Salasa énjing update Tropika: Taufan Sally ngajaga kakuatan di Teluk Méksiko subtitles

IEU IT DEUI DEUI KA BALIK KA MANEH BALIK KA ANJEUNG KABEH DEUI KA ANJEUN KABEH BALIKNA KA ANJEUNG SADAYANA STUDIO. BALIKNA KA ANJEUNG SADAYANA STUDIO. KABEH BALIKNA KA ANJEUNG SADAYANA STUDIO. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. HATUR NUHUN HENTEU KUNANAON. HATUR NUHUN HENTEU KUNANAON. Hatur nuhun pisan HENTEU KUNANAON. HATUR NUHUN PISAN, HENTEU KUNANAON. HATUR NUHUN, DUKE. HATUR NUHUN, DUKE. HATUR NUHUN, DUKE. Leres, HATUR NUHUN, DUKE. Leres, Éta HATUR NUHUN, DUKE. Leres, Éta Éta HATUR NUHUN, DUKE. Leres, éta jalma GIANT HATUR NUHUN, DUKE. Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. HATUR NUHUN Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. HATUR NUHUN Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. HATUR NUHUN Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. HATUR NUHUN PISAN Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. Hatur nuhun pisan Hatur nuhun pisan HATUR NUHUN BISA NGABARKETAKEUN. NGABARAKATAK. NGABARAKATAK. KABEH NGABARAKATAK. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. HAYU HENTEU KUNANAON. Hayu urang meunang HENTEU KUNANAON. Hayu urang ngaliwat HENTEU KUNANAON. Hayu urang ngaliwat ka HENTEU KUNANAON. Hayu urang leuwih mayar HENTEU KUNANAON. Hayu urang leuwih mayar ayeuna HENTEU KUNANAON. Hayu urang leuwih pikeun mayar ayeuna mah Hayu urang leuwih pikeun mayar ayeuna mah Hayu urang leuwih mayar ayeuna ayeuna kuring yakin Hayu urang leuwih ti mayar ayeuna kuring percaya sareng Hayu urang leuwih mayar ayeuna kuring yakin sareng ngariksa Hayu urang kéngingkeun mayar ayeuna kuring percanten sareng parios Hayu urang kéngingkeun mayar ayeuna kuring percanten sareng parios ieu PERCAYA JEUNG CAKÉKEUN THE PERCAYA JEUNG CARI TERBARU PERCAYA JEUNG CARI KAPITAS PANGSAÉNA PERCAYA JEUNG CARI BARUARNA TERBARU DENGAN HURRICANE PERCAYA JEUNG CARI PANGSAÉNA TERBARU DENGAN HURRICANE SALLY. Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Leres, Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Leres, URANG Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Leres, urang ngan ukur Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Leres, urang ngan ukur meunang Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Enya, urang ngan ukur meunang Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Leres, urang nembé kénging jam 7:00 >> Leres, urang nembé kénging jam 7:00 >> Leres, urang nembé kénging jam 7:00 énjing >> Leres, urang nembé kéngingkeun jam 7:00 énjing >> Leres, urang nembé ngempelkeun jam 7:00 énjing di lebet >> Leres, urang nembé kéngingkeun 7:00 AM Parpanjang Dina sareng >> Leres, urang nembé kéngingkeun 7:00 AM Parpanjang Dina sareng No. >> Leres, urang nembé kéngingkeun jam 7:00 énjing sareng teu ageung AM NAMBAHKEUN DINA JEUNG TEU BESAR AM NAMBAHKEUN JEUNG TEU PERUBAHAN BESAR AM NAMBAHKEUN JEUNG TEU PERUBAHAN BESAR DI dieu. PERUBAHAN DIDIEU. PERUBAHAN DIDIEU. URANG PERUBAHAN DIDIEU. URANG GADUH PERUBAHAN DIDIEU. URANG NGANGGO KANGGO PERUBAHAN DIDIEU. URANG NGANGGO KANGGO DITUNGGUL PERUBAHAN DIDIEU. URANG KUDU NGANGGO ANJEUN DITANGGUNG DI PERUBAHAN DIDIEU. URANG KANGGO NGANGGO ANJEUN DINA 85 URANG KANGGO NGANGGO ANJEUN DINA 85 URANG KANGGO NGANGGO ANJEUN DINA 85. . . JADI . JADI KITU . JADI KITU NYEKEL . JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. WAJIB JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. WAJIB MASIH JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. KUDU MASIH AT JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. WAJIB MASIH jam 1 JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. WAJIB MASIH jam 1 0 JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. WAJIB MASIH jam 1 0 5. WAJIB MASIH jam 1 0 5. WAJIB MASIH jam 1 0 5. THE KUDU MASIH JAM 1 0 5. GERAKAN KUDU MASIH jam 1 0 5. GERAKAN HENTEU KUDU MASIH JAM 1 0 5. PERGERAKAN TEU PERUBAH PERGERAKAN TEU PERUBAH PERGERAKAN TEU PERUBAHAN KECUALI PERGERAKAN TEU PERUBAH KALUARNA PERGERAKAN HENTI GANTI KECUALI SAGALA PERGERAKAN HENTEU PERUBAH JEUNG KALUARNA ANJEUNA PERGERAKAN HENTI GANTI KECUALI SABABNA DEUI PERGERAKAN HENTEU PERUBAH JEUNG KALIAN ANJEUNNA LEueur PERGERAKAN HENTEU PERUBAH JEUNG KUMAHA SANGÉNA LEUWIH A Kacuali pikeun aranjeunna gaduh langkung seueur A Kacuali pikeun aranjeunna ngagaduhan langkung ti belah kalér Kacuali pikeun aranjeunna ngagaduhan langkung seueur gerakan anu paling kalér Kacuali pikeun aranjeunna ngagaduhan langkung seueur gerakan anu sanésna Kacuali pikeun aranjeunna ngagaduhan langkung seueur gerakan anu sanésna GERAK PALING BENER TIYA GERAK PALING BATUR KUMAHA AYA GERAK PALING BATUR KANA BARATNA GERAKAN KALINGKUL KUMAHA BARATNA BARAT GERAKAN KALINGKUL KUMAHA JEUNG BARATNA BARAT TAPI GERAKAN KALINGKUL KUMAHA JEUNG BARATNA BARAT TAPI ANJEUN BARAT BARAT NANGTU ANJEUN BARAT BARAT NANGUN Hésé ANJEUN BARATNA BARAT NANGTU SUSAH Hésé ANJEUN BARATNA BARAT NANGTU SUSUS Hésé ANJEUN BARATNA BARAT NANGTU SUSAH SUSAHNA. SUSAH PINDAH SADAYANA. SUSAH PINDAH SADAYANA. NYA SUSAH PINDAH SADAYANA. Éta dasarna SUSAH PINDAH SADAYANA. Éta STASIAR DASAR. Éta STASIAR DASAR. Éta STASIAR DASAR. THE Éta STASIAR DASAR. TEKANAN Éta STASIAR DASAR. TEKANAN TEH Éta STASIAR DASAR. PERSÉRÉNA TÉH NGAGOR Éta STASIAR DASAR. TEKANAN TEU JATUH 1 TEKANAN TEU JATUH 1 TEKANAN NYEUTEUH 1 MILIBAR TEKANAN NYEUTEUH 1 MILIBAR JADI TEKANAN NYEUTEUH 1 MILIBAR KITU TEKANAN NYEUTEUH 1 MILIBAR KUDU TEKANAN NYEUTEUH MILIBAR 1 JADI HENTEU TEKANAN NYEUTEUT 1 MILIBAR JADI TEU GAMPANG MILIBAR JADI TEU GAMPANG MILIBAR JADI ITU TEU Gancang Lemah. LEMAH. LEMAH. NYA LEMAH. SANÉS LEMAH. Éta henteu gancang LEMAH. HENTEU TEU GAMPANG NGUKUR HENTEU TEU GAMPANG NGUKUR HENTEU TEU GAMPANG NGUKUR. . . NYA . Éta Ngan . ANJEUN HANYA ANJEUN . ANJEUN HANYA ANJEUN . ANJEUN HENTEU JENENG NYEKEL ANJEUN HENTEU JENENG NYEKEL ANJEUN HENTEU JEUNG NGADANGKEUN LANGSUNG ANJEUN HENTEU NGADEGKEUN LANGSUNG JEUNG ANJEUN HENTEU JENENG NGADANGKEUN LANGSUNG JEUNG Éta ANJEUN HENTEU NGADEGKEUN LANGSUNG JEUNG KITU ANJEUN HENTEU NGADEGKEUN LANGSUNG JEUNG KITU URANG STEADY JEUNG KITU URANG STEADY JEUNG KITU KITU NU HARAPAN STEADY JEUNG KITU KITU NU DUASA STEADY JEUNG KITU URANG SANGKA NINGALI STEADY JEUNG KITU LAKU ANJEUN KITUATNA NINGALI STEADY JEUNG KITU LAKU ANJEUN KITUATNA NINGALI KITU STEADY JEUNG KITU LAKU ANJEUNNA NINGALI KITU SALIRA Ngarepkeun ningali sakumaha urang indit Ngarepkeun ningali urang ngaliwat Ngarepkeun ningali urang ngaliwat ka éta Ngarepkeun ningali urang ngaliwat kana panginget Ngarepkeun ningali urang ngaliwat kana pangéling-ngéling SAKOLA PANGÉNGKEUN SAKOLA PANGÉNGET Dinten ayeuna. Dinten ayeuna. Dinten ayeuna. Anjeun Dinten ayeuna. ANJEUN TIASA Dinten ayeuna. Anjeun tiasa ningali Dinten ayeuna. Anjeun tiasa ningali aya Dinten ayeuna. Anjeun tiasa ningali aya Dinten ayeuna. ANJEUN BISA NINGALI ANJEUN BUNGA ANJEUN BISA NINGALI ANJEUN BUNGA Anjeun tiasa ningali aya banjir bandung ANJEUN BISA NINGALI AYA WANNA BANJIRAN BUNGA ANJEUN BISA NINGALI AYA RUPA BANJIRAN GEUS ANJEUN BISA NINGALI AYA RUPA BANJIRAN GEUS ANJEUN BISA NINGALI AYA RUPA BANJIRAN GEUS DIBATAL PANONTONAN BANSEL KANA BATAK PANONTONAN BANJEUNG DIBATALKAN PANONTONAN BANSEL KANA BATU SATU SELATAN PANONTONAN BANSEL KANA BATU Pikeun LOUISIANA SELATAN. Pikeun LOUISIANA SELATAN. Pikeun LOUISIANA SELATAN. MASIH Pikeun LOUISIANA SELATAN. Masih gaduh Pikeun LOUISIANA SELATAN. Masih gaduh Pikeun LOUISIANA SELATAN. Masih gaduh FLASH Pikeun LOUISIANA SELATAN. Masih gaduh banjir bandang Masih gaduh banjir bandang Masih gaduh jam tangan banjir Masih gaduh jam cai banjir Masih gaduh jam cai banjir pikeun kidul Masih gaduh jam cai banjir pikeun MISSISSIPPI kidul Masih gaduh jam cai banjir pikeun MISSISSIPPI Kidul JEUNG Lalajo MISSISPIPI Kidul JEUNG Lalajo MISSISPIPI Kidul JEUNG AYEUNA Lalajo MISSISPIPI Kidul JEUNG AYEUNA AYEUNA Lalajo MISISISIPPI Kidul JEUNG AYEUNA tangtu Lalajo MISSISPIPI SELATAN JEUNG AYEUNA NANGTANG AKAL Lalajo MISISISIPPI Kidul JEUNG AYEUNA tangtu bakal Lalajo MISSISPIPI Kidul JEUNG AYEUNA tangtu bakal Lalajo MISISISIPPI Kidul JEUNG AYEUNA tangtu bakal aya Ayeuna tangtu bakal aya Ayeuna tangtu bakal masing-masing Ayeuna tangtu bakal sasarengan Ayeuna tangtu bakal aya di unggal sisi Ayeuna tangtu bakal aya di unggal sisi Ayeuna tangtu bakal aya di unggal sisi wangunanna Ayeuna tangtu bakal aya di unggal sisi kagiatanana SAKAPI SISI BÉRÉNA BÉRÉNA SAPI SÉSÉNA PÉRÉNGÉ DI SANAJEUNG SAKAPI SISI BÉRÉS DI BALIK DI DIÉ SAKAPI SAMPURNA BÉRÉNA SANAJI DI FLORIDA SAKAPI SAMPURNA BÉRÉNA SANAJANA DI FLORIDA JEUNG SAKAPI SISI BÉRÉT SANAJANA DI FLORIDA JEUNG KA JADI DIDIEU DI FLORIDA JEUNG KA JADI DIDIEU DI FLORIDA JEUNG KA ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. Éta Éta ALABAMA. Éta dimana ALABAMA. Éta dimana anjeun ALABAMA. Éta dimana anjeun ngagaduhan ALABAMA. Éta dimana anjeun ngagaduhan A ALABAMA. Éta tempat anjeun gaduh NEW Éta tempat anjeun gaduh NEW Éta tempat anjeun gaduh TORNADO BARU Éta tempat anjeun gaduh jam tangan TORNADO énggal Éta tempat anjeun gaduh TORNADO BARU nonton éta Éta tempat anjeun gaduh jam tangan TORNADO énggal Éta tempat anjeun gaduh jam tangan TORNADO énggal anu bakal dugi TORNADO PANONTONAN ANU BARENG TORNADO TONTONAN ANU NU SAUNGSA KITUNGKUL TORNADO TONTONAN ANU NU SADAYEU HATE Lalajo TORNADO anu bakal dugi ka ayeuna. Terakhir dinten ayeuna. Terakhir dinten ayeuna. JADI Terakhir dinten ayeuna. JADI URANG Terakhir dinten ayeuna. JADI URANG TEU Terakhir dinten ayeuna. JADI URANG TEU BENER Terakhir dinten ayeuna. JADI URANG TEU BENER NGARASA Terakhir dinten ayeuna. JADI URANG TEU Bener-bener Ngarepkeun Éta JADI URANG TEU Bener-bener Ngarepkeun Éta JADI URANG TEU Bener-bener Ngarepkeun Masalah éta JADI URANG TEU Bener-bener Ngarepkeun Masalah Anu Di dieu. MASALAH DIDIEU. MASALAH DIDIEU. TUH MASALAH DIDIEU. AYA MASALAH DIDIEU. AYA MASALAH DIDIEU. AYA HIRUP MASALAH DIDIEU. AYA RADAR HIRUP MASALAH DIDIEU. AYA RADAR live tingali MASALAH DIDIEU. AYA RADAR HIRUP NINGALI A AYA RADAR HIRUP NINGALI A AYA RADAR HIRUP NINGALI SIKIT AYA RADAR HIRUP NINGALI SIKIT SIKIT AYA RADAR HIRUP NINGALI JEUNG KECAP BIT. LEUTIK BIT PANUTUP. LEUTIK BIT PANUTUP. Anjeun LEUTIK BIT PANUTUP. ANJEUN TIASA LEUTIK BIT PANUTUP. Anjeun tiasa ningali LEUTIK BIT PANUTUP. Anjeun tiasa ningali aya LEUTIK BIT PANUTUP. Anjeun tiasa ningali aya anu aya LEUTIK BIT PANUTUP. Anjeun tiasa ningali aya anu anjeun Anjeun tiasa ningali aya anu anjeun ANJEUN BISA NINGALI AYA AYA LUAR JEUNG ANJEUN BISA NINGALI AYA ANJEUN PANONNA JEUNGNA ANJEUN BISA NINGALI AYA AYA JEUNG KOTA PANONNA ANJEUN BISA NINGALI AYA AYA KITING PANONNA LUHINGNA ANJEUN BISA NINGALI AYA AYA WIJI PANONÉNA LINGKUNG JEUNGNA ANJEUN BISA NINGALI AYA AYA KITING PANONÉNA LINGKUNG DI PUSAT Témbong Panon LUAR PUSAT Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu nyobian Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu nyobian Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu nyobian pikeun kéngingkeun Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu nyobian pikeun kéngingkeun toko Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu nyobian pikeun kéngingkeun toko DIDIEU KITUAT NGADAPKEUN KORPORAN BALIK DIDIEU KITUPA NGADAPKEUN KORPORAN BALIK KURING. Sakitar. Sakitar. JADI Sakitar. JADI ANJEUN Sakitar. Janten anjeun terang, Sakitar. Janten anjeun terang, URANG Sakitar. Janten anjeun terang, kami henteu Sakitar. Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun ieu Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun hal ieu Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun hal ieu Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun hal ieu leres-leres Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun hal ieu pikeun leres-leres lemah Hal ieu Bener Lemah Hal ieu pikeun nyatana leuleus teuing Hal ieu pikeun nyatana leuleus teuing Hal ieu leres-leres lemah teuing siga kitu Hal ieu Bener-bener LEMAH BISA NYIEUN Hal ieu pikeun nyatana leuleus teuing sabab ngajantenkeunana Hal ieu pikeun nyatana leuleus teuing sabab ngajantenkeun jalanna Hal ieu pikeun nyatana leuleus teuing sabab ngajantenkeun jalanna JABABNA JIEUNAN KUMAHA DINA LEUWIH JEUNG KUMAHA AYA DINA IEU LEUWIH JEUNG KUMAHA AYA DINA Sacara umum JAUHNA JALANNA DI DAERAH UMUM ieu JABABNA NYIEUN JALANANA DI DAERAH UMUM ieu Kiwari. DAERAH UMUM INI Dinten. DAERAH UMUM INI Dinten. NYA DAERAH UMUM INI Dinten. BISA DAERAH UMUM INI Dinten. Éta GONNA MUNGKIN DAERAH UMUM INI Dinten. Éta meureun GONNA dicekel DAERAH UMUM INI Dinten. Éta meureun GONNA nyepeng na Éta meureun GONNA nyepeng na ENTONG GONNA SILAKSANA NGAGANDENG SORANGAN. SORANGAN. SORANGAN. TAPI SORANGAN. TAPI beurat SORANGAN. TAPI RAINFALL beurat SORANGAN. TAPI RAINFALL HEAVY AYEUNA SORANGAN. TAPI GAGAS RAINFALL AYEUNA AYEUNA SORANGAN. TAPI RAINFALL beurat NU AYEUNA DI TAPI RAINFALL beurat NU AYEUNA DI TAPI RAINFALL beurat NU AYEUNA DI PAPAS TAPI GAGAS RAINFALL AYEUNA AYEUNA DI WILAYAH COASTAL TAPI GAGAS RAINFALL AYEUNA AYEUNA DI WILAYAH COASTAL TAPI GAGAS RAJING AYEUNA AYEUNA DI WILAYAH COASTAL PISAN PISAN WILAYAH PÉSÉNGOLÉNGKEUN PISAN WILAYAH PÉSÉNGOLÉT GAMPANG PATUT WILAYAH PÉSÉNGAL NGADAPON PISAN PISAN WILAYAH PÉSÉNGAL NGADAPON PISAN NGADAPÉNG BILOXI. NUTUP KA BILOXI. NUTUP KA BILOXI. Anjeun parantos NUTUP KA BILOXI. Anjeun parantos kénging NUTUP KA BILOXI. ANJEUN KANGGO KITU NUTUP KA BILOXI. Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma NUTUP KA BILOXI. Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha hal sareng éta Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma waé éta ngan Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma sareng éta ngan ukur badé angkat Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma anu ngan ukur badé angkat Anjeun parantos kéngingkeun sakedik sareng éta ngan ukur bakal janten Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma sareng éta ngan ukur bakal janten Éta Ngan Bakal Janten THE Éta ngan ukur bakal jadi carita Éta ngan ukur bakal jadi carita Éta ngan ukur bakal jadi carita di ditu Éta ngan ukur bakal jadi carita dina ieu Éta ngan ukur bakal jadi carita di ditu isuk-isuk ieu DONGENG DIDIEU DI PAGI KITU NYARITAKEUN DIDIEU ENjing SENI DIDIEU NYARITAKEUN DIDIEU ISUK INI DI DI NYARITAKEUN DIDIEU ENjing SENENG DIDIEU SELATAN NYARITAKEUN DIDIEU ENjing SENENG DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. URANG DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. URANG TEU DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. URANG TEU BOGA DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. URANG TEU BENER DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. URANG TEU BISA NYAETA URANG TEU BISA NYAETA URANG TEU BENER-BENER ALOSAN URANG TEU BENER-BENER NGADIEU URANG TEU BENER-BENER AYA NU KECUASAAN KECUALI URANG TEU BENER-BENER AYA NGAGALIKAN KECUALI URANG TEU BENER-BENER AYA NU KUMAHA SANGGUN KECUASA KANGGO SABAT BISA CICILAK KANGGO SABAT BISA CICILIK KANGGO SABARU PANASIL BISA CICILIK KANGGO SABARU PEMILIH KÉNGKEUN BISA CICILIK KANGGO SABARU PANASILARI BENER BISA CICILIK KANGGO Sababaraha PAMASÉÉNG NEPI KANANA PEMAJEUR BISA TEU AYA PEMAJEUR NGADAPKEUN DI BENER PAMARÉNÉNÉNGKEUN BENER AYA KA PEMAJEUR NGADAPUNG DI BENER PAMARÉNÉNÉNÉNGKEUN BENER AYA kana rupa PEMAJEUR NGADIEU Bener Di Kana Jinis Pareum PEMAJEUH Bener Ka katuhu kana rupa-rupa peureum PAMARÉ KÉNGKÉ DIJADI kana rupa-rupa peureum pantai Kana rupa peureum pantai Kana rupa peureum pantai Kana rupa peureum pantai St. Kana rupa peureum pantai St. BERNARD Kana rupa peureum pantai St. BERNARD Kana Kana rupa peureum pantai St. BERNARD Kana Kana rupa peureum pantai St. BERNARD Kana sora OF ST. BERNARD Kana sora OF ST. BERNARD Kana sora. . . TAPI . TAPI OF . TAPI tangtu . TAPI tangtu moal . TAPI TANGTU TEU BENER . TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI NANAON TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI NANAON TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI NANAON TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI NANAON DI POPULASI TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI NANAON DI WILAYAH POPULASI Naon waé di daérah daérah anu dipikaresep Naon waé di daérah-daérah anu dipikaresep di AT Naon waé di daérah-daérah anu dipikaresep di ieu Naon waé di daérah anu dipikaresep dina titik ieu. DINA TAHAP IEU. DINA TAHAP IEU. HURRICANE DINA TAHAP IEU. GOLONGAN HURRICANE DINA TAHAP IEU. TURY TURI HURRICANE DINA TAHAP IEU. TORI HURRICANE TRACK AS DINA TAHAP IEU. TURY HURRICANE TRACK AS OF TURY HURRICANE TRACK AS OF GALUR HURRICANE TRACK AS JUMAAT TURITI HURRICANE TRACK AS JUMAAT JEUNG GALUR HURRICANE TRACK AS JUMAAT JEUNG Anjeun TRANSUR HURRICANE TRACK AS JUMAAT JEUNG ANJEUN BISA TRANSUR HURRICANE TRACK AS JUMAAT JEUNG ANJEUN BISA NILIH TRANSUR HURRICANE TRACK AS JUMAAT JEUNG ANJEUN BISA NEMPO DIDIEU. JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna ngalakukeun JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna tumaros JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna ngaregepkeun éta JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna ngarepkeun ka JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngadamel >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngadamel >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngajantenkeun éta >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng rupa >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng rupa >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng langkung seueur deui >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng sababaraha langkung >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng sababaraha langkung ti hiji Éta giliran sareng jinis langkung ti A ANJEUNG NGABUNGKEUN JEUNG LEBIH SIKIRNA Éta giliran sareng jinis langkung ti hiji giliran ngalér Éta Ngabuburit JEUNG Jinis LEBIH BANYAK NGAHIJI UTARA Éta Ngabuburit JEUNG Jinis LEBIH BANYAK NGALENGKAP KALIMAH KAMI Éta Ngabuburit JEUNG Jinis LEBIH BANYAK NGAHIJI UTARA SAJAKNA PALING PALING PALING PALING WE PALING PALING PALING PALING LALAKI PALING PALING PALING ENGGUL KITU DINA KUMAHA Dinten ayeuna. PALING Dinten. PALING Dinten. TAPI PALING Dinten. Tapi éta PALING Dinten. TAPI SIA BAKAL PALING Dinten. TAPI Nuju PALING Dinten. TAPI AKAN JADI PALING Dinten. TAPI AKAN JADI UMUM TAPI AKAN JADI UMUM TAPI JEUNG KUMAHA AING NGABADEUNG UMUM Tapi éta bakal umum ngabijilkeun sakitar Tapi éta bakal umum ngabahekeun di sakitar TAPI JEUNG KITU AYA KABEH GOLEK DI KABEH DIDIEU. NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI URANG NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI URANG KITU NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI URANG KUDU NINGALI NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI URANG KUDU NINGALI A NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI URANG KUDU NINGALI BATAS JADI URANG KUDU NINGALI BATAS JADI URANG KUDU NINGALI GERAK BATUR JADI URANG KUDU NINGALI GERAK BATUR ATAU JADI URANG KUDU NINGALI GERAKAN ATAWA BARAT JADI URANG KUDU NINGALI GERAKAN BATUR ATAWA GERAK BARAT JADI URANG KUDU NINGALI GERAKAN BATUR ATAWA GERAK BARAT ATAWA JADI URANG KUDU NINGALI GERAKAN BATUR ATAWA GERAK BARAT ATAWA AN GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA AN GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA Wétan GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA GERAKAN Wétan GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA GERAKAN Wétan ATAWA GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA GERAKAN Wétan ATAWA Kalér GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA GERAKAN Wétan ATAWA Gerak Kalér GERAKAN Wétan ATAWA Gerak Kalér GERAKAN Wétan ATAWA Gerak Kalér. . . NYA . Éta Ngan . Éta ngan éta . Éta ngan ukur ngalancarkeun éta . ANJEUN KANJEUNG LATIHAN JADI ANJEUN KANJEUNG LATIHAN JADI Éta ngan ukur ngalancarkeun lalaunan Éta ngan ukur ngalancarkeun anu laun-laun éta ANJEUN NU NU NGARANGKEUN JADI LALAUNAN BARUDAKNA ANJEUN LANGSUNG LAMPIRAN JADI LALAUNAN KUDU ANJEUN NU NU NGARANGJANG LALAUN LALAUN KUDU JADI ANJEUN NU NU NGARANGJANG LALAUN LALAUNKEUN BAKAL Ngan éta ngalancarkeun Janten Lalaunan bakal aya dina hal ieu Lalaunan éta bakal aya dina ieu Lalaunan éta bakal aya di ieu aréa Lalaunan éta bakal aya di ieu aréa ku Lalaunan éta bakal aya di ieu aréa ku 1:00 Lalaunan éta bakal aya di ieu aréa tabuh 1:00 énjing Lalaunan éta bakal aya di ieu aréa tabuh 1:00 énjing-énjing Lalaunan éta badé aya di daérah ieu tabuh 1:00 énjing-énjing di dieu WILAYAH DINA JAM 1:00 WIB wengi ayeuna di dieu WILAYAH DINA JAM 1:00 WIB wengi ayeuna di dieu kénging WILAYAH DINA JAM 1:00 WIB wengi ayeuna di dieu kéngingkeun nutup WILAYAH DINA JAM 1:00 WIB wengi ayeuna di dieu kéngingkeun WILAYAH DINA JAM 1:00 SUKU PEUTING DI DIDIEU KENEUT DEUI KA NGADUUNGKEUT KA NGADAPUNGKEUN KA MISSISSIPPI NGADAPÉKEUT SORANA MISSISSIPPI NGADAPUNGKEUN KANA SORA MISSISSPPI JEUNG NGADAPÉKEUN KA MISSISSIPPI SORA JEUNG KULU MISSISSIPPI SORA JEUNG TAPI MISSISSIPPI SORA JEUNG MAKNA NYIEUN MISSISSIPPI SORA JEUNG MAKNA NYIEUNAN LANDFALL MISSISSIPPI SORA JEUNG MAKA NYIEUN LANDFALL WE WELL MISSISSIPPI SORA JEUNG MAKEU NGADIEU LANDFALL KUDU DITUNGKU NYIEUNAN LANDFALL WE WELL SAY NYIEUNAN LANDFALL URANG KITU SOMBULAN NYIEUNAN LANDFALL WE WELL SAY ATLET SABATU RABU NYIEUNAN LANDFALL WE WELL SAY SOMETIME WEDNESDAY ISUK ISUK NYIEUNAN LANDFALL WE WELL SAY SOMETIME RED WESNESDAY ISUK AS SABADU RABU ISUK ASU SABADU RABU ISUK ISI SABADU Rebo isuk-isuk saperti ayeuna SABADU Rebo Isuk-isuk Siga Panginten Ayeuna. PIKIKIRAN AYEUNA. PIKIKIRAN AYEUNA. SADAYANA PIKIKIRAN AYEUNA. KUMAHA IN PIKIKIRAN AYEUNA. KUMAHA INI PIKIKIRAN AYEUNA. KUMAHA SIA DI ZON ieu, PIKIKIRAN AYEUNA. KUMAHA SIA DI ZON ieu, OF KUMAHA SIA DI ZON ieu, OF SADAYANA DI ZON ieu, tangtu KUMAHA SIA DI Zona ieu, Tangtosna Upami KUMAHA SIA DI Zona ieu, tangtu lamun éta KUMAHA DI Zona ieu, tangtu upami teraskeun KURSUS Upami Neruskeun KURSUS LAMUN TERUS KURSUS LAMUN TERUS NGAGORENG KURSUS Upami teras-terasan ngaganggu éta KURSUS LAMUN TERUS NGAGORENG TIASA KURSUS Upami teras-terasan ngaganggu éta tiasa ngadamel Pikeun NGAGORA BISA NYIEUN Pikeun NGAGORA BISA NYIEUN JADI LANDFALL Pikeun NGOMONGKEUN BISA NYIEUNAN LANDFALL DIDIEU Pikeun NGOMONGKEUN BISA NYIEUNAN LANDFALL DIDIEU KALAU Pikeun NGOMONGKEUN BISA NYIEUNKEUN LANDFALL DIDIEU KIEU Pikeun NGOMONGKEUN BISA NYIEUN KASANDINGAN DIDIEU KENEH Pikeun NGOMONGKEUN BISA NYIEUN DIRI DIDIEU KALU AYA LANDFALL DIDIEU KIEU A LANDFALL DIDIEU KIEU AYA SIKIT LANDFALL DIDIEU KIEU AYA LEUTIK LEUNGEUN LANDFALL DIDIEU KIEU AYA LEUTIK Kieu LANDFALL DIDIEU KIEU AYA LEUTIK JEUNG KUMAHA INI LANDFALL DIDIEU KIEU AYA LEUTIK SAHA JEUNG KUMAHA SIA Sakedik salajengna ieu cara na Sakedik deui Kieu cara ieu tiasa Sakedik salajengna ieu cara tiasa nyobian Sakedik deui ieu cara tiasa nyobian Sakedik salajengna ieu cara tiasa nyobian ngadamel SOKIT LEUWIH JEUNG KUMAHA ANJEUN BISA NYOBONGKEUN NGADAPKEUN LANDFALL SOKIT LEUWIH JEUNG KUMAHA ANJEUN BISA NYOBOGAN JIEUNAN LANDFALL SANGGUH NYOBA KANGGO NGADIEU LANDFALL SANGGUH NYOBA KANGGO NGADAPKEUN TANPA LANDFALL TERHADAP SANGGUH NYOBA KANGGO NGADIEUKKEUN LANDFALL TERHADAP KA ANJEUN SAKAP TANGGAL JIEUNAN LANDFALL ATAS NU ANU NYAHO, SANGGUH NYOBONGKEUN NGASARKEUN LANDFALL ATAS KA ANJEUN, BALDWIN SANGGUH NYOBA NGAJADI LANDFALL ATAS KA ANJEUN ANJEUNA, BALDWIN ATAWA Nuju ANU NYAHO, BALDWIN ATAWA Nuju anjeun terang, baled atanapi mOBILE Nuju ANU NYAHO, BALDWIN ATAWA NEPI MOBILE. NEGARA MOBIL. NEGARA MOBIL. NU NEGARA MOBIL. Éta Éta NEGARA MOBIL. Éta pasti NEGARA MOBIL. Éta pasti A NEGARA MOBIL. Éta pastina kamungkinan Éta pastina kamungkinan Éta pastina kamungkinan jeung Éta pasti aya kamungkinan sareng ieu Éta pastina kamungkinan jeung ieu saperti Éta pastina kamungkinan sareng ieu sapertos Éta pastina kamungkinan jeung ieu salaku KATEGORI Éta pastina mangrupakeun kamungkinan sareng ieu salaku katégori 1 Éta pastina kamungkinan jeung ieu salaku KATEGORI 1 form Kalayan Kieu Salaku KATEGORI 1 BENTUK Kalayan Kieu Salaku KATEGORI 1 WANGUNAN KU DENGAN KITU KANGGO KATEGORI 1 BENTUK DINA KAMALAM Kalayan ieu mangrupikeun KATEGORI 1 WANGUNAN KU PÉSABÉÉNEUN Kéngingkeun Kalayan ieu mangrupikeun KATEGORI 1 BENTUK KU PÉSABÉNÉN KAJADI Dinten Kemis lebet kana DENGAN Kamis lebet kana Alabama DENGAN Kamis lebet kana ALABAMA JEUNG DENGAN Kamis lebet kana Alabama teras teras DENGAN Kamis lebet kana Alabama teras ku DENGAN Kamis lebet kana Alabama teras ku dinten Jumaah Dinten Kemis lebet kana Alabama teras ku dinten Jumaah éta ALABAMA JEUNG DINA JUMAAH ITU ALABAMA JEUNG DINA JUMAAH ITU ALABAMA JEUNG DENGAN JUMAAT KUMAHA AYA ALABAMA JEUNG DINA JUMAAT ITU KANA JEUNG GEORGIA. ANJEUNG KA GEORGIA. ANJEUNG KA GEORGIA. JADI ANJEUNG KA GEORGIA. KITU IMPAK ANJEUNG KA GEORGIA. JADI PANGARUH DI ANJEUNG KA GEORGIA. JADI PANGARUH DI SELATAN JADI PANGARUH DI SELATAN JADI PANGARUH DI LOUISIANA SELATAN JADI PANGARUH DI LOUISIANA SELATAN MASIH JADI KITUHAN DI LOUISIANA SELATAN MASIH KENEH JADI KITUHAN DI LOUISIANA SELATAN MASIH SANGAT LOUISIANA MASIH PISAN LOUISIANA MASIH MINIMAL PISAN. MINIMAL. MINIMAL. >> MINIMAL. >> URANG MINIMAL. >> URANG BISA MINIMAL. >> URANG BISA NINGALI MINIMAL. >> URANG BISA NINGALI A MINIMAL. >> Urang tiasa ningali sakedik MINIMAL. >> URANG BISA NINGALI SABARU PANAMPIL >> URANG BISA NINGALI SABARU PANAMPIL >> URANG BISA NINGALI SABARU PEMANDU DI SINI >> URANG BISA NANGTU SABARU PAMASAR DI DI INI >> URANG BISA NINGALI SABARU PAMASAR DI dieu >> URANG BISA NINGALI SABARU PAMASAR DI dieu DI Dinten ayeuna. DIDIEU DIDIEU AYEUNA. DIDIEU DIDIEU AYEUNA. Anjeun DIDIEU DIDIEU AYEUNA. ANJEUN PERHATOSAN DIDIEU DIDIEU AYEUNA. ANJEUN PERHATOSAN KAMI DIDIEU DIDIEU AYEUNA. Anjeun perhatikeun modél urang DIDIEU DIDIEU AYEUNA. Anjeun perhatoskeun modél urang ngajaga Anjeun perhatoskeun modél urang ngajaga Anjeun perhatikeun modél urang ngajaga ANJEUN PERHATOSAN MODÉL KAMI NETEPKEUN BRUNUNG Anjeun perhatikeun modél urang ngajaga jumlah Anjeun Perhatikeun Modél Kami Ngajaga Penghasilan Anjeun perhatikeun modél kami ngajaga jumlah beurat, ANJEUN PERHATOSAN MODÉL KAMI NETEPEUN HUTANG beurat, beurat HUNGGUNGAN HEBAT, beurat HUTANG beurat, hujan beurat. Hujan. Hujan. THE Hujan. PANON Hujan. DINDING MATA Hujan. DINA PANONNA DI DIEU Hujan. DINA PANONNA DI DI KENE Hujan. DINA PANONYA DI DIEU KITU MATI DINA PANONYA DI DIEU KITU MATI DEUI PANONYA DI DIEU AYEUNA LEUWIH DEUI. SHORE. SHORE. TAPI SHORE. Tapi urang gé SHORE. Tapi urang gé SHORE. Tapi urang kedah SHORE. Tapi urang kedah nonton SHORE. Tapi urang kedah nonton ieu Tapi urang kedah nonton ieu Tapi urang kedah nonton jinis ieu Tapi urang kedah nonton ieu rupa TAPI KUDU KUDU NONTON JENIS BARAT ieu Tapi urang kedah nonton jinis ieu sisi kulon Tapi urang kedah nonton ieu rupa sisi kulon ka TAPI KUDU KUDU NONTON JENIS SISI BARATNA NINGALI Jinis sisi beulah kulon pikeun ningali Jinis sisi beulah kulon ningali naon Jinis sisi beulah kulon ningali naon ari éta Jinis sisi beulah kulon ningali naon anu dipikahoyong Jinis sisi beulah kulon ningali naon anu dipikahoyongna Jinis sisi beulah kulon ningali naon anu hoyong dilakukeun. NAON HENTEU. NAON HENTEU. IEU NAON HENTEU. TIASA NAON HENTEU. BISA Cobian NAON HENTEU. BISA Cobian NAON HENTEU. BISA Cobian ka CREEP NAON HENTEU. BISA Cobaan pikeun CREEP Kana NAON HENTEU. BISA NYOBONGAN CREEP Kana Sababaraha BISA NYOBONGAN CREEP Kana Sababaraha BISA Cobian Pikeun CREEP Kana Sababaraha BISA NYOBONGKEUN CREEP Kana Sawatawis BISA Cobian CREEP Kana Sababaraha pantai BISA Cobian CREEP Kana Sababaraha Daérah Basisir. Tina daérah pantai. Tina daérah pantai. JEUNG Tina daérah pantai. JEUNG OF Tina daérah pantai. JEUNG tangtu Tina daérah pantai. JEUNG tangtu dina Tina daérah pantai. JEUNG tangtu di kidul JEUNG tangtu di kidul JEUNG tangtu dina MISSISPPI Kidul JEUNG tangtu dina MISSISPPI Kidul anjeun JEUNG TANGTU DI MISSISPPI SELATAN ANJEUN BISA MISSISPI ANU KUDU MASAK MISSISPPI BISA BISA BAKAL MISSISPPI BISA BISA DATANG MISSISPIPI SING BISA NINGALI MISSISPPI SILAKURAN BISA NINGALI HUJAN MISSISPPI ANJING BISA NINGALI Hujan Dinten ayeuna MISSISPIPI SING GAMPANG NANGGIH Hujan Dinten ayeuna MISSISPPI ANJEUN BISA NINGALI Hujan Dinten ayeuna sapertos anjeun Bade NINGALI HUJAN Dinten ayeuna sapertos anjeun BARI NINGALI HUJAN DINA SAKÉLA SAKÉÉ Bade NINGALI HUJAN DINA SAKITU SIEUN KEPALA Saterasna BAKAL NINGALI HUJAN DINA NU SAKADEU KEUR JEUNG SAEUTNA. KEPALA SELATAN Wétan. KEPALA SELATAN Wétan. NEUTEUP KEPALA SELATAN Wétan. Katingali KEPALA SELATAN Wétan. Katingali WINSLOW KEPALA SELATAN Wétan. KITINGKEUN PÉNÉNGKEUN WINSLOW KITINGKEUN PÉNÉNGKEUN WINSLOW Katingali WINSLOW WAJIB KA Katingali WINSLOW KUDU MUNGSA Katingali WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 Katingali WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 MUNG Katingali WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 MUNG TINA Katingali WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 DI LAKEFRONT MUNGKIN 40 DI LAKEFRONT MUNGKIN 40 DI LAKEFRONT SADAYANA MUNGKIN 40 DI LAKEFRONT Sakitar MINGGU 40 DI LAKEFRONT PALING SORE. DILAKU HARI. DILAKU HARI. BISA DILAKU HARI. BISA NINGALI DILAKU HARI. BISA NINGALI Sababaraha DILAKU HARI. BISA NINGALI Sababaraha GUSTS DILAKU HARI. BISA NINGALI Sababaraha GUSTOR SANGAT DILAKU HARI. BISA NINGALI Sababaraha Gusut Langkung 40 DILAKU HARI. BISA NINGALI Sababaraha Gusut langkung ti 40 taun BISA NINGALI Sababaraha Gusut langkung ti 40 taun BISA NINGALI Sababaraha Gusut langkung ti 40 di BISA NINGALI Sababaraha Gusut leuwih ti 40 kalér BISA NINGALI Sababaraha Gusut Langkung 40 di Kalér Kalér, BISA NINGALI Sababaraha GUSTOR 40 PALING TIASA UTARA, MUNGKIN BISA NINGALI Sababaraha GUSTOR 40 PALING Kaler, teras deui BISA NINGALI Sababaraha GUSTOR 40 PALING TIASA UTARA, MUNGKUL LEUWIH 50 Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 ka PALING ENERA, tiasa langkung ti 50 dugi ka 60 Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 ka 60 taun Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 nepi ka 60 siga anjeun Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 nepi ka 60 siga indit Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 nepi ka 60 nalika turun Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 nepi ka 60 nalika turun ka arah KA 60 SANGSA NU Nuju NGARANG KA 60 SANGKA KA MANEHNA Nuju KA 60 SANG BATUR Nuju ka LUTUT KA 60 SANGSA NU Nuju Nuju Mulut KA 60 SANGKA KA MANEH NU NANGTUNGKEUN SABUT KA 60 SANGSA NU NURUT NANGGUNG SABUT SUNGAI KA 60 SANGKA KA MANEH NU NANGTUNG SABUT SUNGJUNG JEUNG HINGGA 60 SANG BATUR Nuju ka SABUTAN SUNGAI SABAB SUNGUTAN SUNGAI SILAPI SUNGUTAN SUNGAI SABABNA LEUNGEUT SUNGUTAN SUNGAI DENGAN KENANGAN LEUWIH Luhur SUNGUT SUNGAI DENGAN KUDU LEUWIH TINGGI JAUH SOROT SUNGAI SANJEUN PANGSAÉNA LEUWIH Luhur Sakumaha anjeun SOROT SUNGAI SANJEUN PANGSAÉNA LEUWIH Luhur siga anu di lebet SOROT SUNGAI SANUGA NGANJANG LEUNGEUN LEUWIH KUMAHA SAKOLA DI SELATAN LEUWIH NGÉNGKEUN ANJEUN DI SELATAN LEUWIH NGÉNGKEUN KANGGO DI MISSISPI Kidul LEUWIH NGÉNGKEUN KANGGO DI MISSISPI SELATAN JEUNG LEUWIH NGÉNGKEUN KANGGO DI MISSISPI SELATAN JEUNG BAGI LEUWIH NGÉNGKEUN ANJEUN ANJEUN DI MISSISPI SELATAN JEUNG BAKAL MISSISSIPPI JEUNG BATUR KA MISSISSIPPI JEUNG BATUR KA ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. JADI ALABAMA. JADI KITU ALABAMA. Janten Éta dimana ALABAMA. Janten Éta dimana anjeun ALABAMA. Janten Éta dimana anjeun pangluhurna Janten Éta dimana anjeun pangluhurna Janten Éta Dimana Kénging Anjeun TINGGI Janten Éta Dimana Kénging Anjeun TINGKAT Janten Éta Dimana Anjeun Winning pangluhurna bade JADI KITU KANA ANJEUN PANGSAÉN TINGGI Janten Éta Dimana Anjeun Winning TINGGI JADI. PEMANGGUL JADI. PEMANGGUL JADI. Kieu PEMANGGUL JADI. IEU PEMANGGUL JADI. Ieu 3 PEMANGGUL JADI. Ieu 3 TO PEMANGGUL JADI. Ieu 3 dugi ka 5 PEMANGGUL JADI. Ieu jam 3 dugi ka 5 sonten PEMANGGUL JADI. Ieu 3 dugi ka 5 sonten ATAWA PEMANGGUL JADI. Ieu jam 3 dugi ka 5 sonten Atanapi PEMANGGUL JADI. Ieu jam 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH Ieu jam 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH Ieu jam 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH NGAHURUNG Ieu tabuh 3 dugi ka 5 sonten ATAWA JADI MASIH KUMAHA GAMPANG Ieu tabuh 3 dugi ka 5 sonten ATAWA JADI MASIH ANJEUN HANGING OUT Ieu tabuh 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH NGAHARÉNG KA LUAR KIEU Ieu tabuh 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH NGAHARANGKEUN KA LUAR KIEU KUMAHA Ieu tabuh 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH NGAHARÉNG KA LUAR KIEU KANJENJAN HANGING OUT DI dieu ngan ukur BENER HANGING KALUAR KIEU KUMAHA ANJEUN HANGING KALUAR KIEU KUMUNGKEUN Jinis WOBBLING HANGING KALUAR KUMAHA ANJEUN SIKIRA NGABUNGKUL SEKARANG. DARI NGABUNGKEUN Sakitar. DARI NGABUNGKEUN Sakitar. KURING DARI NGABUNGKEUN Sakitar. URANG KUDU DARI NGABUNGKEUN Sakitar. KUDU KUDU DARI NGABUNGKEUN Sakitar. Urang kedah nonton DARI NGABUNGKEUN Sakitar. Urang kedah nonton ieu DARI NGABUNGKEUN Sakitar. URANG KUDU NONTON JENIS INI URANG KUDU NONTON JENIS INI URANG KUDU NONTON JENIS ANJEUN URANG KUDU NONTON JENIS BARAT ieu Urang kedah nonton ieu rupa sisi kulon, KUDU KUDU LALAJAR JENIS SISI BARAT ieu KUDU KUDU NITON JENIS SISI BARAT ieu, hujan ieu Sisi sisi kulon, hujan kieu SISI BARAT, BANDAR HUJAN ieu, SISI BARENG, BANDUNG HUJAN INI, SABANG SISI BARAT, BÉRAN HUJAN INI, SABAB PANJANG SISI BARENG, BANDUNG HUJAN INI, SABAGIAN PAMANDA GERAK SISI BARAT, BÉRAN HUJAN INI, SABAGIAN PAMERNA LOBA Band, Sababaraha pamiarsa gerak Band, Sababaraha pamiarsa ngalir ngaliwatan. Ngalangkungan. Ngalangkungan. TAPI Ngalangkungan. TAPI GABUNG Ngalangkungan. TAPI GABA TEU Ngalangkungan. TAPI SADAYANA TEU KABEH Ngalangkungan. TAPI SADAYANA TEU SADAYANA Ngalangkungan. TAPI SADAYANA TEU SADayana Hujan TAPI SADAYANA TEU SADayana Hujan TAPI SADAYANA TEU SADAYANA HUJAN HUJAN ACARA TAPI SADAYANA TEU SADAYANA HUJAN HUJAN ACARA TAPI SADAYANA TEU SADAYANA HUJAN HUJAN HUTAN SELATAN TAPI SADAYANA TEU SADAYANA HUJAN HUJAN HUJAN SELATAN WETAN TAPI SADAYANA TEU SADAYANA HUJAN HUJAN HUJAN Pikeun LOUISIANA Wétan Kidul ACARA Pikeun LOUISIANA Wétan Kidul ACARA Pikeun LOUISIANA Wétan Kidul Pikeun ACARA Pikeun LOUISIANA Wétan Kidul PASTI. PASTINA. PASTINA. ENAM PASTINA. ENAM KA PASTINA. ENAM KA SALAPI PASTINA. ENAM KA SAPI SAPI PASTINA. ENAM Pikeun SAPI SAPI PASTINA. ENAM KA SAPI KAKI KURUNG PASTINA. ENAM KA SAPIT KAKI KURUNG DI ENAM KA SAPIT KAKI KURUNG DI ENAM SAPI SAPIT KURUNG INI ENAM SAPI SAPIT PÉRÉNG DI LUPA INI. KAWASAN IEU. KAWASAN IEU. >> KAWASAN IEU. >> Kieu KAWASAN IEU. >> Ieu ieu KAWASAN IEU. >> IEU HIRUP KAWASAN IEU. >> Ieu aya di KAWASAN IEU. >> Ieu di luhur KAWASAN IEU. >> Ieu dina akhir anu luhur. >> Ieu dina akhir anu luhur. >> Ieu dina akhir anu luhur. OF >> Ieu dina akhir anu luhur. TANGTOSNA >> Ieu dina akhir anu luhur. Tangtosna THE >> Ieu dina akhir anu luhur. Tangtosna ngabahekeun >> Ieu dina akhir anu luhur. Tangtosna jungkirna jumlahna >> Ieu dina akhir anu luhur. Tangtosna PUNGKIT JUMLAH Tangtosna PUNGKIT JUMLAH Tangtosna Tonjolan Jualan parantos angkat TANGTU JUMLAH TUNGGAL TELEPOS Tangtosna Jungkutan TUNGGAL parantos turun Tangtosna jungkirna total parantos turun sareng Tangtosna jungkirna jumlahna parantos turun ku jalan TANGTU JUMLAH PUNGGUNG JAUH TELEPUS SUSU LOBA DINA Lacak BURUK DENGAN Lacak BURUK DENGAN Lacak ANJEUN A BURUK DENGAN Lacak anu SAKIT BURUK DENGAN TRACK JADI SIKIT SIKIT BURUK DENGAN TRACK JADI SIKIT SIKIT LEUNGIT BURUK DENGAN Lacak JADI BIT SIKIT JEUNG TIMUR. SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. KURING SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. URANG MASIH SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. KITU KITU KITING SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. KITU MASIH KITUATNA SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. KITU KITU KITU ningali cai SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. KURING MASIH NINGALI AIR NGUNGKUR KURING MASIH NINGALI AIR NGUNGKUR KURING MASIH NINGALI AIR NGUNGKUR. . . URANG . URANG PASTI . Urang pasti ningali . Urang pasti ningali TEU . Urang pasti ningali teu adil Urang pasti ningali teu adil Urang pasti ningali moal ngan sadayana Urang pasti ningali moal ngan sadayana Urang pasti ningali moal ngan sadayana gambar Urang pasti ningali teu ngan ukur gambaran Urang pasti ningali moal ngan sadayana gambar ti Urang pasti ningali moal ngan ukur gambaran jalan Urang pasti ningali moal ngan ukur gambaran jalan di handapeunana KABEH GAMBAR JALAN DI handapeun KABEH GAMBAR JALAN DI handapeun Cai KABEH GAMBARAN JALAN DI handapeun cai di dinya. CAI AYA. CAI AYA. JADI CAI AYA. KITU HIRA CAI AYA. JADI DINA CAI AYA. JADI DI Wétan CAI AYA. JADI DI BANK Wétan CAI AYA. JADI DI BANK Wétan OF CAI AYA. JADI DI BANGSA TIMUR TERUS JADI DI BANGSA TIMUR TERUS JADI DI BANGSA TIMUR DINA Neruskeun JADI DINA BANK Wétan terus ditingali JADI DI BANGSA TIMUR Neruskeun Ningali Éta JADI DINA BANK Wétan terus ningali anu kaler JADI DI BANGSA TIMUR Neruskeun NINGALI ANGIN KALING Wétan NINGALI ANGIN BATU NINGALI ANJEUN ANGIN NGALINGKUL NINGALI NU ANJEUN ANGIN BATUR TIMUR DI NINGALI ANJEUN ANGIN NGALINGKULAN DI BATUR NINGALI ANJEUN ANGIN NGALINGKULAN DI BATU CAI. NGADUKUNG DI SABAI Cai. NGADUKUNG DI SABAI Cai. SAMA NGADUKUNG DI SABAI Cai. Hal anu sami NGADUKUNG DI SABAI Cai. Hal anu sami pikeun NGADUKUNG DI SABAI Cai. Hal anu sami pikeun Situ NGADUKUNG DI SABAI Cai. Hal anu sami pikeun ombak situ. Hal anu sami pikeun ombak situ. Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI Katingali Hal anu sami pikeun ombak situ. Tapi tingali Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI NINGALI TEU Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI NINGALI HUJAN Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI NINGALI HUJAN HUJAN Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI NEANGAN HUJAN JUMLAH HIJI TAPI NEANGAN HUJAN JUMLAH HIJI TAPI NINGALI HUJAN JUMLAH SAJALAH TAPI NEPI KA HUJAN JUMLAH SAJAK DUA TAPI NINGALI HUJAN JUMLAH SATU KA dua inci TAPI NEPI KA HUJAN JUMLAH SATU KA DUA INI TAPI NEPI KA HUJAN JUMLAH SATU KA dua INSI DI dieu TAPI NEPI KA HUJAN JUMLAH SATU KA DUA INTIS DIDIEU BARUU KA DUA INCI DIDIEU DI BARENG Pikeun dua inci di dieu pikeun ORLEANS BARU, KA DUA INCI DIDIEU KANGGO KANGGO BARU, MUNGSA KA DUA INCI DIDIEU KANGGO KANGGO BARU, MUNGSA DUA TO DUA INCI DIDIEU KANGGO BARUJANG BARU, Sugan Dua Pikeun KA DUA INCI DIDIEU KANGGO BARUJANG, MUNGKUL DUA KA opat KA DUA INCI DIDIEU KANGGO BARU-BARU, MUNGKIN DUA dugi ka opat ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat APA ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat APA Anjeun ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU LALAKI ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU APA ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU APA ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU LAKU JADI MUTIARA ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU LALAKI KA SUNGAI MUTIARA ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU BARUAT Nuju kana SUNGUT MUTIARA Anjeun naék kana walungan Mutiara di Anjeun naék kana walungan mutiara di HANCOCK Anjeun naék kana walungan Mutiara di nagara HANCOCK. HANCOCK Nagara. HANCOCK Nagara. JEUNG HANCOCK Nagara. TERAS SALAJENGNA HANCOCK Nagara. JEUNG TIYA HANCOCK Nagara. JEUNG KITU LAKU HANCOCK Nagara. JEUNG TIASA TIASA HANCOCK Nagara. JEUNG TIASA NAÉNA HANCOCK Nagara. JEUNG TAPI NAJAK 15 HANCOCK Nagara. Sareng Terasna Naék 15 Janten HANCOCK Nagara. Janten teras naék 15 dugi ka 20 Janten teras naék 15 dugi ka 20 Janten teras naék 15 ka 20 inci Janten teras naék 15 dugi ka 20 inci sapertos Janten teras naék 15 dugi ka 20 inci sapertos anjeun Janten teras naék kana 15 dugi ka 20 inci sakumaha ka anjeun Janten teras naék kana 15 dugi ka 20 inci sakumaha anjeun nuju kana Janten teras naék 15 dugi ka 20 inci sakumaha anjeun ka ALABAMA INCI SADULAH ANJEUN KA ALABAMA INCI SADULAH ANJEUN KA ALABAMA. . . KURING . KITU KITU . KITU KUDU LIMA . KITU KUDU LIMA KA . KITU KUDU LIMA KA PITUNG . KITU KUDU LIMA KA PITUNG INCI KITU KUDU LIMA KA PITUNG INCI KITU KUDU LIMA KA PITU INCI KITU KUDU LIMA KA TUJUH INTIK Pikeun JACKSON KITU KUDU LIMA KA PITUNG INCI UNTUK JACKSON COUNTY KITU KUDU LIMA KA PITUNG INCI UNTUK JACKSON NEGARA JADI Pikeun JACKSON Nagara Kana Pikeun JACKSON Nagara Kana HARRISON Pikeun nagara JACKSON Kana wilayah HARRISON Pikeun nagara JACKSON Kana wilayah HARRISON JEUNG Pikeun nagara JACKSON Kana wilayah HARRISON JEUNG TULUYU Pikeun nagara JACKSON Kana wilayah HARRISON JEUNG TILU HARRISON COUNTY AND THREE THREE Nagara HARRISON JEUNG TI TILU KA NEPI HARRISON JEUNG TILU TIGA KA ENAM NEPI HARRISON JEUNG TILU TIGA KA ENAM inci NU HARRISON JEUNG TILU TIGA KA ENAM INKI A NU HARRISON JEUNG TI TILU KA ENAM INKI SIKITIK HARRISON COUNTY AND THREE THAR TO ENCH INCHES A LEUTITLE bit KA genep genep inci saeutik sakedik KA ENAM INKTIK KECUT KECIL KA genep genep inci saeutikna langkung caket Kana genep inci sakedik sakedik kana arahna Kana genep inci sakedik sakedik caket kana Kana genep inci sakedik sakedik caket kana pantai. PANUTUP Nuju ka pantai. PANUTUP Nuju ka pantai. JADI PANUTUP Nuju ka pantai. JADI Kieu PANUTUP Nuju ka pantai. JADI KITU NYA PANUTUP Nuju ka pantai. Janten ieu tiasa diatur PANUTUP Nuju ka pantai. JADI KITU ANJEUN HUJAN DIurus JADI KITU ANJEUN HUJAN DIurus JADI KITU KITU JUMLAH HUJAN KANGGO. JUMLAH. JUMLAH. NEUTEUP JUMLAH. KITING Kieu JUMLAH. KITING KITU JUMLAH. KITING KITU SING AYA JUMLAH. NINGALI KITU TEU AYA JUMLAH. KITING KITU TEU AING NINGALI JUMLAH. KITING KITU ANU TEU AING A KITING KITU ANU TEU AING A Katingali ieu anjeun panginten henteu ningali titisan Tingali ieu anjeun meureun henteu ningali titisan Katingali ieu anjeun panginten henteu ningali curuk hujan Katingali ieu anjeun moal ningali titis hujan Katingali ieu anjeun moal ningali titis hujan sapertos anjeun Katingali ieu anjeun moal ningali titisan hujan nalika anjeun kéngingkeun Katingali ieu anjeun moal ningali titisan hujan nalika anjeun kéngingkeun A TETEP Hujan Sanggup A TETEP HUJAN SANG GAMPANG SIKIT LETIH Hujan Siga Anjeun kénging sakedik sakedik LETIH Hujan Siga Anjeun kénging sakedik sakedik deui HUJAN Hujan SASINGKEUN SIKIT SIKIT HUJAN HUJAN SANG GAMPANG SIKIT SIKIT JEUNG KA HARI SIKIT SIKIT LEUWIH KANA OFF SIKIT SIKIT LEUWIH PEUTING Nuju HAMMOND SIKIT SIKIT LEUWIH PEUTING Nuju HAMMOND JEUNG SIKIT SIKIT LEUWIH DEUI Nuju HAMMOND JEUNG BADE SIKIT SIKIT LEUWIH DEUI Nuju HAMMOND JEUNG BADE SIKIT SIKIT LEUWIH DEUI Nuju HAMMOND JEUNG BARENG KA HAMMOND sareng lebet kana HAMMOND JEUNG BATUR KA BATON HAMMOND JEUNG BATUR KA BATON ROUGE HAMMOND JEUNG BATUR KA LUAR BATON ROUGE HAMMOND JEUNG BATUR KA BATON ROUGE BESAR HAMMOND JEUNG BATUR KA LUAR BATON ROUGE Hésé BATON ROUGE Area Hésé ANJEUN DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK DI DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK SADAYANA DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK SADAYANA DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK SADAYANA DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK SADAYANA A PANGARUH SADAYANA TI A Pangaruhna SANJEUNG TI SALIRU. BREEZE. BREEZE. KURD BREEZE. KURD Meunang BREEZE. KURD Meunang Kedah BREEZE. KURD Meunang Kedah BREEZE. KURD Meunang Kedah ka 53 BREEZE. KURD MUNGSA KUDU KA 53 DEUNGKEUN KURD MUNGSA KUDU KA 53 DEUNGKEUN KURD Meunang Kedah ka 53 DEUNGEUT KA KURD MUNGSA KUDU 53 DEUI SABUT. MUTUT. MUTUT. Tilupuluh MUTUT. TILUPULUH GENEP MUTUT. THIRTY ENAM AT MUTUT. TILU PULU ENAM ATARAJA MUTUT. Telung puluh genep genep dina pantai SHELL MUTUT. TILU PULU ENAM DINA PANTAI SHELL TILU PULU ENAM DINA PANTAI SHELL THIRTY ENAM DINA SHELL BEACH NU KUDU diperhatoskeun THIRTY ENAM DINA SHELL BEACH ANU KUDU DIPAKSA TILU PULU ENAM DINA PANTAI SHELL NU KUDU DIPAKSA TILU PULU ENAM DINA PANTAI SHELL NU KUDU DIPAKSA LIMA LIMA TILU PULU ENAM DINA PANTAI SHELL NU KUDU DIPAKSA LIMA LIMA. Kudu lima puluh lima di ditu. Kudu lima puluh lima di ditu. PETTY Kudu lima puluh lima di ditu. Budak leutik Kudu lima puluh lima di ditu. PULAU BOY PÉTY Kudu lima puluh lima di ditu. PULIT BOY PÉSA Éta Kudu lima puluh lima di ditu. PULSA PÉTY BOY NU LUNGGUH PULSA PÉTY BOY NU LUNGGUH PULIT BOY PÉTÉI YANG DITUNGGAL HANYA PULIT BOY PÉTÉI YANG DITUNGGAL HANÉNG SELATAN PULIT BOY PÉTÉI YANG DITUNGGAL HANÉNG SELATAN PULIT BOY PÉTYÉN YANG DITUNGGAL HANYA SELATAN JACKSON PULIT BOY PÉTYÉN YANG DITUNGGAL HANYA SELATAN NEGARA JACKSON. Ngan ukur kidul nagara JACKSON. Ngan ukur kidul nagara JACKSON. KATRINA Ngan ukur kidul nagara JACKSON. KATRINA motong Ngan ukur kidul nagara JACKSON. KATRINA motong di ditu. KATRINA motong di ditu. KATRINA motong di ditu. Éta Éta KATRINA motong di ditu. Éta Éta KATRINA motong di ditu. Éta Pulo KATRINA motong di ditu. Éta tempat Pulo Jawa. Éta tempat Pulo Jawa. Éta tempat Pulo Jawa. DITUNGGUL Éta tempat Pulo Jawa. MANGSA DITANGGUNG Éta tempat Pulo Jawa. PANANGGUNG DITANGGUNG JADI Éta tempat Pulo Jawa. MENANG DITANGGUNG KA BENTUK Éta tempat Pulo Jawa. ANGIN DITANGGUNG DULU PULU TILU ANGIN DITANGGUNG DULU PULU TILU KEUNTUNGAN DITANGGUNG DULU PULUH TIASA KENANGAN DIANGGULAN DULU PULUT ENAM ENAM MENANG DITANGGUNG TIASA TIASA TIASA PULU ENJIL MIL MENANG DIANGGULAN DENGAN PULUH TIASA PULUH ENAM PILANG PER MENANG DIANGGULAN DENGAN PULUH TIASA PULUH ENAM PILIH JAM MENANG DIANGGULAN DENGAN PULUH TIASA PULUH ENAM PILIH per Jam Angin FORTY ENAM Mil per JAM ANGIN FORTY ENAM MIL per jam Angin angin FORTY ENAM MIL PER JAM GUSTO ANGIN AT FORTY ENAM MIL PER JAM GUSTO ANGIN DI DAUPHIN FORTY ENAM MIL per JAM GUSTO ANGIN DI PULAU DAUPHIN. GUSTS DI PULAU DAUPHIN. GUSTS DI PULAU DAUPHIN. JADI GUSTS DI PULAU DAUPHIN. JADI ANJEUN GUSTS DI PULAU DAUPHIN. JADI ANJEUN DITUNGGUL GUSTS DI PULAU DAUPHIN. JADI ANJEUN MANEHNA DIANGGUL GUSTS DI PULAU DAUPHIN. JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN DITANGTU PASTI JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN DITANGTU TEU TROPIS JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN DITANGGUNG JEUNG PASTI TROPISI STORM JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN DITANGGU JEUNG PASTI TANGGUNG TROPIS Kakuatan gaya pasti PASTI TANGGUNGAN TROPISIK AS Kakuatan gaya pasti. Salaku anjeun Kakuatan gaya pasti kumaha anjeun balik Angkatan Struktur pasti kumaha anjeun bade tujuan Angkatan Struktur pasti kumaha anjeun kana Kakuatan gaya pasti kumaha anjeun balik ka pantai Salaku anjeun bade ka pantai Nalika anjeun nuju misi misisisip pantai Nalika anjeun nuju kana misi misisisip pantai sareng Nalika anjeun nuju kana misi misisisi sareng sirah Nalika anjeun nuju kana misi misisismis sareng sirah Nalika anjeun nuju kana misi misisismis sareng judulna dugi ka MISSISSIPPI JEUNG ULAH JADI JADI MISSISSIPPI JEUNG ULAH JADI ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. OF ALABAMA. TANGTOSNA ALABAMA. Tangtu ieu ALABAMA. Tangtosna Éta ALABAMA. Tangtosna Éta waé ALABAMA. Tangtosna Éta waé bakal angkat Tangtosna Éta waé bakal angkat Tangtosna Éta waé bakal ka Tangtosna Éta waé bakal nambahan Tangtosna Éta waé bakal nambahan sapertos Tangtosna Éta waé bakal nambahan sapertos urang TANGTU JALMA ANJEUN NU AKAN NINGKAT JEUNG KITU TANGTU JALMA ANJEUN NU AKAN NINGKAT JEUNG KITU KALUARNA NINGKAT JEUNG KITU LILAKON PELAJARAN NINGKAT JEUNG KITU KA MANEH KA Dinten ayeuna. Dinten ayeuna. Dinten ayeuna. JADI Dinten ayeuna. ANGIN JADI Dinten ayeuna. KITU ANGIN JADI Dinten ayeuna. JEUNG IMPAK ANGIN DIDIEU Dinten ayeuna. JEUNG IMPAK ANGIN DI ANJEUN Dinten ayeuna. KITU IMPAK ANGIN DI ANJEUN KITU IMPAK ANGIN DI ANJEUN KITU IMPAK ANGIN DI ANJEUN KITU IMPAK ANGIN DI ANJEUN KITU IMPAK ANGIN DIDIEU JADI MINIMAL JEUNG IMPAK ANGIN DIDIEU KUDU MINIMAL JEUNG JEUNG IMPAK ANGIN DI ANJEUN BAKAL MINIMAL JEUNG KITU Janten MINIMAL JEUNG KITU Janten minimal sareng urang leres-leres Janten MINIMAL JEUNG KAMU SAKUDU NYATA Janten MINIMAL JEUNG KAMI AKU NYATA LANGSUNG Janten MINIMAL JEUNG KAMU AKAN SAJATna BAKAL Janten MINIMAL JEUNG KAMU SAKUDUNA BISA NINGALI Janten MINIMAL JEUNG KAMU SAKUDUNA JAJAK NINGALI HIT BENERNA HANYA KANGGO NANGTU HIT BENERNA HENTEU KANG NANGTU NGANJUK ATAWA BENERNA HENTEU KANG NANGTU HIT ATAWA MISS BENARNA HENTEU KITU NANGTU HIT ATAWA MISS SHOWERS BENARNA HENTEU KITU NANGTU HIT ATAWA MISS SHOWERS Dinten ayeuna BENARNA HENTEU KANG NANGTU HIT ATAWA MISS SHOWERS Dinten ayeuna Atanapi PAMAS RINDU Dinten ayeuna Atanapi PAMAS RINDU Dinten ayeuna di Kidul Wétan ATAWA PAMAS RINDU Dinten ayeuna di LOUISIANA Kidul ATAWA PAMAS RINDU Dinten ayeuna di LOUISIANA SELATAN A ATAWA PAMAS RINDU Dinten ayeuna di LOUISIANA SELATAN SIKITIK LOUISIANA SELATAN SIKIT LOUISIANA SELATAN SIKIT LOUISIANA Kidul Kidul Sakedik deui LOUISIANA SELATAN SIKIT SIKIT LEUNGIT LEBIH Jembar LOUISIASA SELATAN SIKIT SIKIT LEUNGIT LEUWIH LEBIH JIJI MISSISSIPPI BIT LEUWIH LEBIH LANJUT MISSISSIPPI BIT LOBA LEUWIH LEBIH MISSISSIPPI BANJIRAN BIT LEUWIH LEBIH LANJUT MISSISSIPPI NGANANAN ANCAN BIT LEUWIH LEBIH WIDESPREAD MISSISSIPPI NGAPAK NGANANAN NGANANAN UTAMA BIT LEUWIH LEBIH WIDESPREAD MISSISSIPPI NGAPUNG ANCAM UTAMA DI Nganyahokeun Ancaman UTAMA DI Ngabahekeun Ancaman Utami di MISSISSIPPI, Ngaleungitkeun Ancaman UTAMA DI MISSISSIPPI, ALABAMA Ngabahekeun Ancaman UTAMA DI MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG FLORIDA MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG FLORIDA 30 MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG FLORIDA 30 kasempetan MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG FLORIDA 30 kasempetan MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG FLORIDA 30 kasempetan hujan FLORIDA 30 kasempetan hujan FLORIDA 30 kasempetan hujan isuk-isuk FLORIDA 30 kasempetan hujan isuk-isuk urang FLORIDA 30 kasempetan hujan isuk urang mimitian FLORIDA 30 kasempetan hujan isuk urang mimitian éta FLORIDA 30 Kasempetan Hujan Isukan Urang Ngalangkungan GRADUAL Éta ISUKA URANG Mimitian GRADUAL ANU Isukan urang mimitian anu garing garing Isukan urang mimitian yén gaya garing garing ISUKA URANG MIMPUL NU TRENDING KERING GRADUAL JEUNG ISUKA URANG MIMPUL SADANG TRADING KERING GRADUAL JEUNG TAPI ISUKA URANG MIMPUL SADANG TRADING KERING GRADUAL JEUNG DITINGOK ISUKA URANG MIMPUL NU TREND KERING GRADUAL JEUNG DILINGKU TRENDING KERING JEUNG KUDU DITENGOK TRENDING KERING JEUNG KUDU NÉJÉNÉN DINA

Salasa énjing update Tropika: Taufan Sally ngajaga kakuatan di Teluk Méksiko

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.4" dur="0.1"> IEU </text>
<text sub="clublinks" start="0.5" dur="0.033"> IT DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="0.533" dur="0.1"> DEUI KA </text>
<text sub="clublinks" start="0.633" dur="0.067"> BALIK KA MANEH </text>
<text sub="clublinks" start="0.7" dur="0.067"> BALIK KA ANJEUNG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="0.767" dur="0.133"> DEUI KA ANJEUN KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="0.9" dur="1.235"> BALIKNA KA ANJEUNG SADAYANA STUDIO. </text>
<text sub="clublinks" start="2.135" dur="0.1"> BALIKNA KA ANJEUNG SADAYANA STUDIO. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2.235" dur="0.2"> BALIKNA KA ANJEUNG SADAYANA STUDIO. HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="2.435" dur="0.234"> HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="2.669" dur="0.067"> HENTEU KUNANAON. HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="2.736" dur="0.1"> HENTEU KUNANAON. HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="2.836" dur="0.1"> HENTEU KUNANAON. Hatur nuhun pisan </text>
<text sub="clublinks" start="2.936" dur="0.133"> HENTEU KUNANAON. HATUR NUHUN PISAN, </text>
<text sub="clublinks" start="3.069" dur="0.2"> HENTEU KUNANAON. HATUR NUHUN, DUKE. </text>
<text sub="clublinks" start="3.269" dur="0.201"> HATUR NUHUN, DUKE. </text>
<text sub="clublinks" start="3.47" dur="0.166"> HATUR NUHUN, DUKE. Leres, </text>
<text sub="clublinks" start="3.636" dur="0.134"> HATUR NUHUN, DUKE. Leres, Éta </text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.1"> HATUR NUHUN, DUKE. Leres, Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="3.87" dur="0.167"> HATUR NUHUN, DUKE. Leres, éta jalma GIANT </text>
<text sub="clublinks" start="4.037" dur="0.133"> HATUR NUHUN, DUKE. Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. </text>
<text sub="clublinks" start="4.17" dur="0.234"> Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.067"> Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.066"> Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="4.537" dur="0.1"> Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.067"> Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. HATUR NUHUN PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.067"> Leres, éta mangrupikeun SANDBAG GIANT. Hatur nuhun pisan </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="1.401"> Hatur nuhun pisan </text>
<text sub="clublinks" start="6.172" dur="0.167"> HATUR NUHUN BISA NGABARKETAKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="6.339" dur="0.2"> NGABARAKATAK. </text>
<text sub="clublinks" start="6.539" dur="0.1"> NGABARAKATAK. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="6.639" dur="0.167"> NGABARAKATAK. HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="6.806" dur="0.234"> HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="7.04" dur="0.067"> HENTEU KUNANAON. HAYU </text>
<text sub="clublinks" start="7.107" dur="0.166"> HENTEU KUNANAON. Hayu urang meunang </text>
<text sub="clublinks" start="7.273" dur="0.034"> HENTEU KUNANAON. Hayu urang ngaliwat </text>
<text sub="clublinks" start="7.307" dur="0.1"> HENTEU KUNANAON. Hayu urang ngaliwat ka </text>
<text sub="clublinks" start="7.407" dur="0.067"> HENTEU KUNANAON. Hayu urang leuwih mayar </text>
<text sub="clublinks" start="7.474" dur="0.1"> HENTEU KUNANAON. Hayu urang leuwih mayar ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.066"> HENTEU KUNANAON. Hayu urang leuwih pikeun mayar ayeuna mah </text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.267"> Hayu urang leuwih pikeun mayar ayeuna mah </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.067"> Hayu urang leuwih mayar ayeuna ayeuna kuring yakin </text>
<text sub="clublinks" start="7.974" dur="0.1"> Hayu urang leuwih ti mayar ayeuna kuring percaya sareng </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.067"> Hayu urang leuwih mayar ayeuna kuring yakin sareng ngariksa </text>
<text sub="clublinks" start="8.141" dur="0.067"> Hayu urang kéngingkeun mayar ayeuna kuring percanten sareng parios </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.066"> Hayu urang kéngingkeun mayar ayeuna kuring percanten sareng parios ieu </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.234"> PERCAYA JEUNG CAKÉKEUN THE </text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.1"> PERCAYA JEUNG CARI TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="1.702"> PERCAYA JEUNG CARI KAPITAS PANGSAÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="10.31" dur="0.1"> PERCAYA JEUNG CARI BARUARNA TERBARU DENGAN HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="10.41" dur="0.233"> PERCAYA JEUNG CARI PANGSAÉNA TERBARU DENGAN HURRICANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="10.643" dur="0.167"> Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="10.81" dur="0.1"> Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> </text>
<text sub="clublinks" start="10.91" dur="0.201"> Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Leres, </text>
<text sub="clublinks" start="11.111" dur="0.1"> Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Leres, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="11.211" dur="0.066"> Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Leres, urang ngan ukur </text>
<text sub="clublinks" start="11.277" dur="0.134"> Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Leres, urang ngan ukur meunang </text>
<text sub="clublinks" start="11.411" dur="0.133"> Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Enya, urang ngan ukur meunang </text>
<text sub="clublinks" start="11.544" dur="0.067"> Pangénggalna kalayan HURRICANE SALLY. >> Leres, urang nembé kénging jam 7:00 </text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.2"> >> Leres, urang nembé kénging jam 7:00 </text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.134"> >> Leres, urang nembé kénging jam 7:00 énjing </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.067"> >> Leres, urang nembé kéngingkeun jam 7:00 énjing </text>
<text sub="clublinks" start="12.012" dur="0.066"> >> Leres, urang nembé ngempelkeun jam 7:00 énjing di lebet </text>
<text sub="clublinks" start="12.078" dur="0.067"> >> Leres, urang nembé kéngingkeun 7:00 AM Parpanjang Dina sareng </text>
<text sub="clublinks" start="12.145" dur="0.067"> >> Leres, urang nembé kéngingkeun 7:00 AM Parpanjang Dina sareng No. </text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.066"> >> Leres, urang nembé kéngingkeun jam 7:00 énjing sareng teu ageung </text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.267"> AM NAMBAHKEUN DINA JEUNG TEU BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="12.545" dur="0.1"> AM NAMBAHKEUN JEUNG TEU PERUBAHAN BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.101"> AM NAMBAHKEUN JEUNG TEU PERUBAHAN BESAR DI dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="12.746" dur="0.233"> PERUBAHAN DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="1.235"> PERUBAHAN DIDIEU. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="14.214" dur="0.167"> PERUBAHAN DIDIEU. URANG GADUH </text>
<text sub="clublinks" start="14.381" dur="0.166"> PERUBAHAN DIDIEU. URANG NGANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="14.547" dur="0.067"> PERUBAHAN DIDIEU. URANG NGANGGO KANGGO DITUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="14.614" dur="0.067"> PERUBAHAN DIDIEU. URANG KUDU NGANGGO ANJEUN DITANGGUNG DI </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.067"> PERUBAHAN DIDIEU. URANG KANGGO NGANGGO ANJEUN DINA 85 </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.166"> URANG KANGGO NGANGGO ANJEUN DINA 85 </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="0.067"> URANG KANGGO NGANGGO ANJEUN DINA 85. </text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.167"> . </text>
<text sub="clublinks" start="15.148" dur="0.133"> . JADI </text>
<text sub="clublinks" start="15.281" dur="0.134"> . JADI KITU </text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.133"> . JADI KITU NYEKEL </text>
<text sub="clublinks" start="15.548" dur="0.1"> . JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.201"> JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="15.849" dur="0.1"> JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. WAJIB </text>
<text sub="clublinks" start="15.949" dur="0.067"> JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. WAJIB MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.033"> JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. KUDU MASIH AT </text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.067"> JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. WAJIB MASIH jam 1 </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="2.168"> JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. WAJIB MASIH jam 1 0 </text>
<text sub="clublinks" start="18.284" dur="0.167"> JADI KITU NYEKELEUN LANGSUNG. WAJIB MASIH jam 1 0 5. </text>
<text sub="clublinks" start="18.451" dur="0.2"> WAJIB MASIH jam 1 0 5. </text>
<text sub="clublinks" start="18.651" dur="0.167"> WAJIB MASIH jam 1 0 5. THE </text>
<text sub="clublinks" start="18.818" dur="0.134"> KUDU MASIH JAM 1 0 5. GERAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.133"> KUDU MASIH jam 1 0 5. GERAKAN HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="19.085" dur="0.067"> KUDU MASIH JAM 1 0 5. PERGERAKAN TEU PERUBAH </text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.234"> PERGERAKAN TEU PERUBAH </text>
<text sub="clublinks" start="19.386" dur="0.066"> PERGERAKAN TEU PERUBAHAN KECUALI </text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.1"> PERGERAKAN TEU PERUBAH KALUARNA </text>
<text sub="clublinks" start="19.552" dur="0.1"> PERGERAKAN HENTI GANTI KECUALI SAGALA </text>
<text sub="clublinks" start="19.652" dur="0.101"> PERGERAKAN HENTEU PERUBAH JEUNG KALUARNA ANJEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="19.753" dur="0.066"> PERGERAKAN HENTI GANTI KECUALI SABABNA DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="19.819" dur="0.034"> PERGERAKAN HENTEU PERUBAH JEUNG KALIAN ANJEUNNA LEueur </text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.066"> PERGERAKAN HENTEU PERUBAH JEUNG KUMAHA SANGÉNA LEUWIH A </text>
<text sub="clublinks" start="19.919" dur="0.301"> Kacuali pikeun aranjeunna gaduh langkung seueur A </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.167"> Kacuali pikeun aranjeunna ngagaduhan langkung ti belah kalér </text>
<text sub="clublinks" start="20.387" dur="0.133"> Kacuali pikeun aranjeunna ngagaduhan langkung seueur gerakan anu paling kalér </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.067"> Kacuali pikeun aranjeunna ngagaduhan langkung seueur gerakan anu sanésna </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.066"> Kacuali pikeun aranjeunna ngagaduhan langkung seueur gerakan anu sanésna </text>
<text sub="clublinks" start="20.653" dur="0.201"> GERAK PALING BENER TIYA </text>
<text sub="clublinks" start="20.854" dur="1.568"> GERAK PALING BATUR KUMAHA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="22.422" dur="0.167"> GERAK PALING BATUR KANA BARATNA </text>
<text sub="clublinks" start="22.589" dur="0.066"> GERAKAN KALINGKUL KUMAHA BARATNA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.101"> GERAKAN KALINGKUL KUMAHA JEUNG BARATNA BARAT TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.066"> GERAKAN KALINGKUL KUMAHA JEUNG BARATNA BARAT TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="22.822" dur="0.234"> ANJEUN BARAT BARAT NANGTU </text>
<text sub="clublinks" start="23.056" dur="0.133"> ANJEUN BARAT BARAT NANGUN Hésé </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.067"> ANJEUN BARATNA BARAT NANGTU SUSAH Hésé </text>
<text sub="clublinks" start="23.256" dur="0.067"> ANJEUN BARATNA BARAT NANGTU SUSUS Hésé </text>
<text sub="clublinks" start="23.323" dur="0.1"> ANJEUN BARATNA BARAT NANGTU SUSAH SUSAHNA. </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="0.2"> SUSAH PINDAH SADAYANA. </text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.167"> SUSAH PINDAH SADAYANA. NYA </text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="0.2"> SUSAH PINDAH SADAYANA. Éta dasarna </text>
<text sub="clublinks" start="23.99" dur="0.1"> SUSAH PINDAH SADAYANA. Éta STASIAR DASAR. </text>
<text sub="clublinks" start="24.09" dur="0.2"> Éta STASIAR DASAR. </text>
<text sub="clublinks" start="24.29" dur="0.167"> Éta STASIAR DASAR. THE </text>
<text sub="clublinks" start="24.457" dur="1.969"> Éta STASIAR DASAR. TEKANAN </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.1"> Éta STASIAR DASAR. TEKANAN TEH </text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.067"> Éta STASIAR DASAR. PERSÉRÉNA TÉH NGAGOR </text>
<text sub="clublinks" start="26.593" dur="0.066"> Éta STASIAR DASAR. TEKANAN TEU JATUH 1 </text>
<text sub="clublinks" start="26.659" dur="0.301"> TEKANAN TEU JATUH 1 </text>
<text sub="clublinks" start="26.96" dur="0.067"> TEKANAN NYEUTEUH 1 MILIBAR </text>
<text sub="clublinks" start="27.027" dur="0.066"> TEKANAN NYEUTEUH 1 MILIBAR JADI </text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.067"> TEKANAN NYEUTEUH 1 MILIBAR KITU </text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="0.067"> TEKANAN NYEUTEUH 1 MILIBAR KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="27.227" dur="0.133"> TEKANAN NYEUTEUH MILIBAR 1 JADI HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.067"> TEKANAN NYEUTEUT 1 MILIBAR JADI TEU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="27.427" dur="0.3"> MILIBAR JADI TEU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="27.727" dur="0.1"> MILIBAR JADI ITU TEU Gancang Lemah. </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.201"> LEMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="28.028" dur="0.066"> LEMAH. NYA </text>
<text sub="clublinks" start="28.094" dur="3.237"> LEMAH. SANÉS </text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.233"> LEMAH. Éta henteu gancang </text>
<text sub="clublinks" start="31.564" dur="0.067"> LEMAH. HENTEU TEU GAMPANG NGUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="31.631" dur="0.167"> HENTEU TEU GAMPANG NGUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="31.798" dur="0.067"> HENTEU TEU GAMPANG NGUKUR. </text>
<text sub="clublinks" start="31.865" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="32.065" dur="0.1"> . NYA </text>
<text sub="clublinks" start="32.165" dur="0.1"> . Éta Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="32.265" dur="0.067"> . ANJEUN HANYA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.133"> . ANJEUN HANYA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="32.465" dur="0.067"> . ANJEUN HENTEU JENENG NYEKEL </text>
<text sub="clublinks" start="32.532" dur="0.234"> ANJEUN HENTEU JENENG NYEKEL </text>
<text sub="clublinks" start="32.766" dur="0.066"> ANJEUN HENTEU JEUNG NGADANGKEUN LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="32.832" dur="0.134"> ANJEUN HENTEU NGADEGKEUN LANGSUNG JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.1"> ANJEUN HENTEU JENENG NGADANGKEUN LANGSUNG JEUNG Éta </text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.067"> ANJEUN HENTEU NGADEGKEUN LANGSUNG JEUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="33.133" dur="0.066"> ANJEUN HENTEU NGADEGKEUN LANGSUNG JEUNG KITU URANG </text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.234"> STEADY JEUNG KITU URANG </text>
<text sub="clublinks" start="33.433" dur="0.033"> STEADY JEUNG KITU KITU NU HARAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.1"> STEADY JEUNG KITU KITU NU DUASA </text>
<text sub="clublinks" start="33.566" dur="0.067"> STEADY JEUNG KITU URANG SANGKA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="0.067"> STEADY JEUNG KITU LAKU ANJEUN KITUATNA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="33.7" dur="0.067"> STEADY JEUNG KITU LAKU ANJEUN KITUATNA NINGALI KITU </text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.066"> STEADY JEUNG KITU LAKU ANJEUNNA NINGALI KITU SALIRA </text>
<text sub="clublinks" start="33.833" dur="1.502"> Ngarepkeun ningali sakumaha urang indit </text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.133"> Ngarepkeun ningali urang ngaliwat </text>
<text sub="clublinks" start="35.468" dur="0.167"> Ngarepkeun ningali urang ngaliwat ka éta </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.067"> Ngarepkeun ningali urang ngaliwat kana panginget </text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="0.067"> Ngarepkeun ningali urang ngaliwat kana pangéling-ngéling </text>
<text sub="clublinks" start="35.769" dur="0.233"> SAKOLA PANGÉNGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="36.002" dur="0.1"> SAKOLA PANGÉNGET Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="36.102" dur="0.2"> Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="36.302" dur="0.067"> Dinten ayeuna. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.1"> Dinten ayeuna. ANJEUN TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.1"> Dinten ayeuna. Anjeun tiasa ningali </text>
<text sub="clublinks" start="36.569" dur="0.067"> Dinten ayeuna. Anjeun tiasa ningali aya </text>
<text sub="clublinks" start="36.636" dur="0.1"> Dinten ayeuna. Anjeun tiasa ningali aya </text>
<text sub="clublinks" start="36.736" dur="0.067"> Dinten ayeuna. ANJEUN BISA NINGALI ANJEUN BUNGA </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.234"> ANJEUN BISA NINGALI ANJEUN BUNGA </text>
<text sub="clublinks" start="37.037" dur="0.1"> Anjeun tiasa ningali aya banjir bandung </text>
<text sub="clublinks" start="37.137" dur="0.066"> ANJEUN BISA NINGALI AYA WANNA BANJIRAN BUNGA </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> ANJEUN BISA NINGALI AYA RUPA BANJIRAN GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.167"> ANJEUN BISA NINGALI AYA RUPA BANJIRAN GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.067"> ANJEUN BISA NINGALI AYA RUPA BANJIRAN GEUS DIBATAL </text>
<text sub="clublinks" start="37.537" dur="0.2"> PANONTONAN BANSEL KANA BATAK </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="1.635"> PANONTONAN BANJEUNG DIBATALKAN </text>
<text sub="clublinks" start="39.372" dur="0.167"> PANONTONAN BANSEL KANA BATU SATU SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="39.539" dur="0.133"> PANONTONAN BANSEL KANA BATU Pikeun LOUISIANA SELATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="39.672" dur="0.234"> Pikeun LOUISIANA SELATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="39.906" dur="0.1"> Pikeun LOUISIANA SELATAN. MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="40.006" dur="0.067"> Pikeun LOUISIANA SELATAN. Masih gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.1"> Pikeun LOUISIANA SELATAN. Masih gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.1"> Pikeun LOUISIANA SELATAN. Masih gaduh FLASH </text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="0.067"> Pikeun LOUISIANA SELATAN. Masih gaduh banjir bandang </text>
<text sub="clublinks" start="40.34" dur="0.233"> Masih gaduh banjir bandang </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.067"> Masih gaduh jam tangan banjir </text>
<text sub="clublinks" start="40.64" dur="0.1"> Masih gaduh jam cai banjir </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.2"> Masih gaduh jam cai banjir pikeun kidul </text>
<text sub="clublinks" start="40.94" dur="0.067"> Masih gaduh jam cai banjir pikeun MISSISSIPPI kidul </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.067"> Masih gaduh jam cai banjir pikeun MISSISSIPPI Kidul JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="41.074" dur="0.2"> Lalajo MISSISPIPI Kidul JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="0.067"> Lalajo MISSISPIPI Kidul JEUNG AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.133"> Lalajo MISSISPIPI Kidul JEUNG AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="41.474" dur="0.1"> Lalajo MISISISIPPI Kidul JEUNG AYEUNA tangtu </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.034"> Lalajo MISSISPIPI SELATAN JEUNG AYEUNA NANGTANG AKAL </text>
<text sub="clublinks" start="41.608" dur="0.066"> Lalajo MISISISIPPI Kidul JEUNG AYEUNA tangtu bakal </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="1.769"> Lalajo MISSISPIPI Kidul JEUNG AYEUNA tangtu bakal </text>
<text sub="clublinks" start="43.443" dur="0.067"> Lalajo MISISISIPPI Kidul JEUNG AYEUNA tangtu bakal aya </text>
<text sub="clublinks" start="43.51" dur="0.2"> Ayeuna tangtu bakal aya </text>
<text sub="clublinks" start="43.71" dur="0.1"> Ayeuna tangtu bakal masing-masing </text>
<text sub="clublinks" start="43.81" dur="0.067"> Ayeuna tangtu bakal sasarengan </text>
<text sub="clublinks" start="43.877" dur="0.066"> Ayeuna tangtu bakal aya di unggal sisi </text>
<text sub="clublinks" start="43.943" dur="0.101"> Ayeuna tangtu bakal aya di unggal sisi </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.1"> Ayeuna tangtu bakal aya di unggal sisi wangunanna </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.066"> Ayeuna tangtu bakal aya di unggal sisi kagiatanana </text>
<text sub="clublinks" start="44.21" dur="0.201"> SAKAPI SISI BÉRÉNA BÉRÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.066"> SAPI SÉSÉNA PÉRÉNGÉ DI SANAJEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="44.477" dur="0.134"> SAKAPI SISI BÉRÉS DI BALIK DI DIÉ </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.066"> SAKAPI SAMPURNA BÉRÉNA SANAJI DI FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="44.677" dur="0.101"> SAKAPI SAMPURNA BÉRÉNA SANAJANA DI FLORIDA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.066"> SAKAPI SISI BÉRÉT SANAJANA DI FLORIDA JEUNG KA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="44.844" dur="0.267"> DIDIEU DI FLORIDA JEUNG KA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="45.111" dur="0.1"> DIDIEU DI FLORIDA JEUNG KA ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.234"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="45.445" dur="0.1"> ALABAMA. Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="45.545" dur="0.067"> ALABAMA. Éta dimana </text>
<text sub="clublinks" start="45.612" dur="0.1"> ALABAMA. Éta dimana anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="45.712" dur="0.033"> ALABAMA. Éta dimana anjeun ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="1.769"> ALABAMA. Éta dimana anjeun ngagaduhan A </text>
<text sub="clublinks" start="47.514" dur="0.066"> ALABAMA. Éta tempat anjeun gaduh NEW </text>
<text sub="clublinks" start="47.58" dur="0.267"> Éta tempat anjeun gaduh NEW </text>
<text sub="clublinks" start="47.847" dur="0.1"> Éta tempat anjeun gaduh TORNADO BARU </text>
<text sub="clublinks" start="47.947" dur="0.101"> Éta tempat anjeun gaduh jam tangan TORNADO énggal </text>
<text sub="clublinks" start="48.048" dur="0.1"> Éta tempat anjeun gaduh TORNADO BARU nonton éta </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.1"> Éta tempat anjeun gaduh jam tangan TORNADO énggal </text>
<text sub="clublinks" start="48.248" dur="0.066"> Éta tempat anjeun gaduh jam tangan TORNADO énggal anu bakal dugi </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.201"> TORNADO PANONTONAN ANU BARENG </text>
<text sub="clublinks" start="48.515" dur="0.066"> TORNADO TONTONAN ANU NU SAUNGSA KITUNGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="48.581" dur="0.1"> TORNADO TONTONAN ANU NU SADAYEU HATE </text>
<text sub="clublinks" start="48.681" dur="0.101"> Lalajo TORNADO anu bakal dugi ka ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="48.782" dur="0.166"> Terakhir dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="48.948" dur="0.067"> Terakhir dinten ayeuna. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="49.015" dur="0.1"> Terakhir dinten ayeuna. JADI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.134"> Terakhir dinten ayeuna. JADI URANG TEU </text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="2.335"> Terakhir dinten ayeuna. JADI URANG TEU BENER </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.1"> Terakhir dinten ayeuna. JADI URANG TEU BENER NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="51.684" dur="0.067"> Terakhir dinten ayeuna. JADI URANG TEU Bener-bener Ngarepkeun Éta </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="0.267"> JADI URANG TEU Bener-bener Ngarepkeun Éta </text>
<text sub="clublinks" start="52.018" dur="0.1"> JADI URANG TEU Bener-bener Ngarepkeun Masalah éta </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.1"> JADI URANG TEU Bener-bener Ngarepkeun Masalah Anu Di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="52.218" dur="0.234"> MASALAH DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="52.452" dur="0.067"> MASALAH DIDIEU. TUH </text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.033"> MASALAH DIDIEU. AYA </text>
<text sub="clublinks" start="52.552" dur="0.1"> MASALAH DIDIEU. AYA </text>
<text sub="clublinks" start="52.652" dur="0.1"> MASALAH DIDIEU. AYA HIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="52.752" dur="0.1"> MASALAH DIDIEU. AYA RADAR HIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="52.852" dur="0.034"> MASALAH DIDIEU. AYA RADAR live tingali </text>
<text sub="clublinks" start="52.886" dur="0.066"> MASALAH DIDIEU. AYA RADAR HIRUP NINGALI A </text>
<text sub="clublinks" start="52.952" dur="0.234"> AYA RADAR HIRUP NINGALI A </text>
<text sub="clublinks" start="53.186" dur="0.067"> AYA RADAR HIRUP NINGALI SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="53.253" dur="0.133"> AYA RADAR HIRUP NINGALI SIKIT SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.1"> AYA RADAR HIRUP NINGALI JEUNG KECAP BIT. </text>
<text sub="clublinks" start="53.486" dur="2.069"> LEUTIK BIT PANUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="55.555" dur="0.167"> LEUTIK BIT PANUTUP. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="55.722" dur="0.067"> LEUTIK BIT PANUTUP. ANJEUN TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="55.789" dur="0.166"> LEUTIK BIT PANUTUP. Anjeun tiasa ningali </text>
<text sub="clublinks" start="55.955" dur="0.134"> LEUTIK BIT PANUTUP. Anjeun tiasa ningali aya </text>
<text sub="clublinks" start="56.089" dur="0.1"> LEUTIK BIT PANUTUP. Anjeun tiasa ningali aya anu aya </text>
<text sub="clublinks" start="56.189" dur="0.067"> LEUTIK BIT PANUTUP. Anjeun tiasa ningali aya anu anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="56.256" dur="0.233"> Anjeun tiasa ningali aya anu anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="56.489" dur="0.067"> ANJEUN BISA NINGALI AYA AYA LUAR JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="56.556" dur="0.1"> ANJEUN BISA NINGALI AYA ANJEUN PANONNA JEUNGNA </text>
<text sub="clublinks" start="56.656" dur="0.067"> ANJEUN BISA NINGALI AYA AYA JEUNG KOTA PANONNA </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.067"> ANJEUN BISA NINGALI AYA AYA KITING PANONNA LUHINGNA </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.133"> ANJEUN BISA NINGALI AYA AYA WIJI PANONÉNA LINGKUNG JEUNGNA </text>
<text sub="clublinks" start="56.923" dur="0.067"> ANJEUN BISA NINGALI AYA AYA KITING PANONÉNA LINGKUNG DI PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="56.99" dur="0.2"> Témbong Panon LUAR PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="2.436"> Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="59.626" dur="0.033"> Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="59.659" dur="0.134"> Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="59.793" dur="0.133"> Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu nyobian pikeun kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="59.926" dur="0.1"> Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu nyobian pikeun kéngingkeun toko </text>
<text sub="clublinks" start="60.026" dur="0.067"> Tembok Mata Anu Luhureun Puseur di dieu nyobian pikeun kéngingkeun toko </text>
<text sub="clublinks" start="60.093" dur="0.233"> DIDIEU KITUAT NGADAPKEUN KORPORAN BALIK </text>
<text sub="clublinks" start="60.326" dur="0.101"> DIDIEU KITUPA NGADAPKEUN KORPORAN BALIK KURING. </text>
<text sub="clublinks" start="60.427" dur="0.166"> Sakitar. </text>
<text sub="clublinks" start="60.593" dur="0.067"> Sakitar. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="60.66" dur="0.1"> Sakitar. JADI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="60.76" dur="0.1"> Sakitar. Janten anjeun terang, </text>
<text sub="clublinks" start="60.86" dur="0.1"> Sakitar. Janten anjeun terang, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="60.96" dur="0.134"> Sakitar. Janten anjeun terang, kami henteu </text>
<text sub="clublinks" start="61.094" dur="0.067"> Sakitar. Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="61.161" dur="0.2"> Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="61.361" dur="0.133"> Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun ieu </text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.034"> Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun hal ieu </text>
<text sub="clublinks" start="61.528" dur="0.133"> Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun hal ieu </text>
<text sub="clublinks" start="61.661" dur="0.134"> Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun hal ieu leres-leres </text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.066"> Janten anjeun terang, kami henteu ngarepkeun hal ieu pikeun leres-leres lemah </text>
<text sub="clublinks" start="61.861" dur="2.069"> Hal ieu Bener Lemah </text>
<text sub="clublinks" start="63.93" dur="0.067"> Hal ieu pikeun nyatana leuleus teuing </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.167"> Hal ieu pikeun nyatana leuleus teuing </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.1"> Hal ieu leres-leres lemah teuing siga kitu </text>
<text sub="clublinks" start="64.264" dur="0.066"> Hal ieu Bener-bener LEMAH BISA NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="64.33" dur="0.134"> Hal ieu pikeun nyatana leuleus teuing sabab ngajantenkeunana </text>
<text sub="clublinks" start="64.464" dur="0.1"> Hal ieu pikeun nyatana leuleus teuing sabab ngajantenkeun jalanna </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="0.067"> Hal ieu pikeun nyatana leuleus teuing sabab ngajantenkeun jalanna </text>
<text sub="clublinks" start="64.631" dur="0.2"> JABABNA JIEUNAN KUMAHA DINA </text>
<text sub="clublinks" start="64.831" dur="0.133"> LEUWIH JEUNG KUMAHA AYA DINA IEU </text>
<text sub="clublinks" start="64.964" dur="0.101"> LEUWIH JEUNG KUMAHA AYA DINA Sacara umum </text>
<text sub="clublinks" start="65.065" dur="0.1"> JAUHNA JALANNA DI DAERAH UMUM ieu </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.1"> JABABNA NYIEUN JALANANA DI DAERAH UMUM ieu Kiwari. </text>
<text sub="clublinks" start="65.265" dur="0.2"> DAERAH UMUM INI Dinten. </text>
<text sub="clublinks" start="65.465" dur="0.167"> DAERAH UMUM INI Dinten. NYA </text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.1"> DAERAH UMUM INI Dinten. BISA </text>
<text sub="clublinks" start="65.732" dur="0.1"> DAERAH UMUM INI Dinten. Éta GONNA MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="65.832" dur="0.067"> DAERAH UMUM INI Dinten. Éta meureun GONNA dicekel </text>
<text sub="clublinks" start="65.899" dur="0.066"> DAERAH UMUM INI Dinten. Éta meureun GONNA nyepeng na </text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.201"> Éta meureun GONNA nyepeng na </text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.1"> ENTONG GONNA SILAKSANA NGAGANDENG SORANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="66.266" dur="1.568"> SORANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="67.834" dur="0.133"> SORANGAN. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="67.967" dur="0.167"> SORANGAN. TAPI beurat </text>
<text sub="clublinks" start="68.134" dur="0.067"> SORANGAN. TAPI RAINFALL beurat </text>
<text sub="clublinks" start="68.201" dur="0.1"> SORANGAN. TAPI RAINFALL HEAVY AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.067"> SORANGAN. TAPI GAGAS RAINFALL AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="68.368" dur="0.067"> SORANGAN. TAPI RAINFALL beurat NU AYEUNA DI </text>
<text sub="clublinks" start="68.435" dur="0.266"> TAPI RAINFALL beurat NU AYEUNA DI </text>
<text sub="clublinks" start="68.701" dur="0.101"> TAPI RAINFALL beurat NU AYEUNA DI PAPAS </text>
<text sub="clublinks" start="68.802" dur="0.133"> TAPI GAGAS RAINFALL AYEUNA AYEUNA DI WILAYAH COASTAL </text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.1"> TAPI GAGAS RAINFALL AYEUNA AYEUNA DI WILAYAH COASTAL </text>
<text sub="clublinks" start="69.035" dur="0.067"> TAPI GAGAS RAJING AYEUNA AYEUNA DI WILAYAH COASTAL PISAN PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="69.102" dur="0.233"> WILAYAH PÉSÉNGOLÉNGKEUN PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="69.335" dur="0.034"> WILAYAH PÉSÉNGOLÉT GAMPANG PATUT </text>
<text sub="clublinks" start="69.369" dur="0.133"> WILAYAH PÉSÉNGAL NGADAPON PISAN PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="69.502" dur="0.1"> WILAYAH PÉSÉNGAL NGADAPON PISAN NGADAPÉNG BILOXI. </text>
<text sub="clublinks" start="69.602" dur="0.234"> NUTUP KA BILOXI. </text>
<text sub="clublinks" start="69.836" dur="0.067"> NUTUP KA BILOXI. Anjeun parantos </text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="2.002"> NUTUP KA BILOXI. Anjeun parantos kénging </text>
<text sub="clublinks" start="71.905" dur="0.167"> NUTUP KA BILOXI. ANJEUN KANGGO KITU </text>
<text sub="clublinks" start="72.072" dur="0.066"> NUTUP KA BILOXI. Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma </text>
<text sub="clublinks" start="72.138" dur="0.067"> NUTUP KA BILOXI. Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma </text>
<text sub="clublinks" start="72.205" dur="0.234"> Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma </text>
<text sub="clublinks" start="72.439" dur="0.1"> Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha hal sareng éta </text>
<text sub="clublinks" start="72.539" dur="0.1"> Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma waé éta ngan </text>
<text sub="clublinks" start="72.639" dur="0.033"> Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma sareng éta ngan ukur badé angkat </text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.067"> Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma anu ngan ukur badé angkat </text>
<text sub="clublinks" start="72.739" dur="0.067"> Anjeun parantos kéngingkeun sakedik sareng éta ngan ukur bakal janten </text>
<text sub="clublinks" start="72.806" dur="0.066"> Anjeun parantos kéngingkeun sababaraha jalma sareng éta ngan ukur bakal janten </text>
<text sub="clublinks" start="72.872" dur="0.234"> Éta Ngan Bakal Janten THE </text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.1"> Éta ngan ukur bakal jadi carita </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.1"> Éta ngan ukur bakal jadi carita </text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.1"> Éta ngan ukur bakal jadi carita di ditu </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.134"> Éta ngan ukur bakal jadi carita dina ieu </text>
<text sub="clublinks" start="73.54" dur="0.066"> Éta ngan ukur bakal jadi carita di ditu isuk-isuk ieu </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.201"> DONGENG DIDIEU DI PAGI KITU </text>
<text sub="clublinks" start="73.807" dur="0.066"> NYARITAKEUN DIDIEU ENjing SENI DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.167"> NYARITAKEUN DIDIEU ISUK INI DI DI </text>
<text sub="clublinks" start="74.04" dur="2.002"> NYARITAKEUN DIDIEU ENjing SENENG DIDIEU SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="76.042" dur="0.2"> NYARITAKEUN DIDIEU ENjing SENENG DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="76.242" dur="0.167"> DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.1"> DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="76.509" dur="0.1"> DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. URANG TEU </text>
<text sub="clublinks" start="76.609" dur="0.134"> DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. URANG TEU BOGA </text>
<text sub="clublinks" start="76.743" dur="0.167"> DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. URANG TEU BENER </text>
<text sub="clublinks" start="76.91" dur="0.066"> DIDIEU DI LOUISIANA SELATAN. URANG TEU BISA NYAETA </text>
<text sub="clublinks" start="76.976" dur="0.234"> URANG TEU BISA NYAETA </text>
<text sub="clublinks" start="77.21" dur="0.067"> URANG TEU BENER-BENER ALOSAN </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="0.133"> URANG TEU BENER-BENER NGADIEU </text>
<text sub="clublinks" start="77.41" dur="0.067"> URANG TEU BENER-BENER AYA NU KECUASAAN KECUALI </text>
<text sub="clublinks" start="77.477" dur="0.1"> URANG TEU BENER-BENER AYA NGAGALIKAN KECUALI </text>
<text sub="clublinks" start="77.577" dur="0.067"> URANG TEU BENER-BENER AYA NU KUMAHA SANGGUN KECUASA KANGGO SABAT </text>
<text sub="clublinks" start="77.644" dur="0.267"> BISA CICILAK KANGGO SABAT </text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.133"> BISA CICILIK KANGGO SABARU PANASIL </text>
<text sub="clublinks" start="78.044" dur="0.1"> BISA CICILIK KANGGO SABARU PEMILIH KÉNGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="78.144" dur="0.1"> BISA CICILIK KANGGO SABARU PANASILARI BENER </text>
<text sub="clublinks" start="78.244" dur="0.067"> BISA CICILIK KANGGO Sababaraha PAMASÉÉNG NEPI KANANA </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.2"> PEMAJEUR BISA TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="1.569"> PEMAJEUR NGADAPKEUN DI BENER </text>
<text sub="clublinks" start="80.08" dur="0.1"> PAMARÉNÉNÉNGKEUN BENER AYA KA </text>
<text sub="clublinks" start="80.18" dur="0.133"> PEMAJEUR NGADAPUNG DI BENER </text>
<text sub="clublinks" start="80.313" dur="0.1"> PAMARÉNÉNÉNÉNGKEUN BENER AYA kana rupa </text>
<text sub="clublinks" start="80.413" dur="0.134"> PEMAJEUR NGADIEU Bener Di Kana Jinis Pareum </text>
<text sub="clublinks" start="80.547" dur="0.1"> PEMAJEUH Bener Ka katuhu kana rupa-rupa peureum </text>
<text sub="clublinks" start="80.647" dur="0.066"> PAMARÉ KÉNGKÉ DIJADI kana rupa-rupa peureum pantai </text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.167"> Kana rupa peureum pantai </text>
<text sub="clublinks" start="80.88" dur="0.067"> Kana rupa peureum pantai </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.134"> Kana rupa peureum pantai St. </text>
<text sub="clublinks" start="81.081" dur="0.1"> Kana rupa peureum pantai St. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="81.181" dur="0.066"> Kana rupa peureum pantai St. BERNARD Kana </text>
<text sub="clublinks" start="81.247" dur="0.134"> Kana rupa peureum pantai St. BERNARD Kana </text>
<text sub="clublinks" start="81.381" dur="0.067"> Kana rupa peureum pantai St. BERNARD Kana sora </text>
<text sub="clublinks" start="81.448" dur="0.166"> OF ST. BERNARD Kana sora </text>
<text sub="clublinks" start="81.614" dur="0.067"> OF ST. BERNARD Kana sora. </text>
<text sub="clublinks" start="81.681" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="81.881" dur="0.067"> . TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="81.948" dur="0.134"> . TAPI OF </text>
<text sub="clublinks" start="82.082" dur="0.066"> . TAPI tangtu </text>
<text sub="clublinks" start="82.148" dur="2.069"> . TAPI tangtu moal </text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.167"> . TAPI TANGTU TEU BENER </text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.067"> . TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="84.451" dur="0.266"> TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="84.717" dur="0.067"> TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI NANAON </text>
<text sub="clublinks" start="84.784" dur="0.067"> TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI NANAON </text>
<text sub="clublinks" start="84.851" dur="0.167"> TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI NANAON </text>
<text sub="clublinks" start="85.018" dur="0.1"> TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI NANAON DI POPULASI </text>
<text sub="clublinks" start="85.118" dur="0.067"> TAPI TANGTU TEU BENER NINGALI NANAON DI WILAYAH POPULASI </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.166"> Naon waé di daérah daérah anu dipikaresep </text>
<text sub="clublinks" start="85.351" dur="0.101"> Naon waé di daérah-daérah anu dipikaresep di AT </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.1"> Naon waé di daérah-daérah anu dipikaresep di ieu </text>
<text sub="clublinks" start="85.552" dur="0.1"> Naon waé di daérah anu dipikaresep dina titik ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="85.652" dur="0.3"> DINA TAHAP IEU. </text>
<text sub="clublinks" start="85.952" dur="2.336"> DINA TAHAP IEU. HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="88.288" dur="0.1"> DINA TAHAP IEU. GOLONGAN HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.133"> DINA TAHAP IEU. TURY TURI HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="88.521" dur="0.1"> DINA TAHAP IEU. TORI HURRICANE TRACK AS </text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.067"> DINA TAHAP IEU. TURY HURRICANE TRACK AS OF </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.234"> TURY HURRICANE TRACK AS OF </text>
<text sub="clublinks" start="88.922" dur="0.066"> GALUR HURRICANE TRACK AS JUMAAT </text>
<text sub="clublinks" start="88.988" dur="0.067"> TURITI HURRICANE TRACK AS JUMAAT JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="89.055" dur="0.067"> GALUR HURRICANE TRACK AS JUMAAT JEUNG Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="89.122" dur="0.067"> TRANSUR HURRICANE TRACK AS JUMAAT JEUNG ANJEUN BISA </text>
<text sub="clublinks" start="89.189" dur="0.1"> TRANSUR HURRICANE TRACK AS JUMAAT JEUNG ANJEUN BISA NILIH </text>
<text sub="clublinks" start="89.289" dur="0.167"> TRANSUR HURRICANE TRACK AS JUMAAT JEUNG ANJEUN BISA NEMPO DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="89.456" dur="0.166"> JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="89.622" dur="0.1"> JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> </text>
<text sub="clublinks" start="89.722" dur="0.134"> JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="89.856" dur="0.133"> JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna ngalakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="89.989" dur="0.167"> JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna tumaros </text>
<text sub="clublinks" start="90.156" dur="0.034"> JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna ngaregepkeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="90.19" dur="0.1"> JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna ngarepkeun ka </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.066"> JUMAAH JEUNG BISA NINGALI DIDIEU. >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngadamel </text>
<text sub="clublinks" start="90.356" dur="0.201"> >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngadamel </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="0.1"> >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngajantenkeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="90.657" dur="1.535"> >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta </text>
<text sub="clublinks" start="92.192" dur="0.166"> >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.067"> >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng rupa </text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="0.167"> >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng rupa </text>
<text sub="clublinks" start="92.592" dur="0.067"> >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng langkung seueur deui </text>
<text sub="clublinks" start="92.659" dur="0.066"> >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng sababaraha langkung </text>
<text sub="clublinks" start="92.725" dur="0.067"> >> Aranjeunna ngarepkeun éta pikeun ngarobah éta sareng sababaraha langkung ti hiji </text>
<text sub="clublinks" start="92.792" dur="0.301"> Éta giliran sareng jinis langkung ti A </text>
<text sub="clublinks" start="93.093" dur="0.1"> ANJEUNG NGABUNGKEUN JEUNG LEBIH SIKIRNA </text>
<text sub="clublinks" start="93.193" dur="0.066"> Éta giliran sareng jinis langkung ti hiji giliran ngalér </text>
<text sub="clublinks" start="93.259" dur="0.067"> Éta Ngabuburit JEUNG Jinis LEBIH BANYAK NGAHIJI UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="93.326" dur="0.067"> Éta Ngabuburit JEUNG Jinis LEBIH BANYAK NGALENGKAP KALIMAH KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.067"> Éta Ngabuburit JEUNG Jinis LEBIH BANYAK NGAHIJI UTARA SAJAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="93.46" dur="0.3"> PALING PALING PALING PALING WE </text>
<text sub="clublinks" start="93.76" dur="0.1"> PALING PALING PALING PALING LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.1"> PALING PALING PALING ENGGUL KITU DINA KUMAHA Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="93.96" dur="0.2"> PALING Dinten. </text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="0.1"> PALING Dinten. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.1"> PALING Dinten. Tapi éta </text>
<text sub="clublinks" start="94.36" dur="0.034"> PALING Dinten. TAPI SIA BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.067"> PALING Dinten. TAPI Nuju </text>
<text sub="clublinks" start="94.461" dur="0.166"> PALING Dinten. TAPI AKAN JADI </text>
<text sub="clublinks" start="94.627" dur="0.067"> PALING Dinten. TAPI AKAN JADI UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="94.694" dur="2.569"> TAPI AKAN JADI UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="97.263" dur="0.134"> TAPI JEUNG KUMAHA AING NGABADEUNG UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.1"> Tapi éta bakal umum ngabijilkeun sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="97.497" dur="0.1"> Tapi éta bakal umum ngabahekeun di sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="97.597" dur="0.133"> TAPI JEUNG KITU AYA KABEH GOLEK DI KABEH DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="97.73" dur="0.167"> NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. </text>
<text sub="clublinks" start="97.897" dur="0.167"> NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="98.064" dur="0.1"> NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="0.067"> NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI URANG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.133"> NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI URANG KUDU NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="98.364" dur="0.167"> NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI URANG KUDU NINGALI A </text>
<text sub="clublinks" start="98.531" dur="0.067"> NGOMONGKEUN KULUAR DI SIA. JADI URANG KUDU NINGALI BATAS </text>
<text sub="clublinks" start="98.598" dur="0.267"> JADI URANG KUDU NINGALI BATAS </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.067"> JADI URANG KUDU NINGALI GERAK BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="98.932" dur="0.1"> JADI URANG KUDU NINGALI GERAK BATUR ATAU </text>
<text sub="clublinks" start="99.032" dur="0.167"> JADI URANG KUDU NINGALI GERAKAN ATAWA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="99.199" dur="0.066"> JADI URANG KUDU NINGALI GERAKAN BATUR ATAWA GERAK BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="99.265" dur="0.067"> JADI URANG KUDU NINGALI GERAKAN BATUR ATAWA GERAK BARAT ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.067"> JADI URANG KUDU NINGALI GERAKAN BATUR ATAWA GERAK BARAT ATAWA AN </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="1.935"> GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA AN </text>
<text sub="clublinks" start="101.334" dur="0.167"> GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="101.501" dur="0.067"> GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA GERAKAN Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="101.568" dur="0.1"> GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA GERAKAN Wétan ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="101.668" dur="0.167"> GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA GERAKAN Wétan ATAWA Kalér </text>
<text sub="clublinks" start="101.835" dur="0.066"> GERAKAN ATAWA GERAK BARAT ATAWA GERAKAN Wétan ATAWA Gerak Kalér </text>
<text sub="clublinks" start="101.901" dur="0.167"> GERAKAN Wétan ATAWA Gerak Kalér </text>
<text sub="clublinks" start="102.068" dur="0.067"> GERAKAN Wétan ATAWA Gerak Kalér. </text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.1"> . NYA </text>
<text sub="clublinks" start="102.435" dur="0.1"> . Éta Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="102.535" dur="0.167"> . Éta ngan éta </text>
<text sub="clublinks" start="102.702" dur="0.067"> . Éta ngan ukur ngalancarkeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.067"> . ANJEUN KANJEUNG LATIHAN JADI </text>
<text sub="clublinks" start="102.836" dur="0.233"> ANJEUN KANJEUNG LATIHAN JADI </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.1"> Éta ngan ukur ngalancarkeun lalaunan </text>
<text sub="clublinks" start="103.169" dur="0.1"> Éta ngan ukur ngalancarkeun anu laun-laun éta </text>
<text sub="clublinks" start="103.269" dur="0.034"> ANJEUN NU NU NGARANGKEUN JADI LALAUNAN BARUDAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="103.303" dur="0.066"> ANJEUN LANGSUNG LAMPIRAN JADI LALAUNAN KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.067"> ANJEUN NU NU NGARANGJANG LALAUN LALAUN KUDU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="103.436" dur="0.1"> ANJEUN NU NU NGARANGJANG LALAUN LALAUNKEUN BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.067"> Ngan éta ngalancarkeun Janten Lalaunan bakal aya dina hal ieu </text>
<text sub="clublinks" start="103.603" dur="0.868"> Lalaunan éta bakal aya dina ieu </text>
<text sub="clublinks" start="104.471" dur="0.133"> Lalaunan éta bakal aya di ieu aréa </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.1"> Lalaunan éta bakal aya di ieu aréa ku </text>
<text sub="clublinks" start="104.704" dur="0.1"> Lalaunan éta bakal aya di ieu aréa ku 1:00 </text>
<text sub="clublinks" start="104.804" dur="0.134"> Lalaunan éta bakal aya di ieu aréa tabuh 1:00 énjing </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.1"> Lalaunan éta bakal aya di ieu aréa tabuh 1:00 énjing-énjing </text>
<text sub="clublinks" start="105.038" dur="0.067"> Lalaunan éta badé aya di daérah ieu tabuh 1:00 énjing-énjing di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.266"> WILAYAH DINA JAM 1:00 WIB wengi ayeuna di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="105.371" dur="0.101"> WILAYAH DINA JAM 1:00 WIB wengi ayeuna di dieu kénging </text>
<text sub="clublinks" start="105.472" dur="0.033"> WILAYAH DINA JAM 1:00 WIB wengi ayeuna di dieu kéngingkeun nutup </text>
<text sub="clublinks" start="105.505" dur="0.1"> WILAYAH DINA JAM 1:00 WIB wengi ayeuna di dieu kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="105.605" dur="0.067"> WILAYAH DINA JAM 1:00 SUKU PEUTING DI DIDIEU KENEUT DEUI KA </text>
<text sub="clublinks" start="105.672" dur="0.333"> NGADUUNGKEUT KA </text>
<text sub="clublinks" start="106.005" dur="0.101"> NGADAPUNGKEUN KA MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.066"> NGADAPÉKEUT SORANA MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="2.436"> NGADAPUNGKEUN KANA SORA MISSISSPPI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="108.608" dur="0.067"> NGADAPÉKEUN KA MISSISSIPPI SORA JEUNG KULU </text>
<text sub="clublinks" start="108.675" dur="0.233"> MISSISSIPPI SORA JEUNG TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="108.908" dur="0.167"> MISSISSIPPI SORA JEUNG MAKNA NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.1"> MISSISSIPPI SORA JEUNG MAKNA NYIEUNAN LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="109.175" dur="0.067"> MISSISSIPPI SORA JEUNG MAKA NYIEUN LANDFALL WE WELL </text>
<text sub="clublinks" start="109.242" dur="0.067"> MISSISSIPPI SORA JEUNG MAKEU NGADIEU LANDFALL KUDU DITUNGKU </text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.267"> NYIEUNAN LANDFALL WE WELL SAY </text>
<text sub="clublinks" start="109.576" dur="0.166"> NYIEUNAN LANDFALL URANG KITU SOMBULAN </text>
<text sub="clublinks" start="109.742" dur="0.134"> NYIEUNAN LANDFALL WE WELL SAY ATLET SABATU RABU </text>
<text sub="clublinks" start="109.876" dur="0.067"> NYIEUNAN LANDFALL WE WELL SAY SOMETIME WEDNESDAY ISUK ISUK </text>
<text sub="clublinks" start="109.943" dur="0.066"> NYIEUNAN LANDFALL WE WELL SAY SOMETIME RED WESNESDAY ISUK AS </text>
<text sub="clublinks" start="110.009" dur="0.201"> SABADU RABU ISUK ASU </text>
<text sub="clublinks" start="110.21" dur="0.133"> SABADU RABU ISUK ISI </text>
<text sub="clublinks" start="110.343" dur="0.167"> SABADU Rebo isuk-isuk saperti ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="110.51" dur="0.1"> SABADU Rebo Isuk-isuk Siga Panginten Ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="110.61" dur="2.236"> PIKIKIRAN AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.066"> PIKIKIRAN AYEUNA. SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.1"> PIKIKIRAN AYEUNA. KUMAHA IN </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.134"> PIKIKIRAN AYEUNA. KUMAHA INI </text>
<text sub="clublinks" start="113.146" dur="0.233"> PIKIKIRAN AYEUNA. KUMAHA SIA DI ZON ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="113.379" dur="0.067"> PIKIKIRAN AYEUNA. KUMAHA SIA DI ZON ieu, OF </text>
<text sub="clublinks" start="113.446" dur="0.234"> KUMAHA SIA DI ZON ieu, OF </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.066"> SADAYANA DI ZON ieu, tangtu </text>
<text sub="clublinks" start="113.746" dur="0.067"> KUMAHA SIA DI Zona ieu, Tangtosna Upami </text>
<text sub="clublinks" start="113.813" dur="0.167"> KUMAHA SIA DI Zona ieu, tangtu lamun éta </text>
<text sub="clublinks" start="113.98" dur="0.067"> KUMAHA DI Zona ieu, tangtu upami teraskeun </text>
<text sub="clublinks" start="114.047" dur="0.167"> KURSUS Upami Neruskeun </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.133"> KURSUS LAMUN TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="114.347" dur="0.067"> KURSUS LAMUN TERUS NGAGORENG </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.1"> KURSUS Upami teras-terasan ngaganggu éta </text>
<text sub="clublinks" start="114.514" dur="0.1"> KURSUS LAMUN TERUS NGAGORENG TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.067"> KURSUS Upami teras-terasan ngaganggu éta tiasa ngadamel </text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.267"> Pikeun NGAGORA BISA NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="114.948" dur="0.1"> Pikeun NGAGORA BISA NYIEUN JADI LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="115.048" dur="0.067"> Pikeun NGOMONGKEUN BISA NYIEUNAN LANDFALL DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="0.066"> Pikeun NGOMONGKEUN BISA NYIEUNAN LANDFALL DIDIEU KALAU </text>
<text sub="clublinks" start="115.181" dur="1.535"> Pikeun NGOMONGKEUN BISA NYIEUNKEUN LANDFALL DIDIEU KIEU </text>
<text sub="clublinks" start="116.716" dur="0.1"> Pikeun NGOMONGKEUN BISA NYIEUN KASANDINGAN DIDIEU KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="0.067"> Pikeun NGOMONGKEUN BISA NYIEUN DIRI DIDIEU KALU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="116.883" dur="0.234"> LANDFALL DIDIEU KIEU A </text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.133"> LANDFALL DIDIEU KIEU AYA SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.1"> LANDFALL DIDIEU KIEU AYA LEUTIK LEUNGEUN </text>
<text sub="clublinks" start="117.35" dur="0.067"> LANDFALL DIDIEU KIEU AYA LEUTIK Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="117.417" dur="0.067"> LANDFALL DIDIEU KIEU AYA LEUTIK JEUNG KUMAHA INI </text>
<text sub="clublinks" start="117.484" dur="0.066"> LANDFALL DIDIEU KIEU AYA LEUTIK SAHA JEUNG KUMAHA SIA </text>
<text sub="clublinks" start="117.55" dur="0.234"> Sakedik salajengna ieu cara na </text>
<text sub="clublinks" start="117.784" dur="0.067"> Sakedik deui Kieu cara ieu tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.033"> Sakedik salajengna ieu cara tiasa nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="117.884" dur="0.1"> Sakedik deui ieu cara tiasa nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="117.984" dur="0.167"> Sakedik salajengna ieu cara tiasa nyobian ngadamel </text>
<text sub="clublinks" start="118.151" dur="0.1"> SOKIT LEUWIH JEUNG KUMAHA ANJEUN BISA NYOBONGKEUN NGADAPKEUN LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="118.251" dur="0.067"> SOKIT LEUWIH JEUNG KUMAHA ANJEUN BISA NYOBOGAN JIEUNAN LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="118.318" dur="0.267"> SANGGUH NYOBA KANGGO NGADIEU LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="0.066"> SANGGUH NYOBA KANGGO NGADAPKEUN TANPA LANDFALL TERHADAP </text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> SANGGUH NYOBA KANGGO NGADIEUKKEUN LANDFALL TERHADAP KA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="2.169"> SAKAP TANGGAL JIEUNAN LANDFALL ATAS NU ANU NYAHO, </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.1"> SANGGUH NYOBONGKEUN NGASARKEUN LANDFALL ATAS KA ANJEUN, BALDWIN </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.067"> SANGGUH NYOBA NGAJADI LANDFALL ATAS KA ANJEUN ANJEUNA, BALDWIN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.234"> Nuju ANU NYAHO, BALDWIN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="121.321" dur="0.133"> Nuju anjeun terang, baled atanapi mOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="121.454" dur="0.1"> Nuju ANU NYAHO, BALDWIN ATAWA NEPI MOBILE. </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.2"> NEGARA MOBIL. </text>
<text sub="clublinks" start="121.754" dur="0.067"> NEGARA MOBIL. NU </text>
<text sub="clublinks" start="121.821" dur="0.167"> NEGARA MOBIL. Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="121.988" dur="0.033"> NEGARA MOBIL. Éta pasti </text>
<text sub="clublinks" start="122.021" dur="0.201"> NEGARA MOBIL. Éta pasti A </text>
<text sub="clublinks" start="122.222" dur="0.066"> NEGARA MOBIL. Éta pastina kamungkinan </text>
<text sub="clublinks" start="122.288" dur="0.201"> Éta pastina kamungkinan </text>
<text sub="clublinks" start="122.489" dur="0.1"> Éta pastina kamungkinan jeung </text>
<text sub="clublinks" start="122.589" dur="0.066"> Éta pasti aya kamungkinan sareng ieu </text>
<text sub="clublinks" start="122.655" dur="0.034"> Éta pastina kamungkinan jeung ieu saperti </text>
<text sub="clublinks" start="122.689" dur="0.167"> Éta pastina kamungkinan sareng ieu sapertos </text>
<text sub="clublinks" start="122.856" dur="0.033"> Éta pastina kamungkinan jeung ieu salaku KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="122.889" dur="2.836"> Éta pastina mangrupakeun kamungkinan sareng ieu salaku katégori 1 </text>
<text sub="clublinks" start="125.725" dur="0.067"> Éta pastina kamungkinan jeung ieu salaku KATEGORI 1 form </text>
<text sub="clublinks" start="125.792" dur="0.167"> Kalayan Kieu Salaku KATEGORI 1 BENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="125.959" dur="0.167"> Kalayan Kieu Salaku KATEGORI 1 WANGUNAN KU </text>
<text sub="clublinks" start="126.126" dur="0.133"> DENGAN KITU KANGGO KATEGORI 1 BENTUK DINA KAMALAM </text>
<text sub="clublinks" start="126.259" dur="0.1"> Kalayan ieu mangrupikeun KATEGORI 1 WANGUNAN KU PÉSABÉÉNEUN Kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="126.359" dur="0.067"> Kalayan ieu mangrupikeun KATEGORI 1 BENTUK KU PÉSABÉNÉN KAJADI </text>
<text sub="clublinks" start="126.426" dur="0.267"> Dinten Kemis lebet kana </text>
<text sub="clublinks" start="126.693" dur="0.066"> DENGAN Kamis lebet kana Alabama </text>
<text sub="clublinks" start="126.759" dur="0.101"> DENGAN Kamis lebet kana ALABAMA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="126.86" dur="0.066"> DENGAN Kamis lebet kana Alabama teras teras </text>
<text sub="clublinks" start="126.926" dur="0.134"> DENGAN Kamis lebet kana Alabama teras ku </text>
<text sub="clublinks" start="127.06" dur="0.067"> DENGAN Kamis lebet kana Alabama teras ku dinten Jumaah </text>
<text sub="clublinks" start="127.127" dur="0.066"> Dinten Kemis lebet kana Alabama teras ku dinten Jumaah éta </text>
<text sub="clublinks" start="127.193" dur="0.167"> ALABAMA JEUNG DINA JUMAAH ITU </text>
<text sub="clublinks" start="127.36" dur="0.1"> ALABAMA JEUNG DINA JUMAAH ITU </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="2.302"> ALABAMA JEUNG DENGAN JUMAAT KUMAHA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="0.167"> ALABAMA JEUNG DINA JUMAAT ITU KANA JEUNG GEORGIA. </text>
<text sub="clublinks" start="129.929" dur="0.167"> ANJEUNG KA GEORGIA. </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="0.134"> ANJEUNG KA GEORGIA. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="130.23" dur="0.1"> ANJEUNG KA GEORGIA. KITU IMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="130.33" dur="0.167"> ANJEUNG KA GEORGIA. JADI PANGARUH DI </text>
<text sub="clublinks" start="130.497" dur="0.066"> ANJEUNG KA GEORGIA. JADI PANGARUH DI SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="130.563" dur="0.301"> JADI PANGARUH DI SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="130.864" dur="0.1"> JADI PANGARUH DI LOUISIANA SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="130.964" dur="0.066"> JADI PANGARUH DI LOUISIANA SELATAN MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="131.03" dur="0.101"> JADI KITUHAN DI LOUISIANA SELATAN MASIH KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="131.131" dur="0.066"> JADI KITUHAN DI LOUISIANA SELATAN MASIH SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="131.197" dur="0.267"> LOUISIANA MASIH PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="131.464" dur="0.1"> LOUISIANA MASIH MINIMAL PISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.167"> MINIMAL. </text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.067"> MINIMAL. >> </text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.1"> MINIMAL. >> URANG </text>
<text sub="clublinks" start="131.898" dur="0.067"> MINIMAL. >> URANG BISA </text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.033"> MINIMAL. >> URANG BISA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="131.998" dur="0.067"> MINIMAL. >> URANG BISA NINGALI A </text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="1.868"> MINIMAL. >> Urang tiasa ningali sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="133.933" dur="0.067"> MINIMAL. >> URANG BISA NINGALI SABARU PANAMPIL </text>
<text sub="clublinks" start="134" dur="0.2"> >> URANG BISA NINGALI SABARU PANAMPIL </text>
<text sub="clublinks" start="134.2" dur="0.067"> >> URANG BISA NINGALI SABARU PEMANDU DI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="134.267" dur="0.1"> >> URANG BISA NANGTU SABARU PAMASAR DI DI INI </text>
<text sub="clublinks" start="134.367" dur="0.1"> >> URANG BISA NINGALI SABARU PAMASAR DI dieu </text>
<text sub="clublinks" start="134.467" dur="0.1"> >> URANG BISA NINGALI SABARU PAMASAR DI dieu DI Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="134.567" dur="0.2"> DIDIEU DIDIEU AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="134.767" dur="0.134"> DIDIEU DIDIEU AYEUNA. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="134.901" dur="0.067"> DIDIEU DIDIEU AYEUNA. ANJEUN PERHATOSAN </text>
<text sub="clublinks" start="134.968" dur="0.1"> DIDIEU DIDIEU AYEUNA. ANJEUN PERHATOSAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="135.068" dur="0.133"> DIDIEU DIDIEU AYEUNA. Anjeun perhatikeun modél urang </text>
<text sub="clublinks" start="135.201" dur="0.067"> DIDIEU DIDIEU AYEUNA. Anjeun perhatoskeun modél urang ngajaga </text>
<text sub="clublinks" start="135.268" dur="0.2"> Anjeun perhatoskeun modél urang ngajaga </text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.1"> Anjeun perhatikeun modél urang ngajaga </text>
<text sub="clublinks" start="135.568" dur="0.067"> ANJEUN PERHATOSAN MODÉL KAMI NETEPKEUN BRUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="135.635" dur="0.067"> Anjeun perhatikeun modél urang ngajaga jumlah </text>
<text sub="clublinks" start="135.702" dur="0.1"> Anjeun Perhatikeun Modél Kami Ngajaga Penghasilan </text>
<text sub="clublinks" start="135.802" dur="0.133"> Anjeun perhatikeun modél kami ngajaga jumlah beurat, </text>
<text sub="clublinks" start="135.935" dur="0.067"> ANJEUN PERHATOSAN MODÉL KAMI NETEPEUN HUTANG beurat, beurat </text>
<text sub="clublinks" start="136.002" dur="0.2"> HUNGGUNGAN HEBAT, beurat </text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.1"> HUTANG beurat, hujan beurat. </text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="1.769"> Hujan. </text>
<text sub="clublinks" start="138.071" dur="0.067"> Hujan. THE </text>
<text sub="clublinks" start="138.138" dur="0.166"> Hujan. PANON </text>
<text sub="clublinks" start="138.304" dur="0.1"> Hujan. DINDING MATA </text>
<text sub="clublinks" start="138.404" dur="0.134"> Hujan. DINA PANONNA DI DIEU </text>
<text sub="clublinks" start="138.538" dur="0.067"> Hujan. DINA PANONNA DI DI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="138.605" dur="0.066"> Hujan. DINA PANONYA DI DIEU KITU MATI </text>
<text sub="clublinks" start="138.671" dur="0.234"> DINA PANONYA DI DIEU KITU MATI </text>
<text sub="clublinks" start="138.905" dur="0.1"> DEUI PANONYA DI DIEU AYEUNA LEUWIH DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="139.005" dur="0.2"> SHORE. </text>
<text sub="clublinks" start="139.205" dur="0.1"> SHORE. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="139.305" dur="0.1"> SHORE. Tapi urang gé </text>
<text sub="clublinks" start="139.405" dur="0.034"> SHORE. Tapi urang gé </text>
<text sub="clublinks" start="139.439" dur="0.133"> SHORE. Tapi urang kedah </text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.1"> SHORE. Tapi urang kedah nonton </text>
<text sub="clublinks" start="139.672" dur="0.067"> SHORE. Tapi urang kedah nonton ieu </text>
<text sub="clublinks" start="139.739" dur="0.2"> Tapi urang kedah nonton ieu </text>
<text sub="clublinks" start="139.939" dur="0.034"> Tapi urang kedah nonton jinis ieu </text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.167"> Tapi urang kedah nonton ieu rupa </text>
<text sub="clublinks" start="140.14" dur="2.068"> TAPI KUDU KUDU NONTON JENIS BARAT ieu </text>
<text sub="clublinks" start="142.208" dur="0.034"> Tapi urang kedah nonton jinis ieu sisi kulon </text>
<text sub="clublinks" start="142.242" dur="0.1"> Tapi urang kedah nonton ieu rupa sisi kulon ka </text>
<text sub="clublinks" start="142.342" dur="0.066"> TAPI KUDU KUDU NONTON JENIS SISI BARATNA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="142.408" dur="0.201"> Jinis sisi beulah kulon pikeun ningali </text>
<text sub="clublinks" start="142.609" dur="0.066"> Jinis sisi beulah kulon ningali naon </text>
<text sub="clublinks" start="142.675" dur="0.1"> Jinis sisi beulah kulon ningali naon ari éta </text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.034"> Jinis sisi beulah kulon ningali naon anu dipikahoyong </text>
<text sub="clublinks" start="142.809" dur="0.1"> Jinis sisi beulah kulon ningali naon anu dipikahoyongna </text>
<text sub="clublinks" start="142.909" dur="0.133"> Jinis sisi beulah kulon ningali naon anu hoyong dilakukeun. </text>
<text sub="clublinks" start="143.042" dur="0.167"> NAON HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="143.209" dur="0.1"> NAON HENTEU. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="143.309" dur="0.201"> NAON HENTEU. TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="143.51" dur="0.033"> NAON HENTEU. BISA Cobian </text>
<text sub="clublinks" start="143.543" dur="0.133"> NAON HENTEU. BISA Cobian </text>
<text sub="clublinks" start="143.676" dur="0.1"> NAON HENTEU. BISA Cobian ka CREEP </text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.101"> NAON HENTEU. BISA Cobaan pikeun CREEP Kana </text>
<text sub="clublinks" start="143.877" dur="0.066"> NAON HENTEU. BISA NYOBONGAN CREEP Kana Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="143.943" dur="0.167"> BISA NYOBONGAN CREEP Kana Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.067"> BISA Cobian Pikeun CREEP Kana Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.133"> BISA NYOBONGKEUN CREEP Kana Sawatawis </text>
<text sub="clublinks" start="144.31" dur="0.1"> BISA Cobian CREEP Kana Sababaraha pantai </text>
<text sub="clublinks" start="144.41" dur="0.101"> BISA Cobian CREEP Kana Sababaraha Daérah Basisir. </text>
<text sub="clublinks" start="144.511" dur="0.2"> Tina daérah pantai. </text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.066"> Tina daérah pantai. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="144.777" dur="0.134"> Tina daérah pantai. JEUNG OF </text>
<text sub="clublinks" start="144.911" dur="0.067"> Tina daérah pantai. JEUNG tangtu </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="1.201"> Tina daérah pantai. JEUNG tangtu dina </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.067"> Tina daérah pantai. JEUNG tangtu di kidul </text>
<text sub="clublinks" start="146.246" dur="0.333"> JEUNG tangtu di kidul </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.134"> JEUNG tangtu dina MISSISPPI Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="146.713" dur="0.167"> JEUNG tangtu dina MISSISPPI Kidul anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="146.88" dur="0.066"> JEUNG TANGTU DI MISSISPPI SELATAN ANJEUN BISA </text>
<text sub="clublinks" start="146.946" dur="0.234"> MISSISPI ANU KUDU MASAK </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.033"> MISSISPPI BISA BISA BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="147.213" dur="0.1"> MISSISPPI BISA BISA DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="147.313" dur="0.1"> MISSISPIPI SING BISA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> MISSISPPI SILAKURAN BISA NINGALI HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.066"> MISSISPPI ANJING BISA NINGALI Hujan Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="147.58" dur="0.067"> MISSISPIPI SING GAMPANG NANGGIH Hujan Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="147.647" dur="0.067"> MISSISPPI ANJEUN BISA NINGALI Hujan Dinten ayeuna sapertos anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="147.714" dur="0.2"> Bade NINGALI HUJAN Dinten ayeuna sapertos anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="147.914" dur="0.133"> BARI NINGALI HUJAN DINA SAKÉLA SAKÉÉ </text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.101"> Bade NINGALI HUJAN DINA SAKITU SIEUN KEPALA Saterasna </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.1"> BAKAL NINGALI HUJAN DINA NU SAKADEU KEUR JEUNG SAEUTNA. </text>
<text sub="clublinks" start="148.248" dur="0.2"> KEPALA SELATAN Wétan. </text>
<text sub="clublinks" start="148.448" dur="1.868"> KEPALA SELATAN Wétan. NEUTEUP </text>
<text sub="clublinks" start="150.316" dur="0.134"> KEPALA SELATAN Wétan. Katingali </text>
<text sub="clublinks" start="150.45" dur="0.2"> KEPALA SELATAN Wétan. Katingali WINSLOW </text>
<text sub="clublinks" start="150.65" dur="0.067"> KEPALA SELATAN Wétan. KITINGKEUN PÉNÉNGKEUN WINSLOW </text>
<text sub="clublinks" start="150.717" dur="0.167"> KITINGKEUN PÉNÉNGKEUN WINSLOW </text>
<text sub="clublinks" start="150.884" dur="0.1"> Katingali WINSLOW WAJIB KA </text>
<text sub="clublinks" start="150.984" dur="0.066"> Katingali WINSLOW KUDU MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.067"> Katingali WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 </text>
<text sub="clublinks" start="151.117" dur="0.067"> Katingali WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 MUNG </text>
<text sub="clublinks" start="151.184" dur="0.167"> Katingali WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 MUNG TINA </text>
<text sub="clublinks" start="151.351" dur="0.066"> Katingali WINSLOW KUDU MUNGKIN 40 DI LAKEFRONT </text>
<text sub="clublinks" start="151.417" dur="0.301"> MUNGKIN 40 DI LAKEFRONT </text>
<text sub="clublinks" start="151.718" dur="0.066"> MUNGKIN 40 DI LAKEFRONT SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="151.784" dur="0.167"> MUNGKIN 40 DI LAKEFRONT Sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.1"> MINGGU 40 DI LAKEFRONT PALING SORE. </text>
<text sub="clublinks" start="152.051" dur="0.234"> DILAKU HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="152.285" dur="0.067"> DILAKU HARI. BISA </text>
<text sub="clublinks" start="152.352" dur="0.1"> DILAKU HARI. BISA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.1"> DILAKU HARI. BISA NINGALI Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.1"> DILAKU HARI. BISA NINGALI Sababaraha GUSTS </text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="1.735"> DILAKU HARI. BISA NINGALI Sababaraha GUSTOR SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> DILAKU HARI. BISA NINGALI Sababaraha Gusut Langkung 40 </text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.067"> DILAKU HARI. BISA NINGALI Sababaraha Gusut langkung ti 40 taun </text>
<text sub="clublinks" start="154.521" dur="0.2"> BISA NINGALI Sababaraha Gusut langkung ti 40 taun </text>
<text sub="clublinks" start="154.721" dur="0.1"> BISA NINGALI Sababaraha Gusut langkung ti 40 di </text>
<text sub="clublinks" start="154.821" dur="0.1"> BISA NINGALI Sababaraha Gusut leuwih ti 40 kalér </text>
<text sub="clublinks" start="154.921" dur="0.133"> BISA NINGALI Sababaraha Gusut Langkung 40 di Kalér Kalér, </text>
<text sub="clublinks" start="155.054" dur="0.101"> BISA NINGALI Sababaraha GUSTOR 40 PALING TIASA UTARA, MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="155.155" dur="0.166"> BISA NINGALI Sababaraha GUSTOR 40 PALING Kaler, teras deui </text>
<text sub="clublinks" start="155.321" dur="0.067"> BISA NINGALI Sababaraha GUSTOR 40 PALING TIASA UTARA, MUNGKUL LEUWIH 50 </text>
<text sub="clublinks" start="155.388" dur="0.167"> Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 </text>
<text sub="clublinks" start="155.555" dur="0.067"> Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 ka </text>
<text sub="clublinks" start="155.622" dur="0.066"> PALING ENERA, tiasa langkung ti 50 dugi ka 60 </text>
<text sub="clublinks" start="155.688" dur="0.067"> Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 ka 60 taun </text>
<text sub="clublinks" start="155.755" dur="0.067"> Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 nepi ka 60 siga anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="155.822" dur="0.1"> Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 nepi ka 60 siga indit </text>
<text sub="clublinks" start="155.922" dur="0.133"> Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 nepi ka 60 nalika turun </text>
<text sub="clublinks" start="156.055" dur="0.067"> Wétan kalér, meureun leuwih ti 50 nepi ka 60 nalika turun ka arah </text>
<text sub="clublinks" start="156.122" dur="0.2"> KA 60 SANGSA NU Nuju NGARANG </text>
<text sub="clublinks" start="156.322" dur="0.1"> KA 60 SANGKA KA MANEHNA Nuju </text>
<text sub="clublinks" start="156.422" dur="0.067"> KA 60 SANG BATUR Nuju ka LUTUT </text>
<text sub="clublinks" start="156.489" dur="0.067"> KA 60 SANGSA NU Nuju Nuju Mulut </text>
<text sub="clublinks" start="156.556" dur="0.1"> KA 60 SANGKA KA MANEH NU NANGTUNGKEUN SABUT </text>
<text sub="clublinks" start="156.656" dur="0.067"> KA 60 SANGSA NU NURUT NANGGUNG SABUT SUNGAI </text>
<text sub="clublinks" start="156.723" dur="1.635"> KA 60 SANGKA KA MANEH NU NANGTUNG SABUT SUNGJUNG JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.066"> HINGGA 60 SANG BATUR Nuju ka SABUTAN SUNGAI SABAB </text>
<text sub="clublinks" start="158.424" dur="0.234"> SUNGUTAN SUNGAI SILAPI </text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.1"> SUNGUTAN SUNGAI SABABNA LEUNGEUT </text>
<text sub="clublinks" start="158.758" dur="0.067"> SUNGUTAN SUNGAI DENGAN KENANGAN LEUWIH Luhur </text>
<text sub="clublinks" start="158.825" dur="0.133"> SUNGUT SUNGAI DENGAN KUDU LEUWIH TINGGI JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="158.958" dur="0.067"> SOROT SUNGAI SANJEUN PANGSAÉNA LEUWIH Luhur Sakumaha anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="159.025" dur="0.1"> SOROT SUNGAI SANJEUN PANGSAÉNA LEUWIH Luhur siga anu di lebet </text>
<text sub="clublinks" start="159.125" dur="0.067"> SOROT SUNGAI SANUGA NGANJANG LEUNGEUN LEUWIH KUMAHA SAKOLA DI SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="159.192" dur="0.334"> LEUWIH NGÉNGKEUN ANJEUN DI SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="159.526" dur="0.066"> LEUWIH NGÉNGKEUN KANGGO DI MISSISPI Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="159.592" dur="0.1"> LEUWIH NGÉNGKEUN KANGGO DI MISSISPI SELATAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="159.692" dur="0.1"> LEUWIH NGÉNGKEUN KANGGO DI MISSISPI SELATAN JEUNG BAGI </text>
<text sub="clublinks" start="159.792" dur="0.067"> LEUWIH NGÉNGKEUN ANJEUN ANJEUN DI MISSISPI SELATAN JEUNG BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="159.859" dur="0.267"> MISSISSIPPI JEUNG BATUR KA </text>
<text sub="clublinks" start="160.126" dur="0.1"> MISSISSIPPI JEUNG BATUR KA ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="160.226" dur="2.369"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.134"> ALABAMA. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="0.1"> ALABAMA. JADI KITU </text>
<text sub="clublinks" start="162.829" dur="0.1"> ALABAMA. Janten Éta dimana </text>
<text sub="clublinks" start="162.929" dur="0.133"> ALABAMA. Janten Éta dimana anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="163.062" dur="0.067"> ALABAMA. Janten Éta dimana anjeun pangluhurna </text>
<text sub="clublinks" start="163.129" dur="0.234"> Janten Éta dimana anjeun pangluhurna </text>
<text sub="clublinks" start="163.363" dur="0.066"> Janten Éta Dimana Kénging Anjeun TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="0.101"> Janten Éta Dimana Kénging Anjeun TINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="163.53" dur="0.033"> Janten Éta Dimana Anjeun Winning pangluhurna bade </text>
<text sub="clublinks" start="163.563" dur="0.067"> JADI KITU KANA ANJEUN PANGSAÉN TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="163.63" dur="0.1"> Janten Éta Dimana Anjeun Winning TINGGI JADI. </text>
<text sub="clublinks" start="163.73" dur="0.2"> PEMANGGUL JADI. </text>
<text sub="clublinks" start="163.93" dur="0.067"> PEMANGGUL JADI. Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="163.997" dur="0.233"> PEMANGGUL JADI. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="164.23" dur="0.034"> PEMANGGUL JADI. Ieu 3 </text>
<text sub="clublinks" start="164.264" dur="0.066"> PEMANGGUL JADI. Ieu 3 TO </text>
<text sub="clublinks" start="164.33" dur="0.1"> PEMANGGUL JADI. Ieu 3 dugi ka 5 </text>
<text sub="clublinks" start="164.43" dur="0.101"> PEMANGGUL JADI. Ieu jam 3 dugi ka 5 sonten </text>
<text sub="clublinks" start="164.531" dur="0.1"> PEMANGGUL JADI. Ieu 3 dugi ka 5 sonten ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="164.631" dur="0.133"> PEMANGGUL JADI. Ieu jam 3 dugi ka 5 sonten Atanapi </text>
<text sub="clublinks" start="164.764" dur="0.067"> PEMANGGUL JADI. Ieu jam 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="164.831" dur="1.735"> Ieu jam 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="0.167"> Ieu jam 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH NGAHURUNG </text>
<text sub="clublinks" start="166.733" dur="0.066"> Ieu tabuh 3 dugi ka 5 sonten ATAWA JADI MASIH KUMAHA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="166.799" dur="0.167"> Ieu tabuh 3 dugi ka 5 sonten ATAWA JADI MASIH ANJEUN HANGING OUT </text>
<text sub="clublinks" start="166.966" dur="0.1"> Ieu tabuh 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH NGAHARÉNG KA LUAR KIEU </text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.101"> Ieu tabuh 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH NGAHARANGKEUN KA LUAR KIEU KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="167.167" dur="0.066"> Ieu tabuh 3 dugi ka 5 sonten ATAU JADI MASIH NGAHARÉNG KA LUAR KIEU KANJENJAN </text>
<text sub="clublinks" start="167.233" dur="0.167"> HANGING OUT DI dieu ngan ukur BENER </text>
<text sub="clublinks" start="167.4" dur="0.167"> HANGING KALUAR KIEU KUMAHA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="167.567" dur="0.133"> HANGING KALUAR KIEU KUMUNGKEUN Jinis WOBBLING </text>
<text sub="clublinks" start="167.7" dur="0.1"> HANGING KALUAR KUMAHA ANJEUN SIKIRA NGABUNGKUL SEKARANG. </text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="0.234"> DARI NGABUNGKEUN Sakitar. </text>
<text sub="clublinks" start="168.034" dur="0.1"> DARI NGABUNGKEUN Sakitar. KURING </text>
<text sub="clublinks" start="168.134" dur="0.034"> DARI NGABUNGKEUN Sakitar. URANG KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="168.168" dur="0.133"> DARI NGABUNGKEUN Sakitar. KUDU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="168.301" dur="0.1"> DARI NGABUNGKEUN Sakitar. Urang kedah nonton </text>
<text sub="clublinks" start="168.401" dur="0.1"> DARI NGABUNGKEUN Sakitar. Urang kedah nonton ieu </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.067"> DARI NGABUNGKEUN Sakitar. URANG KUDU NONTON JENIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="168.568" dur="0.167"> URANG KUDU NONTON JENIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="168.735" dur="0.133"> URANG KUDU NONTON JENIS ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="168.868" dur="1.769"> URANG KUDU NONTON JENIS BARAT ieu </text>
<text sub="clublinks" start="170.637" dur="0.267"> Urang kedah nonton ieu rupa sisi kulon, </text>
<text sub="clublinks" start="170.904" dur="0.1"> KUDU KUDU LALAJAR JENIS SISI BARAT ieu </text>
<text sub="clublinks" start="171.004" dur="0.066"> KUDU KUDU NITON JENIS SISI BARAT ieu, hujan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="171.07" dur="0.234"> Sisi sisi kulon, hujan kieu </text>
<text sub="clublinks" start="171.304" dur="0.1"> SISI BARAT, BANDAR HUJAN ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="171.404" dur="0.134"> SISI BARENG, BANDUNG HUJAN INI, SABANG </text>
<text sub="clublinks" start="171.538" dur="0.133"> SISI BARAT, BÉRAN HUJAN INI, SABAB PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="171.671" dur="0.067"> SISI BARENG, BANDUNG HUJAN INI, SABAGIAN PAMANDA GERAK </text>
<text sub="clublinks" start="171.738" dur="0.066"> SISI BARAT, BÉRAN HUJAN INI, SABAGIAN PAMERNA LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="171.804" dur="0.267"> Band, Sababaraha pamiarsa gerak </text>
<text sub="clublinks" start="172.071" dur="0.101"> Band, Sababaraha pamiarsa ngalir ngaliwatan. </text>
<text sub="clublinks" start="172.172" dur="0.2"> Ngalangkungan. </text>
<text sub="clublinks" start="172.372" dur="0.133"> Ngalangkungan. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="172.505" dur="0.067"> Ngalangkungan. TAPI GABUNG </text>
<text sub="clublinks" start="172.572" dur="2.135"> Ngalangkungan. TAPI GABA TEU </text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="0.067"> Ngalangkungan. TAPI SADAYANA TEU KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="174.774" dur="0.167"> Ngalangkungan. TAPI SADAYANA TEU SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="174.941" dur="0.067"> Ngalangkungan. TAPI SADAYANA TEU SADayana Hujan </text>
<text sub="clublinks" start="175.008" dur="0.233"> TAPI SADAYANA TEU SADayana Hujan </text>
<text sub="clublinks" start="175.241" dur="0.067"> TAPI SADAYANA TEU SADAYANA HUJAN HUJAN ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="175.308" dur="0.1"> TAPI SADAYANA TEU SADAYANA HUJAN HUJAN ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="175.408" dur="0.1"> TAPI SADAYANA TEU SADAYANA HUJAN HUJAN HUTAN SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="175.508" dur="0.167"> TAPI SADAYANA TEU SADAYANA HUJAN HUJAN HUJAN SELATAN WETAN </text>
<text sub="clublinks" start="175.675" dur="0.067"> TAPI SADAYANA TEU SADAYANA HUJAN HUJAN HUJAN Pikeun LOUISIANA Wétan Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="175.742" dur="0.2"> ACARA Pikeun LOUISIANA Wétan Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="175.942" dur="0.1"> ACARA Pikeun LOUISIANA Wétan Kidul Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="176.042" dur="0.1"> ACARA Pikeun LOUISIANA Wétan Kidul PASTI. </text>
<text sub="clublinks" start="176.142" dur="0.2"> PASTINA. </text>
<text sub="clublinks" start="176.342" dur="0.034"> PASTINA. ENAM </text>
<text sub="clublinks" start="176.376" dur="0.1"> PASTINA. ENAM KA </text>
<text sub="clublinks" start="176.476" dur="0.1"> PASTINA. ENAM KA SALAPI </text>
<text sub="clublinks" start="176.576" dur="0.067"> PASTINA. ENAM KA SAPI SAPI </text>
<text sub="clublinks" start="176.643" dur="0.1"> PASTINA. ENAM Pikeun SAPI SAPI </text>
<text sub="clublinks" start="176.743" dur="2.102"> PASTINA. ENAM KA SAPI KAKI KURUNG </text>
<text sub="clublinks" start="178.845" dur="0.067"> PASTINA. ENAM KA SAPIT KAKI KURUNG DI </text>
<text sub="clublinks" start="178.912" dur="0.2"> ENAM KA SAPIT KAKI KURUNG DI </text>
<text sub="clublinks" start="179.112" dur="0.1"> ENAM SAPI SAPIT KURUNG INI </text>
<text sub="clublinks" start="179.212" dur="0.1"> ENAM SAPI SAPIT PÉRÉNG DI LUPA INI. </text>
<text sub="clublinks" start="179.312" dur="0.167"> KAWASAN IEU. </text>
<text sub="clublinks" start="179.479" dur="0.1"> KAWASAN IEU. >> </text>
<text sub="clublinks" start="179.579" dur="0.067"> KAWASAN IEU. >> Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="179.646" dur="0.066"> KAWASAN IEU. >> Ieu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="179.712" dur="0.134"> KAWASAN IEU. >> IEU HIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="179.846" dur="0.1"> KAWASAN IEU. >> Ieu aya di </text>
<text sub="clublinks" start="179.946" dur="0.133"> KAWASAN IEU. >> Ieu di luhur </text>
<text sub="clublinks" start="180.079" dur="0.167"> KAWASAN IEU. >> Ieu dina akhir anu luhur. </text>
<text sub="clublinks" start="180.246" dur="0.167"> >> Ieu dina akhir anu luhur. </text>
<text sub="clublinks" start="180.413" dur="0.134"> >> Ieu dina akhir anu luhur. OF </text>
<text sub="clublinks" start="180.547" dur="0.1"> >> Ieu dina akhir anu luhur. TANGTOSNA </text>
<text sub="clublinks" start="180.647" dur="0.1"> >> Ieu dina akhir anu luhur. Tangtosna THE </text>
<text sub="clublinks" start="180.747" dur="0.133"> >> Ieu dina akhir anu luhur. Tangtosna ngabahekeun </text>
<text sub="clublinks" start="180.88" dur="0.1"> >> Ieu dina akhir anu luhur. Tangtosna jungkirna jumlahna </text>
<text sub="clublinks" start="180.98" dur="0.067"> >> Ieu dina akhir anu luhur. Tangtosna PUNGKIT JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="181.047" dur="0.2"> Tangtosna PUNGKIT JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="181.247" dur="2.503"> Tangtosna Tonjolan Jualan parantos angkat </text>
<text sub="clublinks" start="183.75" dur="0.167"> TANGTU JUMLAH TUNGGAL TELEPOS </text>
<text sub="clublinks" start="183.917" dur="0.066"> Tangtosna Jungkutan TUNGGAL parantos turun </text>
<text sub="clublinks" start="183.983" dur="0.1"> Tangtosna jungkirna total parantos turun sareng </text>
<text sub="clublinks" start="184.083" dur="0.134"> Tangtosna jungkirna jumlahna parantos turun ku jalan </text>
<text sub="clublinks" start="184.217" dur="0.067"> TANGTU JUMLAH PUNGGUNG JAUH TELEPUS SUSU LOBA DINA Lacak </text>
<text sub="clublinks" start="184.284" dur="0.166"> BURUK DENGAN Lacak </text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.134"> BURUK DENGAN Lacak ANJEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="184.584" dur="0.067"> BURUK DENGAN Lacak anu SAKIT </text>
<text sub="clublinks" start="184.651" dur="0.133"> BURUK DENGAN TRACK JADI SIKIT SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="184.784" dur="0.1"> BURUK DENGAN TRACK JADI SIKIT SIKIT LEUNGIT </text>
<text sub="clublinks" start="184.884" dur="0.1"> BURUK DENGAN Lacak JADI BIT SIKIT JEUNG TIMUR. </text>
<text sub="clublinks" start="184.984" dur="0.234"> SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. </text>
<text sub="clublinks" start="185.218" dur="0.1"> SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. KURING </text>
<text sub="clublinks" start="185.318" dur="0.067"> SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. URANG MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="185.385" dur="0.066"> SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. KITU KITU KITING </text>
<text sub="clublinks" start="185.451" dur="0.101"> SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. KITU MASIH KITUATNA </text>
<text sub="clublinks" start="185.552" dur="0.1"> SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. KITU KITU KITU ningali cai </text>
<text sub="clublinks" start="185.652" dur="0.066"> SIKIT SIKIT JEUNG TIMUR. KURING MASIH NINGALI AIR NGUNGKUR </text>
<text sub="clublinks" start="185.718" dur="0.167"> KURING MASIH NINGALI AIR NGUNGKUR </text>
<text sub="clublinks" start="185.885" dur="0.067"> KURING MASIH NINGALI AIR NGUNGKUR. </text>
<text sub="clublinks" start="185.952" dur="0.234"> . </text>
<text sub="clublinks" start="186.186" dur="0.166"> . URANG </text>
<text sub="clublinks" start="186.352" dur="1.468"> . URANG PASTI </text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.067"> . Urang pasti ningali </text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.167"> . Urang pasti ningali TEU </text>
<text sub="clublinks" start="188.054" dur="0.067"> . Urang pasti ningali teu adil </text>
<text sub="clublinks" start="188.121" dur="0.2"> Urang pasti ningali teu adil </text>
<text sub="clublinks" start="188.321" dur="0.067"> Urang pasti ningali moal ngan sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="188.388" dur="0.1"> Urang pasti ningali moal ngan sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="188.488" dur="0.067"> Urang pasti ningali moal ngan sadayana gambar </text>
<text sub="clublinks" start="188.555" dur="0.066"> Urang pasti ningali teu ngan ukur gambaran </text>
<text sub="clublinks" start="188.621" dur="0.1"> Urang pasti ningali moal ngan sadayana gambar ti </text>
<text sub="clublinks" start="188.721" dur="0.1"> Urang pasti ningali moal ngan ukur gambaran jalan </text>
<text sub="clublinks" start="188.821" dur="0.067"> Urang pasti ningali moal ngan ukur gambaran jalan di handapeunana </text>
<text sub="clublinks" start="188.888" dur="0.234"> KABEH GAMBAR JALAN DI handapeun </text>
<text sub="clublinks" start="189.122" dur="0.1"> KABEH GAMBAR JALAN DI handapeun Cai </text>
<text sub="clublinks" start="189.222" dur="0.1"> KABEH GAMBARAN JALAN DI handapeun cai di dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="189.322" dur="0.167"> CAI AYA. </text>
<text sub="clublinks" start="189.489" dur="0.067"> CAI AYA. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="189.556" dur="0.066"> CAI AYA. KITU HIRA </text>
<text sub="clublinks" start="189.622" dur="0.1"> CAI AYA. JADI DINA </text>
<text sub="clublinks" start="189.722" dur="0.1"> CAI AYA. JADI DI Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="189.822" dur="2.136"> CAI AYA. JADI DI BANK Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.234"> CAI AYA. JADI DI BANK Wétan OF </text>
<text sub="clublinks" start="192.192" dur="0.066"> CAI AYA. JADI DI BANGSA TIMUR TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="192.258" dur="0.167"> JADI DI BANGSA TIMUR TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="192.425" dur="0.067"> JADI DI BANGSA TIMUR DINA Neruskeun </text>
<text sub="clublinks" start="192.492" dur="0.1"> JADI DINA BANK Wétan terus ditingali </text>
<text sub="clublinks" start="192.592" dur="0.167"> JADI DI BANGSA TIMUR Neruskeun Ningali Éta </text>
<text sub="clublinks" start="192.759" dur="0.1"> JADI DINA BANK Wétan terus ningali anu kaler </text>
<text sub="clublinks" start="192.859" dur="0.067"> JADI DI BANGSA TIMUR Neruskeun NINGALI ANGIN KALING Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="192.926" dur="0.267"> NINGALI ANGIN BATU </text>
<text sub="clublinks" start="193.193" dur="0.066"> NINGALI ANJEUN ANGIN NGALINGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="193.259" dur="0.1"> NINGALI NU ANJEUN ANGIN BATUR TIMUR DI </text>
<text sub="clublinks" start="193.359" dur="0.1"> NINGALI ANJEUN ANGIN NGALINGKULAN DI BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="193.459" dur="0.101"> NINGALI ANJEUN ANGIN NGALINGKULAN DI BATU CAI. </text>
<text sub="clublinks" start="193.56" dur="0.2"> NGADUKUNG DI SABAI Cai. </text>
<text sub="clublinks" start="193.76" dur="0.1"> NGADUKUNG DI SABAI Cai. SAMA </text>
<text sub="clublinks" start="193.86" dur="0.067"> NGADUKUNG DI SABAI Cai. Hal anu sami </text>
<text sub="clublinks" start="193.927" dur="0.1"> NGADUKUNG DI SABAI Cai. Hal anu sami pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="194.027" dur="0.133"> NGADUKUNG DI SABAI Cai. Hal anu sami pikeun Situ </text>
<text sub="clublinks" start="194.16" dur="0.1"> NGADUKUNG DI SABAI Cai. Hal anu sami pikeun ombak situ. </text>
<text sub="clublinks" start="194.26" dur="0.2"> Hal anu sami pikeun ombak situ. </text>
<text sub="clublinks" start="194.46" dur="0.101"> Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="194.561" dur="1.534"> Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI Katingali </text>
<text sub="clublinks" start="196.095" dur="0.167"> Hal anu sami pikeun ombak situ. Tapi tingali </text>
<text sub="clublinks" start="196.262" dur="0.1"> Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI NINGALI TEU </text>
<text sub="clublinks" start="196.362" dur="0.134"> Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI NINGALI HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="196.496" dur="0.167"> Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI NINGALI HUJAN HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="196.663" dur="0.066"> Hal anu sami pikeun ombak situ. TAPI NEANGAN HUJAN JUMLAH HIJI </text>
<text sub="clublinks" start="196.729" dur="0.167"> TAPI NEANGAN HUJAN JUMLAH HIJI </text>
<text sub="clublinks" start="196.896" dur="0.067"> TAPI NINGALI HUJAN JUMLAH SAJALAH </text>
<text sub="clublinks" start="196.963" dur="0.133"> TAPI NEPI KA HUJAN JUMLAH SAJAK DUA </text>
<text sub="clublinks" start="197.096" dur="0.101"> TAPI NINGALI HUJAN JUMLAH SATU KA dua inci </text>
<text sub="clublinks" start="197.197" dur="0.066"> TAPI NEPI KA HUJAN JUMLAH SATU KA DUA INI </text>
<text sub="clublinks" start="197.263" dur="0.067"> TAPI NEPI KA HUJAN JUMLAH SATU KA dua INSI DI dieu </text>
<text sub="clublinks" start="197.33" dur="0.067"> TAPI NEPI KA HUJAN JUMLAH SATU KA DUA INTIS DIDIEU BARUU </text>
<text sub="clublinks" start="197.397" dur="0.267"> KA DUA INCI DIDIEU DI BARENG </text>
<text sub="clublinks" start="197.664" dur="0.133"> Pikeun dua inci di dieu pikeun ORLEANS BARU, </text>
<text sub="clublinks" start="197.797" dur="0.067"> KA DUA INCI DIDIEU KANGGO KANGGO BARU, MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="197.864" dur="0.033"> KA DUA INCI DIDIEU KANGGO KANGGO BARU, MUNGSA DUA </text>
<text sub="clublinks" start="197.897" dur="0.1"> TO DUA INCI DIDIEU KANGGO BARUJANG BARU, Sugan Dua Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="197.997" dur="0.067"> KA DUA INCI DIDIEU KANGGO BARUJANG, MUNGKUL DUA KA opat </text>
<text sub="clublinks" start="198.064" dur="0.067"> KA DUA INCI DIDIEU KANGGO BARU-BARU, MUNGKIN DUA dugi ka opat </text>
<text sub="clublinks" start="198.131" dur="0.2"> ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat APA </text>
<text sub="clublinks" start="198.331" dur="0.067"> ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat APA Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="198.398" dur="0.066"> ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="198.464" dur="0.101"> ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU APA </text>
<text sub="clublinks" start="198.565" dur="1.601"> ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU APA </text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.167"> ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU LAKU JADI MUTIARA </text>
<text sub="clublinks" start="200.333" dur="0.067"> ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU LALAKI KA SUNGAI MUTIARA </text>
<text sub="clublinks" start="200.4" dur="0.066"> ORLEANS, MUNGKIN DUA TO opat NU BARUAT Nuju kana SUNGUT MUTIARA </text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.267"> Anjeun naék kana walungan Mutiara di </text>
<text sub="clublinks" start="200.733" dur="0.134"> Anjeun naék kana walungan mutiara di HANCOCK </text>
<text sub="clublinks" start="200.867" dur="0.1"> Anjeun naék kana walungan Mutiara di nagara HANCOCK. </text>
<text sub="clublinks" start="200.967" dur="0.2"> HANCOCK Nagara. </text>
<text sub="clublinks" start="201.167" dur="0.1"> HANCOCK Nagara. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="201.267" dur="0.067"> HANCOCK Nagara. TERAS SALAJENGNA </text>
<text sub="clublinks" start="201.334" dur="0.1"> HANCOCK Nagara. JEUNG TIYA </text>
<text sub="clublinks" start="201.434" dur="0.067"> HANCOCK Nagara. JEUNG KITU LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="201.501" dur="0.067"> HANCOCK Nagara. JEUNG TIASA TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="201.568" dur="0.166"> HANCOCK Nagara. JEUNG TIASA NAÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="201.734" dur="0.034"> HANCOCK Nagara. JEUNG TAPI NAJAK 15 </text>
<text sub="clublinks" start="201.768" dur="0.066"> HANCOCK Nagara. Sareng Terasna Naék 15 Janten </text>
<text sub="clublinks" start="201.834" dur="0.067"> HANCOCK Nagara. Janten teras naék 15 dugi ka 20 </text>
<text sub="clublinks" start="201.901" dur="0.234"> Janten teras naék 15 dugi ka 20 </text>
<text sub="clublinks" start="202.135" dur="0.067"> Janten teras naék 15 ka 20 inci </text>
<text sub="clublinks" start="202.202" dur="2.035"> Janten teras naék 15 dugi ka 20 inci sapertos </text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.1"> Janten teras naék 15 dugi ka 20 inci sapertos anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.133"> Janten teras naék kana 15 dugi ka 20 inci sakumaha ka anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="204.47" dur="0.134"> Janten teras naék kana 15 dugi ka 20 inci sakumaha anjeun nuju kana </text>
<text sub="clublinks" start="204.604" dur="0.067"> Janten teras naék 15 dugi ka 20 inci sakumaha anjeun ka ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="204.671" dur="0.166"> INCI SADULAH ANJEUN KA ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="204.837" dur="0.067"> INCI SADULAH ANJEUN KA ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="204.904" dur="0.234"> . </text>
<text sub="clublinks" start="205.138" dur="0.067"> . KURING </text>
<text sub="clublinks" start="205.205" dur="0.1"> . KITU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.033"> . KITU KUDU LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="205.338" dur="0.133"> . KITU KUDU LIMA KA </text>
<text sub="clublinks" start="205.471" dur="0.134"> . KITU KUDU LIMA KA PITUNG </text>
<text sub="clublinks" start="205.605" dur="0.067"> . KITU KUDU LIMA KA PITUNG INCI </text>
<text sub="clublinks" start="205.672" dur="0.2"> KITU KUDU LIMA KA PITUNG INCI </text>
<text sub="clublinks" start="205.872" dur="0.133"> KITU KUDU LIMA KA PITU INCI </text>
<text sub="clublinks" start="206.005" dur="0.134"> KITU KUDU LIMA KA TUJUH INTIK Pikeun JACKSON </text>
<text sub="clublinks" start="206.139" dur="2.235"> KITU KUDU LIMA KA PITUNG INCI UNTUK JACKSON COUNTY </text>
<text sub="clublinks" start="208.374" dur="0.067"> KITU KUDU LIMA KA PITUNG INCI UNTUK JACKSON NEGARA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="208.441" dur="0.3"> Pikeun JACKSON Nagara Kana </text>
<text sub="clublinks" start="208.741" dur="0.134"> Pikeun JACKSON Nagara Kana HARRISON </text>
<text sub="clublinks" start="208.875" dur="0.067"> Pikeun nagara JACKSON Kana wilayah HARRISON </text>
<text sub="clublinks" start="208.942" dur="0.1"> Pikeun nagara JACKSON Kana wilayah HARRISON JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="209.042" dur="0.1"> Pikeun nagara JACKSON Kana wilayah HARRISON JEUNG TULUYU </text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> Pikeun nagara JACKSON Kana wilayah HARRISON JEUNG TILU </text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="0.166"> HARRISON COUNTY AND THREE THREE </text>
<text sub="clublinks" start="209.375" dur="0.067"> Nagara HARRISON JEUNG TI TILU KA </text>
<text sub="clublinks" start="209.442" dur="0.134"> NEPI HARRISON JEUNG TILU TIGA KA ENAM </text>
<text sub="clublinks" start="209.576" dur="0.033"> NEPI HARRISON JEUNG TILU TIGA KA ENAM inci </text>
<text sub="clublinks" start="209.609" dur="0.133"> NU HARRISON JEUNG TILU TIGA KA ENAM INKI A </text>
<text sub="clublinks" start="209.742" dur="0.067"> NU HARRISON JEUNG TI TILU KA ENAM INKI SIKITIK </text>
<text sub="clublinks" start="209.809" dur="0.067"> HARRISON COUNTY AND THREE THAR TO ENCH INCHES A LEUTITLE bit </text>
<text sub="clublinks" start="209.876" dur="0.233"> KA genep genep inci saeutik sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="210.109" dur="0.067"> KA ENAM INKTIK KECUT KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="210.176" dur="0.167"> KA genep genep inci saeutikna langkung caket </text>
<text sub="clublinks" start="210.343" dur="0.067"> Kana genep inci sakedik sakedik kana arahna </text>
<text sub="clublinks" start="210.41" dur="0.1"> Kana genep inci sakedik sakedik caket kana </text>
<text sub="clublinks" start="210.51" dur="0.1"> Kana genep inci sakedik sakedik caket kana pantai. </text>
<text sub="clublinks" start="210.61" dur="2.069"> PANUTUP Nuju ka pantai. </text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.1"> PANUTUP Nuju ka pantai. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="212.779" dur="0.1"> PANUTUP Nuju ka pantai. JADI Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.2"> PANUTUP Nuju ka pantai. JADI KITU NYA </text>
<text sub="clublinks" start="213.079" dur="0.1"> PANUTUP Nuju ka pantai. Janten ieu tiasa diatur </text>
<text sub="clublinks" start="213.179" dur="0.067"> PANUTUP Nuju ka pantai. JADI KITU ANJEUN HUJAN DIurus </text>
<text sub="clublinks" start="213.246" dur="0.233"> JADI KITU ANJEUN HUJAN DIurus </text>
<text sub="clublinks" start="213.479" dur="0.101"> JADI KITU KITU JUMLAH HUJAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="213.58" dur="0.2"> JUMLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="213.78" dur="0.1"> JUMLAH. NEUTEUP </text>
<text sub="clublinks" start="213.88" dur="0.067"> JUMLAH. KITING Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="213.947" dur="0.1"> JUMLAH. KITING KITU </text>
<text sub="clublinks" start="214.047" dur="0.066"> JUMLAH. KITING KITU SING AYA </text>
<text sub="clublinks" start="214.113" dur="0.067"> JUMLAH. NINGALI KITU TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="214.18" dur="0.034"> JUMLAH. KITING KITU TEU AING NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="214.214" dur="0.066"> JUMLAH. KITING KITU ANU TEU AING A </text>
<text sub="clublinks" start="214.28" dur="0.2"> KITING KITU ANU TEU AING A </text>
<text sub="clublinks" start="214.48" dur="0.067"> Katingali ieu anjeun panginten henteu ningali titisan </text>
<text sub="clublinks" start="214.547" dur="0.1"> Tingali ieu anjeun meureun henteu ningali titisan </text>
<text sub="clublinks" start="214.647" dur="0.067"> Katingali ieu anjeun panginten henteu ningali curuk hujan </text>
<text sub="clublinks" start="214.714" dur="0.067"> Katingali ieu anjeun moal ningali titis hujan </text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="0.066"> Katingali ieu anjeun moal ningali titis hujan sapertos anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="214.847" dur="1.736"> Katingali ieu anjeun moal ningali titisan hujan nalika anjeun kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="216.583" dur="0.066"> Katingali ieu anjeun moal ningali titisan hujan nalika anjeun kéngingkeun A </text>
<text sub="clublinks" start="216.649" dur="0.234"> TETEP Hujan Sanggup A </text>
<text sub="clublinks" start="216.883" dur="0.067"> TETEP HUJAN SANG GAMPANG SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="216.95" dur="0.133"> LETIH Hujan Siga Anjeun kénging sakedik sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="217.083" dur="0.067"> LETIH Hujan Siga Anjeun kénging sakedik sakedik deui </text>
<text sub="clublinks" start="217.15" dur="0.133"> HUJAN Hujan SASINGKEUN SIKIT SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="217.283" dur="0.067"> HUJAN HUJAN SANG GAMPANG SIKIT SIKIT JEUNG KA HARI </text>
<text sub="clublinks" start="217.35" dur="0.267"> SIKIT SIKIT LEUWIH KANA OFF </text>
<text sub="clublinks" start="217.617" dur="0.067"> SIKIT SIKIT LEUWIH PEUTING Nuju HAMMOND </text>
<text sub="clublinks" start="217.684" dur="0.1"> SIKIT SIKIT LEUWIH PEUTING Nuju HAMMOND JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="217.784" dur="0.1"> SIKIT SIKIT LEUWIH DEUI Nuju HAMMOND JEUNG BADE </text>
<text sub="clublinks" start="217.884" dur="0.067"> SIKIT SIKIT LEUWIH DEUI Nuju HAMMOND JEUNG BADE </text>
<text sub="clublinks" start="217.951" dur="0.066"> SIKIT SIKIT LEUWIH DEUI Nuju HAMMOND JEUNG BARENG KA </text>
<text sub="clublinks" start="218.017" dur="0.234"> HAMMOND sareng lebet kana </text>
<text sub="clublinks" start="218.251" dur="0.1"> HAMMOND JEUNG BATUR KA BATON </text>
<text sub="clublinks" start="218.351" dur="0.1"> HAMMOND JEUNG BATUR KA BATON ROUGE </text>
<text sub="clublinks" start="218.451" dur="3.036"> HAMMOND JEUNG BATUR KA LUAR BATON ROUGE </text>
<text sub="clublinks" start="221.487" dur="0.167"> HAMMOND JEUNG BATUR KA BATON ROUGE BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="221.654" dur="0.067"> HAMMOND JEUNG BATUR KA LUAR BATON ROUGE Hésé </text>
<text sub="clublinks" start="221.721" dur="0.267"> BATON ROUGE Area Hésé ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="221.988" dur="0.067"> DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="222.055" dur="0.066"> DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK DI </text>
<text sub="clublinks" start="222.121" dur="0.101"> DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="222.222" dur="0.1"> DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="222.322" dur="0.033"> DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="222.355" dur="0.067"> DAERAH BATON ROUGE SUSAH KANA IMPAK SADAYANA A </text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.233"> PANGARUH SADAYANA TI A </text>
<text sub="clublinks" start="222.655" dur="0.1"> Pangaruhna SANJEUNG TI SALIRU. </text>
<text sub="clublinks" start="222.755" dur="0.201"> BREEZE. </text>
<text sub="clublinks" start="222.956" dur="0.1"> BREEZE. KURD </text>
<text sub="clublinks" start="223.056" dur="0.133"> BREEZE. KURD Meunang </text>
<text sub="clublinks" start="223.189" dur="0.034"> BREEZE. KURD Meunang Kedah </text>
<text sub="clublinks" start="223.223" dur="0.066"> BREEZE. KURD Meunang Kedah </text>
<text sub="clublinks" start="223.289" dur="0.1"> BREEZE. KURD Meunang Kedah ka 53 </text>
<text sub="clublinks" start="223.389" dur="0.067"> BREEZE. KURD MUNGSA KUDU KA 53 DEUNGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="223.456" dur="0.167"> KURD MUNGSA KUDU KA 53 DEUNGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="223.623" dur="1.935"> KURD Meunang Kedah ka 53 DEUNGEUT KA </text>
<text sub="clublinks" start="225.558" dur="0.134"> KURD MUNGSA KUDU 53 DEUI SABUT. </text>
<text sub="clublinks" start="225.692" dur="0.233"> MUTUT. </text>
<text sub="clublinks" start="225.925" dur="0.1"> MUTUT. Tilupuluh </text>
<text sub="clublinks" start="226.025" dur="0.067"> MUTUT. TILUPULUH GENEP </text>
<text sub="clublinks" start="226.092" dur="0.1"> MUTUT. THIRTY ENAM AT </text>
<text sub="clublinks" start="226.192" dur="0.134"> MUTUT. TILU PULU ENAM ATARAJA </text>
<text sub="clublinks" start="226.326" dur="0.1"> MUTUT. Telung puluh genep genep dina pantai SHELL </text>
<text sub="clublinks" start="226.426" dur="0.066"> MUTUT. TILU PULU ENAM DINA PANTAI SHELL </text>
<text sub="clublinks" start="226.492" dur="0.267"> TILU PULU ENAM DINA PANTAI SHELL </text>
<text sub="clublinks" start="226.759" dur="0.034"> THIRTY ENAM DINA SHELL BEACH NU KUDU diperhatoskeun </text>
<text sub="clublinks" start="226.793" dur="0.133"> THIRTY ENAM DINA SHELL BEACH ANU KUDU DIPAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="226.926" dur="0.1"> TILU PULU ENAM DINA PANTAI SHELL NU KUDU DIPAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="227.026" dur="1.802"> TILU PULU ENAM DINA PANTAI SHELL NU KUDU DIPAKSA LIMA LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="228.828" dur="0.134"> TILU PULU ENAM DINA PANTAI SHELL NU KUDU DIPAKSA LIMA LIMA. </text>
<text sub="clublinks" start="228.962" dur="0.233"> Kudu lima puluh lima di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="229.195" dur="0.1"> Kudu lima puluh lima di ditu. PETTY </text>
<text sub="clublinks" start="229.295" dur="0.134"> Kudu lima puluh lima di ditu. Budak leutik </text>
<text sub="clublinks" start="229.429" dur="0.133"> Kudu lima puluh lima di ditu. PULAU BOY PÉTY </text>
<text sub="clublinks" start="229.562" dur="0.134"> Kudu lima puluh lima di ditu. PULIT BOY PÉSA Éta </text>
<text sub="clublinks" start="229.696" dur="0.066"> Kudu lima puluh lima di ditu. PULSA PÉTY BOY NU LUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="0.201"> PULSA PÉTY BOY NU LUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="229.963" dur="0.1"> PULIT BOY PÉTÉI YANG DITUNGGAL HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="230.063" dur="0.066"> PULIT BOY PÉTÉI YANG DITUNGGAL HANÉNG SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="230.129" dur="0.134"> PULIT BOY PÉTÉI YANG DITUNGGAL HANÉNG SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="230.263" dur="0.133"> PULIT BOY PÉTYÉN YANG DITUNGGAL HANYA SELATAN JACKSON </text>
<text sub="clublinks" start="230.396" dur="0.1"> PULIT BOY PÉTYÉN YANG DITUNGGAL HANYA SELATAN NEGARA JACKSON. </text>
<text sub="clublinks" start="230.496" dur="0.267"> Ngan ukur kidul nagara JACKSON. </text>
<text sub="clublinks" start="230.763" dur="0.067"> Ngan ukur kidul nagara JACKSON. KATRINA </text>
<text sub="clublinks" start="230.83" dur="0.1"> Ngan ukur kidul nagara JACKSON. KATRINA motong </text>
<text sub="clublinks" start="230.93" dur="0.1"> Ngan ukur kidul nagara JACKSON. KATRINA motong di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="231.03" dur="0.234"> KATRINA motong di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="2.402"> KATRINA motong di ditu. Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="233.666" dur="0.134"> KATRINA motong di ditu. Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="233.8" dur="0.133"> KATRINA motong di ditu. Éta Pulo </text>
<text sub="clublinks" start="233.933" dur="0.134"> KATRINA motong di ditu. Éta tempat Pulo Jawa. </text>
<text sub="clublinks" start="234.067" dur="0.3"> Éta tempat Pulo Jawa. </text>
<text sub="clublinks" start="234.367" dur="0.1"> Éta tempat Pulo Jawa. DITUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="234.467" dur="0.067"> Éta tempat Pulo Jawa. MANGSA DITANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="234.534" dur="0.1"> Éta tempat Pulo Jawa. PANANGGUNG DITANGGUNG JADI </text>
<text sub="clublinks" start="234.634" dur="0.1"> Éta tempat Pulo Jawa. MENANG DITANGGUNG KA BENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="234.734" dur="0.067"> Éta tempat Pulo Jawa. ANGIN DITANGGUNG DULU PULU TILU </text>
<text sub="clublinks" start="234.801" dur="0.233"> ANGIN DITANGGUNG DULU PULU TILU </text>
<text sub="clublinks" start="235.034" dur="0.067"> KEUNTUNGAN DITANGGUNG DULU PULUH TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="235.101" dur="0.1"> KENANGAN DIANGGULAN DULU PULUT ENAM ENAM </text>
<text sub="clublinks" start="235.201" dur="0.067"> MENANG DITANGGUNG TIASA TIASA TIASA PULU ENJIL MIL </text>
<text sub="clublinks" start="235.268" dur="0.1"> MENANG DIANGGULAN DENGAN PULUH TIASA PULUH ENAM PILANG PER </text>
<text sub="clublinks" start="235.368" dur="0.1"> MENANG DIANGGULAN DENGAN PULUH TIASA PULUH ENAM PILIH JAM </text>
<text sub="clublinks" start="235.468" dur="0.067"> MENANG DIANGGULAN DENGAN PULUH TIASA PULUH ENAM PILIH per Jam Angin </text>
<text sub="clublinks" start="235.535" dur="2.135"> FORTY ENAM Mil per JAM ANGIN </text>
<text sub="clublinks" start="237.67" dur="0.167"> FORTY ENAM MIL per jam Angin angin </text>
<text sub="clublinks" start="237.837" dur="0.134"> FORTY ENAM MIL PER JAM GUSTO ANGIN AT </text>
<text sub="clublinks" start="237.971" dur="0.133"> FORTY ENAM MIL PER JAM GUSTO ANGIN DI DAUPHIN </text>
<text sub="clublinks" start="238.104" dur="0.1"> FORTY ENAM MIL per JAM GUSTO ANGIN DI PULAU DAUPHIN. </text>
<text sub="clublinks" start="238.204" dur="0.167"> GUSTS DI PULAU DAUPHIN. </text>
<text sub="clublinks" start="238.371" dur="0.133"> GUSTS DI PULAU DAUPHIN. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="238.504" dur="0.167"> GUSTS DI PULAU DAUPHIN. JADI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="238.671" dur="0.1"> GUSTS DI PULAU DAUPHIN. JADI ANJEUN DITUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="238.771" dur="0.067"> GUSTS DI PULAU DAUPHIN. JADI ANJEUN MANEHNA DIANGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="238.838" dur="0.067"> GUSTS DI PULAU DAUPHIN. JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="238.905" dur="0.3"> JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="239.205" dur="0.167"> JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN DITANGTU PASTI </text>
<text sub="clublinks" start="239.372" dur="0.1"> JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN DITANGTU TEU TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="239.472" dur="0.1"> JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN DITANGGUNG JEUNG PASTI TROPISI STORM </text>
<text sub="clublinks" start="239.572" dur="0.067"> JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN DITANGGU JEUNG PASTI TANGGUNG TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="239.639" dur="0.167"> Kakuatan gaya pasti </text>
<text sub="clublinks" start="239.806" dur="1.935"> PASTI TANGGUNGAN TROPISIK AS </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.133"> Kakuatan gaya pasti. Salaku anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="241.874" dur="0.134"> Kakuatan gaya pasti kumaha anjeun balik </text>
<text sub="clublinks" start="242.008" dur="0.067"> Angkatan Struktur pasti kumaha anjeun bade tujuan </text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.133"> Angkatan Struktur pasti kumaha anjeun kana </text>
<text sub="clublinks" start="242.208" dur="0.067"> Kakuatan gaya pasti kumaha anjeun balik ka pantai </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.3"> Salaku anjeun bade ka pantai </text>
<text sub="clublinks" start="242.575" dur="0.1"> Nalika anjeun nuju misi misisisip pantai </text>
<text sub="clublinks" start="242.675" dur="0.134"> Nalika anjeun nuju kana misi misisisip pantai sareng </text>
<text sub="clublinks" start="242.809" dur="0.066"> Nalika anjeun nuju kana misi misisisi sareng sirah </text>
<text sub="clublinks" start="242.875" dur="0.101"> Nalika anjeun nuju kana misi misisismis sareng sirah </text>
<text sub="clublinks" start="242.976" dur="0.066"> Nalika anjeun nuju kana misi misisismis sareng judulna dugi ka </text>
<text sub="clublinks" start="243.042" dur="0.267"> MISSISSIPPI JEUNG ULAH JADI JADI </text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="0.1"> MISSISSIPPI JEUNG ULAH JADI ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="243.409" dur="0.167"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="243.576" dur="0.134"> ALABAMA. OF </text>
<text sub="clublinks" start="243.71" dur="0.1"> ALABAMA. TANGTOSNA </text>
<text sub="clublinks" start="243.81" dur="0.066"> ALABAMA. Tangtu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="243.876" dur="0.101"> ALABAMA. Tangtosna Éta </text>
<text sub="clublinks" start="243.977" dur="1.034"> ALABAMA. Tangtosna Éta waé </text>
<text sub="clublinks" start="245.011" dur="0.067"> ALABAMA. Tangtosna Éta waé bakal angkat </text>
<text sub="clublinks" start="245.078" dur="0.167"> Tangtosna Éta waé bakal angkat </text>
<text sub="clublinks" start="245.245" dur="0.166"> Tangtosna Éta waé bakal ka </text>
<text sub="clublinks" start="245.411" dur="0.067"> Tangtosna Éta waé bakal nambahan </text>
<text sub="clublinks" start="245.478" dur="0.067"> Tangtosna Éta waé bakal nambahan sapertos </text>
<text sub="clublinks" start="245.545" dur="0.067"> Tangtosna Éta waé bakal nambahan sapertos urang </text>
<text sub="clublinks" start="245.612" dur="0.2"> TANGTU JALMA ANJEUN NU AKAN NINGKAT JEUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="245.812" dur="0.066"> TANGTU JALMA ANJEUN NU AKAN NINGKAT JEUNG KITU KALUARNA </text>
<text sub="clublinks" start="245.878" dur="0.234"> NINGKAT JEUNG KITU LILAKON PELAJARAN </text>
<text sub="clublinks" start="246.112" dur="0.1"> NINGKAT JEUNG KITU KA MANEH KA Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="246.212" dur="0.167"> Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="246.379" dur="0.1"> Dinten ayeuna. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="246.479" dur="0.134"> Dinten ayeuna. ANGIN JADI </text>
<text sub="clublinks" start="246.613" dur="0.1"> Dinten ayeuna. KITU ANGIN JADI </text>
<text sub="clublinks" start="246.713" dur="0.066"> Dinten ayeuna. JEUNG IMPAK ANGIN DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="246.779" dur="0.1"> Dinten ayeuna. JEUNG IMPAK ANGIN DI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="246.879" dur="0.067"> Dinten ayeuna. KITU IMPAK ANGIN DI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="246.946" dur="0.167"> KITU IMPAK ANGIN DI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="247.113" dur="0.067"> KITU IMPAK ANGIN DI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="2.769"> KITU IMPAK ANGIN DI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="249.949" dur="0.134"> KITU IMPAK ANGIN DIDIEU JADI MINIMAL </text>
<text sub="clublinks" start="250.083" dur="0.1"> JEUNG IMPAK ANGIN DIDIEU KUDU MINIMAL JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="250.183" dur="0.067"> JEUNG IMPAK ANGIN DI ANJEUN BAKAL MINIMAL JEUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="250.25" dur="0.266"> Janten MINIMAL JEUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.101"> Janten minimal sareng urang leres-leres </text>
<text sub="clublinks" start="250.617" dur="0.1"> Janten MINIMAL JEUNG KAMU SAKUDU NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="250.717" dur="0.033"> Janten MINIMAL JEUNG KAMI AKU NYATA LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="250.75" dur="0.1"> Janten MINIMAL JEUNG KAMU AKAN SAJATna BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="250.85" dur="0.067"> Janten MINIMAL JEUNG KAMU SAKUDUNA BISA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="250.917" dur="0.067"> Janten MINIMAL JEUNG KAMU SAKUDUNA JAJAK NINGALI HIT </text>
<text sub="clublinks" start="250.984" dur="0.166"> BENERNA HANYA KANGGO NANGTU HIT </text>
<text sub="clublinks" start="251.15" dur="0.101"> BENERNA HENTEU KANG NANGTU NGANJUK ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="251.251" dur="0.133"> BENERNA HENTEU KANG NANGTU HIT ATAWA MISS </text>
<text sub="clublinks" start="251.384" dur="0.1"> BENARNA HENTEU KITU NANGTU HIT ATAWA MISS SHOWERS </text>
<text sub="clublinks" start="251.484" dur="0.067"> BENARNA HENTEU KITU NANGTU HIT ATAWA MISS SHOWERS Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="251.551" dur="0.067"> BENARNA HENTEU KANG NANGTU HIT ATAWA MISS SHOWERS Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="251.618" dur="0.3"> Atanapi PAMAS RINDU Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="251.918" dur="0.167"> Atanapi PAMAS RINDU Dinten ayeuna di Kidul Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="252.085" dur="0.033"> ATAWA PAMAS RINDU Dinten ayeuna di LOUISIANA Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="252.118" dur="0.134"> ATAWA PAMAS RINDU Dinten ayeuna di LOUISIANA SELATAN A </text>
<text sub="clublinks" start="252.252" dur="0.066"> ATAWA PAMAS RINDU Dinten ayeuna di LOUISIANA SELATAN SIKITIK </text>
<text sub="clublinks" start="252.318" dur="0.2"> LOUISIANA SELATAN SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="252.518" dur="0.101"> LOUISIANA SELATAN SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="252.619" dur="1.468"> LOUISIANA Kidul Kidul Sakedik deui </text>
<text sub="clublinks" start="254.087" dur="0.2"> LOUISIANA SELATAN SIKIT SIKIT LEUNGIT LEBIH Jembar </text>
<text sub="clublinks" start="254.287" dur="0.067"> LOUISIASA SELATAN SIKIT SIKIT LEUNGIT LEUWIH LEBIH JIJI MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="254.354" dur="0.267"> BIT LEUWIH LEBIH LANJUT MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="254.621" dur="0.133"> BIT LOBA LEUWIH LEBIH MISSISSIPPI BANJIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="254.754" dur="0.133"> BIT LEUWIH LEBIH LANJUT MISSISSIPPI NGANANAN ANCAN </text>
<text sub="clublinks" start="254.887" dur="0.067"> BIT LEUWIH LEBIH WIDESPREAD MISSISSIPPI NGAPAK NGANANAN NGANANAN UTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="254.954" dur="0.067"> BIT LEUWIH LEBIH WIDESPREAD MISSISSIPPI NGAPUNG ANCAM UTAMA DI </text>
<text sub="clublinks" start="255.021" dur="0.334"> Nganyahokeun Ancaman UTAMA DI </text>
<text sub="clublinks" start="255.355" dur="0.166"> Ngabahekeun Ancaman Utami di MISSISSIPPI, </text>
<text sub="clublinks" start="255.521" dur="0.067"> Ngaleungitkeun Ancaman UTAMA DI MISSISSIPPI, ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="255.588" dur="0.067"> Ngabahekeun Ancaman UTAMA DI MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="255.655" dur="0.3"> MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="255.955" dur="2.102"> MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="258.057" dur="0.134"> MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG FLORIDA 30 </text>
<text sub="clublinks" start="258.191" dur="0.1"> MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG FLORIDA 30 kasempetan </text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.1"> MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG FLORIDA 30 kasempetan </text>
<text sub="clublinks" start="258.391" dur="0.067"> MISSISSIPPI, ALABAMA JEUNG FLORIDA 30 kasempetan hujan </text>
<text sub="clublinks" start="258.458" dur="0.267"> FLORIDA 30 kasempetan hujan </text>
<text sub="clublinks" start="258.725" dur="0.066"> FLORIDA 30 kasempetan hujan isuk-isuk </text>
<text sub="clublinks" start="258.791" dur="0.1"> FLORIDA 30 kasempetan hujan isuk-isuk urang </text>
<text sub="clublinks" start="258.891" dur="0.101"> FLORIDA 30 kasempetan hujan isuk urang mimitian </text>
<text sub="clublinks" start="258.992" dur="0.133"> FLORIDA 30 kasempetan hujan isuk urang mimitian éta </text>
<text sub="clublinks" start="259.125" dur="0.067"> FLORIDA 30 Kasempetan Hujan Isukan Urang Ngalangkungan GRADUAL Éta </text>
<text sub="clublinks" start="259.192" dur="0.233"> ISUKA URANG Mimitian GRADUAL ANU </text>
<text sub="clublinks" start="259.425" dur="0.1"> Isukan urang mimitian anu garing garing </text>
<text sub="clublinks" start="259.525" dur="0.067"> Isukan urang mimitian yén gaya garing garing </text>
<text sub="clublinks" start="259.592" dur="0.1"> ISUKA URANG MIMPUL NU TRENDING KERING GRADUAL JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="259.692" dur="0.1"> ISUKA URANG MIMPUL SADANG TRADING KERING GRADUAL JEUNG TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="259.792" dur="0.067"> ISUKA URANG MIMPUL SADANG TRADING KERING GRADUAL JEUNG DITINGOK </text>
<text sub="clublinks" start="259.859" dur="0.067"> ISUKA URANG MIMPUL NU TREND KERING GRADUAL JEUNG DILINGKU </text>
<text sub="clublinks" start="259.926" dur="0.2"> TRENDING KERING JEUNG KUDU DITENGOK </text>
<text sub="clublinks" start="260.126" dur="0.467"> TRENDING KERING JEUNG KUDU NÉJÉNÉN DINA </text>