DOJ, AG Barr mindhah ngrampungake penyelidikan anti-kepercayaan Google subtitles

MARIA: NGANGGO MACAPAT. MARIA: NGANGGO MACAPAT. TEKNOLOGI BENTUK HOLDING AKSARI, JUSTICE JABATAN AKU GAMPANG NGLUKH TO KOMUNITAS ING ANTI-TRUST INVESTIGASI INTO GOOGLE, KENE KANGGO BEDHANG TAMAT DENGAN A LAWSUIT ING SUMMER. MEANWHILE, ING JUDICIARY RUMAH MENYAMBUNGKE INGSIP INGKAP INGGRIS INTO GOOGLE, APPLE, AMAZON lan FACEBOOK. ING PUTRA MORNING PUTRI I SPOKE DENGAN CALIFORNIA CONGRESSMAN MEMBANG OGO TAMBAHAN INGKU LAN HIS LAWSUIT LAGU TWITTER Lan Cara BESAR BESAR Nggarap KONTROL INFORMASI. KENYATA AS DENGAN ING NGEBUT TECH TYRANNY ISAN ING PALING ISU penting kanggo mlebu ing lapangan PILIHAN NOVEMBER. >> GOOGLE, FACEBOOK lan TWITTER, OKAY, INGKU TEKAN LIRIK, TEK Jaringan. Wong-wong iku Nuli njupuk kabeh iki KONTEN sing 90% ING BALITA MEDIA Dudu TULANG ING WANG KANGGO KANGGO TANGGO DIRI KANGGO BILLIONAIRE WINNERS - WINGERS. NUNG KENE NULISKAN KONTEN INTO ING TIGA TEKNIK TANGGAL, KANGGO NUNG MUNGGUH kanggo Mumpuni INFLUENCE lan efek ing POLITIK ING NEGARA. REPUBLIKASI lan KONTOR ING NGANGGO MAJAWA lan ING KANGGO ING KANGGO INTERNET SUPER. MARIA: INNING ME RIGHT SAIKI JAWABAR JAWA BARAT JAWA ANALIS, JUDG ANDREW NAPOLITANO. KONFLIK ING GETTING BIGGER ING VERSUS PENTADBANGAN BIG TEK SINI. Apa sampeyan bisa ndeleng? >> WELL, AKU TANPA DENGAN AS INI KENYATA ANTI-TRUST. Lan LAPORAN WARGA LAGU MINGGAM INGGU ATTORNE KELULUSAN, ROTO BARR, BISA TANGGO DIVISI ANTI-KEJAYAAN TO LAMPIRAN DAMPIRAN SUKU ANTI-ANU LAMPIRAN LAMPIRAN LAMPIRAN BENTUK lan PANGGUNGAN INI KANGGO TENAGA KONSERVATIF LIB SOSIAL PILIHAN KONSERVATIF SAIKI PANGGILAN PLATFORMS UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG - ANTI-TRUST UNDANG-UNDANG AYE KOLEKTIF EKONOMI PRINSIP, KONTAK UTAWA KOMBINASI, NGANGGO MEREKA TO nindakake INI IN KONSEP LAIN ING RESTORAN INTERSTATE TRADE YANG GAMPANG HARAPAN AKU Dadi ANOLEKTIF ANTI-TRUST. ING TANGGAL NANG KANGGO MUNGGUL ING, DOJ, Yen dheweke nindakake iki, ING KANGGO MUNGGUH ING A KAWASAN TULISKU INGKANG PUTRA GENDHANA INGING KANGGO TENTANGKULIT. ING KANGGO NAK JAWA TAWAN SAIKI MARKAH ZUCKERBERG AKAN NGANGGO utawa ING GAMPANG IKI TWITTER Wong-wong padha duwe budi Lan GOLEKSI GOLEKSI INTERFENG DENGAN KANGGO. ING BISA sing paling apik - Lan aku Nuduhake SUKU KANGGO LAMPIRAN NUNES. AKU SUKU DITIK ING AS RASA ING NGANGGO Dudu TAKEN NGALAMI TANPA INI RAKYAT SUKU DENGAN. UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG Apa maneh Kompetisi, ING KANGGO Ora BASA GENDHEN KAB SPEECH. ING AKU KANGGO INGKU KURSUS Bakal Nindakake ING ANYARI KANGGO DOJ. MARIA: ING POINT, JUDGE, Wong-wong mau Nemokake PLATFORMS Lan Wong-wong kuwi ora bakal ditindakake LIKE PLATFORMS. ITU LUKU GURU PLATFORM YANG KANGGO GOT ALL ING PENTING ING ING SITUS ING PLATFORM, KANGGO, KANGGO Wong-wong padha ora Nampa GAMPANG SULIT SAIKI. Yen ora, sampeyan ora bakal PLATFORM, NUNGGUH ING NGANGGANG-INGKANG INGKANG INI ING NGANGGO ING AKU NGLALUI Dheweke ora bisa entuk. >> WELL, ING PUPAAN TEMA ING ING SUKU BASA lan GAMPANG PUTIH ING ING NGANGGO PAKSA TENGAH KABUPATEN POLITIK AISLE APA YANG KANGSA ING SUKU Kudu dakwartani. KANGGO STATUTE INGKANG AS Sampeyan INDIKATED, ING AKU A PLATFORM, LEMBAR BULLETIN, SO Sampeyan bisa menehi wong sing POSTS PESANGGAPAN ING NGUNGA ING ING KANGGO ENTITI YANG NGANGGUT ING MENANGSA. Yen Wong-wong mau KANGGO TULU KRUS LAGU SUKU ING ING, INGKANG KANGEN KELUARGA YANG proteksi. TAPI TANGGO NATE NGANGGO INTERVENTI JUDIKAL TAPI PILIHAN ING KONGGO lan ING SAIKI WELL INGGRIS. TAPI RASA SAIKI, KABEH KABEH ING PIRANG LIRIK ING KANGGO IS SEMUA NGENTANGAN lan DASAR Lan GABUNGAN TANPA RANCANGAN Nginterpresi ing PRIVATE SPEECH, PUTIH POLITIK DASAR. MARIA: SEMASA KANGGO, JUDGE, ING NGANGGO NUNGGUL NUNGGUH NUNGGUH NUNGGUH PARLOR.COM AS LAYANAN TO TWITTER. JUDGE, INGKEH INGKU.

DOJ, AG Barr mindhah ngrampungake penyelidikan anti-kepercayaan Google

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.371" dur="0.599"> MARIA: NGANGGO MACAPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="3.972" dur="0.573"> MARIA: NGANGGO MACAPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="4.58" dur="0.861"> TEKNOLOGI BENTUK HOLDING </text>
<text sub="clublinks" start="5.442" dur="0.944"> AKSARI, JUSTICE </text>
<text sub="clublinks" start="6.387" dur="1.752"> JABATAN AKU GAMPANG NGLUKH TO </text>
<text sub="clublinks" start="8.173" dur="0.888"> KOMUNITAS ING ANTI-TRUST </text>
<text sub="clublinks" start="9.062" dur="1.246"> INVESTIGASI INTO GOOGLE, KENE </text>
<text sub="clublinks" start="10.343" dur="2.189"> KANGGO BEDHANG TAMAT DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="12.533" dur="0.988"> LAWSUIT ING SUMMER. </text>
<text sub="clublinks" start="13.522" dur="1.495"> MEANWHILE, ING JUDICIARY RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="15.052" dur="1.873"> MENYAMBUNGKE INGSIP INGKAP INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="16.96" dur="1.383"> INTO GOOGLE, APPLE, AMAZON lan </text>
<text sub="clublinks" start="18.377" dur="0.502"> FACEBOOK. </text>
<text sub="clublinks" start="18.914" dur="2.057"> ING PUTRA MORNING PUTRI I </text>
<text sub="clublinks" start="20.972" dur="1.076"> SPOKE DENGAN CALIFORNIA </text>
<text sub="clublinks" start="22.083" dur="1.53"> CONGRESSMAN MEMBANG OGO TAMBAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="23.614" dur="1.632"> INGKU LAN HIS LAWSUIT LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="25.28" dur="2.336"> TWITTER Lan Cara BESAR BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="27.617" dur="1.459"> Nggarap KONTROL INFORMASI. </text>
<text sub="clublinks" start="29.111" dur="1.895"> KENYATA AS DENGAN ING NGEBUT </text>
<text sub="clublinks" start="31.041" dur="2.107"> TECH TYRANNY ISAN ING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="33.149" dur="1.043"> ISU penting kanggo mlebu ing lapangan </text>
<text sub="clublinks" start="34.193" dur="0.963"> PILIHAN NOVEMBER. </text>
<text sub="clublinks" start="35.19" dur="2.755"> >> GOOGLE, FACEBOOK lan </text>
<text sub="clublinks" start="37.979" dur="2.014"> TWITTER, OKAY, INGKU TEKAN </text>
<text sub="clublinks" start="40.027" dur="1.211"> LIRIK, TEK Jaringan. </text>
<text sub="clublinks" start="41.272" dur="1.824"> Wong-wong iku Nuli njupuk kabeh iki </text>
<text sub="clublinks" start="43.13" dur="1.682"> KONTEN sing 90% ING BALITA </text>
<text sub="clublinks" start="44.813" dur="2.998"> MEDIA Dudu TULANG ING WANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="47.845" dur="1.67"> KANGGO TANGGO DIRI KANGGO BILLIONAIRE </text>
<text sub="clublinks" start="49.516" dur="0.834"> WINNERS - WINGERS. </text>
<text sub="clublinks" start="50.384" dur="1.638"> NUNG KENE NULISKAN KONTEN INTO </text>
<text sub="clublinks" start="52.024" dur="1.768"> ING TIGA TEKNIK TANGGAL, </text>
<text sub="clublinks" start="53.827" dur="2.539"> KANGGO NUNG MUNGGUH kanggo Mumpuni </text>
<text sub="clublinks" start="56.367" dur="2.533"> INFLUENCE lan efek ing </text>
<text sub="clublinks" start="58.934" dur="1.902"> POLITIK ING NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="60.87" dur="1.089"> REPUBLIKASI lan KONTOR </text>
<text sub="clublinks" start="61.96" dur="3.141"> ING NGANGGO MAJAWA lan ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="65.103" dur="2.132"> ING KANGGO INTERNET SUPER. </text>
<text sub="clublinks" start="67.237" dur="5.058"> MARIA: INNING ME RIGHT SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="72.296" dur="2.628"> JAWABAR JAWA BARAT JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="74.925" dur="1.186"> ANALIS, JUDG ANDREW </text>
<text sub="clublinks" start="76.113" dur="0.37"> NAPOLITANO. </text>
<text sub="clublinks" start="76.484" dur="1.507"> KONFLIK ING GETTING BIGGER </text>
<text sub="clublinks" start="77.993" dur="1.349"> ING VERSUS PENTADBANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="79.343" dur="0.711"> BIG TEK SINI. </text>
<text sub="clublinks" start="80.055" dur="1.923"> Apa sampeyan bisa ndeleng? </text>
<text sub="clublinks" start="81.979" dur="1.927"> >> WELL, AKU TANPA DENGAN AS INI </text>
<text sub="clublinks" start="83.94" dur="0.812"> KENYATA ANTI-TRUST. </text>
<text sub="clublinks" start="84.786" dur="2.226"> Lan LAPORAN WARGA LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="87.013" dur="1.675"> MINGGAM INGGU ATTORNE </text>
<text sub="clublinks" start="88.722" dur="2.636"> KELULUSAN, ROTO BARR, BISA TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="91.393" dur="2.147"> DIVISI ANTI-KEJAYAAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="93.541" dur="3.113"> LAMPIRAN DAMPIRAN SUKU ANTI-ANU </text>
<text sub="clublinks" start="96.688" dur="2.797"> LAMPIRAN LAMPIRAN LAMPIRAN BENTUK lan </text>
<text sub="clublinks" start="99.52" dur="3.886"> PANGGUNGAN INI KANGGO TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="103.407" dur="2.06"> KONSERVATIF LIB SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="105.468" dur="2.599"> PILIHAN KONSERVATIF SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="108.069" dur="2.092"> PANGGILAN PLATFORMS </text>
<text sub="clublinks" start="110.195" dur="2.461"> UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG - ANTI-TRUST </text>
<text sub="clublinks" start="112.69" dur="2.764"> UNDANG-UNDANG AYE KOLEKTIF EKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="115.455" dur="0.904"> PRINSIP, KONTAK UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="116.393" dur="0.993"> KOMBINASI, NGANGGO MEREKA </text>
<text sub="clublinks" start="117.388" dur="2.357"> TO nindakake INI IN KONSEP </text>
<text sub="clublinks" start="119.746" dur="1.406"> LAIN ING RESTORAN INTERSTATE </text>
<text sub="clublinks" start="121.187" dur="2.05"> TRADE YANG GAMPANG HARAPAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="123.238" dur="1.059"> Dadi ANOLEKTIF ANTI-TRUST. </text>
<text sub="clublinks" start="124.299" dur="1.719"> ING TANGGAL NANG KANGGO MUNGGUL ING, </text>
<text sub="clublinks" start="126.052" dur="1.573"> DOJ, Yen dheweke nindakake iki, </text>
<text sub="clublinks" start="127.66" dur="1.767"> ING KANGGO MUNGGUH ING A </text>
<text sub="clublinks" start="129.428" dur="1.18"> KAWASAN TULISKU INGKANG PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="130.609" dur="0.992"> GENDHANA INGING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="131.602" dur="1.339"> TENTANGKULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="132.976" dur="3.092"> ING KANGGO NAK JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="136.103" dur="2.189"> TAWAN SAIKI MARKAH ZUCKERBERG AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="138.294" dur="1.891"> NGANGGO utawa ING GAMPANG IKI TWITTER </text>
<text sub="clublinks" start="140.22" dur="2.033"> Wong-wong padha duwe budi </text>
<text sub="clublinks" start="142.287" dur="1.527"> Lan GOLEKSI GOLEKSI </text>
<text sub="clublinks" start="143.816" dur="1.529"> INTERFENG DENGAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="145.38" dur="2.695"> ING BISA sing paling apik - Lan aku </text>
<text sub="clublinks" start="148.109" dur="1.646"> Nuduhake SUKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="149.756" dur="0.887"> LAMPIRAN NUNES. </text>
<text sub="clublinks" start="150.644" dur="2.28"> AKU SUKU DITIK ING AS RASA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="152.925" dur="2.133"> Dudu TAKEN NGALAMI TANPA INI </text>
<text sub="clublinks" start="155.093" dur="1.439"> RAKYAT SUKU DENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="156.565" dur="2.642"> UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="159.208" dur="2.203"> Apa maneh Kompetisi, ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="161.445" dur="1.893"> Ora BASA GENDHEN KAB </text>
<text sub="clublinks" start="163.339" dur="0.54"> SPEECH. </text>
<text sub="clublinks" start="163.913" dur="2.591"> ING AKU KANGGO INGKU KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="166.539" dur="1.644"> Bakal Nindakake ING ANYARI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="168.217" dur="0.255"> DOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="168.506" dur="1.841"> MARIA: ING POINT, JUDGE, </text>
<text sub="clublinks" start="170.381" dur="1.443"> Wong-wong mau Nemokake PLATFORMS </text>
<text sub="clublinks" start="171.825" dur="2.067"> Lan Wong-wong kuwi ora bakal ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="173.926" dur="0.546"> LIKE PLATFORMS. </text>
<text sub="clublinks" start="174.473" dur="2.003"> ITU LUKU GURU PLATFORM YANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="176.511" dur="1.651"> GOT ALL ING PENTING ING ING SITUS </text>
<text sub="clublinks" start="178.163" dur="1.463"> ING PLATFORM, KANGGO, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="179.66" dur="1.398"> Wong-wong padha ora Nampa </text>
<text sub="clublinks" start="181.092" dur="1.113"> GAMPANG SULIT SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="182.239" dur="1.82"> Yen ora, sampeyan ora bakal PLATFORM, </text>
<text sub="clublinks" start="184.093" dur="2.161"> NUNGGUH ING NGANGGANG-INGKANG INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="186.255" dur="2.287"> ING NGANGGO ING AKU NGLALUI </text>
<text sub="clublinks" start="188.543" dur="1.595"> Dheweke ora bisa entuk. </text>
<text sub="clublinks" start="190.172" dur="2.718"> >> WELL, ING PUPAAN </text>
<text sub="clublinks" start="192.925" dur="2.976"> TEMA ING ING SUKU BASA lan </text>
<text sub="clublinks" start="195.903" dur="1.63"> GAMPANG PUTIH ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="197.568" dur="1.655"> PAKSA TENGAH KABUPATEN POLITIK </text>
<text sub="clublinks" start="199.224" dur="1.287"> AISLE APA YANG KANGSA ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="200.512" dur="1.834"> Kudu dakwartani. </text>
<text sub="clublinks" start="202.38" dur="2.7"> KANGGO STATUTE INGKANG AS </text>
<text sub="clublinks" start="205.115" dur="2.014"> Sampeyan INDIKATED, ING AKU A </text>
<text sub="clublinks" start="207.163" dur="2.009"> PLATFORM, LEMBAR BULLETIN, SO </text>
<text sub="clublinks" start="209.173" dur="2.445"> Sampeyan bisa menehi wong sing POSTS </text>
<text sub="clublinks" start="211.652" dur="2.082"> PESANGGAPAN ING NGUNGA ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="213.769" dur="1.255"> ENTITI YANG NGANGGUT ING </text>
<text sub="clublinks" start="215.026" dur="0.939"> MENANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="215.966" dur="3.004"> Yen Wong-wong mau KANGGO TULU KRUS </text>
<text sub="clublinks" start="219.004" dur="1.928"> LAGU SUKU ING ING, INGKANG KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="220.967" dur="1.759"> KELUARGA YANG proteksi. </text>
<text sub="clublinks" start="222.727" dur="1.577"> TAPI TANGGO NATE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="224.305" dur="1.346"> INTERVENTI JUDIKAL TAPI PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="225.653" dur="1.433"> ING KONGGO lan ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="227.12" dur="1.184"> WELL INGGRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="228.339" dur="2.173"> TAPI RASA SAIKI, KABEH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="230.514" dur="2.18"> ING PIRANG LIRIK ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="232.729" dur="2.995"> IS SEMUA NGENTANGAN lan DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="235.758" dur="3.188"> Lan GABUNGAN TANPA RANCANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="238.947" dur="2.146"> Nginterpresi ing PRIVATE SPEECH, </text>
<text sub="clublinks" start="241.127" dur="1.692"> PUTIH POLITIK DASAR. </text>
<text sub="clublinks" start="242.854" dur="2.772"> MARIA: SEMASA KANGGO, JUDGE, ING </text>
<text sub="clublinks" start="245.627" dur="1.993"> NGANGGO NUNGGUL NUNGGUH NUNGGUH NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="247.621" dur="1.357"> PARLOR.COM AS LAYANAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="249.013" dur="0.261"> TWITTER. </text>
<text sub="clublinks" start="249.275" dur="0.577"> JUDGE, INGKEH INGKU. </text>