text>
<text sub="clublinks" start="170.904" dur="0.1"> Ne do të duhet të shohim këto lloje të anëve perëndimore, këto </text>
<text sub="clublinks" start="171.004" dur="0.066"> Ne do të duhet të shohim këto lloje të anëve perëndimore, këto shi </text>
<text sub="clublinks" start="171.07" dur="0.234"> E ANEVE PER WESTNDIMORE, KETA SHI </text>
<text sub="clublinks" start="171.304" dur="0.1"> T S AN WESTVE PER WESTNDIMORE, KETO LIDHJE T RA SHIJIT, </text>
<text sub="clublinks" start="171.404" dur="0.134"> T S AN WESTVE PER WESTNDIMORE, K THTO LIDHJE T RA SHIJIT, DISA </text>
<text sub="clublinks" start="171.538" dur="0.133"> T S AN SVE PER WESTNDIMORE, KETO GENA SHI, DISA DUSHA </text>
<text sub="clublinks" start="171.671" dur="0.067"> E AN SVE PERERNNDIMORE, KETO T B SHTYPVE TIN SHIJIT, DISA DUSHA Q LVIN </text>
<text sub="clublinks" start="171.738" dur="0.066"> TID AN SVE PER WESTNDIMORE, KETO TAND SHTYPA T RA SHIJIT, DISA DUSHA AKTUALE </text>
<text sub="clublinks" start="171.804" dur="0.267"> BANDA, DISA DUSHE LVIZUR </text>
<text sub="clublinks" start="172.071" dur="0.101"> BANDA, DISA DUSHE Q M LVIZEN N THPRMJET. </text>
<text sub="clublinks" start="172.172" dur="0.2"> PRORMES </text>
<text sub="clublinks" start="172.372" dur="0.133"> PRORMES POR </text>
<text sub="clublinks" start="172.505" dur="0.067"> PRORMES POR PERGJITHSHME </text>
<text sub="clublinks" start="172.572" dur="2.135"> PRORMES POR PERGJITHSHME JO </text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="0.067"> PRORMES POR PERGJITHSHME JO TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="174.774" dur="0.167"> PRORMES POR PERGJITHSHME JO TE GJITHA DITEN </text>
<text sub="clublinks" start="174.941" dur="0.067"> PRORMES POR PERGJITHSHME JO T ALL GJITHA DITA SHI </text>
<text sub="clublinks" start="175.008" dur="0.233"> POR PERGJITHSHME JO T ALL GJITHA DITA SHI </text>
<text sub="clublinks" start="175.241" dur="0.067"> POR P ORGJITHSHME JO T ALL GJITHA NGJARJEN E SHIUT DITS </text>
<text sub="clublinks" start="175.308" dur="0.1"> POR P ORGJITHSHME JO T ALL GJITHA DITA NGJARJA E SHIUT </text>
<text sub="clublinks" start="175.408" dur="0.1"> POR P ORGJITHSHME JO T ALL GJITHA DITA NGJARJA E SHIJIT P SR JUGIN </text>
<text sub="clublinks" start="175.508" dur="0.167"> POR PERGJITHSHME JO T ALL GJITHA DITA NGJARJA E SHIJIT P SR JUGLINDEN </text>
<text sub="clublinks" start="175.675" dur="0.067"> POR P ORGJITHSHME JO T ALL GJITHA NGJARJEN E SHIUT TAY DIT FORS P LR LUISIANIANN JUGLINDORE </text>
<text sub="clublinks" start="175.742" dur="0.2"> NGJARJE PER LOUISIANA JUGLINDORE </text>
<text sub="clublinks" start="175.942" dur="0.1"> NGJARJE PER LOUISIANA JUGLINDORE PER </text>
<text sub="clublinks" start="176.042" dur="0.1"> NGJARJE P LR LOUISIANA JUGLINDORE P FORR SIGURT. </text>
<text sub="clublinks" start="176.142" dur="0.2"> PER TE SIGURT. </text>
<text sub="clublinks" start="176.342" dur="0.034"> PER TE SIGURT. GJASHT </text>
<text sub="clublinks" start="176.376" dur="0.1"> PER TE SIGURT. GJASHT PR </text>
<text sub="clublinks" start="176.476" dur="0.1"> PER TE SIGURT. GJASHT TO N N NINENT </text>
<text sub="clublinks" start="176.576" dur="0.067"> PER TE SIGURT. GJASHT TO NINE NINENT F KMBT </text>
<text sub="clublinks" start="176.643" dur="0.1"> PER TE SIGURT. GJASHT TO N N NINENT F KMBT E </text>
<text sub="clublinks" start="176.743" dur="2.102"> PER TE SIGURT. GJASHT TO NINE NINENT F këmbë të kirurgjisë </text>
<text sub="clublinks" start="178.845" dur="0.067"> PER TE SIGURT. GJASHT TO NINE nëntë këmbë të kirurgjisë në </text>
<text sub="clublinks" start="178.912" dur="0.2"> GJASHT TO NINE nëntë këmbë të kirurgjisë në </text>
<text sub="clublinks" start="179.112" dur="0.1"> GJASHT TO NINE NINENT F këmbë të kirurgjisë në këtë </text>
<text sub="clublinks" start="179.212" dur="0.1"> GJASHT TO NINE NINENT F këmbë të kirurgjisë në këtë zonë. </text>
<text sub="clublinks" start="179.312" dur="0.167"> KJO ZONE. </text>
<text sub="clublinks" start="179.479" dur="0.1"> KJO ZONE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="179.579" dur="0.067"> KJO ZONE. >> KJO </text>
<text sub="clublinks" start="179.646" dur="0.066"> KJO ZONE. >> KJO ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="179.712" dur="0.134"> KJO ZONE. >> KJO SHT AKTUAL </text>
<text sub="clublinks" start="179.846" dur="0.1"> KJO ZONE. >> Kjo është në </text>
<text sub="clublinks" start="179.946" dur="0.133"> KJO ZONE. >> KJO ESHTE NE LARTE </text>
<text sub="clublinks" start="180.079" dur="0.167"> KJO ZONE. >> Kjo është në fund të lartë. </text>
<text sub="clublinks" start="180.246" dur="0.167"> >> Kjo është në fund të lartë. </text>
<text sub="clublinks" start="180.413" dur="0.134"> >> Kjo është në fund të lartë. OF </text>
<text sub="clublinks" start="180.547" dur="0.1"> >> Kjo është në fund të lartë. SIGURISHT </text>
<text sub="clublinks" start="180.647" dur="0.1"> >> Kjo është në fund të lartë. KURSI I </text>
<text sub="clublinks" start="180.747" dur="0.133"> >> Kjo është në fund të lartë. Sigurisht kirurgji </text>
<text sub="clublinks" start="180.88" dur="0.1"> >> Kjo është në fund të lartë. KURSI T TOT GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="180.98" dur="0.067"> >> Kjo është në fund të lartë. Sigurisht që TOTALI I HALLIMIT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="181.047" dur="0.2"> Sigurisht që TOTALI I HALLIMIT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="181.247" dur="2.503"> Sigurisht që TOTALI I HYRJES KAN G SHUMONE </text>
<text sub="clublinks" start="183.75" dur="0.167"> Sigurisht që TOTALI I HYRJES SHT ZBATUAR </text>
<text sub="clublinks" start="183.917" dur="0.066"> Sigurisht që TOTALI I HYRJES SHT ZBATUAR </text>
<text sub="clublinks" start="183.983" dur="0.1"> Sigurisht që TOTALI I HYRJES SHT ZBATUAR ME </text>
<text sub="clublinks" start="184.083" dur="0.134"> Sigurisht që TOTALI I HYRJES SHT ZBATUAR ME SHTATIN </text>
<text sub="clublinks" start="184.217" dur="0.067"> Sigurisht që TOTALI I HYRJES SHT ZBATUAR ME QENcën </text>
<text sub="clublinks" start="184.284" dur="0.166"> ZGJEDHUR ME QENN E GJYKATS </text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.134"> ZGJEDHUR ME TRACK QENIA A </text>
<text sub="clublinks" start="184.584" dur="0.067"> ZGJEDHUR ME PASURIN BE Q BE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="184.651" dur="0.133"> ZGJEDHUR ME TRACIONIN Q BE SHT NJ PIK E VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="184.784" dur="0.1"> ZGJEDHUR ME GJYKAT BEN Q BE JAN A SHUM SHUM TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="184.884" dur="0.1"> ZGJEDHUR ME TRACK Q BE T A JET SHUMT SHUM F LINDJE TJETR. </text>
<text sub="clublinks" start="184.984" dur="0.234"> NJE SHUME PJESE LINDJE. </text>
<text sub="clublinks" start="185.218" dur="0.1"> NJE SHUME PJESE LINDJE. DO T JET </text>
<text sub="clublinks" start="185.318" dur="0.067"> NJE SHUME PJESE LINDJE. Do të vazhdojmë akoma </text>
<text sub="clublinks" start="185.385" dur="0.066"> NJE SHUME PJESE LINDJE. Ne do të shohim akoma </text>
<text sub="clublinks" start="185.451" dur="0.101"> NJE SHUME PJESE LINDJE. Ne do të shohim akoma </text>
<text sub="clublinks" start="185.552" dur="0.1"> NJE SHUME PJESE LINDJE. Ne do të shohim akoma ujin </text>
<text sub="clublinks" start="185.652" dur="0.066"> NJE SHUME PJESE LINDJE. Ne do të shohim akoma ngritjen e ujit </text>
<text sub="clublinks" start="185.718" dur="0.167"> Ne do të shohim akoma ngritjen e ujit </text>
<text sub="clublinks" start="185.885" dur="0.067"> Ne do të shohim akoma ngritjen e ujit. </text>
<text sub="clublinks" start="185.952" dur="0.234"> . </text>
<text sub="clublinks" start="186.186" dur="0.166"> . JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="186.352" dur="1.468"> . JEMI SHQIPTARISHT </text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.067"> . Ne po shohim vërtet </text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.167"> . SI SHIKOJMER SIGURISHT NUK </text>
<text sub="clublinks" start="188.054" dur="0.067"> . Ne po shohim jo vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="188.121" dur="0.2"> Ne po shohim jo vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="188.321" dur="0.067"> Ne jemi duke parë vërtet jo vetëm të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="188.388" dur="0.1"> Ne vërtet po shohim jo vetëm të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="188.488" dur="0.067"> Ne jemi duke parë vërtet jo vetëm të gjithë imazhin </text>
<text sub="clublinks" start="188.555" dur="0.066"> Ne jemi duke parë vërtet jo vetëm të gjithë imazhin e </text>
<text sub="clublinks" start="188.621" dur="0.1"> Ne jemi duke parë vërtet jo vetëm të gjithë imazhin e </text>
<text sub="clublinks" start="188.721" dur="0.1"> VEPRIMTARI JEMI SE SHIKOJM NOT VETM T ALL GJITHA IMAZHIN E RRUGS </text>
<text sub="clublinks" start="188.821" dur="0.067"> Ne jemi duke parë vërtet jo vetëm të gjithë imazhin e rrugës nën </text>
<text sub="clublinks" start="188.888" dur="0.234"> E GJITHA IMAZHI I RRUGS NN </text>
<text sub="clublinks" start="189.122" dur="0.1"> E GJITHA IMAZHI I RRUGS N UN UJ </text>
<text sub="clublinks" start="189.222" dur="0.1"> GJITHA IMAZHI I RRUGS N UN UJ W AT TH. </text>
<text sub="clublinks" start="189.322" dur="0.167"> UJI KA </text>
<text sub="clublinks" start="189.489" dur="0.067"> UJI KA KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="189.556" dur="0.066"> UJI KA PRAN ON </text>
<text sub="clublinks" start="189.622" dur="0.1"> UJI KA Pra, në </text>
<text sub="clublinks" start="189.722" dur="0.1"> UJI KA Pra në Lindje </text>
<text sub="clublinks" start="189.822" dur="2.136"> UJI KA Pra në bankën lindore </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.234"> UJI KA Pra në bankën lindore të </text>
<text sub="clublinks" start="192.192" dur="0.066"> UJI KA Kështu që në bankën lindore të vazhdojnë </text>
<text sub="clublinks" start="192.258" dur="0.167"> Kështu që në bankën lindore të vazhdojnë </text>
<text sub="clublinks" start="192.425" dur="0.067"> Pra, në bankën lindore të vazhdojë me </text>
<text sub="clublinks" start="192.492" dur="0.1"> Kështu që në bankën lindore të vazhdojnë të shohin </text>
<text sub="clublinks" start="192.592" dur="0.167"> PRAN N ON BANK EN LINDORE VAZHDONI T TO SHIKONI AT </text>
<text sub="clublinks" start="192.759" dur="0.1"> PRAN NAN BANK EN LINDORE T VAZHDONI T TO SHIKONI AT NORTH VERIlindje </text>
<text sub="clublinks" start="192.859" dur="0.067"> PRAN ON N ON BANK EN LINDORE T VAZHDONI T TO SHIKOJNAT ATAT Erë VERIlindore </text>
<text sub="clublinks" start="192.926" dur="0.267"> T TO SHIKOJAT AT W Erë VERIlindore </text>
<text sub="clublinks" start="193.193" dur="0.066"> T TO SHIKOJNAT ATAT SHTYPJE TIN EREVE T NORTH VERIUT Lindjes </text>
<text sub="clublinks" start="193.259" dur="0.1"> T TO SHIKOJNAT ATAT Erë VERIlindore që shtyn në </text>
<text sub="clublinks" start="193.359" dur="0.1"> T TO SHIKOJNAT AT W Erë VERIlindore që shtyn në disa </text>
<text sub="clublinks" start="193.459" dur="0.101"> T TO SHIKOJNAT AT W SHTYPJE EREVE VERIlindore N S DISA UJ. </text>
<text sub="clublinks" start="193.56" dur="0.2"> SHTYPJE N IN DISA UJ. </text>
<text sub="clublinks" start="193.76" dur="0.1"> SHTYPJE N IN DISA UJ. NJEJT </text>
<text sub="clublinks" start="193.86" dur="0.067"> SHTYPJE N IN DISA UJ. E NJEJTA GJE </text>
<text sub="clublinks" start="193.927" dur="0.1"> SHTYPJE N IN DISA UJ. T S NJ SJTN GJE PER </text>
<text sub="clublinks" start="194.027" dur="0.133"> SHTYPJE N IN DISA UJ. E njëjta gjë për liqenin </text>
<text sub="clublinks" start="194.16" dur="0.1"> SHTYPJE N IN DISA UJ. E njëjta gjë për liqenin Bourne. </text>
<text sub="clublinks" start="194.26" dur="0.2"> E njëjta gjë për liqenin Bourne. </text>
<text sub="clublinks" start="194.46" dur="0.101"> E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR </text>
<text sub="clublinks" start="194.561" dur="1.534"> E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="196.095" dur="0.167"> E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="196.262" dur="0.1"> E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI N </text>
<text sub="clublinks" start="196.362" dur="0.134"> E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI SHI </text>
<text sub="clublinks" start="196.496" dur="0.167"> E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI TOTALIN E SHIUT </text>
<text sub="clublinks" start="196.663" dur="0.066"> E njëjta gjë për liqenin Bourne. POR SHIKONI GJITHSEJ T RA SHIUT </text>
<text sub="clublinks" start="196.729" dur="0.167"> POR SHIKONI GJITHSEJ T RA SHIUT </text>
<text sub="clublinks" start="196.896" dur="0.067"> POR SHIKONI GJITHSEJ T SHIUT DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="196.963" dur="0.133"> POR SHIKONI GJITHSEJ T RA SHIUT NJE DY </text>
<text sub="clublinks" start="197.096" dur="0.101"> POR SHIKONI GJITHSEJ T SHIUT NJE DY INCHES </text>
<text sub="clublinks" start="197.197" dur="0.066"> POR SHIKONI TOTALI I SHIUT NJE DY INCHES KCHTU </text>
<text sub="clublinks" start="197.263" dur="0.067"> POR SHIKONI TOTALI I SHIUT NJE DY INCHES K HTU P FORR T </text>
<text sub="clublinks" start="197.33" dur="0.067"> POR SHIKONI TOTALI I SHIUT NJE DY INCHES KETU P .R T NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="197.397" dur="0.267"> N TO DY INCHES K FORTU P .R T NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="197.664" dur="0.133"> N TO DY INCHES KERETU P ORR ORLEANET E RE, </text>
<text sub="clublinks" start="197.797" dur="0.067"> N TO DY INCHES KERETU P ORR ORLEANET E RE, MUND </text>
<text sub="clublinks" start="197.864" dur="0.033"> N TO DY INCHES KERETU P ORR ORLEANET E RE, MUND T JEN DY </text>
<text sub="clublinks" start="197.897" dur="0.1"> P TOR DY INCHES K FORTU P ORR ORLEANET E RE, MUND T JENI DY TE </text>
<text sub="clublinks" start="197.997" dur="0.067"> N TO DY INCHES KERETU P ORR ORLEANET E RE, MUND T JEN TW DY TE KATURRT </text>
<text sub="clublinks" start="198.064" dur="0.067"> N TO DY INCHES KERETU P ORR ORLEANET E RE, MUND T TW JEN TW DY DY KATURR </text>
<text sub="clublinks" start="198.131" dur="0.2"> ORLEANST, MUND T JEN TW DY TE KATURRT </text>
<text sub="clublinks" start="198.331" dur="0.067"> ORLEANST, MUND TE JEN TW DY TE KATURRT SI TY </text>
<text sub="clublinks" start="198.398" dur="0.066"> ORLEANST, MUND T JEN TW DY TE KATURRT SI T SHKENI </text>
<text sub="clublinks" start="198.464" dur="0.101"> ORLEANST, MUND T JEN TW DY T F KATURRT SI T NDALENI </text>
<text sub="clublinks" start="198.565" dur="1.601"> ORLEANST, MUND T JEN TW DY T F KATURRT SI T NDALENI </text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.167"> ORLEANST, MUND T JEN TW DY T F KATURRT SI T G NGJITENI N PE PAR PE </text>
<text sub="clublinks" start="200.333" dur="0.067"> ORLEANST, MUND T JEN TW DY T F KATURRT SI T G NGJITENI NIV LUMIN PE PERL </text>
<text sub="clublinks" start="200.4" dur="0.066"> ORLEANST, MUND TE JEN TW DY T F KATURRT SI T G SHKOHENI NIV LUMIN PE E PERLIT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.267"> JU NGJITENI NIV LUMIN PE PARRMARRJES N </text>
<text sub="clublinks" start="200.733" dur="0.134"> JU NGJITENI NIV LUMIN PE E MARRGJS N IN HANCOCK </text>
<text sub="clublinks" start="200.867" dur="0.1"> JU NGJITENI NIV LUMIN PE E MARRGJS N IN QARKUN HANCOCK. </text>
<text sub="clublinks" start="200.967" dur="0.2"> QARKU HANCOCK. </text>
<text sub="clublinks" start="201.167" dur="0.1"> QARKU HANCOCK. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="201.267" dur="0.067"> QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ </text>
<text sub="clublinks" start="201.334" dur="0.1"> QARKU HANCOCK. DHE AT ITHERE </text>
<text sub="clublinks" start="201.434" dur="0.067"> QARKU HANCOCK. DHE ATENHERE E BN </text>
<text sub="clublinks" start="201.501" dur="0.067"> QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ SHKOHET </text>
<text sub="clublinks" start="201.568" dur="0.166"> QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ NDODH </text>
<text sub="clublinks" start="201.734" dur="0.034"> QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ NDODH 15 </text>
<text sub="clublinks" start="201.768" dur="0.066"> QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ NGJITET 15 T TO </text>
<text sub="clublinks" start="201.834" dur="0.067"> QARKU HANCOCK. DHE PASTAJ NGJITET 15 deri 20 </text>
<text sub="clublinks" start="201.901" dur="0.234"> DHE PASTAJ NGJITET 15 deri 20 </text>
<text sub="clublinks" start="202.135" dur="0.067"> DHE PASTAJ NGJITET 15 deri 20 inç </text>
<text sub="clublinks" start="202.202" dur="2.035"> DHE PASTAJ NGROHET 15 deri 20 inç </text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.1"> DHE PASTAJ NGJEN 15 deri 20 inç sa ju </text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.133"> DHE PASTAJ NGJITET 15-20 INCH SI T HE KEQ </text>
<text sub="clublinks" start="204.47" dur="0.134"> DHE ATENherë NGROHEN 15-20 INCHCHS SIQ KRYET N TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="204.604" dur="0.067"> DHE PASTAJ NGJITET 15-20 INCH SI TAD KENI KRYE N AL ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="204.671" dur="0.166"> INCHES SI KRYET N HE ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="204.837" dur="0.067"> INCHES SI KRYET N HE ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="204.904" dur="0.234"> . </text>
<text sub="clublinks" start="205.138" dur="0.067"> . DO T JET </text>
<text sub="clublinks" start="205.205" dur="0.1"> . DO TE THEMI </text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.033"> . DO T S THEMI PES </text>
<text sub="clublinks" start="205.338" dur="0.133"> . Ne do të themi pesë </text>
<text sub="clublinks" start="205.471" dur="0.134"> . DO T S THEMI PES TO SHTAT </text>
<text sub="clublinks" start="205.605" dur="0.067"> . DO T S THEMI PES TO SHTAT INCHES </text>
<text sub="clublinks" start="205.672" dur="0.2"> DO T S THEMI PES TO SHTAT INCHES </text>
<text sub="clublinks" start="205.872" dur="0.133"> Do të themi pesë herë për shtatë inç për </text>
<text sub="clublinks" start="206.005" dur="0.134"> Do të themi pesë herë për shtatë inç për Jackson </text>
<text sub="clublinks" start="206.139" dur="2.235"> Ne do të themi pesë për shtatë inç për qarkun JACKSON </text>
<text sub="clublinks" start="208.374" dur="0.067"> Ne do të themi pesë për shtatë inç për qarkun JACKSON në </text>
<text sub="clublinks" start="208.441" dur="0.3"> P FORR QARKU JACKSON N </text>
<text sub="clublinks" start="208.741" dur="0.134"> P FORR QARKU JACKSON NAR HARRISON </text>
<text sub="clublinks" start="208.875" dur="0.067"> P FORR Qarkun e Jackson në qarkun HARRISON </text>
<text sub="clublinks" start="208.942" dur="0.1"> P FORR Qarkun e Jackson në qarkun Harrison DHE </text>
<text sub="clublinks" start="209.042" dur="0.1"> P FORR QARKU JACKSON NO Qarkun HARRISON DHE ATENHERE </text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> P FORR Qarkun e Jackson në Qarkun Harrison dhe Atëherë TRE </text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="0.166"> QARKU HARRISON DHE ATENTRE TRE </text>
<text sub="clublinks" start="209.375" dur="0.067"> Qarku Harrison dhe pastaj tre </text>
<text sub="clublinks" start="209.442" dur="0.134"> QARKU I HARRISONIT DHE ATYRE TRE TE GJASHT </text>
<text sub="clublinks" start="209.576" dur="0.033"> QARKU I HARRISONIT DHE PASTAJ TRE T TO GJASHT IN INCHES </text>
<text sub="clublinks" start="209.609" dur="0.133"> QARKU I HARRISONIT DHE AT THHERE TRE T TO GJASHT IN INCH A </text>
<text sub="clublinks" start="209.742" dur="0.067"> QARKU I HARRISONIT DHE AT THHERE TRE T S GJASHT IN ING A SHUMIT </text>
<text sub="clublinks" start="209.809" dur="0.067"> QARKU I HARRISONIT DHE AT THHERE TRET TO GJASHTCH INGESSH NJ BIT TLE VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="209.876" dur="0.233"> T TO GJASHT IN INGESSH NJ. BITIT TIT VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="210.109" dur="0.067"> T TO GJASHT IN INGJISHT NJ A BITOS TIT VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="210.176" dur="0.167"> TE GJASHT IN INCHES NJCH BITIT T CL VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="210.343" dur="0.067"> DERI NE GJASHT IN INCHES NJ A BIT T CL VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="210.41" dur="0.1"> DERI NE GJASHT A INCH CL NJ B BIT T CL VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="210.51" dur="0.1"> DERI NE GJASHTES INCH A NJ BIT T CL VOGL T CL POSHTME DREJT GREGUT. </text>
<text sub="clublinks" start="210.61" dur="2.069"> POSHTUAR PR SHTYP </text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.1"> POSHTUAR PR SHTYP KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="212.779" dur="0.1"> POSHTUAR PR SHTYP PRA KETO </text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.2"> POSHTUAR PR SHTYP PRA K THTO JAN </text>
<text sub="clublinks" start="213.079" dur="0.1"> POSHTUAR PR SHTYP Pra, këta janë të menaxhueshëm </text>
<text sub="clublinks" start="213.179" dur="0.067"> POSHTUAR PR SHTYP Pra, këta janë shi i menaxhueshëm </text>
<text sub="clublinks" start="213.246" dur="0.233"> Pra, këta janë shi i menaxhueshëm </text>
<text sub="clublinks" start="213.479" dur="0.101"> PRA KETO JAN. TOTALI I SHINVE TAGE MENAXHUESHM. </text>
<text sub="clublinks" start="213.58" dur="0.2"> TOTALI. </text>
<text sub="clublinks" start="213.78" dur="0.1"> TOTALI. SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="213.88" dur="0.067"> TOTALI. SHIKO KETE </text>
<text sub="clublinks" start="213.947" dur="0.1"> TOTALI. SHIKONI KJO JU </text>
<text sub="clublinks" start="214.047" dur="0.066"> TOTALI. SHIKONI KIST MUND T </text>
<text sub="clublinks" start="214.113" dur="0.067"> TOTALI. SHIKONI KIST M NUK MUND T </text>
<text sub="clublinks" start="214.18" dur="0.034"> TOTALI. SHIKONI KIST NUK MUND T SE SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="214.214" dur="0.066"> TOTALI. SHIKONI KIST NUK MUND T SE SHIKONI A </text>
<text sub="clublinks" start="214.28" dur="0.2"> SHIKONI KIST NUK MUND T SE SHIKONI A </text>
<text sub="clublinks" start="214.48" dur="0.067"> SHIKONI KJO NUK MUND T SE SHIKONI NJ A PIK </text>
<text sub="clublinks" start="214.547" dur="0.1"> SHIKONI KISTOU NUK MUND T SE SHIKONI NJ D PIK </text>
<text sub="clublinks" start="214.647" dur="0.067"> SHIKONI KJO NUK MUND T SE SHIKONI NJ A PIK D SHI </text>
<text sub="clublinks" start="214.714" dur="0.067"> SHIKONI KISTOU NUK MUND T SE SHIKONI NJ D PIK SHI </text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="0.066"> SHIKONI KJO NUK MUND T SHIKONI NJ A PIKRO SHI SI TI </text>
<text sub="clublinks" start="214.847" dur="1.736"> SHIKONI KIST NUK MUND T SE SHIKONI NJ D PIK SHI SI TET MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="216.583" dur="0.066"> SHIKONI KIST NUK MUND T SE SHIKONI NJRO PIK SHI SI T MERRNI A </text>
<text sub="clublinks" start="216.649" dur="0.234"> PIKA E SHIUT SI MERRNI A </text>
<text sub="clublinks" start="216.883" dur="0.067"> PIK SHI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="216.95" dur="0.133"> PIK SHI SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="217.083" dur="0.067"> PIK SHI N AS SHUM SHUM TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="217.15" dur="0.133"> PIK SHI SHUM SHUM PR T TJER </text>
<text sub="clublinks" start="217.283" dur="0.067"> PIK SHI SHUM SHUM DREJT DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="217.35" dur="0.267"> PAK VEPRIM TJETR DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="217.617" dur="0.067"> PAK VEPRIM T F MURTEJSHME DREJT HAMMOND </text>
<text sub="clublinks" start="217.684" dur="0.1"> PAK VEPRIM TJETURR DREJT HAMMONDIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="217.784" dur="0.1"> PAK VEPRIM TJETR P TRPJES SHAMONDIT DHE SHKURTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="217.884" dur="0.067"> VITI I VOGL P FR SHTYP DHE SHKURTIMI </text>
<text sub="clublinks" start="217.951" dur="0.066"> VAJZA E VOGL TJETR DREJT Hammonit dhe kalimi në të </text>
<text sub="clublinks" start="218.017" dur="0.234"> Hammon dhe duke shkuar në të </text>
<text sub="clublinks" start="218.251" dur="0.1"> Hammonti dhe hyrja në BATON </text>
<text sub="clublinks" start="218.351" dur="0.1"> HAMMOND DHE HYRJA NOU BATON ROUGE </text>
<text sub="clublinks" start="218.451" dur="3.036"> Hammonti dhe hyrja në zonën e butë të batonit </text>
<text sub="clublinks" start="221.487" dur="0.167"> Hammon dhe hyrja në zonën e butë BATON vështirë </text>
<text sub="clublinks" start="221.654" dur="0.067"> HAMMOND DHE HYRJA N THE ZONOUN E BATONIT TOU VOURTET H T H VRTET ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="221.721" dur="0.267"> ZONA E BATONIT ME RROG H T H VARDRTET ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="221.988" dur="0.067"> ZONA E BATONIT ME RROG H NDIKIMISHT NDIKIMI </text>
<text sub="clublinks" start="222.055" dur="0.066"> ZONA E BATONIT ROUGE VARDSHTIRA NDIKIMET N AT </text>
<text sub="clublinks" start="222.121" dur="0.101"> ZONA E BATONIT ROUGE VARDSHTIR AN NDIKIMI NDIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="222.222" dur="0.1"> ZONA E BATONIT ROUGE VARDSHTIR AN NDIKIMI N ALL T ALL TJERT </text>
<text sub="clublinks" start="222.322" dur="0.033"> ZONA E BATONIT ROUGE VARDSHTIR AN NDIKIMI NDONJ NDIKIMI SI TJET OTHERR </text>
<text sub="clublinks" start="222.355" dur="0.067"> ZONA E BATONIT ROUGE VARDSHTIR AN NDIKIMI NDONJ NDIKIMI N ALL T ALL TJERT SE SA </text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.233"> NDIKIMET N ALL T ALL TJERA TJETR SE A </text>
<text sub="clublinks" start="222.655" dur="0.1"> NDIKIMET N ALL T ALL TJER TJET THR SE NJ B PREZZ. </text>
<text sub="clublinks" start="222.755" dur="0.201"> BREZE. </text>
<text sub="clublinks" start="222.956" dur="0.1"> BREZE. KURD </text>
<text sub="clublinks" start="223.056" dur="0.133"> BREZE. Erërat KURDE </text>
<text sub="clublinks" start="223.189" dur="0.034"> BREZE. Erërat KURD GURTIM </text>
<text sub="clublinks" start="223.223" dur="0.066"> BREZE. Erërat KURDE duke u dashur </text>
<text sub="clublinks" start="223.289" dur="0.1"> BREZE. BURIMET KURDE PUSTRSHKRITEN N 53 53 </text>
<text sub="clublinks" start="223.389" dur="0.067"> BREZE. BURIMET KURD P GRSHKRITEN N 53 53 PASQYRA </text>
<text sub="clublinks" start="223.456" dur="0.167"> BURIMET KURD P GRSHKRITEN N 53 53 PASQYRA </text>
<text sub="clublinks" start="223.623" dur="1.935"> BURIMET KURD P GRSHKRITEN N TO 53 Pranë </text>
<text sub="clublinks" start="225.558" dur="0.134"> BURIMET KURD P GRSHKRITEN N TO 53 PARRPARA Gojës. </text>
<text sub="clublinks" start="225.692" dur="0.233"> GOJA. </text>
<text sub="clublinks" start="225.925" dur="0.1"> GOJA. Tridhjetë </text>
<text sub="clublinks" start="226.025" dur="0.067"> GOJA. TRIDHJETË E GJASHTË </text>
<text sub="clublinks" start="226.092" dur="0.1"> GOJA. Tridhjetë e gjashtë AT </text>
<text sub="clublinks" start="226.192" dur="0.134"> GOJA. Tridhjetë e gjashtë në SHELL </text>
<text sub="clublinks" start="226.326" dur="0.1"> GOJA. Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL </text>
<text sub="clublinks" start="226.426" dur="0.066"> GOJA. Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="226.492" dur="0.267"> Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="226.759" dur="0.034"> Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL ishin duke ikur </text>
<text sub="clublinks" start="226.793" dur="0.133"> Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL po kërkonin </text>
<text sub="clublinks" start="226.926" dur="0.1"> Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL po guxonin të pesëdhjetë </text>
<text sub="clublinks" start="227.026" dur="1.802"> Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL po kërkonin pesëdhjetë e pesë </text>
<text sub="clublinks" start="228.828" dur="0.134"> Tridhjetë e gjashtë në plazhin SHELL po kërkonin të pesëdhjetë pesë atje. </text>
<text sub="clublinks" start="228.962" dur="0.233"> UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="229.195" dur="0.1"> UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH KTU. PETTY </text>
<text sub="clublinks" start="229.295" dur="0.134"> UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH KTU. DJAL PETTY </text>
<text sub="clublinks" start="229.429" dur="0.133"> UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH ATJ. Ishulli PETTY BOY </text>
<text sub="clublinks" start="229.562" dur="0.134"> UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH KTU. ISHTE PETTY BOY ISLAND </text>
<text sub="clublinks" start="229.696" dur="0.066"> UDHTUESH P TOR PESTDHET PESH KTU. PETTY BOY ISLAND QS SSHT QENDRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="0.201"> PETTY BOY ISLAND QS SSHT QENDRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="229.963" dur="0.1"> PETTY BOY ISLAND Q'SSHT QENDRUAR VETUSTM </text>
<text sub="clublinks" start="230.063" dur="0.066"> PETTY BOY ISLAND QAT SSHT QITNDRUAR VET JUG </text>
<text sub="clublinks" start="230.129" dur="0.134"> PETTY BOY ISLAND QAT SSHT QITNDRUAR VET SM N S JUG </text>
<text sub="clublinks" start="230.263" dur="0.133"> PETTY BOY ISLAND Q'SSHT QENDRUAR VET JUG N JACKSON </text>
<text sub="clublinks" start="230.396" dur="0.1"> PETTY BOY ISLAND QAT SSHT QITNDRUAR VET SM JUGUT T J QARKUT JACKSON. </text>
<text sub="clublinks" start="230.496" dur="0.267"> VETEM JUG I QARKUT JACKSON. </text>
<text sub="clublinks" start="230.763" dur="0.067"> VETEM JUG I QARKUT JACKSON. KATRINA </text>
<text sub="clublinks" start="230.83" dur="0.1"> VETEM JUG I QARKUT JACKSON. PREJ KATRINA </text>
<text sub="clublinks" start="230.93" dur="0.1"> VETEM JUG I QARKUT JACKSON. KATRINA PRET ATY. </text>
<text sub="clublinks" start="231.03" dur="0.234"> KATRINA PRET ATY. </text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="2.402"> KATRINA PRET ATY. KJO SHT </text>
<text sub="clublinks" start="233.666" dur="0.134"> KATRINA PRET ATY. ATSHT AN NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="233.8" dur="0.133"> KATRINA PRET ATY. AJO ANSHT AN NJ IS ISHULL </text>
<text sub="clublinks" start="233.933" dur="0.134"> KATRINA PRET ATY. KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. </text>
<text sub="clublinks" start="234.067" dur="0.3"> KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. </text>
<text sub="clublinks" start="234.367" dur="0.1"> KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. I QUSTNDRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="234.467" dur="0.067"> KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. Erërat e Qëndrueshme </text>
<text sub="clublinks" start="234.534" dur="0.1"> KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. Erërat e Qëndrueshme të </text>
<text sub="clublinks" start="234.634" dur="0.1"> KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. Erërat e qëndrueshme të dyzetave </text>
<text sub="clublinks" start="234.734" dur="0.067"> KJO ANSHT QENDRUES ISHULLIT. Erërat e qëndrueshme të TREDY TRET </text>
<text sub="clublinks" start="234.801" dur="0.233"> Erërat e qëndrueshme të TREDY TRET </text>
<text sub="clublinks" start="235.034" dur="0.067"> Erërat e Qëndrueshme të TREDY TREDYTETAVE </text>
<text sub="clublinks" start="235.101" dur="0.1"> Erërat e Qëndrueshme të TREDY TREDYTY GJASHT </text>
<text sub="clublinks" start="235.201" dur="0.067"> Erërat e Qëndrueshme të TREDY TREDYTY GJASHT MI MILE </text>
<text sub="clublinks" start="235.268" dur="0.1"> Erërat e Qëndrueshme të TREDY TREDYTY GJASHT MI MILE PER </text>
<text sub="clublinks" start="235.368" dur="0.1"> Erërat e Qëndrueshme të TREDY TREDYTY GJASHT MI MILE PERR OR </text>
<text sub="clublinks" start="235.468" dur="0.067"> Erërat e Qëndrueshme të TRETY TREDYTY GJASHT MI MILE P HR Orë </text>
<text sub="clublinks" start="235.535" dur="2.135"> DY GJASHT MILE P PR Orë </text>
<text sub="clublinks" start="237.67" dur="0.167"> DYSHTIX GJASHT MI MILE PERR ORS GUSHTET ERE </text>
<text sub="clublinks" start="237.837" dur="0.134"> PTRDYSHT S GJASHT MI MILE P HR ORUST GURS ENDS N </text>
<text sub="clublinks" start="237.971" dur="0.133"> PTRDYT GJASHT MI MILE PERR OR G GURAT E ERA N DA DAUPHIN </text>
<text sub="clublinks" start="238.104" dur="0.1"> PTRDYT GJASHT MI MILE PERR OR G GURAT ERE N AT Ishullin DAUPHIN. </text>
<text sub="clublinks" start="238.204" dur="0.167"> Gusts në ishullin DAUPHIN. </text>
<text sub="clublinks" start="238.371" dur="0.133"> Gusts në ishullin DAUPHIN. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="238.504" dur="0.167"> Gusts në ishullin DAUPHIN. Pra ju jeni </text>
<text sub="clublinks" start="238.671" dur="0.1"> Gusts në ishullin DAUPHIN. Pra, ju jeni të qëndrueshëm </text>
<text sub="clublinks" start="238.771" dur="0.067"> Gusts në ishullin DAUPHIN. Pra, ju jeni erëra të qëndrueshme </text>
<text sub="clublinks" start="238.838" dur="0.067"> Gusts në ishullin DAUPHIN. PRA JENI Erëra të Qëndrueshme </text>
<text sub="clublinks" start="238.905" dur="0.3"> PRA JENI Erëra të Qëndrueshme </text>
<text sub="clublinks" start="239.205" dur="0.167"> SO JENI Erërat e Qëndrueshme janë vërtet </text>
<text sub="clublinks" start="239.372" dur="0.1"> SO JENI Erërat e Qëndrueshme Janë Pikërisht Tropikale </text>
<text sub="clublinks" start="239.472" dur="0.1"> SO JENI Erërat e Qëndrueshme Jeni VETORR FUNDI TROPIK </text>
<text sub="clublinks" start="239.572" dur="0.067"> SO JU JENI Erërat e Qëndrueshme Jeni Fuqia e Stuhisë Tropikale </text>
<text sub="clublinks" start="239.639" dur="0.167"> FORC PERDORISHT TROPIKE STORM </text>
<text sub="clublinks" start="239.806" dur="1.935"> FUQIA PREJTRISHT TROPIKE STORM AS </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.133"> FUQI PREJT VETM TURPIKE STORM SI JU </text>
<text sub="clublinks" start="241.874" dur="0.134"> PERDORIMI I FUQIS SER VETORM TROPIKE SI SHKONI </text>
<text sub="clublinks" start="242.008" dur="0.067"> FUQIA PREJTMBAJTJE STORMIKE TROPIKE SI SHKENI DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.133"> PERDORIMI I FUQIS S ST VITIT TROPIKE SI SHKENCS SI SHKONI DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="242.208" dur="0.067"> FUQI PREJTRISHT TROPIKE TOR STORMIT SI SHKONI KUND THER KASTALIT </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.3"> SI SHKONI DREJT KASTALIT </text>
<text sub="clublinks" start="242.575" dur="0.1"> SI SHKONI DREJT MISSISSIPPI BREGTETAR </text>
<text sub="clublinks" start="242.675" dur="0.134"> SI SHKONI DREJT MISSISSIPPI BREGTETAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="242.809" dur="0.066"> SI SHKONI DREJT MISSISSIPPI-T DHE KRYETARIS CO Bregdetare </text>
<text sub="clublinks" start="242.875" dur="0.101"> SI SHKONI DREJT MISSISSIPPI KRYESORE DHE KRYETARIT </text>
<text sub="clublinks" start="242.976" dur="0.066"> SI SHKONI DREJT MISSISSIPPI BREGTETAR DHE KRYETARI NO </text>
<text sub="clublinks" start="243.042" dur="0.267"> MISSISSIPPI DHE KRYETARI N </text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="0.1"> MISSISSIPPI DHE KRYETARI N AL ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="243.409" dur="0.167"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="243.576" dur="0.134"> ALABAMA. OF </text>
<text sub="clublinks" start="243.71" dur="0.1"> ALABAMA. SIGURISHT </text>
<text sub="clublinks" start="243.81" dur="0.066"> ALABAMA. Sigurisht ATA </text>
<text sub="clublinks" start="243.876" dur="0.101"> ALABAMA. Sigurisht ata që janë </text>
<text sub="clublinks" start="243.977" dur="1.034"> ALABAMA. Sigurisht që ata janë vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="245.011" dur="0.067"> ALABAMA. Sigurisht që ata vetëm po shkojnë </text>
<text sub="clublinks" start="245.078" dur="0.167"> Sigurisht që ata vetëm po shkojnë </text>
<text sub="clublinks" start="245.245" dur="0.166"> Sigurisht që ata po shkojnë vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="245.411" dur="0.067"> Sigurisht që ata vetëm po shkojnë të rriten </text>
<text sub="clublinks" start="245.478" dur="0.067"> Sigurisht që ata vetëm do të rriten AS </text>
<text sub="clublinks" start="245.545" dur="0.067"> Sigurisht që ata vetëm do të rriten si ne </text>
<text sub="clublinks" start="245.612" dur="0.2"> Sigurisht që ata vetëm po shkojnë të rriten sa shkojmë </text>
<text sub="clublinks" start="245.812" dur="0.066"> Sigurisht që ata vetëm do të rriten, ndërsa ne shkojmë nëpër </text>
<text sub="clublinks" start="245.878" dur="0.234"> TA RRITENI SI SHKATRME PRORPARA </text>
<text sub="clublinks" start="246.112" dur="0.1"> TA RRITENI SI SHKOJM NRO TRN SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="246.212" dur="0.167"> SOT </text>
<text sub="clublinks" start="246.379" dur="0.1"> SOT KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="246.479" dur="0.134"> SOT SO ERE </text>
<text sub="clublinks" start="246.613" dur="0.1"> SOT NDIKIMET SO ERE </text>
<text sub="clublinks" start="246.713" dur="0.066"> SOT NDIKIMET E ER WS KINTU </text>
<text sub="clublinks" start="246.779" dur="0.1"> SOT NDIKIMET E ER WS KINTU JAN </text>
<text sub="clublinks" start="246.879" dur="0.067"> SOT NDIKIMET E KINTU ERE NDODHNI </text>
<text sub="clublinks" start="246.946" dur="0.167"> NDIKIMET E KINTU ERE NDODHNI </text>
<text sub="clublinks" start="247.113" dur="0.067"> NDIKIMET E EDHE ERA KDTU SHQIP </text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="2.769"> NDIKIMET E ARDHMINRIS SO K ATU SHQIPTAR </text>
<text sub="clublinks" start="249.949" dur="0.134"> NDIKIMET E ARDHMRIS SO KINTU Q ANDRUAR T TO JEN MINIMALE </text>
<text sub="clublinks" start="250.083" dur="0.1"> NDIKIMET E ARDHMRIS SO KINTU Q ANDRUAR T TO JEN MIN MINIMALE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="250.183" dur="0.067"> NDIKIMET E ARDHMRIS SO KINTU Q ANDRUAR T TO JEN MIN MINIMALE DHE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="250.25" dur="0.266"> TE JEMI MINIMALE DHE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.101"> TE JEMI MINIMALE DHE JEMI AKTUALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="250.617" dur="0.1"> TE JEMI MINIMALE DHE JEMI VETEM VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="250.717" dur="0.033"> TE JEMI MINIMALE DHE NE VETEM VETEM SHKOJME </text>
<text sub="clublinks" start="250.75" dur="0.1"> TE JEMI MINIMALE DHE NE VEPRIMTARI VETEM SHKOJME </text>
<text sub="clublinks" start="250.85" dur="0.067"> T BE JEMI MINIMALE DHE JET VETM VETEM SHKOJM G T TO SHIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="250.917" dur="0.067"> TE JEMI MINIMALE DHE JEMI VETEM VETEM SHKOJME TE SHIKONI HITIN </text>
<text sub="clublinks" start="250.984" dur="0.166"> VETEM VETEM SHKONI TE SHIKONI HIT </text>
<text sub="clublinks" start="251.15" dur="0.101"> VETEM VETEM SHKONI TE SHIKONI HIT OSE </text>
<text sub="clublinks" start="251.251" dur="0.133"> AKTUALISHT VETEM SHKONI T H SHIKONI HIT OSE PISRSHTAT </text>
<text sub="clublinks" start="251.384" dur="0.1"> AKTUALISHT VETEM SHKONI T H SHIKONI DUSHAT E HITUARA APO TIS HUMBURAVE </text>
<text sub="clublinks" start="251.484" dur="0.067"> AKTUALISHT VETEM SHKONI TA SHIKONI DUSHAT E SHTYPIT APO MISS SOT </text>
<text sub="clublinks" start="251.551" dur="0.067"> AKTUALISHT VETEM SHKONI T TO SHIKONI DUSHET E SHTYPIT APO MISS SOT </text>
<text sub="clublinks" start="251.618" dur="0.3"> OSE HUMB DUSHAT SOT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="251.918" dur="0.167"> OSE HUMB DUSH TON SOT N S JUGLINDJE </text>
<text sub="clublinks" start="252.085" dur="0.033"> OSE HUMB DUSHN SOT NOU LUISIANAN JUGLINDORE </text>
<text sub="clublinks" start="252.118" dur="0.134"> OSE MISS DUSHAT SOT N LUISIANA JUGLINDORE A </text>
<text sub="clublinks" start="252.252" dur="0.066"> OSE HUMB DUSH TON SOT N L LOUISIANA JUGLINDORE NJ A PAK </text>
<text sub="clublinks" start="252.318" dur="0.2"> JUGLINDORE LOUISIANA SHUMIT </text>
<text sub="clublinks" start="252.518" dur="0.101"> JUGLINDORE LOUISIANA NJIT PAK E VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="252.619" dur="1.468"> JUGLINDORE LOUISIANA pak më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="254.087" dur="0.2"> JUGLINDORE LOUISIANA NJIT SHUMRE SHUMRE TRE SHPRERNDARJE </text>
<text sub="clublinks" start="254.287" dur="0.067"> JUGLINDORE LOUISIANA NJ L VET MIT SHUMRE M W GJERID SHPRERNDARJE MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="254.354" dur="0.267"> MISSISPIPI BIT MIS SHUMID </text>
<text sub="clublinks" start="254.621" dur="0.133"> BIT MORE SHUM W WIDESPREAD MISSISSIPPI Përmbytje </text>
<text sub="clublinks" start="254.754" dur="0.133"> BRE MORE SHUMID WIDESPREAD MISSISSIPPI Kërcënimi i përmbytjes </text>
<text sub="clublinks" start="254.887" dur="0.067"> BIT MORE SHUMID WIDESPREAD MISSISSIPPI Kërcënimi i përmbytjes kryesisht </text>
<text sub="clublinks" start="254.954" dur="0.067"> MIT SHUMORE MID SHUMIDGJIDHJE MISSISSIPPI Kërcënimi i përmbytjes kryesisht në </text>
<text sub="clublinks" start="255.021" dur="0.334"> Kërcënimi i përmbytjes kryesisht në </text>
<text sub="clublinks" start="255.355" dur="0.166"> Kërcënimi i përmbytjes kryesisht në MISSISSIPPI, </text>
<text sub="clublinks" start="255.521" dur="0.067"> Kërcënimi i përmbytjes kryesisht në MISSISSIPPI, ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="255.588" dur="0.067"> Kërcënimi i përmbytjes kryesisht në MISSISSIPPI, ALABAMA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="255.655" dur="0.3"> MISSISSIPPI, ALABAMA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="255.955" dur="2.102"> MISSISSIPPI, ALABAMA DHE FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="258.057" dur="0.134"> MISSISSIPPI, ALABAMA DHE FLORIDA 30 </text>
<text sub="clublinks" start="258.191" dur="0.1"> MISSISSIPPI, ALABAMA DHE FLORIDA 30 Shansi </text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.1"> MISSISSIPPI, ALABAMA DHE FLORIDA 30 Shansi i </text>
<text sub="clublinks" start="258.391" dur="0.067"> MISSISSIPPI, ALABAMA DHE FLORIDA 30 Shansi i shiut </text>
<text sub="clublinks" start="258.458" dur="0.267"> FLORIDA 30 Shansi i shiut </text>
<text sub="clublinks" start="258.725" dur="0.066"> FLORIDA 30 Shansi i shiut nesër </text>
<text sub="clublinks" start="258.791" dur="0.1"> FLORIDA 30 Shansi i shiut nesër NE </text>
<text sub="clublinks" start="258.891" dur="0.101"> FLORIDA 30 Shansi i shiut nesër fillojmë </text>
<text sub="clublinks" start="258.992" dur="0.133"> FLORIDA 30 Shansi i shiut nesër e fillojmë atë </text>
<text sub="clublinks" start="259.125" dur="0.067"> FLORIDA 30 Shansi i shiut nesër e fillojmë atë gradë </text>
<text sub="clublinks" start="259.192" dur="0.233"> NESR E FILLOJM TH KATT GR GRADUAL </text>
<text sub="clublinks" start="259.425" dur="0.1"> NESR FILLOJM TH ATAT Tharje graduale </text>
<text sub="clublinks" start="259.525" dur="0.067"> NESORR Ne fillojmë atë prirje tharje gradual </text>
<text sub="clublinks" start="259.592" dur="0.1"> NESR Ne fillojmë atë prirje gradual të tharjes dhe </text>
<text sub="clublinks" start="259.692" dur="0.1"> NESR Ne fillojmë atë tendencë të tharjes graduale dhe më pas </text>
<text sub="clublinks" start="259.792" dur="0.067"> NESR Ne fillojmë atë prirje të tharjes graduale dhe më pas shikoni </text>
<text sub="clublinks" start="259.859" dur="0.067"> NESR Ne fillojmë atë prirje të tharjes graduale dhe më pas shikoni </text>
<text sub="clublinks" start="259.926" dur="0.2"> Trendi i tharjes dhe më pas shikoni </text>
<text sub="clublinks" start="260.126" dur="0.467"> Trendi i tharjes dhe më pas SHIKONI </text>