DOJ, AG Barr се обидува да ја заврши истрагата против доверба на Google subtitles

МАРИЈА: Добредојдовте назад. МАРИЈА: Добредојдовте назад. ДОГОВОР НА ГОЛЕМО ТЕХНОЛОГИЈА СМЕТКОВО, ПРАВДА Одделот се движи напред ЗАВРШУВАЕ АНТИ-доверба ИСПИТУВАЕ ВО ГОГОЛ, КОЈ СЕ ОЧЕКУВА ДО КРАЈ СО А ЗАКОНОТ ОВОЈ ЛЕТО. МЕНАВИЛ, СУДЕРСКО ДЕЛО ПОДНЕСУВАЕ САМО СВОЈА ИСПИТУВАЕ ВО ГООГЛА, АПЕЛ, АМАЗОН И ФЕЈСБУК. ВЕДНИК ПОДРАЧЈЕ ПОДРАЧЈЕ ИД ПОСЕБИ СО КАЛИФОРНИЈА КОНГРЕСМАН ДЕВИНИ НЕВИНИЦИ ЗА ОВОЈ И НЕГОВИ ПРАВИЛ ПРОТИВ ТВИТЕР И КАКО ГОЛЕМО ТЕХ е РАБОТЕ ДА КОНТРОЛНИ ИНФОРМАЦИИ. РАБОТЕ ЗОШТО СЕ ВЕРУВАТЕ ТОА ТЕХНИОТ ТИРАНИ Е ЕДНО НАЈДОЛО ВАНИ ПРАШАА ОД ОВДЕ НОЕМВРИ ИЗБОРИ. >> ГОГУЛ, ЛИЦЕ И ГО ТВИТЕР, ОКАЈ, ТИЕ ТЕХА ОЛИГАРЦИ, ТЕХАРНИ ТИРАНТИ. САКАТЕ СИТЕ ОВА СОДРИНА ТОА 90% од новостите МЕДИУМИТЕ НЕ Е САМО ЛЕТНО крило, НО ПОСТОЕ СЕ ОД БИЛИОНЕРСКО лево Победници - крилја. КОГА ВИ ПОДГОТВУВА СОДР INTИНА ВО ТРИТЕ ГИАНТ ТЕХНИЧКИ КОМПАНИИ, РЕАЛИЧНО ПОЧЕТУВА ДА СЕ ДА ГО ИМААТ Влијание и влијание врз ПОЛИТИКА во оваа земја. РЕПУБЛИКАНИ И ДОГОВОРИ ПОВЕ DRЕ ДВЕЕ И ОД ОД ОВИЕ СОВЕТНИОТ СУПЕР НА ИНТЕРНЕТ. МАРИЈА: ВНАТРЕШЕ СЕ ПРАВЕ СЕГА Е FOX NEWS ГОДИШЕН СУДИУМ АНАЛИСТ, СУДА Андреј НАПОЛИТАНО. КОНФЛИКТИТЕ СЕ СОГЛАСУВАМЕ ГОЛЕМИ ВО УСЛОВИ НА ВЛАДА ВЕРЗУС ГОЛЕМО ТЕХЕ ТУКА. КАКО ГЛЕДАТЕ ДА? >> Добро, јас не ја гледам оваа како НАД ПОВРЕДНА ПОВРЕДА. И ВЕСТИТЕ ИЗВЕШТАИ ПОВЕЕ НЕДЕЛА ТОА АТТОРНИЈА ОПШТИ, БИЛ БАР, ТИ СИНДИРА Анти-доверба Поделбата до ДРИВИРАЈТЕ НЕКОИ вид на анти-доверба ПРИГОВОР ПРОТИВ ГОЛЕМО ТЕХОД И АРГУ ДЕКА ТИЕ ЕКСКЛУЦИЈА НА СОЦИЈАЛНО КОНСЕРВАТИВНА ЛИБ КОНСЕРВАТИВНИ ГЛАСИ ОД СИТЕ ПЛАТФОРМИ НИКОИ ПОВРЕДИ Анти-доверба на законите - Анти-доверба ЗАКОНИТЕ се ПОВРЕДИ НА ЕКОНОМСКИ ПРИНЦИПИ, ДОГОВОР ИЛИ КОМБИНАЦИЈА, СЕ СЛУЧУВААТ ТОА ДА СЕ ПРАВИМЕ ОВОЈ КОНЦЕРТ ДРУГИ ВО ОБВРЗУВА OFЕ НА ИНТЕРСТАТ ТРГОВЕНА КОИ Е БИДАТ ЦЕНА БИДЕ ПРЕДИЗВИЦНА ПОВРЕДА. ШТО ДА СЕ ОДБЕВУВААТ JЕ, ако тие го прават тоа, OЕ ОДБАВУВАТЕ ДА ПОВЕДАТ ВО А. BRидниот ALLид го повика ПРВИОТ АмандманИТЕ ПО ОВОЈ Е СИТЕ ЗА ЗБОРОВО. НЕ МОЕ ДА СЕ УБИМЕ ОДГОВОР ПОВИК ДЕКА МАРК ЗУКЕРБЕРГ WЕ ПОВЕ ORЕ ИЛИ ТОА ТВИТЕР ГО ПРАВО, НО СИТЕ СЕ СЛОБОДАТ ДА СЕ ДА СЕ ДРАВА И ВЛАДАТА НЕ МОЕ ИНТЕРФЕР СО ТОА СЛОБОДА. НАЈДОБРИОТ СЕГА ТОА - И јас Споделете многу конгресмен COMPУБОВИ НА НЕВЕРИИ СЕ СЕ СМЕАМ ПАКОЈ ДА СЕ ЗНАМ НЕ СЕ ПОТПОЛНУВААТ НО, САКАМ ПРИЈАТЕЛИ кои имаат. ПОВТОРНИОТ ПОД АНТИВНОСТ ЗАКОНИ Е ПОВЕЕ КОНКУРЕНЦИЈА, РЕМЕДИЈА НЕ Е УПРАВУВАЕ НА ВЛАДАТА СВЕТСКИ ТОА ШТО МИСЛУВАМЕ СУДОВИТЕ DOЕ СЕ СЕТЕ СЕКОЈ ЕВОР ДОЈ МАРИЈА: НА ОВОЈ ОДГОВОР, СУДИЈА, ГИ ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕТЕ ПЛАТФОРМИ И НИКОГАШ НЕ Е ДЕКОВИ САМО ПЛАТФОРМИ. НЕ Е ПЛАТФОРМА КАКО СЕ ДАБИТЕ СИТЕ ОВИЕ РАЗЛИЧНИ ПРИРАЧНИК Вклучено ТОА ПЛАТФОРМА, ПРАВО, БИДЕ НЕ СЕ ОДГОВОРУВАТЕ ДА НЕ ИЗВОДАТ КОНСЕРВАТИВНА ЗБОВКА ОВИЕ. ПО ДА НЕ Е ПЛАТФОРМА, ТОА ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ ТОА LЕ ГО изгубивте таа ЗАШТИТА ТОА НЕ МОАТ ДА СЕ УБИЕ. >> Добро, ЗАШТИТА ТОА ТЕА Е ОД СТАТУТ И КУITЕ Искрено, ТОА ГОДИША САМО КОИ СЕДНИЦИ НА ПОЛИТИЧКИОТ АИСЕЛ ОДГОВЕКОТО ШТО СТАТУТ ПОСТАВЕТЕ. ОСНОВНИОТ СТАТУТ вели: ВИЕ ПОДНЕСУВА, ТИЕ ПЛАТФОРМ, БУЛТИНСКИОТ ОДБОР, ПА МОЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ЛИЦАТА КОИ ПОЗНАТИ ПРАШААТА НО МОЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ ЕНТЕТИТЕТ КОИ СЕ ОГЛАСИ ПРАШАА. АКО ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ РАБОТ ЕДНО САМО НА ОВОЈ АРГУМЕНТ, МОЕ ГОБЕДАТЕ ТОА ЗАШТИТА. НО, ТОА Е НЕ БЕСПЛАТНИ СУДСКО ИНТЕРВЕНЦИЈА, НО ГЛАСНА НА КОНГРЕСОТ И МОЕ МНОГУ МНОГУ Добро среќен. НО ПРАВЕТЕ СЕГА, СИТЕ РАБОТНИЦИ САМО САМО СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОВИЕ Е СИТЕ ЗА ЗБОРНИЦИ И ПОЛИТИКА И ВЛАДАТА НЕМА УЛОГА ИНТЕРФЕРИРАЕ ВО ПРИВАТНА ЗБОР, ОДГОВОРНО ПОЛИТИЧКИ ЗБОР МАРИЈА: СИТЕ ПРАВО, UDУДИ, ТОА ЗОШТО ПОДНЕСУВА НЕВЕРИИТЕ ПОДНЕСУВА ПАРЛОР.КОМ КАКО АЛТЕРНАТИВЕН ДА ТВИТЕР. ОДГОВОР, БЛАГОДАРАМ.

DOJ, AG Barr се обидува да ја заврши истрагата против доверба на Google

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.371" dur="0.599"> МАРИЈА: Добредојдовте назад. </text>
<text sub="clublinks" start="3.972" dur="0.573"> МАРИЈА: Добредојдовте назад. </text>
<text sub="clublinks" start="4.58" dur="0.861"> ДОГОВОР НА ГОЛЕМО ТЕХНОЛОГИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="5.442" dur="0.944"> СМЕТКОВО, ПРАВДА </text>
<text sub="clublinks" start="6.387" dur="1.752"> Одделот се движи напред </text>
<text sub="clublinks" start="8.173" dur="0.888"> ЗАВРШУВАЕ АНТИ-доверба </text>
<text sub="clublinks" start="9.062" dur="1.246"> ИСПИТУВАЕ ВО ГОГОЛ, КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="10.343" dur="2.189"> СЕ ОЧЕКУВА ДО КРАЈ СО А </text>
<text sub="clublinks" start="12.533" dur="0.988"> ЗАКОНОТ ОВОЈ ЛЕТО. </text>
<text sub="clublinks" start="13.522" dur="1.495"> МЕНАВИЛ, СУДЕРСКО ДЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="15.052" dur="1.873"> ПОДНЕСУВАЕ САМО СВОЈА ИСПИТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.96" dur="1.383"> ВО ГООГЛА, АПЕЛ, АМАЗОН И </text>
<text sub="clublinks" start="18.377" dur="0.502"> ФЕЈСБУК. </text>
<text sub="clublinks" start="18.914" dur="2.057"> ВЕДНИК ПОДРАЧЈЕ ПОДРАЧЈЕ ИД </text>
<text sub="clublinks" start="20.972" dur="1.076"> ПОСЕБИ СО КАЛИФОРНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="22.083" dur="1.53"> КОНГРЕСМАН ДЕВИНИ НЕВИНИЦИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="23.614" dur="1.632"> ОВОЈ И НЕГОВИ ПРАВИЛ ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="25.28" dur="2.336"> ТВИТЕР И КАКО ГОЛЕМО ТЕХ е </text>
<text sub="clublinks" start="27.617" dur="1.459"> РАБОТЕ ДА КОНТРОЛНИ ИНФОРМАЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="29.111" dur="1.895"> РАБОТЕ ЗОШТО СЕ ВЕРУВАТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="31.041" dur="2.107"> ТЕХНИОТ ТИРАНИ Е ЕДНО НАЈДОЛО </text>
<text sub="clublinks" start="33.149" dur="1.043"> ВАНИ ПРАШАА ОД ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="34.193" dur="0.963"> НОЕМВРИ ИЗБОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="35.19" dur="2.755"> >> ГОГУЛ, ЛИЦЕ И ГО </text>
<text sub="clublinks" start="37.979" dur="2.014"> ТВИТЕР, ОКАЈ, ТИЕ ТЕХА </text>
<text sub="clublinks" start="40.027" dur="1.211"> ОЛИГАРЦИ, ТЕХАРНИ ТИРАНТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="41.272" dur="1.824"> САКАТЕ СИТЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="43.13" dur="1.682"> СОДРИНА ТОА 90% од новостите </text>
<text sub="clublinks" start="44.813" dur="2.998"> МЕДИУМИТЕ НЕ Е САМО ЛЕТНО крило, НО </text>
<text sub="clublinks" start="47.845" dur="1.67"> ПОСТОЕ СЕ ОД БИЛИОНЕРСКО лево </text>
<text sub="clublinks" start="49.516" dur="0.834"> Победници - крилја. </text>
<text sub="clublinks" start="50.384" dur="1.638"> КОГА ВИ ПОДГОТВУВА СОДР INTИНА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="52.024" dur="1.768"> ТРИТЕ ГИАНТ ТЕХНИЧКИ КОМПАНИИ, </text>
<text sub="clublinks" start="53.827" dur="2.539"> РЕАЛИЧНО ПОЧЕТУВА ДА СЕ ДА ГО ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="56.367" dur="2.533"> Влијание и влијание врз </text>
<text sub="clublinks" start="58.934" dur="1.902"> ПОЛИТИКА во оваа земја. </text>
<text sub="clublinks" start="60.87" dur="1.089"> РЕПУБЛИКАНИ И ДОГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="61.96" dur="3.141"> ПОВЕ DRЕ ДВЕЕ И ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="65.103" dur="2.132"> ОВИЕ СОВЕТНИОТ СУПЕР НА ИНТЕРНЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="67.237" dur="5.058"> МАРИЈА: ВНАТРЕШЕ СЕ ПРАВЕ СЕГА Е </text>
<text sub="clublinks" start="72.296" dur="2.628"> FOX NEWS ГОДИШЕН СУДИУМ </text>
<text sub="clublinks" start="74.925" dur="1.186"> АНАЛИСТ, СУДА Андреј </text>
<text sub="clublinks" start="76.113" dur="0.37"> НАПОЛИТАНО. </text>
<text sub="clublinks" start="76.484" dur="1.507"> КОНФЛИКТИТЕ СЕ СОГЛАСУВАМЕ ГОЛЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="77.993" dur="1.349"> ВО УСЛОВИ НА ВЛАДА ВЕРЗУС </text>
<text sub="clublinks" start="79.343" dur="0.711"> ГОЛЕМО ТЕХЕ ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="80.055" dur="1.923"> КАКО ГЛЕДАТЕ ДА? </text>
<text sub="clublinks" start="81.979" dur="1.927"> >> Добро, јас не ја гледам оваа како НАД </text>
<text sub="clublinks" start="83.94" dur="0.812"> ПОВРЕДНА ПОВРЕДА. </text>
<text sub="clublinks" start="84.786" dur="2.226"> И ВЕСТИТЕ ИЗВЕШТАИ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="87.013" dur="1.675"> НЕДЕЛА ТОА АТТОРНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="88.722" dur="2.636"> ОПШТИ, БИЛ БАР, ТИ СИНДИРА </text>
<text sub="clublinks" start="91.393" dur="2.147"> Анти-доверба Поделбата до </text>
<text sub="clublinks" start="93.541" dur="3.113"> ДРИВИРАЈТЕ НЕКОИ вид на анти-доверба </text>
<text sub="clublinks" start="96.688" dur="2.797"> ПРИГОВОР ПРОТИВ ГОЛЕМО ТЕХОД И </text>
<text sub="clublinks" start="99.52" dur="3.886"> АРГУ ДЕКА ТИЕ ЕКСКЛУЦИЈА НА </text>
<text sub="clublinks" start="103.407" dur="2.06"> СОЦИЈАЛНО КОНСЕРВАТИВНА ЛИБ </text>
<text sub="clublinks" start="105.468" dur="2.599"> КОНСЕРВАТИВНИ ГЛАСИ ОД СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="108.069" dur="2.092"> ПЛАТФОРМИ НИКОИ ПОВРЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="110.195" dur="2.461"> Анти-доверба на законите - Анти-доверба </text>
<text sub="clublinks" start="112.69" dur="2.764"> ЗАКОНИТЕ се ПОВРЕДИ НА ЕКОНОМСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="115.455" dur="0.904"> ПРИНЦИПИ, ДОГОВОР ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="116.393" dur="0.993"> КОМБИНАЦИЈА, СЕ СЛУЧУВААТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="117.388" dur="2.357"> ДА СЕ ПРАВИМЕ ОВОЈ КОНЦЕРТ </text>
<text sub="clublinks" start="119.746" dur="1.406"> ДРУГИ ВО ОБВРЗУВА OFЕ НА ИНТЕРСТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="121.187" dur="2.05"> ТРГОВЕНА КОИ Е БИДАТ ЦЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="123.238" dur="1.059"> БИДЕ ПРЕДИЗВИЦНА ПОВРЕДА. </text>
<text sub="clublinks" start="124.299" dur="1.719"> ШТО ДА СЕ ОДБЕВУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="126.052" dur="1.573"> JЕ, ако тие го прават тоа, </text>
<text sub="clublinks" start="127.66" dur="1.767"> OЕ ОДБАВУВАТЕ ДА ПОВЕДАТ ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="129.428" dur="1.18"> BRидниот ALLид го повика ПРВИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="130.609" dur="0.992"> АмандманИТЕ ПО ОВОЈ Е СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="131.602" dur="1.339"> ЗА ЗБОРОВО. </text>
<text sub="clublinks" start="132.976" dur="3.092"> НЕ МОЕ ДА СЕ УБИМЕ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="136.103" dur="2.189"> ПОВИК ДЕКА МАРК ЗУКЕРБЕРГ WЕ </text>
<text sub="clublinks" start="138.294" dur="1.891"> ПОВЕ ORЕ ИЛИ ТОА ТВИТЕР ГО ПРАВО, НО </text>
<text sub="clublinks" start="140.22" dur="2.033"> СИТЕ СЕ СЛОБОДАТ ДА СЕ ДА СЕ ДРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="142.287" dur="1.527"> И ВЛАДАТА НЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="143.816" dur="1.529"> ИНТЕРФЕР СО ТОА СЛОБОДА. </text>
<text sub="clublinks" start="145.38" dur="2.695"> НАЈДОБРИОТ СЕГА ТОА - И јас </text>
<text sub="clublinks" start="148.109" dur="1.646"> Споделете многу конгресмен </text>
<text sub="clublinks" start="149.756" dur="0.887"> COMPУБОВИ НА НЕВЕРИИ </text>
<text sub="clublinks" start="150.644" dur="2.28"> СЕ СЕ СМЕАМ ПАКОЈ ДА СЕ ЗНАМ </text>
<text sub="clublinks" start="152.925" dur="2.133"> НЕ СЕ ПОТПОЛНУВААТ НО, САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="155.093" dur="1.439"> ПРИЈАТЕЛИ кои имаат. </text>
<text sub="clublinks" start="156.565" dur="2.642"> ПОВТОРНИОТ ПОД АНТИВНОСТ ЗАКОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="159.208" dur="2.203"> Е ПОВЕЕ КОНКУРЕНЦИЈА, РЕМЕДИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="161.445" dur="1.893"> НЕ Е УПРАВУВАЕ НА ВЛАДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="163.339" dur="0.54"> СВЕТСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="163.913" dur="2.591"> ТОА ШТО МИСЛУВАМЕ СУДОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="166.539" dur="1.644"> DOЕ СЕ СЕТЕ СЕКОЈ ЕВОР </text>
<text sub="clublinks" start="168.217" dur="0.255"> ДОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="168.506" dur="1.841"> МАРИЈА: НА ОВОЈ ОДГОВОР, СУДИЈА, </text>
<text sub="clublinks" start="170.381" dur="1.443"> ГИ ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕТЕ ПЛАТФОРМИ </text>
<text sub="clublinks" start="171.825" dur="2.067"> И НИКОГАШ НЕ Е ДЕКОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="173.926" dur="0.546"> САМО ПЛАТФОРМИ. </text>
<text sub="clublinks" start="174.473" dur="2.003"> НЕ Е ПЛАТФОРМА КАКО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="176.511" dur="1.651"> ДАБИТЕ СИТЕ ОВИЕ РАЗЛИЧНИ ПРИРАЧНИК Вклучено </text>
<text sub="clublinks" start="178.163" dur="1.463"> ТОА ПЛАТФОРМА, ПРАВО, БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="179.66" dur="1.398"> НЕ СЕ ОДГОВОРУВАТЕ ДА НЕ ИЗВОДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="181.092" dur="1.113"> КОНСЕРВАТИВНА ЗБОВКА ОВИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="182.239" dur="1.82"> ПО ДА НЕ Е ПЛАТФОРМА, </text>
<text sub="clublinks" start="184.093" dur="2.161"> ТОА ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="186.255" dur="2.287"> LЕ ГО изгубивте таа ЗАШТИТА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="188.543" dur="1.595"> НЕ МОАТ ДА СЕ УБИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="190.172" dur="2.718"> >> Добро, ЗАШТИТА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="192.925" dur="2.976"> ТЕА Е ОД СТАТУТ И </text>
<text sub="clublinks" start="195.903" dur="1.63"> КУITЕ Искрено, ТОА ГОДИША САМО </text>
<text sub="clublinks" start="197.568" dur="1.655"> КОИ СЕДНИЦИ НА ПОЛИТИЧКИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="199.224" dur="1.287"> АИСЕЛ ОДГОВЕКОТО ШТО СТАТУТ </text>
<text sub="clublinks" start="200.512" dur="1.834"> ПОСТАВЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="202.38" dur="2.7"> ОСНОВНИОТ СТАТУТ вели: </text>
<text sub="clublinks" start="205.115" dur="2.014"> ВИЕ ПОДНЕСУВА, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="207.163" dur="2.009"> ПЛАТФОРМ, БУЛТИНСКИОТ ОДБОР, ПА </text>
<text sub="clublinks" start="209.173" dur="2.445"> МОЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ЛИЦАТА КОИ ПОЗНАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="211.652" dur="2.082"> ПРАШААТА НО МОЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="213.769" dur="1.255"> ЕНТЕТИТЕТ КОИ СЕ ОГЛАСИ </text>
<text sub="clublinks" start="215.026" dur="0.939"> ПРАШАА. </text>
<text sub="clublinks" start="215.966" dur="3.004"> АКО ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ РАБОТ ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="219.004" dur="1.928"> САМО НА ОВОЈ АРГУМЕНТ, МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="220.967" dur="1.759"> ГОБЕДАТЕ ТОА ЗАШТИТА. </text>
<text sub="clublinks" start="222.727" dur="1.577"> НО, ТОА Е НЕ БЕСПЛАТНИ </text>
<text sub="clublinks" start="224.305" dur="1.346"> СУДСКО ИНТЕРВЕНЦИЈА, НО ГЛАСНА </text>
<text sub="clublinks" start="225.653" dur="1.433"> НА КОНГРЕСОТ И МОЕ МНОГУ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="227.12" dur="1.184"> Добро среќен. </text>
<text sub="clublinks" start="228.339" dur="2.173"> НО ПРАВЕТЕ СЕГА, СИТЕ РАБОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="230.514" dur="2.18"> САМО САМО СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="232.729" dur="2.995"> Е СИТЕ ЗА ЗБОРНИЦИ И ПОЛИТИКА </text>
<text sub="clublinks" start="235.758" dur="3.188"> И ВЛАДАТА НЕМА УЛОГА </text>
<text sub="clublinks" start="238.947" dur="2.146"> ИНТЕРФЕРИРАЕ ВО ПРИВАТНА ЗБОР, </text>
<text sub="clublinks" start="241.127" dur="1.692"> ОДГОВОРНО ПОЛИТИЧКИ ЗБОР </text>
<text sub="clublinks" start="242.854" dur="2.772"> МАРИЈА: СИТЕ ПРАВО, UDУДИ, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="245.627" dur="1.993"> ЗОШТО ПОДНЕСУВА НЕВЕРИИТЕ ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="247.621" dur="1.357"> ПАРЛОР.КОМ КАКО АЛТЕРНАТИВЕН ДА </text>
<text sub="clublinks" start="249.013" dur="0.261"> ТВИТЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="249.275" dur="0.577"> ОДГОВОР, БЛАГОДАРАМ. </text>