DOJ, AG Barr lëviz për të përfunduar Google hetimin kundër besimit subtitles

MARIA: MIREL SE VINI. MARIA: MIREL SE VINI. TEKNOLOGJIA E MIRT E MALLRAVE LIDHJE, DREJTSIA Departamenti është duke lëvizur përpara PLERFUNDIMI I NJUST ANTI-besim HYRJE NOO GOOGLE, CILIC EXSHTP E PRITUR T END PRFUNDON ME A LIGJI KISTU SUMMER. MENAXHILE, GJYKIMI I Shtëpisë NDDRMARRJE Hulumtimit të saj N G GOOGLE, APPLE, AMAZON DHE FACEBOOK. TUT ARDHME T S ARDHURAT E MUNDIT T MUNDIT I FALAS ME KALIFORNIA CONGRESSMAN DEVIN NUNES RRETH KJO DHE LIGJET E TIJ KUNDER TWITTER DHE SI TECH TE MADH SHT Puna për të kontrolluar informacionin. Thuaji PSE PSE BESONI që TIRANNI TEK është një nga më të mirat Ështje të rëndësishme që shkojnë në Zgjedhja e nëntorit. >> GOOGLE, FACEBOOK DHE TWITTER, në rregull, ata janë teknika OLIGARCHS, TYRANTECH TECH. JAN T T T GJITHA T GJITHA T KTI PTRMBAJTJEN QAT 90% T THE LAJMEVE MEDIA NUK është vetëm krahu i majtë, por Oshtë e vetmuar nga e majta e bilionareve FITUESIT - WINGERS. KU JENI NDEROJN CON P CONRMBAJTJEN NO KOMPANIT TH E TRET G GIANT TEK, REshtë vërtet duke filluar për të pasur një NDIKIMI DHE EFEKTI N POLITIKA N IN KISTUNT VEND. REPUBLIKANET DHE KONSERVATIVAT JAN DR JAN DR NDSISHT DHE N OFF FALAS QAT UDHZUES SUPER I INTERNETIT. MARIA: NDINGRMARRJE M R DREJT N TANI SHT FOX NEWS SENIOR GJYQSORE ANALIST, GJYQGESIA ANDREW Napolitano. KONFLIKTET JAN GJITHA T MADH N T KUSHTET E VERSUSIT T G QEVERIS TEK BIG TEK KTU. SI E shihni? >> E pra, unë nuk e shoh këtë si një SHKELJE ANTI-TRUST. DHE REPORAT E LAJMEVE PVERR T JAVA QE ATTORNEY E PRGJITHSHME, BILL BARR, KA DIREKUAR DIVIZIONI ANTI-TRUST N TO T HAPUR DISA LORTND OFN E NJ. ANTI-besimit ANKESA KUNDR TEK BIG DHE DHE ARGU QE SHKOLLIMI I TYRE I LIBRA KONSERVATIVE SOCIALE VOKAT KONSERVATIVE NGA TYRE PLATFORMA DISA SHKOLLA LIGJET ANTI-TRUST - ANTI-TRUST LIGJET JAN VI SHKELJE T OF EKONOMIKS PARIMET, KONTRATA OSE KOMBINIMI, DUHET TY KAN T DO BNI KISTU N IN KONKERT E ACHDO TJERA N R KUJTIMIN E INTERSTATIT TREGTI QAT DUHET TF MIMET PRFUNDON Bëhuni SHKELJE ANTI-TRUST. FAR JAN T G SHTOJN T TO NDIKOJNO, DOJ, N THESE DO B DONI KISTO, JAN JAN TO SHKONI NO A Muri i tullave thirri të parën Ndryshimi për shkak se kjo është e gjitha RRETH FJALS. NUK MUND T LIKONI GJYKIMIN THIRRON QAT DO T M MARKU ZUCKERBERG Bëni OSE QAK BAKN TWITTER, POR KAN LIRI për të bërë kaq shumë DHE QEVERIA NUK MUND INTERFERA ME KATT LIR. Gjëja më e mirë që - dhe unë SHPRNI NJ OF SHUM CONGRESSMAN ANKESAT E NUNES. Unë NDEROHET SI L FNDS S AS KEMI KAM NUK MUND T BNI FALAS POR KAM SHKENCAT QO KAN. KUFIZUAR NGA LIGJET ANTI-TE TRETE SHT M M SHUM KONKURRENC,, SHQIPRI NOTSHT RREGULLIMI I QEVERIS S OF FJALA. ATFARAT ATFAR I TIN MENDIMIN GJYKATA DO T DO BNI ME ANDO EFORT NGA DD. MARIA: NIS KIST PO PIK, GJYQS, Ata i thërrasin PLATFORMAT DHE NUK KAN BE JAN A TCT VEPRON LIKE PLATFORMA. NUK ASHT A NJ PL PLATFORM Q TH JU JENI SHKENI T ALL GJITHA FJALT E NDJESHME ON QAT PLATFORM,, E DREJTA, BECNI Ata nuk vendosin të vendosin FJALA KONSERVATIVE KETE. SO N YSE NUK JENI PLATFORM, ATA DUH T SHPESHT TH QAT TI DUHET TOS HUMBONI QAT MBROJTJE QAT NUK MUND T BN S SUAJ. >> MIR, MBROJTJA QE KAN IS ISSHT NGA NJ ST STATUTE DHE QUITE sinqerisht K ANTU ANGST SIDA E DYT POLITIKE AISE PVERRKUH KTAT Q TH STATUTI DUHET të ekzistojë. STATUTI BASIKALLY PAYRGJIGJE AS JENI INDIKATUAR, TYRE A PLATFORM, NJ BO BORDI BULETIN, SO JU MUND TUE DHNI PERSONIN QO DUHET MESAZHI POR NUK MUND T. B SNUE TUE VDES ENTITETI QAT QOS NDODHET MESAZH. NSE VAZHDON N TO SHUM NJUS PJESA E KGT AR ARGUMENTI, MUND T MUND HUMBANE QE MBROJTJE. POR QE NUK KENI KRKES NUK INTERVENIM GJYQICSOR POR NJ V VOTE E KONGRESIT DHE MUND T SHUM MIR HAPPEN. POR T R DREJT N TANI, T GJITHA PAJISJET JAN ON NIDE SJET SN TIDE TJERA SI KETO SHT GJITHA RRETH FJALS DHE POLITIKA DHE QEVERIA nuk ka rol INTERFERIMI N SP FJAL PRIVATIVE, FJALA POLITIKE PJESICMARRJE. MARIA: GJITHA E DREJTA, GJYKATA, KJO PSE DEVIN NUNES po shtyn PARLARA.KOMI SI NJ AL ALTERNATIV P TOR CICËROJ. GJYKIMI, FALEMINDERIT TUAJ.

DOJ, AG Barr lëviz për të përfunduar Google hetimin kundër besimit

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.371" dur="0.599"> MARIA: MIREL SE VINI. </text>
<text sub="clublinks" start="3.972" dur="0.573"> MARIA: MIREL SE VINI. </text>
<text sub="clublinks" start="4.58" dur="0.861"> TEKNOLOGJIA E MIRT E MALLRAVE </text>
<text sub="clublinks" start="5.442" dur="0.944"> LIDHJE, DREJTSIA </text>
<text sub="clublinks" start="6.387" dur="1.752"> Departamenti është duke lëvizur përpara </text>
<text sub="clublinks" start="8.173" dur="0.888"> PLERFUNDIMI I NJUST ANTI-besim </text>
<text sub="clublinks" start="9.062" dur="1.246"> HYRJE NOO GOOGLE, CILIC </text>
<text sub="clublinks" start="10.343" dur="2.189"> EXSHTP E PRITUR T END PRFUNDON ME A </text>
<text sub="clublinks" start="12.533" dur="0.988"> LIGJI KISTU SUMMER. </text>
<text sub="clublinks" start="13.522" dur="1.495"> MENAXHILE, GJYKIMI I Shtëpisë </text>
<text sub="clublinks" start="15.052" dur="1.873"> NDDRMARRJE Hulumtimit të saj </text>
<text sub="clublinks" start="16.96" dur="1.383"> N G GOOGLE, APPLE, AMAZON DHE </text>
<text sub="clublinks" start="18.377" dur="0.502"> FACEBOOK. </text>
<text sub="clublinks" start="18.914" dur="2.057"> TUT ARDHME T S ARDHURAT E MUNDIT T MUNDIT I </text>
<text sub="clublinks" start="20.972" dur="1.076"> FALAS ME KALIFORNIA </text>
<text sub="clublinks" start="22.083" dur="1.53"> CONGRESSMAN DEVIN NUNES RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="23.614" dur="1.632"> KJO DHE LIGJET E TIJ KUNDER </text>
<text sub="clublinks" start="25.28" dur="2.336"> TWITTER DHE SI TECH TE MADH SHT </text>
<text sub="clublinks" start="27.617" dur="1.459"> Puna për të kontrolluar informacionin. </text>
<text sub="clublinks" start="29.111" dur="1.895"> Thuaji PSE PSE BESONI që </text>
<text sub="clublinks" start="31.041" dur="2.107"> TIRANNI TEK është një nga më të mirat </text>
<text sub="clublinks" start="33.149" dur="1.043"> Ështje të rëndësishme që shkojnë në </text>
<text sub="clublinks" start="34.193" dur="0.963"> Zgjedhja e nëntorit. </text>
<text sub="clublinks" start="35.19" dur="2.755"> >> GOOGLE, FACEBOOK DHE </text>
<text sub="clublinks" start="37.979" dur="2.014"> TWITTER, në rregull, ata janë teknika </text>
<text sub="clublinks" start="40.027" dur="1.211"> OLIGARCHS, TYRANTECH TECH. </text>
<text sub="clublinks" start="41.272" dur="1.824"> JAN T T T GJITHA T GJITHA T KTI </text>
<text sub="clublinks" start="43.13" dur="1.682"> PTRMBAJTJEN QAT 90% T THE LAJMEVE </text>
<text sub="clublinks" start="44.813" dur="2.998"> MEDIA NUK është vetëm krahu i majtë, por </text>
<text sub="clublinks" start="47.845" dur="1.67"> Oshtë e vetmuar nga e majta e bilionareve </text>
<text sub="clublinks" start="49.516" dur="0.834"> FITUESIT - WINGERS. </text>
<text sub="clublinks" start="50.384" dur="1.638"> KU JENI NDEROJN CON P CONRMBAJTJEN NO </text>
<text sub="clublinks" start="52.024" dur="1.768"> KOMPANIT TH E TRET G GIANT TEK, </text>
<text sub="clublinks" start="53.827" dur="2.539"> REshtë vërtet duke filluar për të pasur një </text>
<text sub="clublinks" start="56.367" dur="2.533"> NDIKIMI DHE EFEKTI N </text>
<text sub="clublinks" start="58.934" dur="1.902"> POLITIKA N IN KISTUNT VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="60.87" dur="1.089"> REPUBLIKANET DHE KONSERVATIVAT </text>
<text sub="clublinks" start="61.96" dur="3.141"> JAN DR JAN DR NDSISHT DHE N OFF FALAS </text>
<text sub="clublinks" start="65.103" dur="2.132"> QAT UDHZUES SUPER I INTERNETIT. </text>
<text sub="clublinks" start="67.237" dur="5.058"> MARIA: NDINGRMARRJE M R DREJT N TANI SHT </text>
<text sub="clublinks" start="72.296" dur="2.628"> FOX NEWS SENIOR GJYQSORE </text>
<text sub="clublinks" start="74.925" dur="1.186"> ANALIST, GJYQGESIA ANDREW </text>
<text sub="clublinks" start="76.113" dur="0.37"> Napolitano. </text>
<text sub="clublinks" start="76.484" dur="1.507"> KONFLIKTET JAN GJITHA T MADH </text>
<text sub="clublinks" start="77.993" dur="1.349"> N T KUSHTET E VERSUSIT T G QEVERIS </text>
<text sub="clublinks" start="79.343" dur="0.711"> TEK BIG TEK KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="80.055" dur="1.923"> SI E shihni? </text>
<text sub="clublinks" start="81.979" dur="1.927"> >> E pra, unë nuk e shoh këtë si një </text>
<text sub="clublinks" start="83.94" dur="0.812"> SHKELJE ANTI-TRUST. </text>
<text sub="clublinks" start="84.786" dur="2.226"> DHE REPORAT E LAJMEVE PVERR T </text>
<text sub="clublinks" start="87.013" dur="1.675"> JAVA QE ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="88.722" dur="2.636"> E PRGJITHSHME, BILL BARR, KA DIREKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="91.393" dur="2.147"> DIVIZIONI ANTI-TRUST N TO T </text>
<text sub="clublinks" start="93.541" dur="3.113"> HAPUR DISA LORTND OFN E NJ. ANTI-besimit </text>
<text sub="clublinks" start="96.688" dur="2.797"> ANKESA KUNDR TEK BIG DHE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="99.52" dur="3.886"> ARGU QE SHKOLLIMI I TYRE I </text>
<text sub="clublinks" start="103.407" dur="2.06"> LIBRA KONSERVATIVE SOCIALE </text>
<text sub="clublinks" start="105.468" dur="2.599"> VOKAT KONSERVATIVE NGA TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="108.069" dur="2.092"> PLATFORMA DISA SHKOLLA </text>
<text sub="clublinks" start="110.195" dur="2.461"> LIGJET ANTI-TRUST - ANTI-TRUST </text>
<text sub="clublinks" start="112.69" dur="2.764"> LIGJET JAN VI SHKELJE T OF EKONOMIKS </text>
<text sub="clublinks" start="115.455" dur="0.904"> PARIMET, KONTRATA OSE </text>
<text sub="clublinks" start="116.393" dur="0.993"> KOMBINIMI, DUHET TY KAN </text>
<text sub="clublinks" start="117.388" dur="2.357"> T DO BNI KISTU N IN KONKERT E ACHDO </text>
<text sub="clublinks" start="119.746" dur="1.406"> TJERA N R KUJTIMIN E INTERSTATIT </text>
<text sub="clublinks" start="121.187" dur="2.05"> TREGTI QAT DUHET TF MIMET PRFUNDON </text>
<text sub="clublinks" start="123.238" dur="1.059"> Bëhuni SHKELJE ANTI-TRUST. </text>
<text sub="clublinks" start="124.299" dur="1.719"> FAR JAN T G SHTOJN T TO NDIKOJNO, </text>
<text sub="clublinks" start="126.052" dur="1.573"> DOJ, N THESE DO B DONI KISTO, </text>
<text sub="clublinks" start="127.66" dur="1.767"> JAN JAN TO SHKONI NO A </text>
<text sub="clublinks" start="129.428" dur="1.18"> Muri i tullave thirri të parën </text>
<text sub="clublinks" start="130.609" dur="0.992"> Ndryshimi për shkak se kjo është e gjitha </text>
<text sub="clublinks" start="131.602" dur="1.339"> RRETH FJALS. </text>
<text sub="clublinks" start="132.976" dur="3.092"> NUK MUND T LIKONI GJYKIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="136.103" dur="2.189"> THIRRON QAT DO T M MARKU ZUCKERBERG </text>
<text sub="clublinks" start="138.294" dur="1.891"> Bëni OSE QAK BAKN TWITTER, POR </text>
<text sub="clublinks" start="140.22" dur="2.033"> KAN LIRI për të bërë kaq shumë </text>
<text sub="clublinks" start="142.287" dur="1.527"> DHE QEVERIA NUK MUND </text>
<text sub="clublinks" start="143.816" dur="1.529"> INTERFERA ME KATT LIR. </text>
<text sub="clublinks" start="145.38" dur="2.695"> Gjëja më e mirë që - dhe unë </text>
<text sub="clublinks" start="148.109" dur="1.646"> SHPRNI NJ OF SHUM CONGRESSMAN </text>
<text sub="clublinks" start="149.756" dur="0.887"> ANKESAT E NUNES. </text>
<text sub="clublinks" start="150.644" dur="2.28"> Unë NDEROHET SI L FNDS S AS KEMI KAM </text>
<text sub="clublinks" start="152.925" dur="2.133"> NUK MUND T BNI FALAS POR KAM </text>
<text sub="clublinks" start="155.093" dur="1.439"> SHKENCAT QO KAN. </text>
<text sub="clublinks" start="156.565" dur="2.642"> KUFIZUAR NGA LIGJET ANTI-TE TRETE </text>
<text sub="clublinks" start="159.208" dur="2.203"> SHT M M SHUM KONKURRENC,, SHQIPRI </text>
<text sub="clublinks" start="161.445" dur="1.893"> NOTSHT RREGULLIMI I QEVERIS S OF </text>
<text sub="clublinks" start="163.339" dur="0.54"> FJALA. </text>
<text sub="clublinks" start="163.913" dur="2.591"> ATFARAT ATFAR I TIN MENDIMIN GJYKATA </text>
<text sub="clublinks" start="166.539" dur="1.644"> DO T DO BNI ME ANDO EFORT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="168.217" dur="0.255"> DD. </text>
<text sub="clublinks" start="168.506" dur="1.841"> MARIA: NIS KIST PO PIK, GJYQS, </text>
<text sub="clublinks" start="170.381" dur="1.443"> Ata i thërrasin PLATFORMAT </text>
<text sub="clublinks" start="171.825" dur="2.067"> DHE NUK KAN BE JAN A TCT VEPRON </text>
<text sub="clublinks" start="173.926" dur="0.546"> LIKE PLATFORMA. </text>
<text sub="clublinks" start="174.473" dur="2.003"> NUK ASHT A NJ PL PLATFORM Q TH JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="176.511" dur="1.651"> SHKENI T ALL GJITHA FJALT E NDJESHME ON </text>
<text sub="clublinks" start="178.163" dur="1.463"> QAT PLATFORM,, E DREJTA, BECNI </text>
<text sub="clublinks" start="179.66" dur="1.398"> Ata nuk vendosin të vendosin </text>
<text sub="clublinks" start="181.092" dur="1.113"> FJALA KONSERVATIVE KETE. </text>
<text sub="clublinks" start="182.239" dur="1.82"> SO N YSE NUK JENI PLATFORM, </text>
<text sub="clublinks" start="184.093" dur="2.161"> ATA DUH T SHPESHT TH QAT TI </text>
<text sub="clublinks" start="186.255" dur="2.287"> DUHET TOS HUMBONI QAT MBROJTJE QAT </text>
<text sub="clublinks" start="188.543" dur="1.595"> NUK MUND T BN S SUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="190.172" dur="2.718"> >> MIR, MBROJTJA QE </text>
<text sub="clublinks" start="192.925" dur="2.976"> KAN IS ISSHT NGA NJ ST STATUTE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="195.903" dur="1.63"> QUITE sinqerisht K ANTU ANGST </text>
<text sub="clublinks" start="197.568" dur="1.655"> SIDA E DYT POLITIKE </text>
<text sub="clublinks" start="199.224" dur="1.287"> AISE PVERRKUH KTAT Q TH STATUTI </text>
<text sub="clublinks" start="200.512" dur="1.834"> DUHET të ekzistojë. </text>
<text sub="clublinks" start="202.38" dur="2.7"> STATUTI BASIKALLY PAYRGJIGJE AS </text>
<text sub="clublinks" start="205.115" dur="2.014"> JENI INDIKATUAR, TYRE A </text>
<text sub="clublinks" start="207.163" dur="2.009"> PLATFORM, NJ BO BORDI BULETIN, SO </text>
<text sub="clublinks" start="209.173" dur="2.445"> JU MUND TUE DHNI PERSONIN QO DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="211.652" dur="2.082"> MESAZHI POR NUK MUND T. B SNUE TUE VDES </text>
<text sub="clublinks" start="213.769" dur="1.255"> ENTITETI QAT QOS NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="215.026" dur="0.939"> MESAZH. </text>
<text sub="clublinks" start="215.966" dur="3.004"> NSE VAZHDON N TO SHUM NJUS </text>
<text sub="clublinks" start="219.004" dur="1.928"> PJESA E KGT AR ARGUMENTI, MUND T MUND </text>
<text sub="clublinks" start="220.967" dur="1.759"> HUMBANE QE MBROJTJE. </text>
<text sub="clublinks" start="222.727" dur="1.577"> POR QE NUK KENI KRKES NUK </text>
<text sub="clublinks" start="224.305" dur="1.346"> INTERVENIM GJYQICSOR POR NJ V VOTE </text>
<text sub="clublinks" start="225.653" dur="1.433"> E KONGRESIT DHE MUND T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="227.12" dur="1.184"> MIR HAPPEN. </text>
<text sub="clublinks" start="228.339" dur="2.173"> POR T R DREJT N TANI, T GJITHA PAJISJET </text>
<text sub="clublinks" start="230.514" dur="2.18"> JAN ON NIDE SJET SN TIDE TJERA SI KETO </text>
<text sub="clublinks" start="232.729" dur="2.995"> SHT GJITHA RRETH FJALS DHE POLITIKA </text>
<text sub="clublinks" start="235.758" dur="3.188"> DHE QEVERIA nuk ka rol </text>
<text sub="clublinks" start="238.947" dur="2.146"> INTERFERIMI N SP FJAL PRIVATIVE, </text>
<text sub="clublinks" start="241.127" dur="1.692"> FJALA POLITIKE PJESICMARRJE. </text>
<text sub="clublinks" start="242.854" dur="2.772"> MARIA: GJITHA E DREJTA, GJYKATA, KJO </text>
<text sub="clublinks" start="245.627" dur="1.993"> PSE DEVIN NUNES po shtyn </text>
<text sub="clublinks" start="247.621" dur="1.357"> PARLARA.KOMI SI NJ AL ALTERNATIV P TOR </text>
<text sub="clublinks" start="249.013" dur="0.261"> CICËROJ. </text>
<text sub="clublinks" start="249.275" dur="0.577"> GJYKIMI, FALEMINDERIT TUAJ. </text>