New York Gov. Cuomo nganakake ringkes babagan pandemi koronavirus - 3 subtitles

SALAMU ING UNTUK NUNG KINI DENGAN JENIS. AKU NATE INGKU TUNGGUH ING WIS Sopo Neng kene. ING AKU KARANGAN, DEPUTY TANGGAL WARNA JABATAN KEDAI SERVISES KEWANGAN. DENGAN AKU LASA LAGI. Dheweke dadi bagian saka Tim SWAT KITA. KAMI NAMPI PRESIDEN EMPIRE KOLEJ, DR. ZUCKER, MADU LISA DeROSA, lan PENGARAH BUDGET. KAMI KANGGO MUDAH SUKUR BALAK TODAYLISA DeROSA, lan PENGARAH BUDGET. KAMI KANGGO MUDAH SUKUR PAWARTA ING JAWA, BEDHANA NGANGGO. STATUS SEMASA, KANGGO MUNGSA ING TRAJEKTUK NGGAL UP. NUNG NATE TIDAK NATE INGKU NOR HIT APEX. INGKE yen Line bakal Gawe UP, ITE AKU NATE DIDENG PANGGILAN TINGGI, IT AKU TIP, IT NGANGGO MACANGGAL KANGGO NUNGGUH ING ING KANGGO GUNUNG. Nomer pengaruh sing wis Nuli teka, 80% MASUKU RESOLVED. TUTUP 15% ING Wong sing uji KATOSIKAN POSITIF HOSPITALISASI. Lan banjur Wara-wara kasebut kalebu HOSPITALISASI. TAPI TINDAK UNIVERSE Nyariosaken HOSPITALISASI 15%. KANGGO Gunakake MODEL PROJEKI. AKU KANGGO CORNELL WILE YO NGAPAK MODEL PROJEKI, Kita Gunakake McKENZIE, JABATAN KEDAI HEBAT NATE ING MODEL PROJEKI. Lan TANGGAPAN PENTING DAHULU Sampeyan padha PROJEK JAMER KABUPATEN KENE MACAMAT Miwiti kanggo sing dibutuhake. MODEL PROJEKI AYAT Ya, Wong-wong iku MODEL OF PROJEKS, INGO BUKAN DEFINITIF NECESSARILY, TAPI ITU IS ING JAMINAN ING KENE TO PLAN, RANG? SAIKI DATA, NGGOLAH DATA, NGGOLAH DATA. HOSPITALISASI AKTIVITI Duwe Dipindhahake menyang KADAR sing luwih dhuwur MODEL PROJEKI, ING ING INI INI GAMPANG MODEL. JADI MANUSING SUKU KONTAK. NUNGSA ING TANGGUNG TANGGAP RATE MEANS luwih dhuwur luwih dhuwur Kasedhiya ing HOSPITALS lan Yaiku POIT KRITIKAL AS KANGGO NOMBUT TANGGO MANGGO INTO HOSPITALS. RANGKA SAIKI APA KANGGO ING UNTUK AT NUNGSA TUNGGU 140.000 KES Temu ING HOSPITALS, HOSPITAL Kasedhiya 53.000 BEDS. ING IS MASALAH. NATE INGKU BENTUK 40.000 ICU CASES Nuju ING ING HOSPITAL. KITA NGENTANG 3.000 ICU BEDS. ING IS ANGGUN. APA ANAK ICU BED UNTUK TUJUAN? Wigati A BED Kanthi A VENTILATOR. VENTILATOR ING PALING PIE KRITICAL OF EQUIPMENT FOR KOMUNITAS INTENSIF UNIT BED MUNGKIN ING ING NGANGGO Nyenengake lan Wong Kasedhiya Luwih VENTILASI THAN USUAL. KANGGO ING KANGGO NGGO? NENGGALKHKAN ASAS KES Nuju mlebu ing HOSPITALS, Slow NOMBOR KES TEMPOH Mlebet mlebu HOSPITAL. Yaiku apa DR. FAUCI IS TALKING TENTANG ING TV saben dina. MANGSA KANGGO BASA, NGANGGO KANGGO, NGANGGO PIRANG. Tanduran nomer wong sing teka INTO HOSPITALS kaya kita bisa NGGAL ING ING ING HOSPITAL. Lan Kita KARYA ING. PADA KANGGO BASA, MANGGO KESUKATAN HOSPITAL, KANGGO? SAYA GUNYANG KANGGO MUKA NGOMBUT KES TUKANG ING ING HOSPITAL, MEANWHILE MENGGUNAKAN HOSPITAL INI KANGGO. KITA KANGGO KANGGO ING AWAK SASAR. KAMI AKU NUNG NUNG NINING. NENGGALKHKAN ASAS KES Nuju mlebu, Manthi Kraton, GAMPANG INFEKTIF FLFL SPFL. GAMPANG TANGGAP NATE ING KENE. ING BANNING UNESENTIAL KARYA, DOSAN SOSIAL, TUTUP GES, PUTIH RESTORAN. SATU MASALAH ING KOTA YORK BARU ING KANGGO NAMPANG TINGGI KANGGO TINGGI MANGSA INGGRIS KANGGO ING SUKAN BANDAR KOTA YORK Anyar, ESPECIALLY DENGAN Wong KAWA, AKU SUKU KETIKA DIGUNAKAN LAN AKU NGOMBLENG AS AKU bisa ING Wong lanang lan MISIFORMASI KANGENUH ING. Sampeyan bisa CATETAN KORONAVIRUS. Sampeyan bakal mikir sampeyan minangka supir HERO, Sampeyan ANTARA TINDAK. Sampeyan bisa CATET IT. Lan Sampeyan bisa menehi TRANSFER ITU MANGSA ING NGANGGO ING KANGGO Wong Sopo sing SUKA. TAPI TAMAN KOTA YORK BARU INGKU Dadi MASALAH Kula KANGGO MASALAH MASALAH KANGGO. Aku SPOKE TO MAYOR De BLASIO lan SPEAKER JOHNSON, KAMI NANGGALKE UP Kanthi Plancongan ing 24 WULANG AYE EVERYBODY AGREED DENGAN. TEMPAT ING DENGAN RANCANGAN. KANGGO SAIKI NAMPAK PLAN. Aku SAIKI TEMPAT ING PLAN. RANCANGAN AKAN NUTUP PILOT JAWA ING KOTA YORK KOTA ING KULIT TARI KULIT ING JAWA BARU KOTA YORK, KAMI NAMPI TEMBANG ING KOTA YORK BARU. KANGGO MUKA. Wong KAWEN ING NGANGGIH, ING ING ING NGANGGO KANGGO lan NGANGGO SENDIRI. Sampeyan pengin KAWASAN KABUPATEN. KANGGO PILOT PANUTUP TO KANGGO, KANGGO BUKU TO PEDESTRIAN. TAMPILAN KAMI SENTIWO TENAGA SOSIAL PLAYGROUND. Nggawe Konsep Anyar. Ora TUTUP SUKAN SUKAN IN A GROUND PLAY. TANPA BENTANG UNTUK GAMPANG. Sampeyan ora bisa nggawe. GAMPANG TANGGAL NATE ING NGEBUT ING VOLUNTARI BASIS. Yen ora NONCANG DENGAN LELAKI, KAMI NATE NGANGGO MANDATORAN lan KAMI AKSARA AKTIF TUTUP PELANCONG. KANGGO NAK KANGGO NGAKO KANGGO GROUN PLAY ADALAH GAMPANG KANGGO Mumpuni SAIKI lan NGANGGO MUKA AIR, KANGGO INGKE PADANGGULANGAN SOSIAL SENYATA TANPA ING PLAYGROUND. Lan LAGU, ING VOLUNTARI. MUNGSA ING NGANGGO NGANGGO TULISKE ING ING PENTING TO ING KAWIN. NUNG KENE TIDAK NAMPANG, KAMI NATE AKSIN TUTUP MUNGSA PUTRA GROUNDS. KANGGO TAK INGO NGANGGO. TETAPI KITA NGENTAK SUKU INFEKTIF lan Apa Apa PENTING PENTING. ING ING SANG INGGANG INGGO. KANGSA ING SUKATAN ACARA ING KONTROL KABEH Ukuran Bisa Digunakake. Lan LAGU, KITA NAKA ING NGANGGO Saka PROJEKS. TAPI NGGALKE ING BISA INI INTERING. ING PUTIH ING, ING PROJEKS ING WARNA HOSPITALISASI INI GAMPANG PADULIK ING DULUH. NGGIH? ING Bengi, SUMBER NGENTUT ING WANG HOSPITALISASI INI GAMPANG ING BULAN 3.4 HARI. ING TUESDAY, PROJEKS GAMPANG TINDAK HOSPITALISASI ING NGANGGO Saben wulan 4,7 Dinten. SAIKI, SUKU TU ING SAIKI TO OGO TO ING TRANATING. TAPI TEORI DIPANGGO DADI DENSITI YANG KANGGO NUNGGUH, IT LAMPIRAN ING SUKU Cepet, TAPI Yen KANGGO NULISKAN KABUPATEN, Sampeyan bisa Rampungake kanthi cepet banget. KENE PROJEKS INI, AKU Nonton INGKU TANGGAL NATE ING KABEH TEMPAT lan AKU TANPA GAMPANG GAMPANG TINDAKAN STOK ING SATU PROJEKI DENGAN SEMUA RESEP KANGGO GRATIS KANGGO STAT ING NGANGGO. TAPI LAGI, ING ING POSITIF SIGN. Lan Aku ora NATE 100% SUKU Utawa IS ACCURATE. TAPI TINDAKAN ING ING ING ING ING KARANGAN TINDAK. Lan THATIS ​​SAIKI NATE INGNA ING ARROWS ING ING KANGGO KETINDUNGAN. KANGSA ING KANGSA INGKANG-KANGSA Keperluan kasebut, SOSIAL Mantepake, Ora ana Résolusi, Ora KARYA NONESENTIAL, YES, ING KANGGO BUKU. OLEH KANGGO, INGKE NGANGENUH Lan Wong-wong iku ora perlu lan Dheweke SUKAN SUKAN DI POIKO INI Wong-wong iku wis nate nggambarake HOSPITALISASI. Lan ING WULANG. Slowong HOSPITALISASI KADAK, NANGGAL ING HOSPITAL ING KAWasane SEMENANJAWA BISA NGANGGOT WANG MAJAWA RAKO ING Wong Nuju IN. ING PANJANG SAME, DITANGGUH Kasedhiya HOSPITAL, APA APA TINGGI TINGGI? Sampeyan Deleng SAIKI LINE ING NGEDANG. KANGGO ING KAJIAN, ING KANGGO TINGGI TINGGI TINGGI LUKU, APA APEK LINE ING LINE. Yaiku POINT ING GOLONG paling apik kanggo wong-wong sing teka ING SISTEM HOSPITAL KENE IS KANGGO GOLEKA GAMPANG ING KENE APEX. Lan NUNG KENE KANGGO TOKO NAMPANG. LAMPIRAN, ING AYE KANGGO. LAGU, ING AKU KANGGO. TAPI PROJEKI KAMPUNG Sing bakal ING 21 HARI. KAYA RAMP UP KANGGO HOSPITAL NGANGGO - KANGGO ING ING TANGAN ING APOL VOLUME. Apa sampeyan RAMP UP HOSPITAL KAMPUNG? Sampeyan RAMP UP BEDS, Sampeyan RAMP UP STAFF lan Sampeyan RAMP UP EQUIPMENT Lan VENTILATORS ING MASALAH IN EQUIPMENT AS WE'VE KANGGO BEDHANA TANGGO. NUNG KENE ING? BEDS, Kita KAYU PERLU 140.000. KAMI 53.000. WANG KANGGO ING KABUPATEN KAB HOSPITAL. NATE INGKAT SEMUA HOSPITAL ING HAD NGANGGO KANGGO TENAGA BY 50%. Aku NATE INGKU SUKU AKU ING S KAWASAN CALL YESTERDAY. KENE BUKAN ING NGANGGO HOSPITAL ING SAIKI ING NGEBARKE SUKU Mupangate Kasedhiya 50%. TAPI, aku kudu dakkandhani, dheweke ING ING SULU NGENTOTI DENGAN lan Wong-wong padha ora ngerti babagan apa TUNGGUH karo. Lan Wong-wong mau Mbukak Upaya UP ING KOMUNIT. Yen Sampeyan bakal ngasilake HOSPITAL Kasedhiya 50%, Nampa Sampeyan 27.000 BEDS ING PENTING EXISTING, IT NUNGGUH ING NGANGGO 80. Sawetara HOSPITAL AKU DITANGGALKE AS SUKAN SAIKI MANAJARI OLEH 100% SAIKI KANGGO. 50% ING MINIMUM. KANGGO MACAM 100. AKU PANJENENGAN NAIKING HOSPITAL ING AKAN AKSES TINDAKAN NGGO. Lan aku NATE INGKIRI UNTUK TRY TO Apa sing dadi IMPOSSIBLE AS IT BASA. TAPI SAIKI ING WAKTU NGANGGO AGGRESSIVE lan NGANGGO ING KANGGO Ora Nate BISA. Yen umume wong-wong mau, lan aku SAKUTHAH INGKU SUKU ING AKU, Bakal NAMBUNG 5.000 BEDS, KANGGO Nuju 85.000 BEDS. FEMA, CIKIN ARMY ING JAM IKI, ING KANGGO ING ING KANGGO ING CENTER, ING KONSEP PUSAT, BATANG BERRY CAMPUS, STONY CAMPUS KANGGO, ING NGANGGO KANGGO 89.000. KAMPUNG NAVY AS "GAMPANG," PRESIDEN GAMPANG, WANG NGANGGO NUNGGUH 1.000 BED TO PAKAI SARI INSAN ING, ING NGANGGO 90.000. Yen KENE NATE ING NEGARA DORMITORI ING LANGKAH NEGARA BARU YORK, YAWA KANGGO NAMPANG US AN 29000 BEDS. Kita ora duwe 119,000 BEDS. Sampeyan ora bakal nganti 140 ING Sampeyan kudu, nanging ora bisa ndeleng Ing HOTEL, NENGGALKE ATUR GOLEKSI NURSING GAMPANG, KONEKTOR GAMPIRAN OWE UNTUK GAMPANG BEDAH. Dadi LOT, CREATIVE, AGGRESSIVE, TETAPI ING Urip BISA ANAK DITANGGU TO nggawe. Lan iku Apa sing ora bakal ditindakake KANGGO BED. PERLINDUNGAN PELINDUNG, Kita Wis NGANGGO LAMPIRAN. KAMI KITA NGOMBUT KANGGO Nindakake IT. KANGEN SAIKI KITA NUNGGUH PERLINDUNGAN PELINDUNG, GAMPANG, MASKU, GAMPANG UNTUK KANGGO HOSPITALS STATEWIDE sing saiki TUNGGUH karo IT. HARI ING TANPA HOSPITAL, Ora BUKU, Ora DOKTOR DAPAT MELIHAT LEGITIMATELI aku Ojo golek pangayoman protektip. KANGEN SAIKI LAN KANGGO PUTIH INGGRIS, KAMI KANGSA A GAMPANG. KANGGO NATE WULANG KANGGO GAMPANG PELULUSAN WANG TULANG SARI SAIKI, PULANG MINGGU SAIKI, LIMA MINGGU SAIKI. TAPI TANGGAL MANGGO WANGGO. Lan ING WARNA BANYAK lan A GOOD Job BY TEAM. Lan LAMPIRAN, GUNUNG WULANG NULIS UNTUK LAMPIRAN Luwih. VENTILATOR, VENTILATOR, VENTILATOR. KAMI NEGARA 30.000. KAMI ING ING HOSPITAL SISTEM 4,000 PENTING PENTING. ING ING JAWA ING NORMAL OPERASI HOSPITALS. GUNUNG KANGGO 7.000.000 lan ING GRATIS TUKAR PEKAL. Gubernur Pariwara duwe SENT 4.000. GAMPANG TAMPILAN ING PIKEN SATU VENTILATOR NGAPAK DULUH GAMBAR. ITALY KANGGO Nindakake. AKU NDELENG NDELIH yen bisa sinau IT Lan Apa Iki SMARTER LITTLE lan NUNGGAL ING LAKU LAKI NGALAMI DENGAN ITU, KANGGO WISI MENYAMBUNG LAN NENGGALKAN ING VENTILATOR. GAMPANG KANGGO NUNGGUH BASA Gubernur FEDERAL TO TRY TO Tampilake liyane VENTILATOR. TETAPI ING MASALAH SANGGUH TULAGAAN ING VENTILATOR. LAGU, KANGGO ICU, YANG KANGGO Nggawe BED VENTILATED BED SAIKI, ING ING SATU NAMA PISI KOMUNITAS YANG DIANGGIH. Sampeyan BEDS, Sampeyan wis PERALATAN, Sampeyan kudu STAFF, lan Sampeyan NATE STAFF UNDERSTANDING SUKU STAF KANA KANGGO Munggah Sakit lan Wong-wong mau bakal mati. Dadi KITA KANGGO NUNGGUH BUKU PUTTING TOGETHER A KESIHATAN LUNGKUNG WARNA KANGGO. KANGGO KANGGO KE KANGGOAN, KANGGO KANGGO ING NURSES lan DOKTOR sing bisa uga Dudu ING JAWA HOSPITAL OCCUPASI KEDAI MEDIKAL, LAN ASK TEMA Tandha ING NGGALU RESERVE DUTY. ALLAH NAMPULKE. 40.000 Wong SAIKI DIGUNAKAN AS AS KANGGO WANGSA KANGGO. FIKESIA, ANYARI NEGARA KANGGO YOL PANDUAN, NURSES, LPN, 40.000 Wong-wong wis Gawe UP. ING IS sing SUKU - INGING BISA, DEAL BIG. NUNG KENE BISA bisa nggawe BEDS, YOU BISA TAMPILAN, EYE KANGGO STAF. Lan sampeyan wis duwe STAFF KANGGO BEDS TAMBAHAN YANG DUMADANG ING SAIKI ING ING HOSPITAL SISTEM. Lan sampeyan duwe STAFF KENE KANGGO STAFF KANGGO NANGGUR ILL. Utawa OLEH INGKU BISA KANGGO NAK GAMPANG KANGGUNGAN ING ING NGANGGO BISA Wong NEGARA ING KANGGO UNGGUH BISA. JADI SAIKI Luwih enak. KANGGO ING JAWA TENAGA ING SENTUH. Aku ora ngerti yen mung siji wae Nuli INGKANG INI. GAMPANG SUKU TENTANG EMOSI STRESS ING NGANGGO ING INI Wong. Lan STRESS KESIHATAN MENTAL lan CUTI KESIHATAN MENTAL. Ora ana sing nate dicenthang ING. KANGGO SEMUA TANGGO TENTANG GAMBAR KRITIKAL PERLU, ING Urip LAN KABUPATEN PENTING GAMPANG SUKAN TENAGA KANGGO, TAPI Ojo ngerteni PEKAN TRAUMA EMOSI BEDHAN lan KESIHATAN EMOSI ISU. KANGGO KANGGO MUNGSA KANGSA PROFESIONAL TO VOLUNTARILY Tandha kanggo Nggunakake MENTAL ONLINE SERVIKES KESIHATAN. 6,000 KESINAN MENTAL PROFESIONALS DIPANGGULAN KE VOLUNTEER kanggo MENTAL MENTAL LAYAN KESIHATAN Kanggo Wong sing Wong PERLU IT. Apa maneh Piye wae. Lan ING PANAS 1-844-863-9314, Sampeyan bisa Nelpon sing Hotline, Jadwal APLIKASI LENGAN A PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL TAMPILAN GRATIS UNTUK TALK TO ING Apa sing kudu digunakake. Lan TUHAN NGGAWATNA 6000 PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL Nindakake ING FREE. Lan AKU SUKU ING NORMAL PRAKTIKAL ING WISI GAYA. Dadi KENE ING UNTUK LATIHAN OLEH INGKE AKU SUKU ING ING N PRAKTIKAL ING WISI GAYA. Dadi KENE ING UNTUK LATIHAN BY Wong-wong mau. Aku SPOKE DENGAN TRUMP PRESIDEN KANGGO BASA SEHARI, LAKI NINGGAL, AKU NO KANGGO ING JAMINAN. AKU DITENTUKAN ING Wong ing PUTIH PUTIH sing NUKUT KANGGO OPERASI. AKU GOLEK DENGAN VIS PRESIDEN. AKU GOLEK DENGAN KUSHNER JARED Sapa sing Warta Anyar, Dheweke ngerti YORK Anyar. Lan DIA KERJA ING ING PUTIH RUMAH lan Dheweke wis GAMPANG NAMPANG INGGAL ING KATUNGURAN ING SITUASI. KANGGO ING ING KANGGO A CABARAN KOMONO. Ora ana siji sing duwe VENTILATOR KANGGO lan TANPA LUKU ora ana sing dingerteni A GAMBUNGAN ING NGANG ING KANGGO PENTING VENTILATOR KANGGO TO TENAGA karo KESIHATAN AWAM KESIMPULAN. Dadi KITA WULANG NUNGGAL JAWA SANGSA BISA DIBUKA. SAIKI ING SITUASI WEYRE TRYING TO ACCELERATE PRODUKSIFEN VENTILATOR Lan VENTILATOR IS DIPANGGO PIECE EQUIPMENT. PRESIDEN LAN TEAM IKI I Mikir Gunakake WPA DPA MUNGSA NATE ING ING AKSES A - IT IS PENTING TANPA KANGGO MUNGKUT DENGAN KOMUNITAS PRIVATE, BASA? KANGGO NAK MEMBANTU. KITA BISA GAMPANG GAMPANG. Utawa kowe bakal nyengkuyung lan KAMI NATE INGKE NGISI UP lan PRODUKTIKAN. NUNG DENGAN WULANG, ING IS RAMP WAKTU UP UNTUK KOMPUTER UNTUK PUT MANGSA KANGGO PUTRA, PUT MANGSA ING KERJA lan njaluk ING PURWAKING LAN KANGGO. Rasane ROH KANGGO NAMPUL, BALAYAN UMUM DENGAN NAMPANG. MASALAH ING NGGAK LAKON MASA INI KENYANAAN, KITA NENGGALU ing AN APEX 21 HARI ING PANJANG. DAPAT KANGGO VENTILATOR lan ING PELINDUNGAN PUTRA BISA TOGETHER, MANGSA KANGGO, KAMPUNG, RAMPED UP IS AN TASK BEDHANA EXTRAORDINARILY. Lan ITU SUKU DENGAN KAMI TEGO BISA KANGGO INGKANG INI TEU KAYU PUTIH lan AKU KANGGO Nampa PRESIDEN UNTUK HIS KOPERASI lan TEKI KANGGO TINDAK KANGGO. KAWASAN GOLEKTIF KENE, KANGGO NUNGGUH ING NEGARA Tumpakan Donya Minangka WELL AS Anyar KOMPUTER sing DIDIKUKAakake PRODUKSI. KANGGO NAK JAWA TENGKING ING PUTIH RUMAH ING TANPA KONSEP. KOMUNITAS BARU Duwe PAKAI sing paling apik ING KABEH Nomer. KOMUNITAS ING JAWA BARU NENG PALING HENTI Kritikal Kabutuhan ING KABEH KANGGO. KANAN? TALK KITA NGENTOT APEKA KITA, WE TALK TINDAKKE ING NGANGGO. KABUPATEN BEDAH NGENTOT NEGARA NEGARA BISA KEDAI BEDAH. ING ING PITANGGAL ING PITU. NOMBUT KES ING KAMI ING UNTUK. LATIHAN KAMI ING ING SUKU. DENGAN POTONG LONG. BEDHING BEDHENG MAHA NGANGGO TAWA ING ING KANGGO BASA. Apa sing dakkarepake menyang PRESIDEN lan TEAM SUKU WIS, NENGGALKANG, INGKU INGNA SUKU BISA KANGGO NUNGGUH EQUIPMENT UNTUK KEBANGSAAN NEGARA Nuju ING SASA MUNGKU, NGAKLANG TALK NGENTOT MENUKAR KRITIKAL ING ING INSAN ING SAIKI HOT, ING INSAN ING PANAS TAMPILAN SPOT, KANGSA ING ANU APEX lan yen sampeyan wis duwe, Lan KANGGO ING SAIKI SHORT, ONCE ADDRESS ING PANAS SPOT TANPA INTENSITI, Keperluan INTENSE, INTENSE PERSONNEL, ING NGEDANG KANGGO NEXT HOT SPOT. Lan duwe luwih saka wong DEPLOYMENT ACROSS NEGARA Apa KANGGO STATIK, KANGGO? AKU ING ING SADAN PERSEKUTUAN Ing HUD, aku nyambut gawe ing DOZENS TINDAK. Sampeyan mati karo diskusi IN FRONT OF ANDA ING WAKTU lan Mengko sampeyan Mingkar menyang NEXT TULISAN. Lan aku mikir yen ngrampungake JABATAN KARYA DITOLEKI KINI lan ING BEHALF NEW YORK, INDEPENDENT KITA bakal 100% NAMPANG. Kita NATE MEMBANGKANG DARI TENAGA NEGARA NEGARA SAIKI. KANGGO NATE SUMBER SARI KAYANGAN NEGARA RASA SAIKI. Lan KANGGO APEKA KANGGO LAKIRAN Lan NOMBOR KAMU ING TUNGGUH. TAPI POEKT APEKTIK TINGGI KENE ACARA ACROSS Bagean. Dadi aku SUKU ING omah SUKU AS EQUIPMENT YANG KITA PERLU, MANGGO US PERSONNEL. AS DENGAN KITA NANGGO GENDANG KAMI IBU KRITIKAL, AKU KANGGO REDEPLOY sing PERLUKAN LANJUT PERSONNEL TO THE NEXT HOT SPOT. Lan AKU AKAN JAMINAN DIRI IT lan PERSONALLY MANAGE IT. KAYA Yen sampeyan LUKA US 15.000 VENTILATOR lan banjur MANGSA KAMI NGANGGUNKE ANGGOS LOS ANGGUN 15.000 VENTILATORS, KITA BISA NANG ING EQUIPMENT Saka kene, kita bisa njupuk Wong Wong Saka kene, Kita Bisa njupuk PELAJARAN Saka kene, Kita KANGGO PULANG, ING KANGGO BASA PIKO YANG NOBODY ELSE DITULU. KANGSA ING WISI KANGGO SUKU BABAD ING ING ING SUKU. Lan AKU JAMINAN Dhewe INGKANG NANGGALU MANAJELAN, KITA Bakal Nampilake PERSONNEL, WE'LL MEMBANGSA ASSISTANS TEKNIKAL KANGGO SPOT HOT NEXT. AKU SUKU DENGAN PRESIDEN, ING AKU Bagean saka mlebu menyang hotel sing ora cocog SPOT DENGAN TEAM KAMI. GAMPANG MENGUKU NEGARA UNTUK MEMBANGSA US. KAMI KANGGO NAKAUN TEMA. Lan KAMI SEMUA INGKANG INI. Lan kita njaluk bantuan kanggo wong liya Lan KONSIDERASI DIRI LAN KITA ING NGANGGOLA DENGAN DIVIDEN. SENATE ISU ING JAWABAN SAIKI A $ 2 TRILLION BILL NA ING QUOTE / TANPA KANGGO UNTUK Bisnis, Indhividu lan KANGAN. KANGGO MUNGGUH KANGGO SAIKI NEGARA ING JAWA BARU. ING JAMINAN $ 2, APA APA ITAN KANGGO UNDANG-UNDANG NEGARA KERAJAAN? ITANAN $ 3,8 Milyar. $ 3,8 BULANAN SUMAH NGGENHANA OF dhuwit. DIRECTOR BUDGET BISA NGENALKI INI INGKANG SUKU PITIK. TAPI GOLEKSI GOLONGAN ING SAIKI KEDAI saka $ 9 Yuta, $ 10 Bilyar, $ 15 Bilyar. Tanggapan ING ING VIRUS ING SANGGANG Cepet Cepet US $ 1 Milyar, KANGGO NATE PALING HATI DOLLAR RINGGOLAN DENGAN AS DENGAN WIS KANGGO. KOTA YORK Anyar Bener entuk $ 1,3 Milyar Saka PAKET INI. NUNG KENE TANGGO KANGGO ING BUCKET. Aku SPOKE Nuju TOKONO KONSUS KAMI, GAMBAR CONGRESSIONAL, ING ENJING. AKU SUKU ING ING INI NGGO IT. Sampeyan ngerti, Aku ora ngerti Téori SENATE LAN REPUBLIKAN TEORI, Nanging NATE NEGARA KONTENG NGANGGO. Lan RUMAH RUMAH KABUPATEN Saben wulan, NEW YORK NEGARA GOT $ 17 Bilyar. ING ROH SENATE, NINI NGATEN $ 3,8 Bilyar. Lan, WELL, YOU JUST - BIG SPENDING. NATE NATE NEGARA BENTUK NEGARA. AKU CUKAI CUKAK ING Saben taun. AKU KANGGO GRATIS TENAGA KANGGO ING BUDANG NEGARA ING MODERN SEJARAH POLITIK. NGGIH? KAYA KITA KITA FRUGAL LAN TARI KESAN. AKU NATE INGKU, ING ING-ING OGO GOLEKA LAN AKU NATE ING omah AHLI-AHLI YANG KANGGO DIBUAT Wong-wong MUNGSA. ING TERMA Bilangan, TOTAL Dicoba, NATE KANGGO NAMBUNG 103,000 Wong. KENYatan Anyar GUNUNG TOKO 12,000. AS YESTERDAY, TUTUP 28% OF Kabeh NATIONWIDE TESTING Duwe DIPANGGAL DENGAN NEGARA BARU KANGGO. NEGARA GUNUNG BARU ING NGANGGO Nyoba ING APA APA DI ING STATES UNIK AMERIKA. Lan Aku wis entuk TEAM ING PENTING GOLONGAN lan GOTTEN ING TENAGA ING UP lan RUNNING. Wong-wong ASKI KENE ING NATE TENAGA KARYA. ANY HOSPITAL ING NEGARA BISA PELUASAN PERFORM. Sampeyan bisa WALK INTO A HOSPITAL IN BUFFALO, NEW YORK Yen sampeyan nuduhake Kahanan SISTEM LAN MANGSA ING Protokol, Sampeyan bisa Dicoba. Nggegirisi, KANGGO NU GOLEKSI ING KAWASAN PALING KABUPATEN, ING GAMPANG TENAGA KANGGO GRATIS-THRUS lan AND CETERA. KENE? KANGGO NATE TANGGO POSITIVES. POSITIVES HAYTING KANGGO BISA BISA ISOLATE lan NENGGALAKAN SUKU. ING ING KANGGO MANGSA ING ING pikantuk POSITIVES ing POSITIF TINGGI KAWASAN, KANGGO? Gawe UP DRAWA-THRU ING BRONX VERSUS A DRIVE-THRU IN CHAUTAUQUA negara, Sampeyan bakal entuk Luwih akeh POSITIVES ING BRONX. Lan yen iki sing dikarepake. TAPI SUKU APA ING ING INI NEGERI, Yen sampeyan duwe SYMPTOMS, Sampeyan KANGGO NUNGGUH, BISA KANGGO WALK INTO ANY HOSPITAL LAN HOSPITAL BISA KANGGO NAMPI DIJAWA. Cacahe KOS POSITIF, WE'RE UP TO 30,000. PENTING KENCEN ASAS 5.000. LAMPIRAN ING Pandang Wulan. 13.000 - SORRY, 17,000 NEW YORK KOTA. 4,000 WESTCHESTER, 3,000 IN NASSAU NEGARA. PELANGSAAN KABUPATEN KITA INGGO Mbebayani kanthi cepet INGGALUSUS INGGRIS. Dadi LAGU PELAKON sing apik, BISA OGO NATE RATE ING INFECTION. YES. KANGGO KANGGO? SUKA APA KANGGO ING KANGGO WESTCHESTER. ING ING TUTUP ING PENTING NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA AMERIKA. KAMI KAMPUNG SEKOLAH, KAMI DITUTUP GATENGAN. KITA NGENTAK ING SAIKI. Lan KAMI KANGGO DIDUK-MUKA KANGGO. NEGARA NASSAU 3.000. TEMA ING RASA ING NGANGGOT WESTCHESTER. Pikirane ZERO NUNG WESTCHESTER HAD Miwiti. Dadi KITA bisa nggeser ITU lan uga Slowly IT. LAGU, Sampeyan Deleng MACAPATI ACROSS NEGARA sing KANGGO ING KANGGO. NOMBOR KURSUS, 30.000 dicoba POSITIF. 12% ING Wong sing Nguji POSITIF IS HOSPITALISI. 3% ING POSITIVES DI ICU. NGGIH? ING KENE PUTIH ING BASA KAMPUNG. AKU ANU, AKU NATE, APA NUKU MANAJAWA? 30.000 POSITIF TEST. 12% ING ING HOSPITAL. 3% ING ING ing ICU. Yen sampeyan bisa ndeleng 3%, dheweke ING SENIOR ING PRES-DOMINANTI CITIZENS, RAKYAT DENGAN UNGGUH-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNGGUH, RAKANE DENGAN EMPHYSEMA, RAKYAT DENGAN SISTEM GAMBAR GAMPANG. NUNG KENE TUNGGUH BISA ING ING SENTIANG. ALL NOISE, ALL ENERGY, IT IS TENTANG 3%. NGANGGKE BREATH DEEP. Saiki, ING 3%, ING AKU NUNGKU ING NU NENG NENG SUKU SISYA SENDIRI, ING INI KANG KABEH CINTA, ING GRATIS GRATIS Lan kita ora bakal nggawe manawa kita BISA TANGGO JAWA ING SUKU TEMA. Lan Aku Menehi Wong Sadulur NEGARA GUNUNG WULANG GOLONG AKU NANGGAL NUNGGUH. TAPI KENE ING NGENTOT 3% OF Wong-wong sing Nuduhake POSITIF Sopo sing ora bakal ngerti. STATES PALING GAMPANG, PALING ATAWA 30.000. NEGARA PANUT NEXT ING JAWA BARU AT 3. CALIFORNIA 2. ING KENE KANG PALING DRAMATIK BEDAH. Lan INI Apa sing Aku Saran ANYONE SATÉ WANG SUKSIK. KITA NGANGGO LAKSANA MASALAH AS JERSEY Anyar. Sampeyan bisa KOMUNITAS AS TO KALIFORNIA KENE LARGER ING KABEH POPULASI. KANGGO 15 KANGGO PROBLEMA. SAIKI, INGKE INGKANG TEMA KENE. NGANGGANG KANGGO YORK ANTARI NGANGGO A NUMBER TINGGI. Lan LAMPUNG ING TOTALITI, KITA ING UNTUK APA ITU MUNGKIN. TAPI KENE ING JAWA BARU NUNGGAL SUMBER TINGGI? Lan ING PENTING AKU KANGGO. ING AKU NGEBUT DADI AKU FAKTA SEPARATE DARI PERSONAL OPINI. FAKTOR ING AKU MANGSA ING KENE FAKTOR BESEN AKU NUNGGAL LAN NAMPAK DATA NUKAR HARI INGGO. TETAPI AKU NATE INGKU SAIKI ING KUKU DENGAN HARI ING BASIS. OPINI PERSONAL, APA APA JENIS YORK NUNGGUH BASA-BISA NGANGGANG KASÉ APA ISU NEGARA LAIN? PADANG ITU? KABEH 15 NGANGGUR NU WANG SAWA CALIFORNIA. AKU KANGGO, KANGGO ING SUKU NUNGGUH NALING DITENENGKE. MASSAUSUS TANPA 30 JAWA Cacahe CASES. Dadi KENE SENYO WARNA RAKYA ASKAN AKU. DUA JAWAB. JAWAB siji ISU KANGGO NAMPI KABEH Wong-wong Saka ACROSS GROBE. Kita duwe wong sing teka ing kene Duwe wong sing nggawe game ing kene CINA, KANGGO NUNG MUNGGO ING ITALY, Sapa sing nggawe ING Negara saka negara NENGGALKKI KULIT. ING KASAHA ING TANGGONG ANTARABANGSA Sapa sing ana ing CHINA lan sing ana IN ITALY lan sing ana ing KOREA. Lan Sapa sing ngarani. Lan aku ora NATE INGKANG VIRUS ING ING TANGGUNG LAMPAHAN IN AN KITA KENANGAN. Lan aku ora NATE INGKANG VIRUS ING ING ING TANGGUNG KANGGO ING SUKU NEGARA LAIN. NANGSA ING WANO KANG TUTO UNDANG-UNDANG. Yaiku wong sing luwih dhisik. JAWABAN KEDUA KESINIANA ING KITA ING PANUT. KANGSA ING NGENTOT. KITA TENTI ING VIRUS LAN KANGGO TRANSFERS IT DI KAWASAN DENSE. ITU LITERAL INGKANG KENITA PANUT. MUNGKIN NATE NATE TUTUP ING SATU ANOT. MUNGKIN NAK TUTUP ING SATU ANOTI ING KISI. MUNGKIN NATE NATE TUTUP KOMUNITAS. MUNGKIN NAK TUTUP ING SATU ANOTHER ING BUS Kita Bakal Nutup Wong Ora Ana THE RESTAURANT. Kita Bakal Nutup Wong Ora Ana KANGGO MOVIE. Lan kita duwe salah sawijine DENSE PANUTUP TUTUP ING ING NEGARA. Lan sing NABI KENAPA KOMUNIKASI ING WANG ITU. PANUTUP KAMI Nggawe US SAIKI. PANUTUP KAMI Nggawe US SAIKI. ING PUTRA AKSARI NGGAL US SAIKI. TETAPI KENE TENAGA SAIKI TINDAKAN GOLONGGLIS ING JAWA INI STRENGTH sing paling apik. Lan PANUTUP SAIKI APA KANGGO AS sing KITA KITA. NUNG KENE KABEH YORK Anyar. PANUTUP KITA ADALAH APA KANGGO KHUSUS. AKSARA KITA, OPENNESS KAMI, IS Apa sing Gawe Khusus AS. Yaiku apa sing nggawe US ​​FEEL SO Sambungake siji kanggo wong liya. ITAU APA KANGGO NAMPAK ASI ING Sawijining wong. Yaiku PANUTUP sing NANGGunakake US ING SUKU MANUS ING KAMU. PANUTUP INI KANGGO YORK BARU HUMANITI YANG AKU NARI ING NGENTUK SAIKI ELSE. PANUTUP ING ANAK NGANGGO KAMI KABUPATEN KOMUNITAS. Lan ana wong GENTLEMAN sing aku MASIH UNTUK KANGGO UNTUK Pedoman lan PEMIMPINAN lan INSPIRASI. Dheweke ora ana kene. KANGGO. DIA SENTIWE INI ING AKU. TETAPI DENGAN LAMPIRAN LAMPIRAN Lan ISU INGGIT ING PALING LAIN-LAIN LAIN. Lan SATU INI ING SUKU SAIKI LAMPIRAN UNTUK HARI INGGO, KITA BISA ING ING SAIKI IDEA FUNDAMENTAL YANG MENYANGKE LATIHAN ING PALING TEXTBOOKS IN ANY SPEECH that I COULD WRITE APA PADHADU PUTRA BE. IDEA KELUARGA, MUTUALitas, SHARING KANGGO lan BUKU KANGGO ING BAB LAGI. MANGSA ING SUKU BUKU. Nuduhake Sapa wae Blok. PITUKU, HONEST, FAIRLY TANPA RESPEK ING RADI utawa SEX Utawa GEOGRAFI utawa POLITIKAL GAMBAR. ING JAWA BARU. ITAU KATUTUP, yaiku KONSEP KELUARGA, KABUPATEN. Apa sing Nggawe Warta Anyar KANGGO. Lan Apa sing Nggawe US SULITAN INI. TAPI, ING JUGA NAK TUTUP Lan sing Konsep lan KEMUDAHAN lan nate nuduhake IS KAYU GAMPANG. Lan sing Apa sing arep LAMPIRAN ING KARANGAN. AKU PROMISI INI. Aku NDELENG APA APA YORKERERS Anyar RESPONDING. Aku NDELENG APA APA PADAN WARNA TREATING ONE ANOTHER. KANGGO KANGGIH MUNGSA 6,000 VOLUNTEER. KANGGO KANGGO KANGGURAN 40.000 KARYA KARYA UP. SANGGO VENDORS NGGOLA AKU SUKU BISA KANGSA NGANGKA. ING JAWA BARU. ING JAWA BARU. Lan yen kanca-kanca IN-DEFEATABLE. Lan Aku Bungah ing Piye-padha KANGGO ING SUKU ING SITUASI KANGSA NUNGGUL NUNGGUH. Lan Kita bakal Nuduhake wong liya KOMUNITAS AKROSOS NEGARA KANGGO Nindakake. Kita bakal nggawe dheweke. KITA NGANGGO KANG INGIN ING KANGGO. Lan Kita bakal ING ING BISA LAIN-LAIN DATI NATE INGGO. APA TANYA pitakon? >> Apa NATE NEGARA NEGARA YANG NAMPI IS PRIORITI KANGEN NANG KANGGO TO VENTILATORS? >> Kita Ora ANTIKIPASI OF PANJENENGAN kanggo VENTILATOR PRIORITIZE USAGE. MATI KANGGO KAMI DENGAN VENTILATOR UNTUK APA APA YANG NANGGU TINDAK. >> Sampeyan Nuduhake nomer AS SUKU manawa sampeyan lagi OPTIMISTIKAL SA 15,000 lan sampeyan STATED NATE 40.000. SO NANGGUN NITTY-GRITTY SOAL, NUNG KENE TENGOK VENTILATOR NUNGGUH ING FEMA Miwiti. Apa sampeyan bakal entuk apa wae RUMAH PUTIH sing bakal padha SUKA LUKA 4,000 ING Wong-wong padha wis entuk apa-apa? Lan Apa Plancongan kanggo njaluk SAIKI NATE INGGU INGGRIS ING SAME ING BEDS HOSPITAL DITANGGUH? >> ING ISU SAIKI SAIKI. KANGGO ING VENTILATORS WE'RE Nuju ING ING PUTRA ING Gagal STOKPILE LAN WE'LL SARI KANGGO PENTING AS KAMI NATE ING. NUNGGUL JAMINAN ING PERLU BASIS, KARANGAN? Dadi Yen SATU TAWAN HOSPITAL UP lan SAIKI KABEH SEMUA, WE'LL ING POSITION TO DEPLOY. KANGGO BEDS ING DENGAN KONTROL KAMI, KARET? SAIKI BEDAL ING NEGARA ING. Wong-wong kuwi dudu BANYAK HOSPITAL LAN Sampeyan kudu nulungi babagan TUTUP ING TO BENGKONG HOSPITAL Lan sampeyan kudu ngindhari kepiye carane KANGGO ING AKU ING, ING KITA Duwe BEDS. Dadi, Iku LOGISTIKAL CABARAN OPERASI, BISA KANGGO NUNGGO JALAN DORM INTO A HOSPITAL BED. KANGGO NUNGGAL NUNGGUH BASA HOSPITAL IN PUSAT JAWA. THE VENTILATOR KANG BEDA. KANG ING KANGGO NATE. Gubernur PEDANG TANPA NATE NAWA INGKU KABUPATEN. Ora ana sing nangkep STOKPILE ING THESE. GABUNGAN PERSEKUTU ING SUKUR TANGGALKE ING ING NGANGGANG INGGU BISA ING AKU KANG ING KANGGO. Aku ngrampungake omah IN PARA CREATIF UNTUK ACQUIRE TEMA, GAMPANG GAMPANG GAMPANG SA RAMP UP, GAMPANG GAMPANG PULANGKOK MACINES LAIN, ING METODOLOGI ROLLING DEPLOYMENT, TAPI NOBODY NGANGGO. KANG NO BISA KANGGO MEDIKAL WASHINGTON sing bisa diwarisake GAMPANG APLIK. >> Wiwit saiki LAPORAN ing taun 2015 ING NEGARA NEGARA PENTING UTAWA A TASK FORCE DIPANGGUT GOLEKSI NEW YORK DAPAT MANAJAWA ITU STOKPILE. ANY REYA YANG NUNGGUH APA? >> JIMMY, TINDAK BISAN Lan sampeyan ngerti. Waca TENAGA KAJIL FAKTOR INI. Yaiku KOMISI ADVISORY DIKINI KINI DENGAN LAN UNDANG-UNDANG sing wis didadekake CARTA IN 2015 ING SUKU Yen sampeyan HAD THE 1918 SPANISH FLU PANDEMIK, Sampeyan NATE NEGARA X NUMBER OF VENTILATOR. Yaiku Ora NATE NEGARA ING UNIT STATES sing BENTUK VENTILAOR KANGGO PUTEMIK FLU SPANISH. ING GABUNGAN PERSEKUTAN ING ora Tuku VENTILATOR KANGGO 1918 SPANISH FLU PANDEMIC. NOBODY ING DUNIA LATIHAN VENTILATOR IN PREPARATION FOR A 1918 PANDEMIK FLU SPANISH. >> NOMBOR KASES sing Sampeyan KABEH RANCANG, NGANGGANG MANAWA RESOLVED? UNTUK GAMPANG WANITA WANITA SUKU SARI IRAN, IS SHE CLEAR SAIKI LAN ING KENE MASIH KES REJABAT KAS Apa dheweke wis nampa? >> SUKAN JAWABAH YES. KENEWEH, DR. ZUCKER, THE NOMBOR Sapa WARING RESOL? >> WULANG GOLEKA KANGGO lan KANGGO Wong-wong sing wis Kurang Awal HOSPITAL lan KESELURUHAN INDIVIDU Wis RESOLVED lan ana MANAWA LAIN INDIVIDU LAIN sing ora ana CARI ING ING HOSPITAL LAN WE BISA SAIKI DAPAT KANGGO NANG TANGGO NUMBER ING INI. >> TAPI, ING NGANGGO KANGGO KRITERIA lan NEGARA EJABAT AS NUNG KENE PAKIRAN ING NGEBAT. Wong-wong wis diganti - >> KANAN. >> Sampeyan bisa nyandhak babagan apa sing NGANGGO? >> WELL, KANGGO NGGOLAH CDC Tuntunan lan pitunjuk NUNG NENG WULARI HARI ING, Yen kowe ING POSITIF LAN PANJANGGULANG HARI ING NGANGGO POSITIF lan AS LONG ING IKE LAGI IKI LAGI 72 KANGGO TANPA SISTEM, ING ING ING KINI BISA KANGGO BIKI TO RUMAH. >> Lan ING DATA paling apik, NGGIH? ING JOHNS HOPKINS. KANG INGKANG ING KES TINI CINA. 435,000. 19.000 DATENG lan LAMPIRAN, Lan aku NATE ING ING NGANGGO WONTOH, KANGGO MACAPORAN 19,000, SENIOR CITIZENS, SISTEM GAMPANG GAMPANG GAMPANG, AND CETERA. RECOVERIES, 100.000. KANAN? GAMPUNG 25%. PENDING 300.000. TAPI OYE, KABUPATEN Rekaman. KANGGO NUNG - Wong sing dak kenal, Wong-wong mau kudu ngrampungake rong minggu, Lan ING-INI KENCANG NEGATIF. Sampeyan bisa nyoba NEGATIF ​​ING DUA Minggu, ing telung minggu, sampeyan bisa Nyoba NEGATIF ​​IN SATENG Minggu kepungkur Sampeyan wis IT. SAIKI KANGGO ING VENG NGANJALING WULANG KABEH. SUMBER paling gedhe ING INI INI WANGI lan KITA BISA AKTIKAN KANGGO Lan nyoba, ING nomer paling apik MANGSA BAKIN RAKO MANUNGSA SUKU Sapa sing ora bisa nganggep dheweke HAD IT. >> Kita bisa NATE Luwih saka ICU BEDS TANPA VENTILATOR ing omah. KAYA KITA WENISAN 14,000 VENTILATOR. NUNG KITA BISA ING KANGGO BAKAL Nggawe 14.000 BEDER POTENAN KENE KANGGO INGKANG TANGGAL KENAPA, CORRECT? >> CORRECT. NUNG KENE TEMPOH ICU BESAR IN <font color="#FF0000"><u>F $ !, dOI NGENI KARANGAN</u> </font> SAIKI BEDAH. BISAN KANGGO RASA NUKANG DENGAN A VENTILATOR IS ANU ICU. KANGGO NUNGGUH NOMBUT PENTING TETAPI KENE ING INFORMASI AS WELL. >> NEGARA ING SAHA TUNGGAL Apa Kita Plancar kanggo nganyarke NUMBER? <u>BOUT 1.2 JUTAWAN TAMBAHAN</u> KARYA KARYA NGALAMI KANGGO TO NEGERI YORK Anyar lan Deleng SUKU BASA SUMBER ING PENTING INGGRIS NGENTANGGAL ING ASALING TAWAN KANGGO MACAPAT. ING BISA ING NEJI DI NEGARA. KANGGO NAK INGGE UNTUK NEGARA MEMBANGSAAN LAN MANGSA NULIS Tukang kerja lan ngrancang kanggo wong-wong mau KANGGO ING ING ING ING. >> ING WIS RESPIRATORY. >> WISHIRI KANGGO ING NGANGGO SOALAN. >> Apa Sampeyan bisa Nelusuri Nggunakake cepet kanggo wong-wong mau? >> Aku ngrampungake menyang Nomer INGKU BISA. Lan NOMBOR KARET ICU DENGAN VENTILATOR. ING SUKU NOMBOR. Yen Sampeyan Nggawe VENTILATOR KITA Wis ING TANGAN lan NAMBUKI TO BATANG YANG NGOMBUT KANGGO NANGGO UP. Kita bisa ngatasi wong-wong mau. >> Lan STOK PILE. STOK PILED kene. ING PILIH KANGGO MULTIPLE KANGGO KANGGO. BISAN KITA KANGGO NENGGOLAH KABEH KEDAI MULTIPLE. KAMI KANGGO ING TEMPAT ING MULTIPI TELPON STOK. KAMI KANGGO TO KOTA. KAMI KANGGO POKE STOK ING LONG ISLAND.íp ($ oH # & W ■ Lan STOK PILE IT ing ALBANYAN lan PELE STOK ING BASING. >> RULING sing metu. >> KITA KANGGO IKU. KITA KANGGURU VENTILATOR DI ING TELPON STOK. KANG KENE ING ING KANGGO HOSPITAL. Kita ora bakal duwe HOSPITAL DITAYANG UP YANG SUKU AKU PERLU PENTEN BED. >> MUNGKUL KANGGO. Wong-wong padha diumbar menyang TANPA BULANAN. <font color="#FF0000"><u>■ Bagean saka</u> </font> HOSPITAL. >> Sampeyan bisa nggawe aku. Aku ora bakal ngrusak dheweke KANGGO YP. Lan padha RESERVE DUA PAKET. Sampeyan kudu STAFF UNTUK BEDS sing anyar. Saiki sampeyan ora kudu milih 200 wong BEDS ATAWA sampeyan duwe HOSPITAL Nduwe SAIKI PELENGKONG DENGAN KARYA MUNGKIN JAMINAN LAN SIKITIK. TAPI JIM, AKU GUNJUK KENE SAIKI TANGGAP WANGSULANA. >> KANGGO. >> SAIKI DIDUK-UNTUK DITUSKUSKE NGENTANG KABEH KABUPATEN MALAYAN MEDIKAL lan PENDHARI. >> WULU GOLEKAL ING ISU KANGGO AS WELL. SAIKI KONTAK SUKU NUNGGUH DITANGGUH DIRI KANGGO MENTIONED ING PRINSIA PRESENSI PRESIA. KAMI AKU NGITA NGGAL-ORA KANGGO lan Reguler lan ADAPT Luwih-luwih AIR KANGGO Nindakake INGING AS NGANGGANG. ING AKU ING TELEFON DENGAN HOSPITAL ADMINISTRATORS. KESEMBANGAN KESIHATAN - JABATAN KESIHATAN SUKAN KABUPATEN MULTIPLE KANGGO BASA SISTEM KESIHATAN BEST ing UNIT LANGKAH AMERIKA. Lan Wong-wong sing Ndhaptar PARA KABUPATEN BISA SUKATAN DAPAT ING KANGGO PENTAKSANAAN lan FAKILITASI lan MOBILISASI. KAYA KITA NAMPAK ING KASAHA INI Mlaku-mlaku menyang RELAX. SUKU KABUPATEN BISA KANGGO STAF, UPANG ING NGANGGO Kasedhiya, sampeyan ngerti, Sampeyan IS A HOSPITAL KANGGO KAMPUNG. KITA KANGGURAN SEMUA SUKAN Reget. Dadi Sampeyan NATE ING SAKIRIA <u>DOçw Nindakake</u> APA APA DENGAN NG81BI NGGO. >> AKU GALUNG. Yen AKU GOLEKA Nggarap Bumi Anyar KENAPA PUTUT RENE KANGGO RUN BY NEW KOTA YORK. >> Sampeyan Duwe POINT. >> KOTA YORK BARU SAIKI Nindakake INGKANG ING KENE. KITA NUNGGAL ING KOTA YORK BARU 77 BUKU HARI. >> 78. >> Ora. >> Aku bisa. Sampeyan ora bakal bisa ngiringan PERSON. Sampeyan ora pengin dadi SENATOR, AKU KOMUNIKASI DENGAN KABEH SEMUA. ING NGANGGO WANGGO BUREAUCRACY. ING AKU. TAPI TANGGULANG RANG UNDANG-UNDANG NATE AKU KANGGO. AKU NGAPAK MACAPI DENGAN NGENALKE INI NGAPAK INI KANGGO PENTING PAKSA ING NGETAK Neng kene. KANGGO MACARI ING KENAL DI ING REVENUE, APA IKI NINI NGGO TALKING TENTANG AKU. NGANGGO ING NGANGGO BUDAK NEGARA DENGAN RASA DI DRAMATIS ING REVENUE. Dheweke wis nate ngomong-ngomong KERAJAAN PERSEKUTU MUNGGUNG LUKA PAKET STIMULUS YO PAMBUKAN TAMBAHAN TO NEGARA NEGARA. NGGIH. ING PAKE KANGGO. IT Menehi US $ 3,8 Milyar. INGKU BASA AS PADHADING AS $ 15 Bilyar. >> Piye sampeyan PLUG A $ 15 Yuta Hole DENGAN 3,8 Milyar? Sampeyan ora. >> Kepiye sampeyan menehi panjaluk MENTALITI lan FILOSI KANGGO ING SAIKI ING ING SUKU PENYATA LAN GAMPANG PRESIDEN YANG MUNGSA ING NGANGGO KANGGO MUKA NEGARA BY EASTER? >> SAIKI, AKU NGAPAK Bagean WASA, RASA? >> TANPA KANGGO NUNG DENGAN ITU GAMPANG GAMPANG UNTUK MELAYANG EKONOMI DITUTUP. >> Sampeyan ora bisa dipercaya. KAMI KANGGO. KANGGO .1, .2. Bengi Sawijining AGUNG NEGARA INGGO. Kita kudu nggawe kabeh bisa KANGGO ING Urip. Iki wong-wong sing bisa nampa wong liya. Wong-wong mau Nemokake ING SOMETIME SOON ANYWAY. SO LET ING AKU ING. AKU NGENTUKKU ANS AMERIKAN PANJENENGAN. AKU NGENTUKAN KABUPATEN BARU YANG ANAK GELENG YAWA lan AS GOVERNOR ING NEGARA GUNUNG BARU BISA KANGGO MUDAH Sampeyan ora bakal nggawe. Bener, ING ING PENTING Dhewe SULANGAN. Sampeyan kudu njaluk EKONOMI RUNNING lan sampeyan kudu nglindhungi Saben WULANG sing bisa. AKU NGAPAK ING ADA APIK Luwih DITIKIRAN STRATEGI ING ING ING SAIKI TENTANG. Aku ora mikir apa maneh. Aku ora ngerti sampeyan ditutup EKONOMI PUTRA lan dibukak UP SOSI UNTUK PERNIAGAAN AS USAL. KANGGO SAIKI NATE INGKANG KANGGO SITUS PENTING STRATIFIKASI RISIKO. Wong-wong Sadhuwuran wis ninggali RISIKO. Wong-wong sing duwe VIRUS lan RESOLVEN Duwe RISIKO KURANG. Miwiti EKONOMI Dening Nggawe IN Wong Bangsa sing Kurang luwih Kurang Ajar PADA RISIKO lan MUNGGUH MENGIKUT MESIN sing WAYANG. Miwiti GAMPANG EKONOMI MRONO. KANGGO NU ING PUBLIK BEST STRATEGI HEALTH. PERSON KABUPATEN YANG KANGGO MUDAH ING TAMAN. Ora BUKAN LAMPIRAN. Lan banjur Nuli teka ing ndhuwur Omah sing ora Wigati STRATEGI HEALTH. SO PADI SUKU APA DITIMPULEN STRATEGI KESIHATAN AWAM lan Miwiti Nggawe EKONOMI lan Sing Apa Kita - - Sing KANGGO INGGO KANGGO NUNGGUH. >> Apa KENE KESAWA? Apa sampeyan kudu ngatasi KANGGO ING KANGGO >> THE FEDERALr Pitunjuk Wulan. Wong-wong padha Nelpon Tuntunan MANGSA ING PENTING. Lan KANGGO STATIS bisa ngatasi GARIS PANDANGAN. NEGARA BISA NGEDIT GARIS PANDANGAN GAMPANG TEMA KAHANAN. SAIKI TANPA JAWA KENE Nduwe BEDAHAN lan MASALAH INGKANG ANYWHERE ELSE IN NEGARA, RASA? WULUH NU WULANG NJAWA Deleng. ING BISA ING SAK ING KANGGO. SAIKI TANPA LUKU. ING KANGGO ING GRATIS GAMPANG ING KABUPATEN KOTA YORK BARU Lan siji saka INTENS PALING EKONOMI. Lan ISU SEMUA KANGGO NANGGALANG Lan aku ora ngerti ngerti IFS BUKH KANGGO kanggo TULSA utawa SAN ANTONIO. Dadi WE'LL Nampilake UPAN Sing Pakaryan kanggo YORK Anyar lan GABRAN PERSEKUTUAN PEDRO ING SUKU KANGGO MANDATE ANYTHING. Wong-wong lagi NAWANG KENE GARIS PANDANGAN. >> Apa sampeyan nggawe TEAM PRESIDEN ING SUKU TAMPILAN SELF-QUARANTINE LAN SOAL KANGGO SAIKI SENARAI SELF-QUARANTINE ING INI INI ING JAWA BARAT YESK. >> PRESIDEN TANGGAP APA ANYONE ING NGANGGUT ING KOTA YORK BARU TARI INGGRIS UNTUK DUA MINGGU. >> ING JAWA BARU. >> IN KOTA YORK BARU. >> TANPA, Yen sampeyan ING KOMPUTI Anyar KOTA Sampeyan kudu golek dhuwit ing NEW NEGARA YORK. Sampeyan ora bakal mbukak bali menyang NEW KOTA YORK TO QUARANTINE. AKU GUNUH TANPA BASA ING JAWA BARU NEGARA YORK. >> PENTING ADALAH PANJENIS MEDIKAL. PENTING PENTING ING ING Urip IS NGENTUK APA KENE ING NGETO. AKU TANPA MENCAPAKAN LAN AKU TANGGO KANGGO NANG DOKTOR. Aku mikir sampeyan ora bisa ngirim Pedoman CDC lan CDC GARIS SAIKI SAIKI SUKU PAHLAWANAN GOLEKTOR. SOSIAL DOKAN AS AS WELL lan KENE ING JAWA BARU ING AS ING GENTNOR MENTIONED. >> SPENCERy] IS INGKE SUKU SARI KOMPUTER. >> SASARANGAN SOSIAL DAPAT. KES ING KASAHA ING OGO BISA NEGARA. Dudu JENIS Anyar. KANGGO ING GRATIS. >> Yen ora bakal entuk luwih cepet Saking PAKSA, AKU TANPA NGANJAWA KITA NGAPAK WULANG. ING KENE BAKAL SENATE ING INI KANGGO TROUBLESOME. AKU NGENTAK POLITIK ING PLAY NICE Lan ora NATE PROSES ANYE ING ANU KABEH DIDENGGAL PENTING. LAIN-LAIN Wong-wong padha ngomong SHARP / íx BUKAN ING NGANGGO ING KANGGO. ITU PLEASURE.

New York Gov. Cuomo nganakake ringkes babagan pandemi koronavirus - 3

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.333" dur="4.27"> SALAMU ING UNTUK NUNG KINI DENGAN JENIS. </text>
<text sub="clublinks" start="1.768" dur="3.136"> AKU NATE INGKU TUNGGUH ING WIS Sopo </text>
<text sub="clublinks" start="4.737" dur="4.372"> Neng kene. </text>
<text sub="clublinks" start="5.037" dur="5.073"> ING AKU KARANGAN, DEPUTY </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="4.771"> TANGGAL WARNA JABATAN KEDAI </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="4.971"> SERVISES KEWANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="14.147" dur="4.57"> DENGAN AKU LASA LAGI. </text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="6.84"> Dheweke dadi bagian saka Tim SWAT KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="18.851" dur="7.441"> KAMI NAMPI PRESIDEN EMPIRE </text>
<text sub="clublinks" start="22.322" dur="6.239"> KOLEJ, DR. ZUCKER, MADU LISA </text>
<text sub="clublinks" start="26.425" dur="2.837"> DeROSA, lan PENGARAH BUDGET. </text>
<text sub="clublinks" start="28.695" dur="2.702"> KAMI KANGGO MUDAH SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="29.395" dur="2.77"> BALAK TODAYLISA </text>
<text sub="clublinks" start="31.531" dur="1.334"> DeROSA, lan PENGARAH BUDGET. </text>
<text sub="clublinks" start="32.298" dur="2.903"> KAMI KANGGO MUDAH SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="32.999" dur="3.737"> PAWARTA ING JAWA, BEDHANA NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="5.905"> STATUS SEMASA, KANGGO MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="36.869" dur="6.574"> ING TRAJEKTUK NGGAL UP. </text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="3.002"> NUNG NATE TIDAK NATE INGKU NOR </text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="2.336"> HIT APEX. </text>
<text sub="clublinks" start="44.51" dur="2.836"> INGKE yen Line bakal Gawe UP, </text>
<text sub="clublinks" start="46.045" dur="2.936"> ITE AKU NATE DIDENG PANGGILAN TINGGI, IT </text>
<text sub="clublinks" start="47.479" dur="4.405"> AKU TIP, IT NGANGGO MACANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="3.136"> KANGGO NUNGGUH ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="52.018" dur="1.535"> GUNUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="52.385" dur="5.972"> Nomer pengaruh sing wis </text>
<text sub="clublinks" start="53.686" dur="5.906"> Nuli teka, 80% MASUKU </text>
<text sub="clublinks" start="58.491" dur="4.571"> RESOLVED. </text>
<text sub="clublinks" start="59.726" dur="5.271"> TUTUP 15% ING Wong sing uji </text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="3.202"> KATOSIKAN POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="65.131" dur="3.837"> HOSPITALISASI. </text>
<text sub="clublinks" start="66.532" dur="2.937"> Lan banjur Wara-wara kasebut kalebu </text>
<text sub="clublinks" start="69.102" dur="2.202"> HOSPITALISASI. </text>
<text sub="clublinks" start="69.602" dur="7.841"> TAPI TINDAK UNIVERSE </text>
<text sub="clublinks" start="71.437" dur="10.377"> Nyariosaken HOSPITALISASI 15%. </text>
<text sub="clublinks" start="77.577" dur="8.575"> KANGGO Gunakake MODEL PROJEKI. </text>
<text sub="clublinks" start="81.948" dur="5.939"> AKU KANGGO CORNELL WILE YO NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="86.285" dur="4.271"> MODEL PROJEKI, Kita Gunakake </text>
<text sub="clublinks" start="88.02" dur="5.339"> McKENZIE, JABATAN KEDAI </text>
<text sub="clublinks" start="90.69" dur="6.273"> HEBAT NATE ING MODEL PROJEKI. </text>
<text sub="clublinks" start="93.493" dur="7.107"> Lan TANGGAPAN PENTING DAHULU </text>
<text sub="clublinks" start="97.096" dur="5.038"> Sampeyan padha PROJEK </text>
<text sub="clublinks" start="100.733" dur="3.336"> JAMER KABUPATEN KENE MACAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="102.267" dur="3.504"> Miwiti kanggo sing dibutuhake. </text>
<text sub="clublinks" start="104.203" dur="5.172"> MODEL PROJEKI AYAT </text>
<text sub="clublinks" start="105.905" dur="4.672"> Ya, Wong-wong iku MODEL OF </text>
<text sub="clublinks" start="109.509" dur="2.568"> PROJEKS, INGO BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="110.71" dur="3.136"> DEFINITIF NECESSARILY, TAPI ITU </text>
<text sub="clublinks" start="112.211" dur="2.469"> IS ING JAMINAN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="113.979" dur="2.069"> TO PLAN, RANG? </text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="4.471"> SAIKI DATA, NGGOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="116.182" dur="6.606"> DATA, NGGOLAH DATA. </text>
<text sub="clublinks" start="119.419" dur="7.74"> HOSPITALISASI AKTIVITI Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="122.922" dur="6.373"> Dipindhahake menyang KADAR sing luwih dhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="127.292" dur="2.67"> MODEL PROJEKI, ING ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="129.428" dur="2.903"> GAMPANG MODEL. </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="2.636"> JADI MANUSING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="132.465" dur="3.804"> KONTAK. </text>
<text sub="clublinks" start="132.865" dur="5.139"> NUNGSA ING TANGGUNG TANGGAP </text>
<text sub="clublinks" start="136.402" dur="4.905"> RATE MEANS luwih dhuwur luwih dhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="138.137" dur="5.772"> Kasedhiya ing HOSPITALS lan </text>
<text sub="clublinks" start="141.44" dur="4.872"> Yaiku POIT KRITIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="144.042" dur="3.504"> AS KANGGO NOMBUT TANGGO MANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="3.703"> INTO HOSPITALS. </text>
<text sub="clublinks" start="147.68" dur="5.739"> RANGKA SAIKI APA KANGGO ING UNTUK AT </text>
<text sub="clublinks" start="150.282" dur="5.94"> NUNGSA TUNGGU 140.000 KES Temu </text>
<text sub="clublinks" start="153.552" dur="4.738"> ING HOSPITALS, HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="156.356" dur="3.769"> Kasedhiya 53.000 BEDS. </text>
<text sub="clublinks" start="158.424" dur="5.338"> ING IS MASALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="160.259" dur="5.472"> NATE INGKU BENTUK 40.000 </text>
<text sub="clublinks" start="163.896" dur="2.202"> ICU CASES Nuju ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="165.865" dur="2.902"> HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="166.232" dur="4.304"> KITA NGENTANG 3.000 ICU BEDS. </text>
<text sub="clublinks" start="168.901" dur="4.204"> ING IS ANGGUN. </text>
<text sub="clublinks" start="170.67" dur="2.836"> APA ANAK ICU BED UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="173.239" dur="2.302"> TUJUAN? </text>
<text sub="clublinks" start="173.639" dur="2.303"> Wigati A BED Kanthi A </text>
<text sub="clublinks" start="175.675" dur="2.669"> VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="176.075" dur="5.372"> VENTILATOR ING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="178.477" dur="4.872"> PIE KRITICAL OF EQUIPMENT FOR </text>
<text sub="clublinks" start="181.58" dur="3.871"> KOMUNITAS INTENSIF UNIT BED </text>
<text sub="clublinks" start="183.482" dur="4.405"> MUNGKIN ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="185.584" dur="3.437"> Nyenengake lan Wong Kasedhiya Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="188.02" dur="3.17"> VENTILASI THAN USUAL. </text>
<text sub="clublinks" start="189.155" dur="3.137"> KANGGO ING KANGGO NGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="191.324" dur="3.403"> NENGGALKHKAN ASAS KES </text>
<text sub="clublinks" start="192.425" dur="4.004"> Nuju mlebu ing HOSPITALS, Slow </text>
<text sub="clublinks" start="194.86" dur="3.203"> NOMBOR KES TEMPOH Mlebet mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="196.563" dur="3.136"> HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="198.197" dur="3.17"> Yaiku apa DR. FAUCI IS </text>
<text sub="clublinks" start="199.832" dur="3.036"> TALKING TENTANG ING TV saben dina. </text>
<text sub="clublinks" start="201.501" dur="2.502"> MANGSA KANGGO BASA, NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="203.002" dur="2.702"> KANGGO, NGANGGO PIRANG. </text>
<text sub="clublinks" start="204.137" dur="3.736"> Tanduran nomer wong sing teka </text>
<text sub="clublinks" start="205.838" dur="4.337"> INTO HOSPITALS kaya kita bisa NGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="208.007" dur="4.971"> ING ING ING HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="210.309" dur="5.606"> Lan Kita KARYA ING. </text>
<text sub="clublinks" start="213.112" dur="5.072"> PADA KANGGO BASA, MANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="216.048" dur="3.571"> KESUKATAN HOSPITAL, KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="218.318" dur="3.803"> SAYA GUNYANG KANGGO MUKA NGOMBUT </text>
<text sub="clublinks" start="219.752" dur="4.404"> KES TUKANG ING ING HOSPITAL, </text>
<text sub="clublinks" start="222.254" dur="2.269"> MEANWHILE MENGGUNAKAN HOSPITAL INI </text>
<text sub="clublinks" start="224.29" dur="3.403"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="224.657" dur="3.537"> KITA KANGGO KANGGO ING AWAK </text>
<text sub="clublinks" start="227.827" dur="2.368"> SASAR. </text>
<text sub="clublinks" start="228.327" dur="4.605"> KAMI AKU NUNG NUNG NINING. </text>
<text sub="clublinks" start="230.329" dur="6.34"> NENGGALKHKAN ASAS KES </text>
<text sub="clublinks" start="233.065" dur="8.442"> Nuju mlebu, Manthi Kraton, </text>
<text sub="clublinks" start="236.802" dur="6.24"> GAMPANG INFEKTIF FLFL SPFL. </text>
<text sub="clublinks" start="241.641" dur="6.239"> GAMPANG TANGGAP NATE ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="243.176" dur="6.239"> ING BANNING UNESENTIAL </text>
<text sub="clublinks" start="250.416" dur="3.603"> KARYA, DOSAN SOSIAL, </text>
<text sub="clublinks" start="251.417" dur="3.003"> TUTUP GES, PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="254.153" dur="1.335"> RESTORAN. </text>
<text sub="clublinks" start="254.553" dur="2.97"> SATU MASALAH ING KOTA YORK BARU ING </text>
<text sub="clublinks" start="255.621" dur="3.67"> KANGGO NAMPANG TINGGI KANGGO TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="257.657" dur="2.936"> MANGSA INGGRIS KANGGO ING SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="259.425" dur="7.374"> BANDAR KOTA YORK Anyar, ESPECIALLY </text>
<text sub="clublinks" start="260.759" dur="7.007"> DENGAN Wong KAWA, AKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="268.934" dur="1.803"> KETIKA DIGUNAKAN LAN AKU NGOMBLENG AS </text>
<text sub="clublinks" start="269.768" dur="1.769"> AKU bisa ING Wong lanang lan </text>
<text sub="clublinks" start="270.87" dur="4.237"> MISIFORMASI KANGENUH ING. </text>
<text sub="clublinks" start="271.671" dur="5.738"> Sampeyan bisa CATETAN KORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="275.241" dur="3.203"> Sampeyan bakal mikir sampeyan minangka supir </text>
<text sub="clublinks" start="277.543" dur="3.036"> HERO, Sampeyan ANTARA TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="278.578" dur="5.172"> Sampeyan bisa CATET IT. </text>
<text sub="clublinks" start="280.713" dur="3.971"> Lan Sampeyan bisa menehi TRANSFER ITU </text>
<text sub="clublinks" start="283.883" dur="3.102"> MANGSA ING NGANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="284.817" dur="3.803"> Wong Sopo sing SUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="287.119" dur="3.103"> TAPI TAMAN KOTA YORK BARU INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="288.754" dur="3.203"> Dadi MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="290.356" dur="2.869"> Kula KANGGO MASALAH MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="292.091" dur="2.703"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="293.359" dur="2.869"> Aku SPOKE TO MAYOR De BLASIO lan </text>
<text sub="clublinks" start="294.927" dur="4.004"> SPEAKER JOHNSON, KAMI NANGGALKE UP </text>
<text sub="clublinks" start="296.362" dur="3.57"> Kanthi Plancongan ing 24 WULANG AYE </text>
<text sub="clublinks" start="299.064" dur="3.671"> EVERYBODY AGREED DENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="300.066" dur="6.139"> TEMPAT ING DENGAN RANCANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="302.869" dur="3.636"> KANGGO SAIKI NAMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="306.338" dur="3.671"> PLAN. </text>
<text sub="clublinks" start="306.638" dur="4.439"> Aku SAIKI TEMPAT ING PLAN. </text>
<text sub="clublinks" start="310.142" dur="2.202"> RANCANGAN AKAN NUTUP PILOT </text>
<text sub="clublinks" start="311.21" dur="3.57"> JAWA ING KOTA YORK KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="312.478" dur="3.637"> ING KULIT TARI KULIT ING JAWA BARU </text>
<text sub="clublinks" start="314.914" dur="2.135"> KOTA YORK, KAMI NAMPI </text>
<text sub="clublinks" start="316.248" dur="1.702"> TEMBANG ING KOTA YORK BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="317.183" dur="1.969"> KANGGO MUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="318.084" dur="3.87"> Wong KAWEN ING NGANGGIH, ING ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="319.285" dur="5.705"> KANGGO lan NGANGGO SENDIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="322.088" dur="6.439"> Sampeyan pengin KAWASAN KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="325.124" dur="9.442"> KANGGO PILOT PANUTUP TO </text>
<text sub="clublinks" start="328.661" dur="6.306"> KANGGO, KANGGO BUKU TO </text>
<text sub="clublinks" start="334.7" dur="4.071"> PEDESTRIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="335.1" dur="4.838"> TAMPILAN KAMI SENTIWO </text>
<text sub="clublinks" start="338.904" dur="4.304"> TENAGA SOSIAL PLAYGROUND. </text>
<text sub="clublinks" start="340.072" dur="6.74"> Nggawe Konsep Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="343.342" dur="5.439"> Ora TUTUP SUKAN SUKAN IN A </text>
<text sub="clublinks" start="346.945" dur="5.506"> GROUND PLAY. </text>
<text sub="clublinks" start="348.915" dur="4.303"> TANPA BENTANG UNTUK GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="352.585" dur="2.669"> Sampeyan ora bisa nggawe. </text>
<text sub="clublinks" start="353.352" dur="4.805"> GAMPANG TANGGAL NATE ING NGEBUT </text>
<text sub="clublinks" start="355.387" dur="4.438"> ING VOLUNTARI BASIS. </text>
<text sub="clublinks" start="358.29" dur="4.138"> Yen ora NONCANG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="359.959" dur="3.971"> LELAKI, KAMI NATE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="362.562" dur="2.735"> MANDATORAN lan KAMI AKSARA AKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="364.063" dur="3.002"> TUTUP PELANCONG. </text>
<text sub="clublinks" start="365.431" dur="3.437"> KANGGO NAK KANGGO NGAKO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="367.199" dur="5.172"> GROUN PLAY ADALAH GAMPANG KANGGO Mumpuni </text>
<text sub="clublinks" start="369.001" dur="4.571"> SAIKI lan NGANGGO MUKA AIR, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="372.505" dur="4.504"> INGKE PADANGGULANGAN SOSIAL SENYATA </text>
<text sub="clublinks" start="373.705" dur="5.639"> TANPA ING PLAYGROUND. </text>
<text sub="clublinks" start="377.143" dur="4.337"> Lan LAGU, ING VOLUNTARI. </text>
<text sub="clublinks" start="379.478" dur="3.136"> MUNGSA ING NGANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="381.614" dur="3.102"> TULISKE ING ING PENTING TO </text>
<text sub="clublinks" start="382.748" dur="3.37"> ING KAWIN. </text>
<text sub="clublinks" start="384.85" dur="3.136"> NUNG KENE TIDAK NAMPANG, KAMI NATE </text>
<text sub="clublinks" start="386.251" dur="2.069"> AKSIN TUTUP MUNGSA PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="388.12" dur="4.004"> GROUNDS. </text>
<text sub="clublinks" start="388.453" dur="6.04"> KANGGO TAK INGO NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="392.258" dur="3.403"> TETAPI KITA NGENTAK </text>
<text sub="clublinks" start="394.626" dur="3.103"> SUKU INFEKTIF lan </text>
<text sub="clublinks" start="395.795" dur="3.636"> Apa Apa PENTING PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="397.863" dur="2.937"> ING ING SANG INGGANG INGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="399.565" dur="4.137"> KANGSA ING SUKATAN ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="400.933" dur="4.337"> ING KONTROL KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="403.835" dur="3.471"> Ukuran Bisa Digunakake. </text>
<text sub="clublinks" start="405.404" dur="2.936"> Lan LAGU, KITA NAKA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="407.439" dur="3.67"> Saka PROJEKS. </text>
<text sub="clublinks" start="408.473" dur="4.071"> TAPI NGGALKE ING BISA INI </text>
<text sub="clublinks" start="411.243" dur="3.036"> INTERING. </text>
<text sub="clublinks" start="412.678" dur="3.403"> ING PUTIH ING, ING PROJEKS </text>
<text sub="clublinks" start="414.413" dur="4.838"> ING WARNA HOSPITALISASI INI </text>
<text sub="clublinks" start="416.214" dur="3.338"> GAMPANG PADULIK ING DULUH. </text>
<text sub="clublinks" start="419.385" dur="2.236"> NGGIH? </text>
<text sub="clublinks" start="419.685" dur="3.737"> ING Bengi, SUMBER NGENTUT </text>
<text sub="clublinks" start="421.754" dur="5.905"> ING WANG HOSPITALISASI INI </text>
<text sub="clublinks" start="423.555" dur="5.74"> GAMPANG ING BULAN 3.4 HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="427.793" dur="2.77"> ING TUESDAY, PROJEKS </text>
<text sub="clublinks" start="429.428" dur="2.536"> GAMPANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="430.696" dur="4.805"> HOSPITALISASI ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="432.097" dur="7.475"> Saben wulan 4,7 Dinten. </text>
<text sub="clublinks" start="435.635" dur="7.006"> SAIKI, SUKU TU ING SAIKI TO OGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="439.705" dur="7.508"> ING TRANATING. </text>
<text sub="clublinks" start="442.775" dur="6.072"> TAPI TEORI DIPANGGO DADI </text>
<text sub="clublinks" start="447.346" dur="4.271"> DENSITI YANG KANGGO NUNGGUH, </text>
<text sub="clublinks" start="448.981" dur="4.972"> IT LAMPIRAN ING SUKU Cepet, TAPI Yen </text>
<text sub="clublinks" start="451.751" dur="5.605"> KANGGO NULISKAN KABUPATEN, Sampeyan bisa </text>
<text sub="clublinks" start="454.086" dur="5.205"> Rampungake kanthi cepet banget. </text>
<text sub="clublinks" start="457.49" dur="3.136"> KENE PROJEKS INI, AKU </text>
<text sub="clublinks" start="459.424" dur="3.271"> Nonton INGKU TANGGAL NATE ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="460.76" dur="4.738"> TEMPAT lan AKU TANPA GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="462.828" dur="4.038"> TINDAKAN STOK ING SATU </text>
<text sub="clublinks" start="465.631" dur="9.142"> PROJEKI DENGAN SEMUA RESEP </text>
<text sub="clublinks" start="466.999" dur="8.341"> KANGGO GRATIS KANGGO STAT </text>
<text sub="clublinks" start="474.907" dur="1.234"> ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="475.474" dur="0.967"> TAPI LAGI, ING ING POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="476.275" dur="2.902"> SIGN. </text>
<text sub="clublinks" start="476.575" dur="4.338"> Lan Aku ora NATE 100% SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="479.311" dur="3.704"> Utawa IS ACCURATE. </text>
<text sub="clublinks" start="481.047" dur="2.568"> TAPI TINDAKAN ING ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="483.149" dur="4.337"> KARANGAN TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="483.749" dur="5.505"> Lan THATIS ​​SAIKI NATE INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="487.619" dur="2.236"> ING ARROWS ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="489.388" dur="5.606"> KETINDUNGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="489.989" dur="6.439"> KANGSA ING KANGSA INGKANG-KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="495.127" dur="4.571"> Keperluan kasebut, SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="496.562" dur="5.005"> Mantepake, Ora ana Résolusi, Ora </text>
<text sub="clublinks" start="499.832" dur="3.136"> KARYA NONESENTIAL, YES, ING </text>
<text sub="clublinks" start="501.7" dur="2.269"> KANGGO BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="503.102" dur="4.104"> OLEH KANGGO, INGKE NGANGENUH </text>
<text sub="clublinks" start="504.103" dur="5.505"> Lan Wong-wong iku ora perlu lan </text>
<text sub="clublinks" start="507.339" dur="5.272"> Dheweke SUKAN SUKAN DI POIKO INI </text>
<text sub="clublinks" start="509.741" dur="4.505"> Wong-wong iku wis nate nggambarake </text>
<text sub="clublinks" start="514.38" dur="1.501"> HOSPITALISASI. </text>
<text sub="clublinks" start="514.88" dur="2.369"> Lan ING WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="516.015" dur="2.902"> Slowong HOSPITALISASI </text>
<text sub="clublinks" start="517.382" dur="4.672"> KADAK, NANGGAL ING HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="519.051" dur="4.971"> ING KAWasane SEMENANJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="522.187" dur="2.369"> BISA NGANGGOT WANG MAJAWA RAKO ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="524.156" dur="3.57"> Nuju IN. </text>
<text sub="clublinks" start="524.69" dur="4.471"> ING PANJANG SAME, DITANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="527.859" dur="1.802"> Kasedhiya HOSPITAL, APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="529.295" dur="2.702"> TINGGI TINGGI? </text>
<text sub="clublinks" start="529.795" dur="2.569"> Sampeyan Deleng SAIKI LINE ING </text>
<text sub="clublinks" start="532.131" dur="1.801"> NGEDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="532.498" dur="2.936"> KANGGO ING KAJIAN, ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="534.065" dur="3.037"> TINGGI TINGGI TINGGI LUKU, APA </text>
<text sub="clublinks" start="535.567" dur="3.938"> APEK LINE ING LINE. </text>
<text sub="clublinks" start="537.236" dur="4.003"> Yaiku POINT ING </text>
<text sub="clublinks" start="539.638" dur="3.47"> GOLONG paling apik kanggo wong-wong sing teka </text>
<text sub="clublinks" start="541.373" dur="5.505"> ING SISTEM HOSPITAL KENE </text>
<text sub="clublinks" start="543.242" dur="3.937"> IS KANGGO GOLEKA GAMPANG ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="547.012" dur="2.135"> APEX. </text>
<text sub="clublinks" start="547.312" dur="2.169"> Lan NUNG KENE KANGGO TOKO </text>
<text sub="clublinks" start="549.281" dur="2.402"> NAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="549.614" dur="4.305"> LAMPIRAN, ING AYE KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="551.817" dur="3.17"> LAGU, ING AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="554.053" dur="3.169"> TAPI PROJEKI KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="555.12" dur="5.205"> Sing bakal ING 21 HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="557.356" dur="6.073"> KAYA RAMP UP KANGGO HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="560.459" dur="4.371"> NGANGGO - KANGGO ING ING TANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="563.562" dur="3.503"> ING APOL VOLUME. </text>
<text sub="clublinks" start="564.964" dur="2.468"> Apa sampeyan RAMP UP HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="567.199" dur="2.269"> KAMPUNG? </text>
<text sub="clublinks" start="567.566" dur="3.571"> Sampeyan RAMP UP BEDS, Sampeyan RAMP UP </text>
<text sub="clublinks" start="569.601" dur="3.671"> STAFF lan Sampeyan RAMP UP EQUIPMENT </text>
<text sub="clublinks" start="571.27" dur="3.27"> Lan VENTILATORS ING </text>
<text sub="clublinks" start="573.405" dur="3.604"> MASALAH IN EQUIPMENT AS WE'VE </text>
<text sub="clublinks" start="574.673" dur="5.038"> KANGGO BEDHANA TANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="577.143" dur="4.437"> NUNG KENE ING? </text>
<text sub="clublinks" start="579.845" dur="2.969"> BEDS, Kita KAYU PERLU 140.000. </text>
<text sub="clublinks" start="581.714" dur="3.202"> KAMI 53.000. </text>
<text sub="clublinks" start="582.948" dur="2.369"> WANG KANGGO ING KABUPATEN KAB </text>
<text sub="clublinks" start="585.05" dur="1.835"> HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="585.45" dur="2.67"> NATE INGKAT SEMUA HOSPITAL ING </text>
<text sub="clublinks" start="587.019" dur="2.969"> HAD NGANGGO KANGGO TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="588.253" dur="4.639"> BY 50%. </text>
<text sub="clublinks" start="590.122" dur="5.572"> Aku NATE INGKU SUKU AKU ING S </text>
<text sub="clublinks" start="593.025" dur="5.572"> KAWASAN CALL YESTERDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="595.828" dur="4.737"> KENE BUKAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="598.73" dur="2.703"> HOSPITAL ING SAIKI ING NGEBARKE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="600.699" dur="2.97"> Mupangate Kasedhiya 50%. </text>
<text sub="clublinks" start="601.566" dur="3.471"> TAPI, aku kudu dakkandhani, dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="603.802" dur="3.17"> ING ING SULU NGENTOTI DENGAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="605.17" dur="2.469"> Wong-wong padha ora ngerti babagan apa </text>
<text sub="clublinks" start="607.105" dur="2.236"> TUNGGUH karo. </text>
<text sub="clublinks" start="607.773" dur="2.736"> Lan Wong-wong mau Mbukak Upaya UP </text>
<text sub="clublinks" start="609.474" dur="2.169"> ING KOMUNIT. </text>
<text sub="clublinks" start="610.643" dur="4.203"> Yen Sampeyan bakal ngasilake HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="611.776" dur="4.705"> Kasedhiya 50%, Nampa Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="614.98" dur="6.54"> 27.000 BEDS ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="616.615" dur="7.541"> EXISTING, IT NUNGGUH ING NGANGGO 80. </text>
<text sub="clublinks" start="621.654" dur="6.072"> Sawetara HOSPITAL AKU DITANGGALKE AS SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="624.29" dur="3.803"> SAIKI MANAJARI OLEH 100% SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="627.86" dur="1.668"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="628.227" dur="4.604"> 50% ING MINIMUM. </text>
<text sub="clublinks" start="629.662" dur="4.704"> KANGGO MACAM 100. </text>
<text sub="clublinks" start="632.965" dur="3.203"> AKU PANJENENGAN NAIKING HOSPITAL ING AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="634.499" dur="4.271"> AKSES TINDAKAN NGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="636.302" dur="5.271"> Lan aku NATE INGKIRI UNTUK TRY TO </text>
<text sub="clublinks" start="638.904" dur="3.003"> Apa sing dadi IMPOSSIBLE AS IT </text>
<text sub="clublinks" start="641.707" dur="2.469"> BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="642.04" dur="4.338"> TAPI SAIKI ING WAKTU NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="644.309" dur="3.036"> AGGRESSIVE lan NGANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="646.511" dur="4.472"> Ora Nate BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="647.479" dur="4.972"> Yen umume wong-wong mau, lan aku </text>
<text sub="clublinks" start="651.116" dur="3.136"> SAKUTHAH INGKU SUKU ING AKU, </text>
<text sub="clublinks" start="652.584" dur="5.339"> Bakal NAMBUNG 5.000 </text>
<text sub="clublinks" start="654.386" dur="5.672"> BEDS, KANGGO Nuju 85.000 BEDS. </text>
<text sub="clublinks" start="658.057" dur="3.97"> FEMA, CIKIN ARMY ING JAM IKI, </text>
<text sub="clublinks" start="660.192" dur="3.237"> ING KANGGO ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="662.16" dur="3.704"> ING CENTER, ING KONSEP </text>
<text sub="clublinks" start="663.562" dur="5.205"> PUSAT, BATANG BERRY CAMPUS, STONY </text>
<text sub="clublinks" start="665.998" dur="3.103"> CAMPUS KANGGO, ING NGANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="668.901" dur="2.87"> 89.000. </text>
<text sub="clublinks" start="669.234" dur="3.738"> KAMPUNG NAVY AS "GAMPANG," </text>
<text sub="clublinks" start="671.904" dur="2.835"> PRESIDEN GAMPANG, WANG </text>
<text sub="clublinks" start="673.105" dur="5.105"> NGANGGO NUNGGUH 1.000 BED TO PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="674.873" dur="4.538"> SARI INSAN ING, ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="678.344" dur="5.972"> 90.000. </text>
<text sub="clublinks" start="679.545" dur="6.472"> Yen KENE NATE ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="684.449" dur="3.805"> DORMITORI ING LANGKAH NEGARA BARU </text>
<text sub="clublinks" start="686.151" dur="4.605"> YORK, YAWA KANGGO NAMPANG US AN </text>
<text sub="clublinks" start="688.387" dur="7.874"> 29000 BEDS. </text>
<text sub="clublinks" start="690.89" dur="6.706"> Kita ora duwe 119,000 BEDS. </text>
<text sub="clublinks" start="696.395" dur="2.669"> Sampeyan ora bakal nganti 140 ING </text>
<text sub="clublinks" start="697.73" dur="4.27"> Sampeyan kudu, nanging ora bisa ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="699.198" dur="5.105"> Ing HOTEL, NENGGALKE ATUR </text>
<text sub="clublinks" start="702.133" dur="5.906"> GOLEKSI NURSING GAMPANG, KONEKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="704.436" dur="4.037"> GAMPIRAN OWE UNTUK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="708.173" dur="3.837"> BEDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="708.606" dur="5.072"> Dadi LOT, CREATIVE, AGGRESSIVE, </text>
<text sub="clublinks" start="712.143" dur="2.103"> TETAPI ING Urip BISA ANAK DITANGGU </text>
<text sub="clublinks" start="713.812" dur="2.67"> TO nggawe. </text>
<text sub="clublinks" start="714.38" dur="4.036"> Lan iku Apa sing ora bakal ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="716.615" dur="2.67"> KANGGO BED. </text>
<text sub="clublinks" start="718.55" dur="2.803"> PERLINDUNGAN PELINDUNG, Kita </text>
<text sub="clublinks" start="719.418" dur="3.937"> Wis NGANGGO LAMPIRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="721.487" dur="2.735"> KAMI KITA NGOMBUT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="723.488" dur="2.87"> Nindakake IT. </text>
<text sub="clublinks" start="724.356" dur="5.605"> KANGEN SAIKI KITA NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="726.491" dur="5.172"> PERLINDUNGAN PELINDUNG, GAMPANG, </text>
<text sub="clublinks" start="730.095" dur="2.703"> MASKU, GAMPANG UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="731.796" dur="5.239"> HOSPITALS STATEWIDE sing saiki </text>
<text sub="clublinks" start="732.931" dur="6.473"> TUNGGUH karo IT. </text>
<text sub="clublinks" start="737.169" dur="4.872"> HARI ING TANPA HOSPITAL, Ora BUKU, Ora </text>
<text sub="clublinks" start="739.537" dur="4.739"> DOKTOR DAPAT MELIHAT LEGITIMATELI aku </text>
<text sub="clublinks" start="742.174" dur="4.772"> Ojo golek pangayoman protektip. </text>
<text sub="clublinks" start="744.41" dur="4.137"> KANGEN SAIKI LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="747.079" dur="1.802"> PUTIH INGGRIS, KAMI KANGSA A </text>
<text sub="clublinks" start="748.681" dur="2.302"> GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="749.014" dur="3.136"> KANGGO NATE WULANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="751.116" dur="4.371"> GAMPANG PELULUSAN WANG TULANG SARI SAIKI, </text>
<text sub="clublinks" start="752.284" dur="10.244"> PULANG MINGGU SAIKI, LIMA MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="755.62" dur="7.609"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="763.362" dur="1.235"> TAPI TANGGAL MANGGO WANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="763.996" dur="1.635"> Lan ING WARNA BANYAK lan A </text>
<text sub="clublinks" start="764.73" dur="2.201"> GOOD Job BY TEAM. </text>
<text sub="clublinks" start="765.765" dur="2.701"> Lan LAMPIRAN, GUNUNG WULANG NULIS </text>
<text sub="clublinks" start="767.065" dur="4.705"> UNTUK LAMPIRAN Luwih. </text>
<text sub="clublinks" start="768.6" dur="3.604"> VENTILATOR, VENTILATOR, </text>
<text sub="clublinks" start="771.904" dur="1.368"> VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="772.337" dur="2.97"> KAMI NEGARA 30.000. </text>
<text sub="clublinks" start="773.405" dur="5.939"> KAMI ING ING HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="775.441" dur="5.738"> SISTEM 4,000 PENTING PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="779.478" dur="3.403"> ING ING JAWA ING NORMAL </text>
<text sub="clublinks" start="781.313" dur="3.303"> OPERASI HOSPITALS. </text>
<text sub="clublinks" start="783.015" dur="3.136"> GUNUNG KANGGO 7.000.000 lan ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="784.749" dur="5.84"> TUKAR PEKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="786.285" dur="7.607"> Gubernur Pariwara duwe SENT </text>
<text sub="clublinks" start="790.722" dur="7.274"> 4.000. </text>
<text sub="clublinks" start="798.13" dur="3.203"> GAMPANG TAMPILAN ING PIKEN </text>
<text sub="clublinks" start="800.532" dur="1.168"> SATU VENTILATOR NGAPAK DULUH </text>
<text sub="clublinks" start="801.466" dur="0.868"> GAMBAR. </text>
<text sub="clublinks" start="801.833" dur="1.335"> ITALY KANGGO Nindakake. </text>
<text sub="clublinks" start="802.467" dur="2.77"> AKU NDELENG NDELIH yen bisa sinau IT </text>
<text sub="clublinks" start="803.302" dur="3.103"> Lan Apa Iki SMARTER LITTLE lan </text>
<text sub="clublinks" start="805.37" dur="3.537"> NUNGGAL ING LAKU LAKI </text>
<text sub="clublinks" start="806.538" dur="3.837"> NGALAMI DENGAN ITU, KANGGO WISI </text>
<text sub="clublinks" start="809.041" dur="1.735"> MENYAMBUNG LAN NENGGALKAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="810.509" dur="1.901"> VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="810.909" dur="2.603"> GAMPANG KANGGO NUNGGUH BASA </text>
<text sub="clublinks" start="812.544" dur="2.869"> Gubernur FEDERAL TO TRY TO </text>
<text sub="clublinks" start="813.645" dur="4.672"> Tampilake liyane VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="815.547" dur="4.971"> TETAPI ING MASALAH SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="818.45" dur="5.972"> TULAGAAN ING VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="820.652" dur="6.974"> LAGU, KANGGO ICU, YANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="824.556" dur="4.772"> Nggawe BED VENTILATED BED </text>
<text sub="clublinks" start="827.76" dur="4.07"> SAIKI, ING ING SATU NAMA </text>
<text sub="clublinks" start="829.461" dur="3.77"> PISI KOMUNITAS YANG DIANGGIH. </text>
<text sub="clublinks" start="831.963" dur="3.17"> Sampeyan BEDS, Sampeyan wis </text>
<text sub="clublinks" start="833.365" dur="2.736"> PERALATAN, Sampeyan kudu STAFF, lan </text>
<text sub="clublinks" start="835.267" dur="4.771"> Sampeyan NATE STAFF UNDERSTANDING </text>
<text sub="clublinks" start="836.234" dur="5.773"> SUKU STAF KANA KANGGO Munggah </text>
<text sub="clublinks" start="840.171" dur="3.271"> Sakit lan Wong-wong mau bakal mati. </text>
<text sub="clublinks" start="842.141" dur="3.97"> Dadi KITA KANGGO NUNGGUH BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="843.575" dur="3.036"> PUTTING TOGETHER A KESIHATAN LUNGKUNG </text>
<text sub="clublinks" start="846.244" dur="2.569"> WARNA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="846.745" dur="4.604"> KANGGO KANGGO KE KANGGOAN, KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="848.947" dur="6.706"> ING NURSES lan DOKTOR sing bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="851.483" dur="6.673"> Dudu ING JAWA HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="855.787" dur="6.741"> OCCUPASI KEDAI MEDIKAL, LAN ASK </text>
<text sub="clublinks" start="858.29" dur="5.372"> TEMA Tandha ING NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="862.661" dur="2.936"> RESERVE DUTY. </text>
<text sub="clublinks" start="863.796" dur="5.405"> ALLAH NAMPULKE. </text>
<text sub="clublinks" start="865.731" dur="14.814"> 40.000 Wong SAIKI DIGUNAKAN AS AS </text>
<text sub="clublinks" start="869.334" dur="12.579"> KANGGO WANGSA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="880.679" dur="1.968"> FIKESIA, ANYARI NEGARA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="882.547" dur="2.37"></text>
<text sub="clublinks" start="882.781" dur="3.069"> YOL PANDUAN, NURSES, LPN, 40.000 </text>
<text sub="clublinks" start="885.05" dur="4.838"> Wong-wong wis Gawe UP. </text>
<text sub="clublinks" start="885.984" dur="5.305"> ING IS sing SUKU - INGING BISA, </text>
<text sub="clublinks" start="890.022" dur="3.569"> DEAL BIG. </text>
<text sub="clublinks" start="891.423" dur="3.837"> NUNG KENE BISA bisa nggawe BEDS, YOU </text>
<text sub="clublinks" start="893.725" dur="2.936"> BISA TAMPILAN, EYE </text>
<text sub="clublinks" start="895.393" dur="3.904"> KANGGO STAF. </text>
<text sub="clublinks" start="896.795" dur="4.004"> Lan sampeyan wis duwe STAFF </text>
<text sub="clublinks" start="899.43" dur="3.538"> KANGGO BEDS TAMBAHAN YANG DUMADANG </text>
<text sub="clublinks" start="900.932" dur="2.37"> ING SAIKI ING ING HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="903.101" dur="3.304"> SISTEM. </text>
<text sub="clublinks" start="903.435" dur="4.504"> Lan sampeyan duwe STAFF KENE </text>
<text sub="clublinks" start="906.538" dur="5.406"> KANGGO STAFF KANGGO NANGGUR ILL. </text>
<text sub="clublinks" start="908.073" dur="5.405"> Utawa OLEH INGKU BISA KANGGO NAK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="912.077" dur="2.903"> KANGGUNGAN ING ING NGANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="913.612" dur="5.305"> Wong NEGARA ING KANGGO UNGGUH BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="915.114" dur="5.071"> JADI SAIKI Luwih enak. </text>
<text sub="clublinks" start="919.051" dur="2.168"> KANGGO ING JAWA TENAGA ING SENTUH. </text>
<text sub="clublinks" start="920.319" dur="1.768"> Aku ora ngerti yen mung siji wae </text>
<text sub="clublinks" start="921.353" dur="2.769"> Nuli INGKANG INI. </text>
<text sub="clublinks" start="922.221" dur="4.437"> GAMPANG SUKU TENTANG EMOSI </text>
<text sub="clublinks" start="924.256" dur="2.736"> STRESS ING NGANGGO ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="926.792" dur="4.137"> Wong. </text>
<text sub="clublinks" start="927.125" dur="4.872"> Lan STRESS KESIHATAN MENTAL lan </text>
<text sub="clublinks" start="931.063" dur="2.802"> CUTI KESIHATAN MENTAL. </text>
<text sub="clublinks" start="932.131" dur="2.035"> Ora ana sing nate dicenthang </text>
<text sub="clublinks" start="933.999" dur="1.635"> ING. </text>
<text sub="clublinks" start="934.299" dur="4.104"> KANGGO SEMUA TANGGO TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="935.767" dur="5.339"> GAMBAR KRITIKAL PERLU, ING Urip </text>
<text sub="clublinks" start="938.537" dur="6.139"> LAN KABUPATEN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="941.239" dur="4.872"> GAMPANG SUKAN TENAGA KANGGO, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="944.809" dur="2.537"> Ojo ngerteni </text>
<text sub="clublinks" start="946.244" dur="3.771"> PEKAN TRAUMA EMOSI </text>
<text sub="clublinks" start="947.479" dur="2.87"> BEDHAN lan KESIHATAN EMOSI </text>
<text sub="clublinks" start="950.149" dur="2.602"> ISU. </text>
<text sub="clublinks" start="950.482" dur="5.406"> KANGGO KANGGO MUNGSA KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="952.884" dur="5.606"> PROFESIONAL TO VOLUNTARILY </text>
<text sub="clublinks" start="956.021" dur="5.505"> Tandha kanggo Nggunakake MENTAL ONLINE </text>
<text sub="clublinks" start="958.624" dur="5.638"> SERVIKES KESIHATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="961.66" dur="5.138"> 6,000 KESINAN MENTAL </text>
<text sub="clublinks" start="964.395" dur="3.404"> PROFESIONALS DIPANGGULAN KE </text>
<text sub="clublinks" start="966.931" dur="3.538"> VOLUNTEER kanggo MENTAL MENTAL </text>
<text sub="clublinks" start="967.933" dur="4.804"> LAYAN KESIHATAN Kanggo Wong sing Wong </text>
<text sub="clublinks" start="970.602" dur="2.869"> PERLU IT. </text>
<text sub="clublinks" start="972.871" dur="5.873"> Apa maneh Piye wae. </text>
<text sub="clublinks" start="973.605" dur="10.41"> Lan ING PANAS 1-844-863-9314, </text>
<text sub="clublinks" start="978.877" dur="6.473"> Sampeyan bisa Nelpon sing Hotline, </text>
<text sub="clublinks" start="984.148" dur="2.103"> Jadwal APLIKASI LENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="985.483" dur="5.707"> PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL </text>
<text sub="clublinks" start="986.385" dur="6.272"> TAMPILAN GRATIS UNTUK TALK TO ING </text>
<text sub="clublinks" start="991.323" dur="3.837"> Apa sing kudu digunakake. </text>
<text sub="clublinks" start="992.791" dur="5.005"> Lan TUHAN NGGAWATNA 6000 </text>
<text sub="clublinks" start="995.293" dur="6.507"> PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL </text>
<text sub="clublinks" start="997.929" dur="6.406"> Nindakake ING FREE. </text>
<text sub="clublinks" start="1001.934" dur="3.169"> Lan AKU SUKU ING NORMAL </text>
<text sub="clublinks" start="1004.469" dur="4.571"> PRAKTIKAL ING WISI GAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1005.237" dur="6.306"> Dadi KENE ING UNTUK LATIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="1009.174" dur="3.003"> OLEH INGKE AKU SUKU ING ING N </text>
<text sub="clublinks" start="1011.676" dur="1.302"> PRAKTIKAL ING WISI GAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1012.31" dur="1.602"> Dadi KENE ING UNTUK LATIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="1013.111" dur="3.17"> BY Wong-wong mau. </text>
<text sub="clublinks" start="1014.046" dur="4.137"> Aku SPOKE DENGAN TRUMP PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="1016.414" dur="2.603"> KANGGO BASA SEHARI, LAKI NINGGAL, AKU NO </text>
<text sub="clublinks" start="1018.316" dur="2.67"> KANGGO ING JAMINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1019.151" dur="3.804"> AKU DITENTUKAN ING Wong ing </text>
<text sub="clublinks" start="1021.119" dur="2.936"> PUTIH PUTIH sing NUKUT </text>
<text sub="clublinks" start="1023.088" dur="3.036"> KANGGO OPERASI. </text>
<text sub="clublinks" start="1024.189" dur="2.336"> AKU GOLEK DENGAN VIS </text>
<text sub="clublinks" start="1026.258" dur="2.636"> PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1026.658" dur="4.571"> AKU GOLEK DENGAN KUSHNER JARED </text>
<text sub="clublinks" start="1029.027" dur="2.569"> Sapa sing Warta Anyar, Dheweke ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="1031.363" dur="3.537"> YORK Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="1031.73" dur="5.005"> Lan DIA KERJA ING ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="1035.033" dur="2.636"> RUMAH lan Dheweke wis </text>
<text sub="clublinks" start="1036.868" dur="4.037"> GAMPANG NAMPANG INGGAL ING KATUNGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="1037.803" dur="6.272"> ING SITUASI. </text>
<text sub="clublinks" start="1041.039" dur="5.806"> KANGGO ING ING KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="1044.208" dur="5.339"> CABARAN KOMONO. </text>
<text sub="clublinks" start="1046.979" dur="6.306"> Ora ana siji sing duwe VENTILATOR KANGGO lan </text>
<text sub="clublinks" start="1049.681" dur="4.571"> TANPA LUKU ora ana sing dingerteni A </text>
<text sub="clublinks" start="1053.418" dur="3.07"> GAMBUNGAN ING NGANG ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1054.385" dur="5.707"> PENTING VENTILATOR KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="1056.621" dur="3.904"> TENAGA karo KESIHATAN AWAM </text>
<text sub="clublinks" start="1060.225" dur="1.468"> KESIMPULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1060.659" dur="3.036"> Dadi KITA WULANG NUNGGAL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1061.827" dur="4.07"> SANGSA BISA DIBUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1063.829" dur="6.106"> SAIKI ING SITUASI </text>
<text sub="clublinks" start="1066.03" dur="6.34"> WEYRE TRYING TO ACCELERATE </text>
<text sub="clublinks" start="1070.068" dur="4.772"> PRODUKSIFEN VENTILATOR </text>
<text sub="clublinks" start="1072.504" dur="4.171"> Lan VENTILATOR IS DIPANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1074.973" dur="3.503"> PIECE EQUIPMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="1076.808" dur="7.141"> PRESIDEN LAN TEAM IKI I </text>
<text sub="clublinks" start="1078.61" dur="7.207"> Mikir Gunakake WPA DPA </text>
<text sub="clublinks" start="1084.082" dur="5.572"> MUNGSA NATE ING ING AKSES A - IT </text>
<text sub="clublinks" start="1085.95" dur="5.172"> IS PENTING TANPA KANGGO MUNGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="1089.787" dur="2.837"> DENGAN KOMUNITAS PRIVATE, BASA? </text>
<text sub="clublinks" start="1091.256" dur="4.204"> KANGGO NAK MEMBANTU. </text>
<text sub="clublinks" start="1092.758" dur="4.17"> KITA BISA GAMPANG GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1095.594" dur="2.769"> Utawa kowe bakal nyengkuyung lan </text>
<text sub="clublinks" start="1097.062" dur="1.901"> KAMI NATE INGKE NGISI UP lan </text>
<text sub="clublinks" start="1098.496" dur="3.538"> PRODUKTIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1099.097" dur="5.906"> NUNG DENGAN WULANG, ING IS RAMP </text>
<text sub="clublinks" start="1102.167" dur="4.604"> WAKTU UP UNTUK KOMPUTER UNTUK PUT </text>
<text sub="clublinks" start="1105.136" dur="3.838"> MANGSA KANGGO PUTRA, PUT </text>
<text sub="clublinks" start="1106.904" dur="5.573"> MANGSA ING KERJA lan njaluk </text>
<text sub="clublinks" start="1109.107" dur="4.705"> ING PURWAKING LAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1112.611" dur="4.571"> Rasane ROH KANGGO NAMPUL, </text>
<text sub="clublinks" start="1113.945" dur="5.372"> BALAYAN UMUM DENGAN NAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1117.316" dur="4.404"> MASALAH ING NGGAK LAKON MASA INI </text>
<text sub="clublinks" start="1119.45" dur="6.34"> KENYANAAN, KITA NENGGALU ing AN </text>
<text sub="clublinks" start="1121.853" dur="7.808"> APEX 21 HARI ING PANJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1125.924" dur="8.174"> DAPAT KANGGO VENTILATOR lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="1129.794" dur="7.841"> PELINDUNGAN PUTRA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1134.232" dur="6.44"> TOGETHER, MANGSA KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="1137.769" dur="4.004"> KAMPUNG, RAMPED UP IS AN </text>
<text sub="clublinks" start="1140.805" dur="2.135"> TASK BEDHANA EXTRAORDINARILY. </text>
<text sub="clublinks" start="1141.907" dur="4.137"> Lan ITU SUKU DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1143.074" dur="4.038"> TEGO BISA KANGGO INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="1146.178" dur="4.003"> TEU KAYU PUTIH lan AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1147.245" dur="5.572"> Nampa PRESIDEN UNTUK HIS </text>
<text sub="clublinks" start="1150.314" dur="3.07"> KOPERASI lan TEKI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1152.95" dur="1.869"> TINDAK KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1153.518" dur="3.771"> KAWASAN GOLEKTIF KENE, </text>
<text sub="clublinks" start="1154.953" dur="5.072"> KANGGO NUNGGUH ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1157.422" dur="4.371"> Tumpakan Donya Minangka WELL AS Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="1160.158" dur="2.036"> KOMPUTER sing DIDIKUKAakake </text>
<text sub="clublinks" start="1161.927" dur="3.87"> PRODUKSI. </text>
<text sub="clublinks" start="1162.327" dur="6.706"> KANGGO NAK JAWA TENGKING ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="1165.93" dur="4.572"> RUMAH ING TANPA KONSEP. </text>
<text sub="clublinks" start="1169.167" dur="4.271"> KOMUNITAS BARU Duwe PAKAI sing paling apik </text>
<text sub="clublinks" start="1170.636" dur="4.303"> ING KABEH Nomer. </text>
<text sub="clublinks" start="1173.572" dur="3.302"> KOMUNITAS ING JAWA BARU NENG PALING HENTI </text>
<text sub="clublinks" start="1175.072" dur="2.136"> Kritikal Kabutuhan ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1177.008" dur="0.5"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1177.341" dur="2.136"> KANAN? </text>
<text sub="clublinks" start="1177.642" dur="4.905"> TALK KITA NGENTOT APEKA KITA, WE TALK </text>
<text sub="clublinks" start="1179.611" dur="4.338"> TINDAKKE ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1182.68" dur="3.771"> KABUPATEN BEDAH NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="1184.082" dur="3.437"> NEGARA NEGARA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1186.584" dur="3.504"> KEDAI BEDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1187.653" dur="5.438"> ING ING PITANGGAL ING PITU. </text>
<text sub="clublinks" start="1190.222" dur="5.638"> NOMBUT KES ING KAMI ING UNTUK. </text>
<text sub="clublinks" start="1193.225" dur="6.506"> LATIHAN KAMI ING ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1195.994" dur="5.005"> DENGAN POTONG LONG. </text>
<text sub="clublinks" start="1199.865" dur="3.837"> BEDHING BEDHENG MAHA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1201.132" dur="4.571"> TAWA ING ING KANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="1203.835" dur="4.905"> Apa sing dakkarepake menyang PRESIDEN lan </text>
<text sub="clublinks" start="1205.837" dur="6.373"> TEAM SUKU WIS, NENGGALKANG, INGKU INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="1208.873" dur="5.973"> SUKU BISA KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="1212.343" dur="5.373"> EQUIPMENT UNTUK KEBANGSAAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1215.013" dur="7.574"> Nuju ING SASA MUNGKU, NGAKLANG TALK NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="1217.849" dur="6.273"> MENUKAR KRITIKAL ING ING INSAN </text>
<text sub="clublinks" start="1222.721" dur="3.003"> ING SAIKI HOT, ING INSAN ING PANAS </text>
<text sub="clublinks" start="1224.256" dur="2.969"> TAMPILAN SPOT, KANGSA ING ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1225.857" dur="6.106"> APEX lan yen sampeyan wis duwe, </text>
<text sub="clublinks" start="1227.358" dur="5.306"> Lan KANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1232.797" dur="3.004"> SHORT, ONCE ADDRESS ING PANAS </text>
<text sub="clublinks" start="1234.232" dur="4.771"> SPOT TANPA INTENSITI, </text>
<text sub="clublinks" start="1235.934" dur="5.105"> Keperluan INTENSE, INTENSE </text>
<text sub="clublinks" start="1239.137" dur="3.103"> PERSONNEL, ING NGEDANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1241.172" dur="3.103"> NEXT HOT SPOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1242.374" dur="4.904"> Lan duwe luwih saka wong </text>
<text sub="clublinks" start="1244.408" dur="5.039"> DEPLOYMENT ACROSS NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1247.411" dur="3.437"> Apa KANGGO STATIK, KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="1249.581" dur="4.971"> AKU ING ING SADAN PERSEKUTUAN </text>
<text sub="clublinks" start="1250.982" dur="4.004"> Ing HUD, aku nyambut gawe ing DOZENS </text>
<text sub="clublinks" start="1254.686" dur="1.201"> TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="1255.119" dur="2.303"> Sampeyan mati karo diskusi IN </text>
<text sub="clublinks" start="1256.02" dur="4.638"> FRONT OF ANDA ING WAKTU lan </text>
<text sub="clublinks" start="1257.555" dur="3.47"> Mengko sampeyan Mingkar menyang NEXT </text>
<text sub="clublinks" start="1260.792" dur="2.002"> TULISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1261.159" dur="4.271"> Lan aku mikir yen ngrampungake </text>
<text sub="clublinks" start="1262.927" dur="3.77"> JABATAN KARYA DITOLEKI KINI lan </text>
<text sub="clublinks" start="1265.564" dur="4.67"> ING BEHALF NEW YORK, </text>
<text sub="clublinks" start="1266.831" dur="3.737"> INDEPENDENT KITA bakal 100% </text>
<text sub="clublinks" start="1270.368" dur="1.469"> NAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1270.701" dur="3.838"> Kita NATE MEMBANGKANG DARI TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="1271.97" dur="4.271"> NEGARA NEGARA SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1274.673" dur="3.736"> KANGGO NATE SUMBER SARI </text>
<text sub="clublinks" start="1276.374" dur="5.305"> KAYANGAN NEGARA RASA SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1278.543" dur="6.106"> Lan KANGGO APEKA KANGGO LAKIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="1281.812" dur="9.577"> Lan NOMBOR KAMU ING TUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="1284.783" dur="8.474"> TAPI POEKT APEKTIK TINGGI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1291.523" dur="2.869"> ACARA ACROSS Bagean. </text>
<text sub="clublinks" start="1293.391" dur="3.67"> Dadi aku SUKU ING omah </text>
<text sub="clublinks" start="1294.526" dur="5.205"> SUKU AS EQUIPMENT YANG KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1297.195" dur="5.572"> PERLU, MANGGO US PERSONNEL. </text>
<text sub="clublinks" start="1299.865" dur="7.373"> AS DENGAN KITA NANGGO GENDANG KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1302.9" dur="6.24"> IBU KRITIKAL, AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1307.372" dur="5.038"> REDEPLOY sing PERLUKAN LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="1309.274" dur="7.174"> PERSONNEL TO THE NEXT HOT SPOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1312.544" dur="6.239"> Lan AKU AKAN JAMINAN DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="1316.581" dur="7.541"> IT lan PERSONALLY MANAGE IT. </text>
<text sub="clublinks" start="1318.917" dur="7.374"> KAYA Yen sampeyan LUKA US 15.000 </text>
<text sub="clublinks" start="1324.255" dur="5.205"> VENTILATOR lan banjur MANGSA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1326.424" dur="4.572"> NGANGGUNKE ANGGOS LOS ANGGUN 15.000 </text>
<text sub="clublinks" start="1329.594" dur="2.469"> VENTILATORS, KITA BISA NANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="1331.129" dur="3.603"> EQUIPMENT Saka kene, kita bisa njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="1332.197" dur="6.105"> Wong Wong Saka kene, Kita </text>
<text sub="clublinks" start="1334.865" dur="4.773"> Bisa njupuk PELAJARAN Saka kene, </text>
<text sub="clublinks" start="1338.436" dur="2.903"> Kita KANGGO PULANG, ING KANGGO BASA PIKO </text>
<text sub="clublinks" start="1339.771" dur="2.502"> YANG NOBODY ELSE DITULU. </text>
<text sub="clublinks" start="1341.473" dur="5.138"> KANGSA ING WISI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1342.407" dur="5.806"> SUKU BABAD ING ING ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1346.745" dur="2.736"> Lan AKU JAMINAN Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="1348.346" dur="2.869"> INGKANG NANGGALU MANAJELAN, KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1349.614" dur="3.303"> Bakal Nampilake PERSONNEL, WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="1351.382" dur="3.304"> MEMBANGSA ASSISTANS TEKNIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1353.05" dur="4.572"> KANGGO SPOT HOT NEXT. </text>
<text sub="clublinks" start="1354.82" dur="4.671"> AKU SUKU DENGAN PRESIDEN, ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1357.756" dur="2.635"> Bagean saka mlebu menyang hotel sing ora cocog </text>
<text sub="clublinks" start="1359.624" dur="4.271"> SPOT DENGAN TEAM KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1360.525" dur="3.637"> GAMPANG MENGUKU NEGARA UNTUK MEMBANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1364.029" dur="2.869"> US. </text>
<text sub="clublinks" start="1364.296" dur="4.47"> KAMI KANGGO NAKAUN TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="1367.032" dur="4.438"> Lan KAMI SEMUA INGKANG INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1368.9" dur="3.737"> Lan kita njaluk bantuan kanggo wong liya </text>
<text sub="clublinks" start="1371.603" dur="7.04"> Lan KONSIDERASI DIRI LAN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1372.771" dur="8.474"> ING NGANGGOLA DENGAN DIVIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1378.777" dur="6.606"> SENATE ISU ING JAWABAN SAIKI A </text>
<text sub="clublinks" start="1381.379" dur="5.972"> $ 2 TRILLION BILL NA ING </text>
<text sub="clublinks" start="1385.516" dur="6.907"> QUOTE / TANPA KANGGO UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="1387.485" dur="5.339"> Bisnis, Indhividu lan </text>
<text sub="clublinks" start="1392.557" dur="1.034"> KANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1392.957" dur="4.538"> KANGGO MUNGGUH KANGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1393.725" dur="5.539"> NEGARA ING JAWA BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="1397.629" dur="3.003"> ING JAMINAN $ 2, APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="1399.397" dur="1.635"> ITAN KANGGO UNDANG-UNDANG NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1400.765" dur="4.037"> KERAJAAN? </text>
<text sub="clublinks" start="1401.165" dur="7.442"> ITANAN $ 3,8 Milyar. </text>
<text sub="clublinks" start="1404.936" dur="4.304"> $ 3,8 BULANAN SUMAH NGGENHANA </text>
<text sub="clublinks" start="1408.74" dur="2.235"> OF dhuwit. </text>
<text sub="clublinks" start="1409.374" dur="2.636"> DIRECTOR BUDGET BISA NGENALKI INI </text>
<text sub="clublinks" start="1411.109" dur="5.205"> INGKANG SUKU PITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1412.144" dur="7.139"> TAPI GOLEKSI GOLONGAN ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1416.447" dur="8.542"> KEDAI saka $ 9 Yuta, $ 10 </text>
<text sub="clublinks" start="1419.417" dur="8.909"> Bilyar, $ 15 Bilyar. </text>
<text sub="clublinks" start="1425.123" dur="4.871"> Tanggapan ING ING VIRUS ING SANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="1428.459" dur="3.438"> Cepet Cepet US $ 1 </text>
<text sub="clublinks" start="1430.128" dur="3.17"> Milyar, KANGGO NATE PALING HATI </text>
<text sub="clublinks" start="1432.03" dur="2.101"> DOLLAR RINGGOLAN DENGAN AS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1433.431" dur="2.069"> WIS KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1434.265" dur="4.805"> KOTA YORK Anyar Bener entuk $ 1,3 </text>
<text sub="clublinks" start="1435.633" dur="6.006"> Milyar Saka PAKET INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1439.204" dur="6.673"> NUNG KENE TANGGO KANGGO ING BUCKET. </text>
<text sub="clublinks" start="1441.773" dur="5.105"> Aku SPOKE Nuju TOKONO KONSUS KAMI, </text>
<text sub="clublinks" start="1446.011" dur="1.367"> GAMBAR CONGRESSIONAL, ING </text>
<text sub="clublinks" start="1447.012" dur="2.502"> ENJING. </text>
<text sub="clublinks" start="1447.512" dur="2.269"> AKU SUKU ING ING INI NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1449.648" dur="3.136"> IT. </text>
<text sub="clublinks" start="1449.915" dur="5.304"> Sampeyan ngerti, Aku ora ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="1452.918" dur="4.337"> Téori SENATE LAN REPUBLIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1455.353" dur="3.837"> TEORI, Nanging NATE NEGARA KONTENG </text>
<text sub="clublinks" start="1457.389" dur="3.436"> NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1459.324" dur="4.103"> Lan RUMAH RUMAH KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="1460.959" dur="2.969"> Saben wulan, NEW YORK NEGARA GOT $ 17 </text>
<text sub="clublinks" start="1463.561" dur="5.806"> Bilyar. </text>
<text sub="clublinks" start="1464.062" dur="7.44"> ING ROH SENATE, NINI NGATEN $ 3,8 </text>
<text sub="clublinks" start="1469.501" dur="3.737"> Bilyar. </text>
<text sub="clublinks" start="1471.636" dur="1.969"> Lan, WELL, YOU JUST - BIG </text>
<text sub="clublinks" start="1473.371" dur="2.002"> SPENDING. </text>
<text sub="clublinks" start="1473.738" dur="2.636"> NATE NATE NEGARA BENTUK NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1475.507" dur="2.535"> AKU CUKAI CUKAK ING Saben taun. </text>
<text sub="clublinks" start="1476.508" dur="4.07"> AKU KANGGO GRATIS TENAGA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1478.175" dur="4.972"> ING BUDANG NEGARA ING MODERN </text>
<text sub="clublinks" start="1480.711" dur="2.803"> SEJARAH POLITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1483.281" dur="2.969"> NGGIH? </text>
<text sub="clublinks" start="1483.648" dur="3.003"> KAYA KITA KITA FRUGAL LAN TARI </text>
<text sub="clublinks" start="1486.384" dur="1.535"> KESAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1486.784" dur="2.77"> AKU NATE INGKU, ING ING-ING </text>
<text sub="clublinks" start="1488.053" dur="4.604"> OGO GOLEKA LAN AKU NATE ING omah </text>
<text sub="clublinks" start="1489.687" dur="3.604"> AHLI-AHLI YANG KANGGO DIBUAT </text>
<text sub="clublinks" start="1492.79" dur="2.503"> Wong-wong MUNGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="1493.425" dur="5.071"> ING TERMA Bilangan, TOTAL </text>
<text sub="clublinks" start="1495.426" dur="3.604"> Dicoba, NATE KANGGO NAMBUNG 103,000 </text>
<text sub="clublinks" start="1498.63" dur="2.235"> Wong. </text>
<text sub="clublinks" start="1499.164" dur="5.005"> KENYatan Anyar GUNUNG TOKO 12,000. </text>
<text sub="clublinks" start="1500.999" dur="4.805"> AS YESTERDAY, TUTUP 28% OF </text>
<text sub="clublinks" start="1504.302" dur="2.969"> Kabeh NATIONWIDE TESTING Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="1505.937" dur="1.635"> DIPANGGAL DENGAN NEGARA BARU </text>
<text sub="clublinks" start="1507.405" dur="2.603"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1507.705" dur="5.072"> NEGARA GUNUNG BARU ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1510.141" dur="4.337"> Nyoba ING APA APA DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="1512.91" dur="2.904"> STATES UNIK AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1514.612" dur="2.536"> Lan Aku wis entuk TEAM </text>
<text sub="clublinks" start="1515.947" dur="4.104"> ING PENTING GOLONGAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="1517.281" dur="3.104"> GOTTEN ING TENAGA ING UP lan </text>
<text sub="clublinks" start="1520.185" dur="3.369"> RUNNING. </text>
<text sub="clublinks" start="1520.518" dur="3.337"> Wong-wong ASKI KENE ING NATE TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="1523.688" dur="4.438"> KARYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1523.988" dur="4.738"> ANY HOSPITAL ING NEGARA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1528.259" dur="4.038"> PELUASAN PERFORM. </text>
<text sub="clublinks" start="1528.86" dur="4.304"> Sampeyan bisa WALK INTO A HOSPITAL IN </text>
<text sub="clublinks" start="1532.43" dur="3.003"> BUFFALO, NEW YORK Yen sampeyan nuduhake </text>
<text sub="clublinks" start="1533.298" dur="4.837"> Kahanan SISTEM LAN MANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="1535.566" dur="3.937"> Protokol, Sampeyan bisa Dicoba. </text>
<text sub="clublinks" start="1538.269" dur="4.705"> Nggegirisi, KANGGO NU GOLEKSI </text>
<text sub="clublinks" start="1539.637" dur="5.605"> ING KAWASAN PALING KABUPATEN, ING </text>
<text sub="clublinks" start="1543.107" dur="2.97"> GAMPANG TENAGA KANGGO GRATIS-THRUS lan </text>
<text sub="clublinks" start="1545.376" dur="0.968"> AND CETERA. </text>
<text sub="clublinks" start="1546.211" dur="1.501"> KENE? </text>
<text sub="clublinks" start="1546.478" dur="2.969"> KANGGO NATE TANGGO POSITIVES. </text>
<text sub="clublinks" start="1547.846" dur="4.837"> POSITIVES HAYTING KANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1549.581" dur="3.436"> BISA ISOLATE lan NENGGALAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1552.817" dur="3.203"> SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1553.15" dur="5.172"> ING ING KANGGO MANGSA ING ING pikantuk </text>
<text sub="clublinks" start="1556.154" dur="2.669"> POSITIVES ing POSITIF TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="1558.456" dur="2.702"> KAWASAN, KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="1558.956" dur="6.173"> Gawe UP DRAWA-THRU ING BRONX </text>
<text sub="clublinks" start="1561.292" dur="5.339"> VERSUS A DRIVE-THRU IN </text>
<text sub="clublinks" start="1565.262" dur="2.803"> CHAUTAUQUA negara, Sampeyan bakal entuk </text>
<text sub="clublinks" start="1566.765" dur="3.402"> Luwih akeh POSITIVES ING BRONX. </text>
<text sub="clublinks" start="1568.199" dur="4.004"> Lan yen iki sing dikarepake. </text>
<text sub="clublinks" start="1570.301" dur="3.837"> TAPI SUKU APA ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="1572.337" dur="4.404"> NEGERI, Yen sampeyan duwe SYMPTOMS, Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="1574.272" dur="3.47"> KANGGO NUNGGUH, BISA KANGGO WALK INTO </text>
<text sub="clublinks" start="1576.875" dur="2.869"> ANY HOSPITAL LAN HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="1577.875" dur="3.304"> BISA KANGGO NAMPI DIJAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="1579.878" dur="3.302"> Cacahe KOS POSITIF, WE'RE </text>
<text sub="clublinks" start="1581.312" dur="5.472"> UP TO 30,000. </text>
<text sub="clublinks" start="1583.314" dur="9.276"> PENTING KENCEN ASAS 5.000. </text>
<text sub="clublinks" start="1586.918" dur="7.173"> LAMPIRAN ING Pandang Wulan. </text>
<text sub="clublinks" start="1592.723" dur="2.169"> 13.000 - SORRY, 17,000 NEW YORK </text>
<text sub="clublinks" start="1594.225" dur="3.904"> KOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1595.026" dur="4.738"> 4,000 WESTCHESTER, 3,000 IN </text>
<text sub="clublinks" start="1598.262" dur="5.406"> NASSAU NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1599.898" dur="8.275"> PELANGSAAN KABUPATEN KITA INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1603.801" dur="5.006"> Mbebayani kanthi cepet </text>
<text sub="clublinks" start="1608.306" dur="3.236"> INGGALUSUS INGGRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="1608.94" dur="5.638"> Dadi LAGU PELAKON sing apik, </text>
<text sub="clublinks" start="1611.675" dur="3.337"> BISA OGO NATE RATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="1614.712" dur="0.767"> INFECTION. </text>
<text sub="clublinks" start="1615.145" dur="0.968"> YES. </text>
<text sub="clublinks" start="1615.613" dur="3.07"> KANGGO KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="1616.247" dur="2.87"> SUKA APA KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1618.817" dur="2.168"> WESTCHESTER. </text>
<text sub="clublinks" start="1619.25" dur="4.805"> ING ING TUTUP ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1621.118" dur="6.173"> NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1624.189" dur="3.503"> KAMI KAMPUNG SEKOLAH, KAMI DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="1627.425" dur="1.635"> GATENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1627.825" dur="4.138"> KITA NGENTAK ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1629.193" dur="4.304"> Lan KAMI KANGGO DIDUK-MUKA </text>
<text sub="clublinks" start="1632.096" dur="4.137"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1633.631" dur="5.639"> NEGARA NASSAU 3.000. </text>
<text sub="clublinks" start="1636.367" dur="3.57"> TEMA ING RASA ING NGANGGOT </text>
<text sub="clublinks" start="1639.404" dur="3.203"> WESTCHESTER. </text>
<text sub="clublinks" start="1640.071" dur="3.436"> Pikirane ZERO NUNG WESTCHESTER </text>
<text sub="clublinks" start="1642.74" dur="4.104"> HAD Miwiti. </text>
<text sub="clublinks" start="1643.641" dur="4.004"> Dadi KITA bisa nggeser ITU lan uga </text>
<text sub="clublinks" start="1646.977" dur="2.87"> Slowly IT. </text>
<text sub="clublinks" start="1647.779" dur="4.537"> LAGU, Sampeyan Deleng MACAPATI </text>
<text sub="clublinks" start="1649.98" dur="2.904"> ACROSS NEGARA sing KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1652.45" dur="5.705"> ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1653.017" dur="5.639"> NOMBOR KURSUS, 30.000 dicoba </text>
<text sub="clublinks" start="1658.289" dur="2.736"> POSITIF. </text>
<text sub="clublinks" start="1658.79" dur="7.073"> 12% ING Wong sing Nguji POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="1661.159" dur="9.208"> IS HOSPITALISI. </text>
<text sub="clublinks" start="1665.997" dur="4.671"> 3% ING POSITIVES DI ICU. </text>
<text sub="clublinks" start="1670.501" dur="4.037"> NGGIH? </text>
<text sub="clublinks" start="1670.801" dur="5.373"> ING KENE PUTIH ING BASA KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="1674.672" dur="2.869"> AKU ANU, AKU NATE, APA </text>
<text sub="clublinks" start="1676.307" dur="4.871"> NUKU MANAJAWA? </text>
<text sub="clublinks" start="1677.675" dur="7.374"> 30.000 POSITIF TEST. </text>
<text sub="clublinks" start="1681.312" dur="10.577"> 12% ING ING HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1685.183" dur="9.076"> 3% ING ING ing ICU. </text>
<text sub="clublinks" start="1692.023" dur="5.472"> Yen sampeyan bisa ndeleng 3%, dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="1694.392" dur="5.105"> ING SENIOR ING PRES-DOMINANTI </text>
<text sub="clublinks" start="1697.629" dur="3.57"> CITIZENS, RAKYAT DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1699.631" dur="4.404"> UNGGUH-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNGGUH, RAKANE </text>
<text sub="clublinks" start="1701.332" dur="3.77"> DENGAN EMPHYSEMA, RAKYAT DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1704.168" dur="2.836"> SISTEM GAMBAR GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1705.236" dur="3.971"> NUNG KENE TUNGGUH BISA ING ING SENTIANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1707.138" dur="3.503"> ALL NOISE, ALL ENERGY, </text>
<text sub="clublinks" start="1709.34" dur="5.906"> IT IS TENTANG 3%. </text>
<text sub="clublinks" start="1710.775" dur="7.474"> NGANGGKE BREATH DEEP. </text>
<text sub="clublinks" start="1715.38" dur="4.471"> Saiki, ING 3%, ING AKU NUNGKU </text>
<text sub="clublinks" start="1718.383" dur="3.002"> ING NU NENG NENG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1719.984" dur="3.436"> SISYA SENDIRI, ING INI KANG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1721.519" dur="3.337"> CINTA, ING GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="1723.554" dur="2.269"> Lan kita ora bakal nggawe manawa kita </text>
<text sub="clublinks" start="1724.989" dur="1.135"> BISA TANGGO JAWA ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1725.957" dur="1.334"> TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="1726.257" dur="2.002"> Lan Aku Menehi Wong Sadulur </text>
<text sub="clublinks" start="1727.424" dur="1.902"> NEGARA GUNUNG WULANG GOLONG AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1728.393" dur="4.271"> NANGGAL NUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="1729.46" dur="5.873"> TAPI KENE ING NGENTOT 3% OF </text>
<text sub="clublinks" start="1732.797" dur="5.138"> Wong-wong sing Nuduhake POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="1735.466" dur="7.04"> Sopo sing ora bakal ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="1738.069" dur="4.771"> STATES PALING GAMPANG, PALING ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1742.639" dur="2.803"> 30.000. </text>
<text sub="clublinks" start="1742.973" dur="3.971"> NEGARA PANUT NEXT ING JAWA BARU </text>
<text sub="clublinks" start="1745.576" dur="2.236"> AT 3. </text>
<text sub="clublinks" start="1747.078" dur="4.004"> CALIFORNIA 2. </text>
<text sub="clublinks" start="1747.946" dur="3.57"> ING KENE KANG PALING DRAMATIK </text>
<text sub="clublinks" start="1751.215" dur="3.303"> BEDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1751.649" dur="6.306"> Lan INI Apa sing Aku Saran </text>
<text sub="clublinks" start="1754.651" dur="8.176"> ANYONE SATÉ WANG SUKSIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1758.089" dur="5.338"> KITA NGANGGO LAKSANA MASALAH AS </text>
<text sub="clublinks" start="1762.96" dur="3.104"> JERSEY Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="1763.561" dur="4.437"> Sampeyan bisa KOMUNITAS AS TO KALIFORNIA </text>
<text sub="clublinks" start="1766.197" dur="2.302"> KENE LARGER ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1768.132" dur="3.47"> POPULASI. </text>
<text sub="clublinks" start="1768.633" dur="6.839"> KANGGO 15 KANGGO PROBLEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="1771.736" dur="4.737"> SAIKI, INGKE INGKANG TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="1775.606" dur="5.606"> KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="1776.607" dur="5.172"> NGANGGANG KANGGO YORK ANTARI NGANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="1781.345" dur="3.504"> NUMBER TINGGI. </text>
<text sub="clublinks" start="1781.912" dur="4.171"> Lan LAMPUNG ING TOTALITI, KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1784.982" dur="2.336"> ING UNTUK APA ITU MUNGKIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1786.217" dur="3.637"> TAPI KENE ING JAWA BARU NUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1787.451" dur="4.605"> SUMBER TINGGI? </text>
<text sub="clublinks" start="1789.988" dur="4.271"> Lan ING PENTING AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1792.19" dur="5.204"> ING AKU NGEBUT DADI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1794.392" dur="3.336"> FAKTA SEPARATE DARI PERSONAL </text>
<text sub="clublinks" start="1797.528" dur="4.404"> OPINI. </text>
<text sub="clublinks" start="1797.861" dur="5.306"> FAKTOR ING AKU MANGSA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1802.066" dur="2.569"> FAKTOR BESEN AKU NUNGGAL LAN NAMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1803.3" dur="2.403"> DATA NUKAR HARI INGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1804.769" dur="3.036"> TETAPI AKU NATE INGKU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1805.837" dur="3.936"> ING KUKU DENGAN HARI ING BASIS. </text>
<text sub="clublinks" start="1807.939" dur="4.338"> OPINI PERSONAL, APA APA JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="1809.907" dur="4.805"> YORK NUNGGUH BASA-BISA NGANGGANG KASÉ </text>
<text sub="clublinks" start="1812.41" dur="4.204"> APA ISU NEGARA LAIN? </text>
<text sub="clublinks" start="1814.845" dur="5.105"> PADANG ITU? </text>
<text sub="clublinks" start="1816.748" dur="4.07"> KABEH 15 NGANGGUR NU WANG SAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1820.084" dur="3.637"> CALIFORNIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1820.952" dur="4.57"> AKU KANGGO, KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1823.854" dur="2.803"> NUNGGUH NALING DITENENGKE. </text>
<text sub="clublinks" start="1825.656" dur="4.004"> MASSAUSUS TANPA 30 JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1826.79" dur="5.54"> Cacahe CASES. </text>
<text sub="clublinks" start="1829.794" dur="3.47"> Dadi KENE SENYO WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="1832.463" dur="1.768"> RAKYA ASKAN AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1833.398" dur="3.269"> DUA JAWAB. </text>
<text sub="clublinks" start="1834.365" dur="6.139"> JAWAB siji ISU KANGGO NAMPI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1836.801" dur="5.739"> Wong-wong Saka ACROSS GROBE. </text>
<text sub="clublinks" start="1840.638" dur="3.703"> Kita duwe wong sing teka ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="1842.673" dur="3.57"> Duwe wong sing nggawe game ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="1844.475" dur="5.439"> CINA, KANGGO NUNG MUNGGO ING ITALY, </text>
<text sub="clublinks" start="1846.377" dur="5.105"> Sapa sing nggawe ING Negara saka negara </text>
<text sub="clublinks" start="1850.048" dur="3.637"> NENGGALKKI KULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1851.616" dur="6.206"> ING KASAHA ING TANGGONG ANTARABANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1853.818" dur="5.705"> Sapa sing ana ing CHINA lan sing ana </text>
<text sub="clublinks" start="1857.955" dur="2.269"> IN ITALY lan sing ana ing KOREA. </text>
<text sub="clublinks" start="1859.657" dur="3.037"> Lan Sapa sing ngarani. </text>
<text sub="clublinks" start="1860.358" dur="3.803"> Lan aku ora NATE INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1862.827" dur="3.536"> VIRUS ING ING TANGGUNG LAMPAHAN IN </text>
<text sub="clublinks" start="1864.295" dur="3.737"> AN KITA KENANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1866.497" dur="3.003"> Lan aku ora NATE INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1868.165" dur="4.605"> VIRUS ING ING ING TANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1869.634" dur="6.072"> KANGGO ING SUKU NEGARA LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1872.904" dur="3.103"> NANGSA ING WANO KANG TUTO </text>
<text sub="clublinks" start="1875.84" dur="1.868"> UNDANG-UNDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1876.14" dur="6.84"> Yaiku wong sing luwih dhisik. </text>
<text sub="clublinks" start="1877.842" dur="6.106"> JAWABAN KEDUA KESINIANA ING KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1883.113" dur="5.873"> ING PANUT. </text>
<text sub="clublinks" start="1884.082" dur="7.473"> KANGSA ING NGENTOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1889.12" dur="5.538"> KITA TENTI ING VIRUS LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1891.688" dur="8.276"> TRANSFERS IT DI KAWASAN DENSE. </text>
<text sub="clublinks" start="1894.792" dur="5.473"> ITU LITERAL INGKANG KENITA </text>
<text sub="clublinks" start="1900.098" dur="3.436"> PANUT. </text>
<text sub="clublinks" start="1900.398" dur="3.503"> MUNGKIN NATE NATE TUTUP ING SATU </text>
<text sub="clublinks" start="1903.668" dur="0.967"> ANOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1904.035" dur="3.236"> MUNGKIN NAK TUTUP ING SATU </text>
<text sub="clublinks" start="1904.769" dur="6.139"> ANOTI ING KISI. </text>
<text sub="clublinks" start="1907.404" dur="3.905"> MUNGKIN NATE NATE TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="1911.042" dur="1.601"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="1911.442" dur="3.336"> MUNGKIN NAK TUTUP ING SATU </text>
<text sub="clublinks" start="1912.776" dur="3.804"> ANOTHER ING BUS </text>
<text sub="clublinks" start="1914.912" dur="2.302"> Kita Bakal Nutup Wong Ora Ana </text>
<text sub="clublinks" start="1916.714" dur="1.735"> THE RESTAURANT. </text>
<text sub="clublinks" start="1917.348" dur="4.537"> Kita Bakal Nutup Wong Ora Ana </text>
<text sub="clublinks" start="1918.582" dur="7.141"> KANGGO MOVIE. </text>
<text sub="clublinks" start="1922.019" dur="7.008"> Lan kita duwe salah sawijine </text>
<text sub="clublinks" start="1925.856" dur="3.538"> DENSE PANUTUP TUTUP ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1929.16" dur="4.037"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1929.527" dur="8.274"> Lan sing NABI KENAPA </text>
<text sub="clublinks" start="1933.33" dur="8.542"> KOMUNIKASI ING WANG ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="1937.935" dur="4.338"> PANUTUP KAMI Nggawe US </text>
<text sub="clublinks" start="1942.006" dur="3.169"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1942.406" dur="3.17"> PANUTUP KAMI Nggawe US </text>
<text sub="clublinks" start="1945.309" dur="5.038"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1945.709" dur="5.572"> ING PUTRA AKSARI NGGAL US </text>
<text sub="clublinks" start="1950.481" dur="1.969"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1951.415" dur="5.106"> TETAPI KENE TENAGA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1952.583" dur="5.839"> TINDAKAN GOLONGGLIS ING JAWA INI </text>
<text sub="clublinks" start="1956.654" dur="4.571"> STRENGTH sing paling apik. </text>
<text sub="clublinks" start="1958.556" dur="6.172"> Lan PANUTUP SAIKI APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1961.359" dur="5.405"> AS sing KITA KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="1964.862" dur="6.439"> NUNG KENE KABEH YORK Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="1966.898" dur="4.871"> PANUTUP KITA ADALAH APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1971.435" dur="2.402"> KHUSUS. </text>
<text sub="clublinks" start="1971.903" dur="3.436"> AKSARA KITA, OPENNESS KAMI, IS </text>
<text sub="clublinks" start="1973.971" dur="4.338"> Apa sing Gawe Khusus AS. </text>
<text sub="clublinks" start="1975.473" dur="3.903"> Yaiku apa sing nggawe US ​​FEEL SO </text>
<text sub="clublinks" start="1978.442" dur="3.737"> Sambungake siji kanggo wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="1979.51" dur="5.572"> ITAU APA KANGGO NAMPAK ASI </text>
<text sub="clublinks" start="1982.313" dur="5.806"> ING Sawijining wong. </text>
<text sub="clublinks" start="1985.216" dur="6.372"> Yaiku PANUTUP sing NANGGunakake </text>
<text sub="clublinks" start="1988.252" dur="8.209"> US ING SUKU MANUS ING KAMU. </text>
<text sub="clublinks" start="1991.722" dur="7.841"> PANUTUP INI KANGGO YORK BARU </text>
<text sub="clublinks" start="1996.594" dur="3.703"> HUMANITI YANG AKU NARI ING NGENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="1999.696" dur="4.639"> SAIKI ELSE. </text>
<text sub="clublinks" start="2000.431" dur="7.107"> PANUTUP ING ANAK NGANGGO KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2004.468" dur="6.807"> KABUPATEN KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2007.672" dur="8.341"> Lan ana wong GENTLEMAN sing aku </text>
<text sub="clublinks" start="2011.408" dur="5.973"> MASIH UNTUK KANGGO UNTUK Pedoman lan </text>
<text sub="clublinks" start="2016.146" dur="4.004"> PEMIMPINAN lan INSPIRASI. </text>
<text sub="clublinks" start="2017.515" dur="3.303"> Dheweke ora ana kene. </text>
<text sub="clublinks" start="2020.284" dur="3.604"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2020.952" dur="4.771"> DIA SENTIWE INI ING AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2024.021" dur="6.974"> TETAPI DENGAN LAMPIRAN LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="2025.857" dur="7.807"> Lan ISU INGGIT ING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="2031.128" dur="3.871"> LAIN-LAIN LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2033.798" dur="4.771"> Lan SATU INI ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2035.132" dur="6.006"> SAIKI LAMPIRAN UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="2038.703" dur="4.304"> HARI INGGO, KITA BISA ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2041.271" dur="3.638"> IDEA FUNDAMENTAL YANG MENYANGKE </text>
<text sub="clublinks" start="2043.14" dur="3.17"> LATIHAN ING PALING TEXTBOOKS IN </text>
<text sub="clublinks" start="2045.042" dur="3.437"> ANY SPEECH that I COULD WRITE </text>
<text sub="clublinks" start="2046.443" dur="2.536"> APA PADHADU PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="2048.613" dur="4.137"> BE. </text>
<text sub="clublinks" start="2049.113" dur="5.338"> IDEA KELUARGA, MUTUALitas, </text>
<text sub="clublinks" start="2052.884" dur="4.837"> SHARING KANGGO lan </text>
<text sub="clublinks" start="2054.585" dur="5.372"> BUKU KANGGO ING BAB LAGI. </text>
<text sub="clublinks" start="2057.855" dur="6.773"> MANGSA ING SUKU BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2060.091" dur="6.806"> Nuduhake Sapa wae Blok. </text>
<text sub="clublinks" start="2064.762" dur="3.737"> PITUKU, HONEST, FAIRLY </text>
<text sub="clublinks" start="2067.03" dur="5.506"> TANPA RESPEK ING RADI utawa SEX </text>
<text sub="clublinks" start="2068.632" dur="5.172"> Utawa GEOGRAFI utawa POLITIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2072.67" dur="2.368"> GAMBAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2073.938" dur="4.571"> ING JAWA BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="2075.172" dur="7.14"> ITAU KATUTUP, yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="2078.642" dur="6.406"> KONSEP KELUARGA, KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2082.446" dur="2.903"> Apa sing Nggawe Warta Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="2085.182" dur="3.504"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2085.482" dur="4.171"> Lan Apa sing Nggawe US </text>
<text sub="clublinks" start="2088.819" dur="3.571"> SULITAN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2089.787" dur="5.505"> TAPI, ING JUGA NAK TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="2092.523" dur="5.706"> Lan sing Konsep lan </text>
<text sub="clublinks" start="2095.425" dur="5.039"> KEMUDAHAN lan nate nuduhake </text>
<text sub="clublinks" start="2098.362" dur="4.771"> IS KAYU GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2100.598" dur="5.505"> Lan sing Apa sing arep </text>
<text sub="clublinks" start="2103.266" dur="5.773"> LAMPIRAN ING KARANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2106.236" dur="4.805"> AKU PROMISI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2109.173" dur="2.669"> Aku NDELENG APA APA YORKERERS Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="2111.175" dur="2.436"> RESPONDING. </text>
<text sub="clublinks" start="2111.976" dur="2.835"> Aku NDELENG APA APA PADAN WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="2113.744" dur="4.672"> TREATING ONE ANOTHER. </text>
<text sub="clublinks" start="2114.945" dur="3.871"> KANGGO KANGGIH MUNGSA 6,000 </text>
<text sub="clublinks" start="2118.549" dur="2.736"> VOLUNTEER. </text>
<text sub="clublinks" start="2118.949" dur="3.77"> KANGGO KANGGO KANGGURAN 40.000 </text>
<text sub="clublinks" start="2121.418" dur="2.703"> KARYA KARYA UP. </text>
<text sub="clublinks" start="2122.853" dur="2.336"> SANGGO VENDORS NGGOLA AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2124.254" dur="2.336"> SUKU BISA KANGSA NGANGKA. </text>
<text sub="clublinks" start="2125.323" dur="3.636"> ING JAWA BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="2126.724" dur="8.408"> ING JAWA BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="2129.093" dur="6.473"> Lan yen kanca-kanca </text>
<text sub="clublinks" start="2135.265" dur="1.135"> IN-DEFEATABLE. </text>
<text sub="clublinks" start="2135.699" dur="2.87"> Lan Aku Bungah ing Piye-padha </text>
<text sub="clublinks" start="2136.533" dur="4.071"> KANGGO ING SUKU ING SITUASI </text>
<text sub="clublinks" start="2138.702" dur="3.837"> KANGSA NUNGGUL NUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="2140.738" dur="3.069"> Lan Kita bakal Nuduhake wong liya </text>
<text sub="clublinks" start="2142.672" dur="3.204"> KOMUNITAS AKROSOS NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2143.94" dur="4.538"> KANGGO Nindakake. </text>
<text sub="clublinks" start="2146.01" dur="5.305"> Kita bakal nggawe dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="2148.612" dur="7.174"> KITA NGANGGO KANG INGIN ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2151.448" dur="7.574"> Lan Kita bakal ING ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2155.92" dur="4.404"> LAIN-LAIN DATI NATE INGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2159.156" dur="6.039"> APA TANYA pitakon? </text>
<text sub="clublinks" start="2160.458" dur="9.876"> >> Apa NATE NEGARA NEGARA YANG NAMPI </text>
<text sub="clublinks" start="2165.329" dur="5.739"> IS PRIORITI KANGEN NANG KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="2170.468" dur="3.102"> VENTILATORS? </text>
<text sub="clublinks" start="2171.202" dur="5.605"> >> Kita Ora ANTIKIPASI OF </text>
<text sub="clublinks" start="2173.703" dur="5.139"> PANJENENGAN kanggo VENTILATOR PRIORITIZE </text>
<text sub="clublinks" start="2176.94" dur="2.803"> USAGE. </text>
<text sub="clublinks" start="2178.976" dur="2.035"> MATI KANGGO KAMI DENGAN VENTILATOR </text>
<text sub="clublinks" start="2179.877" dur="3.37"> UNTUK APA APA YANG NANGGU TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="2181.145" dur="6.139"> >> Sampeyan Nuduhake nomer AS </text>
<text sub="clublinks" start="2183.38" dur="5.306"> SUKU manawa sampeyan lagi OPTIMISTIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2187.417" dur="2.136"> SA 15,000 lan sampeyan STATED </text>
<text sub="clublinks" start="2188.819" dur="2.903"> NATE 40.000. </text>
<text sub="clublinks" start="2189.686" dur="3.237"> SO NANGGUN NITTY-GRITTY SOAL, </text>
<text sub="clublinks" start="2191.855" dur="2.603"> NUNG KENE TENGOK VENTILATOR </text>
<text sub="clublinks" start="2193.057" dur="3.303"> NUNGGUH ING FEMA Miwiti. </text>
<text sub="clublinks" start="2194.592" dur="3.203"> Apa sampeyan bakal entuk apa wae </text>
<text sub="clublinks" start="2196.493" dur="3.07"> RUMAH PUTIH sing bakal padha </text>
<text sub="clublinks" start="2197.928" dur="4.905"> SUKA LUKA 4,000 ING </text>
<text sub="clublinks" start="2199.696" dur="5.573"> Wong-wong padha wis entuk apa-apa? </text>
<text sub="clublinks" start="2202.966" dur="4.005"> Lan Apa Plancongan kanggo njaluk </text>
<text sub="clublinks" start="2205.402" dur="2.203"> SAIKI NATE INGGU INGGRIS ING SAME ING </text>
<text sub="clublinks" start="2207.104" dur="4.337"> BEDS HOSPITAL DITANGGUH? </text>
<text sub="clublinks" start="2207.738" dur="5.172"> >> ING ISU SAIKI SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2211.575" dur="3.003"> KANGGO ING VENTILATORS WE'RE </text>
<text sub="clublinks" start="2213.043" dur="3.471"> Nuju ING ING PUTRA ING </text>
<text sub="clublinks" start="2214.711" dur="4.505"> Gagal STOKPILE LAN WE'LL SARI </text>
<text sub="clublinks" start="2216.647" dur="4.17"> KANGGO PENTING AS KAMI NATE ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2219.35" dur="2.135"> NUNGGUL JAMINAN ING PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="2220.951" dur="3.27"> BASIS, KARANGAN? </text>
<text sub="clublinks" start="2221.619" dur="4.237"> Dadi Yen SATU TAWAN HOSPITAL UP lan </text>
<text sub="clublinks" start="2224.354" dur="4.405"> SAIKI KABEH SEMUA, WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="2225.989" dur="5.439"> ING POSITION TO DEPLOY. </text>
<text sub="clublinks" start="2228.893" dur="4.17"> KANGGO BEDS ING </text>
<text sub="clublinks" start="2231.561" dur="3.17"> DENGAN KONTROL KAMI, KARET? </text>
<text sub="clublinks" start="2233.197" dur="2.97"> SAIKI BEDAL ING NEGARA ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2234.865" dur="2.603"> Wong-wong kuwi dudu BANYAK HOSPITAL LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2236.3" dur="2.169"> Sampeyan kudu nulungi babagan </text>
<text sub="clublinks" start="2237.601" dur="2.402"> TUTUP ING TO BENGKONG HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="2238.602" dur="3.037"> Lan sampeyan kudu ngindhari kepiye carane </text>
<text sub="clublinks" start="2240.136" dur="3.704"> KANGGO ING AKU ING, ING KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2241.772" dur="4.972"> Duwe BEDS. </text>
<text sub="clublinks" start="2243.974" dur="4.004"> Dadi, Iku LOGISTIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2246.877" dur="2.937"> CABARAN OPERASI, BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2248.111" dur="2.703"> KANGGO NUNGGO JALAN DORM INTO A </text>
<text sub="clublinks" start="2249.947" dur="2.669"> HOSPITAL BED. </text>
<text sub="clublinks" start="2250.948" dur="2.602"> KANGGO NUNGGAL NUNGGUH BASA HOSPITAL IN </text>
<text sub="clublinks" start="2252.749" dur="2.436"> PUSAT JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="2253.684" dur="4.771"> THE VENTILATOR KANG BEDA. </text>
<text sub="clublinks" start="2255.319" dur="4.604"> KANG ING KANGGO NATE. </text>
<text sub="clublinks" start="2258.589" dur="2.969"> Gubernur PEDANG TANPA NATE </text>
<text sub="clublinks" start="2260.056" dur="5.439"> NAWA INGKU KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2261.692" dur="4.104"> Ora ana sing nangkep STOKPILE ING </text>
<text sub="clublinks" start="2265.629" dur="1.735"> THESE. </text>
<text sub="clublinks" start="2265.929" dur="2.67"> GABUNGAN PERSEKUTU ING SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="2267.497" dur="2.603"> TANGGALKE ING ING NGANGGANG INGGU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2268.732" dur="4.037"> ING AKU KANG ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2270.234" dur="5.038"> Aku ngrampungake omah </text>
<text sub="clublinks" start="2272.903" dur="4.971"> IN PARA CREATIF UNTUK ACQUIRE </text>
<text sub="clublinks" start="2275.406" dur="4.838"> TEMA, GAMPANG GAMPANG GAMPANG SA RAMP </text>
<text sub="clublinks" start="2278.008" dur="5.239"> UP, GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2280.377" dur="7.374"> PULANGKOK MACINES LAIN, ING </text>
<text sub="clublinks" start="2283.38" dur="5.339"> METODOLOGI ROLLING DEPLOYMENT, </text>
<text sub="clublinks" start="2287.885" dur="4.971"> TAPI NOBODY NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2288.853" dur="5.305"> KANG NO BISA KANGGO MEDIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2292.99" dur="3.103"> WASHINGTON sing bisa diwarisake </text>
<text sub="clublinks" start="2294.291" dur="3.237"> GAMPANG APLIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2296.227" dur="3.77"> >> Wiwit saiki LAPORAN ing taun 2015 </text>
<text sub="clublinks" start="2297.661" dur="4.137"> ING NEGARA NEGARA PENTING UTAWA A </text>
<text sub="clublinks" start="2300.13" dur="2.903"> TASK FORCE DIPANGGUT GOLEKSI NEW </text>
<text sub="clublinks" start="2301.932" dur="1.502"> YORK DAPAT MANAJAWA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2303.167" dur="2.101"> STOKPILE. </text>
<text sub="clublinks" start="2303.567" dur="2.002"> ANY REYA YANG NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="2305.402" dur="1.569"> APA? </text>
<text sub="clublinks" start="2305.735" dur="2.47"> >> JIMMY, TINDAK BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="2307.104" dur="2.535"> Lan sampeyan ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="2308.339" dur="4.57"> Waca TENAGA KAJIL FAKTOR INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2309.773" dur="6.34"> Yaiku KOMISI ADVISORY </text>
<text sub="clublinks" start="2313.043" dur="7.708"> DIKINI KINI DENGAN LAN UNDANG-UNDANG sing wis didadekake </text>
<text sub="clublinks" start="2316.247" dur="11.878"> CARTA IN 2015 ING SUKU Yen sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="2320.885" dur="8.174"> HAD THE 1918 SPANISH FLU </text>
<text sub="clublinks" start="2328.258" dur="1.669"> PANDEMIK, Sampeyan NATE NEGARA X NUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="2329.192" dur="5.172"> OF VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2330.06" dur="5.906"> Yaiku Ora NATE NEGARA ING UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="2334.498" dur="4.237"> STATES sing BENTUK VENTILAOR </text>
<text sub="clublinks" start="2336.099" dur="4.104"> KANGGO PUTEMIK FLU SPANISH. </text>
<text sub="clublinks" start="2338.869" dur="3.737"> ING GABUNGAN PERSEKUTAN ING ora </text>
<text sub="clublinks" start="2340.337" dur="2.936"> Tuku VENTILATOR KANGGO 1918 </text>
<text sub="clublinks" start="2342.739" dur="3.204"> SPANISH FLU PANDEMIC. </text>
<text sub="clublinks" start="2343.407" dur="4.871"> NOBODY ING DUNIA LATIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2346.076" dur="8.108"> VENTILATOR IN PREPARATION FOR A </text>
<text sub="clublinks" start="2348.412" dur="7.541"> 1918 PANDEMIK FLU SPANISH. </text>
<text sub="clublinks" start="2354.318" dur="3.503"> >> NOMBOR KASES sing Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="2356.086" dur="2.102"> KABEH RANCANG, NGANGGANG MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2357.955" dur="2.603"> RESOLVED? </text>
<text sub="clublinks" start="2358.322" dur="4.437"> UNTUK GAMPANG WANITA WANITA SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2360.691" dur="4.972"> SARI IRAN, IS SHE CLEAR SAIKI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2362.892" dur="4.038"> ING KENE MASIH KES REJABAT KAS </text>
<text sub="clublinks" start="2365.796" dur="3.603"> Apa dheweke wis nampa? </text>
<text sub="clublinks" start="2367.064" dur="4.972"> >> SUKAN JAWABAH YES. </text>
<text sub="clublinks" start="2369.533" dur="3.303"> KENEWEH, DR. ZUCKER, THE </text>
<text sub="clublinks" start="2372.169" dur="2.836"> NOMBOR Sapa WARING RESOL? </text>
<text sub="clublinks" start="2372.97" dur="5.505"> >> WULANG GOLEKA KANGGO lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2375.139" dur="4.737"> Wong-wong sing wis Kurang Awal </text>
<text sub="clublinks" start="2378.609" dur="2.502"> HOSPITAL lan KESELURUHAN INDIVIDU </text>
<text sub="clublinks" start="2380.01" dur="2.669"> Wis RESOLVED lan ana MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2381.245" dur="3.403"> LAIN INDIVIDU LAIN sing ora ana </text>
<text sub="clublinks" start="2382.813" dur="3.303"> CARI ING ING HOSPITAL LAN WE </text>
<text sub="clublinks" start="2384.782" dur="4.403"> BISA SAIKI DAPAT KANGGO NANG TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2386.249" dur="5.673"> NUMBER ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2389.319" dur="4.138"> >> TAPI, ING NGANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2392.055" dur="3.571"> KRITERIA lan NEGARA EJABAT AS </text>
<text sub="clublinks" start="2393.59" dur="4.071"> NUNG KENE PAKIRAN ING NGEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2395.759" dur="2.503"> Wong-wong wis diganti - </text>
<text sub="clublinks" start="2397.794" dur="1.435"> >> KANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2398.395" dur="2.002"> >> Sampeyan bisa nyandhak babagan apa sing </text>
<text sub="clublinks" start="2399.362" dur="3.17"> NGANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="2400.531" dur="3.67"> >> WELL, KANGGO NGGOLAH CDC </text>
<text sub="clublinks" start="2402.666" dur="4.037"> Tuntunan lan pitunjuk </text>
<text sub="clublinks" start="2404.334" dur="3.871"> NUNG NENG WULARI HARI ING, Yen kowe </text>
<text sub="clublinks" start="2406.837" dur="2.368"> ING POSITIF LAN PANJANGGULANG </text>
<text sub="clublinks" start="2408.338" dur="2.836"> HARI ING NGANGGO POSITIF lan AS </text>
<text sub="clublinks" start="2409.339" dur="3.403"> LONG ING IKE LAGI IKI LAGI 72 </text>
<text sub="clublinks" start="2411.307" dur="7.608"> KANGGO TANPA SISTEM, ING ING ING KINI </text>
<text sub="clublinks" start="2412.876" dur="8.575"> BISA KANGGO BIKI TO RUMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2419.049" dur="2.703"> >> Lan ING DATA paling apik, </text>
<text sub="clublinks" start="2421.585" dur="1.902"> NGGIH? </text>
<text sub="clublinks" start="2421.885" dur="5.472"> ING JOHNS HOPKINS. </text>
<text sub="clublinks" start="2423.621" dur="4.437"> KANG INGKANG ING KES TINI CINA. </text>
<text sub="clublinks" start="2427.491" dur="2.803"> 435,000. </text>
<text sub="clublinks" start="2428.192" dur="3.536"> 19.000 DATENG lan LAMPIRAN, Lan aku </text>
<text sub="clublinks" start="2430.427" dur="2.736"> NATE ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2431.862" dur="3.604"> WONTOH, KANGGO MACAPORAN </text>
<text sub="clublinks" start="2433.297" dur="3.636"> 19,000, SENIOR CITIZENS, </text>
<text sub="clublinks" start="2435.599" dur="3.47"> SISTEM GAMPANG GAMPANG GAMPANG, AND </text>
<text sub="clublinks" start="2437.067" dur="2.536"> CETERA. </text>
<text sub="clublinks" start="2439.203" dur="0.734"> RECOVERIES, 100.000. </text>
<text sub="clublinks" start="2439.737" dur="1.734"> KANAN? </text>
<text sub="clublinks" start="2440.07" dur="3.837"> GAMPUNG 25%. </text>
<text sub="clublinks" start="2441.605" dur="5.339"> PENDING 300.000. </text>
<text sub="clublinks" start="2444.041" dur="5.772"> TAPI OYE, KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="2447.077" dur="5.973"> Rekaman. </text>
<text sub="clublinks" start="2449.947" dur="6.072"> KANGGO NUNG - Wong sing dak kenal, </text>
<text sub="clublinks" start="2453.183" dur="4.671"> Wong-wong mau kudu ngrampungake rong minggu, </text>
<text sub="clublinks" start="2456.152" dur="3.504"> Lan ING-INI KENCANG NEGATIF. </text>
<text sub="clublinks" start="2457.988" dur="3.17"> Sampeyan bisa nyoba NEGATIF ​​ING DUA </text>
<text sub="clublinks" start="2459.79" dur="3.27"> Minggu, ing telung minggu, sampeyan bisa </text>
<text sub="clublinks" start="2461.291" dur="2.369"> Nyoba NEGATIF ​​IN SATENG Minggu kepungkur </text>
<text sub="clublinks" start="2463.193" dur="3.27"> Sampeyan wis IT. </text>
<text sub="clublinks" start="2463.794" dur="4.504"> SAIKI KANGGO ING VENG </text>
<text sub="clublinks" start="2466.596" dur="2.836"> NGANJALING WULANG KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="2468.432" dur="2.535"> SUMBER paling gedhe ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="2469.566" dur="2.903"> WANGI lan KITA BISA AKTIKAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2471.101" dur="3.304"> Lan nyoba, ING nomer paling apik </text>
<text sub="clublinks" start="2472.602" dur="4.071"> MANGSA BAKIN RAKO MANUNGSA SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2474.538" dur="19.453"> Sapa sing ora bisa nganggep dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="2476.807" dur="17.184"> HAD IT. </text>
<text sub="clublinks" start="2537.634" dur="4.271"> >> Kita bisa NATE Luwih saka ICU BEDS </text>
<text sub="clublinks" start="2540.137" dur="4.07"> TANPA VENTILATOR ing omah. </text>
<text sub="clublinks" start="2542.039" dur="6.573"> KAYA KITA WENISAN 14,000 VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2544.341" dur="9.442"> NUNG KITA BISA ING KANGGO BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2548.746" dur="7.173"> Nggawe 14.000 BEDER POTENAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2553.917" dur="2.769"> KANGGO INGKANG TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2556.053" dur="1.501"> KENAPA, CORRECT? </text>
<text sub="clublinks" start="2556.82" dur="3.069"> >> CORRECT. </text>
<text sub="clublinks" start="2557.688" dur="3.97"> NUNG KENE TEMPOH ICU BESAR IN </text>
<text sub="clublinks" start="2560.423" dur="2.269"> F $ !, dOI NGENI KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2561.792" dur="3.203"> SAIKI BEDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2562.826" dur="4.237"> BISAN KANGGO RASA NUKANG DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="2565.129" dur="6.806"> VENTILATOR IS ANU ICU. </text>
<text sub="clublinks" start="2567.197" dur="7.24"> KANGGO NUNGGUH NOMBUT PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2572.069" dur="2.669"> TETAPI KENE ING INFORMASI AS </text>
<text sub="clublinks" start="2574.571" dur="7.908"> WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="2574.871" dur="12.579"> >> NEGARA ING SAHA TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2582.613" dur="7.44"> Apa Kita Plancar kanggo nganyarke </text>
<text sub="clublinks" start="2587.584" dur="5.072"> NUMBER? </text>
<text sub="clublinks" start="2590.487" dur="4.738"> BOUT 1.2 JUTAWAN TAMBAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2592.79" dur="3.903"> KARYA KARYA NGALAMI KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="2595.359" dur="4.637"> NEGERI YORK Anyar lan Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="2596.827" dur="5.138"> SUKU BASA SUMBER ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2600.13" dur="3.303"> INGGRIS NGENTANGGAL ING ASALING </text>
<text sub="clublinks" start="2602.099" dur="3.069"> TAWAN KANGGO MACAPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2603.567" dur="5.672"> ING BISA ING NEJI DI NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2605.302" dur="8.007"> KANGGO NAK INGGE UNTUK NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2609.373" dur="7.307"> MEMBANGSAAN LAN MANGSA NULIS </text>
<text sub="clublinks" start="2613.443" dur="4.805"> Tukang kerja lan ngrancang kanggo wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="2616.814" dur="3.703"> KANGGO ING ING ING ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2618.382" dur="9.475"> >> ING WIS RESPIRATORY. </text>
<text sub="clublinks" start="2620.651" dur="7.94"> >> WISHIRI KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2627.991" dur="3.203"> SOALAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2628.725" dur="5.272"> >> Apa Sampeyan bisa Nelusuri </text>
<text sub="clublinks" start="2631.328" dur="5.004"> Nggunakake cepet kanggo wong-wong mau? </text>
<text sub="clublinks" start="2634.131" dur="9.509"> >> Aku ngrampungake menyang Nomer </text>
<text sub="clublinks" start="2636.466" dur="11.278"> INGKU BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="2643.774" dur="4.404"> Lan NOMBOR KARET ICU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2647.878" dur="2.268"> VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2648.311" dur="5.372"> ING SUKU NOMBOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2650.28" dur="6.473"> Yen Sampeyan Nggawe VENTILATOR KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2653.817" dur="7.574"> Wis ING TANGAN lan NAMBUKI TO </text>
<text sub="clublinks" start="2656.887" dur="7.44"> BATANG YANG NGOMBUT KANGGO NANGGO UP. </text>
<text sub="clublinks" start="2661.525" dur="7.874"> Kita bisa ngatasi wong-wong mau. </text>
<text sub="clublinks" start="2664.461" dur="6.706"> >> Lan STOK PILE. </text>
<text sub="clublinks" start="2669.533" dur="2.902"> STOK PILED kene. </text>
<text sub="clublinks" start="2671.301" dur="4.638"> ING PILIH KANGGO MULTIPLE </text>
<text sub="clublinks" start="2672.569" dur="5.939"> KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2676.073" dur="4.303"> BISAN KITA KANGGO NENGGOLAH KABEH KEDAI MULTIPLE. </text>
<text sub="clublinks" start="2678.642" dur="2.535"> KAMI KANGGO ING TEMPAT ING MULTIPI </text>
<text sub="clublinks" start="2680.51" dur="2.135"> TELPON STOK. </text>
<text sub="clublinks" start="2681.311" dur="2.602"> KAMI KANGGO TO KOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="2682.779" dur="4.104"> KAMI KANGGO POKE STOK ING LONG </text>
<text sub="clublinks" start="2684.047" dur="5.572"> ISLAND.íp ($ oH # & W ■ </text>
<text sub="clublinks" start="2687.017" dur="5.438"> Lan STOK PILE IT ing ALBANYAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="2689.753" dur="5.071"> PELE STOK ING BASING. </text>
<text sub="clublinks" start="2692.589" dur="4.538"> >> RULING sing metu. </text>
<text sub="clublinks" start="2694.958" dur="5.038"> >> KITA KANGGO IKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2697.261" dur="3.903"> KITA KANGGURU VENTILATOR DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="2700.13" dur="2.369"> TELPON STOK. </text>
<text sub="clublinks" start="2701.298" dur="1.568"> KANG KENE ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2702.633" dur="1.701"> HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2703" dur="6.606"> Kita ora bakal duwe HOSPITAL DITAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="2704.468" dur="6.105"> UP YANG SUKU AKU PERLU PENTEN </text>
<text sub="clublinks" start="2709.74" dur="2.201"> BED. </text>
<text sub="clublinks" start="2710.707" dur="3.637"> >> MUNGKUL KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2712.075" dur="3.336"> Wong-wong padha diumbar menyang </text>
<text sub="clublinks" start="2714.478" dur="6.673"> TANPA BULANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2715.845" dur="6.307"> ■ Bagean saka </text>
<text sub="clublinks" start="2721.285" dur="10.843"> HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2722.286" dur="13.913"> >> Sampeyan bisa nggawe aku. </text>
<text sub="clublinks" start="2732.262" dur="5.906"> Aku ora bakal ngrusak dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="2736.333" dur="5.004"> KANGGO YP. </text>
<text sub="clublinks" start="2738.302" dur="5.571"> Lan padha RESERVE DUA PAKET. </text>
<text sub="clublinks" start="2741.471" dur="5.639"> Sampeyan kudu STAFF UNTUK BEDS sing anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="2744.007" dur="6.306"> Saiki sampeyan ora kudu milih 200 wong </text>
<text sub="clublinks" start="2747.244" dur="6.239"> BEDS ATAWA sampeyan duwe HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="2750.447" dur="5.905"> Nduwe SAIKI PELENGKONG DENGAN KARYA </text>
<text sub="clublinks" start="2753.617" dur="4.737"> MUNGKIN JAMINAN LAN SIKITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2756.486" dur="5.439"> TAPI JIM, AKU GUNJUK KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2758.488" dur="4.838"> SAIKI TANGGAP WANGSULANA. </text>
<text sub="clublinks" start="2762.059" dur="3.703"> >> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2763.46" dur="5.705"> >> SAIKI DIDUK-UNTUK DITUSKUSKE </text>
<text sub="clublinks" start="2765.896" dur="6.239"> NGENTANG KABEH KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="2769.299" dur="3.27"> MALAYAN MEDIKAL lan </text>
<text sub="clublinks" start="2772.269" dur="1.434"> PENDHARI. </text>
<text sub="clublinks" start="2772.702" dur="1.702"> >> WULU GOLEKAL ING ISU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2773.837" dur="2.002"> AS WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="2774.538" dur="5.972"> SAIKI KONTAK SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2775.973" dur="6.572"> NUNGGUH DITANGGUH DIRI KANGGO MENTIONED </text>
<text sub="clublinks" start="2780.644" dur="4.003"> ING PRINSIA PRESENSI PRESIA. </text>
<text sub="clublinks" start="2782.679" dur="3.203"> KAMI AKU NGITA NGGAL-ORA KANGGO lan </text>
<text sub="clublinks" start="2784.781" dur="2.335"> Reguler lan ADAPT </text>
<text sub="clublinks" start="2786.016" dur="6.606"> Luwih-luwih AIR KANGGO Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="2787.25" dur="6.74"> INGING AS NGANGGANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2792.756" dur="3.269"> ING AKU ING TELEFON DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2794.124" dur="3.703"> HOSPITAL ADMINISTRATORS. </text>
<text sub="clublinks" start="2796.159" dur="4.371"> KESEMBANGAN KESIHATAN - </text>
<text sub="clublinks" start="2797.961" dur="5.305"> JABATAN KESIHATAN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2800.664" dur="4.103"> KABUPATEN MULTIPLE KANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="2803.4" dur="3.303"> SISTEM KESIHATAN BEST ing UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="2804.901" dur="6.573"> LANGKAH AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="2806.837" dur="6.139"> Lan Wong-wong sing Ndhaptar </text>
<text sub="clublinks" start="2811.608" dur="5.472"> PARA KABUPATEN BISA SUKATAN </text>
<text sub="clublinks" start="2813.11" dur="8.207"> DAPAT ING KANGGO PENTAKSANAAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="2817.214" dur="6.639"> FAKILITASI lan MOBILISASI. </text>
<text sub="clublinks" start="2821.451" dur="3.303"> KAYA KITA NAMPAK ING KASAHA INI </text>
<text sub="clublinks" start="2823.987" dur="2.802"> Mlaku-mlaku menyang RELAX. </text>
<text sub="clublinks" start="2824.888" dur="4.17"> SUKU KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="2826.923" dur="4.037"> BISA KANGGO STAF, UPANG ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2829.192" dur="4.304"> Kasedhiya, sampeyan ngerti, Sampeyan IS A </text>
<text sub="clublinks" start="2831.094" dur="5.405"> HOSPITAL KANGGO KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2833.63" dur="3.303"> KITA KANGGURAN SEMUA SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2836.633" dur="2.002"> Reget. </text>
<text sub="clublinks" start="2837.066" dur="10.077"> Dadi Sampeyan NATE ING SAKIRIA </text>
<text sub="clublinks" start="2841.237" dur="6.173"> DOçw Nindakake APA APA DENGAN NG81BI </text>
<text sub="clublinks" start="2847.277" dur="6.139"> NGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2847.544" dur="8.608"> >> AKU GALUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2853.55" dur="5.572"> Yen AKU GOLEKA Nggarap Bumi Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="2856.286" dur="3.237"> KENAPA PUTUT RENE KANGGO RUN BY NEW </text>
<text sub="clublinks" start="2859.256" dur="4.47"> KOTA YORK. </text>
<text sub="clublinks" start="2859.656" dur="5.205"> >> Sampeyan Duwe POINT. </text>
<text sub="clublinks" start="2863.86" dur="2.436"> >> KOTA YORK BARU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2864.995" dur="4.037"> Nindakake INGKANG ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="2866.43" dur="6.105"> KITA NUNGGAL ING KOTA YORK BARU 77 </text>
<text sub="clublinks" start="2869.166" dur="3.703"> BUKU HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="2872.669" dur="5.538"> >> 78. </text>
<text sub="clublinks" start="2873.002" dur="6.34"> >> Ora. </text>
<text sub="clublinks" start="2878.341" dur="2.669"> >> Aku bisa. </text>
<text sub="clublinks" start="2879.476" dur="1.868"> Sampeyan ora bakal bisa ngiringan </text>
<text sub="clublinks" start="2881.144" dur="2.969"> PERSON. </text>
<text sub="clublinks" start="2881.477" dur="4.939"> Sampeyan ora pengin dadi SENATOR, AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2884.247" dur="4.438"> KOMUNIKASI DENGAN KABEH SEMUA. </text>
<text sub="clublinks" start="2886.55" dur="2.536"> ING NGANGGO WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2888.819" dur="3.035"> BUREAUCRACY. </text>
<text sub="clublinks" start="2889.219" dur="4.537"> ING AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2891.988" dur="2.903"> TAPI TANGGULANG RANG UNDANG-UNDANG NATE AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2893.89" dur="3.003"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2895.025" dur="4.237"> AKU NGAPAK MACAPI DENGAN NGENALKE INI NGAPAK INI </text>
<text sub="clublinks" start="2897.027" dur="2.536"> KANGGO PENTING PAKSA ING NGETAK </text>
<text sub="clublinks" start="2899.396" dur="5.038"> Neng kene. </text>
<text sub="clublinks" start="2899.696" dur="6.172"> KANGGO MACARI ING KENAL DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="2904.568" dur="2.201"> REVENUE, APA IKI NINI NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2906.002" dur="3.77"> TALKING TENTANG AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2906.903" dur="5.105"> NGANGGO ING NGANGGO BUDAK NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2909.906" dur="3.637"> DENGAN RASA DI DRAMATIS ING REVENUE. </text>
<text sub="clublinks" start="2912.142" dur="2.936"> Dheweke wis nate ngomong-ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="2913.677" dur="3.569"> KERAJAAN PERSEKUTU MUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2915.212" dur="4.103"> LUKA PAKET STIMULUS YO </text>
<text sub="clublinks" start="2917.38" dur="3.236"> PAMBUKAN TAMBAHAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="2919.449" dur="1.668"> NEGARA NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2920.75" dur="1.468"> NGGIH. </text>
<text sub="clublinks" start="2921.251" dur="7.907"> ING PAKE KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2922.352" dur="9.275"> IT Menehi US $ 3,8 Milyar. </text>
<text sub="clublinks" start="2929.292" dur="2.702"> INGKU BASA AS PADHADING AS $ 15 </text>
<text sub="clublinks" start="2931.761" dur="2.236"> Bilyar. </text>
<text sub="clublinks" start="2932.128" dur="6.907"> >> Piye sampeyan PLUG A $ 15 Yuta </text>
<text sub="clublinks" start="2934.131" dur="8.174"> Hole DENGAN 3,8 Milyar? </text>
<text sub="clublinks" start="2939.169" dur="5.972"> Sampeyan ora. </text>
<text sub="clublinks" start="2942.439" dur="3.937"> >> Kepiye sampeyan menehi panjaluk </text>
<text sub="clublinks" start="2945.275" dur="2.368"> MENTALITI lan FILOSI </text>
<text sub="clublinks" start="2946.51" dur="3.369"> KANGGO ING SAIKI ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2947.777" dur="3.403"> PENYATA LAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2950.013" dur="3.436"> PRESIDEN YANG MUNGSA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2951.314" dur="2.502"> KANGGO MUKA NEGARA BY </text>
<text sub="clublinks" start="2953.583" dur="9.009"> EASTER? </text>
<text sub="clublinks" start="2953.95" dur="9.543"> >> SAIKI, AKU NGAPAK Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="2962.726" dur="2.502"> WASA, RASA? </text>
<text sub="clublinks" start="2963.627" dur="3.369"> >> TANPA KANGGO NUNG DENGAN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2965.362" dur="1.968"> GAMPANG GAMPANG UNTUK MELAYANG EKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="2967.13" dur="3.77"> DITUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="2967.463" dur="9.276"> >> Sampeyan ora bisa dipercaya. </text>
<text sub="clublinks" start="2971.034" dur="8.341"> KAMI KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2976.873" dur="4.137"> KANGGO .1, .2. </text>
<text sub="clublinks" start="2979.509" dur="3.837"> Bengi Sawijining AGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2981.144" dur="3.703"> NEGARA INGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2983.48" dur="9.175"> Kita kudu nggawe kabeh bisa </text>
<text sub="clublinks" start="2984.981" dur="11.044"> KANGGO ING Urip. </text>
<text sub="clublinks" start="2992.789" dur="6.373"> Iki wong-wong sing bisa nampa wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="2996.159" dur="4.537"> Wong-wong mau Nemokake ING SOMETIME SOON </text>
<text sub="clublinks" start="2999.296" dur="5.505"> ANYWAY. </text>
<text sub="clublinks" start="3000.83" dur="5.772"> SO LET ING AKU ING. </text>
<text sub="clublinks" start="3004.935" dur="2.368"> AKU NGENTUKKU ANS AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="3006.736" dur="2.669"> PANJENENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3007.437" dur="3.303"> AKU NGENTUKAN KABUPATEN BARU YANG ANAK GELENG </text>
<text sub="clublinks" start="3009.539" dur="3.136"> YAWA lan AS GOVERNOR ING </text>
<text sub="clublinks" start="3010.874" dur="6.139"> NEGARA GUNUNG BARU BISA KANGGO MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="3012.809" dur="7.24"> Sampeyan ora bakal nggawe. </text>
<text sub="clublinks" start="3017.147" dur="3.303"> Bener, ING ING PENTING Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="3020.183" dur="1.601"> SULANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3020.583" dur="2.87"> Sampeyan kudu njaluk EKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="3021.918" dur="3.003"> RUNNING lan sampeyan kudu nglindhungi </text>
<text sub="clublinks" start="3023.587" dur="6.239"> Saben WULANG sing bisa. </text>
<text sub="clublinks" start="3025.055" dur="12.145"> AKU NGAPAK ING ADA APIK Luwih DITIKIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="3029.959" dur="8.308"> STRATEGI ING ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3037.334" dur="2.935"> TENTANG. </text>
<text sub="clublinks" start="3038.401" dur="5.505"> Aku ora mikir apa maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="3040.403" dur="5.605"> Aku ora ngerti sampeyan ditutup </text>
<text sub="clublinks" start="3044.04" dur="5.172"> EKONOMI PUTRA lan dibukak UP </text>
<text sub="clublinks" start="3046.142" dur="3.404"> SOSI UNTUK PERNIAGAAN AS </text>
<text sub="clublinks" start="3049.346" dur="1.701"> USAL. </text>
<text sub="clublinks" start="3049.679" dur="6.006"> KANGGO SAIKI NATE INGKANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3051.181" dur="8.141"> SITUS PENTING STRATIFIKASI RISIKO. </text>
<text sub="clublinks" start="3055.819" dur="6.939"> Wong-wong Sadhuwuran wis ninggali RISIKO. </text>
<text sub="clublinks" start="3059.456" dur="5.104"> Wong-wong sing duwe VIRUS lan </text>
<text sub="clublinks" start="3062.892" dur="3.136"> RESOLVEN Duwe RISIKO KURANG. </text>
<text sub="clublinks" start="3064.694" dur="3.069"> Miwiti EKONOMI Dening Nggawe IN </text>
<text sub="clublinks" start="3066.162" dur="4.871"> Wong Bangsa sing Kurang luwih Kurang Ajar </text>
<text sub="clublinks" start="3067.897" dur="4.037"> PADA RISIKO lan MUNGGUH MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="3071.167" dur="4.638"> MESIN sing WAYANG. </text>
<text sub="clublinks" start="3072.068" dur="6.373"> Miwiti GAMPANG EKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="3075.939" dur="4.137"> MRONO. </text>
<text sub="clublinks" start="3078.575" dur="4.604"> KANGGO NU ING PUBLIK BEST </text>
<text sub="clublinks" start="3080.21" dur="4.537"> STRATEGI HEALTH. </text>
<text sub="clublinks" start="3083.313" dur="2.035"> PERSON KABUPATEN YANG KANGGO MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="3084.881" dur="5.739"> ING TAMAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3085.482" dur="10.043"> Ora BUKAN LAMPIRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3090.754" dur="6.873"> Lan banjur Nuli teka ing ndhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="3095.659" dur="3.236"> Omah sing ora Wigati </text>
<text sub="clublinks" start="3097.761" dur="3.236"> STRATEGI HEALTH. </text>
<text sub="clublinks" start="3099.029" dur="5.004"> SO PADI SUKU APA DITIMPULEN </text>
<text sub="clublinks" start="3101.131" dur="5.605"> STRATEGI KESIHATAN AWAM lan </text>
<text sub="clublinks" start="3104.167" dur="3.37"> Miwiti Nggawe EKONOMI lan </text>
<text sub="clublinks" start="3106.87" dur="7.307"> Sing Apa Kita - - Sing </text>
<text sub="clublinks" start="3107.671" dur="11.143"> KANGGO INGGO KANGGO NUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="3114.311" dur="6.105"> >> Apa KENE KESAWA? </text>
<text sub="clublinks" start="3118.948" dur="2.536"> Apa sampeyan kudu ngatasi </text>
<text sub="clublinks" start="3120.55" dur="2.969"> KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3121.618" dur="2.802"> >> THE FEDERALr </text>
<text sub="clublinks" start="3123.653" dur="2.969"> Pitunjuk Wulan. </text>
<text sub="clublinks" start="3124.554" dur="4.971"> Wong-wong padha Nelpon Tuntunan </text>
<text sub="clublinks" start="3126.756" dur="5.405"> MANGSA ING PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="3129.659" dur="3.336"> Lan KANGGO STATIS bisa ngatasi </text>
<text sub="clublinks" start="3132.295" dur="2.469"> GARIS PANDANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3133.129" dur="5.505"> NEGARA BISA NGEDIT </text>
<text sub="clublinks" start="3134.898" dur="4.203"> GARIS PANDANGAN GAMPANG TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="3138.768" dur="1.501"> KAHANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3139.235" dur="2.436"> SAIKI TANPA JAWA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="3140.403" dur="2.302"> Nduwe BEDAHAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="3141.805" dur="3.536"> MASALAH INGKANG ANYWHERE ELSE IN </text>
<text sub="clublinks" start="3142.839" dur="4.17"> NEGARA, RASA? </text>
<text sub="clublinks" start="3145.475" dur="1.801"> WULUH NU WULANG NJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3147.143" dur="2.669"> Deleng. </text>
<text sub="clublinks" start="3147.41" dur="3.27"> ING BISA ING SAK ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3149.946" dur="3.47"> SAIKI TANPA LUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="3150.814" dur="7.24"> ING KANGGO ING GRATIS GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="3153.55" dur="8.541"> ING KABUPATEN KOTA YORK BARU </text>
<text sub="clublinks" start="3158.188" dur="4.304"> Lan siji saka INTENS PALING </text>
<text sub="clublinks" start="3162.225" dur="5.271"> EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="3162.625" dur="6.974"> Lan ISU SEMUA KANGGO NANGGALANG </text>
<text sub="clublinks" start="3167.63" dur="3.937"> Lan aku ora ngerti ngerti IFS </text>
<text sub="clublinks" start="3169.733" dur="4.003"> BUKH KANGGO kanggo TULSA utawa SAN </text>
<text sub="clublinks" start="3171.701" dur="3.27"> ANTONIO. </text>
<text sub="clublinks" start="3173.87" dur="2.702"> Dadi WE'LL Nampilake UPAN </text>
<text sub="clublinks" start="3175.105" dur="3.102"> Sing Pakaryan kanggo YORK Anyar lan </text>
<text sub="clublinks" start="3176.706" dur="2.402"> GABRAN PERSEKUTUAN PEDRO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3178.341" dur="1.535"> KANGGO MANDATE ANYTHING. </text>
<text sub="clublinks" start="3179.242" dur="5.672"> Wong-wong lagi NAWANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="3180.009" dur="6.306"> GARIS PANDANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3185.048" dur="6.673"> >> Apa sampeyan nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="3186.449" dur="6.706"> TEAM PRESIDEN ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3191.855" dur="4.67"> TAMPILAN SELF-QUARANTINE LAN </text>
<text sub="clublinks" start="3193.289" dur="7.908"> SOAL KANGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3196.659" dur="5.139"> SENARAI SELF-QUARANTINE ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="3201.331" dur="1.168"> ING JAWA BARAT YESK. </text>
<text sub="clublinks" start="3201.931" dur="1.868"> >> PRESIDEN TANGGAP APA ANYONE </text>
<text sub="clublinks" start="3202.632" dur="2.802"> ING NGANGGUT ING KOTA YORK BARU </text>
<text sub="clublinks" start="3203.933" dur="1.835"> TARI INGGRIS UNTUK DUA </text>
<text sub="clublinks" start="3205.568" dur="0.667"> MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="3205.901" dur="1.535"> >> ING JAWA BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="3206.369" dur="3.136"> >> IN KOTA YORK BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="3207.57" dur="3.47"> >> TANPA, Yen sampeyan ING KOMPUTI Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="3209.639" dur="1.802"> KOTA Sampeyan kudu golek dhuwit ing NEW </text>
<text sub="clublinks" start="3211.174" dur="2.302"> NEGARA YORK. </text>
<text sub="clublinks" start="3211.574" dur="2.869"> Sampeyan ora bakal mbukak bali menyang NEW </text>
<text sub="clublinks" start="3213.61" dur="4.804"> KOTA YORK TO QUARANTINE. </text>
<text sub="clublinks" start="3214.577" dur="4.271"> AKU GUNUH TANPA BASA ING JAWA BARU </text>
<text sub="clublinks" start="3218.548" dur="8.208"> NEGARA YORK. </text>
<text sub="clublinks" start="3218.981" dur="9.009"> >> PENTING ADALAH PANJENIS MEDIKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="3226.89" dur="3.002"> PENTING PENTING ING ING Urip </text>
<text sub="clublinks" start="3228.124" dur="4.704"> IS NGENTUK APA KENE ING NGETO. </text>
<text sub="clublinks" start="3230.026" dur="4.137"> AKU TANPA MENCAPAKAN LAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="3232.962" dur="3.17"> TANGGO KANGGO NANG DOKTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3234.297" dur="4.037"> Aku mikir sampeyan ora bisa ngirim </text>
<text sub="clublinks" start="3236.266" dur="3.169"> Pedoman CDC lan CDC </text>
<text sub="clublinks" start="3238.468" dur="2.402"> GARIS SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3239.569" dur="3.369"> SUKU PAHLAWANAN GOLEKTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3241.004" dur="3.936"> SOSIAL DOKAN AS AS WELL lan </text>
<text sub="clublinks" start="3243.072" dur="3.737"> KENE ING JAWA BARU ING AS ING </text>
<text sub="clublinks" start="3245.074" dur="3.637"> GENTNOR MENTIONED. </text>
<text sub="clublinks" start="3246.943" dur="9.943"> >> SPENCERy] IS INGKE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3248.845" dur="12.245"> SARI KOMPUTER. </text>
<text sub="clublinks" start="3257.02" dur="5.638"> >> SASARANGAN SOSIAL DAPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="3261.224" dur="1.768"> KES ING KASAHA ING OGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="3262.792" dur="3.036"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="3263.125" dur="20.421"> Dudu JENIS Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="3265.962" dur="18.952"> KANGGO ING GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="3283.68" dur="3.469"> >> Yen ora bakal entuk luwih cepet </text>
<text sub="clublinks" start="3285.047" dur="5.439"> Saking PAKSA, AKU TANPA NGANJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3287.283" dur="5.839"> KITA NGAPAK WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="3290.62" dur="5.038"> ING KENE BAKAL SENATE ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="3293.256" dur="11.344"> KANGGO TROUBLESOME. </text>
<text sub="clublinks" start="3295.792" dur="11.978"> AKU NGENTAK POLITIK ING PLAY NICE </text>
<text sub="clublinks" start="3304.734" dur="5.505"> Lan ora NATE PROSES ANYE ING </text>
<text sub="clublinks" start="3307.904" dur="3.303"> ANU KABEH DIDENGGAL PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="3310.373" dur="19.486"> LAIN-LAIN Wong-wong padha ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="3311.341" dur="18.518"> SHARP / íx </text>
<text sub="clublinks" start="3374.17" dur="1.001"> BUKAN ING NGANGGO ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3374.87" dur="0.301"> ITU PLEASURE. </text>