SKID: Autobot Paling Ora Disepelekake subtitles

Apa maneh, tim! Ya, apa kita bakal nindakake 'un? Aku siyap! Aku ngrasakake format. Dadi, saiki aku mbayar pajeg sing dibutuhake banget kanggo Autobot sing keluwen perhatian sing wis disisihake, mundur, dipecat, lan terus diremehake wis pirang-pirang taun, nganggo cara akeh banget! Ya, kanca-kanca, iki crita saka Skids afterthought Autobot saka abadi, sing cubelad gaya apik banget sing asring banget mainake dolanan anyar lan peran anyar. Sod miskin iki wis ana ing Transformers wiwit wiwitan mula nanging ora dieling-eling - nanging ora ing omah iki! Kanggo dina iki, Skids entuk tugas - gaya Thew! Dadi, ing alam semesta, Skidward lawas sing miskin ing kene pancen ora dimanfaatake kanthi media klasik yen kabeh anane pancen kentut ora tenang nganti pungkasane tekan telung puluh taun. Padha Maksudku, apa dheweke bisa nindakake apa wae ing G1? Kaya dheweke, dheweke tampil ing layar, nanging dheweke pancen mung nonton saliyane nalika semana dheweke kepleset banjur dheweke nggunakake husk sing ora duwe nyawa ing sawetara tahta robot sing nggegirisi. Pahlawanku. Nalika nyetak, dheweke bisa uga paling misuwur amarga nampa bathon spons sabun sing mesum nanging siji-sijine sing nate kelingan yaiku wektu dheweke, ujug-ujug lali. Kuwi pancen dheweke. Sing teken pamindhahan. Nanging kayadene akeh perkara sing salah karo jagad iki, rasane biasane dadi salah atur. Yaiku, ing wiwitan taun 80an, tim Hasbro duwe tugas gedhe banget ing tangane kanthi akeh karakter sing dikembangake lan dipasarake, lan Skids mesthi katon bisa ngatasi retakan. Dheweke pancen dolanan sing ditugasake nggawa ing mburi, meh ora bisa nulis ing rak tanpa papan sing kuwat ing antrian 1984 utawa '85, lumber karo judhul kerja pungkasan ing ember, bio karakter sing banget kusam, lan jeneng sing - sanajan kanthi otomatis otomotif - mesthi nggawe sampeyan mikir babagan poopoo. Lan pancen ngesahake bokong manawa dheweke wis misuwur, 'kanggo aku, G1 Skids gampang dadi salah sawijining mobil Autobot asli sing paling apik! Aku friggin 'serius. 3 Paling Ndhuwur! 'Cos priksa! Iki tokoh sing apik banget sing duwe desain bentuk mobil klasik - dodo hood, lawang swiwi, kabeh hits - lan nggawe gaya dhewe karo gaya bocah cilik sing unik lan ora ana sing liya! Ora ana wong liya sing wis nyoba tenan. Dheweke mung cemlorot kanthi cara sing khusus lan nyenengake kanthi warna biru metalik biru sing apik karo kabeh stiker perak klasik, kepalan plastik sikil lan sikil lan celonone abang lan ceking lan nips lampu bunder krom! Lan aku ngerti kanthi fisik dheweke pancen katon apik banget. Dheweke ora nate menehi tenaga energi badass kanthi dhuwure sing aneh lan lengen sikut sing kikuk nanging apa dheweke nggawe dheweke luwih cilik tinimbang kanca-kancane? Iki buku teks G1! Kaya, dheweke duwe gumpalan senjata perak lan peluncur roket sing mesthi ora bisa digunakake, artikulasi kasebut pancen ora nyenengake, lan dheweke isih seneng banget. Sing disenengi babagan G1! Iki nyata kaya kedadeyan! Skids minangka gaya urip 80-an gelombang pertama lan dheweke ora butuh KAMU kanggo validasi. Nanging aku iya. Kandhani yen dheweke ganteng. Kandhane. Transformasi - kaya wong lanang - ora bisa ditolak! Mung jinis crumplestiltskids lempitan-mudhun sing elegan lan ora rumit kanthi manuver teken khas sing pengin dakkirim tutup tutup tutup kepala! Kaya, bonnet mbukak lan sirahe robo cilik muter lan dilipat mula, kenapa dheweke ora duwe cangkeme gulu ala sing dianggep akeh wong. Iki gerakane kuwat, lan kabeh duweke! Lan mode Alt City Turbo alt iki minangka bongkokan cilik sing nyenengake! Deleng, sampeyan ngerti aku pengin nyedhot minimobile biru cilik, lan Skids minangka sing paling apik. Aku mung nyawiji, wong lanang, iku kaya kekurangane langsung. 'Cos, oke, saka sudut pandang penilaian dolanan dolanan profesional, dheweke entuk ban karet lan tali karet lan potongan casting sing dikarepake para kolektor lan lawang lan boot sing digunakake nggawe fitur teknis luwih lengkap tinimbang umume mobil Autobot kontemporer ing jaman kasebut nanging ing njero ati, aku mung seneng banget! Aku pengen ngrangkul barang iki sedina muput! Aku pengin nemplek ing sirahe kaya hamster lan menehi kismis. Aku wis gaib. Kepiye jagad iki ora seneng karo perkara iki !? Kepiye supaya kita ora duwe 50 kasebut? Aku ora ngerti. Aku kira ora kaya mobil sport sing seksi utawa mobile battle badass. Aku mbayangno sebabe dheweke menehi latar mburi sing mboseni. 'Cos nalika sampeyan kerja' karo tim supercar alien sing luar biasa, sapa sing pengin dadi hatchback sing ora mbebayani? Katon kaya iki ora bakal nggawe sampeyan megastar nanging mesthi nggawe Skids luwih didhasarake ing kasunyatan lan luwih akeh sing dakkarepake saka robot sing nyamar. Bisa uga ana papat sing diparkir ing dalanku lan aku ora bakal ngunggahake alis sing ora katon! Pelarian cilik sing rapi iki luwih gampang dibandhingake karo bocah cilik sing katon kaya, Lamborghinis, lan siji mobil balap tartamtu. Nyamar banget, bocah-bocah, sampeyan bakal campuran terus. Apa sampeyan ora weruh Drive? Doot-de-doot-de-doooo! Ooh, Mode Mobil Cilik Nengsemake Doot-de-Doo, iku ... MERCHANDISABLE! Dadi, apa sampeyan ngerti maksudku? Skids minangka starlet tunggal tunggal kanthi desain unik sing apik banget lan ton jantung Autobot sing tenanan lan dheweke bisa uga Diacloney sing paling awet saka kabeh bocah lanang impor mobil asli. Maksudku, dheweke wis kurang nggunakake Transformers saengga meh luwih wajar yen nganggep iki minangka dolanan Diaclone! Mungkin aku kakehan nonton Dasar, kakehan Toy Galaxy - yen ana prekara kasebut - nanging aku luwih gampang nggambarake scootin dolanan iki ing salah sawijining kutha biru-langit cilik sing apik banget ing sawetara iklan TV Takara saka ... laser njupuk ing Decepticons? Dheweke ora nglakoni. Nanging sanajan wis dipikirake, isih ana, kanggo kula, dolanan Skids resmi pungkasan sing pancen katon utawa dirasakake kaya Skid Malah ing jagad sing kepengin banget nostalgia, Skids durung nate ngasilake comeback sing migunani. Maksudku, wis ana sawetara bocah Skids sing anyar, nanging kabeh ditafsir abot utawa kaya gambar, abstrak aneh. Contone Robots In Disguise Skid-Z, sapa ... ora apa-apa, jelas wae dudu wong sing padha, nanging dheweke duwe jeneng, jinis! Apa kuwi, Skid-Zuh? Skid-Zee? Skid-Zed? Jeneng Gobot-ass apa? Ayo, Ngaso-Q! Nanging delengen, RID Skid-Z ing kene mesthi ana gegayuhan utama, dadi kinerja sing apik minangka turk-revvin 'punk enom kanthi kecanduan balap kompulsif', dheweke sengaja nulungi memedi driver Formula 1 !? Mungkin Skid-Z angker! Sarwa. Dadi Zedhead ing kene jelas ora afiliasi karo Hondabot sing asor - dheweke luwih saka Mirage-a-like, adhedhasar dheweke ing tokoh Machine Wars Mirage sing sabanjure didhasarake desain sing dibatalake saka G2. Ana akeh sing ana ing jaman semana - RID, Machine Wars, Robot Masters, Beast Wars II - kabeh padha nggunakake drpin G2. Nanging tokoh-tokoh kasebut pancen mantep, wong! Dheweke pantes uga tumindak! Dheweke ngguyu, duwe akeh tawaran, lan dheweke pancen ora pacaran suwene 5 utawa 6 taun. Swasana gedhe. Oalah, mode robot bisa uga rada ora enak lan baggy kanthi dada racecar gedhe lan anggota awak sing gagak nanging dheweke isih bisa ngatasi apa-apa, jenis, lan dheweke katon lurus ing campuran magenta mengkilap, teal logam, lan krem ​​netral sing adhem sing bisa uga ora bisa dadi putih kanthi pipa cahya swarga sing kuat! Lan minangka bocah G2 sing kepengin banget gimik, dheweke lumrahe dibangun ing lever otomotif flipchange lan kanggo mode F1 sing flamboyan iki, ora kepenak! Priksa kanthi alur cruisin sing mulus lan balap balap! Lan aku ora ngerti yen mung aku, nanging ana prekara iki sing rumangsa 50-an kanthi warna soda krim lan pita Coca-Cola, kaya ngambang Coke, lampu kilat Chevy fender klasik kanthi gaya swiwi sudhut pindho! Iki minangka excitin 'kaya saiki'! Amarga mbesuk, jeneng Skid-Z bakal muncul sawise wong iki ana ing Armada Mini-con. Lan sing apik banget! Kaya, sawise ora duwe ide kanggo dolanan Armada sing asli, pungkasane kudu ngetokake akeh recolours Beast Wars Transmetal kanggo nambah gelombang mengko, lan Skid-Z mung jeneng sing ditampar Mini-con - salah siji saka Loro Mini-kontra sing ditawakake salah sawijining! Dhiskusi babagan slummin 'iku! Liyane kaya Skid-Z-List. Dadi, kita bakal bisa ngliwati perkara kasebut lan luwih cepet menyang Skids bali menyang semi-sukses kaping pisanan ing Alternator / Binaltech - garis dadi dicey dijenengi kaping pindho - sing, kaya sing durung dingerteni sadurunge, minangka sawetara kebangkitan G1 pisanan ing pertengahan taun 2000an. Iki minangka kebangkitan asli ing taun 1984, mula kudune dadi titik sing sampurna kanggo Skids supaya bisa musuhan lan melu ing liga gedhe! Nanging aku ora seneng ngomong, dheweke kayane guyon? 'Cos deleng getih iki! Iki dorkus! Mung katon mandheg lan nduwe jinis awak weteng bir miring sing aneh lengene sing aneh lan pistul cilik sing apes. Nanging isih, sarwa apik tenan! Ngomong apa sing sampeyan karepake, iki mesin serius! Dheweke pancen duwe bombast Binaltech sing spesifik banget, kembung kanthi visual visual, apik banget handfeel lan rekayasa labirin apik banget nganggo headlgihts sing sah lan bumper brutal, tali bahu ireng sing abot lan setir aktif sing aktif! Lan kayane, sikile kethuk kaya telek, nanging bisa urip banget! Sampeyan entuk bumper utama shin, paha perak sing kurang apik kanthi paku dhengkul ireng, lan sepatu trapezium dumpy kasebut pancen ora apik! Mangkene - kepiye sampeyan lali karo perkara iki? Iki minangka chungus karismatik sing ora bisa dibandhingake kanthi energi Autobot sing luar biasa lan pancen ora bakal diabaikan! Kudu dadi salah sawijining transformasi sing paling adoh, manungsa. Kaya, sanajan kanggo bocah lanang Binal, iki kalebu aneh! Kabeh wilayah boob dheweke untabs lan metu ing tongkat kanthi sirahe ing tongkat liyane, secara harfiah everythig gulung cepet lan muter banjur tangane dipasang ing gulu !? Sejatine, yen sampeyan nganggep sampeyan peminat Transformer, sampeyan kudu mriksa perkara iki paling ora sapisan, kanggo riset. Nanging ya, iki carane Binaltech milih nganyari Skids lawas minangka bayi Toyota sing akeh banget. Aku ngerti Binaltech urip lan mati ing mode mobil, lan kaya ngono, nanging mobil iki ora kuwat, padamelan sing digawe dadi Transformer? Mbanting! Kaya priksa, supaya kanthi apik dipasang kanthi papat lawang sing fungsine, bonet mesin gigitan, lan interior sing kayane pancen apik banget. Aku kudu nyebutake - kursi ngarepe katon metu lan aku ora bisa njaluk dheweke bali urip maneh, mula saiki dadi aksesoris. Lan matur nuwun marang Swarga, iki minangka Takara sing duwe pemeran mati sing kenthel lan tanpa tampo api Smash-Mouth-ass sing njijiki. Tambal teyeng cekak kana. Bonus! Aku uga ora gelem ujar manawa ana bab sing mambu Ironhide, sing jelas ora ana ing pemeran Alternator lan kreta chunky iki sing nganggo helm bunder sing bunder mesthi pas banget kanggo dheweke nanging aku kira bisa uga wakil Toyota negesake warna biru mula dheweke dikirim menyang Skids ing menit pungkasan? Aku ora ngerti kasunyatane, nanging iki bakal dadi umum cara Skid ditangani! Maksudku, pound kanggo pound, iki bisa uga dolanan Skids paling apik, lan yen kedadeyan liwat fluke, minangka pilihan pungkasan kanggo netepi kewajiban eksternal, iku bakal dadi manuver Skids sing sampurna! Fatshame yen sampeyan kudu - iki apik. Dadi kabeh perkara sing dipikirake, aku rumangsa yen Binaltech Skidneybean pancen cukup apik! Kabeh jaman kasebut mung duwe rasa seneng, wong. Kaya, kayane rame banget yen bakal nggawa Transformer bali menyang jiwa otomotif sing asli, dibangun kanthi cetha kanthi katresnan, lan tegese! Banjur film-film kasebut kedadeyan. Saiki, amarga aku ora duwe perasaan campuran babagan film, aku bakal mesthi mbela filosofi desain. 'Cos durung nate dikarepake, nanging mesthi bisa nemokake bab-bab sing dakkarepake, iku sawijining aspek merek sing pancen ditresnani dening akeh wong, iku bener banget, lan kanthi finansial ngaktifake area franchise liyane supaya bisa sukses. Sampeyan pengin nggawe Titan Class Scorponok kelakon, sampeyan kudu adol liwat sawetara kasus Bumblebees, oke? Kita ngerti iki. Lan kaya, kaya aku njijiki pola pikir #NotMyTransformers, iki dudu Skidku. Sampeyan ora pengin ndeleng Geserku. Lan ora kaya dheweke malah ana gandhengane karo Skids iki! Kaya sing wis dingerteni - mung jeneng. Kita bisa nuduhake. Aku ora nyoba dadi wong "ngrusak masa kanak-kanak". Mung, wong iki nyedhot! "Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging kanggo aku, kanthi bot film, mesthi ana pang cilik" hm, iku ora kaya rupane! " "Ratchet ora ijo!" Nanging kanthi umume, pancen ora angel ditampa. Kaya, Soundwave pancen ora katon kaya Soundwave, nanging dheweke nindakake komunikasi sing licik, dheweke duwe speaker yen bisa digunakake. Lan sanajan karo sing mung nuduhake jeneng kasebut, pancen ora angel misahake wong iki karo wong lanang kasebut. Kaya ngono, dudu Hot Rod kaya sing dakkenal, nanging oke! Ayo ndeleng apa sing sampeyan entuk! Nanging kanthi Skids luwih mirip, f ** k sampeyan. Dheweke dadi karakter dumbass kanthi sengaja ngganggu film dumbass sing padha ngganggu kanthi desain sing sengaja nggegirisi lan nada rasis lan mula dheweke ngarani "Skids" Amarga swarane kaya nyenyet. Yaiku jinis level lowbrow sing digunakake ing kene. Sing paling endhek ing duwur. Nanging dolanan kasebut ora ala, nalika lagi mlaku! 'Cos umume, Revenge dolanan sing tiba pancen hebat banget! Kaya, digawe kanthi apik, rinci banget lan fitur-fitur kaya, iku rada visual lan sibuk banget, nanging dheweke katon kaya ngono! Artikulasi ora apa-apa, dheweke duwe gimik sing ora ana gunane nanging ora ngganggu ... (ngguyu) Ayo! (wheezelaughs) ... lan bisa dipercaya kanggo para pemain film, mode mobil kasebut snazzy tenan. Nduwe snazz. Nanging masalah karo dolanan iki yaiku dolanan karakter sing diduweni. Aku mung sengit marang dheweke. Delengen praupane. Meneng wong iki. Aku ora ngira iki njupuk liar, nanging Skids lan Mudflap minangka salah sawijining poin paling murah ing kabeh sejarah Transformer. Lan kicker sejatine yaiku Luncur IKI luwih akeh anané tinimbang Luncur sing tak senengi - wektu layar luwih akeh, mesthine luwih akeh dolanan - sing nggawe snotgoblin dipshit iki minangka versi Skids sing dominan. Lan dheweke dadi Skids paling parah! Dheweke kaya penjahat Skids! Friggin 'Jolt nggawe Skids sing luwih apik tinimbang Skids. Dheweke mung intine mutlak kanggo saben masalah film sing disaring lan digedhekake lan ora bisa dikalahake lan disuntikake langsung menyang bolongan otak sampeyan lan kabeh pengalaman kasebut bakal dadi luwih parah. Hm! Kayane isih lara banget. Kira-kira kita kudu mbuwang versi kelas Legiun iki ing deco cybergoth sing arang banget katon saka Peteng Wulan ing endi, sing diakoni pamindhahan Skids banget, dheweke mudhun saka film kasebut! Ahh, sampeyan sengit weruh. Oalah, samubarang kabeh banjur entuk sethithik kanggo Skids nalika dheweke bali menyang oyod biru ing bab Generasi 2013! Saiki, sampeyan ngerti aku. Generasi iku senggolku! Movieverse minangka marmalade sandi! Perang Beast iku aku bovril Dadi iki minangka salah sawijining sing ditinjau nalika semana. Aja nonton, iku video telek. Wis tuwa tenan! Nanging nalika semana, aku seneng banget karo arah sing Generasi kayane lagi pindhah! Kaya, padha gaya IDW sing angel, kita duwe penggemar penggemar lemah kaya Jhiaxus lan Chromia, dicokot Armada lan Beast Wars ing perjalanan, iku rad! Aku ora sabar arep ndeleng tujuane! Lan supaya adil, iki cukup menarik rong wulan, amarga Perang Perdhana mlebu lan ngrampungake kabeh bali menyang G1 sing disenengi wong akeh kang, ora bisa sambat! Aku seneng Perang Perdana. Aku seneng karo G1 sing disenengi masarakat. Aku ana ing akeh wong. Nanging owah-owahan estetika sing dadakan kaya ngono, mula Skids lan Trailcutter lan ... Mini-con sing metu ing kadhemen, 'saiki dheweke wis beda karo wong akeh, nanging amarga alasan sing salah! Iki ora katon kaya kedadeyan sing apik maneh. Iki abberasi! Lan prekara iki, pancen ora apik! Kaya ngono, aku isih seneng modus supermini cilik sing bouncy, lan mesthi kepenak ndeleng sawetara tumindak Head Hood Flip Flap. Yaiku budaya Skids. Nanging kayane, warna kabeh salah. Kaki ora duwe pengarep-arep! Pundhak iku dogshit! Pasuryan langsung ora gelisah lan bedhil katon overcompensatey. Pancen ora nyenengake! Lan isin banget, 'iki pancen rasane gedhe banget kanggo Skidney Poitier. Kaya ngono, dheweke pungkasane bisa mlaku ing komik sing apik yen dheweke nemokake sikile minangka petualang amnesia sing enigmatis nganggo superpower Megalearning! Friggin 'nerd. Nanging sanajan ing garis wektu manawa Skids dadi apik tenan, dheweke isih tetep pungkasan sing mudhun banget, ing endi - nggih, ngrusak ing 3, 2, 1 ... dheweke dadi isin banget yen jiwane njeblug lan banjur meneng wae mati, sedhep, nyusup ing weteng lan banjur kancane sing paling dikasihi ing alam semesta kanthi efektif ngelingake dheweke ing bedah kanthi otak !? (desahan) Dadi, aku njaluk sing bener - ora mung Skids mati amarga ora ana sebab, ana apa Ana prekara tim sementara sing ora dibutuhake amarga Megatron ana ing kana lan dheweke kuwat? Ora mung iku, nanging banjur nindakake episode tindak lanjut babagan ora ana sing menehi omong kosong! Kepiye pacare sing paling apik banget ora menehi alangan! Aku akeh banget, nanging IKU kedadeyan. Kaya - apa biaya Skids regane istirahat? Apa alam semesta ngrèmèhaké wong iki, saéngga bisa sukses apa waé sing dipatèni amarga ora ana? Saka pikirane wong liya !? Apa liyane sing bisa sampeyan lakoni? Apa sampeyan pengin ngilangi saben molekul masing-masing nalika kasedhiya !? Jujur, sing ora hormat! Oke, kuwi pungkasane para tukang ngrusak. Oalah, saiki kita ing ngendi? Opo sing paling anyar Dadi, transparansi kebak, aku sejatine ora milih taruhan kanggo nggawe video iki bagean cosku muga-muga bisa uga ana Skid anyar sing teka saka Perang Kanggo trilogi Cybertron sing bakal cocog karo estetis Masterpiece anggaran lan rekam trek sing apik banget nanging ngerteni carane sejatine kabeh line-up wis dicethakaké utawa bocor liwat sumber apa wae kanthi keprigelan Skiddy sing apik iki isih dadi versi ol paling anyar babagan steak lan Skidney lan kedadeyan saka kanthong wektu sing ringkes nalika kabeh sengaja disengaja sajrone musim panas. Aku ora nesu yen dheweke nyoba sing beda, nanging kita wis maju. Wis 7 taun! Wong liya wis duwe gaweyan! Chromia, Friggin 'Hoist, Doubledealer, Springer! Kabeh wong seneng karo Springer lan dheweke isih entuk sing liyane! Nanging ora Skids! Kita isih bisa ngrampungake spook desinfektan sing wis lawas. Aku ora percaya manawa saiki wis nganyari versi G1 sing nyenengake akeh prakteke saben karakter, kajaba Skids. Aku Generations Skids minangka dolanan sing sampurna ing kahanan iki amarga ora bakal bisa ngadeg! Siji-sijine cos, minangka pencipta konten, aku seneng video saya bisa munggah ing endi wae. Kita kudu menehi anak lanang lan menang sing jelas! Kita butuh denouement kasebut! Lan amarga iku, aku wedi yen kita kudu ninggali garis wektu resmi lan malah nyimpang menyang alam liar fanfik tanpa lisensi! WoOoOoOoOoOo! Ya pancen, coba coba yen Master X Series Savant saka kewan X-Transbots pihak katelu sing kuwat sing aku cukup kepenak ngarani sing paling cedhak sing bakal entuk Masterids Skids! 'Cos priksa iki! XTB Savant minangka potongan sing apik banget sing nyedhiyakake tingkat kemewahan lan sih-rahmat sing nguatake urip sing mbutuhake aku ngarani "sepotong". Kaya, langsung wae rasane apik tenan! Abot lan padhet lan lancar kanthi aran plastik bermutu lan logam ngicipi sing pas - ora kaya saluran iki. Gabungan kuat lan sutra lan responsif lan Gusti Allah, dheweke katon apik banget! Kasunyatan manawa ana kualitas apik, tokoh kelas kolektor saka karakter apa wae kanthi hood Honda workaday friggin kanggo awak. Jiwaku saiki kebak banget! Aneh banget yen dheweke durung entuk kothak tutup teken, nanging wis entuk gulu sing ora teratur kanggo nampung nanging apa wae! Nuwun sewu! Ora bisa ngrungokake lagu ing atiku! Nanging yen kita kudu menehi kritik, lan kita kudu, iki minangka tinjauan, dakkira yen warna-warna kasebut bisa dicampur. Kaya sampeyan duwe indigo kilauan dolanan sing klasik, kajawi acara TV bubuk sing luwih tamer iki, sing dakkira bisa digunakake? Kaya, kanggo kabeh karakter sing ana ing kana, aku ora ngerti yen Skids butuh perawatan penghormatan kartun. Ora gawe piala! Aku isih seneng, nanging apa sampeyan kudu? Siji-sijine barang sing sampeyan bisa nyakup saka kartun kaya, tangan pucet kanthi bracers pundhak cilik sing katon abang, pasuryan sing sempit lan sempit kanthi fitur sing ora ngimpi, lan kaya ... dhengkul blanched? Aku ora ngerti. Senjata uga bobot saka layar lan loro-lorone katon ora penak, kaya kuncine laser kembar-zap cilik sing aneh kaya sing kudune ditrapake nanging ora, sampeyan mung bisa ndeleng kabeh tangane, lan siji liyane mung karung lan ora ana batang. Aku ora ngerti. Iki minangka gegaman sci-fi konyol sing bisa uga migunani kanthi tunjangan, nanging sampeyan ora bakal dadi wong sing njupuk Blitzwing, ya. Nanging dudu masalah gedhe! Iku mung sing aneh. Kaya, iki tokoh sing duwe titbit sing cilik, mbetahake, apes, nanging ora ana sing menehi kesan sing apik banget! Kabeh menehi kula. Sampeyan mung kudu ndeleng! Ana lawang lilin sing mengkilat sing manis lan piston kaca ngarep, duwe brambang abang lan brambang sing digawe saka seprapat mobil, Sampeyan wis entuk * ambungan koki *, ngerti? Sing sort je ne sais quoi. Iki, erm ... ngerti, wis, wis entuk, eh ... [intro main "The Touch"] Nah, jelas banget. Transformasi bisa digayuh, sanajan kanthi kasus sing sithik yaiku negesake pihak katelu sing aneh ing overcomplication. Kaya, sikil lan sikil kabeh bisa dingerteni lan gampang, mula aku ora yakin kenapa lengen kudu kompleks iki. Kayane kaya, tab cilik lan loro utawa telung lapisan panel sing ngubengi lengen ngisor nanging sayang, nalika tekan kana !? Deleng, aku ora pengin njaluk hiperbola ing kene. Setengah saka sloganku yaiku "tetep nyata", nanging iki bisa uga dadi mode mobil impenku! Yaiku, aku ora ngerti apa sejatine Honda City Tubro sing akurat - Aku ora ngerti apa sejatine duwe gril bumper sing ora teratur, utawa setir sisih tengen nganggo tutup bensin ing sisih mburi offside, nanging kayane Skids lan nggumunke! Isih ana motor cilik sing nyenengake, seneng banget, nanging luwih akeh! Mung bisa ngatasi getaran kanthi sampurna tanpa kakehan utawa nyisipake guyon ing nerdy. Delengen perkara iki. Pancen lucu lan classy. Ana akeh katresnan lan kriya sing ditampilake saka lampu sing matane padhang nganti kaca tingga karet sing ora bisa rusak lan ... aspipe. Iki menehi sampeyan rasa ban ban sing nyata lan Paintjob nggawe aku nglangi 'ing segara indigo! Lan, Skids bisa uga dudu Autobot sing paling keren, nanging dheweke pancen nyudhuk pasar ing lawang havin. Lan priksa iki, iki konyol. Dheweke pancen wis menehi skuter tikel cilik wiwit jaman Diaclone! Dheweke ora duwe iki ing Transformers! Iki kaya, pra-G1. Iki Pra-1! Sampeyan bisa uga paling jero. Iki minangka potongan sing jero banget lan bisa metu ing sisih liyane. Iki minangka luka sing metu banget. Nanging, critakake - dudu penggemar kothak iki! Ya, kita arep mrana. Kaya ngono, aku seneng yen apik lan mungil lan ora mbuwang ruang lemari, lan kriya kasebut pancen lara, nanging, Gusti, X-Transbots, nyewa desainer! Akeh font! Cilik banget! Ala banget! Apa sampah Karencore sing ngguyu-tresno-tresno iki !? Napa sampeyan nggawe iki !? Iki tokoh sing apik! Sampeyan kudu - Apa ... asu Deathsaurus? Deleng, kajaba sepele, X-Transbots Savant minangka perkara sing apik banget. Iki minangka Skids pasar kolektor sing sampurna lan paling ora faktor indulgensi sing padha karo Masterpiece tingkat dhuwur! Iki minangka Skid paling apik sing durung nate ditemokake lan aku kepepet. Sampeyan mudhun karo XTB? Yo wis ngerti aku. [Swara swara] Nanging pungkasane, senadyan apik, sanajan aku seneng, bagean saka aku ngerti manawa karya sawetara perusahaan copycat sing nyuda undang-undang ora dianggep penting ing timeline resmi. Kabeh mau ngimpi. Offside. Disqualified Lan ing kadhemen, cahya sing ora bisa dingapura ing kasunyatan, kita malah nutup crita Skids nalika ndeleng pungkasan sing dingerteni ing Q-Transformers. Wah Jeneng downgrade sing luwih gedhe. Ora ana prekara sing salah karo Q-Transformers! Dheweke seneng banget ora mbebayani! Aku seneng banget karo seragam super-squat lucu sing lucu lan Suzuki biru langit cilik sing licik iki pancen sayang banget nanging kasunyatan manawa IKI minangka representasi Skid donya nyata paling anyar - apa ora rumangsa nesu pungkasan? 'Cos nalika akeh sadulure, kayata Prowl lan Ironhide, wis duwe macem-macem update lan Karya lan paling anyar, ana rong tokoh utama-modern hyper-modern, saben, ing 18 wulan pungkasan, lan Q-Transformers, Geser saiki dadi status comeo anyar, ora kalebu ing saben dolanan mainstream modern, mlayu ing limbo sing digawe Hasbro. Lan sejatine, pancen angel banget yen ana wong sing miwiti dadi tokoh sing apik banget kanthi kapribadian sing khas wis diidini stagnosis kaya iki! Ayo! Apa kulawarga Autobot modern ora bakal ngerteni luwih lengkap karo supermini biru laut sing apik? Nanging ing titik iki aku rumangsa ora bakal kelakon, amarga Skid kayane ora pas. Dheweke ora cukup adhem. Dheweke ora bisa dipasarake. Dheweke ora bakal dadi badass kaya Sideswipe, utawa gaya Sunstreaker, utawa kanthi apik minangka Wheeljack. Yen ana akeh liyane, karakter sing adhem kanthi obyektif lan mung bisa digunakake, kepiye teori sing ora duwe pikiran mestine bisa ngetrapake Dinobot? Dheweke mung wong lanang liyane. Dheweke ora malah AN lanang liyane; dheweke wong liya. Putrane G1 sing lali mesthi. Nanging bisa uga kaya Skids sing kudu ana! Mungkin alasane dheweke ora asring muncul amarga dheweke ora prelu. Amarga sawetara penampilan salah sing kasebar, mula dheweke menehi swagger underdog tartamtu lan bisa uga luwih penting tinimbang dibalekake maneh saben taun dadi Combiner, utawa Kepala Sekolah, utawa kekuwatan utama. Geser bisa uga dadi santo pelindung paling murah, lan bisa uga aku sing kudu ngajeni! Kepiye yen aku dadi masalah !? Apa aku iki !? Apa aku dadi fanboy sing ora kepenak, aku terus ngolok-olok sing ndeleng karunia sing ngubengi dheweke lan isih nesu Apa dheweke ora bisa duwe bab siji sing dikarepake? "Uuhh, Hasblow!" Iki dudu aku! Iku opo Deleng, mesthine bakal nyedhot karakter sing disenengi kanggo golek papane lan wajar yen kepengin sukses lan ditampa umum, nanging bisa uga ora nate kedadeyan ing Skids dudu amarga salah tumindak utawa ora kompeten, nanging amarga iku urip. Ora kabeh wong entuk. Lan bisa uga kabeh crita kasebut nyoba dakcritakake: peran Skids ing kabeh iki yaiku salah siji sing bakal ilang. Dadi lali. Lan bisa uga saiki dadi aku ... ... kanggo ngeculake dheweke lunga. Ora! Hasbro, aku sumpah marang Gusti Allah, aku pengin Skids Kelas Deluxe Transformers ing mejaku sadurunge dina Jumuah! Tonton, aku ngerti sampeyan duwe, sampeyan kudu nggandheng aku. Oh bocah lanang! Iku nyenengake! Matur suwun sanget kanggo kabeh wong sing wis nggandheng aku karo Skidses: yaiku Opsimathics, Jolene, Chris ing ulasan Rodimus Minor, lan kanca sing jenenge James! Lan mesthine bengok-bengok Patrony gedhe kanggo Adam Skarnes amarga ndhukung acara kasebut. Sampeyan bisa ngrampungake kabeh, sayang! Bener! Luwih akeh sing kudu ditindakake. Nyekel sampeyan ing flipside! Priksa manawa sampeyan langganan maneh babagan Ulasan Transformer Awon Thew. Banding sing winates, jaga supaya nyata.

SKID: Autobot Paling Ora Disepelekake

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.84" dur="3.52">Apa maneh, tim! Ya, apa kita bakal nindakake 'un? Aku siyap! Aku ngrasakake format.</text>
<text sub="clublinks" start="11.36" dur="5.241"> Dadi, saiki aku mbayar pajeg sing dibutuhake banget kanggo Autobot sing keluwen perhatian</text>
<text sub="clublinks" start="16.601" dur="6.639"> sing wis disisihake, mundur, dipecat, lan terus diremehake wis pirang-pirang taun, nganggo cara akeh banget!</text>
<text sub="clublinks" start="23.24" dur="6.252"> Ya, kanca-kanca, iki crita saka Skids afterthought Autobot saka abadi, sing cubelad gaya apik banget</text>
<text sub="clublinks" start="29.492" dur="3.468"> sing asring banget mainake dolanan anyar lan peran anyar.</text>
<text sub="clublinks" start="32.96" dur="5.777"> Sod miskin iki wis ana ing Transformers wiwit wiwitan mula nanging ora dieling-eling</text>
<text sub="clublinks" start="38.738" dur="4.302"> - nanging ora ing omah iki! Kanggo dina iki, Skids entuk tugas - gaya Thew!</text>
<text sub="clublinks" start="43.56" dur="5.36"> Dadi, ing alam semesta, Skidward lawas sing miskin ing kene pancen ora dimanfaatake kanthi media klasik</text>
<text sub="clublinks" start="48.92" dur="5.717"> yen kabeh anane pancen kentut ora tenang nganti pungkasane tekan telung puluh taun.</text>
<text sub="clublinks" start="54.637" dur="0.662"> Padha</text>
<text sub="clublinks" start="55.299" dur="5.341"> Maksudku, apa dheweke bisa nindakake apa wae ing G1? Kaya dheweke, dheweke tampil ing layar, nanging dheweke pancen mung nonton</text>
<text sub="clublinks" start="60.64" dur="7.04"> saliyane nalika semana dheweke kepleset banjur dheweke nggunakake husk sing ora duwe nyawa ing sawetara tahta robot sing nggegirisi.</text>
<text sub="clublinks" start="67.943" dur="0.632"> Pahlawanku.</text>
<text sub="clublinks" start="68.575" dur="4.705"> Nalika nyetak, dheweke bisa uga paling misuwur amarga nampa bathon spons sabun sing mesum</text>
<text sub="clublinks" start="73.28" dur="4.48"> nanging siji-sijine sing nate kelingan yaiku wektu dheweke, ujug-ujug lali.</text>
<text sub="clublinks" start="77.76" dur="2.56"> Kuwi pancen dheweke. Sing teken pamindhahan.</text>
<text sub="clublinks" start="80.32" dur="4.48"> Nanging kayadene akeh perkara sing salah karo jagad iki, rasane biasane dadi salah atur.</text>
<text sub="clublinks" start="84.8" dur="4.32"> Yaiku, ing wiwitan taun 80an, tim Hasbro duwe tugas gedhe banget ing tangane</text>
<text sub="clublinks" start="89.12" dur="6.56"> kanthi akeh karakter sing dikembangake lan dipasarake, lan Skids mesthi katon bisa ngatasi retakan.</text>
<text sub="clublinks" start="95.68" dur="8.513"> Dheweke pancen dolanan sing ditugasake nggawa ing mburi, meh ora bisa nulis ing rak tanpa papan sing kuwat ing antrian 1984 utawa '85,</text>
<text sub="clublinks" start="104.193" dur="4.767"> lumber karo judhul kerja pungkasan ing ember, bio karakter sing banget kusam,</text>
<text sub="clublinks" start="108.96" dur="4.458"> lan jeneng sing - sanajan kanthi otomatis otomotif - mesthi nggawe sampeyan mikir babagan poopoo.</text>
<text sub="clublinks" start="113.418" dur="7.197"> Lan pancen ngesahake bokong manawa dheweke wis misuwur, 'kanggo aku, G1 Skids gampang dadi salah sawijining mobil Autobot asli sing paling apik!</text>
<text sub="clublinks" start="120.64" dur="1.584"> Aku friggin 'serius. 3 Paling Ndhuwur!</text>
<text sub="clublinks" start="122.224" dur="4.976"> 'Cos priksa! Iki tokoh sing apik banget sing duwe desain bentuk mobil klasik -</text>
<text sub="clublinks" start="127.2" dur="2"> dodo hood, lawang swiwi, kabeh hits -</text>
<text sub="clublinks" start="129.2" dur="5.52"> lan nggawe gaya dhewe karo gaya bocah cilik sing unik lan ora ana sing liya!</text>
<text sub="clublinks" start="134.72" dur="1.6"> Ora ana wong liya sing wis nyoba tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="136.32" dur="8.16"> Dheweke mung cemlorot kanthi cara sing khusus lan nyenengake kanthi warna biru metalik biru sing apik karo kabeh stiker perak klasik,</text>
<text sub="clublinks" start="144.48" dur="5.28"> kepalan plastik sikil lan sikil lan celonone abang lan ceking lan nips lampu bunder krom!</text>
<text sub="clublinks" start="149.76" dur="2.595"> Lan aku ngerti kanthi fisik dheweke pancen katon apik banget.</text>
<text sub="clublinks" start="152.355" dur="6.365"> Dheweke ora nate menehi tenaga energi badass kanthi dhuwure sing aneh lan lengen sikut sing kikuk</text>
<text sub="clublinks" start="158.72" dur="3.36"> nanging apa dheweke nggawe dheweke luwih cilik tinimbang kanca-kancane? Iki buku teks G1!</text>
<text sub="clublinks" start="162.08" dur="5.12"> Kaya, dheweke duwe gumpalan senjata perak lan peluncur roket sing mesthi ora bisa digunakake,</text>
<text sub="clublinks" start="167.2" dur="4.141"> artikulasi kasebut pancen ora nyenengake, lan dheweke isih seneng banget.</text>
<text sub="clublinks" start="171.341" dur="3.539"> Sing disenengi babagan G1! Iki nyata kaya kedadeyan!</text>
<text sub="clublinks" start="174.88" dur="5.657"> Skids minangka gaya urip 80-an gelombang pertama lan dheweke ora butuh KAMU kanggo validasi.</text>
<text sub="clublinks" start="181.394" dur="2"> Nanging aku iya. Kandhani yen dheweke ganteng.</text>
<text sub="clublinks" start="185.273" dur="0.5"> Kandhane.</text>
<text sub="clublinks" start="192.184" dur="3.516"> Transformasi - kaya wong lanang - ora bisa ditolak!</text>
<text sub="clublinks" start="195.7" dur="4.795"> Mung jinis crumplestiltskids lempitan-mudhun sing elegan lan ora rumit</text>
<text sub="clublinks" start="200.495" dur="4.294"> kanthi manuver teken khas sing pengin dakkirim tutup tutup tutup kepala!</text>
<text sub="clublinks" start="204.789" dur="4.557"> Kaya, bonnet mbukak lan sirahe robo cilik muter lan dilipat</text>
<text sub="clublinks" start="209.346" dur="3.294"> mula, kenapa dheweke ora duwe cangkeme gulu ala sing dianggep akeh wong.</text>
<text sub="clublinks" start="212.64" dur="2.24"> Iki gerakane kuwat, lan kabeh duweke!</text>
<text sub="clublinks" start="214.88" dur="4.32"> Lan mode Alt City Turbo alt iki minangka bongkokan cilik sing nyenengake!</text>
<text sub="clublinks" start="219.2" dur="6.08"> Deleng, sampeyan ngerti aku pengin nyedhot minimobile biru cilik, lan Skids minangka sing paling apik.</text>
<text sub="clublinks" start="225.28" dur="3.07"> Aku mung nyawiji, wong lanang, iku kaya kekurangane langsung.</text>
<text sub="clublinks" start="228.35" dur="5.747"> 'Cos, oke, saka sudut pandang penilaian dolanan dolanan profesional, dheweke entuk ban karet lan tali karet</text>
<text sub="clublinks" start="234.097" dur="2.383"> lan potongan casting sing dikarepake para kolektor</text>
<text sub="clublinks" start="236.48" dur="6.88"> lan lawang lan boot sing digunakake nggawe fitur teknis luwih lengkap tinimbang umume mobil Autobot kontemporer ing jaman kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="243.36" dur="2.862"> nanging ing njero ati, aku mung seneng banget!</text>
<text sub="clublinks" start="246.222" dur="5.138"> Aku pengen ngrangkul barang iki sedina muput! Aku pengin nemplek ing sirahe kaya hamster lan menehi kismis.</text>
<text sub="clublinks" start="251.36" dur="5.44"> Aku wis gaib. Kepiye jagad iki ora seneng karo perkara iki !? Kepiye supaya kita ora duwe 50 kasebut?</text>
<text sub="clublinks" start="256.8" dur="7.84"> Aku ora ngerti. Aku kira ora kaya mobil sport sing seksi utawa mobile battle badass. Aku mbayangno sebabe dheweke menehi latar mburi sing mboseni.</text>
<text sub="clublinks" start="264.64" dur="5.08"> 'Cos nalika sampeyan kerja' karo tim supercar alien sing luar biasa, sapa sing pengin dadi hatchback sing ora mbebayani?</text>
<text sub="clublinks" start="269.72" dur="5.164"> Katon kaya iki ora bakal nggawe sampeyan megastar nanging mesthi nggawe Skids luwih didhasarake ing kasunyatan</text>
<text sub="clublinks" start="274.884" dur="3.16"> lan luwih akeh sing dakkarepake saka robot sing nyamar.</text>
<text sub="clublinks" start="278.044" dur="4.516"> Bisa uga ana papat sing diparkir ing dalanku lan aku ora bakal ngunggahake alis sing ora katon!</text>
<text sub="clublinks" start="282.56" dur="8.186"> Pelarian cilik sing rapi iki luwih gampang dibandhingake karo bocah cilik sing katon kaya, Lamborghinis, lan siji mobil balap tartamtu.</text>
<text sub="clublinks" start="290.746" dur="3.494"> Nyamar banget, bocah-bocah, sampeyan bakal campuran terus. Apa sampeyan ora weruh Drive?</text>
<text sub="clublinks" start="294.24" dur="2.71"> Doot-de-doot-de-doooo!</text>
<text sub="clublinks" start="296.95" dur="4.256"> Ooh, Mode Mobil Cilik Nengsemake Doot-de-Doo, iku ...</text>
<text sub="clublinks" start="301.6" dur="1.92"> MERCHANDISABLE!</text>
<text sub="clublinks" start="303.52" dur="7.264"> Dadi, apa sampeyan ngerti maksudku? Skids minangka starlet tunggal tunggal kanthi desain unik sing apik banget lan ton jantung Autobot sing tenanan</text>
<text sub="clublinks" start="310.784" dur="4.736"> lan dheweke bisa uga Diacloney sing paling awet saka kabeh bocah lanang impor mobil asli.</text>
<text sub="clublinks" start="316.92" dur="6.352"> Maksudku, dheweke wis kurang nggunakake Transformers saengga meh luwih wajar yen nganggep iki minangka dolanan Diaclone!</text>
<text sub="clublinks" start="323.272" dur="4.855"> Mungkin aku kakehan nonton Dasar, kakehan Toy Galaxy - yen ana prekara kasebut -</text>
<text sub="clublinks" start="328.127" dur="7.412"> nanging aku luwih gampang nggambarake scootin dolanan iki ing salah sawijining kutha biru-langit cilik sing apik banget ing sawetara iklan TV Takara</text>
<text sub="clublinks" start="335.539" dur="3.725"> saka ... laser njupuk ing Decepticons? Dheweke ora nglakoni.</text>
<text sub="clublinks" start="339.264" dur="7.026"> Nanging sanajan wis dipikirake, isih ana, kanggo kula, dolanan Skids resmi pungkasan sing pancen katon utawa dirasakake kaya Skid</text>
<text sub="clublinks" start="346.29" dur="6.044"> Malah ing jagad sing kepengin banget nostalgia, Skids durung nate ngasilake comeback sing migunani.</text>
<text sub="clublinks" start="352.334" dur="6.38"> Maksudku, wis ana sawetara bocah Skids sing anyar, nanging kabeh ditafsir abot utawa kaya gambar, abstrak aneh.</text>
<text sub="clublinks" start="359.202" dur="6.878"> Contone Robots In Disguise Skid-Z, sapa ... ora apa-apa, jelas wae dudu wong sing padha, nanging dheweke duwe jeneng, jinis!</text>
<text sub="clublinks" start="366.08" dur="2"> Apa kuwi, Skid-Zuh?</text>
<text sub="clublinks" start="368.08" dur="1.643"> Skid-Zee?</text>
<text sub="clublinks" start="369.723" dur="1.157"> Skid-Zed?</text>
<text sub="clublinks" start="370.88" dur="1.6"> Jeneng Gobot-ass apa?</text>
<text sub="clublinks" start="372.48" dur="1.508"> Ayo, Ngaso-Q!</text>
<text sub="clublinks" start="373.988" dur="4.637"> Nanging delengen, RID Skid-Z ing kene mesthi ana gegayuhan utama, dadi kinerja sing apik</text>
<text sub="clublinks" start="378.625" dur="6.996"> minangka turk-revvin 'punk enom kanthi kecanduan balap kompulsif', dheweke sengaja nulungi memedi driver Formula 1 !?</text>
<text sub="clublinks" start="385.621" dur="1.579"> Mungkin Skid-Z angker!</text>
<text sub="clublinks" start="387.885" dur="0.5"> Sarwa.</text>
<text sub="clublinks" start="388.385" dur="3.935"> Dadi Zedhead ing kene jelas ora afiliasi karo Hondabot sing asor -</text>
<text sub="clublinks" start="392.32" dur="4.379"> dheweke luwih saka Mirage-a-like, adhedhasar dheweke ing tokoh Machine Wars Mirage</text>
<text sub="clublinks" start="396.699" dur="2.821"> sing sabanjure didhasarake desain sing dibatalake saka G2.</text>
<text sub="clublinks" start="399.52" dur="7.64"> Ana akeh sing ana ing jaman semana - RID, Machine Wars, Robot Masters, Beast Wars II - kabeh padha nggunakake drpin G2.</text>
<text sub="clublinks" start="407.16" dur="3.011"> Nanging tokoh-tokoh kasebut pancen mantep, wong! Dheweke pantes uga tumindak!</text>
<text sub="clublinks" start="410.171" dur="5.033"> Dheweke ngguyu, duwe akeh tawaran, lan dheweke pancen ora pacaran suwene 5 utawa 6 taun.</text>
<text sub="clublinks" start="416.068" dur="0.732"> Swasana gedhe.</text>
<text sub="clublinks" start="416.8" dur="7.293"> Oalah, mode robot bisa uga rada ora enak lan baggy kanthi dada racecar gedhe lan anggota awak sing gagak</text>
<text sub="clublinks" start="424.093" dur="7.085"> nanging dheweke isih bisa ngatasi apa-apa, jenis, lan dheweke katon lurus ing campuran magenta mengkilap, teal logam,</text>
<text sub="clublinks" start="431.96" dur="6.44"> lan krem ​​netral sing adhem sing bisa uga ora bisa dadi putih kanthi pipa cahya swarga sing kuat!</text>
<text sub="clublinks" start="438.4" dur="6.728"> Lan minangka bocah G2 sing kepengin banget gimik, dheweke lumrahe dibangun ing lever otomotif flipchange</text>
<text sub="clublinks" start="445.128" dur="3.938"> lan kanggo mode F1 sing flamboyan iki, ora kepenak!</text>
<text sub="clublinks" start="449.066" dur="4.23"> Priksa kanthi alur cruisin sing mulus lan balap balap!</text>
<text sub="clublinks" start="453.296" dur="7.026"> Lan aku ora ngerti yen mung aku, nanging ana prekara iki sing rumangsa 50-an kanthi warna soda krim lan pita Coca-Cola,</text>
<text sub="clublinks" start="460.54" dur="1.019"> kaya ngambang Coke,</text>
<text sub="clublinks" start="461.559" dur="4.23"> lampu kilat Chevy fender klasik kanthi gaya swiwi sudhut pindho!</text>
<text sub="clublinks" start="465.789" dur="1.891"> Iki minangka excitin 'kaya saiki'!</text>
<text sub="clublinks" start="467.68" dur="4.766"> Amarga mbesuk, jeneng Skid-Z bakal muncul sawise wong iki ana ing Armada Mini-con.</text>
<text sub="clublinks" start="472.446" dur="1.554"> Lan sing apik banget!</text>
<text sub="clublinks" start="474" dur="6.669"> Kaya, sawise ora duwe ide kanggo dolanan Armada sing asli, pungkasane kudu ngetokake akeh recolours Beast Wars Transmetal</text>
<text sub="clublinks" start="480.669" dur="4.771"> kanggo nambah gelombang mengko, lan Skid-Z mung jeneng sing ditampar Mini-con</text>
<text sub="clublinks" start="485.44" dur="3.427"> - salah siji saka Loro Mini-kontra sing ditawakake salah sawijining!</text>
<text sub="clublinks" start="488.867" dur="3.133"> Dhiskusi babagan slummin 'iku! Liyane kaya Skid-Z-List.</text>
<text sub="clublinks" start="492" dur="8.48"> Dadi, kita bakal bisa ngliwati perkara kasebut lan luwih cepet menyang Skids bali menyang semi-sukses kaping pisanan ing Alternator / Binaltech</text>
<text sub="clublinks" start="500.48" dur="2.416"> - garis dadi dicey dijenengi kaping pindho -</text>
<text sub="clublinks" start="502.896" dur="5.264"> sing, kaya sing durung dingerteni sadurunge, minangka sawetara kebangkitan G1 pisanan ing pertengahan taun 2000an.</text>
<text sub="clublinks" start="508.16" dur="7.68"> Iki minangka kebangkitan asli ing taun 1984, mula kudune dadi titik sing sampurna kanggo Skids supaya bisa musuhan lan melu ing liga gedhe!</text>
<text sub="clublinks" start="515.84" dur="3.506"> Nanging aku ora seneng ngomong, dheweke kayane guyon?</text>
<text sub="clublinks" start="519.346" dur="3.16"> 'Cos deleng getih iki! Iki dorkus!</text>
<text sub="clublinks" start="522.506" dur="5.494"> Mung katon mandheg lan nduwe jinis awak weteng bir miring sing aneh</text>
<text sub="clublinks" start="528" dur="4"> lengene sing aneh lan pistul cilik sing apes.</text>
<text sub="clublinks" start="532.44" dur="4.52"> Nanging isih, sarwa apik tenan! Ngomong apa sing sampeyan karepake, iki mesin serius!</text>
<text sub="clublinks" start="536.96" dur="6.08"> Dheweke pancen duwe bombast Binaltech sing spesifik banget, kembung kanthi visual visual,</text>
<text sub="clublinks" start="543.04" dur="3.992"> apik banget handfeel lan rekayasa labirin apik banget</text>
<text sub="clublinks" start="547.032" dur="6.728"> nganggo headlgihts sing sah lan bumper brutal, tali bahu ireng sing abot lan setir aktif sing aktif!</text>
<text sub="clublinks" start="553.76" dur="3.501"> Lan kayane, sikile kethuk kaya telek, nanging bisa urip banget!</text>
<text sub="clublinks" start="557.261" dur="5.939"> Sampeyan entuk bumper utama shin, paha perak sing kurang apik kanthi paku dhengkul ireng,</text>
<text sub="clublinks" start="563.2" dur="4"> lan sepatu trapezium dumpy kasebut pancen ora apik!</text>
<text sub="clublinks" start="567.2" dur="2"> Mangkene - kepiye sampeyan lali karo perkara iki?</text>
<text sub="clublinks" start="569.2" dur="8.24"> Iki minangka chungus karismatik sing ora bisa dibandhingake kanthi energi Autobot sing luar biasa lan pancen ora bakal diabaikan!</text>
<text sub="clublinks" start="589.6" dur="3.84"> Kudu dadi salah sawijining transformasi sing paling adoh, manungsa.</text>
<text sub="clublinks" start="593.44" dur="2.981"> Kaya, sanajan kanggo bocah lanang Binal, iki kalebu aneh!</text>
<text sub="clublinks" start="596.421" dur="6.459"> Kabeh wilayah boob dheweke untabs lan metu ing tongkat kanthi sirahe ing tongkat liyane,</text>
<text sub="clublinks" start="602.88" dur="5.539"> secara harfiah everythig gulung cepet lan muter banjur tangane dipasang ing gulu !?</text>
<text sub="clublinks" start="608.419" dur="6.847"> Sejatine, yen sampeyan nganggep sampeyan peminat Transformer, sampeyan kudu mriksa perkara iki paling ora sapisan, kanggo riset.</text>
<text sub="clublinks" start="615.266" dur="5.054"> Nanging ya, iki carane Binaltech milih nganyari Skids lawas minangka bayi Toyota sing akeh banget.</text>
<text sub="clublinks" start="620.32" dur="6.312"> Aku ngerti Binaltech urip lan mati ing mode mobil, lan kaya ngono, nanging mobil iki ora kuwat,</text>
<text sub="clublinks" start="626.632" dur="3.219"> padamelan sing digawe dadi Transformer? Mbanting!</text>
<text sub="clublinks" start="629.851" dur="6.08"> Kaya priksa, supaya kanthi apik dipasang kanthi papat lawang sing fungsine, bonet mesin gigitan,</text>
<text sub="clublinks" start="635.931" dur="3.235"> lan interior sing kayane pancen apik banget.</text>
<text sub="clublinks" start="639.166" dur="6.274"> Aku kudu nyebutake - kursi ngarepe katon metu lan aku ora bisa njaluk dheweke bali urip maneh, mula saiki dadi aksesoris.</text>
<text sub="clublinks" start="645.44" dur="8.16"> Lan matur nuwun marang Swarga, iki minangka Takara sing duwe pemeran mati sing kenthel lan tanpa tampo api Smash-Mouth-ass sing njijiki.</text>
<text sub="clublinks" start="653.6" dur="1.732"> Tambal teyeng cekak kana. Bonus!</text>
<text sub="clublinks" start="655.332" dur="7.868"> Aku uga ora gelem ujar manawa ana bab sing mambu Ironhide, sing jelas ora ana ing pemeran Alternator</text>
<text sub="clublinks" start="663.2" dur="4.8"> lan kreta chunky iki sing nganggo helm bunder sing bunder mesthi pas banget kanggo dheweke</text>
<text sub="clublinks" start="668" dur="5.479"> nanging aku kira bisa uga wakil Toyota negesake warna biru mula dheweke dikirim menyang Skids ing menit pungkasan?</text>
<text sub="clublinks" start="673.479" dur="4.379"> Aku ora ngerti kasunyatane, nanging iki bakal dadi umum cara Skid ditangani!</text>
<text sub="clublinks" start="677.858" dur="5.342"> Maksudku, pound kanggo pound, iki bisa uga dolanan Skids paling apik, lan yen kedadeyan liwat fluke,</text>
<text sub="clublinks" start="683.2" dur="5.44"> minangka pilihan pungkasan kanggo netepi kewajiban eksternal, iku bakal dadi manuver Skids sing sampurna!</text>
<text sub="clublinks" start="688.64" dur="1.762"> Fatshame yen sampeyan kudu - iki apik.</text>
<text sub="clublinks" start="690.402" dur="4.409"> Dadi kabeh perkara sing dipikirake, aku rumangsa yen Binaltech Skidneybean pancen cukup apik!</text>
<text sub="clublinks" start="694.811" dur="8.096"> Kabeh jaman kasebut mung duwe rasa seneng, wong. Kaya, kayane rame banget yen bakal nggawa Transformer bali menyang jiwa otomotif sing asli,</text>
<text sub="clublinks" start="702.907" dur="3.368"> dibangun kanthi cetha kanthi katresnan, lan tegese!</text>
<text sub="clublinks" start="707.364" dur="1.276"> Banjur film-film kasebut kedadeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="709.16" dur="6.04"> Saiki, amarga aku ora duwe perasaan campuran babagan film, aku bakal mesthi mbela filosofi desain.</text>
<text sub="clublinks" start="715.2" dur="4.8"> 'Cos durung nate dikarepake, nanging mesthi bisa nemokake bab-bab sing dakkarepake,</text>
<text sub="clublinks" start="720.038" dur="3.606"> iku sawijining aspek merek sing pancen ditresnani dening akeh wong,</text>
<text sub="clublinks" start="723.648" dur="4.676"> iku bener banget, lan kanthi finansial ngaktifake area franchise liyane supaya bisa sukses.</text>
<text sub="clublinks" start="728.324" dur="5.116"> Sampeyan pengin nggawe Titan Class Scorponok kelakon, sampeyan kudu adol liwat sawetara kasus Bumblebees, oke? Kita ngerti iki.</text>
<text sub="clublinks" start="733.44" dur="8.335"> Lan kaya, kaya aku njijiki pola pikir #NotMyTransformers, iki dudu Skidku. Sampeyan ora pengin ndeleng Geserku.</text>
<text sub="clublinks" start="741.775" dur="4.465"> Lan ora kaya dheweke malah ana gandhengane karo Skids iki! Kaya sing wis dingerteni - mung jeneng. Kita bisa nuduhake.</text>
<text sub="clublinks" start="746.24" dur="3.933"> Aku ora nyoba dadi wong "ngrusak masa kanak-kanak". Mung, wong iki nyedhot!</text>
<text sub="clublinks" start="750.173" dur="5.347"> "Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging kanggo aku, kanthi bot film, mesthi ana pang cilik" hm, iku ora kaya rupane! "</text>
<text sub="clublinks" start="755.52" dur="1.197"> "Ratchet ora ijo!"</text>
<text sub="clublinks" start="756.717" dur="4.439"> Nanging kanthi umume, pancen ora angel ditampa. Kaya, Soundwave pancen ora katon kaya Soundwave,</text>
<text sub="clublinks" start="761.156" dur="3.963"> nanging dheweke nindakake komunikasi sing licik, dheweke duwe speaker yen bisa digunakake.</text>
<text sub="clublinks" start="765.119" dur="4.641"> Lan sanajan karo sing mung nuduhake jeneng kasebut, pancen ora angel misahake wong iki karo wong lanang kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="769.76" dur="3.2"> Kaya ngono, dudu Hot Rod kaya sing dakkenal, nanging oke! Ayo ndeleng apa sing sampeyan entuk!</text>
<text sub="clublinks" start="772.96" dur="2"> Nanging kanthi Skids luwih mirip,</text>
<text sub="clublinks" start="775.2" dur="0.971"> f ** k sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="776.171" dur="5.331"> Dheweke dadi karakter dumbass kanthi sengaja ngganggu film dumbass sing padha ngganggu</text>
<text sub="clublinks" start="781.502" dur="7.65"> kanthi desain sing sengaja nggegirisi lan nada rasis lan mula dheweke ngarani "Skids" Amarga swarane kaya nyenyet.</text>
<text sub="clublinks" start="789.152" dur="4.448"> Yaiku jinis level lowbrow sing digunakake ing kene. Sing paling endhek ing duwur.</text>
<text sub="clublinks" start="793.6" dur="2"> Nanging dolanan kasebut ora ala, nalika lagi mlaku!</text>
<text sub="clublinks" start="795.6" dur="5.955"> 'Cos umume, Revenge dolanan sing tiba pancen hebat banget! Kaya, digawe kanthi apik, rinci banget lan fitur-fitur kaya,</text>
<text sub="clublinks" start="801.555" dur="4.525"> iku rada visual lan sibuk banget, nanging dheweke katon kaya ngono!</text>
<text sub="clublinks" start="806.08" dur="4.944"> Artikulasi ora apa-apa, dheweke duwe gimik sing ora ana gunane nanging ora ngganggu ...</text>
<text sub="clublinks" start="811.568" dur="2"> (ngguyu) Ayo!</text>
<text sub="clublinks" start="816.739" dur="1.465"> (wheezelaughs)</text>
<text sub="clublinks" start="818.24" dur="5.003"> ... lan bisa dipercaya kanggo para pemain film, mode mobil kasebut snazzy tenan. Nduwe snazz.</text>
<text sub="clublinks" start="823.243" dur="5.479"> Nanging masalah karo dolanan iki yaiku dolanan karakter sing diduweni.</text>
<text sub="clublinks" start="828.722" dur="3.678"> Aku mung sengit marang dheweke. Delengen praupane. Meneng wong iki.</text>
<text sub="clublinks" start="832.4" dur="7.44"> Aku ora ngira iki njupuk liar, nanging Skids lan Mudflap minangka salah sawijining poin paling murah ing kabeh sejarah Transformer.</text>
<text sub="clublinks" start="839.84" dur="4.885"> Lan kicker sejatine yaiku Luncur IKI luwih akeh anané tinimbang Luncur sing tak senengi -</text>
<text sub="clublinks" start="844.725" dur="6.639"> wektu layar luwih akeh, mesthine luwih akeh dolanan - sing nggawe snotgoblin dipshit iki minangka versi Skids sing dominan.</text>
<text sub="clublinks" start="851.364" dur="3.356"> Lan dheweke dadi Skids paling parah! Dheweke kaya penjahat Skids!</text>
<text sub="clublinks" start="854.72" dur="2.88"> Friggin 'Jolt nggawe Skids sing luwih apik tinimbang Skids.</text>
<text sub="clublinks" start="857.6" dur="8.185"> Dheweke mung intine mutlak kanggo saben masalah film sing disaring lan digedhekake lan ora bisa dikalahake</text>
<text sub="clublinks" start="865.785" dur="5.095"> lan disuntikake langsung menyang bolongan otak sampeyan lan kabeh pengalaman kasebut bakal dadi luwih parah.</text>
<text sub="clublinks" start="870.88" dur="1.6"> Hm! Kayane isih lara banget.</text>
<text sub="clublinks" start="872.48" dur="5.76"> Kira-kira kita kudu mbuwang versi kelas Legiun iki ing deco cybergoth sing arang banget katon saka Peteng Wulan</text>
<text sub="clublinks" start="878.24" dur="4.8"> ing endi, sing diakoni pamindhahan Skids banget, dheweke mudhun saka film kasebut!</text>
<text sub="clublinks" start="883.04" dur="1.2"> Ahh, sampeyan sengit weruh.</text>
<text sub="clublinks" start="884.844" dur="4.617"> Oalah, samubarang kabeh banjur entuk sethithik kanggo Skids nalika dheweke bali menyang oyod biru</text>
<text sub="clublinks" start="890.102" dur="2.818"> ing bab Generasi 2013!</text>
<text sub="clublinks" start="892.92" dur="2.486"> Saiki, sampeyan ngerti aku. Generasi iku senggolku!</text>
<text sub="clublinks" start="895.4" dur="1.4"> Movieverse minangka marmalade sandi!</text>
<text sub="clublinks" start="896.8" dur="1.108"> Perang Beast iku aku</text>
<text sub="clublinks" start="899.18" dur="0.82"> bovril</text>
<text sub="clublinks" start="900" dur="4.48"> Dadi iki minangka salah sawijining sing ditinjau nalika semana. Aja nonton, iku video telek. Wis tuwa tenan!</text>
<text sub="clublinks" start="904.48" dur="4.16"> Nanging nalika semana, aku seneng banget karo arah sing Generasi kayane lagi pindhah!</text>
<text sub="clublinks" start="909.621" dur="6.219"> Kaya, padha gaya IDW sing angel, kita duwe penggemar penggemar lemah kaya Jhiaxus lan Chromia,</text>
<text sub="clublinks" start="915.84" dur="4.6"> dicokot Armada lan Beast Wars ing perjalanan, iku rad! Aku ora sabar arep ndeleng tujuane!</text>
<text sub="clublinks" start="920.44" dur="2.44"> Lan supaya adil, iki cukup menarik rong wulan,</text>
<text sub="clublinks" start="922.88" dur="5.925"> amarga Perang Perdhana mlebu lan ngrampungake kabeh bali menyang G1 sing disenengi wong akeh</text>
<text sub="clublinks" start="928.805" dur="4.647"> kang, ora bisa sambat! Aku seneng Perang Perdana. Aku seneng karo G1 sing disenengi masarakat. Aku ana ing akeh wong.</text>
<text sub="clublinks" start="933.452" dur="5.271"> Nanging owah-owahan estetika sing dadakan kaya ngono, mula Skids lan Trailcutter lan</text>
<text sub="clublinks" start="939.037" dur="5.301"> ... Mini-con sing metu ing kadhemen, 'saiki dheweke wis beda karo wong akeh, nanging amarga alasan sing salah!</text>
<text sub="clublinks" start="944.338" dur="3.982"> Iki ora katon kaya kedadeyan sing apik maneh. Iki abberasi!</text>
<text sub="clublinks" start="948.32" dur="2"> Lan prekara iki, pancen ora apik!</text>
<text sub="clublinks" start="950.32" dur="5.895"> Kaya ngono, aku isih seneng modus supermini cilik sing bouncy, lan mesthi kepenak ndeleng sawetara tumindak Head Hood Flip Flap.</text>
<text sub="clublinks" start="956.215" dur="1.316"> Yaiku budaya Skids.</text>
<text sub="clublinks" start="957.531" dur="4.885"> Nanging kayane, warna kabeh salah. Kaki ora duwe pengarep-arep! Pundhak iku dogshit!</text>
<text sub="clublinks" start="962.416" dur="6.762"> Pasuryan langsung ora gelisah lan bedhil katon overcompensatey. Pancen ora nyenengake!</text>
<text sub="clublinks" start="969.178" dur="4.422"> Lan isin banget, 'iki pancen rasane gedhe banget kanggo Skidney Poitier.</text>
<text sub="clublinks" start="973.6" dur="5.925"> Kaya ngono, dheweke pungkasane bisa mlaku ing komik sing apik yen dheweke nemokake sikile minangka petualang amnesia sing enigmatis</text>
<text sub="clublinks" start="979.525" dur="2.555"> nganggo superpower Megalearning!</text>
<text sub="clublinks" start="982.08" dur="0.781"> Friggin 'nerd.</text>
<text sub="clublinks" start="982.861" dur="5.926"> Nanging sanajan ing garis wektu manawa Skids dadi apik tenan, dheweke isih tetep pungkasan sing mudhun banget, ing endi -</text>
<text sub="clublinks" start="988.787" dur="3.13"> nggih, ngrusak ing 3, 2, 1 ...</text>
<text sub="clublinks" start="991.917" dur="8.563"> dheweke dadi isin banget yen jiwane njeblug lan banjur meneng wae mati, sedhep, nyusup ing weteng</text>
<text sub="clublinks" start="1000.48" dur="6.52"> lan banjur kancane sing paling dikasihi ing alam semesta kanthi efektif ngelingake dheweke ing bedah kanthi otak !?</text>
<text sub="clublinks" start="1007" dur="4.36"> (desahan) Dadi, aku njaluk sing bener - ora mung Skids mati amarga ora ana sebab,</text>
<text sub="clublinks" start="1011.36" dur="6.56"> ana apa Ana prekara tim sementara sing ora dibutuhake amarga Megatron ana ing kana lan dheweke kuwat?</text>
<text sub="clublinks" start="1017.92" dur="4.64"> Ora mung iku, nanging banjur nindakake episode tindak lanjut babagan ora ana sing menehi omong kosong!</text>
<text sub="clublinks" start="1022.56" dur="3.52"> Kepiye pacare sing paling apik banget ora menehi alangan!</text>
<text sub="clublinks" start="1026.08" dur="2.387"> Aku akeh banget, nanging IKU kedadeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="1028.467" dur="2.573"> Kaya - apa biaya Skids regane istirahat?</text>
<text sub="clublinks" start="1031.04" dur="7.04"> Apa alam semesta ngrèmèhaké wong iki, saéngga bisa sukses apa waé sing dipatèni amarga ora ana?</text>
<text sub="clublinks" start="1038.08" dur="3.68"> Saka pikirane wong liya !? Apa liyane sing bisa sampeyan lakoni?</text>
<text sub="clublinks" start="1041.76" dur="4.111"> Apa sampeyan pengin ngilangi saben molekul masing-masing nalika kasedhiya !?</text>
<text sub="clublinks" start="1045.871" dur="2.922"> Jujur, sing ora hormat!</text>
<text sub="clublinks" start="1050.689" dur="1.167"> Oke, kuwi pungkasane para tukang ngrusak.</text>
<text sub="clublinks" start="1051.856" dur="1.704"> Oalah, saiki kita ing ngendi? Opo sing paling anyar</text>
<text sub="clublinks" start="1053.56" dur="3.88"> Dadi, transparansi kebak, aku sejatine ora milih taruhan kanggo nggawe video iki</text>
<text sub="clublinks" start="1057.44" dur="4"> bagean cosku muga-muga bisa uga ana Skid anyar sing teka saka Perang Kanggo trilogi Cybertron</text>
<text sub="clublinks" start="1061.44" dur="4.141"> sing bakal cocog karo estetis Masterpiece anggaran lan rekam trek sing apik banget</text>
<text sub="clublinks" start="1065.581" dur="6.899"> nanging ngerteni carane sejatine kabeh line-up wis dicethakaké utawa bocor liwat sumber apa wae kanthi keprigelan Skiddy sing apik</text>
<text sub="clublinks" start="1072.48" dur="4.438"> iki isih dadi versi ol paling anyar babagan steak lan Skidney</text>
<text sub="clublinks" start="1076.918" dur="5.482"> lan kedadeyan saka kanthong wektu sing ringkes nalika kabeh sengaja disengaja sajrone musim panas.</text>
<text sub="clublinks" start="1082.4" dur="6.381"> Aku ora nesu yen dheweke nyoba sing beda, nanging kita wis maju. Wis 7 taun! Wong liya wis duwe gaweyan!</text>
<text sub="clublinks" start="1088.8" dur="3.2"> Chromia, Friggin 'Hoist, Doubledealer, Springer!</text>
<text sub="clublinks" start="1092" dur="3"> Kabeh wong seneng karo Springer lan dheweke isih entuk sing liyane!</text>
<text sub="clublinks" start="1095" dur="5"> Nanging ora Skids! Kita isih bisa ngrampungake spook desinfektan sing wis lawas.</text>
<text sub="clublinks" start="1100" dur="8.013"> Aku ora percaya manawa saiki wis nganyari versi G1 sing nyenengake akeh prakteke saben karakter, kajaba Skids.</text>
<text sub="clublinks" start="1108.013" dur="5.267"> Aku Generations Skids minangka dolanan sing sampurna ing kahanan iki amarga ora bakal bisa ngadeg!</text>
<text sub="clublinks" start="1113.28" dur="4.32"> Siji-sijine cos, minangka pencipta konten, aku seneng video saya bisa munggah ing endi wae.</text>
<text sub="clublinks" start="1117.6" dur="3.338"> Kita kudu menehi anak lanang lan menang sing jelas! Kita butuh denouement kasebut!</text>
<text sub="clublinks" start="1120.938" dur="7.085"> Lan amarga iku, aku wedi yen kita kudu ninggali garis wektu resmi lan malah nyimpang menyang alam liar fanfik tanpa lisensi!</text>
<text sub="clublinks" start="1128.023" dur="1.417"> WoOoOoOoOoOo!</text>
<text sub="clublinks" start="1129.88" dur="6.64"> Ya pancen, coba coba yen Master X Series Savant saka kewan X-Transbots pihak katelu sing kuwat</text>
<text sub="clublinks" start="1136.52" dur="5.72"> sing aku cukup kepenak ngarani sing paling cedhak sing bakal entuk Masterids Skids!</text>
<text sub="clublinks" start="1142.24" dur="7.76"> 'Cos priksa iki! XTB Savant minangka potongan sing apik banget sing nyedhiyakake tingkat kemewahan lan sih-rahmat sing nguatake urip</text>
<text sub="clublinks" start="1150" dur="2.297"> sing mbutuhake aku ngarani "sepotong".</text>
<text sub="clublinks" start="1152.297" dur="8.81"> Kaya, langsung wae rasane apik tenan! Abot lan padhet lan lancar kanthi aran plastik bermutu lan logam ngicipi sing pas</text>
<text sub="clublinks" start="1161.107" dur="0.973"> - ora kaya saluran iki.</text>
<text sub="clublinks" start="1162.08" dur="5.628"> Gabungan kuat lan sutra lan responsif lan Gusti Allah, dheweke katon apik banget!</text>
<text sub="clublinks" start="1167.708" dur="7.888"> Kasunyatan manawa ana kualitas apik, tokoh kelas kolektor saka karakter apa wae kanthi hood Honda workaday friggin kanggo awak.</text>
<text sub="clublinks" start="1175.596" dur="2"> Jiwaku saiki kebak banget!</text>
<text sub="clublinks" start="1177.596" dur="5.124"> Aneh banget yen dheweke durung entuk kothak tutup teken, nanging wis entuk gulu sing ora teratur kanggo nampung</text>
<text sub="clublinks" start="1182.72" dur="3.844"> nanging apa wae! Nuwun sewu! Ora bisa ngrungokake lagu ing atiku!</text>
<text sub="clublinks" start="1186.564" dur="6.223"> Nanging yen kita kudu menehi kritik, lan kita kudu, iki minangka tinjauan, dakkira yen warna-warna kasebut bisa dicampur.</text>
<text sub="clublinks" start="1192.787" dur="3.213"> Kaya sampeyan duwe indigo kilauan dolanan sing klasik,</text>
<text sub="clublinks" start="1196.856" dur="4.885"> kajawi acara TV bubuk sing luwih tamer iki, sing dakkira bisa digunakake?</text>
<text sub="clublinks" start="1201.741" dur="4.171"> Kaya, kanggo kabeh karakter sing ana ing kana, aku ora ngerti yen Skids butuh perawatan penghormatan kartun.</text>
<text sub="clublinks" start="1205.912" dur="2.728"> Ora gawe piala! Aku isih seneng, nanging apa sampeyan kudu?</text>
<text sub="clublinks" start="1208.64" dur="6.88"> Siji-sijine barang sing sampeyan bisa nyakup saka kartun kaya, tangan pucet kanthi bracers pundhak cilik sing katon abang,</text>
<text sub="clublinks" start="1215.52" dur="4.29"> pasuryan sing sempit lan sempit kanthi fitur sing ora ngimpi,</text>
<text sub="clublinks" start="1219.81" dur="2.238"> lan kaya ... dhengkul blanched? Aku ora ngerti.</text>
<text sub="clublinks" start="1222.048" dur="4.192"> Senjata uga bobot saka layar lan loro-lorone katon ora penak,</text>
<text sub="clublinks" start="1226.241" dur="5.119"> kaya kuncine laser kembar-zap cilik sing aneh kaya sing kudune ditrapake nanging ora,</text>
<text sub="clublinks" start="1231.36" dur="2.56"> sampeyan mung bisa ndeleng kabeh tangane,</text>
<text sub="clublinks" start="1233.92" dur="2.72"> lan siji liyane mung karung lan ora ana batang.</text>
<text sub="clublinks" start="1236.64" dur="5.152"> Aku ora ngerti. Iki minangka gegaman sci-fi konyol sing bisa uga migunani kanthi tunjangan,</text>
<text sub="clublinks" start="1241.792" dur="2.565"> nanging sampeyan ora bakal dadi wong sing njupuk Blitzwing, ya.</text>
<text sub="clublinks" start="1244.357" dur="2.363"> Nanging dudu masalah gedhe! Iku mung sing aneh.</text>
<text sub="clublinks" start="1246.72" dur="6.56"> Kaya, iki tokoh sing duwe titbit sing cilik, mbetahake, apes, nanging ora ana sing menehi kesan sing apik banget!</text>
<text sub="clublinks" start="1253.28" dur="2.32"> Kabeh menehi kula. Sampeyan mung kudu ndeleng!</text>
<text sub="clublinks" start="1255.6" dur="9.009"> Ana lawang lilin sing mengkilat sing manis lan piston kaca ngarep, duwe brambang abang lan brambang sing digawe saka seprapat mobil,</text>
<text sub="clublinks" start="1264.609" dur="3.13"> Sampeyan wis entuk * ambungan koki *, ngerti? Sing sort je ne sais quoi.</text>
<text sub="clublinks" start="1267.739" dur="2.684"> Iki, erm ... ngerti, wis, wis entuk, eh ...</text>
<text sub="clublinks" start="1270.423" dur="2.377"> [intro main "The Touch"]</text>
<text sub="clublinks" start="1272.8" dur="0.9"> Nah, jelas banget.</text>
<text sub="clublinks" start="1290.693" dur="7.055"> Transformasi bisa digayuh, sanajan kanthi kasus sing sithik yaiku negesake pihak katelu sing aneh ing overcomplication.</text>
<text sub="clublinks" start="1297.748" dur="6.732"> Kaya, sikil lan sikil kabeh bisa dingerteni lan gampang, mula aku ora yakin kenapa lengen kudu kompleks iki.</text>
<text sub="clublinks" start="1304.48" dur="5.2"> Kayane kaya, tab cilik lan loro utawa telung lapisan panel sing ngubengi lengen ngisor</text>
<text sub="clublinks" start="1309.68" dur="1.902"> nanging sayang, nalika tekan kana !?</text>
<text sub="clublinks" start="1311.582" dur="3.992"> Deleng, aku ora pengin njaluk hiperbola ing kene. Setengah saka sloganku yaiku "tetep nyata",</text>
<text sub="clublinks" start="1315.574" dur="4.26"> nanging iki bisa uga dadi mode mobil impenku!</text>
<text sub="clublinks" start="1319.834" dur="3.686"> Yaiku, aku ora ngerti apa sejatine Honda City Tubro sing akurat -</text>
<text sub="clublinks" start="1323.529" dur="6.711"> Aku ora ngerti apa sejatine duwe gril bumper sing ora teratur, utawa setir sisih tengen nganggo tutup bensin ing sisih mburi offside,</text>
<text sub="clublinks" start="1330.24" dur="3.52"> nanging kayane Skids lan nggumunke!</text>
<text sub="clublinks" start="1333.76" dur="5.36"> Isih ana motor cilik sing nyenengake, seneng banget, nanging luwih akeh!</text>
<text sub="clublinks" start="1339.12" dur="6.014"> Mung bisa ngatasi getaran kanthi sampurna tanpa kakehan utawa nyisipake guyon ing nerdy.</text>
<text sub="clublinks" start="1345.134" dur="5.106"> Delengen perkara iki. Pancen lucu lan classy. Ana akeh katresnan lan kriya sing ditampilake</text>
<text sub="clublinks" start="1350.24" dur="5.76"> saka lampu sing matane padhang nganti kaca tingga karet sing ora bisa rusak lan ... aspipe.</text>
<text sub="clublinks" start="1356" dur="5.985"> Iki menehi sampeyan rasa ban ban sing nyata lan Paintjob nggawe aku nglangi 'ing segara indigo!</text>
<text sub="clublinks" start="1361.985" dur="6.371"> Lan, Skids bisa uga dudu Autobot sing paling keren, nanging dheweke pancen nyudhuk pasar ing lawang havin.</text>
<text sub="clublinks" start="1368.356" dur="6.164"> Lan priksa iki, iki konyol. Dheweke pancen wis menehi skuter tikel cilik wiwit jaman Diaclone!</text>
<text sub="clublinks" start="1374.52" dur="5.48"> Dheweke ora duwe iki ing Transformers! Iki kaya, pra-G1. Iki Pra-1!</text>
<text sub="clublinks" start="1380" dur="2.56"> Sampeyan bisa uga paling jero.</text>
<text sub="clublinks" start="1382.56" dur="4.052"> Iki minangka potongan sing jero banget lan bisa metu ing sisih liyane.</text>
<text sub="clublinks" start="1386.612" dur="2.188"> Iki minangka luka sing metu banget.</text>
<text sub="clublinks" start="1388.8" dur="3.19"> Nanging, critakake - dudu penggemar kothak iki! Ya, kita arep mrana.</text>
<text sub="clublinks" start="1391.99" dur="5.806"> Kaya ngono, aku seneng yen apik lan mungil lan ora mbuwang ruang lemari, lan kriya kasebut pancen lara,</text>
<text sub="clublinks" start="1398.36" dur="2.76"> nanging, Gusti, X-Transbots, nyewa desainer!</text>
<text sub="clublinks" start="1401.12" dur="2.297"> Akeh font! Cilik banget! Ala banget!</text>
<text sub="clublinks" start="1403.417" dur="3.783"> Apa sampah Karencore sing ngguyu-tresno-tresno iki !?</text>
<text sub="clublinks" start="1407.2" dur="2.8"> Napa sampeyan nggawe iki !? Iki tokoh sing apik! Sampeyan kudu -</text>
<text sub="clublinks" start="1410.12" dur="1.88"> Apa ... asu Deathsaurus?</text>
<text sub="clublinks" start="1412" dur="4.64"> Deleng, kajaba sepele, X-Transbots Savant minangka perkara sing apik banget.</text>
<text sub="clublinks" start="1416.64" dur="7.04"> Iki minangka Skids pasar kolektor sing sampurna lan paling ora faktor indulgensi sing padha karo Masterpiece tingkat dhuwur!</text>
<text sub="clublinks" start="1423.68" dur="4.498"> Iki minangka Skid paling apik sing durung nate ditemokake lan aku kepepet.</text>
<text sub="clublinks" start="1428.178" dur="3.398"> Sampeyan mudhun karo XTB? Yo wis ngerti aku.</text>
<text sub="clublinks" start="1431.869" dur="3.784"> [Swara swara] Nanging pungkasane, senadyan apik, sanajan aku seneng,</text>
<text sub="clublinks" start="1435.653" dur="5.907"> bagean saka aku ngerti manawa karya sawetara perusahaan copycat sing nyuda undang-undang ora dianggep penting ing timeline resmi.</text>
<text sub="clublinks" start="1441.56" dur="4.664"> Kabeh mau ngimpi. Offside. Disqualified</text>
<text sub="clublinks" start="1446.224" dur="6.758"> Lan ing kadhemen, cahya sing ora bisa dingapura ing kasunyatan, kita malah nutup crita Skids nalika ndeleng pungkasan sing dingerteni</text>
<text sub="clublinks" start="1453.294" dur="2"> ing Q-Transformers.</text>
<text sub="clublinks" start="1455.294" dur="1.906"> Wah Jeneng downgrade sing luwih gedhe.</text>
<text sub="clublinks" start="1457.2" dur="2.64"> Ora ana prekara sing salah karo Q-Transformers!</text>
<text sub="clublinks" start="1459.84" dur="5.885"> Dheweke seneng banget ora mbebayani! Aku seneng banget karo seragam super-squat lucu sing lucu</text>
<text sub="clublinks" start="1465.725" dur="2.675"> lan Suzuki biru langit cilik sing licik iki</text>
<text sub="clublinks" start="1469.084" dur="2"> pancen sayang banget</text>
<text sub="clublinks" start="1472.64" dur="7.531"> nanging kasunyatan manawa IKI minangka representasi Skid donya nyata paling anyar - apa ora rumangsa nesu pungkasan?</text>
<text sub="clublinks" start="1480.171" dur="5.628"> 'Cos nalika akeh sadulure, kayata Prowl lan Ironhide, wis duwe macem-macem update lan Karya</text>
<text sub="clublinks" start="1485.799" dur="7.481"> lan paling anyar, ana rong tokoh utama-modern hyper-modern, saben, ing 18 wulan pungkasan, lan Q-Transformers,</text>
<text sub="clublinks" start="1493.28" dur="6.847"> Geser saiki dadi status comeo anyar, ora kalebu ing saben dolanan mainstream modern,</text>
<text sub="clublinks" start="1500.127" dur="2.684"> mlayu ing limbo sing digawe Hasbro.</text>
<text sub="clublinks" start="1505.52" dur="6.518"> Lan sejatine, pancen angel banget yen ana wong sing miwiti dadi tokoh sing apik banget kanthi kapribadian sing khas</text>
<text sub="clublinks" start="1512.038" dur="2.042"> wis diidini stagnosis kaya iki!</text>
<text sub="clublinks" start="1514.08" dur="7.04"> Ayo! Apa kulawarga Autobot modern ora bakal ngerteni luwih lengkap karo supermini biru laut sing apik?</text>
<text sub="clublinks" start="1521.12" dur="7.055"> Nanging ing titik iki aku rumangsa ora bakal kelakon, amarga Skid kayane ora pas. Dheweke ora cukup adhem. Dheweke ora bisa dipasarake.</text>
<text sub="clublinks" start="1528.175" dur="7.025"> Dheweke ora bakal dadi badass kaya Sideswipe, utawa gaya Sunstreaker, utawa kanthi apik minangka Wheeljack.</text>
<text sub="clublinks" start="1535.2" dur="5.361"> Yen ana akeh liyane, karakter sing adhem kanthi obyektif lan mung bisa digunakake,</text>
<text sub="clublinks" start="1540.561" dur="4.17"> kepiye teori sing ora duwe pikiran mestine bisa ngetrapake Dinobot?</text>
<text sub="clublinks" start="1544.731" dur="7.269"> Dheweke mung wong lanang liyane. Dheweke ora malah AN lanang liyane; dheweke wong liya. Putrane G1 sing lali mesthi.</text>
<text sub="clublinks" start="1552" dur="5.44"> Nanging bisa uga kaya Skids sing kudu ana! Mungkin alasane dheweke ora asring muncul amarga dheweke ora prelu.</text>
<text sub="clublinks" start="1557.44" dur="5.43"> Amarga sawetara penampilan salah sing kasebar, mula dheweke menehi swagger underdog tartamtu</text>
<text sub="clublinks" start="1562.87" dur="8.01"> lan bisa uga luwih penting tinimbang dibalekake maneh saben taun dadi Combiner, utawa Kepala Sekolah, utawa kekuwatan utama.</text>
<text sub="clublinks" start="1570.88" dur="6.312"> Geser bisa uga dadi santo pelindung paling murah, lan bisa uga aku sing kudu ngajeni!</text>
<text sub="clublinks" start="1578.36" dur="1.64"> Kepiye yen aku dadi masalah !?</text>
<text sub="clublinks" start="1580" dur="8.037"> Apa aku iki !? Apa aku dadi fanboy sing ora kepenak, aku terus ngolok-olok sing ndeleng karunia sing ngubengi dheweke lan isih nesu</text>
<text sub="clublinks" start="1588.037" dur="5.426"> Apa dheweke ora bisa duwe bab siji sing dikarepake? "Uuhh, Hasblow!" Iki dudu aku!</text>
<text sub="clublinks" start="1593.85" dur="0.692"> Iku opo</text>
<text sub="clublinks" start="1594.542" dur="4.201"> Deleng, mesthine bakal nyedhot karakter sing disenengi kanggo golek papane</text>
<text sub="clublinks" start="1598.743" dur="3.487"> lan wajar yen kepengin sukses lan ditampa umum,</text>
<text sub="clublinks" start="1602.23" dur="4.771"> nanging bisa uga ora nate kedadeyan ing Skids dudu amarga salah tumindak utawa ora kompeten,</text>
<text sub="clublinks" start="1607.001" dur="3.399"> nanging amarga iku urip. Ora kabeh wong entuk.</text>
<text sub="clublinks" start="1610.4" dur="3.368"> Lan bisa uga kabeh crita kasebut nyoba dakcritakake:</text>
<text sub="clublinks" start="1613.768" dur="5.122"> peran Skids ing kabeh iki yaiku salah siji sing bakal ilang.</text>
<text sub="clublinks" start="1619.455" dur="1.792"> Dadi lali.</text>
<text sub="clublinks" start="1622.12" dur="2"> Lan bisa uga saiki dadi aku ...</text>
<text sub="clublinks" start="1624.994" dur="1.167"> ... kanggo ngeculake dheweke lunga.</text>
<text sub="clublinks" start="1628.522" dur="0.573"> Ora!</text>
<text sub="clublinks" start="1629.095" dur="5.45"> Hasbro, aku sumpah marang Gusti Allah, aku pengin Skids Kelas Deluxe Transformers ing mejaku sadurunge dina Jumuah!</text>
<text sub="clublinks" start="1634.545" dur="2.476"> Tonton, aku ngerti sampeyan duwe, sampeyan kudu nggandheng aku.</text>
<text sub="clublinks" start="1640" dur="3.812"> Oh bocah lanang! Iku nyenengake! Matur suwun sanget kanggo kabeh wong sing wis nggandheng aku karo Skidses:</text>
<text sub="clublinks" start="1643.812" dur="6.188"> yaiku Opsimathics, Jolene, Chris ing ulasan Rodimus Minor, lan kanca sing jenenge James!</text>
<text sub="clublinks" start="1650" dur="5.39"> Lan mesthine bengok-bengok Patrony gedhe kanggo Adam Skarnes amarga ndhukung acara kasebut. Sampeyan bisa ngrampungake kabeh, sayang!</text>
<text sub="clublinks" start="1655.39" dur="2"> Bener! Luwih akeh sing kudu ditindakake. Nyekel sampeyan ing flipside!</text>
<text sub="clublinks" start="1658.483" dur="4.706"> Priksa manawa sampeyan langganan maneh babagan Ulasan Transformer Awon Thew.</text>
<text sub="clublinks" start="1663.665" dur="2.476"> Banding sing winates, jaga supaya nyata.</text>